15. kolo
09.12.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Real Valladolid 1:0

Almería zdolala v souboji nováčků Valladolid nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Gól dal její elitní střelec Alvaro Negredo a posunul tak v tabulce tým k jejímu středu, Valladolid je těsně nad sestupovými příčkami. Domácí nastoupili v obvyklé sestavě v rozestavení 433, jen distancovaného Felipe Mela nahradil Corona a do branky se vrátil Cobeňo, za hosty chytal Sergio Asenjo, v útoku nastoupila dvojice Llorente a Víctor.

První možnost měli hosté, když nebezpečně centroval Vivar Dorado a hlavičku Jonathana Sesmy likvidoval gólman Cobeňo. Na druhé straně byl nebezpečný Negredo. Nejprve střílel z přímého kopu, který byl nařízen za malou domů chycenou do ruky, jen do zdi, o dvacet minut později poslal před branku vysoký centr Juanma Ortiz, Negredo pálil dělovkou, ale nezkrotil míč natolik, aby mířil na branku. Další šanci pro domácí připravil Ortiz. Jeho přihrávku mohl zužitkovat Crusat, Asenjo už byl prakticky překonaný, ale Crusat minul branku. Almería byla lepší, ale Negredo šance spaloval. Stejně jako svou další, když už hlavičkou překonal gólmana, obránci se ale stihli vrátit a míč vykopnout pryč. Hosté měli jen hlavičku Llorenteho po centru Sisiho.

Druhou půli začali lépe almeríjští, po trestném kopu střílel z první Pulido, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Před opačnou brankou přihrával hlavičkou Llorente, místo aby sám vystřelil, ale žádný z jeho spoluhráčů míč nestihl. Po hodině hry měl domácí Negredo i smůlu, když vložil nohu do centru Corony, ale míč trefil jen tyč! Patnáct minut před koncem přišel rozhodující okamžik. García Calvo fauloval Ortize a byl vyloučen. Trestný kop rozehrál Corona a Negredo z voleje levačkou rozhodl.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele