15. kolo
09.12.2007 17:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Racing Santander - Real Mallorca 3:1

Racing Santander porazil Mallorku a propracoval se již na šestou příčku tabulky, o bod před Valencii. O góly domácích se postarali Jorge López, Duscher a Munitis.

V domácím celku došlo k jedné změně, na postu pravého beka stanul Pinillos. Hosté nastoupil v ofenzivní sestavě v útoku s Webó a Guizou, podporovanými Arangem a Ibagazou. Smíšené pocity musel mít právě hostující Webó, když nejdříve dal branku, brzo nato byl ale vyloučen. Již v druhé minutě střílel z voleje nad branku domácí Garay. Hostující Webó se nejprve zastřeloval pokusem mimo, v 11. minutě ale hlavičkoval po rohu Ibagazy a poslal hosty do vedení. Po čtvrthodině mohl z trestného kopu vyrovnat Munitis, ale také střílel nad. Po zpětné přihrávce Pinillose ale vyrovnal Jorge López. Mallorku pak oslabilo vyloučení Webó za tvrdý faul a Racing získal převahu.

Munitisovu střelu Lux vyrazil, Duscher namířil dorážku nad. Vedoucí gól dal Santander až po další, tentokrát přesnější, střele Duschera. Za faul na Héctora byl ale vyloučen Serrano a síly na hřišti se vyrovnaly. Domácí pak hrozili ze vzduchu, Garay a Pinillos ale namířili nad. Úvod druhé půle patřil hostím. Pokus Ibagazy ale Toňp lapil, Guiza střílel vedle branky. Na druhé straně pálil jen do Luxe Duscher, dvakrát nepřesně střílel i Smolarek. Šest minut před koncem definitivně rozhodl Munitis, když zužitkoval centr Tchitého. Poslední slovo měli hráči Mallorky Ibagaza a Guiza, ale Toňo zasahovat nemusel.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele