12. kolo
23.11.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

CD Numancia - Atlético Madrid 1:1

Hosté už si málem odváželi výhru, v poslední minutě ale Barkero z penalty vyrovnal. Bylo to zasloužené, vždyť Numancia trefila v druhé půli třikrát tyč. Atlétiko nastoupilo v optimální sestavě, ve stoperské dvojici nechyběl Tomáš Ujfaluši. Dlouho se na trávníku nic moc zajímavého nedělo, po půlhodině ale přišly šance a také gól hostí. Perfektní míč za obranu pro Forlána nalinkoval Simao a Uruguayec snadno zblízka prostřelil gólmana Colinase. Ten samý hráč málem zvýšil na dvougólový rozdíl, ale jeho další pokus i ten Perníi před půlí Colinas kryl.

Numancia se probudila až v druhé půli, hned po třech minutách otestoval Lea Franka v brance hrotový útočník Goiria. Na druhé straně musel domácí zachránit Colinas, když dobře vyrazil mimo tyče střelu Manicheho. Pak začali Leo Frankovi zvonit tyče. Nejprve trefil po Barkerově rohu hlavou konstrukci v 66.minutě Ortega, o devět minut později se něco podobného podařilo Nagoremu při střele pravačkou, v nastveném čase dostoupilo zoufalství domácích vrcholu, když trefil jen další tyč i střídající Brit. Nakonec ale využil Barkero chyby Perey a zařídil alespoň dělbu bodů. Atlétiko si ale udrželo sérii zápasů bez prohry, která nyní čítá devět zápasů.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele