37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid - Racing Santander 2:1

Přímý souboj o záchranu v La Lize nakonec skončil výhrou domácího Valladolidu 2:1 nad Racingem Santander. V konečném součtu to znamená, že oba celky mají nyní stejný počet bodů a jen zásluhou skóre je na tom lépe Santander, který je tak sedmnáctý. V utkání byly k vidění dvě červené karty.

Hosté šli na stadionu José Zorrilla do vedení ve 28. minutě. Christian Fernandez si naskočil na rohový kop a hlavou načal účet utkání - 0:1 pro Santander. Jednobrankové vedení Santanderu v prvním poločase vydrželo, a tak se mohlo jít na druhé dějství. Z rohového kopu nakonec udeřili i domácí. V 57. minutě se zahrávaný rohový kop snesl až na zadní tyč, kde jej pravačkou dostal do sítě Javier Baraja - 1:1.

Patnáct minut před koncem došlo ke klíčovém okamžiku celého utkání. Lozano Farran Oriol fauloval v pokutovém území domácího Costu a rozhodčí nařídil pokutový kop. Nařízenou penaltu v klidu proměnil Aleman a Valladolid šel třináct minut před koncem do důležitého vedení 2:1. V 82. minutě si ale domácí vedení a závěr utkání zkomplikovali, neboť Borja fauloval Costu a obdržel druhou žlutou kartu. Počet sil se ale brzy vyrovnal, nervy na uzdě neudržel rovněž José Maratón a i on byl po druhé žluté kartě vyloučen. Valladolid vedení udržel a připsal si velmi důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele