12. kolo
22.11.2008 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Valencia CF 0:0

Ve šlágru kola branka nepadla a Sevilla tak remizovala s Valencií 0:0, v tabulce to znamená propad Los Ches na čvrtou pozici, Sevilla zůstává pátá.

První střelu měli na svědomí hráči Sevilly, konkrétně záložník Duscher, jenž pálil z hranice pokutového území přesně do rukavic Renana. Míč více na svých kopačkách měla ale v tuto chvíli Valencie, která si vytvořila velkou šanci ve dvacáté minutě, když Baraja našel Matu, jenž ve velice dobré pozici uvnitř pokutového území pálil těsně vedle pravé tyče domácí branky.

Zajímavé utkání pokračovalo střelou domácího Luise Fabiana z trestného kopu těsně vedle. Na druhé straně hřiště se dostal k další střele Mata, jeho dobře mířený pokus zlikvidoval brankář Palop. S přibývajcím časem byli aktivnější domácí, ve 38. minutě to byl Frederic Kanouté, jenž nůžkami vystrašil Renana, který ale jeho pokus dokázal zlikvidovat.

Největší a taky poslední šanci prvního poločasu měl Adriano, jenž se k míči dostal po akci Luise Fabiana, tečovaný pokus záložníka andaluského týmu však skvěle vyrazil reflexivním zákrokem Renan.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, Luis Fabiano hlavičkoval po centru Frederica Kanoutého vedle hostující branky. S dalším nebezpečím před brankou Valencie přišel Adriano, ani on se však nedokázal trefit mezi tři tyče.

Valencie se ve druhém poločase rozjížděla pomaleji a poprvé ohrozila Palopa až v 72. minutě, kdy pálil Mata, domácí brankář však neměl se slabou střelou španělského záložníka sebemenší problémy. Bojovalo se především ve středu hřiště a šancí bylo vidět minumum. Jednu z nich měl šest minut před koncem utkání Villa, jemuž ale nedovolil skórovat stoper Squillaci, který zasáhl na poslední chvíli.

Sevilla si vytvořila velkou příležitost v samém závěru utkání, Renan nedokázal chytit centr Capela a k míči se dostal Jesus Navas, jenž však poslal svoji ránu do ležícího Alexise, následná rána Maresky šla těsně vedle hostující branky. Na druhé straně mohl získat vítězství pro Valencii David Villa, španělský kanonýr ovšem pálil jen do boční sítě.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejlépe remíza Visca el Barca!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele