37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca 1:0

Ještě nedávno držela Mallorca senzační čtvrté místo, které bylo zároveň vstupenkou do slavné Ligy mistrů, ale nakonec to vypadá, že se budou muset Barralets spokojit pouze s Evropskou ligou. Za vše může prohra v La Coruñe, kde tamní Deportivo ukořistilo tři body poprvé po dvou měsících.

Mallorca šla do zápasu s tím, že musí vyhrát a doufat, že Sevilla prohraje s Barcelonou. A zatímco druhá podmínka se hned ze začátku plnila dokonale a Barca vedla už 2:0, Mallorca nebyla schopná skórovat. Aritz Audriz měl sice v 17. minutě dobrou pozici, ale nedal a o dvě minuty později pálil nad branku také Pierre Webo. Maria Suareze pak skvěle vychytal domácí gólman Aranzubia.

Hosté zápasu jasně dominovali, ale stejně jako minule s Realem toho nedokázali využít. Své šance neproměnili ani Julio Alvarez s Adurizem. V týdnu o všechny body Mallorcu obral famózní Cristiano Ronaldo, který ji sestřelil hattrickem a v sobotu se měla historie opakovat. Ačkoliv hráči Deprotiva určitě nedosahují takového věhlasu, byli rovněž schopni Mallorce dát jako první gól. Těsně před přestávkou vyslal vyrovnání Riki, když hlavičkou poslal míč do břevna.

V 68. minutě už ale ukázal, proč je nejlepším střelcem svého týmu, když využil Valeronova pasu a přesnou střelou poslal Depor do vedení. Tento gól se nakonec ukázal i jako vítězný, protože v závěrečných dvaceti minutách se již nic neudálo, a tak Mallorca pravděpodobně přišla o Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

La Coruňa je už na výhru.Malorca je venku poloviční a navíc má "nůž na krku".Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele