15. kolo
09.12.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Villarreal CF - Real Betis 0:1

Betis překvapivě vyhrál na hřišti Villarrealu. Andaluský klub tak hned v prvním zápase pod novým trenérem Chaparrem dokázal zvítězit a v tabulce se posunul před Deportivo na osmnáctou pozici. Domácím hráčům jako by docházel dech, svěřenci trenéra Pellegriniho získali v posledních třech duelech jen jediný bod, v tabulce jsou na průběžném třetím místě.

Rozhodující akce utkání přišla v deváté minutě, Jesus Capi si nikým neatakovaný naběhl na centr Xisca, a přesnou hlavičkou poslal Betis do vedení. Vyrovnat se dvacáté minutě pokoušel Guillermo Franco, jehož pokus zlikvidoval výborným zákrokem brankář Ricardo. Další šanci poté měli hosté, Mark Gonzalez hlavičkoval po centru Capiho do rukavic brankáře Vieryho. Poločas skončil střelou Cazorly těsně mimo branku hostí.

Domácí vstoupili do druhého poločasu podle očekávaní aktivně, a vytvořili si několik příležitostí. Nejprve si poradil brankář Ricardo poradil se střelou Capdevily, poté mířil vedle branky Matias Fernandez a následně Rivas sebral šanci Francovi na poslední chvíli. Betis se snažil hrát ve středu hřiště, tlak Villarrealu však pokračoval, Nihatovu střelu vyrazil Ricardo, který si výtečně poradil i s dorážkou Franca. Gól se vstřelit nepodařilo ani střídajícímu Robertu Piresovi, jenž v závěru utkání pálil mimo branku. Brankář Ricardo předvedl výborný výkon v tomto utkání, několikrát podržel své spoluhráče a nejspíš nebude chybět v sestavě kola.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky jasná záležitost. Villarreal šlape, za to Betis je v krizi, vyhodili trenéra,.... Tip 2:0

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je krásné fandit Betisu....

Reagovat
smazaný uživatel

ou myslel sem ze sem jedinnej fanousek verdiblancos v CR...krasnej vysledek...moc dulezitej...snad se zvednem...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky myslela že jsem jediná v Česku jim fandí, tak to je fajn že je nás víc! (s trochou zvědavosti:jak ses k Betisu dostal?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nevim..je to uz strasne davno co sem se k nim dostal.a ty??doufam ze ted pudou nahoru,...myslim ze by se klidne mohli dostat nekam k 7.mistu...

Reagovat
smazaný uživatel

já jim fandím od té doby co jsem byla poprvé ve španělsku, což ale zas tak dávno není...takže jsem bohužel ty slavnější roky, kdy třeba byli v lize mistrů moc nezažila, ale snad se taky časem dočkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Luci já už fandím Betisu nějakých 6 let i přes jeho výkyvy zůstanu stále věrnym fanouškem zeleno bílých

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, vždyť by to bez těch výkyvů byla nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

tohoto výsledku jsem se bál, nedaří se

Reagovat
smazaný uživatel

Jůůhůůů je vidět že betis na silné soupeře umí škoda s tim madridem ty 3 tyče ale jinak krása kluci prosadil se konečně i záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Betis překvapil, možná to nečekali ani jeho skalní, jelikož se na El Madrigal jen tak neboduje.

Reagovat
smazaný uživatel

já čekám výhru vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

ou tri fanousci betisu...:D:D hura...ja jinak betis fandim nak od sezony 02/03 (doufam ze se nepletu) to byla sezona kdy skocili na 6 miste spanelske ligy...ale je to pro me srdeni zalezitost...:p VERDIBLANCOOOOOOOS... :P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele