Primera División - preview 37. kola

08.05.2010, 12:37
Previews
Barcelonu čeká mimořádně težká zkouška v cestě za titulum, Katalánci jedou do Sevilly. Real Madrid hostí Bilbao. Otevřený je také boj o Ligu mistrů, Mallorka jede pro body do La Coruni. Ve Španělsku ještě není znám žádný sestupující, hodně blízko je Xerez, který přivítá Zaragozu.
Deportivo La Coruña - RCD Mallorca  (sobota 21:00)
Fotbalisté Mallorcy stále živí svou šanci na účast v předkole Ligy mistrů. K tomu ovšem potřebují jediné. Zvítězit v sobotu večer na hřišti tápajícího Deportiva La Coruna.

Deportivo marně čeká na výhru od března, kdy na svém trávníku zdolalo celek Tenerife 3:1. V domnění konce nadějí na účast v Lize mistrů a postupně i evropských pohárech si jeho fotbalisté udělali ze závěru sezony dobrý den. Dávají tak Mallorce geniální příležitost k připsání důležitých tří bodů. Po porážce v minulém kole s Realem Madrid totiž klesli ostrované na páté místo. Los jim ale nahrává, neboť Sevillu čeká těžký domácí duel s Barcelonou. V případě vítězství se tak Mallorca může s velkou pravděpodobností vrátit na čtvrtou pozici.

Trenér hostů Gregorio Manzano se ještě vrací k nevydařenému zápasu s Realem. "Je to pro nás zklamání. Vzhledem k tomu, jak se utkání vyvíjelo jsme měli vytěžit určitě více bodů. Závisí nejen na nás, ale také na výkonu Sevilly, potažmo Barcelony. Nemáme co ztratit, musíme dát do posledních dvou zápasů vše a doufat, že to vyjde. Ligu mistrů bychom si za výbornou sezonu určitě zasloužili," tvrdí odhodlaně. "Šance tu je, ale pokud neporazíme Deportivo, pak se není o čem bavit."

Deportivo se aktuálně topí v zcela jiných starostech. Rádo by se věrným fanouškům odvděčilo za věrnost v závěru sezony, ovšem k výhře mají Lotinovi svěřenci zatím daleko. Nepomohly ani zápasy s papírově slabšími soupeři jako Valladolid, Almeria nebo Santander. Nastálé situaci nemůže uvěřit ani veterán Valerón. "Nikdy jsem ve své dlouhé kariéře nezažil tak dlouhou sérii bez vítězství. Doma nám už zbývá pouze jeden zápas a musíme se ho za každou cenu snažit vyhrát. Už jen kvůli našim příznivcům," je si jistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.45 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 21:00)
Infarktová sobota čeká příznivce Realu Madrid v předposledním kole La Ligy. Jejich zraky budou upřeny nejen na domácí zápas s houževnatými Basky z Athletic Bilbaa, ale rovněž na stadion Sáncheze Pizjuána, kde bude hrát vedoucí Barcelona s domácí Sevillou. Tento ligový ročník nemá obdoby.

Bílý balet však nemůže být myšlenkami v Seville, protože Bilbao pod vedením kouče Caparróse dovede život také pěkně znepříjemnit. Důkazem budiž první zápas této sezóny, který baskičtí "lvi" vyhráli doma 1:0. Proti Bilbau hraje sice jeho venkovní bilance, jelikož červenobílí od prosince na cizí půdě nevyhráli, ale Athletic zase bude na dálku bojovat o poslední místo v evropských pohárech s Getafe a Villarrealem..

Poslední letošní zápas před domácím publikem musí proto Real bezpodmínečně vyhrát a spoléhat na pomoc od o Ligu mistrů bojující Sevilly. Trenér Pellegrini může opět počítat s Gutim, pro kterého může být utkání s Bilbaem poslední před domácím publikem, dále s Marcelem a Lassem, naopak na marodce zůstává Raúl, Van der Vaart a Pepe.

Základní jedenáctka Realu se neobejde bez Casillase v brance, před ním bude hrát obrana ve složení zleva Marcelo - Ramos - Albiol - Arbeloa. Záložní řadu bude mít na starost Gago, Xabi Alonso a Guti na úkor Granera. Na spojce nastoupí Kaká a v útoku duo Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Kouč Caparrós si jistě oddechl, když se vyléčil Javi Martínez a počítat může i s Koikilim, naopak do nominace se nevešli Castillo a David López. V brance Bilbaa se objeví Iraizoz, obrana bude mít podobu zleva Koikili - Amorebieta - San José - Iraola. Středový dvojblok bude hrát v sestavě Javi Martínez - Iturraspe, Gabilondo a Gurpegui jim budou vypomáhat po stranách a do útoku nastoupí Toquero a Llorente.

Utkání mezi Realem a Athleticem začne ve 21.00 CET hvizdem Muňiz Fernándeze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 9.00 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Xerez CD - Real Zaragoza  (sobota 21:00)
Xerez stále doufá v zázrak, kterým se v jeho případě záchrana dá nazvat. Situace je ale pro domácí kritická. To Zaragoza je z devětadevadetáti procent zachráněná.

Kromě toho, že musí spoléhat na zaváhání soupeřů, potřebují domácí získat ze dvou zápasů šest bodů. Bude to mimořádně složité, přestože se v průběhu sezóny výrazně zlepšili. Z prvních třiadvaceti zápasů bral Xerez jen jedenáct bodů, z dalších třinácti zápasů pak bodů devatenáct.

"Šance na zázrak tu je. Věřím, že jsme schopni porazit Zaragozu i Osasunu, to ostatní bohužel není v naší moci," říká záložník Victor Sanchez. "A dokud máme o co bojovat, půjdeme do zápasů naplno a popereme se o výhru."

Zaragoza vyhrála poslední dva zápasy proti Deportivu a Espanyolu, což ji prakticky zajistilo záchranu. Real už je čtrnáctý s pětibodovým náskokem na osmnácté Tenerife.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.35 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - CA Osasuna  (sobota 21:00)
Espanyol i Osasuna by se rády prokousaly do horní poloviny tabulky, avšak vzhledem k vyrovnanosti klidně ještě oba mohou klesnout na patnáctou příčku.

Sobotní protivníci zápasili ještě nedávno o záchranu a chtěli si konečně zajistit definitivní jistotu, která se pro oba zrodila po minulém kole. Espanyol byl zachráněn na 99%, Osasuně mocně pomohla domácí výhra nad La Coruňou. Espanyol v poslední době předvádí velmi střídavé výkony a s rovnocennými partnery občas uspěje, občas vyhoří. Nyní bude chtít napravit dvě nedávná zaváhání a zaútočit na desátou pozici.

Osasuně v současnosti nepřál los a musela hodně bojovat o prvoligovou příslušnost, cenná remíza s Bilbaem a sympatický výkon proti Realu Madrid (3:2) jí nasměroval tou správnou cestou. Nečekaná, ovšem na druhou stranu zasloužená remíza většinu příznivců mile překvapila. Všechny vzájemné zápasy jsou hodně vyrovnané a ve dvou střetnutích byly na stadionu Reyno de Navarra k vidění jen dvě branky.

Domácí trenér Mauricio Pochettino nemůže do sestavit zařadit několik důležitých jmen z různých důvodů. Do hry nezasáhne Nico Pareja, který byl vyloučen v předchozím zápase se Zaragozou. Karetní trest nepustí na trávník ani Luise Garciu, mimo hru budou též marodi De La Pena, Javi Marquez, Javi Chica a Raul Baena. "Letošní ročník se chýlí ke konci a pokud chceme alespoň částečně hodnotit sezónu úspěšně, musíme v tabulce skončit výše," vyjádřil se Pochettino.

Hosté včele se známým trenérem Jose Antoniem Camachem nechají zřejmě odpočívat Sergio Fernandeze a Javada Nekounamu. Mimo hru kvůli zdravotním problémům budou Ludovic Delporte a Jon Echaide, naopak zpátky po zdravotních komplikacích je Roversio Rodrigues. "Jsem velmi šťastný z atmosféry, ve které můžeme hrát fotbal. Budu působit v klubu už třetí sezónu a těším se na ní, jako by byla první," chválí zázemí a nemůže se dočkat příští sezóny ostřílený stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Tenerife - UD Almería  (sobota 21:00)
Tenerife čeká v závěrečných dvou zápasech těžká práce. Nejlepší by bylo, kdyby je oba vyhrálo, protože potom by byla záchrana hodně reálná. V současné chvíli je klub z Kanárských ostrovů na 18. místě a na nesestupové pozice ztrácí jediný bodík. V neděli hraje s Almerií, které již o nic nejde.

Pro Tenerife hraje do karet fakt, že s Almerií hrají na domácím stadionu, kde jsou letos hodně silní. Dokazuje to fakt, že 29 z 35 bodů získali právě před vlastním publikem. Útočník Nino doufá, že fanoušci vytvoří skvělou atmosféru. "Doufám, že uvidím na Estadio Heliodoro tu nejlepší atmosféru od té doby, co jsem do Tenerife přišel. Bude pro nás hodně důležité, aby fanoušci stáli za námi a všichni jsme ukázali, že chceme v Primera Division hrát i příští rok," hlásí Nino, který má lví podíl na veškerých úspěších týmu. Ve své první sezóně v Tenerife (2007/2008) nastřílel ve druhé lize 18 gólů, loni pak v premiérové sezóně mezi elitou jich dal dokonce 29. A letos je opět nejlepším střelcem, má jich na kontě 13.

Hosté z Almerie mají po čtvrteční výhře 4:2 nad Villarrealem záchranu již prakticky jistou, ale kouč Juan Manuel Lillo chce získat tři body. "Jedeme do Tenerife vyhrát, protože to je zkrátka naše povinnost. Navíc matematicky ještě zachráněni nejsme," řekl Lillo, ačkoliv jeho týmu stačí jen bod k jistému zachránění a teoreticky ani ten nemusí Almeria získat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.80 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Valencia CF  (sobota 21:00)
Španělská liga vrcholí a v posledních dvou zápasech musí pořádně zabrat Villarreal. Tedy za předpokladu, že se bude chtít do dostat do evropských pohárů. V neděli hraje Žlutá ponorka s Valencií, které již prakticky o nic nejde, protože má již jistý postup do Ligy mistrů.

Tento zápas na Estadio El Madrigal bude posledním pro Roberta Pirese, který se po sezóně s Villarrealem rozloučí a má tak poslední šanci říct domácím fanouškům sbohem. Vedení Žluté ponorky se totiž rozhodlo, že 36letému záložníkovi již nenabídne novou smlouvu, a tak si bude muset Pires v létě hledat nové angažmá.

"Odcházím šťastný, protože jsem měl možnost si zahrát španělskou ligu, pro kterou mám nyní jen slova chvály, stejně jako pro celý Villarreal. Život ale jde dál, takový je fotbal," sdělil novinářům své pocity Pires. "Je to rozhodnutí klubu a já ho plně respektuji. Věděl jsem, že jednou musí tohle dobrodružství skončit. Ohledně mé budoucnosti zatím stále nic nevím, řešit to budu až po sezóně," prozradil Pires, kterému bude z rukou prezidenta Fernanda Roiga předána v neděli pamětní cena. Tu dostane i Javi Venta, jenž se s klubem rovněž loučí. Zatímco Pires hrál za Žlutou ponorku od roku 2006, Javi Venta žlutý dres oblékal dokonce od roku 2002.

Pro Valencii nemá zápas většího významu, ačkoliv Villarrealu ho určitě nedá zadarmo. Před závěrečnými dvěma koly ale mají Los Che jasné, že půjdou přímo do základních skupin Ligy mistrů, a tak si to mohou vše již jen užívat. Zato Villarreal musí dát do zápasu vše, protože po posledních prohrách s Barcelonou a Almerií spadl až na sedmou pozici, ačkoliv na poháry ztrácí jen vinnou horšího skóre.

Vedle Pirese a Venty jsou v osmnáctičlenné nominaci trenéra Garrida také klíčoví obránci Gonzalo Rodriguez a Joan Capdevilla, kteří chyběli kvůli zranění, respektive kartám. Povolán byl také mladý Kiko, ale jen z tribuny budou zápas sledovat zranění Marcano s Musacchiem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.75 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Real Valladolid - Racing Santander  (sobota 21:00)
Bitva o všechno, na život a na smrt. To je jen stručné charakterizování boje, který v neděli vypukne na Estadio José Zorrilla ve Valladolidu. Tamní Real přivítá Racing Santander a oba soupeři půjdou po třech bodech, protože jen ty jim dávají naději se zachránit. Respektive Valladolid se bez nich neobejde, Racing by si mohl pomoci i bodem.

Situace v tabulce je následující: Valladolid je předposlední s 33 body, Racing jich má 36 a je sedmnáctý. To znamená, že v současné chvíli by byl santanderský celek zachráněn. Ale do konce ještě zbývají dvě kola a stát se může cokoliv.

Mnohem větší tlak ale leží na domácích hráčích, kteří vědí, že prohra by jim prakticky otevřela dveře do druhé ligy. Potom by už totiž pomohl Valladolidu jen zázrak. Případná prohra Valladolidu by však hodně nahrávala do karet právě Racingu, který by tím pádem vyhrál. Kouč Miguel Angel Portugal ale nechce na nějaké kalkulace spoléhat.

"Do zápasu jdeme od první minuty s tím, že chceme vyhrát. Nechci tu dělat nějaké kalkukace, musíme se hlavně soustředit na náš zápas," říká Portugal, který stále nemůže počítat s Henriquem a Munitisem, stejně jako se Serrano. Vykartovaný je Nasief Morris. Vrátit by se však měli Oriol s Christianem.

Domácí trenér Javier Clemente nemůže počítat s Carlosem Lazarem, Alvarem Rubiem, Asierem Del Hornem a Sisim a nejistý start je také u Alberta Marcose.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Šlágr předposledního kola La ligy je tady. Asi vůbec poslední šance pro Real Madrid jak získat španělský titul právě přichází. Téměř neporazitelná Barcelona totiž zajíždí na hřiště Sevilly, která stále živí naděje na Ligu mistrů.

Utkání bude mít o náboj bezesporu postaráno. Domácí mají ideální šanci jak se výrazně přiblížit předkolu Ligy mistrů. Na Mallorcu mají náskok jednoho bodu, ovšem ostrované míří do La Coruni, která v posledních kolech rozdává body jako na běžícím páse. Povinnost tedy velí jasně pro Andalusany - bodovat. To ale určitě nechce připustit vedoucí Barcelona, jejíž náskok na druhý Real Madrid činí přesně jeden bod. Každá ztráta by tak dvě kola před koncem mohla mít pro Guardiolův tým fatální následky.

Lodivod Barcy si je ovšem plně vědom, že pouze výhra udrží jeho soubor ve hře o titul. "Víme, že pouze výhra nám pomůže. Nemůžeme hrát na remízu," říká jasně. "Už od první minuty vsadíme vše na jednu kartu a budeme se snažit rozhodnout co možná nejdříve." V kuloárech však stále více zuří bitva mezi oběma trenéry, kteří se snaží dotáhnout své mužstvo k zisku titulu. Manuel Pellegrini si však za své rýpání pochvalu nezaslouží. "Pellegrini tvrdí, že titul nám vyhrávají rozhodčí. Jenže u nás hrál Real přesilovku, inkasoval a sám neměl jedinou střelu na bránu," ostře kontruje Guardiola.

Hostům bude určitě chybět kreativní záložník Andres Iniesta, otazníky se vznáší nad startem Piqueho. Abidal je naopak po zranění opět připraven naskočit do hry. Jenže Sevilla rozhodně neprodá svou kůži lacino. Bodový náskok před Mallorcou ji nutí bodovat, při nejlepším vyhrát. "Budeme hrát jako o život. Pouze výhra nám zaručí setrvání na pozici znamenající vytouženou Ligu mistrů," slibuje trenér Alvarez. Využít k tomu bude moci i služeb útočníka Luise Fabiana. Chybět bude trio Acosta, Perotti a Dragutinovic.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 4.50 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Getafe CF - Málaga CF  (sobota 21:00)
Další ostrý boj. Jedna strana bojuje o účast v evropských pohárech, ta druhá pak o holé přežití. Náskok hostů na Tenerife je totiž pouze jednobodový a vše je tedy dvě kola před koncem otevřené.

Tenerife navíc hraje v posledním kole na svém hřišti proti zachráněné Almerii a bude mít tedy papírově slabšího soupeře. Malaga naopak v posledních pěti zápasech pokaždé remizovala a i když neprohrává, důvodů k radosti mnoho nemá. Momentálně je na stejné bodové hranici se Santanderem, na nějž čeká těžký zápas na půdě Valladolidu, který rovněž neskládá zbraně. Závěr sezony tedy bude jen pro otrlé.

Getafe bojuje s Villarrealem o kýžené šesté místo na konci sezony. Nebýt dvou ztrát (remízy ve Valladolidu a doma s Gijonem), měli by Michelovi svěřenci už zřejmě vystaráno. Teď je čeká ještě trnitá cesta. Michela těší, že boje o Evropu má jeho tým pevně ve svých rukou. "Jsem moc rád, že máme vše pod svou kontrolou. Stačí nám šest bodů a bez ohledu na výsledky ostatních se automaticky dostáváme příští rok do pohárů." Lodivod Getafe navíc dostal kontrakt i pro příští sezonu. "Podepsal jsem prodloužení kontraktu a jsem za to moc rád. Možná to tak nevypadá, ale s tímto klubem prožívám zlé i dobré a moc se mi tu líbí," dodává.

Malaga měla velmi špatný úvod sezony. Po něm se sice dostala ze sestupové propasti až poměrně blízko středu tabulky, závěr sezony ji ale v dobré pohodě nezastihuje. Na výhru čeká už devět zápasů. Proto jí nyní velí povinnost vyhrát. Pokud se tak nestane, může se propadnout až na sestupovou pozici, z níž se už nemusí do konce sezony dostat. "Plně si uvědomuje vážnost situace. Zároveň víme, že zisk tří bodů nás může výrazně přiblížit záchraně. Tým podává v poslední době solidní výkony, ale chce to vyjádřit i výsledkově," uzavírá.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.45 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Atlético Madrid  (sobota 21:00)
Atlético Madrid se již v letošní sezóně do evropských pohárů probojovat nedokáže, přesto chtějí svěřenci kouče Florese dohrát sezónu se ctí a rádi by v posledních dvou kolech letošního ročníku vybojovali plný počet bodů. Nyní na ně čeká Sporting Gijon, který jim rozhodně nedá nic zadarmo, jelikož stále ještě nemá jistotu záchrany.

Fotbalisté z hlavního města Španělska hrají již ve středu finále Evropské ligy, a tak se začíná spekulovat, kolik hráčů stabilní základní jedenáctky bude proti Gijonu odpočívat. Quique Sanchez Flores však ujišťuje, že i ostatní hráči mají dostatečnou kvalitu na to, aby mohli hrát o vítězství.

"Můžeme do zápasu postavit mladíky, kteří nebudou unavení a budou se snažit udělat dojem, ale pokaždé si můžete být jistí, že do zápasu pošleme dobrý tým," prohlásil Flores novinářům před zápasem. Atlético v posledních týdnech rozhodně neoplývalo bůhvíjakou formou. Za posledních deset utkání vytěžilo jen dvanáct bodů, když hned šestkrát prohrálo.

Sporting je v současnosti vzdálený od osmnáctého Tenerife čtyři body. To je sice dvě kola před koncem již slušný náskok, stále mu ale nedává stoprocentní jistotu záchrany. To by však Gijon chtěl v tomto kole změnit a proti Atléticu směle uvažuje o vítězství.

Gijon měl přitom letošní sezónu rozehranou výborně, jenže nyní nevyhrál už devět kol v řadě, a tak se postupně začal propadat. "Atlético čeká finále v Hamburku, my to svoje ale budeme hrát u nás na El Molinom," prohlásil kouč Manuel Preciado.

Ten se musí vypořádat s absencí Alberta Botii, jehož trápí bolavý kotník. Záložník Mateo má pro změnu problémy se stehnem a ani on se na hřišti neukáže. V pořádku by mohl být alespoň obránce Gerard
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona36296191:2293
2.Real Madrid36302496:3392
3.Valencia CF36208858:3868
4.Sevilla FC361861260:4460
5.RCD Mallorca361781157:4359
6.Getafe CF361571453:4752
7.Villarreal CF361571453:5452
8.Athletic Bilbao361491347:4851
9.Atlético Madrid361371656:5746
10.Deportivo La Coruña361281634:4744
11.CA Osasuna361191635:4342
12.UD Almería3610111539:5041
13.Espanyol Barcelona3610111527:4341
14.Real Zaragoza3610101641:5840
15.Sporting Gijón369121535:4839
16.Málaga CF367151440:4536
17.Racing Santander368121639:5736
18.CD Tenerife36981938:7135
19.Real Valladolid366151535:5733
20.Xerez CD36792034:6330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (284)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dneska Mordor ovládne Středozem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tebe musel niekto hacknut acc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa hrá toľko skvelých zápasov, čo je pre fanúšika La Ligy veľká škoda, že uvidí iba jeden live

Reagovat
madridcan

dneska je vlastne posledne kolo pre fanusikov realu madrid a barcelony.Zbytocne je vypisovat sa tu o tom ako verim vo vyhry domacich.Co sa tyka nasho zapasu verim v debakel.DOteraz ma zere prehra u baskov po strelach na branu 1:13 alebo nejak tak a verim,ze dneska dame tu stovku golov.V seville to moze dopadnut hocijak,ale remiza nic neriesi ani pre jeden tim cize sa bude hrat otvoreny futbal.Budem pozerat real na Sport 2 a na barcelonu ani nebudem prepinat,len budem pocuvat reakcie publika na San Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla FC 4ever!

Reagovat
X-bano-X

Never!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme. Titul si zasloužíme, snad vyhrajeme.

BARCA!!! BARCA!!! BAAAAAAAAAARCA!!!

Reagovat
madridcan

ked mate takmer rovnako body ako my,tak neviem ci to bude tentorok zasluzeny titul v la lige

Reagovat
smazaný uživatel

My chceš povedať, že tím, ktorý má 93b si titul nezaslúži?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to urcite. Ale po dnesku muze mit Real klidne tech bodu vic, anebo jeste vetsi ztratu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja nespochybňujem La Liga je dlhodobá súťaž a vyhrá, ten kto bude mať viac bodov a nie kto koho porazí v dvoch zápasoch v sezóne na to tu máme LM

Reagovat
X-bano-X

Heh tak neviem ci moze byt aj zasluzenejsi ked sme vas 2 krat porazili a nedovolili vam strelit ani 1 gol. Snad sa nebude opakovat situacia kedy Realu vyhral titul iny team. Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

To plati mozna tak v systemech, kde se hraje play-off. Kdyz bude bodu vic, tak si to Real zaslouzil, protoze tech bodu vic ziskal.

Reagovat
X-bano-X

Reagoval som na to ze titul by bol nezasluzeny ked mame skoro rovnako bodov, lenze u nas je vyhodou este aj to(navzdory 1 bodovemu naskoku) ze sme nad vami vyhrali..tym padom nevidim dovod preco by pri pripadnych vyhrach oboch teamov bol titul pre Barcu nezasluzeny...

BTW: Pellegriny?Titul Barce vyhrali rozhodcovia?Ten snad fetuje v satni ponozky, alebo mu Ronldove gelove vypary celkom zatemnili mozog.

Reagovat
madridcan

po prve ja som narazal na zasluzenost titul.Mi pride komicke tvrdit zasluzime si titul ked barca ma naskok ,,az" jeden bod.Zasluzeny titul by bol keby bol vacsi bodovy rozdiel,ale takto ked su plece pri pleci mi pride komicke tvrdit o zasluzenosti titulu.Po druhe na tvoj zial zavisi na druhych timoch kto bude mat titul

Reagovat
X-bano-X

To je len v pripade Realu. Barca ma vsetko vo svojich rukach

Reagovat
madridcan

aha cize remiza v gijone,prehra v bilbau,v seville je vsetko zasluha barcelony a nie druhych timov hej?

Reagovat
X-bano-X

Ako hovorim Barca ma vsetko vo svojich rukach, Real moze vsetko vyhrat a nic mu to nemusi byt platne. Preto by som bol rad aby si mi nevkladal svoje reci do ust. "Po druhe na tvoj zial zavisi na druhych timoch kto bude mat titul " v predposlednom kole a po takejto poznamke kde jediny kto moze Realu pomoct je Sevilla vytahovat zapasy z pred pol sezony mozes snad len ty

Reagovat
madridcan

nie...ja som cely cas hovoril o tom,ze zavisi od druhych timov ako sa bude darit a nedarit co je natom nepochopitelne?Ako to mozem vytahovat len ja?Sa ti daco nepaci?Oukej nereaguj namna a zi v blahe

Reagovat
X-bano-X

tak mame diametralne rozdielny nazor. Ak mam hrat tvoju hru a brat celu sezonu tak stale zalezi len od vykonu 1 muzstva. Ak by Real vsetko vyhral zvysok ligy sa moze aj rozkrajat a druhy tym by mal o 6 bodov menej tj vsetko zalezi na samotnom tyme. Ak chces byt v niecom najlepsi nemozes sa spoliehat na inych ze ti v tom pomozu. Historia vidi len vitazov. Len najlepsich, druhy je stale ten druhy,bezmenny. Preto nemozem suhlasit s tvojim nazorom..ale beriem ze to pride s vekom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem se o tom bavit. Ty víš dobře jak to myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

juventus nabizi za zlatana ibrahimovice 40 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna Zlatan nikam neodíde

Reagovat
smazaný uživatel

Chybel by mi Pique?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle mysli pri zapasech, ze tam stoji jako ztvrdle i.....

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska dávají na sport 1?

Reagovat
X-bano-X

Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
X-bano-X

OT: Podľa Daily Mirror je Real Madrid ochotny vyplatiť Barcelone za Messiho 140 mil. eur, čím by s stal najdrahším hráčom v histórii. Avšak výkupná klauzula pre Messiho je 250 mil eur.

Tak to som teda zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvědavý na co? Tenhle zdroj má určitě "zaručené" informace..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vážně myslíš, že ta zpráva vznikla jinak, než že si prostě po snídani sedl nějaký znuděný novinář za stůl a vycucal si z prstu zprávu, která by mohla přitáhnout oči naivních čtenářů?

Reagovat
X-bano-X

Nie, ale ako OT mi to prislo pekne a hlavne to vytvara atmosferu pred dnesnym mega zazitkom po ktorom tu bude vyfnukavat bud 1 ci druha strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé OT by to bylo kdby tu byla nějaká šance, že se to vyplní..ale jo, fanoušci Realu se mohli na chvíli zasnít jinak se nemyslím, že by některá strana měla fňukat, fanoušci jak Barcy tak i Realu můžou být za tuhle sezónu na tým hrdí..Culés sice trochu víc, ale zas je třeba říct, že před sezonou snad nikdo od Realu nečekal, že bude takhle bojovat o titul..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa čakalo, že budú bojovať o treble

Reagovat
smazaný uživatel

ty "fanoušky", který si koupil Peréz nepočítam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi neeee...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci z Daily Mirror nemají o čem psát, tak vymýšlí kojotiny

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prostě musíme, rozhodující zápas sezony.

Podle mně to bude představení Messiho...

1:3

Barcaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

taky dneska mohli dat v tv misto realu valencijsky derby, stejne se vsichni fanousci realu budou divat na barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska posledni sance na titul, my musime zvladnout zapas doma s Bilabaem, a Barca proste musi zavahat v Seville, snad nam Negredo pomuze(jako nas odchovanec) a bude mit 2x vetsi motivaci jak ostatni, Hala Madrid, Hala Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

No a pokud si dá dneska Negredo vlastňáka, tak aspoň budem mít jistotu, že na RM nemá zrovna nejlepší názor

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nestane zazrak tak bude dneska Barca pomalu slavit titul .... ale Sevilla a vlastne kazdy zapas je nevyzpytatelny a Real Bilbao taky jeste neporazil ... Barca ma vsechno ve svych rukou a ani zraneni je prilis netrapi krom Iniesty a udajne Piqueho sou komplet ... to bude match

Reagovat
smazaný uživatel

no Xavi asi není úplně fit ne? jsem četl, že nastupuje se zraněním a riskuje tak MS

Reagovat
blaugrana

Bol by hrdelný čin, nechať si po takejto sezóne prekĺznuť titul pomedzi prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíííha to napětí je neskutečný, tohle je prostě zápas o všechno, věřím, že na to Barca vlítne ve velkým stylu a rázně si titul uzme Ale možná víc by mě pobavilo kdyby Sevilla vyhrála po divoké přestřelce a Athletic v závěru otočil z 1:0 na 1:2, to by bylo jedinečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si to dneska kluci nenechají utéct, večer se totiž na 90% liga rozhodne. Věřím, že do toho dají všechno a Laporta si svůj poslední venkovní zápas v roli prezidenta Barcelony užije. Sice by bylo hezčí oslavit případný titul doma, ale snad nám pomůže i Athletic Club, který bude mít dvojnásobnou motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

ta dvojnasobna motivacia im skor pomoze k nejakej cervenej karte

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla - Barca tipujem a dufam remizu.. s Bilbaom to dame 3:1

Reagovat
Al Capone

snad to dneska pujde proti Bilbau líp než na podzim a Sevilla zahraje svuj nejlepší zápas v sezoně, tak snad se to dokážem

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

idealni sestava:

-----------------------Valdes-------------------------

alves-----milito----------------puyol------abidal

------------------------toure-------------------------

---------xavi-----------------------keita-------------------

------messi----------pique----------------pedrito---------------

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

BARÇA, BARÇA, BARÇAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Xavi, Sergio B., Keita; Messi, Bojan y Pedro.

Dneska nastúpi na ihrisko to najlepšie, čo k dispozícii máme, ale bude hodne záležať akú taktiku Sevilla zvolí, či to otvoria hneď od začiatku ako Villarreal alebo budú čakať na svoje brejky a nejaký využijú, hráčov na to majú.

No moja Žilina dnes získala v predposlednom kole titul, snáď sa budem môcť dnes radovať dvojnásobne, hlavné je však vyhrať.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

PUTA MADRID !!!

Reagovat
X-bano-X

ale no

Reagovat
X-bano-X

Barca,Barca,Baaaarca

Reagovat
X-bano-X

GolazoooMesiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BARCA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neplac cokorusek priatel ti kupi robertka

Reagovat
smazaný uživatel

kryple

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, to teda byla ale hruba hlaska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barča dnes oslaví titul!

Reagovat
smazaný uživatel

TAKTO SI DOKAZE SPRACOVAT A ZAKONCIT IBA MESSI

Reagovat
X-bano-X

Zatial krasny zapas v tempe, proste THIS IS FOOTBALL

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa hra o titul

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Keita?Maxwell?Snad nie

Reagovat
X-bano-X

Heh..co to tam teraz zapiskal?

Reagovat
DreamTeam

redka

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

nojo můj miláček zase řádí

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň se u toho udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe tento humor prijde vazne vtipny?

Reagovat
X-bano-X

Skoda ze tam teraz Pedro nepadol...redka ako vysita

Reagovat
X-bano-X

To je bago

Reagovat
smazaný uživatel

BOJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krkiiiiiiiiiič!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Bojan je klenot, najväcsia nadej barcelony. Buducnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba nám žiadneho Villu

Reagovat
smazaný uživatel

to je riadny KOLOTOC!

Reagovat
X-bano-X

Bojaaaan golazooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto obranou rovnajúcou sa okresnej lige samozrejme Sevilla nemôže pomýšlať na čo i len bod, navyše bez aktivity vpredu ...

Reagovat
X-bano-X

A mame tu prveho "fanusika" co namiesto sledovania vlastnych radsej pojde pozerat nezazivnu Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

telka - Barca, net - Real, prosím si další názor

Reagovat
X-bano-X

kecas, dufam ze este stihas cez radio Vale

Reagovat
madridcan

pravdu ma...mam ho na FB a uz som to s nim riesil vcera,ze co a ako bude pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme sledujem Real a Barcu len počúvam zvuka občas kuknem ked je neco zaujímavé, číže ked ten moderátor zvýši hlas ..

Reagovat
DreamTeam

boze proc kazit si vecer kdyz hrajem dobre

Reagovat
madridcan

prestan on kazdeho pozna.pozna vlastnosti,charaktetry,rasu,rodne cislo,krvnu skupinu.On z jednej vety na EF si vie vybavit proste vsetko

Reagovat
X-bano-X

Zabudol si spomenut stolicu a bolo by to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

to vies bolo to tak vzdy ze nas fanusikovia realu sledovali viac ako svojich

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to snad Sevilla otevrela hned od zacatku? Ach jo, co si mysleli? To at jde radsi Mallorca do LM, kdyz nevi Sevilla jak na to

Reagovat
X-bano-X

ee mali to zavrete ale prvy gol dala Barca po tom co Seville nevysla offside pasca a Messi zas spracoval nieco kuzelne. Potom to trosku otvorili a hned druhy kusok...

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo nezaujatý popsat tu pencli na Realu? Byla a nebo nebyla a proč červená? Dík

Reagovat
DreamTeam

byla za ruku..ale mela se davat zluta..to je fuk.uz je venku cune Baskitske

Reagovat
smazaný uživatel

Penelta urcite, ale ta karta. To asi kazdeho nazor, jak by si to posoudil, ale ja bych cervenou asi nedal (ale nevidel jsem poradny opakovany zaber). To stejne rikal i komentator. Ze penalta urcite, ale cervena hodne, hodne prisna...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může fandit Realu, ale aspoň si je z koho dělat srandu a ten pohled na jejich zklamání, že zase nezískali žádnou trofej je k NEZAPLACENÍ

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy co povie ronaldo tesim sa aha viem ze na buducu sezonu ziskaju treble

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby mohli vyhrat 6 trofeji tak by povedal ze vyhraju 6

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu, nejlepší je od takového klubu utéct a začít fandit někomu, kdo ty tituly vyhrává .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak a uz sa to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Messi škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, on uz ta zase vsechno chyta jako napodzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ty Xabiho dlouhe prihravky fakt nechapu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale ale zeby sa titul oslavoval uz dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si pis neco o sledovani toho druheho

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram to na polskom canal sport 2 a davaju tam barcu a ked padne gol na reale tak prepn prenos mas smolu

Reagovat
smazaný uživatel

prepnu*

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vis, ze padne gol, kdyz to nesledujes? To voe, mentalista...

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš na netu přístup jen na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jeste real-madrid.cz

Ale co to s tim ma co spolecneho? Jednomu hrubas vycita, ze sleduje vic veci a sam to dela. O to mi slo. Ne o to, ze si to dokaze pustit na vice veci, vis

Reagovat
smazaný uživatel

Je jednodušší přepnout na gól, když vidíš, že padl a trochu obtížnější vyjadřovat se ke hře týmu, když máš sledovat primárně ten svůj...ale to je mi u prdele, ať si každý sleduje co chce, jak chce, ale nebaví mě tu číst žblebty dohadující se, kdo koho sleduje víc a kdo je tak nejvíc největší fanoušek...jak ve školce

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, tak se nebav. Ja taky nikoho jineho nekomentuju, krome hrubina, ktery se tady snazi neco vypisovat. A je jasne, ze je lehci prepnout na gol, nez hodnotit hru. Ale tady nikdo nehodnoti hru toho druheho, takze nevim, na koho jsi miril...

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti taky prdim na real,ae nejlepsi kamarad fandi realu,tak mi to psal...tomu rikas mentalismus ? :D..kazdy nespoleha na jen na neuspech druhych,ale snazi se o svuj uspech !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tobe nic nerikam. Jen hrubasovi...

Reagovat
X-bano-X

Pise ze rezia ked padne gol prepina zo zapasu na zapas...co je na tom nezrozumitelne

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj tak je to pre nich tazke pochopit mal by som im to asi nakreslit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to napises bez diakritiky, tak se pak nediv, ze se to da ztratit v prekladu.

a) když padne gol, tak přepnu přenos

b) když padne gol, tak prepnú prenos

Snad se tedka zase az tak nedivis, ze jsem to napoprve nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil si to

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz jo, no

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje 90 minut, nebo jsi snad už zapomněl na Tamuda?

Reagovat
Tomanatura

Tak toto byla nádhera, Yeste

Reagovat
Tomanatura

No, když se na to dívám znovu, tak "obraně" Realu

Reagovat
X-bano-X

1:1?hmmm v 10 jo?hmmm

Reagovat
Tomanatura

Mně se smát nemusíš, mně je to fuk...

Reagovat
X-bano-X

nn to bolo myslene na stav nie na teba viem ze si dabel

Reagovat
X-bano-X

Tak tato karta pre Pedra.... z opakovacky bolo jasne vidiet ze sa na neho zvesil a padol...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadal na zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterým?

Reagovat
DreamTeam

na kterem asi..snad nemyslis ze nekdo cumi na katalance

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Katalánci se určitě dívají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje se 10 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

určite by si prial aby skóre vyzeralo opačne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

On je fanda Realu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandí sám sobě

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že fandím Rogerovi

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

inak aj ja

Reagovat
Rssa

jedině Štěpánek

Reagovat
smazaný uživatel

a Berdych

Reagovat
X-bano-X

Tak ten Capel hra vcelku dobre

Reagovat
Tomanatura

Jak hrál Fazio a co se mu stalo?

Reagovat
X-bano-X

Blbo doslapol, nieco s clenkom a siel dole, dovtedy nevyrazdny.

Reagovat
X-bano-X

Tak polčas extra dobry, hra sa v tempe, vychadzaju nam nahravky, utok je hrozne pohyblivy. V kuse to tocia, Pedro krasne nabehy, Alves prihravky ako maly boh. Dnes je to radost pozerat. Sevilla ale urco nezlozila zbrane aj ked uz polka nebezpecnych ma kartu Dnes som nevidel jednu simulaciu, jeden nedohrany suboj....krasa takto sa hra o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prvy polcas z nasej strany dokonaly hrame perfektne v utoku tocime ich ako kolotoc skoda tej sance messiho 3:0 po polcase by bol luxus ale zatial nevadi, obrana tiez dokonala zatial sme sevillu nepustili k nicomu, vyborne dostupujeme k hracom sevilla ma problem sa dostat na nasu polovicu

BARCA BAARCA BAAARCA!

Reagovat
Kily

tak dnešní zápasy zatim víceméně dávají odpověď na dvě otázky - titul asi získá Barca a nejdražší slalomové kuželky je možné vidět na Santiago Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani San Iker sa moc nepochlapil

Reagovat
Kily

jj, Yeste nekopal penaltu, aby Iker tipoval stranu. Já to pořád přepínám, ale co si tak všímám, tak Yeste toho moc nenasprintuje, občas se dá do poklusu, když má nejblíž k míči, ale to je tak všechno, v naběhaných kilymetrech za zápas by klidně mohl soutěžit s Ibrou

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, "obráncům" vynadal docela málo.

Reagovat
X-bano-X

za titul

za kuzelky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nádhera, snad tak ty zápasy i skončí ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jasná dominance, snad se přidá ještě nějaký ten gól, aby si Xavi trochu odpočinul. Nemůžu spustit oči z Alvése, za kolik lidí on to dneska zase hraje? Je to ďábel, mnohokrát byl naším nejvysunutějším hráčem a i se mu daří centry. Snad v druhé půli ubyde faulů a začne se víc hrát.

Visca el Barca y Aupa Athletic!

Reagovat
madridcan

verim aj tak v titul.Snad sa sevilla trosku este pochlapi.My to este dame,o to strach nemam

Reagovat
smazaný uživatel

no o jedneho viac by ste mali

Reagovat
smazaný uživatel

tak napokon el clasico v madride bolo rozhodujuce

Reagovat
smazaný uživatel

Tu veľa ľudí asi zabudlo na sezónu 06/07 Neznášam takéto reči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak Navas by sa za taku kartu pre Maxwella mal hanbit...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nevystrida Banezemu za Higuaina...

Reagovat
X-bano-X

hh redka

Reagovat
smazaný uživatel

Konko červená

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Messi dneska pálí věci

Reagovat
X-bano-X

Lolky Leo....

Reagovat
smazaný uživatel

Leo to se dává!

Reagovat
herbage

Konko asi moc chytrej nebude Messi - Bojan , to bylo na milimetr přesný

Reagovat
X-bano-X

akcia ako z ucebnice

Reagovat
Tomanatura

Real se mi prostě nelíbí. S jejich hráči by snad měli hrát úplně jinak, než že zkoušet kombinovat na 16 soupeře. Pellegrini s tím prostě musí něco udělat.

Reagovat
DreamTeam

pellegrini by s tim nemel delat nic..doufam ze pristi rok uz tu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To sú muky

Reagovat
smazaný uživatel

Palop čaruje

Reagovat
smazaný uživatel

už dočaroval

Reagovat
X-bano-X

Pedroooooo golazooooooooooooooooo

Reagovat
Mercury

dvě slova - La Masia!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak dnes Pepek s nasimi utocnikmi caroval

Reagovat
smazaný uživatel

Asenjo Po dlouhé době v základu a hned po 12 minutách musel střídat... teď chytá Atleticu nějaký Joel to je snad 4. golman

Reagovat
herbage

Tak Barcelona hraje bez Ibrahimoviće orpavdu parádně, to je v podstatě nebránitelné, taková útočná smršť. Rozhodčí ale dnenší zápas moc nezvládá, to stažení Pedra bylo očividné a měl fouknout pokutový kop. A žluté pro Pedra a Maxwell byly naprosto za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Bojan chce ukázat Messimu jak se pálí loženky

Reagovat
herbage

Bojan se bál a takhle to dopadlo

Reagovat
X-bano-X

Bojaan hh tak dnes to mohlo byt uz 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Krkič Něco podobnýho se mi stalo v posledním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

proste ju dobre netrafil lopta rotovala stava sa to ale samozrejme to mal dat to nebola 100 % ale 120% tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci v Seville se právě dověděli, že Mallorca teče

Reagovat
smazaný uživatel

bojan se ucil od zlatana.. :D

Reagovat
X-bano-X

Tak zeby do tretice 1:4?

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole :D... 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to este zaujmave...

Reagovat
Tomanatura

Higuaín je tragéd. Jenže on ten gól stejně nakonec dá

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný. Proto ho milujeme ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ty vole

Ale neuvěřitelné, vždyť ten brankář Athleticu se ani nemusí snažit, oni ho prostě nastřelují

Reagovat
smazaný uživatel

Cos rikal?

Reagovat
Tomanatura

Jenže on ten gól stejně nakonec dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už mal mať hattrick ...

Reagovat
smazaný uživatel

noooooooo ještě jeden

Reagovat
X-bano-X

dpc 2:3

Reagovat
stas87

kolektivne zlyhanie braniacich hracov? aj tak barca vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ono to půjde a né že né

Reagovat
smazaný uživatel

Gutimu gól na rozloučenou, prosím .

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je výborný.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
DreamTeam

27/7 na strely

Reagovat
DreamTeam

Ramoooooooos

Reagovat
DreamTeam

Ramoooooooos

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos García už sa na to nemohol kukať a zavesil

Reagovat
X-bano-X

Ten rozhodca to serie stale viac a viac

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosek

Reagovat
kiwwi

What a lucky break by Sergio Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Karim!!!

Reagovat
Xavi8

ten uz dnes skoroval

Reagovat
DreamTeam

Karim

Reagovat
kiwwi

no uz sa zosypali ako domcek karat

Reagovat
X-bano-X

Tak teraz Fabiano Puyola zlozil extra..ako keby do neho vrazil kamion

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás nevíte, jak hraje Barca se Sevillou? Díky

Reagovat
X-bano-X

Zokora

Reagovat
smazaný uživatel

dik :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zóna Tamudo přichází .

Reagovat
Gazza.8

100. gól pro Karima

Reagovat
X-bano-X

hh karta Bojana?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
Tomanatura

Tak jsem zvědavý, jak se Guti nahradí. Dneska hraje dobře, na ty jeho přihrávky furt jen tak někdo nemá. Jsem zvědavý, jestli Canales a Parejo ho dokážou nahradit.

Reagovat
DreamTeam

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

FORÇA GUTI GUTI ALE GUTI ALE GUTI ALE FORÇA GUTI

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má bobky a zdržuje

Reagovat
DreamTeam

proc me to neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu!!!

Reagovat
Al Capone

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, takhle nervózní jsem nebyl při zápasu Barcelony už hodně dlouho. Ale je to tam!

Reagovat
X-bano-X

Tak zapas uplne pohodovy a tak si ho domrvit. Kazdopadne velke dakujem vsetkym hracom dnes ten zapas mal vsetko co ma taky zapas mat. Uz nas caka len 1 prekazka. Dnes pre nas utok, hrali krasne. pre zalohu. pre obranu. pre Vickyho a nakoniec pre rozhodcu ktory tak dobry zapas nicil svojimi rozhodnutiami ci uz nepustenym"neoffsajdom" alebo 3 vymyslenymi kartami pre Pedra,Bojana a Maxwella. Visca el Barca!!!

Reagovat
DreamTeam

omg..takze uz ne jen pri neuspechu Barci a vyhrach Realu ale uz i pri vyhrach Barcelony nadavate na rozhodci

to je fakt sila.. nemuzou vam piskat jen norove

Reagovat
X-bano-X

di se vycpat, vis o tom tak velky hovno. Rozhodca si VYMYSLEL 3 karty z nicoho a mavol offside ked by siel keita sam na brankara, z opakovacky bolo jasne vidiet ze o offside sa vobec nejednalo..len by ma zaujimalo ako mohol platit Ramosov gol, teraz davaju opakovacku a on nahraval niekomu do jasneho ofsajdu, to ze to nepreslo predsa neznamena ze sa o ofsajd nejedna

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si nepamatuju kdy rozhodci ve Spanelsku odpiskalo dobre nakej zapas snad nikdy - jsou sileny

Reagovat
DreamTeam

jenze ja si narozdil od tebe na rozhodci nestezuju joudo

Reagovat
X-bano-X

Joudo kdyz vam pisknul pencli,dal redku superi a uznal ofsajdovy gol tak se ti tlemi....

Reagovat
DreamTeam

ja si nikdy na rozhodci nestezoval.. proste piskaji jak piskaji..vam taky dali vyhodu na Nou Campu proti Interu ale to ze jste banda kopacu a nedokazali jste si s ni poradit.preci neni muj problem

Reagovat
smazaný uživatel

Zkousel jsi se nekdy vzit do role rozhodciho, ktery nema opakovane zabery a i nekolik desitek sekund, aby si udelal nazor? To, ze Ramos utika mezi trema obrancema a balon se tam mezi nema odrazi, az se nakonec odrazi dopredu, tak to chces, aby rozhodci piskal off-side?

To ostatni nehodnotim.

Reagovat
X-bano-X

Prepac ale on sa neodrazal ale Ramos sa pozrel a nahraval do offsajdu tusim Pipitovi, lenze lopta sa odrazila od päty supera s5 k Ramosovi. Sory ale to nech sa nepiska ani vykop brankara na hraca v ofsajde....to nebol mrtvi ofsajd alebo nieco take kedze hrac Mardidu dalej bezal..proste si to rozhodca nevsimol..ale mal kedze od toho tam je. Z opakovacky co davali pri zostrihu bolo jasne vidiet ako Ramos dvihol hlavu a nahraval...nieje co riesit

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
X-bano-X

Ako tak pozeram niekto tu dnesny vysledok zo Sevilly neunasa pome daj este nieco

Reagovat
DreamTeam

vsak to ty tu furt otravujes s nejakyma offsajdama Realu

me je vase vyhra nekde u zadku... ja ty goly nesledoval

Reagovat
kiwwi

chlapce ty vies o futbale asi velke kulove ....

Reagovat
X-bano-X

presne ako povies

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ujasni, o co ti vlastně jde. Kritika by měla být, pokud je na místě a oprávněná, ne za účelem výmluv. Villarato...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí sice opravdu pískal podivně, ale byl neutrální

Reagovat
smazaný uživatel

ufffffff

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA

Reagovat
Xavi8

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá žě titul bude opět ve správných rukou BARCAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

A un paso de la gloria Visca El Barca

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou vsichni fanousci realu? asik sli slavit vyhru co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

15 rockov mame?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele