6. kolo
03.10.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CA Osasuna - Levante UD 1:1

Takový bod má vždycky cenu zlata. Nováček letošního ročníku Primera Division z Levante získal podobný na horké půdě Osasuny. Domácí sice měli v zápase bezpočet vyložených brankových příležitostí, dokázali z nich ovšem vytěžit pouze bod za remízu 1:1.

Oba soupeři okupovali pozice znamenající sestup už před zápasem a ani bodem ze vzájemného zápasu si příliš nepomohli. Osasuna přejala taktovku hry už na samém začátku. Kouzla Pandianiho uvnitř pokutového území vyvrcholila ve střelu, která skončila těsně vedle. Tlak fotbalistů z Pamplony neutuchal, další solidní brankovou příležitost měl ve 24. minutě Camunas, jenže z jeho pokusem z levé strany velkého vápna si brankář Reina bezpečně poradil.

O dalších osm minut později měl brankář Reina další práci. Tentokrát napřáhl k jedovaté střele Soriano a donutil soupeřova brankáře k výtečnému zákroku. Svůj nejžárnější moment si ovšem strážce hostující branky vybral pět minut před přestávkou. Z hranice šestnáctky vypálil tvrdý projektil Juanfran, jenže Reina jeho pokus fantasticky vyrazil. Podobný vývoj hry mělo také druhé dějství. Krátce po hodině hry se dostal k nebezpečné hlavičce Pandiani, nicméně z nějakých šesti metrů přestřelil.

Necelých dvanáct tisíc fanoušků na gól stále netrpělivě čekalo. Dočkalo se ho až v době, kdy se blížila poslední čtvrthodina utkání. Zpoza velkého vápna se ujal míče Pandiani a přízemní střelou vymetl pavouky v levém rohu branky Levante. O to horší pak byl pro domácí fakt, že hosté dokázali ze své ojedinělé brankové příležitosti vytěžit maximum. Xisco poslal do šestnáctky ostrý centr, který přesně našel hlavu Sergia a ten parádním provedením zajistil hostům bod. Nic na tom nezměnila ani následná šance Juanfrana.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele