Anglická Premier League - preview 12. kola

19.11.2011, 10:07, aktualizováno 21.11.2011, 08:39
Previews
Tottenham se díky dobrým výkonům sune tabulkou nahoru a dnes v tom může pokračovat, jelikož Newcastle a Chelsea o víkendu zaváhaly. Pondělním soupeřem Spurs je Aston Villa, remízový král soutěže, jemuž nyní patří osmé místo.
Tottenham Hotspur - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Dvanácté kolo Premier League uzavře souboj Tottenhamu s Aston Villou. Spurs oplývají skvělou formou a proti "remízovému králi" z Birminghamu ji budou chtít potvrdit. Po hrozivém vstupu a dvou debaklů od klubů z Manchesteru svěřenci Harryho Redknappa v osmi po sobě jdoucích duelech jen jednou remizovali, ve zbytku si připsali tři body a z chvostu tabulky se vyhoupli až velmi blízko špičce.

To teď navíc mohou ještě potvrdit, v případě, že porazí i Aston Villu, dostanou se už na třetí příčku, a když vezmeme v úvahu hypotetické tři body z odloženého klání doma s Evertonem, máme "Kohouty" s pouze jednobodovou ztrátou na druhý celek tabulky Manchester United. To už se však pohybujeme v teoretických kruzích, vraťme se k utkání, co nás nyní zajímá nejvíce.

Villans mají problémy dohrát i sebelépe rozehrané utkání do vítězného konce. V posledních sedmi zápasech hned pětkrát vedli (proti Sunderlandu dokonce dvakrát) a přesto z těchto klání jen jednou po závěrečném hvizdu oslavovali vítězství. Naopak minulé kolo s Norwichem ovládli navzdory Pilkingtonově brance na 1:0.

Z čeho ovšem jde respekt, je bilance McLeishových svěřenců v roce 2011 proti klubům z Londýna. Šest zápasů a ani jedna porážka - nutno také podotknout, že v pěti případech šlo o venkovní duely, zmiňme remízu 3:3 na Stamford Bridge nebo výhru 2:1 na půdě Arsenalu - obě utkání v jarní části minulé sezony.

K prodloužení této bilance může svým dvoustým zápasem v kariéře pomoci i Stephen Ireland, nebo také Darren Bent, jenž dříve působil právě v Tottenhamu. Na druhé straně naopak stojí Jermain Defoe, který se proti Ville v minulých čtyřech zápasech třikrát trefil.

Hrát naopak nemohou Tom Huddlestone a Michael Dawson na straně domácích, hosté pak postrádají Jermaine Jenase, jemuž hostování z Tottenhamu neumožňuje start proti svému kmenovému klubu. Po zranění se ovšem vrací Rafael van der Vaart a Vedran Ćorluka, Villans mají opět k dispozici Agbonlahora a kapitána Stiliyana Petrova.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.20 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:00)
Jen jeden zápas je v Anglii připraven na neděli, ale o to větší lahůdka to je. Na Stamford Bridge se střetnou dvě mužstva s bohatou nedávnou historií a touze po vítězství. Hlavní arbitr Lee Probert bude řídit duel Chelsea - Liverpool.

Tyhle dva kluby se znají asi jako nikdo jiný v celé Premier League. Vždyť spolu "modří" s "červenými" sehráli za uplynulých sedm sezon neuvěřitelných 28 zápasů. Poslední dva zápasy ovládli Reds, dvakrát předtím vyhrála Chelsea a pátý zápas od konce skončil v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů památnou remízou 4:4.

Aktuální situace v ligové tabulce je jasná - vítězství Liverpoolu by znamenalo, že se Reds na svého nedělního soupeře bodově dotáhnou. Chelsea si ovšem nebude chtít nechat nadále unikat vedoucí duo z Manchesteru, po předchozích nezdarech, vítězství nad Blackburnem nepočítaje, zkrátka potřebuje vyhrát.

O motivaci mají obě strany postaráno, o tom nemůže být sporu. Zaměřit se tedy můžeme na jednotlivce - Fernanda Torrese a Raula Meirelese. Oba přišli do Chelsea z Liverpoolu v poslední přestupové dny, Torres v lednu, Meireles v srpnu a především první jmenovaný si v Londýně píše svůj vlastní příběh.

Fernando Torres totiž stále v Chelsea nedokázal naplno rozvinout své schopnosti a vesměs se trápí. Jeho debut v modrém dresu byl právě proti Liverpoolu a tentokrát by El Nino nepochybně rád skóroval. Gólu by se určitě nebránil ani Meireles, jenž nicméně uvedl, že by ho případně neslavil. Oba borci v posledních vzájemných střetnutích ještě v dresu Liverpoolu Chelsea svými góly potopili, otočí se teď štěstí na stranu Blues?

Základní sestava domácích sice pochopitelně známa není, ale Fernando Torres je v pole-position na místo útočníka. Didier Drogba už je sice zdráv, ale přesto by měl začít na lavičce. Daniel Sturridge svůj zdravotní problém rovněž překonal a bude připraven. Jediným chybějícím tak bude dlouhodobě zraněný Michael Essien.

Větší problémy by mohly nastat v sestavě Liverpoolu, kde doufají v přítomnost Luise Suareze, který ovšem nedohrál reprezentační duel Uruguaye proti Chile a je otázkou, zda bude moci s bolavými zády hrát. Zranění lýtka už má za sebou Jamie Carragher, ale jiná legenda Steven Gerrard je stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.50 - 4.30
více informací
Norwich City - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Vzpomínky na otřesný start do sezony se pomalu vytrácejí. Od šestého ligového kola se Arsenalu v rámci všech soutěží významně nepovedlo jenom derby s Tottenhamem, jeho šňůra neporazitelnosti se táhne celý měsíc a krom remízy s Marseille obsahuje jen samá vítězství. Na Norwich ke všemu Gunners tradičně umějí.

Carrow Road určitě patří k těm oblíbenějším výletním místům londýnského velkoklubu. Neporažen tu zůstává od Boxing Day 1984. Naposledy sem Wengerova parta zavítala v srpnu 2004, aby tu slavila prosté vítězství 4:1. A v té samé sezoně pak koneckonců Kanonýři Norwich vypráskali stejně potupným rozdílem i doma. Dohromady ve třech posledních vzájemných bitvách Arsenal dosáhl 13 vstřelených branek, takže by bylo vskutku podivné, kdyby se Canaries přes nemilou metu 500 obdržených prvoligových branek před domácím publikem přenesli až v příštích dnech. Do tohoto jubilea jim totiž schází inkasovat jednou jedinkrát, což se jenom vzhledem k formě jednotlivce Persieho (29 gólu v 28 ligových zápasech tohoto kalendářního roku) jeví být vlastně jistotou.

Nicméně Norwich by se určitě neměl vzdávat předem. Dlouho už letos zvládal odolávat Manchester United i Chelsea a k pouhému bodu se v konfrontaci s ním protrápil Liverpool. To všechno byly přitom pro Canaries venkovní souboje, a cizí hřiště pro ně pořád představují proměnnou, která jim letos svědčí méně. Na domácím kolbišti naopak Lambertova parta padla pouze v duelu s WBA.

Arsenal, který dosud na cestách posbíral jenom čtyři body, by tedy nemusel zažít nikterak klidné rané odpoledne. Na druhou stranu domácí styl Norwiche mu patrně bude sedět. V posledních třech zápasech se na Carrow Road oslavoval gól hned 13krát. To vypovídá o ofenzivních choutkách nováčka, které se obzvlášť před vlastními fanoušky těžko krotí. A ať už to dopadne jakkoliv, i tenhle fakt mimochodem slibuje atraktivní odstartování 12. kola: ani jeden z týmů zatím v tomto ročníku nebyl začleněn do bezbrankového klání.

André Santos si minimálně pět týdnů může být jistý místem v základní sestavě; jeho konkurent Kieran Gibbs je čerstvě po operaci kýly. Významné problémy přitom opět zasahují i pravý kraj obranné linie. Jenkinsonovi se po chvíli znovu ozvala problematická záda, takže spolu s dlouhodobě zraněným Sagnou donutí Wengera k užití Djouroua či Koscielného na netradičním postu. V pořádku už je Chamakh.

Russella Martina potíže s kotníkem uchránily od reprezentačního startu proti Kypru, svému zaměstnavateli ale k dispozici bude. Bradley Johnson se zase dle očekávání během pauzy stihl oklepat z otřesu mozku, který utrpěl v minulém ligovém střetnutí s Aston Villou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.75 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Jedno z pravidel anglického ligového fotbalu, které se letos v žádném případě neruší: Everton zase začíná sezonu v mizerném stylu. Úsek mezi třetím a pátým kolem možná dal Karamelkám naději, teď už se ale ničemu divit nemůžeme; Everton sedí jen jednu příčku nad sestupovou zónou. Wolverhampton je na tom o bod lépe.

Na onom přelomu srpna a září se oba celky nacházely ve slušné formě, Vlci dokonce v neočekávaně skvělém rozpoložení. Do čtvrtého zápasu ještě vstupovali z pohárových pozic; jenže právě duel s (tehdy posledním) Tottenhamem nastartoval dlouhou sérii bez vítězství, kterou McCarthyho ovečky utnuly až před reprezentační pauzou, když v souboji "slabochů" porazily Wigan. Na jistotě postavení jim nicméně takový úspěch nijak nepřidal: Wolves trčí stále jenom dva body od skluzavky do druhého poschodí.

Everton má naproti tomu ono nešťastné schéma trošku jinak stavěné. Tři zápasy bez porážky ve zmíněném období následoval stejný počet po sobě jdoucích selhání, pak intermezzo v podobě setnutí hlavy Fulhamu a čerstvě dvě prohry s mužstvy z čela tabulky. S MU i Newcastlem každopádně Everton sehrál vyrovnané partie, takže zřejmě i přes horší pozici v tabulce bude v tomto kole favoritem.

Toffees se koneckonců na Goodison Parku před Wolverhamptonem naposledy skláněly zhruba v době, kdy začínala vysílat dnes již slavná televizní stanice ESPN - tedy v září 1979. V prodloužení této série nyní v Liverpoolu určitě budou doufat i navzdory tomu, že jejich letošní start válcuje i nedávné černé začátky. Po deseti kolech mít průměr bodu na zápas: pomaleji Karamelky vyběhly na ligovou trať posledně před šesti lety, kdy se v této fázi ročníku honosily sedmi body.

Irský manažer Wolverhamptonu může hýbat s téměř kompletně zdravým kádrem. Jedinou absenci dál představuje pravý bek Foley, jenž pokračuje v léčbě kotníku. Ne zcela špatně na tom je i Moyes. Anichebe až do půlky prosince marodí, Jagielku ale od vynechání sobotního klání zachrání injekce a trest Fellainiho (čerstvě prodlouživšího smlouvu) už není aktuální.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.90 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Nejpevnější obranná hráz versus nejpotentnější útok. Dva jediné neporažené celky sezony. Na tyhle souboje je vždy radno se těšit, a tento mezi Newcastlem a Manchesterem City nebude výjimkou. Straky jsou nepochybně nejpříjemnějším překvapením letošního ročníku a pořád se rvou o pohárové příčky, Citizens s přehledem vévodí tabulce...

Jediné zaváhání, skóre 39:10, na poslední tři zápasy připadající průměr čtyř nastřílených branek. O momentálním vládci anglické Premier League zkrátka nemůže být pochyb. Přesto by Manciniho skvadra mohla mít problémy. Bitva s houževnatým soupeřem, který stíhá patnácté neprohrané utkání v řadě a tedy i nový klubový rekord v první lize, totiž přichází v nejnevhodnější možnou chvíli.

Dosud City rozhodovalo zápasy ve druhých poločasech (70% gólů vsítilo právě až po přestávkách), když byl protivník po náročné první 45minutovce jednoduše vyčerpaný. Jenže nyní se nacházíme těsně po reprezentační přestávce, která se týkala hned 16 členů kádru ManCity (oproti tomu jen dvou hráčů Newcastlu). Džeko se Savićem navíc zažili barážové zklamání, Kolarov přišel k červené kartě, nedařilo se Agüerově a Zabaletově Argentině, Silva se řádně nalétal...

Citizens se nicméně stoprocentně budou moci opřít o historii vzájemných zápasů s Magpies. Neprohráli totiž minulých devět; doma je potom naposledy sestřelil před 11 lety legendární Alan Shearer. Do něho se teď alespoň částečně bude snažit převtělit Demba Ba, třetí nejproduktivnější fotbalista Premier League v tomto kalendářním roce. Nejvíc se ovšem pochopitelně Newcastle bude chtít spoléhat na pevnou defenzívu. Mimo jiné i na fantastického Colocciniho, pod jehož taktovkou Straky inkasovaly všehovšudy osmkrát a čtyřikrát udržely čisté konto.

Svalová únava Kunu Agüerovi ve startu nezabrání, jeho třísla se nakonec včas umoudřila. Naproti tomu Nasriho kolenní šlachu zachvátil zánět, takže se Newcastlu nepostaví. Také Straky přitom budou postrádat klíčového záložníka - Tioté se včas nestihl zbavit problémů s kolenem. Zraněný je rovněž Marveaux; nejisté jsou starty Besta a Obertana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Stoke se vzpamatovává údajně z "nejtěžší porážky za posledních 8 a půl let, co je Tony Pulis ve funkci". Alespoň tak dokonalý revanš Boltonu za semifinálový výprask v FA Cupu vnímá sám manažer Potters. Pro aktuálně 12. tým tabulky ale takový debakl nepředstavoval zrovna výjimku. A dvakrát po sobě teď pachuť prohry okusilo i QPR.

Skóre téměř na chlup stejné, bodů totožný počet, hájené příčky těsně sousedící. Oba celky nyní působí tak trochu jako bratři v triku. S QPR se však nespolčuje lehce: vždyť londýnský celek platí za patrně nejnevyzpytatelnější v Premier League. Teď sice dvakrát prohrál, ale s vedoucím ManCity málem uhrál skvělou remízu a také prohra s Tottenhamem nepatří mezi ty neodpustitelné. Předtím Rangers doma přemohli silnou Chelsea a na Molineux vypráskali Wolverhampton; k tomu však zároveň byli schopni vybuchnout na Craven Cottage a doma dvakrát remizovat 1:1 s Blackburnem a Aston Vilou. Sázet na Warnockovy svěřence se zkrátka nemůže dlouhodobě vyplácet.

To Stoke podle všeho dojíždí na jiný problém než pouhou nestálost výkonů; přibyl mu totiž nový závazek v podobě evropského turné. Z něho se zpravidla Pulisova parta vrací docela dobře vyždímaná, teď už za sebou má i dva složité výjezdy na dálný východ. A vizte ty výsledky po splnění mezinárodních povinností: Sunderland 0:4, Swansea 0:2, Arsenal 1:3 a naposledy právě Bolton 0:5. Jen jeden vstřelený gól a tolik inkasovaných. Teď mají Potters do dalšího zápasu Evropské ligy dvě hrací kola, v nichž nutně potřebují bodovat. Třeba klasicky díky standardkám, z nichž momentálně vzešly celé tři čtvrtiny všech ligových gólů Stoku.

Fitz Hall nemá žádnou jistotu startu, naopak zcela fit by už měl být Buzsaky. Co je ale pro QPR vůbec nejpodstatnější - kapitán a největší opora týmu Adel Taarabt zřejmě po týdnu stráveném s marockým reprezentačním výběrem od začátku nenastoupí.

Do Stoke-on-Trent čerstvě putují vesměs samé dobré zprávy. Pulis již může počítat s uzdraveným triem Etherington-Shawcross-Wilson a návratu by se měl blížit Fuller. Horší je to se Sidibém, kterého diváci v akci neviděli už hodně dlouho, a to se zjevně v brzkých dnech nezměí.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Martin Jol a Steve Bruce mají kromě bohatých zkušeností s působením v PL i jinou společnou věc - letos mají zřejmě oprávněně pocit, že jejich týmy nedosahují výsledků, které by odpovídaly předváděným výkonům. I přes pár slušných vystoupení spolu teď Sunderland a Fulham sousedí jen velmi těsně nad sestupovou propastí.

Fulham se poslední dobou potýká s podobným neduhem jako Stoke; minulé dvě jeho představení na mezinárodní scéně následovaly prohry 1:3 zpátky na domácích kolbištích. Příčiny dočasného hájení 16. fleku jsou ale vpravdě jinačí a dlouhodobější. Fulham především nezvládá přetavovat nesporné množství ofenzivního talentu v góly. Dempsey, Dembélé, Duff, Zamora či Kasami jsou zatím zcela zastiňováni již odepisovaným Andym Johnsonem a pak samozřejmě tradičně spolehlivým tvůrcem hry Dannym Murphym. Výsledkem je průměr jedné vstřelené branky v nedávných čtyřech kolech (z toho jednu si do vlastní sítě zasadil Kaboul), což lze považovat za zklamání.

Sunderland na tom však popravdě není po této stránce o nic lépe. Po příchodu Bendtnera a hlavně díky formě Sessegnona se sice Black Cats v produkci gólů nepatrně pochlapily, pořád to ale není žádná sláva. Koneckonců doteď vsítily 14 branek, tedy stejné množství jako kritizovaný Fulham. Nízká produktivita mimochodem není jediná společná "vlastnost" obou příštích protivníků. Celkově se obě mužstva pyšní totožnou bilancí 2-4-5, přičemž jejich domácí výhry se rovnají debaklům (6:0, respektive 4:0) a naopak ty venkovní utrápeným popravám dvou mizerně hrajících mužstev (Wigan, respektive Bolton).

Vrásky na Bruceově čele se v reakci na útočnou neschopnost jeho svěřenců dost možná ješě rozmnoží. Do sobotního klání totiž Black Cats nepůjdou jenom bez čerstvě zraněného Wickhama (takže se asi vrátí k rozestavení s jedním klasickým hrotem), ale také bez svého nejlepšího střelce a zároveň mozku záložní řady Seba Larssona. Do branky se opět postaví trojka Westwood, která však v konfrontaci s MU obstála, a obranné hradbě bude chybět Bramble.

Fulham je zejména postižen v oblasti zadních řad. Stephen Kelly si při plnění reprezentačních povinností namohl třísla a 12. kolo tedy vynechá; stejně jako Hughes s Grygerou. Nepravděpodobně se zároveň jeví včasný návrat ryšavého středopolaře Sidwella.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Jedna lahůdka pro historiky. Celky West Bromwiche a Boltonu se před 123 lety staly jedněmi ze zakládajících členů Football League a od té doby mezi sebou napříč prvními třemi poschodími sehrály již 132 ligových duelů. Teď však rozhodně zatím nepíší jednu ze světlých kapitol svých dlouhých dějin...

Bolton se z táhlé letargie probral teprve v posledním kole, kdy deklasoval Stoke 5:0 a symbolicky tak dal zapomenout na vloni zpackané semifinále FA Cupu s týmž soupeřem, které fakticky nastartovalo šňůru vpravdě mizerných výkonů Trotters. West Brom pro změnu úspěšně nechává za sebou solidní šňůru čtyř ligových klání bez porážky - teď se dvakrát ani nepřiblížil zisku bodů ve dvou střetnutích s kluby Big Four a dopadl dokonce až na 14. příčku za lokálního rivala z Wolverhamptonu. Nyní pro Baggies nastává kruciální období; tři ze čtyř následujících kol jim nabídnou výhodu domácího prostředí, čehož by Hodgsonovi svěřenci jistě měli využít.

A mají pro to slušné předpoklady. Bolton na The Hawthorns nevyhrál ani jednou z posledních 18 pokusů, což dohromady dává stěží uvěřitelných 59 let! Minimálně dvě generace tedy s hráči neoslavily na půdě WBA jediné vítězství. Na druhou stranu i samotní Throstles se ve vzájemných duelech obyčejně trápí; Bolton neporazili sedmkrát v řadě.

Z toho ne zrovna nelogicky vyplynula ještě jedna skutečnost, že minulá tři klání těchto soků v kraji Midlands skončily remízovými výsledky. K tomu se potom sluší přidat ještě jedna pikantérie: Bolton je už jediným týmem Premier League, který letos nikdy nefinišoval zápas za nerozhodnutého stavu.

West Bromwich působil na Arsenalu bez dvou svých elitních útočníků dosti bezzubě a zatím to příliš nevypadá, že by nyní měl mít Hodgson oba dva najednou k dispozici. Minimálně Longovy potíže s kolenem se zdají být prozatím nepřekonatelné; o Odemwingieho kotníku se ještě rozhodne, stejně jako o Scharnerově kolenu.

Vleklé problémy s řešením otázky palčivého postu pravého beka Owen Coyle minule utnul ukázáním na mladíčka Joea Rileyho, který se s debutem popasoval na výtečnou. Měl by tedy pokračovat - i proto, že Boyata dál chybí. Mimo hru jsou rovněž Alonso s Gardnerem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Když se letos v únoru Wigan naposledy potkal s Blackburnem, také na DW Stadium, bylo z toho fascinující vítězství domácích v poměru 4:3. Bohužel tehdejší porce branek nastřílených Latics v onom jediném utkání by letos tvořila nadpoloviční většinu všech letošních. A Rovers je mnohdy v tragickém vystupování zvládají napodobovat.

Přitom vyhlídky Blackburnu by v kontextu minulých střetnutí nemusely být zcela marné. Je tu těsná prohra s Chelsea, přestřelka s Norwichem a konečná remíza či heroický obrat ve čtvrtém kole Carling Cupu. Jenže v týmu je zkrátka pořád zakořeněné dusno, Kean se manažerského křesla drží nad plán už nějaký ten pátek a ofenzíva lancashireského celku víceméně je zvyklá stát a padat s výkony Rochiny nebo Hoiletta. A ty nejsou konstantní; koneckonců první a poslední letošní vítězství svému celku tito dva borci spolu s kolegy vystříleli před dvěma měsíci. Což je tedy zatraceně dlouhá doba a ani nedávné nadějné výkony něco takového nezastíní.

Athletic je na tom ještě hůř. Nejspíš mu bude k ničemu, že je doma od Blackburnu čtyřikrát po sobě nepokořen a za toto časové období dnešního soka srazil na kolena hned 13krát. Letos totiž před domácím publikem Latics skórovali všehovšudy pětkrát, přičemž svého času tradičně nejlepší střelec Hugo Rodallega dál čeká na premiérovou trefu do černého. Chvíli to tedy sice vypadalo, že ho v této činnosti hladce zastoupí exblackburnský Di Santo, ten ale naposledy udeřil v polovině září. Zkrátka a dobře to v tuto chvíli vypadá, že poslední tým tabulky zvládne Martinezův stý zápas u kormidla adekvátně oslavit jenom zázrakem.

Tábor Rovers by před klíčovým utkáním mohla docela klidně podpořit významně dobrá zpráva; není totiž vyloučeno, že se nečekaně brzy stihne zotavit Christopher Samba. Ten by se tedy klidně mohl spárovat s rovněž zdravým Dannem a dohromady s jiným navrátilcem Salgadem vytvořit opět nejsilnější možnou zadní linii. Krom toho je potom suspendovaný univerzál Jason Lowe.

Na opačné straně barikády se Caldwell protočí s Alcarazem: prvně jmenovanému trest končí, druhému začíná. Paraguayského stopera, který se sotva před měsíce vrátil po zranění, čekají další tři duely odsezené na tribuně, tentokrát vinou plivnutí na protihráče.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Manchester United  (sobota 18:30)
Večerní duel nabídne poměrně kuriózní konfrontaci. Ano, střetne se vloni nejlepší anglický klub s naopak nejúspěšnějším velšským. To ale není celé. Swansea totiž na starém stadionu ani jednou z osmi pokusů v bitvě se slavným Manchesterem United nepadlo; a může se tak honosit vskutku neobvyklou bilancí. Bude domácí kouzlo Swans pokračovat i na Liberty Stadium?

Docela klidně by mohlo. Nasvědčují tomu pohledy z obou stran. Velšský klub je totiž zaprvé doma velmi silný, vždyť tu také letos vytěžil až pětkrát větší porci bodů než na cizích hřištích. Liberty Stadium vidělo jenom jedinou gólovou oslavu soupeře, a pokud by se braly v úvahu jen domácí představení, hraje Swansea bez nadsázky o poháry (bylo by šesté). Venku už je to horší (19.), ale to teď nikoho nemusí zajímat.

Druhou perspektivu pak představuje rozpačitost samotného obhájce titulu. United se sice po dvojím klopýtnutí v kláních s přímými konkurenty opět naladili na vítěznou vlnu, ve velkém stylu tak ovšem nečinili. Sunderland i Everton udolali jediným zásahem. Alespoň si nicméně po debaklu v městském derby MU spravilo chuť, co se defenzivního výkazu týče. Nejen proto bude jinak samozřejmě - i přes všechny nejistoty - ekipa Sira Alexe Fergusona pořád nezpochybnitelným favoritem.

Dál platí, že letos dosáhla dvakrát většího počtu branek než soupeř; ještě teď o sobě může mluvit jako o venku neporaženém celku; a neprotržena zůstává i slušivá série bez porážky v zápasech s nováčky (poslední krach přišel v srpnu 2009 s Burnley).

Stephen Dobbie zřejmě po měsíci přijde povzbudit své spoluhráče přímo na trávník, kam se tak dlouhou dobu nepodíval vinou potíží s kotníkem. Stejný a rovněž vyřešený neduh již dovolí zápasovou zátěž Neilu Taylorovi, zatímco Caulker zůstává na marodce.

Ferguson již patrně bude moci opět využít služeb křídelníka Younga, jenž chvíli absentoval kvůli zranění palce u nohy. Naproti tomu ale svalové problémy dál trápí Welbecka a riskován dost možná nebude také Smalling.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.75 - 3.90 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City11101039:1031
2.Manchester United1182128:1226
3.Newcastle United1174017:825
4.Chelsea FC1171324:1522
5.Tottenham Hotspur1071221:1522
6.Liverpool FC1154214:1019
7.Arsenal FC1161423:2119
8.Aston Villa1136216:1515
9.Norwich City1134416:1813
10.Swansea City1134412:1513
11.Queen's Park Rangers1133510:2012
12.Stoke City113358:1912
13.Wolverhampton Wanderers1132612:1811
14.West Bromwich Albion113269:1611
15.Sunderland AFC1124514:1310
16.Fulham FC1124514:1510
17.Everton FC1031611:1510
18.Bolton Wanderers1130818:279
19.Blackburn Rovers1113713:246
20.Wigan Athletic111287:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2384)

Přidat komentář
Maresma

1. pro dnesni vyhru Fulhamu

Reagovat
mithro

no dnes to bude vo Walese asi poriadny porod

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne, už mi to chýbalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste ještě získali před Norwichem posilu v podobě zranění Jenkinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím ťa, tento hate naňho je až nechutný. Nie je to najtalentovanejší hráč galaxie, ale pri zranení Sagny je to naša najlepšia voľba na RB. A jeho výkon v poslednom zápase proti WBA bol viac než slušný. Navyše, jeho prístup je strašne pekný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson by hořel i v L1, nechápu co vůbec u vás dělá. Už jenom to, jak se pohybuje, jak je nefotbalovej a ty situace řeší mnohdy hrozně. Místo aby se snažil rozehrát, tak balón napálí 2 km od stadionu.

Reagovat
fantomas

Nefotbalovej? Vždyt má lepší centry než ultragigakometa Ekotto. Ale jo, dobře, trošku kopytňáckej je, ale to neni nic, na čem by se nedalo zapracovat. Stejně jako na rychlosti. Momentálně má příkladnej přístup, když neni zběsilej, je schopnej fakt slušný dodávky balonů do vápna...a to nám může pro začátek stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto je kapitola sama pro sebe, on posílá centry spíš do našeho vápna než do soupeřova.

Reagovat
vicinda07

to myslis vazne???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie se tu ještě jak vidno nezavedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manchester City za období 2010/2011 oznámil gigantickou ztrátu ve svém hospodaření ve výši 194,5 miliónu liber

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich problem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
minoLFC

pokiaľ by kvoli tomu nesmeli do LM, hral by ju 5. tým?

Reagovat
smazaný uživatel

No za prvé pochybuji, že je nepustí do LM, ale kdyby se poštěstilo, tak by to asi dopadlo jako, když v Turecku nesmělo hrát Fene, takže by asi hrál 5. tým no, ale to jsou jen moje spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě bych být týmem na pátém místě zažaloval UEFA protože mi odpírajou hrát soutěž na kterou mám nárok a místo mě je tam tým který nesplnil požadavky.

Reagovat
mithro

asi tak, ak to nechaju obist City tak to pravidlo mozu rovno hodi do kosa,

Reagovat
Chazy

Njn, soud se roky potáhne, City mezitím zažalujou uefu, ta za chvíli ustoupí a pravidlo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Wolves, těším se, moc sympatičtějších týmů v PL není... Snad bude link

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'mooon NUFC ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Očekávám zajímavej a zároveň dost těžkej zápas. Norwich je zatim o parník nejvyspělejší nováček a na B4 si tradičně věří, navíc na naše suplovaný RB bude hrát dost možná jejich největší tahoun Pilkington. No sem na to zvědavej a hodně se těšim - nejen kvůli tý pauze, ale i proto, že je asi Norwich aktuálně mym třetim nejoblíbenějšim týmem v PL.

C'mon Gunners!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Holt

Reagovat
fantomas

Hrajem venku. To si fakt myslíš, že se Robin netrefí?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal, že je dosť možné, že na RB bude Koscielny a pri jeho forme by si neškrtol ani Ronaldo.

Reagovat
fantomas

Taky si myslim, ale zase si nejsem tolik jistej, že automaticky bude úžasnej kdekoliv v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

dostanou na prdel a nezachrání je ani to, že mají dresy stejné jako Brazilci

Reagovat
Wat

Tak Arsenal to snad dá.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Existuje tolik fake profilů...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tenhle debilní smajlík?

Reagovat
fantomas

Jen tak.

Reagovat
Godwinson

Dnes mi doufám udělají nováčci radost tříbodovými zisky, až na QPR samozřejmě.

Reagovat
afc

Toto dnes musia byt 3 body za kazdu cenu,ked este navyse hraju proti sebe Chelsea a LFC.Zostava by mala byt az na jeden post jasna a takmer v plnej sile.

Reagovat
herbage

viděl jsi fotky z tréninku? Konečně zdravý Diaby Už jen Bac a Jack a budu spokojen

Reagovat
afc

No jasne,uz som ani nevedel jak pomaly Abou vypada.Tak v decembri sa vratia 2 hraci,to mas ako dve nove posily,len aby sa zas dovtedy niekto dolezity typu Song ci Persie nezranil.

Reagovat
herbage

Nevím proč, ale nějak se ztráty Songa nehrozím jako dříve. Pokud hraje to co má, tak je nepostradatelný, ale pokud líta někde zmateně vepředu a ztrácí zbytečně míče, tak naší hře vůbec nechybí

Reagovat
afc

Tak stastie je,ze este nikdy nechybal nejaku dlhu dobu,takze nikto nevie,ako by sa muzstvo vyrovnalo s jeho stratou.Proti silnym superom je stale nesmierne dolezity hrac,zas mas pravdu,ze hlavne by sa mal zamerat na defenzivnu pracu a o ofenzivu nech sa staraju ini hraci.

Reagovat
herbage

dříve byl vážně nepostradatelný, ale poslední dobou už to není ten starý dobrý Song

Reagovat
fantomas

A já vim proč, prostě už to dva roky neni ten rozdílovej hráč no.

Reagovat
fantomas

Song neni důležitý.

Reagovat
afc

Z coho usudzujes?Pre mna je to jasna os timu spolu s Vermaelenom,Wilsherom a Persiem.

Reagovat
fantomas

To mi přijde jako dost staromódní názor. Už fakticky nehraje DM, jeho rozehrávka se spíš horší než lepší, jeho výjezdy už nebudí takovej strach, pozičně, mám pocit, taky víc chybuje. Skoro jak kdyby se vracel na začátek svýho angažmá u nás; začíná mi evokovat podobnou one(two)-season star, jakou byl Adebayor. Když by se na tom postu měli točit Coquelin s Frimpongem, určitě to aktuálně nebude na škodu.

Reagovat
afc

No neviem,ja ho vidim stale ako nase jasne DM,kde mu na chrbat dychaju zatial dvaja neskuseni mladici.To,ze posledne dve sezony via utoci,ako brani je chyba Wengera,ze mu jeho vylety nevie zakazat.Na druhej strane na zaciatku tejto sezony snad ako jediny zo strednych zaloznikov tvoril hru a daval kolmice na Gervinha ci Walcotta.Vykonoval robotu,ktoru maju v popise ini hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj a všiml sis tý přenosti rozehrávky tak v posledních pěti kolech? To nad tim chčiju vždycky, jak se snaží rozdávat míče z první někam super za obranu a vždycky z toho je absolutní nic. Momentálně má pro naši ofenzívu přínos asi jako Whitehead. Do defenzívy šel níž nepatrně, tam to určitě neni strašný, ale dokud se na to zas nezačne soustředit, bude to furt vedlejší.

Reagovat
Counter

Rozehrávka jako dřevák Deano? Tak to ani omylem. Kdo zařídil dva góly na Blackburnu parádními kolmicemi? Kdo se skvěle zorientoval a přihrál na gól Santosovi proti Chelsea? Song umí i dopředu, jen se jeho výlety musí rozumně dávkovat. A dozadu je pořád bezkonkureční.

Reagovat
fantomas

Blackburn je dva měsíce stará záležitost...pokud sis nevšim, já píšu o poslední době. Samozřejmě že šlo o nadsázku, ale já mu prostě neberu, že se mu za zápas něco dvakrát povede a pak zahodí deset balonů těma jeho zbrklýma kolmicema na nikoho. Dozadu mi v tom málu, co měl možnost předvést, přišel letos pořád lepší Coq.

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Song je stále naše jasná jednička a proti WBA se mi vyloženě líbil, protože jak se Kosťa s Vermaelenem vysouvali dopředu, tak se zasouval na jejich místo a zodpovědně bránil. Pokud bude hrát takto, tak nebudu mít žádných námitek. Ale jakmile za ním je jeden z dvojky Mertesacker/Djourou, kteří tam stojí celou hru jak tvrdé Y, tak se Song vydává tvořit hru a to je pak zlé. A zrovna takový Coquelin během těch pár zápasů ukázal, že dokáže rozdávat na delší vzdálenost mnohem lepší míče a to přesně časovaé do běhu. Song umí jen ten svůj padáček za obranu, který občas vyjde a občas skončí na rohovém praporku

Reagovat
fantomas

Tak to sem na něj zvědavej teda. WBA sem neviděl, a kdyby to mělo znamenat, že se vrací do normálu...

Reagovat
herbage

Tehdy totiž hráli jako stopeři Vermi a Gallas, kteří rádi chodili na výlety a on se mezi ně zasouval, když byl jeden na výletě. Pak se zraněním Vermaelena nám tenhle prvek hry chyběl a Song defakto se předělal na pravého středového záložníka, zatímco Wilshera hrál více z hloubi pole. Nyní, když je Vermaelen opět zdravý, tak jsem očekával přesun zpátky a také že jo. Navíc Song stále umí a třeba proti Borussii byl první půli na pěst a druhou nám vyhrál zápas, kdy přes něj neprošel jediný hráč

Reagovat
j_mrazik

Ale je. Souboj uprostřed ti jen tak neprohraje. Potřebuješ někoho takovýho do zálohy. Až vedle něj bude někdo energickej a on nebude mít potřebu to táhnout, uvidí, že to jde i bez něj, tak se zasune. Až vedle něj bude zase Jack, tam budeme mít dominantní zálohu. Sice ne zálohou, ale prostě bude balon na noze.

Reagovat
fantomas

Coquelin toho ale ubojuje možná víc. Já bych ho prostě na dva zápasy klidně posadil, ať se uvědomí...vůbec se mi nelíbí. Snad víc než loni zatim.

Reagovat
herbage
Reagovat
afc

15 je lepsia

Reagovat
herbage

asi kucí slavili

Reagovat
EL Gringo

zajtra LFC! :)

Reagovat
Kaze

Proč se musí MU kolidovat s Bayernem? ale při naší venkovní formě, navíc bez Cleva, asi vsadím na německý šlágr

Reagovat
tomasinho

Dneska fakt hodně zajímavé zápasy, těším se na Norwich s Arsenalem a taky na City s Newcastlem. Škoda, že akorát Everton-Wolves je ve stejný čas.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

"United se sice po dvojím klopýtnutí v kláních s přímými konkurenty..."

To myslíš vážně?

Reagovat
fantomas

Ale jo...i LFC tam po přimhouření oka musíš počítat.

Reagovat
mithro

njn, zvyk je zelezna kosela

Reagovat
fantomas

Třeba si to stáhněte na to, že je to prostě váš rival.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Možná by fakt bylo občas lepší, kdyby ses na mě prostě vykašlal...

Reagovat
kiwwi

zas si sa zle vyspal?

Reagovat
fantomas

Ne, nechápu tě i normálně.

Reagovat
kiwwi

nah, whatever

Reagovat
fantomas

http://tinyurl.com/82c9dc8

Heslo: stále ta stejná legenda EF.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nevím jaký je heslo

Reagovat
fantomas

My taky ne.

Reagovat
Kaze

Filip12?

Reagovat
Rssa

dyť to je zrušený

Reagovat
Wat

Těším se na dnešní zápas na Etihad Stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle dnes prostě musí

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel Queens Park Rangers Tony Fernandes opět prokázal svoji otevřenost vůči názorům fanoušků klubu, které na Twitteru požádal, aby mu navrhli jména případných lednových hráčských posil pro tým trenéra Neila Warnocka.

„Fanoušci QPR, napište mi návrhy, které hráče koupit. Je dobré mít zpětnou vazbu. Názory vítám, konečné slovo bude mít Neil a management,“ napsal Fernandes, který nedávno šokoval fanoušky tím, když se mezi nimi bez ochranky objevil v hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkný gesto vuči fans

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to s tou hospodou , museli docela koukat kdyz se tam najednou ukazal mezi nima , navic pozvat celou knajpu na pivo mu urcite taky problemy delat nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Emerton vstřelil první gól v A-League

Pouze korekci výsledku obstaral krásně kopnutý přímý kop Bretta Emertona z těsné blízkosti hranice šestnáctky. Lavičkovo Sydney totiž i přes zásah veterána, který se letos do rodné země vrátil z Ostrovů po dlouhých 11 letech, podlehlo Central Coast Mariners 2:3 a v neděli se tak před něj na druhou příčku může dostat Perth.

Reagovat
smazaný uživatel

Když zejtra Kenny postaví Hendersona do středu zálohy tak věřím tomu, že něco uhrajem. Nebudem tam totiž mít lemru, ale někoho kdo to odlítá. Jinak nám moc šancí nedávám.

Reagovat
tomasinho

Tak střed Spearo, Adam, Hendo by to možná zvládl, vypadal by alespoň dynamičtěji. A pokdu Hendo dostředu, tak asi Kuyt, i když bych radši viděl kraje Bellamy-Dwoning. Uvidíme, co Kenny vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Arsenal na Bloodzedu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed Bloodzeed HQ

norwich v arsenal mancity v newcastle chelsea v liverpool spurs v villa weekend and monday night fooball on #bz only these games no others.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík nemohl sem to najít

Reagovat
afc

Szczesny - Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Santos - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Gervinho - Van Persie (c).

Reagovat
kiwwi

s tymto nemozete nevyhrat

Reagovat
afc

tiez si myslim,to najsilnejsie,co momentalne mame..

Reagovat
kiwwi

...k dispozicii

Reagovat
fantomas

Proč tam je asi to slovo "momentalne", hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere?

Reagovat
fantomas

Je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To vim taky Vsak pro to je u te vety s nejsilnejsi sestavou napsano to slovo "momentalne"

Reagovat
fantomas

No proto právě ne... to je tam napsáno místo slova "k dispozici". Přemejšlejte fakt.

Reagovat
kiwwi

tak momentalne sa da pochopit ako momentalny tohtorocny kader

Reagovat
fantomas

To bys ale musel bejt gigahnidopich...vzhledem k tomu, že snad žádnej gunner by to s ohledem na Jacka nenapsal.

Reagovat
kiwwi

a co ja vas poznam?

Reagovat
herbage

možná u vás na dědině

Reagovat
kiwwi

u nas na dedine kazdy maka a nema na take picoviny cas

Reagovat
herbage

a proto je Slovensko nejvíce prosperující zemí EU

Reagovat
kiwwi

tak to, ze ides do lesa nakradnut drevo na zimu asi ekonomiku nedvihne, no

Reagovat
fantomas

Ale hovno.

Reagovat
mr.Silver

Jsem zvědavý na Kosťu na RB

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

pěkné, ale zkusil bych Aršavina místo Thea

Reagovat
herbage

a Rosu místo Artety

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta se ted 14dni valel takze je odpocatej

Reagovat
kiwwi

Theo hral za Anglicko dost dobre, nabral sebavedomie a myslim ze dnes bude ziarit

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ho ocenil za repre vykon,nemozne

Reagovat
kiwwi

nic nie je nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

nemal prečo ho neodceniť, ten jeho výkon bol fakt kvalitný.

Reagovat
fantomas

Jj, ale s Cahillem to už neudělal. Přestože byl po výkonu proti Švédsku chválen...

Reagovat
kiwwi

dvojica Cahill - Terry bol najslabsi clanok Anglickej repre v tomto zapase

Reagovat
fantomas

Nikdo nemluví o dvojici. Cahill byl na BBC chválen.

Reagovat
kiwwi

stoperov hodnotim sice vzdy ako dvojicu, ale ani ako vykon jednotlivca sa mi Cahill v tom zapase nepozdaval

Reagovat
fantomas

To je v první řadě chyba...a nevim, asi přece jen budu spíš věřit BBC než tobě.

Reagovat
kiwwi

to ti nezakazujem...tie hodnotenia su niekde 6, niekde 7 - ked to proste porovnam s Joagielkom a Lescottom proti Spanielsku, tak boli obaja stoperi v tomto zpase horsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Rosa? Zase jen lávka?

Reagovat
kiwwi

a namiesto koho by mal hrat?

Reagovat
fantomas

Artety?

Reagovat
kiwwi

to ako fakt by si to tak dal?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě. Neni na tom jediná chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

len tá, že Rosa si podľa mňa s Ramseym zavadzia. A v úlohe deep-lying playmaker je Arteta podľa mňa lepší.

Reagovat
fantomas

Neměli vůbec čas si na sebe zvyknout...odehráli tak spolu tři ligový zápasy...?

Reagovat
kiwwi

lenze Arteta je lepsi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nie je.

Reagovat
kiwwi

njn zabudol som, ze by vzdy viete vsetko lepsie ako Wenger

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde, ide o to, že jeden hrá toho vysunutého ofenzívneho záložníka, ktorý vymýšľa kolmice a pomáha vpredu útočníkom a druhý hrá toho deep-lying playmakera, ktorý rozdáva lopty a sem-tam podrýí loptu a ukľudní hru. A v tejto úlohe sa mi zdá Arteta to najlepšie, čo máme.

Reagovat
fantomas

deep-lying playmakera, ktorý rozdáva lopty a sem-tam podrýí loptu a ukľudní hru. - to úplně krásně sedí i na Aarona.

Reagovat
Wat

Náhodou dobrá sestava, škoda jen Toma.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér QPR Neil Warnock uvedl, že pokud Paris Saint Germain nabídne za Adela Taarabta 20 milionů liber, osobně hráče do Francie odveze.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

takhle se nezvyšuje cena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodte mi nekdo link na bloodzeed nebo rusky sport1(navip) ... diky

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc uz mam

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavy,kdo ho jednou nahradi... snad ne Ancelloti,ktery si na to misto brousi zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm na to že je Arséne v Anglii 14 let tak má ještě dost silnej přízvuk.

Reagovat
nemamvasrad

Což není nic překvapivého u 62letého Francouze, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nic než 3 body neberu, Arsenal FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Vyhrame 3:1 (RVP, Gervinho, Theo - penalta ) piska hnup Dowd

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd je skvelej

Reagovat
Nikikrew

Dobre si pamatame zapas Newcastle vs Arsenal Rozdielne nazory su na mieste

Reagovat
herbage

Dowd by měl dostat doživotní zákaz pískat Arsenal

Reagovat
Amos

C'mon GUNNERS ! ♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dneska hrozny nutkání provést zradu a místo Swans si pustit Bayern - Dortmund

Reagovat
Wat

A mohlo to bejt hned.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu. Theo

Reagovat
j_mrazik

Link? Samozřejmě Arsenal.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

sopcast 106723

Reagovat
fantomas

Aaa, ale krása, Theo!

Reagovat
SunFells

Oooh

Reagovat
tomasinho

Krása Martin, ještěže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

What a stop!

Reagovat
Chazy

Pěkně Clarets

Reagovat
fantomas

Jinak Martin je fakt dokonalej. Bez nadsázky letos top5 stoper ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně teď to bylo mazácké

Reagovat
smazaný uživatel

12.min a uz to mohlo byt aspon 0:2

Reagovat
Trand

Theo.

Reagovat
Counter

Zatím hrajeme skvěle. Už jen dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

co to Wenger koupil

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Mihi

Mertesacker to je lofas

Reagovat
smazaný uživatel

to je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker...

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooo

Reagovat
tomasinho

Krása, skvěle Morison i Mertesacker Jen tak dál Norwich!

Reagovat
Nikikrew

Petr, petr

Reagovat
SunFells

No to si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Klasika

Reagovat
Trand

Per.

Reagovat
smazaný uživatel

misto aby sme vedli

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt jeden z nejhloupejsich stoperu v lize. Bramble je oproti nemu Beckenbauer.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale tohle bylo fakt umeni neodkopnout.

Reagovat
Counter

Nezasloužené, Per to zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

poprve drzim palce arsenalu (kvuli sazce) a oni nevyhrajou..

Reagovat
smazaný uživatel

penize kazi lidi

Reagovat
smazaný uživatel

a co jejich nedostatek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, už je to prohraný, vypínám.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

remiza me ale nezachrani..

Reagovat
Bayern +

Přesne!

Reagovat
Arbiter

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

super, Merte - Sczezsny, to je spolupráce

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co tu měl Wojta dělat?

Reagovat
herbage

vyběhnout a Merte udělat clonu

Reagovat
tomasinho

Na to byl mco daleko.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

to se mi zdálo na první pohled, dle opakovačky to jde nejspíš čistě na Merteho triko. Ale Wojta rád takové míče dobíhá a nakopne při nejhorším na tribunu, tohle by také měl

Reagovat
Amos

Jojo my proste nedame nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdoví co Per zamýšlel

Reagovat
Wat

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Robiiin dneska palič

Reagovat
fantomas

Ty vole ale Robine..

Reagovat
Lovec

Otázka za tři bludišťáky: Co se jako Mertesacker chystal s tím balónem udělat?

Reagovat
smazaný uživatel

překonat Wojtu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Wanker kupuje na poslední chvíli když mu to nejde? There's only one Harry Redknapp

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak Arsenal vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Morison první náhradník Každopádně pěkně Canaries

Reagovat
Wat

Santos se mi zatím hodně líbí směrem dopředu.

Reagovat
Arbiter

Odehrál vůbec Mertesacker aspoň jeden dobrý zápas za Arsenal? (dobrý znamená, že nezavinil gól, ač byl v základu)

Reagovat
supervizor

Ale ji měl i dobré zápasy( bez chyby, třeba Marseille)) me ale ta jeko dřevěnost strašně irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co to je zase..Gervais

Reagovat
smazaný uživatel

Norich maj víc štestí než rozumu.

Reagovat
Wat

Na Arsenal dolehla střelecká nemohoucnost?

Reagovat
SunFells

Oni toho góla prostě nechtěj dát

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný, co nedají

Reagovat
Counter

To už není možné.

Reagovat
Trand

Martin.

Reagovat
patas92

omg to zas bude hitparada nepromenenych sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak to je smůla nad smůlu ...ten gol je jenom otázka času

Reagovat
Arbiter

Gervinho Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jejich stoper je hrozná mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

motá se kde nemá

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně kam se bude Martin v zimě stěhovat?

Reagovat
Bayern +

Sakra, po obrovsky dlouhé době jsem se odhodlal koukat AFC, navíc mám na nich vsazeno, ať mám před TV nějaký odpolední kulturní požitek. Zatím to spíš vypadá na infarkt ...

Reagovat
Bayern +

RVP

Reagovat
Trand

A to máme každý druhý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

kde koukáš?

Reagovat
Bayern +

Já mám DigiSport.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole martin je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne...

Reagovat
smazaný uživatel

A Theo dnes zari.

Reagovat
smazaný uživatel

jj dneska uzasnej

Reagovat
Wat

Reagovat
Amos

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne

Persie by se mi silene libil v Realu

Reagovat
Wat

Theo umí svoji rychlost využít.

Reagovat
tomasinho

Krása Walcott a RvP další body do fanty. Zatím zajímavý zápas.

Reagovat
SunFells

looooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Robin

Reagovat
fantomas

JO!

Reagovat
Nikikrew

Gooooooooooooool

Reagovat
Counter

KONEČNĚ

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooooooooooooooooooooool. Persie je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gol

Reagovat
herbage

Rooooooooooooooooooooobiiiiiiiiiiiin

Reagovat
supervizor

Gervinho

Reagovat
Trand

Robiiiiiiin

Reagovat
SunFells

jsem čekal, že Gervinho to nějak debilně tečne a Robin promáchne.

Reagovat
Trand

Ještěže to Gervais netrefil.

Reagovat
Arbiter

Gervinho chtěl parádičku a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Kutálejte se bodíky fo fanty.

Reagovat
10

docela "divoký" bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už nešlo nedát. Jen Gervinho má kliku, že za ním stál Peršan

Reagovat
SunFells

Ale houby, Gervinho tím chtěl jen odlákat Martina od Peršana

Reagovat
patas92

diky bohu, ze to Gervinho nterefil

Reagovat
Lovec

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

tak a do přestávky ještě jeden

Reagovat
Mihi

Škoda, že to Gervinho nedal pätičkou vedľa

Reagovat
Nikikrew

Zatial vyborny zapas

Reagovat
fantomas

Čím víc je těch opakovaček, tim větší mám pocit, že se Mertesackerovi ten míč divně odrazil. Protože to jak se k němu stáčel, i ten záběr čelem k němu, všechno tomu nasvědčuje. Ale stejně je to jen malá polehčující okolnost.

Reagovat
Bayern +

To je hrozně reprezentační stoper. V Brémách sice kvalita a vyhranosť, ale jistota to nebyla nikdy, k nám jsem stokrát víc chtěl Boatenga nebo Howedese, naštěstí Merte nepřišel, ale u vás mu strašně přeji, jednou se už chytit, hlavně díky zkušenostem, prostě musí.

Reagovat
Godwinson

Uvidíš, že nemusí.

Reagovat
Trand

Tyhle skluzy mi chyběly. Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám chuť nadávať Wengerovi, že Walcott sa do takýchto zápasov vôbec nehodí, ale som rád, že sa mýlim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte 2 postrehy; Arteta nevie nahrať ľavou nohou a Santos je definitívne krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Zpropadená elito EF, hax?

Reagovat
miky10

Ale záleží na legendě

Reagovat
Rssa

http://tinyurl.com/7w6v8qz

heslo: opět nejoblíbenější uživatel EF podle mínění nejoblíbenějšího uživatele EF

Přestávková hra

Reagovat
miky10

To ne, jak to není Chazy Room, tak to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

a to je?

Reagovat
Wat

Jak se ta místnost jmenuje?

Reagovat
herbage

heslo herbage nefunguje

Reagovat
miky10

Asi je něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, narvano

Reagovat
Rssa

naserte si!

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Njn, prostě musím zakládat já

Reagovat
smazaný uživatel

strašne nestíha ten Santos, v januári, Arséne, nejakého full backa a Santos na krídlo.

Reagovat
Counter

Santos se hodí do hry proti slabším týmům, které akorát brání a k ničemu je nepustíme. Zbytek pokryje Gibbs.

Reagovat
Nikikrew

Ramsey dnes slabota

Reagovat
patas92

od Persieho golu se na to neda divat...chtelo by to Rosickeho misto Artety

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott zatím MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
fantomas

To je Martin.

Reagovat
smazaný uživatel

proc si to tak komplikujem

Reagovat
j_mrazik

Arteta nemůže hrát s Ramseym. Rád bych tam viděl Rosu.

Reagovat
Amos

To řikám furt.

Reagovat
j_mrazik

Vždyť ti za to nikdo nenadává. Je luxus mít 2 neběhavý ofenzivní záložníky.

Reagovat
Amos

Možná bych tam zkusil Arshavina.

Reagovat
Counter

Místo Ramseyho

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Vždyť je špatný

Reagovat
fantomas

Arteta stejně tak.

Reagovat
Rssa

Však jasně

Reagovat
fantomas

No tak ten střed se mi teda moc nelíbí, kompletní trojice. Ofenzívu nám vesměs dělá trojka Theo-Gervinho-Santos. Vzadu nás Norwich překvapí, jen když natropíme individuální chyby; naopak my jeho kdykoliv, pokud se nám nějakym zázrakem povede překonat fenomenálního Martina. Jinak teď hrajem po slunci, takže se nebojim, že Ruddy pustí nákej centr a minimálně jednou ještě zaskórujem...je ale v první řadě třeba, aby se už neopakoval Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale na Gervinha začínám bejt alergickej

Reagovat
smazaný uživatel

veď to je náš ťahúň.

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi neohrabanej a neefektivní

Reagovat
smazaný uživatel

to mi je ľúto.

Reagovat
Counter

"30 - Robin Van Persie is the 5th player in PL history to score 30+ goals in a calendar year (Shearer x2, Henry, Ferdinand, Van Nist). Glut."

Už jich v poločase mohl mít 32... Do vstřeleného gólu skvělá hra, pak Ramsey zalezl někam za Songa, obrana přestala podporovat útok a rázem se na to nedalo dívat. Do druhé půle vstoupit jako do první, nasázet dva góly a v klidu dohrát!

Reagovat
smazaný uživatel

"1 more goal & RvP will be the 13th highest goalscorer for Arsenal with 110 goals, overtaking Frank Stapleton."

"If RvP scores against Fulham, he'd be the first player since 2008 to score in 6 consecutive league games since Cristiano Ronaldo."

Reagovat
fantomas

A ještě pokračuje jedna série..."The last seven Arsenal league goals scored from an assist by Walcott were all finished by Van Persie."

Reagovat
smazaný uživatel

núpl.

Reagovat
Wat

Tak Robine, rozhodni to.

Reagovat
smazaný uživatel

" Měli jsme o Cahilla zájem v létě, ale Bolton byl příliš nenasytný."

Tak si radšej kúpil neohrabané dvojmetrov kopyto za pár miliónov menej a s dvojnásobným platom. Ach, Arséne...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT: Fanoušci West Hamu, jak se vede Lansburymu z Arsenalu?

Reagovat
Ted

Odehrál pár utkání, hrál slušně. Momentálně už je však více než měsíc out kvůli kolenu. Na marodce se počítá že bude asi do konce roku...

Reagovat
Arbiter

Arsene je docela nervózní...

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelil už Gervinho někdy na brány z poza velkého vápna?

Reagovat
patas92

Gervinho je strasne marny

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je skvelej. Resp. ted je dobrej, ale za par let bude extratrida.

Reagovat
Trand

Reagovat
Amos

Jo, bude.. Perspektivu v týmu máme, jen aby nám všichni neutekli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam Ramsey a Wilshere jsou hraci, kteri v tymu zustanou nejspis do konce kariery (maji pro to vsechny predpoklady). Nejsou to naplavy z Evropy ala FLamini, Hleb, Nasri..

Reagovat
Azza

Reagovat
Wat

Ty vole Gervais.

Reagovat
10

neuvěřitelnej spalovač, ten Gervinho...to jsem dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

I Kalou by to dál

Reagovat
miky10

Reagovat
10

vlastně viděl, zapomněl jsem na Mirka v Podgorici

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho

Reagovat
nemamvasrad

Co chce víc?

Reagovat
forma

Arteta a Gervinho -> Rosický a Arshavin

Reagovat
patas92

Reagovat
supervizor

špatný vtip

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Nikikrew

Boa Gervinho! A este ta nahravka. Daj ho dole AW omg

Reagovat
miky10

Gervinho

Reagovat
SunFells

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ruddy

Reagovat
fantomas

Ty vole, Gervaaais!

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad není pravda

Reagovat
Kenneth

Ten Gervinho je vemeno

Reagovat
C0br

Gervinho

Reagovat
niflheim

Ruddy

Reagovat
rossoneri89

gervinho

Reagovat
Edgar Davids

Robin ♥

Reagovat
miky10

Persie génius

Reagovat
REPLIKATOR

Zlatý Bendtner

Reagovat
Rssa

Gervinho to zTorresil

Reagovat
niflheim

Ale že to nehodil Walcottovi

Reagovat
Trand

Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

A znova je napísaný ďalší riadok vo veľkej knihe futbalových brankárov ...

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Reagovat
Kaze

U fanty, když mi nějaký hráč nebude hrát, automaticky je vystřídaný lavičkovým hráčem?

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais

Reagovat
Amos

Robiiiiiiin

Reagovat
10

takhle se to dělá

Reagovat
10

úplně jsem v duchu řval na Songa - dej to doprava, dej to doprava...naštěstí Gervinha poznal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Persan ukazal Gervinhovi jak se to dela On je fakt neskutecnej zakoncovatel.

Reagovat
miky10

30 - Robin Van Persie is the 5th player in PL history to score 30+ goals in a calendar year (Shearer x2, Henry, Ferdinand, Van Nist).

Reagovat
miky10

Ale jako první dá 40

Reagovat
Nikikrew

ITS VAN PERSIE!!!!

Reagovat
Tomekcz

ta obrana domacich je uplnej humus..., dobre jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, ale v soucasny forme je tohle nejlepsi hrot na svete, smekam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Bayern +

Gómez má co dělat.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jedinej, kdo tam umi dat gol

Reagovat
Wat

Wat

19.11.2011 14:47

Tak Robine, rozhodni to.

Tohle je jinej zakončovatel.

Reagovat
Hejnak

GOOOOOOOOOL

Reagovat
miky10

Persieeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Perise je bůh

Reagovat
fantomas

10 in 5! EXTRAORDINARY!

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Takhle se to dělá

Reagovat
SunFells

ROOOOOBIIIIN

Reagovat
Trand

Robiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

to už není ani vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Who?!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Ale noták

Reagovat
fantomas

In Europe’s top leagues, only Cristiano Ronaldo has scored more league goals in 2011 (36) than Robin van Persie’s 30.

Reagovat
Rssa

Tomu nějak nevěřím

Reagovat
fantomas

No tak si to ověř.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Martin si zkazil perfektní výkon

Reagovat
niflheim

Ty vole už ho někdo zastavte

Reagovat
smazaný uživatel

Song to raději nedal výhodněji postavenému Gervaisovi jinak Robine díky i za další bodíky do fanty jako kapitán

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

už som nadával, ale nakoniec.

Reagovat
fantomas

A Martina je mi teda líto. Už toho na něj asi bylo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může tenhle chlápek chybět v nominaci na Zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduše, ta anketa je fraška...

Reagovat
Counter

Martin

Reagovat
Kenneth

Zůstat Cesc, Nasri plus Robin v letošní formě, bylo by to zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste prijit Cahill misto Mertesackera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bez Silvicky v zakladu, hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Skvělý.

Reagovat
miky10

Snad aspoň nebude hrát vůbec, potřebuju Morisona do základu

Reagovat
Wat

Já mám na lavičce zraněnýho Larssona, krása.

Reagovat
Kenneth

Já Van der Vaarta.

Reagovat
Wat

No vidíš to.

Reagovat
smazaný uživatel

nééé.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Balotelli has scored with 5 of his 7 shots on target this season, while Demba Ba has scored 8 in his last 6 games.

Reagovat
Counter

Fantomasi - Persie už má jen 10 gólů do Bergkampa

Reagovat
Nikikrew

Novy Denis Berkamp

Reagovat
miky10

38 - Robin van Persie has scored or assisted 38 of Arsenal's 58 Premier League goals in 2011 (66%). Useful.

Reagovat
Maresma

Trosku by bez nej byl Arsenal v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by to chtělo přidat ještě jeden, jinak to ještě bude zajímavé

Reagovat
patas92

ten Arteta mi pekne leze na nervy

Reagovat
Hejnak

Arteta jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Thomas dneska úžasnej

Reagovat
fantomas

Tak teď už jen Henry a Shearer, dva nejlepší útočníci historie PL, dali v jednom roce víc gólů nže Robin.

Reagovat
Wat

Kolik?

Reagovat
fantomas

34 a 36.

Reagovat
Wat

To by mohl dát.

Reagovat
fantomas

Měl by.

Reagovat
Wat

Nechápu ty hráče, kteří radši zvedají ruku na ofsajd, než aby se vraceli se svým hráčem a nechali to na rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti lepší běží se zvednutou rukou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini, Ryan Taylor; Jonas Gutierrez, Yohan Cabaye, Danny Guthrie, Sammy Ameobi; Hatem Ben Arfa; Demba Ba

:

There's only two Ameobi's!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Na Ben Arfu se neskutečně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to není ono, ale třeba ho nakopne právě tenhle zápas.

Reagovat
Bayern +

Manchester City SUBS: Pantimilon, Kolo, Kolarov, Barry, Johnson, Silva, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

BOjim se, ze nas zase popravi stridajici Adam...

Reagovat
Bayern +

Omg.

City team to play Newcastle United

Hart, Richards, Clichy, Lescott, Kompany, De Jong, Milner, Yaya, Nasri, Aguero, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn. Milnera s Aguerem mam ve fante, takze od tech nic nehrozi dnes

Reagovat
Maresma

Silva a Dzeko ve fante

Reagovat
miky10

I Džeko?

Reagovat
Bayern +

I ? Mario, pokud mu nepřepne a vyjde mu zápas, je o parník lepší volba a NUFC smete sám.

Reagovat
miky10

I, protože jeho i Silvičku mám ve fantě.

Reagovat
miky10

A další: That's 31 in 29 league games and 36 in 40 overall, in 2011 for Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI: Howard, Hibbert, Baines, Heitinga, Jagielka, Saha, Drenthe, Cahill, Osman, Coleman, Fellaini.

Reagovat
miky10

Slušný rozestavení

Reagovat
Godwinson

To je snad jejich standartní, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Rodwell není ani na střídačce

Reagovat
miky10

Ale jo, jen by byl vtipnej Baines na stoperu, Jag na LB, Saha RM atd

Reagovat
miky10

Aha, taky podle čísel

Reagovat
smazaný uživatel

30 - Robin Van Persie is the 5th player in PL history to score 30+ goals in a calendar year (Shearer x2, Henry, Ferdinand, Van Nist). Glut.

Reagovat
miky10

Dívej se

Reagovat
fantomas

Ty taky.

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Dost pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na Celtic sorry

Reagovat
Counter

Už 31.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand z manu?

Reagovat
smazaný uživatel

Les

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nemuzu si pomoct, ale Arteta je hrozne slabouckej..

Reagovat
patas92

on byl slabouckej vzdycky, jen Wenger si toho jeste nevsiml

Reagovat
10

ten Senderos...ehm Mertesacker je takhle tragickej pravidelně?

Reagovat
10

ten vůbec neví...dneska snad nemá akci, kde by z něj neudělali sněhuláka

Reagovat
Counter

Sžívání se s jinou ligou nebývá jednoduché. Zatím nepřesvědčuje.

Reagovat
justcall

normálně by bylo jistější posunout Koscielnyho na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves XI: Hennessey, Edwards, Stearman, Henry, Ward, Hunt, Johnson, Berra, Milijas, O'Hara, Doyle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jarvis už nehrává v základu? Jinak nějaké zvláštní rozestavení, ne?

Reagovat
Bayern +

Rozestavení? Vždyť je to podle čísel. To by dopadlo, Roger uprostřed a Berra na křídle.

Reagovat
Trand

No já se lekl, že stopeři budou hrát střed zálohy. Myslel jsem to tak, že je to divně napsané, samozřejmě, že mi pak došlo, že takhle hrát nebudou. Dík, nevěděl jsem, že je to podle čísel.

Reagovat
Bayern +

Ok.

Reagovat
Trand

Sry, neměla být reakce na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hammil zase ani nestřídá

Reagovat
niflheim

Moc nechápu absenci Jarvise v základu během posledních několik kol. Edwards i Milijaš umí i na straně, ale to podle mě není moc dobré řešení.

Jinak Fletcher je na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: #WWFC: Elokobi, Craddock, Ebanks-Blake, Fletcher, Jarvis, DeVries, Guedioura. Jop je. No Jarvis hraje docela prd tak se nedivím,že sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Köln v Mainz cancelled after referee Babak Rafati attempted suicide.

Reagovat
Wat

Ty kráso.

Reagovat
Godwinson

Přitom takový nevinný zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho dneska tragickej, snad ho vystřídá

Reagovat
niflheim

Mě tam ten Mertesacker nikdy nepřestane udivovat...hlavně moc nepochopím to, co si od něj Wenger sliboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už začíná litovat že radši není fanoušek Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jsem Norwichi postup nepřál, si mě celkem získávaj. Pilkington mě bere. Akorát se děsím těch zápasů s nima a se Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Já sem jim postup přál, Pilkington mám ve fantě.

Reagovat
justcall

on je snad ještě marnější než Silvestre

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaaaj

Reagovat
Wat

Wenger by tam mohl poslat Oxe.

Reagovat
fantomas

Mertesacker mi dneska připomíná Johnyho Englishe, když si píchl tu injekci, po který ti ochabnou svaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro 3 body z Eastlands

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nestrieda???

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se neptej já koukám na Werder

Reagovat
mithro

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl sem Kompanyho na lávce, takže gol dáte určitě

Reagovat
fantomas

Další cescovka.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Střed už je zas pomalu přehrávanej a on střídá na křídle. Já tu jeho střídací logiku nikdy nepochopim.

Reagovat
fantomas

Tak dobrý, zatim to vypadá spíš jak 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie je demon

Reagovat
Trand

Jinak Laurent hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen taky. Tyhle dva se Wengerovi povedli.

Reagovat
smazaný uživatel

on je jejich otec?

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Geniální vtip

Reagovat
SunFells

U Vermaelena se nikdo nemůže divit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš, jak rychle se dokázal vrátit po zranění do formy

Reagovat
SunFells

Benayoun vezme míč na levém křídle a doveze ho k pravému bekovi, effective

Reagovat
Bayern +

Třeba udržuje 2:1.

Reagovat
10

Vermaelen se mi líbí moc, připomíná mi Cannavara

Reagovat
smazaný uživatel

nee, Cannavaro je malej a plešatej

Reagovat
miky10

Co ty jsi zač?

Reagovat
smazaný uživatel

snědl jsem vtipnou kaší

Reagovat
herbage

Je mnohem dynamičtější, techničtější a má v noze dynamit

Reagovat
Chazy

omg Leeds..

Reagovat
Wat

Oni to beztak ještě prohrajou.

Reagovat
Wat

Tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam mel byt Dani Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem,že Owen přeje Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
fantomas

Uff, krve by se ve mně nedořezal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelná dávka emocí

Reagovat
Kenneth

Bude na bloodzed i City?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott má záblesky geniality. Schválně jestli jednou dosáhne na Henryho...

Reagovat
fantomas

Jako v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

No tim, že ty záblesky promění v bouřku Takový ty góly ala Henry na Spartě atd.. přijde mi, že to Theo má, akorát mu zatím většinou vždy kousek chybí, nebo má smůlu.

Reagovat
fantomas

I to se mu už párkrát povedlo no, ale konstantní to asi nebude nikdy.

Reagovat
miky10

Reagovat
Counter

Theo není tak technicky dokonalý.

Reagovat
Amos

Když neodejde z AFC, tak se mu alespon přiblíží.

Reagovat
fantomas

Oh!

Reagovat
Trand

Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nestrieda???

Reagovat
Hejnak

Johanka tam půjde :D Zase se bojím o výsledek

Reagovat
supervizor

Strašný diver ten Holt.

Reagovat
fantomas

Fakt bych nechtěl bejt náhradníkem v Arsenalu. Tam se poslední dobou lavička prakticky rovná tribuně.

Reagovat
niflheim

Celkem sranda, když si člověk teď veme, že tam Arsenal má na hřiště každého hráče jiné národnosti

Reagovat
Rssa

Není pravda, Mertesacker s Djourouem jsou oba Tataři

Reagovat
kofin

Reagovat
Wat

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

4 stopéri na ploche. Cítim sa ako u Mackems.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis style

Reagovat
Rssa

Tak honem v 7 mam už být pryč, tak někdo s velkým PINGem založte hru

Reagovat
Rssa

Jsem tak dychtivý, že jsem zapomněl čárku za "honem" .

Reagovat
miky10

Chazy?

Reagovat
Rssa

nebo i ty :)

Reagovat
Wat

Ještě dokoukává Leeds ne?

Reagovat
niflheim

Velkým pingem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dáváte na ty roomy hesla? a posíláte jen linky nebo jdou vidět i v seznamu roomu?

Reagovat
Wat

Ty roomy normálně vidíš v seznamu a jsou heslovaný.

Reagovat
Chazy

Právě já to zakládám tak, aby tam vidět nebyl.

Reagovat
Wat

Ale já se minule připojil normálně přes seznam.

Reagovat
miky10

Protože to nezakládal Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
miky10

Nebývají vidět a heslo je stále stejný

Reagovat
fantomas

Ne pokaždý se velký rovná dobrý.

Reagovat
Rssa

tak jak to s tím pingem je?

Reagovat
fantomas

Čím větší, tím víc lagů. Zjednodušeně.

Reagovat
Rssa

jo ahaaaaa

Reagovat
miky10
Reagovat
Wat

A jak se tam připojim jinak než bez toho seznamu? Protože když zadám link do prohlížeče, tak mě to vždy hodí na login.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

chazy honem, potrebujem

Reagovat
Chazy

Já teď nejdu hrát.

Reagovat
Wat

Děkuju za radu.

Reagovat
Chazy

Tak to je prostě důkaz, že to funguje. Hodí tě to volbu nicku, pak na zadání hesla a pak jsi v roomu, ne?

Reagovat
Wat

Volba nicku ano, i heslo, ale pak jsem na seznamu.

Reagovat
Chazy

Máš to rozbitý

Reagovat
Wat

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

ufffffffffffffff

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Arsenal have won 5 league games in a row, their best run since March 2010. Renaissance.

Reagovat
smazaný uživatel

Nigel vs. Hatem

btw. nemam z tej zostavy dobry pocit, hlavne nenasadenie Barryho sa moze vypomstiť

Reagovat
fantomas

Suverénně dohranej zápas, tak se mi to líbí.

RvP Theo Vermaelen Koscielny Martin Morison

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen se vratil ve velkym stylu A Robin je dle me to nejlepsi co se ted prohani po zelenych pazitech PL..

Reagovat
13

Suverénně by to bylo, kdyby jste zvládli přidat ještě 3. branku. Takle měl pořád Norwich naději s tim něco udělat.

Reagovat
10

suverénně dohranej zápas si představuju jinak, ta poslední standardka mohla dopadnout všelijak a způsob, jak vznikla moc suverénní nebyl...

Reagovat
fantomas

Tak jedna standardka se narodí snad vždycky. Hlavně sem samozřejmě narážel na to, že sme drželi míč vepředu, a jak se ztratil, okamžitě se získal zpět. Norwich se pomalu nepodíval za půlku.

Reagovat
10

to je pravda...navíc z jejich strany tam ani nebyla moc ofenzivní snaha, víceméně do nastavení tam chodili jen ve 2-3 lidech, což jsem moc nepochopil

Reagovat
fantomas

Už podle mě nezbylo moc sil. Celou dobu se jim víceméně dařilo paralyzovat náš střed zvýšenou aktivitou, hlavně Hoolahan, na kterym tvorba hry stojí, toho naběhal strašně moc.

Reagovat
Counter

Kdybys viděl, jak Arsenal dohrával zápasy v minulosti, taky bys byl s dneškem spokojený :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
10

já spokojenej jsem, stihnul jsem to naložit za stavu 1:0 za kurz 3.1 těsně před vyrovnáním, takže good

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

To je tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští zápas zpět Kos - Verma, ať mám o 5 infarktů za zápas míň....

Reagovat
Counter

A Djourou na RB ti dá čtyři nové

Reagovat
smazaný uživatel

LEEDS !!!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, jestli to dotáhnou, tak s nima možná další rok nebudete hrát.

Reagovat
Chazy

Co jako dotáhnou?

Reagovat
kiwwi

postup do PL zeby?

Reagovat
Chazy

Já bych ho s nima ani nespojoval, ten herní projev je prostě tragickej, kritiky je na ně dost. Vyhrávaj nějakou prapodivnou vnitřní silou, stejně jako loni budou rádi za playoff a byl by opravdu zázrak, kdyby ho vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

O co se hlavně hraje v Championship?

Reagovat
Chazy

V jejich případě nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, staly se už divnější věci.

Reagovat
Chazy

Jj, ale "dotáhnou" bych prostě psal v souvislosti s klubem, kterej vážně po postupu jde, oni se tam tak motaj ... byla by to haluz. I když ještě není ani polovina sezony. Ale já sem zatím klidnej, že tam ten pseudovelkoklub bude hnít dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to právě jde. Vyhrávajou aniž by hráli dobře, táhnou to vnitřní sílou která je podle mě v Championship rozhodující. Ještě není ani půlka soutěže, a jestli začnou hrát dobrý fotbal, tak budou mět vnitřně silný tým s nasbíranéma bodama a můžou v tom sbírání vesele pokračovat.

Reagovat
Chazy

Bla bla bla, jsou schopní dostat 5-0 od Blackpoolu doma ... od nich, Rams a Eagles se prostě očekává propad.

Reagovat
Mindas

To je přece kravina. Championship by měli hlavně uhrát kvalitou. Pokud jí uhrajou vnitřní silou, tak bez pořádných posil budou v PL namydlení, max. jim pomůže do zimy se vyhnout sestupovému pásmu.

Reagovat
kiwwi

bezchybny vykon Dowda - velka poklona

btw. ten Arsenal z druheho polcasu mi uz pripominal miestami stary Arsenal

Reagovat
Counter

Paráda, další vítězství po kvalitním výkonu. Ani hrubka v obraně ani spalování šancí nás nestálo body, to je nezvyklé :-) Theo s Robinem nejlepší na hřišti. Vermaelen suverénní výkon, Koscielny RB zvládl s přehledem.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds fuck yea !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co my sme dneska spalili za tutovky... nechapal sem,proc tam nedal pak Rosu a nechal tam dneska tragicky hrajiciho Aarona. u Mertesackera a Santose vzdycky trnu,co vyvedou... Verma,Laurent,Robin a Theo dneska

Reagovat
13

Arsenal pálil jednu šanci za druhou. Připomnělo mi to, jak s nima hrál Liverpool, s tím rozdílem, že za Arsenal hraje fenomenální Van Persie.

Reagovat
Maresma

RIP Luca Jones. The son of Liverpool keeper Brad Jones has sadly passed away.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

Ve čtyřech letech leukémie. To je fakt tragédie.

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Bez nějakýho rejpání, to vás to všechny s těma brečícíma a smutnýma smajlíkama nějak hluboce zasáhlo?

Reagovat
Chazy

Ježiši, já je taky nepíšu, ale proč to prostě pokaždý musí někdo řešit? Ať si je píše kdo chce a kdo nechce, tak ať mlčí. To je tak zbytečný, dokolečka furt opakovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokakaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

Goo City!

Reagovat
kiwwi

Wigan

Reagovat
Chazy

To je start

Reagovat
kiwwi

hlavne ze to bol prvy zapas ktory som dal na tiket

Reagovat
Chazy

Tak je to teprve druhá minuta, ale já bych na to odvahu neměl Sice kurz hezkej, ale šance na výhru tak 25%...

Reagovat
kiwwi

snad to vyrovnaju do polcasu a predam to bez straty

Reagovat
Chazy

Hm, snad. Pokud ani tohle nebude výhra, tak už asi nic no..

Reagovat
kiwwi

no a teraz predat alebo nepredat?

Reagovat
Chazy

Nech to, Wigan jim ukáže ..

Reagovat
kiwwi

ked daju na 2:1 tak predavam

Reagovat
Maresma

Ja dal na Blackburn.

Reagovat
Maresma

Ze sem to psal..

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo funkční nekvalitní link na Toffees?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Balotelli je na facku už od pohledu.. :))

Reagovat
Chazy

Jordiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Newcastel je snad jedinej kdo má dresy od pumy ,který nevypadaj stejně (viz Tott a Plzeň a další...)

Reagovat
Chazy

Kightly to byl od Hornets výbornej tah..

Reagovat
Chazy

Mmm, Fryatt, McDonald, dávaj góly sympaťáci dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn, jedeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

škoda..

Reagovat
fantomas

To je nuda.

Reagovat
Pinturicchio

Leskot

Reagovat
smazaný uživatel

sledujete někdo city? zajímalo by mě jak hrajou... tomu zápasu by slušela remízka

Reagovat
fantomas

Bez ladu a skladu. Jediná poloviční šance Agüerova střela zpoza vápna nad břevno.

Reagovat
Maresma

ManCity maji prevahu, ale nic z toho...

Reagovat
Kenneth

Bez Silvy to nepůjde.

Reagovat
Maresma

Ted je jejich nejvetsi tvurce hry Yaya

Reagovat
tomasinho

Co je k smíchu jako? Yaya je vynikající fotbalista.

Reagovat
Maresma

Ale neni to typicky tvurce hry.

Reagovat
Chazy

Barca ho tak akorát nevyužívala, je to velmi kreativní hráč.

Reagovat
tomasinho

Typický ne, ale tvořit umí velmi dobře.

Reagovat
Kenneth

Na to jak je vysoký, má techniku dost dobrou.

Reagovat
Maresma

To je mozny, ale tymu jako ManCity by nemel tvorit hru prave on.

Reagovat
Maresma

Jinak je to bezesporu vynikajici fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pude

Reagovat
tomasinho

Krásně Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy bezi na Setantě zas PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Tomekcz

jezisi Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
Chazy

Je to absurdní, ta sestava je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nemá logiku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Pinturicchio

Jája už měl mít za ty kecy žlutou, tohle je snad potřetí.

Reagovat
Kaze

Ten Sammy Ameobi je neuvěřitelný hubeňour.

Reagovat
smazaný uživatel

FC United of Manchester vede 0:2 v Worksopu

Reagovat
Chazy

Nj, jenže přímej postup je prostě nečeká na 100% a playoff, to je zas o lucku.

Ty významný postupy jsou těžký. Z NPLPD do konferencí a pak z konferencí do L2. Vždycky tam jsou jen dvě místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni už minulej rok prohráli až ve finále play of tuším ne ? Hrozně bych jim to přál.

Reagovat
Chazy

Jj, ale prostě byla by to haluz, ještě rok potřebujou. Doteď jim to šlo prakticky co rok, to o ligu výš, teď už to může trvat třeba 30 let, než se dostanou do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo je to běh na dlouhou trať. Každopádně škoda,že je minulej rok v tom FA cupu nenalosovali proti United to by byla sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
Kaze

Moses ve fantě asi nebyla dobrá investice, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasna a mela byt jeste redka pro NU.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten zmetek Foy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

No to je hloupá a nezpochybnitelná ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Maaarioo

Reagovat
Minister

je to sympaťák

Reagovat
Pinturicchio

Fuj, to je nechuťák.

Reagovat
Side

To je zase oslava gólu

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

to je fakt debil

Reagovat
Kaze

Proč to kope tenhle kokot a ne Aguero?

Reagovat
Counter

Protože kope penalty ukázkově.

Reagovat
Kaze

Myslel jsem to tak, že je škoda mé fanty, když Ba spálil tu tutovku.

Reagovat
Counter

Na tom jsme stejně, Aguero kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ti udelal radost.

Reagovat
Woods

nemam rad City ale v tomto zapase su mensie zlo ....takze snad vyhraju

Reagovat
Kaze

Čím je Newcastle zlo?

Reagovat
Woods

pre mna totalne nesympaticky klub, ktory mi na hornych poschodiach tabulky vadi

Reagovat
Kaze

A ropné City ti sympatické je?

Reagovat
Woods

precitaj si to cele a zistis, ze ani jednemu to neprajem ... ale ked si mam vybrat najlepsia bude 1tka... moj nazor

Reagovat
Kaze

Jenže mi přijde divné, že ropné City to přijde sympatičtější než Newcastle, který ti je...nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

nevnucuj svoje nazory ostatnym a hled si svyho

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si neodpověděl,proč je nesympatické!?

Reagovat
Woods

a co ja viem, boze kazdy ma nejaky tym ktory mu vadi, od kedy sledujem futbal tak mi Newcastle vadi a preco neviem nemam ich rad a to sledujem futbal nejako to desatrocie.... spolu s AS Rím su to kluby ktore fakt nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mario Je s ním sranda, to bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ipswich prostě neudrží náskok nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho kluka cernyho proste zeru, vzdycky se vytasi s necim jinym :D

Reagovat
tomasinho

Já ho žeru, skvělá oslava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no, Demba mel davat.

Reagovat
miky10

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Richards Tohle Newcastle polozi tipuju ze dostanou 4ku.

Reagovat
miky10

Micah

Reagovat
Counter

A je hotovo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je kruté

Reagovat
smazaný uživatel

Richards

Reagovat
smazaný uživatel

Ryane kurva......

Reagovat
miky10

Zejtra vyhrát a jsme před NUFC

Reagovat
Kenneth

To je teda úspěch.

Reagovat
miky10

Je.

Reagovat
Pinturicchio

Na tenhle zápas Taylor nebude vzpomínat v nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo... vyhrál nám derby, tak mu tuhle kravinu odpustim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli je fotbalistou skromným, pokorným a sám sebou jednoznačně nedoceněným...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

14 - Man City have now scored two or more goals in each of their last 14 Premier League games. Rampant.

Reagovat
Kenneth

Silva po poločase na plac kurna!

Reagovat
smazaný uživatel

místo Nasriho..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som Mancinimu neveril, tak teraz sa mi veľmi zapáčil. Mení hráčov, zahrajú si všetci, šlapeme ako švajčiarske hodinky. Len tak ďalej Bola by veľká škoda nechať si utiecť titul tento rok. Come On CITY!

Reagovat
smazaný uživatel

No Fernandez teda dopoledne zápas Malajský reprezentace prožíval na Twitteru víc než to,že QPR vedou ve Stoku.

Reagovat
Chazy

Tak to je šokující.

Reagovat
Pinturicchio

Nezasloužené vedení City. Opticky byli povětšinou lepší ( a to jen proto, že na tu jejich holomajznu se dívalo přece jen líp, protože ze strany NUFC to byla ze začátku fakt trága ), na šance vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Drzeni mice 70% pro City , Castle muzou byt radi ze obcas prelezli pulku , pravda ty sance meli , ale vedeni je to zaslouzeny.

Reagovat
Pinturicchio

Není, držení míče ti zápas nevyhraje. A jak říkám, bylo to hlavně kvůli tomu, jak slabý ze začátku NUFC byl, ne kvalitou modrásků.

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče samo o sobě nic neznamená. Jakýkoliv fanoušek Arsenalu ti na to určitě (ne)rad poreferuje, pokud by ti to i potom nebylo jasný, ptej se po soukupovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sú tí všetci, ktorí kydali na Manciniho

Reagovat
smazaný uživatel

No tak oni na něj kydaj furt... Kecy tipu: Kdyby tam byl někdo jiný tak na ně nikdo mít nebude mě fakt dostávaj Mně se jeho styl naopak poslední dobou docela líbí.. Hodně točí sestavu využívá celej kádr skoro a šlape mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mu neveril, ale presvedčil ma... Hlavne to udržanie na víťaznej vlne s takým veľkým rotovaním zostavy je skvelé.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha zalez pod Serii A

Reagovat
Pinturicchio

Oni mají takovou hráčskou kvalitu, že by je mohl vést i hlupák, jako Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja, dokonca aj taký šašek ako si ty

Reagovat
Pinturicchio

Geniální otočení toho, co jsem napsal já, debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo robievaš celé dni okrem sedenia na EF? Pretože ty si tu každý deň od ráno do večera

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
smazaný uživatel

Och.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sme, potrebuješ niečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Micah

Reagovat
smazaný uživatel

tu je najednou fanousku $hity

Reagovat
Kenneth

Docela se toho City v možném osmifinále bojím. Obrana silná, brankář nejlepší na světě,Silva genius, Balotelli když má den tak zničí kohokoliv. Budu muset věřit ve faktor Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

brankar nejlepsi na svete?

Reagovat
Kenneth

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

zasmal sem se. btw. videli sme,jak slavne city hralo s bayernem... Barca nebo Real si je v pohode daji

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napis nekoho lepsiho

Reagovat
smazaný uživatel

treba Casillas,Cech,Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

A v cem jsou tihle horsi oproti Hartovi lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

- horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Čech, Lloris, Neuer, Akinfeev, Casillas, Valdes, Reina, Sczszesny, Krul, Buffon, Julio Cesar, Ruffiére, De Gea...

Nic?!

Achjo, kdyby kolem těch angličanů nebyl takový hype

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Kenneth

Děkujeme za názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
Godwinson

Lloris je určitě lepší.

Reagovat
Counter

Jeden z nejlepších, prostě světová kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

patri mezi nejlepsi,ale neni nejlepsi. to je rozdil

Reagovat
Kenneth

Vždyt ty sám neumíš vyjmenovat nejlepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

nahore sem ti vypsal tri ty kaspare

Reagovat
SunFells

Ale je, možná Neuer mu konkuruje.

Reagovat
kiwwi

ze faktor Mancini

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

sak ty len verklikujes co kde kto na eurofotbale napise a vobec nevies

Reagovat
Kenneth

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli zničí tak možná kterýkoliv auto, jako fotbalista připadá mně velice přeceňovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám ,že Micah Richards bude hrát základ na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Švédsku jasný MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

aha to sem neviděl ,ale je to škoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tim picuskem urcite ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč ho tak přehlíží s každým by si tam vytřel p*d*l

Reagovat
Ligter

Ach jo, už zase vedou,

Reagovat
Maresma
Reagovat
Pinturicchio

800. pro to, aby to NUFC otočili.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že redakce fandí hodně MCFC.. to je snad potřetí za sebou, co tipují ztrátu :)) snad se jim to teda nevyplní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

3 - Wolves' penalty at Goodison is only the third PL spot-kick Tim Howard has conceded from the last eight he has faced. Breached.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

no co, byl jsem hrát sálovku

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nemuže hrát takhle otevřeně....

Reagovat
Chazy

Terriers!!

Reagovat
Chazy

Saints taky pěkný. Konečně padaj góly tam, kde maj.

Reagovat
smazaný uživatel

Eště,že jsem nedal ty WHU.

Reagovat
Chazy

Njn, s tím kurzem by to asi bylo směšný.

Reagovat
kiwwi

jak to tam u vas vyzera? zatial drzim stavku a mam uz skoro 100% navysenie vkladu

Reagovat
Chazy

Já už bohužel nevím, první poločas jsem jakžtakž viděl, tenhle už ani sledovat nejde.

Reagovat
kiwwi

no pozeram ze rovers maju cervenu, tak to podrzim

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

To je prostě k pláči..

Reagovat
kiwwi

do piceeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neptej :D Hannover rupe 4:1 ve Wolfsburgu a QPR vedou 3:1. Takže pokud nevyhraje Charlton v Brentfordu tak hážu do koše i 2. ticket.

Reagovat
kiwwi

charlton mam aj ja...ale ja mam vsetko solo

Reagovat
Counter

Zase Rhodes

Reagovat
Chazy

Jj, snad ho udrží, ten nebude mít pak s přechodem do champu žádnej problém

Reagovat
Counter

To každopádně. Koukám, že loni dal 22 gólů, letos už 14, a to má jen 21... Terriers ho mají podepsaného do 2015, v nejhorším z něj aspoň vytřískají slušné prachy.

Reagovat
Counter

A další gól

Reagovat
Counter

A další gól

Reagovat
Chazy

Jj, lepší hráč asi v League One nehrál. Maximálně Bodde nebo Beckford.

Reagovat
smazaný uživatel

Huddersfield v Champu to by byla paráda.

Reagovat
Chazy

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie Aspoň,že Charlton vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle nemuže hrát takhle otevřeně....

Reagovat
mr.Silver

Číslo Sopcastu na MC vs NUFC? Díky moc:)

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
miky10

106723

Reagovat
kiwwi

Channel - 106723

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

Reagovat
mr.Silver

Díky všem:)

Reagovat
kiwwi

mozes si vybrat, ktory ti bude vyhovovat

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan to už snad neposerou

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Colocini

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Stoke už tou tragédií v sezoně s EL opravdu nebezpečně napodobuje Bolton.

Reagovat
fantomas

Ale Potteeers, no ták..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa dáva, Hatem!

Reagovat
kiwwi

a hlavne ked ja mam over 2.5

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa . Dneska mají straky smůlu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Kompasy...

Reagovat
smazaný uživatel

ouu

Reagovat
smazaný uživatel

Smuuuuuuuuula

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens sú tak jedlí...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Tomekcz

zrovna ted usi vyhoret v koncovce

Reagovat
smazaný uživatel

Saints 2:0

Reagovat
Chazy

Tak, Ipswich i Peterborough udržet. Nakonec to možná nebude tak špatný výsledkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Kunnne ty vole

Reagovat
fantomas

Co to je za kreténa?

Reagovat
Chazy

Pěkně Addicks.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
kiwwi

toho uz nemal davat

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

Terriers

Reagovat
Chazy

Njn, Rhodes další ..

Reagovat
Kenneth

Pod Silivičko, aspon asistence.

Reagovat
Chazy

Crusat a Rodallega na hřišti, to je proti 10 asi hodně dobrej tah.

Reagovat
soukup

Shawcs dotáhnout kurva!

Reagovat
soukup

ten Lambert je neskutečnej stroj na góly

Reagovat
miky10

Silva je prostě úžasnej

Reagovat
fantomas

Další jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnou penaltu na Richardse jsem snad jeste nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

No lehce prisnejsi penalta pro City , ale Ben Arfa tam sel proste nesikovne a hlavne zbytecne.

Reagovat
Pinturicchio

Slušně přihraná. Jak může takový chlap takhle spadnout?

Reagovat
smazaný uživatel

on tomu rad pridava... pritom ma snad 100 kilo

Reagovat
Pinturicchio

No právě, taková hora a padne jak 14-ti letá holčička.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi nevidel jeho skok v plavmo proti Bayernu

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Mu snad v rychlosti škobrtl o nohy ne?

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsem jen jednu opakovačku, nepřišlo mi. Spíš čekal, až na rameni ucítí Harfyho ruku a padl jak podtatý.

Reagovat
mike.84

ten kokot se v těch legračních penaltách vyžívá vyloženě

Reagovat
Kenneth

To měl jít kopat Silva kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
soukup

Cahill

Reagovat
soukup

teda ale Coleman tak snadno jak teď kolem Elokobiho snad ještě přes někoho neprošel

Reagovat
kiwwi

trochu traposina zo strany fanusikov City

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem se nekoukal co se stalo?

Reagovat
kiwwi

nic, spievaju we're man city we do what we want...kreativita im teda nechyba

Reagovat
Kaze

A čeho se týkala ta hádka fanoušků?

Reagovat
kiwwi

asi toho ze su kokoti a zasluzia si na drzku, neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strašný chmulo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

To není ani tolik o kreativitě, jako spíš realitě. Oni si v PL fakt dělají co chtějí :-)

Reagovat
tomasinho

Počkej na příští kolo

Reagovat
smazaný uživatel

LFC a?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle i United jsou momentálně lepší než LFC a jak dopadli.

Reagovat
tomasinho

No a? Každý zápas je jiný a na Anfieldu prostě nevyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Promluvíme si po zápasu ... zatim nic nemužu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, dalši 3 body ...

Reagovat
kiwwi

lenze tento chant vobec nie je o tom

Reagovat
Counter

Podle mě to myslí tak, že si vás podali na OT a tak převzali vaše dominantní místo i chant.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby vás neporazili 6:1 tak si to podle mne nezpívaj ,ale i tak je to hnus

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Vypatlanec Balotelli si jde říct před zrcadlo, že je nejlepší na světě...

Reagovat
tomasinho

Wow, konečně Fuller!

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá na křížovou výpravu na etihad stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert zase hatrick . Saints do PL !

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ta forma Nasriho určitě dělá fanouškům AFC radost, solidní trága.

Reagovat
herbage

udělá.... Nasriii, fůůůůj

Reagovat
Counter

Jen ať si užije plat a trofeje, na kterých se bude podílet účastí na lavičce.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

Mně nedělá.

Reagovat
herbage

proč?

Reagovat
soukup

Hibbert měl na vápně nabito škoda

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, proč mají hráči Stoke, ty knírky, vypadají jak z 19. století

Reagovat
smazaný uživatel

Movember, neslyšels o tom?

Reagovat
smazaný uživatel

jo dík, o to jsem ještě neslyšel

Reagovat
soukup

nevím Huth ho měl chvíli už loni a Higginbotham je asi 8 stoper v pořadí, takže sem ho snad rok neviděl no a nejdřív sem vůbec nevěděl kdo to je asi nějakej hec, nebo debilita...

Reagovat
smazaný uživatel

asi dam vyjimecne prednost Bundeslize (Bayen-Dortmund) pred Swansea-MU

Reagovat
smazaný uživatel

To bude neskutečnej match. Dneska ve 4 zápasech 18 golů a teď přijde bonbonek BOoorusssiaaa

Reagovat
fantomas

Dohrávat bez útočníka za příznivýho stavu 3:0, to snad dokáže jen Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Eště Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Baines

Reagovat
Chazy

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
Chazy

Owls taky pěkný, zatím mrzí jen Ipswich.

Reagovat
Chazy

A vlastně i Coventry a Burnley. Ale nevadííí.

Reagovat
soukup

Coventry tohle mělo vyhrát, takhle je to srazí ještě do větších sraček

Reagovat
Chazy

Jj, to je vážně tragédie, promarněná šance.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham ,ale za ty nervy by mi to nestálo.

Reagovat
soukup

jasná penalta na Hutha

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

JEŠTĚ DVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééééééééééééééééééééééé čisté konto pro Harta v hajzlu

Reagovat
kiwwi

no ten Wigan je fakt jebnuty...ja som tu stavku nepredal ked vyhravali 2:1 so 100% ziskom, tak som ju predal za stavu 2:2 s 0% ziskom a oni daju nakoniec na 3:2

Reagovat
REPLIKATOR

cha cha

Reagovat
fantomas

Ach bože. Muselo to bej??

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

Ani to podělaný čistý konto za Kompanyho mít nebudu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Albeeeeeeeeeeeeert

Reagovat
Chazy

To je prostě jméno pro velký hráče ... prcek nejlepší.

Reagovat
hefy

Nech si toho prcka, jo.

Reagovat
Chazy

Příjemný nastavení 6 minut..

Reagovat
hefy

Na lavičce je Piscu, Watson a on tam pošle McArthura, kterej dokáže jen běhat. :(

Reagovat
Chazy

On to střídáním rozhod, tak bych mlčel

Reagovat
hefy

Nojo, ale když postaví tak hroznou sestavu, tak nemůže první střídání pokazit.

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

nic nehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Addicks držte to sakra

Reagovat
kiwwi

keby dali este Stevenage tak dnes mam krasny den

Reagovat
smazaný uživatel

TO já budu mít potom co vyhrajou Bruins a Přerov (estli Přerov nevyhraje tak prospera zabiju )

Reagovat
kiwwi

no tak mi to uz nevyslo...ale mam bilanciu 5 zo 7, len ten Wigan so mnou vyjebal no mohol som mat 6 z 8...ale celkom spokojnost

Reagovat
Chazy

To je krásná úspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stracqualursi je prostě šílený jméno

Reagovat
smazaný uživatel

To neměla být reakce.

Koliks vydělal?

Reagovat
kiwwi

bilanciu spravim az ked sa mi dohraju vsetky zapasy...celkovo som ich dnes dal 13

Reagovat
kiwwi

Man Utd starting XI vs Swansea City: De Gea, Evra, Jones, Ferdinand, Vidic, Giggs, Park, Nani, Carrick, Hernandez, Rooney

Man Utd substitutes vs Swansea City: Lindegaard, Evans, Fabio, Fletcher, Berbatov, Young, Valencia

Reagovat
mithro

hm no som ja hrozne zvedavy

Reagovat
minoLFC

máte 3 body

Reagovat
Chazy

Kurva, Ipswich, to snad není možný.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

90+8 penalta Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram to ... jak je mozne, ze hraju tak dlho ?

Reagovat
miky10

Já taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan ty vole...

Reagovat
kiwwi

hahahaha tak nakoniec Rovers vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

kolik mas bodu ve fante?

Reagovat
kiwwi

zatial 40 za 6 hracov...ale Persie bude mat 3 body bonus takze +6 este

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Wigan vyrobil?

Reagovat
smazaný uživatel

Konec. Worksop - FC United of Manchester 2:3

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Já už nevim...

Reagovat
Maresma

jeden gol a vysel by kurs pres 40

Reagovat
smazaný uživatel

93% - Samir Nasri completed 93% of passes in the final third of the pitch against Newcastle Utd (28 out of 30). Slick.

Reagovat
smazaný uživatel

a zahodil asi 3 šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri je fakt hrozna brzda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

bystrý nebol nikdy, o tom svedčí už len to, odkiaľ kam prestúpil toto leto.

Reagovat
smazaný uživatel

alespon pak nemusel zkousávat prohru 2:8 od United , a pomohl rozbít Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

RvP:

Thanks theo, thanks alex great assists! Good performance should have scored more goals today but great to have the 3 points! Enjoy your eve!

Reagovat
smazaný uživatel

preco Bloodzeed ide tak zle?

Reagovat
fantomas

Netušim.

Reagovat
smazaný uživatel

uz to fici

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 3x restartoval stream na twitteru ted psla,že už by to mělo fungovat.

Reagovat
Tomekcz

kde je zluta ty prase

Reagovat
niflheim

Carrick konečně

Reagovat
C0br

Ryan

Reagovat
niflheim

Giggsy krásně zabojoval

Reagovat
mithro

jo <> joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si říkal, že tohle vyvážení balónu k vlasní bráně se jim nemusí vyplatit a za 10 vteřin BUM.

Reagovat
Kaze

Fergie je dojatý z Jonese, že mu ukápla i slza

Reagovat
C0br

Sinclair

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Blood pressure as high as Man City's wage bill.

Reagovat
Tomekcz

pekny stesti

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
fantomas

Prostě moula z povolání.

Reagovat
niflheim

To napadání je dneska dobrý, ale ta kombinace před šestnáctkou nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vykon je strasny, neda sa na to absolutne pozerat, strasne hrame na nahodu, snad nieco vyjde, ziadny system, strasne zatial..

Reagovat
mithro

ronei to co bol za pokus

Reagovat
Tomekcz

kdyz to konecne zrychli, tak to Rooney zazdi...

Reagovat
mithro

nani je zrely na vystriedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Pol muzstva je zrele na vystriedanie..

Reagovat
mithro

zas neprehanaj

Reagovat
mithro

omg javier to co bolo toto

Reagovat
niflheim

Ten jeden stoper od Swans má prostě skvělé jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Monk?

Reagovat
niflheim

Těsně vedle

Reagovat
niflheim

Jsi neviděl Evil Dead?

Reagovat
Tomekcz

ach jo, to jsou uplne otresny protiutoky a uz bylo tolik slusnejch prilezitosti.... pak zas dostanou gol

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester zase hovno hrá a vyhráva?

Reagovat
Maresma

Reagovat
mithro

Reagovat
Maresma

a ne snad?

Reagovat
fantomas

No šílená profesura. Všecko do stoje, přístup "když se pokazí přihrávka, tak co no", žádný šance. MU má velký štěstí, že jim Rangel tak brzo daroval gól a že je Sinclair idiot, takže nemusí...jinak bych na něj byl hooodně zvědavej.

Reagovat
kiwwi

to to preboha hrame

to je zas vykon toto...vdakabohu ze je Sinclair smatlak...no nic, snad mi vyjde aj posledny tip a v druhom polcase padne viac golov ako v 1. polcase

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal Sinclair?

Reagovat
kiwwi

storresoval sancu

Reagovat
Kaze

Míč k němu doskákal do odkryté brány, on, jak byl ve sprintu, blbě trefil míč a místo gólu ,,dostal jesle".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Kvalitou hodně podprůměrný utkání, dost jsem se v první půli nudil.. Manchester hraje solidní vyčkávanou, brání hluboko, takřka nenapadá a těží jen ze ztrát v rozehrávce soupeře, kterých ale bylo dostatek. Vůbec mě udivuje, jak moc hráči Swansea na vlastní polovině riskují, hrají na hrozně velké šířce, jsou od sebe dost vzdálení a ještě k tomu hrají riskantní míče, které ne vždy vyjdou.. A fascinuje mě, kolik času a prostoru nechávají Účkám při práci s míčem - nějaký soustavnější presink jsem v jejich hře nezahlédl, čímž jsem trochu zklamán, čekal bych od nich na domácí půdě jinačí jízdu.. Jediný štěstí, že za United dneska nastoupila banda profesorů, kteří neudělají víc, než musí - kdyby opravdu zapli a využili těch hrubek, skóre nemuselo být jen 1:0..

Reagovat
Godwinson

Nevim, jestli zaslouží přímo nadávky, ale šance to byla teda veliká. Bohužel, to se stává.

Reagovat
C0br

To je zas hrůza, zajímá mě, jak dlouho jim to vydrží. Tak dejme tomu, že je to po repre pauze a venku (alibismus ).

Reagovat
Tomekcz

no hlavne nejak udelat 3 body..., ted uz bude Swansea hrat jenom,lip po tom 1. polocase

Reagovat
kiwwi

potrebujem este 2 goly!!!

Reagovat
mithro

ja verim tomu ak by vyrovnali tak pritlacime a otocime

Reagovat
Kaze

Zdá se to jenom mě, nebo Rooney za posledních pár let zpomalil a už neumí obehrát hráče?

Reagovat
Chazy

Jj, progres má fakt nulovej, v některejch věcech se až zhoršuje. Ale pořád je to nejlepší hráč MU ... každopádně když si vezmu, že kde je teď, byl víceméně (samozřejmě horší byl) před čtyřma rokama, tak je mi z toho docela smutno. On prostě moh bejt nejlepší hráč světa.

Reagovat
vodka

neni pravda, naopak má daleko, daleko větší přehled a cit pro hru. Neni už jak odtržený vagon, který létá po celém hřišti, ale hraje o dost chytřeji...

Reagovat
vodka

pravda je, že se čekal větší progres v gólovosti, tam si není schopný udržet konzistentní formu. Ale když se dostane na tu vlnu, kdy mu to padá, tak je nezastavitelný.

Reagovat
fantomas

Já bych řek, že z něj teda nikdy neměl vyrůst nákej klasickej šutér a gólostroj.

Reagovat
vodka

to ne, ale u něho prostě si nejsu nikdy jistý, jestli to dá pod břevno, nebo 2 metry nad. U ostatních útočníků prostě tak nějak vycítím, v ajké šanci co udělají a jak to může dopadnout. On je prostě nevyzpytatelný. A od Rooneyho se prostě čekalo, že bude ještě větší individualita, která bude častěji rozhodovat zápasy sám. Teď on k tomu rozhodnutí přispěje výkonem, ale ten rozhodující gól dá třeba hernandez.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu si vem tohle...když Ronaldo nemá den a neni tou výraznou individualitou, týmu v žádnym případě neprospěje a je tak akorát napřesdržku. Když ho nemá Rooney, pořád si můžeš bejt momentálně (a dřív to právě pravidlem nebejvalo) téměř stoprocentně jistej, že se aspon na hřišti strhne, rozdá pár pěných balonů, podepíše se pod tři šance spoluhráčů. Holt tu "slávu" podstoupí někomu jinýmu, protože mu nepřijde, že by to sám rozhodl spíš...

Reagovat
fantomas

Plus podle mě zapracoval i na tý exekuci přímáků, má víc variant, taky to dovede líp vyhodnotit.

Reagovat
Kaze

Ale vždyť to chazy říká (,,každopádně když si vezmu, že kde je teď, byl víceméně (samozřejmě horší byl)"), mě šlo o rychlost samotnou.

Reagovat
Chazy

Jj, jak říkám, zlepšil se dost. Ale vem si třeba srovnání s Ronaldem, když spolu hráli, tak Ronaldo byl horší jak on a momentálně je to jeden z dvou nejlepších fotbalistů světa. Rooney se celkově zlepšil taky, ale prostě na to, jak obrovskej potenciál, je to málo. Furt má moc období, kdy hraje mizerně. Ale právě přehled o hře měl prakticky vždycky, jen přímo po příchodu hrál čistýho zakončovatele. Jeho výkony teď a třeba ze sezony s Tevezem zas tak rozdílný není, jen je menší labil. Po tý dovednostní stránce se prostě zasek.

Reagovat
Chazy

No, jednoznačně sem neřek, že se zlepšil dost a ani to říct nechci .. zlepšení u něj je, mělo bejt daleko větší.

Reagovat
Kaze

Mě hlavně zaráží i ten start na míč, dříve to byl rychlík, teď se mi zdá zpomalil, což je škoda zejména v kontrech.

Reagovat
vodka

jako jasně, on bohužel trpí tím, že neni dostatečně konzistení. Že ta forma na něj chodí ve vlnách, kdy vydrží 2 měsíce hrát jako bůh, ale potom prostě přijde pokles... Třeba předloni byl taky nezastavitelný, začal hrát čistý hrot a hrál naprosto fantasticky...

Možná mu nepomáhá ani to, že od něj často Ferguson vyžaduje dost rozdílný přístup. Někdy hraje na jistotu, jindy se tlačí víc do vápna, teď hrál dokonce střed zálohy. Tím pádem prostě nemá zautomatizované všechny ty pohyby, postupy, jak to jde krásně vidět na Ronaldovi, který má tu svou hru vypilovanou tréninkem k dokonalosti, protože ví, že nikdy nic jiné, než křídelního útočníka hrát nebude...

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Blbost.

Reagovat
Tomekcz

co to je kua prvne Rooney spatne prihraje, ted konecne dobre a Javier nezpracuje

Reagovat
mithro

toto by si Berba spracoval svojim palcom na nohe ako nic

Reagovat
vodka

Fábio Ten se dneska ukáže

Reagovat
Tomekcz

hlavne at neudela penaltu, ale to byval spis Rafael

Reagovat
mithro

ten nastup do druheho polcasu mame fenomenalny

Reagovat
vodka

zatím hrozná hra

Reagovat
mithro

ako ten prvy polcas nebol tiez ziadna hitparada ale kontrolovali sme hru, druhy polcas zatial nevieme kde je sever

Reagovat
vodka

právě první sem neviděl, došel sem na poslendích 5 minut, druhý poločas hrozný, chce to oživit střed pole a přidat na pohybu....

Reagovat
Tomekcz

to bylo kolenem do kouli?

Reagovat
mithro

mozno ho to preberie

Reagovat
Tomekcz

Giggs:Rooney, aneb kdo si to hur prihraje

Reagovat
fantomas

To Swansea rozehrává v regulérním rozestavení 2-7-1. Je fakt s podivem, že protiútoky a přečíslení MU nula...

Reagovat
Tomekcz

oni snad vedou 2:0, ze hrajou takovou udrzbu?

Reagovat
vodka

ty vole, to je tak zoufale statické a pasivní

Reagovat
Kaze

Cleverley bude dostupný až v lednu?

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverly za ně běhat nebude

Reagovat
Kaze

Bez Cleverleyho jsme zatím pokaždé hráli tragicky. A podle mě by tu hru urychlil.

Reagovat
mithro

to je do placu toto.....

Reagovat
smazaný uživatel

A ze vraj som prehanal, dnes je neskutocna slabota, ostrasne..

Reagovat
mithro

tak druhy polcas je uplne o niecom inom ako ten prvy, toto je bieda s nudzou

Reagovat
Kaze

Snad mi zvedne náladu střet Realu s Valencií, protože dneska je to hrůza

Reagovat
Tomekcz

to je tak pomalyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha je posledny mesiac tragicka, uplne smiesna..

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 2 měsíce

Reagovat
niflheim

Hlavně ať nevyrovnají. Hlavně ať nevyrovnají. Hlavně ať nevyrovnají.

Reagovat
smazaný uživatel

Je možné, aby toto spravila z MU absencia "nejakého" Cleverleyho? Alebo to tkvie v niečom inom?

Reagovat
Kaze

Dneska se to sečetlo, absence nějakého odvážnějšího záložníka, hráči unavení po repre, Rooney s Giggsem nemají svůj den. Ale hovno hrajeme už pár zápasů, to je pravda. Akorát ne tu dnešní holomajznu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, ze s Côeverleym by to vyzeralo inak, mozno by trochu zrychlil zalohu, ale dnes by bolo aj tak tazko s kym hrat, Nani a Rooney su mimo..

Reagovat
fantomas

Vždycky se to zatim povedlo.

Reagovat
kiwwi

absencia Andersona, Cleverleyho a Youna...to sa musi prejavit

Reagovat
mithro

Jones

Reagovat
Tomekcz

Jones ten jedinej aspon vypada ze chce hrat

Reagovat
mithro

carrick hra tiez solidny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol problem hra cely zapas?

Reagovat
niflheim

Můžeme být rádi

Reagovat
kiwwi

uz som videl vela picovin od nas, ale toto bola mega...a toto som dobrovolne pozeral

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

No rozhdně by mě zajímalo jak by to vypadalo, kdyby se tam Sinclair trefil.

Reagovat
kiwwi

tak nepochybujem o tom ze by sme dokazali odpovedat...mne to pripadalo ze takto hrali narokom

Reagovat
mithro

zeby kv tazkemu zapasu s benficou?

Reagovat
kiwwi

povedzme, ze Fergie vie, co robi...len nas z toho bolia oci, no

Reagovat
vladis271

aha vy ste nahovno hrať chceli 2. gól ani nechceli dať, iba v prípade žeby vyrovnali.

Reagovat
kiwwi

vobec sa do toho nehrnuli...hrali taku udrziavacku a ak sa podari dat druhy tak sa podari

Reagovat
mithro

Since the 1-6 defeat to City, United have kept five clean sheets in a row... for the first time since November 2008. Response.

ale ten futbal sa fakt neda pozerat

Reagovat
kiwwi

chvalabohu mame teraz 3 zapasy doma po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sunderlandem ste taky hráli doma ne ?

Reagovat
kiwwi

tam boli hraci nervozni z Fergieho vyrocia

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládaná sestava chelsea?

Reagovat
M0rb1D4S

Čech - Ivanovic, Alex, Terry, Cole - Ramires, Meireles/Mikel, Lampard - Sturridge/Anelka, Torres, Mata..

U Sturridge se neví, jestli nastoupí, protože se zranil a u defenzivního záložníka nevím jak si André vybere.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to tipl na Maloudu místo Anelky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to Kenny postaví, ale dneska bych si snad vsadil na plichtu. Torrese zníčí Agger, bude záležet na golmanech a pak na dvojici Mata, Suárez. Nečekám, že bysme челси porazili potřetí za sebou.

Reagovat
M0rb1D4S

Jsi si až moc jistý, že Agger zničí Torrese...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Můj nejoblíbenější moment po angažování kennyho z loňský sezony.

Reagovat
tomasinho

Ani to nemusím otvírat. Danny

Reagovat
M0rb1D4S

Já vím na co si měl na mysli, ale proč jsi si tak jistý, že to letos zopakuje podruhé?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože znám Aggera.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

já ho miluju

Reagovat
tomasinho

Fakt nastoupí Alex? V lize hrál jen dvakrát, až jsem se divil, že dostává tak málo příležitostí. Já doufám v Bosingwu, to bychom měli přes něj šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Tak Alex je na stoperu s Terrym mnohem jistější než Ivanović. Luiz nevím jestli by proti útoku Liverpoolu by byla nejlepší možnost. Každopádně André už zjistil, že Braňo je na pravém kraji mnohem lepší než Bos, což se ukázalo před 2 týdny proti Blackburnu, kdy po jeho centru daval jediný gól Lampard.

Reagovat
tomasinho

Sakra, takže Bosingwa padá?

Reagovat
M0rb1D4S

S hodně velkou pravděpodobností ano

Reagovat
tomasinho

Tak aspoň doufám v Luize. Alexe pořád řadím výš něco jeho.

Reagovat
M0rb1D4S

Alex je prostě tank, zbourá všechno co mu stojí v cestě a hlavu si s tím nedělá, ale zase hraje dost fair play. A dává si pozor ve vápně, tam když brání Luiz, tak docela trnu, jestli neudělá nějakou hovadinu. Ale obranný val Terry - Alex by neměl mít problémy s bráněním.

Reagovat
blade115

Ovšem ani jeden nemá naději, když jim nedej bože Suáréz uteče. U Luize je možný, že by ho ještě doběhl a sejmul, ale to je jen menší detail... Stejně myslím, že nastoupí to, co mám v preview = čech - cole, terry, luiz, ivanovič - lampard, meireles (tam váhám s Mikelem), ramires - mata, torres, sturridge.

Minulý zápas byl jen a jen o taktice. Liverpool neměl na vybranou, prostě musel takhle hrát. A Dalglish Carla takticky suverénně přejel... Teď by to měl být minimálně hezčí zápas, je jasný, že Live bude vycházet spíš z obrany (když jsme u toho - na Enriqueho bych nasadil spíš Anelku...) a budou spoléhat na práci Suáréze... Náš klíč k úspěchu je záloha. Když je tam přehrajeme, máme vyhráno. Středová dvojka Lucas - Adam případně Henderson není zas tak tvrdý oříšek, jen škoda, že nemůže hrát Essien.

Nicméně tip na výsledek 2:1 - Live dá první gól poté, co po Enriqueho pasu uteče Downing. Pak připraví šanci Mata Ramiresovi a nakonec ke konci zápasu Lampard vystřelí na bránu, Reina vyrazí před Torrese..., který netrefí prázdnou bránu a kopne to do Reiny. Pak z rohu otočí Lampard a všichni budou šťastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal Downing gol, tak snad i překousnu, kdybysme prohráli. On ten gol strašně potřebuje.

Reagovat
blade115

Beru zpět. Ať ho dá Suáréz, nechci porušit tradici. Benayoun nejlepší hráč Live proti Chelsea - v létě do Chelsea. Torres dva góly proti Chelsea - v zimě do Chelsea. Meireles gól proti Chelsea - v létě do Chelsea. A kromě Luise nevím, kdo by se nám vyloženě hodil...

Reagovat
chowas

Maxi

Reagovat
blade115

Who?

Reagovat
tomasinho

Dirk

Reagovat
smazaný uživatel

A Alex vie aj primáky kopať.

Reagovat
M0rb1D4S

To umí http://www.youtube.com/watch?v=M5NfTTk-F5I na tenhle se nedá zapomenout

Reagovat
M0rb1D4S

A navíc percentuelně s něma nebude tak špatně co sem viděl, tak jich kopal asi 6, z toho 4 góly (Rosenborg, Middlesbrough, Liverpool, Arsenal) jedna tyčka (Arsenal) a jednou těsně minul.

Reagovat
Bayern +

Muj tip:

Čech - Bosingwa, Ivanović, Terry, Cole - Meireles, Mikel, Lampard - Studge, Torres, Mata

Reagovat
Tomanatura

Rooney nezaznamenal za 4 roky progres

Reagovat
M0rb1D4S

Jinak: http://fernando-torres-sk-cz.webnode.sk/products/dominic-matteo-carroll-je-lepsia-kupa-nez-torres/

Bývalí scouseři nemají žádnou soudnost, tak jak na tom mohou být lépe ti současní (až na výjimky)

Reagovat
niflheim

To bude remíza sicher.

Reagovat
tomasinho

To bych bral všemi deseti.

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že nepřijedete se stejně defenzivní taktikou jako minulý rok

Reagovat
tomasinho

Loni nic jiného ani nešlo vymyslet, kdžy jsme byli bez útočníka, bez křídla. Taktiak byla ušitá výborně. Letos to snad bude jiné, ale ze zabezpečené obrany musíem vycházet i dneska.

Reagovat
minoLFC

to sme mali vysunutych bekov az skoro na kridlach

Reagovat
tomasinho

Tři stopeři se ale ten jejich diamant ale výborně hodili, naprosto je zneutralizovali.

Reagovat
vladis271

Ja len podľa vývoja zápasu. Obrana je toho roku pevná, dokonca hráme dobre, mať lepšiu efektivitu sme niekde úplne inde. Okrem Matu tam nevidím nikoho, kto by mal našej defenzíve spôsobiť výraznejšie problémy. Lenže, ak nás prehrajú v strede, čo spravia, tak bude preťažená obrana. A preťažená, rovná sa slabá, takže by som sa fakt nečudoval, ak by to postavil na 532

Reagovat
chowas

532 a rovno sa vzdať stredu poľa ja by som chcel vidieť zostavu

Glen-Škrteľ-Agger-Enrique

Lucas-Adam

Luis- Hendo- Downing

Carroll

Carru by som nechal vyliečiť, stopérom verím ak bude hrať tak namiesto Aggera, Martin má dobrú formu zas Aggera chcem vidieť proti Torresovi

Reagovat
smazaný uživatel

ani 4-5-1 s Hendersonom vstrede by nemuselo byt zle aj ked nepostavil ho tam doteraz neda ho tam proti takemuto superovi

Reagovat
tomasinho

To bych bral taky, střed Lucas, Adam, Hendo, na krajích Kuyt s Downingem, na hrotu Suarez a žolíci Carroll s Bellamym.

Reagovat
chowas

hlavne aby si Luis doniesol gólovú potenciu z repre

Reagovat
tomasinho

Doufejme. Gól bych hrozně přál i Downingovi, čeká na něj dlouho, má zatím kopec smůly.

Reagovat
M0rb1D4S

Rád bych jen dostal vysvětlení, proč u vás nedostává od začátku šance Bellamy. Vždyť to je někdo, kdo tu hry perfektně rozhýbá..

Reagovat
chowas

Kenny ho má za Jokera

ja by som ho tiež rád videl v základe, zas keby bol on, Luis a Downing v základe tak nie je na lavičke nik kto by to rozhýbal...

a aj podľa vlastných slov by nezvládol 2 zápasy za týźdeň a keď sa nehrá v Európe tak by mohol dsotávať viac šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

je to spekulacia, ale jeho koleno by to mozno nezvladlo hrat kazdy tyzden

Reagovat
tomasinho

Jasně, ale někdy je potřeba i od začátku, klidně místo Downigna, vždyť ten odehrál 73 nebo 74 ligových zápasů v řadě!! Takový hráč musí být používán častěji. A ne jako proti Swans, kdy sice naskočil, ale místo, aby šel na křídlo, tak hrál hrot a pomalý Kuyt křídlo.

Reagovat
chowas

má smolu aj na asistencie, takisto tyčky sú proti nemu...

Reagovat
Godwinson

Pokud neporazí ani Liverpool, tak to bude zlé.

Reagovat
Rssa

Liverpool je pro Chelsea vždy oříšek. Dneska to bude 1:3 pro Liverpool, s přehledem.

Reagovat
vitasrp

No s tou vaší produktivitou by mě hodně zajímalo, kdo by ty 3 fíky měl dát..

Reagovat
Godwinson

S tou obranou Chelsea existuje možnost, že si je dá sama.

Reagovat
vitasrp

To je taky fakt.. Ono dost bude záležet na tom, jestli budeme hrát podobnou šílenost jako s Arsenalem, nebo Andre zvolí konzervativnější taktiku jako třeba s Blackburnem.. Osobně bych se za druhou variantu vůbec nezlobil, tohle je zápas, který potřebujeme vyhrát, krásný fotbal vidět nepotřebuji..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Mata - 2x Suarez, Terry

Reagovat
Godwinson

Dnes bude ten oříšek rozlousknut.

Reagovat
Rssa

Bude dneska hax?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Godwinson

Tě to nějak chytlo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Nevím no, já na to fakt nemám náladu. Ale my to sem už moc dávat nebudem, talentovky skončili, talenti byli vybráni

Reagovat
Chazy

* skončily

Reagovat
Rssa

večer by mohla být nějaká hra, no ni?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Dej nám nějakej kontakt na sebe

Reagovat
Swarley

to je takový zájem? ono bude problém, že já nemám FB a podobný vymoženosti a ICQ moc nepoužívám...

Reagovat
niflheim

Nějak brzo místní sebranka objevila hax

Reagovat
tomasinho

OT: Sloupek Nevilla o Liverpoolu, obraně Chelsea a Jonesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávno se měl vysrat na fotbal. Tohle a komentování mu jde mnohem líp.

Reagovat
tomasinho

Ale občas píše nezajímavé věci a někdy i mimo mísu. V mnoha věcech se s ním dá ale souhlasit.

Reagovat
vodka

"Brňana Robsona"

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

to malo byt

Reagovat
tomasinho

Oh my. Tak to dopadá, když si to někdo po sobě nepřečte a neví, co mu Word opravil.

Reagovat
fantomas

Miluju Word.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gary trafil klinec po hlavičke.

Reagovat
Erdovec

dneska Liverpool musí dneska jde ještě navíc o 6. bod do tipovačky

Reagovat
smazaný uživatel

@Persie_Official

"@Duklaholic: young RvP nd slovak FA flag on the wall in his room. 27.media.tumblr.com/tumblr_l9s04ba … great photo. #arsenal" nice little 12 year old rvp

Persie v reakcii na slovenský tweet.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Odkiaľ tu vlajku mal?

Reagovat
chowas

najskôr dáky repre zápas za mladých...

silno pochybujem, že by bol v hĺbke duše hrdý slovák

Reagovat
minoLFC

Ja viem..či mu ju nedal nejaký slovenský reprezentant

Reagovat
Bayern +

Yakubu s Pedersenem opravdu exkluzivní provedení rohového kopu.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

První nefunguje, nemůžu porovnat. Jinak komentátor říkal, že Yakubu se míče nedotkl, což je podle mě blbost.

Reagovat
fantomas

Neni, dal ho tam jen rukou. Rozdíl je markantní.

Reagovat
Bayern +

Díky, z toho mého čtverečkovaného highlightu to bylo těžko rozeznat. I tak měl Yakubu v té chvíli stejněv hlavě jen to, jak se jde tlačit do vápna a obránci Wiganu jen to, jak Pedersen centruje.

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pre momentálne najlepšieho hráča PL.

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

světa

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Silva si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivujem AFC, že vždy vedia nájsť toho lídra.

Reagovat
chowas

1200. pre Suarézov prenesenie gólovej pohody z repre

Reagovat
tomasinho

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud vůbec nastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by jako nenastupoval, bojí se Chelsea? ...

Reagovat
M0rb1D4S

Zranění zad z reprezentační přestávky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej Gerrard zraněnej.. Všichni z repre srazů se vrátili v pohodě

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hrozně dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
tomasinho

To určitě ne.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Wat

Snad to nebude tak jednoznačné jak na Etihad Stadium a Liverpool se o tu výhru řádně popere.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 1:1

Reagovat
fantomas

Remíízkaa.

Reagovat
vitasrp

Jinak perfektní video k tý dnešní bitvě..

http://www.youtube.com/watch?v=NyLsjuUXyYs

Reagovat
kiwwi

nejak ma nechavaju chladnym tieto videa bez komentatorov...kukam na to jak to tam blika, dobra hudba, ale nic, ziadne emocie

Reagovat
fantomas

Přesně, nejlepší je kombinace "what a gooaaal" a bojovný hudby.

Reagovat
kiwwi

jj a zrovna pri tom Alexovom gole bol komentator dobry - woooooooow

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/Z2c4wb-VJCs

1:35...inac takto si predstavujem genialne video...odzaciatku dokonca mraz po chrbte a pri Parkerovom bole az po paty

Reagovat
fantomas

Out of this world! Krásně zakončený.

Reagovat
Godwinson

To pohrání si s těmi znaky je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

to som už videl, nebolo to pred začiatkom každého priameho prenosu?

Reagovat
fantomas

Jojo, je to něco oficiálního PL.

Reagovat
Maresma

Nejlepsi je - Drogbaaaaaa!

Reagovat
fantomas

To dobře zařve no. (ve Španělsku by se v tu chvíli ještě komentátor nadechoval na stominutový "golololololo")

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem si pomôcť, ale ten Ramires vyzerá ako negroidné zdegenerované incestné dieťa egyptského faraóna.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Kenneth

Bratr - Otec Sestra - matka.. Cikáni načínají novou evoluci lidstva.

Reagovat
vodka

kreténe zkurvený, to se može narodit každému... Problém spíš je, že to neni vůbec léčené, běžně se s tímto chodí kolem 1. roku života na operace, kde ty nohy a klouby zkoušejí rovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky tam lítá po tý lajně a čeká na přihrávku, moderní křídlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, lepší, ale ta rozdílná kvalita videí docela bije do očí. Dobrej výběr písničky každopádně (vzhledem k Torresovi).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Až mě z toho rozbolela hlava...jdu si spravit chuť:

http://youtu.be/2Ppb_9DMyVM

Reagovat
kiwwi

they are so awesome

Reagovat
fantomas

Achjo, to se zas k učení dostanu až kolem dvanáctý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Stejně je nejlepší saxík.

Reagovat
herbage

wtf?

Reagovat
Maresma

Jebe mi z toho uz po 20ti minutach

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to neskončí remízou... přál bych si výhru chelsea, ale liverpool byl vždy nepříjemným soupeřem... kdyby ale chelsea předváděla hru jako proti QPR, Evertonu nebo i proti United, tak by to klidně mohl být i ve výsledku rozdíl 3 branek ve prospěch cfc

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

OT: Jeden z nejlepších

Táta říká synovi:

"Tak chlapče, už je ti 15, je na čase, abychom si trochu popovídali o sexu."

Syn:

"Tak fajn, tati, co chceš vědět?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je nieco ako:

Učiteľka vraví žiakom v škole:

Tak deti dnes sa budeme rozprávať o bozku. Viete, ked sa majú dvaja

ludia radi.....

V zadnej lavici sa prihlási Pepik: - Pani učitelka, tí ktorí už

jebali, môžu íst von fajčit?

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
niflheim

Jeff stretne v bare Billa.

- Hej Jeff, pamätás si na tú slečnu, ktorú sme tu videli kazdý večer a pri

ktorej som mal zakazdým erekciu?

- Pamätám, Bill, a čo sa stalo?

- No tak som ju nakoniec pozval na rande a ona súhlasila.

... - To je skvelé, Bill, a kedy sa máte stretnút?

- Stretli sme sa dnes večer, Jeff. Zobral som lepiacu pásku a oblepil som si

vtáka okolo nohy a ak by som predsa len mal erekciu a postavil by sa mi, ona

by na to nikdy neprisla. Prisiel som ju domov vyzdvihnút a ona mi otvorila v

tých najsexi satách aké si, Jeff, dokázes predstavit...

- A čo sa stalo potom, Bill?

- Kopol som jej do ksichtu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tak lidi, kde jsou smajly? Neříkejte, že to nechápete.

Reagovat
smazaný uživatel

nažer se

Reagovat
smazaný uživatel

ten vtip je starý jak ruská chladnička a ešte je aj dosť predvídateľný, takže nevidím dôvod na smajla. Za to ty si ma tým nenásilným prosíkaním rozosmial.

Reagovat
blade115

A jak to, že kiwwiho chladničce smajly dávají?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, to je snáď ešte staršie.

Reagovat
smazaný uživatel

je to trochen stare

Reagovat
smazaný uživatel

oba jsou trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Sheen and Lindsay Lohan are going to start their own sitcom. It's going to be called ; " Two and a half grams ".

Reagovat
Bayern +

OT: Chlapec: Dáš mi tvoje telefónne číslo?

Dievča: Nie, ale dám ti mailovú adresu: snivajdalej@zabudni.sk

Chlapec: Mám zlú pamäť, dám ti ja svoju ajtakťaraz@pojebem.sk

Reagovat
Chazy

Se mi líbí, že se držíte toho úvodního příspěvku a přidáváte vtipy, co nejsou originální a postrádaj i tu vtipnost ...

Reagovat
Bayern +

Kušuj! Vtipnost je dostat tři banány od Rovers

Reagovat
tomasinho

OT: http://www.premierleague.cz/aktualne/zajimavosti-historie/cole-sni-o-reprezentaci/?aktualitaId=8172

Interviwe s Joe Colem o repre, životě ve Francii a dalších věcech.

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro win LFC dneska.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chowas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
blade115

a všechny ostatní pro výhru Chelsea

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

The referee for today's game has been substituted, Lee Probert will replace Martkin Atkinson

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

A jéje, Chelsea právě ztratila výhodu jednoho hráče v poli navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Piers Morgan

First thing I'll do when I get to @FOXSoccer is order them to change their name to @FOXFootball

Reagovat
EL Gringo

aarbeloa17 Alvaro Arbeloa Coca

Go go go!!!Sorry for my friends @juanmata10 and Fer.. ;-)

Reagovat
vladis271

Ak niekedy Raul a Torres odídu z Chelsea budú písať to isté.

Reagovat
vladis271

"Dúfam, že budeme v tomto trende pokračovať aj naďalej. Myslím si však, že v zostávajúcich 26 zápasoch príde aj prehra. Tým som si istý. hráči aj celé mužstvo je veľmi silné, no sezóna je dlhá a môže sa stať všeličo. Preto je dôležité, že dávame góly a víťazíme," povedal 46-ročný kouč Manchestru City.

Hľadá si aliby, vie totž kde hrajú za týždeň.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to řiká kuli LM

Reagovat
rufus

Jo, jasně. V LM zbývá do konce sezony ještě 26 zápasů.. Navíc City v LM už prohru mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je zajímavé ,že nic takového před zápasem na Old Trafford neřikal a to United je těžší soupeř než LFC

Reagovat
smazaný uživatel

united a těžší soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

a né snad ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Johnson, Skrtel, Agger, Enrique - Bellamy , Adam, Lucas, Maxi - Kuyt, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Doni, Downing, Carroll, Carragher, Henderson, Kelly, Spearing.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmmm, tak na to som zvedavý, budeme musieť dosť napádať, lebo ten stred máme hrozne pomalý...

Reagovat
13

Maxi i Kuyt defenzivě pomohou .. už se těšim jak to bude vypadat

Reagovat
EL Gringo

som zvedavy na maxiho dufam ze mu to vide

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi do toho půjde na 100% aby se kennymu ukázal a někdy v 60. minutě tam šoupne henda na střed a carrolla na hrot a bude super sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi bude hrát uplný hovno a dá zase gola.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nevylučuje to že do toho půjde na 100%

Reagovat
13

sestava je ok, ale bude hrozně důležité, jak dokáže Kenny zareagovat na průběh zápasu. Jeho střídání zatím bohužel nebyla přesvědčivá..

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzera to dobre, uvidime aka bude taktika

Reagovat
chowas

strašne sa mi nepáči táto zostava mám pocit, že Luis bude odrezaný a budeme sa musieť spoliehať na jeho genialitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vymeniť Henda s Dirkom a vyzeralo by to o dosť lepšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Henda na křídlo ne ... Mam pocit. že Kuyt bude hrát křídlo a Bellamy útok, ale nechám se překvapit, protože Bellamy je spíš nalevo a tam je Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas (skôr Spearing, lebo ten má lepší pressing)-Adam

Hendo(AM)

Maxi-Suárez-Bellamy (variabilný a pohyblivý útok).

Reagovat
chowas

to tam už radšej Dirka ako Maxiho...

podľa mňa bude sa budu dosť meniť miesta len stred Lucas Adam ostane... Dirk, Maxi a Bellamy rotácia Luis bude všade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Starting XI - Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Mikel, Lampard - Mata, Drogba, Malouda

Pohlídáme Matu a vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Torres a Meireles jenom na lavičce? tím líp..

Reagovat
vladis271

už vidím jak Aggger po zistení ich zostavy od zúrivosti rozkope šaťňu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
chowas

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Mihi

Nemusí zúfať, lebo Torres sa určite dostane na ihrisko. Len aby sa dovtedy Agger nezranil

Reagovat
Erdovec

Reina - Johnson, Skrtel, Agger, Enrique - Bellamy, Adam, Lucas, Maxi - Kuyt, Suarez

Reagovat
Erdovec

sakra neměl jsem to aktualizované

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
blade115

Příšerná sestava... Dávám Liverpoolu zas o něco víc šancí na výhru... Mohl by mi nějaký schopný Scouser zanalyzovat jejich sestavu? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

mohla byt aj lepsia. Maxi uz asi mesiac nehral. Neviem preco prave dnes. A ten stred

Reagovat
blade115

Tak s tím středem se ani jinak nepočítalo ne? ... Maxi je nevyzpytatelný, třeba bude hrát tužku, ale šoupne tam dva fíky... Já jsem nervózní z Bellamyho a Suáréze. Jak jste na tom vy?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo sopcast na dnešek?

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed hq

Reagovat
smazaný uživatel

jo super, už vysílá, předtím mi nešel

Reagovat
miky10

1 Petr Cech

2 Branislav Ivanovic

4 David Luiz

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

7 Ramires

12 John Mikel Obi

8 Frank Lampard

10 Juan Mata

11 Didier Drogba

15 Florent Malouda

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

podle sestavy chelsea bych tdoporučil tip 02

Reagovat
Godwinson

No, ta ofenzíva není žádná sláva ... jinak to jde.

Reagovat
miky10

Jojo, taky jsem zklamanej z toho útoku. Dneska měl hrát Torres, o Sturridgeovi se ani nemusíme bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

andré si asi myslí, že to na Liverpool stačí...

Reagovat
miky10

Možná bych viděl radši i Meirelese místo Mikela.

Reagovat
Godwinson

Možná spíše místo Ramirese, Mikel se mi letos poměrně líbil, na to, jak jsem vůči němu kritickej :) Torres, nevim, bůh ví, třeba se mu nechce hrát proti bývalým, bude žolík :)

Reagovat
smazaný uživatel

Torresa to znici ze nehra.

Reagovat
Pinturicchio

Kde je Francek?

Reagovat
miky10

?

Reagovat
Pinturicchio

Aha, na lavičce, jsem myslel, jestli třeba není zraněný nebo karty.

Reagovat
miky10

A Francek má být Anelka?

Reagovat
Pinturicchio

Ne-e, Francek = Fernando.

Reagovat
miky10

Aha

Reagovat
miky10

Věřím ve výhru 2:1 - Lampard, Mata - Suárez

KTBFFH!!

Reagovat
niflheim

Zkoušeli jste někdy Opera Voice command?

Reagovat
kiwwi

to je taka picovina ako hlasove vytacanie v telefone...vzivote to nikto nikdy nepouzil

to voice command je mozno pre postihnutych co nemozu hybat rukami alebo take nieco...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý na Mikela a Maloudu... Malouda je dost špatný a Mikel jednou nahoře, jednou dole

Reagovat
chowas

sme na tom tak dobre, že si môžeme nechať 3 hráčov za 70 mil. na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Brad Jones přišel o syna

Brad Jones, náhradní golman Liverpoolu, utrpěl hroznou ztrátu. Jeho malý syn Luca bohužel prohrál boj se zákeřnou nemocí leukémií. Upřímnou soustrast Bradovi, jeho partnerce Dani a celé jeho rodině.

Reagovat
tomasinho

Už to tu myslím bylo včera.

Reagovat
Wat

Už je to nahoře, každopádně hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Velmi zajmave, spis zvlastni sestavy z obou stran. Hlavne nechapu co tam dela Maxi zrovna proti Chelsea, chapu ze Downing potrebuje odpocinek ale nevim jestli zrovna v tomhle zapase je to spravna volba. Jinak super, ze hraje Bellamy. YNWA!

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C'mooon, LFC ! ! !

Reagovat
Wat

Taky jim přeju víc. Btw, gratulace k výhře Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsme po dlouhé době na jedné lodi.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

1400. pro Brada Jonese a výhru LFC

Reagovat
kiwwi

two shit teams against each other...draw would be great!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vinnie Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Nanda bude ta lavička dneska asi hodně tvrdá.

Reagovat
Kenneth

Ten Boas je trouba, jediné co mě na tom zápasu zajímá je Torres a on sedí na lávce. Ach jo.

Reagovat
Kenneth

I Studge na lávce. Hmm Chelsea se vrací ke svému ultrahnusu.

Reagovat
Maresma

Nema te rad.

Reagovat
niflheim

Kurňa ten Gary si to tam dává v té televizi

Reagovat
kiwwi

rovnako dobry ako na ihrisku

Reagovat
miky10

Come on Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

od 1. minuty fans lfc!

Reagovat
smazaný uživatel

Terry zase brání s rukou v soupeřově obličeji. Koukám, že se v jeho stylu nic nezměnilo.

Reagovat
kiwwi

a celym stadionom sa rozlieha Fuck off Chelsea FC

aspon na nieco su dobri ti scouseri

Reagovat
Maresma

Fans mame nejlepsi, no.

Reagovat
kiwwi

z tychto dvoch klubov urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Tak kdyz je mame nejlepsi v Anglii, tak je jasny ze aji z techto dvou klubu.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Nejlepší určitě ne, ale z čela tabulky asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to s tebou málokdy souhlasím

Reagovat
miky10

Výborně Brano Ale Malouda mě sere od první minuty...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Který chytrák vymyslel, že bude rychlý Bellamy v útoku a Kuyt na pravém kraji zálohy?

Reagovat
miky10

Škodáá. Parádně sehráno ale, i Mata to pravačkou trefil dobře. Mačkat je

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique ztráta balonu na vlastním vápně ...

Pak se může někdo divit, že ho Vicente nechce ...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To je křeč.

Reagovat
Erdovec

to by si za repre moc hráčů nezahrálo

Reagovat
tomasinho

Blbečku, včera jsem ti psal, ať se nesereš do něčeho, o čem víš prd.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, tak mi to José potvrdil. Už se začínám v téhle problematice orinetovat daleko lépe.

A ty nadávky si nech pro svoje přístavní přátele.

Reagovat
kiwwi

to je jeho specialita nadavat a urazat naokolo seba

Reagovat
tomasinho

Až přestaneš psát o věcech, o kterých vš naprosté, ale naprosté hovno, tak si to nechám. Přilezeš jenom při větších zápasech a rozdáváš tady rozumy.

Reagovat
smazaný uživatel

přijdu, kdy se mi zachce přijít a diskutuju o fotbale. Takže ještě jednou - nech si tenhle tón pro své přístavní kamarády.

Reagovat
tomasinho

Já si budu svůj tón používat tehdy, když ho uznám za vhodné a žádný nazdárek mi nebude říkat, kdy ho mám používat.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, koukám, že se zde opravdu nic nezměnilo

Reagovat
minoLFC

To sa tým bekom čo tam teraz sú nikdy nestalo?

Reagovat
niflheim

Někdo z Liverpoolu dneska nedohraje

Reagovat
miky10

Mikel

Reagovat
Godwinson

Adam Komik.

Reagovat
smazaný uživatel

A. Colea si tam hráči Liverpoolu mažou na chleba

Reagovat
kiwwi

to Garyho rUn

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas potřetí za působení v LFC ukázal, že je brazilec.

Reagovat
miky10

Taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz do tý chelsea pasuje. Fracek.

Reagovat
niflheim

Gary

Reagovat
Wat

Škoda no.

Reagovat
tomasinho

Doufám, že Malouda vydrží na place co nejdéle.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

José Enreque druhá naprosto prachbídná a zbytečná ztráta a zase je z toho nebezpečí. To takhle zvládá všechny velké zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si psát hovna pod PD. čau

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej kiwwi ty fakt.

Reagovat
kiwwi

jake hovna, vsak napisal len fakt

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, takhle arogantní a agresivní jsou přístavní opilci pořád, nebo jen teď?

Reagovat
kiwwi

tak mne tu bezne nadavaju do kokotov

Reagovat
tomasinho

Každému jak zaslouží.

Reagovat
kiwwi

skor kazdy tak, ako ho vychovali doma, no

Reagovat
tomasinho

No jo, mě vychovali, ať si nenechám srát na hlavu, tebe k demenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Další ztráta před vápnem a teď pro změnu od Luize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tobe no..

Reagovat
smazaný uživatel

tady se, koukám, vůbec dost nadává, což?

Reagovat
kiwwi

je to specialita scouserov...ostatni sa spravaju celkom slusne a rozumne

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo z PL přileze do PD tak se můžeš posrat...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

když se tam přijde někdo vysmívat nebo nadávat, tak ano.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Reagovat
miky10

Toho Matu prostě žeru

Reagovat
Wat

Jak jim tam skočila jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj to je skoda.

Reagovat
miky10

Už jsem ho tam viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky. A hned mi v hlavě proběhla myšlenka, že takovýhle haluzák může dát jen Chelsea ...

(vím, že takové padají)

Reagovat
miky10

Nádherně zahranej přímák je haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

podle reakce (spíš nereakce) Reiny to vypadalo na teč ve zdi.

Reagovat
miky10

To bych neřekl, možný to je, ale nic jsem neviděl, navíc i ta trajektorie mi k Drogbovi tak nějak seděla.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla tam teč, ale z prvního pohledu (a nereakce Reiny) to na teč vypadalo.

Reagovat
Godwinson

Ou, co chybělo. Krásně zahráno.

Reagovat
kiwwi

lol az do opakovacky som fakt nevedel co sa stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Si nebyl jedinej asi

Reagovat
kiwwi

ale aj divaci revali ako keby to bol gol

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne

Reagovat
herbage

režie už tam dávala 1:0

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Ty vole, jsem se lekl.

Reagovat
Maresma

Já si nebyl jistej jestli byl gol, dokud to neukazali znova.

Reagovat
Godwinson

Už aby byl na tom druhém kraji místo Maloudy Hazard.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

Myslí si, že půjde k nim

Reagovat
Godwinson

Ještě pořád? Vtip týdne :)

Reagovat
tomasinho

Chelsea ho nepotřebuej a podle mě po něm ani nepůjde.

Reagovat
Godwinson

Samozřejmě, že takového hráče potřebuje. Jestli po něm půjde, toť otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenažranci, však máte Matu... Studge......

Reagovat
Godwinson

Co je na tom proboha nenažraného, krom toho, že se jedná o Chelsea? Tohle jen sem tohle slovo zanesl. Oni takového hráče potřebují (2)

Reagovat
Godwinson

*Kdo

Reagovat
tomasinho

Zbytečné zabíjení Sturridge.

Reagovat
Godwinson

Zabíjení Sturridge určitě ne, Hazard by nabízel spoustu variant i s tím, že by hráli všichni.

Reagovat
tomasinho

Všichni? Jako Mata, Sturridge, Hazard i Torres? A jak to chceš proboha zařídit, aby zálhoa a obrana nehořeli.

Reagovat
Counter

Jistě, protože sezona se hraje s jedenácti hráči a je hřích mít kvalitní variabilitu na lavičce.

Reagovat
Godwinson

No, velmi jednoduše ... tedy, jednoduše, samozřejmě by bylo vhodnější, kdyby měla Chelsea typologický vhodnější ty dva středový hráče, ale jde jen o taktické uskupení. Tedy, do hloubky zabíhat není vhodné, Hazard tam ještě není.

Reagovat
miky10

Jinak ty černé pásky jsou za Jonese?

Reagovat
Side

jo

Reagovat
Kenneth

Z Drogby se stal vtip, Torres na hřiště kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Lusiiiii, klurva.. kdyby to dal dřív radši,.

Reagovat
Wat

Ten to zadrbal.

Reagovat
kiwwi

Terry

Reagovat
Bayern +

To byl špek jako kráva. Nevím nevím, jestli by Messi také neztratil...

Reagovat
miky10

Skvěle vyřešené přečíslení, Luisi

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi, takovýhle akce je potřeba řešit o hodně líp ...

Reagovat
tomasinho

Bože, podruhé zadrbaná akce Suarezem.

Reagovat
Erdovec

Luisi jinak slyšeli jste jak Kenny píská?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Suarez stejně v prdeli, jako když odjel.

Reagovat
chowas

keby boli všetci tak v prdeli ako on tak som spokojný

Reagovat
Godwinson

Co to Terry vymyslel za geniální posunutí balónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

kur*a ti to řežou :) aspoň je na co se dívat

Reagovat
supervizor

Chelsea na tu vysunutou obranu nemá hráče.

Reagovat
Erdovec

kurva že jo

Reagovat
tomasinho

JOOOOOOOO! Je tam, Maxi, to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

To byla náááááááááááááádhera. MAXIIIIIIIIIIII, já to věděl že dá gola.

Reagovat
smazaný uživatel

CRAIG

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A Luis, a Maxi a Charlie za bojovnost taky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla neskutečná ztráta od Mikela.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea si o to uz koledovala

Reagovat
Wat

Nádherný získání balónu, nádherná kombinace, skvělý zakončení.

dEst

20.11.2011 16:14

Maxi bude hrát uplný hovno a dá zase gola.

Reagovat
Wat

* zkušený zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Kaze

Ten Mata mi neuvěřitelně, ale neuvěřitelně připomíná AVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
13

MAXIIIIIII

Reagovat
kiwwi

klobucik LFC, sice chyba obrany, ale vykombinovali to paradne...

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

co je na tom take udivujuce?

Reagovat
Erdovec

že dokážeš ocenit kvalitu i když ji ukáže Liverpool

Reagovat
kiwwi

ja vzdy vsetko ohodnocujem objektivne ked si si nevsimol

Reagovat
tomasinho

Vtip roku.

Reagovat
chowas

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zasluzene

Reagovat
miky10

Ale né To bránění je jedna velká tragédie, muselo to přijít.

Reagovat
miky10

Hezká akce, ale co to sakra zase udělal Mikel?!

Reagovat
herbage

Maaaaaaaaaaaaaxiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nádhera, kombinace roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MAXI!!! kdo to řikal? JÁ TO ŘIKAL

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooollll!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi s přehledem

Reagovat
Pinturicchio

Mikel LOL, tomuhle se říká rozebrat obranu.

Reagovat
tomasinho

Já toho Bellamyho prostě miluju

Reagovat
chowas

Adam dnes sa mi páči jeho napádanie

Reagovat
Maresma

Maxi, ja te zeru

Reagovat
smazaný uživatel

tak a maxi v zimě do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i ten komentátor říkal že posledních asi 11 gólů v zápasech mezi chelski a LFC vstřelili nynější hráči CFC, ale 7 z nich když ještě hráli za LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Mikela už kopněte do prdele, ten je tragickej. Jakmile nemá od sebe 3 metry spouhráče tak neumí nahrát. A ještě ho nechají tvořit hru!!! Malouda se nedotkl balonu!!! Vyhoď ty nekopy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to klobouček krásná akce, i když to smrdělo faulem

Reagovat
herbage

A celý Anfield Bridge doslova šílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá, že AVB půjde pryč a Hiddink k Chelsea..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
minoLFC

Bellamy geniálne

Reagovat
niflheim

Chce to remízu...jak jsou ty náročný chanty? Chelsea Chelsea Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to su len prve tri slova...dalej urcite nevies

Reagovat
niflheim

Chelsea Chelsea Chelsea?

Reagovat
kiwwi

chyba ti tam este jedno slovo: Chelsea

Reagovat
niflheim

To je už moc složité na mě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu, Liverpool je daleko, ať si klidně vyhraje aji teď, aji s Man City.

Reagovat
kiwwi

nene, aj jedno aj druhe remiza

Reagovat
chowas

načo spievať, plastic flags spravia lepšiu atmosféru

Reagovat
Godwinson

Obrana Chelsea mě prostě bavit nepřestane S tímhle to opravdu bude kraťoučké angažmá.

Reagovat
kiwwi

koncepcna praca a dlhodoba spolupraca

Reagovat
Godwinson

Je to možné, ale nevěřim, že tohle Abramović dlouho vydrží :)

Reagovat
kiwwi

ja sa z toho smejem...ako ste tomu verili

Reagovat
Godwinson

Já tomu věřil?

Reagovat
kiwwi

tak ja ti nevykam no...skor som vas hodil do jedneho vreca

Reagovat
Godwinson

Jj, víra v dlouhodobou spolupráci asi převažovala :)

Reagovat
vitasrp

On už někdo Boase vyhodil, jo??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Jinak Bellamy uzasne.

Reagovat
r.mrazik

ten Adam je stejne takovej nesympatickej typek...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
r.mrazik

hmm,proste ho nemam rad,jak hraje...je mi nesympaticky...

Reagovat
smazaný uživatel

na mě zase působí přesně naopak. Pracovitej týpek. Nepíčuje (co tak vidím). Žádný manýry ...

Reagovat
kiwwi

ale skoci si rad

Reagovat
tomasinho

Spíš ho převáží pupek

Reagovat
smazaný uživatel

jo, myslím že jsem ho skákat viděl. To je pravda. Ale stejně na mě působí jako takovej pracovitej bodrej týpek.

Reagovat
r.mrazik

nelibi se mi to jeho skakani,dneska prska na ramireze,ze odlitava ze souboju..se nedivim,kdyz ma o 30kg min nez pupkac adam...navic je tam vsechny okopava...zakerne na kotniky...

nemam ho rad...

Reagovat
Erdovec

David Luiz 84kg, Charlie Adam 82kg

Reagovat
Erdovec

samozřejmě v tom nejde jen o váhu ale o tělesnou konstituci ale těch 30 jsi trošku přepálil

Reagovat
Wat

On se baví o Luizovi?

Reagovat
Erdovec

to je tak když chci být jednou nejrychlejší a nejchytřejší a ještě přemýšlím o Luizovi

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc kope fakt královský centry. Málokdo to umí jako on.

Reagovat
Maresma

Jenom Scholesy byl lepsi.

Reagovat
tomasinho

Nepřeháněj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu levačku má fakt vynikající. A nejenom na centry.

Reagovat
r.mrazik

jo,to jsem videl u tech zkazenych rohu...ale jo,kopaci techniku ma jinak slusnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš zkaženej... Byl to úmysl, dvakrát to nevyšlo, už to nezkusí...

Reagovat
r.mrazik

umysl trefit prvniho hrace do kolen? si delas srandu

Reagovat
miky10

Steve

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte za kolik bude chtít Roman koupit Maxiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Náš presink zatím

Reagovat
tomasinho

To se dalo čekat, když hrajou 4 tak dobře presující hráči.

Reagovat
Wat

Pro modré hodně zbytečný ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ho ted nefauloval tak je to 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez fauloval dřív než Luiz...

Reagovat
smazaný uživatel

OUUU, škodaaa

Reagovat
miky10

Luiz vybíhá, Brano stojí. Nefunguje to, a to tak že vůbec!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luiz je prostě zmrd. Nezlobte se na mě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ale dnes náš nejlepší hráč...

Reagovat
miky10

V čem?

Reagovat
tomasinho

Chtěl si říct nejhorší ne?

Reagovat
blade115

No, nebýt jeho v obraně, tak už to je 3:0... Navíc kdo podle vás jiný hraje obstojně? Možná tak Ramires...

Reagovat
tomasinho

Nikdo.

Reagovat
blade115

Někdo musí hrát nejlíp... I když v jiným měřítku.

Reagovat
Maresma

To prihraval Lucas?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Cheater.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Luiz je dneska dobře pissed off

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem velmi dobře. Zasliuženě vedem. Dneska nemáím výtky. A taky away support

Reagovat
REPLIKATOR

Malouda takový diver

Reagovat
Erdovec

ještě jsem si nevšiml že hraje Lampard, jinak první poločas celkem dobrý jenom to chce lépe kombinovat vepředu a nejlíp nechat vyloučit Luize ten zatím nevypadá úplně v pořádku a samozřejmě udržet vedení

Reagovat
Erdovec

navíc ještě dobrý pressing a tragická Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho všiml jen jak mu Luis vzal balon a šli sme 3 na 2

Reagovat
Kaze

Co to kurva Luiz zkoušel? jako je to sice Brazilec, ale snažit se jako stoper na vlastním území prokličkovat tři protihráče čelem k vlatní bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem docela čuměl

Reagovat
herbage

Malouda a Drogba se dneska rádi válí

Reagovat
miky10

Úplně všechno špatně. Ofenziva nulová, defenziva chaotická, necháváme se Liverpoolem přehrát. Do druhý půle Torres a Sturridge místo Maloudy s Drogbou.

Come on Chelsea!

Reagovat
tomasinho

Zatím od nás výborný pressing, který se od útočné čtyřky dal čekat. Ale hlavně Adam je hodně aktivní. Obrana Chelsea úplně mimo, prostoru máme habaděj, škoda, že se nepdoařilo přidat další gól. Maxi tradičně neviditelný, ale dá gól. Akce před gólem nádherná, Bellamy krásná přihrávka.

Reagovat
blade115

Pak že nevíš, čím by nás Liverpool mohl přehrát... Vším...

Reagovat
tomasinho

Přecenil jsem vás a nechtěl jsem od nás mco čekat, abych byl takhle překvapen.

Reagovat
blade115

nejradši bych ti dal pár facek, jak jsi ve mně vzbudil falešný naděje. ale nejdřív bych rád někde odchytl Mikela...

Reagovat
tomasinho

Spíš celou vaši hru a taktiku.

Reagovat
blade115

Reagovat
herbage

Jinak "nejlepší stoper pod sluncem" David Luiz je dneska slušně na prášky. Takový 2,5x levnější Laurent Koscielny mu letos ukazuje, jak má hrát stoper světové extratřídy

Reagovat
miky10

Kolik stál Koscielny? A kdo kdy tvrdil, že je Luiz nejlepší?

Reagovat
vitasrp

Kdo o něm proboha tvrdil, že je to nejlepší stoper pod sluncem??

Reagovat
Kaze

Nevím, jestli přímo ty, ale po gólu proti nám byl velmi glorifikován.

Reagovat
herbage

no, ten první půlrok měl fantastický a každý tu jeho nákup kvitoval. A jestli ti to není jasné, šlo o jasnou hyperbolu a posměšek najeho dnešní výkon

Reagovat
vitasrp

Nehraje příšerně, naopak bych řekl, že z celý obrany je "nejjistější", jestli takové označení mohu použít. Akorát udělal jednu šílenost, jak kličkoval na vápně, jinak to ale z jeho strany tak strašné není..

Reagovat
herbage

ne, hraje poměrně slušně, jen jsem psal, že je na prášky a úplně psychicky rozhozenej

Reagovat
REPLIKATOR

Jo hlavně v Blackburnu to naplno prokázal

Reagovat
smazaný uživatel

" Luiz does play like he's being controlled by a ten year old on a Playstation. "

Gary Neville - Skysport

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

to bolo vtedy ked sa komentator tak rozosmial?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že nevim. Já to jen prachsprostě okopíroval

Reagovat
niflheim

Jo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kuyta Downing a bude to paráda ze strany Chelsea se bojím Daniela hlavně musí hrát až do konce Bellamy ten je neuvěřitelnej a taky bych se chtěl zeptat těch kdo řikal že Adam je průměrák jestli si to myslí furt

Reagovat
iamek

Adam je naprosto famozni

Reagovat
terry

To je skutečně smutný sledovat, co se stalo s někdejší nejlepší obranou na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhem je každá obrana o třídu lepší

Reagovat
terry

To nebylo jenom pod Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Carvalho v nejlepších letech byl pro mě nejlepší stoper na světě

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Pro mě třeba potěšující.

Reagovat
terry

Tak jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš s celým tím týmem..zlatej Mourinho :)

Reagovat
smazaný uživatel

smutné, ako pre koho.

Reagovat
herbage

Takhle hrálo pod Boasem i Porto v EL. Obrana někde na půlce a soupeři chodili díky breakům sami na bránu několikrát za zápas. Zrovna v zápase s Villarrealem mohli inkasovat snad 5x do první půle, ale se stěstím udrželi a pak druhou půli ponorky zničili díky standardním situacím a velkému tlaku. Ale na nějakou hru ze zajištěné obrany můžete pod Boasem rovnou zapomenout. Dneska měli útočníci Liverpoolu moře prostoru a jedinou šancí, jak by si to Liverpool mohl posrat, kdyby na hřiště přišel Carroll

Reagovat
terry

Jasně, že to nebude s mottem "defenzíva především", ale AVB prostě musí dojít, že s tímhle neuspěje. Určitě ne ve všech zápasech.

Reagovat
herbage

Jinak Chelsea doslova tragická, je pěkné, jak šla za pouhý rok totálně do prdele Liverpool bohužel také, ale táhnou alespoň za jeden provaz a hrají jako tým. Škoda, že jim odešli Torres, Xabi a Mascherano, protože jinak by byli schopní dobýt nejen PL, ale celou Evropu. A to samé Arsenal, nebýt odchodů Cesca s Nasrim. Takhle člověk musí sledovat, jak s bezkrevnými a profesorskými výkony vedou ligu Manchester City a Machester United, jimž stačí ušmudlané výkony na výhru celé ligy. Ostatně, u MU žádná novinka, jen Citizens vykoupili půl Evropy a ligové konkurence, takže to ani překvápko není

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal City je taková nuda prostě... Oni jsou 100% efektivní, ale nelíbí se mi vůbec jejich hra... U Chelsea a LFC když si to sedne tak ta hra je živá a pestrá a krásná na pohled

Reagovat
13

Měl jsi se na LFC koukat před rokem, to bylo jen pro otrlé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
chowas

Reagovat
smazaný uživatel

"Chelsea have won three of their last four Premier League matches in which they were behind at half time."

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že po tomhle zápase to bude three of five !

Reagovat
terry

Nicméně jsem připraven na to, že letošní sezonu budeme muset v podobném stylu přečkat celou. Doufám, že aspoň příští týden si konečně na Stamford Bridge otevřeme střelnici!

Reagovat
vitasrp

Mám dojem, že gólu Maxiho předcházel faul na Mikela, ale to je stejně nepodstatný, protože vůbec neměl uprostřed hřiště takovýmhle způsobem riskovat.. Měl míč z druhého doteku odevzdat a nic neřešit..

Jinak hrajeme špatně, doslova bych řekl, že se snažíme hrát něco, na co prostě nemáme hráče. Jednak nemáme správné typy do toho kombinačního stylu, který chce Boas praktikovat, na druhou stranu nám ale chybí i potřebná kvalita - Drogba, Malouda, ti mi letos vážně připadají jako hráči slušně za zenitem..

Fascinující je, kolik jsme při kombinaci na vlastní půlce ztratili míč, v tomhle musím LFC pochválit, presují dost organizovaně a chytře.. Přesně to sedí k jejich brejkovému stylu, se kterým dneska nastoupili.. Adam hraje uprostřed parádně, výborně řídí hru a ta rychlá dvojka v útoku si s naší obranou už poradit umí.. Navíc nám hoří levá strana, kde je Ashley pod permanentním přečíslením, protože Malouda do defenzivy jaksi nepracuje..

A ještě něco - zruště úplně tu vysokou obranu. Na poměry letošní sezóny teď hrajeme o něco hlouběji, než třeba proti AFC, ale stejně je to špatné, hrozně špatné.. Především ta komunikace, kdy jeden hráč jde ven a druhý zůstane viset, to je tragédie.. Osobně bych se na ofsajd úplně vysral a útoky soupeře ucouvával, jinak prostě budeme hrozně hořet..

Do druhé půle Torrese a Sturridge za Drogbu a Maloudu, a to urychleně, snad tím dokážeme náš herní projev trochu zlepšit..

Reagovat
vladis271

A

Reagovat
supervizor

B

Reagovat
vladis271

Agger Škrtel, keď to Torres vidí, modlí sa aby ho tam AVB neposlal

Reagovat
kiwwi

Redknapp to teraz v studiu dobre zhodnotil...Chelsea sa snazi hrat Spanielsky futbal a Mikel by mal byt v roli Busquetsa, ale je to proste velmi zlozite a Mikel nedosahuje ani zdaleka Busquetsovych kvalit...a tak to proste pred tym golom aj dopadlo

Reagovat
terry

Až se tam postupem času zapracuje Romeu, tak by to mohlo fungovat. Ale na tohle prostě není Mikel stavěnej, bohužel.

Reagovat
Maresma

Skoda ze nehraje Gerrard, to by byl valec s dnesnim Adamem.

Reagovat
REPLIKATOR

AVB udělal chybu, že od začátku nepostavil bývalé hráče Liverpoolu Torrese a Meirelese.

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra Sturridge

Reagovat
terry

Hm, tohle bude ještě sranda. Teď už vlastně na tom hřišti není nikdo, kdo bránil.

Reagovat
panca

mate nekdo nakej odkaz na chel - liv?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
panca

diky

Reagovat
Tomekcz

ale je to peknej luxus, kdyz Torres i Caroll jsou na lavicce

Reagovat
tomasinho

My máem na lávce 71 milionů. Carroll + Downing + Henderson.

Reagovat
Chazy

To je fakt k pláči no, že se tolik vyhodí za takový hráče

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Bohužel no.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prostě v moderním fotbale chodí. Je to sice na hovno, ale užírat se tím, nemá cenu. Někdo to krásně výstižně napsal - dneska se fakt velkoklub dá vydupat vlastně z jakéhokoliv klubu. Stačí mít jen bezednou pokladnu.

Reagovat
smazaný uživatel

za také peniaze by Wenger spravil trojgeneračné mužstvo schopné konkurovať najlepším.

Reagovat
chowas

Doni, Carra, Spearo a Kelly 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
miky10

Maloudu dolů!!!

Reagovat
Kenneth

Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

probil se do šance a netrefil bránu. Je to něco, čemu by se měl člověk smát jak Kenneth?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to nakopla ...

Reagovat
miky10

Omg, tohle by měl ýt gól. Konečně ale dobře vykombinováno

Reagovat
miky10

Ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel se jednou bude jmenovat nějakej tank.

Reagovat
tomasinho

Kurva, tohle si ty buzny vůbec nezasloužili.

Reagovat
terry

Tak ve druhý půli jsme na to celkem dupli.

Reagovat
tomasinho

A my se připosraně zatáhli.

Reagovat
terry

To se zase líbí mně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nedupli, jen liverpool přestall napadat...

Reagovat
miky10

y

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. pasivita naše no.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda výborně

Reagovat
miky10

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kenneth

Studgeeeeeeeeeeee fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

hm taky ho tam nemusel davat tak brzo ted udrzet remizu

Reagovat
Wat

Takhle si tam nechat projít Maloudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej

Reagovat
niflheim

Bránění od Adama

Reagovat
niflheim

To samé Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

sturridge... jedinej koho jsem se bál z týmu chelsea...

Reagovat
REPLIKATOR

Jak ho tam mohli nechat tak projít? Kde byl def. záložník?

Reagovat
miky10

Hned je to jiná jízda ve druhý půli, teď je to skvělý. Jen tak dál a rychle přidat druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza, super.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to dlouho nebude. Jestli se Liverpool neprobudí, tak fásne alespoň trojku.

Reagovat
Counter

Haluz na druhou.

Reagovat
Erdovec

nevadí, haluz gol dostane občas každý ale ta díra v obraně byla trestuhodná

Reagovat
Error

Uuh, je tam Pochvala pro Florenta, první světlý moment

Reagovat
miky10

ooooooooou

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrat. V první půlce si nedokázali dát přihrávku a teď je melou jak karbanátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to asi Malouda nechtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda..

Reagovat
minoLFC

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa poďte zas pressovat!!!!!!

Reagovat
minoLFC

Kenny oživ to!!!

Reagovat
chowas

Downing alebo Hendo namiesto Maxiho

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zamek ! Skoda nebyt Reinova super zakroku tak by byl Liverpool totalne na kolenou.

Reagovat
Tomekcz

to chce Carolla, aby to zas rozhejbal

Reagovat
tomasinho

Omg, co to je za připosranost? Copak se vrátil Royův duch nebo co? Šílená pasivita, necháváme je hrát, žádný pressing jako v 1. půli. Budíček!

Reagovat
miky10

Uh, teď jsou zralý na další dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vám to připadá že televize přepíná zvuk podle toho jak se vyvíjí utkání? Aby zvýšili efektnost západu? Protože není možné aby fanoušci jednu dobu nebyli slyšet vůbec, a pak dominovali.

Reagovat
Tomekcz

ani ne, kdo by taky fandil kdyz se nic nedeje

Reagovat
Wat

To jsem měl včera při Arsenalu, dneska zatim dobrý.

Reagovat
miky10

I Malouda teď úžasnej, melem je neuvěřitelně

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Yanek

To ted fanousci piskali na Torrese?

Reagovat
minoLFC

Luis ma sere jak je nepresný

Reagovat
miky10

Rozhodčí to zatíím zvládá perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez song

Reagovat
tomasinho

Ten Suarez je dneska špatný jak zubatá s kosou.

Reagovat
tomasinho

Dělá si Kenny už s těmi střídáními prdel?

Reagovat
Wat

Proč Craiga a ne Maxiho? Zase ta "Kennyho střídání"?

Reagovat
supervizor

Maxi i Kuyt naprosta neviditelní.

Reagovat
miky10

Paráda, první brejkovej hráč dole

Reagovat
Kenneth

Pošli tam Fernanda kurva.

Reagovat
supervizor

Reagovat
miky10

Teď je ideální chvíle ho tam poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny..................

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější před vstupem na trávník je pořádně si upravit vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Neřekl bych, že je Silva rychlejší než Mata...

Reagovat
supervizor

Mluvili o zrychlení, ale o tom taky pochybuju.

Reagovat
miky10

Pravda, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Další nádhera od Maloudy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevyndal Maxiho nebo Suareze mi hlava fakt nebere.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to je jak kdyby si po přestávce vyměnili nejen strany, ale aji dresy. A nebo je SB postavené do kopca.

Reagovat
miky10

Pěkně Malouda

Reagovat
tomasinho

Tak teď aspoň Downing, když už je dole Bellamy. Nebo se nikdo nerozběhne po lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Kenny za odznáček?

Reagovat
smazaný uživatel

no ocenění za taktické schopnosti to určitě není..

Reagovat
miky10

Torrese už

Reagovat
fantomas

Ty voleee..

Reagovat
terry

Fandíš nám, jo?

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že vidim jen druhej poločas a po scouserech bych během něho už asi třikrát hodil hadr, tak nemůžu jinak. Ale přeju si remízu jinak...

Reagovat
tomasinho

První půle byla přesně naopak.

Reagovat
fantomas

Já to četl no, ale bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk se hezky vysral na Maloudu.. paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to sem nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

druhej!

Reagovat
miky10

Ouuuuuuu, gólovka. Parádně sehráno, hlavně od Lamparda.

Reagovat
fantomas

Jj, ten to udělal krásně.

Reagovat
Kenneth

To bude hodně smutný pokud si Liverpool odveze nějaký ten bod.

Reagovat
tomasinho

Spravedlivá remía zatím. V každé půli dominuje jiný tým. Takže jsi mimo mísu.

Reagovat
Kenneth

Spravedlivá v žádném případě. Kromě jedné akce jste nepředvedli vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravá strana je špatná teď.

Reagovat
miky10

Mata Come on!!

Reagovat
fantomas

Doufám, že Johnson jako nebude pravidelně dostávat přednost před Kellym.

Reagovat
smazaný uživatel

Luizi kam si šel?

Reagovat
smazaný uživatel

*novej

Reagovat
smazaný uživatel

No poooojď seem

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson na RWM/RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Stew rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenže je Kuyt naprosto špatnej, ještě u něj díky jeho nefotbalovosti končí každá naděje na brejk a začíná půlka akcí Chelsea. Nechápu proč šel jako první dolů Bellamy...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný housle

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rychlosti střídání Liverpool remízu bere.

Reagovat
Wat

Luiz po jesličkách takový výklus.

Reagovat
mike.84

proč tomu Boasovi nevadí že drogba s maloudou vubec neběhají, nenapadají a nemaj žadnou energii do souboje... ?

Reagovat
Wat

Vadí...

Reagovat
Error

Sakra, už mnou lomcujou nervy, že ztratíme body s dalším průměrným týmem

Reagovat
miky10

Suárezovy druhý housle z dvanáctýho pokusu

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych tam andyho.

Reagovat
tomasinho

Místo Kuyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Čo sa Ivanovic rozčuľuje? Nech je rád, že nedostal červenú

Reagovat
smazaný uživatel

Danny už se těší blbečku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo i druhej pičus půjde, tak to bysi mohl dát Danny double.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

I Lukaku by tam toho dneska předvedl víc než Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres na poslednich par minut? Twe tam jsou dneska na obou stranach experti na stridani... :(

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
niflheim

Torres a Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám střídání Stihne je Agger oba?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale stridanicko.

Reagovat
Tomekcz

84.min, brzo strida

Reagovat
smazaný uživatel

DIRKU OMG!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo skvěle. ale dirka jsem absolutně nepochopil. Dyť měl tolik času kurva!

Reagovat
smazaný uživatel

dřevák, kurva to jsem nasranej, v jeho letech už by neměl bejt takhle zbrklej.

Reagovat
chowas

Andy by tam prestrelil aj s Čechom

Reagovat
miky10

Proč to hned nevrátil Lampsovi?

Reagovat
Wat

Dirku, Dirku, ty seš technik.

Reagovat
tomasinho

Hendo

Reagovat
niflheim

Tak to by byl pěkný gól.

Reagovat
Godwinson

Torres až teď? No, mohl střídat dříve.

Reagovat
miky10

Hm hm, hlavně nedostat. Hendo perfektně.

Reagovat
Wat

Reagovat
chowas

Glen jo

Reagovat
tomasinho

GOOOOOOOOOOOL! Terry

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Nádhera!!!

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEES, GLEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!! a v práci jsem asi za blázna ted.

Reagovat
Tomekcz

tohle si nech na City, tohle mela byt remiza

Reagovat
herbage

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

hochůůůůů

Reagovat
Erdovec

Glen, top class striker

Reagovat
13

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
niflheim

Tak tohle bylo směšný

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

What a GOAL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo hodně marné.

Reagovat
miky10

Achjo. Kam jako Terry běžel? Nezaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen !

Reagovat
smazaný uživatel

*G

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tohle je neslýchané!

Reagovat
tomasinho

Tohle prostě není obránce, ale křídlo!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je tam snad namalovaná.

Reagovat
minoLFC

Johnson opora repre

Reagovat
Godwinson

Trochu kruté. :(

Reagovat
mike.84

a to sem si myslel že SAF je v lize jediný kdo se z golů raduje jak imbecilní dítě

Reagovat
herbage

Torres - 60 milionů eur, David Luiz - 30 milionů eur, Terry válející se bezmocně v bráně - k nezaplacení

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Luiz do PL nepatri. Ten mel jit do Milana a vytvorit nejlepsi obranou dvojku na svete...

Reagovat
Godwinson

On by jí mohl vytvořit i v PL, ale potřeboval by na můj vkus trochu pevnější vedení :)

Reagovat
Yanek

Ktere by mel v Italii...

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Co se zas Suarez ksichtí omg? Poslední mniuta, hrál hovno a ještě bude dělat ksichty, že jde dolů.

Reagovat
niflheim

Čukotkááá jedéééééém

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea musí někde uplést další bič. Plichta tomu zápasu seděla víc

Reagovat
Godwinson

Je pravda, že za svůj ofenzivní výkon si ho Johnson zasloužil :)

Reagovat
Counter

A Terry zase na zemi

Reagovat
Tomekcz

chce to remizu

Reagovat
Wat

Luis se při tom střídání prostě musí vždycky ksichtit.

Reagovat
smazaný uživatel

v záběru dva z nejvěrnějších fandů Chelsea

Reagovat
Maresma

Takhle jsem si dlouho nezarval.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalghlish

Reagovat
smazaný uživatel

PAOKARA ?

Reagovat
tomasinho

22 zápasů Kennyho proti Chelsea jako manažer, jen jedna porážka, 12. zápas bez prohry v řadě.

Reagovat
mike.84

terry vyloženě nejhorší zapas za poslední měsíce, ca$hley škoda mluvit, drogba malouda (s)crap, prostě rekonstrukce kádru, ale žadné vymluvy - hrajem jak debilové vzadu, bez organizace, mejreleš si běha kde chce, dělame tam školacke chyby, v poslední době co zapas to automaticky min.jedna infarktová hrubice mezi zadní čtveřicí... fakt nechapu proč to AVB neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastel frut 3. huráá

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
herbage

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

technik

Reagovat
Tomekcz

nj tak Cukotka doma jede

Reagovat
miky10

Jj, eště z větší dálky příště takhle debilně vystřel

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOO!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOO!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

SMutne ... Takova klasicka ceska vlastnost :/

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pinturicchio

Tak už ani nevím, jestli toho Fernanda chtít do Juventusu, vždyť Matri je o level lepší, než on.

Reagovat
Carrick

Reagovat
Yanek

Ale ale...

Jednak je z sci-fi, ze by k vam sel a jednak je to porad Torres, ktery dneska mimochodem mel deset minut na to, aby neco udelal. To je docela malo.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa vôbec nehodí do toho ich systému..... Keby zostane v LFC......

Reagovat
chowas

s Luisom mohol vytvoriť skvelú dvojicu pod nimi Stevie....

a Andy mohol ťahať Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si to napsal před dvěma rokama tak se ti všichni vysmějou,ale ted?Matri hraje parádně dává pravidelně góly a Torres hraje tak na 30% co dřív

Reagovat
smazaný uživatel

tak torres ocividne spokojny s vysledkom

Reagovat
mithro

chelsea dvakrat za sebou dom prehra, to tu uz dlho nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec fajn výsledek. Týmy za náma se krásně vyrovnávajou a Liverpool bude nažhavený na porážku Man City. Gratulace na Anfield Road.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti tam od Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď naštavanej chudáčku

Reagovat
Kenneth

Fernando už se na ně vyser a pod do Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti

Reagovat
Kenneth

Falcao - EL Nino

Reagovat
smazaný uživatel

A konečně 4-4-2. Tak se mi Atletico teda líbilo více, nevím ale, jestli na to teď mají hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Carroll je strasnej smatlak

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Koller mal 22 rokov

Reagovat
miky10

Kde jsou ty časy rekordu v domácí neporazitelnosti, pevný obrany....

Reagovat
Godwinson

Hlavně té obrany, tu se mu povedlo prakticky zrušit.

Reagovat
herbage

Tak z nedobytné tvrze se během pár let stala zřícenina, kterou dobyje sám Robin Hood Persie či Maxi Alibaba Rodriguez a 10 loupežníků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak dopadne kazdy, kto chce cheatovat a kupovat si uspechy

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

sack in the morning..

Reagovat
Mihi

Nezdá sa vám, že Chelsea má v poslednej dobe obrovskú smolu? Veď oni majú vždy navrch, vytvoria si milión šancí a dostanú gól z jednej šance...

Reagovat
Erdovec

ne

Reagovat
herbage

dneska měli navrch? Asi tak 15 minut druhé půle, zbytek zápasu byl vyrovnaný a v první půli Liverpool dokonce lepší

Reagovat
Mihi

Máš pravdu, ale za tých 15 minút mohli dať 3-4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len nechápem, ako niekto môže byť stále v tvrdení že je Lucas priemer, že je Terry lepší stopér ako Agger a radšej ani nejdem menovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Lucas odohral jeden z tých lepších zápasov, ale mal momenty, kedy zašíval napravo spoluhráčov (prihrávkami) a kedy alibisticky bránil, vyklusával a pozeral sa - namiesto toho, aby zakročil zákrokom, ale proste dnes nehral zle....

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Maxiho ad si Chelsea za pořádnej balík veme,ale na Glena ani nemyslete

Reagovat
Rssa

Tak jsem zvládl nejenže úspěšně koukat na fotbal na mobilu, ale i zúčastněné spolucestující ve vlaku počastovat díky pozdní brance pojmenováním "Ty pičooooooo". Aneb jak být za kreténa ve velkoprostorovém vagónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobytku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aký máš mobil? Keď sa smiem spýtať....

Reagovat
Rssa

SE Xperia Mini Pro

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja! a totalne ho neviem ovladat...dpc ako si to pozeral?

Reagovat
Rssa

Normálně, jsem si na netu na mobilu našel fromsport a tam jeden z odkazu, jak na PC . Akorát to bylo trochu menší kvůli obrazovce, ale to hlavní jsem viděl.

Reagovat
Kaze

A net jsi měl od operátora, nebo přes WiFi? A máš nějaké zkušenosti s CyanogenModem?

Reagovat
fantomas

dEst je zas za kreténa v práci, to si nevybereš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že nademnou, podemnou, nebo vedle nikdo není dneska

Reagovat
Kenneth

To je teda práce když si tam člověk může v klídku kouknout na fotbal a zařvat si.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď.

Reagovat
Kenneth

Co mám závidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem si uvědomil, že si jeden z pár lidí tady, u kterejch mám domnělý "nereagovat" za nickem.

Reagovat
Kenneth

To je ale hrůza.

Reagovat
Wat

Práci, kde si tam člověk může v klídku kouknout na fotbal a zařvat si.

Reagovat
Rssa

Já i závidím .

Reagovat
Mihi

Reagovat
minoLFC

ja som minule takto sledoval zapas na tablete a vyzeral jak exot

Reagovat
herbage

nejen negramot, ale i hulvát...

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
goodbay

Proč měli hráči poolu černou pásku?

Reagovat
Erdovec

brankáři LFC Jonesovi včera umřel malý syn (4) na leukemii tak proto

Reagovat
smazaný uživatel

Bradovi Jonesovi (náhradní brankář) zemřel syn na rakovinu

Reagovat
fantomas

Leukémii.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš to isté dement

Reagovat
miky10

Reagovat
goodbay

díky

Reagovat
fantomas

Mám radši, když se to specifikuje. Nemusíš mě hned nazývat dementem, primitive...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre tak to tu nerieš či to bola leukemia alebo rakovina...

Reagovat
fantomas

Myslim, že tim urážim snad jen tebe, když to tu řešim. Takže s dovolenim budu klidně pokračovat..

Reagovat
Rssa

Leukémie = rakovina krve.

Reagovat
fantomas

Ale nikdy se nepíše rakovina, když se ví, že jde o leukémii... pane učiteli.

Reagovat
Rssa

To nepíše, ale to nemění význam.

Reagovat
miky10

Vždyť to jen upřesnil, o nic nejde.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Však já fantomasovi nic nevyčítám . Já si na upřesnění taky zakládám.

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
EL Gringo

LFC

Reagovat
mr.Silver

A teď se zeptám. Hraje Suarez vždycky tak ultratragicky jako dneska?

Reagovat
chowas

výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo

Reagovat
cristiano.K.

nebyl to jeho zápas,přesto patřil mezi lepší

Reagovat
Erdovec

jinak si člověk říká kdy by mohl Liverpool být nebýt zbytečných ztrát se "slabšími" soupeři

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si Ne*villov stĺpec na premierleague.cz.

Reagovat
Erdovec

četl jsem

Reagovat
herbage

Jinak dnes se mi líbilo to nasazení na straně Liverpoolu. Sice jim scházela kvalita, ale jakým stylem ten zápas odjezdili, to bylo k neuvěření. Moc sympatický výkon a moc jsem jim to přál. Gratulace k výhře

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kraje obrany ma LFC lepšie a aj lepších náhradníkov.. stopérov má lepších.. prepáčte, ale ak niekto nevidí, čo Agger dokáže hrať keď je zdravý, tak sa potom nemáme o čom baviť.. Tu máte toho priemerného Lucasa, ktorý ukázal prečo hráva základ v BRAZIL repre práve on.

Reagovat
miky10

Nezvládnuto. První půle naprostá tragédie a zaslouženě jsme prohrávali, možná štěstí, že jen 0:1, i když je fakt, že šance tam nebyly. Za druhou půlku děkuju, parádně jsme je zmáčkli a klidně mohli (měli vyhrát). Rozhodně prohra nezasloužená, ale nedá se nic dělat. Opravdu alarmující ale je způsob obrany, tam to je úplně bez systému, polovina z tý čtyřky vyběhne, druhá zůstane, špatně obsazovaní hráči, chybí rychlost. Vepředu to po přestávce nebylo nejhorší, ale pořád mi schází jakási nápaditost, hraje se to všechno do křídel a centry do vápna, nic složitého ani překvapujícího.

Teď ve studiu parádně rozebrali první gól, opravdu nechápu, proč se ta mezera mezi stopery tak zvětšila, vždycky může dojít ke ztrátě a pak je to pro útočníky jednoduchý. Nutno ale říct, že Liverpool to vykombinoval perfektně.

Začínám mít opravdu obavy, příště sice máme Wolves, ale pak venku NUFC a doma MCFC. Jak jsem si myslel, že budeme minimálně v klidu třetí, tak teď už o tom přesvědčen nejsem. Škoda.

Come on Chelsea!

Reagovat
Mihi

Ja sa už bojím aj o prvú štvorku

Reagovat
miky10

No já právě taky.

Reagovat
cristiano.K.

Doufám,že si to Kenny viděl,jak vypadá křídlo.Skvěle Glen jinak druhej poločas velké utrpení a štastná,utrápená výhra. Kuyt (kort ta šance) s Adamem na přes držku,druhou půli.Dobře Reina,Enrique u golu poměrně pozdě,hodně slušně Agger se Škrtělem,střídání opět bídné,Kuyt měl jít jednoznačně dolu a Downing měl přijít rozhodně dřív.Výhru nepřeceňovan,hlavně potvrdit doma příště

Reagovat
smazaný uživatel

Co je "kort" ?

Reagovat
Rssa

Žádný kort, žádný kord, ale kor, případně kór.

Reagovat
cristiano.K.

moc se to nepoužívá no

Reagovat
smazaný uživatel

No to ja vim

Reagovat
Maresma

kor

Reagovat
smazaný uživatel

tak Maxi v zimě do CFC za balík.. a Glen už tam byl, ten nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage kolikrát si se udělal? ty si fakt idiot to není možný,že se takovej kokot může narodit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
herbage

Na nevychovance nebudu reagovat

Reagovat
miky10

Řekl někdo, kdo zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ale použil budoucí čas. V té době, kdy reagoval, to ještě nebylo platné.

Reagovat
miky10

Reagovat
Rssa

Ty mi radši odpověz a nehraj tu chytrého.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kiwwi

takze k fanusikom Liverpoolu sa pridali uz aj fanusikovia Chelsea? hmmm smutne

Reagovat
miky10

Ale noták, zase to házení do jednoho pytle.

Reagovat
Rssa

Jeden z příznaků kiwwiho syndromu, s tím nic nenaděláš ty a ani on, postižení si tohoto příznaku nejsou vědomi.

Reagovat
kiwwi

scouseri ste vsetci rovnaki...vynimka potvrdzuje pravdilo...urazat, to by vam islo

Reagovat
Rssa

Ty jsi podle této definice taky scouser, tak tě vítám u nás.

Reagovat
kiwwi

tak toto ti trochu nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CFC ponukne v januari 60 mil. € za Maxiho.(Caughtoffside)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

pozdravujem Fernanda a Raula

ale skoro sme si to zbytocne pokazili tou pasivitou v druhom polcase , ked som sa tak pozeral na obranu Chelsea , keby sme stale napadali tych chyb by spravili viac

niekot musel prelomit strelecku smolu a bol to kto iny ako Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

už se nemůžu dočkat až Torres oznámí že odchod z Liverpoolu byla chyba

Reagovat
justcall
Reagovat
kiwwi

in the morning...

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

takhle vypadá fén

Reagovat
kiwwi

no len ci to nebude o zapachu z ust

Reagovat
cristiano.K.

who cares

Reagovat
kiwwi

no Lampard

Reagovat
tomasinho

Miluju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tož Kohóti dneska na třetí dělený flek

Reagovat
kiwwi

hlavne je, ze po dnesku bude cukotka mimo LM

Reagovat
niflheim

No jinak už jsem dlouho neviděl, že by Čukotka, Arsenal i Liverpool měli stejně bodů

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jak to vidíte se city? oplatí se jim fandit?

ono ligu maj na 60% jistou ale v LM se možná nedostanou se skupiny

United věřím v lize tak na 20% ale zase pujdou dál v LM

dnes je fakt jistota jenom real, barca a bayern

Reagovat
niflheim

Ty jsi co zač?

Reagovat
smazaný uživatel

debil

Reagovat
smazaný uživatel

teší mně, já jsem bc. ondra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se spletl, blbec Ondra.

Reagovat
smazaný uživatel

nj fanoušek west hamu který je populární hlavne medzi dělníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

WHL= West Ham London

Reagovat
kiwwi

to by ma vzivote nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem kvuli tomu nevedel komu teda fandi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v souvislosti s fotbalem ve West Hamu jsem tuhle zkratku nikdy neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v souvislosti s fotbalem ve West Hamu jsem tuhle zkratku nikdy neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

No hodně rádoby fanoušků jako tenhle píše třeba Arsenal Londýn, to už by to mohlo bejt rovnou West Ham United Londýn, Tottenham Hotspur Londýn.

Reagovat
smazaný uživatel

A Everton Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

To měl být fór a jediná možnost, jak ho mohlo napadnout, že fandíš West Hamu. To poslední písmeno jsem holt tipnul na Londýn.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to tak i bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tak jak to je?Musim si v tom udelat poradek. Jsi fanda Spurs predpokladam?

Reagovat
smazaný uživatel

DIky...

Reagovat
kiwwi

sice si napoly kokot ale tentokrat si ma aspon pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

napoly? Já bych řekl že několikanásobný...

Reagovat
kiwwi

tak je to snad hrane, nie? preto to napoly

Reagovat
smazaný uživatel

No já ti nevím...když se někdo dokáže bavit tím, že píše na internet píčoviny a dělá ze sebe kokota...To když už jsi opravdový kokot, tak to je aspoň polechčující okolnost k tomu, že se chováš jako kokot, ale když kokot nejsi a vědomě ho ze sebe děláš...to už musíš být ultrakokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pripada mi ze pan blbec,jak se sam tituloval je Mancesterunitedjenej,ronaldojekrál a Filip12 najednou Kdo ví,ví..

Reagovat
smazaný uživatel

paranoid android

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nejak nepochopil....

Reagovat
kiwwi

to bol tiez taky dvojtyzdnovy fake

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Diky za vysvetleni,alespon nekdo normalni se tu najde....

Reagovat
smazaný uživatel

ten tu oxidoval delší dobu nebo ne? Ale je pravda, že to byl slovák a pokud si nevytvořil české alterego, tak je možný že tottenham_fan je zase někdo jiný...kdo se v tom má vyznat, když každý druhý pičus si vytvoří fake nick a dělá ze sebe ještě většího onanizéra

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
kiwwi

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. ( )

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

paranoid android tu byl hodně dlouho, akorát moc často nepřispíval...

Reagovat
fantomas

Jako fanouškovi Tottenhamu se ti určitě oplatí jim fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neřaď ho k nám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne

Reagovat
niflheim

To "fan" je tam jako větrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tzn.?

Reagovat
niflheim

Ventilátor z Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

ty vole

Reagovat
JozkokozleJ

Tak ty zacinas byt dalsia legendarna postavicka eurofotbalu.

Hoc blbcov tu uz je tolko, ze abys vynikal musel by si este snazit.

Reagovat
kiwwi

With 29 points after 12 games, #MUFC have made their second-best start to the season since the inception of the Premier League.

a aj tak to nestaci

Reagovat
fantomas

Tak vy ste ty starty obvykle mívali mizerný, takže to nic moc neřiká.

Reagovat
kiwwi

vsak prave...co by to bolo pri nasom mizernom starte

Reagovat
smazaný uživatel

debakl

Reagovat
mithro

a to do konca kalendarneho roku musime ziskat plny pocet bodov aby to bolo ako tak vyrovnane na cele

Reagovat
kiwwi

OT: AC Milan assistant boss Mauro Tassotti admits the club are interested in Carlos Tevez.

Reagovat
mithro

videl si tie spravy o tom 20 mil/rok deale od Umbra na dresy pre Citeh? zacinaju pomaly fakt makat na tom FFP

Reagovat
smazaný uživatel

FFP? zasvet me.

Reagovat
mithro

Financial FairPlay?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten pojem znamena?Diky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
kiwwi

coze, Umbro je taka firma ze si moze dovolit taky sponzoring?

co to preboha zasa je

Reagovat
niflheim

Mansour koupil Umbro?

Reagovat
mithro

no vraj to bude rovnaka suma aku maju s anglickou repre

Reagovat
kiwwi

a este ked tak teraz citam tie pravidla, tak je tam povoleny schodok, ktory moze majitel zaplatit z vlastneho vrecka

ono sa im tam fakt podari vtesnat - akurat nebudu mat na nakupy...lenze nakupene uz maju...

Reagovat
mithro

Ravel Morrison training with first team ahead of CL game tomorrow.

Reagovat
mithro

Morrison, Fryers and Petrucci training with squad.

Reagovat
kiwwi

Petrucci?

a co Pogba...akoze ten Petrucci mal byt brutalny talent a mal sa rychlo zapracovat do prveho timu, ale zatial ma nejak velmi nepresviedca...ma obcas take zablesky geniality, ale vela toho aj pokazi

Reagovat
mithro

no ond dopaltil nato, ze bol dva roky mimo kv zraneniu ale posledne zapasy rezervy si to v strede pekne sefuje, uvidime, len nech dostavaju sancu, chcem vidiet ako by zahrali v zapase s pvrym tymom, tie zapasy rezerv su pre niekt uz hrozne zbytocne

Reagovat
kiwwi

mne sa celkovo nepaci ten system rezerv co funguje v Anglicku...podla mna by bolo ovela lepsie, keby hrali tie najlepsie rezervy normalne aspon League One a mali moznost postupit do Champu - podla Acka teda...

Reagovat
Counter

Na to je asi v Anglii moc klubů, aby se do toho systému zakomponovaly další tucty...

Reagovat
kiwwi

reorganizacia ligy pre dobro sa da spravit vzdy...tie najlepsie rezervy by sa v champe nestratili, mladici by sa vyhrali pri muzoch

Reagovat
vodka

tak tak, proti tomu by se zdvihla velká vlna nevole, když by se spousta klubů musela vzdát profistatusu...

Reagovat
kiwwi

krasa

Reagovat
mithro

ale aj gibson

Reagovat
kiwwi

G Bomb is back

Reagovat
smazaný uživatel

Ta bunda, ve který včera nastupovali hráči LFC je parádní

http://store.liverpoolfc.tv/Assets/Liverpool/Client/products/X/1/3/X13101_z.jpg

Reagovat
kiwwi

prilis vela pasikov vsade na moj vkus a to logo sponzora mate otrasne...ale inac pekna

Reagovat
vodka

přesně, buď si měli odpustit ty na ramenech, nebo ty na pupku...

Reagovat
kiwwi

tak tie na ramenach to je klasika adidas...cize tie na pupku

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla uplně ideální. Ale i tak je pěkná.

Reagovat
vladis271

Vy sa starajte o kárované košielky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

hneď pri nástupe ma dostala

Reagovat
fenixLFC

nevies nejaky link kde by sa dalo kupit? myslim okrem sportsdirect a tej stranky co je na cz oficialnych...

Reagovat
kiwwi

@MikelArteta08: Love this: The Arsenal paid £25m for Sagna, Koscielny & Vermaelen. Abramovich paid £23m for David Luiz #WengerIsAGenius

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Jinak...teď zní ještě vtipnějc, že tu byl po prvních pěti jarních kolech Luiz všemi modráky svorně pasován na posilu zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový přesný opak Koscielného

Reagovat
fantomas

Skoda, ze byl herbage o tenhle progres ochuzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, to by tady byl samej Lauránt.

Reagovat
j_mrazik

Protože dal ten hezkej gól z voleje.

Reagovat
kiwwi

a hned v dalsom zapase horel

Reagovat
fantomas

No je fakt, že první dva zápasy se mu fakt povedly...

Reagovat
j_mrazik

První dojem je prostě neskutečně důležitej.

Reagovat
Godwinson

Vždyť měl vstup jako hrom a talentu má víc než .... no ... nic. Extra zastávat se ho nechci, ale ...

Reagovat
fantomas

Jj, vstup...těch pět zápasů. Ono je taky absurdní snažit se hledat posilu jara už někdy na přelomu února a března.

Reagovat
Godwinson

Vstup bych hodnotil výborně celkově, vzhledem k tomu odkud přišel. Celkově mu to samozřejmě uškodilo, bych řekl, navíc osobně bych preferoval výkony na hřišti a ne každý týden video na youtube, jak za někým vyřechtaný stojí, ale jeho problém. A aktuálně hodnotit některého obránce samozřejmě nelze, jsem na něj zvědav do budoucna :)

Reagovat
minoLFC

že by ti traja boli nejaká výhra....

Reagovat
fantomas

No to momentalne nepochybne sou! V porovnani s jednim Luizem tisiciprocentne.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem cekal,ze se nenajde rejpal

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší pravý bek PL, jeden z troch najlepších stopérov PL a hráč, ktorý sa tak rýchlo zlepšuje, že môže byť aj najlepší stopér PL, je nič moc?

Reagovat
smazaný uživatel

No nejlepsi asi uplne ne,jelikoz porad je tu i Richards s Johnsonem,kteri maji taky sve kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

nech majú, čo majp, Sagna je najlepší nech si každý hovorí, čo chce.

Reagovat
smazaný uživatel

*majú.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu te,ale troska objektivity by neskodila.Kazdy z tech tri ma neco jinyho,tudiz ja osobne nedokazu vyzdvihnout pouze jednoho.Kazdopadne se Le Baca uz nemuzu dockat asi jako kazdy z nas fans...

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson je úplne ale úplne mimo, a Richardsovi sa podarilo štvrť sezóny, na to aby som ho tam zaradil, by toho musel predviesť viac, to už potom skôr Jones.

Reagovat
fantomas

Richards nad Bacem ale asi vážně bude, 1/4 roku je přeháňka jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ctvrt sezony

Reagovat
smazaný uživatel

omg..

Reagovat
fantomas

Však já taky řikám, že to je blbost. Hergot, dávejte si bacha, na koho reagujete furt. Tohle se mi za poslední dva dny stává snad už potřetí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja si to uvedomil, proto to "omg"

Reagovat
fantomas

Jo, nebyl sem si jistej, jestli ses ještě dodatečně nesnažil zdůraznit ten nesouhlas.

Reagovat
fantomas

Johnson??

Reagovat
cristiano.K.

co se týče bránění je mimo nebo se směješ tomu,že ho vůbec zmínil?

Reagovat
fantomas

No směju se tomu, že by snad měl bejt lepší než Sagna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nerikal ze je nekdo z nich lepsi nez ten druhy ci treti.

Reagovat
cristiano.K.

to chápu

Reagovat
minoLFC

ako vtip dobre....

Reagovat
smazaný uživatel

pre scousera všetko.

Reagovat
minoLFC

Sagna nieje najlepsi pravy bek PL, Koscielny vyborny ale medzi troch nepatri, Verma skoro nehra nieje co hodnotit zatial....a smiat sa gunners s tym poctom obdrzanych golov obrane chelsea...

Reagovat
fantomas

V posledních kolech máme spolu s MU a City nejlepší obranu v lize.

Reagovat
vladis271

no, ale smeješ sa Johnsonovi, ktorý je súčasťou najlepšej obrany ligy

Reagovat
fantomas

Jen teoreticky nejlepší. A její součástí je navíc kolik kol? Dvě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kto je teda najlepší RB? Váš Johnson? Medzi Top3 je Verminator, to dokázal za jednu celú sezónu.

Reagovat
minoLFC

nie Richards, a ze pre dvoma rokmi hral Vermdobre? co to ma so sucasnostou?

Reagovat
herbage

herbage 20.11.2011 17:51

Jinak "nejlepší stoper pod sluncem" David Luiz je dneska slušně na prášky. Takový 2,5x levnější Laurent Koscielny mu letos ukazuje, jak má hrát stoper světové extratřídy

Artetat je vždy o krok pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v Q&A som to nenašiel, tak sa opýtam tu: ak nevyužijem free transfer v jednom týždni, presunie sa mi aj na ďalší a mám 2, alebo nie?

Reagovat
kiwwi

ano, ale kumuluje sa to len do 2

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hrajete tu nekdo FIFA 12 ultimate team?

Reagovat
vladis271

Prestupový kolotoč sa pomaly rozbieha. Liverpool vraj prejavil záujem o krídelníka Swansea Nathan Dyera

Toho by som bral...z mancs si robil dobrý deň.

Reagovat
fantomas

Vždyť poztrácel 90 ze 100 balonů. Poslední dobou je pro Swans spíš přítěží. Jak sem ho viděl ze začátku, líbil se mi, teď už ho vnímám spíš jako individualistu, kterej v žádnym případě nemá na klub jako LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas nejake informace o posilach co chysta AW?Diky

Reagovat
vodka

v zimě Wenger, ani Ferguson spíš neposilují, jsou jenom výjimky, kdy nutně potřebují někoho zastoupit, nebo se jim výrazně nedaří a je potřeba mladá krev

Reagovat
fantomas

Neřekl bych, že se něco chystá. Maximálně se bude pružně reagovat (snad) na odchody...(Chamakh, Aršavin, Bendtner se taky asi bude řešit až v létě)

Reagovat
fantomas

Ale ani ty odchody nevypadaj pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky obema za reakci.Kazdopadne Arsha by asi mel odejit,u nas mu uz moc psenka nekvete.Asi budu za snilka,ale doufam,ze nahrada na Arshavina bude Hazard,klidne az v lete,ale hlavne at ho AW privede,je to moje vysvena posila i kdyz je pravdou,ze by jsme meli spise posilit na jinych postech jako treba poridit nahradu za pripadne zraneneho Robina,jelikoz jsem toho nazoru,ze Park je spise kridelni hrac.

Reagovat
j_mrazik

Za Ł15mio.

Reagovat
kiwwi

dalsi priemerak do party

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

jj taky bych ho bral,mám ho v top 5 krajních záložníků

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Nech je. Je to ideální nákup pro Kennyho. Je to angličan a je nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

*jako možný posil. Agbonlahor,Hoillet,Hazard,Dyer + někdo mi vypadl

Reagovat
smazaný uživatel

Hoilett dejme tomu. Hazard je podle mě nereálnej bych řek. Ostatní bych nechtěl a hlavně bych se poohlídl mimo anglii.

Reagovat
cristiano.K.

dej své tipy na krajní záložníky Hazard reálnej je,ale pálka bude hrozná. A. Johnsona bych si přál,ale ten je nereálnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Top5 záložníkov Swansea?

Reagovat
fantomas

Když už Swans, tak Allen (pro toho mám vůbec slabost a na top10 tým má skoro už teď), a vůbec celej ten jejich střed s Brittonem a Gowerem. To je trojka sympaťáků.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám veľké medzery u Swans a Norwichu, polku hráčov z tých tímov vôbec nepoznám.

Reagovat
fantomas

To je skoda, zrovna dva tak zajimavy tymy.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Bych radši snad i nějaký křídlo z champu než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

strašný sólista...

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

to byli Nani s Ronaldem původně taky

Reagovat
fantomas

Jenže on svym sólovánim neustále zajebává jednu akci za druhou, to je trochu něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

@jackwilshere has more followers than the Twitter pages of Tottenham, Chelsea and Man City combined! #onemillion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

@WayneRooney has more followers than the Twitter pages of Tottenham, Chelsea, Man City and @jackwilshere combined! #twomillions

Reagovat
C0br

A co na to Cristiano.

Reagovat
kiwwi

pssst

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

co je to za fake

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim.

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi to, alebo hráva Tottenham skoro stále v druhý alebo tretí hrací deň?

Reagovat
kiwwi

nezda, ale je to los

Reagovat
fantomas

Nezdá, jen dvakrát sobota, dvakrát pondělí a jinak samý neděle.

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Tak je to i tím, že ve čtvrtky hrají EL, tím pádem hrají většinou v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

u Stoky som si to nevšimol, ale neviem, nesledujem to moc, len toto som všimol.

Reagovat
nemamvasrad

2200. pro Arsenal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Spurs in pole position for Amauri - tak to bych se smál

Reagovat
herbage

směj se, ale pak přivedou Cahilla, Verthongena či Podolského a budou se smát oni

Reagovat
fantomas

Proto píšu "bych" a ne "směju se"...

Reagovat
smazaný uživatel

S Verthongenem nestras.Jeden z TOP evropskych stoperu...U nich bych ho videl velmi nerad...

Reagovat
niflheim

2222. za pivo

Reagovat
Infi

Tottenham ftw

Reagovat
fantomas

Dneska jim asi taky přeju. Ať mi už ten McLeish zmizne z očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

RTF

Reagovat
kiwwi

rtfm ked uz tak

Reagovat
smazaný uživatel

mi vypadlo no

Reagovat
Wat

Aha.

Reagovat
Wat

RTFM.

Reagovat
smazaný uživatel

read that fucking manual?

rush that fucking monkey?

rob that fat man?

Reagovat
Wat

První.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, favorizoval som opicu.

Reagovat
fantomas

For the win.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mi jasný, já jen, jestli si nespletl zkratky, protože jsme prostě válec.

Reagovat
Infi

Nespletl, Tottenham má sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si nějak moc jistej výhrou, to je špatný znamení.

Reagovat
kiwwi

ja davam na tiket X alebo nejdem nejaky vhodny AH

Reagovat
Counter

úžasné

Reagovat
kiwwi

Spurs XI: Friedel, Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto, Lennon, Parker, Modric, Bale, Van der Vaart, Adebayor.

Reagovat
kiwwi

#AVFC team: Given, King Carlos, Dunne, Collins, Warnock, Hutton, Petrov, Herd, Heskey, Gabby and Bent

Reagovat
kiwwi

5 obrancov...to zas bude zaparkovany autobus

Reagovat
smazaný uživatel

King Carlos to je Cuellar?

Reagovat
kiwwi

asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neskutocna sila v tej zakladnej 11ke...to vam normalne zavidim...keby ste sa vyjebali na vsetky pohare, tak kludne mozete ist na titul

Reagovat
smazaný uživatel

no tak poháry stejně hrajou mladí

Reagovat
kiwwi

cim budete postupovat v poharoch dalej, tym silnejsie 11ky to budu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Kingovi ještě Dawse a bude to ok. ale zase Kaboul dnes a Kaboul před dvěma lety, to je obrovskej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

JD zase na lávce Fakt jsem doufal, že rafa dostane voraz a JD si dá hattrick :-( Takhle bude Harry rafu grilovat dokud se na dva měsíce nevyšachuje a pak tam lupne frustrovaneho JD...chjo

Reagovat
fantomas

Aston Villa have not won a top flight match on November 21st for 80 years since beating Birmingham 3-2 in 1931. Eight matches since.

Reagovat
kiwwi

a ani dnes nemaju sancu...ale aj tak som dal na nich AH +1

Reagovat
Bayern +

Nejlepší je stejně Yakubu. Novinář: " Úprimně, dotkl ses balonu?" Yakubu: "Já nevím, ale chtěl jsem se!"

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

vsak povedal ze si mysli, ze nie

Reagovat
Bayern +

Pak ano, ale první věta zněla přesně takto.

Reagovat
Side

Ekotto

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dernel

Reagovat
fantomas

Co uděláál?

Reagovat
Side

On nic, ale jeho kadeřník mu na hlavě udělal něco strašnýho

Reagovat
fantomas

Aha, já měl pocit, že už sem ho takle viděl někdy...

Reagovat
kiwwi

there is something wrong with his head

Reagovat
Nikikrew

Dnes prvy krat v zivote fandim Sp**s. Tak dufam, ze ma nesklamu a vyhraju

Reagovat
Erdovec

Kaboul

Reagovat
Erdovec

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

a že se musí trefit lempl, kterej ani nezpracoval v průběhu zápasu nahrávku

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu ne ?

Reagovat
fantomas

Fuu AV se nechytá, to může skončit debaklem..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Eman

Reagovat
Rudy

Zatim to vypada na pekny zapas. Nuzky super

Reagovat
smazaný uživatel

Ekkotovo háro

Reagovat
niflheim

Hmm...a já musím dělat debilní video do školy

Reagovat
Bayern +

OT: když jsme už tady, terry, snad se nenaštvěš, když tvůj článek o AVB použiji jako řečnický projev ve škole ?

Reagovat
fantomas

Ježiši, ten Herd. Chápu, že je Movember, ale lidi, co pak s knírkem vypadaj jak důstojníci Gestapa, by se fakt podobný tradice účastnit neměli...

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej práskač

Reagovat
smazaný uživatel

"vyfoť a zabij práskače"

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda To by mohl být nádherný gól a dvojitý zápis do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

A vice versa.

Reagovat
Godwinson

Jak hraje aktuálně (v poslední době) Ekotto?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti asi nikdo neřekne. Jeho výkony nejsou přes ty jeho vlasy vidět.

Reagovat
JozkokozleJ

Tiez by ma to zaujimalo, lebo dnes hraje paradne. Teda preverovane su jeho ofenzivne schopnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje pořád vysoký standard, jen občas proběhne nějaká ta "ekkotovka", jakože zcela nepochopitelně neuklidí míč, ale skusí kličku, nebo těžkou přihru kterou pojebe, nebo nakopne ve vápně balón 50 metrů nad sebe a nechá ho spadnout zase do vápna,....

Reagovat
Godwinson

Mě to zajímalo jen z toho pohledu, že Kamerun má aktuálně skvostné levé beky, tak zda-li ho mezi ně mohu počítat.

Reagovat
Erdovec

to byl gol

Reagovat
Rudy

to jo trochu to obrana podelala

Reagovat
fantomas

Ťulpas Dunne.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já že Hutton

Reagovat
fantomas

Prašť jako uhoď...

Reagovat
fantomas

A ES řiká Collins.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

I Sky Sports, takže...Collins.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já že Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

There's only one allan hutton

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív vyndám z fanty van Persieho, kterej pak začne řádit, mimulej tejden vyleju Adeho a on se rozstřílí. Jděte se už vážně vysrat, kanonýři.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu dnes vzal kapitánskou pásku a dal jsem ji baleovi

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně ne tu jsem vzal Rafovi, tak nic...

Reagovat
kiwwi

len mne sa zdalo ze Bale si zasa skocil klasicku "bejlovku"

Reagovat
fantomas

10 - Aston Villa will play with 10 right-backs in the second half to try and stop Gareth Bale.

No je to fakt fascinující...pravá strana Cuellar-Hutton je vskutku výkvět technických dovedností, ve středu kopáč Herd a Petrov, kterej se s tvorbou hry nikdy nepřetrh. Na levym křídle nejčastějc brání Heskey. Agbonlahor je tak nějak všude, Bent nikde. Co s tim chce ten moula jako hrát? Taky že dopředu se AV dostane jen po individuálních chybách soupeře, kterých není moc a ona je ještě ani adekvátně využívat nezvládá.

Jinak je fascinující, jak rychle se Spurs zbavili závislosti na Modrićovi, co se efektivity útočení týče. Dneska fakt jen rozděluje balony do stran, do ničeho se moc nepouští, dokonce často operuje až pod Parkerem. A stejně to klape.

Reagovat
Erdovec

tiket zatím vypadá dobře tak Spurs to už neposrat a Capitals v noci vyhrát a 650,- bude doma

Reagovat
smazaný uživatel

Z poslednych 10 zapasov sme 8 prehrali, ci sa chytia na Phoenixe tazko povedat, ale momentalne by som na nich nepodaval..

Reagovat
niflheim

Tak aspoň moje fanta nebude tak tragická ... příště Moneyho rovnou hodím jako kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
Rudy

Skoda treba ten hattrick jeste zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně škoda že nenahrál baleovi...mohlo být po zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No Tottenham player has scored a PL hat-trick since Jermain Defoe's Premier League record equalling five goals against Wigan in Nov 2009

Bohužel, je to prokletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super,Super Scott!

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej

Reagovat
soukup

Villa vůbec nestíhá

Reagovat
fantomas

Je uplně tragická. Hlavně za stavu 0:2 je i Bent staženej nákých 5-10 metrů do vlastní půlky, to je šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si jenom říkám, že ten kdo vede Villu je pravděpodobně nastrčený zrádce z Birmingham City, jinak do takového klubu s takovými hráči přivést Mcleishe nemá smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Berdych hraje zatim skvele!Doufam,ze zvladne i 2. set Pojdme!

Reagovat
fantomas

Teď skvělej popěvek! Fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej myslíš?

Reagovat
fantomas

To já nepoznáám...ale prostě ticho, celej staďák "recitoval" a na závěr se začalo tleskat a dostalo to větší rytmus. Fakt dobrej týmovej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bude Spurs go marching in.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs go marchin' in!

Reagovat
smazaný uživatel

Každozápasová klasika.

Reagovat
kiwwi

vela ineho toho nenaspievate, ale toto mate zmaknute paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba glory glory si moc nemůžeme dovolit.

Reagovat
kiwwi

vsak prave to v repertoari mate

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, ale moc důvodu to zpívat neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se naposled hrálo v pondělí na WHL?

Reagovat
smazaný uživatel

S United ve 2. kole.

Reagovat
kiwwi

na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Detail

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich víc, jenom tohle řve fakt celý staďák...a pak ty jednoduché pokřiky, ale když se zaposloucháš tak z Park Lane je pořád slyšet zpěv...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurwa nebýt těch posraných ropáků tak jdeme na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Parker je famózny

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup léta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JD!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain Defoe, is a yido!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam neskutečně vidět ta týmová pohoda, která tam teď momentálně zaplaťpánbůh je taková, až se mi to zdá už moc ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Je radost na to koukat! Např, vloni to byla v přesně těchhle zápasech, kdy se protivníci jen kroutili na vlastní půlce neskutečná křeč. Letos je vidět, že hned od začátku si hráči strašně věří, že je prostě sejmem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, serou mě navíc City, letos jsme mohli bejt top of the league.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh koukni o cca 10 komentů výš

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, jsem zpomalenej.

Reagovat
Maresma

Spurs maj tu zalohu neskutecne silnou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude jeste velmi zajimavy hon za poharovymi posty.Dlouho to nebylo tak nabity...

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Berdychu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele