12. kolo
23.11.2008 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao 3:1

Dvě branky Deportiva z prvního poločasu nakonec rozhodly o výsledku utkání. Hosté z Bilbaa sice po přestávce snížili, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Naopak domácí v samém závěru své vítězství pečetili třetím gólem.

Všechno přitom mohlo vypadat úplně jinak. Stačilo, aby hostující Andoni Iraola v 21. minutě proměnil pokutový kop. Domácí už v tu chvíli vedli 1:0. Minutu předtím totiž Zé Castro dorazil Verdúovu střelu z přímého kopu. Vyrovnat se tedy Bilbau nepovedlo a krátce před přestávkou bylo ještě hůř. Verdú penaltu na rozdíl od Iraoly proměnil a zajistil domácím pohodlný náskok.

Hosté se po změně stran zlepšili. A Javi Martínéz po centru Orbaize hlavou snížil. Domácí měli několik šancí, které mohly zápas rozhodnout. Ovšem neuspěli a tak diváci mohli v závěru sledovat pořádné drama. Deportivo uchránilo od vyrovnání jen štěstí, když Llorenteho střela směřující do sítě trefila pár minut před koncem jen hlavu jednoho ze spoluhráčů. La Coruňa si ale nakonec připsala všechny body. Guardado v nastaveném čase přidal třetí gól a zajistil domácím vítězství.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tento zápas musíme jednoznačne vyhrať a naladiť sa na víťaznú vlnu pred dôležitým zápasom proti Feyenoordu.

Poďme Depor.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele