37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

CD Tenerife - UD Almería 2:2

Šance Tenerife na konečnou záchranu v La Lize žijí, ovšem jsou menší. Domácí borci jen remizovali 2:2 s Almerií a na svém kontě mají společně s dalšími čtyřmi celky šestatřicet bodů, a tudíž se rozhodne v posledním kole. Branky padaly na začátku a na konci utkání, konečnou remízu 2:2 dokonce pro domácí zachraňoval v 90. minutě Nino.

Do první šance se dostal Alfaro, jenže z dobré pozice dost přestřelil. Také hosté měli zajímavou situaci, ovšem přímý kop Dominga Cismy skončil v náruči domácího brankáře Aragonesese. Skóre utkání mohl rovněž otevřít domácí fotbalista, konkrétně Nino, ten se pěkně řítil do šance a jeho ránu hostující brankář vyrazil. Pak už, jak bylo výše avizováno, padaly branky. Přesně po čtvrthodině hry se nádherně trefil Bertrám, jeho technicky umístěná střela neměla chybu - 1:0 pro Tenerife. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, takřka vzápětí bylo srovnáno! Piatti si zpracoval dlouhý balón, směřující do pokutového území, a překonal Aragonesese - 1:1. Ještě v prvním poločase pokoušel štěstí Nino, jenže jeho střela byla tečována na rohový kop.

I ve druhém poločase bylo k vidění několik zajímavých příležitostí a co je důležitější, padaly i branky. Hostující Corona z přímého kopu těsně přestřelil. V 81. minutě vyrobila obrana Tenerife obrovskou hrubku, míče se zmocnil Crusat a z mírného úhlu mohl postupovat na brankáře. Crusat celou situaci vyřešil znamenitě a poslal hostující Almerii do vedení - 1:2. O konečnou remízu se postaral až v 90. minutě útočník Nino. V pádu se trefil naprosto fantasticky a brankář Diego Alves byl bez šance - 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1.Pro Tenerife jiná cesta už asi není.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele