15. kolo
09.12.2007 17:00 CET
3 : 3
(1:3)

Reportáž

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 3:3

Brankové hody viděli diváci v utkání Zaragozy s Espanyolem. Hosté brzy vedli 3:1, drtivým závěrem ale Zaragoza alespoň srovnala, prestože hrála skoro celou druhou půli bez vyloučeného Luccina. Židle pod domácím koučem Víctorem Fernandezem se tak kýve ještě více, jeho tým už dlouho čeká na vítězství. V sestavě domácích tentokrát nastoupili oba Argentinci, ofenzivní záložníci D'Alessandro i Aimar. Za hosty nahradil na místě stopera chybějícího Jarqueho Lacruz.

V páté minutě šli domácí do vedení zásluhou Diega Milita. Pěkný pas mu poslal D'Alessandro a Argentinec přízemní střelou podél Kameniho otevřel skóre. Byl to jeho sedmý gól v sezoně. O dvě minuty později ale bylo vyrovnáno. Domácí obrana dala příliš prostoru hostujícímu kapitánovi Tamudovi a ten se trefil do horního růžku branky. Zaragoza byla šokována a Espanyol toho dokázal využít. V desáté minutě se trefil překvapivou střelou Valdo. A ve čtrnácté minutě už Espanyol vedl 3:1, když Zabaleta tečoval trestný kop Alberta Riery.

Domácí byli rozhozeni a to se projevilo i po změně stran, kdy byl vyloučen Peter Luccin. Vyloučení jim paradoxně spíše pomohlo, v 56. minutě ale Diego Milito příliš váhal se střelou, a když se nakonec odhodlal, jeho pokus z úhlu Kameni kryl. Na druhé straně zase spálil dobrou možnost Valdo. Deset minut před koncem šel na plac domácí Oliveira a postaral se o vyrovnání! Na první gól mu mezi obránci přihrál Milito a Oliveira snížil. Milito pak přihrával i na druhý gól a přesnou mušku prokázal opět Brazilec Oliveira. V nastaveném čase si ale málem Espanyol vybojoval ztracenou výhru zpět, ale gól Corominase nebyl uznán pro ofsajd.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele