Primera División - souhrn 12. kola

22.11.2008, 21:57, aktualizováno 23.11.2008, 23:01
Komentáře a souhrny
V taháku kola mezi Sevillou a Valencií se nenašel žádný přesný střelec a oba celky tak berou po bodu. Real Madrid sice vstřelil Huelvě jenom jeden gól, na důležité tři body to ale stačilo. Selhal naopak Villarreal, který doma vysoko prohrál s Valladolidem. Nepředvedla se ani Barcelona, která doma remizovala s Getafe. Konečně zabrala Osasuna, Atletiko jenom remizovalo v Numancii, Bilbao prohrálo v La Coruni a je dál poslední.

Villarreal CF - Real Valladolid 0:3

22.11.2008 20:00

Góly: 25. Jonathan Sesma, 44. Jonathan Sesma, 45+3. Luis Prieto

Padl i poslední statečný. Villarreal, dosud jediný neporažený v letošním ročníku Primera División, utrpěl debakl na domácím hřišti od výborně hrajícího Valladolidu. Pucela dobyla El Madrigal už během prvního poločasu, za který stihla dát všechny tři góly. Žlutá ponorka už se na zvrat nezmohla...

Pro Valladolid se jedná o nesmírně cenné body, protože jsou vůbec první ze hřiště soupeřů v této sezóně. Na druhou stranu je před Pucelou skutečně potřeba smeknout, neboť při výstupu na "ligový Everest" získala těžko uvěřitelných devět bodů z dvanácti. A jako bonus tuto sérii završila výpraskem, kterým navázal na předsezónní přírpavný zápas obou celků, v němž Valladolid vyhrál 5:1.

Valladolid od začátku aktivně napadal a unavení hráči domácích nebyli schopni reakce. Naplno se tak projevily účinky "viru FIFA" na klub, který na podobné problémy není až tolik navyklý.

Villarreal neustále ztrácel míče (což se ovšem dá řici, byť ne v takovém množství, i o soupeři) a k bráně Valladolidu se skoro nepřiblížil. Když se k tomu přidá nejistá obrana a brankář, nabízí se obrázek ne nepodobný tomu z památného výprasku od Ejida z Copa del Rey.

Hostům tedy nedalo příliš práce si šance vytvářet, obrana soupeře totiž takřka každou proměnila v gólovou. Při prvním gólu zaúřadovali Pedro León s Víctorem a po chybě obrany dopravil míč do sítě Sesma.

Stejný hráč se postaral i o branku číslo dvě. A nebyl to gól ledajaký, nýbrž krásný lob z více než dvaceti metrů. Villarreal se pokusil reagovat prostřednictvím Rossiho, s jehož střelou si poradil Asenjo. Valladolid ale nechtěl ani za dvougólového vedení povolit a i díky tomu přišel gól třetí.

Vzešel z Leónova volného přímého kopu, po němž následovala chyba Diega Lópeze a gól Prieta.

Kouč Pellegrini zkusil zachránit zápas nasazením Ibagazy a Matíase Fernándeze (za Sennu a Rossiho), ale tým na zvrat neměl. Naopak mohl inkasovat čtvrtý, jenže Canobbio v dobré pozici zaváhal.

Druhý poločas se pak už spíše jen dohrával z povinnosti a Pucela bere zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Recreativo Huelva 1:0

22.11.2008 20:00

Góly: 39. Wesley Sneijder

Real vydřel hubené vítězství v domácím zápase s Huelvou. Gól Sneijdera prodloužil působení trenéra Schustera o další utkání. Hosté se naopak zabředli v sestupových pozicích.

Bílý balet konečně po dlouhé době zvítězil a pro několik hodin se usídlil na druhém místě španělské La Ligy. Trenér Schuster si tak může nejméně do úterního zápasu proti BATE Borisov volně vydýchnout.

Domácí nastoupili s několika změnami oproti očekávanému. V obraně naskočil od začátku na pravé straně Torres, do středu se posunul Ramos na úkor Metzeldera. V záloze vlevo se objevil místo Van der Vaarta Drenthe. U hostů došlo k změně v obraně, kdy Poliho nahradil Casado, ve středu záložní řady nastoupil Fuego místo Barbera, Akele místo Aitora. Útočníka Adriána nahradil Camuňas.

Lépe začali hosté a jejich lehký tlak skončil příležitostí Akalého, která však nepřinesla své ovoce. Poté křížnou střelu Camuňase zneškodnil Casillas. Stejný hráč na konci první desetiminutovky pálil po kombinaci s Akalém a Javi Guerrerem nad. Domácí odpověděli hlavičkou Sneijdera po akci Drentheho, která šla rovněž mimo.

Ve 13. minutě mohl Real jít do vedení, ale Higuaínovi, který obešel i brankáře Riesga, odkopli míč a následný gól Sneijdera byl anulován, jelikož se Argentinec ocitl s míčem za čarou. Poté upadlo utkání do mírné nudy, kdy domácí dominovali, leč bez využití.

Až v 33. minutě se prodral ke střele Higuaín, ale mířil nad. Vzápětí pálil po přihrávce Gutiho Sneijder. Následně Holanďan našel centrem Raúla, ale ten hlavičkou minul. Aktivní Sneijder a celý stadion se dočkali ve 38. minutě, když jeho střela levačkou ještě trefila Beta a skončila v Riesgově síti.

Huelva těsně před poločasem málem vyrovnala, ale střela Akalého se otřela o levou tyč branky Realu. Domácí šli do kabin s jednogólovým náskokem.

První velkou příležitostí druhé půle byl pokus Higuaína po přihrávce Sneijdera, který skončil v 54. minutě mimo. O chvíli později střílel vedle Raúl. Mimo šly i pokusy Pepeho a Gutiho. Poté došlo k další příležitosti až v 73. minutě, kdy kapitán Raúl opět střílel vedle. Na opačné straně odpověděl střelou Adrián po centru Bouzóna.

Pak nevyužili příležitosti po vlastních akcích Camuňas a na druhé straně Raúl. V 85. minutě netrefil hlavičkou Guti po centru Raúla a následně promarnil příležitost i Saviola, který vystřídal zraněného Higuaína.

Posledními šancemi byly střely Gutiho a na druhé straně Adriána. Žádný z nich ovšem neproměnil, a tak si Real připsal na domácí půdě těsné vítězství. Přišel ovšem o svého nejlepšího střelce Higuaína.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 0:0

22.11.2008 22:00

Góly: -

Ve šlágru kola branka nepadla a Sevilla tak remizovala s Valencií 0:0, v tabulce to znamená propad Los Ches na čvrtou pozici, Sevilla zůstává pátá.

První střelu měli na svědomí hráči Sevilly, konkrétně záložník Duscher, jenž pálil z hranice pokutového území přesně do rukavic Renana. Míč více na svých kopačkách měla ale v tuto chvíli Valencie, která si vytvořila velkou šanci ve dvacáté minutě, když Baraja našel Matu, jenž ve velice dobré pozici uvnitř pokutového území pálil těsně vedle pravé tyče domácí branky.

Zajímavé utkání pokračovalo střelou domácího Luise Fabiana z trestného kopu těsně vedle. Na druhé straně hřiště se dostal k další střele Mata, jeho dobře mířený pokus zlikvidoval brankář Palop. S přibývajcím časem byli aktivnější domácí, ve 38. minutě to byl Frederic Kanouté, jenž nůžkami vystrašil Renana, který ale jeho pokus dokázal zlikvidovat.

Největší a taky poslední šanci prvního poločasu měl Adriano, jenž se k míči dostal po akci Luise Fabiana, tečovaný pokus záložníka andaluského týmu však skvěle vyrazil reflexivním zákrokem Renan.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, Luis Fabiano hlavičkoval po centru Frederica Kanoutého vedle hostující branky. S dalším nebezpečím před brankou Valencie přišel Adriano, ani on se však nedokázal trefit mezi tři tyče.

Valencie se ve druhém poločase rozjížděla pomaleji a poprvé ohrozila Palopa až v 72. minutě, kdy pálil Mata, domácí brankář však neměl se slabou střelou španělského záložníka sebemenší problémy. Bojovalo se především ve středu hřiště a šancí bylo vidět minumum. Jednu z nich měl šest minut před koncem utkání Villa, jemuž ale nedovolil skórovat stoper Squillaci, který zasáhl na poslední chvíli.

Sevilla si vytvořila velkou příležitost v samém závěru utkání, Renan nedokázal chytit centr Capela a k míči se dostal Jesus Navas, jenž však poslal svoji ránu do ležícího Alexise, následná rána Maresky šla těsně vedle hostující branky. Na druhé straně mohl získat vítězství pro Valencii David Villa, španělský kanonýr ovšem pálil jen do boční sítě.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Atlético Madrid 1:1

23.11.2008 17:00

Góly: 90+5. José Javier Barkero (pen.) - 34. Diego Forlán

Hosté už si málem odváželi výhru, v poslední minutě ale Barkero z penalty vyrovnal. Bylo to zasloužené, vždyť Numancia trefila v druhé půli třikrát tyč. Atlétiko nastoupilo v optimální sestavě, ve stoperské dvojici nechyběl Tomáš Ujfaluši. Dlouho se na trávníku nic moc zajímavého nedělo, po půlhodině ale přišly šance a také gól hostí. Perfektní míč za obranu pro Forlána nalinkoval Simao a Uruguayec snadno zblízka prostřelil gólmana Colinase. Ten samý hráč málem zvýšil na dvougólový rozdíl, ale jeho další pokus i ten Perníi před půlí Colinas kryl.

Numancia se probudila až v druhé půli, hned po třech minutách otestoval Lea Franka v brance hrotový útočník Goiria. Na druhé straně musel domácí zachránit Colinas, když dobře vyrazil mimo tyče střelu Manicheho. Pak začali Leo Frankovi zvonit tyče. Nejprve trefil po Barkerově rohu hlavou konstrukci v 66.minutě Ortega, o devět minut později se něco podobného podařilo Nagoremu při střele pravačkou, v nastveném čase dostoupilo zoufalství domácích vrcholu, když trefil jen další tyč i střídající Brit. Nakonec ale využil Barkero chyby Perey a zařídil alespoň dělbu bodů. Atlétiko si ale udrželo sérii zápasů bez prohry, která nyní čítá devět zápasů.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Málaga CF 2:2

23.11.2008 17:00

Góly: 18. Josemi, 68. Pierre Webó - 13. Iván Ramis (vl.), 24. Nabil Baha

Dvakrát musela Mallorca na domácím hřišti dotahovat, aby nakonec urvala bod proti Málaze. Remíza ostrovanům příliš nepomohla k tomu, aby se oddálila od sestupových vod, navíc však dnes neměli...

Málaga se tak polepšila od předchozího vzájemného duelu na témže stadiónu, kdy v Copa del Rey prohrála 0:2 a nakonec vypadla.

Hosté působili ambiciózně, dobře pracovali s míčem a těžili ze skvělých výkonů Portugalců Dudy a Pereiry, jež si plnili své povinnosti jak v obraně, tak v útoku.

Úvodní gól padl ve dvanácté minutě právě po centru fantastického Dudy, míč do vlastního sítě dopravil nešťastně Iván Ramis. Svěřenci Gregoria Manzana dokázali rychle reagovat, už po pěti minutách srovnal stav Josemi, ale hra mallorčanů přesto nebyla ideální. Projevilo se to už ve 23. minutě, kdy šla Málaga znovu do vedení, tentokráte Luxe překonal Nabil Baha.

Náročné publikum na Son Moix ztratilo několikrát se svými hráči trpělivost a zahájilo mohutný pískot. Gregorio Manzano se pokusil reagovat ve druhé půli, když vystřídal Aritze Adurize za Kamerunce Webóa.

Webó měl hned v úvodu dvě velké šance hlavou, gól sice nevstřelil, ale s Málagou to trošku otřáslo a její herní řád se vytratil. Vyrovnat mohl i Juan Arango, ale v koncovce neměl štěstí, ač to zkoušel snad všemi možnými způsoby.

O třetí gól se pokoučel Eliseu, ale výborně zasáhl Lux a o dvě minuty později bylo srovnáno, když se po hrubce obrany hostí prosadil Webó. Závěr ještě přinesl několik šancí a spornou situaci ohledně možná penaltového zákroku na Eliseua, ale na výsledku už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - UD Almería 3:1

23.11.2008 17:00

Góly: 14. Walter Pandiani, 71. Hernán Pellerano (vl.), 90+5. Krisztián Vadócz - 7. Álvaro Negredo

Osasuna Pamplona může slavit první výhru v sezoně, v domácím prostředí si poradila s Almerií.

Hodně jí pomohlo zejména brzké vyloučení hostujícího Guilhermeho. Celkem se nakonec domácí do sítě Almeríe trefili třikrát. Do vedení šla přitom Almería. Po rohu fauloval ve vápně Azpilicueta Pellerana a Negredo se trefil z pokutového kopu. Azpilicueta byl i nadále s centru dění, ve 12.minutě ho totiž trefil loktem Guilherme a byl vyloučen. Oslabená Almería nedokázala tlaku domácích vzdorovat. Dvě minuty po vyloučení zleva centroval Masoud a hlavičkou vyrovnal Pandiani. Reagovat mohl Piatti, ale těsně minul svou střelou pravou tyč. Na druhé straně těsně vedle pálil i střídající Portillo, pokus Juanfrana zmařil gólman Alves.

Do druhé půle vstoupila lépe Osasuna, vedle střílel ve 49.minutě Puňal, nad břevno hlavičkoval Nekounam. Tlak domácích narůstal, velmi blízko gólu byl Portillo, když trefil tyč branky už překonaného Alvese. Až v 71.minutě se na domácí i usmálo štěstí, když si vlastní gól dal bek Pellerano. Další šanci Nekounama, dobře zmařil gólman Alves, v nastaveném ještě pojistil vítězství Vadocz, když mu míč dobře naservíroval Delporte.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Real Betis 1:2

23.11.2008 17:00

Góly: 26. Diego Castro - 52. Fabián Monzón, 59. Achille Emaná

Gijón a Betis, dva kluby s dobrou formou se střetly ve dvanáctém kole Primera Division. Z vítězství se nakonec radovali hostující fotbalisté, kteří zvítězili 2:1 a připsali si na své konto třetí vítězství v řadě. V tabulce je sevillský tým už na sedmé pozici, Gijón je třináctý.

Úvodní minuty utkání nepřinesly žádné šance, ovšem hrálo se ve velice dobrém tempu. První opravdovou příležitost viděli diváci v šestadvacáté minutě, kdy pálil David Barral z více než pětadvacetimetrů, jeho střelu brankář Casto jen vyrazil a dorážející Castro poslal domácí tým do vedení. Betis se pokusil ještě do přestávky vyrovnat, ovšem střelecké štěstí neměl jak Damna Abella, tak Emana. Vyrovnat se v závěru prvního poločasu nepodařilo ani Capimu.

Z vedení se Sporting těšil až do 52. minuty, kdy Betis zaslouženě vyrovnal, Argentinec Monzon se nádherně trefil z velké dálky a vstřelil jeden z nejhezčích gólu této sezony, brankář Cuellar byl bez šance. Uběhlo sotva šest minut a hostující tým šel do vedení, Capi našel Emanu, který na kraji pokutového území tvrdě vystřelil k tyči a Cuellar podruhé inkasoval. Domácí celek se po těchto dvou direktech těžce zvedal. Šanci na vyrovnaní měl střelec Mate Bilič, který ale šestou branku sezony vstřelit nedokázal a tak Betis získal všechny tři body.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Espanyol Barcelona 3:0

23.11.2008 17:00

Góly: 10. Iván Marcano, 27. Óscar Serrano, 59. Jonathan Pereira

Racing potvrdil dobrou formu posledních týdnů a připsal si na svoje konto již třetí vítězství ve čtyřech zápasech, "trojku" si ze stadionu El Sardinero odvezl Espanyol. V tabulce to znamená posun Santanderu na deváté místo, naopak Espanyol se propadl na šestnáctou příčku.

Domácímu týmu se povedl vstup do utkání, když Ivan Marcano využil špatného vyběhnutí brankaře Kameniho a do prázdné branky neměl problém poslat Racing do vedení. Espanyol se pokusil ihned odpovědět. Valdo našel Luise Garciu, ten ale prostor mezi třema tyčema netrefil. Na druhé straně se naopak pokoušel zvýšit skóre Munitis, jeho pokus ale dokázal s problémy Kameni zlikvidovat. Co se nepovedlo Munitisovi, to se povedlo o deset minut později Oscarovi Serranovi, který si naběhl na centr agilního Munitise a poslal domácí celek již do dvoubrankového vedení. Espanyol měl špatný den a nevycházelo mu vubec nic. Když už se Los Pericos dostali do šance, tak jako Raul Tamudo, tak domácí celek podržel skvělým zákrokem brankář Tono.

Ve druhém poločase kontroloval Racing hru a trpělivě čekal na svoji šanci, jednu z nich nevyužil Mohamed Tchite, který v posledních zápasech střílí jednu branku za druhou, tentokráte se však neprosadil. Espanyol zahrozil prostřednictvím Luise Garcii, jeho pokus z přímého kopu ale skončil těsně vedle domácí branky. V 59. minutě bylo definitivně rozhodnuto, další gólovou přihrávku vymyslel zkušený Munitis a Perreira bezproblému překonal bezmocného Kameniho. V další šanci domácího týmu poté neuspěl Tchite, toho ovšem mrzet nemuselo, neboť si už Santander vítězství pohlídal.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 1:1

23.11.2008 19:00

Góly: 71. Seydou Keita - 19. Manu Del Moral

Barcelona nedokázala porazit defenzivní Getafe, a získala tak na domácí půdě jen bod. Madridský celek začal sympaticky a aktivně, ale po vstřelení úvodní branky se zatáhl a málem na to doplatil, krom vyrovnávacího gólu je totiž ještě dvakrát zachránila konstrukce brány... Bod z Nou Campu má každopdáně pro svěřence kouče Muňoze cenu zlata.

Na domácích se také zněčně projevila absence dvou nejlepších křídelních hráčů - Andrése Iniesty a Lionela Messiho, které Hleb a Bojan nedokázali nahradit. Bělorus stále zůstává za očekáváním, na Bojanovi byla vidět nervozita a přemíra snahy.

Jak už bylo řečeno, Getafe začalo aktivně a dočkalo se odměny v devatenácté minutě po chybě Piquého, kterou dalekonosnou střelou potrestal Manu. Barcu inkasovaný gól probral, ovládla hřiště a začala mít i šance. Bojan mohl vyrovnat, ale obránci Getafe se štěstím vyrazili.

Blízko vyrovnání byla Barca ve 34. minutě, kdy se proti Sylvinhovi parádně předvedl Pato, a v minutě 39., kdy Getafe zachránilo poprvé břevno.

Druhý poločas byla k vidění stoupající snaha domácích a beton hostů, kterým však postupně začaly docházet síly. Barce prospěla i střídání, Pedrito, Henry a Gudjohnsen hru dost oživili. Barcelona byla několikrát blízko vstřelení gólu, jako například při hlavičce Piquého, jež letěla kousek vedle.

Getafe vyráželo do protútoků většinou ve dvou či třech lidech, i to ale málem stačilo na další gól, když Albin nejdříve mířil kousek vedle a pak mu málem svou chybou pomohl Valdés, míč ale nakonec skončil na rohu.

Zasloužené vyrovnání přišlo po "sevillské" spolupráci Alvés - Keita, když druhý jmenovaný využil hlavou perfektní pas Brazilce a Camp Nou vybuchl nadšením. Zdálo se, že další gól je na spadnutí, ale svěřenci Josepa Guardioly neměli štěstí, v osmdesáté minutě je totiž znovu zastavilo břevno.

Byly k vidění i další šance, Gudjohnsena, Alvése či Henryho, ale zlatý bod už zůstal Getafe. Barcelona přesto zvýšila svůj náskok na čele...

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao 3:1

23.11.2008 21:00

Góly: 20. Zé Castro, 44. Joan Verdú (pen.), 90+4. Andrés Guardado - 72. Javi Martínez

Dvě branky Deportiva z prvního poločasu nakonec rozhodly o výsledku utkání. Hosté z Bilbaa sice po přestávce snížili, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Naopak domácí v samém závěru své vítězství pečetili třetím gólem.

Všechno přitom mohlo vypadat úplně jinak. Stačilo, aby hostující Andoni Iraola v 21. minutě proměnil pokutový kop. Domácí už v tu chvíli vedli 1:0. Minutu předtím totiž Zé Castro dorazil Verdúovu střelu z přímého kopu. Vyrovnat se tedy Bilbau nepovedlo a krátce před přestávkou bylo ještě hůř. Verdú penaltu na rozdíl od Iraoly proměnil a zajistil domácím pohodlný náskok.

Hosté se po změně stran zlepšili. A Javi Martínéz po centru Orbaize hlavou snížil. Domácí měli několik šancí, které mohly zápas rozhodnout. Ovšem neuspěli a tak diváci mohli v závěru sledovat pořádné drama. Deportivo uchránilo od vyrovnání jen štěstí, když Llorenteho střela směřující do sítě trefila pár minut před koncem jen hlavu jednoho ze spoluhráčů. La Coruňa si ale nakonec připsala všechny body. Guardado v nastaveném čase přidal třetí gól a zajistil domácím vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1292137:929
2.Real Madrid1282229:1726
3.Villarreal CF1274121:1425
4.Valencia CF1273225:1224
5.Sevilla FC1273218:824
6.Atlético Madrid1253424:1818
7.Deportivo La Coruña1253413:1418
8.Real Betis1252518:1517
9.Real Valladolid1251613:1716
10.Racing Santander1243514:1515
11.Málaga CF1243517:2115
12.UD Almería1243514:2015
13.Sporting Gijón1250720:2715
14.Getafe CF1235411:1514
15.RCD Mallorca1234514:1913
16.Espanyol Barcelona1233610:1812
17.CD Numancia1232715:2511
18.Athletic Bilbao1223713:239
19.CA Osasuna121566:128
20.Recreativo Huelva121475:187

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (269)

Přidat komentář
Marv

Valladolid

Reagovat
smazaný uživatel

no hej aj sekera raz vystreli. mna skor stve valencia.. uz dlho nevyhrala

Reagovat
madridcan

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
madridcan

zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se, asi to vypadá na vyvrtnutý kotník, tedy aspoň doufám, tohle by byla další krutá rána.

Reagovat
GEGE

Villarreal

Reagovat
madridcan

Mimochodom za taketo vykony byt druhy to je uspech.Prisli sme k nemu ako slepa kura k zrnu

Reagovat
smazaný uživatel

Halt se na to bohužel musíme dávat, takm že jsme vyhráli a 3b jsou doma. Ostatní musíme bohužel potlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

*dívat

Reagovat
smazaný uživatel

No šancí jsme měli docela dost, škoda že nebylo skore vyšší, na druhou stranu zase špatný výkon...chce to posily a hlavně zdravé hráče...doufám, že Higuaín bude v pořádku, jeho reakce na nosítkách se mi ale nelíbily...

Reagovat
madridcan

najma pri tych sanciach Raula a na konci Gutiho ma islo porazit...a co mal Higuain prazdnu branu to mal byt tiez cisty gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...to mám právě na mysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid, dolezite 3 body, len tak dalej... A s tym Higuainom nevie nekto jako to vyzera?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime ci sa budes smiat aj zajtra ty odbornik..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu, cos napsal ,se budu smát, i kdyby Barca prohrála 10:0, protože to spolu vůbec nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom ze chcem aby vyhravali dalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Stadión hráče vypíská, tady je každému jasné, že z toho skoro bolí oči a ty napíšeš "jen tak dalej".

Reagovat
madridcan

myslim si,ze sa jedna o to spojenie len tak dalej...akoby si bol spokojny s vykonom

Reagovat
madridcan

no...predbehol ma

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi len tak dalej, myslim ze to mu prislo smesne: Ve smyslu, ze se to dalo pochopit, aby takhle hrali dal, coz s prominutim nechce snad zadny fanda Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hadam ste necakali nejaky extra vykon.. ved sa momentalne trapi Real a dneska potreboval v prvom rade 3 body co sa podarilo. Teraz na tom budu hraci o neco lepsie psychicky a verim ze aj vykony pojdu hore.

Reagovat
smazaný uživatel

psychicky lepe jsme na tom meli byt lepe i po vyhre nad Malagou, ted hrace vypiskal cely stadion, promin ale ja bych rek ze to jim psychicky nejak extra nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

No nechajme sa prekvapit.. ja im verim.

Reagovat
smazaný uživatel

No chtěl bych vidět jestli by ses smál, kdyby takovým rozdílem zítra prohrála...

Reagovat
smazaný uživatel

to by plakal v kute cely den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Nechapem naco vediete zbytocnu diskusiu na nezmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu, co napsal, bych se smál, protože to spolu nijak nesouvisí. Mám to zopakovat ještě jednou, nebo ti to dojde už napodruhé?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si rýpnul do tebe...a nebylo to myšleno zle, k jeho příspěvku a tvojí reakci krom zítřejší prohry jsem se nevyjadřoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pochopil už napodruhé, výborně, můžeme toto podvlákno ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to chápal od začátku, ale ty to asi nebereš a pořád se snažíš si něco najít...nevím o co se snažíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chceš se nadále hádat nebo se bavit v jiném vlákně o fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, len tak dalej.

Reagovat
madridcan

Calderon povedal,ze jeden hrac uz je iste,ze pride do realu a jeden je jednou nohou v reale...Ale kuzelny dedko odmietal prezradit o koho ide.No som zvedavy...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jasný je podle mě Crespo, jako druhý asi někdo z jížní Ameriky...

Reagovat
smazaný uživatel

ee, jasny je vraj Arshavin, Crespo je menej pravdepodobny..

Reagovat
madridcan

Kebyze Mijatovic zdvihne rit a odleti do moskvy tak dalsi hrac je isty

Reagovat
smazaný uživatel

No Arshavina bych viděl zatím jen jednou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oči by bylely ještě víc, kdybychom prohráli, jinak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to zdaleka celé, ale zahlídl jsem jasnou ruku Pepeho ve vápně. A Pipita .

Reagovat
madridcan

aj hrac Huelvy mal ruku vo vapne

Reagovat
smazaný uživatel

*bolely .... asi jdu vyhodit klávesnici a nebo ruce

Reagovat
madridcan

Inak Villareal Ale asi sa precizne pripravuju na manchester

Reagovat
smazaný uživatel

A to je jako zraněný i Wesley, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn...ten na to moc nevypadal...je okopaný, ale to je asi tak všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Má menší zranění.

Reagovat
madridcan

urcite...pri nasom tohtorocnom "stasti" pojdeme do BATE s beckom

Reagovat
smazaný uživatel

V zime musi prijit Love, Arshavin a Krasic

Reagovat
smazaný uživatel

Loveho bych bral, ten je výborný...

Reagovat
madridcan

Ale ako pozname Calderona tak v zime cakaj telenovelu Ronaldo a podpisanie zmluvy s Tevezom na dalsiu sezonu A jar dohrame s tym co mame

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by to tak bylo budu rad za predkolo Ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra to bude o pět bodů.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tri, Getafe remizu ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Snad, ale uvidíme, chybí Messi a Iniesta, což jsou jedni z nejklíčovějších hráčů.

Reagovat
madridcan

proti tohtorocnemu Getafe je to skor tutovka aj ked remiza by ma potesila

Reagovat
smazaný uživatel

Já mco an ty tutovky nejsem, když nepadne rychle gól, můžou nastat problémy, bez Messiho a Ineisty jsou ty křídla o poznání slabší.

Reagovat
irik

No i bez toho by Barca Getafe měla porazit ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měla a já mylsím, že vyhraje, ale třeba proti Valladolidu, který je silnější, jsme byl o tom přesvědčený více...

Reagovat
madridcan

poznam ten pocit U getafe si clovek nikdy nieje na cistom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak...

Reagovat
smazaný uživatel

porad mate moc kvalitni tym, snad nastoupi Keita v zakladu, kdyz uz nic tak aspon ho bych chtel videt hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Keita by mohl, ale těžko říct, přes Guddyho to má docela těžké, letos je skoro nemožné cokoli tipovat. Ale útok Hleb - Etoo - Henry a Messi - Etoo - Iniesta... to je přece jenom rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zopakujeme Wislu z Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hleba jsem zvědavý, snad si na náš fotbal navykne.

Reagovat
Xavi

Keita je úplně někde jinde než Guddjohnsen.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týřče letošní sezóny, tak zatím na Guddyho nemá. A to jak před zraněním, tak po něm.

Reagovat
Xavi

Guddy pokud se nepletu předvedl letos jeden opravdu vynikající zápas, někdy na začátku sezony, když přišel a rozhodl. Jinak nastupuje celkem v druhořadých zápasech, kde nijak nevyčnívá, naopak Keita se jeví jako jedna z hlavních variant na takovou tu ideální jedenáctku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pleteš, Guddy nastupuje dost a patří vždy k nejlepším, Keita se zatím spíše hledá.

Reagovat
Xavi

Ale taky je třeba říct, že letos mě Guddy mile překvapuje, každopádně Keita je podle mě jiná třída.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale tým šlape, snad nebude absence Messiho tolik znát. Proti průměrnému Getafe bychom si měli poradit i bez něj (nich).

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Valladolid neskutečné - z ligového Everestu devět bodů.

A Vilalrreal klesá, jak jsem říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid je jedním z mých nejsympatičtějších mužstev v PD. Na jejich fotbal se dá koukat a jsem rád, že jsou tak vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc mají nejhezčí holku ve Španělské Sexy División

Reagovat
smazaný uživatel

Před Verčou bych to neříkal nahlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Verča se může těma svýma krásnýma, smutnýma očkama akorát tak smutně koukat na neuvěřitelnou Eštefku

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, Karlí... To bude asi tím, že moc na kudrny nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

to já zas celkem jo..., má fantastický vlasy. a to nemluvím o jejím pozadí (0:40) . jinak s Verčou žádnej strach - drží se na třetím fleku..., hned za Irene z Deportiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Depor.

Reagovat
honziss

Estefanía je prostě nejkrásnějšíííí...

Reagovat
One-Real

Nejhezčí je ta z Recreativa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal pěkně

Reagovat
madridcan

"Bílý balet konečně po dlouhé době zvítězil a pro několik hodin se usídlil na druhém místě španělské La Ligy."preco na nekolik hodin?

Reagovat
smazaný uživatel

Vale, Sevilla...

Reagovat
madridcan

a?Vsak mame lepsie skore ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevíš o kolik vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

A když jeden z těch týmů vyhraje 10:0, tak pořád budete mít lepší skore?

Reagovat
madridcan

to je prirodzene nonsens

Reagovat
smazaný uživatel

To žádný nonsens není, Vale i Sevilla můžiou vyhrát menším rozdílem a přesto jim to na vedení mžůe stačit. a i kdyby potřebovali těch 10:0, tak se prostě nemůže dopředu napsat, že bude Real tolikátý a tolikátý i po onom zápase.

Reagovat
madridcan

aha ked ty to beres tak "novinarky" tak sa hadat nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

"......a následný gól Sneijdera byl anulován, jelikož se Argentinec ocitl s míčem za čarou." Míč za čarou celým svým objemem rozhodně nebyl, autor by se měl podívat pořádně na zpomalený záběr a uznat, že gol byl zcela regulérní.

Reagovat
madridcan

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Real se pěkně osamostatňuje

Reagovat
madridcan

len skoda,ze nie na čele vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně to je škoda, ale neboj i to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevíš, jak bych si přál, aby v Realu měli stejný pohled na věc jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak vydřený bod, ale i ten se počítá. Chudák Joaquin, ten to asi po dnešku bude vidět dost černě.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Vale

Reagovat
-Kopy-

Tak teď jsem dokoukal Vale, zasloužená plichta, neřekl bych vydřená. Moc se mi nelíbil Villa, teda spíš jsem ho vůbec neviděl, ale měl to těžké sám na hrotu. Emery vsadil na zálohu, co se týče defenzivy, tak to bylo dobré. Ovšem do útoku to chtělo přidat, hlavně chyběla větší podpora od Fernandese a Barajy...Marchena by si to tam pohlídal. Bod ze Sevilly dobrej ale, teď vyhrát doma konečně.

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

pche, netahej sem nějakou Valencii, to Galacticos vůbec nezná

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid ten na ten klubnikdo nema superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

galactios

Reagovat
smazaný uživatel

real-huleva 1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Realu, jinak včerejší výsledky vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Výkon

El Pipita

Tři body

No jo, jedinou záchranu máme v tabulce, jinak je hrůza pomerně přijatelné slovo, je ale důležité, že neztrácíme tolik bodů, na Barcelonu přijde krize a hned bude lépe!!

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid začíná ty favority sekat no...real a ted villareal

Reagovat
smazaný uživatel

Iker je čtvrtý v žebříčku respektovaného anglického časopisu FourFourTwo, což trošku vyvrací, že je mimo Španělsko poloviční. Xavi jedenáctý.

Reagovat
smazaný uživatel

A kto bol 1., 2. 3.?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Messi, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Messiho na první místo. Ronalda na třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

No po včerejším zápase bych sem Ikera moc netahal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, oni to urcuju za cely rok, preto je vyssie ako napr Xavi. Takze ho sem kludne mozme "tahat".

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se ale nikdo nebavil, ty si tahej kde chceš co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vcera to nebylo tak zle, jednou vychytal jeden na jednoho. Zadny vesti kiks, az na ten centr, kdy do neho ale zduchnul protihrac, neudelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid nakonec z toho vražedného losu vyšel dost dobře

Reagovat
madridcan

zazraky sa deju...ale radsej som ticho,lebo barca urcite ma nato,aby otocila...teda nepozeram zapas,ale ked da svoj tohtosezonny standard tak to asi otocia

Reagovat
smazaný uživatel

Manu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabojujem, Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba ti tam ten spodný háčik ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi na mysli to, že mám "c" na místo cedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bojan zatím ouplně marnej. Byl odhadem 7x u balonu a zatím všechno zkazil. Hleb se zatím ani k balonu nedostával. Možná bych zkusil prohodit křídla, třeba by se kluci chytli . Jinak zatím chybí pohyb a ve středu pole bojovnost.

Getafe zatím výborně brání, doufejme, že jim tam něco ve druhý půlce proklouzne, ale zatím hrají výborně.

Doufám, že se na hřišti ukáže Guddy a třeba by smůlu mohl protrhnout Henry.

Kadopádně doufám, že do toho ještě kluci šlápnou a otočí

PS: ukazuje se, jak moc klíčový hráč je Leo, bez něj to jde těžko horko

Reagovat
smazaný uživatel

napsal bych to samé

Reagovat
smazaný uživatel

teraz nedal do prazdnej z par metrov ale ani tak by neplatil..

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nejen Messi ale i Iniesta, to už jsou dvě klíčové křídla, neníto jen o Messim...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan i ked bol offside ale pekne to prekopol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn nekdy jsou zapasy kdy se nedari vubec...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to Bojan takticky zakopnul aby se dalo vystřídat...

Reagovat
One-Real

Zatím mě Barcelona příjemně překvapuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes hlavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale drželi se statečně, teď bude asi peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatím je to bída, Bojan do vystřídání šlapal vodu, absolutně marnej výkon, vždyť nedokázal pořádně ani zpracovat balon, spoustu slibně se rozvíjejících akcí zkazil buď špatnou přihrávkou nebo se nechal lehce obrat o míč..Sammy se snaží, ale je na to sám, Alves dnes taky nejistej, Piqueho hrubka nas stála gol, ale jinak hraje vcelk us přehledem, holt každej den není posvícení.

Supeeer, Keita goool...chtěl sem napsat, že snad vyrovnáme..ještě je dostatek času na vítěznej gol, ikdyž Getafe dobře brání..ouuu škoda kurňa teď toho rohu:( poďme ještě kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Puyol ragby

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, ole, ole ,ole, ole....

Jinak stalo se jak jsem rikal, Barca remizovalo

Ole

Reagovat
madridcan

hej...len,aby my sme o tyzden neprehrali...stale je barca o krok vpred ako v tabulke tak co sa tyka formy a ty tu oslavujes akoby sme mali 20 bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kazde male vitezstvi ve velke valce se musi oslavit

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

Navštívil nás zlý duch z minulé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, bojovnost nestačila, smůla byla silnější, ale aspon jsme si opět upevnili vedení v tabulce klasické i v tabucle smůly (tyčky a břevna).

Jinak doufám, že Getafe sestoupí a postoupí nějaký tým a la Sporting, výkon od Getafe po vstřeleném gólu byl k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jinak doufám, že Getafe sestoupí"

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na mě hráči působili ospalým dojmem, zlepšilo se to až v průběhu druhého poločasu, ale dneska jim to prostě nesedlo... Getafe hrálo odporně, jsou to prosrané tři body, dostat gól od týmu, který útočí mnohdy maximálně ve dvou lidech...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona mohla kludne aj prehrat keby Getafe vyuzilo nektory z tych peknych brejkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Některý z těch dvou...

Reagovat
smazaný uživatel

To byly úchvatné brejky...

Reagovat
honziss

Tak a teď příjde uživatel Galacticos a všem nám to tady nandá!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA.

Reagovat
smazaný uživatel

vykon bez messiho 50%-ný a este k tomu bez iniestu 30

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vidis ake je to ked sa zrania hraci. Real na to ma v tejto sezone este vecsie "stastie".

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe se musí porazit i bez Messiho. Bohužel některým hráčům se ten zápas vůbec nepovedl...

Reagovat
Radin

Nepřekonatelná Barcelona v čele s fenomenálním Messim opět úřadovala a rozbila nebohé Getafe.Ovšem stalo se neuvěřitelné,Getafe bere zcela nezaslouženě bod :-D//A teď realita,super Getafe,Barcelona zase jednou nebere všechny body s týmem z Madridu :-)

Reagovat
Radin

Nepřekonatelná Barcelona v čele s fenomenálním Messim opět úřadovala a rozbila nebohé Getafe.Ovšem stalo se neuvěřitelné,Getafe bere zcela nezaslouženě bod :-D//A teď realita,super Getafe,Barcelona zase jednou nebere všechny body s týmem z Madridu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Radin

To s Messim byla reakce na to jak už se před dvouma kolama viděli jako mistři :-D

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos asi viděl blbě. O titulu tady nikdo nemluvil. Spíše tady zaznívaly obavy, že by mohla odejít forma atd. Ale v tvém případě by mě spíše překvapilo, kdyby¨s zplodil něco normálního, v čem si nevymejšlíš, možná spíš nelžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle víkend se nadařilo kromě Chelsea a liverpoolu ani Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

GETAFE Barca konečne hrala svoju hru krúženie okolo šestnástky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho druhého břevna! Ale i tak stále sme 1. Snad se z takového výkonu ponaučíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že to nebylo břevno a chytil to Pato, ale jistý si nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to byl ten Pedro? Nějaký mladík, produkt ml. Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hrál na začátku sezóny dost, než se zranil, ted to tak střídá s Barca Atletic.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, další naděje do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v přípravě byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že to vyrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pato to vyrazil do břevna!

Reagovat
smazaný uživatel

No, ni, musíme se z toho poučit. Jen doufejme, že nám tyhle body nebudou chybět

Jinak se mi dneska líbil výkon střídajících křídel ve druhé půlce. Ten rozdíl byl možná třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale taky bylo způsobeno tím, že nastoupili proti unavené obraně a v době tlaku celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

dalo by se to otočit i tak, že ten tlak přiše až z jejich příchodem

Reagovat
smazaný uživatel

To tomu samozřejmě pomohlo, ale právě proto, že měli čerstvé síly proti unavenějším obráncům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale abys mě nepochopil špatně, já si taky myslím ež Pedro a Henry byli lepší než Hleb s Bojanem.

Reagovat
Josifek

Mám se ptát, proč Henryho s Hlebem nazýváš příjmením? Náhoda to asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to mají na dresu?

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Josifek

Já myslel že proto, že je nemáš tak rád, když přišli až jako hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takemu Casillasovi hovoris aj tak stale Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to kratší, skutečně ti to přijde tak vtipné?

Reagovat
smazaný uživatel

aj trochu divne, to akoby ja som volal Iniestu Andres alebo Marqueza ze Rafa .. ale v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

No Márqueze spoustu lidí zde nazývá Rafou, je to kratší, proč ne. Nevím, proč z toho děláš vědu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je dobře, že tato "facka" přišla před zápasy proti špičce....

Reagovat
Berbatov9

Když tu vidim Real s Huelvou 1:0 tak vzpominam na ty časy R.Carlos,Beckham,Zidane,Figo,Ronaldo ale i 1:0 znamena 3body a stale mam rád ,,tým snů,, i když už není co býval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým snů hrál za Barcu 1990-1994, Realu se tak nepřezdívalo.

Reagovat
Berbatov9

90-94 tam byli kdo?? Ronaldo,Figo,Romário,Stoickov,Larsson??? jestli to pišu blbě(což asi jo nezažil jsem ty roky narodil jsem se o moment pozdějc) tak mě opravte

Reagovat
smazaný uživatel

Stoichkov, Romário, Laudrup, Koeman, Bakero mimo jiné...

Reagovat
smazaný uživatel

Zubi, Sergi, Nadal

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš Figem.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nevěš hlavu, bude lépe

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Valencii, Barcelonu a Gijón

Reagovat
smazaný uživatel

neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

nezizaj.. tvoj koment bol 301.

Reagovat
-Kopy-

Ale tak hlavně za tu Vale a i sympatický Gijón.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Gijon hraje atraktivní fotbal, jsem rád že není na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zase nadělovala. Tentokrát to odneslo Getafe. Jen tak dál kluci

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
Josifek

Barcu jsem bohužel neviděl, ale kompenzuje mi to pohled na výsledek jejího utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

O nic moc jsi nepřišel. Nebyl to moc pěkný fotbal, zabetonované Getafe se zabarikádovalo na vlastní šestnáctce a my jsme bohužel pořádný recept na jejich dobře organizovanou obranu nenašli, a když jo, tak přišlo tradiční zvonění břeven a tyčí....

Reagovat
Josifek

Tak ono se bez Messiho dopředu asi hůř něco vymýšlí, i Iniesta by určitě pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

JJ navíc, když Bojan s Hlebem byli úplně z formy...

Reagovat
Josifek

Aspoň trocha radosti do Madridu.

Reagovat
Dubov

chtěl jsem si jenom přečíst souhrn a komentáře a jít spát, ale ty vaše žabomyší války mi tak daly, že kdybych byl po operaci, tak mi smíchem popraskaji všechny stehy teď už asi neusnu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbost no

Reagovat
Radin

Tak PD má nejhorší diskuze,je to dané ale hlavně tím jací lidé se tu baví a jakým způsobem.Já osobně se sem chodím taky vybít,pač vždy vidím jak se chovaj lidi co fandí Barceloně a hned mám to nutkání.V Itálii ani nepípnu a když něco napíšu tak se vším respektem,to samé Rusko.Pánové z řad PD měli by jste se zamyslet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

velky SOUHLAS.....ale hlavne ze fandove barcelony si mysli jak strasne jsou objektivni

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta, ten jeden gól navíc jsme tam měli dotlačit. Připomínalo mi to ty zápasy v úvodu, chyběla přesnost oproti předchozím zápasům. Jinak výměna křídel měla přijít hned od úvodu druhé půle, pač především od Bojana to bylo trápení, v koncovce selhal a pak i na lavičce bylo vidět, že si je špatného výkonu vědom.

Taky mě nemile překvapila špatná rozehrávka, Getafe dobře presovalo a to ve větším počtu a očividně nám to dělalo velké problémy. Chtělo to větší pohyb jak od útočníků tak zálohy.

Keita o ten post druhého CM bude boj, Keita se začíná rozjíždět, Guddy hraje dobře, i včera se mi líbil, dobře tam zahrál i Busquets a já bych tam rád někdy viděl i Hleba

Reagovat
smazaný uživatel

brrr, Hlebem nestraš. On je moje letošní největší barcelonské zklamání

PS: určitě nad ním nelámu hůl, ale pravdou je, že je k zamyšlení, když i odchovanec hrající první sezonu podá o třídu lepší výkon než hvězda za 15 mega ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hleb na křídle ne, ale v záloze hrál zatím jen krátce, tudíž bych ho tam rád viděl, jak by mu to šlo. Né teď proti top soupeřům, to není možné experimentovat, ale pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca pěkně, zase se potvrdilo že bez Messiho to prostě nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho Iniesty Marqueze Abidala a Henryho( i když ten nakonec nastoupil!

Reagovat
smazaný uživatel

A Real hra bez Van Nistelrooya, Robbena, Cannavara, Diarru, De la Reda okrem inych..

Reagovat
smazaný uživatel

Šak o Realu tu nebyla řeč! ale podobné výkřiky do tmy že bez Messiho to nejde jsou absurdni!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se podívej na vaše výsledky bez Messiho...to hovoří za vše...pravda že chyběl i Iniesta, ale bez Messiho to tolik nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho BARCA třeba porazila venku Bilbao(to považuju za těžký zápas)..včera prostě se tak nedařilo! Hleb a Bojan nepředvdedli skoro nic! Sammy taky nehrál svůj nejlepší zápas! A proti takové soupeři, který se dobře na zápas připraví a brání je težké hrát ! A nemyslím si že je to jen o jednom hráči! I když MESSI je MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

No právě Messi je Messi...neříkám že bez něj prohrajete všechny zápasy, to ani není možné, ale z dlouhodobého hlediska to prostě bez něj nejde...je to extratřída a jako takový je pro tým nepostradatelný a byl by i kdyby hrál v Realu a chyběl...tím nechci říct, že bych ho rád viděl v Realu, tam si ho sice umím představit, ale musela by se stát další Figo a to by nebylo dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho v Realu představit neumím a snad se to niky nestane

Reagovat
smazaný uživatel

No dyť říkám, že by to nedělalo dobrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ stačil ten Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, bez Messiho to jde, bohužel se nedařilo. Tým jako Getafe se v pohodě poráží bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevypadalo to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chybělo další dva naprosto klíčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chybělo další dva naprosto klíčoví hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom jste neměli mazat celé vlákno, ale pouze to, co následovalo po jeho příspěvku, který se týkal La ligy...tak by to bylo možno považovat za jakš takš objektivní...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Dneska jsem zvědav na Bate, věřím, že to zvládneme. Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že jim dáme víc, chtěl bych vidět konečně nějaké představení, i když s tolika zraněnýma to bude celkem složité...a btw. hrajeme zítra...

Reagovat
gonzalesl_is_back

To bude tím, že jsem koukal v 1 ráno dnes na datum a přehlédl se, díky za upozornění:-) Já hlavně dooufám, že nechá Sneijdera v základu, mohl by i VnV

Reagovat
smazaný uživatel

No Sneijder má pohmožděné lýtko, ale snad se dá do kupy, jinak i Vaart by se mi líbil, kdyby byli oba na středu, tak by to mohlo být i zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Do te´d to prakticky vždy bylo zajímavé hlavně pro soupeře, když ti dva hráli spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že Sneijdera dávali vždy nalevo a Vaarta se snažili cpat na pravý střed kde se při Sneijderově chuti zabíhat sem tam dostředu spíše pletli, kdyby Schuster přesně vymezil co kdo má dělat, tedy tak jak to bylo na EURU, tak by to podle mě bylo v poho...i když pravda že na EURU hrál Sneijder spíše nalevo a Vaart zataženého útočníka (nebo takovou nějakou pozici)...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je úplně irelevantní, směrem dopředu hrají spolu dobře, problém je, když má míč soupeř a v tu chvíli je úplně fuk, který z nich je na jaké straně, míče odebírat neumí a celý tým se pak na získání ztraceného míče nadře dvakrát tolik, což je problém hlavně když se prohrává a je třeba si vybudovat tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mluvím i o lepší komunikaci a přesném vymezení úloh, pak by k tomuhle nedocházelo...

Reagovat
smazaný uživatel

To s tim souvisí minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě nemyslím...podle mě je tohle hlavní problém...pak by odpadla i laxnost hraní dozadu...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nemá cenu už reagovat jakkoli na včerejšek. Kyslík má bohužel pravdu. Majitel serveru si vyhrazuje výsadní právo mazat cokoli, co se mu zdá jakkoli "nevhodné". Pro mě to znamená jediné, ale to už si nechám pro sebe. Já bych se nebál ani rozestavění Sneijder, VnV a jeden defenzivní záložník - Diarra např. + dvě křídla. Tzn 3 5 2, nebál bych se experimentovat. Je pravda, že bez defensivního záložníka se této dvojce moc dobře nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu si stát za svým a právem, jinak tak jak jsi popsal sestavu se Sneijdrem a Vaartem bych rád viděl i já, ale otázka je odvahy Schustera to takhle postavit, navíc na Bate bych se tomu nebránil jelikož v poháru už to neotestujem...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Já si za svým stál vždy a budu i dále, ovšem na Kyslíka a jeho "spolek" už budu reagovat minimálně, spíše ho ignorovat. Jinak mi zmizí každé vlákno, což by postrádalo smysl. Proti větrným mlýnum se nemá plýtvat silami. "Mou výhrou" jest trefa hřebíku na hlavičku a následné smazání...

Jinak doufám, že Pipita se brzy uzdraví. Hodně mi chybí kvalitní defenzivní záložník, jako byl např. Makelele. Guti má absolutně nevyrovnané výkony a myslím, že je čas na nějakou posilu nebo na šanci pro odchovance. Uvidíme jak se k tomu postaví trénér, každopádně hra dozadu je tragédie a kreativních záložníků je poskrovnu...

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby měl hru tvořit Sneijder s Vaartem, nalevo Drenthe (snad přijde posila) a napravou Higuaín- oba by doplňovali Raúla (do přestupového období), defenziva Gago (Diarra taky nemá nic moc formu, tak je to celkem jedno), tak by to mohlo šlapat...

Reagovat
smazaný uživatel

na Bate bych se nebranil , prave ze tam nesmime zavahat. A kolikrat se stalo, ze David prekvapil Goliase

Reagovat
smazaný uživatel

hovno 3-5-2, to muzeme hrat rovnou bez brankare. V soucasne situaci by to na hristi vypadalo tak, ze Diarra a dalsi tri obranci by jako jedinny byli odebrat nekomu mic, navic zname nasi obranu. Takhle utocne to nemuzeme hrat, ja mam Wesleyho a VDV rad, ale ted spolu hrat nemuzou- jedine ,ze by jeden zn ich sel na kridlo, tam pripada jedine Wesley, ktereho to stejne tahne do stredu, takze by tam nahral velkou hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že můžeme...tam se musí na ně zatlačit a co nejrychleji vstřelit branku...když hráli dva dm, tak jsme akorát dostali plnofíků a nikomu se to nelíbilo...musí se naučit bránit všichni a pak nevadí, že tam bude jen jeden dm...

Reagovat
smazaný uživatel

musi, jenze ted to neumi- tohle musis pochopit, no v zapase to urcite pilovat nebudeme. V soucasne situaci, proste nemuzeme takhle hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se toho nebál, právě že to může sednout...hrajeme proti slabšímu, obranu stejně už víc vyztužit v současné situaci nemůžeme...tak není co řešit...musíme držet balon a hrát dopředu, pak bude větší jistota, že na nás tolik útočit nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

omg si retardovany nebo analfabet? Tam to neni o zadnem tlaceni, ale o tom, ez kdyz nam vezmou mic, tak vzdu budou jenom tri obranci + defenzivni zaloznik, ktery se bude vracet. Rekneme ze do brejku pude jejich jeden utocnik a dve kridla, a mas situaci 3 vs.3- nase orbana, ktera neni schopna vzit mu mic se na neho nalepi, pak uz staci jenom rpihravka na volne kridlo a je z toho gol... Jinak zase pises hovadiny, my totiz mic neumime podrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšu hovadiny...pokud chceme uspět, musíme držet míč...buď zhustíme střed se dvěma dm a Sneijdrem nebo Vaartem a nebo to dáme hlavně na hru dopředu...jiné možnosti nejsou...i když na druhou stranu pokud si vybavuju zápasy, kdy hráli dva dm, tak to byl větší děs než hra na jednoho...no uvidíme co Schuster vymyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si vybavuju hru se dvema DM- tak to hlavne v obrane jakz, takz slo. Bez dvou DM si nas vodil kazdy, hovadiny pises. Musis si uvedomit, ze Real proste na tu tvoji "taktiku" nema, nedokazeme mic podrzet, s tim se musis smirit (nevim co na tom nechapes, kdyz ti to pisu uz podruhe). Moznosti je hodne: napriklad (kdyby jsi tam chtel cpat Vaarta i Sneijdra)

-------------Raul------------

Robben-------------Higuain

----Sneijde(CM)---VDV---

-----------Diarra(DM)------

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl Robben zdravý...a vidíš, že to tak jde... ...navíc každý si nás vodí i se dvěma, i když je to o trošku lepší, ale potom to tolik nejde dopředu...navíc když je Ruud zraněný, tak na dva hrát nemůžem...takhle se zhustí střed a to je hlavní, tam jsme byli poslední dobou děraví a hlavně chyby ve středu hřiště jsou smrtelné...

Reagovat
smazaný uživatel

vidim, ze to jde protoze jsem to vymyslel ja ,jinak misto Robbena bych vyzkousel nekdy Buena(ale to je jedina odvazna zmena ode mne). Jinak, ze by se nejak extra zhustil stred bych nerek, dopredu by to sice mohlo byt pekne, ale dozadu by dost zalozelo na Dzamalovi (jak by zahral atd), kazdopadne lepsi nez 3-5-2, ktere by bylo sebevrazedne

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale prvně jsem myslel sestavu právě takhle...pak to šlo na 3-5-2, ale to by opravdu bylo nanic...takhle bychom mohli hrát, jsem zvědavý na zítřek...snad tam nedá Gutiho...a s Buenem souhlasím, měl by dostat více šancí, uvidíme, jak bude Higuaínovi a Robbenovi...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty kráso, to je zase vlákno:)))

400 pro Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele