Gambrinus liga - preview 14. kola

18.11.2011, 08:37, aktualizováno 21.11.2011, 08:36
Previews
Pražské derby mezi Bohemians 1905 a Spartou dnes uzavře 14. kolo Gambrinus ligy. Lídra tabulky z Letné před měsícem reprezentační přestávka rozhodila a ztratil po ní i neporazitelnost, nyní ale na Spartě věří, že naopak navážou na výhru z Olomouce.
Bohemians 1905 - Sparta Praha  (pondělí 18:30)
Malé pražské derby mezi Bohemians 1905 a Spartou v pondělí završí program 14. kola první fotbalové ligy. Tento duel má jasného favorita, jímž je hostující Sparta. Ta totiž aktuálně vládne nejvyšší soutěži. Klokani okupují až devátou pozici.

Sparťany pronásleduje nebezpečná smečka soupeřů v čele s Libercem. Ten na ně ztrácí už jen tři body. Proto budou chtít Letenští vyhrát na půdě Bohemians. Aby bodovali, mají pro to veškeré předpoklady. Desetkrát za sebou neprohráli venku, z toho posledních osm zápasů vyhráli a navíc s klokany neprohráli již deset let.

"Chceme pokračovat v úspěšné sérii na soupeřových hřištích, soupeř bude mít určitě také dost motivace aby zastavil neúspěšnou šňůru. Své kvality a možnosti ale dokázal v první polovině podzimu," prohlásil trenér hostí Martin Hašek. Ten rovněž kvituje, že měl většinu svých svěřenců během reprezentační přestávky pohromadě.

Hráči Bohemians, kteří před několika týdny patřili v tabulce mezi pět nejlepších, nyní okupují umístění v závěru první desítky. Můžou za to především jejich poslední výsledky. Čtyři zápasy bez výhry a taktéž čtyři domácí duely bez plného bodového zisku. Taková je aktuální bilance klokanů. Nyní doma přivítají pražskou Spartu, které nedali dlouhých 460 minut gól.

"Spartu sledujeme, víme o jejich kvalitách, určitě jsme ji ale schopni potrápit. Mělo by to být lákadlo pro lidi a byl bych rád, aby nás přišli podpořit a vytvořili skvělou atmosféru, jako třeba na Žižkově," přeje si trenér domácích Pavel Medynský.

Domácí budou postrádat Krajáka kvůli dohodě klubů a nemocného Kaufmana. Hosté nebudou moci počítat s marodem Řepkou, zraněným Kušnírem a nejistý je start střelce Kweukeho a záložníka Krejčího.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Žižka, Růžička - Moravec, Bálek, Budínský, Borek, Bartek - Škoda.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Švenger - Vidlička, Jarošík, Zápotočný, Pamič - Hušek - Sionko, Grajciar, Matějovský, Krejčí - Kadlec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.50 - 3.90 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Viktoria Žižkov  (neděle 15:00)
Na jihu Čech se potkají týmy s nejhorší obranou a se stejným počtem bodů na kontě. České Budějovice přivítají Viktorii Žižkov.

Dynamu se po zlém úvodu začalo dařit v posledních duelech alespoň na domácím hřišti. Na Střeleckém ostrově neprohrálo čtyři utkání v řadě, vyhrát z toho však dokázalo pouze jednou a s pouhými sedmi body je stále bezprostředně ohroženo sestupem. Utkání se Žižkovem je tak pro svěřence Františka Cipra typickým utkáním o šest bodů. Oba týmy se potkaly v říjnu v domácím poháru a vítězně z něj vyšli právě Jihočeši. K nedělnímu duelu by měli být připraveni Rýdel i Riegel. K marodům Novákovi s Bakalou však přibyl zraněný Petráň, nejistý je i start Pecky a Javorka.

"Bude to utkání o šest bodů. Žižkov jsme sice vyřadili v domácím poháru, ale ligové zápasy jsou jiné. Navíc soupeř bude mít teď daleko větší motivaci a vyřazení z poháru nám bude chtít oplatit," potvrzuje Cipro.

Viktorka se venku trápí, všech svých sedm bodů uhráli na domácím hřišti. Po solidním vstupu nováčka do sezóny červenobílým naopak šťáva dochází. Prohráli sedm z posledních osmi duelů. Pražané se budou muset obejít bez zraněných Kaloda a zřejmě i Lafrance, k dispozici nebudou kouči Pulpitovi ani Ďurica a Peckař, kterým vedení Viktorie ukončilo smlouvy v reprezentační přestávce.

"Čeká nás třetí měření sil s jedním mužstvem v krátké době a netroufám si říci, zda to může být výhodou nebo ne. Musíme to brát tak, že každý bod ze hřiště soupeře je v naší situaci hodně důležitý. Navíc jsme sousedé v tabulce se sedmi body a tak je jasné, že případné tři body vítězi hodně pomůžou," uvedl Martin Pulpit.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Čirkin, Lengyel, Brezinský, Machovec - Klesa, Otepka, Javorek, Sandro - Ondrášek, Stráský
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Šťastný, Bodeček, Procházka, Starý - Bartl, Folprecht, Peciar, Kalivoda, Bořil - Böhm
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Dvanáctý Hradec doma vyzve rozjetou pražskou Slavii. Ta bude chtít navázat na vítězné poslední tři ligové zápasy.

Slavii se pod vedením trenéra Františka Straky daří. Premiéra nového kouče sice nevyšla, ale v dalších třech zápasech jeho svěřenci již bodovali naplno. Naposledy si poradili doma s mistrovskou Plzní. V tabulce se díky těmto výsledkům posunuli na devátou pozici. Tu se pokusí vylepšit v sobotu, kdy zavítají do Hradce. "Jsme všichni moc rádi, že se nám minisérie podařila a pochopitelně bychom v ní rádi dále pokračovali. I přes tři výhry v řadě ale máme nadále pokoru a stojíme nohama pevně na zemi, protože o to více je potřeba zodpovědného přístupu. Čeká nás nevyzpytatelný soupeř, který v domácím prostředí dokázal v minulosti porazit řadu favoritů," prohlásil trenér slávistů Straka.

Jak správně poznamenal Straka, Hradec umí doma potrápit favorita. Před reprezentační přestávkou totiž dokázali Kotalovi svěřenci obrat Jablonec o dva body. Teď se postaví proti Slavii, s níž mají velice špatnou vzájemnou bilanci. Z posledních dvaceti duelů se slávisty vyhráli pouze jednou. Hradečtí by rádi zlomili ještě jednu sérii, šest zápasů v řadě nezvítězili. "Slavia porazila Plzeň, zatímco my tam vysoko prohráli. Takže nás znovu čeká těžký soupeř. Náš poslední výkon proti Jablonci snad je pro fanoušky dobrou pozvánkou a věřím, že tentokráte dokážeme své šance i proměnit a konečně přijdou i góly," řekl trenér domácích Václav Kotal, jenž během reprezentační přestávky zapracoval na psychice svého týmu.

V domácím táboře nejsou hlášeny žádné absence, kdežto hosté budou postrádat až šestici hráčů. Kvůli zdravotním problémům nenastoupí Frejlach, Kaufman, Koreš, Tusjak, Šimeček a vykartovaný Jarolím.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Plašil, Hochmeister, Fukal - Fischer, Pávek, Janoušek, Poděbradský - Štěpán, Dvořák, Černý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Trubila - Vlček, Cicman, Janda, Milutinovič, Hurka - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Ostrava v neděli hostí Příbram. V lepší pozici se nacházejí hosté, jímž patří desátá příčka. Baník sice figuruje na třináctém místě, ale mezi oběma týmy je desetibodová mezera.

Baník by se rád vzdálil sestupovému pásmu, na předposlední tým tabulky drží náskok jednoho bodu. Trenér Pavel Malura doufá, že jeho svěřenci potvrdí výsledek z uplynulého kola, v němž vyhráli na Žižkově 3:0. "Příbram patří k překvapením soutěže. Vyšel jí úvod sezony, to mužstvo povzbudilo. Opírá se o kvalitní výkony několika jednotlivců, třeba nebezpečného útočníka Wagnera. Dávají poměrně dost gólů, na druhé straně i dost inkasují a toho se budeme snažit využít," řekl ostravský trenér Malura, jehož tým třikrát za sebou neporazil Příbram.

Příbramským se venku nevede, když čtyřikrát za sebou odjeli s prázdnou. To budou chtít změnit v neděli, kdy jedou do slezské metropole. "Myslím, že Ostrava má určitě na víc. Teď se chytila herně i výsledkově, a tak očekávám hodně složitý zápas. My už jsme jeden takový zápas, kdy šlo soupeři o život, hráli v Budějovicích a bohužel jsme ho nezvládli. Domácí nás přejeli agresivitou a já se obávám, aby to v Ostravě nebylo to samé. Musíme si dát pozor na začátek, protože tyhle zápasy se v úvodech rozhodují," tvrdí kouč hostí David Vavruška.

Ostrava se bude muset obejít bez zraněného tria Jankulovského, Marka a Šmejkala. Příbram nebude moci počítat pouze s Koukalem kvůli dohodě mezi oběma kluby.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Cverna - Greguš, Vašenda - Poliaček, Lukeš, Ferenčík - Svěrkoš.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hejda, Krejčí, Divíšek - Valenta, Tarczal, T. Pilík, Pleško - Šlapák, Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (sobota 14:00)
Asi těžko by se našel emotivnější soupeř pro teplického trenéra Petra Radu. Vzpomínky na jeho hráčskou kariéru z největší části sahají právě do Dukly, v jejíž bráně se v sobotu představí jeho syn Fillip.

Severočeši se vydávají na Strahov s výbornou bilancí ze stadionů soupeřů. K celkovým dvaceti bodům přispěly výjezdy hned třinácti, naposledy vykradly horkou půdu v Jablonci. Dukla ovšem ukazuje, že v první lize není náhodou. Za posledních osm kol prohrála dvakrát a střelecky se před reprezentační pauzou chytil Lietava hostující ze Žiliny.

Domácím bude chybět pouze zraněný Jirouš, který se na trávníku zahřál prozatím jen půlhodinky, hosté pak přijedou bez stálice v obranných řadách, Milana Matuly, který se předminulou sezónu zvýraznil především úderem loktem do Petra Jiráčka, momentálně vzývaného reprezentanta.

Nevýhodu vyhnanství na Strahov z Julisky "oplakal" i trenér Rada, který v dresu tradičního pražského klubu strávil jedenáct let a sám by se raději vracel na opravdový domov Dukly. Zároveň také popřál k dobrému výkonu synovi Filipovi, který za třináct zápasů vychytal čtyři ligová čistá konta.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Pospíšil, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Berger, Lietava, Markovič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Smejkal, Rosa - Kerič, Siva, Vachoušek, Stožický, Jindráček - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
První venkovní porážku se bude snažit připravit 1. FC Slovácko svému sobotnímu soupeři. Do Uherského Hradiště totiž přijede Slovan Liberec.

Slovácko se bude před vlastními diváky snažit napravit zaváhání z posledních dvou domácích duelů, ze kterých odešlo poraženo. Proti Liberci se mu však dlouhodobě nedaří, naposledy Severočechy porazilo v roce 2003.

"Naše motivace do posledních tří podzimních kol je obrovská. Chtěli bychom opět přečkat zimní přestávku v klidném středu tabulky. Liberec je kompaktní celek a na soupeřově hřišti je hodně nebezpečný. Jeho největšími osobnostmi jsou Štajner, reprezentant Gebre Selassie a Nezmar. Po dvou prohrách v domácím prostředí si už nemůžeme dovolit ztrácet," řekl trenér domácích Miroslav Soukup.

Rozjetý Liberec, druhý v celkové tabulce i v tabulce venkovních zápasů, jede do Uherského Hradiště pro další body. Venku vyhrál pět ze sedmi utkání a vstřelil zde 20 ze svých 31 branek. Svěřence kouče Šilhavého díky silným rychlým brejkům letos doma nikdo rád nevítá.

"Na svém stadionu se výsledkově Slovácko nyní sice trochu trápí, ale dokázalo zaskočit i Jablonec. Domácím jde o hodně, budou určitě velmi bojovní a my se jim musíme v nasazení vyrovnat, důležitá bude efektivita při zakončení. Věřím, že náš tým v reprezentační přestávce neztratil rytmus, a že budeme pokračovat v dobrých výkonech,"uvedl Šilhavý.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Reinberk, Košút, Trousil, Mezlík - Fujerik, Daníček, Kordula, Volešák, Valenta - Ondřejka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karišik, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.25 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 18:20)
Za šlágr kola se dá označit sobotní zápas mezi Plzní a Mladou Boleslaví. Utkají se týmy, jež okupují čtvrtou, respektive třetí příčku. Vítěz tohoto utkání se může v tabulce posunout na druhé místo.

Plzeň v uplynulém kole nedokázala prodloužit sérii tří výher v řadě, když podlehla Slavii 1:2. Na vedoucí Spartu momentálně ztrácí devět bodů. Trenér domácích Pavel Vrba, pro něhož bude sobotní vystoupení stým zápasem v roli hlavního trenéra, bude chtít své svěřence opět naladit na vítěznou notu. "Budeme vycházet i z toho, jak Boleslav sehrála svůj poslední venkovní zápas na Spartě. Sice neměla takové držení míče, ale byla mnohem kompaktnější, podala mimořádný výkon a vyhrála rozdílem třídy. Pozor si musíme dát hlavně na jejich smrtící brejky. Rozhodující bude, jak pohlídáme Chramostu nebo Kuliče," řekl Vrba.

O bod lépe na tom je Mladá Boleslav, která šest zápasů nepoznala hořkost porážky. Nyní zavítá do mistrovské Plzně, kde naposledy vyhrála v lize v roce 2006. Ale v rámci tuzemského poháru tam letos uspěla poté, co zvítězila ve čtvrtfinále 2:1. A na tento výsledek se výběr vedený trenérem Miroslavem Koubkem pokusí navázat. "Šestkrát v řadě jsme neprohráli a chceme na tuto bilanci navázat i v Plzni, na kterou jsme se připravili podobně pečlivě, jako na každého předchozího ligového soupeře," prohlásil mladoboleslavský kouč Koubek.

Zatímco domácí celek bude nadále postrádat zraněného brankáře Čecha, to hosté přijedou bez čtveřice marodů Neuwirtha, Fabiána, Buluta a Opiely. Hrát také nebude vykartovaný Ščuk z Mladé Boleslavi.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Bystroň, Limberský - Horváth, Jiráček - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Janíček, Rolko, Johana, Šírl - Kúdela, Procházka, Štohanzl - Zahustel, Chramosta, Kulič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Před sezónou kandidáti na pohárové příčky mají po posledních nezdarech co napravovat. Po reprezentační přestávce přivítá Jablonec v páteční předehrávce 13. kola olomouckou Sigmu.

V posledních dvou duelech došel Jablonci dech i střelný prach. Stále nejproduktivnější tým soutěže se totiž ani proti Teplicím, ani v Hradci Králové nedokázal střelecky prosadit. Kvůli těmto bodovým ztrátám Jablonec ztrácí kontakt s čelem, spadl na páté místo a na první Spartu má manko 10 bodů. O to víc se bude snažit zabrat proti Olomouci, se kterou doma šest let neprohrál a na Střelnici ho pětkrát po sobě porazil. Svěřenci kouče Komňackého nastoupí v plném složení, disciplinární trest ani zranění nebrzdí žádného hráče.

"Po posledních nepřesvědčivých výsledcích potřebujeme v závěru podzimní části získat herní sebevědomí a neztratit kontakt se soupeři z čela tabulky,"řekl Komňacký.

Velmi špatně je na tom olomoucká Sigma. Ještě na jaro tým bojující o poháry je nyní na posledním místě tabulky. Na Hanáky těžce dopadla korupční aféra a pouhé tři výhry v 13 zápasech vůbec neodpovídají předsezónním očekáváním, ani síle kádru. I bez odečtu devíti bodů by na tom svěřenci kouče Psotky nebyli o mnoho lépe, s 15 body by se nacházeli na 12. místě. U Hanáků je nejistý start stopera Kučery, kvůli čtyřem žlutým kartám bude odpočívat Heinz.

"Jablonec je doma nejlépe střílejícím mužstvem ligy. Musíme ubránit jeho křídelní hru, pokoušet se o brejkové situace a z nich skórovat. Pokud nedáme gól, nemáme šanci na úspěch," uvedl Psotka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Kopic, Loučka, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Koutný, Kučera, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Varadi, Petr, Navrátil
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha13110225:1033
2.Slovan Liberec1383231:1527
3.FK Mladá Boleslav1374222:1225
4.Viktoria Plzeň1373330:1724
5.FK Jablonec1372432:1223
6.FK Teplice1362514:1620
7.Bohemians 19051354411:1719
8.Dukla Praha1353518:1718
9.Slavia Praha1353513:1618
10.1. FK Příbram1360722:2618
11.1. FC Slovácko1352613:1617
12.FC Hradec Králové133377:1712
13.Baník Ostrava1322912:258
14.České Budějovice1314812:277
15.Viktoria Žižkov1321109:277
16.Sigma Olomouc1336415:166
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (141)

Přidat komentář
Puskas

Baník 1, to je hlavní, ostatní je tak trochu vedleší. No, ještě by Hradec mohl prohrát a v Budějkách být plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

všechno špatně

Reagovat
Puskas

No, tak aspoň bude dobře to, co jsem napsal o Öcsim, měli by to tu prý dnes dát.

Reagovat
adalbertus

už se těším

Reagovat
Puskas

Hlavně pak moc neryj, že mám něco blbě . Ne, budu rád za doplnění - i když samo, že tam nešlo dát vše, jen to hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pondelni vyhra proti klokanovi musi byt.

Reagovat
Puskas

Jen aby Vás klokan neuskákal, hop, hop, hop.

Reagovat
smazaný uživatel

Po pondělku bude Skippy dobrý tak akorát k výuce přírodopisu na základních školách ve Vršovicích.

Reagovat
forma

Tak jsem zvědavej na ty kluky Jablonecký co předvedou po tý repre. pauze

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

"T. Petera vysvětlil účel Správní rady a to zlepšení komunikace mezi vedením a fanoušky. Slibuje si také od SR, ta ve spolupráci s aktivními fanoušky, že projedná předem projekty a připravované akce pro fanoušky a zamezí fiasku, jakou byla a je Karta fanouška."

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý je, jak tam popisujou předešlé trenéry plus i to, že se chce vrátit Mičola

Reagovat
Puskas

Nechápu, jak mohl Heniz zavinit odchod trenéra, když už tam nebyl. Nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je zajímavý Když si vemu, že tam byl jen na mistrovskou a Franta působil v Baníku ještě další měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem že , v nové sezoně odehrál dva ligové zápasy , kvalfikaci do LM a až pak odešel

Reagovat
Puskas

To jo, ale trenér se pakoval později.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že v některých věcech vedení lže nebo neříká úplnou pravdu , ale oceňuju že tyhle sezení jsou ochotni dělat

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

Mittal - nechce o spolupráci ani slyšet a pokud by na ně přitlačilo třeba město, odstěhovali by se do Polska - hlavně že v Galati to jde parchanti indický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pelta je na svazu, takže čekám 3 pohodové body

P.S. ironie, než takovou píčovinu vyprodukuje někdo, kdo to bude myslet doopravdy.

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Loni proti nám kopali dvě penalty, takže bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Obě měly být, takže klidně znova

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna byla mimo vápno takže sotva.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být ani jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno můžou Pepíci z čech ano :)

Reagovat
sosna

Právě naopak. Dneska to vidím minimálně na plichtu. Pelta začne splácet Moravské hlasy.

Reagovat
Špilmachr

Reagovat
Špilmachr

Naopak 3 body pro Olomouc podpora neni zadara!

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se dnes v Jablonci kopat jenom jedna pelta nebo víc ?

Reagovat
božský John

čim vic tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

to je vidět, že už jste zmlsaní

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musí být většina pro nás!

Reagovat
božský John

No samozřejmě, s tim se počítá !

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim ve výhru Olomouce.

Reagovat
Špilmachr

Lafata hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Olomouc ...padne 2 a více golů....kurs 2,45 dá se to?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak zachytá Zlámal. Ale myslím, že ten víc jak 2 fíky jen tak nepustí, takže bych to neriskoval.

Reagovat
forma

Zlámal je famozní z čehož mám velkej strach ale nevidím důvod proč by nemohli padnou víc jak 2 branky

Reagovat
ryzskej

pěkná blbost s tím kurzem... Kde si to našel?

Reagovat
smazaný uživatel

v tipáči mám to na tiketu, ty blbosti....

Reagovat
ryzskej

vážně? Já se díval a byl tam kurz kolem 1,35.. Mohl bys ho ukázat?

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě dal poločas

Reagovat
ryzskej

Jojo, to spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec poslední 2 zápasy uplně tragickej, ovšem Sigma je tragická už několik zápasů po sobě, takže těžko čitelnej zápas, měla by to být jasná jednička, ale těžko říct, kdo bude mít lepší formu po repre pauze já fandím samozřejmě Hanákům jako člověk z blízkého okolí Olomouce

Reagovat
sosna

Zlámal – Přikryl, Kučera, Škerle, Vepřek – Vavřík, Koutný, Hořava, Navrátil – Petr, Klesnil

Reagovat
smazaný uživatel

takže 3:1

Reagovat
sosna

Jakým výpočtem si k tomu došel?

Reagovat
smazaný uživatel

No, evidentně s body z Jablonce moc nepočítáme, tak zkoušíme něco novýho. To Zdenovi chválím. Ale Vavřík a Klesnil mě opravdu šokovali.

Reagovat
Shevchenko

Jak se u vás daří Kubovi Teplému?

Reagovat
cubinho

Pojďme kluci Holomóčtí, body už jsou potřeba!

Reagovat
forma

On jim snad ten Zlámal ten bod vychytá

Reagovat
cubinho

A s tím Přikrylem na pravém beku zamýšlí Psotka jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Och, tak tohle jsem už hooodně dlouho neviděl. Výkon naprosto k smíchu v čele s hlavním komikem Klesnilem, od kterýho se to odráží, že ani sám neví, jak to dělá. Ale Zlámal je bůh, třeba to na 0:0 vychytá.

Reagovat
forma

Ty vole ten Zlámal mě utrápí ... Co to je za člověka !!!!

Reagovat
cubinho

Klesnil je tragikomický... nechápu, že nešel dolů on, ale celkem snaživý Vavřík

Reagovat
smazaný uživatel

On to tam nějak dneska dohaluzí. Teď moc nechybělo.

Reagovat
forma

Ten Klesnil je hroznej Olomouc moc nesleduju ale dnes je teda k smíchu a divím se že nešel ještě dolů, ten už je tam snad jen na nějakou standartku nebo nevím. Jinak kdo se mi z Olomouce líbí je Navrátil a Hořava

Reagovat
forma

YES LAFATA Lafi to je jistota, jisto-ta-ta-ta

Reagovat
smazaný uživatel

GieKSaBaník !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli už ani teď ten BANIK nevyhraje, tak nevím FCB

Reagovat
centos

Jak ani teď?

Reagovat
smazaný uživatel

A Střížkov prohrává v Karviné

Reagovat
smazaný uživatel

když už se včera dobře fandilo (http://www.youtube.com/watch?v=SG04qJdrL7Y&feature=feedlik ) tak doufám, že dneska proti Příbrami bude aspoň obstojný support. A doufám ve výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za fotku , za tip . Budu optimista a veřim ve výhru, přehráli jsme Jablonec, tak proč by jsme měli prohrát doma se Slávií

Reagovat
smazaný uživatel

média zas hysterčí, že k vám jedou krvežízniví poláci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o tom jsem se dočetl na našem webu, to je podle mě blbost . Zase vymejšlej kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

no, možné je, že dorazí někdo z Walzbrychu, mají to blízko ale ta hysterie je naprosto zbytečná a odradí lidi, aby šli na stadion. A pak se divíme, že nikdo nechodí, když média místo toho, aby propagovala fotbal a tahala fanoušky na stadion, tak dělají spíš naprostý opak

Reagovat
smazaný uživatel

Taky me ten tip prekvapil , zrovna na Hradec si neverim ze vyhrajeme. Za remizu bych byl rad , ale ten hype okolo Straky je takovej ze si snad nekdo zacina myslet ze Slavie pujde nekam do prvni 5.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
adalbertus

votroci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda , oni hrají se Slávií, takže oprava

Reagovat
adalbertus

první dojem platí

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tento víkend, jsem nemohl držet palečky ani hradeckému béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam dneska nezmrznu ... 2:1

Reagovat
goodbay

funguje vám tipovani.cz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

škoda že tu plachtu neprosvítili těma bengálama...

kolik bylo diváků koukám protilehlá téměř prázdná? a co cesta žádnej atak?

Reagovat
smazaný uživatel

diváků netuším ale Blaszok byl téměř plný, protilehlá hlavní poloprázdná. Od nás 5 busů + cirka 28 aut. Atak ani ne ale nám se poařilo zabloudit, sme to vzali na Zory, dojeli sme do nějaké piče a pak nám nezbývalo nic jiného než to vzít přes Gliwice a Chorzow, Tam už sme byli v prdeli úplně a nebylo moc příjemný všude číst graffity proporující smRody. Ještěže sme měli v autě pak navigaci a na Bukowu sme se dostali asi půl hodiny před výkopem

Reagovat
Kepy_FCB

Supr

A na zápase se Sigmou nám prý mají GKS návštěvu oplatit či co píšou v diskusi na ofic...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dorazí, údajně kolem 4 až 5 stovek jich přijede

Reagovat
Kepy_FCB

slávisté zlobí

Reagovat
smazaný uživatel

"26. V sektoru slávistických fanoušků hoří několik ohňů. Stadion znovu píská. Hlasatel prosí hasiče, aby zasáhli." Dobrej dement ten hlasatel. Prosit hasiče, aby v téhle zimě kropili sektor studenou vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jesti by šla uplatnit nějaká stížnost na hasiče, kteří zkropí v mrazu nevinného člověka (tedy osobu, která bengál neodpalovala). Chtělo by to nastrčit mezi fanoušky nějakého sebestředného právníka, který by si na ty neandrtálce (četnictvo, kyseliny, stříkače) posvítil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrá blbost...

Reagovat
Liquid

živý přenos na HK-SKS http://www.sportlemon.tv/v-2/12/114/v-331482.html , penalta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

stará dobrá Příbram aneb furt někdo od nich leží a brečí a zdržuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát jsem od nich čekal, že budou chtít hrát fotbal, ale zase nic. Škoda, že Cverna (nebo kdo to byl) neproměnil tu šanci, už jsme mohli mít od toho jejich polehávání klid.

Reagovat
smazaný uživatel

ale terén jak tak koukám je šílenej, míč odskakuje a pak vznikne např. psycho minela jako teď na konci, kdy ten příbramský kokot běžel na bránu Baníku. Ale věřím, že vyhrajem, jsme lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten trávník je hodně špatný. Jsme lepší, ale bojím se, že jim ten gól nevstřelíme. Jedině ze standardky. A ještě mám strach, že se vykartuje Svěrky, protože ten už má těch příbramských dřeváků dost, tak aby mu zase neujely nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, koukám, že už mu z nich jebe. Měl by se víc krotit, byla by škoda, kdyby chyběl za týden proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

a i tohle malo staci na usmudlanej bahnik.....

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dawide, Dawide...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na druhou stranu, ten druhej gól, ten nás vyškolil jak nevím co.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda. Ale tohle by se prostě nemělo stávat, aby se s útočícím hráčem stíhal vracet jen Fantiš a jeden obránce.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Rongylábú - jak bys to přeložil? Ve slovníku to není, a když to rozložím, dává mi to Špinavé nohy - může být?

Reagovat
adalbertus

ne,rongylábú-nohy z hadrů nebo hadrové nohy(já nevím který výraz je správně po česky),kdes to našel proboha?

Reagovat
Puskas

L. Nudai - Mám delší článek o Zlaté jedenáctce a to byla jeho přezdívka. Myslíš, že by to mohlo být přeneseně i něco jako fotbalový trik zvaný koloběžka nebo bicykl?

Reagovat
adalbertus

tak už to mám,rongylábú je ten který dělá nevyzpytatelné pohyby,nebo kličky(já jsem to životě neslyšel teda)

Reagovat
adalbertus

mimochodem Cziborovi se říkalo rongylábú,nebo bolond(blázen,pitomec)

Reagovat
Puskas

Jo, vím, já napsal Budai, Czibor to byl, spletl jsem se. Koncem týdne to pošlu na web´bmaster, snad to tu dají. Koncem týdne proto, že včil jsou poháry, tak ať to nezpapadne.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Abych Tě navnadil .- je to ,mnohem kvalitněji napsané než ten Öcsi, proparcovanější a tak.

Reagovat
adalbertus

tys to měl o Panchovi krásně napsaný(klobouk dolu),chyby hledáš(v sobě)zbytečně,jseš dobrej a fandím ti

Reagovat
Puskas

Neříkám, že to bylo špatné, a neříká to proto, abys mě převědčoval o opaku, vždy své články následně ještě dopilovávám, na co jsem teď neměl čas, chtěl-li jem to mít hotové na to výročí. vyhecoval jsi mě, tak jsem na to večer sedl a za hodinu a půl měl.

Reagovat
adalbertus

hec vypadá jinak testvér,ale stejně

Reagovat
adalbertus

aranycsapat ,olyan 'valami' a magyaroknak soha nem lesz,soha

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár ve velkém stylu ve studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se dalo čekat, že bohemka Spartě v rámci pražský družby pustí Ale...."my tu ligu stejně vyhrajem...!!!!"

Reagovat
Marv

Co to meleš? navíc vy hrajete druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme druzí v lize Co tu meleš ty...

Reagovat
smazaný uživatel

,,My" není Zlín jak by z pseudonymu vyplývalo?

Reagovat
smazaný uživatel

"my" je tým kterýmu se konečně začalo dařit tak rychle založím účet na fóru a půjdu si kasat triko, jak jsem dobrej, že jim už hrooozně dlouho fandím

Reagovat
Marv

Aha.. já myslel, že budeš fanda Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Pražská družba s Bohemkou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Sparty je X pochybných zápasů za sezónu, ale tenhle bych tam rozhodně nezařadil

Reagovat
božský John

Tam maj družbu každej tejden, když jim to každej pouští

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to zase překvapí až u nás narazej a zkusej to svést na všechno co se hýbe, jen aby to nebyla jejich chyba

Reagovat
Ligter

Reagovat
fabec1222

Jaktože ikona metrosexuálů a homosexuálů Šumský začínal jen na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

jsi vůl

Reagovat
twerp

Nehraje Kweuke, přihrávky jdou spíše po zemi a hned se na to dá dívat i když je stále co zlepšovat a Bohemka je jalová.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji spartanům aby si to užívali, až přijde Hřebík tak začně opět nakopávaná na Kweukeho jako za starých zlatých časů, s Kinclem a spol. Už aby to bylo, hlavně doufám že to Křetínský nebude odkládat na léto...

Reagovat
twerp

Já bych spíš doporučoval tobě, ať si užiješ krásnou hru Liberce, dokud nepřijde výprodej a vy se zase budete potácet ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hraje krásnou hru už 10 let, vyjma období s ubožáky Zachem a Petříkem, které trvalo jenom pár měsíců...navíc vyjma období s těmito pány, patříme po celou tuto dobu k nejlepším týmům ligy...takže žádného "zase" se rozhodně neobávám Navíc Karl není blbej, Gebreho prodá až po Euru a Breznaník je už starej a to Turecka může kdykoliv. Nikdo další už prodenej není...

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik je starej, jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl ve Spartě Hřebík a na hrotu Kincl, tak se žádná nakopávačka nehrála.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele