37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Getafe CF - Málaga CF 2:1

Getafe zvládlo domácí zápas s Malagou a před posledním kole drží šesté místo, které jako poslední zajišťuje postup do Evropské ligy. Zato Málaga, která odjíždí po prohře 2:1 bez bodů bude muset v posledním kole bodovat, protože má stejně bodů jako dva týmy pod ní, přičemž jeden z nich, Real Valladolid, už je na sestupové pozici.

Kdo přišel v sobotu na Coliseum Alfonsa Pereze o dvacet minut později, vůbec o nic nepřišel. Extrémně nudný úsek rozsekl jen na moment Patrick Mtiliga, který dostal žlutou kartu za hru rukou. Pak už ale Getafe přišlo s první větší šancí, ve 24. minutě vybídl Gavilan Soldada a domácí útočník se nemýlil - 1:0. Pedro Leon pak zahrával sérii rohových kopů, ale nic z nich nebylo.

Málaze situaci komplikovalo zranění Obinny, který musel před poločasem střídat. Na hřiště naskočil Nabil Baha. O poločase navíc udělali hosté ještě jednu změnu, místo Achoura naskočit Felipe Caicedo. Ale příliš to nepovedlo, protože po deseti minutách to bylo už 2:0. Po asistenci Casquera se parádní ranou trefil Pedro Leon a zdálo se, že je rozhodnuto. Gól sice další nepadal, ale v poslední dvacetiminutovce se pořádně jiskřilo. Soldado nejprve fauloval Dudu, vzápětí byl v notesu rozhodčího zaznamenán i jeho spoluhráč Javi Casquero. Málaga na body příliš pomýšlet nemohla, když potřebovala vstřelit dva góly, ale prakticky si nevytvořila žádnou větší šanci. Gól Fernanda z poslední minuty už byl spíše dílem náhody.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele