Serie A - preview 12. kola

19.11.2011, 09:57, aktualizováno 20.11.2011, 08:29
Previews
Bologna s Cesenou se utkají krátce po poledni, pořádně sledované však budou až duely Juventusu s Palermem a Parmy s Udinese, v nichž se mohou měnit pozice na čele tabulky. Hraje se také v Janově, Catanii a Sieně, kolo pak zakončí večerní duel mezi AS Řím a Lecce...
Bologna FC - AC Cesena  (neděle 12:30)
Na první pohled nudný zápas, jehož přímými účastníky budou domácí Bologna a hostující Cesena. Na druhou stranu, oba týmy touží po třech bodech, které nutně potřebují a tak bude zápas velmi vyhecovaný.

Stefano Piolo, coby trenér domácí Bologně, strávil reprezentační pauzu nejspíš tím, že se snažil pozvednout sebevědomí i ducha svého týmu, který vinou zranění i špatných výsledků dlí na nelichotivém šestnáctém místě tabulky. Celý tým se ale snaží držet pospolu s vědomím, že právě týmový duch a spolupráce postavená na výkonu jednotlivců mohou být klíčem k záchraně. K tomu přispívá i generální ředitel Roberto Zanzi, který ochotně přislíbil trenérovi, že se nepokusí v zimním přestupovém oknu prodat žádného důležitého hráče a uklidnil tak mnoho fanoušků, obávajících se ztráty například mladého Ramiréze.

Jak trenér Pioli, tak prezident klubu Albano Guaraldi věří, že právě podpora fanoušků by mohla hrát další klíčovou roli v atmosféře v týmu a následných výsledcích, přímo se odrážejících v herním projevu. A proti komu by mohla Bologna získat body snáze, než proti poslední Ceseně?

Problémy Ceseny netvoří jen špatné výsledky, ale především nekázeň a špatný přístup trenéra. Nový muž u kormidla posledního týmu, Daniele Arrigoni, přiznává, že nemá své hráče úplně pod kontrolou a je pro něj tudíž velmi těžké své svěřence správně připravit. Jeho předchůdce Giampaolo byl propuštěn kvůli špatným výsledkům, hernímu projevu Ceseny i situaci v šatně. Napraví tuto situaci Arrigoni?

Fanošci dokonce začali používat transparenty, na nichž ukazují, že současní hráči nejsou hodni nosit dres jejich milovaného klubu, nebo že klubu neodevzdávají maximum. Na podobné notě se nese také projev trenéra Arrigoniho před klíčovým utkáním.

"Každý mluví o výhře. Ale já mluvím o správném přístupu. Když začnete u toho, tak výsledky dříve či později přijdou. Máme mnoho práce, hodně důvodů ke zlepšení a víme to. Venku musíme získat co nejvíce možných bodů a stále ještě máme před sebou 28 utkání," říká trenér.

Sedm bodů a 88 kilometrů právě dělí oba účastníky dění. Výsledek může napovědět mnohé o budoucnosti trenérů i klubů samotných. Už tato další hra ukáže, jak velký je opravdový rozdíl.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Cherubin, Morleo - Perez, Mudingayi, Pulzetti - Ramiréz - Di Vaio, Acquafresca
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Lauro - Ceccarelli, Guana, Parolo - Candreva - Malonga, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.93 - 3.25 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Znovu nastartovat vítěznou sérii se pokusí Catania, která doma vyzve zatím podprůměrné Chievo. Pro Sicilany svědčí i fakt, že na domácím stadionu Angela Massimina letos ještě neprohráli, naopak Chievo ještě nedokázalo venku vyhrát.

Hodně rychle zapomenout bude chtít Catania na poslední ligové utkání v Miláně. Svěřenci trenéra Vincezna Montelly prohráli s obhájcem prvenství drtivě 4:0 a přišli o šestizápasovou neporazitelnost. Elefanti se ale poučili z chyb a jsou připravěni získat tři body proti Chievu. "Mí hráči hodně trénovali a už se všichni těšíme na nedělní zápas. Hrajeme doma a myslím, že získáme dobrý výsledek," stručně prohlásil trenér Vincenzo Montella.

Poněkud opačně si zatím vede Chievo. To narozdíl od Catanie naposledy vyhrálo, ovšem stalo se tak po dlouhých pěti kolech. Zápas se stal osudným trenéru Fiorentiny Sinišu Mihajlovičovi, jenž byl po porážce ve Veroně z týmu odvolán. "Chtěli jsme a potřebovali jsme vyhrát. Proti Fiorentině jsme udělali dobrý krok, musíme v této práci pokračovat. Chtěl bych vidět v Catanii růst mého týmu," prohlásil trenér Domenico Di Carlo. Fly Donkeys to ale budou mít složité, Catania hraje doma velmi dobře - ještě tu neprohrála, naopak Chievo venku ještě nevyhrálo.

"Musíme tento negativní trend ve venkovních zápasech změnit a to hned v neděli. Catania stejně jako my bojuje o záchranu, budeme muset proti nim ukázat naší skutečnou hodnotu," zakončil Di Carlo.

Elefanti budou bez zraněného Suaza a Izca. Vykartovaný je Lanzafame a tedy i on nebude k dispozici. V táboře hostí je situace stejná, i zde bude scházet trio fotbalistů, konkrétně Sardo, Morero a Cruzado.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Bellusci, Spolli, Legrottaglie, Marchese - Almiron, Lodi, Delvecchio - Bergessio, Gomez
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Mandelli, Jokič - Luciano, Rigoni, Hetemaj - Sammarco - Pellissier, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.20 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Novara Calcio  (neděle 15:00)
Novaře by se body po reprezentační pauze hodily jako sůl, nicméně jelikož jede na Marassi, nemůže očekávat vůbec nic jednoduchého. A to ani v případě, že se možná Janovu příliš nedaří. Doma totiž zůstávají Grifové letos stále neporaženi.

Šňůru domácí neporazitelnosti sice mohl Janovu před reprezentační přestávkou překazit Inter, jenže povodně, které zasáhly Janov, utkání přesunuly. Tím pádem jdou Grifové do zápasu s Novarou po prohře ve Fiorentině.

Abychom se ale ještě vrátili k povodním - ty si totiž vyžádali šest obětí, načež v Janově okamžitě zareagovali. Oba městské kluby, Janov a Sampdoria, chystají poskládat tým, který se střetne s Manchesterem City Roberta Manciniho a výtěžek půjde právě na pomoc obětem této tragédie.

Alberto Malesani teď ale určitě nemyslí na nic jiného než duel s Novarou, který potřebuje vyhrát. Se štěstím sice Janov dokázal porazit AS Řím, jenže následný zápas ve Florencii ho rychle vrátil na zem a pět bodů ze šesti zápasů hovoří za vše.

Proti Novaře ale budou domácí favoritem. Nováček soutěže se trápí, na předposledním místě má sedm bodů, když nedokázal už sedm zápasů v řadě zvítězit. Nade vším ovšem ční statistika o čistých štítech - Novara totiž letos ještě čisté konto nedokázal udržet ani jednou.

Po zápase s Novarou vyprší čtyřzápasový trest Kakhovi Kaladzemu, v neděli ovšem ještě nastoupit nemůže. Zraněný je Zé Eduardo. Hosté přijedou bez vykartovaného Porcariho. Zranění do hry nevpustí Paciho, Morimota, Ujkaniho a Lisuzza.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Moretti, Antonelli - Rossi, Veloso, Kucka - Merkel - Caracciolo, Palacio
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Dellafiore, Centurioni, Gemiti - Marianini, Radovanovič, Rigoni - Mazzarani - Rubino, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Šlágrem nedělního programu Serie A bude jednoznačně utkání Juventusu s Palermem. Bianconeri bojují o samotné čelo ligy, a proto by neměli zaváhat, avšak pozor, Sicilané vyhráli z posledních čtyř vzájemných utkání všechna! Mimo to, bude Stará dáma hájit prozatimní neporazitelnost.

Jen zásluhou odloženého kola patří Juventusu až čtvrtá příčka s dvou bodovou ztrátou na vedoucí Udinese. Turínský klub naposledy sehrál ligové utkání 29. října a z Milána si odvezl výhru 2:1 proti Interu v Derby D’Italia. Od té doby už ostřejší zápas nehrál, jak bylo řečeno, na vině byl odložený zápas a také reprezentační přestávka. Nyní je Juve připraveno znovu bojovat o nejvyšší pozice, doma hostí nevyzpytatelné Palermo.

"Palermo hraje proti nám vždy dobře. Je to tým, který nám může stížit život. V posledních letech mělo navrch a já jsem nezapomněl naše dvě porážky proti němu v minulé sezoně. Jsem si jistý, že bude chtít výsledky zopakovat," varoval před sílou sicilského celku reprezentační obránce Giorgio Chiellini.

Stejnou pokoru a respekt k týmu chová i trenér Palerma Devis Mangia. "Juve má skvělý tým s mnoha významnými hráči. Musíme hrát jako tým a běhat více než Juventus. Ukázat více agresivity ve venkovních zápasech, věřím, že to mí hráči v neděli ukáží," neztrácí naději Mangia. Jeho Palermo naposledy vyhrálo 3:1 nad Boloňou a okupuje "tradiční" pátou příčku.

Výhodou trenéra Antonia Conteho je, že bude mít do zápasu kompletní kádr. Zraněný je sice Manninger, ale vzhledem k dobrému zdravotnímu stavu Buffona se neočekávalo, že by se postavil do branky od úvodní minuty. Dramatická situace není ani v Palermu, kde chybějí Pinilla a Hernandez.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Marchisio, Pirlo - Pepe, Vidal, Vučinič - Matri
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Tzorvas - Pisano, Silvestre, Cetto, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Barreto - Miccoli, Zahavi - Iličič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.15 - 8.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Hájit vedoucí pozici v tomto kole bude na stadionu Ennio Tardini Udinese Calcio. Svěřence Francesca Guidolina nečeká nic snadného, Parma je před vlastními diváky silná a v tomto souboji se netají, že chce získat všechny tři body.

Parma zatím nemůže najít optimální formu a po poslední porážce s Laziem jí patří až patnáctá pozice. Vyrovnanost výkonů, to je doposud největší problém Gialloblu. Čtyři vítězné zápasy, šest porážek a žádná remíza, to je zatím málo. Severoitalský celek ted přivítá vedoucí Udinese.

"Hodně jsem přemýšlel o tomto zápasu. Udinese si zasluhuje být v horní části tabulky a my musíme hodně tvrdě pracovat, abychom ho zarazili. Nebude to snadný úkol. Chceme se co nejrychleji vrátit na vítěznou vlnu a v neděli pro to uděláme cokoliv," rozpovídal se záložník Parmy Massimo Gobbi.

Ačkoliv je postavení obou týmů v tabulce odlišné, Udinese nehodlá vůbec nic podcenit. "Bude to těžký zápas. Nesmíme zapomenout, že jsme v minulé sezoně ztratili s Parmou šest bodů. Má silný tým, budeme se muset soustředit od začátku do konce a získat domů tři body. Samozřejmě chceme udržet naše současné postavení, ale víme, že to bude těžké, kord když máme v zádech Lazio, Milán a Juventus," nechal se slyšet Francesco Guidolin.

Udinese má zasebou dva domácí vítězné duely s Palermem (1:0) a se Sienou (2:1) a teď by si rádo přivezlo body z Parmy. Domácím bude chybět kanonýr Floccari a Modesto. Vážnější potíže nemá ani trenér Guidolin, ten do souboje s Parmou nemůže využít služeb zraněného Barreta.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Biabiany, Galloppa, Morrone, Valiani - Giovinco - Pellè
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Badu, Pinzi, Asamoah, Pasquale - Floro Flores - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.05 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Hodně zajímavý duel se uskuteční v hlavním městě Toskánska Sieně. Na Stadio Artemio Franchi zavítá Atalanta a jen málokdo by si před sezonou pomyslel, že to bude souboj o první polovinu tabulky.

Po čtyřech zápasech bez porážky Siena padla! Výsledkem 1:2 nestačila na vedoucí Udinese. Bianconeri sehráli vyrovnanou partii, na stadionu Friuli jim ale scházelo větší štěstí. Přesto zatím musejí být v Sieně všichni spokojeni. Aktuální devátá příčka se po postupu ze Serie B přeci jenom neočekávala. O další body budou domácí usilovat proti spolupostupujícímu z nižší soutěže - Atalantě.

"Pokusíme se zopakovat dobré výkony z domácího prostředí. Doma hrajeme dobře, ale teď nás čeká obtížný soupeř. Atalanta je ve skvělé formě, měli výborný vstup do sezony," varoval před sílou soupeře obránce Sieny Luca Rossetini.

Atalanta je totiž na tom podobně jako Siena, ne-li ještě lépe. Nebýt bodového odečtu, byli by Nerazzurri na pátém místě, takhle se ale musejí spokojit i tak s dobrým jedenáctým místem. Hosté se po porážce s Boloňou rychle otřepali a hned v následujícím kole udolali Cagliari 1:0.

Černobílí nastoupí bez zkušeného Vergassoly, dále Grossiho a Calaia. Absence Calaia se jeví jako nejvážnější problém, vždyť Calaió je je nejlpším útočník Sieny! Na druhé straně je situace ještě o něco složitější, ke zraněné dvojici Brighi - Bellini se přidávají karetní hříšnící Doni, A. Masiello a Cigarini. V případě posledních dvou jmenovaných se jedná o jednozápasové tresty.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkič - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Gonzalez, Destro
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Capelli, Lucchini, Peluso - Schelotto, Carmona, Padoin, Bonaventura - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - US Lecce  (neděle 20:45)
Mnoho mladých hráčů AS v minulosti hostovalo právě v Lecce, oba kluby chovají vzájemné sympatie, to vše ale půjde v posledním utkání tohoto kola stranou. Nastává boj o tři body.

Když se tyto týmy potkaly v minulé sezoně, AS vyhrálo 2:0. Jeden gól zaznamenal obránce Burdisso, druhý zásah přidal Černohorec Mirko Vučinič. Ani jeden ze střelců ale k dispozici není, Vučinič střílí branky za Juventus Turín, Burdisso utrpěl na reprezentačním srazu v utkání s Kolumbií nepříjemné zranění a až osm měsíců by mohl absentovat. Myšlenky všech Římanů se tedy upínají nejen k jeho zdravotnímu stavu, ale také k příštímu utkání s lídrem tabulky, Udinese.

Po přestoupivším Vučiničovi dostal hrotovou 'devítku' na svá záda Daniel Pablo Osvaldo, nová posila ze Španělska. Střílení branek se mu na poměry svého týmu zatím daří, míč poslal za záda brankářů už pětkrát, což neuniklo pozornosti trenéra Prandelliho, jež ho povolal do národního týmu pro přátelská utkání.

AS chce svou hodnotu a potenciál naplno rozvinout, neboť se mu v minulých utkáních nedařilo. Nejprve prohrál smolně utkání Derby della Capitale, poté přišla porážka od Janova a v neposlední řadě sehráli Římané prohraný, i když krásný zápas s milánským AC. Teď je tedy potřeba opět vítězit.

Lecce se nachází v sestupové zóně, což rozhodně nesplňuje plány před sezonou. Pro trenéra Di Francesca to bude velký test a AS rozhodně nebude snadným protivníkem. Jediný bod, který dokázalo Lecce doma získat, se datuje do desátého kola, kdy mu podlehla Novara. Lecce se daří spíše na hřištích soupeřů, dokázalo vyhrát už dvakrát, nejprve zvítězilo v utkání s Bolognou, poté si poradilo s Cesenou. Teď ale tým trenéra Di Francesca čeká zvučnější soupeř.

Oba týmy mají stejné přezdívky díky barvám svých domácích dresů, tedy 'Giallorossi'. Který z nich bude slavit po závěrečném hvizdu? A prosadí se vracející se legenda jménem Francesco Totti?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Kjaer, Heinze, Josè Angel - Pjanič, De Rossi, Gago - Totti - Bojan, Osvaldo
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Tomovič, Esposito, Brivio - Strasser, Grossmüller - Cuadrado, Bertolacci, Olivera - Corvia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.50 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Inter Milán, velký italský šampion posledních několika let, se od začátku sezony musel přizpůsobit už druhému trenérovi. Ani stratégovi Ranierimu se ale nedaří tak, jak by si představoval. Změní se to v zápase proti Cagliari?

Milánský velkoklub zažívá před zápasem s Cagliari něco zvláštního, v tabulce jsou hráči sardinského týmu před věhlasnými 'Nerazzurri'. O to větší motivaci mají oba týmy a před diváky se bude odehrávat jistě velký zápas.

Hráči dobře vědí, že cokoli jiného, než výhra, by je mohlo poslat do zóny sestupu. A protože to jsou příčky oproti původním plánům zcela opačné, je jasné, že celý tým bude v následujících zápasech dělat vše proto, aby je příští rok Liga mistrů neminula. Mimo jiné pouhá dvě vítězství přisoudila milánskému gigantu osm bodů a stav tohoto výsledku si dobře uvědomuje i trenér Ranieri.

"Po dobu reprezentační přestávky pracujeme velmi dobře," míní trenér. "Zítra očekáváme výhru a vzestup tabulkou."

'Nerazzurri' nyní ztrácejí hrozivých třináct bodů na lídra tabulky, celek Udinese, ale podle trenéra je to něco, s čím se dá ještě mnohé udělat.

"Samozřejmě, nyní ztrácíme hodně, ale jsem si jistý, že se nakonec ještě můžeme zapojit do boj o titul. Byl by to neuvěřitelný úspěch, kdybychom to zvládli. Víme, že tohle je zvláštní sezona, plná zvratů a stát se může cokoli. Dokud je to ještě možné, naším jediným cílem je dostat se do boje o Scudetto a v to budeme do poslední chvíle doufat."

Sardinský celek má nového trenéra, Massima Ficcadentiho nahradil italskou první ligou protřelý Davide Ballardini, který se tak stal již třetím trenérem Cagliari od začátku nového ročníku.

Cagliari nedokázalo sebrat všechny tři body již od druhého října, na což Ficcadenti doplatil. Ostrované se nyní nacházejí na desáté pozici, což po skvělém startu není nejlepší vizitkou.

"Bude to pro nás velmi těžký test," je přesvědčen obránce Gabriele Perico. "Ale na hřiště přicházíme ve stejné pozici, jako protivník. Stejně jako Inter potřebujeme tři body a budeme bojovat, abychom domů přijeli s dobrým výsledkem," uzavírá obránce.

Dvě nepříjemná zranění budou limitovat snahy Pericova týmu na vítězství, mimo hru budou obránce Astori a záložník Andrea Cossu. Interu chybí Lucio, Nagatomo, Julio Cesar, Muntari, Maicon a Forlán. Zvládne favorit svou úlohu i bez těchto hráčů?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Jonathan, Samuel, Ranocchia, Zanetti - Cambiasso, Motta, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Zárate
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Ekdal - Nené, Thiago Ribeiro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (sobota 20:45)
Těžký úkol čeká na obhájce prvenství AC Milán. Rossoneri zajíždějí na horkou půdu Fiorentiny, a ačkoliv se jim proti tomuto soupeři daří, nemají nic jistého. Zvláště když domácí vyměnili trenéra - Violu povede zkušený Delio Rossi.

Na stadionu Artemia Franchiho zahajují nové období, totiž období pod novým trenérem Deliem Rossim. Ten na lavičce ambiciózní Violy vystřídal Sinišu Mihajloviče, jemuž se staly osudným nepříznivé výsledky a fakt, že za celou dobu působení nedokázal s týmem dosáhnout výraznějšího úspěchu, prakticky nedokázal navázat na práci jeho předchůdce Cesara Prandelliho. Delio Rossi je zkušený trenér a podle vedení by to mělo týmu prospět, jeho samotného však nečeká vůbec snadná práce, ve své premiéře totiž jeho tým přivítá protivníka nejsilnějšího - AC Milán.

"AC Milán je ve skvělé formě a bude obtížné je zastavit. Nicméně budeme se co nejvíce snažit, abychom doma získali co nejlepší výsledek," prohlásil Delio Rossi.

Podobně se vyjádřil i trenérský protějšek na lavičce AC. "Budeme muset hrát velký zápas, abychom si odvezli pozitivní výsledek. Čelit týmu, který vede Rossi je vždy obtížné. Musíme si uvědomit, že tým bude mít novou motivaci stejně jako nové herní metody, musíme být připraveni," varuje před "novou" Fiorentinou trenér Massimiliano Allgeri. Jeho svěřenci nemají na Delia Rossiho zrovna dobré vzpomínky, Palermo pod jeho vedením uštědřilo Milánu nejednu lekci a nový kouč se o to samé pokusí s Fiorentinou.

Forma je jednoznačně na straně Milána, ten v lize neztratil bod už pět utkání v řadě, naposledy si jasně poradil s Catanií 4:0. Totéž se rozhodně nedá říci o Viole, třináctý tým soutěže naposledy nestačil na Chievo.

Delio Rossi bude postrádat Cassaniho, Kroldrupa i Černohorce Jovetiče, který si z barážového utkání proti České republice odnesl zranění. Komplikaci zaznamenala i obranná řada, vykartovaný je z minulého utkání stoper Natali. Z úvodu sezony hodně rozsáhlá marodka AC se neustále vyprazdňuje a i po reprezentační přestávce jsou někteří borci Milána připraveni nastoupit. Neplatí to však stále pro Gattusa, Flaminiho, Cassana a Ameliu. K tomu všemu je vykartovaný Kevin-Prince Boateng.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Romulo, Gamberini, Nastašič, Pasqual - Behrami, Montolivo, Munari - Lazzari -Gilardino, Cerci
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Aquilani, Ambrosini, Nocerino -Emanuelson - Robinho, Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.90 - 3.35 - 1.93
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - SS Lazio  (sobota 20:45)
Druhé Lazio je hostem v Neapoli, ta má sice jeden zápas k dobru, ale ani tak není šestá příčka právě úspěchem. Hosté z Říma se dělí o prvenství s Udinese a právě tři body je mohli posunout do čela tabulky.

Pozornost domácího týmu by mohla být rozdělena, protože tým ze stadionu San Paolo čeká velmi těžká zkouška proti silnému Manchesteru City v rámci základních skupin Ligy mistrů. Právě před vyprodaným stadionem s oslnivou atmosférou se pokusí domácí udělat velký skok směrem k postupu. Hlavní hvězda, ostrostřelec Edinson Cavani ale vylučuje, že by před klíčovým duelem jeho spoluhráči zápas s Laziem vypustili.

"Nemyslíme na zápas se City," říká Cavani. "Právě teď se soustředíme pouze na Lazio. A právě až tento ligový duel skončí, teprve potom začneme přemýšlet nad utkáním Ligy mistrů."

Cavani navíc věří, že jeho tým může porazit favorizovaný římský celek a připsat si velmi cenné vítězství. Tým trenéra Mazzariho ztrácí na Lazio sedm bodů. Ale jak už bylo řečeno, má jeden zápas k dobru. A toho bude chtít také Neapol využít. Nevýhodou pro ni je, že vyhrála pouze jeden ze svých čtyř posledních zápasů, zatímco Lazio osm zápasů v řadě neprohrálo.

"Pokud se podíváme na tabulku, Lazio je jasným favoritem. Ale jsme odhodláni uhrát dobrý výsledek a nevzdáme se bez boje," odvážně prohlašuje uruguayská hvězda.

Lazio se nese na euforické vlně, jež ho vynesla až na druhé místo se stejným počtem bodů jako lídr z Udinese. Po deseti zápasech má tým trenéra Rejy 21 bodů. 'Biancocelesti' se mohou opírat o dobrou obrannou fázi, v posledních čtyřech utkáních inkasovali pouze jednou. Navíc ve stejném počtu her vstřelili sedm branek.

Neapol může částečně slavit už nyní, Lazio cestuje na její půdu bez mnoha klíčových opor, a to včetně nejlepšího střelce Miroslava Kloseho. Německý reprezentant trpí svalovým zraněním, které mu nedovolí rozšířit svou osobní sbírku šesti nastřílených gólů v římském dresu.

Absence Diase a veterána Rocchiho vede Reju ke hře s jediným hrotem, Djibrilem Cissém. Ten od začátku září neskóroval a právě tento zápas může jeho smůlu prolomit. On sám to moc dobře ví.

"Pro útočníka je velmi těžké, když prochází obdobím, ve kterém se mu nedaří vstřelit branku. Ale já se nevzdávám a chci to napravit hned v dalším zápase," říká odhodlaně Cissé. Podaří se mu to?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Dzemaili, Inler, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Diakité, Stankevičius, Radu - Brocchi, Ledesma - Sculli, Hernanes, Lulič - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.93 - 3.25 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Udinese Calcio1063113:421
2.SS Lazio1063116:821
3.AC Milán1062223:1420
4.Juventus FC954015:719
5.Città di Palermo1051414:1216
6.SSC Neapol942313:714
7.AS Řím1042413:1114
8.Calcio Catania1035212:1614
9.AC Siena1034312:813
10.Cagliari Calcio103439:1013
11.Janov CFC933313:1212
 Atalanta BC1053213:1212
13.ACF Fiorentina1033410:912
14.Chievo Verona103348:1112
15.Parma FC1040612:1812
16.Bologna FC103169:1610
17.Inter Milán922511:168
18.US Lecce102268:168
19.Novara Calcio1014512:197
20.AC Cesena100373:133
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (542)

Přidat komentář
M11

konecne

Reagovat
homeles8

a Juve hraje zejtra ve 3, takže zápas uvidim

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

to jsem chtel presne napsat

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

je to naprd že AC když vyhraje tak nám trošku spíš psychicky uteče i když budememít 2 zápasy k dobru tam vyhrát ty 2 zápasy bude těžké.No snad to Palermo porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

dnes to musi byt aspon 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Tá naša maródka je hrozná, stred obrany komplet v riti a bez Kloseho to bude zložité.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Cesarem? Mohl by dnes chytat od začátku interisti...?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešné vydanie Gazzetty ho má v základnej zostave, takže to hovorí o všetkom by som povedal. Ale samozrejme, tá šanca, že po zranení nenastúpi, je tiež nejaká. Ale vzhľadom k tomu, že už trénuje s tímom, tak by nastúpiť mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol - Lazio snád plichta, a ak prehrá aj Inter s AC, bude to ideálne....FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol by dneska mohla vyhrat a Cavani tam nasazet nejaky goly. Kdyz v reprezentaci za odehranych 180 minut nedal dost sanci(predevsim proti Chile , proti Italii to bylo slabsi) tak si to snad setril na SA.

Reagovat
olis

dufam aj ja , lebo to celo tabulky nam zacina unikat kebyze teraz vyhrame nad laziom a potom este dame aj juventus v dohravke to by bolo super a este kebyze dame city to by bolo ani nwm co ale viacj ak super

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 body

FORZA MILAN!!!

Reagovat
GEGE

Na Fiorentinu umíme navíc jsou bez Jovetice.Těším se

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
Jajinek

Doufám, že dnes hráči prodají ten hlad po fotbale, kteří někteří z nich musejí mít, po tak nezvykle dlouhé pauze!

I přes to, že máme hodně ztrát v obraně, tak ta sestava, která je uvedená v prevjů (palec nahoru redakci, ze velice reálnou předpověd, ten post gólmana byl celý týden poměrně nečitelný), je relativně konsolidovaná a já pevně věřím, že konečně by mohli být zase tři body. Jako fanoušci to letos máme jako čekání pětiletých capartů na vánoční dárky, tak snad dostaneme další dnes...holt je krize, asi jich moc letos rozbalovat nebudeme.

Jsem zvědavej na souhru Wally - Ranocchia. Už spolu sice párkrát hráli, ale mě ta chamie mezi nimi prostě nesedí. V některých věcech jsou si hrozně podobní a stejným stylem vyráží po soupeři. Zanetti na levém beku opravdu problém nebude, protože v LM opět prokázal, co dokáže. Jonathán asi nějak nenadchne, ale v tomhle zápase by mělo stačit, aby byl v tom Maiconově prostoru a odlehčoval by tak rozehrávajícím obráncům i středním záložníkům. Že drtivou většinu akcí zkazí, je bohužel asi jasné.

Záloha dnes poprvé v lize pod Ranierim bez Zanettiho...tedy ve složení, po kterém se trochu volalo do Derby. Tedy hodně zhuštěný střed zkušených hráčů, kteří všichni dokáží být nebezpeční v koncovce. Pro domácí zápasy je spojení Motty, Dekiho a Cuchua vhodné...i když není až tak zajištěné. Ale ty góly nám někdo dát musí a my těch šancí, tak jako proti Chievu, prostě nebudeme mít až tak moc.

Gazzetta má dnes zajímavý článek o tom, jestli postavit Milita nebo Pazza. Maurito by měl mít místo jisté. To zranění Forlána mu zatím nejvíc nahrává, protože je jisté, že by jinak poslední měsíc hrál právě Diego místo něj. Co se týče těch prvních dvou, tak je to prostě těžké...na jednu stranu by měl hrát Milito pořád a pořád a pořád, aby se do toho prostě dostal a cítil bezmeznou podporu. Na druhou stranu do těch zápasů proti ně těm úplně nejsilnějším týmům je katuálně prostě větší jistotou Pazzo.

Ono už je asi nevyhnutelné to, že Milito po sezóně odejde, doufám, že do Janova, kde bude zase doma a skokojeně tam s Palaciem (pokud nezdrhne do Argentiny) tu kariéru dokope. V Miláně ho stejně budou nadosmrti milovat, tak co už...

Jsme zvědaven na Cagliari bez Cossua, na druhou stranu dostali teď impuls. Ballardini musí hlavně nějak napravit tu útočnou stránku mužstva. Nené měl být janou jedničkou v útoku, zatím je tak leda na facku, a jiná kvalita tam vlastně ani není. Budou to mít těžké...ale oni na Meazze vždycky kousali. Vloni mohli klidně brát body, páč měli v závěru hordu šancí, předloni je sice zdánlivě snadno sestřelil Goran, ale kdyby sudí uznal regulerní gól po přikopnutí Santona hostům do šance, tak to taky mohla být prdel a zápas z roku 2009 si asi všichni pamatujeme, co to bylo za lopotu...

Jako může to být další průser, jednoduché to nebude, ale dnes (možná přehnaně sebevědomě) v ty tři body prostě bezmezně věřím.

Čistě teoreticky by mohlo ztratit AC, Juve, Udinese, Lazio i Neapol, což budou naši hlavní konkurenti v boji o LM a já pevně věřím, že tohodle boje se ještě zařadíme...je možné, že budu věřit už jenom pár kol, ale dokud to půjde, tak věřit budu.

FORZA INTER!!!

Reagovat
cresposuper

Forza Inter

Reagovat
Votas

Inter per sempre!

Reagovat
lnterista

ja v LM porad verim

Reagovat
Woods

verim, ze Ibra dnes tu 100 ligovu branku da AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
sansiro

OT: měl by někdo z Fanty C navíc hrajícího obránce? Hrají mi jen 3 (Nesta, Bonucci, Cannavaro), tak pro jistotu na lavičku alespoň jednoho. Když bude možnost, rád někdy oplatím.

Reagovat
Jajinek

vem si Campagnara...

Reagovat
sansiro

Díky, máš to u mě.

Reagovat
Yanek

Moc se tesim, nejvic na Zlatana

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na Palermo :

PORTIERI : 1 Buffon; 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI : 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner

CENTROCAMPISTI : 5 Pazienza, 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic

ATTACCANTI : 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 32 Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Marchisio, Pirlo, Vidal - Vucinić, Giacche/Pepe ze stran a na "hrotu" Matri.

Reagovat
Pinturicchio

Napravo bych chtěl jednoho z trojice Quagliarella, Krasic, Elia.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale vycházím z toho, co bude preferovat zřejmě Antonio. Ale nezlobil bych se, kdyby mi udělal radost Fabiem

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident Internacionalu:"Inter ma záujem o Damiao a Juana".

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti:"Teraz kúpime hviezdu".

Dobré ráno prajem, Massimo.

Reagovat
smazaný uživatel

FORMAZIONI UFFICIALI

Inter (4-3-1-2): Julio Cesar; Jonathan, Ranocchia, Samuel, Zanetti; Stankovic, Thiago Motta, Cambiasso; Sneijder; Zarate, Pazzini. All. Ranieri.

Cagliari (4-3-1-2): Agazzi; Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan; Ekdal; Thiago Ribeiro, Nenè. All. Ballardini.

Reagovat
cresposuper

Zostava je v pohode, akurát by som radšej videl v základe Milita, ale hádam bude aspon striedať.

Reagovat
lnterista

ja taky...ja se na toho Zarateho nechci koukat

Reagovat
Pinturicchio

Na takového hráče by se nehodilo koukat, ani kdyby to byl nejlepší útočník v kádru.

Reagovat
lnterista

on je hroznej..totalne nesympatickej...neco jak forest ikdyz Zarate je lepsi

Reagovat
Pinturicchio

Jako Biab? Ten mi nepřišel nějak nesympatický. . Ale Zarate, to je šíleně nesympatický hráč.

Reagovat
lnterista

me vadi ze porad soluje...vystreli skoro z kazde pozice a je hrozne impotentni...je hezky ze maka a sem tam obejde hrace ale to je tak vsechno...

Reagovat
Yanek

Ja nevim, mne treba nejak moc nesympaticky neprijde. ba naopak, mam ho docela rad, Teda spis mel jsem, nez prestoupil k vam.

Reagovat
cresposuper

On si svoje odohrá. Ja by som to postavil s Militom a Záratem; proti Lille to fungovalo dobre..

Reagovat
lnterista

mozna si svoje odehra ale na Inter je to malo

Reagovat
cresposuper

Ok, ale útok Pazzini, Milito proste nefunguje, takže hrať musí. On potom nemá kto vyhrať súboj jeden na jedného.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito vo forme

Reagovat
lnterista

zatim nefunguje nic...a Milito je MIlito a Pazzini bude goly davat

Reagovat
Pinturicchio

Robinho, Cavani, Giovinco, Denis, Mutu, ... jak byste to postavili?

Reagovat
Yanek

Postavil bych prvni tri, jednoznacne.

Reagovat
Pinturicchio

Nakonec Cavani, Robinho a Denis. Giovinco hraje proti Udinese, kteří zatím dostali jen 4(!) goly.

Reagovat
Yanek

Podle me se trefi, uvidis

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme. Když je sestřelí, vůbec mi to vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistika našich "strelcov" v SA:

Milito - 3góly, 0 asistencií /6z

Pazzini- 1 gól, 1 asistencia /7z

Zárate- 0 gólov, 1 asistencia/8z

Forlán- 1 gól, 0 asistencií / 5z

Nový Henry- 0 gólov, 0 asistencií

Ide im to celkom

Reagovat
Votas

kua kde je Wes?

Reagovat
Jajinek

Wes out, Coutinho in

Reagovat
lnterista

taky cumim

Reagovat
Jajinek

zranil se při rozvičce

Reagovat
FuckT

Neapol ftw

Reagovat
Jajinek

Kluci si koupili do šatny fosforeskující sprej a jak malí kluci si jím všichni přestříkali kopačky?

Reagovat
lnterista

mlha

Reagovat
Votas

Dejan je totálně mimo

Reagovat
lnterista

nechtel jsem to psat

Reagovat
10

já taky ne...navíc není sám

Reagovat
lnterista

jj Motta to same

Reagovat
Pinturicchio

Zarate je jak Diego svého času u nás.

Reagovat
Pinturicchio

Jestli se Cagliari neposere / neudělají nějakou hrubku, tak by mohli nějaký bod brát.

Reagovat
Pinturicchio

Sneijder jim hodně chybí, Coutinho hraje strašně na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ten Pazzo má letos smůlu.

Reagovat
10

radši do autu, na jistotu...

Reagovat
Jajinek

Cuchu zatím musí hrát za 3...Motta se ještě nerozběhl a Deki zkazil na co sáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Agazzi. hmmm

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

2x

Reagovat
Jajinek

Agazzi chytil dva góly během 3 minut....

Reagovat
Pinturicchio

Dyt Zaratemu podjely cvičky.

Reagovat
Rudy

Zase brevno

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari už si dúfam že po týchto brvnách šťastie vyčerpalo a na budúce už dávame gól

Reagovat
Jajinek

vždyť to Agazzi 2x chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale so šťastím a o tom tu hovorím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan je dnes tak špatnej, že dá gól.

Reagovat
10

jinak jsem před zápasem po přečtení těch komentářů trošku čekal, že Zarate předvede něco geniálního...to je taková místní klasika, Mirko by mohl vyprávět

Reagovat
Jajinek

to bychom museli vyhrát 10:0 a gól dát snad každý člen našeho základu snad kromě Cambiassa a Zanettiho...

Reagovat
10

zkoušíš to fakt nenápadně, teď mi nezbývá, než jít naložit, že dá Zarate góla...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak vždy no

Reagovat
Jajinek

tohle byla akce, kdo to víc zašmatle...

Reagovat
smazaný uživatel

Už mu zase podjely cvičky.

Reagovat
10

Zarate si zase vzal sálovky, ne?

Reagovat
lnterista

nevim jestli se mam smat nebo brecet

Reagovat
Jajinek

my ty šance nedáme, a když už jsou moc vyložený, tak v nich pro jistotu všichni spadnem

Reagovat
Pinturicchio

Nene se snaží vycukat Stankovice.

Reagovat
Jajinek

Co na to říct. Hru poměrně kontorlujeme, ale co se děje v té finální fázi, to je škoda mluvit. Dvě střela z dálky dvakrát chytil výtečně gólman a v dalších šancích si to zašmatleme sami. Pokud budeme hrát takhle dál, doufám, že tam ten jeden klasický gól spadne.

Zanetti a Cuchu tradičně paráda (i když Cuchu tu hlavičku mohl lépe umístit)...zbytek tak průměr, Deki se trochu zvedl...ale Motta se Futsalistou tedy fakt tragédie...

Reagovat
GEGE

Cagliari zatím žádná slává.Ještě,že Agazzi chytá jak bůh.Směrem dopředu jsou marní ale to sem před sezonou trochu čekal...Navíc citelně chybí Cossu.Dneska nevěřím,že dají Interu gola to by se musel stat zazrak...Snad udrží aspon tu 0.

Reagovat
cresposuper

Pekný výkon zatiaľ

Reagovat
lnterista

to myslis vazne?

Reagovat
cresposuper

Prečo nie? Zatial sme ich nepustili poriadne do šestnástky, nebyť brvien a našej priposratosti pred šestnástkou, tak vedieme. Inač je to v poli fakt dobré, netradične sa mi páči aj Coutinho.

Reagovat
lnterista

me z toho teda boli oci...peknej vykon teda v zadnem pripade

Reagovat
Jajinek

takové hodnocení bych čekal za stavu 2:0...ale ne, když doběhneme před 16ku a jsme pro smích jak Viktoria Žižkov

Reagovat
lnterista

spatne uplne bez pohybu jenom to odchodime...jeste ze to Cagliary je taky marne tak by to nejak dopadnou mohlo ale uprimne jsem z toho hodne smutnej

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

Dyť má pravdu, bezkrevný výkon, nikdo neudělá krok navíc ( snad kromě Zanettiho nebo Cambiassa ), tragédní Zaratez, alibisticky hrající Coutinho, který na trequartistovi hraje strašně na jistotu.

Reagovat
lnterista

Zarate je jeste dobrej

Reagovat
Pinturicchio

Nelíbí se mi, až na ten přímák, to kopl hezky.

Reagovat
lnterista

me se taky nelibi ale jeste je zlatej...aspon beha a snazi se...kdyz vidim jak tam chodi Deki nebo Motta tak bych je nakopal do prdele

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

To zas jo, o těch dvou jsem radši nepsal nic.

Reagovat
Pinturicchio

100. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

No čo na to ako odborník povedať. Prvých 20 minút strašných !!! Nič, nič a nič. Holé nič to bolo. Ale po 20 minútach nastal nečakaný obrat, i keď v skóre do konca polčasu žiaden obrat nenastal vďaka huluzáckemu výkonu brankára Cagliari. A že náhody sa nedejú. V prvom polčase ich bolo až až. Deki, Cicero a Motta málo dynamickí, žiaľ. Absencia Il Leadra zatiaľ nie je vôbec cítiť, Žabák bráni v pohode, i keď bráni no, zatiaľ sa teda vôbec nezapotil. Snáď to Ranieri ale nezaklincuje v 2.polčase ako proti Juventusu, keď tam poslal Henryho

Reagovat
Jajinek

"No čo na to ako odborník povedať"

tady už by to fakt měli zavřít...

Naštěstí pod to pak vybleješ něco o haluzi, vymyslíš pár jmen a shodíš si to sám...

Reagovat
lnterista

jaka haluz brankare?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vytesnil na brvno, sám nevedel ako a doposiaľ ani nevie, pokiaľ si to nepozrie niekde v zázname.

Reagovat
Yanek

co na to ako odbornik povedat.

To me poser, boze muj!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tá myška ako skákala po Meazzskej tráve bola itak najlepšia

Reagovat
Jajinek

Tak Zarate dohrál...

Reagovat
lnterista

Alvarez za Zarateho? Tak ted tam enbude behat vubec nikdo

Reagovat
Votas

njn...Zarate moc běhal...to po něm nikdo nechtěl, tak musel dolů

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Pome, Cagliari, alespon udržet ! ! !

Reagovat
Jajinek

4-2-3-1 a Cuchu na podhrotu?...to jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Dať tam Rickyho na miesto Alvaréza mi nepríde ako rozumný ťah

Reagovat
Votas

Reagovat
Jajinek

tak přecijen jsi ožratý...

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pozerate?

Reagovat
lnterista

doma

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 111686

Reagovat
lnterista

Reagovat
Rudy

91871 sice rusky ale nejlepsi obraz

Reagovat
smazaný uživatel

na počítači

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

interista a trewinn vy mate este horsie vtipy ako ja, to je hrozne

msgoo dik akurat som to stihol nacitat aby som videl gol

Reagovat
Jajinek

tak s Mottou by nám to vyšlo...ještě dá gól Deki...

Reagovat
Jajinek

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mottaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooool thiago

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeee

Reagovat
Pinturicchio

Offside nic?

Reagovat
lnterista

a mozna i ruka

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem myslel, ale ruka nebyla, měl to na hrudi.

Reagovat
GEGE

Ofsajd a ještě ruka k tomu

Reagovat
lnterista

to se vykrati

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Moratti si připlatí

Reagovat
brenk

Reagovat
GEGE

No nic je po zápase nevěřím,že vyrovnají.Škoda....

Reagovat
Jajinek

Tak to bychom měli!!!

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, a ted tam byl Alvarezův faul na středu.

Reagovat
Jajinek

to rozhodně nebyl

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že jo, ale žádnou opakovačku nedávali.

Reagovat
Jajinek

pokud myslíš ten souboj, který bezprostředně předcházel té akci s gólem, tak i z toho prvního záběru si dovoluji tvrdit, že to bylo čisté, nevím, čeho by se tam dopustil.

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, to. Nevím, opakovačku jsem neviděl, takže se dohadovat nebudu.

Reagovat
Pinturicchio

( Každopádně k tomu nemělo vůbec dojít, protože neměl platit první gol )

Reagovat
lnterista

videl jsem to akroat live a to bych rekl ze to faul nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

COUTINHOOOO

Reagovat
Rudy

Pecka 3:0 by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio zapracoval na defenzive, dnes urcite udrzime cisty stit a moze hrat na protiutoky,to nam sedi

Reagovat
lnterista

Alvarez by byl super kdyby mel rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je ...a měl by si na to dávat pozor, snad 3x kvůli tomu ztratil míč...škaredá bilance

Reagovat
Jajinek

Ricky připomíná fotbalistu z 20. let...on v podstatě ani neumí běžet. Jen chodí. Ale nějak, a podle mě ani sám neví jak, z toho občas něco vzejde

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane tiez nebol ziadny sprinter a aky to bol super hrac.

ono ricky je dost vysoky,asi 187 cm,musi byt menej obratnejsi a rychlejsi ako 170 cm skriatci

Reagovat
Jajinek

tak Zidane byl proti Rickymu rychlík...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
lnterista

po fotbalove strance na tom neni spatne...ma prehled a i kreativni(na nase pomery) akorat to zrychleni a rychlost je strasidelny...jako by porad jen tak vyklusaval

Reagovat
Pinturicchio

Osobně si myslím, že na tom není nějak extra ani fotbalově. Koukni na takového Pirla, který v zápasech chodí krokem, ale míč mu nesebere ani tříčlená přesila. Alvarezovi s přehledem v každém souboji jediný protihráč.

Reagovat
Pinturicchio

( V čem on je pozadu nejvíc, tak je fotbalové myšlení, ne rychlost v nohách )

Reagovat
Jajinek

to zase ne...mu to fotbalově myslí...ale myslí mu to pomalu

Reagovat
Pinturicchio

Jo, tak jsem to myslel, šíleně mu trvá, než se rozhodne co s míčem.

Reagovat
lnterista

spis nez mu to dojde do tech noh tak je bez balonu

Reagovat
Pinturicchio

Tak.

Reagovat
lnterista

bohuzel tohle se neda naucit...

Reagovat
Jajinek

Pirlo má léta zkušeností s italským fotbalem....

Reagovat
Pinturicchio

Když k tomu připočteš tu závorku, tak to dává větší smysl. Jinak já jsem zvědavý, jak si povede ten náš G. Appelt, vypadá být docela podobný Alvarezovi, ale s tím, že pozicí na hřišti má mnohem blíž k Pirlovi.

Reagovat
lnterista

tak pirlo je jina liga...to snad nechces srovnavat ale na kridle by byla taky sranda ho videt

Reagovat
Jajinek

jj, jenže v moderním fotbale musíš mít aspoň nějakou minimální rychlost alá Horváth...jinak neuděláš nic, bude to s ním těžký

Reagovat
lnterista

jj to nerikam ja se ho nezastavam

Reagovat
smazaný uživatel

a to je mu teprve 21, jsem zvědav na jeho budoucnost... měl by se dřív zbavovat míčů, zbytečně je ztrácívá

Reagovat
smazaný uživatel

23*

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky si to dava ako Pan

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ta cierna gorila z Cagliari?s cislom 23,zatial hra velmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOO to musi davat

Reagovat
Pinturicchio

Alvarez tragédní.

Reagovat
cresposuper

Tak ked hra na kridle...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

nerikals ze na Inter nekoukas?

Reagovat
Pinturicchio

To asi ne, když se to nekryje, tak občas kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan

Reagovat
lnterista

tohle dedkovi jde

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti ako toho čierneho obra zložil, krása

Reagovat
Jajinek

hmm...Faraoni, přišel, viděl a zbytečně zkomplioval zápas...

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Zkusme ještě jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taky troll

Reagovat
Pinturicchio

Ten Ibarbo měl hrát od začátku, šikovný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tiez ma zaujal.

Podla wiki da sprint 100 metrov za 10-10,5 sekundy

Reagovat
Pinturicchio

Skoda, ta remíza to být mohla.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

A možno dobre, že to bolo ešte trochu napínavé, aspoň nebudeme lietať v oblakoch, že sme dokázali vyhrať o 2 góly

Reagovat
lnterista

vyhra se pocita ale na tomhle nejak stavet no nevim...tam LM je asi vesmir venku budem asi hodne ztracet body.

celkove jsem smutnej tohle neni dobry

Reagovat
Jajinek

Tak uhráli jsme to!! I když se štěstím, přesto zcela zasouloužené tři body. Cagliari u nás podalo za poslední léta asi nejhorší jejich výkon...

Snad Ranieriho nenapadne, že jako to 4-2-3-1 s Rickym na křídle fungovalo a nezačne to hrát. To by fakt už byla asi moje smrt. Jinak ale Coutinho se mi poměrně líbil...místo Wese, pokud to bude na dýl, asi on...

...jenom to chce nějak probrat Dekiho s Mottou. Sice už to v druhém poločase bylo lepší, ale chvílemi působili jako zhulení...vůbec nikdy nebyli a jen stíhovali hru a míče posílali mimo všechny.

Jinak vlastně hrajeme bez útočníků, ten jejich gólový příspěvek je přímo tragický...a naděje, že to Milito s Forlánem nějak vytrnout je taky malá...

Ale tak berme tři body. Zanetti a Cuchu opět jasně převyšovali všechny ostatní

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Na Trapákov z Turecka by som to dal takto:

César-Jonathan,Ranocchia,Samuel,Chivu-Zanetti,Motta,Cambiasso-Coutinho-Milito,Zárate

Reagovat
lnterista

proc trapaci?

Reagovat
smazaný uživatel

To je narážka na Trabzonspor a nie na to, že by boli trápni alebo tak nejako.

Reagovat
lnterista

nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste pre nich taká prezývka odo mňa vytvorená z názvu klubu, pretože sa mi nechce písať riadny názov klubu, lebo je trochu ťažký :-) ...Ale s trápnosťou tá prezývka nemá nič spoločné.

Reagovat
Yanek

Jo, aha. Tak to je opravdu trefna prezdivka pro klub, asi mi to melo dojit, vzdyt to je uplne jasny...

Reagovat
lnterista

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Facepalm

Reagovat
Kenneth

Trabáci?

Reagovat
Yanek

trapaci z Turecka vas doma porazili, ale bavis me dobre. Pokracuj...

Reagovat
lnterista

me to moc teda neba

Reagovat
smazaný uživatel

Viď vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to chcem od Teba asi veľa.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, Cerci v útoku = hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina (4-3-2-1): Boruc- De Silvestri, Gamberini, Nastasic, Pasqual- Behrami, Montolivo, Munari- Lazzari- Gilardino, Cerci

AC Milan (4-3-1-2): Abbiati- Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini- Aquilani, Ambrosini, Nocerino- Seedorf- Robinho, Ibrahimovič

FORZA MILAN !!! 0:3

Reagovat
Pipo123

Dneska moc vo výhru neverím, ale tak snad Cisse dá gól

Reagovat
Pipo123

To zasa bude napomáhanie Neapolu

Reagovat
FuckT

ja zatial vidim iba Hollywood Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo, bud rád že neodložili tento zápas a vyťažení chudáčikovia z Neapolu konečne nie sú unavení....

Reagovat
FuckT

nj, lebo zato mozu hraci, a zasluzia si takisto aby zato boli urazany, nebud kokot, prosimta, viem, ze je to tazke, ale fakt, nebud kokot

Reagovat
stuff

pokoj, chlapce :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej offside ty přizdisráči.

Reagovat
rossoneri89

neuznany regulerny gol

Reagovat
smazaný uživatel

hovedo

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

uroven rozhodcich jak v PD..

Reagovat
Shevchenko

To stejně vyhrajem.

Reagovat
rossoneri89

teraz nam neuznal roh .....super ....tesim sa ze mame take nemehlo rozhodcu

Reagovat
Pipo123

Hrôza bez Kloseho to je naozaj hrozné. V predu nemá kto loptu podržať, Sculli je hrozne nesympatický, nie len že má vlasy ako Rambo, ale celý polčas sa tam prechádza a okrem nábehu nemá žiadnu dobrú futbalovú vlastnosť.

Reagovat
cresposuper

nie len že má vlasy ako Rambo

Reagovat
Pipo123

no ale nesmej sa ved on tak aj vyzerá

Reagovat
olis

ked toto neapol nevyhra mozu sa hanbit ale verim ze to v 2 polcase rozbalia naplno

Reagovat
olis

tak hanbit sa nemusia zaver zahrali super ale totalne som sklamany

Reagovat
FuckT

Lavezzi co dneska nedal bude mat z toho dneska zle sny XD

Reagovat
olis

ja ani nezaspim :D

Reagovat
Pinturicchio

Co Cavani, jak hraje?

Reagovat
olis

bieda uz to neni to co byvalo akoze stale je dobry ale proti minulej sezone slabota

Reagovat
Yanek

Jednou smula, jednou katastrofalni koncovka a jednou neschopnost pana postranniho. 3 tutovky, vedeni mice 73% ku 27%, jsme jednoznacne lepsi a kontrolujeme hru, ale chce to goly. Viola to hodne zahustuje a dobre brani, ale nemuzu se ubranit pocitu, ze uz mame vyhravat. Aquilani se mi dneska vubec nelibi, Antonini asi trikrat odevdzal mic souperi + neni vubec jisty, kdyz uz teda sereme na Taiwa, tak tam prosim te davej Zambrottu. To je jistota. Jinak velky palec pro Thiaga, Zlatan to ma tezke a Robinho taktez, ten tam beha za Seedorfa.

Snad to nejak urvem, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Je otazka casu kedy dame gol tocime ich poriadne v pribehu tam supnut Pata a Pippa toto musime zvladnut!! FORZA MILAN!!! PS:rozhodca je kokot

Reagovat
stuff

hasan

Reagovat
FuckT

Lavezzi teraz krasny finish :D

Reagovat
Yanek

Jo Luco, zavod si tam sam se sebou u postranni cary.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchetti dokazuje, ze patri do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Milan aspoň gól, keď už je over v prdeli

Reagovat
Pinturicchio

BORUC !

Reagovat
Yanek

TO NENI MOZNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
stuff

Marchetti si hraje naozaj paradny zapas

Reagovat
FuckT

od kedy sme az tak cool, ze aj Lazio proti nam musi hrat beton ? :) btw : bol tam ofsajd pri tom gole Neapola, alebo nie ? Nevidel som zaznam

Reagovat
olis

zvykaj si o rok bude hrat beton proti nam aj ac milano , juventus ostatnich neratam

Reagovat
smazaný uživatel

ac milano je který tým?

Reagovat
Yanek

Tak se to tak rika po slovensky, jezis.

Reagovat
smazaný uživatel

říkají to divně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Jo v plnej sile sa vám skáče že ? počkaj si na zápas v Ríme, ked bude hrať Mauri, Klose, Dias, Biava a Matuzalem

Reagovat
Pinturicchio

Mauri nebude hrát určitě, ten se do té doby ještě 8x zraní.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
olis

a matuzalem hral ties

Reagovat
olis

nevie niekto ako sa vola ta pesnicka co vcera ked si ty hraci nastupovali tak to hrali ? zvyknu to pustat aj po zapase je to znama pesnicka zvyknu to hravat aj radiach len neviem nazov a chcel by som ju pouzit v jednom videu diki

Reagovat
Pinturicchio

Nelíbí se mi to. Pořád všude visí pravděpodobné rozestavení 4-2-3-1, s Vidalem na AM, to by byla zase holomajzna. Doufám, že to bude 4-3-3, s Claudiem na LCM a Arturem na RCM. Alespon, že se stihl dát do pořádku Barza.

Reagovat
brenk

Oni o tom rozostavení písali už dávno, aj Conte o tom hovoril, na ihrisku to ale vždy vyzeralo ako 4-3-3.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, je to možné, že je to jen "špatně" napsané, ale vycházím z toho, že v předchozích zápasech bylo napsáno 4-3-3, ne 4-2-3-1 ( což ted je skoro všude ), a v tom by byl velký rozdíl.

Reagovat
brenk

A že prečo by mal byť Vidal na CAM to mi hlava už vôbec nebere

Reagovat
Pinturicchio

Ono se to tak právě hrálo, tuším v Catanii nebo Chievu, a bylo to nekoukatelné. Marchisio a Vidal se tam pletli, zavazeli i Pirlovi, křídlení hra veškerá žádná.

Reagovat
brenk

Chievo som práve nevidel, takže neviem povedať, ale verím, že Conte už vie ako to poskladať, hlavne som zvedavý na krídla, Krasičovi neverím, v súčasnosti by to chcelo asi Vučinič/Elia a Pepe.

Reagovat
brenk

Zápas bohužiaľ neuvidím, tak dúfam že ma Juve nesklame, verím vo výhru 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ zápas dnes neuvidím, ale budem fandiť aspoň myšlienkami.....Palermo je dosť nevyspytateľný súper, ale máme na to ho poraziť a získať 3 body ! Forza Juve !!!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Let´s go Palermo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších fotbalistů historie Diego Maradona podnikl marnou cestu přes půl světa, aby se rozloučil s umírající matkou. Slavný Argentinec odletěl v sobotu ze svého dubajského působiště domů do vlasti, nicméně dorazil pozdě. Podle agentury AP zemřela Maradonova jednaosmdesátiletá matka, v Argentině známá jako Doňa Tota, v nemocnici v Buenos Aires, kde už byla několikrát hospitalizována kvůli potížím se srdcem. Mistr světa z roku 1986 a současný kouč týmu Al Wasl se o její smrti dozvěděl během letu.

Upřímnou soustrast Diego

Reagovat
Pinturicchio

Martinez zase zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zase La Vecchia Signora v akci, FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder by mal chýbať Interu najmenej 3 týždne. Teda nastáva tu teoretická šanca, že proti Fiorentine 10.decembra by už hrať mohol.

Reagovat
Pinturicchio

Bologna - Cesena otevřený fotbal, nahoru - dolů, plno šancí a beztak to skončí 0:0.

Reagovat
Pinturicchio

Formazione ufficiale della Juventus:

Juventus (4-2-3-1) Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Pirlo, Marchisio; Pepe, Vidal, Vucinic; Matri. A disposizione: Storari, Pazienza, Del Piero, De Ceglie, Elia, Quagliarella. All. Conte

Reagovat
Pinturicchio

By mě docela zajímalo, co by Antonio dělal, kdyby se zranil Stephan. A Milos zase na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

JUVENTUS: 1 Buffon (cap.), 26 Lichtsteiner, 19 Bonucci, 15 Barzagli, 3 Chiellini; 8 Marchisio, 21 Pirlo; 7 Pepe, 22 Vidal, 14 Vucinic; 32 Matri.

A disposizione: 30 Storari, 11 De Ceglie, 5 Pazienza, 17 Elia, 24 Giaccherini, 18 Quagliarella, 10 Del Piero.

Allenatore: Antonio Conte.

PALERMO: 33 Tzorvas, 31 Pisano, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 21 Bacinovic, 5 Barreto; 14 Bertolo, 27 Ilicic; 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 2 Mantovani, 6 Munoz, 7 Della Rocca, 20 Acquah, 16 Zahavi, 26 Lores.

Allenatore: Devis Mangia.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
homeles8

už aby to bylo,nevim co mám ještě třičtvrtě hodiny dělat

Reagovat
Pinturicchio

Dva díly Simpsonových.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Parolo krásně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Inter Eterno Amore

burger king jeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

to je nieco hrozne

keby to bolo aspon namiesto toho hlavneho napisu,ale takto nie.

este som aj vyhladol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bývalý francouzský fotbalový reprezentant David Trezeguet ukončil své působení v klubu Bani Jas ze Spojených arabských emirátů.

Reagovat
terry

Sestava vypadá slušně, Novara se musí porazit!

Reagovat
smazaný uživatel

omg piska Bergonzi

Reagovat
Pinturicchio

Takže je to 4-2-3-1

Reagovat
homeles8

kde koukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 112233

Reagovat
homeles8

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio

Reagovat
Pinturicchio

To měla být žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

už druhá gólovka

Reagovat
terry

300. pro návrat Kaladzeho.

Reagovat
Pinturicchio

Ať jde s tímhle do prdele, Pirlo-Vidal-Marchisio už si tam překážejí a Arturo je tam naprosto zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyt jsem nějaký Španěly a celkem nezvyk slyšet od komentátorů "Džuventus"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Vidal se tlačí instinktivně víc dozadu, tam už za ním stojí Pirlo a Marchisio, šlapou si po nohách, Pepe moc přikovaný k čáře, nejde to středem a neuvolnuje tam místo Lichtymu, ten je zase uplně zařezaný. Ať jde s tímhe do hajzlu, zase odevzdáme dva body kvůli jeho experimentům.

Reagovat
Pinturicchio

A Pepe hraje na místě, kde má být Vidal. Fakt neskutečné, jak se to celé rozmrdá tím, že dopředu vysune jednoho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

Simoooone

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna bič, ale konečně to upletl Juventus

Reagovat
Wat

Sotva to zapnu, tak padne gól, hezky Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaam :)

Reagovat
M11

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

ale palermo se jen tak snadno nevzdá

Reagovat
SqueeZy

Chielliniho první centr který našel cíl

Reagovat
smazaný uživatel

Lichty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kucka už nehráva základ ani v Janove A to má byť posilou Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, Denis dal gol

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád experimentujeme, přitom víme co nám přesně sedí

Reagovat
Pinturicchio

Stačí stáhnout Vidala na RCM a půjde to, tímhle nesmyslem zabíjí Pepeho, Mirka, Claudia, Andreu i Lichtyho.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle jsme se spálili už několikrát, ale pořád to zkoušíme

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mi to chvílemi připadá jako 4-3-1-2, Pepe se stahuje dost na RCM, Vidal ikdyž ho toho táhne do zadu, hraje na AM a Mirko taky zůstává blízko Sandra v útoku.

Reagovat
Pinturicchio

Mirko je právě někde v hajzlu u levé postraní čáry, ale jinak by to i sedělo. Conte si asi hraje na Mourinha, který v derby na trequartistu postavil Muntariho.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuu Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

tyč, pěkně ale

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaa tý tyčky

Reagovat
M11

PIRLO

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vucinic posere na co sáhne, ja chci vidět ELIU

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ještě, že toho Forresta máme, denně za něj děkuji bohu, hluboce se mu omlouvám, že jsem ho nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

D'AGOSTINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale sere mě ten Mutu, proti Bologni měl skórovat, ten už je totálně marný, místo něj jsem měl dát denise

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na Janov-Novara? Za co dostal Antonelli červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon Lichtsteiner Marchisio Bonucci Vucinic

ostatni dobry vykon, ale nic svetovyho

Reagovat
smazaný uživatel

výkon nic moc, ale na Palermo stačí

Reagovat
smazaný uživatel

no nvm zatim stačí ale uvidíme, šance palermo mělo :) a bonucci by dneska zasloužil od conteho facku aby se probral

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš, zatím stačí, ale podle mě stačit bude, takovej Milán nebo Neapol by nám dali lekci s takovou hrou, Bonucci je marnej, Vucinic posere co může, Chiellini je čím dál víc zbrklejší i při řešení jednoduchých situací, Matri se pořádně nedostal k balonu, ale to je všechno chyba Tondy a toho jeho rozestavení, má dát klasický 4-3-3 a nic nevymýšlět

Reagovat
Mr.Jindros

"klasicky 4-3-3"

Reagovat
smazaný uživatel

no to klasický tam být nemělo, spíš jsem to myslel tak, že to 4-3-3 nám sedí nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

jj i kdyz z tech protiutoku jsou dost nebezpecny... Buffon s Marchisiem opravdu chytaj dobrou formicku a Lichti to je neuverit7elna lokomotiva... pro obranu soupere je snad vic nebezpecnej nez Matri s Vucinicem dohromady a dozadu taky 100% jistota (az na tu sanci Ilicice)

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, je to smutný, ale Lichty je naše nejlepší křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že lazio si nenechalo lichtiho a prodali nám ho jinak si myslim že juve by bylo poloviční a výsledky v dnešní sezone by nebyly ani zdaleka takový jaký jsou :)

Reagovat
smazaný uživatel

ale to si zas nemyslím, ale citelná ztráta by to byla

Reagovat
smazaný uživatel

to bez pochyb... skoda ze se zranil Giac... ten vypadal ze se chytne i kdyz prvni zapasy nic moc... Estigarribbia sice dobry, ale pozicne je vzdycky uplne mimo... a Elia nevim no, tam do toho fakt nevidim a nechapu proc nehraje... na druhy strane je Pepe, kterej sice dre, ale ja si nemuzu pomoct, ale me se nehodi na ty laine ... Krasic no comment... hodne mu fandim, aby se vratil... musi mit i nejake psychycke potize, protoze je to uplne jiny hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

jedině ten Elia snad může, ale to by musel dostat někdy šanci

Reagovat
smazaný uživatel

No žádná hitparáda to není, můžem děkovat Gigimu, že vychytal Iličiće. Na druhou stranu škoda tyče Pirla, ale vést o víc než o jeden gól si asi nezasloužíme. Zase mi přijde, že si někteří hráči vyloženě překáží, jako např. proti Chievu. V druhý půli lepší výkon a pojistku k tomu.

Reagovat
Pinturicchio

Holomajzna hnusná. Conte zase potvrzuje, že vůbec neumí reagovat na vývoj utkání. Připosrané rozestavené, Vucinic - Pepe na místech, kde by se měli pohybovat Marchisio - Vidal, který je na tom AM k smíchu, respektive se svýma přednostma, ... "kvůli" Pepemu odříznutý Lichty, protože Simone se pohybuje moc u lajny. Nejvíc v prdeli jsou z toho Pirlo - Marchiso, kteří jsou narvaní pomalu až před stoperama a vůbec nemají šanci tu hru, kvůli tomu extra zahustěnému středu, režírovat / kontrolovat.

Reagovat
Pinturicchio

A sranda je, že i přes tu shanu zhustit střed si tam Palermo chodí jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych pepka vystřídal za eliu aspon bysme viděli co se přiučil od svýho příchodu

Reagovat
Pinturicchio

Pepeho není potřeba střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se prostě jeho souhra s lichtim nelíbí ... to stejný vučinič si nesedí s matrim teda to je můj názor

Reagovat
Pinturicchio

Lichty před sebou potřebuje volnou lajnu, Pepe ve 4-3-3 víc chodí k brance, pohybuje se výš a strhává ty obránce na sebe. Tohle je chyba rozestavení a ne Pepeho nebo Lichtyho.

Reagovat
homeles8

ale místo Vučiniče bych ho zkusil :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To máš to samé jako s Pepkem. Elia to může oživit, ale to, že Mirko hraje prd, není jeho vina.

Reagovat
smazaný uživatel

noo, zrovna u Mirka těžko říct

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, no, ale záblesky tam jsou, myslím, že by mu to pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho taky zkusil... a zkusil bych zmenit na 4-2-3-1 a uvidet jak na to palermo zareaguje... sundal bych Vidala a Vucinice posunul na stred pod Matriho, protoze na laine je uplne k hovnu, ale ve vapne si umi poradit...

Reagovat
Pinturicchio

Vucinic na AM by byl určitě platnější. Jinak 4-2-3-1 hrajeme od začátku.

Reagovat
10

Alesssaaaaaaaaandro Maaaaaaaaaaaaaaaaaaatri

Reagovat
smazaný uživatel

SANDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaaaatatatatatriiiiiiii

Reagovat
Il Architetto

Matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
SqueeZy

M-M-M-M-M-M-M-M-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATRIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

MA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor se nějak vyžívá v dětech. Nejdřív je pro něj Miloš "baby Nedved" a teď překřtil Matriho na "baby Luca Toniho"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio má porostor se rozběhnout a jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

bože Mirko vypadni už z toho hřiště, bolí mě z tebe oči

Reagovat
Il Architetto

Jeho líná hra no.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, když zapne, tak to je hned o něčem jiném, ale dneska se mu nechce, opět..

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Conte zareagoval, vypadá to na 4-3-3.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak ne, ono to tak chvílema vypadá, protože Vidal je všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis

Reagovat
Pinturicchio

Ted ať dá Siena dva goly a bude to OK

Reagovat
smazaný uživatel

To by Destro nesměl být čubina..už to mělo být 2:1. Consigli čaruje

Reagovat
Pinturicchio

Na dálku držím pěsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurfááá Brkic nehorázně chybí...

Reagovat
SqueeZy

No hoši, slibovali jste jak nebudu litovat nákupu Vučiniče a jak se ukáže - zatim furt nic

a rovnou druhá otázka - na kolik má Denis klauzuli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Výkon proti Viole / Interu nic?

Reagovat
SqueeZy

Teď skvělá nahrávka tyhle výkony střídá s naprostou neviditelností až nemohoucností.. To je přesně to čeho jsem se od začátku bál..

Reagovat
Pinturicchio

On nemusí být vidět a být u každého míče, když pak takhle rozhodne zápas.

Reagovat
SqueeZy

pomohl zvýšit na 3:0, to bych zase nebral jako rozhodnutí zápasu. Každopádně jak už se tu několikrát i psalo, nasadit ho do základu, po 10 minutách je rozhodnuto jestli je to jeho match nebo je lepší ho rovnou vystřídat. Rozhodně by měl ty výkony ustálit.

Reagovat
M11

proc nestrida nikdy to nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus toho Eliu kdy jindy než dnes!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Udinese a s Janovem? Zůstane to 0:0?

Reagovat
Il Architetto

Parma gol, tak zatím toto kolo vypadá skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zápas přímo pro Eliu, vedeme a můžeme to risknout, kdy jindy, když ne dnes

Reagovat
10

hlavně to teď Palermo otevře, už teď riskuje s třema obráncema...

Reagovat
M11

Pirlo zase ???

Reagovat
smazaný uživatel

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

tohle je prostě Mirko...nepochybujte o něm

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tohle udělá jednou, dvakrát za zápas, kdyby takhle hrál pořád, tak je jeden z nejlepších na světě.

Reagovat
SqueeZy

Ať tyhle výkony ustálí a není se o čem bavit, ale bohužel tomu tak není

Reagovat
smazaný uživatel

NÁÁÁÁÁÁDHERA

Reagovat
M11

MARCHISIOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

paráááááááááááda a je snad už hotovo

Reagovat
SqueeZy

CLAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUDIOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

teď Elia na plac je to 3:0 sakra Conte!!

Reagovat
Pinturicchio

CLAUUUUUUUUUUUUUUDIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PRINCIPINOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

5. gól...Claudio, za ty letošní výkony ti dlužím velkou omluvu

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Podepisuju a posílám svou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřídím mu to, až spolu budeme dnes večer skypovat a rozebírat zápas

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

nadherna akce diky Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

KRÁSA, KRÁSA, KRÁÁÁSA, moc hezká akce

Reagovat
Pinturicchio

Grazie Parma !

Reagovat
Il Architetto

Teď to Gio dosral, božéé...

Reagovat
M11

FABIOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

super ukaž jim to fabio q. držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych mu aby dal nákýho fíka

Reagovat
10

Fabio, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

KVAAAAJARAAA

Reagovat
smazaný uživatel

FABIOOOOO bojuj!!!! dej gola pls

Reagovat
smazaný uživatel

Záběr na Grande Paola A teď pojď Fabio

Reagovat
Il Architetto

Tak pojď se předvést Fabio.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio, vitaj naspäť

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Fabio dá ještě dva goly.

Reagovat
SqueeZy

FAAABIO

Reagovat
stuff

fabio

Reagovat
M11

uzasny moment.. vytleskavajici Mirko..zaber na Paju.. a vzapeti Fabio na plac

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio, z něho konečně roste pan hráč! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste mi tu nikdo nevěřil. Jsem rád, že svými výkony potvrzuje moji dlouhodobou důvěru v něho. Trošku jsem se bál, jak to bude vypadat s tím Andreou ve středu, že to zkrátka bude průchoďák, ale překvapili chlapci.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl důvod Ti věřit, protože Ty sám jsi měl akorát tu víru, která nebyla ničím(!) podložená.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono, ty potřebuješ mít pro všechno faktické důvody. Já ne, to je ten rozdíl mezi námi Když něčemu/někomu věřím, nemusím mít vždycky racionální podklad. Ale to jsem Já, takže v pohodě, neber to jako nějakou výtku, jen konstatování.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pro všechno ne, ale proto, abych dával nějakého hráče do základu, určitě ano. . Ale to je jedno, hlavně, že se Claudio takhle rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

po tom "grow upu" pod Ranierim padl na 2 sezóny do útlumu a ne a ne se z něho dostat, rád jsem ho měl vždycky a doufal jsem v to, že ho konečně postaví na jeho místo a on prokáže kvality. Conte mu to místo našel, dal mu důvěru a Claudio neskutečně splácí

Reagovat
Pipo123

Já som ti niekedy veril a písal som ako by som ho chcel v Laziu aj De Ceglieho lebo im verím a majú potenciál zabudol si na mna... ach jaj

Reagovat
Il Architetto

Claudio se musel se Sandrem vsadit, kdo dá víc gólů, neskutečná potence.

Reagovat
10

Matri za Alexe/Eliu...na co čekáš, Tonio

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Dneska jsem zapomněl na hymnu, před zápasem a je z toho nejvýraznější vítězství, ... tak si tak říkám

Reagovat
10

s Laziem bych se na to vysral a uvidíme

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl hrozny zaber na Fabia

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem se lek, co se děje...

Reagovat
smazaný uživatel

mel sem fakt strach o nej zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Claudio, super výkon (nejen) dneska

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! PARMA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Parma 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Alex na plac

Reagovat
M11

tak ted bych strasne pral gol Alexovi

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Fabiovi i Alexovi.

Reagovat
Il Architetto

ALEX do hry ! ! ! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se nedostalo na eliu, nj nemůže jít kazdej na hřiště

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! ALEEEEEEEEEEX ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio dneska vynikající.

Reagovat
Il Architetto

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GAZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ROBUR

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Grrr, to si dělá Veloso prdel, v 90. minutě mi posrat tiket A předtím podobně v 84. minutě druhej zápas

Reagovat
10

a já zrušil se ztrátou 70 eur jedničku po tý červený

Reagovat
homeles8

Jóo ! konečně o víc než jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za další tři body, dát tři góly nepříjemnýmu Palermu se cení. Navíc vzhledem k ostatním výsledkům tohohle kola, potěší dnešní výhra o to víc. První půle rozhodně nebyla ideální, hráči si nedokázali vyhovět směrem dopředu, navzájem se "zabíjeli". Párkrát nás tam zachránil skvělej Gigi. Druhá půle se mi líbila o hodně víc, krásná akce při gólu Claudia, zjednodušení útočný fáze atp. Nebudu vybírat TOP 3 giocatori, protože bych se do tý trojice prostě nevešel. GRAZIE RAGAZZI, FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

paráda zatím boj o LM vypadá slušně Musíme to zmáknout

Reagovat
terry

VELOOOOSOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat za co tam padaly ty červený? Dík

Reagovat
terry

Já bych to taky rád věděl, jenže jsem většinu zápasu prospal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, i tak dík za odpověď

Reagovat
Mars

FORZA JUVE .... !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

enrique snad dofetoval ,repre pauza konecne skoncila,burdisso pride za sto rokov vdaka "uzasnym" reprezantacnym zapasom ale hlavne ze ze TOTTI je spet v rimskej armade..... R O M A ROMA ROMA ROMA do konca roka neprehrat a potom sa uvidi.dnes povinne 3 body! FORZA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

"Enrique snad dofetoval" jinak tvé příspěvky jsou vždy hezky barevné

Reagovat
smazaný uživatel

barca ma viac fanusikov,tak sa to musi nejako vyvazit

Reagovat
smazaný uživatel

však nic proti, alespoň je diskuze nějak oživená

Reagovat
smazaný uživatel

Taddeí zase na LB

Reagovat
Slejdy

pome Roma

Reagovat
smazaný uživatel

1986 - Roma’s only defeat against Lecce in Serie A (2-3) cost the Scudetto for the Giallorossi at the end of the 1985/86 campaign. Nightmare

Reagovat
Alberto Aquilani

kde kukate AS ?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/119538

Reagovat
Alberto Aquilani

díki :-)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

sergio pusti uz jedneho,ved si riman

Reagovat
Pinturicchio

Pět Římanů v řadě a čekají, co s míčem udělá Božan.

Reagovat
Pinturicchio

To je hrůza, jak je to statické. Barcelona bez těch neustálých křídelních náběhů.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nepřijde tak strašný, nebo je to možná tím, jak je Lecce slabé

Reagovat
Pinturicchio

Mně se to teda nelíbí ani trochu. Přihrávka k bráně => přihrávka ven => přihrávka k bráně => přihrávka ven. Při každé přihrávce ven se vytáhne jeden hráč Lecce, který vytvoří na Římana s míčem tlak a takhle pořád dokola. Ale tenhle gol by tomu měl pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

když si nehrajou na házenou, ale snaží se jít do vápna, tak jsou nebezpeční z každé akce, ale Lecce je slaboučké, neudrží míč na noze dýl jak dvě nahrávky, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lecce brání v jedenácti na svý půli a v osmy před svym vápnem (nebo v něm), takovejm týmům se těžko dostaneš do šestnáctky nějakou kombinací,ale je pravda že nějakej větší pohyb by neuškodil a taky možná se nebát soubojů 1 na 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR je hrozný !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Slejdy

Pjaniiiiiiiiiic .. Teddei

Reagovat
smazaný uživatel

gol, pěkná akce

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic, oleee

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei,DDR,Miralem....

Reagovat
smazaný uživatel

BOJANE TY HOVADO

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byt asi paticka alebo co, lebo inak si to neviem vysvetlit, toto sa dava aj v 7.lige

Reagovat
smazaný uživatel

bojan

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Bojan Erik se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela dneska nemá den, povedla se muvšeho všudy jedna věc, jinak všechno kazí....

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že Řím polevil ze zámku a už se aji Lecce otrkalo

Reagovat
Slejdy

Totti na plac, Lamela dolu

Reagovat
Slejdy

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hustý,místo aby sme vedli 6:0 tak Lecce vstřelí kontaktní gol....

Reagovat
Slejdy

tolik sanci

Reagovat
10

Bojan...

Reagovat
Largo

Škoda, že jsme neudrželi te zámek z prvního dějství...Bojan hrál skvěle, ale neproměňuje šance...Abysme toho nelitovali. Líbí se mi i Lamela...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí ty KURVO!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no...

Reagovat
10

dřevák no

Reagovat
smazaný uživatel

neuznany gol kola

Reagovat
Slejdy

to je mamrd ten pomezni

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo je nekop , sa pozná

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem z toho rozhodcu

Reagovat
10

fakt haluz takhle uklouznout a ještě ho takhle trefí balonem do nohy...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Largo

Ten debil!!!!!!!!Jakej ofsajd???????????????????

Reagovat
smazaný uživatel

no fakt to mal byt gol mesiaca minimalne, ale rozhodca to videl inak

Reagovat
Alberto Aquilani

IMHO dostaneme gol

Reagovat
10

Enrique je blázen..4 nebránící hráči, navíc v takový fázi zápasu, to se pak nemůže divit

Reagovat
Largo

Nechápu, proč tam dával Perrottu s Taddeiem na krajích...i jeden z nich je skoro sebevražda....

Reagovat
10

to je další věc, navíc kam až se Perotta vytahoval...s tímhle v Itálii je to normální sebevrah

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm...Lecce má zajímavou statistiku, ani jeden útočník letos nedal branku. Korunu tomu může nasadit snad nejmarnější útočník ligy exRomanista Corvia, který je rok od roku horší. Takové kopyto, asi jako Osvaldo, teda starý Osvaldo ...ten dnešní to tam pěkně zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Corvia to taky solidně vymet

Reagovat
Alberto Aquilani

Corvia najlepší na place :P :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele