26. kolo
04.03.2013 21:30 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Negredo hattrickem sestřelil Celtu!

Co by asi domácí Sevilla dělala bez ostrostřelce Negreda? Španělský útočník v pondělní dohrávce potvrdil své kvality a jeho tři branky deklasovali hostující Celtu Vigo.

Domácí celek byl před utkáním favoritem, nicméně Celta Vigo chtěla zdramatizovat vývoj sezony a pokusit se o záchranu. Tříbodová spása se ale bude muset odsunout minimálně ještě o kolo. Dnes večer totiž na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána vládl jen jeden tým.

Již po šesti minutách se do míče opřel Mario Bermejo, ale brankář Beto jeho úmysly vystihl a ránu vyrazil. Do vedení tak mohli jít domácí. Sevilla předvedla rychlou kombinační akci, na jejímž konci stál Álvaro Negredo a ten se v podobných pozicích zpravidla nemýlí - 1:0.

Po obdržené brance ale hosté nijak zbraně nesložili - právě naopak. Hned dvě šance po sobě musel likvidovat Portugalec Beto. Na jeho bránu totiž nejprve vypálil Fernández, po něm se k zakončení prodral ve formě hrající Iago Aspas. Ani jeden z nich však domácí jedničku nepřekonal.

A to hosty mrzelo - po straně se totiž prohnal Jesús Navas, jehož ránu Javi Varas sice vyrazil, míč se ale dostal pouze k nohám Negredovým, který si se zakončením nijak hlavu nelámal a domácí vedli o dvě branky.

Třetí gól mohl přidat Rakitič, ale jeho hlavička odskákala mimo bránu. Na druhé straně se zastřeloval Aspas, ke své nelibosti ale ani on nemířil přesně. Přesto se Celta mohla radovat. Kontaktní gól vstřelil aktivní Augusto Fernández, který propálil do té doby výborně chytajícího Beta.

Hosté pochopili, že útok je jejich jediná šance na nějaké ty body a dali se do práce. Střelu Bermeja dokonce zastavilo břevno! Ve druhém poločase se ale dařilo již jen domácímu týmu. Po hodině hry se prosadil Gary Medel, k němuž se po výborné kličkované Rakitiče odrazil míč a Chilan jej napálil přesně tam, kam měl - 3:1.

O pouhé tři minuty později již bylo definitivně rozhodnuto. José Antonio Reyes se ujal míče na straně hřiště, nacentroval před Varasovu bránu, kde čekal Álvaro Negredo. Z jeho kopačky padl poslední gól zápasu, španělský útočník jím zkompletoval hattrick. Na skóre již nic nezměnila ani šance Reyese, po centru Navase už Varase nepřekonal.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
hradec

Sevilla 1:0 Celta Vigo

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele