15. kolo
08.12.2007 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna Pamplona - Valencia CF 0:0

Fanoušci na stadionu Reyno de Navarra se gólu nedočkali, po velkém boji skončil duel mezi Osasunou a Valencii bez branek. Los Ches tak zůstávají v tabulce na šestém místě, Pamplona se díky získanému bodu posunula na jedenácté místo.

Valencia od začátku utkání podle očekávaní praktikovala systém 4-3-3. Do středu záložní řady se postavil s kapitánskou páskou Carlos Marchena, jemuž ze stran vypomáhali Sunny a Vicente. Na hrotu nastoupil Villa, roli křídel plnili Arizmendi a Silva. V sestavě Osasuny nastoupil potřetí v řadě od začátku utkání český záložník Jaroslav Plašil, v útoku Pamplony doslal přednost před Dadym Javier Portillo.

V úvodní čtvrthodince zápasu diváci na stadionu Reyno de Navarra neviděli žádnou oku lahodící akci. První střela přišla až v 17. minutě, kdy Jaroslav Plašil mířil vysoko nad branku hostí. Ve dvaadvacáté minutě střílel taktéž nad branku Javi García. Na druhé straně pálil z voleje do připravených rukavic brankáře Ricarda mladíček Sunny. Ve 24. minutě měl největší příležitost prvního poločasu Javier Portillo, který si naběhl za obranu hostí na centr Punala, ovšem sám před brankářem Canizaresem poslal svoji hlavičku jen do míst, kde stál zkušený španělský gólman. Minutu na to pálil Plašil z voleje znovu nad břevno hostující branky. Ve čtyřicáté minutě to by opět Jaroslav Plašil, jenž se dostal ke střele z osmnácti metrů, tentokráte jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče Canizaresovy branky. Tři minuty před koncem prvního poločasu pálil z hranice pokutového území Silva, jehož prudkou střelu vyrazil do bezpečí brankář Ricardo.

V padesáté minutě se dostal do velké šance po nacvičené standardní situaci agilní Jaroslav Plašil, jeho tečovanou střelu vyrazil výborným zákrokem Santiago Canizares. V 57. minutě pálil nad branku Valencie z hranice velkého vápna Vela. O deset minut spálil Carlos Vela další šanci, když nedokázal trefit podle představ neposedný míč. V závěru utkání střílel střídající Dady jen doprostřed branky, kde stál připravený brankář Canizares.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele