37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Atlético Madrid 1:1

Sporting Gijon si i v příštím ročníku zahraje nejvyšší španělskou soutěž, tedy Primeru Division. Rozhodlo o tom utkání s Atléticem Madrid, ve kterém Gijon sice nevyhrál ovšem i bod za remízu 1:1 byl zlomový. Branky padaly až ve druhém poločase, nejprve se trefil domácí De Las Cuevas a dvacet minut před koncem vyrovnal Ibrahima.

Hned na úvod je důležité říci, že Atlético v žádném případě nenastoupilo v nejsilnější sestavě. Je to logické, trenér Quique Sanchez Flores totiž šetří své největší hvězdy na finále Evropské ligy. To samozřejmě popudilo některé týmy, které spolu s Gijonem bojují o záchranu.

Utkání začalo nepříjemným okamžikem pro domácí Atlético. Už ve 13. minutě totiž muselo střídat brankáře, Sergio Asenjo se zranil a místo v brance přenechal Joelu Roblesovi. V první šanci se ocitl Miguel De Las Cuevas, ten dokonce ve 25. minutě vstřelil gól, jenže ten byl pro útočný faul neuznán. V další velké šanci byl opět domácí hráč, Mate Bilic se dostal k hlavičce, jenže minul branku. Gólem neskončila ani akce z rohového kopu, po které Jurado vyzval ke skórování Riveru.

Po změně stran se diváci konečně dočkali branek. Tu první vstřelili domácí, konkrétně Miguel De Las Cuevas, který si zpracoval krásný pas a střelou k tyči podél brankáře poslal domácí Sporting do vedení - 1:0 pro Gijon. Atlético vyrovnal až dvacet minut před koncem utkání. Opět sehrála klíčovou roli přesná přihrávka, tentokrát ale obrana Gijonu zaváhala, čehož okamžitě využil Ibrahima a propálil Juana Pabla - 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético je fakt marné na venkovních hřištích

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok to nevadi,len nech vyhraju europsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok to nevadi,len nech vyhraju europsku ligu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele