Previews

Ligue 1 - preview 9. kola

Několik předních francouzských týmů v sobotu prohrálo a to je šance například Pro AS Monaco, které doma přivítá Lens. Toulouse má v lize velké problémy a na vynikající loňskou sezonu se pokusí dát vzpomenout v duelu s PSG. Velmi dobře si počíná Lorient a další body může přidat proti Nice...

Primera División - preview 7. kola

Atletiko Madrid před reprezentační přestávkou porazilo Zaragozu a další body bude chtít získat v Pamploně. Villarreal se trápí a za šílence by asi byl považován ten, který by před sezonou odhadl jeho zápas v Xerezu jako souboj posledních dvou týmů tabulky. Athletic hostí Gijon, Malaga Almerii...

Skotská Premier League - preview 8. kola

Falkirk se pokusí o první ligovou výhru proti St. Mirren. Po sedmi kolech vedoucí Celtic změří síly s Motherwellem, pro který by byl každý bod úspěchem. Svou jízdu za poháry se pokusí potvrdit Dundee United. To doma přivítá Hamilton.

Preview středečních zápasů evropské kvalifikace MS 2010

Evropské skupinové kvalifikační boje na světový šampionát v JAR se dnes uzavřou. Sedm evropských reprezentací má cestu do Afriky už jistou, na další čtyři přímé postupující se ještě čeká. Sobotní zápasy zamotaly také třetí skupinu, v níž se o vstupenku na MS na dálku střetne Slovensko a Slovinsko.

Fotbalisté se budou loučit s kvalifikací, Jankulovským i trenérem

S minimálními šancemi na postup vstoupí čeští fotbalisté ve středu v Edenu do posledního dějství kvalifikace pro mistrovství světa proti Severnímu Irsku. Duel s houževnatým ostrovním soupeřem bude především bojem o pověst českého fotbalu a také loučením.

Češi si mohou výhrou nad Polskem zachovat postupovou naději

Česká reprezentace bude v sobotu večer hrát o uchování naděje na účast na mistrovství světa. V předposledním kvalifikačním duelu se tým Ivana Haška utká s Polskem a potřebuje v Praze vyhrát. Ani soupeř ale ještě nepřišel definitivně o postupovou šanci a velmi záležet bude na výsledku souběžně hraného zápasu Slovensko - Slovinsko.

Dvacítku na startu vyřazovacích bojů na MS prověří Maďaři

Čeští fotbalisté do 20 let na mistrovství světa v Egyptě v úterý vstoupí do vyřazovací fáze, v níž už není prostor na nápravy chyb a případná prohra znamená cestu domů. Svěřenci kouče Jakuba Dovalila po postupu ze základní části vyzvou v osmifinále vítěze skupiny F Maďarsko.

Gambrinus liga - preview 10. kola

Jestli dosavadní zápasy Gambrinus ligy byly jen jakýmsi předkrmem, dnes se v Edenu bude podávat hlavní chod. V nejslavnějším derby, jaké tato země zná, si to rozdá pražská Slavia se Spartou. Oběma klubům půjde o hodně. Kromě obrovské prestiže se pokusí o nápravu posledních posledních výsledků v Evropské lize a o vylepšení psychické pohody.

Anglická Premier League - preview 8. kola

Jeden ze šlágrů kola má na programu pondělní dohrávka 8. kola anglické Premier League. Aston Villa hostí Manchester City. Oba celky se netají vysokými ambicemi a zažívají poměrně úspěšný start do sezony. Domácí okupují osmou příčku, Citizens jsou dokonce šestí.

Primera División - preview 6. kola

Real Madrid čeká dosud největší ligová zkouška, Bilý balet se představí na hřišti rozjeté Sevilly. Valencia jede do Santanderu, Villarreal baží po první letošní výhře, hostí Espanyol. Xerez přivítá Malagu, Gijon hraje s Mallorkou a Getafe s Osasunou.

Serie A - preview 7. kola

Vrátí se Sampdoria do čela? To je nejzásadnější otázka týkající se nedělního programu italské ligy. Tým kolem Antonia Cassana hraje proti Parmě. V závěsu je Juventus, který jede do Palerma. Fiorentina hostí Lazio, AS Řím Neapol. Milán nebude chtít dopustit další blamáž v Bergamu.

Ligue 1 - preview 8. kola

Marseille má možnost přiblížit se čelu, jelikož včera Bordeaux prohrálo. Olympique doma potřebuje zdolat Monaco. Lille je zatím v krizi, mohla mu pomoct pohárová výhra na Slavii, uvidíme v Boulogne. Toulouse přivítá Lorient.

Bundesliga - preview 8. kola

Nového trenéra Herthy Friedhelma Funkela čeká ostrá premiéra, v Berlíně se představí Hamburk, aktuálně druhý tým Bundesligy. Také druhé nedělní utkání slibuje atraktivní podívanou, Stuttgart hostí Brémy.

Skotská Premier League - preview 7. kola

Ze sedmého kola skotské ligy zbývá dohrát jediný zápas, zato ten nejprestižnější. Dnes je letos poprvé na programu Old Firm Derby. Domácí Rangers do něj vstupují v horší pozici, na vedoucí Celtic ztrácejí čtyři body a chtějí se svému rivalovi přiblížit.

Eredivisie - preview 9. kola

Utrecht zatím předvádí povětšinou výborné výkony, nyní má chuť na velké sousto - vedoucí Eindhoven. Na zaváhání PSV čeká Twente, které hraje na půdě Heracles, i Ajax, jehož dnešním soupeřem je Roda. Heerenveen přivítá Venlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele