21. kolo
06.02.2010 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Barcelona - Getafe CF 2:1

Svěřenci Pepa Guardioly si mohou do tabulky připsat další tři body za vítězství. To i přesto, že v závěru zápasu dohrávali pouze o devíti hráčích.

Pique navíc byl vyloučen už po 25 minutách hry, krátce před závěrečným hvizdem sudího Vitientese putoval předčasně do sprch Marquez. Domácí navíc do utkání museli nastoupit bez svého kapitána Puyola, hrál naopak Milito. Maxwell pak musel na pravé obraně zastoupit Daniho Alvese. První velkou šanci si vytvořil Messi, branku však přestřelil.

Jen o čtyři minuty později se však tento fotbalový mág radoval. Yaya Touré vysunul Messiho na hranici vápna a ten nechytatelným projektilem nedal Codinovi žádný nárok. Už před zápasem varoval Guardiola svůj tým před tímto soupeřem. Vždyť loni bylo právě Getafe jedním z celků, které dokázaly bodovat na Nou Campu. Hosté postupně svou sílu začali prokazovat. Po další dobré Messiho práci mohl zvýšit Ibrahimovič, donutil však Codinu ke skvělému zásahu.

O deset minut později ale Pique nešetrně poslal k zemi Rafu a první vyloučení bylo na světě. Hosté se osmělovali, Parejo o kousek nedosáhl na gólový centr Riose. Poté dvě možnosti Mikua zlikvidoval Valdes, Xaviho hlavička na druhé straně pro změnu postrádala razanci. Krátce po přestávce začal Guardiola také míchat se sestavou, Busquets nahradil Toureho.

Krátce po hodině hry už ovšem katalánský velkoklub vedl rozdílem dvou branek. Messi vtipně vysunul Xaviho a ten s přehledem překonal Codinu. Třetí gól mohli vzápětí přidat Keita s Messim, místo toho ale vznikly problémy. Marquez stáhl v pokutovém území Kepu, dostal červenou a kopala se penalta. Tu sice Soldado bezpečně proměnil, na víc však fotbalistům Getafe nezbyl čas. Barcelona si tak i nadále drží svou neporazitelnost.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 Messi,Pedro,Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

skusim odvazny tip 2:2 .. nasi odchovanci to vybojuju

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Messi 2x

Reagovat
_Blind_

3:0 , 2×Messi , Pedro !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
AjaxFans

C Coconaldo kušuj

Reagovat
_Blind_

Busquets nahradil Ibrahimovice se me zda , ale to je fuck hlavni sou 3 body doma !!

Reagovat
AjaxFans

Danny Blind?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele