12. kolo
23.11.2008 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - UD Almería 3:1

Osasuna Pamplona může slavit první výhru v sezoně, v domácím prostředí si poradila s Almerií.

Hodně jí pomohlo zejména brzké vyloučení hostujícího Guilhermeho. Celkem se nakonec domácí do sítě Almeríe trefili třikrát. Do vedení šla přitom Almería. Po rohu fauloval ve vápně Azpilicueta Pellerana a Negredo se trefil z pokutového kopu. Azpilicueta byl i nadále s centru dění, ve 12.minutě ho totiž trefil loktem Guilherme a byl vyloučen. Oslabená Almería nedokázala tlaku domácích vzdorovat. Dvě minuty po vyloučení zleva centroval Masoud a hlavičkou vyrovnal Pandiani. Reagovat mohl Piatti, ale těsně minul svou střelou pravou tyč. Na druhé straně těsně vedle pálil i střídající Portillo, pokus Juanfrana zmařil gólman Alves.

Do druhé půle vstoupila lépe Osasuna, vedle střílel ve 49.minutě Puňal, nad břevno hlavičkoval Nekounam. Tlak domácích narůstal, velmi blízko gólu byl Portillo, když trefil tyč branky už překonaného Alvese. Až v 71.minutě se na domácí i usmálo štěstí, když si vlastní gól dal bek Pellerano. Další šanci Nekounama, dobře zmařil gólman Alves, v nastaveném ještě pojistil vítězství Vadocz, když mu míč dobře naservíroval Delporte.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jarda pude asi do 2 ligy.... stějne se mi moc nelíbil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele