21. kolo
07.02.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 0:0

Bezbranková remíza nekoresponduje s tím, co se odehrávalo na hřišti. Málaga byla v průběhu celého utkání mnohem aktivnější, diktovala tempo, snažila se útočit, ale defenzíva Deportiva La Coruňa a vysoce spolehlivý Daniel Aranzubía byly proti. Obě mužstva si tak připíšou po jednom, ve své podstatě nic neřešícím bodu.

Gustavo Munua si v dnešním utkání mohl dát oddych a zůstat doma s rodinou, neboť neměl moc šancí si chytit mičudu do svých rukavic. Několika zraněními poznamenaní hosté svým výkonem nenadchli, na druhou stranu je třeba pochválit takřka neprostupnou obranu, která pracovala na špičkové úrovni.

První desetiminutovka sice patřila Deporu a jeho ofenzivním choutkám, poté už na hřišti vládla domácí jedenáctka. Po hodně nebezpečných střelách Bodipa a Juana Rodrígueze se na druhé straně osmělil Ben Achour, po němž Aranzubíu řádně protáhl i Duda. Utkání mělo velmi dobré tempo a spád, z přemíry bojovnosti a odhodlanosti plynuly i některé nepříjemné zákroky. Zákroky za hranicí únosnosti se sice Pablo Alvaréz neprezentoval, i přesto jej rozhodčí poslal do kabin. Jasná červená, Depor dohrával o deseti.

Po obrátce Málaga vystupňovala nápor. V dvaapadesáté minutě trefil Duda tyč, dvě dalekonosné střely velmi aktivního Fernanda následně s přehledem zlikvidoval Aranzubía. Postupem času se snaha Andalusanů dostat se za obranu Deportiva přeměnila v beznadějné nakopávání míču, které k ničemu kloudnému nevedlo. Stopeři Colotto, Lopo, výborný kapitán Manuel Pablo, popřípadě Daniel Aranzubía vzdušnému prostoru neomylně vládly a nakonec uhájili cenný bod.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele