Primera División - souhrn 26. kola

01.03.2013, 22:58, aktualizováno 04.03.2013, 23:22
Komentáře a souhrny
Sevilla v pondělní dohrávce jasně přehrála Celtu Vigo. I druhé El Clásico v krátkém sledu ovládl Real Madrid, tentokrát v lize porazil Barcelonu 2:1, Málaga remizovala s Atlétikem Madrid. Bezbrankové remízy byly k vidění i v La Coruni a na Espanyolu, Athletiku stačil jediný gól na vyloupení Pamplony, Real Sociedad a Betis nastřílely po třech gólech.

Sevilla FC - Celta Vigo 4:1

04.03.2013 21:30

Góly: 12. Álvaro Negredo, 29. Álvaro Negredo, 66. Gary Medel, 68. Álvaro Negredo - 40. Augusto Fernández

Co by asi domácí Sevilla dělala bez ostrostřelce Negreda? Španělský útočník v pondělní dohrávce potvrdil své kvality a jeho tři branky deklasovali hostující Celtu Vigo.

Domácí celek byl před utkáním favoritem, nicméně Celta Vigo chtěla zdramatizovat vývoj sezony a pokusit se o záchranu. Tříbodová spása se ale bude muset odsunout minimálně ještě o kolo. Dnes večer totiž na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána vládl jen jeden tým.

Již po šesti minutách se do míče opřel Mario Bermejo, ale brankář Beto jeho úmysly vystihl a ránu vyrazil. Do vedení tak mohli jít domácí. Sevilla předvedla rychlou kombinační akci, na jejímž konci stál Álvaro Negredo a ten se v podobných pozicích zpravidla nemýlí - 1:0.

Po obdržené brance ale hosté nijak zbraně nesložili - právě naopak. Hned dvě šance po sobě musel likvidovat Portugalec Beto. Na jeho bránu totiž nejprve vypálil Fernández, po něm se k zakončení prodral ve formě hrající Iago Aspas. Ani jeden z nich však domácí jedničku nepřekonal.

A to hosty mrzelo - po straně se totiž prohnal Jesús Navas, jehož ránu Javi Varas sice vyrazil, míč se ale dostal pouze k nohám Negredovým, který si se zakončením nijak hlavu nelámal a domácí vedli o dvě branky.

Třetí gól mohl přidat Rakitič, ale jeho hlavička odskákala mimo bránu. Na druhé straně se zastřeloval Aspas, ke své nelibosti ale ani on nemířil přesně. Přesto se Celta mohla radovat. Kontaktní gól vstřelil aktivní Augusto Fernández, který propálil do té doby výborně chytajícího Beta.

Hosté pochopili, že útok je jejich jediná šance na nějaké ty body a dali se do práce. Střelu Bermeja dokonce zastavilo břevno! Ve druhém poločase se ale dařilo již jen domácímu týmu. Po hodině hry se prosadil Gary Medel, k němuž se po výborné kličkované Rakitiče odrazil míč a Chilan jej napálil přesně tam, kam měl - 3:1.

O pouhé tři minuty později již bylo definitivně rozhodnuto. José Antonio Reyes se ujal míče na straně hřiště, nacentroval před Varasovu bránu, kde čekal Álvaro Negredo. Z jeho kopačky padl poslední gól zápasu, španělský útočník jím zkompletoval hattrick. Na skóre již nic nezměnila ani šance Reyese, po centru Navase už Varase nepřekonal.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Betis 3:3

03.03.2013 21:00

Góly: 51. Carlos Vela, 56. Iñigo Martínez, 62. Xabi Prieto (pen.) - 30. Jorge Molina, 49. Dorlan Pabón, 66. Dorlan Pabón

Šest gólů padlo na stadionu Anoeta, diváci se rozhodně nenudili. A ti, kdo kvůli pozdní hodině snad nepřišli, si možná budou rvát vlasy na hlavě - dnešní utkání bylo vše, jen ne nezajímavé. Viděli jsme šest branek, po třech na každé straně.

Hosté sice otevřeli skóre zápasu, ale nakonec to byli právě oni, kdo musel dotahovat. Nakonec pro sevillský klub vše dobře dopadlo, cenná remíza je na světě a pravděpodobně ani jeden divák se nenudil.

Tak se na to galapředstavení podívejme postupně. Už v páté minutě bylo jasné, že se ani jeden z celků nepřijel jen bránit nájezdům toho druhého. Carlos Vela má velmi dobrou formu, je aktivní a rád protahuje gólmany svými jedovatými střelami. To ukázal i proti brankáři Adrianovi, který měl co dělat, aby jeho ránu vytěsnil. Své štěstí zkoušel také Dorlan Pabon, ale s podobným efektem.

Po více než dvaceti minutách mohli jít domácí do vedení, branku Antoina Griezmanna ale sudí anuloval - ofsajd. A tak se poštěstilo hostům. Brankář Claudio Bravo si neporadil s únikem Jorgeho Moliny a útočník Betisu otevřel skóre.

Konec první půle ničím zajímavý nebyl, o to větší smršť čekala na místní nadšence hned z kraje druhé. Mikel González předvedl snad nejhorší obranný zákrok kola, při pokusu o odvrácení nebezpečí ohrozil vlastního brankáře a Dorlan Pabon měl velmi snadnou úlohu.

San Sebastián se ale nevzdal a snaha se mu vyplatila. Agirretxe vyhrál hlavičkový souboj, dostal míč na volnějšího Carlose Velu a mexický talent vstřelil svou dvanáctou letošní branku.

To ale v žádném případě nebylo vše - San Sebastián se chystal k velkému obratu. Neuběhla ani hodina hry, když se v zápase poprvé objevil nerozhodný výsledek. Na 2:2 srovnával hlavičkující Martínez, jehož přesné zakončení brankáře Adriana překvapilo.

Domácí Real Sociedad ucítil šanci a povedlo se mu dokonat obrat! Jen o čtyři minuty později zahrál v pokutovém území rukou obránce Ángel López a sudí Ignacio Iglesias nařídil pokutový kop. K jeho zahrávání se postavil zkušený Xabi Prieto a panenkovským dloubákem udělal domácím příznivcům radost.

Stále to ale nebylo z hlediska gólů vše. Hrdinou hostí se stala nová posila, mladý útočník Dorlan Pabon. Na jeho střelu neměl brankář Claudio Bravo nárok - 3:3!

Antoine Griezmann zlobil obranu soupeře, jeho centr si v závěru málem srazil do vlastní brány Antonio Amaya. S remízou se domácí hráči prostě smířit nechtěli, poslední ránu utkání měl na svědomí De La Bella. Jeho krásná střela ale na remíze nic nezměnila.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Atlético Madrid 0:0

03.03.2013 19:00

Góly: -

Málaga zastavila příval negativních výsledků a s favoritem z Madridu remizovala. Dál tak může snít o Lize mistrů pro příští ročník. Naopak Atlético bude bod asi mrzet, konkurent v boji o druhé místo a jeho městský rival totiž v sobotu porazil Barcelonu. Rozdíl mezi Realem a Atlétikem je tak jen dvoubodový.

Atraktivní souboj druhého celku La Ligy s tím čtvrtým sliboval mnoho gólových příležitostí. Nakonec zůstaly sliby vyplněny jen na půl - příležitosti byly, góly ale nikoli. Přesto je i po dnešním večeru tým trenéra Diega Simeoneho hned za Barcelonou.

Oba poločasy nabídly hned několik velkých šancí a pohledných kombinací. V jedné z prvních se objevil Falcao, který ještě vylepšoval pozici pro volného Diega Costu. Ten ale nemířil přesně. O další zábavu pro brankáře Caballera se postaral záložník Arda Turan, jehož tvrdá rána z pětadvaceti metrů zkušeného brankáře asi dost vystrašila. První zákrok si připsal také jeho oponent v bráně madridského celku, po Joaquínově centru hlavičkoval Piazón.

Kanonáda ve směru Willyho Caballera pokračovala, opět v tom měl prsty u nohou Turan. Záložník Cristian Rodriguez také přispěchal se svou troškou do mlýna, jeho projektil ale těsně míjel tyč Caballerovy brány. Exkluzivní pas z výrobny Joaquína neusměrnil správně Martin Demichelis, i když mu mnoho nescházelo.

Po úvodním náporu rychlé tempo opadlo a obě strany se rozhodly pro postupný útok. Držení míče a krátké přihrávky narušil až Rodriguez, který využil sklepnutí Falcaa a před koncem nabité první půle mu mnoho nescházelo.

Druhé dějství otevřeli hosté, spolupráce Filipeho s Kokem ale ke gólu opět nevedla. Atlético preferovalo systém krátkých přihrávek na jeden dva doteky, po Costově vybídnutí se snažil odstranit nulu z ukazatele skóre Rodriguez, dnes ale zkrátka neměl svůj den.

Své šance měla také domácí Málaga, po Antuněsově centru do výše vyskočil Weligton, brankáře Courtoise ale nepřekvapil. Ani Falcao, ani Adrián, ani dobíhající Turan neměli štěstí, brankář Willy Caballero se překonat nenechal. Deset minut před koncem se na zmar svých kolegů z útoku nemohl dívat Mario Suárez, který se elegantně dostal přes svého strážce a snažil se zakončit, brankář Caballero měl ale klíče od své svatyně u sebe a nikomu je nepůjčil.

Čas ubíhal oběma stejně, šancí ale přibylo již jen na straně hostí. Jesus Gaméz měl ještě dost sil, aby ubránil ostrostřelce Falcaa, poté se objekt mnoha prestižních klubů neprosadil ani přes dalšího protihráče. Celou akci završil Godín, jehož střela také mířila mimo požadovaná místa. Nic tedy už sudímu Jésusu Gilovi nebránil v ukončení pohledného zápasu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 0:0

03.03.2013 17:00

Góly: -

Na půdu Espanyolu zavítal Real Valladolid, my jsme se ale v Barceloně nakonec gólu nedočkali. Oba týmy se rozcházejí po rozpačitém výkonu s bodem. Díky němu jsou hosté zatím jedenáctí.

Střet dvou týmů ze středu tabulky řídil sudí Antonio Miguel Lahoz, který neměl moc problémů s disciplínou jednoho z celků. V celém utkání udělil jen jednu žlutou kartu, jinak svou roli zvládal. Ani jeden z týmů se nepouštěl do samostatných akcí, myslely především na pečlivou obranu. Jako první se o kontakt s brankářem prostřednictvím střely pokusil hostující Manucho, ale brankář Casilla si s jeho nepříliš povedenou ranou hravě poradil.

Na bránu domácích se pokusil vypálit také mladý záložník Omar, ale jeho projektil rozvlnil pouze boční síť. Aktivní Sergio Garcia vybojoval pro svůj celek rohový kop, z něhož málem udeřil Héctor Moreno, jeho hlavička ale mířila těsně vedle Hernándezovy brány.

Krátce před koncem prvního poločasu musel kvůli zranění střídat domácí obránce Diego Colotto, kterého nahradil Cristian Gomez. V nastaveném čase se k zajímavé střele odhodlal portugalský záložník Simao, ale pálil těsně nad Hernándezovu bránu.

Přímý volný kop zkušeného Portugalce Simaa se kroutil na zadní tyč, tam jej ale odvrátila pozorná obrana. Brankář Casilla měl plné ruce práce s pokusy Larssona a Manucha, oba pány ale zneškodnil. A znovu Casilla - tentokrát si počkal na pokus střílejícího Omara. Jeho protějšek v bráně Realu se musel vytáhnout rychlými reakcemi na střelu Rodrigueze, takže bezbrankové klání pokračovalo.

Snahu nelze ani jednomu z týmů upřít, ale dnes večer zůstalo pouze u ní. Nemůžeme vyzdvihnout výkony útočníků, vyzdvihněme proto alespoň pozorné obránce a dobré zásahy brankářů. Pět minut před koncem utkání se o změnu stavu pokusil Joan Verdú, ale brankář Dani Hernández byl připraven.

Poslední šanci utkání si na své konto připsal střídající Óscar González, ale pozorný Hector Moreno zablokoval jeho ránu. Po uplynutí dvou nastavených minut tak hlavní sudí ukončil bezgólový zápas a poslal oba týmy do šaten s bodem v kapse.

Více informací k zápasu

Granada CF - RCD Mallorca 1:2

03.03.2013 12:00

Góly: 9. Nolito - 13. Alejandro Alfaro, 90+3. Tomer Hemed

Mallorca vybojovala vítězství nad Granadou v poslední chvíli, když gól na 2:1 vstřelil Tomer Hemed ve čtvrté minutě nastavení. Pro Ostrovany to bylo první vítězství po devíti zápasech tříbodové abstinence, díky kterému se přiblížili záchraně v La Lize. Granada se naopak sestupové zóně znovu blíží.

V 26. kole La Ligy se setkaly dva týmy, kterým se v poslední době příliš nedaří. Mallorca devět zápasů po sobě nevyhrála, a tak jí celkem logicky patří až předposlední pozice, zatímco Granada v posledních dvou utkáních zakusila hořkou příchuť prohry.

Do důležitého utkání dvou týmů podobné kvality lépe vkročili domácí, kteří si hned na začátku zápasu vytvořili několik nebezpečných šancí. V 6. minutě Diego Buenanotte otestoval pozornost brankáře Aouateho a herní převahu zužitkovali domácí k prvnímu gólu Nolita, který se trefil o tři minuty později.

Obránce Juanma Ortiz, který nastoupil jen díky absenci Allana Nyoma, se dokázal parádně uvolnit přes svého strážce Lunu a poslal přesný centr do pokutového území, kde hlavičkoval přesně právě nikým nehlídaný Nolito.

Jenže domácí se z vedení mohli radovat jen pár minut, neboť poté se na levém křídle dokázal uvolnit Giovani dos Santos, který vběhl až do pokutového území a přízemním centem našel Alfara, který překonal brankáře Toňa.

Mallorca se mohla záhy dostat do vedení, když se dostal po rohovém kopu k zakončení Víctor Casadesus, jeho hlavičku ale dokázal zneškodnit skvělým zákrokem granadský Toňo.

Těsně před koncem první půle byli naopak hodně blízko vedení domácí, ale střelu Nolita dokázal na poslední chvíli vykopnout Aouate.

Po poločase se hned do tří vážných šancí dostal domácí Aranda, ale ani jednou nemohl oslavovat gól. Na druhé straně Granadu opět zachraňoval Toňo, který si poradil s nelehkou střelou z voleje z kopačky Víctora Casadesuse.

Andalusané i v druhé polovině drželi míč na svých kopačkách a tlačili soupeře, ačkoli Tomer Hemed, který v 71. minutě vystřídal Casadesuse, dokázal nastřelil tyč granadské brány.

Před zápasem řekl trenér Mallorky Gregorio Manzano, že z krize jeho tým dostane pouze výhra, ale průběh zápasu naznačoval, že se bude muset spokojit s remízou. Jeho svěřencům totiž na vstřelení gólu zbývalo už jenom nastavení.

Ovšem i to někdy ke gólu stačí. Mallorca získala rohový kop, který rozehrál Dos Santos. Jeho centr našel hlavu Hemeda, od které se míč odrazil do brány soupeře. Toňo si sice na míč sáhl a vyrazil ho, ale rozhodčí ukázal, že míč již přešel za brankovou čáru, a gól tak uznal.

Granada se již na vyrovnání nezmohla, neboť krátce po rozehrávce zazněl konečný hvizd. Mallorca se tak přiblížila záchraně, i když na 17. příčku stále ztrácí 4 body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Levante UD 2:2

02.03.2013 22:00

Góly: 27. Jonas, 45+2. Roberto Soldado - 16. Vicente Iborra, 89. José Javier Barkero

Valencia přišla o šanci dostat se mezi nejlepší čtyři týmy španělské nejvyšší soutěže, s desátým Levante totiž pouze remizovala doma 2:2 a zůstává pátá. Domácí museli brzy dohánět, když se trefil hostující Iborra, ovšem Jonas se Soldadem ještě do poločasu otočili skóre zápasu. Minutu před koncem ale vyrovnal Barkero a valencijské derby tak skončilo dělbou bodů...

Netopýři začali aktivněji, ovšem do brankové příležitosti se jako první dostalo Levante. V páté minutě totiž rozehrávali standardní situaci, po níž nebezpečně zakončoval Rios, branku ovšem těsně přestřelil. O deset minut později už to však hostům vyšlo na jedničku. Všechno to začalo autovým vhazováním po kterém se dostal míč v šestnáctce k Iborrovi, jenž neváhal a okamžitě prostřelil bezmocně se natahujícího Guaitu.

Domácí se pak snažili oklepat akcí Feghouliho, jeho dělovka k tyči ovšem připraveného Munpu nezaskočila. Na opačné straně poté zase zahrozil García, Guaita ale jeho pokus vytěsnil mezi tři tyče. Po necelé půlhodině hry se Valencia dočkala vyrovnání, když skvělou Parejovu přihrávku ještě nedokázal zužitkovat Canales, po jeho pobídce už však Jonas nemohl minout. A ještě do poločasu se domácí dostali i do vedení, ve třetí nastavené minutě totiž přesně odcentroval Feghouli a Roberto Soldado z prvního dotyku uklidil míč do sítě.

Los Che si vypracovali také první příležitost druhého poločasu, Albelda mířil velmi chytře a zpoza bránícího hráče Levante také namířil svůj pokus přesně k tyči, Munúa však vytasil fantastický zákrok. Domácí byli o něco lepším mužstvem, Soldado mohl prakticky rozhodnout, jenže trefil jen tyč. A domácí neproměněné šance nakonec litovali a zaplatili za ní dva body. V osmdesáté deváté minutě se trefil Barkero a srovnal na konečných 2:2. Valencia i tak ještě mohla strhnout vítězství na svou stranu, jenže Pareja vychytal Munúa a získal svému týmu cenný bod.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Athletic Bilbao 0:1

02.03.2013 20:00

Góly: 63. Markel Susaeta

Baskické derby mezi Osasunou a Athleticem dopadlo lépe pro hosty z Bilbaa. O jedinou branku zápasu se v druhé půli postaral Markel Susaeta povedeným volejem. Cenná výhra posouvá celek Marcela Bielsy do pohodlné šestibodové vzdálenosti od sestupových pozic.

S výjimkou potrestaného Ikera Muniaína byl jedinou výraznou změnou v sestavě Athleticu oproti porážce se Sociedadem návrat zkušeného Gorky Iraizoze do branky. Raúl Fernández se tak v základní sestavě objevil jen dvakrát a znovu se vrátil na lavičku náhradníků. Nutno dodat, že si Bielsa může gratulovat, neboť právě Iraizoz byl jeden z klíčových hráčů Athleticu v cestě za vítězstvím. Již v úvodu se hostující gólman musel činit, když v páté minutě nebezpečně pálil Kike Sola. Z následného rohu pokračoval v ohrožení branky Miguel Flano, ale Iraizoz obstál i tentokrát.

Osasuna byla zvláště v první půli o poznání lepším celkem, jenže své šance nedokázala využít. Hráč za hráčem ztroskotávali buď na vlastní nemohoucnosti v zakončení, nebo výtečném Iraizozovi. Své by mohli povědět Armenteros, Arribas či De Las Cuevas. Athletic měl naopak za celých pětačtyřicet minut šanci jedinou, a to když Aduriz dostal možnost nerušeně hlavičkovat z hloubi šestnáctky. Ani on však neuspěl a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po přestávce se hra poněkud uklidnila a šancí ubylo, stále to ale byla Osasuna, kdo se jevil nebezpečněji. Po skvělé práci Soly na levé straně hřiště se do vyložené šance dostal De Las Cuevas, jenže ani napodruhé neuspěl a svůj hlavičkový pokus poslal jen do náruče hostujícího brankáře. Brzy nato Athletic udeřil jako blesk z čistého nebe. Ibai Gómez zleva šajtlí odcentroval přímo k Susaetovi, jenž precizně provedeným volejem poslal míč do sítě.

Osasuna mohla zpytovat svědomí, proč neproměnila některou z dosavadních šancí, a hnala se alespoň za vyrovnáním. Přímé kopy Armenterose i Massouda sice mířily mezi tři tyče, ale Iraizoz pokračoval v soustředěném výkonu a lapal jeden míč za druhým. Poslední šanci zápasu měl Joseba Llorente, ovšem k usměrnění centru do branky mu chybělo několik desítek centimetrů. Athletic tak může slavit důležitou venkovní výhru, když z minima vytěžil maximum.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano 0:0

02.03.2013 18:00

Góly: -

Deportivo La Coruňa konečně po šesti porážkách v řadě dokázalo bodovat, ovšem bezbranková remíza s Rayem Vallecanem nic nemění na tom, že se stále nachází v hlubokých problémech. A to přitom mohou být domácí rádi alespoň za bod, neboť Rayo bylo obzvláště v první půli lepším soupeřem.

V samotném závěru byl pak navíc vyloučen Carlos Marchena, ale hosté již početní převahy nestihli využít. Výsledek 0:0 znamená, že Depor na sedmnáctou Zaragozu ztrácí propastných osm bodů. Rayo půjde do dalšího kola z osmého místa. Ani jeden z týmů do zápasu nešel v dobrém rozpoložení - Deportivo naposledy neprohrálo 13. ledna, Rayo pro změnu nezvládlo bodovat ve třech z posledních čtyř utkání - ale byli to hosté, kdo se jevil na správné cestě k znovunabytí formy.

První šanci zápasu nabídla dvanáctá minuta. Útočník Raya Alhassane Bangoura se řítil sám na brankáře Aranzubiu, ale brankář Deporu nakonec nemusel vůbec zasahovat. K zákrokům jej přiměly až střely José Manuela Casada a Roberta Trashorrase. Hosté neúprosně pokračovali v honbě za prvním gólem, ve dvacáté třetí minutě ztroskotal aktivní Bangoura na tyči a brzy nato jej skvěle vychytal Aranzubia.

Depor se na nepříznivý vývoj snažil odpovědět pokusem Alexandreho, jenž však skončil pouze v náruči Rubéna Martíneze. Těsně před koncem první půle měl další skvělou příležitost Bangoura, ale ani tentokrát neuspěl. Po změně stran se již hra poměrně vyrovnala a Rayo mohlo jen zpytovat svědomí, jak nedokázalo rozhodnout zápas hned v první pětačtyřicetiminutovce. Deportivo přinutilo Rubéna ke špičkovým zákrokům u střel Pizziho a Salomaa, Marchena následně mířil nad.

Jestli ale domácí chtěli v závěru strhnout výhru na svou stranu, vyloučení Marcheny v 85. minutě jim pořádně narušilo plány. Faul na Trashorrase byl rozhodčím oceněn druhou žlutou kartou a Rayo mělo pět minut s nastavením na to, aby využilo početní výhodu. Nechybělo mnoho a Piti by se této role zhostil, ovšem Aranzubia i tentokráte vytáhnul kvalitní zákrok a zařídil tak svému týmu alespoň bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 2:1

02.03.2013 16:00

Góly: 6. Karim Benzema, 82. Sergio Ramos - 18. Lionel Messi

První ligové El Clásico roku 2013 přineslo výhru 2:1 pro Real Madrid, který tak podruhé za sebou dokázal porazit Barcelonu. Domácí dostal do vedení Benzema, ale hned vzápětí srovnal Messi. Zápas rozhodla Ramosova hlavička z 82. minuty. Katalánci i tak nadále zůstávají v čele tabulky, Real se dotáhl na druhé Atlético Madrid.

Březnové El Clásico přišlo trochu o svoji prestižnost, neboť o mistrovi ligy je již tak trochu rozhodnuto a oba týmy se teď soustředí na jiné soutěže, především pak na Ligu mistrů, ve které se Real Madrid představí v odvetném zápase s Manchesterem United již v průběhu následujícího týdne.

Nabitý program a blížící se těžké zápasy se tak celkem pochopitelně odrazily na základních sestavách obou týmu. Na domácím stadionu od začátku nenastoupila největší hvězda Realu Cristiano Ronaldo, se kterým na lavičce náhradníků zůstal například i Mesut Özil, Gonzalo Higuaín, Ricardo Carvalho či Xabi Alonso.

Spekulovalo se tom, že Barcelona nepostaví Lionela Messiho, čímž by bylo El Clásico poloviční, ale Argentinec nakonec nastoupil, a tak jedinými, čistě síly šetřícími hráči byl středopolař Xavi a Carles Puyol.

Zápas se hrál již v 16:00, aby se na něj mohli v přijatelný čas dívat i fanoušci ze vzdálených koutů světa, španělským divákům ale tento netradiční začátek zápasu nikterak nevadil, neboť bylo Santiago Bernabeu beznadějně vyprodané.

Zápas se ještě nestačil pořádně rozběhnout a domácí fanoušci již mohli slavit první gól, kterým Real Madrid navázal na úspěšné tažení proti Barceloně v Copa del Rey, ve kterém klub z hlavního města přešel přes Katalánce do finále. Po domácí remíze 1:1 totiž na Nou Campu vyhráli 3:1.

K centru od levé čáry se dostal Álvaro Morata, kterého velmi vlažně střežil Dani Alves, a míč se dostal až před bránu, kde na něj nedosáhl skluzující Javier Mascherano, a tak se otevřela obrovská příležitost pro Karima Benzemu, který již neměl mnoho práce se vstřelením gólu do prázdné brány.

Jenže fanoušci Madridu se z vedení nemohli radovat moc dlouho, protože v 18. minutě našel Dani Alves dlouhou kolmou přihrávkou Messiho, který vběhl do pokutového území a ze své první šance hned vstřelil vyrovnávací gól. Svoji střelu k přední tyči schoval za Sergia Ramose, kterému míč navíc proletěl mezi nohama, a brankář Diego López na ni nedokázal včas zareagovat.

Byl to 18. gól Messiho v zápasech s Realem Madrid, což znamená, že hvězdný Argentinec vyrovnal dosavadní rekord legendárního hráče Realu Madrid Alfreda Di Stéfana.

V následující desetiminutovce se moc akce nedělo, Víctor Valdés musel pouze dvakrát sbírat centr z levé strany, ale vzrušení přinesla 32. minuta, kdy David Villa naservíroval Messimu s trochou štěstí míč přímo před bránu Realu Madrid, na toho se ale slétli hned čtyři hráči Realu, a tak Messi neměl moc času na kvalitní koncovku. Jeho nepříliš silnou střelu tak bez problémů lapil Diego López.

Sedm minut před koncem poslal nádherný centr ke vzdálenější tyči chorvatský záložník Luka Modrič, kde viděl nabíhajícího Moratu, ale mladík v sestavě trefil svojí důraznou hlavičkou pouze boční síť.

První poločas Barcelona držela po většinu doby míč na svých kopačkách a podobný scénář pokračoval i po přestávce. Jenže hosté si nedokázali vytvořit mnoho šancí. To největší byl průnik Davida Villy, ale Diego López však vyběhl.

V 55. minutě připravil José Mourinho dvojstřídání, kdy byli ze hřiště staženi Kaká a Benzema a na místo nich naskočil Sami Khedira a Cristiano Ronaldo. Ten se hned dostal do šance, z níž vybojoval přímý kop za faul, ale gól z něj nedal.

O 10 minut později zahrával Ronaldo další přímý kop, tentokrát z větší dálky, ale z lepšího úhlu. Rozhodl se pro své typické zakončení střelou, která rychle padá k zemi, a Valdés měl plné ruce práce, aby ji dokázal vyrazit mimo tři tyče.

I další šance patřila Ronaldovi, který se odhodlal a vrhl se mezi čtyři obránce Barcelony, ale jeho střela z úhlu skončila v boční síti.

V jedné z největších šancí druhého poločasu se objevil Morata, který dostal míč za obranu Barcelony, ale tváří v tvář Valdésovi selhal, neboť zkušený brankář dokázal na jeho střelu v poslední chvíli zareagovat a vyrazit ji kolem své levé tyče.

Deset minut před koncem ovšem zaúřadovala hlavička kapitána Ramose, který vyskočil nejvýše na roh Modriče a trefil vzdálenější roh Valdésovy brány. Real se tak dostal do vedení 2:1 a udělal důležitý krok k druhému vítězství nad Barcelonou v řadě.

A Real se mohl dostat do dvougólového náskoku, když se k dalšímu nebezpečnému přímému kopu postavil opět Ronaldo a svojí jedovatou střelou tentokrát trefil spojnici břevna a tyče. K dorážce se ještě dostal Pepe, ten ale mířil mimo bránu.

V nastaveném čase se zahrával ještě jeden přímý kop, opět z kopačky Ronalda, tentokrát si ale Valdés se štiplavou ranou poradil.

Na konci se ještě mohla kopat penalta, když se v pokutovém území soupeře poroučel k zemi Adriano po kontaktu s Ramosem, ale rozhodčí faul neodpískal. To neunesl Iniesta, který obdržel za protesty žlutou kartu, a také Valdés, který viděl rovnou kartu červenou.

Real tak zvítězil 2:1 a potvrdil, že momentálně má lepší formu než Barcelona, která se nedostala skoro do žádné výrazné šance.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Zaragoza 2:0

01.03.2013 21:00

Góly: 21. Adrián Colunga, 61. Sergio Escudero

Getafe nadále bojuje o vysněné evropské příčky, když se mu v 26. kole La Ligy podařilo porazit Real Zaragoza 2:0. Pod góly se podepsali Adrián Colunga a Sergio Escudero, kteří tak nedovolili Zaragoze odpoutat se více od hranice sestupové zóny.

Trenér Luís García slíbil svým svěřencům, že pokud v pátečním zápase naváží na vítězství nad Mallorcou z minulého kola, dopřeje jim tři dny volna. A hráči na tuto nabídku očividně slyšeli, neboť tři body nakonec urvali.

Začátek zápasu patřil domácím, když se do šancí dostal Leon s Colungou, ale ani jeden tyto příležitosti nepřetavil v góly. O to se na druhé straně snažil Ruben Rochina, který ale v 10. minutě ztroskotal na dobrém zákroku brankáře Miguela Moyi. Úvodní gól zápasu ale na sebe nenechal dlouho čekat. Bývalý útočník Zaragozy Colunga se dostal po nízkém centru Leona k míči a z blízké vzdálenosti nedal žádnou šanci brankáři Pablu Alcoleovi. Hosté mohli ještě do konce poločasu snížit, to by ale své velké šance museli proměnit Glenn Loovens a Hélder Postiga. Již konec první půle nenabídl příliš fotbalové krásy, ale vývoj druhé pětačtyřicetiminutovky byl ještě horší. Hra byla rozkouskována nespočtem přestupků a faulů, z nichž jeden způsobil následnou dominanci domácího mužstva.

Loovens totiž v 50. minutě zápasu viděl žlutou kartu za faul, ale toto varování mu očividně nestačilo, neboť o deset minut později odkopl po odpískání dalšího faulu míč a uviděl druhou žlutou kartu. Byl tedy vyloučen a citelně oslabil tým, který již tak prohrával.

A domácí svoji početní výhodu dokázali proměnit, když se v 60. minutě postavil k přímému kopu Escudero a za výrazné pomoci teče obranné zdi dopravil míč za záda Alcolea. Domácí vedli 2:0, ale utkání si mírně zkomplikovali ve chvíli, kdy se po dvou žlutých kartách musel z hřiště odebrat i domácí Leon. Ten nejprve fauloval a jen o pár minut později zahrál rukou.

Hosté ale srovnání sil na trávníku již nevyužili, a tak se Getafe posunulo na 8. příčku, přičemž ztrácí pouhé čtyři body na Ligu mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona26222283:3068
2.Atlético Madrid26183548:2357
3.Real Madrid26174564:2455
4.Málaga CF26127737:2443
5.Valencia CF26126838:3942
6.Real Sociedad26118744:3441
7.Real Betis261241037:3840
8.Getafe CF261151037:4438
9.Rayo Vallecano261221234:4338
10.Sevilla FC261051138:3835
11.Levante UD261051132:4035
12.Real Valladolid26971034:3334
13.Espanyol Barcelona26881031:3532
14.Athletic Bilbao26851331:5029
15.CA Osasuna26771222:2828
16.Granada CF26751425:3826
17.Real Zaragoza26741525:3825
18.Celta Vigo26651525:3623
19.RCD Mallorca26561526:4921
20.Deportivo La Coruña26381529:5617

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (833)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zaragoza do segundy ?? Not bad

Reagovat
Masi

Zaragoza si jen tak hraje, ta spadnout prostě neumí...

Reagovat
Manik...

nesmí

Reagovat
Israha

Radši oni než Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

to áno ale najlepšie by bolo keby s tých tímov ohrozených zostupom vypadla Granada

Reagovat
smazaný uživatel

Granada nesmie padnuť !!! to je sympaticky tym

Reagovat
Israha

Čím? Herním projevem určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A čim je sympaticka Zaragoza ??

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza je tradičný účastník PD

Reagovat
Israha

Je to prašť jak uhoď, ale Zaragoza hraje imho o něco pohlednější fotbal a má kvalitnější kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa taký nijaký nemám k ním vzťah podobne ešte aj k Osasune

Reagovat
smazaný uživatel

Zaragoza , Mallorca , La Coruna tieto kluby keby vypadli tak mi to nebude vobec vadit

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruňa patrí do PD jednoznačne aj keď asi vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem ale ked vydim aky futbal predvadzaju tak nech idu radšej do segundy

Reagovat
smazaný uživatel

nj tá ich obrana

Reagovat
smazaný uživatel

ich obrana je uplne na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

ale Marchena bol kedysi dobrý obranca

Reagovat
smazaný uživatel

keby la coruna mala dobru obranu tak hra kludny stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

nuž ale pri tej ich súčasnej forme by im nepomohol k záchrane ani Diego Tristán v najlepšej forme

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hej

Reagovat
smazaný uživatel

inak som zvedavý kto postúpi zo Segundy Elche to už má asi isté ďalej by som si prial Alcorcón a Villareal ale asi postúpi ešte Almeria a toho tretieho netuším

Reagovat
smazaný uživatel

na Elche som strašne zvedavy v Primere

Reagovat
smazaný uživatel

ich súpiska mi moc nehovorí poznám z nej iba Aarona Ňiguéza aj to ešte z fify

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam nepoznam nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sme na tom podobne

Reagovat
smazaný uživatel

ale musia mať dobrych obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

nj alebo brankára vo fife 10 za nich chytal ešte Caballero čo je teraz v Malage

Reagovat
smazaný uživatel

..ale ako kukam tak ked postupia do primery tak podla mna budu dosť defenzivny

Reagovat
smazaný uživatel

jj ako nováčik ani inú možnosť nebudú mať

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej ..ale napriklad valladolid ako novačik hra celkom dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nj ževraj hlavne Ebert hrá dobre aspoň podľa ohlasov na EF

Reagovat
smazaný uživatel

ja som Pozrel par zapasov valladolidu a ebert hral fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ževraj ho chce Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

o tom som nepočul

Reagovat
smazaný uživatel

väčší bordel ako tá špinavá banda neexistuje... teda, až na Movillu, to je pánko

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ja debil a ešte som to aj komentoval už si spominam lol jj

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa

Reagovat
smazaný uživatel

jj to preto lebo som sa už moc nim nezaoberal

Reagovat
smazaný uživatel

inak on bol jeden rok dokonca aj nejakom širšom výbere na bundesligového hráča roka čiže to až také prekvapenie nie je

Reagovat
smazaný uživatel

asi nie ale pre mna hej lebo dovtedy som ho nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že sa dokázal tak rýchlo aklimatizovať v Primere ktorá je úplne odlišná od BL už prekvapenie je

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hej

Reagovat
smazaný uživatel

inak ako typuješ El Clásico ja 1:1 ale obávam sa že to môže skončiť aj výhrou Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tipujem 2:1 pre real

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiež dosť možné keby som podával tak dám 1X ale zatiaľ mi stačí tipliga tu na EF

Reagovat
smazaný uživatel

ja som podal čistu 1

Reagovat
smazaný uživatel

to je dosť riskantné ale pri súčasnej forme Barcy dosť možné

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale riskovať sa oplati

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa hovorí risk je zisk teda aspoň niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ale mne sa to oplati

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ešte uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

však jasne a ty si fanda barcelony však ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tušil som to !

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi fandíš Realu či ??? a ešte Bilbao mi je sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Ano fandim realu a bilbao je aj mne dosť sympaticke

Reagovat
smazaný uživatel

za Bilbao páči sa mi fylozofia toho klubu nedávať veľa peňazí za posily ale brať talentovaných mladíkov z okolia

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ..len škoda že su uplne z formy v minulej sezone v europskej lige sa mi moc lubily

Reagovat
smazaný uživatel

ja len dúfam že nezostúpia inak ešte nikdy sa im to nestalo trochu ma sere Bielsa tým že necháva Llorenteho na lavičke ale musím priznať že Aduriz ho skvele zastupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej ...škoda no že nehra ked to už je jeho posledna sezona

Reagovat
fenixLFC

ina diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

still better than liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nebude mít na hřišti Real Undiana, takže máme šanci i něco uhrát.

Nicméně tak jako tak to nejspíš neuvidím. Ten Realem vybrečenej čas je na sledování naprosto na houno.

Reagovat
smazaný uživatel

vybrecenej? chceli hrat v piatok a nedovolili im to, bud rad, ze sa hra v sobotu a dost hracov bude oddychovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedovolili, ale oproti normálnímu čas přesto posunuli. To je asi to Villarato, kterým se Madristi tak rádi ohánějí ...

Reagovat
Kenneth

Po tý poràžcce ses tu dlouho neukàzal

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufejme, že po dnešku se tu neukáže ještě déle

Reagovat
smazaný uživatel

rikal sem si uroven diskuse se nejak zvedla

Reagovat
smazaný uživatel

zatim sem nevidel vykon rozhodicho po kterem by si nebrecel ufnukanku

Reagovat
Aldeano

Čas zápasu Realu vyhrál zápas že?

Reagovat
Losinho

Nebo díky rozhodčímu. Uvidíme, co si vybere

Reagovat
Kenneth

Snad nebude hrát Carvalho ale Ramos. Kaká misto Özila a Marcelo. Do útoku Morata

Reagovat
dantetomas

to bola hroza a nie futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku, s béčkovou sestavou. Z pěti posledních EC 3 výhry, 2 plichty. Konečně začíná dobro vítězit nad zlem. :)

a že ubylo těch fanoušků barcelony za poslední dobu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri fcb, ještě, ze ses tu ukázal nebo by se ti ubožáci zbláznili bez tebe, už tě tu vyvovávají jak ducha...

Reagovat
smazaný uživatel

nemělo bejt sem, i když jsem chtěl předrím na ten přihlouplej komentář zareagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Boží mlýny melou barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu ale jiste se jim zacinaji vracet ty zrudnosti ze zapasu proti Chelsea a to je jen a jen dobre.

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

A za Inter(Motta) a Real(Pepe/Alves)...

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste zdaleka ne, zatim jsme jen u zapasu s Chelsea, pevne verim, ze se jim to postupne vrati vsechno.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a 2006 Chelsea a AC Milan, alebo Arsenal 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
teenz

Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona se zacina sypat jak domecek z karet.

13 bodu, pri soucasnej forme Kdessilony neni nerealny, tak jedem.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico podme, este ich dobehnete

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to evidentne vypustila a valdes je amatér

Reagovat
Aldeano

Jj taky se mi zdá, že se Messi s někým vsadil a poslední zápasy vypouští

Reagovat
smazaný uživatel

jiri fcb a messi jsou nejak neviditelni...

Reagovat
smazaný uživatel

real měl štěstí protože blue pig to neodpískal penaltu pi**

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

stačí sa pozrieť na tabulku, ale kto stavil posledné 3 zápasi na prehru barci slušne vydelal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na to hodnocení, tak to měl Real zase pořešené. Kdo pískal dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Na tebe tu každej čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

a vidíš to. Většinou je to tak, že jsem já ten, který tu prý nemá být. Zvláštní.

Každopádně - co jste potřebovali? Zvýšit kvalitu diskuse? Na to vám už kašlu. Utopte se ve svých sratchkách.

Reagovat
teenz

Nebreč kašpare.

Reagovat
Losinho

My se topíme ve tvých.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom mi povyprávěj. Já vám dal dobrý 4 dny klidu a vy se teď koupete v mých sratchkách?

Reagovat
Losinho

Bylo to myšleno dlouhodobě. Je od tebe hezké, že jsi nás nechal nadechnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A vidíš, jak to dopadlo. Zvlčeli jste a udělali jste tady z toho hroznou žumpu. Ne, ne, tady musí být madridské děti stále pod kontrolou zkušených dospělých, jináč vyvádějí kraviny. Zase jsem se přesvědčil, jak moc důležitý tady jsem.

Reagovat
Losinho

Však jo, aspoň je sranda.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

uz brecis i kdyz si to nevidel, prekonavas sam sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Roura nerad kouří roury, tak už jim rozhodčí všechno nepískají, hned je to potom poznat. Hlavně ten pohárový zápas se už podobal fotbalu a ne baletu.

Reagovat
indy

to boli reci, ako sa treba poucit z tych 2 prehier...nic sa na nasej hre nezmenilo, stale to je to iste pomale posuvanie si lopty bez nejakeho pohybu od utocnikov, ked uz sme pri superovej brane tak nevystrelime a ckorunu tomu celemu nasadzuje tragicka defenziva.... uz b ymohlo skoncit nasadzovanie hracov bez formy, Pedro s Piquem nemaju v zaklade co robit , koniec koncov ani Messi, ale bez neho ten gol uz fakt nedame... teraz treba do hry dynamicke typy ako Adriano, Tello alebo Alexis, ktori tomu daju aspon pohyb, ten nam chyba najviac

Reagovat
didosh

chtěl jsem se zeptat která sázkovka má nejvíc live přenosů?

Reagovat
FC Porto FC

Valdés je dobře vymazanej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
didosh

proč se vůbec tak vstekal?

Reagovat
Čivrss

Možná uviděl tu tvojí hrubku

Reagovat
smazaný uživatel

jiri jiri, ty si dylinka :D :D těší mě, jak si Mourinho dělá z barcelony trhací kalendář. Přece jen je to tvůj oblíbenec. Clásico neClásico hodí tam béčkovou sestavu a i tak ZASE vyhraje a barca se zmůže tak tak na dvě střely na branku....náááádhera, prostě náááááádhera

a to letecké představení v nastavení? chlapci to nemůžete myslet vážně, další ostudný pokus barcelony o penaltu (v posledních dvou zápasech tak 5tý-6tý)

škoda že Morata nedal loženku (po geniálním pasu Pepeho) a Ronaldovi chyběl kousek štěstí, mohlo být ještě veseleji :)

Reagovat
smazaný uživatel

stačí sa pozreť na tabulku a francovych tĺčikov

Reagovat
CHONG

Nemám slov, že ty šupáky porazíme dvakrát v jednom týdnu jsem teda nečekal ani já, to je takřka splněný sen. Díky hoši! HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je proste genius.

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
Infi

porazit jednu z nejslabších Barcelon 2x po sobě není zas taková výhra si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

"jednu z nejslabších Barcelon".. odrazu

Reagovat
Infi

vypadá to na to, že hraje ve formě?

Reagovat
Ed_Hazard

za tú formu možeme prakticky my a AC....inak by ste boli stále ten božský a nedotknutelný tým

Reagovat
smazaný uživatel

zapas z povinnosti, nechcelo sa Realu, nechcelo sa Barcelone, jedinemu komu sa chcelo bol rozhodca, hadzal tam karty bezhlavo ako sa mu zachcelo, ale hlavne, ze sa mu chcelo...jedine co sa mu nechcelo, bolo odpiskat jasnu penaltu a ukoncit tu tragikomediu nerozhodnym vysledkom...chcel som si to vychutnat, ale nedalo sa to, clasica uz nehraju hraci, lebo sa im nechce, ale media a rozhodcovia, ktorym sa chce aspon zviditelnit...no chcelo sa vam na to pozerat, mne teda rozhodne nie...

Reagovat
smazaný uživatel

hraci ho hraju, ale nerozhoduju, aby som bol presny...

Reagovat
CHONG

Možná, že kdyby se ten váš šašek nesnažil kvalifikovat se na olympiádu ve skoku do dálky, tak by to rozhodčí foukl

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme hráli tohle proti Realu v Copě (venku) a proti AC v LM, tak jsem si taky myslel, že hráči nechtějí. Teď si ale myslím, že spíš už nemohou. A jestli to tak je, tak jsme něco hrozně provařili. Otázka je kdo a co.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame trenera, kormidelnika, plaveme do neznama, do zahuby...v prvom rade potrebujeme do dalsej sezony trenera...Vilanova nech sa lieci, lebo zdravie je najdolezitejsie...byt na lavicke Barcelony, to znamena psychicke a fyzicke vypatie a to mu k uzdraveniu neprida...

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslím, jestli by nebylo od věci kopnout Rouru do řitě a najmout na zbytek sezony nějakýho opravdovýho kouče. Jako máme v lize 12 (9) bodů náskoku, ale tenhle neumětel by to mohl dokázat ztratit. Nehledě na to, že musíme ten konec v lize zvládnout i kvůli seběvědomí do další sezony. Doklopýtat k titulu třeba o bod by byla katastrofa. Letos ...

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne treba konat, Roura zo zaciatku este tazil z Vilanovovej prace, ale teraz, ked to ma zobrat do vlastnych ruk, tak zlyhava...

Reagovat
smazaný uživatel

*Vilanovej

Reagovat
-Carles-

Mala byť penalta?

Reagovat
Aldeano

Konakt tam byl, ale Adriano tomu dost přidal... Byla by hodně přísná... Takže nee.

Reagovat
Aldeano

*Kontakt

Reagovat
-Carles-

Myslím že tam dotyk bol, tam asi niet pochýb. Otázne je, čo videl rozhodca...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby neskákal jak debil, tak nemám nic proti. ale takhle už principu jsem rád, že se nepískla

Reagovat
smazaný uživatel

A za tu penaltu po skoku Cristiana v Copě jsi rád byl nebo ne?

Reagovat
teenz

Skoku prej. Jiří, už toho nech.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Při skoku musí člověk většinou odlepit nohy od země, což se v Ronaldově případě moc nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale letěl dávno předtím, než se ho dotkla kopačka Piqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš tak hlo*pej nebo si z nás děláš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak promiň, ale to byla jasná pecka. Pique mu jasně srazil obě nohy, jestli si dobře vzpomínám, tak se pak nediv.. Tady prostě z toho zákroku vidíš, že ten hráč chce víc spadnout a následnou pecku, než radši vystřelit na bránu. Pískatelný to bylo. Ale jak jsem napsal - mě tak děsivě iritujou tyhle pády. a nemysli si, že jsem nějak zaujatej na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, popsal jsi to skvěle - i Cristiano chtěl spadnout a dokonce tak moc, že padal už před kontaktem. Proto ty dva zákroky porovnávám.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole. Najdi si na youtube ten zákrok. a řekni, jestli plachtil už před kontaktem. já to tam teda nevidím. https://www.youtube.com/watch?v=Pra1ZWXZKXo Dneska tam kontakt byl, ale řekni mi, jestli si opravdu myslíš, že ten hráč byl tou nohou ovlivněn natoli, že se třikrát ve vzduchu ještě neotočil??? zkus být objektivní...

Reagovat
SIRBRANIKE

Faul to bol, ale to naše letectvo ma fakt serie...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš? Proč nevíš? Vždyť mu evidentně zakopnul o nohu. V čem je u tebe problém?

Reagovat
Mada

podívej se pořádně a zjistíš že tam ani kontakt nebyl...

Reagovat
teenz

To po něm nechtěj.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám na to znovu a ten kontakt tam vidím.

Reagovat
alcantara

V televizii bol jasne vidiet.

Reagovat
Mada

maximálně až po tom co krásně letí

Reagovat
C0br

Evidentní dive

Reagovat
alcantara

Mala

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby k ní nepřidal tu šaškárnu, tak jo. Takhle se není čemu divit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
alcantara

CIze nepiskat jasne faul kvoli pridanej etude? Aha, to bude urcite v sulade s pravidlami.

Reagovat
Mada

to žádnej faul nebyl, tohle je neskutečný co tady předvádíte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten třímetrový skok si rozhodčí obhájí. Nevím proč by to měl pískat, když si z něj hráč dělá prdel.

Reagovat
-Carles-

Tiež ma to hneď napadlo, buď to rozhodca nevidel dobre alebo to neodpískal kvôli tomu ako to Adriano "prehnal"

Reagovat
SIRBRANIKE

To koleno bolo vidieť len z jedneho uhlu, rozhodca ho nevidel - asi ani nemohol, videl len tigrý skok / za to by som dával pokuty, nech s tým už idú do p..e /

Inak ak to u nás i naďalej povedie pán Roura, tak nebude asi ani titul v lige, LM je už v háji / nulu neudržíme ani omylom /

Ja som to hovoril už pred vianocami, že ten náskok v lige je až absurdný, vzhľadom k tomu ako hráme / v niektorých zápasoch sme mali viac šťastia ako rozumu/. Ale nečakal som, že to pojde až do takých s prepáčením sračiek.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to že hráči u faulu skáčou jak dementi, tak už bych to z principu nepískal, aspoň by se to konečně odnaučili.

Reagovat
smazaný uživatel

mala, mu tam nastavil nohu, kontakt tam bol...jasnejsia ako v poharovom clasicu...

Reagovat
Losinho

Kontakt byl, ale tím skokem se mu asi povedlo oklamat rozhodčího takovým způsobem, kterým ho oklamat nechtěl.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se tak poptával, tak naše hra zase hrozná. Rourovi se to pod rukama sesypalo neuvěřitelně. Horší kouč u nás nebyl hodně dlouho. Nebo mě teda teď nikdo nenapadá. Sandro by měl zareagovat, protože jestli chceme hrát proti AC zase tužku, tak máme po sezoně. Tito musí trpět, když to vidí. A Pepek dvojnásob.

Reagovat
I am Mancunian

tito sa kvoli tomu ani nevylieci z rakoviny

Reagovat
smazaný uživatel

to má bejt jako vtipný? Nebo trapný? Nebo co to má jako být?

Reagovat
I am Mancunian

ani jedno, skus este raz tipnut

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem tak, ale jen slyšel, tak Roura není ani hlavní kouč. co je na tom pravdy? Kdo určuje sestavu a další základní věci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tito, nicméně je Tito tisíce kilomentrů daleko. Na hráče nemůže mít žádný vliv. Roura je evidentně nedokáže na zápasy připravit a ani namotivovat. Tito dokázal vyhrávat i v závěrech zápasů. Roura to radši zabalí hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

trapne vyhovorky placko :)...este pred mesiacom bola barcelona z inej planety ktora nepotrebuje trenera..a teraz sa hladaju vyhovorky...zalez radsej tam kde si od utorka

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Barcelona nepotrebuje trénera to tu padalo z iných úst ako tých barcelonských

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší týmy už prostě Barcelonu prokoukly a na ten jejich styl se dokážou připravit. Bude to chtít nějakou změnu..každopádně víc střel z dálky a míň zpomalovat hru při protiútocích.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
FC Porto FC

taky sem to říkal že ej to Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

farselonsti fanousci by se mely podivat na opakovany zaber ze ktereho je jasne videt ze k zadnemu dotyku mezi ramosem a adrianem nedoslo ale ne oni radsi budou brecet protoze nic jineho neumeji ste ubozi

Reagovat
Kluivert9

Bez trenéra se hrát nedá a Barca to teď potvrzuje každým svým zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

ani s otvorenou obranou sa celá sezóna nedá odohrať, teraz clasica vyhráva mourinho a nie real, je to specialone na taktiku oproti tomu rúrovi či ak sa to volá

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ďalšej prehry s Realom ale život ide ďalej Visca el Barca!

Reagovat
didosh

chtěl jsem se zeptat která sázkovka má nejvíc live přenosů?

Reagovat
madridcan

Som len cez mobil, takze dlhsie potom, ale ako bol Pedro sympaticka raketa v svojej prvej sezone v A time, tak je teraz nesympaticky hajzel co do kazdeho subpja ide s hlavou pri vajciach supera. To nech si robi v sprche so spoluhracmi a nie na ihrisku.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SIRBRANIKE

Je asi lepšie mať v týme jedného blázna čo vyburcuje mužstvo, než polovičku hračov ktorým sa nechce behať a pri prvom kontaktu idú hneď k zemi a pri každom faule sa zletia na rozhodcu ako osy. Mne nevadí, že sa nevyhráva, ale to akým sposobom sa na ihrisku prezentujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

jak zase Madridisti uboze onanujou...

Reagovat
smazaný uživatel

madridisti neonanuju placko...madridisti maju na to svoje priatelky a manzelky

Reagovat
Kluivert9

Klasika... dej jim dnešní večer, 99% z nich tady zas do příštího El Clásica neuvidíme

Reagovat
teenz

Řikaj super fanoušci, kteří barce fandí poslední rok-dva. Do té doby netušili ani, že je balon kulatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty znáš ty fanoušky? radši nemel blbosti

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jasnej případ, co si budeme nalhávat

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne ale ty netušíš do ted co je fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se necpu do něčeho, čemu nerozumím. To se o tobě říct nedá.

Reagovat
Kluivert9

Tak sem furt nelez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se sem cpeš... já tomu rozumím se asi pleteš chlapče...

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně že Realu se fandí celou věčnost

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Manik...

máme proč

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš psa bíti, hůl si vždy najdeš .. Přijde mi ubohé, navážet se do fanoušků Realu jen kvůli tomu, že nemáš jakékoliv argumenty, kterými by jsi vyvrátil fakt, že byl Real dnes i minulé Clasico lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

druha pule plna emoci, real fotbalovejsi, karty mnohdy uplne zbytecne, Modric, Ronaldo

Reagovat
Kluivert9

Pique, Iniesta...

Reagovat
alcantara

Roura je este spokojny s pristupom timu. Po dvoch prehrach...

Reagovat
-Carles-

Roura je *****...

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Roura by mal trénovať nejaký provinčný tím ale nie Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

taky ji trénuje z nouze, to pochop... ještě donedávna to byl asistent asistenta...

Reagovat
smazaný uživatel

Timhle tempem tam za chvili bude trenovat ukliecka.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nevím, ale první půlka v Copě se mi přístup líbil

Reagovat
Fairplay

Tento výsledek mě hodně překvapil. Čekal jsem, že Real nasadí z půlky náhradníky, ale že i s nimi porazí Barcelonu?

Reagovat
Al Capone

Naprosta parada, sice titul je uz samozrejme v pr*eli, ale takto znechutit Barcelone sezonu kdy v El Clasicu zvitezili jenom jednou a to jim jeste bylo uplne k nicemu je nadhera. Takovy titul bych radsi ani neslavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca má sice vysoké držení míče, ale prostě ten jejich házenkářský styl už nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri fcb, ještě, ze ses tu ukázal nebo by se ti ubožáci zbláznili bez tebe, už tě tu vyvovávají jak ducha...

Reagovat
Aldeano

S Filipem12 jsou to legendy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je tam opravdu taková tma jak se říká?

Reagovat
Losinho

Reagovat
Fairplay

Jinak opět škoda některých šancí, například Morata mohl dát po úžasném pasu od Pepeho, stejně tak neskutečná střela Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten futbal nechutne začína pripomínať ten stojací profesorský futbal z poslednej Rijkaardovej éry a je úplne jedno kto kde nastúpi.

Počas zápasu sme si mohli odškrtať všetky dôležité prvky, na ktoré sme čakali:

Každý vedel, že Barcelona čisté konto neudrží, otázkou bolo kedy to príde. Hráči ako keby nechceli napínať fanúšikov balugranas a inkasovali už v 6tej minúte a mohli sa sústrediť na svoju hru.

Mascherano bol zase u všetkého dôležitého, čo sa stalo pred našou 16tkou.

Messi si pripísal gól a pokračuje vo svojej sérii. Alba na tento fakt vskutku skvele zareagoal a zapózoval na SB a rozvášnil ešte viac dav fanúšikov merengues naviac jeho fotka obletí svet pod. ako penalta Sergia Ramosa minulý rok.

Prvý kontakt na Cristiana Ronalda sa odmeňuje žltou kartou a Piqué mal šťastie, že tentokrát bol CR7 pri rohovom praporku a nie vo vápne. Naviac top hviezdy nie len že sú chranené na ihrisku oni majú snáď sudcovskú imunitu a ich fauly sa nemôžu odmeniť karetným trestom.

Dobrý výkon Madridu kazil iba ochotník Pepe, ktorý prežíval každý kontakt podobne ako J. Alba v utorok.

Otázka za 5 bludišťákov pre fanúšikov Madridu. Prečo keď dáte rozhodujúcu branku a môžete si užívať ten pocit víťazstva nad Barcelonou prvú vec čo začnete robiť je prasiť. To neviete uniesť ani víťazstvo?

A čo dodať na záver? Adriano nie je proste Cristiano Ronaldo a odpísakť penaltu v 93. minúte na SB to by si snáď nedovolil ani Overbro a tak Barcelona bude v tomto zápase v očiach fanúšikov Madridu a haterov simulantská a nie UEFAlonská.

Visca Barca.

PS: Fanúšikovia Barcy čo zápas nevideli o nič neprišli a snáď svoj čas strávili lepšie ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Já makal na baráku. Jsem si jist, že hodnot jsem vytvořil víc, než všichni Madristi zde na fóru.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

musel by si postavať 200 barákov, opraviť ďaľších 100 a pokosiť trávnik pri 300 barákoch aby tvoje vytvorené hodnoty prevyšovali tvoje manipulatívne a neobjektívne príspevky na tomto fóre. Tu si s madridistami nemáš čo vyčítať.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to napsal jinak - musel bych jet několikrát s hounocucem, abych stihnul vyvést ty kopy sratchek, co tady Realisti stihli během těch pár hodin vyprodukovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si potom ten hovnocuc zapni pri každom tvojom príspevku o FC Barcelone, ich hodnota sa rovná tým madridským :)

Reagovat
smazaný uživatel

cize ked komentare madridistov su sracky, a ty ako si uz vyssie pisal, si vytvoril viac hodnot, tak si potom musel vytvorit za tie 2 hodiny viac sraciek ako vsetci dokopy to sa mi paci

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze Barcelonsti fanousci nebudou yhru v lize slavit. Protoze preci neporazili ani jednou Real.

Reagovat
teenz

Reagovat
Losinho

Největší prdel bude, až vyhraje Atlético

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Já v to doufám. Jak se říká dva se perou, třetí se směje. A s Atleticem se furt nečeká a mohou překvapit. Hodně napoví zápas v Malaze.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

.......že by Atlético ještě zaútočilo na titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

a pořád budou brečet a vymýšlet si svou pravdu.....neuvěřitelné jak to kluci katalánští nezvládají ;)

Reagovat
smazaný uživatel

béčko Realu si vyšláplo na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

penalta nebyla, Adriano pěkně skočil.S penalta na Nou Campu byla jasná...

Reagovat
Losinho

Já fakt nechápu, jak o té pohárové někdo může pochybovat. Moc jasnějších penalt snad ani být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože fans Barcy mají rádi Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolim si tvrdit, ze to byla nejjasnejsi penalta, ktera kdy v Clasiku byla nebo nebyla pisknuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Real jasně lepší, zasloužená výhra Barca vypadne z Ligy mistrů a budu moct konečně bouchnout to šampáňo, které si archivuji na zisk trofeje Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

buchni ho veru teraz lebo kym sa dockas Arsenalu tak ti aj prekysne

Reagovat
smazaný uživatel

tak a konecne mate tu vasu nadpozemsku Barcelonu v plnej krase.

nic nie je vecne a tak ten ich nudny futsal s vozenim lobdy do sirky uz omrzel asi aj samotnych hracov.

Hala Madrid & Special One !

Reagovat
patas92

futsal není nikdy nudný

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat ne, ale koukat na to je vrchol nuda.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

njn pro fanouška Realu je tom moc technické a moc se hraje s míčem

Reagovat
Kluivert9

není to nakopávaná no

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Ale Barcelonská házená jo

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion Madrid a Special five...

Reagovat
smazaný uživatel

dám to aj sem lebo vy barcelónsky zase drístate svoje:

Verdikt rozhodcu bol správny pri tej situácii:) to že by si to obhájil nieje argument k tvrdeniu že to bola jasná penalta trošku súdnosti los cúlos Ak by tam kontakt bol nepoviem ani slovo ale kontakt tam nebol :)

Reagovat
smazaný uživatel

já to sice neviděl, ale faul to rozhodně nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kontakt tam jednoznačně byl, ale Adriano to dost přihrál. Byla by přísná.

Reagovat
Mada

nebyl, a stejně kontakt se nerovná faul

Reagovat
smazaný uživatel

musel tam byť (beriem spať svoje tvrdenie) ked ramos vyhlásil že nevie či tam kontakt bol :D ak by tam nebol nepovie takúto kktinu ramos ramos aspoň vidno aký sú tí futbalisti jednoduchý ľudia :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/hdO_rzA2mLM

Skoda jak prase.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, mohl to bej gol typu - lip to ani trefit neslo

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Aldeano

Nádherná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli takovýmto zápasům je člověk hrdý na svůj oblíbený klub. Ze stabilní základní sestavy Realu nastoupil na svém místě akorát nerozehraný Benzema, jinak nahrádnící Realu sehráli vyrovnanou partii s Barcelonou v téměř plné síle a nakonec ji i zaslouženě porazili.

Vyrovnávací gól Barcelony byl hodně laciný, tudíž jsem rád, že Ramos splatil dluh vítězným gólem, velmi dobře zahráli i Modrič s Moratou, který přihrál na první gól, měl tam několik povedených akcí a zdá se mi být poslední dobou lepší a prospěšnější týmu než Callejón. Po příchodu Cristiana s Khedirou se opět projevilo, jak jsou pro nás ti dva společně se Xabim a Özilem důležití, protože jsme byli daleko pevnější v kramflecích a nebezpečnější směrem dopředu.

Kontakt Ramose s Adrianem zůstal podle mě správně bez odezvy, protože jestli k němu došlo, Adriano padal hodně teatrálně a ještě dříve, než se ho Ramos dotkl. Rozhodčí ale udělal pár nepřesností a vrcholem všeho bylo, když po faulu oběma nohama na Pepeho v prvním poločase místo žluté karty ani neodpískal faul a taky po naprosto čistém zákroku Varana tělem na Pedra, který byl dávno v předklonu už před kontaktem, po nádpovědě asistenta faul naopak nesmyslně odpískal.

Dva ze tří velkých zápasů v sedmi dnech máme za sebou, ale pořád platí, že musíme zůstat nohama na zemi, protože ten třetí, nejdůležitější a nejtěžší, nás teprve čeká a nezapomínejme na to, že United mají v současnosti ještě o něco lepší formu než Real, vyhráli 4:0 a budou hrát doma.

Každopádně můžeme letět do Manchesteru s pocitem dobře odvedené práce a už se nemůžu dočkat velkého přivítání CR7 na Old Trafford. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

pod toto sa podpíšem až na toho ozila ten je bez formy jak jeleň bez ruje.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje dost na riziko, takže často i kazí, ale před odvetou Copy měl ze čtyř zápasů s Barcelonou čtyři asistence a společně se Xabim a Khedirou si dokáže namazat celou záložní řádu Barcelony na chleba. V těchto velkých zápasech je strašně důležitý a platný člen týmu a velké hráče dělají velké zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

v utorkovom zápase kopy stratil viacej lôpt ako ich rozdal. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Když to ale porovnáš s tím, jak neviditelný (kdyby to nebyl Brazilec, řekl bych zbytečný) je v těchto zápasech Kaká...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nepochybujem, ale o tom sa nebavíme, ja tvrdím že Ozil v posledných zápasoch nieje nenahraditelný ako Ronaldo a Khedira :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je, ale to je věc názoru. Na Riazoru příchod těch tří prakticky obrátil vývoj zápasu a navíc výkon Özila většinou stoupá s důležitostí zápasu, takže je pro nás podle mě nepostradatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť ale v utorkovom zápase mal ísť už cez polčas dole :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si v žádném případě nemyslím. Ve druhém poločase tam s Khedirou a Xabim v důležitých chvílích udělali spoustu černé práce, podrželi míc a režírovali vývoj zápasu. Dneska nám to chybělo, a proto jsme vyhráli "jen" 2:1 a po velkém boji.

Reagovat
smazaný uživatel

okej ja ti to neberiem, mne sa zdalo že nebol taký prínosný ako v iných zápasoch :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, máme na to prostě jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
teenz

Nevím, mě naopak příjde že se dost zlepšil. Hlavně mu to jde dobře i na křídle. Jeho finální přihrávky prostě potřebujeme. Nikdo jinej tam na to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si vzpomně na Portsmouth při tom tresťnáku, škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to zde ještě nezaznělo - Messi si jede už jen závoz sám se sebou a dal gól už v 16tém ligovém mači za sebou. To je samo o sobě neuvěřitelný.

A ještě další věc - dneska překonal Di Stefana, když dal 18tý gól v clásicích. Klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To jo, hlavně byl velkým přínosem pro celou hru dneska.

Klobouček.

Reagovat
Honza Matoušek

Vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
C0br

Kdyby jsi aspoň nelhal o těch gólech

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
C0br

Messi pouze dorovnal Di Stefána. U kohokoliv jiného by se to dalo brát jako omyl, u tebe je to prakticky jistě fabulace. Okaté

Reagovat
One-Real

Jsem každopádně zvědavej, kdy se herně probudí. Je to sice 11 kol nebo kolik, ale ještě 2-3 ztráty a mohlo by začít bejt horko.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne 3 dolezite zapasy a messiho nikde..

Reagovat
jenage

Panebože nepište za těma číslovkama ty koncovky -té, -tý, -ti atd. Je to naprostý nesmysl, u řadových číslovek se píše pouze a jedině tečka!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tady někteří po další ostudě honí triko nad individuálníma statistikama :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně bolí to co messi dokázel, že?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

nie vobec ma netrapi ziadny messi...pre mna su dolezitejsie klubove uspechy...nefandim klubu kvoli individualite ale fandim celemu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kiež by mali rovnaký pohľad na vec aj fanúšikovia CR7 pri vyhlasovaní Zlatej lopty.

Reagovat
Mada

jenže zlatý míč je individuální trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Skutočne? To som nevedel, čéče

Reagovat
Mada

to bylo naprosto jasné

Reagovat
One-Real

A abych znovu nezapomněl, Varane . Možná se mi to jen zdá a koukám růžovejma brejlema, ale on zase nic neposral.

Reagovat
Mada

je naprosto vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

A ac ho nemam rad, tak velkej klobouk dolu i pred Mourinhem, z 6ti vzajemnych zapasu v tyhle sezone prohrat s barcou jen jeden..

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje neuvěřitelně! Zastaví čistě a s elegancí úplně kohokoliv a navíc je přínosný a konstruktivní i směrem dopředu. V 19ti letech hrát s takovým přehledem, to klobouk dolů...

Reagovat
teenz

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle talentovanej a pritom sympatickej klidnej klucina, uz ted ho miluju.

Reagovat
Kenneth

Úžasnej.

Reagovat
CHONG

Neskutečný hráč, Zidane je starý lišák

Reagovat
smazaný uživatel

Je nesmysl nadávat na Rouru...on není hlavní trenér a do téhle pozice byl v tuhle chvíli v podstatě odsouzenej...zní to asi drsně, ale tohle si zavinila sama Barcelona tím, že zaměstnala jako hlavního trenéra nemocnýho člověka...

Reagovat
alcantara

Nikto nemohol predpokladat, co sa stane. S Jordim ale suhlas, on je obycajny asistent, nic viac. A nerozoduje o tom momentalne sam, na to netreba zabudat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, u jeho nemoci je recidiva vysoce pravděpodobná...jsou samozřejmě situace, kdy může trenér nějak neočekávaně a náhle onemocnět a musí to převzít asistent, ale tohle neočekávaná situace není...Vilanova za svoji nemoc nemůže, ale bohužel, na výsledcích Barcelony v posledních 14 dnech je to poznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli už to tady bylo, ale Alba po tom, co se předvedl ve středu, ukázal i dneska, že je to jednoduchý člověk.. http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313305_419238034833462_212924730_n.jpg

Reagovat
teenz

Jo jo, už to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takové situace by se měli následně trestat disciplniráním trestem .. Jsou to profesionální hráči a ne prasate ze III.třídy ..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SIRBRANIKE

hodne dobré

Reagovat
CubONE

Lenze fandovia Realu nie su zname osobnosti a vozry mladych futbalistov

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
Infi

"Penalta za faul na Adriana?" ptal se Ramos novinářů. "Nevím, jestli tam byl kontakt, nebo ne, musel bych vidět záznam. Ale jsme zasloužení vítězové," uvedl španělský obránce.

Jak to může nevědět? Tak buď něco bylo nebo ne, podle záznamu posuzovat vlastní faul/nefaul?

Reagovat
teenz

Pokud si někdy hrál fotbal nebo nějaký sport, tak v adrenalinu a těžkých situacích prostě si neuvědomíš jestli ses ho dotkl nebo ne. Teda alespoň takhle bych to bral já, to co řekl.

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

fotbal hraju už celkem dlouho a je prostě blbost si nepamatovat jestli jsem někoho v určitém momentu trefil nebo ne, nejsem přece kkt stačí si tu situaci, která byla v jeho případě nějakých 10-20 minut zpátky, vybavit

Reagovat
teenz

Tak je jasný, že si nejde nepamatovat pokud někomu ukopneš hlavu. Ale jestli si o něj škrtnul nebo ne. To se podle mě normálně dá.

Reagovat
Infi

No myslím že o tomhle se vůbec nemusíme bavit, kdyby měl čisté svědomí, tak řekne že tam kontakt nebyl a pak už bychom se mohli jen dohadovat jestli kecal nebo ne (kdyby ho jen lehounce škrtnul, tak stejně mohl říct, že tam kontakt nebyl, protože by se to ani na videu nedokázalo).

Reagovat
teenz
Reagovat
X-bano-X

Na obrazku jo?

Reagovat
teenz

No, film to evidentně neni. Takže bod za postřech.

Reagovat
X-bano-X

Tak http://www.youtube.com/watch?v=ScFP_6DMbCg a teraz si tam hod ten obrazok kde ukazujes ze je noha na zemi, ked on ho trafil kolenom.........a ze tu sa jirimu vytyka nejake zavadzanie.

Reagovat
teenz

Ok, tady ten kontakt je vidět asi nejlíp ze všech videí co tu byly. Ovšem, ten leteckej skok.

Reagovat
X-bano-X

No bol v behu a rozkolísaný po strete s hráčom na kraji vápna. Prakticky do vápna vletel a Ramos ho trafil niekde tesne pod koleno, tam uz padne kazdy. Toto vela hracov neustojí, co samozrejme nevylucuje ze tomu pridal(roztiahuté ruky, noha hore...)

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

že já se snažím

Reagovat
X-bano-X

heh tomu ani sám neveríš. Toto isté povedal Ramos minulý rok po tej ruke vo vápne. Vraj si to nepamätá........nepamätať si zákrok po ktorom vyraplí polka tímu súpera a stal sa pár minút späť je sakra pamäť.

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
X-bano-X

Jak ach jo? Pre informaciu zápas som nevidel takze v podstate neviem co a ako, ale cele to prehlasenie je smiesne. Chcem nieco vidiet v telke aby som videl ci to je vidiet? Hraval som futbbal roky aktívne a aj po rokoch kedy ho uz hravam len sem tam rekreacne viem rozoznat ci trafim loptu, hraca alebo nejaku nerovnost na ihrisku. Takze ach jo

Reagovat
teenz

Achjo po druhé.

Však já ti nic takového nevyvracim. Jen řikám, že při adrenalinu/při velkém zápasu se může stát, že nevíš jestli si ho štrejchnul (připomínám štrejchnul, tzn. žádný velký dotyk, nebavím se o tom, že ho sundáš).

Reagovat
X-bano-X

Po tom co som si ten zákrok nasiel.......to prehlasenie vyzera este trápnejsie. Nevediet ci niekoho trafim kolenom.......... Ramos je proste borec. To aj to ze ten pohár padol pod kolesa sam bolo duchaplnejsie

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že oproti třeba finále play off NHL, je mnohem více adrenalinu při obyčejné bitce v základní části a stejně ti oba aktéři detailně odvypráví, jak souboj probíhal. Já sám jsem vždy věděl, jestli jsem fauloval nebo ne, ať byl zápas sebevíc vypjatý.

Jinak jestli si nebyl jistý po zápase, proč dával v zápase, po tom zákroku, rozhodčímu najevo, že faul to nebyl ani omylem? Co se změnilo za těch pár minut?

Reagovat
teenz

To se ale potom bavíme o charakteru hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No a to by bylo na dlouho... Ještě by přišel Bob Kelso a začal nám nadávat do bulvárů a že nás životy druhých nemají co zajímat a kdyby se lidi starali pouze o sebe, na světě by bylo krásně

Reagovat
teenz

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/Fii49rZDCrM

Sice je ted vyborny obdobi, na hru se zas pekne kouka, ale tohle mi na hristi proste neskutecne chybi.

Reagovat
teenz

Bohužel Marcela to zranění hrozně zastavilo. Do té doby výbornej. Teď prostě naprd.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude po priprave ok. Chtelo by to najmout tajnyho agenta po vzoru Guardioly, aby moc nejedl a neparil.

Reagovat
teenz

Podle mě to u něj neni o party, ale spíš o tom, že je Brazilec a když má každý den trenink a jeho tělo je na to zvyklé a pak přestane. Prostě se to na něm podepíše rychlejc asi.

Reagovat
smazaný uživatel

nechce sa mi to tu hladat ale jirko tu pisal ze nesledoval lebo pracoval na baraku ...jirko mam len otazku to je ta lego stavebnica baraku co si dostal na vianoce?

Reagovat
Kenneth

S lavičkou. Jak jsem kataláncům proti AC věřil, tak jsem je dneska definitivně odepsal.

Reagovat
Infi

jojo s béčkem rovnou

Reagovat
CHONG

Půlka hráčů z obvyklé základní sestavy byla na lavičce, tak si nelži do kapsy.

Reagovat
teenz

Mimochodem, spekulace kolem Geretha, asi moc nepomůže Jesému do A týmu že ? Podle mě by mohl v posledních zápasech v lize, kdy už jí nevyhrajem dostávát párkrát šanci. Třeba místo Di Marii.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to vymysleny tak, ze vezme minuty Callejonovi, se kterym prej Perez nepocita.

Reagovat
teenz

Chudák Calleti. Ale nedá se asi jinak, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bych dával Moratu, pokud nenastoupí v útoku. Jesé se v napadání moc nechytá, nechal bych ho vystřílet záchranu a v létě můžeme dát řeč, jestli on nebo Callejón.

Reagovat
smazaný uživatel

Jese ma byt supertalent a za rok v lete by mu mela koncit smlouva, takze spis asi on nez Callejon, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej to Mourinhovi... Supertalent, který se trochu fláká a střílí góly vs. nadprůměrný voják, který udělá, co trenérovi na očích vidí. Tak uvidíme, kdo tím trenérem v červnu bude.

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

Asi neexistuje scenar, ve kterem by zustali oba a byli oba platnymi cleny. Jese to ma v nohach a Calleti je neskutecnej sympatak, tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje. Odejde Kaka', nepřijdou Isco nebo Bale a postoupí Jesé.

Reagovat
Kenneth

Jenže to se stejně nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Flakac

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mu ta druha liga taky mala?

Reagovat
teenz

Vévodí střelcům myslím s Gerardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to tak zle, ale Jesé u nás prostě (zatím) nezahraje všechno, jak si někteří myslí. My na jedno křídlo i na AM potřebujeme "dvoje plíce", jsou to strašně náročné pozice na fyzičku. Özil je v tomto parádní, mnohem dál než Modrić nebo Kaka' a stejně si na něho stěžujeme. Z Castilly je tým Jesého, ostatní pro něho pracují a on tohle teď nedokáže plnit, protože to ani moc nezlepšuje. Je to hráč na pozici Cristiana, druhý útočník. Morata mi přijde, že je tady v tom o rok dál a když vidím ten jeho presink oproti Pipitovi nebo Karimovi... tu šanci si zaslouží on momentálně.

Reagovat
Kenneth

Kdyby byl někdo z dvojice Higuaín,Benzema prodán, dal bych šanci Moratovi jako 2. útočníkovi.

Reagovat
teenz

Někdo ? Podle mě je snad jasné, kdo z téhle dvojice je ten, co tahá za kratší konec provazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Jeden je slabsi v mezihre, ale do zraneni dokazal davat goly a rozhodovat zapasy, svoje si plnil, mozna mu chybi motivace a druhej hraje neustale pod svoje moznosti, tedka ma prej nadvahu, furt nejaky problemy s prostitutkama nebo prekrocenim rychlosti, goly dava jenom doma a v tezkym zapasech sice prinos ma, ale schopnost rozhodnout ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba mají nadváhu, Higuaín má o nějakých 7-8 kilo víc, než když se jako mladík v klidu otáčel kolem obránců. Dneska má podle některých údajů přes 80 kilo (vypadá na to), už neběhá na 20 let, ale spíš na 30, svoji hru hodně posunul směr vápno, jenže tam mu chybí klid a koncovka Ruuda. Není to vůbec dobrá sezona od něho, ale s Karimem to není o moc jiný. Je proto celkem fajn vidět dvacetiletýho Moratu, který je fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 9/10 a 10/11 do tech zad mi Higuain prisel taky v klidu.... Koho bys poslal pryc z tech dvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednoho, protože nemám zájem o Falcaa za 60 nebo Cavaniho za 50. Útočník, za kterýho bych to dal, teď na trhu není. Ale pěkně na stejnou startovní čáru s Moratou v létě, i když to bude asi těžký .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste by tady byl Martinez za 40. ..Ale ok, i kdyz ja bych Benzemu asi uz dal v tymu nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Martíneze bych dneska dal možná i 50, bohužel těžko se hledá někdo další takový. Na Arsenalu jsem ho viděl poprvé za Bayern a... nemám slov .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel toho z Porta. Ale Javi je super no, jen mu trosku vtlouct do hlavy, aby nenahraval tolik dozadu a byl by dokonalej. Jinak dik za odpoved na otazku, na kterou jsem se ptal v diskuzi o te dokonale posile do zalohy na leto.

Reagovat
teenz

Podle mě je ale prospěšnější Benz. Proto si myslím, že když odejít jeden, tak Pipita.

Reagovat
CHONG

Pipita je Madridista.

Reagovat
teenz

Je i Calleti a čas mu tiká podle mě.

Reagovat
Whites

To že je Madridista ale nemůže omlouvat jeho výkonnost.

Reagovat
CHONG

Zas tak špatně nehraje.

Reagovat
Whites

Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby měl dvojí plíce i hráč na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

To abyste koupili Kuna.

Reagovat
One-Real

u nej jako jedinyho jsem si stoprocentne jistej, ze nas jako utocnik n.1 posunul jeste o kus dal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozny, ale na rovinu ti rikam, ze je to palic jako krava. Na gol potrebuje hrozne moc sanci. A po individualni strance (hlavne pri driblingu) se podle me oproti Atleticu mozna i docela zhorsil, jakoby nabral jeste vic svalove hmoty, se kterou sla dolu takova ta lehkost apod... Ale mozna je to tim, ze hraje v tymu, kterej ho nedokaze vyuzit a ocenit, protoze kdyz ho vidim v repre po boku Messiho, tak se mi vzdycky libi vic nez u nas a vypada jako v nejlepsich letech v Atleticu, hlavne kdyz jsem ho videl loni proti Nemecku. Ale je porad neunavnej, motivovanej, ma fantastickej pohyb a nabehy a je to klidnej milacek jako Varane.

Reagovat
Kenneth

Ty ho v City už nechceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych ho nechtel? Ja ho zminil, protoze je to jedinej delnik/utocnik, kterej by Real posunul. Kazdopadne dost zacinam pochybovat o Tevezovi.

Reagovat
Kenneth

V podstatě ho tu Realu nabízíš. Jinej fanoušek by řekl, neprodejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale picu nabizim. Spis to vidim jako chlubeni, ze mi ty dvojty plice mame.. Ze je neprodejnej uz sam o sobe rika jeho plat.

Reagovat
Whites

Ono by vlastně úplně stačilo, kdyby ten hráč měl plíce aspoň ty jedny. Každopádně Kuna jsem před odchodem do City chtěl, teď se tam vidím spíš jiné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao, Cavani?

Reagovat
Whites

Určitě by pomohli, ale nevím jestli ta cena je adekvátní. Momentálně bych bral asi Lewandowskiho, takový typ hráče nám chybí. Navíc v létě bude k mání (snad) za docela rozumnou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik za vysvetleni.

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Pro Real určitě vzpruha na úterý. Bude třeba předvést ten nejlepší výkon, abychom Manchester porazili. Dnes jsme si narozdíl od úterý asi zasloužili vyhrát a je dobře, že i hráči z lavičky ukázzali, že fotbal hrát umí!!

Hala Madrid!!!

Reagovat
smazaný uživatel

n rozdiel od utorka?...ed utorok bol real jednoznacne lepsi

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
CHONG

Na rozdíl od úterý, co to kouříš za sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Chtěl bych vidět Real, který Barcu jednoznačně přehraje a nebude spoléhat jen na ojedinělé brejky A netvrďte mi, že to nejde!!

Reagovat
teenz

"ojedinělé"

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že ty fanoušek Realu nebudeš

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom nemohli my být na míči častěji a nutit Brcu ať brání. Náš přechod do útoku je nejlepší na světě ( nejspíš společně s Bayernem), ale spomínám na Real na přelomu století a tam Real Barcu přehrával a ty roky bych chtěl zpět

Reagovat
Kenneth

Kteří Katalánci psali minulý rok že bez vyhraného Clasica je titul o ničem?

Reagovat
X-bano-X

prakticky vsetci a nic na tom nemeni ani dnesny zápas. Ak Real nevyhrá LM, bude jeho sezóna hodnotená ako vysoko neúspešná. Rovnako ako to bude hodnotené v Barcelone aj keď by vyhrala ligu ale vypadla s AC.

Reagovat
Kenneth

Co do toho pleteš hodnocení sezony Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

komplexy

Reagovat
X-bano-X

Co do toho pleteš Katalánce?

Reagovat
Kenneth

Říkali tu, že bez Clasica je ten titul v podstatě o ničem, tak mě zajímá jaký ten titul vlastně je letos?

Reagovat
smazaný uživatel

Já napsal, že to nebude mít tu šťávu a taky že mít nebude. Jestli se tímhle stylem ukope liga, sezona bude neúspěšná. Liga má 38. kol, ne devatenáct a sezona je 2012/2013, ne jen 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to čumim. Musim se kouknout na záznam.. S takovouhle sestavou je znova porazit, to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, co všichni z té sestavy děláte. Nenastoupili žádní nazdárci proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

NAzdárci určitě ne, Real má samozřejmě kvalitní i lavičku, ale těch absencí základní sestavy tam bylo dost O to prijemnejsi, ze se vyhralo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nastupili hraci co tolko nehravaju, a bolo aj vidno ze nie su taki zohrati

Reagovat
One-Real

tak kdybyste nastoupil v sestave, co ja vim Thiago - Cesc - Song....Tello - Villa - Adriano a porazili nas, tak z toho mate asi taky srandu predpokladam

Reagovat
teenz

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám radost za tým, že to zvládl a nebudu se smát druhým a dělat z hráčů naší lavičky pomalu nekopy, jen aby bylo to vítězství cennější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopy, ne, ale neřikej, že to vítězství neni cennější, když to vybojuje půlka týmu, co normálně základ nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je cennější, ale nemělo by se to používat k výsměchu soupeři.

Viděl jsem už desítky zápasů jen v hokeji, kdy vyhrál tým, který vyhrát neměl a cenní se té výhry dost, ale trochu pokory a úcty neuškodí. Faktem je, že Primera je pro Real i Barcelonu pořád nejdůležitější a Barca má dost velký náskok.

Nejvíce mě vždy dojímalo, když jsme prohrávali s někým slabším a oni na nás začali, prý ať se podíváme na skóre. Samozřejmě bylo vedlejší, že jsme v tabulce měli o 30 bodů více. Prostě to vyzní hloupě a je tady spousta výsměchů a málo opravdového uznání pro dnešní Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jedno, co ku kdo píš, já napsal, že "s takovouhle sestavou je porazit je mazec", nechápu co je na tom divnýho No a porazit vás 2x během 1 týdne, nádhera. I AC tomu pridalo stavu, jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

"Žiadny "prostredník" som smerom k publiku na Bernábeu neukázal. Toto gesto malo znázorňovať, že Leo Messi je najlepší hráč na svete."

Tak tohle je vrchol všeho :D on bude ještě víc vymaštěný, než se zdá :D :D

Reagovat
teenz

Tak a teď mi tady bude někdo vnucovat, že Ramos je blbec s jeho prohlášením. Tohle je ještě vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alba je vážně další trapák do party..

Reagovat
Pharrell

No dokonce "prostředník" si dovolil Alba na stadionu Realu ukázat na diváky , tak toto je fakt už vrchol všeho či úplný výkvět "hrdosti" hráčů Blaugranas.

Reagovat
smazaný uživatel

Se učil od Topolánka

Reagovat
hefy

Ted jsem videl to Valdesovo vystoupení a musim říct, že si mužou s Pepem podat ruce. Fakt dement. Adriano solidní letec, to je fakt vysoká skokanská.

Reagovat
teenz

Reagovat
indy

niekto len slovne vynada rozhodcovi a ty ho ides porovnavat s vymetencom, co dokope na zemi protihraca, dalsiemu slape na ruku a takto by som mohol pokracovat ....

Reagovat
teenz

Však je úplně jasné, že Valdes přes celé hřiště viděl ten zákrok na Adriana nejlíp na to, aby za nim takhle vyběhl a vy*ebal ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je dement, stejně jako každej v barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ty jsi tím pádem Sandro Rosell.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel to vidět, stačila dostatečná reakce jeho spoluhráčů, kterým samozřejmě důvěřuje.

Reagovat
teenz

Tak to je potom ubohý, jestli se rozhoduje podle reakce spoluhráčů místo toho, aby reagoval podle toho co viděl/neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom ubohého?

Například Mourinho se vzteká nejraději u věcí, které vidět nemohl.

Reagovat
teenz

No, ale určitě nezakládá své reakce ne reakcích svých hráču myslím.

Snad se chovám podle toho, jak vidím. Ne podle toho jak to viděl někdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zakládá své reakce pouze na svých domněnkách a celé to pak doprovází strašně ublíženeckými obličeji.

Daleko lepší je rozhodnout se podle reakce svých spoluhráčů, zvláště, když vypěnil i Iniesta.

Jinak NIKDO z vás nemůže vědět, jak ten zákrok vypadal z jeho pozice.

Reagovat
teenz

Podle mě to viděl daleko hůře. Neřikej mi, že přes cele hřiště to viděl líp jak rozhodčí. Každopádně, tak či tak, to nebyl zákrok na takovouhle reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, jak to koleno na tu dálku vidět mohl, ale o to, že to mohlo z jeho pohledu vypadat mnohem jasněji, než to ve skutečnosti bylo a celé to přiživily ty reakce ostatních.

Reagovat
teenz

No můj názor je ten, že byl frustrovanej z prohry, cítil že mohla přijít penalta a nic. Nevěřím tomu, že to viděl tak, aby se za to takhle mohl "bít".

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno tohle mohlo, na takovouhle reakci omluva proste neni, ale u Valdese to zkratka neni prekvapko.

Reagovat
hefy

Je to uplně stejný v tom, že oba maj před sebou černo a neovládaj se. Nebejt toho, že Valdese drželi ostatní hráči, tak byl schopnej mu dát dělo, jak by smyslů zbavenej.

Reagovat
indy

to nemozes vediet , ci by mu dal celo alebo nie ... hukal jak nepricetny, to je pravda, ale urcite vedel ze si nemoze dovolit mu jednu uvalit

Reagovat
Pharrell

Reagovat
protiproudu

Je nekde video s Valdesem jak se tam certi?

Reagovat
protiproudu

Tak jsem to nasel tady: http://youtu.be/yAk6dc8ObuE

:D

Reagovat
smazaný uživatel

ten dedo s kamennou tvárou spacifikoval viac než rapla

Reagovat
Makiii

Proc to Valdes udelal ? Nevidel jsem zapas a z toho videa vubec nechapu proc vyjel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že dostane 5 zápasů jako Ramos. I když to pravidlo teda nemám rád, pochybuju, že ostatní řvou na rozhodčí slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

prej mu řekl, že to posral a že nemá stud. Nic extrémního. Docela dobře popsal situaci ...

... teda on to Lasa asi nakonec udělal přesně podle not, takže správně.

Reagovat
LAM

Todle co předvádí poslední dobou Barca je totální hnůj.Tým je jak bez motivace,fyzičky,kvality.Týmům stačí bránit ve dvouch blocích a hrát na brejky a standartky a jsem v prde..Opravdu to bude strátou trenéra protože od tý doby to jde s týmem čím dál tím více z kopce.

Ligu snad udržíme a nic se zas tak hroznýho nestane ale to co se děje poslední týdny opravdu nepamatuju.Chyba vedení byla že nenajali dalšího kouče když se očekávalo že Vilanova bude půl roku pryč a další vinu vidim v hráčích který se vůbec nesnažej a hrajou jako když nic.Měly by si víc vážit že za Barcu můžou hrát a šáhl bych jim všem na platy.

K tomu bych Pedra a Alvese přeřadil do B za to co polslední dobou předváděj a profackoval bych i Thiaga.Proti AC není šance na postup protože by se muselo změnit úplně všechno.

Reagovat
Manik...

a Messiho néé? Vždyť hraje tragicky!!

Reagovat
smazaný uživatel

katalánske all-in Messi sa začína zadrhávať, navyše začínam mať dojem, že si z neho postupne vychovajú spratka okolo, ktorého sa musí v rukavičkách...

inak s ktorým Culé som riešil nášho a vášho Lea?

a ďalšia otázka, čo má vlastne Roura na starosti aké má právomoci, alebo čo tam sakra robí? lebo mám z neho pocit, že keby z klobúka vytiahli nejakého fans zo štadiónu, tak by to dopadlo rovnako...

Valdés solídny viac než rapel

dal by som šancu Oierovi

Reagovat
CHONG

Jinak ten Roura je hrubý tragéd, s tím u kormidla ochotníci o ten titul ještě přijdou.

Reagovat
teenz

Nevím, zda je tohle na místě. Každopádně by mohl ještě píchnout lehce a o nějakej ten bodík ještě přijít.

Reagovat
Robbie

kdyby to vzal nějaký fanoušek z ochozů a vyhráli by tak by říkali že ty hráči trenéra nepotřebujou

Reagovat
smazaný uživatel

no ani teraz to nevyzerá, že by mali nejakého trénera, takže to je jedno... ušetrili by na plate a mohli by tlačiť farebne

Reagovat
madridcan

Albicka ukazuje prostrednik? Nasledky padu na jeho prazdnu hlavu asi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

6 prstů

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ich vidis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ukazuje ukazováčkem. To jen krvežíznivý Madrista blbě vidí.

Reagovat
CHONG

To je Jakub Kohák.

Reagovat
Infi

to je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

V letošní sezóně porážka Barcelony v Supercopě, vyřazení Barcelony z Copa del Rey a v lize remiza a vyhra Momentálně máme ve vzájemných soubojích celkem jasně navrch. A to ještě poslední clásico té předchozí sezóny skončilo výhrou Realu na Camp Nou

Reagovat
teenz

Reagovat
-Kopy-

Guaita; Joao, V.Ruiz, Mathieu, Guardado; Albelda, Parejo, Canales; Sosó, Jonas y Soldado

Hlavně ať to Jeremy zvládne na stoperovi a ať to se mu po těch 4 měsích nic nestane, je to dost narychlo...Canales zase základ Nic jiného než tři body neberem

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis vase sance s PSG?

Reagovat
-Kopy-

špatně 15 %

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak malo? vyhrat tam 2:1 neni zas tak nerealny a uhrat to na pentle.

Reagovat
-Kopy-

dát dva góly té skvělé obraně na jejich půdě ? a přitom z brejku nedostat víc než jeden ? to je opravdu na těch 15%

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale, No Ibra, No party. zas vy dokážete zahrať a vyhráte tam 2:0, alebo vám rupne v bedni a dostanete 3:0

Reagovat
-Kopy-

u nás byl Ibra v útoku PSG jeden z nejslabších krom jedné akce nic neukázal, takže tam to na Ibrovi rozhodně nestálo

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ted prohralo s Reims, budou nalomeny, mozny je vse Nebude Ibra, to je podstatny v kazdym pripade, at v prvnim zapase hral jakkoliv.

Reagovat
F.Torres
Reagovat
Infi

sooooooooooo funny

Reagovat
F.Torres

trošku víc, ještě s tou sestavou a Valdesem nakonec

Reagovat
-Kopy-

To snad není možný, dostat góla v PD z autu můžem jen my, ach jo

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooool Jonas zase takovýho šmudláka

Reagovat
-Kopy-

Canales

Reagovat
-Kopy-

goooooooooolllllllllllllasssssssssssssssooooooooooo

no ten byl, další nádhernej Soldaduv volej, to je jeho mňamka !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

real zatim ostudna sezona, ale koukam nikomu to nevadi

skoro zacinam prat united postup, aby jste se probrali

Reagovat
Pharrell

?

Reagovat
smazaný uživatel

jak probrali? Že tu vládne všeobecná radost mezi fans Realu, že porazili 2x v jednom týdnu Barcelonu? So what, Barca je největší rival, radost z její porážky bude vždycky.

Jediný probrání proběhlo mezi fans Barcy, který přišli na to, že ten jejich vesmírný tým v čele s galaktickým vládcem Messim není tak skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak si to /nepostup realu v utery/ predstav

v lize 3. misto 13 bodu ztrata a finale domaciho poharu, to je sezona pro real

zajici se pocitaji az po honu, ale zatim ta sezona spatny... bych soupal nohama a nehonil si triko

Reagovat
Pharrell

No uvidíme v úterý , třeba nás Real všechny překvapí a postoupí na úkor MU do další fáze play-off LM 12/13 .

Reagovat
smazaný uživatel

nez sem to dneska procital, tak sem jim pral celkovy vitezstvi

Reagovat
Pharrell

A já stejně Realu furt věřím v LM , protože jsem jejich fanoušek .

Reagovat
LAM

No tak i přes obrovskou herní krizi to vypadá že ligu snad zvládnou a pokud ano tak vyhrají po 4 za 5 let takže dominance ve španělsku bude pokračovat ale s tim výkonem co teď předvádějí musí rychle něco udělat.

Reagovat
CHONG

Co tady proboha řešíš, i kdybychom v LM vypadli ve skupině a v lize byli pátí, tak 2 výhry nad ochotníky v jednom týdnu jsou vždycky důvodem k radosti, takže si klidně v úterý přej účkařům a běž do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti radosti

ochotnici, uckari, prdele... presne o tomhle smutnym zivote pisu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze tentokrat to napsal vic nez vystizne, vic bych se v tom uz nepatlal

Reagovat
LAM

Problémů má teď Barca hned několik.

1-Vypadá to že jsou na tom špatně po fyzické stránce.Tydle problémy mělo loni ze začátku ale teď jsou hodně velké.

2-Tým skoro neútočí,Pedro hraje křídlo který nahrává jen do zadu a 1V1 nezkusí.Villa není typickej hráč na levý křídlo a na obcházení a když si Messi naběhne zpátky pro nahrávku tak ve předu není vůbec nikdo a je to jen pinkání na půlce.

3-Obrana hraje hrozně Alvese bych nechal sedět možná ho přesunul na zápas do béčka a nechal bych tam hrát adriana kterej má dobrou střelu a je přímočarejší(navíc k tomu Alves hrozně propadá v obraně).K tomu Barce chybí ještě jeden kvalitní stoper.

4-Taktika neexistuje hrajou furt to samí dokola,chápu že tým je čtvrt roku bez trenéra ale s tim se mělo něco dělat,Roura je fakt roura.Prostě měl do konce ročníku někdo přebrat a dát tomu řád a hráče pořádně seřvat protože to dost potřebujou a Roura z nich má větší respect než oni z něj.

5-Všichni se hrozně bojej zakončit a furt to cpou Messimu takže není problém todle ubránit chce to odvahu zkusit to sami(proto dle mě Messi hrál i když neměl,po minulim EC ležel v horečkách takže mu asi bylo blbě už při zápase a dneska dva dny po nemoci naskočí zas)

Řešení?

No zkusit teď o pauze tým restartovat pořádně potrénovat a začít makat,k tomu to chce aby hráli jen ti co budou bojovat.Vzpomenout si co fungovalo dřív a víc střílet z dálky.K tomu zapracovat na obraně a začít od ní jinak to nepude.Zubizareta by měl s trénováním pomoct protože jeho budou poslouchat víc a domluvit Messimu aby začal buď víc běhat nebo ať si dá pauzu.

Sestava na AC:

Vlades-Adriano,Pique,Puyol,Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Villa,Messi,Alexis a od začátku musí na NC tráva hořet.Proti deportivu ať většinu šetří a dá tam jen pár hráčů ať maj dost sil na AC.

Chtěl bych vědět názor ostatních Culés jestli se mnou souhlasí,klidně i ostatních,zatim se mějte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte pořád s tím béčkem? Jde to vůbec? Asi ne, ještě jsem to nikdy neviděl. Ale kdyby to šlo a Castilla se potřebovala v posledním kole zachránit, tak o sestavě bych měl jasno .

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá myšlenka vidět Crise V Segundě

Reagovat
celeb

1. Navrat Pepka do konca sezony ( s Bayernom je viazany az od leta), alebo prichod noveho trenera. Ten si uz spravi poriadok.

2. Uvedomit si omyl s menom Mascherano a dotiahnut stopera, alebo dat priestor Bartrovi.

Mascherano je navyse krpec a okrem zleho odhadu riesenia situacii nemoze pomoct pri standardnych situaciach vo vzduchu! Preco si stale toto nikto neuvedomuje! Pique nemoze ubranit Ronalda/Ramosa/Pepeho/Varaneho/... - dovod 2. golu.

Nalada v time po tychto fackach od januara musi byt strasna.

Riesenie musi prist ihned. V pondelok uz bude neskoro. Barca ma vela prvenstiev, ale prvenstvo v strate titulu s naskokom 16 bodov na Real si fakt neprajem.

Reagovat
Miguel19

A co takhle srát na požadavky božského Leoška a dát ho zpět na křídlo a Villu tam kam patří? Ale to nikoho nenapadne, protože Leo si prostě vydupal svojí pozici na hrotu a všechno se kolem něj točí...

Reagovat
valloire

Řešení? Já bych věděl. Co ten cirkus prostě rozpustit? Ať je klid.

Reagovat
ADM

Uz dlhodobo sa mi javis ako najvacsi retard spanielskej sekcie a ono to tak asi naozaj bude

Reagovat
valloire

dneska mi fakt nenasereš

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, proč?

Reagovat
-Kopy-

Proč je ten fotbalej tak nespravedlivej ? Totálně nezasloužená remíza, ach jo...Dostat dva góly z autu ? a ještě k tomu u toho druhýho taková smůla, Jeremy podklouzne v rozhodující moment...taková smůla kurva...ale jinak to Jeremy zvládl dobře, nejlepší na hřišti Parejo, škoda že to nedovršil gólem z té poslední standartky...Soldado gól z ofsajdu? + břevno a spousta centrů a náznaků dalších a nic z toho a Levante pak da gol z autu...nic no...ztracený dva body, snad nás nebudou na konci mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hercules jde závratně ke dnu a návrat Villarealu je ještě v dáli, jestli zase spadne i Deportivo a Celta Vigo, tak zas bude Primera nudná

Reagovat
smazaný uživatel

Až je mi toho Roury i trošku líto, sere se pod ním všechno. Kdoví jak by matche odehráli pod Guardiolou nebo Villanovou.

Reagovat
celeb

za tento pristup s trenerom by mali padat vo vedeni hlavy. To je absolutny prekauc! Po najlepsiom polroku vobec tu mame tieto sracky len vdaka tomu, ze aj v samotnom vedeni klubu si mysleli, ze A tim odkaucuje aj upratovacka. Roura je asistentom trenera pol roka a uz vedie A-team? Dobre, skusilo sa to, nevyslo ............ale preco sa v tom stale pokracuje? Realu sa zranil Iker a riesenie prislo okamzite. My mame 2 mesiace prec trenera, dalsie min. 2 mesiace nebude k dispozicii a NIC ?!?

Reagovat
celeb

keby mal Roura aspon stipku sebereflexie, odmietne pokracovat v tejto fraske. Uz samotne pokracovanie v tomto svedci o jeho neschopnosti.

Ja mu samozrejme nezavidim, ale len slepec nemoze vidiet tie rozdiely medzi 1. a 2. polovicou sezony! Za celu 1. polovicu sme mali 1 smolnu prehru na Celtc Parku, teraz 1 vydrete vitaztvo so Sevilou a 4 prehry !!!

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Cristiana Ronalda

Reagovat
celeb

neskoro.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpí Barca únavou? „Po fyzické stránce není s mými hráči nic v nepořádku. Nicméně, je pravdou, že máme velmi těžký rozpis utkání,“ reagoval Roura.

Tak hlavně, že je vše ok.

Reagovat
Josifek

Viděl jsem jen druhý poločas, kde jsme byli rozhodně nebezpečnější, Barce chybí přímočarost, není to ono, co jsem viděl, tak zasloužená výhra pro domácí. PS: Valdés je fakt debil, může si s Pepém podat ruku jako rovný s rovným..

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mohl až v momentě, kdy by měl rozhodčí na zádech šrubama vyrytej jeho podpis.

Reagovat
Josifek

No, Pepé je pravda větší zákeřňák, ale blázni jsou to rovnací....já nevím co to v Barce sypou těm brankářům do jídla, protože jeden je větší magor než druhý.

Reagovat
madridcan

Zdravim sa ako najobjektivejsi Madridista zo vsetkych!

Takze takto. Prva vec. HALA MADRID! A mozem opišat kazde VISCA EL BARCA. To je prva vec. Druha vec. Vzdy(aj po prehre 2:6) som behal hrdo s vlajkou Realu na chrbte. Ale teraz som najhrdejsie. Viete preco? Lebo era Barcelony skoncila! Uz su uplne v prdeli a ja spolu s fanusikmi Realu mozme ronit krokodilie slzy. Z jedneho jedineho dovodu. Tento rok sme proste na titul mali. A nech si hovori kto chce, kazdy hovori co chce, ale sme si to proste kardinalne dosrali sami. Otazka je sice, ze ci sami, ale Jose, ale to je uplne jedno.

Tento tyzden znamena uplne hovno. Neznamena nic. No super skvele. Znizili sme naskok Barcy na 13 bodov wow. Vybili sme ich z Copa del rey wow dvakrat tolko. Ale v konecnom zuctovani to neznamena nic. Absolutne nic. Copa je krasna trofej, jedna z najkrajsich, ale v porovnani s titulom a s LM to znamena uplne hovno. Takze podme Real, rozbime Manchester. Ak postupia, tak ma to nebude mrziet az tolko ako by ma mrzel postup takeho Bayernu alebo CFC cez nas, ale stale by ma to mrzelo, lebo Real je moje srdce, moj zivot, moja laska a ja Real strasne velmi milujem! Takze dve vyhry nad Barcou nam dodali impulz. Slava vitazom, cest porazym. Smer Manchester.

Podme DIego...ukaz svoje TOP zakroky a vybehuj skor.

Podme Arbeloa...uchran vsetko vzadu a podporuj ofenzivu ako mas.

Podme Varane...Bud kral. Este sice nie kral, ale princ uz pomaly, ale isto si. Korunu na tvoju francuzsku hlavu. Chcem o 17 rokov plakat na odchodom jedneho z najlepsich obrancov svojej doby.

Podme Ramos...svoje karty si tentokrat odpusti. Kraluj, ako si to mal vo zvyku minuly rok.

Podme Coentrao...ukaz svoj priemer zo portugalskej repre.

Podme Xabi...Kraluj aspon v prvom polcase(ako to mas vo zvyku) a v druhom dostan co najneskor zltu.

Podme Sami...Panujes DM, mas stvoro pluca, ubehaj to, panuj tomu, ukaz kto je kral!

Podme Mesut...Narysuj so svojimi ocami krasnu kolmicu na Cristianka a dopraj mu tu moznost opat neoslavovat gol.

Podme Angel...Svojim neskutocnym pohybom tahaj protiutoky a dones Divadlo snov do smutku.

Podme Karim...Ukaz Kiwwimu, ze ako sa myli. Ukaz mu, ze aka je Wellbeck zbytocna ringla, ktora keby nebola odchovanec, tak ledva hra v Aston Ville.

A teraz kral timu....Cristianko. Neoslavuj goly pred svojim domovom. Prekaz im uctu ked im das dva goly. Az po zapase si vychutnaj VIVA RONALDO! a az po zapase pust slzy zato, ze z kralovkeho timu, si odisiel do kralovskeho timu

United, tesim sa...HALA MADRID

Bavi mi, ale tento text neni od blbca....tento text ide od srdca....

Reagovat
madridcan

Btw Alba...ukaz mne do ksichtu prostrednik ty ko*ot. Polamem ti ho na osemkrat, ze potom si nenajdes ani tu tvoju sku*venu prazdnu hlavu po*ebanu co si ju je*es o zem ti vy*ebanec zapi*eny simulantasky po*ebany.

Reagovat
madridcan

*ty

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak teď jsi se pěkně vybarvil. Je vidět, že jen alkohol ukazuje, jaký doopravdy jsi. Jinak se tady přetvařuješ už hooodně dlouho.

Reagovat
teenz

Jen řekl, co tu nikdo naplnou hubu nechtěl.

Reagovat
madridcan

Kazdy vie, ze hresim. Kazdy vie, ze Albu nemam rad. Este skoda, mohol som doplnit aj Pedra, lebo to je tiez pekny sku*vysyn.

Ou a prosim pekne, ty bud radsej tisko kto aky naozaj je, lebo si zmizol ako smrad po prehre 1:3 a uz to zrazu nebola huba plna kecov. Radsej si ujasni este z prveho zapasu, ze ci Varane vzal Messimu ciste loptu alebo ho fauloval

A ako vidis...opat si v tom sam, kto ma riesi. Ja mozem povedat hocico, ci som spity, ci som triezvy. Ty si ringla aj triezvy, aj spity

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ringla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to není prostředník, ale asi..

Reagovat
valloire

ty válíš. Ale tak to má být.

Reagovat
LAM

Akorát nechápu proč by měla Era Barci končit.Ligu asi i tak vyhrají a bude to 4 titul z 5 let takže madrit může furt jen tiše závidět.Ta velká krize je zapříčeněná hlavně dlouhodobou neúčastí trenéra a ještě jinejma faktorama s kterýma snad zanou brzy něco dělat viz.to co jsem psal výš.

Reagovat
madridcan

,,Tento tyzden znamena uplne hovno. Neznamena nic. No super skvele. Znizili sme naskok Barcy na 13 bodov wow. Vybili sme ich z Copa del rey wow dvakrat tolko. Ale v konecnom zuctovani to neznamena nic. Absolutne nic. Copa je krasna trofej, jedna z najkrajsich, ale v porovnani s titulom a s LM to znamena uplne hovno. "

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn videt, jak to hraci Barcelony nezvladaji

Reagovat
indy
Reagovat
smazaný uživatel

Madristi v honbě za čímkoliv špatným nespočítali prsty. To je u rudě vidících dětí pochopitelná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
indy

tu uz to je specialita spanielskych dennikov je upravovat fotky aj videa, ako sme sa uz mnohokrat presvedcili, takze zistit pravdu bude asi nemozne

Reagovat
madridcan

Samozrejme. Lahsie je napisat toto ako priznat, ze Alba je skurvy

Reagovat
indy

tak zatial tych excesov nema nejak vela, aby som to o nom dokazal povedat... inak je to sympatak , samozrejme ze pre madridistov nie, ale okrem tohto a tej simulacie v tejto sezone ziadnu spinavost neurobil .. a to ze ukazal toto gesto nikomu neublizi, horsie by bolo keby niekomu prejebe clenky a on si mesiac nezahra

Reagovat
madridcan

Jasne, ze toto gesto nikomu neublizi. Koniec koncov nasi fanusikovia robili to iste. Ale on ako hrac ma v sebe mat profesionalitu. Pepe robil to iste pri vitaznom gole Cristiano pred dvoma rokmi vo finale pohara a tiez ma na*ebal.

Reagovat
Losinho

Reagovat
madridcan

Boze jak si ten chlapec fandiaci Barcelone dava vlastne goly

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi to jiste pri tom mziku v zapase videl presne, vid?

Reagovat
teenz

Je jasně vidět, že tu jsou dvě fotky. Kde na té jedné ten prostředník je jasně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos prý neví, zda se Adriana dotknul.

Ale na place to věděl hned a hned ukazoval, že se nic nestalo a Adriano by měl dostat kartu.

Ramos je fakt bavič. Prý neví ...

Reagovat
Josifek

Tak Adriano dive byl fenomenální..

Reagovat
teenz

Kdyby si nebyl slepej, přesně tohle se řešilo hned po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi ten zápas viděl?

Reagovat
teenz

Ne, ale dokáže jasně posoudit co a jak se stalo. V tom je odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

nahoře píše něco o Valdesově červené.. Jasně říká, co Valdes řekl a, že v podstatě řekl jen pravdu. Penalta nepenalta, Barca si s tímhle nezasloužila vyhrát.. a on má pořád jasno, že to pomale bylo nespravedlivý.

K Ramosovi a jeho Nevim.. já u toho borca poslední dobou taky ztrácím sympatie. Podle mě je jasný, že tu nohu tam měl. Ale to je to tak hrozný, když řekne že neví. Pořád lepší než jiní kteří budou ještě půl roku říkát, že tu nohu tam neměli atd. Taková noha je stejnej případ jak simulace. Tady se Jiřík furt hádá o pencli, ale jak tam Pedro vysimuloval nadějnej přímák to nic. přitom Varane měl až dokonale čistej zákrok a hrál jasně balon. přišel pak Pedro za sudím a řekl, že to bylo čistý??? ano nebo ne? jen se tam válel jak debil... Barcelonským se tu půlka lidí vysmívá, za to, že hráči Barcelony víc lítaj než běhaj. Já osobně na to mám určitej názor taky. Ale smutný pro mě je, jak to někdo může pořád tak samolibě obhajovat..

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

tomu se tady říká,že občas sice napíše něco co je mimo,ale jinak tomu rozumí jako málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel

oni neexistují HL?

Reagovat
valloire

komik jak má být

Reagovat
Losinho

Slušně to nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

když by ses koukl okolo sebe (a měl ždibec soudnosti), tak bys musel přiznat, že nejsem já ten, kdo to nezvládá. Realisti výhru nezvládají daleko, daleko víc. Ale jak píšu - jaký klub, takový fandy. Real si lepší grupu nezaslouží.

Reagovat
shafto

nie som madridista ale citat, co dokazes vyplodit po prehre Barcelony, je neunosne ! ty nemas absolutne ziaden argument, tvoje sprostosti co napises nedavaju zmysel, musis mat nonstop pravdu a pokial ju nemas, tak proste zacnes urazat a generalizovat ludi do skupin, musis mat velmi nestastny zivot, pokial nedokazes prijat nazor inych, ci uz sa ti paci alebo nie, moze byt pravdivy ale ty tomu ani 1% neveris a nedas priestor, aby mal niekto iny nazor ako ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera ma pobavili dve veci

-hraci FCB dvihajuci Sancheza zo zeme po tom, co spravil asi 20 kotrmelcov. Z minulych rokov som zvyknuty na presne opacny obrazok.

-Valdes, ktory v poslednej minute nabehal viac metrov ako Messi pocas celeho zapasu

Btw jedna vec mi padla do oci-posledne prestupy Barcy. Kazdy jeden siel vykonnostne alebo hracsky dole.

-Villa-vo Valencii obavany utocnik, tuna vynervovany chlapik, ktory sa "udajne po dvojrocnom zraneni" musi dostat do zapasoveho tempa

-Affelay-young star v Eindhovene a teraz who is it?

-Song-defenzivny pilier v Arsenale, teraz hrac na lavicke

-Fabregas-playmaker v Arsenale, teraz filmujuci placko, nevediaci-ale to nevedia ani treneri, na akej pozicii ma hrat

-Mascherano-defenzivny tvrdak v Liverpoole, teraz simulantnsky prerobeny stoper, na ktorej pozicii vsak hori jak slama

-Sanchez-v Udinese top scorer, teraz filmujuci sasek, co sa nevie trafit do brany

Mozno Jordi Alba si udrziava aku taku uroven, avsak po "ludskej" stranke rychlo zapada medzi hviezdy ytypu Busquets, Alves, Pedro etc..

Reagovat
smazaný uživatel

Na podobných komentářích je nejkrásnější, že to píšou fanoušci Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, nie som fanusik ani Realu, ani Barcy

Reagovat
teenz

No na většině něco pravdy je.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kom?

Reagovat
teenz

Co tady, uživatel iamblichos vypsal. Nebo snad ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne..

Reagovat
teenz

Chceš mi říct, že charakteristika Messiho, Songa, Fabregase, Masche a Sancheza neni pravdivá ? O Albovi snad už nemůže bejt ani řeč.

Reagovat
LAM

O Messim tam nic nepíše a co je špatný na lidský stránce Busquetse?Furt se tu vytahuje těch je pár filmování z let minulých o on za poslední dva roky nefilmuje vůbec.Co třeba taký Dive Ronaldo toho včéra Pique srazil vánkem a filmuje v každym druhym zápase.Nebo největší divátor Drogba(pro něj mám jen jedno slovo Imbecil)kterej toho nafilmoval tolik že ani celá Barcelona dohromady to nedá,tomu to nikdo nevyčítá.

Reagovat
Miguel19

-Valdes, ktory v poslednej minute nabehal viac metrov ako Messi pocas celeho zapasu

Reagovat
teenz

Ale já neřekl, že napsal něco špatnýho. Ja napsal, že ta charakteristika neni daleko od pravdy. O Busquetsovi jsem taky nic nenapsal.

O Ronaldovi se tu bavit nebudu, ale Drogba je možná v některých chvilkách blb, ale charakter má jako člověk obrosvkej.

Reagovat
smazaný uživatel

A když končil Rivaldo (!!!) tak ho ti stejní lidé postrádali a povídali, že to tehdy aspoň byla "jiná" Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

Song, Fabregas a Sanchéz přešli o dvě/tři třídy výš, než v jakých klubech hráli, Fabre dal z pozice záložníka loni 14 branek (což je jeho druhá nejgólovější sezona vůbec), z Masche se stal vynikající stoper pro Barcelonu, ještě před pár měsíci to yl jednoznačně nejlepší stoper v týmu... Že toho Valdés naběhal více jak Messi tenhle zápas? Jako trefný vtip to beru, ale za pravdu to považovat nemůžeš.

Reagovat
teenz

Songa mi je prostě líto, ale kdo chce kam .. Zaslouží si to. Mohl být stále TOP v týmu Anglii, ale teď radši se šťourá v nose na střídačce. Heh..

Fabregas to taky nemá jednoduchý - v Barce. Skáče z postu na post, no nevím co tím sledujou. Co sledovali tím přestupem - Xaviho prostě nenahradí. Masch se včerejší El Clásico předvedl jakej je charakter. A Messi, ten za poslední 3 zápasy má přínost pro tým asi jako roztleskávačka.

Reagovat
teenz

*přínos

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy.. Jak dlouho to bylo u Cristiana minulý rok? Pořád je to nejlepší fotbalista planety, akorát potřebuje nakopat prdel, což mu teď v Barce nikdo neudělá, když je trénuje Roura..

Fabregas to možná nemá jednoduchý, ale kdekoliv hraje, tak hraje to stejný.. Masch? Že se mu nepovede pár zápasů, ale jinak hraje velice dobře.. S tou morálkou, nebo co to vlastně chcete řešit.. S tím na mě nechoďte, to je holt španělskej fotbal, byl takový co ho pamatuju a nejspíš takový už navždy bude.. Z toho standardu vybočuje jen pár lidí a nedá se říct, že by jich Barcelona měla víc, než Real, Valencie, Atlético apod. To prostě říct nejde..

Reagovat
teenz

Achjo, a už zase jsme se dostali k Cristianovi. ..

No nic, s tím zbytekm souhlasím, až na to že charakter nebo morálku bych taky podle mě řešil a ne jen tak zametl. Ale což.

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom mohli řešit jenom to, pod touto sekcí.. zatím to ale vypadá, že se to řeší jen u hráčů Barcelony.

Tím srovnáním s Cristianem ukazuju, že i nejlepší hráči mívají období kdy jsou na pěst.

Reagovat
teenz

To neni pravda, řikáš že fanoušci jsou mnohdy až moc subjektivní a teď na to sám poukazuješ. Vidíš jen co chceš. V tomhle souhrnu tu taky narážej na Pepeho, Di Mariu etc. S tím nic neuděláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pepeho by se blilo v každé soutěži.. A to nejen kvůli tomu, že diver, ale taky že je to neskutečný prase. A jinak tady máš řeči hlavně na Barcelonu. Di Mária apod. to schytávají až poté, co vám je na odraz ataku předhodí Culés..

Reagovat
teenz

Tak jasně, protože to co zakladatel diskuze napsal - byla pravda.

Ať je Pepe jaký chce, je to výbornej fotbalista. A nebojím si přiznat, jaký je. Jako někteří fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakladatel topicu psal o Barceloně, ale i v diskuzi.. a i obecně.. se hovoří hlavně o Barcelonských simulantech, což je od vás hodně přes čáru, když to porovnáš s ostatními.

Reagovat
teenz

Protože všichni pseudofanoušci Barcy utekli. Proto víš. Aspoň se ukázalo, kdo i po té prohře zůstal tady.

Reagovat
smazaný uživatel

To se počítá podle toho, kdo se s váma snaží hádat?

Reagovat
teenz

Ne, ježiši. Jen jsem ti chtěl vysvětlit to - že se tu nadává na simulanty z Barcy. Tak jsem řekl, proč to tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to pořád upozorňujete a děláte z toho něco co není, no..

Reagovat
teenz

To samý se dá říct o straně druhé. Akorát už zalezli pseudofanoušci. Až zase Barca vyhraje, tak ti to tady připomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehovorim o tom, ze nepresli do lepsieho klubu /a davat Arsenal o dve triedy nizsie ako barca je podla mna riadny epic fail/, ale co sa nimi stalo dalej! Mascherano bol vynikajuci stoper?? Ale kde, mozno proti Osasune, Zaragoze etc

To o Valdesovi a Messim bola hyperbola, ale stojim si za tym, ze Valdes preukazal vacsiu akceleraciu ako Messi-v tomto zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.. Masch je vynikající stoper, jeho chybou bývá občasný špatný pohyb na pozici.. Ale tackle, rozehru i osobní bránění má na vynikající úrovni. Za tím Arsenalem si stojím, Arsenal je o několik tříd níže jak United.

Reagovat
teenz

Několik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Několik.. Dvě/tři. Co já vím? Definuj třídu..

Reagovat
teenz

Ještě můžeš začít s parníkama ..

Určitě neni o dvě/tři. Řekl bych - o třídu. Do té TOP třídy mu něco chybí, ale žádnej průměr to prostě neni. Hm ?

Reagovat
smazaný uživatel

1. třída - Barca, Bayern, United (na pomezí Madrid)

2. třída - Chelsea, Juventus, Atlético (na pomezí City)

3. třída - AC, Spurs, Šachtar, Dortmund (na pomezí Arsenal)

Reagovat
teenz

Podle čeho si to prosim tě určoval ? Já jen, že poslední vítěz La Ligy je Real a v poslední El Clásicách tady válcuje, tak jak může bejt za Barcou.

A jak může být Arsenal pod Chelsea ? Která taky minulý rok ukončila za ním ligu a ta letošní, no už jen dva body ? Asi máš celkem malé třídy, když to tohle u tebe rozhoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrála Ligu Mistrů, dobře posílila a síla kádru je tam enormní.. A to je nesnášim, nejradši bych je tam odsud vykopnul, ale objektivně to nejde.

Madrid je v La Lize třetí, nemá valné úspěchy v LM a i když minulý rok vyhrál La Ligu, tak letos zase ztrácí 13 bodů.. Díky výhrám v lize bys mohl říct, že je Dortmund nad Bayernem, což samozřejmě nebude pravda..

Reagovat
teenz

Jo, je pravda že po posílení kádru je síla obrovská, ale nevyužitá.

Každopádně říct narovinu, že Madrid je pod Barcou se podle mě nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že dá.. Sorry, ale tím že někoho pravidelně porážejí neznamená, že jsou celkově lepší jak oni.. Spurs taky nejsou lepší jak United i když mají lepší vzájemný zápasy.

Reagovat
teenz

Ok, takže ty teď dokážeš říct, že Barca je lepší jak Real ano ? Bez sebemenšího zaváhání.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ano.

Reagovat
teenz

Ok, přeju ti to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad máš pocit, že se Real s jedním titulem může měřit s Barcelonou?

Reagovat
teenz

Jedním titulem ?

Však to začalo vyřazením z CdR pak přišla Liga, následně Supercopa, teď CdR, v lize s náma nevyhráli. A jestli se setkáme v LM tak budu jedině rád. (beru od příchodu Moua, pokud chceme brát celkově, tak se asi nemusíš snažit ani oporovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Od příchodu Mourinha

Barca:

La Liga, Cdr, Supercoppa 2x, Liga mistrů výhra a semifinále.. Nyní o 13 bodů vedou ligu

Real: La Liga. CdR. Supecoppa, Liga mistrů dvakrát semifinále... Nyní o 13 bodů prohrávají La ligu a jsou třetí.

Sorry, ale tady jsi tak strašně mimo až to bolí.

Reagovat
teenz

Už se zase dostáváme ale úplně jinam. No to je fuk.

1. Srovnáváš tým, který je už nějakej pátek zavedenej jakým stylem hrát

2. Srovnáváš tým, který měl už nějakou dobu trenéra

3. Srovnáváš ho s týmem, který se musel úplně změnit

Ano, tohle je všechno hezké. Ale verdikt, že teď narovině řekneš, že je Barce lepší je podle mě mimo. Ale pokud to tak cítíš, nech být a nebudeme to řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to mám říct? Real je v přeměně a třeba jednou bude mít takové úspěchy jako má Barcelona? Vůbec, teď je to prostě tak, že je Barca celkově lepší. United po prohře se Spurs taky nebude hned brán jako stejně dobrý, nebo snad horší tým. To samé Bayern.

Reagovat
teenz

Jasně, ale jde o všechny okolnosti. Podle kterých bych se bál říct, že je jednoznačně lepší Barca.

Mimochodem, věta "až jednou bude mít takové úspěchy" mě pobavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jste někdy 6 trofejí v jednom roce? Nevyhráli.. Tak jak tě taková věta mohla pobavit?

Podle kterých okolností bys řekl, že je Real na stejné úrovni jako Barcelona?

Reagovat
teenz

Furt jsme ale úspěšnější klub jak Barca.

Nevím, podle mě málo lidí za poslední týden řekne, že je Barca lepší jak Real. V aktuální formě, pokud se takhle můžem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o formě z posledních dvou týdnů tedy?

Reagovat
teenz

A o čem jiném, chceš určit kdo je lepší ?

Určité vybrané období je jen subjektivní píčovina. V celé historii Real. Tudiž, bych teď řekl, že za poslední měření sil, vychází líp Real, nebo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tedy opravdu to bereme podle posledních dvou týdnů, jo? Barcelona nemá trenéra, jasně prohrála i s AC, chceš tedy říct, že AC je dnes stejně dobré (nebo podle výsledku dokonce lepší) jako Madrid..

Nehledě na to, že jsme to posuzovali podle hráčů, z kterých týmů odešli a kam přišli.. Což znamená, že tam asi nebudou rozhodovat 2 týdny..

Reagovat
teenz

Ježiši. Nebudem to dál řešit. Máme jinej názor prostě. To že Ac na Barcu umí, to ví všichní. Ale porazilo jí jen jednou. Real několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme říct, že Real na Barcu umí.. A Hradec umí na Spartu. Neznamená to ale, že to Hradec, nebo Real posouvá na stejnou úroveň jakou má Sparta/Barca.

Reagovat
teenz

Řikej si tomu jak chceš, Real to dokázal za poslední zápasy kdo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec asi taky teda.

Reagovat
teenz

Mě česká liga nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

A která liga tě tedy zajímá?

Reagovat
teenz

Ta, ve které mám své vybrané týmy. Tudíž La Liga a Anglický Premier. Nad českou jsem už zlomil hůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Real letos prohrál s Betisem, Sevillou, Getafe, Malagou, Granadou... atd. Dělá to z nich lepší týmy?

Arsenal prohrál se Swansea, Norwichem, Blackburnem, Bradfordem, Pireem atd. Dělá to z nich lepší týmy? Ta tvoje logika je strašnej nesmysl.

Reagovat
teenz

Hezký jak si odvodil, komu v Anglii fandím.

Přestaň urážet a překrucovat kdo co poví. Řekl jsem, že v delším měření sil Real už prostě vychází jako vítěz, nebo minimálně remíza. Z čeho podle mě nemůžeš říct, že je horší jak Barca. Nebo snad Betis porazil Real víckrát ? Malaga ? Getafe ? Dokázali, že na něj mají v delším měření sil ? Tak toho prosím tě nech. Čti pořádně, co napíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Arsenalem to byla náhoda.. A nikde nikoho neurážim.

V delším měření sil jste 13 bodů za Barcelonou. Tohle myslíš? Nebo to zatáhneme rovnou do historie? Další analogie.. Je Liverpool lepší než Chelsea? Protože historicky lepší je.. A já v tom případě absolutně nemám problém uznat, že je Real lepší než Barcelona.. když se na to podíváme povrchně historicky. Ty opravdu nedokážeš přiznat, že nynější aktuální forma Barcelony je sice špatná, ale taky existují reálné důvody proč tomu tak je.. a rozhodně to z nich najednou nedělá horší tým, než je Madrid.

Reagovat
teenz

Však, řikám že v aktuální formě je pouze lepší Real, tedy určitě není tím, který tahá za kratší konec. To je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my se opravdu bavíme o těch dvou týdnech.. Takže když teď někdo přestoupí z AC do Barcelony, tak se bude cítit jako mistr světa a povodí si většinu hráčů..

Reagovat
teenz

Už zase si to upravuješ podle sebe, to co jsem ti jednou chtěl vyvrátit si tu znova použil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pořád nechápu jak to myslíš. Žádným, kromě těch dvou situací jak to bereš (dva týdny, či celá historie) neexistuje možnost, kde by Real byl nastejno, nebo snad dokonce lepší jak Barcelona.

Reagovat
teenz

Je pro tebe lepší Barca, pro mě aktuálně Real. Myslím si, že dál se nedostaneme asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe v dou týdnech, jinak si to myslet můžeš, ale pravdu mít nebudeš ani omylem.. Tohle nejsou zas tak subjektivní věci, který si člověk může "myslet".

Reagovat
teenz

Ano, kromě těhlech dvou týdnu neni Real v měření sil horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by to mohlo být správně.. Celkově to vyznívá ale samozřejmě pro Barcelonu.

Reagovat
teenz

Ano vím jak to myslíš a i s tim se dá celkem souhlasit.

Reagovat
valloire

Ty to hodně nedáváš. Tenhle týden ti narušil tvé vnímání světa co? Tým,který prohraje v jednom týdnu dvakrát se svým největším rivalem prostě nemůže být lepší. Mourinho si s celou slavnou Barcelonou vytírá zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak si vytírá prdel, že letos ztratil ligu už v půlce sezony..

Reagovat
valloire

Vzájemný zápasy jsou určující. Tedy...vždycky to tak bylo. Něco se změnilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, nebývá to tak, že je lepší ten co toho vyhrál víc? Když Hradec dvakrát porazí Spartu, ale ta přesto vyhraje ligu.. Znamená to, že je Hradec lepší. To je skvělá logika musím říct.

Reagovat
valloire

Real ale není Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta není Barcelona. Ale analogie v tom je

Reagovat
valloire

Když nějakej tým porazí někoho v sezoně z 5 zápasů 3 krát,tak je prostě lepší a okecávat to můžeš,jak chceš. Ale nic na tom nezměníš pane ,,já nefandím Barceloně".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle to tedy je.. Proč se tedy liga hraje na tak dlouho, když k tomu stačí dva týdny.

Reagovat
valloire

Kolikrát ještě bude muset barcelona prohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, musela by prohrál další ligu, vypadnout teď z osmifinále a Real vyhrál Ligu Mistrů.. Pak by se síly nejspíš vyrovnaly.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Protože na ni strácí v lize 13 bodů?Nebo proto že Barca v posledních 5 letech byla vždy v SF LM a 2 ji vyhrála a vypadá to že i za 5 let vyhraje 4krát ligu?

Reagovat
teenz

viz. píšu nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

na podobných komentároch je najkrajšie, že keď niekto píše niečo proti viac než klubu automaticky musí byť fanda Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to tak bývá.. Buď a nebo to jsou přímo "nesnášeči" Barcelony. Oboje ovšem ukazuje na obrovskou dávku subjektivity.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to príde blbé do krvi hájiť očividné p*čoviny hráčov môjho mužstva...

Reagovat
smazaný uživatel

Na vysvetlenie-k Realu mam takisto svoje vyhrady, Mourinho ma nepochybne vysledky, ale je to namachrovany egoisticky samec, ktory sa tiez nevie kontrolovat /vid pichnutie do oka tusim prave Villanovovi/, k Pepemu sa nebudem vyjadrovat a v RM sa takisto najdu zdatni simulanti-najma di Maria, ale vcera ma parkrat potesil aj Essien...na rozdiel od Barcy vsak u nich vidim iny pristup k hre, aspon posledne zapasy, jesen bola trochu o nicom. Barca hra niekolko rokov strojovo, ich patmetrove prihravky mi sice vzdy vadili, ale kedysi vedeli predviest pekne akcie. Posledny mozno rok, rok a nieco vsak uz cele zdegenerovalo na "vsetko na Messiho", iny hrac sa pomaly neodvazi kopnut na branu, a ked Messi na to kasle, alebo nevie, alebo nema formu, je koniec. Dalsia vec-ved hraci FCB sa pomaly ani nesnazia prejst cez protihraca, radsej to hraju na faul-toto je vec, co neviem pochopit. Real vie podla potreby menit styl, rychlost hry, taktiku, Barcelona nie. Ci vedu 5-0 alebo prehravaju, styl je rovnaky. Nerozumiem, preco je muzstvo stavane na jednom hracskom fenotype /http://cs.wikipedia.org/wiki/Fenotyp/..aspon co sa ofenzivy tyka.

Bol by som rad, keby sa tam zodpovedni cim skor spamatali, lebo by bola skoda, keby sa taketo muzstvo totalne zaprasilo

Reagovat
smazaný uživatel

Přes hráče přechází Iniesta (a to tak jako na světě nikdo druhý), Messi.. Jinak je to hra, která závisí na technice hráčů a hlavně na tom, že jsou kvalitnější fotbalisté než jejich protivníci.. Není to destrukce jako v podání Madridu, ale je to tvorba..

Reagovat
teenz

No, a že té tvorby předvedli za poslední dvě El Clásica.

Reagovat
valloire

tvorba...Nějaký zbytkový promile? Tenhle týden jsi viděl nějakou tvorbu? Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže teď už se nebudeme bavit o ničem jiném než tomhle týdnu? Snažila se tvořit a nevytvořila.. Poněvadž i Barcelona potřebuje trenéra.

Reagovat
teenz

Ano a Madrid jen hraje destrukci si zapoměl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Madrid hraje na protiútoky.

Reagovat
teenz

A protiútok znamená destrukce ? Můžu to samé říct, že hazenkářský styl je to samé - destrukce, na kterou se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Destrukce čeho? Ten míč mají oni, soupeř se snaží zlikvidovat hru Barcelony.. Madrid nechává hrát soupeře a skulinky mu soupeř musí udělat sám, když se vysune do útoku..

Reagovat
teenz

Destrukce čeho ? No nevím, ale mě nepříjde oku lahodící přihrávka na dvou metrech. Sem - tam, sem - tam. Výsledek ? Žádnej.

Real hraje náročnej specifickej fotbal, ve kterým by moc hráčů hrát nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ti oku lahodící, když si dva hráči kombinují na jeden dotek mezi pěti protihráči? Nebo když se proti zformované obraně dokáží prosadit na jeden dotek až do vápna, kde následně zavěsí až do kuchyně? Ok, mně teda učili hrát a vnímat fotbal jinak.

Real hraje Mourinho fotbal, kterej dělal všude, kde hrál.. Silnej střed, rychlý křídla, protiútoky.

Reagovat
teenz

Je rozdíl mezi házenkářskym stylem na půlící čáře a fotbalu kterej Barca hrála pod Guardiolou. Teda ten rok než odešel.

Však a právě já mám tenhle fotbal rád, máme na to prostě jinej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechápu, jak sis mohl oblíbit Real Madrid, kterej nikdy takovou hru nehrál.

Házenkářský styl Když máš takovou převahu na míči, tak proti tobě prostě soupeř zaleze.. Čím větší převahu máš, tím zataženěji pak soupeř hraje.

Reagovat
teenz

Aha a já někde napsal, že jsem si Real oblíbil kvuli stylu ? Já řekl, že se mi takový fotbal líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvůli trofejím? Kvůli koupeným hráčům? Madridu se fandilo, protože hráli úžasnej fotbal.. Takovej, kterej ty nejspíš nesnášíš.

Reagovat
teenz

No jestli někdy bude Real si kopat balon na metru na pomezí půlící čáry, tak se asi rozbrečim smutkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat jak dlou fandíš Madridu?

Reagovat
teenz

Mistr Zizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr, kterej narážečky používal neustále a v tom tvém stylu by se prosazoval horkotěžko.

Reagovat
teenz

Proč sakra v mém stylu ? Já pouze napsal, že styl který používá Mou mi je blízkej. Tak prosím to už nepřekrucuj. Pokud Real změní a bude hrát na držení míče a hledání volného místa pro útok. Budiž. Ale jestli si bude kopat balon na půlící čáře na metru, tak se rozbrečím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, doufám, že budeš plakat co nejvíce.

Reagovat
teenz

Z klasické diskuze se dostáváš k podobným výblitkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen vyjadřuju svou touhu po kdysi krásném fotbalu, který Real praktikoval.

Reagovat
teenz

Jasně, teď hraje destrukci. Zapoměl jsem. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hraje anglickej typ fotbalu místo španělskýho.. ano.

Reagovat
teenz

Řikám, přeju ti to.

Reagovat
valloire

marty marty...vždyť má pravdu. Valdes

Reagovat
madridcan

600 pre Real Madrid

Reagovat
teenz

Reagovat
Losinho

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Rasisticke urazanie Alvesa nespomenute, prostredniky domacich fans nespomenute tiez alebo nech zije objektivita.

Vdaka aspon za martyho

Reagovat
teenz

Protože tu zustali fanoušci, kteří Barce opravdu fandí. Všichni ti pseudo utekli. Proto tu je jen marty a někdo další.

Reagovat
teenz

*Mimochodem prostředníky domácích fans byly i na Nou Camp. Tady si nemáme co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Barce nefandim.

Reagovat
valloire

no

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ten je totiž přesně tak objektivní, jak se to culés hodí.

Reagovat
Kenneth

Neskutečné že něco takového vytáhneš po tom co 90k publikum napodobovalo zvuky opice a po tom co Busquts nazval Marcela opicí. Raději bych prostě mlčel po posledních dvou týdněch a snažil se zlepšit hru aby si na vás i AC podruhé nesmlslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Alcantaro, doufám, že slyšíš.. Musíš zlepšit hru.

Reagovat
alcantara

Tak Thiago bol vcera horsi nez zly.

Reagovat
teenz

Reagovat
alcantara

Prisposobujem sa urovni diskusie, ktora tu opat raz vytahuje same sracky na Barcelonu.

A Sergio nikoho opicou nenazval, to je len dalsia z mnohych polopravd a lzi prezentujuca ssa ako fakt.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že nenazval, on je totiž Sergio slušný hráč a ani video by to neprokázalo.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Ak si dobre pamatam, toto uz bolo davno vyvratene. Busquets nepovedal Marcelovi, ze je opica.

Reagovat
Kenneth

Kdo to vyvrátil? Busquets?

Reagovat
smazaný uživatel

Odbornici na odcitanie z pier.

Reagovat
-Carles-

Aj tak to vedia len oni dvaja. Ale hlavne že ty to podávaš ako jasnú jednoznačnú vec...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ho nařknul? Marcelo?

Reagovat
teenz

Určitě si řekl, že nemá co dělat, tak z nudy si vymyslí sračku.

Reagovat
valloire

Jasně,že si to musel vymyslet. Busquets by nic takovýho neudělal. On ani nikdy třeba nesimuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

... určitě by Busquets někoho rasisticky urážel, když má za zády Abidala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

No určitě z logického hlediska, je více dementnější to že si to Marcelo z nudy vycucal z prstu. Pokud to neudělal tisk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo to rozkřiknul.. Myslím, že Marcelo. A taky nechápu, proč by to mělo víc dementnější. Obě ty záležitosti jsou dementní na stejný úrovni.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, z mono mono udelal mucho morro

Reagovat
valloire

Vy jste neskutečný.

Reagovat
madridcan

To bolo na Adebayora nie?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pepku vrat sa.

Reagovat
LAM

"Zápas byl pochopitelně důležitý i z neemočního hlediska. Přijeli jsme zde s 16ti bodovým náskokem nad Realem a ten jsme chtěli navýšit výhrou. Kromě výsledku však jsme spokojení a to hlavně s přístupem, který hráči předvedli. Je těžké zde hrát a my jsme udělali vše, co jsme mohli," řekl Jordi Roura, na něhož se v poslední době snáší vlna kritiky.

Ať drží hubu radši.Ten si fakt nevidí do huby.Právě že přístup k zápasu byl hroznej,žádnej pohyb žádná bojovnost a on vyblije todle.To se všichni jako bojej říct něco na sebe nebo co.Trochu sebereflexe by jim fakt neuškodila.

Tohodle šaška rychle odvolat protože to je tragéd abnormálních rozměrů a do konce sezony vzít někoho kdo aspoň na chvíli ten tým nastartuje.

Reagovat
valloire

Proč? To by byla škoda.

Reagovat
vocasisko

Roura očividině na tripu.

Ale ne, ono už to skoro vypadá, že ty prohlášení pro ty trenéry připravuje nějaká PR agentura, protože jako pod Pepkem, pak po Titem a teď i pod Rourou jsou ty kecy po prohře furt stejný. A už mi to začíná smrdět docela dost alibismem a trochu i debilitou. Když všichni vidí, že ten tým prostě není v pořádku, tak trenér nemůže říct, že je vše v pohodě a ještě později v tom rozhovoru dodat, že jsme byli blízko od bodů. To je snad zlej sen toto a mělo by se s tím co nejdřív začít něco dělat.

Reagovat
F.Torres

Roura se stává čím dál tím větším sympatákem

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Možná v celý historii fotbalu nebyl takovej tým jako je Barcelona. Oni tomu simulantství dávají novou dimenzi. Opravdu,kdyby se fakt dávali podle pravidel za to karty,nemohli by nikdy dohrát zápas v plném počtu.

Reagovat
LAM

Drž hubu(na todle prostě nic jinnýho říct nejde)nejdřív se podívej na svůj tým kde opravdu nikdo nesimuluje a pak útoč na druhý.Nevim proč má furt někdo v oblibě kritizovat druhý a provokovat.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Provokace jo? Nezdá se ti jako větší provokace nějakejch 6-7 pokusů barcelonských hráčů vymodlit si za 2 zápasy !!! s Realem penaltu? To je ubohost největšího kalibru.

Reagovat
-Carles-

Tak a teraz si bež založiť zo dva nové účty a opalcuj si to. Hneď budeš mať krajšiu nedelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

Ja si myslim, ze s Pepem v time by sme bars vyskakovat nemali, ale ked uz mam niekoho vypichnut z Barcelony, tak to je Pedro. To je nieco neskutocne. Hlava na urovni hlavy, penisu a kolien supera pravidelne.

Reagovat
valloire

Podobnýho jako je Pepé má každej tým. Ale rozdíl je mít celou jedenáctku Pepé.

Reagovat
indy

Reagovat
teenz

Bohužel, to samé se může říct i o nás. Máme v týmu dost jim podobných. Pepe, Di Maria jsou sice fotbalisti, ale dělají to samé. Ramos občas taky. Nechápu to, ale je to tak.

Reagovat
-Carles-

Cristiano Ronaldo Futbalista, ktorý má možno najviac simulácií na krku, čo sa týka futbalu na top úrovni.

Reagovat
valloire

ty válíš.

Reagovat
teenz

Nemyslím si, že je Ronaldo na úrovni Pepeho, Di Marii - Pedra, Alby, Sancheze.

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo, Inzaghi apod. Cristiano je na to moc mladej a navíc by musel trochu přidat, aby je dohonil.

Reagovat
F.Torres

Neuvěřitelní skokani, naštěstí už jsou v tom tak profláklý, že už jim to nikdo nežere

Reagovat
-Kopy-

někdy si řikám kam až může úroveň diskuze v PD klesnout, tohle kolo jste se zase vyznamenali

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Al Capone

a to mě dříve hádat se o takových sračkách bavilo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nečekal jsem, že tu bude v tuhle chvíli ještě o víc než 200 příspěvků víc o "clásicu", i když to kolikrát s tímto clásicem už nemá nic společného. Letmo jsem to projel, celkem no comment. Akorát řeknu jednu věc, na to, že marty nefandi barcelone, tu ma až nejak moc prispevku na jeji obhajobu, vychvalovani, braneni hracu a podob. (skoro 300 tisic, jestli jsem to spravne spocital) Je hezke, ze se za ni postavi i nekteri lide, kteri ji nefandi, takovych mnoho neni

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 300 tisíc komentů bránících Barcelonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, mozna jen 10 tisic, jen tak jsem to fláknul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak píšeš tam, že jsi to počítal.. A vlastně ani nevím, co je na té diskuzi s teenzem tak špatného.. Bavíme se o tématu kola, bavíme se slušně a svoje názory věcně podpíráme.. Když si tu lidé dělají online přenos, tak je to daleko horší. O tom, když se urážejí, nebo vytahují dva roky staré záležitosti.. ani nemluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla značná nadsázka... A já někde píšu, že zrovna vaše diskuze je nějaká špatná?

Reagovat
smazaný uživatel

No napsal jsi to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj prispevek byl obecne k ty diskuzi, a pak jsem dodal tebe, ale jen s tou myslenkou, ze si psal k barcelone daleko vic nez jeji "fans", prestoze ji nefadis, to je cely..

Reagovat
teenz

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Kdyby jsi namísto "jste se" napsal sebereflexivně "jsme se", možná bych ti dal i palec hore...každopádně diskuze pod PD jsou žel opravdu špatné, určitou měrou se na tom více či méně podílí každý, kdo zde něco píše..navíc ta vyhrocenost mezi Realem a Barcou zvláště v posledních letech je veliká, to bylo mnohokrát vidět i na hřišti, projektuje se to dále mezi fanoušky, i když v tomhle clasicu šlo relativně o "málo".

Reagovat
-Kopy-

jak každý ? podívej se co jsem sem napsal já, proč bych obviňoval sebe za něco co jsem neudělal....

Reagovat
Josifek

Tak píšeš to takovým stylem, jako by jsi tu byl skoro jediné světýlko ve tmě.. ....jinak je to tu zde celkově v PD diskuzích bída, to asi není třeba rozebírat.

Reagovat
-Kopy-

nejsem jedinej, pár světýlek tu je ale je to málo na to, aby jsme tuto diskuzi rozsvítili

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude ještě prošetřováno gesto Piqueho v čase 0:28 http://www.youtube.com/watch?v=Ar03xV0gdAk ...Letmo si vzpomínám, že i Mou by za takové gesto trestán i Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam nechcel trestne strielanie???

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze spasite Tito Vilanova nieco zmeni ? Na jesen sme s Realom remizovali 2:2, kde nas podrzal Messi aj golom z priameho kopu. To nehovorim o odvete spanielskeho superpohara, kde nam Real prvych 30 minut daval poriadnu cocku.

Reagovat
-Carles-

Kedy má byť vlastne Tito späť na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

AK sa nemylim, tak zaciatkom aprila.

Reagovat
Billy McClane

A este z akeho prameho kpou

http://www.youtube.com/watch?v=T0BBGwuKvZw

Reagovat
Billy McClane

*kopu

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera becko realu porazi barcelonku chudou jeste jednou NADHERA hala madrid BTW bacha na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ze "El Clasico" , tolko spinavosti, zakernosti, neucty k superovi koncentrovanej do 90 minut hned tak clovek nevidi , o nefutbalovosti ani nehovoriac, taketo divadla by mali byt len po 22:00 hodine a futbalovej mladezi zakazane pozerat .

Reagovat
smazaný uživatel

marty963703.03.2013 10:38

1. třída - Barca, Bayern, United (na pomezí Madrid)

2. třída - Chelsea, Juventus, Atlético (na pomezí City)

3. třída - AC, Spurs, Šachtar, Dortmund (na pomezí Arsenal)

Ja tomu nerozumim Marty, Atletico, ktere za poslednich snad 10 let pocita jako nejlepsi ligove umisteni 4.misto a ma problemy s tim si pravidelne zajistit misto v Lize mistru se pocita do 2. vykonostni tridy spolecne s poslednim vitezem Ligy Mistru? Na zaklade ceho, jednoho superpoharu? Vzdyt si ale vyse pri porovnavani Real/Barca napsal, ze se neda urcit kvalita jen ze vzajemnych zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je podle síly kádru hlavně.. Když se podíváš na to, na co jsem reagoval, tak pochopíš.. Pak diskuze sklouzla jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

No tomu ja prave nerozumim.. Chelsea je vitez ligy mistru z lonsky sezony, tak si jiste misto ve druhy tride zaslouzi, diky umisteni v lize vyse nepatri. Ale lonsky vitez La Ligy Real Madrid (o 9 bodu, stanoveni noveho rekordu v zisku bodu ve spanelsky lize a rekordu v poctu vstrelenych golu jednim tymem za sezonu) si tim ze letos ztraci na Barcelonu bodu 13, nezaslouzi misto ve stejny tride? Tudiz u Chelsea posledni sezonu zapocitas a Madridu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Madridu započítávám obě sezony.. Jak tu letošní, tak tu loňskou. Proto je taky Atlético pořád nad Realem. Chelsea by tam kvůli minulému roku ani nebyla, je tam jen kvůli tomu, že dobře posílila a její kádr je teď hodně silný.

Reagovat
smazaný uživatel

Real pořád nad Atléticem*

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tim chces rict, ze kdyby slo jen o letosni sezonu, stavel by jsi Atletico a Real na stejnou uroven? A kdyz pises, ze zohlednujes prevazne silu kadru, tak stavis prave Atlety nad Dortmund?

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti mají v kádru světové hráče, srovnatelné s největšími hvězdami v Realu, či Bayernu.. Arda, Falcao jsou superhvězdy.. Juanfran, Filipe, Suaréz a další.. patří na svých postech ke špičce. Nevím, proč by tuhle sezonu měli být pod Realem.. A ano, stavím Atlety nad Dortmund.

Reagovat
teenz

No a už bych se zase chtěl hádat.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole to byl koment.

Reagovat
Josifek

No nevim, Madračky maj dejme tomu dva absolutně top playery, Real jich má minimálně 10, spíše více. Jinak pokud se bude měřit síla kádru, tak Realu opravdu málo kdo (tak max Barca, Bayern a trochu Šity s MU) může konkurovat, Atleti ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to tak mám, koukni na ten příspěvek, kde jsem to rozděloval.. Real jsem měl na pomezí 1. a 2. třídy.. kde 1. třída byla Barca, Bayern, United

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti chci jen dokazat, ze tyhle tvoje tridy jsou prece hloupost. Jasne, Atletico rozhodne nema spatny hrace. Ale stavet oba kadry na stejnou uroven? Jediny, kdo by si z Atletu v Realu zajistil misto v zakladni sestave by byl pravdepodobne Falcao, Arda by plnil jen roli zolika. Ale v zakladni sestave Atletu by pravdepodobne hrali i ti, kdo v Realu jen zahrivaji lavicku. V Barcelone a Bayernu by to bylo stejne, v MU by asi hral spis ten Arda nez Radamel a v City by hrali oba. A v porovnani s Dortmundem jsou to dle jmen naprosto vyrovnane kadry, predvadenou hrou je pak ale Borussia uplne nekde jinde

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mám Ozila rád, tak Arda je nad ním.. Arda je rozdílový hráč třeba celou sezonu, Ozil jím je na dva zápasy a 3 zápasy odehraje průměrně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole sledujes vubec Atletico? Vis kolikrat byl letos Arda nulový?

Reagovat
teenz

No, rád se podívám co marty napíše.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem souhlas s martym, já si třeba vážím, že nás někdo dává na 4. místo na světě, vždyť máme zatím horší sezonu než Barca, Manchester, Juve, Bayern a další. Co se týče LM, tak s Barcou jsme vyletěli, s Bayernem jsme vyletěli, s Dortmundem jsme to nezvládli, uvidíme, co teď ten Manchester. Strašně mi u Mou týmu chybí, abychom někoho z těch top týmů konečně vykopli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ale Marty psal, ze ty skupiny sestavil na zaklade potencionalni sily kadru, ne na aktualnich vysledcich. A tam rozhodne do TOP 4 patrime. V LM se to prolomi letos, po MU vyradime PSG, Juventus a ve finale se pomstime Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam zohledněné úplně vše.. Síly kádrů, finanční potenciál, soutěž, aktuální výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jsou pod Arsenalem

Reagovat
X-bano-X

hh hlavu hore kde je konec začína vždy dačo nové. Ešte sa zdvihneme a vo finále LM ukážeme Realu čo je to futbal.

Reagovat
Rssa

Oj, tak to je nepříjemné, další prohra s Realem nepotěšila. Je vidět, že je hodně co napravovat do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem cetl hodne nazoru, jak by nekteri fanousci Barcelony ten tym uz rozprodavali, strhavali 90% z platu a podobne Ale vzdyt jsou to taky jen lidi, urcite pujdete zase nahoru. My jsme meli kocovinu z titulu temer cely podzim, ted si to uz zase seda a diky bohu, ze v pravej cas. Nase 2 vyhry v klasikach jsou fajn, ale precejenom, pokud nas MU vy0radi, bude to hodne slaba utecha..

Reagovat
smazaný uživatel

No LM vážně ohrožena.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec Barcy v kralování v EU ? Konečně.

Reagovat
homeles8

jste všichni tady kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Fúha pozerám, že hráči FCB to solídne nezvládajú. Bez sebareflexie, len rozhodca sem, rozhodca tam. Hlavne, že Mou je fňukna

Reagovat
madridcan

Jeden luxusny zapas dvoch Realov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dvakrát ste je přejeli no. pěkně. Škoda,že neuvidím LM v úterý. To bude "masakr".

Reagovat
madridcan

Tento krat som myslel Real Sociedad-Real Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Uff aha nedošlo mi to. Hlavně,že sem na ten zápas vyhrál 2 litry.

Reagovat
frankiefcb

ty musíš být za dnešek boháč Spurs první poločas, baník první branka, teď toto. řekni za kolik si dnes v plusu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak dneska sem kuravsky v plusu ! To Jóóó ! Ale třeba v pátek sem díky holand. lize projel 3-ku. Celkově sem určitě v plusu. Ale postupně vybírám a kupuju si co potřebuju. Nechávám si cca 10 litrů a zkouším.

Reagovat
frankiefcb

hmm dobře ty, mně se třeba podařila vyhrát 400 stovky, ale dneska jsem neměl čas si to jít vybrat. Ale vidím, že ty si to dávaš dobře, tež bych chtěl takové štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

no štěstí.... jak se to vezme. Byly doby kdy sem za měsíc a půl projebal 50 papírů že.... Mám svůj "styl". Hlavně přes net. Manipulák teď 0% a nejlepší je na live zápasech. ( např. dnes San Seb.-Betis). A sázím už přes 15 let. Doufám,že to nečte bývalka.

Reagovat
frankiefcb

já se bojím jít do velkých sázek a live sázky už mě pěkně oškubaly. Já radši chodím do kamených a na netu sáázím jen blbosti na střlce nhl, nba a šílené kombíky po koruně

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. Každý jak umí. A co si může dovolit.

Reagovat
madridcan

800 pre zajtrajsi postup Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já přeju více ( o půl %) MU. Ale s podmínkou,že hned v dalším kole prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neni tomu tak davno, co rekl, ze Messi je nejlepsi hrac vsech dob, pak zase, ze on byl lepsi a ted najednou je lepsi Cristiano.. Jen jestli zase v necem nejede

Reagovat
valloire

Messiho měl v týmu,tak mu podkuřoval. Když ho v týmu neměl,tak je samozřejmě nejlepší on. Teď ho pozvali na Real,tak je nejlepší Cristiano. To Pelé má aspoň furt jasno.

Reagovat
teenz

On je v Madridu celkem často. Je s Mouem celkem v dobrym vztahu.

To ale nevysvětluje, proč tak mění názory.

Reagovat
alcantara

To asi Madrid splatil tie danove nedoplatky v Taliansku za neho, nie?

Reagovat
valloire

Ne,ale pozvali ho na Clasico.

Reagovat
madridcan

Jose cez Roura dal pozdravovat Tita s prianim skoreho uzdravenia

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
LAM

Tiskovka Rosella

Sandro Rosell se spolu s tiskovým mluvčím objevil na tiskové konferenci, kde potvrdil pozici Tita Vilanovy jako hlavního trenéra.

Po Freixově projevu dostal slovo také prezident Sandro Rosell, který ujistil, že Tito Vilanova "je v průběhu chemoterapie a radioterapie a jeho zdravotní stav se zlepšuje. Každý den je Rourou a Zubizarretou informován, co se v klubu děje. Sleduje všechny zápasy v La Lize. Může naše soupeře analizovat mnohem lépe. Vzhledem k situaci, ve které se nachází, se cítí dobřem, ale těší se moc na návrat. Očekáváme, že koncem března bude vše při starém. Je šťastný, protože už zbývají jen dny do jeho návratu. Tešíme se na jeho návrat."

Co se týká sportovní stránky, Rosell dal najevo svou důvěru v tým a technický personál: "Psychologové říkají, že po 30 dnech nepřítomnosti trenéra je patrný výkonnostní pokles týmu. Už jsme spoustu dnů bez našeho trenéra. Takže nevěřím, že kvůli 3 prohraným zápasům bych měl jakkoliv trestat hráče či personál. Chtěl bych všechny uklidnit. Neskončil svět, i když to tak někdy vypadá. Zubi, Roura a Tito pracují na tom, aby znovu oživili hru. Přijde mi poněkud přehnaná reakce veřejnosti po těchto zápasech, které jsme prohráli. Pokud jsou zde jen 2 týmy, se kerými dokážeme prohrát - Milán a Madrid. Ti ostatní také hrají..."

"Kolem nás vládne pocit, že jsme v nejdůležitější soutěži dobře umístěni, což nám dodává klid. Pokud nepostoupíme přes Milán, nemyslím si, že skončí svět. Dále budeme lídři ligy. Ale toto je sport, ne čistá matematika, nejde o život či o smrt, je to sport. Nepochybuji, že všichni dají všechno do toho, abychom uspěli. V tomto klubu zavládne pocit poraženectví vždy, když jednou prohrajeme. Já to ve svém okolí necítím, ale historicky to tak bylo vždycky. Doufám, že socios za ta léta vyzráli. Naši hráči se 4 roky udrželi na nejvyšší úrovni, utrpěli věci, které mohly poškodit jejich osobnosti."

Sandro Rosell potvrdil pozici Tita Vilanovy "jako našeho trenéra až do doby, kdy se vrátí. Bude našim trenérem ať se děje, co se děje. Roura je pro mě hrdina. Přijímá plnou zodpovědnost, i když nemusí. A děkuji hráčům, kteří trpí tuto morální zátěž a pokračují v boji. Nic se nebude měnit, až dokud se Tito nevrátí. I kdyby nás to mělo stát všechny tituly. Pokud se bude vyhrávat, dobře, pokud ne, bohužel. Naší jedinou prioritou je uzdravení Tita. To ostatní je ve druhé řadě. Ale nic nevzdáváme."

Reagovat
blaugrana

Riešiť niečo nečinnosťou. Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro chce situaci uklidnit plnou podporou současnému stavu, což pro mě není dobře. Pokles výkonnosti pdo Rourou je značný a nezpochybnitelný. Facky už ten tým dostal 3 a nastavil tvář pro čtvrtou. To je varující. Já bych Rouru odsunul zase na asistenta a dovadel dočasně nějakýho trenéra. Tito se vrátí příští sezonu. Do té doby budeme jak bárka bez kormidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak bych se Sandrem souhlasil v té věci, že je Roura hrdina. Fakt nebylo nic lehkého převzít bez zkušeností s trénováním nejlepší tým světa ...

... nicméně se potvrdilo, že úkoly asistenta jsou značně jiné, než hlavního kouče. A taky to, že ne každý asistent může být úspěšným trenérem. Nemyslím si, že by byla chyba uznat, že jsme prostě udělali jeho jmenováním chybu, a řešit problém dřív, než se stane další (a další?) katastrofa.

Utěšovat se vedením v lize s tím, že jsme vyhořeli ve dvou (vlastně už třech) klíčových zápasech sezony, čímž jsme si podělali další dvě možné trofeje, je alibismus. Je jasné, že titul v Primeře je vždy o parník hlavním cílem, který nejspíše splníme, ale na druhou stranu - podělat další dvě trofeje v takhle suverenní sezoně, ten úspěch docela brzdí.

Reagovat
alcantara

Hlavne ma mrzi herny prepad timu. Vyhravat sa neda stale, superi su namotivovany, napriklad po minulorocnom vypadnuti s Chelsea je clovek na tych hracov o to viac hrdy. Dali do toho vsetko. Lenze sucasny stav pripomina na ihrisku letargiu, anarchiu, neorganizovanost, stratu chute. Platime tym hracom najvacsie peniaze na svete a preto by som ocakaval trochu iny pristup, ajked primarne nie su urcite na vine.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Loňská Chelsea byl unikát - tam jsme postoupit stopro měli. Hráli jsme tak, abychom postoupili, ale priti byla jen smůla. To už by se papírově nemělo opakovat.

Ale přístup týmu k zápasu v Miláně mi přišel naprosto salámový. V Copě už mi to přišlo o fous lepší. Další mač jsem neviděl, ale prý zase nechuť. TO se nedá akceptovat. Ti hráči musí hrát s pokorou a s úctou k těm, kdo je doopravdy platí - k fanouškům. A ti tenhle přístup neodpouští. Být hvězda a být lepší než soupeř, je sice dobrý (a je to základ úspěchu), ale srát na to (psychicky nebo fyzicky) i za nepříznivého stavu je na pěst.

A souhlasím i s tím koncem - hráči za to primárně nemůžou. Pokud nejsou k nějakým výkonům motivováni, tak je nepodají. To je jasné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele