Primera Division - preview 6. kola

02.10.2010, 10:53, aktualizováno 03.10.2010, 10:38
Previews
Už v sobotu na čele tabulky odskočila Valencie, což se nemůže líbit Barceloně, Realu Madrid a Villarrealu, kteří shodně hrají doma a budou se chtít dostat lídrovi tabulky na dostřel. Zajímavé bude střetnutí Getafe s Hérculesem, šlágr kola ovšem bude k vidění v Seville, kam zavítá Atlético Madrid...
CA Osasuna - Levante UD  (neděle 17:00)
Valencijské Levante bude chtít potvrdit cenný bod proti Realu Madrid importem z Pamplony, kde změří síly s místní Osasunou, která se letos velmi trápí a nenachází tu správnou, optimální pohodu a rozpoložení. Rojillos zatím nestřílejí branky, a proto se nacházejí až na šestnácté příčce tabulky se stejným bodovým ziskem, jaký má jejich dnešní protivník.

Levante se po katastrofálním, leč očekávaném začátku oklepalo a připsalo si čtyři hodně nečekané body. Nejprve si svěřenci Luise Garcii před deseti dny překvapivě, leč zaslouženě poradili s andaluskou Almeríí a minulý týden ubránili velice cennou bezbrankovou remízu proti Realu Madrid.

Jednou z největších opor klubu je brankář Manolo Reina, který zejména v oběma utkáních zazářil skvělými zákroky držícími Levante nad vodou. Nyní se pětadvacetiletý brankář vyjádřil k možnosti vychytání čistého hattricku: "Minulý rok jsem měl stejnou možnost docílit toho, ale nepodařilo se to proti Numancii, a tak je to pro mne speciální motivace, ačkoli nejdůležitější věcí jsou tři body," počal svou rozpravu někdejší brankář andaluské Málagy.

"Mám stejný respekt z Cristiana Ronalda, jako z Carlose Arandy nebo Waltera Pandianiho. Toto je La Primera Division a kdokoliv vám může nadělat pěkné problémy," dodal Manolo Reina, který připomněl dvojici pamplonských střelcům, kterým se však v letošní sezóně střelecky nedaří.

To samé platí o celém navarrském celku, který bude mít zřejmě potíže s bojem o udržení, ostatně stejně jako v letech předchozích. Ačkoli patří Osasuna kvalitativně do středu tabulky, nedokáže bodovat v důležitých utkáních proti slabším soupeřům a musí to hasit vítězstvími proti Realu Madrid v posledním kole.

Trenér José Antonio Camacho není se hrou svého týmu spokojen a ví, že je třeba na domácím trávníku konečně zabrat a postarat se o druhé vítězství v řadě. Sám Camacho se domnívá, že se jeho mužstvo potřebuje vyvarovat obrovských chyb v zadních řadách, které již letos Osasunu několik bodů stály. Jestli se prohloubí menší krize Osasuny a zda se neprosadí proti jednomu z nejslabších mužstev v soutěži, uvidíme dnes navečer.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Villarreal CF - Racing Santander  (neděle 17:00)
Velmi povedený vstup do sezóny zatím zažívá Villarreal, který se po pěti kolech sluní na druhém místě tabulky a tuto pozici bude chtít udržet minimálně i po kole šestém. Doma se totiž představí proti Racingu Santander, tedy v zápase, ve kterém je Žlutá ponorka jasným favoritem.

Villarreal vstoupil do sezóny vůbec nejlépe za posledních několik sezón. Po pěti kolech se nachází pouze bod za vedoucí Valencií, která však už v sobotu zase odskočila. Generálka na zápas vyšla Villarrealu náramně. Ve čtvrtek se doma postavil v rámci Evropské ligy proti belgickým Bruggám a zvítězil 2:1 díky gólům Rossiho a Rodriguéze.

To by však zároveň mohlo být malou nevýhodou domácích, jelikož pouhé dva dny volna před ligovým zápasem nejsou nic moc. Gonzálo Rodriguéz doufá, že si Villarreal udrží vysokou výkonnost i nadále a nedá tak konkurentům šanci dostat se v tabulce před něj. "Musíme zvítězit a doufat, že naši největší konkurenti zaváhají. Čím více bodově na úvod sezóny odskočíme, tím lépe. Máme šanci se jim vzdálit," řekl Rodriguéz.

I přesto, že se Rodriguéz trefil v zápase proti Bruggám, není jisté, zda nastoupí. Ve čtvrtek totiž vynechal zápas Marcos Senna, který většinou bývá v základní sestavě na jeho místě a je pravděpodobné, že nastoupí.

Na druhé straně by mohl ke svému prvnímu zápasu za Racing nastoupit obránce Waldo Ponce. "Jsem konečně ve vynikající kondici a těším se na svůj první zápas za klub," zdůraznil. Racingu budou chybět dvě výrazné opory. Zranění trápí Oscara Serrana a Carlose Aranu.

Trenér Racingu Miguel Angel před zápasem přiznal, že je čeká velmi těžký soupeř, který hraje momentálně druhý nejlepší fotbal v lize. "Hrají momentálně parádní fotbal a troufám si tvrdit, že hned po Barceloně ten nejlepší. My musíme v zápase pracovat zejména vzadu a hlavně být důrazní a agresivní. Pokud dáme soupeři příliš prostoru, bude to pro nás smrtící," řekl trenér Racingu.

V minulé sezóně se Villarrealu proti Racingu nadmíru dařilo a připsal si dvě výhry. Nejprve na podzim v domácím zápase zvítězil 2:0 a na jaře vyhrál v Santanderu 2:1. Racing naposledy Villarreal porazil v roce 2006, když doma dokázal vyhrát 2:1. I tyto statistiky připomínají, že Villarreal je jasným favoritem zápasu a cokoliv jiného než tříbodový zisk by bylo pro domácí celek zklamáním.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.60 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Málaga CF  (neděle 17:00)
Málaga si dnes navečer udělá krátkou zajížďku do nedaleké Almeríe, kde se s místním klubem střetne v pořadí druhém andaluském derby letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže. Svěřenci portugalského stratéga Jesualda Ferreiry venku ještě neprohráli a tuto sérii by rádi proti jednomu z největších konkurentů prodloužili.

Hostující celek minulý týden nestačil na Villarreal, ale stejně jako v předcházejícím domácím klání proti Seville nelze o Málaze říci, že by si porážku zasloužila. Málaga má skvělou ofenzívu a je v současnosti nejlépe střílejícím celkem v soutěži, avšak největším nedostatkem andaluského týmu je špatná, prostupná a ještě nesehraná obrana, která si na své konto připisuje laciné branky. Pokud Málaga zapracuje právě na defenzivní činnosti a střelcům nenavlhne prach, může pomýšlet na boj o evropské poháry, do té doby však ani náhodou.

Málaga ještě nezvítězila doma, ale je nutno podotknout, že měla velmi náročný los, nad čímž se pozastavuje i Jesualdo Ferreira: "Není normální odehrát svá první čtyři utkání proti čtyřem z pěti nejsilnějším celkům ve Španělsku, přičemž tím pátým chybějícím je Barcelona."

Utkání proti Villarrealu a Seville se Málaze herně povedla, ale chybělo pověstné fotbalové štěstí. Sám Ferreira se domnívá, že by jeho svěřencům mohl k bodovému importu stačit výkon, který předvedli právě proti těmto dvěma špičkovým španělským celkům.

"Chceme odehrát dobrý mač v Almeríi, která je velmi obtížný soupeř, agresivní a navíc bude hrát před vlastními fanoušky. Musíme být týmový a ctižádostivý tým, jakým jsme byli proti Getafe. Musíme Almeríi zabránit v jejím rychlém a agresivním projevu hry," řekl kouč Málagy.

Svěřenci Juanma Lilla si minulý týden vychutnali první vítězství v soutěži, když zvítězili na půdě slabého Deportiva La Coruña rozdílem o dvě branky a posunuli se ze sestupových vod do horšího středu tabulky. Almería hodlá na domácím trávníku zopakovat právě výkon z Galície a poprat se s Málagou o veledůležité body do ligové tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
Jednoznačný šlágr šestého kola španělské Primera Division bude k vidění v Seville na stadionu Ramóna Sánchéze Pizjuána, kde domácí celek přivítá Atlético Madrid. Jedná se o souboj pátého celku tabulky se sedmým a díky domácímu prostředí je mírným favoritem duelu Sevilla.

Trenéra Gregoria Manzana čeká druhý zápas na lavičce Sevilly. V posledním kole Sevilla prohrála na hřišti Herculesu 0:2 a byl odvolán Antonio Alvaréz. Na jeho místo byl na začátku týdne dosazen právě Manzano a své první vystoupení zvládl. Ve čtvrtek v rámci Evropské ligy dokázal se svým týmem vyhrát na hřišti Borussie Dortmund, které se zatím v Bundeslize velmi daří a Sevilla tak vybojovala velmi cenné tři body.

Nyní Manzano doufá, že se mu podaří vyhrát poprvé také před domácími fanoušky a to proti jednomu z jeho bývalých klubů, Atléticu Madrid. Zároveň chce 54letý kouč ukončit velmi nepříjemnou bilanci Sevilly, která nedokázala na domácím hřišti vyhrát už čtyři zápasy v řadě. Naposledy se jim to podařilo na začátku sezóny v rámci španělského Superpoháru, když Sevilla doma porazila Barcelonu 3:1.

"Na utkání se velmi těším. Chceme vyhrávat ve všech domácích zápasech a posílat tak naše fanoušky domů v maximální spokojenosti. Tentokrát nás ale nečeká jednoduchý úkol. Atlético vstoupilo do sezóny velkolepě a pro nás to bude těžký soupeř," řekl Manzano, který v minulosti již Atlético trénoval a to konkrétně v sezóně 2003/2004.

Zároveň Manzano odhalil jednu zajímavost ohledně zápasu. "Můj první zápas na lavičce Atlética byl paradoxně na stadionu Sánchéze Pizjuána proti Seville. Ten zápas mám v živé paměti. Nyní jsem však na druhé straně a budu se snažit, abychom zvítězili. V Madridu mám stále plno kamarádů, ale teď budu soupeř a podle toho se musím chovat," pokračuje Manzano.

Sevilla se po porážce v Herculesu propadla na sedmou příčku tabulky a na páté Atlético ztrácí dva body. Velikou ztrátou pro Atlético je rozhodně absence útočníka Sergia Aguera, což přiznal také trenér domácího celku Manzano. "Žádný trenér nechce mít zraněné hráče, ale je pravda, že tato skutečnost nás hřeje na srdci. Kun je obrovsky nebezpečný hráč a to že nebude hrát, je pro nás úleva."

Atlético se ve čtvrtek také představilo v Evropské lize a tak dobře jako Sevilla nedopadlo. Doma nedokázalo porazit Bayer Leverkusen a pouze remizovalo 1:1. Po úvodní porážce v Soluni si tak dost zkomplikovalo postup ze skupiny. Trenéra Florese navíc trápí kromě Aguera další absence. Hrát nemůže také zraněný Diego Godín a distancovaný José Antonio Reyes. Do sestavy se naopak vrací Tomáš Ujfaluši a Paulo Assuncao.

"Začínám mít obavy. Máme tři vynikající útočníky, ale Kun je nenahraditelný. Musíme se však se zápasem vyrovnat i bez něj a pokusit se vstřelit nějaký ten gól. Myslím si však, že základ úspěchu v tomto utkání bude zejména v naší defenzivní práci," řekl trenér Atlética Flores.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Getafe CF - Hércules CF  (neděle 17:00)
Před začátkem sezóny by to asi málokdo tipoval, ale před utkáním Getafe s Hérculesem je to hostující celek, který má v tabulce navrch, i když pouze díky skóre. Nováček španělské nejvyšší soutěže už překvapil nejednoho favorita a to samé má za lubem i v Coliseu Alfonso Perez.

Oba dnešní soupeři zatím mají bilanci dvou vítězství, dvou porážek a jedné remízy, přičemž zatímco domácí celek osm branek jak vstřelil, tak i obdržel, hosté z Alicante mají aktivní skóre 5:3. A světe div se, v pozitivním slova smyslu za to mohou zápasy v Barceloně a proti Seville, tedy dvěma top favoritům La Ligy, kterým Hércules uštědřil porážku 0:2.

V týmu, který byl v létě posílen několika zajímavými jmény, tak zatím rozhodně panuje spokojenost. "Sedm bodů je v pořádku, protože los byl dosud velice těžký. Vítězstvími proti Barceloně a Seville jsme si získali pozornost, stejně tak jako angažováním hráčů jako Trézéguet, Drenthe či Valdez. Musíme být ale obezřetní," hovořil před zápasem obránce hostujícího celku David Cortés, který shodou okolností ještě minulý rok působil v Getafe.

S ním loni skončil na šesté příčce a klub z madridského předměstí se tak kvalifikoval do Evropské ligy, kde sice nejprve udolal Odense, ve čtvrtek ale nestačil v Bernu na místní Young Boys. V lize posledně ovšem uspěl a všechny body si odvezl ze Santanderu, čímž odčinil domácí porážku od Málagy.

Kouč Getafe Míchel má momentálně problémy s absencemi, nasčítalo se jich totiž už šest. Mimo hru jsou Arizmendi, Gavilan, Kas, Casquero, Lopez a nově také Alvarez, k dispozici už naopak bude Manu del Moral. Na opačné straně hřiště jsou v tomto ohledu někde jinde, Hércules totiž do hlavního města zavítá v plné síle.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - RCD Mallorca  (neděle 19:00)
Impozantní fotbalový kolos Camp Nou bude dnes večer hostit na svém vyhřívaném trávníku obehnaném vysoko se tyčícími ochozy souboj domácího vládkyni, loňskou a předloňskou šampiónku Barcelonu a jedinou baleárskou baštu v soutěži Real Mallorca.

Není tomu tak dávno, co se hostující baleárští ďáblíci dostali pod vedení dlouholetého stratéga Gregoria Manzana senzačně do evropských pohárů, z nichž byli z rozhodnutí Unie evropských fotbalových asociací (UEFA) vykázána pro velké zadlužení klubu. Kdekdo po Manzanově odchodu, po velkém odlivu opor nečekal, že se Mallorca během letního přestupového okna oklepe, levně a kvalitně posílí tým a bude v novém kabátě hrát /zatím/ více důstojnou roli v celém šampionátu.

Mužstvo pod vedením někdejšího skvělého dánského fotbalisty Michaela Laudrupa zatím doma předvádí podobné výkony jako v loňském roce, tedy získává body a neprohrává. Na ONO Estadi to prostě a jednoduše Mallorce vždycky šlo a z domácích klání hodně těžila, venku je však povětšinou poloviční, což potvrzují i předcházející dvě venkovní klání se Sportingem Gijón (0:2) a Athleticem Club (0:3).

Připočteme-li k této nepříznivé venkovní bilanci fakt, že bude mít v utkání s ofenzivně velmi vyspělým klubem, jakým Barcelona nesporně je, obrovské potíže s defenzívou, v níž schází velká opora týmů, třiatřicetiletý portugalský stoper José Nunes, Ayoze Díaz a Enrique Carrales. Mimo hru jsou taktéž forvardi Tuni a Víctor Casadesus. Laudrup bude muset zamíchat složením defenzivní čtyřky, a to není nikdy před zápasem s celkem podobného kalibru dobré.

Barcelona se už těší na návrat argentinského míčového kouzelníka Lionela Messiho, jehož příchodem nabývá síla katalánské ofenzívy mnohem větších rozměrů. V mezidobí, v němž nemohl nastoupit, se Blaugranas dařilo tak napůl. Po hubeňoučkém vítězství nad Sportingem Gijón následoval ofenzivní koncert a parádní zápas na San Mamés, odkud si katalánští fotbalisté přivezli cenné vítězství 3:1. V týdnu pak Barcelona remizovala tatarstánským Rubinem Kazaň, s nímž v Champions league potřetí v řadě ztratila Barca body.

Devětatřicetiletého kouče Barcelony Josepa Guardiolu potěšil fakt, že nebyl v současnosti zraněný klíčový středopolař Xavi Hernández zahrnut do nominace na nadcházející kvalifikační duely Španělska proti Litvě a Skotsku, neboť třicetiletý špílmachr trpí zánětem šlach, z něhož se může během desetidenní zápasové odmlky vyléčit.

Absence Xaviho však není jedinou výraznou ztrátou, s níž se musí Guardiola popasovat. Kvůli červené kartě z předcházejícího utkání s Athleticem Club bude chybět David Villa, který naprosto zbytečně fauloval Carlose Gurpequiho a byl naprosto zaslouženě okamžitě vyloučen. Španělský fotbalový svaz mu udělil jednozápasový trest. Mimo hru bude i Adriano, kterého trápí zranění.

Barcelona je jednoznačným favoritem utkání a dá se s návratem krále Lionela Messiho a nekompletnosti hostí předpokládat, že nezůstane jako se Sportingem Gijón pouze u jedné branky. Přesto mějme oči na pozoru, neboť je Mallorca skutečně nevyzpytatelné mužstvo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Deportivo La Coruña  (neděle 21:00)
V 6. kole La Ligy přivítá Real Madrid na svém hřišti Deportivo La Coruňa. Oba týmy se potýkají s gólovou produkcí, Bílý balet je díky ní na 4. místě, Galicijci dokonce na předposledním místě a s dvěma brankami z penalt .

Po výhře nad Auxerre v Lize mistrů a bezbrankové ligové remíze v utkání s Levante čeká Real (na novém trávníku) střetnutí proti Deportivu La Coruňa. Tým ze severozápadu Španělska je na tom ještě podstatně hůř, jeho střelecká produkce je takřka na nule. Ale trenér Lotina je velmi zkušený a už dokázal Real potrápit.

Kouč Mourinho nechal opět mimo soupisku Pedro Leóna, kvůli zranění bude stále postrádat Kaká, Garaye a Albiola. Mladík Canales se sice zapojil do tréninků, do hry však ještě nezasáhne.

V brance bude chytat tradičně Casillas, před ním si zahraje portugalská dvojice stoperů Pepe - Carvalho, na krajích potom Ramos a Marcelo. Dvojicí středových záložníků bude Xabi s Khedirou, o spojení s křídly Di Maríou a Cristianem Ronaldem se bude starat Ozil a na hrota se bude pohybovat Higuaín.

Kormidelník Deporu Lotina bude postrádat zraněného veterána Valeróna a Colotta, který je v trestu. Manu se postaví mezi tři tyče, před ním se seřadí zleva obranná čtveřice Morel - Zé Castro - Lopo a Manuel Pablo. Tomás a Pérez budou hrát ve středu zálohy, před nimi trojice Rodríguez, Saúl a jediný střelec mužstva Guardado. Jediným útočníkem bude Lassad.

Utkání mezi dvěma tradičními soupeři začne ve 21.00 CET a řídit ho bude Iturralde González.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.75 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Sporting Gijón  (sobota 18:00)
Zaragoza letos podává výrazně neuspokojivé výkony, jež více než nadmíru korespondují s jejím postavením v tabulce. Se ziskem pouhopouhých dvou bodů se aragonský celek krčí na dně žebříčku a velice nutně potřebuje impuls, jenž by jej dlouhodobě vyvedl ze sestupového pásma do klidného středu tabulky.

Proti svěřencům José Aureliana Gaye stojí jediná asturijská bašta v soutěži Sporting Gijón, jemuž přísluší neméně nelichotivá sedmnáctá příčka, ale i přesto přijíždí do Zaragozy pln sebevědomí a nadějí na bodový import.

Sporting Gijón se krčí v nejnižším poschodí tabulky a jedná se o nanejvýš očekávaný scénář. Svěřenci Manola Preciada totiž měli přetěžký los, který jim na úvod soutěže přisoudil mistrovskou Barcelonu, favorizované celky Valencie a Atlética Madrid anebo adepty na pohárová umístění Athletic Club a Real Mallorca.

Proti soupeřům nejvyššího kalibru Sporting herně rozhodně nezklamal, přesto ve třech případech nemohl hrou založenou na defenzivní činnosti soupeři uzmout byť jediný bod. Proti Mallorce to byla jiná káva, o poznání chutnější a výraznější. Sportingu se dařilo v ofenzívě a před zraky zaplněného El Molinón si došel na základě výborné ofenzivní i defenzivní práce pro zatím jediné tři body v této sezóně, jež potvrdil dvoubrankovou remízou na půdě silného Athleticu Club.

Co se složení základní jedenáctky týče, marně bychom na trávníku hledali zraněné opory týmu Carmela Gonzáleze a Roberta Canella. Pochybnosti panují nad startem pochroumaného Ayoze Garcíi i letní posily z Glasgow Rangers Nacha Nova.

Zaragoza měla lehčí los, i tak se usadila jako kámen hozený do vody na samém dně. Přitom na tom mohl být aragonský celek mnohem, mnohem lépe, jen kdyby proměňoval příležitosti v zápase s Hércuelesem a jen kdyby naprosto nezkolaboval v úvodních pětatřiceti minutách zápasu Málagou, od níž dostal búra. Nestalo se, Zaragoza je poslední a má před sebou důležitý záchranářský duel.

"Nevyhráli jsme pět zápasů, ale jsme vítězstvím blíže, než se může zdát. Občas potřebujete dobrou přihrávku, dobrou střelu - takové drobné detaily. Jestli prohrajeme proti Sportingu Gijón a další výsledky půjdou proti nám, mohli bychom být ponecháni napospas osudu, a tak je tohle pro nás samozřejmě velmi důležité utkání," řekl na adresu utkání se Sportingem Gijón a předchozích výkonů trenér José Aureliano Gay, jemuž leží v hlavě zejména nedotažený dobrý výkon a střelecká impotence proti Hérculesu, jemuž popravdě skvěle zachytala branková konstrukce a druhá, tentokráte dynamičtější opora Claudio Bravo.

Jedinou výraznější absencí na domácí straně je ztráta zraněného jednogólového střelce Edmílsona. Menší zdravotní potíže měla česká opora defenzívy Jiří Jarošík, avšak do utkání by měl bezpochyby nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (sobota 20:00)
Baskický nováček soutěže a loňský druholigový šampión Real Sociedad po hvězdném, tradičním nováčkovském startu do soutěže kapánek ubral na tempu, po třech prohrách se propadl k sestupovému pásmu a nyní by rád proti venku ještě nebodujícímu Espanyolu zaznamenal po dlouhatánské pauze další bodový zisk. Pro jednoho muže v domácím modrobílém dresu bude mít utkání velmi zvláštní náboj...

Třináct let bojoval jako za Periquitos, třináct dlouhých let pomáhal Espanyolu udržet se v soutěži, anebo vyhrávat trofeje (Copa del Rey v letech 2000 a 2006), případně dobývat fotbalovou Evropu (finalista Poháru UEFA v sezóně 2006/2007). Letos Raúl Tamudo rozvázal dlouholetý vztah a přešel ke stejným modrobílým barvám, leč jinému znaku, symbolu Realu Sociedad. Zatím se zdá, že se rozchod povedl, neboť se daří jak Espanyolu, který je díky třem domácím výhrám na šesté příčce tabulky, tak Raúlu Tamudovi, který je se třemi brankami na vrcholu tabulky střelců španělské nejvyšší soutěže.

Jeho šestiletý parťák, kamerunský reprezentační brankář Carlos Kameni na adresy přítele Raúla Tamuda a dalšího zápasu prohlásil: "Bude to hodně divné. Šest let jsme spolu hráli, ale co - to je fotbal. V utkání s Realem Sociedad jsme si stanovili za cíl vyhrát, jako to děláme vždycky. Doufejme, že nadešel čas pro naše první venkovní vítězství," prohlásila opora Espanyolu.

Proti Kamenimu bude poprvé stát dvojice zářných letních posil. Na hrot se postaví již zmiňovaný Raúl Tamudo, k němuž se po zranění navrátí do základní sestavy i někdejší útočník Villarrealu Joseba Llorente. To by mohla být klíčová ofenzivní síla doplněná dobře hrající zálohou, která náležitě potrápila i Real Madrid. V posledních zápasech však nepředvedlo mužstvo Martína Lasarteho žádné extra výkony, což se odrazilo i ve velkém poklesu v tabulce soutěže.

Hostující trenér Mauricio Pochettino bude postrádat opět zraněného Ivána de la Peñu, kterého na marodce doplňují opory týmu Iván Alonso a exbaleárský Filipe Mattioni. To Martín Lasarte může vybírat ze všech členů kádru, Real Sociedad nastoupí v té nejsilnější možné sestavě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Athletic Bilbao  (sobota 22:00)
Daří se, daří! A náramně! Valencijské ulice jsou v současné době plné úsměvů a pozitivní energie, jež mají svůj neskrývaný původ ve výborných výkonech a hlavně výsledcích ve mnohém obměněných valencijských Netopýrů, kteří neohroženě vévodí španělské soutěži a kteří mají svá křídla rozkmitána tak, že mohou směle konkurovat tryskovým motorům dvou hlavních aspirantů na titul - Realu Madrid a Barceloně.

Netopýři přivítají v pětapadesátitisícovém kotli Mestalla současné pány baskických končin Athletic Club, který nebral z poledních tří zápasů s Valencií ani jeden bod. Tuto sérii chtějí dnes po desáté hodině večerní přerušit a uzmout favoritovi klání alespoň jeden bod.

Svěřenci Unaie Emeryho neztratili ani píď z loňského lesku, ba naopak díky dobré přestupové politice naverbovali adekvátní, neméně kvalitní posily za odešlé pilíře týmu, mezi něž můžeme počítat například někdejšího kapitána Carlose Marchenu, v Premiere League zatím nevýrazného Davida Silvu či kanonýra odchovance gijónské kopané Davida Villu.

Ambice valencijského klubu směřují do Ligy mistrů, avšak po dobrém začátku a shlédnutí několika zápasů se domnívám, že by Netopýři mohli bojovat i o titul, leč nechci přílišně a neadekvátně předbíhat. Cílem Athleticu Club v této sezóně je účast v loňském ročníku evropských pohárů, nejlépe Ligy mistrů, ale spíše Evropské lize. Svěřenci Joaquína Caparróse mohou na podobné příčky dosáhnout, neboť ve svém mužstvu nepostrádají potřebnou kvalitu, dovednosti a schopnosti. Caparrós má k dispozici velmi nadějné hráče a pokud nedojde k jejich velkému odlivu, čeká klub z Bilbaa zářná budoucnost.

Baskickému týmu vysekl poklonu jeho bývalý hráč a nynější forvard Valencie Aritz Aduriz: "Hrajeme proti mužstvu, které podle mě patří mezi nejlepší v lize, které je mladé a které hraje velmi dobře. Budou pro nás velmi obtížným soupeřem," řekla ještě před dvěma lety klíčová opora ofenzívy Athleticu Club.

"Hrát proti Athleticu je vždycky skutečná nádhera, mám tam mnoho přátel a to je obrovská motivace. Je na kouči, zda budu v základní jedenáctce, ale budu se snažit dobře potrénovat. Kdybych mohl dostat nějakou minutku v zápase, odevzdám ji pro tým," dodal osmadvacetiletý kanonýr, který má jako odchovanec klubu vždy pořádnou motivaci.

Joaquín Caparrós bude postrádat mladou oporu zadních řad, stopera Fernanda Amorebietu, zatímco Unai Emery bude muset oželet start Évera Banegy, který se po zranění sice navrátil do tréninkového procesu, ale zřejmě ještě nenastoupí. Absentovat bude i tradiční opora Joaquín.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF54109:313
2.Villarreal CF540110:412
3.FC Barcelona54019:412
4.Real Madrid53206:111
5.Atlético Madrid53119:410
6.Espanyol Barcelona53025:89
7.Sevilla FC52217:58
8.Hércules CF52125:37
9.Athletic Bilbao52128:77
10.Getafe CF52128:87
11.RCD Mallorca52124:57
12.Málaga CF520311:116
13.UD Almería51224:45
14.CA Osasuna51133:54
15.Racing Santander51133:64
16.Real Sociedad51135:94
17.Sporting Gijón51134:94
18.Levante UD51134:104
19.Deportivo La Coruña50322:53
20.Real Zaragoza50233:82

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska parádní šlágr! Už se na zápas Netopýři - Lvi těším!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Co chce, když je ímrvére zraněnej nebo vykartovanej?

Real Madrid hodlá s obráncem Pepem prodloužit kontrakt do roku 2015, ppdle deníku AS ale portugalský zadák nesouhlasí s podmínkami smlouvy. List tvrdí, že Pepe by chtěl vydělávat 5 milionů eur ročně, zatímco vedení mu nabízí "jen" 3,5 milionu za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud dostal Ozil 5 mega hned, co přišel, tak se nedivím Pepému, že se mu, jako starousedlíkovi, nelíbí, aby bral míň. Já mu fandím, ať z Florentina vyrazí co nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal pět mega? Jááj, tak to máš naprostou pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Özil má 3,5 hrubýho = 2,5 čistýho.

Reagovat
smazaný uživatel

při přestupu se psalo o pěti.

Reagovat
smazaný uživatel

Platy fotbalistů Realu Madrid na sezónu 2010/11 - RealMadridCF.cz

Podle tohohle bere fakt 2,5 čistýho, ale i v diskusi je tam názor, že se mluvilo při přestupu o 5ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, psala to tenkrát Marca, že 5 čistýho.

Reagovat
herbage

To ale dostane ještě nějaké bonusy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoved pro Pepeho : Nesouhlasis s nabidkou, tak si trhni!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys nikdy nic nevyjednal. Vzdycky se nadhodi nejaka cenu s manevrovacim prostorem. Oba dva ustoupi a nakonec se dohodnou.

Reagovat
stas87

dnes sa dost tesim na real sociedad a snad sa trafi raul tamudo!a este viac sa tesim na baskicke derby

Reagovat
smazaný uživatel

Tento týden baskické derby není.

Reagovat
stas87

ja viem tesim sa az bude

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Já taky

Reagovat
madridcan

sa cudujem,ze Sevilla-Atletico sa hra v taky neobvykly cas...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Kily

jj těšil jsem se, takhle z toho zápasu budu mít prd

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky! Tohle je zápas na sedmou, nebo na krásnej večer - na devátou.

Reagovat
smazaný uživatel

já se těším, že po dvou zápasech zase uvidím Barcu a možná i Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, sobota mi moc nevyhovuje, ale neděle je parádní. Zvlášť večer, kdy si chceš odpočinout u skvělý kopaný ...

Reagovat
Kily

jj, nedělní večer je večerem americkýho fotbalu

Reagovat
-Kopy-

sobota 22:00 idealní čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty, co se brouzdají po různých akcích rozhodně ne Ale teď akce budu mít přes týden, takže víkendy budu stíhat náramně a zase uvidím tak 7-8 zápasů týdně, to je luxus...

Reagovat
-Kopy-

To jo, ty děláš promítače filmu či co pořád na tom fb

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak!!! Akorát filmy miluju, tak tam vkládám ty nejlepší kousky. Na koleji bude času habaděj, takže přes týden zkouknu tak 5-10 snímků, navíc se na ty nejlepší čas od času kouknu znova a hážu je tam až pak. Filmy miluju

Reagovat
madridcan

ja tiez...ved to vies z FB po dlhom case teraz cez vikend sa chystam napisat recenziu.Uz som dlho ziadnu nenapisal...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že vím! Však jsme se aj o filmech několikrát bavili a vím, že tomuhle řemeslu rozumíš ještě víc než já. Právě kvůli tobě jsem se poprvé kouknul na Philadelphii a když vezmu, jak mě ta písnička dojímala od Springsteena dojímala už před filmem, nemohl jsem v průběhu filmu ani ceknout, jak mě dostal.

Reagovat
-Kopy-

Jj jestli máš dobrý a kvalitní vkus, tak pro tebe jistě bude nejlepším filmem útěk z věznice shawshank a na druhém místě Forret Gump.

Reagovat
smazaný uživatel

Samosebou! To jsou obrovský klasiky, ještě bych přihodil Philadelphii, Gran Torino, klasický westerny počínaje Májovkama a konče Tancem s vlky, samozřejmě Schindler list, Million Dollar Baby, jedničku Kmotra, pár filmečků od Tarrantina a taky miluju Darrena Arofonskyho, jehož filmy jsou s Mansellovou hudbou naprosto vynikající audiovizuální požitek (hlavně tedy Requiem for a Dream, The Fountain a Pí) ... teď se chystám na Wrestlera, tak jsem na to zvědavý...

Reagovat
madridcan

ked si pri westernoch,mam celkom rad aj tie ,,novodobe".Velmi sa mi pacil napriklad 3:10 Vlak do Yumy s uzasnymi Baleom a Croweom a este ,,Zabitie Jessieho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom"

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, ty jsme neviděl. Na westerny jsem se naladil až teď v září. Klasiky jako Tanec s Vlky, Nesmiřitelní či starší věci jako série Vinnetoua či Tenkrát na západě, samosebou i Hodný, zlý a oškivý, jsem si musel shlédnout po dlouhých letech (naposledy v dětství) ještě jednou, abych obnovil vzpomínky a poznal, že to jsou prostě fantasticky natočené filmy...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tie su dobre.. sice uplne odlisne, ale lubili sa mi

Reagovat
-Kopy-

Přelet nad kukaččím hnízdem si viděl ?

Jinak klasika klasik Pulp fiction ale nejvíc mě baví filmy sportovní, taneční, hudební.

Reagovat
smazaný uživatel

No samosebou! To je fantastickej snímek, nádherně převedená kniha na plátno! Dle mě nejlepší film Formana, možná bych polemizoval nad dílkem o bláznivém baviči Muž na měsíci, ale ... ne, Přelet je lepší. Ta závěrečná scéna mi z hlavy jen tak nevymizí ...

Reagovat
madridcan

Krista boha debilove, chcete hrat karty, nebo si chcete ku*va honit péra. Mimochodom on v priprave na ten film stravil nejaky cas na psychiatrii ako Jack Nicholson.A ked sme pri Formanovi pred Prelet davam urcite Man on the moon

Reagovat
smazaný uživatel

Wrestler sa mi lubil.. tam to fajnovo zahral ten Rourke hlavne .. ale celkovo film od Aronofskeho je podla mna s prehladom Requiem stale, ani Fontana ani toto sa nepriblizili.. som zvedavy na ten Black Swan co ma teraz vyjst

Reagovat
madridcan

kombinacia vsetkeho najlepsieho.Obrovska skoda,ze tie dva MEGAfilmy vysli v rovnaky rok.Takto si nemohli odniest vsetky ceny,ktore by si zasluzili.Plus soundtracky http://www.youtube.com/watch?v=x92VJ4mgqv0 ----Shawshank mam zimomriavky az

http://www.youtube.com/watch?v=FcOt6mfjxeA -----Forrest.plus na tuto pesnicku sme mali nastup na stuzkovej

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no pekna filmova debata sa tu rozbehla ... mne sa asi lubil viacej ten Shawshank ale ani toho by som nedal do svojho top 10 .. tam mam napr. Mulholland Drive, The Departed ci Heat.. ale najviac asi od Kubricka, Osvietenie, Eyes Wide Shut, Mechanicky pomaranc... a ked uz sa tu spominal rok 94 tak pred Shawshankom a Forrestom mam aj Pulp Fiction alebo Ed Wood

Reagovat
smazaný uživatel

To je vždycky nejlepší.. Ty přestavy jak na intru budeš mít čas na svojí oblíbenou činnost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to tak vypadá!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co píšeš na FB to vypadá, že budeš furt v lihu a jestli si nějakej film vůbec pustíš, tak si ho ráno stejně pamatovat nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš pravdu, ale to byl první týden, kdy se prostě na kolejích kalí a kde je to tam připraveno jen a jen pro kalby. Takže jsem to vzal zhurta a zabydlel se náramně. Navíc - na pardubickým zimáku točej budvárka, takže mi dělaj radost ... jen ta cena ... 35 kaček ... to je hnus, matko představená, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na vejšce nikdy nebyl.. Zato jsem byl na fotbalovym intru a i když nám bylo 16, tak ten první týden vypadal naprosto stejně jako ty ostatní.. Byly peníze - šlo se do baru, nebyly peníze- šla se koupit flaška

Kurňa..35,- za Budvárka Doufám, že aspoň stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej stál zato, ač tam bylo jen 7,5 tisíce lidí. Byla to moje první návštěva na prvoligovém hokeji a byl jsem vcelku nadšenej. Marně jsem hledal na ochozech Kilyho, takže asi vytušil, že Pardubky prohrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, zas bych to tak s tim sevillsko-atletickym nadsenim neprehanel, podle me dostaneme pekne na prdel. kun a godin jsou zraneni, forlan je uplne z formy a jeste nastvanej na kikeho. bude muset hrat costa, kterej na to v takhle velkejch zapasech podle me nema (a uz to i ukazal), a hlavne cirkusak perea (i kdyz teda co jsem koukal, tak se dostal do idealni sestavy EL ). sevilla navic bude mit motivaci se pred domacimi fanousky po te mizerii zvednout, tady to nevidim dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak se nám poprvé předvede Mistr Manzano. S Mallorcou dělal divy, teď se může zadařit a poté může přes repre přestávku krásně pracovat... na druhou stranu se mu rozuteče pár hráčů na repre srazy, což nedělá dobrotu, ale i tak bude mít dost času popřemýšlet, jak to tedy bude vypadat. Já osobně si od něj slibuju hodně moc, vám tentokrát poprvé v sezóně moc nevěřím ...

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla pujde pod manzanem nahoru, no. skoda, ze tam ten nezustal ten babrak alvarez, mohli jsme mit o konkurenta v boji o LM min

Reagovat
smazaný uživatel

a musim se priznat, ze proti seville nam taky neverim. kdyby hrali kun a godin, tak bychom mohli neco urvat, takhle bude plichta pomalu zazrak...

Reagovat
smazaný uživatel

cekovals dnesni tiskovku kikeho? dobre se tam do manzana oprel a myslim, ze docela slusne zvysil rivalitu pred utkanim by me zajimalo, jestli si to rehor necha libit...

Reagovat
smazaný uživatel

konecne jsem si precet preview a uvedomil si, ze nam bude chybet i reyes. tak to je uz uplne v kelu, leda ze by diego zavzpominal na stare dobre casy z MS...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon merida konecne dostane poradnou sanci se ukazat. snad se mu nerozklepou kolena...

Reagovat
smazaný uživatel

teda koukam, ze jsem si tu rozjel dobrou one-man show asi bych uz mel konecne prestat furt cekovat EF a vrhnout se na tu pripravu na kolokvium...

Reagovat
-Kopy-

No jsem, zvědav na sestavu, hrajem doma, nic jinýho než výhru neberem, snad si spravíme chuť po středě, AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

plichta. Athletic se nedá

Reagovat
-Kopy-

Bude to těžký ale vyhrajem. Jinak Villa kdyby dostal o jeden zápas delší trest tak proti nám nehrál, je zajímavý že dostal jen jeden zápas.

Reagovat
madridcan

aj tak si myslim,ze neprehrate na Nou Campe

Reagovat
-Kopy-

škoda, že nehrajem doma, to bych docela hodně věřil ve vítězství...Takhle to bude těžké ale spoléhám na "formu" Barcy po repre pauzách.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím taky, na druhou stranu kvality Athleticu budou měsíc od měsíce stoupat. Ten tým má během několika let, jestli udrží kádr, v klidu na to hrát o třetí, možná druhej flek...

Reagovat
-Kopy-

když napíšeš o druhej, tak si rovnou mohl napsat i titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ten bude mít Valencie tou dobou

Reagovat
-Kopy-

Ouu, boduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi neskutečná vlezdoprdelka

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem nakonec ironickýho zelenýho smajlíka, tak co chceš víc?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je vše v pořádku, ale evidentně jsme to nepochopili s Kopym oba.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, měl dostat určitě víc. Asi pořád následek kauzy "Messiho kotník". )

Ale na druhou stranu - buď rád, že ho zase uvidíš na place.

Je škoda, že se hraje po reprepauze. To by mohla být velká překážka. Bez ní bych Barce věřil o hodně víc. Hrajete atraktivní styl a to Barce vyhovuje.

Reagovat
-Kopy-

Právě, nejsem si jistý, jestli vás budeme moct přehrát/hrát vyrovnaně na vašem stadionu, doma není problém.

Reagovat
-Kopy-

Jinak Barca má celkem štěstí, Messi se tak rychle uzdravil, Villa dostal malý trest a nebude chybět proti Valencii, zítra Mallorce bude chybět jejich nejlepší stoper Nunes

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, jednou se na nás štěstí usmát muselo

Reagovat
smazaný uživatel

flano je lepsi

Reagovat
X-bano-X

Tak podal som snad vyjde :

Barca,Real,Vale,Ponorky vsetko 1

Almeria X

ešte som rozmyšlal nad San Sebastianom prajem im ale nakoniec to na tiket neslo

Reagovat
X-bano-X

a Sevilla samozrejme 1

Reagovat
madridcan

ako tak pozeram real-la coruna najhorsi utok,proti najlepsie obrane.,,La Coruna neda gol" si myslim,ze moze byt tutovka za dobry kurz..

Reagovat
X-bano-X

Hej aj tak by sa to dalo, ale dal som a vyhru no, ma to skor nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to máš pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

v tom mači by se dalo hrát -2,5 určitě. -1,5 by se dalo taky a pravdu máš v tom, že Depor nedá uritě gól. Můj tip je 1-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se na Villarreal moc nespoléhal. Normálně bych řekl, že tam bude Racing plichtit. Je to jenom intuice, všechno ostatní na mne řve: "Dej jedničku, dej jedničku!!"

Reagovat
X-bano-X

aj ta Almeria?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná dvojka!

Reagovat
X-bano-X

Inak ta Almeria bude zaujimava, skore 4:4 vs 11:11

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tak nabývám toho dojmu, že se schyluje k druhé parádní diskuzi po sobě, což by byl dlouhodobý rekord La Ligy na EF.cz

Reagovat
-Kopy-

To bude tím, že Kopy začal víc psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bude tím, že se sem ještě nestihla stáhnout pochybná individua, která napíšou jenom: "Lionel Messi " nebo "Cristiano Ronaldo je gay " ...

Reagovat
smazaný uživatel

za to druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Kecám v PD mi nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to tak nemyslím, marty!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kamarade, od tebe jsem tu zatim videl asi pet komentaru a vsechny obsahovaly blici smajlik. o cempak to asi vypovida?

Reagovat
madridcan

ze nema klavesnicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trefa, potopena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

no to preto,lebo nehra ani Real ani Barcelona.Tym padom tu nenabehli este gloryhuntery zajtra to uz bude tu samy vysmech,fnukanie a podobne veci

Reagovat
smazaný uživatel

když ji nezas-reš další větví o kinematografii, tak jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, sir...

Reagovat
homeles8

Deportivo už aby zejtra taky vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by museli dát gól a jak jsem je viděl, tak to půjde moc těžko. Jsou úplně jaloví

Reagovat
smazaný uživatel

depor a zara se mi letos vubec nelibi. depor se nejak uz zachrani, ale ta zara je pekne v kelu...

Reagovat
Azza

Reagovat
Al Capone

San Sebastian a Bilbao věřím, že aspoň bod uhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

EF vedel preco dava Jarosika na fotku previewu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zaragoza může děkovat Sinama-Pongolemu, že se snad chytl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska tu máme parádní mače, škoda, že ani jeden neuvidím To je zatraceně špatná zpráva

Reagovat
Kily

Sevilla - Atlético, Česká republika - USA a Jacksonville - Indianapolis, krásnej program

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já holky uvidím v nějaký sportbaru, ale vzhledem k absenci netu na mojí koleji (zatím) neuvidím nic ze španělský ligy!!! Chtěl jsem stihnout aspoň zápas Pardubice - Plzeň a potom se mrknout na zápas, ale to taky nestihnu sakra ...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně příjemnou zábavu, program je to náramnej!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Arsenal od pěti, Barca od sedmi a od devíti Inter s Juve. To je program, jaký tady dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Já dneska dám asi přednost holkám..

Reagovat
smazaný uživatel

.. skoda ze uz som dohodnuty na 4tu do kina Aj ked PL si kludne necham ujst

Reagovat
smazaný uživatel

A co basket?

Reagovat
smazaný uživatel

na dálku jim fandit budu, ale Barca je Barca

Reagovat
X-bano-X

Tak ja mrkam dnes na Barcu od siedmej a potom mozno Real( na to ze ho nesledujem by to bol uz teti zapas v rade , ale co uz treba nejake argumenty do diskusie nech tu nieje zas same demagogia )

Reagovat
Azza

100. pro Clásico Joven.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si snad Real spraví chut,chce to dát rychlej gol a potom by to tam mělo padat.CR,Higuaín musí nabrat formu a mají ideální příležitost.Barca by mohla ztratit

Reagovat
vocasisko

při sestavě casillas- ramos, carvalho, pepe, marcelo- khedira,xabi,lass,momo,gago-pipita ... by dnes real mohl real uhrát cenný bod možná i 3 za haluzovou výhru 1:0, když si hostující gólman ze zoufalství dá vlastní gól

Reagovat
madridcan

dneska si myslim,ze za Real skoruje nejaky netypicky strelec....napriklad Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne si myslim, ze on ne

Reagovat
X-bano-X

Z pencle v 94 minute

Reagovat
madridcan

Cristiano by ho nepustil...keby predtym nedal minimalne dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mela kristynka moznost dat hattrick, tak by k tomu nepustila uz vubec nikoho...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

aspon sa dokaze do tych sanci dostat, narozdiel od inych, jeho minulorocna efektivita vam nevadila. ked sa vam nepaci, hned ho mozete prvou triedou poslat do katalanska

Reagovat
rufus

Reagovat
Pinturicchio

Zdravím, kluci španělští opálení, tak jsem si zase přišel pro radu. . Co říkáte dnes na Villarreal 1 a Hercules 2?

Reagovat
madridcan

dost kruty zapas...by som skusil dat ako som uz vcera spominal,ze La coruna neda gol Villareal by mal a Getafe mi pride,ze moze skoncit hocijak

Reagovat
smazaný uživatel

bezgolovej depor je taky dobra lozenka

Reagovat
smazaný uživatel

villarreal je lozena 1, druhej zapas je z kategorie tech, na ktery se neda tipovat - muze to dopadnout jakkoliv i kdyz getafe ma spoustu zranenejch a zatim nehraje nic moc, hercules je v laufu, tak by to vyjit mohlo...

Reagovat
Pinturicchio

sebyk, madridcan ; Díky, chlapi. Uvidíme, asi půjdu do toho rizika a zkusím to oboje, zvlást ten Hercules je za takový kurz až příliš lákavý na to to nezkusit .

Reagovat
smazaný uživatel

123456789/0800

Tohle je moje číslo účtu. Radši pošly ty prachy sem.

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš, že to nevyjde? Který z nich?

Reagovat
madridcan

ale ber tak-Jiri si mozno myslel aj to,ze barcelona vyhra nad herculesom

Reagovat
Pinturicchio

No, upřímně, to já taky. Ale tak čím víc názorů, tím líp.

Reagovat
Kily

čtyřčlenná valencijská parta si vede velmi dobře, dva kluby bojují na čele tabulky a další dva obírají o body dva největší favority, musim se podívat, jak to vypadá v Segundě, další záškodníci pro Real a Barcelonu by nebyli na škodu Jinak od zápasu Getafe - Hercules nevim, co čekat, nedával bych to, ale kdybych musel, tak bych zkusil 02

Reagovat
smazaný uživatel

presne, taky bych na getafe-hercules dal neprohru hosti

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, nakonec jsem se "uskromnil" a dal 02. . Tož díky za tipy, chlapi.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam nejaka moznost vsadit na to, jestli da depor gol? nejhorsi utok x nejlepsi obrane, to by totiz mohlo vyjit...

Reagovat
Kily

koukám na bwin a že Depor dá gól je 2,35, že nedá 1,53, jinak že dá jeden gól 2,7, dva góly 9,5 a 3+ je tam 51

Reagovat
smazaný uživatel

1,53 je sakra nizko aneb bookmakeri asi nejsou dementi

Reagovat
Pinturicchio

Je, je. Nakonec jsem dal Hercules 02, Villarreal 1, Depor nedá gol.

Reagovat
Pinturicchio

A to Depor nedá gol je s kurzem 1,65

Reagovat
Kily

1,65 už je pěkný, to bych zkusil taky

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, snad to klapne

Reagovat
X-bano-X

Tak Ponorky mam na tikete aj ja a pri Herculese by som skor dal nieco speci. ako napr. ze Valdez neda gol ale aj 2 by mohla byt ak by sa hral Hercules doma tak by som tam supol krasnu 1 ale takto je to fakt tip.

Reagovat
Pinturicchio

Ono by se na Hercules vyplatilo i 02, tam je pěkných skoro 1,7.

Reagovat
Kokesh

León zase není v nominaci. Njn Mou je tvrdej jak skála.

Reagovat
Kily

ani to moc dlouho netrvalo, než si našel nového Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale kto by to o Pedrovi povedal

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to prekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze spanelska sa mi paci celkem: http://www.102bet.com/betting-preview-10893-barcelona-mallorca , ze Barca skoruje do 31min. co vy na to

Reagovat
smazaný uživatel

ještě loni bych do takový sázky šel. Letos se Barca se slabšíma doma dost natrápí. Nedoporučuju.

Reagovat
alcantara

dnes by mohol byt pekny zapas, ked sa potvrdia laudrupove predzapasove huste reci, mohhlo by sa skore zapasu priblizit tomu vlanajsiemu. messi ma sancu po 15000krat dokazat, ze sa vie presadit aj bez xaviho a po zapasovej pauze bude urcite herne aj golovo vyhladovany, takze snad sa dnes trafi a konecne by sa mohol prebudit aj bojan. Tip 3:1.

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl dneska rád za vyšší výhru s nulou vzadu. Přecejenom má Iker před Vickym v Zamoře náskok. Spoléhat jen na to, že to stáhneme v clásicích, se nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Real trénuje Mourinho.. Na Zamoru pro Valdése zapomeň

Reagovat
alcantara

jj, uz teraz su iste dve veci, pichichi nevyhraje nikto z madridu a zamora sa podlhsej dobe do madridu vrati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2008 to neni taka dlha doba

Reagovat
alcantara

pre svatca by mala byt

Reagovat
smazaný uživatel

ale svatec nemoze za to ze nanho letelo 2 krat tolko striel a mal deravu obranu..

Reagovat
alcantara

chudacik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapominas na atletico, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

vy ste atlético, real je madrid, ved tak je to zazuzivane aj v spanielskych mediach, nie? podobne aj ja pomenovavam dane kluby

Reagovat
smazaný uživatel

oukej, tenhle zpusobe je dost zmatecnej a prijde mi jako hovadina, navic se mi nelibi real jako reprezentant madridu. v madridu je spousta dalsich kvalitnich klubu a soupere je treba ctit, ne se nad ne povysovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je ustálený spojení.. Alcantara má fakt pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, spanelsky zpravy o realu nectu a nic to stejne nezmeni na tom, ze se mi tohle pojmenovavani nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, letos s ní nepočítám, ale zabojovat o ni pro Vickyho můžeme ...

Nicméně ze stejného důvodu můžou zapomenout snipeři Realu na šance v pičiči

Reagovat
alcantara

prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ju vyhra ten najlepsi

Reagovat
alcantara

pre madrid urcite

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla vsetkeho nie len pre Madrid

Reagovat
alcantara

nehovorim nie, mozem vymenovat aj ine mesta, ved patri medzi najlepsich brnakarov, urcite by sa uplatnil aj inde, urcite ale viem, v ktorom meste by som ho vidiet nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jakého "všetkého"?

Reagovat
smazaný uživatel

to znamena "podle vseho" ne jen pre Madrid... uz chapes jako som myslel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi aspoň vyrostl z toho, že bude Mourinho hrát atraktivně?

Reagovat
madridcan

nahodou zo zaciatku to vobec nebolo hrozne,ale posledne zapasy je to fakt na pi*u

Reagovat
smazaný uživatel

nemam z coho vyrast.. Mourinho nemoze za to ze sme taky tragicky v efektivite.. keby sme premenili aspon polovicu sanci doteraz tak sme v ovela lepsej pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jestli dobře chápu, tak ti hra proti jednomu z nejdefenzivnějších týmů Ligue 1 na 3 defenzivní záložníky přijde přímo úměrná velikosti klubu, kterému tak dlouho fandíš... OK

Reagovat
smazaný uživatel

to ze tam boli 3 dm neznamena ze vsetci hrali stiahnuti..

Reagovat
Chygro25

Khedira není DM.

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně - loni měli po pěti kolech jen o jeden inkasovaný gól víc (a o deset vstřelených víc ...). Ještě se můžou soupeři proti nim rozstřílet. Doufám v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to já čekám, že se budou v defenzivě pořád zlepšovat..

Reagovat
alcantara

mozno to je mourinhov sen, raz skoncit v kolonke inkasovanych golov so zapornym cislom, ktovie co zamysla do buducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

a oba nam dal prave nas dnesny super,ktory vsak dneska nema nato,aby nam dal jeden neto dva

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ty změny viděl od začátku..

Reagovat
smazaný uživatel

Safra.. Reakce na madridcana.

Reagovat
Krausio_Real_M

OT:Gareth Bale sledován Mourinhem

Přestupové okno je sice až do ledna zavřené, ale spekulace okolo přestupů v Realu Madrid jsou na denním pořádku. Tou nejnovější spekulací je odchod Garetha Bala z Tottenhamu Hotspur, se kterým máme dobré vztahy. Gareth Bale je sledován José Mourinhem a mohl by se stát posilou Realu Madrid.

Reagovat
Kokesh

Fííčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho nikoho Real nekoupil,

Reagovat
smazaný uživatel

NEVĚŘÍM vlastním očím jaký jsou na tomhle portálu analýzy

http://doiop.com/OBROVSKACHYBA

Další neskutečná chyba sázkovky zveřejněna na webu

Reagovat
madridcan

dalsi neskutocny spamujuci debil v diskusii neverim vlastnym ociam

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, presne podle ocekavani...

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla je vazne banda prasat, to snad neni mozny...

Reagovat
Kily

já si můžu ukroutit hlavu nad tím, že jsem to v tipovačce jistil za 10

Reagovat
smazaný uživatel

chybi kun, chybi godin, chybi reyes (i kdyz merida je dneska jedinej, co neco hraje), forlan z formy - to nemohlo dopadnout dobre. i kdyz sevilla snad ze tri strel tri goly...holt kdyz se dari, tak se dari...

Reagovat
madridcan

ja som mal X a potom som videl,ze sa zranil Kun a viem,ze Forlan je z formy tak som v poslednej chvili zmenil na 1.Teplice,Spurs uz su doma a Dortmund s Chelsea su blizko.Jedine ST Etiene som dal 1 a bola X

Reagovat
smazaný uživatel

to nastve no pritom ASSE ma formu a marseille se topi v krizi...

Reagovat
Pinturicchio

200 pro vyrovnání Herculesu

Reagovat
smazaný uživatel

(promin za spatnou radu )

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě, já to tam chtěl dá tak jako tak.

Reagovat
madridcan

takze nakoniec si dal X alebo X2?Po vojne je kazdy general ja viem,ale neskoro som si uvedomil,ze Getafe sa uz dost zmenilo a celkom vela golov tam pada.Myslim si,ze take 3 a viac bude.No aktualne uz kludne aj 3,5+...Ale celkovo neviem co ta tak taha do spanielskej ligy na take zlozite zapasy.Ja som podal Chelsea 1,Grashoppers-Zurcih 2,5+,PSV,Slovan-Zilina hokej,Steua Bukurest a este dva basketbaly,villareal da gol,sevilla da gol.Ked tak nato pozeram som zabudol na Real

Reagovat
Pinturicchio

Nakonec 02, třeba ještě vyrovnají. Já sázím jen na fotbal a dá se říct, že o víkendu čistě jen na velké ligy a tenhle zápas se mi líbil.

Reagovat
Rssa

Tak doufám, že Barca to rozhodne co nejrychleji, nerad bych se strachoval až do konce, navíc bych nestihl začátek šlágru Itálie.

pro Maschův hattrick

Reagovat
madridcan

radsej si mal dat ,, pre Mascheranove zotrvanie az do konca"

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si kolik dal Masch golů za celý svoje působení v Live?

Hattrick by byl podobnej zázrak jako kdyby dnes nedostal žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo Sevilla

Reagovat
Godwinson

Co to Atleti vyváděj?

Reagovat
smazaný uživatel

viz vyse - kdyz ti chybi tri nejvic klicovi hraci a ten ctvrtej je totalne z formy, tak to takhle dopada

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Godín, to je trojka Atléticu povinnost.

Reagovat
alcantara

zeby manzanovi stacilo par dni na kompletny obrat?uprednostil som sledovanie bayerrnu, takze pevne verim, ze vysledok sevilly je priamoumerny predvadzanej hre, ajked skoda, ze zrovna na ukor atlétov

Reagovat
alcantara

este musim opalcovat ponorkovske golove duo, zase robia radost

Reagovat
madridcan

dobre zacina futbalovy vecer...vidime sa o jedenastej

Reagovat
Rssa

Messi lepší než kdy dříve?

Reagovat
Rssa

Pedro neskutečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele