21. kolo
07.02.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Racing Santander - Atlético Madrid 1:1

Racing Santander a Atlético Madrid si naprosto po právu rozdělili po bodu. Vyrovnaný duel přinesl dvě pěkné branky a několik zajímavých momentů, oba soupeři pak mohou být za bod rádi. Výtečný výkon podal mladý hostující brankář David De Gea, pochvalu si zaslouží i aktivní Sergio Canales a Gonzalo Colsa.

První poločas patřil domácímu mužstvu, které si i osobou Sergia Canalese vytvořila parádní šanci, ale jeho povedená střela se mezi tři tyče nevešla. Zanedlouho poté se akrobatickou ranou prezentoval Colsa, David De Gea předvedl krásnou robinsonádu a uchránil Atlético od pohromy. Po dvaceti minutách se k několika výpadům osmělilo i Atlético Madrid, a hned z toho byla branka. Simao poslal za obranu přenádherný pas, míč se dostal až k Diegu Forlánovi, který se řítil sám na branku.

Uruguayský kanonýr bez větších potíží prostřelil Colcortiho a mohl se radovat z vedoucí branky. Santander odpověděl Canalesovým nepřesným přímým volným kopem. V šestatřicáté minutě se už Racing Santander radoval. Pinillos našel v pokutovém území Colsu, který pečlivě střežen zmateným Pereou krásnou střelou vyrovnal.

Do konce poločasu už jsme žádnou větší šanci vidět nemohli, stejný scénář pokračoval i po přestávce. Druhý poločas byl o poznání nudnější a méně atraktivnější, nebýt několika zajímavých rozhodnutí hlavního sudího, který hnedle několikrát nechal pokračovat ve hře, i když tomu duch pravidel odporoval.

Jenom boční síť rozvlnil Colsa, Agüerovi chyběla potřebná přesnost. V největší šanci druhého poločasu se objevil Tchité, který tváří tvář brankáři poslal míč na branku, z níž jej na poslední chvíli vykopl Luís Perea a zachránil své mužstvo od pohromy. Racing nakonec branku dát nedokázal, ač měl mírnou převahu a byl k vyrovnání velmi blízko.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele