Primera Division - souhrn 6. kola

02.10.2010, 20:10, aktualizováno 03.10.2010, 22:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid rozdrtil Deportivo a je třetí před Barcelonou, jež se doma překvapivě o body dělila s Mallorcou. Villarreal pokračuje ve výsledkové pohodě, dnes si poradil se Santanderem 2:0. Ještě o gól více dalo Getafe nováčkovi z Herculesu. Sevilla taktéž doma zvládla utkání s Atléticem Madrid. Remízy se v neděli zrodily v Pamploně a Almerii. Valencia včera po dvou zápasech znovu vyhrála, porazila doma Athletic a reprezentační přestávku stráví na prvním místě.

Real Madrid - Deportivo La Coruña 6:1

03.10.2010 21:00

Góly: 4. Cristiano Ronaldo, 24. Mesut Özil, 34. Ángel Di María, 53. Gonzalo Higuaín, 60. Zé Castro (vl.), 89. Cristiano Ronaldo - 78. Juan Rodríguez

Real Madrid se konečně střelecky probral a jeho formu odneslo Deportivo La Coruňa. Bílý balet rozdrtil galicijský tým v poměru 6:1 a vyhoupl se na třetí místo celkového pořadí. Naopak Deportivo se po debaklu propadlo až na samý chvost tabulky.

V posledním utkání 6. kola La Ligy nastřílel Real stejně gólů jako za všech předchozích kol. Ani ve čtvrtém zápase nedokázal Depor proti Bílému baletu bodovat, v utkání se ukázal Cristiano Ronaldo, autor dvou branek.

Oba týmy nastoupily v očekávaných sestavách a domácí začali zostra. V 6. minutě zahrával roh Ozil, Ronaldo předskočil Lopa a otevřel skóre. Real pokračoval v tlaku a pokus Di Maríi nadvakrát lapil Manu. Dva náznaky hostů zmařil Pepe a pak ve 24. minutě znovu udeřilo před svatyní hostů. Higuaín přihrál Ozilovi, ten se proháčkoval vápnem a svým premiérovým gólem zvýšil náskok domácích.

I další minuty patřily Realu, za zmínku stojí akrobatická přihrávka nůžkami od Marcela a střela Ronalda. Třetí zásah do sítě Galicijců přišel ve 34. minutě: Xabi našel přesným pasem Higuaína a jeho centr zavěsil do branky hlavou Di María. Poslední příležitost měl Ronaldo po přihrávce Khediry, ale jeho bezprostřední rána šla nad.

Hned po přestávce měli velkou šanci hosté, když po chybě Carvalha vychytal Lassada chladnokrevně Casillas. V 53. minutě přidali domácí čtvrtý gól po kombinaci Ramose a Di Maríi, kterou zakončil (patrně z ofsajdu) Higuaín. Minutu nato vytáhl Casillas výborný zákrok proti střele Rodrígueze.

V 61. minutě utrpěl Depor ostudného "bůra", poté co Ronaldo dával do šance Marcelovi a jeho přihrávku srazil do vlastní sítě Zé Castro. Portugalec byl při chuti a po další akci obešel i brankáře, ale nastřelil pouze boční síť. Na hřiště se dostal i odchovanec Juan Carlos a poměrně se osvědčil, poté co zbytek týmu hrál spíše na údržbu a fotbalem se bavil.

Toho využili hosté ke vstřelení čestného úspěchu. Adrián nacentroval před branku, po teči se dostal k hlavičce Rodríguez a nezaváhal. Na druhé straně střílel hodně mimo střídající Lass. Skóre zápasu uzavřel opět Cristiano Ronaldo, který po krásné přihrávce Xabiho přesprintoval obránce a prostřelil Manua. Real vítězstvím přeskočil Barcelonu a drží se za duem Valencia-Villarreal.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - RCD Mallorca 1:1

03.10.2010 19:00

Góly: 21. Lionel Messi - 43. Emilio Nsue

Podceňovaná Mallorka se postarala o překvapení šestého kola španělské nejvyšší soutěže, když si odvezla bo z Barcelony. Domácím nebyla nic platná místy až drtivá převaha a museli se smířit s tím, že doma letos ztratili body již podruhé.

V domácí sestavě chyběli Puyol se Xavim, naopak po zranění se do základu vrátil Messi a byl hodně vidět. O první nebezpečný moment se postaral Bojan, s jeho pokusem z hranice šestnáctky si poradil Aouate. Hostující brankář pak nemusel zasahovat o chvíli později, po centru Alvese se natahoval marně Pique.

Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě, to si Messi zpracoval míč a levačkou nedal Aouatemu šanci - 1:0.

O pět minut později už to mohlo být o dvě branky, to by ovšem musel Messi zakončit svou obrovskou šanci lépe, než jenom střelou do brankáře. Barcelona měla jasně lepším týmem, v dobré pozici hlavičkoval nepřesně Keita, chvíli před odchodem do kabin ovšem domácí za své neproměněné šance zaplatili. Nejprve se sice proti Castrovi vytáhl Valdes, ovšem následoval rohový kop a po něm gólová hlavička Nsueho - 1:1.

Vedení mohl favoritovi po změně stran vrátit Messi, jeho hlavička ovšem postrádala přesnost. Jenom do brankáře poté zakončoval Pedro, na druhé straně pak pálil z první nad Nsue.

Největší šanci na to strhnout vítězství na stranu Barcelony měl Bojan, který orazítkoval tyč. A když svou možnost neproměnil ani debutant Nolito, který nahradil zraněného Pedra, skončil zápas výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Levante UD 1:1

03.10.2010 17:00

Góly: 72. Walter Pandiani - 79. Sergio González

Takový bod má vždycky cenu zlata. Nováček letošního ročníku Primera Division z Levante získal podobný na horké půdě Osasuny. Domácí sice měli v zápase bezpočet vyložených brankových příležitostí, dokázali z nich ovšem vytěžit pouze bod za remízu 1:1.

Oba soupeři okupovali pozice znamenající sestup už před zápasem a ani bodem ze vzájemného zápasu si příliš nepomohli. Osasuna přejala taktovku hry už na samém začátku. Kouzla Pandianiho uvnitř pokutového území vyvrcholila ve střelu, která skončila těsně vedle. Tlak fotbalistů z Pamplony neutuchal, další solidní brankovou příležitost měl ve 24. minutě Camunas, jenže z jeho pokusem z levé strany velkého vápna si brankář Reina bezpečně poradil.

O dalších osm minut později měl brankář Reina další práci. Tentokrát napřáhl k jedovaté střele Soriano a donutil soupeřova brankáře k výtečnému zákroku. Svůj nejžárnější moment si ovšem strážce hostující branky vybral pět minut před přestávkou. Z hranice šestnáctky vypálil tvrdý projektil Juanfran, jenže Reina jeho pokus fantasticky vyrazil. Podobný vývoj hry mělo také druhé dějství. Krátce po hodině hry se dostal k nebezpečné hlavičce Pandiani, nicméně z nějakých šesti metrů přestřelil.

Necelých dvanáct tisíc fanoušků na gól stále netrpělivě čekalo. Dočkalo se ho až v době, kdy se blížila poslední čtvrthodina utkání. Zpoza velkého vápna se ujal míče Pandiani a přízemní střelou vymetl pavouky v levém rohu branky Levante. O to horší pak byl pro domácí fakt, že hosté dokázali ze své ojedinělé brankové příležitosti vytěžit maximum. Xisco poslal do šestnáctky ostrý centr, který přesně našel hlavu Sergia a ten parádním provedením zajistil hostům bod. Nic na tom nezměnila ani následná šance Juanfrana.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Racing Santander 2:0

03.10.2010 17:00

Góly: 8. Nilmar, 13. Giuseppe Rossi

Svůj povedený vstup do nové ligové sezóny znovu potvrdil Villarreal. Ten doma dokázal jednoznačně přehrát Racing Santander v poměru 2:0 a drží si druhou pozici v tabulce za vedoucí Valencií. O góly se podělili postupně útočníci a nejlepší hráči zápasu Nilmar a Rossi.

Od samého úvodu utkání Villarreal naznačil, jak chce aby se utkání vyvíjelo. To potvrdil už v 9. minutě, kdy se radoval z prvního vstřeleného gólu utkání a vstřelil ho kdo jiný než Brazilec Nilmar, nejlepší střelec Villarrealu v této sezóně s pěti zásahy. Ve středu hřiště se individuálně prosadil Rossi a jeho střelu dokázal gólman Toňo vyrazit pouze na neobsazeného Nilmara, který neměl problém zasunout balón do poloodkryté branky - 1:0.

Tento gól hostující Racing hodně srazil na kolena a Villarreal si vytvářel jednu šanci za druhou. V další se ocitl Marcos Senna, který hlavičkoval po centru Rossiho a jen díky zásahu obránce Torrejona skončil míč mimo branku. I přesto nedokázal Racing odolat tlaku ani podruhé a v úvodní čtvrthodince tak inkasoval dvakrát. Velmi aktivní Giuseppe Rossi si vyměnil balón s Cazorlou a přízemní střelou poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Poté Villarreal trošku uklidnil hru a snažil se nepustit Racing k balónu. To se domácím dařilo a tak si postupně vytvářeli další šance. Jednu z nich měl znovu Rossi, který dokázal přehlavičkovat jednoho z obránců Racingu, ale tentokrát byl Toňo na svém místě včas. O několik minut později už to mohlo být o tři branky. Z hranice pokutového území napřáhl Brazilec Nilmar a orazítkoval tyč.

Jediný nebezpečný muž na straně Racingu byl veterán Munitis, který za první poločas dvakrát zkoušel štěstí z dálky, ale ani jednou se výrazněji nepřiblížil jakémukoliv nebezpečí vůči domácím. Domácí tak mohli Racing ztrestat i potřetí. Senna poslal parádní přihrávku na Rossiho, který si už razil cestu před branku Racingu, ale jeho samostatný nájezd zastavil praporek asistenta na pomezí. Po této akci hlavní rozhodčí Lasa ukončil první půli, ve které si zasloužené vedení vybojoval domácí Villarreal.

Domácí se ve druhém dějství začali soustředit na obrannou fázi a to se jim dařilo. Racing se totiž nedokázal dostat blíže než před pokutové území Žluté ponorky a střely z dálky se Racingu příliš nedařili. Tu nejpovedenější za celý zápas hostujícího týmu vyslal Ariel, jehož pokus líznul levou tyč Lopézovi branky.

Villarrealu se naopak dařilo prostupovat obranou Racingu i ze zajištěnou obranou. Nejaktivnější byl ve druhé půli Brazilec Nilmar. Velikou šanci spálil v 62. minutě, když těsně stihl přihrávku od Cazorly a řítil se sám na Toňa. Tentokrát vyšel ze souboje vítězně gólman hostí. O pár minut později zkoušel Nilmar štěstí z dálky, ale střela doprostřed branky nemohla zkušeného gólmana Racingu ohrozit.

Rossi se nechtěl nechat zahanbit a předvedl se v plné parádě v 69. minutě, když nasadil jesle Poncemu a střelou přes dalšího obránce jen těsně minul levou tyč Toňovi branky. Nilmar tradičně vystřídal Rossiho o několik minut později a hlavou pořádně vystrašil fanoušky hostujícího celku.

Žádná vážnější příležitost už do konce zápasu k vidění nebyla a nudný druhý poločas tak nepřinesl jediný gól. Přesto v něm byli znovu lepší domácí a ti tak zaslouženě zvítězili v poměru 2:0. Racing tak znovu nezískal žádný bod a po šesti kolech se krčí na sestupové pozici.

Více informací k zápasu

UD Almería - Málaga CF 1:1

03.10.2010 17:00

Góly: 76. Kalu Uche - 50. Quincy Owusu-Abeyie

Almeria sice v zápase prohrávala, přesto nebyla od druhé výhry v sezoně příliš daleko. Nigerijský snajpr Kalu Uche však neproměnil penaltu a ačkoliv vzápětí svou chybu vyrovnáním napravil, s remízou 1:1 už hnout nedokázal.

Malaga se před tímto utkáním mohla pochlubit stoprocentní bilancí. V cestě za dalším vítězstvím ovšem hosty srazilo zbytečné vyloučení Elisea ze 40. minuty po doslova až násilném zákroku na Juanu Ortize. Domácí projevovali větší chuť po vítězství ale už od samého začátku. Po gólu totiž sahal krátce po zahájení zápasu Piatti, jenže jeho šanci zastavila tyč. Hosté chtěli odpovědět nadějnou příležitostí Rindona, ovšem ráně hostujícího útočníka poměrně výrazně chyběly parametry.

Poté na brankovou konstrukci zabrnkal také nešťastník dnešního utkání Kalu Uche a Almeria musela tušit, že to dnes nebude její den. Tím spíše, že o pár okamžiků později putoval předčasně do sprch hostující Eliseu a prakticky z protiútoku orazítkoval další tyč Corona. Bezmoc Almerie navíc ještě zvýraznil krutý trest v podobě inkasovaného gólu. Aponův pas doputoval k nepokrytému Owusu-Abeyemu a ten ranou z první překonal Diega Alvese.

Ani obdržená branka však domácí do kolen neposlala. Ortiz v přemíře snahy vypálil jen těsně nad břevno. Vzápětí fauloval v pokutovém území Piattiho naprosto zbytečně Mtiliga a Almerii se tak naskytla ideální příležitost k vyrovnání. Míč si postavil Uche, ale Martinez vystihl směr střely a gólu ve své síti zabránil. Tlak domácích nakonec vyvrcholil ve vyrovnání ze hry. Piattiho pokus ještě zkrotil Martinez, jenže následně našel Bernadello pěkným pasem Ucheho a ten přece jen přiblížil svůj tm bodovému zisku. Více ovšem fotbalisté Almerie nestihli a rozešli se s Malagou smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Atlético Madrid 3:1

03.10.2010 17:00

Góly: 28. Álvaro Negredo, 35. Diego Perotti, 51. Frédéric Kanouté - 57. Diego Costa

Výměna trenéra zřejmě Seville prospěla. Ta totiž dokázala také ve svém druhém vystoupení pod Manzanem zvítězit a připsala si první tři body za domácí vítězství pod novým trenérem. Tentokrát to odneslo silné Atlético, které v Seville prohrálo 1:3. O góly se v prvním poločase postarali Negredo a Perotti a ve druhém přidal pojistku Kanouté. Za hosty už pak pouze snižoval Diego Costa. Sevilla se tak v tabulce dostala o bod právě před Atlético.

První veliká příležitost zápasu přišla v 8. minutě. Roh Sevilly na hranici pokutového území prodloužil Cacerés na úplně osamoceného Negreda, který z bezprostřední blízkosti trefil tyč. Vzápětí se na druhé straně uvolnil Tomáš Ujfaluši a poslal před branku Palopa velmi nebezpečný střílený centr, na který nedosáhl Simao. Z následného rohu musel veliký závar znovu řešit gólman domácích Palop.

Další šanci Sevilly zmařila na poslední chvíli obrana Atlética. Na kolmici Romarica si naběhl na pravé straně Kanouté a těsně před zakončením mu míč z kopačky ukopl jeden z obránců Atlética. Velmi zajímavý přímý kop vyslal na De Geu Kanouté ve 20. minutě a mladý španělský gólman měl co dělat, aby si s tímto pokusem poradil.

Možná největší šanci prvního poločasu si připsalo Atlético. Na centr Tiaga dosáhl k překvapení domácích obránců Merida a špičkou kopačky se snažil zakončit. Gólman Palop byl však znovu na svém místě a dorážka Forlána letěla vysoko nad branku.

Domácí se však ze vstřeleného gólu radovali jako první a ten přišel ve 29. minutě. Perotti vyslal kolmici dopředu na osamoceného Negreda, který se rychlou kličkou do středu hřiště uvolnil a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi Atlética šanci - 1:0. O pár minut později se do zakončení dostal Kanouté a kvůli údajnému faulu na balón nedosáhl. Opakovaný záběr však odhalil, že Kanouté pád přihrál a rozhodčí tedy celou situaci posoudil správně.

Sevilla svůj náskok navýšila ještě v prvním poločase. Ve 35. minutě si narazil balón Capel s Kanoutém a druhý jmenovaný pálil z úhlu. Jeho střelu gólman De Gea vyrazil pouze na velké vápno, kde stál volný Diego Perotti a ten z voleje napálil míč zpátky před branku, kde se od zad jednoho z obránců Atlética pro domácí šťastně odrazil do sítě - 2:0. V samém závěru prvního poločasu ještě jednou zahrozili domácí, konkrétně střelec prvního gólu Negredo. Ten se na pravé straně znovu lehce uvolnil přes obránce a tvrdou střelou provětral De Geu. Ten však napotřetí odolal a do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Začátek druhého poločasu se nesl ve velmi klidném tempu, ale z toho ho domácí hodně rychle vytáhli. V 52. minutě totiž přidali už třetí gól. K odraženému balónu se dostal Frederic Kanouté a z hranice pokutového území tvrdým volejem zvýšil už na 3:0. O minutu později Sevilla znovu zahrozila. Tentokrát utekl na levé straně Capel a poslal přesný centr na Perottiho, který alenedokázal přesně zamířit.

Sevilla se poté začala více soustředit na obranu a to se jí mohlo vymstít. Své chvilky si vybral útočník Atlética Diego Costa. Ten v 59. minutě snížil na 3:1 po individuální akci, při které se uvolnil na pravé straně a z úhlu překonal s velikým štěstím střelou o tyč gólmana Palopa, za kterého zaskakoval na brankové čáře jeden z domácích obránců, ale nedokázal gólu zabránit.

O několik minut později mohl Costa přidat druhý gól. Atlético zahrávalo rohový kop a Costa si naběhl na zadní tyč, odkud hlavičkoval úplně osamocený a jen vynikající zákrok Palopa zabránil druhému gólu v síti domácích. Atlético se snažilo i nadále obléhat branku domácích, ale tentokrát už většina útoků končila na pokutovém území, kde skvěle bránící Sevilla dokázala útoky hostí včas zastavovat.

Sami se přitom domácí dostávali do zajímavých brejkových situací, ale díky zbrklosti v přechodové fázi z nich také nic kloudného nevymysleli a tak se zápas v poklidu dohrál za jasného stavu 3:1 pro Sevillu. Vzhledem k průběhu utkání je konečný výsledek naprosto zasloužený.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Hércules CF 3:0

03.10.2010 17:00

Góly: 20. Dani Parejo, 42. Manu Del Moral, 82. Miku

Hercules nenavázal na výhry nad Barcelonou a Sevillou a na hřišti Getafe padl po porážce 0:3. Mizerný den ještě podtrhl Aguilar, který se v závěru nechal vyloučit.

Domácí začali aktivně a Calatayud se již ve druhé minutě musel činit proti pokusu Del Morala. O několik minut později to zkoušel Parejo a jeho pokus skončil na břevně. Ve 21. minutě se skóre již měnilo, po centru Sancheze se k míči v pokutovém území dostal volný Parejo a otevřel brankový účet zápasu - 1:0.

Getafe pokračovalo ve své aktivitě a ještě před odchodem do kabin se mu povedlo zvýšit své vedení. Colunga sice rozvlnil jenom boční síť, ve 43. minutě ale Parejo připravil šanci Del Moralovi a ten se nemýlil - 2:0.

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil a krátce po návratu z kabin mohli přidat třetí trefu Parejo a Sanchez, oběma pokazil radost Calatayud.

Ofenzíva Herculesu se probudila až s příchodem Valdeze, dát branku se ovšem hostujícímu týmu nepodařilo a naopak ještě jednou inkasoval. V 82. minutě dostal od Sancheze přihrávku střídající Miku, který si poradil s vybíhajícím Calatayudem a z 22 metrů poslal míč do prázdné brány - 3:0.

V závěru zápasu neunesl vývoj Aguilar a za zákrok na Pareja dostal červenou kartu. V nastavení pak ještě mohl zvýšit Albin, avšak trefil jenom břevno.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:1

02.10.2010 22:00

Góly: 11. Aritz Aduriz, 90+1. Vicente - 90+3. Igor Gabilondo

Mestalla přivítala duel dvou kandidátů na evropské poháry a mohla být nadmíru spokojena. Domácí miláčci ve druhém poločas ubránili jednobrankové vedení z první půle a zejména díky velmi špatné koncovce a nepřesnosti hráčů Athleticu Club si připisují další veledůležité body v této sezóně, přičemž neustále vévodí španělským fotbalovým končinám.

Byl to duel dvou diametrálně odlišných poločasů. V prvním dějství měla jednoznačně navrch domácí jedenáctka vedená Unaiem Emerym, který poslal na hřiště velmi ofenzivně laděnou jednotku, což bylo na průběhu první půle hodně znát, neboť Valencie nepustila hosty takřka do žádné příležitosti.

Netopýry poslal do vedení již v desáté minutě obávaný baskický hlavičkář Aritz Aduriz. Roberto Soldado si fantasticky vyměnil míč s výtečně hrajícím pravým záložníkem Pablem Hérnandezem, pronikl do pokutového území, kde bez větších potíží přešel přes Javiho Martíneze a poslal do malého vápna ne zrovna vysoký pas, se kterým si však Gorka Iraizoz poradit nedokázal a jen prolétl vzduchem. Za ním už vyčkával Aritz Aduriz, který se z podobné vzdálenosti nemýlí.

Netopýři neustále předváděli krásnou, svižnou kopanou založenou na krásných narážečkách a pohledných přízemních akcích. Ve třiadvacáté minutě mohl právě po pěkné přihrávce Juana Maty přidat druhou branku agilní odchovanec Athleticu Club Aritz Aduriz, ale tentokrát pěkně zasáhl Gorka Iraizoz a míč vyrazil. V šestatřicáté minutě měl Aduriz další parádní příležitost po skvělém centru Juana Maty za obranu, ale tentokrát nedokázal šajtlí míč dostat do branky, nýbrž jen těsně vedle ní. Do konce poločasu už měl jenom poloviční šanci Aritz Aduriz, který si však špatně zpracoval míč po Pablově centru a dostal se do nevýhodného úhlu.

Athletic převzal po hodině hry iniciativu, která jej nepustila do konce zápasu. Jeho největším nedostatkem však bylo nepřesné, anebo vůbec žádné zakončení, a tak můžeme zaevidovat snad jen jednu dobrou příležitost. Fernando Llorente dostal dobrý volej na šestnáctku, ale parádní střelou našel jen u pravé tyče stojícího Susaetu, kterého mičuda trefila a odrazila se mimo nebezpečí.

Bezesporu nejlepší pasáží utkání byl nastavený čas, který nabídl naprosto strhující čtyři minuty, dvě branky a další dvě příležitosti na obou stranách. Athletic byl po celý druhý poločas lepší, útočil, ale v jednadevadesáté minutě nezabránil rychlému úniku Choryho Domíngueze, který našel v šestnáctce neobsazeného Vicenteho, jenž zkušeně vykoupal jak brankáře, tak bránícího hráče a poslal míč neomylně do odkryté sítě.

Neuběhla ani minuta a Athletic snížil skóre. K přímému volnému kopu se postavil Igor Gabilondo a nedal parádní střelou do levého horního rohu Césarovi pražádnou šanci. Hned po rozehrávce se Valencie vrhla na branku Gorky Iraizoze, kterému na brankové čáře pomohl jeden z obránců uhasit nebezpečnou střelu Aritze Adurize. Athletic hned vyrazil na steč a na minutu zamkl Valencii v hluboké defenzívě. Baskickým Lvům se však nepodařilo vystřelit, a tak domácí uhájili těsné a vydřené vítězství, které může mít v celkovém součtu obrovskou cenu.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 1:0

02.10.2010 20:00

Góly: 83. Juan Forlín (vl.)

Real Sociedad se po třech prohraných utkáních konečně dočkal vítězství, když nejtěsnějším možným rozdílem porazil katalánský Espanyol, jenž ve vyrovnaném utkání mohl brát bod, nebýt ovšem velmi špatné koncovky a skvělých zákroků opory baskického týmu Claudia Brava. Espanyol prodloužil svou sérii venkovních proher, jichž se k dnešnímu dni nakupilo již šest.

Na Anoetě se hrálo velmi vyrovnané a kvalitou průměrné utkání, v němž o bodovém zisku mohla rozhodnout obě mužstva. První opravdovou gólovku si vytvořil Real Sociedad, ale dlouholetý hráč Espanyolu Raúl Tamudo nedokázal přesněji zacílit, a tak jeho hlavičku relativně bez potíží zlikvidoval jeho přítel Carlos Kameni. Do konce poločasu si připsala pěknou šanci i hostující jedenáctka, ovšem i Claudio Bravo byl neomylný a střelu kanonýra Osvalda výborně zlikvidoval.

Po přestávce bylo rozhodně živěji, hrál se otevřenější fotbal a přišlo i více šancí. První obrovské šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Prvním, kdo prověřil připravenost brankáře Brava byl hostující Luís García, jež hned dvakrát zkoušel na zkušeného brankáře Realu Sociedad vyzrát, ale nepodařilo se mu to.

Sedmadvacetiletý brankář domácích zazářil v sedmasedmdesáté minutě, kdy fantastickým zákrokem zlikvidoval střelu Alda Dushera a udržel pro domácí naději na tříbodový zisk. Domácí odpověděli až po této velké šanci. Tamudův přímý volný kop jen o kousek neumístil do banky Jon Ansotegui.

Závěr nabídl strhující podívanou plnou zábavy a šancí. První šanci měl v osmaosmdesáté minutě José Maria Callejon, který však opět nevyzrál na skvěle chytajícího Brava. Nejzajímavější a z části hodně komický moment utkání přišel v pětaosmdesáté minutě.

Střídající Jeffery Sarpong si postavil míč k přímému volnému kopu, ale s přispěním mírné Kameniho teče trefil pouze tyč. Mičuda se však odrazila přímo do Forlína, který si vstřelil vlastní gól, čemuž nezabránil ani nepopsatelným úhybným manévrem.

V závěru druhého dějství přišel obrovský nápor Espanyolu, který se hnal za vyrovnáním, proti němuž však byl fantastický Claudio Bravo. Barcelonský celek si připsal jednu parádní pumelici z dálky a jednu obrovskou šanci na malém vápně, obě Bravo fantastickými zákroky zlikvidoval, čím rozhodl o tom, že se Real Sociedad posunul do středu tabulky a Espanyol z pohárových příček, na nichž ještě před zápase operoval.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Sporting Gijón 2:2

02.10.2010 18:00

Góly: 57. Florent Sinama-Pongolle, 61. Florent Sinama-Pongolle - 33. Ivan Obradović (vl.), 49. Diego Castro (pen.)

Zápasy na La Romaredě letos nepřináší fanouškům Realu Zaragoza příliš radosti. Aragonskému mužstvu se potřetí v řadě nepodařilo na domácí půdě zvítězit, přesto dnes bude vzhledem k nepříznivému vývoji rádo, že získalo alespoň bod.

Sporting Gijón nepochopitelně ztratil vyhrané utkání a může bědovat na zbytečné chyby obrany či nedostatečnou zodpovědnost. Svěřenci Manola Preciada usnuli na vavřínech, protože nedokázali ve svůj prospěch zužitkovat dvoubrankové vedení a poločas trvající přesilovku.

Lépe do utkání vstoupila domácí Zaragoza, která si osobou odchovance baskické kopané Andera Herrery vytvořila první lepší příležitost utkání, s níž si však zkušený brankář hostů Juan Pablo Colinas poradil. První brankový moment přišel ve třiatřicáté minutě, když si na pravé křídlo naběhl García Ayoze, poslal do pokutového území ne zrovna prudký a nízký pas, který si do vlastní svatyně nešťastnou tečí srazil Obradovič.

Zdvojnásobit vedení mohl hned o dvě minuty Diego Castro, ale jeho střela prosvištěla jen těsně nad břevnem. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo, a tak se kvapem přesuňme do první čtvrthodiny druhého poločasu, která nabídla strhující podívanou a velké množství zajímavých momentů.

Neuběhlo ani pár minut a Sporting Gijón vedl o dvě branky. Někdejší český reprezentační záložník Jiří Jarošík jednoznačně fauloval v šestnáctce unikajícího Davida Barrala a byl kvapem poslán do sprch. K míči se postavil Diego Castro, který nedal Antoniu Doblasovi žádnou šanci.

O chvíli později mohl přidat třetí pojistku David Barral, ale jeho pumelici třicetiletý brankář Zaragozy zlikvidoval, čímž položil základ povstání Zaragozy, která se dostala do hry v šestapadesáté minutě, kdy někdejší útočník Atlética Madrid nebo Liverpoolu Florent Sinama-Pongolle překonal tečovanou ránou bezmocného brankáře a snížil na rozdíl jedné branky.

Neuběhly ani čtyři minuty a domácí se radovali podruhé. Braulio převzal míč na středu, podíval se a našel za obranu pelášejícího Sinama-Pongolleho, který fantastickou křižnou ranou přesně k levé tyči Colinasovi branky rozhodl o dělbě bodů, která je vzhledem k průběhu zápasu, který byl hodně vyrovnaný, zasloužená.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF651011:416
2.Villarreal CF650112:415
3.Real Madrid642012:214
4.FC Barcelona641110:513
5.Sevilla FC632110:611
6.Getafe CF631211:810
7.Atlético Madrid631210:710
8.Espanyol Barcelona63035:99
9.RCD Mallorca62225:68
10.Málaga CF621312:127
11.Athletic Bilbao62139:97
12.Hércules CF62135:67
13.Real Sociedad62136:97
14.UD Almería61325:56
15.CA Osasuna61234:65
16.Sporting Gijón61236:115
17.Levante UD61235:115
18.Racing Santander61143:84
19.Real Zaragoza60335:103
20.Deportivo La Coruña60333:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (327)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

Jarošík hvězda utkání

Reagovat
smazaný uživatel

obetoval se pro tym

Reagovat
aimar21

hh :-D cvoci

Reagovat
aimar21

Reagovat
-Kopy-

César; Bruno, D. Navarro, R. Costa, Mathieu; Pablo, Topal, Fernandes, Mata; Soldado y Adúriz.

Dobrá, velmi dobrá.

Reagovat
Paddy

ale Athletic je nebezpecny souper, pokud se nepodceni tak by jsme meli vyhrat

Reagovat
-Kopy-

Ano !!!!!!!!!!!!!!!!

Roberto super průnik a Aritz nejlepší hlavičkář ligy zavěsil, AMUNT !!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Paddy

jeste doufam ze prosadi i Roberto

Reagovat
X-bano-X

Z Vale sa mi celkom paci ta 18 tusim Fernandez, technicky je na tom vyborne. Naopak Llorente sa mi zda strateny.

Reagovat
-Kopy-

Many je fantastický, doufám, že mu začne dávat víc šancí Emery, zaslouží si to. Horší je že se vrací Ever a do toho se na to místo natlačil Costa.

Reagovat
Kongo

Ja budu radeji videt v zakladu Evera

Reagovat
-Kopy-

Olééééééééééééééééééé

Podle předpokladů těžký utkání, v druhém poločase nám odcházeli síly, ale Athletic si za celou dobu nevytvořil nějakou stoprocetní loženku, takže spokojenost i s braněním. Nejlepší na place Many.

AMUNT

Reagovat
Kily

fuj, to byl hnus, místo toho, aby bylo po cca 35 minutách jasno, tak necháme Athletic vrátit se do hry a až do konce bojovat o body. Asi by nebylo na škodu vysvětlit Pablovi, že místo tahání míče do přesily by občas mohl přihrát i Brunovi, když se po pravé straně vydá podpořit útok a má před vápnem celou lajnu volnou. Jinak máme pěkný trávník, zkusil bych ho nabídnout Tigeru Woodsovi jako tréninkovou plochu, on je z formy, nám finance bodnou a stavu hřiště ani dvoudenní intenzivní trénink moc neublíží

Reagovat
smazaný uživatel

aspon nejaky nezaslepeny fanousek

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, jen reju, zkousel jsem, kdo se chyti...aneb potrefena husa se vzdycky ozve

Reagovat
-Kopy-

Né tak jak jsem fanatik ale zaslepený nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

prave jsi vyrobil docela paradox

Reagovat
-Kopy-

vypadá to tak, co k tomu mám říct, sám vidíš, že jsem prostě fanatický fanda Vale a přitom jsem nezasplený expert.

Reagovat
-Kopy-

hnus ? první poločas super, druhý logický vyustěný dané situace, trošku radosti do toho fandění. A Pablo v prvním poločase jeden z nejlepších a v druhým poločase jak když ho to přestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

az na to "logicky vyusteni"

Reagovat
smazaný uživatel

takze v podstate nepravda

Reagovat
-Kopy-

K tomu bych řekl toto - Athletic je pohárový tým, prohrával, víc to otřevřel, my byly unavený, vedli jsme a tudíž jsme se nikam hnát nemuseli, ale samozřejmě, že náš výkon ve druhé půly nebyl směrem dopředu dobrý naopak sem spokojen že si Athletic nevytvořil jasnou loženku.

Reagovat
smazaný uživatel

coz ale bylo bohuzel dany spis nasi neschopnosti

Reagovat
Kily

první poločas byl super 35 minut, kdyby se hrálo odpoledne, tak se Cesar mohl opalovat a já být spokojen s tim, že Bruno hraje v zápase, ve kterém nemá v obraně co zkazit. Pak jsme přestali hrát, hlavně bránění křídel bylo naprosto tragické a Athletic si na straně často vytvářel zajímavě vypadající akce, naštěstí často bez přesného centru. Štěstí, že si Caparros nevšiml jedné věci, a to jak brání Mathieu, který se při útocích soupeře podle mě až moc stahuje do středu a zajišťuje Costu, čímž pak na naší levé straně vznikala spousta volného prostoru pro soupeře, kdyby měl Athletic víc hráčů schopných něco vymyslet, tak se mohli pokusit hrát po pravé straně ve více lidech, jednoho hráče Mathieu stíhal zavřít a zastavit

Reagovat
-Kopy-

Jj máš pravdu, dneska to bylo několikrát takto, Mathieu to opravdu hraje dost ze středu...Jinak křídla dneska špatně branila Joaquin je lepší směrem dozadu určitě víc než Pablo (už jen díky postavě) a Mata... Mata je prostě ofenzivní a směrem dozadu...Takže ještě že Mathieu je nejlepší bek soutěže a stíhá to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas...bohuzel mi byli dneska uplne neschopny neco vymyslet natozpak nebezpecne vystrelit a klaun Gabilondo mel jit dolu po 10 minutach...i kdyz dal teda gola, coz je paradoxne spis skoda, protoze se tak zvysuje sance jeho pritomnosti v dalsich zapasech

Reagovat
-Kopy-

V prvním poločase jste mohli bejt rádi za 1:0...

Reagovat
smazaný uživatel

na konci zapasu muzete bejt radi za 2:1...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Promiň ale bylo to 2:0, dostanem gól ze standarstky kterou měl Cesar chytit a pak si vytvoříme ještě gólovku na 3:1 a ty mi pak napíšeš, že můžu bejt rád za 2:1...

Reagovat
smazaný uživatel

to ti pisu protoze mi taky nebyli daleko od vyrovnani, mit trochu haluzackyho stesti tak tam ten druhej spadne...

Reagovat
Kily

vaše hráče jsem moc nesledoval, ale nešlo si nevšimnout, že Gabilondo tam byl spíš ke škodě věci. Po repre pauze se koukejte sebrat i výsledkově, i když jak tak koukám na los, tak venku Sevilla, Villarreal a Real a pak k tomu dvě derby, žádnej med. Ale tam jsme na tom stejně, závěr roku bude hodně těžkej a snad se nám povede dvakrát porazit Rangers, aby byl klid aspoň v LM

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...nerek bych ze derby budou nejak extra obtizny zapasy, i kdyz samozrejme proti Erreale to asi vyjimecny bude, s Osasunou vetsinou problemy nemivame, ne ze bych to chtel zakriknout...zatim jsme meli tri zapasy proti spicce (Barca, Atlético, Valencia) a tri zapasy proti slabsim tymum (Hercules, Sporting, Mallorca)...z prvnich tri nula bodu, z dalsich try sedm (a dalsi dva tesne unikly), takze evidentne Joaquinova sestava s defenzivni zalohou nefunguje tak jak minuly roky a mozna by ji mel trochu prekopat

a Gabilondo lezi v zaludku vetsine fans no, vecnej underperformer kterej da par peknych golu za rok ale jinak hraje totalni tuzku...

Reagovat
Kily

jsem se podíval na důvěryhodné hodnocení hráčů na goalu a tam má Gabilondo 7 a je vašim nejlepším hráčem zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

"důvěryhodné hodnocení hráčů na goalu"

Doufám, že je to myšleno jako žert.

Reagovat
$dolar$

Musim rict, ze Emery je klasa

Reagovat
smazaný uživatel

od rejpala jako je dolar si toho vážím dvojnásob

Reagovat
Kily

hodně nadějný trenér, který už v tomhle věku má slušné úspěchy, ale má i své mouchy, zápas s Manchesterem toho byl důkazem, každopádně jsem rád, že je u nás, už jenom kvůli tomu, že máme kouče, kterej praktikuje ofenzivní hru, na kterou se pěkně dívá

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli zrovna vcera to nejak extra prokazal

Reagovat
-Kopy-

Tak sestava fajn, střídání taky. Ale třeba to myslel celkově, ne vzhledem k tomuto kolu.

Reagovat
$dolar$

Jj, kdyz si vezmu jak na tom byla Valencia po odchodu Koemana a jak je na tom ted, tak je to v podstate zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

koeman bylo zlo. kazdymu bylo jasny, ze valencia nenaplnuje svuj potencial a ze kadr ma furt na to hrat v klidu o pohary. o ty by i hrala, kdyby nevyrazili dvere s floresem, kterej sice hral silene nudnej fotbal, ale aspon sbiral body. i tak ma ale emery silenej respekt za to, jak dokazal (a jak rychle) valencii vylecit...

Reagovat
Kily

všechny velký věci jsou strašně jednoduchý a Emery při nástupu moc dobře věděl, že je daleko lepší maximálně využívat předností hráčů místo toho, aby je jako Koeman učil nějaký nový věci, který jim nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

a kikeho nam nikdo nepochvali...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou zatím předvádí věci, který jsem od něj opravdu rozhodně nečekal..

Reagovat
smazaný uživatel

priznam se, ze ja taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatím se mi to líbí, ale chce to gól

Reagovat
smazaný uživatel

90 - 10 držení míče ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedete na rekord, i kdyz ted uz jen 79-21 jsem koukal.

Reagovat
X-bano-X

jj nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal se mi zase neskutečně líbí. Jeho centry jsou parádní.

Reagovat
X-bano-X

Dlho nehral ma hlad a je to vidiet aj napriek veku je to top ako vysity

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla být žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce. Messi je zpátky

Reagovat
X-bano-X

golazooooooooo Messiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Mallorca nezlepší, tak jim tam dneska může napadat velké hejno golazů

Reagovat
smazaný uživatel

to je válec

Reagovat
X-bano-X

Akoze som nečakal a prijemne prekvapenie zatial, Pedro bojuje ako Lev, Bojan to iste a Iniesta krasne zastupuje Xaviho..radost fandit

Reagovat
smazaný uživatel

ten presink, pohyb ...

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Lev bojuje v jinem tymu. A bohuzel ne na hristi, ale v satne...

Reagovat
Rssa

Ať si říkají Italové co chtějí, Dani je teď mnohem lepší než Maicon

Reagovat
Rssa

Reagovat
X-bano-X

Inak čo vykop Mallorky to minuta v prdely

Reagovat
smazaný uživatel

"prdel" je podle slova "růže"

v prdeli

Reagovat
X-bano-X

Aha sry tak potom v riti kedze som slovak

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to sorry.

Reagovat
Rssa

Jinak zatím Masch se dotkl míče tak 3x, rozhodně to není na škodu

Reagovat
Rssa

Xavi s Villou se dobře baví

Reagovat
smazaný uživatel

Ač je to tak jednostranné utkání, tak pořád jen 1:0. Chce to přidat.

Střely: 11:0

Reagovat
-Kopy-

ty vole co to Majoránka předvádí...

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisti říkali, že doma bude soupeř pro každýho... Zatím teda vůůbec..

Reagovat
-Kopy-

pro mordoristy je venku těžkej každý soupeř, viz Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Auxerre

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupilo několik zelenáčů .

Reagovat
smazaný uživatel

Bojane, to je zpracování balonu, jak noha.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.. Cavenaghiiii !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no, a nebýt Vickyho ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec nic, no

Reagovat
smazaný uživatel

A další?

Reagovat
-Kopy-

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees !

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tohle fakt ne. Nechtěl jsem to přivolat, ale povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Keita ho neskutečně vypustil..

Reagovat
X-bano-X

Jezisi.......

Reagovat
Rssa

Ach jo, zbytečný...

Reagovat
-Kopy-

Co si budem povídat, s touhle hrou Mallorka nemá šanci...snad do druhýho poločasu snad nasoupí jiný mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kopají to, Baleáři moc pěkně, ty rohy. Nesmíme je k nim pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

První půle neskutečný válec. Byly okamžiky, kdy se nemohli dostat hosté ani ze svého vápna. Hra teda výborná, presink, pohyb, centry, nebezpenčé šance, to všechno máme. Chybí jen ta koncovka.

Výkon je výborný kolektivně, ale fantastický je Abidal. To je radost koukat. Sekunduje mu Pedro, Iniesta a Messi.

Do druhé půlky nic neměnit. Pokud se zopakuje podobný fotbal, tak se snad nedá tenhle mač nevyhrát.

Můj tip je 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám v 5:4

Messi 2x, Iniesta 2x, Bojan - Nsue, 3x Cave

Reagovat
smazaný uživatel

1. Messi dá hattrick

2. Mallorca by se musela herně zvednout o 500 %, kdyby nám chtěla dát 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí dát 3x balon Cavemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak nic... Vypínám to

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Cave si teď může šahat na balony, jak a kde chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to, nebo te´d opravdu centroval Alvés..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a já si šáhnu na infarkt

Reagovat
X-bano-X

Tak polčas uplne v našej režii a nakoniec toto...chce to trošku kreativity, Masch dole a Sergio na plac, trošku viac ťahať utoky cez Bojana, zatiaľ to dosť ide cez Pedra a hlavne Leo trošku nahravať. Inak spokojnosť. Posledne 2 matche na tikete tak snad sa to neposerie

Reagovat
smazaný uživatel

dneska des a bes, ale co se dalo cekat bez zasadnich opor

obrana totalne trapna, perea se zase jednou ukazal, i kdyz vsichni ostatni mu zdatne sekundovali

forlan totalne trapny - kike by mu mel dat tyden, dva volno, aby se vzpamatoval, tohle uz vazne vrchol

jediny, kdo by snesl trochu tvrdsi meritko, byl dneska fran merida, coz me zase velmi tesi snad bude ve svych vykonech pokracovat a da tak zapomenout na jurada...

sevilla nic moc nepredvedla, ale dneska to v klidu stacilo. dala nam lekci z produktivity a vyuzila vsechny sve sance.

prestava se mi to libit, po tom dobrem zacatku se to vsechno podelava. snad za dva tydny uz s godinem, reyesem a hlavne kunem bude vsechno lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, začíná to stejně. Spálená šance

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale ta kolmice od Mashe, to byla taky bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 na fauly. No, tak to je taky něco

Reagovat
Rssa

Bojan dolů, dneska to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nervíky a pak takováhle ztráta míče.

Webo to udělal moc dobře

Reagovat
-Kopy-

no kdyby to dal vzdhuchem tak je gól

Reagovat
smazaný uživatel

trefit od půlky branku v rychlosti není lehký. To už si nevybereš, zda vzduchem nebo při zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, teď mi zalepilo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tohle střídání jde

Reagovat
smazaný uživatel

Ku-va, tohle si dělá Alvés prdel, ne? Jde na kasu a přihrává ...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol takova tragicka prihravka :)) Jasna golovka

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě budou nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvafix, to snad možný neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito. To jsem zvědav. Ještě jsem ho neviděl hrát, al ev béčku je prej dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Mallorca je fakt taká slabá jak ste spomínali vid že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to na jednu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jsi to dnes neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan už toho taky dneska podělal v koncovce dost. Tohle je zase šance

Reagovat
smazaný uživatel

Masch umí i vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Pustil to tam dvakrát pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Barcelona by měla taky střílet a ne pořád jen obléhat branku...

Reagovat
smazaný uživatel

XAVIDEPENDENCIA

Reagovat
smazaný uživatel

děláš jako by byl problém ve vytváření šancí a mezihře Ale v poslední době typický pohled fanouška Realu, kdy jsou rozhodující výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka teda nic moc, závěr o ničem, stejně tak 1. půlka s Hérculesem .

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Dneska to bez něj šlo, ale když se nevyužije takovej tlak, jako se nevyužil, když se zahazují šance, jako se zahodily, no a když soupeř využije první svůj útok, jako se to stalo ...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neuvěřitelný, je to doma :-) To bylo keců na naši plichtu na Mallorce a ehjle Z minima maximum Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele ....slo videt ze Xavi chybel, a kdyby chybel i Messi tak nevim jak by to vypadalo....jde videt ze Xavi a Messi jsou veledulezity pro hru Bracelony....ale Malorka

ted jeste aby real vyhral

Reagovat
asskicker

bolo vidno ze chyba Xavi

slo iba o premienanie sanci, nahravky a presne kolmice boli od FCB po vacsinu zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

no toto.. Barca doma len 1 gol ? ... parada kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

kdyby jich bylo 0, bylo by to jeste hezci

Reagovat
X-bano-X

Ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tak tohle je ztráta naprosto zbytečná. Je to škoda, ale s těmi slabšími to prostě asi takhle vypadat bude. To, co jsme nad rámec vyválčili na Atlhleticu, jsme dneska spláchli do žumpy. Nic jinýho to nebylo. Dneska to bylo na 5:1 na nazdar. Chybí asi morální síla vystupňovat výkon, vystupňovat tlak a zlomit soupeře. Jak se nám trochu nedaří v koncovce, tak hráči znervozní a jde to do kelu.

Ale chtělo by se konečně z těchhle zbtečných ztrát vzít příklad. Neřeknu, kdyby přijel soupeř, který by si ten bod odvezl zaslouženě, ale takhle soupeře zválcovat a přesto nevyhrát, to prostě mrzí.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
asskicker

Ale aspon to nebolo branenie s 10 ludmi pred 16 ale o hru sa ako tak aj snazili

Reagovat
Rssa

Bojan měl dostatek šancí, ale takhle je spálit Jinak palec dolů dneska pro něho, Daniho (proč sakra nevystřelí), Keitu. Masch potěšil. Škoda. Takhle jsme dali velkou šanci Realu dostat se před nás, což bohužel dneska Real udělá. Nechyběly ani tak nahrávky, jako pořádná koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

uz podavam iba proti barce , asi rychlo zbohatnem

Reagovat
smazaný uživatel

No,Vy v Liverpoolu by ste o tom momentálně mohli psát knížky

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooo Ronaldooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL!!! Snad z toho bude pořádná nakládačka a ne 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Cris ♥ ♥ ♥

Reagovat
gonzalesl_is_back

To je začátek. Kristýna krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

to je dneska den tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase dneska den k zbliti

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povídej ...

Ale zase to ber tak, že takhle zajímavý začátek Primery už jsme neměli dlouho. Takhle se o každý bod musí bojovat a (jak jsme se přesvědčili) mužstva můžou ztrácet a získávat všude.

Reagovat
smazaný uživatel

aby nakoniec nevyhrala ligu valencia alebo villareal

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj narok. villarreal mel do tyhle chvile jasne nejlehci los - rekni mi jedinej tym aspirujici na pohary, se kterym hral

valencii casem dojde dech, navic tedka je cekaj ctyri kola (nebo kolik) pravdy, kdy se opravdu ukaze, jak na tom jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, no. Před sezonou jsem čekal, že už teďka bude rozdíl mezi prvníma dvěma a zbytkem cca 5tibodovej, takže jsem překvapen a neodvažuju se tvrdit, že něco bude tak a tak, ale pořád si myslím, že se te časem vytříbí a Barca s Realem utečou.

Reagovat
smazaný uživatel

az na to, ze tenhle styl presne vyhovuje moureninovi a ty jeho neschopny bande baletek. nakonec to nejak vzdycky uhaluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

je to i o morální síle. Pokud ji máš (v tomhle je nejlepší na světě MU), tak tam ten balon do tý brány docpeš i v zápasech, kdy jsi horší a třeba se vůbec nedaří. Pokud ne, ztrácíš zbytečně v zápasech, kdy ztrácet nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu sme teda najlepší v oboch smeroch, wengerovatieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal taky dokázal loni v několika zápasech vyhrát až v nastaveným čase, ne?

Ale dneska na SB to Wengerovci nedali. Nezakončovali, když měli a skoro mi přišlo, že nechtějí dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda

No tak to je u nich už zvykom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozřejmě je to tak. Mouřenínovy kopyta tam ten kus dotláčí taky, ikdyž by ho tam dotlačit ani neměly. Ale tak je to začátek sezony a pro mě je primární, abychom hráli, na co máme, a vyhrávali, co vyhrát máme, my v Barce a až pak se mrknu, kde co poztrácí Mouřenínovci a ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

kopyta??? koukas na zapas? asi nee

Reagovat
smazaný uživatel

zkus se znova kouknout treba na vas zapas proti auxerre

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ale po pak se podivam na vas proti Kazani?....ono venku neni lehky hrat, kort v LM...a ja byl moc rad za ty 3body

Reagovat
smazaný uživatel

mam takovej pocit, ze "my" jsme proti kazani snad ani jednou v "nasi" historii nenastoupili

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je klasika, ja ze strany realu, tak ze strany barcy. jakmile nekdo poukaze na mizernej zapas, tak misto otoh, abyste hledali chybu, tak poukazete na mizernej zapas svyho rivala

Reagovat
smazaný uživatel

*jak

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako kdyz predhazujes auxerre, ktery nehrali tak spatne doma...tak vyhra 1:0 je skvely, i kdyz hra nic moc ale hlavni jsou 3body :) jeste kdyz AC ztratilo s Ajaxem

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze nejdulezitejsi jsou tri body. hra nic moc? nazyvejme veci pravymi jmeny - to se ani nedalo nazvat hrou

mmch, asi si neuvedomujes, ze jsi odpovidal na muj nebo jiriho kometar, ze ty mourinhova kopyta to tam nejak vzdycky dotlaci. nesplnuje snad zapas s auxerre (nebo chces-li errealou a osasunou) tohle vsechno?

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem, ty jsi zacal s tim poukazovani na jinej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme taky od zacatku mluvili o jinejch zapasech. tohle je poprve co real neco hraje a a je to jeste proti deporu, kterej je dneska tragickej, ze ho takovej nepamatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neni po prve, jestli jsi videl zapas proti Esp. Barcelone, nebo proti Ajaxu...ale samozrejme ze zatim nehrajem podle predstav....ale ja verim ze vykony pujdou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

a co se tyce auxerre...barcelona hrala v rusku, po silenym cestovani v sileny zime. kazan je navic kvalitnejsi souper nez auxerre, ktery se letos dost hleda. tym jako real madrid si proste nemuze dovolit nasadit sestavu se trema DM proti jednomu z nejdefenzivnejsich tymu L1, uz jenom z principu. za celej zapas jste si nevypracovali ani sanci a stejne jste zase vyhrali - to je to o cem jsem mluvil vyse...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Pepe je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut

Fans pekne vyvolávajú Josého

Reagovat
Placebo

Prosim vás, link na Real? Na atdhe mi vubec nic nejede

Reagovat
alcantara

skoda, ked sa nevieme presadit nasim tradicnym kombinacnym sposobom, tak nastava problem, kedze na hlavicky a fyzicke presadenie sa v 16ke hraca nemame a zabijaka, schopneho dat z 1 sance 2 goly, momentalne tiez postradame. dnes to nebolo o xavim, sanci sme si vytvorili na polroka dopredu, jednoducho zle riesime finalnu fazu, chyba rozvaha v zakonceni, tazko hracom nieco vycitat. co zamrzi, je pokracujuca seria inkasovanych golov, pri kazdej standardke mallorcy to v nasom uzemi horelo, naopak, nase boli jalove.chybajuce centimetre iba tak lahko nenahradime, o to viac ich musime peclivo pilovat.

Visca el Barça!

a na zaver by som chcel pogratulovat komentatorovi, ktory sa snazil na trikrat trafit do jeffrena, az sa mu to napokon podarilo

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor nebyl v součtu vůbec špatný, ale ve třech věcech se radikálně sekl:

1. Žlutou pro Aouateho přisoudil Messimu a když zjistil, že ji dostal fakt gólman, tak nevěděl, proč. Přitom Mallorca zdržovala celý zápas (nevyčítám jim to, protože se to prostě dělá), diváci už sborově pískali a sudí to už nevydržel

2. Žlutou pro Castra přiřadil zase (čert ví proč) Pedrovi

3. No a pak ta aféra z Jeffrenem, kdy Nolito byl na place už dost dlouho a měl i několikrát balon a on pořád mluvil o Jeffrenovi

Reagovat
alcantara

striedania barcelony naozaj tazko nezvladal, najprv bol jeffren thiago, neskor nolito(ako spominas, zoparkrat aj na ihrisku), az nakoniec vsetko dobre dopadlo a vysnivaneho jeffrena sa naozaj dockal.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak zareaguju na to, že nemáme centimetry. Já bych to řešil tak, že bych min. v 80té minutě vysunul na hrot Piqueho, který by tu obranu zkusil trochu rozbít, aby se nemuseli soustředit pořád na jeden a ten samý styl bránění. A do obrany bych poslal z lavičky Sergia.

Reagovat
alcantara

ved tak to aj obcas robievame, ak si to situacia vyzaduje, hrot typu llorenteho ci ibru nam jednoducho chyba, ale pique sa nastastie dokaze presadit aj v ofenzive, navyse, mnohokrat rozhodneme zapas po "nasom"

inak som zabudol vyzdvihnut nasu tuzbu zvitazit(ajked skor deorganizovanu) zhmotnenu v podobe 6 ofenzivnych hracov na ihrisku v zaverecnych minutach, beruc do uvahy okolnosti(remizovy stav, ziadna vyradovacka), toto asi neuvidim v ziadnom time na svete, my naozaj nikdy nehrajeme na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zdá lepší, když Piqué běží, rozehraje do strany a naběhne zezadu a přečíslí překvapenou obranu, to umí dobře a dělá to často. Navíc vzadu ho na tu rozehrávku potřebujete, dneska tam v závěru udělal v poli svým nasazením a právě tou rozehrávkou zdaleka nejvíc práce.

Reagovat
smazaný uživatel

pitomej mamut, realu se tenhle nakup fakt povedl...

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasim, on a Di Maria skvelky nakupy

Reagovat
herbage

Mesut, no Mamut signore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

hej Marcelo

Reagovat
Krausio_Real_M

di maría

Reagovat
smazaný uživatel

skvele 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tam máte aj za minulé zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty "odbornici" kteri tvrdili ze Di Maria je spatnej nakup a srovnavali ho k Drenthemu a Faubertovy???

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

ti mlcia uz vlastne od pripravnych zapasov, co je len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si vsim, Di Maria je neskutecnej v kazdym zapase(krom toho prvniho na Malorce)

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nádhernej fotbal, to je klepec!

Reagovat
smazaný uživatel

ten depor je uplne v prdeli. jestli se sebou neco neudelaj a v zime neprivedou utocnika, tak snad vazne spadnou...

Reagovat
Josifek

Mallorca

Zatím to šlape velmi dobře, zápas máme naprosto pod kontrolou, Pipita se mi dnes konečně líbí. A od Di Marii bych takovouhle hlavu taky nečekal. Jen tak dál.

Ale Depor teda není vůbec žádnej soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste Higuain

Reagovat
herbage

Tak co Jirko, dneska jste v marnosti zakončení vklidu trumfli Arsenal. Přitom jste hráli hodně pěkný fotbal, ale ta finální fáze, to bylo něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

a nie prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

rozlišoval bych to - vy jste hráli proti světovýmu mančaftu a dostávali jste se do situací, kdy jste zakončovat mohli. Nicméně jste jich neměli tolik, co my a zadruhé - my měli jasnější.

Nicméně - jsme to podělali oba, to je jasné. Jestli mě dneska nezachrání Juve, tak je to fotbalově den na pikaču a to jsem se na to tak těšil

Reagovat
Josifek

Doufám, že Mourinho brzo prostřídá, rád bych viděl na place třeba Albiola, Lasse, Benzemu či Granera a dneska už se o nic hrát nebude, respketive jen o skore..

Reagovat
madridcan

200 pre Real Madrid

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liga očividně není lepší, to jen lídři jsou zatím slabší. Takovou Mallorcu a Depor jsem za 15 let neviděl .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No jak Mallorca, tak Depor jsou děsní nazdárci. Sice La ligu pravidelně nesleduji, ale dříve jsem znal z Deportiva skoro všechny hráče a z Mallorky ty nejznámější. Nyní když se podívám na soupisky obou týmů, tak tam znám málokoho

Reagovat
smazaný uživatel

No ty sestavy to je úplný vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

depor byl minulej rok po polovine sezony na prickach pro LM, mallorca minulej rok bojovala o LM do posledniho kola (i kdyz u obou teda odeslo spousta hracu)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je taky pravda, člověče, o tom jsem ani nepřemýšlel. Prostě nejsou v těch ostatních klubech takové peníze, aby si mohli nakoupit reprezentanty svých úspěšných krajin, jako třeba v Anglii, kde nakupují známá jména i takové "malé" týmy, jako Sunderland, Newcastle, Everton nebo Birmingham.

Reagovat
smazaný uživatel

jak v kterych. ale depor a mallorca jsou z tech "mensich" klubu snad nejzadluzenejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v kterých klubech v Primeře jsou reprezentanti takových týmů, aby je znal i člověk neznalý španělského fotbalu. Mě napadá Vale, Atleti ... I Sevilla už má základ o dost neznámější, než ještě před dvěma rokama.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu no, ve spanelsku neni tolik penez jako v anglii

navic vic jak pulka spanelsky repre je v barce, zbytek v realu...

na druhou stranu - takovy hercules nebo malaga maji ocividne penez dost

Reagovat
vodka

no tak, Everton právě nakupuje minimálně... a je to jeden z nejchudších klubů... na posily mívá dost málo...

http://www.evertonfc.com/news/archive/2010/09/03/study-says-blues-were-real-champions-

Reagovat
smazaný uživatel

ale když se mu podíváš do sestavy, tak jsou tam hráči, co znají i lidi, co nesledují PL a dění v ní pravidelně. To je to gró

Reagovat
vodka

no jo, ale reprezentanti se z nich stávají až v EFC... oni berou buď mladé a nadějné, kteří se pak rozvíjí (Baines, Arteta, Cahill, Pienaar), nebo už jinde nechtěné hráče (Saha, Neville, Howard, do jisté míry Heitinga)...

Reagovat
smazaný uživatel

Biljaledinov jebo Fellaini jsou mimo dosah týmů Primery. Pokud si dobře vzpomínám (nechce se mi to hledat), tak první stál ale 15 a druhý ale 18 mega.

Reagovat
vodka

Fellaini sice 16, ale to byl taky největší nákup v historii EFC a to léto přišel jenom on a utratili na něj všechny svoje peníze, stejně většinu z nich měli díky prodeji Andyho Johnsona za 11 mega...

Loni nakupovali, ale stejně skončili v bilanci nákupy/ prodeje v plusu, protože prodali City Lescotta, jinak by nekupovali nikoho...

Prostě oni prostor pro nákupy mají minimální, větší má jak Sunderland, tak Birmingham a další týmy... Oni mají finance díky své práci s mládeží a výbornému scoutingu a akademii... Protože hráči k nim zalevno přijdou a pak se ukážou a následně draze prodají...

Reagovat
vodka

jo a Fellani stál 7 mega liber

Reagovat
vodka

omg, Billy samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

hm, možná i tím je to, no. Ale je to vyrovnanější, takže pozitivum tu je.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatial je to exhibicia .. Higuain uz 2 asistencie, chyba este gol , Ronaldo vyzera ze je zase vo svojej kozi , a Di Maria pokracuje v streleckej forme .. dufam ze v 2. polcase este padne zopar kusov

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain zatim 2asitence jeste by to chtelo gola, a meli by jsme celou ofenzivni 4(Ozil,CR7,Di Maria,Pipita)

Reagovat
madridcan

Lass namiesto Khediru...Mal radsej za Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať si zahraje Juan místo Karima .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

IKERMAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Svatej Iker

Reagovat
Godwinson

Barcelona

Reagovat
gonzalesl_is_back

Carvalho St. Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

PIPITAAAAAAAAA necakany streleeeec

Reagovat
smazaný uživatel

náááááádhera ....krasna akce, Di Maria nebyl sobeckej, skvela nahravka a Pipita zakonceniii

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki - taka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska zatim nejhezci zapas sezony(v podani realu)

Reagovat
Al Capone

Pepe zatím bezchybný

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelnej stoper vedeni by mu melo dat tech pozadovanych 5mil rocne

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sestava by mela hrat furt

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Levante vyhořela. Hned je dneska vidět, že Di María s Özilem v týdnu jen střídali, pohybují se mnohem líp.

Reagovat
Josifek

Kdyby jsme dneska nedali tak brzo gola, tak by to taky asi vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni asi nebyly zvykly na takove zapasove vytizeni

Reagovat
$dolar$

Dneska nadherny vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto súperi skoro každé kolo...Potom príde osemfinále LM s tímom čo vie brániť a má slušné protiútoky a prááásk

Reagovat
Krausio_Real_M

Marcelooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

A čoskoro budeme najlepšie strieľajúci tím

Reagovat
Josifek

To je jak z nějaký řecký tragédie ten výkon Deporu, leží na nich pěkně těžká deka, zdá se, že to s tím sestupem myslí vážně..

Reagovat
madridcan

este jeden gol a sme jeden z troch naj strielajucich timov

Reagovat
Krausio_Real_M

no von už rozdíl ve skóre +10 je teĎ nejvyšší

Reagovat
madridcan

Velmi sa mi paci krst slovenskeho travnika

Reagovat
Al Capone

tak to bylo min. na žlutou

Reagovat
Josifek

Měl jít asi ven.

Reagovat
Josifek

No jo, Marcelo není zkrátka Suarez..

Reagovat
blaugrana

Totálne zbytočná strata a zdá sa, že Pepové slová o tom, ako chce zapracovať na koncovke sú len hovorením do vetra.

Reagovat
alcantara

+ s najvacsou pravdepodobnostou zraneny pedro, na tom nasom kvalitnom travniku, to zamrzi

Reagovat
blaugrana

Keby to skončilo výhrou Barcy, tak by to zranenie bolo pominuteľné, takto je to len ďalší klinec.

Reagovat
alcantara

vzhladom na nas uzky kader pominutelne urcite nie je, zvlast zamrzi, ked sa zranil z dovodu nekvality travnika

Reagovat
smazaný uživatel

J.Carlos vypada tak trosku jak Martin Fenin

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo otverel i zavrel skore

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne zapas, kterej se mi libil na kterej se hezky kouka skvele zahrali Pepe,Ramos,Marcelo(pro me nejvetsi prekvapeni letosno sezony),Xabi a vsichny utocny hraci

Reagovat
blaugrana

OT: Komentár z e-sportu

89. min :Stav 6 - 1 ""dáva v tomto zápase veľkú šancu na úspech pre Real."" Strelcom gólu je Cristiano Ronaldo.

Reagovat
-Kopy-

Ty krávo, to jsem od Mallorky nečekal, že to udrží. Jak říká jirka, jen houšť.

Reagovat
X-bano-X

Tak dal som si odstup aby som to tu hned zkraja nezasvinil ale neda mi to. Nielenze mi barca posrala tiket, ale svojou laxnostou ma dnes vytacali do biela. Pique inokedy vyborny v rozohravke dnes kazil snad kazdu 3 loptu. Leo to zas chcel vzdy cez 3-4 hracov a tak to aj vyzeralo. Pedro mal prve sezonu stastie ze mu tam padlo aj zakopnutie a teraz ani vylozene golovky. Bojan je nerozohrany aj ked dnes tam mal pekne okamihy. Technicky dnes jednoznacne najlepsi Iniesta a co si budeme nahovarat ten hrac matechniku zo 3 krat lepsiu ako akykolvek iny hrac Barcelony. Dirigoval to perfektne a Xaviho neucast nebolo vobec citit. Jediny problem pri jeho neucasti bol ten ze prave Andres musel prevziat jeho ulohu a tym padom tam nebol nikto kto by nahradil to co robi on ked je na ihrisku Xavi. Keita je bojovnik ale je vidiet ze technicky na tom nieje tak ako odchovanci. Masch ma dnes milo prekvapil, zapas dohraval v bolestiach snad to nebude nic vazne a tie jeho projektily..krasa to nam chybalo. K zapasu snad len to ze hrat na centre ked mame v utoku trpazlikov je, no je to smiesne, najma ak mame hracov ktory proste 1 na 1 vedia. Par situacii sme vo finalnej faze riesili hrozne zle a aj ked som sa prvy polcas neskutocne bavil tak druhy bol uplny des. 3 body strata na prveho a po repre pauze Vale.......to zas bude. Ale aj tak teraz a vždy Visca el Barcaaaaaa!!!!!

Reagovat
Krausio_Real_M

chudák Juan Carlos, on tu nemá profil

Reagovat
madridcan

bude sklamany ked tu pride...

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cris ♥ ♥

Reagovat
smazaný uživatel

no parada, tak sa trafil nakonec aj Pipita, a urcite zasluzene .. potesili aj Ronaldo, ktory je spet vo forme.. ale aj Ozil, Di Maria a Iker ked chytil to 1 na 1 .. aj Pepe bezchybny, Carvalho pekne az na to posmyknutie

Reagovat
madridcan

Ronaldo s Rossim gol za Nilmarom v tabulke strelcov

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi skvely vykon od Marcelo , zatial najlepsi lavy bek v lige .. ale aj Xabi hral bezchybne , mam pocit ze je casto nedoceneny

Reagovat
vodka

při tom obdrženém góle totálně vyhořel...

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite nie.. mohol tam byt aj Carvalho.. a okrem toho hral s prehladom

Reagovat
vodka

to určitě ano, on neměl chodit k té tyči, ale měl odstavit toho týpka, pak tam skákal jak idiot a střelec naprosto volný...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa ti lahko hovori.. si to pozri este raz, ten center bol perfektny a neda sa to hadzat len na Marcela.. urcite to nespravil najlepsia ale okrem toho patril k najlepsim v zapase smerom dozadu aj dopredu, tak poznamky ako idiot vyzneju trochu smiesne

Reagovat
vodka

v té konkrétní situaci se zachoval jako idiot, neni o čem... centr sice pěkný byl, ale jeho poziční hra v té chvíli naprosto tragická...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi asi ne mathieu je urcite lepsi, abidal taky, filipe se mu minimalne vyrovna za zacne hrat. navic marcelovi pujde forma dolu a chci ho videt proti nejakymu silnejsimu tymu, kde v defenzive totalne vyhori jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

aha, a to si odkial vyvestil ze to tak bude ? .. podla mna sa vyrovna mathieuvi.. uvidime komu pojde dolu ta forma.. Marcelo je este mlady a moze sa zlepsovat

Reagovat
smazaný uživatel

vyvestil jsem to z toho, ze minulou sezonu tomu tak bylo. marcelo zase v klicovou chvili vyhori - je labilni a smerem dozadu slaby. a mathieuovi se teda nevyrovna ani nahodou

mmch, o marcelovi tady mame diskuzi snad pod kazdym souhrnem, mam takovej pocit, ze se na nem proste neshodnem. ale treba me do konce sezony presvedci...

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ze tohle je docela kec no nic, nejlepsi urcite neni, ma velmi dobrou formu, ale povime si v pulce sezony

Reagovat
$dolar$

Abidal?

Reagovat
DreamTeam

prej Abidal

Reagovat
X-bano-X

Neviem čomu sa smeješ. Mi už prídeš ako fakt retard.........Abidal je úplný top v La lige ak nie celkom najlepší ľavý bek za posledne 3 sezóny. Smiať sa tu, kór po dnešnom výkone mi príde úbohé aj na retarda tvojho rangu. V tejto sezóne mu nevyšiel 1 zápas, aj ten nehral na kraji ale na stopérovi, inak je spoľahlivý ako hodinky, centre ma presné, je rýchly a vzadu nepriepustný. Namiesto niečoho konštruktívneho tu ale vidím výsmech od 2 neviem ako to nazvať slušne a tak to poviem priamo - kktov. Prakticky celá diskusia je absolútne v pohode s postrehmi a komentármi a jeden pitchus to dokáže úplne otočiť. Tak ti teda gratulujem

Reagovat
alcantara

klidek, na podobnych nereaguj, predpokladam, ze si este nastvany za stratu, ale z vlastnej skusenosti viem, ze v 99%tach reakcia na podobne typy nema zmysel.

a co sa abidala tyka, vcelku suhlas, ale dnes si to od neho tiez ziadalo odlisne rozhodnutia v urcitych situaciach, maxwell na beku sa mi tuto sezonu pozdava zatial viac

Reagovat
X-bano-X

Abidal je lepši v defenzive, Maxwell zas v ofenzive. Je super že mame na 1 post takto rôzne varianty. Maxwell hral asi aj viac ako Erik kedže ten teraz nehral 2-3? zápasy kvoli rodinným problemom. Z prehry vytočeny už nie som, zažil som s Barcou časy keď sme sa motali v strede tabuľky, takže ma toto až tak nerozhodí aj keď je to úplne zbytočná strata. Príde mi však trapne že si tu chodia brúsiť ego ľudia čo Barcu nesledujú a prakticky len nadávaju na niečo čo nevideli. Nikdy som Real nekritizoval ak som nevidel zápas. Sú úsmevne ódy na útok a obranu mužstva, ktorému dá gól La Coruňa. Tá istá a Coruňa, ktorá gól z hry nedala už tuším 5!!!! mesiacov. No gratulujem........

Reagovat
alcantara

to robia uspechy, preco myslis ze tymy ako valencia, villareal, sevilla,... su najsympatickejsie timy siroko-daleko zo spanielska? jasne, najde sa x dovodov, preco je ten ktory tim tomu sympaticky a mnohi to myslia so sympatiami vazne, ale hlavnym problemom jef,akt ze uspechy sa neodpustaju. co si pamatam zopar rokov dozadu, barcelona tiez bola superoblubeny tim s nadhernym ofenzivnym prejavom, ale akonahle zacali uspechy pribudat, uz je to len hadzana na to si zvykaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoro v kazde lize se najde tym, ktery muze byt svym projevem na hristi, ci uz vyberem hracu nebo filozofii sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste bych k tomu spanelsku zaradil athletic a atletico

Reagovat
$dolar$

Hraje neuveritelne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

inak marty dufam ze pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

Cris - 43z - 37g

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme nejen vyhráli, ale dokonce se na to dalo pod Mourinhem i koukat, jen doufám, že to nebyla taková náhodná výjimka potvrzující pravidlo... Navíc Barcelona se pro dnešek proměnila v neskutečný spalovače, takže s výsledky panuje naprostá spokojenost. Možná škoda, že je teď repre pauza, ale snad to bude takhle pokračovat i po ní.

Reagovat
$dolar$

A Real opet pred Barcou, to je tak krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak z tohohle jsem malem spadnul ze zidle smichy

"real opet pred barcou" a pod tim "shit happens" (teda vubec nic proti nicku )

Reagovat
smazaný uživatel

když to napišeš takhle, tak to vážně vypadá komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

300 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to co nam neslo posledne zapasy sme dnes absolutne vymazali..predtym sme potrebovali na jeden gol mnozstvo sanci a s Deportivom sa potvrdilo to, ze team ide stale hore velmi pohladny futbal, efektivita a Mourinhova praca sa zacina prejavovat viac a viac..konecne sa presadil poriadne CR ale aj Higuain, to by ich malo "nakopnut" k este lepsim vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kily

dva valencijské týmy vládnou lize a ty další dva obraly o body dva jednoznačné favority, to je moc fajn, jenom doufám, že to ještě vydrží aspoň dva, případně tři týdny, i když tomu moc nevěřim. Barcu a Real jsem neviděl, proti účasti našich pohledných basketbalistek ve finále MS (moc závidim jistému panu Horákovi to, že má doma tak skvělou a sympatickou ženskou) proti Američankám, z nichž hráčka s číslem 13, a to mi nikdo nevymluví, je prostě chlap s parukou, tak španělská liga neměla šanci. Pročetl jsem si diskuzi a udělal jsem si názor na ty dva zápasy, rozebírat je nemůžu a ani nebudu, jenom hodim za to, jak mizerně je na tom Depor, tenhle klub prostě spadnout nesmí a pevně věřim, že se ještě do konce prosince sebere, nažene nějaké body a ve druhé polovině sezony pak odskočí od 18. místa co nejdále

Reagovat
smazaný uživatel

Dva týdny ještě vydržíte .

Reagovat
Kokesh

Shit happens. Vyhraje se 6:1 a já zrovna u toho usnu. Hodně mě těší první Özilův gól. Doufám, že uvidím ještě někdy pod Mourinhem další takový debakl...

Reagovat
smazaný uživatel

od ted to bude kazdotejdeni zalezistost

Reagovat
-Kopy-

Zatím sem moc spokojen s letošní sezonou, proti Barce beru bod, lepší budou ale tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Real-12:2

Barcelona-10:5

Který tým hraje ofenzivněji?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ses zeptal, kdo dal víc gólů, tak jsme to my. Ale celkově hraje ofenzivněji zatím určitě Barcelona, ale jak se ukázalo včera tak jediný jejich palič tutovek není jen Villa (a ten se navíc od ostatních občas ukopne i do brány)

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sice drzi viac loptu ale ten jej hadzanarsky system hry je v niektorych zapasoch k nicomu

Reagovat
asskicker

Tak isto ako tento styl Murinha, ktory akonahle musi dobyjat 10 ludi pred 16 tak mu to vobec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná otázka. Samozřejmě, že Barca

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

statistiky nepustia.. a ty ich mas velmi rad

Reagovat
rufus

máš to s ehmmmem těžký koukám

Reagovat
smazaný uživatel

ja iba opakujem co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

*povedal

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě že Barca, co je tohle za dementní dotaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Real pred hadzanarmi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele