6. kolo
03.10.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Málaga CF 1:1

Almeria sice v zápase prohrávala, přesto nebyla od druhé výhry v sezoně příliš daleko. Nigerijský snajpr Kalu Uche však neproměnil penaltu a ačkoliv vzápětí svou chybu vyrovnáním napravil, s remízou 1:1 už hnout nedokázal.

Malaga se před tímto utkáním mohla pochlubit stoprocentní bilancí. V cestě za dalším vítězstvím ovšem hosty srazilo zbytečné vyloučení Elisea ze 40. minuty po doslova až násilném zákroku na Juanu Ortize. Domácí projevovali větší chuť po vítězství ale už od samého začátku. Po gólu totiž sahal krátce po zahájení zápasu Piatti, jenže jeho šanci zastavila tyč. Hosté chtěli odpovědět nadějnou příležitostí Rindona, ovšem ráně hostujícího útočníka poměrně výrazně chyběly parametry.

Poté na brankovou konstrukci zabrnkal také nešťastník dnešního utkání Kalu Uche a Almeria musela tušit, že to dnes nebude její den. Tím spíše, že o pár okamžiků později putoval předčasně do sprch hostující Eliseu a prakticky z protiútoku orazítkoval další tyč Corona. Bezmoc Almerie navíc ještě zvýraznil krutý trest v podobě inkasovaného gólu. Aponův pas doputoval k nepokrytému Owusu-Abeyemu a ten ranou z první překonal Diega Alvese.

Ani obdržená branka však domácí do kolen neposlala. Ortiz v přemíře snahy vypálil jen těsně nad břevno. Vzápětí fauloval v pokutovém území Piattiho naprosto zbytečně Mtiliga a Almerii se tak naskytla ideální příležitost k vyrovnání. Míč si postavil Uche, ale Martinez vystihl směr střely a gólu ve své síti zabránil. Tlak domácích nakonec vyvrcholil ve vyrovnání ze hry. Piattiho pokus ještě zkrotil Martinez, jenže následně našel Bernadello pěkným pasem Ucheho a ten přece jen přiblížil svůj tm bodovému zisku. Více ovšem fotbalisté Almerie nestihli a rozešli se s Malagou smírně 1:1.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele