6. kolo
03.10.2010 21:00 CET
6 : 1
(3:0)

Reportáž

Real uštědřil „set“ Deportivu

Real Madrid se konečně střelecky probral a jeho formu odneslo Deportivo La Coruňa. Bílý balet rozdrtil galicijský tým v poměru 6:1 a vyhoupl se na třetí místo celkového pořadí. Naopak Deportivo se po debaklu propadlo až na samý chvost tabulky.

V posledním utkání 6. kola La Ligy nastřílel Real stejně gólů jako za všech předchozích kol. Ani ve čtvrtém zápase nedokázal Depor proti Bílému baletu bodovat, v utkání se ukázal Cristiano Ronaldo, autor dvou branek.

Oba týmy nastoupily v očekávaných sestavách a domácí začali zostra. V 6. minutě zahrával roh Ozil, Ronaldo předskočil Lopa a otevřel skóre. Real pokračoval v tlaku a pokus Di Maríi nadvakrát lapil Manu. Dva náznaky hostů zmařil Pepe a pak ve 24. minutě znovu udeřilo před svatyní hostů. Higuaín přihrál Ozilovi, ten se proháčkoval vápnem a svým premiérovým gólem zvýšil náskok domácích.

I další minuty patřily Realu, za zmínku stojí akrobatická přihrávka nůžkami od Marcela a střela Ronalda. Třetí zásah do sítě Galicijců přišel ve 34. minutě: Xabi našel přesným pasem Higuaína a jeho centr zavěsil do branky hlavou Di María. Poslední příležitost měl Ronaldo po přihrávce Khediry, ale jeho bezprostřední rána šla nad.

Hned po přestávce měli velkou šanci hosté, když po chybě Carvalha vychytal Lassada chladnokrevně Casillas. V 53. minutě přidali domácí čtvrtý gól po kombinaci Ramose a Di Maríi, kterou zakončil (patrně z ofsajdu) Higuaín. Minutu nato vytáhl Casillas výborný zákrok proti střele Rodrígueze.

V 61. minutě utrpěl Depor ostudného "bůra", poté co Ronaldo dával do šance Marcelovi a jeho přihrávku srazil do vlastní sítě Zé Castro. Portugalec byl při chuti a po další akci obešel i brankáře, ale nastřelil pouze boční síť. Na hřiště se dostal i odchovanec Juan Carlos a poměrně se osvědčil, poté co zbytek týmu hrál spíše na údržbu a fotbalem se bavil.

Toho využili hosté ke vstřelení čestného úspěchu. Adrián nacentroval před branku, po teči se dostal k hlavičce Rodríguez a nezaváhal. Na druhé straně střílel hodně mimo střídající Lass. Skóre zápasu uzavřel opět Cristiano Ronaldo, který po krásné přihrávce Xabiho přesprintoval obránce a prostřelil Manua. Real vítězstvím přeskočil Barcelonu a drží se za duem Valencia-Villarreal.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne!!! 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 3

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Krausio_Real_M

2:0

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 ale bylo by dobré kdybychom vyhráli tak 4:0

Reagovat
Novasik

6-1 !!!!!!! Real nyni dokazal ze i v utoku je velice silný tým !!!

Reagovat
Biozdenda

no jo, ale dostali gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele