6. kolo
03.10.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FC Barcelona - RCD Mallorca 1:1

Podceňovaná Mallorka se postarala o překvapení šestého kola španělské nejvyšší soutěže, když si odvezla bo z Barcelony. Domácím nebyla nic platná místy až drtivá převaha a museli se smířit s tím, že doma letos ztratili body již podruhé.

V domácí sestavě chyběli Puyol se Xavim, naopak po zranění se do základu vrátil Messi a byl hodně vidět. O první nebezpečný moment se postaral Bojan, s jeho pokusem z hranice šestnáctky si poradil Aouate. Hostující brankář pak nemusel zasahovat o chvíli později, po centru Alvese se natahoval marně Pique.

Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě, to si Messi zpracoval míč a levačkou nedal Aouatemu šanci - 1:0.

O pět minut později už to mohlo být o dvě branky, to by ovšem musel Messi zakončit svou obrovskou šanci lépe, než jenom střelou do brankáře. Barcelona měla jasně lepším týmem, v dobré pozici hlavičkoval nepřesně Keita, chvíli před odchodem do kabin ovšem domácí za své neproměněné šance zaplatili. Nejprve se sice proti Castrovi vytáhl Valdes, ovšem následoval rohový kop a po něm gólová hlavička Nsueho - 1:1.

Vedení mohl favoritovi po změně stran vrátit Messi, jeho hlavička ovšem postrádala přesnost. Jenom do brankáře poté zakončoval Pedro, na druhé straně pak pálil z první nad Nsue.

Největší šanci na to strhnout vítězství na stranu Barcelony měl Bojan, který orazítkoval tyč. A když svou možnost neproměnil ani debutant Nolito, který nahradil zraněného Pedra, skončil zápas výsledkem 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

to bude remíza....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

3 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

vzhladom k sirke kadra ma celkom serie ze odisiel ibra na hostovacku , ale je to hovado takze v pohode .. verim ze to mladici zvladnu a vyhrame 2:0 .. pedro , xavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele