Primera Division - souhrn 37. kola

08.05.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
O majiteli španělského titulu se rozhodne až v posledním kole, Barcelona totiž vyhrála v Seville a Real Madrid si doma poradil s Athleticem. Mallorka prohrála v La Coruni, uspěly Villarreal a Getafe. O hodně se v posledním kole bude hrát i na opačné polovině tabulky...

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca 1:0

08.05.2010 21:00

Góly: 68. Riki

Ještě nedávno držela Mallorca senzační čtvrté místo, které bylo zároveň vstupenkou do slavné Ligy mistrů, ale nakonec to vypadá, že se budou muset Barralets spokojit pouze s Evropskou ligou. Za vše může prohra v La Coruñe, kde tamní Deportivo ukořistilo tři body poprvé po dvou měsících.

Mallorca šla do zápasu s tím, že musí vyhrát a doufat, že Sevilla prohraje s Barcelonou. A zatímco druhá podmínka se hned ze začátku plnila dokonale a Barca vedla už 2:0, Mallorca nebyla schopná skórovat. Aritz Audriz měl sice v 17. minutě dobrou pozici, ale nedal a o dvě minuty později pálil nad branku také Pierre Webo. Maria Suareze pak skvěle vychytal domácí gólman Aranzubia.

Hosté zápasu jasně dominovali, ale stejně jako minule s Realem toho nedokázali využít. Své šance neproměnili ani Julio Alvarez s Adurizem. V týdnu o všechny body Mallorcu obral famózní Cristiano Ronaldo, který ji sestřelil hattrickem a v sobotu se měla historie opakovat. Ačkoliv hráči Deprotiva určitě nedosahují takového věhlasu, byli rovněž schopni Mallorce dát jako první gól. Těsně před přestávkou vyslal vyrovnání Riki, když hlavičkou poslal míč do břevna.

V 68. minutě už ale ukázal, proč je nejlepším střelcem svého týmu, když využil Valeronova pasu a přesnou střelou poslal Depor do vedení. Tento gól se nakonec ukázal i jako vítězný, protože v závěrečných dvaceti minutách se již nic neudálo, a tak Mallorca pravděpodobně přišla o Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 5:1

08.05.2010 21:00

Góly: 22. Cristiano Ronaldo (pen.), 73. Gonzalo Higuaín, 80. Sergio Ramos, 81. Karim Benzema, 89. Marcelo - 41. Francisco Javier Yeste

Real Madrid porazil 5:1 doma Bilbao, ovšem celá jeho snaha možná vyjde nazmar, protože Barcelona zvítězila v Seville a poslední zápas hraje doma se sestupem ohroženým Valladolidem. Bilbao se prohrou připravilo o účast v evropských pohárech, ovšem jeho podzimní výhra nad Bílým baletem patrně připravila Real o titul.

V Realu nastoupil místo Kaká Granero, v dresu Bilbaa De Marcos nahradil Llorenteho a Yeste Gabilonda. Domácím usnadnila situaci 20. minuta, kdy byl po ruce ve vápně vyloučen Amorebieta a Cristiano Ronaldo otevřel skóre, Real pak ve druhém poločase postupně náskok zvyšoval.

Athletic začal odvážně a už ve 2. minutě hlavičkoval Casillasovi do rukavic Toquero. Za domácí měl dvě šance Ronaldo, ale jeho střela i hlavička v rozmezí pěti minut gólem neskončily. Stejně se vedlo i pokusu Higuaína, který letěl nad branku. Pak byl v šanci Toquero, ale míč mu včas ukopl Ramos.

Ve 20. minutě došlo ke zmíněné penaltě, Real se ujal vedení a Athletic hrál v oslabení. Další šance měl Ronaldo, nicméně neujal se ani přímý kop, ani následná střela. Iraizoz vzápětí nadvakrát zneškodnil i střelu Higuaína. Baskický brankář vyrazil poté střelu Gaga a poradil si i s dorážkou Granera.

Athletic ale překvapivě ve 40. minutě vyrovnal. Yeste prošel středem hřiště kolem pěti hráčů a oklamal i Casillase. Domácí až do konce poločasu nenašli odpověď.

Real začal druhé dějství celkem aktivně, ale opravdovou šanci měl až v 55. minutě Granero, který zatřásl břevnem. O pět minut nato hlavičkoval těsně vedle Marcelo, na druhé straně vyrazil střelu Yesteho Casillas. Poté měl Real velké potíže dostat se do vyložené příležitosti.

Změna nastala posledních dvacet minut před koncem. Nejprve se probil do vápna Higuaín, míč ale napálil do boční sítě. Tentýž hráč poté zužitkoval hlavičkový ťukes po rohu a v 73. minutě rovněž hlavičkou strhl vedení na stranu domácích.

Po několik akcích aktivního Ronalda vyrazil v 79. minutě dopředu Ramos, využil odrazů míče od protihráčů a nekompromisně prostřelil Iraizoze. Dvě minuty nato přidal Real čtvrtý gól po akci náhradníků Kaká a zakončujícího Benzemy, který vstřelil stý ligový gól Bílého baletu v této sezóně. Gólový účet uzavřel dvě minuty před koncem Marcelo, jenž využil špatného odkopu obrany a vyběhnutí Iraizoze ke skórování do prázdné branky.

Real sice zvítězil jasně, ale výhra Barcelony mu radost pokazila a bude tak v příštím kole doufat v zázrak. Bilbao prohrou už naději na pohárovou Evropu ztratilo.

Více informací k zápasu

Xerez CD - Real Zaragoza 3:2

08.05.2010 21:00

Góly: 21. Francis Peréz, 68. Míchel, 73. Carlos Calvo - 66. Ander Herrera, 75. Gabi

I přes výhru 3:2 nad Zaragozou je jasné, že Xerez opustí nejvyšší španělskou soutěž, neboť bodovou ztrátu na nesestupující příčku už nemůže dohnat. Přestřelku započal brankou Francis, jenže v 66. minutě vyrovnal Herrera. Xerez znovu vedl, tentokrát zásluhou Michela a třetí branku přidal Calvo. Konečné slovo měla Zaragoza, ta už jen snížila Gabiho brankou na 3:2 pro domácí. Vyloučen byl Contini.

První šanci utkání měl na svědomí hostující Colunga, ten se těsně za hranicí pokutového území uvolnil a vystřelil. Jeho rána ale postrádala patřičnou razanci i přesnost, takže brankář domácích v klidu lapil. Mnohem větší šanci měl na druhé straně Fabian Valenzuela Orellana, po jehož hlavičce se otřáslo břevno! Ve 21. minutě už Xerez vedl a to po obdivuhodné, leč nádherné brance Francise. Pravý obránce Xerezu z úhlu u postraní čáry odcentroval a jeho centr překvapivě skončil v síti, opravdu nádherná branka - 1:0 pro Xerez. S odpovědí mohl přispěchat Gabi, z velké dálky poslal svojí pumelenici těsně nad. První poločas skončil vedením Xerezu 1:0.

Ve druhém poločase se mohli domácí dostat do dvoubrankového vedení. Armenteros před brankářem Robertem přestřelil branku. Hosté přeci jenom vyrovnali, v 66. minutě napřáhl Ander Herrera a přesnou střelou k tyči zařídil vyrovnání na 1:1. Xerez ale vzápětí opět vedl. Centr do pokutového území přizvedl hlavou Michel a míč skončil v síti - 2:1 pro Xerez. O pět minut později už to bylo 3:1 pro domácí celek. Hosté nedokázali odvrátit rohový kop a Calvo hlavou překonal hostujícího brankáře. Přestřelka ale pokračovala 75. minutou. Gabi fantastickou ranou vymetl pravou horní šibenici a znovu dal Zaragoze šanci na bodový zisk - 3:2. Zaragoza už ale nevyrovnala, těsně před závěrečným hvizdem byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen Contini.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CA Osasuna 2:1

08.05.2010 21:00

Góly: 50. Juan Forlín, 52. Daniel Osvaldo - 5. Krisztián Vadócz

Raúl Tamudo zažil povedené a hodně emotivní loučení s barcelonským Espanyolem. Jeho klub porazil 2:1 Osasunu a i v příští sezóně si zahraje nejvyšší soutěž. Pro Tamuda, který je považován za nejlepšího hráče klubu všech dob, nemohlo být loučení lepší. Před vlastním publikem mu snad chyběl jen vstřelený gól.

Ale co, vždyť v dresu Espanyolu, kterému sloužil nepřetržitě od roku 1996, jich má na kontě 129, což je nejvíc v klubové historii. Klubové tabulky vede i v počtu startů a jako jediný hráč hrál na všech třech stadionech - Sarria, Montjuic a Cornella. Jenže letos měl to měl Tamudo pod koučem a bývalým spoluhráčem Pochettinem těžké. V lednu se dokonce snažil odejít, když upadl v nemilost, ale nakonec zůstal až do konce sezóny a v sobotu mohl naposledy na poslední půlhodinu ukázat fanouškům na Cornelle.

V tu chvíli už barcelonský klub vyhrával 2:1. Přitom hosté z Osasuny se ujali rychlého vedení. Už v šesté minutě se zblízka trefil Vadocz. A nechybělo mnoho, aby druhou branku hostí přidal vzápětí Dady. Pro Espanyol, který potřeboval bod k jistojisté záchraně, se tak zápas nezačal vyvíjet zcela podle představ. Po poločase však nastoupil jiný Espanyol a během dvou minut otočil. V 50. minutě přesně pálil Forlin a o chvilku později na něj navázal Osvaldo a domácí fanoušci mohli slavit.

Pak na hřiště za bouřlivého aplausu naskočil Tamudo a bylo na něm vidět, že chce dát gól. Také spoluhráči ho neustále hledali svými přihrávkami, ale barcelonské modle zkrátka nebylo dáno, aby zakončil kariéru v Espanyolu gólem. Kde bude hrát příští sezónu se zatím neví, ale jedno je jisté. V Espanyolu za sebou nechal hodně výraznou stopu a fanoušci na něj jen tak nezapomenou.

Více informací k zápasu

CD Tenerife - UD Almería 2:2

08.05.2010 21:00

Góly: 15. Marc Bertrán, 90. Nino - 18. Pablo Piatti, 81. Albert Crusat

Šance Tenerife na konečnou záchranu v La Lize žijí, ovšem jsou menší. Domácí borci jen remizovali 2:2 s Almerií a na svém kontě mají společně s dalšími čtyřmi celky šestatřicet bodů, a tudíž se rozhodne v posledním kole. Branky padaly na začátku a na konci utkání, konečnou remízu 2:2 dokonce pro domácí zachraňoval v 90. minutě Nino.

Do první šance se dostal Alfaro, jenže z dobré pozice dost přestřelil. Také hosté měli zajímavou situaci, ovšem přímý kop Dominga Cismy skončil v náruči domácího brankáře Aragonesese. Skóre utkání mohl rovněž otevřít domácí fotbalista, konkrétně Nino, ten se pěkně řítil do šance a jeho ránu hostující brankář vyrazil. Pak už, jak bylo výše avizováno, padaly branky. Přesně po čtvrthodině hry se nádherně trefil Bertrám, jeho technicky umístěná střela neměla chybu - 1:0 pro Tenerife. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, takřka vzápětí bylo srovnáno! Piatti si zpracoval dlouhý balón, směřující do pokutového území, a překonal Aragonesese - 1:1. Ještě v prvním poločase pokoušel štěstí Nino, jenže jeho střela byla tečována na rohový kop.

I ve druhém poločase bylo k vidění několik zajímavých příležitostí a co je důležitější, padaly i branky. Hostující Corona z přímého kopu těsně přestřelil. V 81. minutě vyrobila obrana Tenerife obrovskou hrubku, míče se zmocnil Crusat a z mírného úhlu mohl postupovat na brankáře. Crusat celou situaci vyřešil znamenitě a poslal hostující Almerii do vedení - 1:2. O konečnou remízu se postaral až v 90. minutě útočník Nino. V pádu se trefil naprosto fantasticky a brankář Diego Alves byl bez šance - 2:2.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 2:0

08.05.2010 21:00

Góly: 11. Giuseppe Rossi, 19. Joseba Llorente

Villarreal si připsal v předposledním kole důležité vítězství, třetí Valencii porazil 2:0 a pořád živí naděje na Evropskou ligu. To Valencii už porážka rozházet nemůže, třetí místo drží pevně ve svých rukou. Vítězstvím Žluté ponorce zkalily jen dvě červené karty ve druhém poločase.

První desetiminutovka byla plná vášní a sudí Gómez musel udělit dvě žluté karty. Nejprve Marchena fauloval Caniho a z následné standardky, kterou kopal sám postižený, hrozil pravačkou Cazorla, ale přestřelil. V sedmé minutě kopal Villarreal další trestný kop, tentokrát si ho vzal na starost Ibagaza. Jeho střela sice byla zablokována, ale Bruno Soriano nakonec mohl vypálit. Jenže nepřesně. Za dvě minuty byl na žluté kartě hlavního rozhodčího zapsán i Soriano, když fauloval Joaquína.

Na první gól se ale také nemuselo čekat příliš dlouho. Běžela desátá minuta, aktivní Cani zprava nacentroval a Giuseppe Rossi přesně zakončil. Žlutá ponorka jen potvrdila svůj prvotní tlak a nakonec ho i zužitkovala. Valencia nedokázala na úder soupeře nijak zareagovat a v 19. minutě lovila míč z branky podruhé. Tentokrát přesně mířil Rossiho parťák z útoku Llorente.

Ve 22. minutě se domácí znovu hrnuli do útoku, Rossi zkoušel štěstí z větší dálky a Moya jeho střelu kryl. Z následného rohu pálil pro změnu Llorente, ale i s jeho pokusem si Moya poradil. Za šest minut měl další šanci Cani, ale ani on nedokázal hostujícího gólmana překonat. Šancí měla Valencia skutečně pomálu. Až ve 37. minutě se dostala snad k první střele, pálil pravý bek Miguel, ale Diego Lopez neměl větších problémů. Největší šance hostů nakonec přišla v poslední minutě prvního poločasu, Joaquinův pas našel Manuela Fernandese, ale jeho hlavička si cestu do sítě nenašla.

Fernandes hrozil i krátce po změně stran, jeho levačka ale byla lapena a neúspěšná byla i další rána Miguela. V 53. minutě dostal žlutou kartu za faul na Albeldu Ibagaza a Rossi otestoval Moyu. Dvacet minut před koncem zápas zdramatizoval nejprve Llorente, který sestřelil Jordiho Albu, jenž se chystal jít sám na branku a dostal přímou červenou kartu. Vzápětí ho do sprch následoval i Joan Capdevilla a domácí dohrávali o devíti. Zápas ale dotáhli do vítězného konce a v závěrečném kole bude na dálku s Getafe bojovat o Evropu.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Racing Santander 2:1

08.05.2010 21:00

Góly: 57. Javier Baraja, 77. Nauzet Alemán (pen.) - 27. Christian Fernández

Přímý souboj o záchranu v La Lize nakonec skončil výhrou domácího Valladolidu 2:1 nad Racingem Santander. V konečném součtu to znamená, že oba celky mají nyní stejný počet bodů a jen zásluhou skóre je na tom lépe Santander, který je tak sedmnáctý. V utkání byly k vidění dvě červené karty.

Hosté šli na stadionu José Zorrilla do vedení ve 28. minutě. Christian Fernandez si naskočil na rohový kop a hlavou načal účet utkání - 0:1 pro Santander. Jednobrankové vedení Santanderu v prvním poločase vydrželo, a tak se mohlo jít na druhé dějství. Z rohového kopu nakonec udeřili i domácí. V 57. minutě se zahrávaný rohový kop snesl až na zadní tyč, kde jej pravačkou dostal do sítě Javier Baraja - 1:1.

Patnáct minut před koncem došlo ke klíčovém okamžiku celého utkání. Lozano Farran Oriol fauloval v pokutovém území domácího Costu a rozhodčí nařídil pokutový kop. Nařízenou penaltu v klidu proměnil Aleman a Valladolid šel třináct minut před koncem do důležitého vedení 2:1. V 82. minutě si ale domácí vedení a závěr utkání zkomplikovali, neboť Borja fauloval Costu a obdržel druhou žlutou kartu. Počet sil se ale brzy vyrovnal, nervy na uzdě neudržel rovněž José Maratón a i on byl po druhé žluté kartě vyloučen. Valladolid vedení udržel a připsal si velmi důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 2:3

08.05.2010 21:00

Góly: 69. Frédéric Kanouté, 71. Luís Fabiano - 5. Lionel Messi, 28. Bojan Krkić, 62. Pedro

Obhájce prvenství fotbalisté Barcelony učinili výrazný krok za obhajobou, když zvládli přetěžké utkání na půdě Sevilly. Na stadionu Sáncheze Pizjuána vyhrála Barca 2:3 a je už jeden zápas od titulu. Sevillu nemusí porážka tolik mrzet, neboť i po tomto kole jí zůstane v držení čtvrtá pozice.

Skóre utkání otevřel kdo jiný než Lionel Messi. Argentinský míčový kouzelník převzal v 5. minutě hry Maxvellův pas a pak už křižnou ranou k tyči překonal brankáře Palopa - 0:1 pro Barcelonu. Zhruba po půlhodině hry bylo vedení Katalánců už dvojnásobné. Xaviho přesný pas zužitkoval mladíček Bojan Krkič - 0:2 pro Barcelonu.

Ani druhý poločas se pro domácí FC nevyvíjel dobře, hned z kraje totiž obdržel druhou žlutou kartu Abdulay Konko a musel předčasně do sprch. Barcelona tedy vedla 2:0 a navíc zbytek utkání dohrávala v početní výhodě. V 63. minutě zvýšil na rozdíl tří branek Pedro. Katalánský objev letošní sezony Pedro Rodriguez se dostal k odraženému míč a přesnou střelou zpoza pokutového území vstřelil třetí gól svého celku - 0:3.

O pár minut později se dostavilo snížení, Kanouté převzal kolmou přihrávku a sám proti brankáři Valdézovi už si věděl rady - 1:3. Netrvalo to ani pět minut a Sevilla byla rázem zpět ve hře o body. Domácí chytře rozehráli standardní situaci, k míči se dostal Luis Fabiano, jenž se neohroženě dostal nikým neatakován do pokutového území, kde jednoduše vystřelil a dal gól - 2:3. Sevilla už ale do konce utkání nevyrovnala a připsala si porážku 2:3. Pro Barcelonu znamená výhra upevnění prvního místa a velké přiblížení se k titulu. Kolo před koncem má totiž na Real Madrid stále jednobodový náskok.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Málaga CF 2:1

08.05.2010 21:00

Góly: 26. Roberto Soldado, 56. Pedro León - 90. Fernando

Getafe zvládlo domácí zápas s Malagou a před posledním kole drží šesté místo, které jako poslední zajišťuje postup do Evropské ligy. Zato Málaga, která odjíždí po prohře 2:1 bez bodů bude muset v posledním kole bodovat, protože má stejně bodů jako dva týmy pod ní, přičemž jeden z nich, Real Valladolid, už je na sestupové pozici.

Kdo přišel v sobotu na Coliseum Alfonsa Pereze o dvacet minut později, vůbec o nic nepřišel. Extrémně nudný úsek rozsekl jen na moment Patrick Mtiliga, který dostal žlutou kartu za hru rukou. Pak už ale Getafe přišlo s první větší šancí, ve 24. minutě vybídl Gavilan Soldada a domácí útočník se nemýlil - 1:0. Pedro Leon pak zahrával sérii rohových kopů, ale nic z nich nebylo.

Málaze situaci komplikovalo zranění Obinny, který musel před poločasem střídat. Na hřiště naskočil Nabil Baha. O poločase navíc udělali hosté ještě jednu změnu, místo Achoura naskočit Felipe Caicedo. Ale příliš to nepovedlo, protože po deseti minutách to bylo už 2:0. Po asistenci Casquera se parádní ranou trefil Pedro Leon a zdálo se, že je rozhodnuto. Gól sice další nepadal, ale v poslední dvacetiminutovce se pořádně jiskřilo. Soldado nejprve fauloval Dudu, vzápětí byl v notesu rozhodčího zaznamenán i jeho spoluhráč Javi Casquero. Málaga na body příliš pomýšlet nemohla, když potřebovala vstřelit dva góly, ale prakticky si nevytvořila žádnou větší šanci. Gól Fernanda z poslední minuty už byl spíše dílem náhody.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Atlético Madrid 1:1

08.05.2010 21:00

Góly: 57. Miguel de la Cuevas - 71. Ibrahima Baldé

Sporting Gijon si i v příštím ročníku zahraje nejvyšší španělskou soutěž, tedy Primeru Division. Rozhodlo o tom utkání s Atléticem Madrid, ve kterém Gijon sice nevyhrál ovšem i bod za remízu 1:1 byl zlomový. Branky padaly až ve druhém poločase, nejprve se trefil domácí De Las Cuevas a dvacet minut před koncem vyrovnal Ibrahima.

Hned na úvod je důležité říci, že Atlético v žádném případě nenastoupilo v nejsilnější sestavě. Je to logické, trenér Quique Sanchez Flores totiž šetří své největší hvězdy na finále Evropské ligy. To samozřejmě popudilo některé týmy, které spolu s Gijonem bojují o záchranu.

Utkání začalo nepříjemným okamžikem pro domácí Atlético. Už ve 13. minutě totiž muselo střídat brankáře, Sergio Asenjo se zranil a místo v brance přenechal Joelu Roblesovi. V první šanci se ocitl Miguel De Las Cuevas, ten dokonce ve 25. minutě vstřelil gól, jenže ten byl pro útočný faul neuznán. V další velké šanci byl opět domácí hráč, Mate Bilic se dostal k hlavičce, jenže minul branku. Gólem neskončila ani akce z rohového kopu, po které Jurado vyzval ke skórování Riveru.

Po změně stran se diváci konečně dočkali branek. Tu první vstřelili domácí, konkrétně Miguel De Las Cuevas, který si zpracoval krásný pas a střelou k tyči podél brankáře poslal domácí Sporting do vedení - 1:0 pro Gijon. Atlético vyrovnal až dvacet minut před koncem utkání. Opět sehrála klíčovou roli přesná přihrávka, tentokrát ale obrana Gijonu zaváhala, čehož okamžitě využil Ibrahima a propálil Juana Pabla - 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona37306194:2496
2.Real Madrid373124101:3495
3.Valencia CF37208958:4068
4.Sevilla FC371861362:4760
5.RCD Mallorca371781257:4459
6.Getafe CF371671455:4855
7.Villarreal CF371671455:5455
8.Athletic Bilbao371491448:5351
9.Atlético Madrid371381657:5847
10.Deportivo La Coruña371381635:4747
11.Espanyol Barcelona3711111529:4444
12.CA Osasuna371191736:4542
13.UD Almería3710121541:5242
14.Sporting Gijón379131536:4940
15.Real Zaragoza3710101743:6140
16.Málaga CF377151541:4736
17.Racing Santander378121740:5936
18.Real Valladolid377151537:5836
19.CD Tenerife37991940:7336
20.Xerez CD37892037:6533

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (309)

Přidat komentář
X-bano-X

Visca el Barca!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

barca to proste nemuze dohrat v klidku a pohode, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pomoc od rozhodčích barceloně je už vážně trapná Kéž by ten Guardiolův cirkus zrušili!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám na ně stejnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

blabla

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona byla ta v tech modro-rudejch dresech

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro a Bojan prostě mají lepší formu, tak se tak nezlob, Thierry

Reagovat
smazaný uživatel

zelena je trava, Barca to je hra!!!

Reagovat
Kaze

Blue is the colour, Football is the game

Reagovat
smazaný uživatel

Voda je mokrá, nebe je modrý a Malenco na nás číha zas a zas

Reagovat
smazaný uživatel

zelena je trava, Barca to je hra!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že ten poslední zápas zvládnem.

Až na ten výpadek to byl skvělý zápas, pak nastaly zbytečné komplikace

Nervy to byly fakt až do konce , ale 3 body jsou doma

Visca el Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid uhraje na Nou Camp remízu 1:1 a tiul bude mít Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Barca, Barca

Reagovat
mastakillah

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a rano sa zobudis a ruka v serbliku

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe je blízko . A Racingu by měl doma stačit jen bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at nepada Málaga

Reagovat
rufus

Nebudeš jim přát výhru, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ne, ale nechci aby spadli.

Reagovat
rufus

Jasný, chápu. Já zase přeju, aby se udržel Valladolid. A nemá to nic společnýho s tim, že hrají proti Barce. Líbí se mi, jaký hrajou fotbal. Nebo aspoň, když jsem je viděl hrát, tak mě potěšili. Na druhou stranu moc nemusim Santander, takže by mi nevadilo kdyby spadli, ale je tu problém, jak vyřešit hostování Canalese na příští sezonu, v případě jejich sestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

Canales by šel do Deporu, Getafe, nebo možná Bilbao...Do Deporu za Felipeho, penize,a hostovačka Canalese, do Getafe, jelikož tam mame takovou farmičku, a Bilbao za Martineze, jako u Felipeho, ale to nevim no moc. Ale taky nechci aby spadl Racing.

Reagovat
smazaný uživatel

To Bilbao asi ne, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by asi moc neklaplo no

Reagovat
rufus

Neni Bask, takže nulová šance hostovačky v Athleticu. Zamlouval by se mi docela Depor. Jen nevim, jesli by v jeho věku bylo ideální hrát v Santanderu, pak rok někde jinde a po roce se zase stěhovat do Madridu. Stěhování mu nemusí prospět, ale je pravda, že by asi potřeboval někde víc bojovat o místo, než hrát v Santanderu, kde má prakticky jistotu.

Reagovat
mastakillah

Zdálo se mi to nebo Mallenco té Barceloně neskutečně připískával

Reagovat
herbage

Asi jenom zdálo, protože dneska rozhodčí poškodil spíše Barcelonu

Reagovat
mastakillah

no nevím..

Reagovat
herbage

Ale já vím. Neodpískaná penalta za zákrok na Pedra, neprávem udělené žluté Pedrovi s Maxwellem, několik přímáků nařízených po simulacích hráčů Sevilly. Naopak na druhou stranu přípísknul co jsem si všimnul jen jeden pád Bojana ke konci, jinak nic. A to ještě pomezní rozhodčí upřel Barceloně dvě nebo tři gólové situace špatně odpískaným ofsidem. Takže bita byla hlavně Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem nepochopil, za co dostal žlutou Bojan ke konci.

Reagovat
herbage

Já taky ne, ale za faul určitě ne, takže nejspíš za kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Z kamery bylo vidět jenom máchnutí rukama, ale za to se žlutá nedává.

Reagovat
mastakillah

to bylo za kecy nejspíš ta žlutá...nic jinyho to být nemohlo

Reagovat
mastakillah

Pedro dostal žlutou právem...vždyt tam byl loket Capelovi do tváře...Jinak Mallenco pískal Kanoutemu skoor každý souboj v jeho neprospěch...podle me ne právem...a za ten souboj Piqueho s Kanoutem se taky klidně dala písknout pentle, když už jsi u tech penalt

Reagovat
herbage

Žádný loket tam nebyl. Kdyby ano, tak by se Capell nejmíň 5 minut nezvedl. Byla to jasná simulace a neprávem udělená žlutá karta, podívej na opakovačku. Souboj Piquého s Kanoutem jsme viděl detailně dvakrát. Piqué ho ve výskoku podržel za záda, ale nestáhnul ani nic podobného. Následně se Kanouté teatrálně svalil k zemi. Rozhodně to na penaltu nebylo, zatímco Pedrovo stažená za rameno bylo více než očividné

Reagovat
mastakillah

podle mě tam bylo přistrčení, penalta to klidně být mohla..ikdyž přísná...

Reagovat
herbage

To se snad ani přistrčením nazvat nedá, spíš mu položil ruce na záda, to je v soubojích běžné. O zbytek už se postaral svojí simulací sám Kanouté, to nemohlo chlapa jako on rozhodit. Pokud se nepískal zákrok na Pedra, nemohl se písknout ani tento "zákrok"

Reagovat
mastakillah

tak pokud by se to bralo z pohledu spravedlnosti tak rozhodně Ne, ale sám vís jak to je...na spravodlnost se ohledy neberou..jednou to pískne a podruhé ne...

Reagovat
herbage

Ale tohle už neřešíme. Na začátku jsi napsal, že rozhdočí Barceloně připískával a to je rozhodně blbost a ty nyní sám přiznáváš, že tomu tak nebylo. A jestli ti jde o to, že dnes Barcelona prakticky získala titul, tak hledat chybu by si neměl u rozhodčího, protože Barcelona byla dnes lepší a zaslouženě vyhrála, ale u Realu, že dvakrát ve vzájemných zápasech s Barcelonou prohrál

Reagovat
mastakillah

ale o to nejde...já jsem v tomhle nestranej fanoušek...ikdyž je mi sympatičtější Real...jen jsem reagoval na to jak jsi napsal,,Pokud se nepískal zákrok na Pedra, nemohl se písknout ani tento "zákrok" "

Reagovat
herbage

Tak to potom nevím, o co ti jde. Jestli ti jde o nevyváženost pískání, tak více poškozena byla Barcelona. A že mohla být fouknutím nesmyslné pencle ještě víc, to je pravda. Jinak já nefandím ani Barceloně, ani Realu, jen mě baví sledovat jejich fotbal. Vždy podle toho, čí hra mě momentálně více baví

Reagovat
smazaný uživatel

nestranej ...

šašku

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti hodne zdalo

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

spis se podivej na zapas Realu jak se pripiskava a nedelej ze sebe saska

Reagovat
mastakillah

toho šaška si nech pro někoho jinýho

Reagovat
Tomanatura

Neuvěřitelně zamotaný boj o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten los co mají...

Reagovat
Tomanatura

Aha, to sem si nevšiml. Takže Valladolid s Tenerife už defacto spadli, no

Reagovat
smazaný uživatel

Mají horší vzájemné zápasy? Asi to pohledám, zajímal by mě i ten Xerez.

Reagovat
Tomanatura

Já nevím, orientuji se podle dosavadních tabulek. Zkus se podívat, já netuším, kde hledat.

Reagovat
domingo

Karim

Reagovat
smazaný uživatel

takže Barca??? Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je prostě nejlepší a Real si nesaslouží vyhrát titul, v posledním kole na domácím hřišti to bude nádhera

Reagovat
Al Capone

s 95 body si nezaslouží titul? to samé by se dalo říct i o Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si ten titul zaslouží víc, už jen proto že Real dvakrát porazila

Reagovat
smazaný uživatel

alibisto

Reagovat
DreamTeam

hm 95 bodu..101 golu...31 vyher.. titul by si zaslouzili obe muzstva..kazdopadne pokud budem v pristim roce ve stejny fazone jako letos..tiul bude nas...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, hmm.

Reagovat
DreamTeam

snad si nemyslis ze v pristim roce budete mit tolik stastnych bodu jako letos

Reagovat
smazaný uživatel

to je silnej komplex jen tak dál, všichni Realisti tvýho ražení mi dělají radost

Reagovat
DreamTeam

aha takze myslis

Reagovat
X-bano-X

Nj gol v 45 minute a potom v 89 minute ako vy v predminulom kole boli dielom hlboko premysleneho planu...

Reagovat
smazaný uživatel

3 ze 4 týmů, co hrají o záchranu, hrají proti 3 nejlepším týmům

Reagovat
smazaný uživatel

101 golu Real, to sou frajeri, skoda ze sou az za klubem s osklivyho mesta

Reagovat
smazaný uživatel

haha ->

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Najmä to "S" tam kole oci.....kto bol v Barcelone nikdy nemoze povedat ze je to skarede mesto. Ci uz Sagra familia, Draci a kostenny dom v meste, La caxa, Nou Camp, Namestia, Pristav..vsetko je uzasne.

Reagovat
Al Capone

každý má jiný vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má jiný vkus, ale já neslyšel, aby někdo, kdo skutečně byl v Barceloně, řekl, že se mu to město nelíbilo. Naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils,,,

Reagovat
smazaný uživatel

No ono napsat Sagra familia už taky značí, že s rozhledem v oblasti katalánských reálií - přes vysokoškolské vzdělání pisatele - není cosi v pořádku

Reagovat
X-bano-X

Este ze sa mozes pravidelne ukajat na tom titule to ze nie som spaniel je snad jasne kazdemu, to len ty co tu pravidelne "putujes" si expert na vsetko spanielske

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si od webmastera vyžádat počet mých příspěvků a počet let strávených zde a příště už takový blábol jistě nevypustíš. EF od 2002, FFUK - Španělská a portugalská filologie, abych se ti tou VŠ přiblížil, když je pro tebe průkazné, že expertem se člověk stane pouze vystudováním nějaké té školy...

Reagovat
X-bano-X

No jo pan ma skolicku tak teraz si sa predviedol, normalne mam z teba "bobky" ja nedam do nazvu "da" a uz tu predvadzas sarkazmi tykajuce sa mojho titulu. Co ak som vystudoval pravo?medicinu?ekonomiu?to mi nedava pravo bavit sa futbalom?Robis zo seba experta a pritom sa kolo co kolo zhadzujes trapnymi nadavkami v "spanielcine" a ubohymi provokaciami. Je zaujimave ze ked to robi niekto opakovane dostane ban, ty to robis kolo co kolo a admini to pustaju lebo si "svoj". Nikdy som nikoho neponizoval vzhladom na jeho uroven vzdelania. Ak by si ma poznal, vedel z akych pomerov pochadzam a co so v zivote dosiahol tak by si sa pravdepodobne prefackal. Moj post o VS som uz vysvetloval a nebudem sa k tomu vracat. Poznam ludi co nikdy nevystudovali ziadnu VS ale v pohode strcia do vacku akehoholvek vysokoskolaka. Teba beriem ako taku karikaturu cloveka. Uz si sa pekne pochvalil ze si tu dlho, mas skolu atd a pritom si spravanim vhodny tak k ceste, oranzovu vestu na seba a cakan do ruky. Pozeras na ludi z hora a ked ti nahodou nabiju na tvoje vedomosti tak nemas problem vysmiat cloveka za nepresnost. Rad by som videl nas spolocny dialog trebarz na temu z oblasti marketingu, zivota H.P.Lovecrafta, fantasy literatury alebo trebarz problematiku amazonskych biotopov. Potom si mozes vyskakovat zo svojim "sagrada"

Reagovat
madridcan

az teraz som si uvedomil,ze si Slovak Skadial si?Ked nechces konkretne povedz aspon svetovu stranu

Reagovat
X-bano-X

Som z vychodu, studoval som v Ke a teraz som v Ba

Reagovat
madridcan

aj ja som z KE,no aj Getzo je z vychodu,konkretne z presova.Kto dalsi?

Reagovat
X-bano-X

Tak ja som z okolia Vranova a v Ke uz niesom prakticky 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho tak tomu ani vlastna mat nepomoze

Reagovat
rufus

Těšim se na poslední kolo. Barca má doma sice papírově lehký Valladolid, ale nebude to tak jednoduchý. Valladolidu, stejně jako Malaze, pujde o hodně. V zápasech kde se bude hrát o titul, se zároveň bude hrát i o udržení. Liga je na spodku tabulky neskutečně vyrovnaná. Za týden bude skvělá podívaná.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra naprosto zasloužená, škoda nekoncentrace jak útočníků, tak obránců. Klidně to mohlo být 0:5 a pohodový zápas, takhle se tam Pepek musel vztekat

Jsem rád, že se o titulu bude rozhodovat v posledním zápase na Nou Campu, to je bomba

Jinak nebýt vymyšlené penalty a nesmyslného vyloučení a díky tomu dalších 4 gólů Realu, tak je Athletic v klidu porazil, škoda no Rozhodčí v Madridu (a z Madridu?) prostě podlehl tlaku

Reagovat
Al Capone

všichni rozhodčí na světě připískavají Realu co

Reagovat
smazaný uživatel

mám tě

Reagovat
X-bano-X

Tak sa radsej este raz pozri na Ramosov gol a nerob zo seba saska

Reagovat
DreamTeam

jediny sasek jsi tu ty

Reagovat
smazaný uživatel

tos ho teda utrel, jsi frajer

Reagovat
DreamTeam

tak clovek co nepozna Albiola od Xabiho Alonsa nic jineho ani byt nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsou aspon oba zarostly, kdyby si splet s albiolem ronalda nebo gaga tak by to bylo horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosov gól bol úplne regulárny, tak zachovaj trošku objektivity . Neviem, prečo teraz riešiš Real proste si užívaj tu výhru a na ostatné sa vyser

Reagovat
smazaný uživatel

a druhej

Reagovat
X-bano-X

Preco regularny?nahraval do ofsajdoveho postavenia spoluhracovi..to ze to nepreslo este ten ofsajd neanuluje!!!Podla tvojho nazoru by teda platilo ze ak hrac stoji v offside ale prihravka na neho mierena neprejde, ofside neplati?Ale no tak. Moja objektivita ta v podstate zaujimat nemusi, ja sa drzim faktov nie reci. Real mam v pazi tak ako Santander, len Santander tu nema fanusikov, ktori vidia chyby len v inych a nie u seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštuduj si prosím ťa pravidlá futbalu

Reagovat
X-bano-X

Coze?tak zacituj je to rovnaka situacia ako keby stal hrac pri vykope brankara v offside a hral, alebo aj to je podla teba spravne? Tak teraz si to s tymi pravidlami fakt zabil.....

Reagovat
X-bano-X

Aby som len netliachal :" Ve fotbale popisuje ofsajd pravidlo 11, které nejprve definuje ofsajdovou pozici, kdy se některý hráč nachází na soupeřově polovině, blíže soupeřově brance než míč i než předposlední hráč soupeře. Taková situace sama o sobě není porušením pravidel, pokud se však hráč v ofsajdové pozici zapojí do hry ve chvíli, kdy se jeden z jeho spoluhráčů dotkne míče, jedná se o ofsajd, hra je přerušena a naváže se nepřímým volným kopem proti provinivšímu se mužstvu." Tak tolko k tvojej pripomienke aby som si nastudoval pravidla Uz by si si mohol zvyknut ze ja nezvyknem len tak do vetra tliachat, ale to co poviem viem aj nalezite dolozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zjavne ti nepomohlo, ze si si to nastudoval - aj z toho co si napisal je jasne, ze neslo ofsajd. Nestaci si iba nieco precitat, nalepit to tu a stale vidiet iba svoju teoriu. Ale keby si niekedy hral sutazny futbal, asi by si tomu porozumel. Ofsajd nemoze byt za umysel !!!

Reagovat
X-bano-X

Toto snad nema ani cenu. Ked sem dolozim vynatok z pravidiel a ty sem napises svoj nazor tak snad je padnejsi dôvod verit pravidlam....a samozrejme ze sa to nepiska presne podla toho kedze pravidla ukazuju ze offside by sa piskal/maval uz v pripade ze hrac sa zapaja do utoku pohybujuc sa v offside pozicii a nemusi byt v ziadnom kontakte s hracom veducim loptu...ALE ked hrac veduci loptu NAHRAVA(co sa stalo) do offside pozicie offside sa mava bez ohladu na to ci hrac stojaci v offside tu loptu prijal alebo nie. V tejto sezone ci uz la ligy alebo LM som videl niekolko takychto pripadov kedy to bolo odmavane. Ramos dvihol hlavu, videl volneho hraca, poslal prihravku..to ze trafil hraca stojaceho pol metra od neho v drahe nahravky nic nemeni na fakte opisanom v pravidlach. Je mi v podstate jedno ci to bolo pisknute ci nie ide o princip. Presne ako v pripade Alves vs Snejder o ktorom sa tu celkom diskutovalo.

Reagovat
Kokesh

Ramós dal naprosto regulérní gól. Tohle už je fakt ubohost.

Reagovat
herbage

Nevíte, kdy naposledy Zlatan proseděl celý zápas na lavičce a byl při tom zdravý a nebyl šetřen? Ještě někdy v Juve, ne? Že dostal při střídájí přednost i Jeffrén o lecčem svědčí. Ale rozhodně nebyl tento tah na škodu, hra Barcelony byla bez něj mnohem živější a svěžejší

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to byl spravny tah...nicmene jeffren sel podle me na hriste, pac spis skousne ze jde na par minut v ramci taktickeho stridani..

Reagovat
smazaný uživatel

snad se probere a nabudí ho to do nové sezóny, on dokáže i běhat, když chce..na podzim se chtěl ukázat a vypadal velice dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pep ví, kdy ho nechat na lavce. Hodně dobrý trenér, co zná své mužstvo dokonale.

Reagovat
herbage

Tak to byla jen otázka času, kdy ho posadí. Tím že dokázal posadit hvězdu jako je Zlatan dokázal, že stále určuje sestavu on a ne hráči

Reagovat
smazaný uživatel

nemal od nás odchadzať,jeho chyba

Reagovat
X-bano-X

Mne sa nahodou pacilo ako vyletel zo striedacky ked dal Bojan gol..slavil to viac ako keby to dal on sam

Reagovat
herbage

Tak třeba se mu na lavičce líbí. Časem by mohl být čestným fanouškem a o poločasové přestávce by vždy mohl vyjít na travník a žonglovat s míčem, aby zabavil diváky

Reagovat
smazaný uživatel

časom-ked nebude už ani schopný behávať-to je asi tak za rok

Reagovat
smazaný uživatel

A un paso de la gloria Visca El Barca

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole... v 71. minutě se mi šílenství smálo přímo do ksichtu.

Reagovat
Kily

tak jeden fanoušek Barcelony slaví oficiálně titul už dneska, jiri-fcb chtěl, abych ho před jedenáctou informoval o výsledcích, tak jsem mu nakecal, že zatímco Barcelona vyhrála, tak Real remizoval 2:2, takže ne že mu to někdo hned vyzvoníte

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

na kazdou svini se vari voda...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude kruté vystrizlivení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

přečetl jsem si to až ráno, ale jo, bylo to krásné usínání. Ne každý má dvě titulové usínání v jednom týdnu

Reagovat
Kily

mě už pak o půlnoci hryzalo svědomí. Především jsem chtěl v klidu usnout a věděl jsem, že při pomyšlení na tebe, jak slavíš titul, neusnu (stejně jsem nakonec do tří koukal na hokej), a taky jsem si vzpomněl na tři roky starý kousek Vincenta, který si po přečtení mé sms usmyslel, že Miguel přestoupil do Realu Madrid a na žal začal celou hospodu zvát na panáky (divný, dneska bych místo na žal oslavoval). Každopádně si musíš počkat ještě tejden, holt ne každej může být dvojnásovný mistr jako já

Reagovat
Shevchenko

Ten spodek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň ta stovka padla, když už je titul téměř ztracen, i když je to fotbal.

Jaký je rekord ve vstřelených gólech v La lize za sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

minulej rok nestačilo ani 105, myslím, že to bude nějakých 108, ale nejsem si jistý

Reagovat
Al Capone

tuším, že 107

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teď vypadá se Zlatou kopačkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v klidu 32 gólů, Higuáin 27 ... anglické srajdy nemá cenu zmiňovat

Reagovat
Kovi81

jasne, srajdy... hrat se tu stejnym stylem, jako v anglii tak messi da mozna dvacet, mozna ani to ne golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, třeba Ronaldo se prosazuje i méně, než v Anglii...

Reagovat
Shevchenko

Když bude mít více týmu stejně bodů, rozhoduje tabulka vzájemných zápasů nebo skóre?

Reagovat
Kily

vzájemný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je všade stejne, vz. zapasy

Reagovat
herbage

V Bundeslize rozhoduje skóre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pruběžne lize taky, ale na konci se to počíta skrz vzajemne zapasy.

Reagovat
herbage

Ne, i na konci se počítá skóre

Reagovat
smazaný uživatel

O.K.

Reagovat
smazaný uživatel

aj v Portugalsku asi

Reagovat
smazaný uživatel

V paligách může rozhodovat cokoliv, no...

Reagovat
smazaný uživatel

V PL a ve Francii taky, ne?

Reagovat
herbage

V PL určitě, v Ligue1 nejspíš taky

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? To jo, to bych nikdy neřek, sem myslel, že všude to je dle vzajem. zap.

Reagovat
herbage

Tak teď jsi o něco chytřejší

Reagovat
Al Capone

nevadí Real, nato že tým je téměř celý nový tak to je obdivuhodný výkon

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

trochu alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by sice hezký, kdyby Malaga v Madridu bodovala, ale ti borci si zaslouží sestup, je to banda čuňat. Takže Xeres, Valladolid a Malaga..

Reagovat
smazaný uživatel

madrid hraje v Malaze

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Blaugranas

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid - Xerez 0:0

Xerez - Valladolid 3:0

Racing - Valladolid 1:1

Valladolid - Racing 2:1

Málaga - Valladolid 0:0

Valladolid - Málaga 1:1

Valladolid - Tenerife 3:3

Tenerife - Valladolid 0:0

Racing - Valladolid 1:1

Valladolid - Racing 2:1

Málaga - Racing 1:2

Racing - Málaga 0:3

Racing - Xerez 3:2

Xerez - Racing 2:2

Tenerife - Racing 2:1

Racing - Tenerife 2:0

Málaga - Valladolid 0:0

Valladolid - Málaga 1:1

Málaga - Racing 1:2

Racing - Málaga 0:3

Tenerife - Málaga 2:2

Málaga - Tenerife 1:1

Málaga - Xerez 2:4

Xerez - Málaga 1:1

Tenerife - Málaga 2:2

Málaga - Tenerife 1:1

Tenerife - Racing 2:1

Racing - Tenerife 2:0

Tenerife - Xerez 1:0

Xerez - Tenerife 2:1

Valladolid - Tenerife 3:3

Tenerife - Valladolid 0:0

Málaga - Xerez 2:4

Xerez - Málaga 1:1

Tenerife - Xerez 1:0

Xerez - Tenerife 2:1

Valladolid - Xerez 0:0

Xerez - Valladolid 3:0

Racing - Xerez 3:2

Xerez - Racing 2:2

Reagovat
Swarley

jinak bych chtěl napsat, že ať ten souboj o titul dopadne jakkoliv, tak pro mě jako víceméně nezaujatého fanouška si zaslouží poklonu oba kluby...to, že Barcelona bude opět silná se dalo čekat a tak nějak potvrzuje jednoznačně roli favorita....

u Realu, po těch mega nákupech jsem nečekal, že jim to letos až tak půjde...101 vstřelených gólů?? neuvěřitelné číslo a klobouk dolů, to se jen tak nevidí...

bohužel jeden z těchto týmů na mistrovský titul nedosáhne a třeba s 98 body skončit druhý, to je hodně kruté...na druhou stranu to vypovídá o kvalitě soupeřů, protože takový enormní rozdíl mezi dvěma kluby a zbytkem ligy, to se jen tak nevidí...

Reagovat
herbage

Ajax Amsterdam 2009/2010: 34 zápasů - 106 gólů

Reagovat
Swarley

beru, ale přeci jen to je Nizozemská liga to je něco jak kdybys hrál billiard a měl tam ještě dvě díry navíc... jako je to hezkej výkon, ale je to jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

za ten biliard.

Reagovat
Kily

je pravda, že pro jeden tým to bude k vzteku, stejná situace jako v Nizozemsku, kde bodový zisk, který běžně bohatě stačí na titul, znamená až druhé místo

Reagovat
Swarley

no bohužel to na někoho vyjde...je to škoda, ale někdy se to tak prostě sejde...ale oba kluby bavili fotbalem a to se cení

Reagovat
Kily

určitě, Barcelona a Real Madrid se postaraly o to, že ve Španělsku si nezávislí fanoušci mohou až do konce vychutnávat boj o titul. Jinak rozhodně to není naposledy, co liga probíhá takhle, v následujících letech se na tyhle dva kluby nikdo nedotáhne a boj o titul se už po necelé polovině sezony bude pravidelně zužovat jenom na dva celky

Reagovat
herbage

No, Barcelona ještě tuším předloni byla až čtvrtá Ty trendy jsou ale pravda takové, že ve hře o titul se bude rozhodovat mezi Realem a Barcelonou, protože ostatní týmy nemohou ekonomicky těmto gigantům konkurovat

Reagovat
Kily

já jsem tohle nedávno řešil po jedenácti pivech na ICQ s kyslíkem, Sevilla už má nejlepší roky za sebou, Valencia bude kvůli financím rok co rok odpadávat, Atletiko se pravidelně z boje o titul vyřadí samo a Villarreal není týmem, který by mohl hrát o titul. O dalších pak ani nemá smysl se bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak, to je naprosto výstižný. bohužel díky tomu bude Primera ztrácet na sledovanosti a pokud se Real laskavě nerozhoupe i v Evropě, tak půjde do háje i koeficient...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že se Valenci začíná zvedat, že by to finančně mohli ustát.. Budou muset prodávat?

Reagovat
Kily

kvalifikace do Ligy mistrů by mohla znamenat udržení největších hvězd a Villa se Silvou by mohli zůstat, ale rozhodně to neberu jako jistotu a hodně se bojim toho, že Silvu nakonec přetáhne Real, už několikrát jsem četl, že je to pro něj letní priorita, spekulace o Villově odchodu do Barcelony neberu vážně, jednat hraje dobře Bojan a Ibru podle mě v létě neprodaj, v tu chvíli by byl Villa na nic, na křídlo se nehodí, tam už ho jednou zabil Koeman

ty dluhy činí cca 550 milionů eur a Valencia měla na začátku sezony tříletý plán, jak se jich zbavit. Díky dluhům nemůže nakupovat drahé hráče, takže posily se vybírají a budou vybírat z volných hráčů. Včera vyletěl zpráva, že se Valencia dohodla s Costou, což bude tragédie, protože se jenom zbýší počet průměrných obránců v kádru. Velká část dluhů se smaže otevřením nového stadionu, ale to se posunulo. Sečteno, podtrženo, letošní sezona může být z pohledu Valencie nejúspěšnější na docela dlouho

Reagovat
Kily

kecám tříletej, byl čtyřletej Jinak další cesta, jak dluhy umazat, je zbavit se přebytečných hráčů, kterých je v kádru dost. Dostaneme peníze jako odstupné a ušetří se něco na platu, třeba Žigičovi by mohlo sednout mistrovství světa a pak by za něho někdo mohl dát stejnou sumu, jako před několika roky my

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vlastně vypadá s novým stadionem?

Reagovat
herbage

No, hráčů na odchod máte skutečně dost Costa tak špatnej není, i když na Bundesligu teda neměl, ale třeba se chytí Jinak co se stalo s Pablo Hernandésem? Na podzim chytil formu jako bejk a poslední dobou není o něm moc slyšet. Přitom vaše útočné kvarteto Pablo, Silva, Mata, Villa budilo strach a dobře kombinovalo. Si pamatuju jak jste na podzim doma přehráli Barcelonu například. A jak se daří Domínguézovi?

Reagovat
Kily

Pablo se pak někdy na začátku roku zranil a od tý doby je tak třetinovej, ani to možná ne. Škoda, rok 2009 mu vyšel skvěle, takhle se do JAR nepodívá

Reagovat
herbage

Jj, je to škoda. Je to hodně šikovnej hráč, takovej pravonohej Messi, který jen není tak gólovej. Souboje 1 na 1 ale umí a mě přijde i šikovnější, než takovej Jesus Navas, který má zase větší tah na branku, lepší střelu a lepší centry. Snad se příští sezónu zase rozehraje, v Joaqínovi má dobrou konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se vám za čtyři roky povede zbavit dluhů ve výši 550 milionů euro, tak klobouk dolů. Podle mě to je ale slušně řečeno, kravina.

Reagovat
Kily

taky si nedovedu představit, že by se mělo smazat všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluby hlavně hrozně mlží... třeba my bysme už ten "Gaspartovo dluh" měli mít dávno smázlej, četl jsem o tom v průběhu posledních dvou let x článků a skutek utek. Přesný číslo nevim, pořád se to mění. Mluvilo se o 150 mega, což neni málo, zvlášť, když máme za Laporty astonomický příjmy...

Reagovat
herbage

Tak ono nejde o to ty dluhy splatit jako spíš o to, aby se dále nerozrůstali a Valencie dokázala přesvědčit věřitele a investory, že to jednou splatí. Kdyby totiž všichni splatili své dluhy, tak by nee xistovali žádné peníze

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje ekonomický teorie mě neustále dostávají do kolen. Peníze jsou prostředek směny, vyjádření jednotky, ekvivalent, a nejenom vyjádření výše nějakejch závazků a pohledávek kam na tyhle blbosti chodíš, sakra?

Reagovat
herbage

To nejsou mé ekonomické teorie. Ano, peníze jsou lidský vynález, prostředek směny, ale zároveň právě ta výše nějakého závazku. Nebo ty snad myslíš, že všechny dluhy mohou někdy být splaceny?

Reagovat
smazaný uživatel

Držme se tý hovadiny, cos napsal, ano? Děkuju. Peníze jsou prostě a jednoduše univerzální prostředek směny, všeobecnej ekvivalent, kterej vyjadřuje nějakou nominální hodnotu. Tečka. Podmiňovat neexisteci peněz splacením všech dluhů je haluz. Kdyby všichni dlužníci spalatili své dluhy věřitelům, tak to funkci a existenci peněz neohrozí, protže bys tu jinak musel mít nějakej ekvivalent peněz, což byly dřív směnky, což je hovadiny, protže dneska peníze nejsou krytý zlatem, anebo bys tu měl Barter, což je naprostá hovadina, protože to tzkrátka neni možný. Jestli vás tyhle bludy učí na škole, tak to včas nahlaš na Ministerstvo školství, to už je na pováženou, jestli odebrat licenci nebo ne.

Reagovat
herbage

Ne, já na škole vůbec ekonomii nemám. Ok, kde se teda berou prachy? Já myslel, že centrální banka je vydá, půjčí bankám a ty zase lidem, kteří s nima pak zase nakládají po svém. Centrální banka pak podle stavu ekonomiky buď přidává peníze do oběhu nebo ubírá. To je má velmi hrubá představa. Jestli tomu tak není, jak tomu tedy je?

Reagovat
smazaný uživatel

Výdej peněz není podmíněný tím, že by je CB musela někomu půjčit. Teda ve většině zemí to tak ošetřený už je, ale tam zase dochází k další multiplikaci, to je na dýl. Ale některé země pomocí výdeje peněz kryly svůj dluh..Mexiko třeba a tuším, že i Argentina..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně to centrální banky dělají, že dávají do oběhu a stahují z oběhu peníze. Funkce vydávání a stahování peněz ČNB nebo obecně centrálními bankami je daná z důvodu různých ekonomických politik, za které nese centrální banka odpovědnost. To s dluhama nemá vesměs nic společnýho. Jde právě o tu politu - třeba se nastaví inflační cíl podle toho se pak odvíjí tyhle činnosti. Ta "regulace" je z toho důvodu, aby se ekonomiky daly nějak ovládat, kontrolovat. S dluhama a jejich splácením tady ale žádná přímá souvislost není. Když ti zejtra Franta vrátí pětikilo a za tři roky vrátí Řecko třeba celých 110 mega, tak to s funkcí a existencí peněz nehne. Protože ty zejtra půjdeš do obchodu pro rohlíky a budeš muset dát nějakou protihodnotu. Jestliže se zhroutí trhy, tak tvoje peníze budou mít menší reálnou hodnotu, když se vláda rozhodne pro devalvaci, nastává to samý. Ale ty stejně budeš peníze používat, protože jinak to nejde. Každej den podnikáš x směnných operací a vzhledem k tomu, že transferový náklady musí být minimální, tak se nemůžeš vrátit k bartru a vzhledem k tomu, že peníze nejsou krytý zlatýma zásobama, tak těžko vrátíš směnky. Bez peněz to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tys měl Fuchse, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, já jsem na ZČU v Plzni, o moje mikro/makro se tady starali jiný pánové

Reagovat
smazaný uživatel

hádám správně, když řeknu, že ti tu myšlenku do hlavy vnuknul jakejis dokument z dílny M. Moorea nebo někoho podobnýho, o funkci peněz, kde bylo v podstatě řečeno, že je to jen bouda na lidi? tam tuším padlo něco jako, že by nebyly žádné peníze, kdyby nebyly dluhy..

Reagovat
alcantara

myslim, ze podobne kecy boli v zeitgeiste(tak volako sa ten dokument nazyval), americania nikdy neboli na mesiaci, nieco v tom style

Reagovat
smazaný uživatel

Silva do Realu opravdu chce? To mě netěší, snad si to nevydupe. Stejně ta částka (víc jak 50 to nebude) není vzhledem k tomu dluhu nějak závratná a trn z paty asi nevytrhne. Ale i kdyby, tak by vám to v ofenzivě ublížit ani moc nemuselo, alternativ máte poměrně dost. 3koda, že ta defenzivní činnost je tak mizerná, mohli ste mít o pár bodíků víc a v normální (kdy se Barca s Realem nebudou blížit stobodové hranici) sezoně zamotat boj o titul.. Ale i tak byste i další sezoně neměli mít problém LM ukopat.

Jinak díky za info

A krom toho posunutí otevření se na stadionu maká?

Reagovat
Kily

aj, ono se to dalo pochopit dvouma způsobama a ty jsi zrovna trefil ten špatný, špatně jsem to napsal, Silva má být letní prioritou pro Real, jinak on na mě nepůsobí jako některé tipy hráčů, které si hodlají za každou cenu prosadit svou a chtějí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

mě to k němu právě taky nějak nesedělo, působí sympaticky..

Reagovat
Kily

v únoru se práce na stadionu zastavily, od té doby se pracovat nezačalo

Reagovat
Kily

aha, dokonce už v únoru 2009, to se začínám bát toho, že na novej stadion budeme čekat stejně dlouho jako Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je v prdeli, to se budete finančně těžko uzdravovat, prodej stávajícího stadionu (respektive pozemků) měl být jeden z velkých příjmových položek, ne? Stejně jste si nejvíc odsrali to, co se ve Španělsko dělo za poslední léta ve stavebnictví a na ttrhu s realitama..

Reagovat
Kily

jj, ty pozemky měly vynést několik set milionů, o novém stadionu se začalo mluvit a začal se plánovat hned ve chvíli, co cena pozamků vzrostla. Ale na té celkové finanční stránce se podepsalo víc věcí, jako třeba finanční krize, nebo rozhazování peněz za zbytečné posily, pořád si stojím za tím, že nebylo třeba kupovat Žigiče, když byl v útoku pořád spolehlivý Morientes, nebo že nákup Fernandese byl jenom omluvou fanouškům za to, že nevyšli Van der Vaart, Sneijder a Lucho, navíc Fernandes není ofenzivní záložník, kterého jsme tehdy hledali jako někoho, kdo dá vzpomenout na Aimara

Reagovat
smazaný uživatel

no a teď jste ve slepé uličce, kdy nejsou prachy na stavbu a máte tak zablokovaný stamiliony z prodeje..nezáviděníhodné Fernandeze jsem taky moc nepobral, obzvlášť když jste mohli mít za nevelké prachy toho Vaarta, tam nechápu na čem to krachlo, když k vám přestupoval snad dva roky..

Reagovat
smazaný uživatel

prachy ve Vale nejsou a teďka se navíc objevila nepříjemná situace, že Valencia musí zaplatit myslím že 18 milionů kvůli nějaké smlouvě která krachla ... se jednalo o výstavbu hotelu na staré Mestalle, která však nemohla proběhnout když se klub ještě nepřestěhoval na novej stadion ... nebo nějak tak to bylo, každopádně jasný je, že na Vale přišla další finanční ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

na posranýho i hajzl spadne, to je děs ta krize se prostě nejvíc projevila v oblasti stavebnictví a ve Španělsku to byl úplně extrém, Vale si to vyžrala..

Reagovat
Swarley

s tím naprosto souhlasím, protože nevidím žádný náznak toho, že by se mělo něco měnit...tyhle dva kluby mají v současné době naprosto jiné finanční prostředky než zbytek ligy a kvalita kádru je nesrovnatelná...na jednu stranu je to nádhera vidět týmy plné hvězd a výsledky jako 6:0 a podobně...ovšem na druhou stranu celkově pro ligu to není dobře...rozdíl 27 bodů mezi druhým a třetím je fakt hodně...

Reagovat
Kily

jj, každopádně si nemyslím, že řešením celé situace by mělo být "trestání" Barcelony a Realu, aby se zbytek trochu dotáhl, jak se o tom mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se to nějak obejít dá.

Reagovat
Swarley

možná by to něco vyřešilo, ale je to nejhorší možné řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

No mě to nebaví vůbec, je to jak ve Skotsku. Hrají dva, jeden je vítěz a druhý poražený. Opravdu pěkných venkovních zápasů jsem si letos užil asi 5, třeba v roce 2002, kdy jsme vyhráli LM, jsme měli venku v lize 10 proher a 19 bodů . To byly zlaté časy La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatam ze vtedy niekedy ked prehral real v santanderi tak sm sa dival ze coze , ako je to mozne .. potom si pamatam doma 1:5 s mallorcou to som tiez nevedel ci sa mam smiat alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě Primera sama o sobě neni nijak zajímavá soutěž, no... hezkej fotbal, to jo, ale to už se radši podívam na Boku - Independiente než na Atlético - Villarreal.

Reagovat
Swarley

no bohužel a ty časy se jen tak nevrátí...pochybuju o tom, že se něco změní...ale chápu, že neustále vyhrávání může být nudné

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona zasluzeny titul real si titul nezasluzi protoze barcu neporazil a zadne vymluvyze dali cez 100 golu a vyhrali 31 zapasu sem nemotajte

Reagovat
Al Capone

to nejsou výmluvy, ale fakta

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
DreamTeam

tak titul si vzdy zaslouzi klub co ma vice bodu... zapasy nezapasy...

Reagovat
blaugrana

Prečo sa necháš vytočiť od tých rýpalov ?

Reagovat
blaugrana

Takže miesto 0:6 a pokojných nervov nakoniec 2:3 a takmer som zošedivel. Toto sa proste nemôže stávať, ale vyhrali sme a kráčame si zaslúžene po titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože dneska tu "fanúšikovia" Barcelony teda pekne blijú , kde sú madristi nech sa to trochu vyrovná

Reagovat
blaugrana

Ale no tak hrr hrr.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RpEgq-VY8Xw&feature=player_embedded - trošku na pobavenie, toto je proste hit

Reagovat
blaugrana

Pre Krista.

Reagovat
X-bano-X

lolky dal by som si to na FB ale nechcem vediet co by to potom boli za kecy....

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové a musím se přiznat k jedné mé nadpřirozené schopnosti..když Sergio ztratil na půlce zbytečně míč, tak jsem okamžitě věděl, že bude gól. Bohužel mám tyhle schopnosti, jen když Busquets přichází o míče, nechápu čím to je..

Reagovat
smazaný uživatel

Bych to nedával za vinu Sergiovi, jestli máš v úmyslu to stáčet timhle směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsem vážně věděl, že to bude gól ale myslím, že se té ztrátě mohl vyvarovat, bylo to od něj laxní..

Reagovat
smazaný uživatel

Laxn byl ovšem i zbatek tý naší "obranný" akce.

Reagovat
smazaný uživatel

* laxní

** zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

to nepochybně

Reagovat
blaugrana

Njn, občas by to chcelo riešiť obyčajným odkopom a nie za každú cenu konštruktívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Puy v posledních dvou zápasech dva totální kiksy... to jsem u něj už dlouho neviděl. Co se děje?

Reagovat
X-bano-X

Jj tiez som si vsimol ale nechcel som to tu vytahovat

Reagovat
smazaný uživatel

ešte asi rozhodený,že nemohol nastúpiť v semifinálovej odvete medzi FC B.a In.Mil.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nějak nezdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti reknu co se deje!!!!!deje se to ze Puy je jen clovek a clovek nekdy proste kiksy udela zas nesmis cekat ze nakej ten kisk neudela neurobi a bude 100%tni......neni stroj ikdyz von je lev bojovnik,ale proste jen clovek....

Reagovat
smazaný uživatel

Příště, až budeš mít potřebu se ventilovat, tak si zapni redtube, je to lepší cesta, než to zkoušet přes eurofotbal

Reagovat
Kily

jinak dneska mě do očí praštil úplně jiný zápas ze Španělska, konala se jedna odveta

http://www.livesport.cz/detail/soccer.php?match=374092&gmt_offset=-7200&tab=1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

hh Alcoron ich podcenil, to vieš už maju podpisi od A teamu tak naco sa tam nahanat za B

Reagovat
blaugrana

A aj tak to nebolo predané!!! nie nie nie!

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by bylo nacase trochu omladit kádr "áčka"? ::smile:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Potty

Na posledních 30 minut nastoupil po zranění Filipe Luís .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200.pro Dánsko

Reagovat
Xavi8

114

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jestli na Figa házeli mobily, co by házeli potom na Messiho?

Reagovat
Kily

lítající talíře

Reagovat
smazaný uživatel

A on by v jednom z nich uletěl zpátky na Camp Nou.

Reagovat
Swarley

ale před tím by se ještě stavil na své domovské planetě, je to přece hráč z jiné planety...

Reagovat
smazaný uživatel

tss v Realu by měl problém dostat se na lavičku, natož ohorozit hvězdy ze základu..

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože, jak takove hovno někdo muže vbc schvalit a dat na internet. Silvestr, či april dobry...ale ted?

Reagovat
smazaný uživatel

silvestra by koupit mohli no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem se dival na sestrih z realu a jak athletic dal ten vyrovnavaci gol bilymu baletu to jsem cumel, borec obesel 5 hracu realu a v pohode skoroval...

Reagovat
smazaný uživatel

laxnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jj vsak ja nerikam ze to byl nejakej supr gol, ale nekdy si rikam, co tam napr. ten Ramos dela. Jako behat umi a diva se na neho asi pekne, ale nechapu co dela na bekovi, je tam tragickej, z fleku bych dokazal vyjmenovat vic momentu, kdy si z neho prumernej hrac udelal prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si zase ja nerikam. Praveze hraje moc dobre, ale ne vzdy ti vyjde kazdy souboj na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.. Ramos hral tuto sezonu vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Zaragoza Sice jsme nevyhráli, ale alespoň si Primeru zahrajeme i příští rok Doufám, že vedení přes léto na týmu zapracuje a další sezonu budeme už jen lepší

Reagovat
-Kopy-

Jarošík nadprůměr, že ?

Reagovat
Dubov

To ano, až se divím, jak se chytnul

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

přeju vám to. Pro mě je Zaragoza pořád ta squadra s Diegem a Gabrielem Militovými, Pablem Aimarem, Andrésem D'Alessandrem, Zapaterem, Celadesem...

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to být příští sezónu lepší Zas na druhou stranu je zde velká šance, že Zaragoza bude jedinej nováček, kterej se udrží. Xerez už je ztracen a Tenerife, no to hraje ve Valencii, které sice nejde o nic, ale že by chtěla zakončit sezónu domácí prohrou s Tenerife, to snad ne Zaragoza teda hlavně vhodně doplnila v zimě a pokud bude stejně úspěšná i v letním přestupovým období, tak by se mohla posunout tabulkou do vyšších pater Jen je mi líto Ayaly, že dopad tak jak dopad

Reagovat
Dubov

S Ayalou souhlasím, zasloužil si důstojnější odchod, ale přiznejme si, že jeho výkonnost byla hodně kolísavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech... uhrat 98 bodu a stejne to na titul nestačí.. :D:D

Reagovat
Tomanatura

Takže VALLADOLID 9 bodů při skóre 7:9

RACING 11 bodů při skóre 12:13

MALAGA 8 bodů při skóre 11:11

TENERIFE 10 bodů při skóre 10:11

XEREZ 12(!!!) bodů při skóre 14:10

Pořadí po posledním kole za předpokladu, že všechny týmy prohrají, jen Xerez vyhraje v Pamploně a Racing bude bodovat s Gijonem(což obě možnosti jsou dáseříci pravděpodobné):

16. Racing

17. Xerez

18. Tenerife

19. Valladolid

20. Malaga

Tabulka pokud všechny týmy prohrají:

16. Racing

17. Tenerife

18. Valladolid

19. Malaga

20. Xerez

Sá jsem zvědavý, jak to dopadne. Jinak než jsem napsal to snad ani skončit nemůže, prootže ten los je brutální

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Tenerife může uhrát minimálně (a snad taky maximálně ) boda na Mestalle. A to říkám jako fanoušek Valencie Protože pokud domácí přistoupěj k zápasu jako včera, kdy většina začla hrát až když byl Villarreal v devíti ... no prostě u Tenerife bych šanci na nějaký bod viděl V tom případě by Xerezu nepomohla ani výhra v Pamploně, leda že by Racing nebodoval, s čímž se moc počítat nedá. Malaga a Valladolid to maj asi jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že ... Malaga má taky šanci určitou - Barcelona povede v poločase nad Valladolidem 4:0, Real se to doslechne a psychicky ho to složí tak, že Malaga v klidu vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud prohrají, tak bych řekl, že dolů jde Racing, který má 4 body s Xerezem a aktuálně je vlastně na 19. místě.

http://img686.imageshack.us/img686/2521/94639263.png

Reagovat
Tomanatura

Ajo, to mě nenapadlo. Nějak jsem ten Xerez započítal i do druhé varianty.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra kdy uz se real s tou bandickou hvezd zasekne a nebude barce vecne funet na zada..

Reagovat
smazaný uživatel

v buducom kole

Reagovat
Kokesh

Jinak Higuaín a Cristiano mají dohromady 53 gólů. Minulý rok Eto'o a Messi dali stejnou porci, a to mají Madridistas ještě jeden špíl k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

real barcu v tehle sezone neporazil takze titul patři jen a jen barcelone..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, teď se teprve ukázalo, že ztrácet body s Gijónem a Bilbaem se nevyplácí, o culerdos ani nemluvě...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ze stratite s barcou sa cakalo

Reagovat
smazaný uživatel

A kdes byl zalezlej do tohodle víkendu, ty trtko? Opravdu zbožňuju tyhlety gloryhuntery, který si nejlíp dají brazilskou koncovku jména nebo nick podle hráče plus nějaký dementní číslo což je buď IQ nebo obvod hlavy (promiň Marty ) a dělají jak "fandí Barceloně od roku 1996", atd., přitom v tehdy na něj rodiče ještě sotva zadělali...

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty si debil takze ten kto tu nepise nefandi barcelone ja barcelone fandim asi od roku 1999 a uplne najviac ked tam prestupil ronaldinho (moj nick)odvtedy som nevynechal ani jeden zapas ale takemu dementovi ako ty nemusim nic pisat, kazdy rok chodim na minimalne aspon jeden zapas barcy ked mi to cas dovoli

ten kto nepise na EF nefandi nikomu ty si este vacsi koko* nez som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, děkuji, že jsi svou reakcí jen přesně potvrdil popis uvedený ve výše uvedeném příspěvku. Ty budeš brácha Rominha, ne? Ale ten měl aspoň částečnou kulturu a velký přehled, na rozdíl od tebe, ty jsi jen žvanil, co se vyžívá v urážkách. (abych nezapomněl ohodnotit za co tvůj příspěvek stojí, hovno tady bohužel ve smajlíkách není )

Reagovat
smazaný uživatel

nepriznas ze si napisal totalnu kravinu a blabol(ako kazdy prispevok ale to uz sme na teba zvyknuty a vidim ze nikdy nesklames ) podla teba totiz ten kto nepise na EF nie je fanusik ziadneho klubu stupida jaka sa len tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že nervy už pracují....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

No tak vcera som tuna radsej nepisal kedze som velmi triezvy nebol a prva vec co ma napadla a co som chcel napisat bola ,,poje*te sa hrubinho a X-bano-X" Fakt tie kecy o zasluzenosti a tychto veciach ma citat nebavili.Ale ked sa tak clovek pozre tak asi fakt je len zasluzeny,neide o to,ze stracame len bod a sme nastrielali vela golov.Barca ich ma predsa len viac,v spolocnom zapase sme predviedli hovno(ako poznamenal by som,ze na Nou Campe sme hrali minimalne vyrovnanu partiu,ak sme neboli lepsi,ale to by zase boli reakcie o tom,ze polhodinu hrali desiati a bla bla bla).Spatne nas mozu zamrziet straty v bilbau a gijone(najma po tom Raulovom regulernom gole),ale asi najviac domaci zapas s barcelonou.Verim v titul stale,ale ked sa pred tymto kolom nachadzal titul na trase Madrid-Barcelona niekde pri Zaragoze,tak za tuto sa presiel blizsie k hraniciam barcelony

Reagovat
X-bano-X

tak dik no

Reagovat
smazaný uživatel

když tomu nerozumíte.....tak držte hubu a krok....Barca jasný titul....Barca hraje nejlepší fotbal na světě.....a všechny týmy jí nesahají ani po kotníky =))) když někdo přijede na Nou Camp....tak přijede 20betonářů...zabetonovat branku a to není fotbal!!tak s vspamatuj a prober se a uvědom si kdo je nejlepší=)

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu v tom, ze v dobe, kdy hraval Zlatan, tak kdyz prijel nekdo na Nou Camp, tak to bylo doopravdy 20 betonaru. 11 za soupere a zbytek Barcelona, ktera si bez pohybu nahravala sem a tam a pak si stezovala na rozhodci.

A druhou vec, tou bych te trochu poopravil. Ne, ze nikdo nesaha Barcelone ani po kotniky. Je to spis obracene. Podle vyskoveho prumeru by se dalo rict, ze spis Barcelona nesaha ostatnim (mysleno hyperbolicky)...

Reagovat
smazaný uživatel

ha-ha

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, to nemelo byt vtipne, ale sarkasticke. Co jineho na takovou blbost, jako on muzes napsat? Jenom neco v podobnem duchu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Real

Reagovat
hawk

škoda toho Xerézu, rval se statečně, ale už může skončit max. 18.

Reagovat
Xavi

Xerez se ještě může zachránit, když všichni prohrají, případně může jeden z trojce Racing, Malaga, Tenerife získat nějaké body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele