Primera División souhrn - 15. kolo

08.12.2007, 22:01, aktualizováno 09.12.2007, 23:05
Komentáře a souhrny
Real Madrid se i po patnáctém kole udrží v čele tabulky o čtyři body, brankou Ruuda van Nistelrooye totiž vyhrál v Bilbau. Barcelona si doma poradila s Deportivem La Coruňa, Villarreal naopak šokoval domácí prohrou s Betisem, přiblížit se čelu tabulky opět nedokázala Valencia, z hriště Osasuny si veze jen bod za bezbrankovou remízu. Atletiko v "červeném" utkání porazilo Getafe.

CA Osasuna - Valencia CF 0:0

08.12.2007 20:00

Góly: -

Fanoušci na stadionu Reyno de Navarra se gólu nedočkali, po velkém boji skončil duel mezi Osasunou a Valencii bez branek. Los Ches tak zůstávají v tabulce na šestém místě, Pamplona se díky získanému bodu posunula na jedenácté místo.

Valencia od začátku utkání podle očekávaní praktikovala systém 4-3-3. Do středu záložní řady se postavil s kapitánskou páskou Carlos Marchena, jemuž ze stran vypomáhali Sunny a Vicente. Na hrotu nastoupil Villa, roli křídel plnili Arizmendi a Silva. V sestavě Osasuny nastoupil potřetí v řadě od začátku utkání český záložník Jaroslav Plašil, v útoku Pamplony doslal přednost před Dadym Javier Portillo.

V úvodní čtvrthodince zápasu diváci na stadionu Reyno de Navarra neviděli žádnou oku lahodící akci. První střela přišla až v 17. minutě, kdy Jaroslav Plašil mířil vysoko nad branku hostí. Ve dvaadvacáté minutě střílel taktéž nad branku Javi García. Na druhé straně pálil z voleje do připravených rukavic brankáře Ricarda mladíček Sunny. Ve 24. minutě měl největší příležitost prvního poločasu Javier Portillo, který si naběhl za obranu hostí na centr Punala, ovšem sám před brankářem Canizaresem poslal svoji hlavičku jen do míst, kde stál zkušený španělský gólman. Minutu na to pálil Plašil z voleje znovu nad břevno hostující branky. Ve čtyřicáté minutě to by opět Jaroslav Plašil, jenž se dostal ke střele z osmnácti metrů, tentokráte jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče Canizaresovy branky. Tři minuty před koncem prvního poločasu pálil z hranice pokutového území Silva, jehož prudkou střelu vyrazil do bezpečí brankář Ricardo.

V padesáté minutě se dostal do velké šance po nacvičené standardní situaci agilní Jaroslav Plašil, jeho tečovanou střelu vyrazil výborným zákrokem Santiago Canizares. V 57. minutě pálil nad branku Valencie z hranice velkého vápna Vela. O deset minut spálil Carlos Vela další šanci, když nedokázal trefit podle představ neposedný míč. V závěru utkání střílel střídající Dady jen doprostřed branky, kde stál připravený brankář Canizares.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:1

08.12.2007 22:00

Góly: 55. Ruud van Nistelrooy

Střela Van Nistelrooye zajistila tři body Realu Madrid proti Athletiku Bilbao v 15. kole španělské ligy. Ve vypjaté atmosféře tradičního zápasu Primera División podržel několikrát Real brankář Iker Casillas. Triumf na hřišti Athletiku zajistil Bílému baletu vedení i do dalšího kola.

Oproti očekávaným sestavám učinili oba trenéři těsně před zápasem několik změn. Domácí kouč Joaquín Caparrós místo Orbaize poslal do hry Martíneze a místo Del Horna Koikiliho. Iraola hrál na pravém kraji zálohy a na pravém beku se místo něj objevil Ustaritz.

V dresu hostí byla největším překvapením absence Gutiho, kterého trenér Schuster patrně šetřil na důležitý zápas Ligy mistrů proti Laziu. Středová osa tak měla podobu Diarra – Baptista – Sneijder. Místo Marcela hrál od začátku odchovanec Miguel Torres.

Domácí hnaní naplněným stadionem "La Catedral" začali v tempu hned od začátku. V 6. minutě hlavičkoval mimo Llorente a v 8. minutě se naskytla Bilbau další velká příležitost, když Cannavaro podcenil malou domů, nabil Iraolovi, kterému ovšem zmenšil střelecký úhel Casillas a střelu vyrazil nohama. Na druhé straně se poté osmělili dvakrát Robinho a jednou Raúl ovšem bez kýženého efektu.

Domácí měli problém s přechodem mezi obranou a zálohou, přesto si tvořili dále příležitosti, nebezpečím pro obranu hostí byl zejména aktivní Iraola, kterého nestíhal pokrývat nervózní Torres. Na druhé straně se dařilo tvořit Baptistovi, který navíc svou robustností platil na tvrdou hru "lvů" z Athleticu, na rozdíl od Sneijdera, který až na zahrávání standardek opět příliš nepřesvědčil.

Ve 22. minutě pálil zdálky mimo Sergio Ramos, domácí odpověděli po dvou minutách střelou Davida Lópeze z přímého kopu, kterou zneškodnil Casillas. Madridský brankář se poté zaskvěl proti prudké hlavičce Llorenteho a zneškodnil i pohotovou střelu Yesteho po rohu Bilbaa. Ve 37. minutě se radoval po hlavičce Sergio Ramos, který usměrnil do sítě trestný kop Sneijdera, ovšem zdvižený praporek pomezního učinil jeho oslavám přítrž.

Ke konci poločasu odešel zraněný Ustaritz, místo něj nastoupil Orbaiz, který vytvořil záložní dvojblok s Javi Martínezem a Iraola se posunul na pravý kraj obrany. Zápas hraný v dobrém tempu skončil po prvním poločase bez gólů.

Druhou polovinu utkání začali lépe hosté z Madridu a jejich snaha se zanedlouho zúročila. V 55. minutě našel Raúl Van Nistelrooye, který prudkou ranou zpoza šestnáctky překvapil brankáře Aranzubiu – 1:0!. Utkání poté přitvrdilo, Orbaiz a Amorebieta dostali žluté karty, zatímco na druhé straně nebyl potrestán faul střelce gólu Van Nistelrooye na kapitána Etxeberriu.

V 68. minutě mohl Real své vedení potvrdit. Po akci Sneijdera uvolnil Raúl patičkou Van Nistelrooye, který si poradil s Aranzubiou, ale na poslední chvíli zabránil míči v cestě do sítě Koikili. Další obrovskou šanci rozhodnout definitivně zápas měl na kopačkách čtyři minuty nato Robinho. Po dvou koloběžkách a kličce Aitoru Ociovi zabránila míči v cestě do sítě tyč.

Pak mohl vyrovnat Athletic, ale Casillas vyškrábl střelu mladíka Llorenteho na roh. V 78. minutě pro změnu pálil těsně vedle pravé šibenice z trestného kopu Baptista. To už vystřídal Sneijdera Gago a svého krajana poté následoval na lavičku i kulhající Van Nistelrooy. Na závěrečné minuty nastoupil místo Robinha Robben, předvedl však pouze jedinou akci. Závěrečný tlak Athleticu už vyrovnání nepřinesl. Konec utkání byl ozdoben nepěkným incidentem, když jeden z předmětů neustále vrhaných příznivci domácích trefil Ikera Casillase, naštěstí však bez následků.

Real Madrid udržel svou tradici a nad Bilbaem už po čtvrté vyhrál, upevnil tak svou pozici lídra a bude čekat na případné klopýtnutí svých pronásledovatelů. Domácí Bilbao po statečném výkonu zůstává zatím na 12. místě.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Murcia 3:1

09.12.2007 17:00

Góly: 4. Luís Fabiano, 59. Enzo Maresca (pen.), 90. Luís Fabiano - 66. Fernando Baiano

Sevilla po dlouhé době poznala jak chutná vítězství, Andalusané si na domácím stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána poradila s nepříjemnou Murcii a v tabulce se posunuli na průběžné deváté místo, hosté jsou šestnáctí.

Domácí vstoupili do utkání výborně, už ve čtvrté minutě dostal prostor na pravé straně hřiště Jesus Navas, který předložil výbornou přihrávku Luisu Fabianovi, brazilský útočník se trefil z voleje přesně k tyči a devátou brankou v sezoně poslal Sevillu do vedení. Po úvodní čtvrthodince, která se musela nezaujatému diváku líbit, tempo hry opadlo, další příležitost přišla až ve 36. minutě, kdy hlavičkoval Duda jen do připravených rukavic brankáře Notaria.. Ve čtyřicáté minutě se elegantně zbavil jednoho z obránců Murcie Keržakov, ruský útočník poté přihrál Navasovi, jenž pálil z hranice pokutového území mimo. Ve 42. minutě přišla další šance Andalusanů, Navas našel přesným centrem Dudu, který ani tentokráte nepřekonal gólmana Notaria.

Sevillští mohli zvýšit vedení hned na začátku druhého dějství, po přihrávce Luise Fabiana se dostal do střelecké pozice Keržakov, s jehož přízemní střelou si poradil Notario. V 57. minutě byl sražen k zemi po akci Daniela Alvese útočník Keržakov, který byl sice faulován těsně před hranící pokutového území, rozhodčí po poradě s asistentem však ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil Enzo Maresca, brankář Notario sice správně tipl stranu, na prudkou střelu k tyči však nestačil – 2:0.

V 66. minutě Murcia snížila, po rohovém kopu se míč dostal až na zadní tyč, kde stál připravený útočník Baiano, který přesným volejem dal hostujícímu mužstvu naději. V 89. minutě mířil těsně nad břevno hostí ze standardní situace Duda. V nastaveném čase po skvělé akci Jesuse Navase střílel do prázdné brány nikým neatakován Luis Fabiano, který desátým gólem v sezoně upravil skóre na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Levante UD - Recreativo Huelva 0:2

09.12.2007 17:00

Góly: 39. Javier Camuñas, 55. Jesús Vázquez

Recreativo Huelva dokázalo vyhrát na půdě Levante a posunulo se v tabulce na třinácté místo. Domácí zažili po sérii dobrých výsledků trochu překvapivé zklamání. V domácí sestavě nechyběl žádný z elitních útočníků. Hráli tak Rigano i Riga, ze zálohy je podporoval Savio. Hosté nastoupili tentokrát s dvojicí útočníků Sinamou-Pongollem a Javi Guerrerem. O vítězství se postarali Javier Camuňas a Jesus Vazquez. První slovo měl hostující záložník Aitor Tornavaca, ale jeho střelu levačkou v pohodě zneškodnil gólman Storari. Větší možnost měl domácí Savio, ale Sorrentino udržel nervy na uzdě a šanci vychytal.

Štěstí pokoušel i hostující Jesus Vazquez, na druhé straně pálil vedle Riga. Po 35ti minutách zase trefil hostující Martins tyč! Levante se nepoučilo a o pět minut později už prohrávalo, když akci s přehledem zakončoval Camuňas. Huelva si své vedení hlídala chytře, častokrát vystavila hráče soupeře do ofsajdové pasti. A v 54. minutě přidali hosté druhý gól, když se dělovkou levou nohou trefil Jesus Vazquez. Levante má problémy i mimo hřiště, když kolují pověsti, že hráči nedostávají výplaty a zřejmě i to se projevilo na faktu, že již gólmana Sorrentina jeho hráči do konce zápasu neohrozili.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 3:3

09.12.2007 17:00

Góly: 6. Diego Milito, 86. Ricardo Oliveira, 90. Ricardo Oliveira - 8. Raúl Tamudo, 11. Valdo, 15. Pablo Zabaleta

Brankové hody viděli diváci v utkání Zaragozy s Espanyolem. Hosté brzy vedli 3:1, drtivým závěrem ale Zaragoza alespoň srovnala, prestože hrála skoro celou druhou půli bez vyloučeného Luccina. Židle pod domácím koučem Víctorem Fernandezem se tak kýve ještě více, jeho tým už dlouho čeká na vítězství. V sestavě domácích tentokrát nastoupili oba Argentinci, ofenzivní záložníci D'Alessandro i Aimar. Za hosty nahradil na místě stopera chybějícího Jarqueho Lacruz.

V páté minutě šli domácí do vedení zásluhou Diega Milita. Pěkný pas mu poslal D'Alessandro a Argentinec přízemní střelou podél Kameniho otevřel skóre. Byl to jeho sedmý gól v sezoně. O dvě minuty později ale bylo vyrovnáno. Domácí obrana dala příliš prostoru hostujícímu kapitánovi Tamudovi a ten se trefil do horního růžku branky. Zaragoza byla šokována a Espanyol toho dokázal využít. V desáté minutě se trefil překvapivou střelou Valdo. A ve čtrnácté minutě už Espanyol vedl 3:1, když Zabaleta tečoval trestný kop Alberta Riery.

Domácí byli rozhozeni a to se projevilo i po změně stran, kdy byl vyloučen Peter Luccin. Vyloučení jim paradoxně spíše pomohlo, v 56. minutě ale Diego Milito příliš váhal se střelou, a když se nakonec odhodlal, jeho pokus z úhlu Kameni kryl. Na druhé straně zase spálil dobrou možnost Valdo. Deset minut před koncem šel na plac domácí Oliveira a postaral se o vyrovnání! Na první gól mu mezi obránci přihrál Milito a Oliveira snížil. Milito pak přihrával i na druhý gól a přesnou mušku prokázal opět Brazilec Oliveira. V nastaveném čase si ale málem Espanyol vybojoval ztracenou výhru zpět, ale gól Corominase nebyl uznán pro ofsajd.

Více informací k zápasu

UD Almería - Real Valladolid 1:0

09.12.2007 17:00

Góly: 76. Álvaro Negredo

Almería zdolala v souboji nováčků Valladolid nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Gól dal její elitní střelec Alvaro Negredo a posunul tak v tabulce tým k jejímu středu, Valladolid je těsně nad sestupovými příčkami. Domácí nastoupili v obvyklé sestavě v rozestavení 433, jen distancovaného Felipe Mela nahradil Corona a do branky se vrátil Cobeňo, za hosty chytal Sergio Asenjo, v útoku nastoupila dvojice Llorente a Víctor.

První možnost měli hosté, když nebezpečně centroval Vivar Dorado a hlavičku Jonathana Sesmy likvidoval gólman Cobeňo. Na druhé straně byl nebezpečný Negredo. Nejprve střílel z přímého kopu, který byl nařízen za malou domů chycenou do ruky, jen do zdi, o dvacet minut později poslal před branku vysoký centr Juanma Ortiz, Negredo pálil dělovkou, ale nezkrotil míč natolik, aby mířil na branku. Další šanci pro domácí připravil Ortiz. Jeho přihrávku mohl zužitkovat Crusat, Asenjo už byl prakticky překonaný, ale Crusat minul branku. Almería byla lepší, ale Negredo šance spaloval. Stejně jako svou další, když už hlavičkou překonal gólmana, obránci se ale stihli vrátit a míč vykopnout pryč. Hosté měli jen hlavičku Llorenteho po centru Sisiho.

Druhou půli začali lépe almeríjští, po trestném kopu střílel z první Pulido, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Před opačnou brankou přihrával hlavičkou Llorente, místo aby sám vystřelil, ale žádný z jeho spoluhráčů míč nestihl. Po hodině hry měl domácí Negredo i smůlu, když vložil nohu do centru Corony, ale míč trefil jen tyč! Patnáct minut před koncem přišel rozhodující okamžik. García Calvo fauloval Ortize a byl vyloučen. Trestný kop rozehrál Corona a Negredo z voleje levačkou rozhodl.

Více informací k zápasu

Racing Santander - RCD Mallorca 3:1

09.12.2007 17:00

Góly: 19. Jorge López, 30. Aldo Duscher, 84. Pedro Munitis - 12. Pierre Webó

Racing Santander porazil Mallorku a propracoval se již na šestou příčku tabulky, o bod před Valencii. O góly domácích se postarali Jorge López, Duscher a Munitis.

V domácím celku došlo k jedné změně, na postu pravého beka stanul Pinillos. Hosté nastoupil v ofenzivní sestavě v útoku s Webó a Guizou, podporovanými Arangem a Ibagazou. Smíšené pocity musel mít právě hostující Webó, když nejdříve dal branku, brzo nato byl ale vyloučen. Již v druhé minutě střílel z voleje nad branku domácí Garay. Hostující Webó se nejprve zastřeloval pokusem mimo, v 11. minutě ale hlavičkoval po rohu Ibagazy a poslal hosty do vedení. Po čtvrthodině mohl z trestného kopu vyrovnat Munitis, ale také střílel nad. Po zpětné přihrávce Pinillose ale vyrovnal Jorge López. Mallorku pak oslabilo vyloučení Webó za tvrdý faul a Racing získal převahu.

Munitisovu střelu Lux vyrazil, Duscher namířil dorážku nad. Vedoucí gól dal Santander až po další, tentokrát přesnější, střele Duschera. Za faul na Héctora byl ale vyloučen Serrano a síly na hřišti se vyrovnaly. Domácí pak hrozili ze vzduchu, Garay a Pinillos ale namířili nad. Úvod druhé půle patřil hostím. Pokus Ibagazy ale Toňp lapil, Guiza střílel vedle branky. Na druhé straně pálil jen do Luxe Duscher, dvakrát nepřesně střílel i Smolarek. Šest minut před koncem definitivně rozhodl Munitis, když zužitkoval centr Tchitého. Poslední slovo měli hráči Mallorky Ibagaza a Guiza, ale Toňo zasahovat nemusel.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 0:1

09.12.2007 17:00

Góly: 9. Capi

Betis překvapivě vyhrál na hřišti Villarrealu. Andaluský klub tak hned v prvním zápase pod novým trenérem Chaparrem dokázal zvítězit a v tabulce se posunul před Deportivo na osmnáctou pozici. Domácím hráčům jako by docházel dech, svěřenci trenéra Pellegriniho získali v posledních třech duelech jen jediný bod, v tabulce jsou na průběžném třetím místě.

Rozhodující akce utkání přišla v deváté minutě, Jesus Capi si nikým neatakovaný naběhl na centr Xisca, a přesnou hlavičkou poslal Betis do vedení. Vyrovnat se dvacáté minutě pokoušel Guillermo Franco, jehož pokus zlikvidoval výborným zákrokem brankář Ricardo. Další šanci poté měli hosté, Mark Gonzalez hlavičkoval po centru Capiho do rukavic brankáře Vieryho. Poločas skončil střelou Cazorly těsně mimo branku hostí.

Domácí vstoupili do druhého poločasu podle očekávaní aktivně, a vytvořili si několik příležitostí. Nejprve si poradil brankář Ricardo poradil se střelou Capdevily, poté mířil vedle branky Matias Fernandez a následně Rivas sebral šanci Francovi na poslední chvíli. Betis se snažil hrát ve středu hřiště, tlak Villarrealu však pokračoval, Nihatovu střelu vyrazil Ricardo, který si výtečně poradil i s dorážkou Franca. Gól se vstřelit nepodařilo ani střídajícímu Robertu Piresovi, jenž v závěru utkání pálil mimo branku. Brankář Ricardo předvedl výborný výkon v tomto utkání, několikrát podržel své spoluhráče a nejspíš nebude chybět v sestavě kola.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Getafe CF 1:0

09.12.2007 19:00

Góly: 20. Diego Forlán

Malé madridské derby bylo velmi emočně vypjatým zápasem, který sice skončil jen 1:0 pro domácí, zato ale diváci viděli hned čtyři červené karty. Za domácí je viděli Aguero a Reyes, za hosty Licht a Abbondanzieri, karetních ocenění přišlo celkem patnáct.

Atlético se tak propracovalo již na třetí příčku tabulky, což jeho fans nezažili už několik let. V domácí sestavě chyběl stoper Pablo, před Reyesem dostalv základní sestavě přednost Simao. V té hostující tentokrát nebylo místo pro Sousu ani Ucheho. Oba celky navíc absolvaly v týdnu zápasy Poháru UEFA, shodou okolností oba v Dánském království.

Zpočátku se hrálo bez šancí, až po patnácti minutách otestoval gólmana hostů Abbondanzieriho Raúl García. Před opačnou brankou zkoušel lobovat Abbiatiho Cortés, ale míč skončil nad brankou. Pak přišla gólová akce, když zleva poslal před branku přízemní centr Simao a nabíhající Forlán poslal svým šestým gólem v sezoně míč do sítě. O minutu později zmařil dobrou příležitost na vyrovnání Cata Díaz, ale poslal trestný kop mimo, stejně jako o chvilku později Albín. Ve 32. minutě to mohlo být již o dvě branky, ale Pernía napálil míč jen do břevna.

Zajímavé věci se ale začaly dít v druhé půli. Nejprve Abbiati zmařil nadvakrát povedenou střelu hostujícího Granera, poradil si i s dorážkou Albína. Následovaly smutné okamžiky jednoho z největších talentů světového fotbalu Sergia Aguera. První žlutou kartu dostal za filmování ve vápně, druhou za "maradonovsky" úmyslné zahrání rukou a šel předčasně do sprch. O sedm minut později se k brance hostí prodíral Maxi Rodríguez, neštrně ho fauloval Licht a byl také vyloučen. Show pokračovala, Abbondanzieri vyběhl na dlouhý míč, za kterým běžel Maxi, ale zasáhl ho nešťasně rukou a byl třetím, kdo viděl červenou kartu.

Getafe již mělo vystřídáno, tak šel do branky jeden z hráčů v poli, a to de la Red. O chvilku později ale bezohledně srazil skluzem Belenguera čerstvý Reyes a vyloučen byl i on. Atlético pak zahrozilo nepřesnou stranou Forlána a Manicheho, na druhé straně vyrazil Abbiati Volej Kepy, Granero poslal trestný kop nad, v další příležitosti byl Kepa v ofsajdu. Svěřenci Michaela Laudrupa tak ukončili pětizápasovou sérii neporazitelnosti.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Deportivo La Coruña 2:1

09.12.2007 21:00

Góly: 41. Ronaldinho (pen.), 71. Xavi - 3. Cristian

Barca obrátila nepřiznívý vývoj zápasu s Deportivem La Coruňa a po výhře 2:1 se vrátila zpět na druhé místo. Hosty poslal do vedení krásnou trefou Cristian, Blaugranas otočili díky Ronaldinhovi, který proměnil penaltu, a Xavimu. Los Blanquiazules tedy i nadále zůstávají v sestupových vodách, rozhodně však neodehráli špatný zápas.

Za domácí hned od úvodu nastoupila trojice R.E.M. – Ronaldinho, Eto’o, Messi a přestože byla na kamerunském útočníkovi dlouhodobá absence znát, znovu ukázal, jak klíčovým mužem pro Barcu je. Běhal, napadal, dostával se do šancí, jen gól tomu chyběl. I Ronaldinho byl vedle něj o něco aktivnější a živější, i když k ideálu to má daleko.

Utkání začalo šokem. Při prvním kontaktu s míčem napřáhl Sylvinhem špatně hlídaný Cristian (bývalý hráč Barcelony), míč zaplaval ve vzduchu a překonal Victora Valdése. Barcelona si však byla své domácí síly moc dobře vědoma, bylo pouze otázkou času, než přijde vyrovnání. Přesto to trvalo déle, než si asi Katalánci představovali.

Hosty totiž držel výborný Munúa, který nejprve vychytal z úhlu střílejícího Eto’o a poté předvedl hned sérii vynikajících zákroků. Po standardní situaci si v blízkosti malého výápmna zpracoval znovu Eto’o, Munúa kryl, následný volej Messiho byl zblokován, Eto’ova dorážka levačkou se dostala jen k Puyolovi a toho vychytla opět Munúa.

La Coruňa mohla zvýšit své vedení Xiscem, ale ten sám před Valdésem mířil hlavou z obtížné pozice nad. Kýžené vyrovnání se dostavilo pár minut před koncem prvního poločasu. Iniestu ve vápně podkopl vracející se Cristian a z jasně nařízeného pokutového kopu srovnal Brazilec Ronaldinho. Barca se snažila ještě do poločasu přidat vedoucí gól, ale píšťalka rozhodčího domácí tlak zastavila.

Do druhé půle nastoupil další navrátilec – záložník Deco, který vystřídal Gianlucu Zambrottu. Ve velké šanci se ocitl aktivní Eto’o, Munúa byl však připraven. Stejně jako Valdés, jenž si pro změnu poradil s nebezpečným volejem Manuela Pabla. Marně se Blaugranas domáhali odpískání penalty, když Coloccini bez míče naprosto nesmylsně srazil v pokutovém území Rafaela Márqueze, ale vítězný gól byl přesto na cestě. Eto’o se stihl dostat ještě do několik náznaků šancí než byl za bouřlivých ovací vystřídán Bojanem Krkicem. A právě tento mladý Katalánec se velkou měrou podílel na rozhodnutí zápasu. Výborně hrající Puyol nacentroval před branku, kde Krkic balón lehce tečoval, Munúa jen vyrazil a do prázdné brány pohodlně doklepl míč Xavi Hernández.

Přestože do konce utkání chybělo ještě spoustu času, nic důležitějšího už se na trávníku neodehrálo, Barca kontrolovala hru a zaslouženě získala tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid15112234:1435
2.FC Barcelona1594229:1231
3.Atlético Madrid1593330:1730
4.Villarreal CF1591526:2228
5.Espanyol Barcelona1576223:1827
6.Racing Santander1575315:1326
7.Valencia CF1581620:2325
8.Real Mallorca1555525:2420
9.Sevilla FC1561828:2219
10.Real Zaragoza1554624:2519
11.UD Almería1554613:1519
12.Getafe CF1553716:1818
13.Recreativo Huelva1553712:1918
14.Osasuna Pamplona1545617:1817
15.Athletic Bilbao1545615:1717
16.Real Valladolid1544721:2716
17.Real Murcia1536611:1815
18.Real Betis1535714:2214
19.Deportivo La Coruňa1534814:2313
20.Levante UD15211211:317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (239)

Přidat komentář
-Kopy-

Hroznej maglajz na tom hřišti, nevěděli jsme co hrát, 4-3-3 todle snad ani nebylo…Obrana slušná, Marchena je dobrej na DM, ale v útoku je to nemastné neslané. Co si budem namlouvat Villa šel hodně výkonnostně dolů. Nechápu nasazení tragéda Arizmendiho, jenž se dotkne pětkrát za poločas míče a z toho udělá tři fauly a dvakrát to zkurví. Sunny dobrej výkon, je běhavej, ale občas se tam taky pěkně motal.

Nejvíce z formy je prostě zatím Koeman.

PS: Plašil hraje výborně, všichni ti co ho uráželi, když přestupoval do Pamplony by se měli omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Po přestupu sis Arizmendiho pochvaloval . Plašilovi se omlouvám a věřím, že nám roste podobná záloha, jakou jsme měli před pěti lety . No dobře, tak o něco slabší .

Reagovat
-Kopy-

Zklamal mě

Reagovat
Shevchenko

Škoda že Sionko už ení mladý.

Reagovat
Shevchenko

není*

Reagovat
smazaný uživatel

To bych ani tolik neřešil, odkope si ještě 2-3 roky a přijdou jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

..kalouda?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě!!! kalouda, střeštík, mazuch, fenin, suchý, šimůnek, ..........

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos.

Reagovat
-Kopy-

To jo, zařval jak kdyby mu urval nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Nudaaaa pánové...

Reagovat
-Kopy-

To nezakecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zařval no a co jako? Mám se zbláznit? Třeba ten šlapák na něj ve 48.minutě byl podle tebe taky jen simulování?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to o tu půlhodinu později zařval kvůli tomu, no tím se to vysvětluje...

Reagovat
smazaný uživatel

To sem ale nenapsal, omg...

Reagovat
smazaný uživatel

hm...no teda, zatim si nam to tu teda "nandal"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč říkáš "nám", když ty ses tady (díky bohu) vůbec nezapojoval?

Reagovat
smazaný uživatel

realistum, a nemusis odpovidat, s teenagerem se odmitam bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos trošku nedal, když si sám na mě první reagoval.

Ale jinak by to byla hezká hláška, ty dospěláku.

Reagovat
smazaný uživatel

JSem se úplně lekl a to jsem měl sluchátka.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je ještě lepší:

"Nebýt jeho otce, možná by fotbal vůbec nehrál."

A které jiné činnosti by jako nenarozený mohl praktikovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím sice z jakého článku či rozhovoru cituješ, ale tam nebylo uvedeno jak se jeho otec zasloužil o to, aby hrál fotbal? Někdy mi to přijde už směšné jak na něm hledáte jen samé "špeky".

Reagovat
smazaný uživatel

To řekl komentátor na Sport1, ty pako.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale já nemám Sport1 ty chytrolíne. Tak co hned používáš invektivy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík má klasickou ramosofobii, chudáček...

Reagovat
smazaný uživatel

To mluvil zrovna o Casillasovi, ale nevadí, yardo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tragéd sa staraj radsej o tu svoju alkoholicku tlupu a Ramosa si neber do huby oka?A chovaj sa slusne dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Hm, tak už ztrácíme deset bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že dnešní zápas se musel líbit, nestranným fanouškům o něco více, zaujatým to hrálo více na nervy. Atmosféra výborná, až na pár tvrdších zákroků(na obou stranách) a neukázněných lidí za Ikerovou brankou to bylo fajn. "Kdyby" dal Ruuuud na 2:0 a nebo aspoň Robinho, nemuselo to být takové "haló". Jestli náš gól v 1.poločase měl platit či ne se neodvažuju posuzovat, sledoval jsem to na CCTV5 Každopádně zasloužené 3 body na domácí "hrozili" jen ze standartek a krom dvou slušných šancí, neohrozili.

Konec byl hodně nervózní, Diarra si to mohl odpustit.

Hala Madrid

Reagovat
-Kopy-

Gól platit rozhodně neměl, dva tam byli

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, ale že to tolikrát ukazovali, tak jsem si jen říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl si odpustit i tu již tradiční ruku, za kterou se již tradičně nekopala penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslíš tu jak ležel na zemi při tom zákroku u pravé lajny? Sory ale jestli tohle bylo na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

A jako co že ležel?

Reagovat
smazaný uživatel

No sory, ale mě to prostě na penaltu nepřišlo a já to moc dobře neviděl, na tom Sopcastu je to dost o ničem A jaká penalta se měla kopat minule se Santanderem? Dr. ty mi už s tímhle přijdeš směšný, opakuješ tohle jako kolovrátek..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no to fakt, ukaž kdy naposled jsem tohle řekl... Teď jseš směšný spíše ty, protože já Real a jeho "pomůcky" ted už hodně dlouho nekomentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak třeba dneska v 0:01, dyť to tady píšeš skoro pořád a myslíš si to neustále, pořád mluvíš o kampani, o Marce, o ovlivňování atp. Marca je tendenční, to uznávám, ale napiš si jim a postěžuj si tam. Ale máš pravdu, teď si připadám směšný, že na to pořád reaguju, bohužel nedá mi to. Asi si dám předsevzetí do Nového roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tos to teda dokázal, že se opakuju a s poukázáním na ten samý příspěvek...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zmínku o tom příspěvku ber trošku s nadsázkou ne? Ach jo Ale o kampani si tady mluvil několikrát, a o tom, že se měla v tom či onom zápase proti nám kopat penalta taky. Ty si prostě v každém našem zápase najdeš něco, když budeš chtít.

Chápu, že je to lepší jak se zabývat momentální situací v Barceloně.

Jdu radši spát.

Reagovat
edejv

ty si myslis ze ses drsnej co, kdyz napises nasem zapase jako kdyby ti nakej tym patril. a neber si Barcu do huby!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda o sobě nemyslím, že jsem drsný. Real si nepřivlastňuju, nejsem sám, kdo si "hraje na drsňákky" v tvém podání. A co jako, že jsem zmínil Barcelonu, je snad tvoje? Bavil jsem s Kyslíkem. Konečně počet vykřičníků o tobě taky něco vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tyhle tři body jsou pro tebe, Caparrósi . Ale závidět vám nepřestaneme, i nadále jste náš velký vzor .

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ho očividně nepochopil... Další ovlivněný promadridským deníkem Marca, ta kampaň bohužel vychází...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl na goalu, pochopil jsem ho dobře, šášulku.

Reagovat
smazaný uživatel

A odkuďpak to asi oni mají? Dám ti tři možnosti:

1) Marca

2) Deník z Madridu s velkým "M" ve znaku

3) Někdo jiný

Schválně, jestli na to přijdeš sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to Marca vymyslela a tys ho osobně slyšel říkat úplně jiné věci, předpokládám. Ale mně je to stejně jedno, pro mě je to už dlouho nejmíň oblíbenej trenér v La Lize (defenzivně a agresivně - to je jeho doména), vždycky na nás měl blbý kecy, takže mám z této výhry o to větší radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že výhra nijak nic nedokazuje a nijak jste mu to tím nenatřeli a podobné kraviny, které tady, ač to možná bdueš popírat, jsi tady naznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuju setřít, stačí mi lehká provokace a hřejivý pocit u srdíčka .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si to zde přečetl... Se slovníkem od Seznamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, tak tvoje španělština taky není bez chyby a externích konzultací...

Reagovat
smazaný uživatel

A co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Že máš kecy, že si čte ze slovníkem články, zatímco ty slovník nepoužíváš a rovnou otravuješ jiné...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ses potřeboval exhibovat, toť vše. Že cizinec bude číst české chaty pomocí slovníku je více než pravděpodobné.

Takže fajn, jseš machr, ukojils svou potřebu a teď zas klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak zase etuda za účelem získání moderace celého EF, co? Ty se zase asi nepřeneseš přes fakt, že i cizinci nemusí používat slovník...

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, akorát se ztrapňuješ řešením naprostého nesmyslu.

Děláš, jak kdybys ty řešil vše sám.

A tím to můžem v tvém zájmu ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jazykové záležitosti rozhodně a ty ostatní konzultuju OK, nicméně právo konečného rozhodnutí leží vždy na mě, tak zalez, místo keců na netu si se mohl buď víc učit nebo napsat víc previewů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jich máš napsáno za své působení kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně jsem mu tedy nemusel nic natírat, vyhráli jsme tam a to je pro mě podstatné. On by do Realu nikdy nešel, to mu nikdo nebere. Je jasné, že pohodlnější to má v Bilbau, kde "o nic" nejde. Mě se ta myšlenka založená na vlastních odchovancích či hráčích z regionu líbí, ale nevím proč srovnává nesrovnatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bilbau jde o mnohem víc než v Realu, vy jste fakt znalci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ty najvatcsi...Kyslik...Nechovaj sa prosim jak nejaky katalansky ultranacionalista,cele tvoje spravanie mi pripada az prilis preexponovane...

Reagovat
smazaný uživatel

JE mi opravdu jedno, jak ti to celé připadá.

Reagovat
smazaný uživatel

A na to jsi přišel kde znalče?

Reagovat
smazaný uživatel

U toho jedno oko nezůstane suché.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to tak je, na to nemusím nikde přicházet. Kouč Realu dostane neskutečné prachy a má vyhrát titul, pokud nevyhraje, odejde.

Trenér Bilbaa nedostane prakticky vůbec nic a má se udržet, pokud by se neudržel, tak ho tam asi ubijou.

Napsat, že trénovat Bilbao je pohodlnější, a že tam o "nic" nejde, to je demence, kterou by každý soudný člověk s běžniu znalostí věci uznal, tak si vyberte, jestli jste jen nesoudní, nebo o tom víte hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde nepsal, že je to v Realu pohodlnější nebo ne, myslím, že to vyjde nastejno. Nemusím ti snad říkat, že v Realu se bere jen titul a nic jinýho, to je naprosto pohodlná představa u trenéra...

Oba mají své povolání, ktere ssebou nese odpovědnost za výsledky a věta typu "V Bilbau jde o mnohem víc než v Realu" je prostě postavená na hlavu...

A mimochodem že ty zrovna mluvíš o soudnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže tahle je na hlavu, ale ta Dantova není, no halvně že jsi soudný.

V REalu se bere jen titul, ale pokud ho trenér nezíská, odejde, nic víc. V Bilbau by ho možná ukamenovali, pokdu by sestoupili.

Narozdíl od Danta (v opačném gardu) jsem nikde netvrdil, že v Realu je to pohoda. Takže tvoji reakci vskutku nechápu, když na něj jsi nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě jsou postavený na hlavu, to je snad jasné z mé reakce, svůj názor tam píšu a vyvrací oboje...nebuď tak vztahovačnej

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píše R9, a že ho tam lidi prakticky ubijí? No to už je jiná oblast. Já nenapsal, že je to v Realu pohodlnější, jenže tam trenéra za to, že nezíská titul lidi neubijí. A taky jsem použil uvozovky v tom, že tam o nic nejde, šak jsi je i použil. Napsal jsem, že srovnává nesrovnatelné a zatím si stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul=udržení v podobě Bilbaa abych nebyl chytán za blbý příměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jiná oblast? No ty se mi snad zdáš, tvá věta o tom, že tam o nic nejde (ať s uvozovkama nebo bez) je naprostý nesmysl hovoříví o neznalosti, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

No nezdám se ti, jestli si vzpomínáš jsme dokonce ze jednoho města. To, že by mu hrozilo násilí za sestup je naprosto nepřijatelná věc a je mi líto, že takové věci se dějí, to už je fanatismus a ne jen srdeční záležitost ve vztahu ke klubu. Je to hnus a ještě více mě štve, že by to bylo možné na vrcholové úrovni i v Evropě. Rád jsem se poučil od znalce na PD jako jsi ty.Myslím to uprímně.

Mě prostě strašně dojalo jak se zmínil o tom, že by fanoušci Realu chtěli aby u nich byla stejná klubová politika. Sám říkal, že se mu tam líbí a že by do Realu nechtěl, dobře chápu, ale proč to tak pitval dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao ještě nikdy v historii nesestoupilo... Ten tlak tam logicky musí být obrovský, když se třeba tým dvě kola před koncem nachází na osmnácté příčce (a že s tím kádrem to není jen tak).

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to plně chápu, ten tlak musí být obrovský i vzhledem k povaze tamních lidí. Jestli jsem si dobře všiml, nemají ani na dresech generálního sponzora. Oni nechtějí z principu? Chtějí ukázat, že si vystačí s tím co mají ve svém kraji/Baskicku? To bych pochopil, ale ty případné násilnosti, absolutně neberu. btw, spolupracují třeba nějak se San sebastianem, který loni spadl nebo je tam řevnivost?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají, stejně jako Barca, nechtějí zaprodat své barvy.

San Sebastian terpve nedávno povolil, aby za něj mohli hrát cizinci (španělé pořád nesmí), takže jsou na tom vlastně docela podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavé s těmi hráči, o řevnivosti a nacionalitě Basků ke zbytku Španělska hlavně Madridu samozřejmě vím, ale tohle jsem netušil. No a mezi sebou to mají dobré, spojují síly proti zbytku Španělska nebo je tam rivalita a že by někdo přestoupil do Bilbaa a naopak rovná se "vlastizradě"? Vidíš to jak se můžeme rozumně bavit, bez osobních invektiv o demenci atp. Uznávám, nevěděl jsem, že to je tam tak na nože i rámci klubu, ale přesto si myslím, že to tak neměl podat, zase kdoví jak si to Marca převzala a napsala

Reagovat
smazaný uživatel

A na to jsi přišel kde znalče?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že máte toho Ikera...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale věř tomu, že tuhle větu jsem si v poslední době říkal stále míň. Včera super, až na ty odkopy .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty odkopy byly vcelku marné, ale upřímně nikdy to nebylo ideální a já si na to už tak nějak zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Angry Valencia fans graffiti Mestalla

tribalfooball.com - December 06, 2007

Angry fans vandalised Valencia's Mestalla stadium with graffiti demanding president Juan Soler's exit.

"Soler must go" and "this shirt is not for mercenaries" were among the phrases that greeted staff and players at the Mestalla yesterday.

The graffiti arrives three days after Valencia's disappointing 3-0 home defeat to Athletic Bilbao, a performance which had coach Ronald Koeman admitting they had "bottomed out".

Reagovat
smazaný uživatel

Se ani nedivím. Kdy vy jste naposled vyhráli?...

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, ta tabulka je špatně, sice by si tu plichtu někteří asi přáli, ale realita je 35 bodů a i nadále minimálně čtyřbodový náskok .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na katalánsko-antimadridistickou buňku uvnitř redakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc jsem ho neposlouchal, ovšem opět si neodpustil vykrádání preview, jestli to takhle půjde dál, navštívím redakci a vysvětlím mu jeho podezřelý původ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak čtu reakce, po každém zápase vysílaném na Sport1 tak si říkám, že mě to ani nemusí moc mrzet, že se na PD nemůžu dívat tam a musím se spokojit se Sopcastem. Ovšem zase grafická kvalita přenosu je někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu nejhorsi komentar prekvapive nebyl poulickuv ani titlbachuv, ale tento nejhorsi okomentovany fotbal sem zazil na sportu1 pru poharovym zapase Juve-empoli.. jestli tohle muze komentovat, tak se tam muze rovnou prihlasit i kyslik..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl myslím úplně stejnej borec, kterej komentoval i Real-Santander. Neuvěřitelnej tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted zkušeně vykradli i preview k Atléticu. "Rožiblankos", za to bych fyzicky i finančně trestal...

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal??

Reagovat
smazaný uživatel

Celej druhej poločas to teda byly pořádný nervy, ale není sladší odměny... (zase se mi potvrzuje že Betisu se líp daří proti lepším než proti horším týmům)

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal to je úlet jako hrom. Doufám aspoň,že Barča to zmákne.

Reagovat
-Kopy-

Pěkně se to prasí v Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si nemyslíš, že to udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ne, a proto se raduješ, dokdu je čas.

i když s nickem "Inter" to moc nechápu, zavání to oportunismem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak menší rýpnutí no. Koukáš na to na Sport 1?Komentátor to docela prožívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlanvě je úplně mimo, ty jeho informace z hospody.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že čerpají informace z tohodle fora

Reagovat
smazaný uživatel

To možná Bruce hodí sem tam nějaký ten tip...

Reagovat
-Kopy-

Jen někteří, v čele s Macháčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

No i plichtička by byla zlatá, ale to jsem klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na Marcu a její nadpis "Další penalta..."

Reagovat
-Kopy-

Docela jsem se divil, že jí nekopal Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ji kopal druhý v pořadí?

Reagovat
-Kopy-

Mě pořadí nezajímá, nechal bych tam Messiho dokuď by nějakou neproměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se pak nediv, když tě to nezajímá...

Reagovat
-Kopy-

No vidíš, a stejně se divím

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, každopádně bych se tím moc nechlubil.

Ale proti gustu...

Reagovat
-Kopy-

Já se nechlubil

Reagovat
M11

co sem komu udelal za toho komentatora u barci :((

Reagovat
-Kopy-

bože ten to prožívá

Reagovat
M11

jak tam sel ten centr jeden a on uz vubec nevedel a vyslo z neho jen uuuaaaa jako by ho kousl pes...

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové proč si to nevypnete zvuk nebo si nenaladíte na netu, když je to takový maras? Vím že bez zvuku to není ono, ale tak...

Reagovat
-Kopy-

I kdyby brečel, tak se budu koukat přes sport1, na místo toho abych koukal na sopcast, kde je nulová kvalita, mluví se čínsky a obraz je veliký 5cm na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

No já vím, ale ti co nemají možnost kabelovky(jako třeba já) zlatá cesta. Si to hodím na fullscreen, sednu tak 2,5m od toho a to je panečku zážitek

Reagovat
-Kopy-

Nemám kabelovku, a přesto mam sport1

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to chytáš přes digital resp. platíš si to ne?

Reagovat
-Kopy-

ano ano.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak u nás digital ještě není, navíc bydlím v RD tak je to zase o něčem jiném.

Reagovat
-Kopy-

Tak já taky, že. Digi TV, 260 měsíčně, 36 programů, ze sportovních: čt4 sport, eurosport česky, galaxie a sport1. Není problém.

Reagovat
M11

hmmm... akorat me bavilo kdyz byl spatny signal u AC - JUVE

Reagovat
-Kopy-

Seria A

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápasy špičkových mančaftů jsou tam výborné.

Reagovat
M11

no ta za to nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy: Na Digi Tv jsem dříve slyšel spoustu stížností, máš možnost to porovnat s UPC direct?

Reagovat
M11

ja jo.. UPC je drazsi ale opravdu kvalitnejsi...

Reagovat
-Kopy-

Tak soused UPC má, Digi má sice menší škálu programu, ale ta cena je výborná. Krom těch 4 sportovních programu žádný jiný nepoužívám, no i když od 23:00 do 5:00 je běží program Private Spice

Reagovat
M11

ty si kanec...

Reagovat
-Kopy-

To by fór, samozřejmě.

Reagovat
M11

ja vim...taky tak rad vtipkuju a pri reklame u nejakeho filmu to jen obhlidnu jak to vypada dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že to byl fór, ty se na to v noci pochopitelně nedíváš, nahraješ si to a díváš se až přijdeš ze školy.

Reagovat
-Kopy-

Nemám video

Reagovat
smazaný uživatel

To je oficiální verze před rodiči...

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zajímavý, já mám UPC, ale tak nějak ho doma za tu cenu nevyužijeme . Jak často máš problémy se signálem? A co se týče objednávky, tak normálně zavolám, do týdne přijedou, nainstalujou zdarma (roční smlouva) a hotovo?

Reagovat
M11

UPC sem mel pred rokem... ale bylo to dost drahe... presli sme na DIGI TV a za tu cenu je to dobre... ten signal nekdy vypada... me osobne tak 2x - 5x za mesic... nekdy na chvili nekdy na pul dne...

Reagovat
M11

myslim zaplatis 700 za instalaci... a mas prijimac a ten satelit na rok v pronajmu zadara... a pak mesicne 260 kc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík .

Reagovat
-Kopy-

Já platil 500kč za instalaci, a jako supr chlápek, kabely do pravého úhle, pěkná práce, žádná prasečina.

Spolupráce super, signál ? zatím vypadl za tu dobu co ho mam (4 měsíce) asi třikrát a to už tedy byli kroupy velikosti golfového míčku

Reagovat
M11

hmmm... to se mas... taky me rikali ze by to melo vypadavat jen pri velmi spatnem pocasi ale nekdy se to stalo pro me nepochopitelne pri temer jasne obloze... ale za ty penize si nemuzu stezovat... jen to nastve kdyz se to stane v ten moment kdy na neco cekas.. ale tak ty to mas v klidu

Reagovat
-Kopy-

Když je jasno ? měl by ses mrknout jestli ti tam na to nesedaj ptáci

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak drželi se no...

Reagovat
M11

'' serchyjoooo... baloooooon... vypadl mu z rukyyyyy...faul byl jasnyyyyy...triminutove nadstaveniiiiii'' to se neda toto...

Reagovat
-Kopy-

Mě to připadlo, jak když měl vsazeno 10 000 Kč na Barcu

Reagovat
M11

nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáte ukázkový nestranný komentář jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředvedli jsme bůhvíjaký výkon, ale celý zápas jsme měli jasně pod taktovkou a výhra je naprosto zasloužená.

Sammy se po návratu ukázal ve výborném světle a na hrotu je prostě platnější než Henry. Byla na něm vidět nerozehranost, ale i tak byl výborný. Mile mě překvapil taky Sylvinho, jeho ofenzivní výpady byly lahůdkové, dneska si řekl o základní sestavu. Duo Xavi - Iniesta pracovalo výborně, hlavně výkon druhého jmenovaného bych opět vyzdvihl. Ronaldinho první poločas tragédie, nepotkal se s míčem a zahrozil leda ze standartních situací, v tom druhém se hodně zvedl, ale i tak podle jen lehce nadpůrměrný výkon, působí na mě zkrátka divným dojmem Dva nejhorší hráči - Zambrotta a Messi, Leo se tímto zápasem vyloženě protrápil, neprosadil se. A co dělal Vicky u toho prvního golu? To jsem teda nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sice Sylvinho taky mile překvapil, ale první gól byl z velké části jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být aktivnější, ale největší vinu nese Vicky. To se musí chytat.

Reagovat
M11

byl to jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být aktivnější, ale největší vinu nese Vicky. To se musí chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se to dalo, každopádně včera dostal brankář Bilbaa úplně stejný gól, obránce nesmí dát takový prostor, míč zaplave a chytá se to blbě (i když narozdíl od zápasu s Lyonem si myslím, že tohle se chytit dalo).

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se předvedl Deco? Bylo moc znát, že nastoupil po delší době? Viděl jsem posledních 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, hru pozvedl. Stejně jako Bojan.

Druhý poločas pak byl jen v naší režii.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo, ale i když hraje blbě, tak je to s míčem nejelegantnější fotbalista posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se náhodou komentátor líbil, dozvěděl jsem se několik zajímavých postřehů:

Jak praví pravidla fotbalu, normální hrací doba čítá 90 minut (kdo by to byl řek?).

Cristian si zapomněl na dres přidělat písmeno, vždyť je to Cristiano.

Puyol si zas celý život naivně myslí, že se jmenuje Carles, přitom je to jasný Carlos.

De Guzmán už přestal chodit do solárka a byl to právě on, kdo vstřelil úvodní branku.

Deco dostal žlutou kartu, protože rozhodčí sice zapískal faul, ale Deco chtěl sudímu vysvětlit, že to byl JASNÝ faul, který se zásadně píská jinak.

Dále umím nějaké ty nové slovní obraty, které dozajista využiju ve svých komentech, jedná se konkrétně o tyto:

Uaaaaa

Ueeeee

jdhak

brrwwww

Navíc při dostatečně velké šanci svým hlasem připomína Arta Garfunkela zamlada.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se člověk pobaví, to se jen tak nevidí, takový komentátor.

Reagovat
M11

to je pravda ty jeho koncovky slov

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Slepička, tak PSG teda oproti plánu mít jako kulisu puštěné nebudu...

Reagovat
M11

Reagovat
M11

ale zase na druhou stranu se da u toho pekne usnout

Reagovat
-Kopy-

Rači se běž učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Když za mě napíšeš koment, tak s radostí.

Reagovat
-Kopy-

Jo jasně, místo toho žvatlání tady, jsi mohl normálně dělat tři zápasy jako pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemohl, potřebuju odreagování a odpočinek... Ne další přemýšlení.

Reagovat
-Kopy-

No, dobře no.

Příští týden Vale - Barca

To bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

to máš dobré, příští týden máš v tom případě volno.

Reagovat
-Kopy-

Hrajame doma, máš smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

NA to ti seru.

Reagovat
-Kopy-

To máš dobré, takhle jsme se domluvili, tak tu nešaškuj.

Reagovat
smazaný uživatel

No klidně se domluvte... A když budete v tom, tak zvažte i zbylé tři zápasy.

Reagovat
-Kopy-

Takhle jsme se domluvili mi dva před sezonou, já dělám domácí mač Vale, ty zase Barcy.

Reagovat
M11

ktery den ????

Reagovat
M11

asi v sobotu ale co

Reagovat
-Kopy-

nevim nevim, spíše to vidím na neděli.

Reagovat
M11

v nedeli bych to videl... v sobotu ne... ale nechtel bych propasnout zapas kdy se chytne Vale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná do pasti.

Reagovat
-Kopy-

Když bůh dá

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že práva vystuduje každá kráva... A ta odpočívá, maximálně když přežvykuje zpětně pozřenou potravu. Tak nic no...

Reagovat
-Kopy-

Jinak se mi zdá, že Slepička už přestal komentovat zápasy PD, né že by mi to vadilo tedy, ale svým způsobem má něco do sebe. Poslední zápas kterej sem ho slyšel komentovat v PD byl Bilbao - Zaragoza, jsem se opravdu pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

celkově nevim, proč tu řešíte komentátora při komentování španělský ligy, když se na to nedá koukat!

Reagovat
-Kopy-

?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel taková je realita...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle věta je paradoxem a nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

a tvoje věta snad dává smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si žádný zápas neviděl, tak nemůžeš tvrdit, že se nato nedá dívat, protože to nemáš dle čeho hodnotit.

Pokud si nějaký zápas viděl a podle toho soudíš, tak už neplatí, že by se na to nedalo dívat.

Reagovat
-Kopy-

hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

soudim podle toho, co jsem viděl. Nemohl jsem se koukat na nic jinýho, než na španělskou ligu (holt to dávali no). A na nic jinýho než na fotbal (i když třeba nudnej) se v TV nedívám. Ale musim říct, že jsem si i chvílema zdřímnul no.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsi to viděl, jak můžeš říct, že se na to nedá dívat?

Reagovat
-Kopy-

Tak už ho nech...

Reagovat
smazaný uživatel

holt člověk někdy udělá chybu a podíve se třeba i na španělskej fotbal. A dokud se na něj nepodívá, tak nemůže říct, že stojí za hovno. Já jsem se na něj kouknul, a teď už vim, žese na to nedá koukat. Samozřejmě bych to neřikal jen tak od boku, aniž bych ho viděl a proto (ke smůle mojí) jsem to musel vytrpět.

Reagovat
-Kopy-

Nebuď trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě zajímá. Které další věci, které jsou nemožné, zvládáš?

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne, ale nemůžeš zhodnotit třeba nějaký film, dokud ho nevidíš. Já jsem taky nehodnotil španělskou ligu, dokud jsem se na ni nekouknul. A teď s klidným svědomím můžu říct, že za to nestojí, podívat se na ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Poté co jsem se proletěl nad svým barákem můžu s určitostí říci, že je lítat nemožné...

Reagovat
smazaný uživatel

na španělskou ligu je možné koukat (narozdíl od lítání nad barákem), ale je to ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před chvilkou jsi říkal, že to nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se chce člověk podívat na fotbal, tak u španělský ligy se nezastavovat. Tudíž na španělskou ligu se z fotbalovýho hlediska nedá koukat, jinak někdo to zkouknout asi může.

Reagovat
smazaný uživatel

Z fotbalového hlediska koukat nejde? Hluboce nesouhlasím, podle na jakou ligu se z fotbalového hlediska koukat jde? ASR=AS Roma?

Reagovat
smazaný uživatel

rád se podívu na anglii, itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

No speciálně srovnání se Serie A by mě zajímalo v čem je tak lepší jak PD, na kterou se podle tebe nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

serie A nejni tak utahaná jak PD

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neříkej, včera jsem u toho Lazia regulérně usnul, a to jsem se fakt snažil vydržet. Serie A parádně odstartovala, ale teď zase trošku upadá. La Liga má taky slabý zápasy, člověk si holt musí umět vybrat a nekoukat na prales (jako včera já ).

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu, serie a stojí někdy taky za hovno. Já jsem se letos na PD podíval párkrát, a vždycky jsem čekal bohužel víc. Neříkám, že třeba všechny zápasy anglický ligy jsou dybrý, ale většina je koukatelná. O italský už se to tvrdit nedá (a to jsem fanoušek AS )

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeraj na Vale to je pre mna nacisto nepozeratelne

milujem PD ale to je fakt ze Vale poslednu dobu Barca sa da iba ked nevyhrava

a tie timy z nizsich poschodi najma z tych uplne dole fakt nie su velmi pohladne keby si videl Real Bilba urcite by sa ti to pacilo proste treba vediet vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je, že já moc zápasů ze Série A nevidávám, ale kolik jsi viděl zápasů z PD? Snad ten dnešní nebyl první? Speciálně hra Barcelony, když vede, se může zdát někdy dost utahaná, drží dlouho dobu míč atp. Ale to není jen u Bracelony, je to dáno vlivem hráčů z Latinské Ameriky, ale i vůbec pojetím PD. A že by SerieA byla na tom ve srovnání s PD v přímočarosti tak moc lepší? Mi zápas Bilbao-Real, připadl dosti rychlý a atraktivní i pro nezaujaté diváky.

Až dopíše komentáře, tak ti jistě více poví Kyslík.

A taky jak píše mere, je to o to umět si vybrat zápas. No a co se týká PL, tak ta je samozřejmě rychlejší, přímočarejší, ale podle mě nedosahuje takových technických kvalit jako PD. Nechci tady, ale žándopu soutěž urážet, to by bylo zase na dlouhé a věčné debaty, kerá z nich je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci řikat, že ta a ta liga je nejlepší, ale pár zápasů z pd jsem viděl (např. valladolid-barca, athletiko-villareal (ten byl docela koukatelnej), pak jsem párkrát viděl valencii , no a taky občas skutečný real

Reagovat
smazaný uživatel

A co by jsi řekl k zápasu Bilbao-Real pokud jsi jej tedy viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

ten jsem neviděl.

Reagovat
-Kopy-

200. for me

Reagovat
M11

nj andy tu neni

Reagovat
-Kopy-

200. už dlouho nikdo neměl.

Pěkná tečka za jinak skurvenym týdnem.

Snad ten další bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený se říká...

Reagovat
smazaný uživatel

btw, nevíte zda se v úterý dá někde sledovat Real-Lazio? Mimo P2P?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT4

Reagovat
smazaný uživatel

Aha no já už taky asi na to nevidím, sem se měl rovnou podívat třeba na teletext.

Tak to se těším, přes týden mám možnost sledovat kabelovku

Reagovat
smazaný uživatel

inak Dantes skus sa na Real pozerat cez TVU player.. niekedy to vobec neslo sle teraz to ide vcelku slusne aspon mne.. velkou vyhodou je ze nemusis pozerat po nete ze kto to dava proste zapnes TVU das Goal TV a sledujes a samozrejme je to lubozvucnou anglictinou lebo u Sopcastu pocuvat tie cinske ci ake jazyky je proste k hovnu..

skus mozno ze nebudes suhlasit ale od kedy pouzivam TVU nemam problem spojazdnit(do 2min) nemam problem s komentarom aj ked niekedy niekomu sa to nemusi celkom pacit a problemy s obrazom su tiez nie velmi caste..

preto odporucam

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám naistalovaný i TVU player, já měl předtím jen jej, ale už asi 1,5měsíce možná i víc mi Goal TV nenajede ani za 10, 15 min. Tak používám Sopcast, ten najede za chvíli, je sice fakt, že ta čínština je dost o ničem, ale je to lepší jak nic.

Mohl bys mi napsat třeba jakou máš verzi TVU, či zda máš třeba něco vyplé v XP, když se na to díváš?

Reagovat
smazaný uživatel

v2.3.3beta2 build790

mne praveze Tvu nesiel nikdy ale pred letom tento polrok cely pozeram cez neho bez jedineho vaznejsieho problemu.. vypnute nemam nic iba ho mam povoleny vo firewalle

nic viac nic menej..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to já mám taky všechno a ani ťuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern je nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele