12. kolo
23.11.2008 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Racing Santander - Espanyol Barcelona 3:0

Racing potvrdil dobrou formu posledních týdnů a připsal si na svoje konto již třetí vítězství ve čtyřech zápasech, "trojku" si ze stadionu El Sardinero odvezl Espanyol. V tabulce to znamená posun Santanderu na deváté místo, naopak Espanyol se propadl na šestnáctou příčku.

Domácímu týmu se povedl vstup do utkání, když Ivan Marcano využil špatného vyběhnutí brankaře Kameniho a do prázdné branky neměl problém poslat Racing do vedení. Espanyol se pokusil ihned odpovědět. Valdo našel Luise Garciu, ten ale prostor mezi třema tyčema netrefil. Na druhé straně se naopak pokoušel zvýšit skóre Munitis, jeho pokus ale dokázal s problémy Kameni zlikvidovat. Co se nepovedlo Munitisovi, to se povedlo o deset minut později Oscarovi Serranovi, který si naběhl na centr agilního Munitise a poslal domácí celek již do dvoubrankového vedení. Espanyol měl špatný den a nevycházelo mu vubec nic. Když už se Los Pericos dostali do šance, tak jako Raul Tamudo, tak domácí celek podržel skvělým zákrokem brankář Tono.

Ve druhém poločase kontroloval Racing hru a trpělivě čekal na svoji šanci, jednu z nich nevyužil Mohamed Tchite, který v posledních zápasech střílí jednu branku za druhou, tentokráte se však neprosadil. Espanyol zahrozil prostřednictvím Luise Garcii, jeho pokus z přímého kopu ale skončil těsně vedle domácí branky. V 59. minutě bylo definitivně rozhodnuto, další gólovou přihrávku vymyslel zkušený Munitis a Perreira bezproblému překonal bezmocného Kameniho. V další šanci domácího týmu poté neuspěl Tchite, toho ovšem mrzet nemuselo, neboť si už Santander vítězství pohlídal.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele