15. kolo
09.12.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Levante UD - Recreativo Huelva 0:2

Recreativo Huelva dokázalo vyhrát na půdě Levante a posunulo se v tabulce na třinácté místo. Domácí zažili po sérii dobrých výsledků trochu překvapivé zklamání. V domácí sestavě nechyběl žádný z elitních útočníků. Hráli tak Rigano i Riga, ze zálohy je podporoval Savio. Hosté nastoupili tentokrát s dvojicí útočníků Sinamou-Pongollem a Javi Guerrerem. O vítězství se postarali Javier Camuňas a Jesus Vazquez. První slovo měl hostující záložník Aitor Tornavaca, ale jeho střelu levačkou v pohodě zneškodnil gólman Storari. Větší možnost měl domácí Savio, ale Sorrentino udržel nervy na uzdě a šanci vychytal.

Štěstí pokoušel i hostující Jesus Vazquez, na druhé straně pálil vedle Riga. Po 35ti minutách zase trefil hostující Martins tyč! Levante se nepoučilo a o pět minut později už prohrávalo, když akci s přehledem zakončoval Camuňas. Huelva si své vedení hlídala chytře, častokrát vystavila hráče soupeře do ofsajdové pasti. A v 54. minutě přidali hosté druhý gól, když se dělovkou levou nohou trefil Jesus Vazquez. Levante má problémy i mimo hřiště, když kolují pověsti, že hráči nedostávají výplaty a zřejmě i to se projevilo na faktu, že již gólmana Sorrentina jeho hráči do konce zápasu neohrozili.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele