Primera División - preview 13. kola

19.11.2011, 10:35, aktualizováno 21.11.2011, 08:34
Previews
Malaga jde do pondělní předehrávky s cílem vrátit se na pohárové příčky, sveřenci trenéra Pellegriniho jsou aktuálně sedmí. Soupeřem jim bude Santander, který se trápí a zatím se pohybuje v zóně sestupu.
Racing Santander - Málaga CF  (pondělí 21:00)
Po reprezentační pauze nás čeká také tradiční pondělní dohrávka španělské nejvyšší soutěže. V ní se tentokrát trápící Racing Santander na domácí půdě postaví proti Málaze, která je zatím na šesté pozici a bojuje tak o pohárové příčky. Mezi oběma celky je před zápasem v tabulce osmibodový rozdíl a není tak pochyb o tom, kdo je favoritem zápasu.

Trenér hostujícího celku Manuel Pellegrini musí do utkání vyřešit absenci klíčového hráče Julia Baptisty, kterého trápí problémy s kolenem. Brazilský reprezentant se zranil v utkání proti Getafe a poslední diagnóza naznačila, že záložník Málagy by měl chybět ještě minimálně měsíc.

Baptistovi dokonce hrozí operace a je tak možné, že si v tomto kalendářním roce už nekopne vůbec. Jisté je zatím pouze to, že nenastoupí do zápasu proti Racingu. Důležitost přítomnosti Baptisty naznačuje také bilance po jeho zranění. Málaga po tom prohrála totiž tři zápasy v řadě a díky tomu se v tabulce propadla až na šestou pozici.

Trenér Pellegrini v rozhovoru pro deník Marca zdůraznil, jak je Baptista pro jeho sestavu důležitým článkem. "Bez něj to máme vždy v zápase o něco složitější, ale máme celkově velmi silný tým a já pevně věřím, že v blízké budoucnosti ho budeme umět zastoupit mnohem lépe, než tomu bylo doposud," prohlásil.

Trenéra Pellegriniho však trápí i další problémy se sestavou. Zraněni jsou Ruud van Nistelrooy, Enzo Maresca a Sergio Sánchez a u všech tří visí otazníky nad jejich startem. Do sestavy se naopak vrací jedna z klíčových postav Joaquin Sanchéz a také Weligton s Apoňem.

Racing Santander neprožívá úplně povedený start do sezóny a s pouhými devíti získanými body je zatím na sestupové pozici. Z jedenácti odehraných zápasů dokázal Racing vyhrát pouze jediný a nyní tak potřebují svěřenci argentinského trenéra Hectora Cúpera získávat body i z tak těžkých zápasů, jako je právě ten proti Málaze.

I přes umístění Racingu však Pellegrini upozorňuje před zápasem na podcenění soupeře. "Ve španělské soutěži není žádný celek slabý a já jsem přesvědčen, že zápas proti Racingu bude velmi vyrovnaná bitva. Jen doufám, že na konci budeme my stát jako vítězové," prohlásil.

V poslední době prokázal Racing své zlepšení a z posledních tří zápasů dokázal získat pět bodů, tedy většinu z těch co má celkově. Velmi důležité bylo zejména vítězství nad Betisem v poměru 1:0. Dále uhrál Racing velmi cennou remízu se Sevillou a také proti nováčkovi z Granady.

Trenér Hector Cúper může znovu počítat s uzdraveným Gonzalem Colsou. Velmi citelně však bude znát absence Lautara Acosty, který patří k nejlepším hráčům týmu. Nastoupit nemůže ani Kennedy Bakircioglu a Jairo Samperio, kteří jsou také zraněni. Distanc kvůli kartám má potom Ariel Nahuelpan.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.20 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (neděle 12:00)
Poslední, tedy dvacátá pozice nyní trochu překvapivě patří Realu Sociedad, odpoutat se od úplného dna tabulky se však Baskové mohou v domácím utkání s Espanyolem. Ten zažívá dobré časy, po sérii skvělých výsledků se posunul až na sedmou příčku. Oba celky se teď potkají ve vzájemném souboji a přestože byste si na to po přečtení předešlých řádků nevsadili, mírnými favority jsou domácí.

V domácím prostředí totiž umí Real Sociedad v letošní sezoně mnohem lépe než Espanyol venku, lepší bilanci má i ve vzájemných zápasech hraných v Baskicku. Roli mírného favorita ale domácí odmítají. "Podívejte se na tabulku a pak mi zopakujte, že jsme favorité. Asi si to rozmyslíte, viďte," reagoval trochu podrážděně na tiskové konferenci kouč Sociedadu Phillipe Montanier.

Proti Erreale ovšem jasně hovoří současná forma, z posledních sedmi ligových duelů vytěžil San Sebastian pouhopouhý bod. "Tým s takovými výsledky obvykle nepatří do nejvyšší soutěže. My však do ní patříme a chceme patřit, takže se prostě musíme zlepšit. Jiná cesta nevede," ví Montanier.

To Espanyolu se daří náramně. Katalánský klub sice postrádá spolehlivého střelce, přesto dokáže sbírat body a je na krásném sedmém místě. "Vedeme si dobře, možná až nad očekávání dobře. Věděl jsem, že tenhle tým má kvalitu na boj ve středu tabulky, ovšem my hrajeme ještě lépe. Teď jen to potvrzovat týden co týden," přeje si Mauricio Pochettino, trenér hostujícího celku.

Javi Marquez, Juan Albín, Felipe Mattioni a Javi Lopez z Espanyolu nemohou do utkání zasáhnout pro zranění, stejné potíže pak na reprezentačním srazu potkaly i gólmana Kameniho. K tomu připočtěme vykartovaného Juana Forlína a zjistíme, že Pochettino musí řádně promíchat sestavu. Domácím chybí pouze Berkara a Iňigo Martínez.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, Demidov, González, Cadamuro - Mariga, Allarramendi - Prieto, Vela, Griezmann - Llorente
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Galán, Amat, Moreno, Dídac - Baena, Romaric - García, Verdú, Dátolo - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Getafe CF  (neděle 16:00)
Sporting Gijón se dokázal oklepat ze špatného vstupu do sezóny, v současné chvíli drží čtyřzápasovou sérii bez porážky, tentokrát se mu ovšem postaví do cesty nevyzpytatelné Getafe, jež dokázalo před reprezentační přestávkou přehrát silné Atlético.

Oba celky se nachází těsně nad sestupovým pásmem, domácí kouč Manuel Preciado ovšem nevěří, že by se mělo již v této části sezóny rozhodovat o konečném umístění. "Tento zápas ještě nebude klíčový, musíme si však uvědomit, že i tak jde o důležité klání," prohlásil. "Během letní přestávky hodně posílili, podepsali hráče jako Daniel Güiza, Diego Castro nebo Míchel, což jsou velmi ostřílení mazáci," nabádá své svěřence.

Zkušený lodivod může mít radost také z toho, že bude mít po dlouhé době z čeho vybírat, k dispozici by totiž měl mít kompletní kádr. Po zranění by se měli vrátit David Barral, Nacho Caces i Alberto Lora, tedy všechno hráči, kteří by měli nastoupit v základní sestavě.

Na druhém břehu stojí Getafe, které se jako soupeř dostává z nejhoršího. Celek z předměstí Madridu dokázal v minulém kole po porážce na Mestalle znovu bodovat a ne ledajakým způsobem, ale vyšlápl si rovnou na silné, leč tápající Atlético Madrid. "Chci vidět, aby můj tým předváděl takové výkony pravidelně. Musíme udržet nasazení, čeká nás náročné utkání, i nadále chceme zůstat v tabulce před Gijónem," vyhlásil Luis García.

Hosté jsou i před sobotním zápasem hodně okleštěni četnými absencemi. Kvůli červené kartě z posledního utkání nemůže nastoupit opora zadních řad Alberto Lopo, trojice Pedro León, Jaime Gavilán, a Oscar Ustari potom zůstává i nadále mimo hru vinou zranění. Nejistý je poté start letní posily právě ze Sportingu Diega Castra, jehož trápí pro změnu potíže s kotníkem.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo - Lora, Botía, Hernández, Canella - Rivera, Álvarez - Trejo, Castro, De las Cuevas - Barral
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Valera, Diáz, Rafa, Mané - Míchel, Lacen - Abdel, Casquero, Castro - Güiza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
CA Osasuna - Rayo Vallecano  (neděle 16:00)
Hodně vysoko se zatím drží Rayo Vallecano, dnes to ale bude mít na Estadio Reyno de Navarra v Pamploně složité, čeká ho totiž domácí Osasuna. Ta má co odčiňovat, v minulém kole totiž utržela hrozivý debakl od Realu Madrid.

Jakoby nestačila jedna ostuda ze 17. září. Osasuna tehdy zavítala na Nou Camp a odnesla si těžký debakl 0:8. Uběhly necelé dva měsíce a situace se opakovala, s tím rozdílem, že vyzyvatelem byl Real Madrid. Osasuna znovu vůbec nestačila a prohrála 1:7. V Pamploně si jsou ale vědomi, že jsou mnohem důležitější zápasy, než proti těmto titánům.

"Zápasy proti Realu Madrid a Barceloně jsou minulostí. Musíme na to zapomenout a dívat se do budoucnosti. V neděli budeme hrát proti týmu, který je v dobré formě, avšak pokud budeme hrát tak, jako hrajeme vždycky doma, jsem si jistý, že vyhrajeme," rozhovořil se obránce Osasuny Jukka Raitala. Až do posledního výprasku si domácí vedli solidně, doma porazili Zaragozu či Levante a v tomto duchu hodlají pokračovat i proti Rayu.

Ten má zasebou také debakl, ovšem sám ho nadělil neškodnému San Sebastianu. Rayo vyhrálo jednoznačně 4:0 a v tabulce mu patří už osmé místo s minimální ztrátou na evropské poháry. Není tak divu, že sebevědomí týmu stoupá. "Víme, že v tomto týdnu nás čeká důležitý zápas proti Osasuně. Je to náš přímý soupeř a my si tam pojedeme pro tři body. Nemůžeme si dovolit v těchto zápasech selhat," prohlásil útočník hostí Piti.

Domácím bude chybět suspendovaný Eneko Satrustegui, naopak se plno hráčů vrací. Platí to pro Rodriguese, Lamaha a Bertrana, zda-li všichni budou hrát od úvodní minuty, není jasné. Hosté zase budou postráda útočníka Tamuda.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damía, Flaňo, Lolo, Raitala - Puňal, Nekounam - Cejudo, García, Ibrahima - Nino
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Tito, Arribas, Jordi, Casado - Movilla, Fuego, Michu - Lass, Delibasic, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (neděle 18:00)
Tradičně silná Sevilla se po několika nepříliš povedených duelech pokusí o nápravu v utkání s neméně ambiciózním Athleticem Bilbao. Domácí celek však nečeká vůbec snadný úkol, Baskové nepoznali hořkost porážky již deset utkání v řadě, na stánku Ramóna Sáncheze Pizjuána se jim však dlouhodobě nedaří.

Velkou poklonu složil soupeři i domácí kormidelník Marcelino, podle nějž se může Bilbao zařadit do fronty uchazečů o účast v Lize mistrů. "V loňské sezóně se Athletic probojoval do Evropské ligy, letos je i s tak mimořádně mladým kádrem hodně silný po individuální stránce, co je ale jeho největší devízou, to je silný kolektiv," uvedl. "Určitě by se měli kvalifikovat do evropských pohárů," doplnil.

Radost potom mohou mít v domácím táboře z návratu klíčových hráčů, kteří by měli být v souboji s nepříjemným soupeřem vítaným dopingem. Po zranění budou Seville znovu k dispozici oba střelci, jak Álvaro Negredo, tak i Frédéric Kanouté by se mohli znovu objevit v základní sestavě. Po delší absenci by se potom mohl vrátit také křídelník Diego Perotti. Hrát naopak nebude distancovaný Gary Medel.

Hosté sice drží již desetizápasovou šňůru bez porážky, v Andalusii se jim ovšem dlouhodobě nedaří, i tak by ale rádi tuto nepříznivou sérii zlomili, čímž by zároveň další ještě natáhli. "Víme, jak dlouho se nám již v Seville nepodařilo vyhrát. A stejně tak je nám jasní, jak těžké to pro nás bude, protože i když jsme hráli na Estádio Ramóna Sáncheze Pizjuána dobře, tak jako v minulé sezóně, stejně jsme odjížděli bez bodu," nezapomíná Fernando Llorente.

"Ale když budeme pokračovat stejným způsobem, jako jsme se prezentovali před reprezentační přestávkou, se stejným zaujetím, tak si myslím, že můžeme dosáhnout na dobrý výsledek," dodal. Llorente se nezúčastnil úterního přátelského utkání Španělska s Kostarikou kvůli problému s kolenem, nyní už by ale měl být v pořádku. "Doufám, že už nebudu mít žádné problémy, chci nastoupit," uzavřel reprezentační útočník. Kromě něj ovšem zůstává na marodce Ekiza, disciplinární trest poté znemožní start dvojici Amorebieta - Iturraspe.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Coke, Cáceres, Spahič, Navarro - Navas, Trochowski, Rakitić, Perotti - Kanouté, Negredo
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizos - Iraola, J.Martínez, San José, Aurtenexte - López, D.Marcos - Susaeta, Ander, Muniain - F.Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (neděle 20:00)
Atlético Madrid ztrácí své pozice coby jednoho z nejlepších týmů Primera Division. Tým zatím sídlí na nelichotivém dvanáctém místě. Na druhou stranu, co by mohlo zvednout image týmu lépe než výhra nad favorizovaným Levante?

Podle zkušeného obránce Atlética Madrid Luise Perey chybí týmu konzistence a správná dravost, což je předpokladem pro dosažení výsledků, které Atlético právě teď zoufale potřebuje.

Atléticu se na domácí půdě ale daří, vyhrálo zde tři zápasy a ze stejného počtu utkání si odneslo jeden bod. Přesto stoper Atlética věří, že jeho kolegové musí co nejdříve zlepšit svůj herní projev a dostat se z nepříjemných pozic. Vidí, že Atlético si zaslouží mnohem lepší umístění, než jakého je nyní schopno.

Pro portál marca.com Kolumbijec sdělil: "Ve fotbale musíte hrát s nejvyšším nasazením a intenzitou každým dnem. Což se možná kvůli nějakým věcem ne vždy podaří naplnit, a když se snažíme, nebývá jednoduché znovu zapnout naplno."

"Potřeba vyhrávat pokaždé, když můžete, je klíčovým faktorem. Nesmíme ztrácet body, protože to nás vzdaluje od našich přímých rivalů. Tragédie nastane ve chvíli, kdy se znovu oklepáváme z našich neúspěchů a pak zase body ztratíme. Ale stále máme mnoho příčin pracovat na sobě, kvůli fanouškům i nám samotným. Každý tady ví, že někdy musí dát ještě o trochu víc, než doposud týmu odevzdal," doplňuje opora zadní formace.

Tým z Madridu sčítá zraněné hráče, mimo hru jsou hlavní ofenzivní hráč a velká posila z Porta, Radamel Falcao, jenž kvůli zranění vynechal také přátelský zápas v rámci reprezentační přestávky. Další velkou ztrátou Atlética je Antonio Lopéz, obránce, který vynechá zápas s Levante také kvůli zranění.

Levante je velkým překvapením soutěže, dokázalo neprohrát hned úvodních devět zápasů! Velký počin na tak malý tým. O to větší motivaci mají hráči i celý trenérský štáb. Asier Del Horno netrénoval v pátek s týmem jako obvykle, protože se zotavuje ze zranění nohy, zatímco dvojice Carlos Aranda - Juanfran by měla být připravena k zápasu.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Lopez, Godin, Dominguez, Filipe - Gabi, Tiago, Diego Turan - Pizzi, Adrian
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Munua - Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran - Torres, Iborra - Valdo, Barkero, Juanlu - Kone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.70 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - RCD Mallorca  (neděle 22:00)
Devatenáctá Granada se v důležitém souboji o "šest" bodů utká s Mallorcou. Hosté nejsou zrovna v optimální formě, nevyhráli už šest kol v řadě a pomalu se propadají tabulkou. To domácí jsou na tom sice hůře, avšak z posledních dvou kol získali čtyři body.

Granada zatím produkuje zvláštní výsledky. Tým se krčí na předposledním místě tabulky, přesto dokázal porazit Villarreal či Sevillu, remizovat s Atléticem Madrid a krom toho dokázal potrápit i Barcelonu nebo Valencii, vždy totiž prohrál nejtěsnějším způsobem. Největší senzaci určitě způsobilo vítězství na stadionu Sáncheze Pizjuána. Granada na vítězství ze Sevilly navázala domácí remízou 0:0 s Racingem Santander.

"Opravdu jsme chtěli proti Racingu vyhrát, ale nestalo se tak. Nyní nás čeká další utkání na domácí půdě, což je příležitost jak získat tři body," nechal se slyšet záložník Granady Abel Gomez. Mallorca představuje klíčového soupeře, společně s domácími je totiž namočena do záchranářských starostí.

V hostujícím táboře si jsou celé situace dobře vědomi. Mallorcu teď čekají důležité zápasy o záchranu, které tým musí zvládnout. "Jsou to pro nás dva velmi důležité zápasy. Pokud hrajeme proti týmům, které bojujou o záchranu, musí z toho být tři body. Nejprve proti Granadě a poté proti Racingu," prohlásil obránce hostí Chico. Ostrované čekají na vítězství už sedm kol ale na Estadio Los Carmenes to budou mít hodně obtížné, už jen proto, že venku ještě nedokázali zvítězit.

Zajímavé je, že tito dva soupeři ještě spolu nikdy nehráli, přesto je mírnějším favoritem vzhledem k posledním výsledkům Granada. Hostům budou scházet Nuňes, Ivan Ramis a Marvin Ogunjimi. U domácích je nepravděpodobný start Carlose Martinse.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, López, Diakhaté, Siqueira - Yebda, Rico - Abel, Uche, Benítez - Geijo
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Cendrós, Victor, Chico, Bigas - Tissone, Pina - Nsue, Alfaro, Castro - Hemed
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Betis  (sobota 18:00)
V 13. kole La Ligy se na trávníku Villarrealu představí hráči Realu Betis. Půjde o střetnutí tabulkových sousedů, neboť domácí jsou pouze o příčku za dvanáctým Betisem. Ani jeden z týmů nemá příliš zářnou formu, o to víc však budou oba chtít zvítězit, aby tak nastartovali novou, úspěšnější sérii.

Betis do sezóny vstoupil ve velkém stylu, když vyhrál všechny čtyři úvodní utkání, díky čemuž i chvíli vedl ligu, jenže v následujících sedmi zápasech se mu nepodařilo ani jednou získat všechny tři body, a tak rychle propadl až na 12. příčku. Příběh Villarrealu je naopak obrácený. Ten měl vstup do nového ročníku naprosto tristní a pohyboval se i v sestupových vodách, pak se mu ale začalo trochu dařit. Přesto to není ta stará dobrá Žlutá ponorka, která loni skončila na čtvrtém místě, a kvalifikovala se tak do Ligy mistrů. Z posledních sedmi zápasů totiž vyhrála pouze jeden, a tak nadále setrvává ve spodní části tabulky.

Velkou zásluhu na nepřesvědčivých výkonech Villarrealu má jeho početná marodka. Reprezentační přestávka se tak klubu více než hodila a nyní trenér Juan Carlos Garrido počítat alespoň s některými hráči, kteří se stihli dát do pořádku. Mimo hru sice nadále zůstávají klíčoví útočníci Guiseppe Rossi a Nilmar a obránci Cani s Christianem Zapatou, ale do hry již budou moci zasáhnout Marcos Senna, Javier Camuňas a Carlos Marchena.

Garrido připustil, že při tolika zraněným hráčích musel poněkud změnit herní taktiku, která nyní není tak divácky atraktivní. Jak ale dodává, momentálně je hlavním cílem vyšplhat se tabulkou vzhůru, a tak je potřeba hrát především účinně. "Naším cílem je získat nad Betisem tři body a já věřím, že to hráči dokáží. Budeme bojovat o každý míč a na hřišti nic nevypustíme. Vím, že se od nás čeká určitá atraktivita, ale momentálně je nejdůležitější vyhrávat zápasy," vyjádřil se na klubovém webu.

Trenér Betisu Pepe Mel věří, že pokud jeho hráči opět najdou důvěru v sebe samé, věci se otočí k lepšímu a Betis se opět dočká výher. "Vždycky věřím, že si jedeme pro výhru, ale sebedůvěru člověk nezíská jen slovy. Hráli jsme velice povedené zápasy s Racingem i Málagou a do dalších zápasů si z nich musíme odnést to dobré a vyvarovat se zbytečných chyb, které nás obírají o drahocenné body."

Mel do zápasu bude moci nasadit Roqueho Santa Cruze a Javi Chicu, kteří se vrací po zranění, a k dispozici bude taky Jefferson Montero, ačkoli je v Betisu na hostování právě z Villarrealu.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Gonzalo, Marchena, Musacchio, Catalá - Valero, Bruno - Pérez, Guzmán, Wakaso - Rubén
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto - Nacho, Dorado, Ustaritz, Chica - Sevilla, Iriney, Beňat - Pozuelo, Cruz, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Zaragoza  (sobota 20:00)
V 13. kole La Ligy se střetnou týmy z opačných pólů tabulky. Druhá Barcelona totiž na svém domácím stadionu Nou Camp přivítá hráče Realu Zaragoza, kteří jsou až na 16. příčce, tedy těsně nad sestupovou zónou. Jasným favoritem jsou tedy domácí, ale i ti v minulém kole pouze remizovali, a Zaragoza se tak minimálně o remízu také pokusí.

Katalánský klub byl totiž jedním z nejvytíženějších během reprezentační přestávky, co se hráčů týče. Hráči španělské národnosti cestovali na Kostariku k přátelskému utkání poté, co o víkendu v Londýně prohráli v jiném přátelském utkání 0:1 s Anglií. Messi naopak bojoval s Argentinou v jihoamerické kvalifikaci o mistrovství světa.

A neboť Barcu v týdnu čeká klíčové utkání s AC Milan v Lize mistrů, očekává se, že trenér Pep Guardiola nechá některé ze svých svěřenců odpočívat na lavičce a do zápasu se Zaragozou, která se drží tak tak nad sestupem, pošle náhradníky.

Ale trenér Zaragozy Javier Aguirre očekává, že Barcelona nastoupí v plné síle: "Čekám, že proti nám bude stát to nejlepší z Barcelony. A i přesto věřím, že uspějeme. Tým hodně trénoval, a tak se může klidě prát i o vítězství. Všichni jsou teď ve velmi dobré náladě a Barcelona je skvělá výzva."

Výhra Barceloně může přinést vyrovnání se Realu Madrid, i když možná jen na několik hodin. Real Madrid totiž v pozdním zápase cestuje do Valencie, a pokud se mu podaří zvítězit, Kataláncům znovu odskočí na tříbodový rozdíl.

V zápase se Guardiola bude muset obejít bez Adriana, který si během reprezentačních povinností v brazilském národním týmu přivodil zranění bicepsu. Otazník stále visí i nad startem Javiera Mascherana, který odkulhal ze zápasu Argentiny s Kolumbií. Jeho krajan Lionel Messi možná zůstane sedět na lavičce.

Zaragoza udělá dvě změny v sestavě oproti minulému utkání se Sportingem, ve kterém remizovala 2:2. Pablo Alcolea nahradí zraněného brankáře Lea Franca, který se nemohl zúčastnit tréninků během týdne, a na hřiště se také podívá Portugalec Fernando Meira.

Zaragoza nevyhrála už počtvrté za sebou , a tak se bude snažit na popáté, i když to bude mít proti katalánskému velkoklubu nesmírně těžké.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Fábregas, Thiago, Iniesta - Cuenca, Messi, Villa
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Parades, Lanzaro, Mateos, Juárez - Meira, Ponzio - Carlos, García, Barrera - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.05 - 11.50 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (sobota 22:00)
Největším tahákem La Ligy bude bezesporu zápas Valencie s Realem Madrid, souboj tradičních gigantů Pyrenejského poloostrova. Bílý balet bude na Mestalle hájit první příčku, avšak Valencia se v případě vítězství může na Real dotáhnout, ztrácela by pak na něj jediný bod.

Začněme u domácí Valencie. Netopýři si před reprezentační přestávkou připsali třetí vítězství v řadě, když zdolali nepříjemné Levante na jeho hřišti 0:2. Rázem se tak posunuli na třetí místo za dva tradiční titány Real a Barcelonu. Ztráta na madridský celek činí čtyři body, na Barcu dokonce jenom jeden bod. Nyní Emeryho svěřenci vyzvou prvně jmenovaného, totiž vedoucí Real.

"Ten, kdo není přesvědčen, že můžeme vyhrát, by měl zůstat mimo. Real Madrid má dobrou sérii a dobré výsledky, je ještě lepší než loni. Ostře soupeří s Barcelonou, bylo by skvělé Real porazit. Můžeme s ním soupeřit a můžeme ho porazit, pokud budeme hrát dobrý zápas. Také jsme ve skvělé formě. Je to důležitý zápas, ve kterém bych rád získal tři body," nechal se slyšet trenér Valencie Unai Emery, jenž si na Mourinhovo partu věří. "Doufejme, že fanoušci nám na Mestalle pomohou," dodal kouč Valencie.

Pakliže je forma Valencia dobrá, forma Bílého baletu je přímo fantastická. Svěřenci trenéra Josého Mourinha vyhráli sedm ligových zápasů v řadě a s tříbodovým náskokem na Barcelonu se vyhřívají v čele Primera Division. Real bude mimo udržení vedoucí pozice také usilovat o překonání svého vlastního rekordu, kdy na hřištích soupeře čtyřikrát v řadě neinkasoval. Pokud by se to povedlo i ve Valencii, znamenalo by to pět zápasů v řadě na hřištích soupeře bez inkasované branky, a to by byl nový klubový rekord. Všichni však ví, že to bude ve Valencii nesmírně náročné.

"Ve Valencii to bude stát hodně usílí. Loňský výsledek nebyl vzhledem k úrovni obou týmů normální," nechal se slyšet Aitor Karanka. Poslední měření sil opravdu skončilo neobvyklým výsledkem. Real vyhrál na Mestalle neuvěřitelných 3:6, bylo to čtvrté vítězství v řadě proti tomuto soupeři. Netopýři se naposledy radovali z vítězství v květnu 2009, tehdy doma porazili Real jednoznačně 3:0.

Hostům bude chybět znovu zraněný Brazilec Kaká a také obránce Riccardo Carvalho, naopak fit už je jiný Brazilec, obránce Marcelo. Šlágr kola bude řídit sudí Teixeira Vitienes, výkop je na programu od 22:00 SEČ.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Miguel, Ruiz, Rami, Alba - Albelda, Costa - Feghouli, Jonas, Mathieu - Soldado
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Callejón, Ozil, Ronaldo - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.90 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid1191139:728
2.FC Barcelona1174034:625
3.Valencia CF1173117:924
4.Levante UD1172217:923
5.Sevilla FC1146111:818
6.Málaga CF1152412:1417
7.Espanyol Barcelona115159:1316
8.Rayo Vallecano1143414:1315
9.Athletic Bilbao1135317:1414
10.CA Osasuna1135314:2414
11.Atlético Madrid1134414:1413
12.Real Betis1141610:1513
13.Villarreal CF112549:1711
14.Getafe CF1124512:1710
15.RCD Mallorca112458:1610
16.Real Zaragoza1124512:2210
17.Sporting Gijón1123610:169
18.Racing Santander111647:159
19.Granada CF112364:129
20.Real Sociedad112279:188

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (483)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro samé dvojky

Reagovat
Woods

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraje jen jedna dlouhodobá španělská dvojka - Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Kym bude Real Spanielska dvojka este veeeeelmi vela titulov musi barcelona ziskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ono to bol ten istý rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju,ža nastoupí za real od začátku Callejon...jinak 0:2 ronaldo,ozil

Reagovat
Woods

skorej bych za strelca dal Gonzala, tomu to pada slusne

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

A jemu za tohle taky platíte?

Reagovat
Rssa

On je tak hloupý už od přírody.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je víc hloupý, ten kdo toto říká, nebo ten, kdo ho nechá odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě je rozhodně hloupější ten, kdo se neprozíravě upsal ďáblu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, mohl být uznávanou legendou v nejlepším klubu na světě a namísto toho není kvůli své touze po penězích oblíbený snad nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem - Wl clásico se blíží a tak se budou tyhle články objevovat. Je třeba zjitřit vcelku klidnou náladu. Nepřekvapí, že s provokacema začal zase Madrid.

Reagovat
Kenneth

Otevřu diskuzi a sračky si zase začal psát ty.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je proto, že nečteš všechno, což je opravdu k zamyšlení, když je tady jen 12 příspěvků ...

Reagovat
Al Capone

asi tak

co taky čekat od zaslepence

Reagovat
smazaný uživatel

Takže koukám, že jsou fanoušci Realu nejen hloupí a bezpáteřní, ale dokonce slepí. No to je pěkné ...

Reagovat
Al Capone

jasně, že jo...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Média dnes přišla s tím, že Chelsea chce získat Gonzala Higuaína. Vilas-Boas potřebuje útočníka a údajně si vyhlídl Higuaína z Realu Madrid. Abramovič je za Pipitu ochotný Realu zaplatit 49 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

to je z nějakýho českýho webu Realu, ne?

Reagovat
Kenneth

dá se říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Kennethe, odkud to bereš, že to bylo z českých zdrojů, to šlo normálně ve španělských e-novinách

Reagovat
Kenneth

Bylo to v bleskovkách na českým webu Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi to převzali Španělé, že?

Reagovat
Kenneth

Tak to je snad jasný ne, český web Realu bere všechny články od šp. médií.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, já to myslel naopak, ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri prý blízko Atléticu

Atlético Madrid je údajně blízko získání záložníka Xherdana Shaqiriho z Basileje. Španělský celek by měl za švýcarského reprezentanta zaplatit 8 milionů eur.

Tohle je daleko zajímavější informace. Na tohohle hráče se velkoklubu moc těším a Atleti by mohli pro něj být dobrou destinací. Tvoří tam novej tým, do kterýho by mohl zapadnout. A popravdě - jeho styl je pro Primeru jak dělanej. A ta cena? To je pohádka.

Reagovat
Kily

cena krásná, liga mu vyhovovat bude, ale Atlético je pořád Atlético, tam bych byl se soudy o dobré destinaci opatrnější

Reagovat
smazaný uživatel

on je právě živelnej a nevyzpytatelnej. Stejně jako celý Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohodle hráče jsem taky zvědavej, v Atléticu so ho dokážu představit

Reagovat
Xavi8

ta cena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Moták do Španělska a rovnou do Atlética? No, nevím...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

"rovnou"

Reagovat
Rssa

Shaqiriho zrovna moc rád nemám, nemyslím, že by se teď prosadil v takovém velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám, že tě příjemně překvapí. Já mu naopak hodně věřím. Patřil mezi TOP na šampionátu. Často si z vrstevníků vyložěně dělal prdel.

Reagovat
DreamTeam

proc mam takovy pocit ze zase Valencia dostane neskutecnou sodu

Reagovat
alcantara

Netopieri, minimalne taky vykon ako proti nam, musime si pomahat

Reagovat
Jerichoo

Dnes by som to videl na

Iker - Marcelo, Sergio, Pepe, Arbeloa - Khedira, Xabi - Ronaldo, Ozil, Benzema - Pipita

Bude to ťažké bez Rickyho a hlavne Angela

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kily

potřebujeme nějaké trumfové eso

Reagovat
Rssa

Dneska to vypadá na samé jedničky, tož tak si vsadíme, ať něco na tom vyděláme.

Barca - Zaragoza 3:1

Valencia - Real Madrid 2:0

Villarreal - Betis 1:0

Reagovat
Kily

dá to dneska Gyor? mně na tom něco zavání

Reagovat
miky10

Jsi blázen? Honvéd má teď fazonu, určitě neprohraje, ostatně jestli se chce udržet v boji o poháry, tak ani nemůže.

Reagovat
Kily

poslední dva zápasy remizovali, podle mě to dneska můžou dokázat taky, když nezaspí začátek

Reagovat
Al Capone

a teď bez prdele, tebe to vážně zajímá a sleduješ je?

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Tady už si člověk nemůže být ničím jistý.

Reagovat
Kily

chtěl jsem začít, ale včera padl jenom jeden gól, tak zase nevím, je to takové rozporuplné, zase na druhou stranu to je španělská ligy taky, asi nebudu koukat na ani jednu a začnu koukat na Rumunsko, tam je super, že se každý zápas hraje v jinou dobu a budu tak moct koukat na všechny zápasy

Reagovat
Rssa

Nedá, bez šance. Mluvil jsem s vedoucím fanklubu a ten říkal, že mají vnitřní problémy, tak je rozhádaný celý tým.

Reagovat
miky10

To by mě zajímalo, odkud to máš, protože na stránkách maďarského fotbalového svazu (mlsz.hu) nic takového nepíšou

Reagovat
Rssa

Jasně, že tam nic nebude, oni to tutlají v klubu. Svaz o takových věcech neví. A kdyby jo, tak to stejně jeho věc, tak proč by to mělo být u nich na stránkách?

Reagovat
miky10

4:0

2:3

2:0

Reagovat
miky10

Reagovat
Losinho

Dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Cheaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

sis to pěkně podělal tím, že Villarreal dá dvě branky

Reagovat
Al Capone

když vyhrajem tak max o gol

!HALA MADRID!

Reagovat
Kenneth

Jak to dneska vidíte, místo Di Márii Callejon nebo Karim?

Reagovat
Jerichoo

Tipujem Benzemu, José stavia na istotu

Reagovat
Jerichoo

ale radšej by som tam asi videl Callejona, je to bojovník a drič

Reagovat
Kenneth

Já vůbec nevím. Mourinho snad rozhodne co nejlíp.

Reagovat
Jerichoo

tak to som si istý, že rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím v hlavních madridských denících je psaný Callejón.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžké,ale čekám výhru :)

Reagovat
smazaný uživatel

Real prostě vyhraje a uvidíme minimálně 4 góly v zápase.

Reagovat
madridcan

1,50 kurz....to je v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to zase neuvidím.

Reagovat
alcantara

Pokial bude remiza, tak uvidis

Reagovat
alcantara

Once' oficial del Barça:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Keita, Cesc, Xavi; Alexis, Messi y Cuenca.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexise jsem viděl proti Paraguayi a byl o parník nejlepším na place. Jsem jen koukal, jaký tam dělal kličky a průniky. Snad si to sebevědomí přenese i k nám. Na něj jsem dneska hodně zvědavej.

Reagovat
alcantara

Necakal som ho v zaklade, vratil sa ako posledny zo zrazu az vo stvrtok, Guardiola trochu prekvapil, ignorancia Villu pokracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ho taky nečekal a ještě není jisté, že v základu opravdu bude, ale tohle je dobrej mač na to, aby zkusil potvrdit výkony i v klubu. Jak píšu - proti Paraguayi byl magický.

Villa na sobě musí zamakat. Obránci mu tu jednu kličku dovnitř už přečetli, čímž paralizují jeho přínos z křídla a koncovka z devítky mu taky nejde. Ale snad se do toho dostane. Není snad možný, aby se takový hráč neprosadil.

Ještě bych se pozastavil nad Cuencou. Jeho výkony nejsou špatné, ale prorokuju mu cestu Jeffrena, čili pár set minut jako pomocník z lavičky, ale nevěřím, že by se prosadil nějak víc do základu. Každopádně je to další volba do lehčích zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

no k jeffrenovi těžko přirovnávat, nebýt zranění, tak teď dost možná hraje základ / první alternativu do útoku..

Reagovat
Kily

Villa začíná ztrácet důvěru?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je šetřený na AC..

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell ... Villa dufam nabehne druhy polcas a cosi tam streli

Reagovat
Xavi

Můžete někdo dát nějaký normální link na zápas? Dík

Reagovat
Imago

Kvalita sice není z nejlepších, ale běží to pěkně plynule: http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro1.html

Reagovat
Xavi

Já jsem si zas vybral tady kdyžtak http://www.lshunter.tv/

Reagovat
kiwwi

bude hrat dnes Ronaldo?

Reagovat
rufus

Jj, hraje.

Reagovat
Al Capone

to už i to stmívání je lepší než hra katalánců

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa nepozeraj, sleduj západ slnka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nemůže, jako správný místní fanoušek jednoho ze dvou superklubů je povinen sledovat zápasy konkurenta

Reagovat
Al Capone

já je ale nesleduji, ale nikomu to neříkej

Reagovat
Kily

to dostáváte za porušení fanouškovských pravidel pokuty?

Reagovat
Al Capone

mafiánům i takový prohřešek projde

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať se kouká. Ať je připravený na clásico, až barcelonský válec přejede toho jeho bílýho trabanta ...

Reagovat
Al Capone

a prý že madridisti mají silácké řeči...

Reagovat
smazaný uživatel

akorátže u mě každej pochopí, že to beru jako podrejp.

Teda ... evidentně ne úplně každý ...

Reagovat
Al Capone

hlavně, že ty se chytáš každého stébla

Reagovat
Kenneth

‎Valencia-Real Madrid: Iker Casillas, Álvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Sami Khedira, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.

3 DM. Nepotřebuje komentář.

Reagovat
Kily

hmm, Unai dva týdny vymýšlí taktiku a nakonec je mu všechno spřádání plánů na nic, jelikož ho překvapí Mourinho

Reagovat
Kenneth

Nejen jeho, zase ten paskvil s 3 DM. Ani nemám chut to zapínat.

Reagovat
Kily

mě to překvapuje hlavně vzhledem k tomu, s jakou noblesou a lehkostí Real tyhle na první pohled těžší zápasy zvládal loni, navíc v Malaze se ukázalo, že letos by to mohlo být podobné

Reagovat
Kenneth

Vůbec nechápu co tímhle zamýšlí. Mimochodem co tam dělá ten Parejo? Nějaké vaše eso?

Reagovat
Kily

z mého pohledu, když to trochu přeženu, tam ze sebe dělá kokota. Ale tohle musí vědět jenom Emery, proč ho za solidní výkon v Zaragoze o poločase stahuje ze hry a následně ho odmění znovu místem na lavičce. Každopádně pomalu začínám věřit tomu, že u nás nezůstane moc dlouho, uvidíme další měsíc, jak moc dostane prostoru do doby, než se uzdraví Ever

Reagovat
Kily

jo aha, až teď koukám na sestavu, Jonas hrál dva zápasy za repre, Parejo je pak v současné situaci jediná další volba do středu hřiště. Jsem zvědav, jak se tam s Tinem poskládají

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže loni se v těchto zápasech venku úspěšně využívalo i 4-3-3 - Sevilla, 2x Atlético, Villarreal, Lyon... Tohle bývá Mourinhova tradiční reakce na únavu hráčů, takže překvapení to není.

Reagovat
Kenneth

A jestli koukám dobře tak má bejt Ronaldo na středu a křídla Ozil a Benzema. WTF?

Reagovat
Al Capone
Reagovat
Kenneth

Hm Ozil na křídle, takže další menstruace. Místo něho tam mohl dát klidně 4. DM aby to vyperlil.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost. Podle mě bude Ozil na AM, Krystýna bude hrát volný křídlo, jako to hrával v clásicích a Benzín bude normální devítka. Prostě je to postavené na hře na brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

3 defenzivní obránci, 3 DM, jeden AM, křídlo a devítka. Neskutečné. To se Fňukýno podělal už i z Valencie?

Reagovat
Kenneth

3 defezivní obránci? Ono bohatě stačí že každý zápas hrajeme na 3 obránce, když Marcelo je neustále na výletech.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcela jsem do té sestavy zapoměl napsat - 3 defenzivní obránci a jeden ofenzivní.

Prostě máte 4 ofenzivní hráče. Prostě se Fňukýno bojí.

Reagovat
Kily

Arbeloa se na výlety pouští a počítám, že nějaké ofenzivní úkoly dneska rozhodně mít bude

Reagovat
Kenneth

Nechápu pojem defenzivní obránci? Kolik má Real ofenzivních obránců? 3? Z toho jeden hraje, jeden je zraněný a jeden hraje stopera.

Reagovat
Kenneth

'ofenzivni

Reagovat
smazaný uživatel

Fňukýno?To má být jako vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to strasne Ftipne od niekoho kto fandi tymu kde maju hracov ako busquets,pedro,mascherano alebo alves.Haha nic Ftipnejsie som este nevidel.

Reagovat
Al Capone

zvykaj si, bude hůř

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné ne, ale funkci to plní parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.Nemas len blbi nick ale aj komentare.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty sa tu prezentujes ako najvacsi intelektual na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš funkci místního rebela a vtipálka, kterou tu plníš? To rozhodně. A ještě Ronalda nazýváš Krystýnou. Nechci být upjatej, ale myslím, že kdyby tu někdo Messiho nazval třeba Skrčkem, tak vytahuješ brokovnici a jdeš ho zastřelit i za cenu dvaceti let v base. Takový internetový objektivisty miluju.

Reagovat
Kily

to sis nevybral zrovna vhodný příklad, Messi je nazýván skřetem a nevšiml jsem si, že by to někoho nějak žralo

Reagovat
Al Capone

jak můžeš vědět, že doma zrovna nenabíjí brokovnici?

Reagovat
Kily

protože kdyby jí doma měli, tak dva a půl roku zpátky minimálně jeden brok chytil spanhel za to, že mu šel ve čtyři ráno sexuálně obšťastnit dámské osazenstvo rodiny

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

ať si ségra užije ...

A byl to GATUSSO

Reagovat
Kily

ee, ten se ti se ségrou vykousl a tím to skončilo (asi), spanhel měl s osmi promilemi pod kůží jinčí plány

Reagovat
smazaný uživatel

ten nebyl schopen vstát z kachničky, natož aby někoho obšťastňoval ...

Reagovat
Kily

ty jsi už šel spát, já byl tou dobou ještě vzhůru a střízlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Osm promile jsme hravě srazili hozením do bazénu, protože verbálně to byl hotový Casanova křížený se Sexmachinem

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel tou dobou blil jak šakal. Ten pil fakt naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč mi to kazíš? Po tomhle jsem s ním mohl zamést eurofotbalovou podlahu ještě víc.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří, Ty bys se mnou zametl? Ty budeš asi internetová drsnota nejvyššího kalibru. Mám strach. Nebudu si s tebou zahrávat. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dnešek to nechme, ale dej si pro příště pozor

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to on je

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messi je naozaj skřet vraj ho tak aj doma volajú

Reagovat
smazaný uživatel

kam ti Madristi na ty svoje pohádky chodí ...?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kam chodíš Ty na svoje vtípky a objektivní komentáře?

Reagovat
Wat

Ty sis ho, koukám, vyhlídnul.

Reagovat
smazaný uživatel

sice starej, ale pořád dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Co všichni tak šílíte? Vždyť jsme to loni hráli snad 10x takhle.

Reagovat
Al Capone

jediný Kenneth šílí a jirí má z toho orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto nešílí to len Kenneth opäť zobral väčšiu dávku ako je treba ..

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Villa se trefil. Kam to napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba do kalendáře na hajzlu...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

na EF přece

Reagovat
Xavi

Cuenca

Reagovat
smazaný uživatel

Moment zápasu: Cuencova zidanovka... jsem zvědavej, co z něj vyroste. Pedro a Sergio taky přišli jako blesk z čistýho nebe. Je to trochu paradox, že se prosazují z akademie hráči, kteří v ní hráli druhý housle; a zároveň talenti jako Crosas, Valiente, Bartra, Fontás, Iago atp. zatím v áčku nic (v případě Bartry a Fontáse mám na mysli jen minuty, protože výkony podávali oba dobrý).

Reagovat
smazaný uživatel

má dobrý momenty, ale celkově v něm novýho Pedra nevidím. Ale nechám se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho moc nasledovanýho nemám, takže nemůžu soudit. Každopádně bych se taky rád nechal překvapit.

Reagovat
Kily

i když se mi do hospody nechce, tak radši jdu, jinak bych mohl dostat chuť se občas podívat sem a pořešit zápas, za což bych byl obšťastněn výkaly některých uživatelů, kteří se sem přišli tradičně hádat a osočovat

Reagovat
smazaný uživatel

Obšťastnil jsem tě?

Reagovat
Kily

no musim se utřít, než půjdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme natrhnout Netopýrům blánu! Hala Madrid!

Reagovat
mike.84

proč slepička, proč.... "villa dal krasny ten poslední čtvrty gol.... i pique dal pěkný ten poslední čtvrtý gol..." proč tam kurva není španělská verze na tom audiu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alves není špatný tah, Emery asi počítá s tím, že budeme kopat penaltu.

Reagovat
Kenneth

Opět ty červené dresy.

Reagovat
kiwwi

vsak su pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Valencia ty soudruhy porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass

Reagovat
Jerichoo

on to v nohe má

Reagovat
smazaný uživatel

Toto Karim musí dávať ...

Reagovat
Kenneth

Takové 2 tutovky, snad nás to nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal někdy Karim venku svou první šanci? Pipita v poslední době vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

No proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takové zamyšlení. Když si vzpomenu že jsme loni byli schopni odehrát ligový zápas se stoperským duem Navarro-Dealbert a třeba i vyhrát, steče mi po čele kapka studeného potu.. Díky bohu za to co máme teď

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle velká šance, škoda toho zpracování. Ale Ramos geniálně..

Reagovat
Kenneth

Khedira. Boha jeho to je nekopa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to ten Khedira vlastně hraje? Mám pocit že ze všech hráčů Realu je u Alvese pořád nejblíž..

Reagovat
smazaný uživatel

On má povoleno od Mourinha povoleno útočit

Reagovat
smazaný uživatel

To je jelito

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Karrrrrrrrimmmmm Benzeeemaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

BENZEMAAAAAAAA

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL . Podělaná režie.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
One-Real

Karimeeeeeeee lasko mojeeeeeeee

Reagovat
mike.84

co to je "koncová kvalita"

Reagovat
smazaný uživatel

viz zápas na Slavii, druhý gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
Kenneth

Xabi . Pass master.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia v pohybe Karim

Skur*ené lasery

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Realu, co rikate na to - prodat Pipitu do Chelsea a koupit Persana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Neblázni, nesnáším ho, charakterně...Pipita stejně zůstane

Reagovat
Kenneth

Proč by měl Higuaín chodit do Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekam jinam, ale aby uvolnil misto Persanovi

Reagovat
Kenneth

Gonzalo nikomu uvolnovat místo nebude, a už vůbec ne Robinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

a co kdyz jo?

Reagovat
Kenneth

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní překážkou bude u Mourinha určitě fyzický stav, který mu neumožňuje víc než 20-25 ligových zápasů za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnýho nafrněnýho Wengerboye v Realu nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl jsem, že v tom má prsty Xabi, jak ukázali jen na záběr slavícího Benzemy.

Reagovat
djiros

Jak to je jednoduché

Reagovat
Kenneth

Khedira. Když se ukopne pořádně tak mu to neuznají.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Valencia zatím nezvládá Mám vsazeno na Real handicap 2:0 na výhru Jedeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Khedira tam dělá dobrej zmatek, to se šéfovi povedlo . Ale Lass dostane příště kartu a je po taktice.

Reagovat
smazaný uživatel

Lasery na oslavujícího Karima? Lofasové, fakt.

CR7 za nožičky Lass za snahu Kheira za tu mrdu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ronaldo je dneska hodně nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Kde měl Pepe tu nohu po tom rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

v úrovni pasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak v úrovni pasu Felipe Reyese

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alba to je ten reprezentant jo?

Reagovat
Wat

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

mere ako sme na tom s kartami pred EC?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho má nejvíc - 3 žk.

Reagovat
smazaný uživatel

Miguelův nejpovedenější moment v kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Alba je hrozný co dělá v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš ho poprvé v životě předpokládám

Reagovat
smazaný uživatel

Asi potřetí letos. Asi mám smůlu na zápasy....

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo tomu nerozumíš. Letos hraje stabilně velmi dobře. A tento můj názor podporuje i jeho nominace do repre..

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že celkově v sezóně dobře nehraje. Ty zápasy co jsem ho ale viděl, tak nehrál jako člen reprezentační 11ky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa sa mi veľmi páči

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je jich tam opět více. Ramos, Xabi, Khedira, Benzín...

Reagovat
smazaný uživatel

Lass se taky snaží

Reagovat
smazaný uživatel

A bez karty! I když už měl jednou namále.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš čekám, že půjde ven Costa

Reagovat
Kenneth

Khedira . V útoku neschopný si spracovat míč, a v obraně nad ním dneska o třídu vyčnívá Lass.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ale pozor na další kartu, má to tam proti té dvojce moc těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

No to som písal, ešte pred tou kartou .. zbytočné no, snád to ukope dokonca

Reagovat
Kenneth

No doufám že takhle nebudou vypadat všechny velký zápasy letos.

Reagovat
smazaný uživatel

No na to, že hráme s 3mi DM si to v pohode dávame

Reagovat
smazaný uživatel

se 2 a jednim CM

Reagovat
One-Real

ono to spis vypada jako 4-1-1-2-2 a v braneni 4-3-2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa riadim Kennethom on vie

Reagovat
smazaný uživatel

Ví většinou lidový zápor na pět

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira se taky furt plouzi vepredu a je to "necekane" na skodu

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Ever.. a to docela dost. Parejo je taky zralý na ručník, takhle se o místo v sestavě teda nehraje. Tino už taky není ten Tino z Loňské sezony.. Snažíme se to podobně jako proti Barce cpát přes levou stranu, ale Arbeloa je dneska celkem jistý. Feghouli dobrý asi prvních pět minut, má to dneska strašně těžké - stejně jako Soldado. Celkově zas hrajem jak posraní, což nechápu. Paradoxně poslední sezony mnohem víc zavařujem Barce a proti Realu je to bída.. Pokud Emery něco nezmení, dostatečně nenamotivuje hráče, tak si to Real může bez větších problémů dohrát tréninkovým tempem..

Reagovat
One-Real

Benzema je proste carodej.

Reagovat
One-Real

ja tam mam ulicku vytvorenou z tleskajicich hracu Barcy v niz prochazi hraci Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Lass na levo a Nuri místo něj. Albiol, to zas budou nervy s ním.

Reagovat
Kenneth

teda napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa dúfam nie je zranený či?

Reagovat
Jerichoo

inak by ho dole nedával, asi niečo svalové

Reagovat
gonzalesl_is_back

Albelda, takovej chudák z Hollywoodu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme unavení no...

Reagovat
Kenneth

To se to Valencii hraje když na repre jim nejezdí pomalu nikdo.

Reagovat
gonzalesl_is_back

S takovou péčí, jídlem, regenerací jako mají hráči takové úrovně, opravdu bych se nevymlouval na únavu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je v základu pět reprezentantů z poslední reprepauzy, další dva na lavce. To mi nepřijde jako "v podstatě nikdo".

Reagovat
Kenneth

U Realu kromě Lasse všichni. Mimochodem 5? Nepřehaníš?

Reagovat
smazaný uživatel

Alves, Rami, Feghouli, Mathieu, Alba. Na lavce pak Topal a Jonas.

Reagovat
Kenneth

Aha, ale půlka z toho pořádně nehrála ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý hrál minimálně jeden celý zápas (až na Topala)

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo ven, to není možné už..

Reagovat
gonzalesl_is_back

2. poločas procházkové tempo, ptám se proč? Vedeme 1:0, to je jako hodně?

Reagovat
Jerichoo

Nech ide už do prdele s tými kartami, hlavne že za to nakopnutie 5s po odpískaní nedal nič

Reagovat
Mishko

toto mala byť okamžite červená

Reagovat
smazaný uživatel

Tá 24ka je ale pekný cvok

Reagovat
gonzalesl_is_back

Costa ihned ven, co si kurva myslí ty netypýři špinavý?

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je silenej traged, at uz jde stridat a na hriste Pipita..

Reagovat
One-Real

Reagovat
gonzalesl_is_back

Kdyby radši hráli ty uplakánci, neskutečná komedie. A to jsem si myslel, že to umí nejvíc Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

To je načo Jordi?

Reagovat
smazaný uživatel

Albu okamžitě vyžlutit, to přece není normální.

Reagovat
kiwwi

a ze vraj komedia je iba v el clasicach

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to být jak Clásico.

Reagovat
Jerichoo

Za toto karta pre Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná lopta a Xabimu dá kartu

Reagovat
Kenneth

Ten rozhodčí je kus ......

Reagovat
papos182

Zas tak pekny neni

Reagovat
gonzalesl_is_back

U každýho skluzu na balón tolik kotoulů? Albelda je neskutečnej simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši já nevim co se vám nezdá, vždyť do toho šel jak dobytek..

Reagovat
Jerichoo

bol tam skôr ako súper, ktorý išiel z boku, tak aký dobytok?

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo, zdrhni jim a dej na 2:0, jinak to budou jeste pekny nervy

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela Ruiz prdel? ty vole, valencia to je jen dalsi tym simulantu..

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel ty, blbečku? Nehledě na to že nemáš žádný charakter a dávno už na tomhle foru nemáš být, tak tohle byl dost nepříjemný zákrok. Ale s idiotem jako ty se normálně nedá bavit o ničem..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo tahni uz..

Reagovat
smazaný uživatel

Za všeobecných nervů je nejvíc v klidu Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

To sú psycháči

Reagovat
One-Real

Jedinej hrac Valencie ma zlutou, tomu se mi nechce verit.

Reagovat
Kenneth

Ten Benzema je dneska neskutečně tragédní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

neni ti to uz trapne ? prvni polocas hral super, ve druhem uz sice spatne a zkazil par rozehravek, ale aspon napadal....prober se uz

Reagovat
Kenneth

Co by mě mělo být trapné? To je snad poprvé co takhle Benzemu kritizuju. Ale chápu, na Karima si extra závislý.

Reagovat
One-Real

Jak muzes rict ze byl cely dnesek tragedni, kdyz dal paradni gol a prvni polocas hral super. To je fakt neskutecne, jak ty menis nazor podle jedne akce, nebo jednoho detailu. Jj Benzemu mam rad, ale ze prvni polocas hral hodne dobre jsem nepsal urcite jedinej.

Reagovat
Kenneth

No dobře špatný, tragédní se dá použít u Khediry.

Reagovat
One-Real

SERGIOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Sergiooooo! Sergiooooo! Ramoooooooooos!!!

Reagovat
Kenneth

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool Sergiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani skvělý Rami není pro Ramose ve vzduchu soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

To bránění bylo spíš hodně laxní tak celkově..

Reagovat
Jerichoo

Sergio!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta obranna zona jim moc nevysla

Reagovat
culé

néééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
gonzalesl_is_back

Sergioooooooooooooooooooooo, hřebík do rakve psychotiků z Mestally a celého publika

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že víc psychotiků než na Mestalle je tady v diskuzi..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Potrefená husa?

Reagovat
smazaný uživatel

To se k tomu moc nehodí. No nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi mimo n Clásico?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neeeeeeee

Reagovat
Kenneth

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Karty?

Reagovat
Kenneth

Kurva mezitím jsou ještě 2 zápasy. Proti Atleticu se musí hold zklidnit, a v Gijonu hrát nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak schvalne - TOP 5 nejlepsich hlavickaru sveta?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to jsou paka...

Reagovat
Kenneth

Kurva. Nevadí, dáme hold ještě jeden.

Reagovat
nemamvasrad

Snad ne, takhle je to napínavější. A holt* btw.

Reagovat
culé

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ANO! Naděje žije

Reagovat
kiwwi

krasne to Soldado trafil...paradna technika

Reagovat
culé

terat snáď dá do toho Valencia všetko

Reagovat
culé

*teraz

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAAAAAAAAAZOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CRISRTIAAAAAAAAAANOOOOOOOOOO RONAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Mou na zádech Callejóna .

Reagovat
smazaný uživatel

Pako

Reagovat
Mishko

jo jo jo jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

CRONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GENIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

Reagovat
smazaný uživatel

CR7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Jerichoo

World Class

Reagovat
Kenneth

RONALDOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mishko

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gol gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll golaaaaaazooooo de Crrrrrrrriiiiistiaaaaaanoooooooooooo Rrrrrrrrrooooooonaaaaldoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
One-Real

Mourinho jak skocil na zada Callejonovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joseho rukopis

Reagovat
Kenneth

Mourinho

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ronaldoooooo, konečně poslal ty šupáky z Valencie k ledu až se z toho Mourinho projel na zádech Callejona

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že se chystal na presink Callejón a jak jsme dali gól, tak přijde na držení míče Granero.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Callejón si alespoň užil s Mourinhem...

Reagovat
Kily

jj, jízda králů

Reagovat
smazaný uživatel

omg, takhle zbytečný gol

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, co to kurva bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

No a Slepička se komentářem k této akci pasoval do role vrchního pračuráka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Messsi .. Dementnější fanoušky má snad už jen Gijon. Gratulace.

Reagovat
Woods

stale je to nic v porovnani s fans Bilbaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

No má to šťávu, ne že ne Marcelo a Ramos se na to takhle nemůžou vybodnout

Reagovat
Kenneth

Hm, dolů měl spíš jít Ozil. Ten vypadá na umření.

Reagovat
gonzalesl_is_back

To měl, Lass má fyzičku na dva zápasy

Reagovat
Kenneth

Reagovat
djiros

Není jediný. A právě Lass vypadal ještě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana realu hoří, takhle špatně jsem je v této sezoně ještě neviděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ikeeer,este ze tak :)

Reagovat
smazaný uživatel

spravil nieco ?..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, nemalo ist tobe..

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to by byl pikantní hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeaaaaaaaahhhhhhh

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm fajný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

prej ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to byly nervy A ten komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

a nechapu jak muze byt Mou tak klidny, kdyz ja jsem zpoceny az na prdeli

Reagovat
One-Real

Tak tohle mu nezavidim. Bylo pred nim nastosovano asi 20 hracu a tezko mohl neco videt, ale nadavat se bdue.

Reagovat
Kenneth

Kurva, pár takových zápasů a umřu mlád na infarkt.. 3 kurva vydřené body doma.. Olééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

To byl skandál, co tam Özil dělal v poslední minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

krásne vybojoval loptu, vyviezol parádne, ale potom tá strata

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil, fauloval pár vteřin před koncem a pak se skoro ani nedošel o deset metrů dál postavit do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia tam dnes teda nechala srdce, klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas. Rozhodně se nemáme za co stydět. Real taky nehrál bůhvíjakou hitparádu a ve finále měl i celkem štěstí. Klíčová byla asi absence Evera, ten je letos fakt klíčový. Muž zápasu u nás buď Albelda, nebo Miguel..

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, dal dva góly, ale oba jmenovaní hráli dneska nad očekávání skvěle..

Reagovat
Kily

škoda, že si to Miguel pokazil tím špatným zpracováním před prvním gólem, jinak dneska vypadal jako hráč, který se opravdu chce maximálně předvést

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička

Reagovat
gonzalesl_is_back

Slušný nervy, důležitý 3 body doma, Soldado dobře trestal, ale ustáli jsme to. Viděl někdo průkazný záběr té poslední situace? Podle mě to byly spíš prsa než ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mezi bokem a ramenem, jinak by to takhle neodskočilo...

Reagovat
X-bano-X

Záber spoza brany - prsa, ruka a von.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem teda až od Ronaldova gólu, ale krásnej konec, super napětí... Když si člověk pod PD nepředstavuje Barcelonu, tak vlastně tak špatná být nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Opat ti to nevyslo, my sme odohrali s Valenciou podobne vyborny a napaty zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, holt na Barcu nemám štěstí

Reagovat
alcantara

A napriek tomu mas neustalu potrebu sa k nej vyjadrovat, to potesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neustálů Tak si mě nevšímej, nic špatnýho jsem neřekl, jen že mě nebaví fotbal Barcelony, čímž netvrdím, že je špatnej...

Reagovat
One-Real

NESKUTECNE dulezita 3 body.

Reagovat
Al Capone

pěkný hnus, každopádně 3 pořádně vydřené a zasloužené body

Ronaldo je neskutečný borec

Reagovat
johan14

100 % a najhorší Albiol, ten musí ísť do ... ešte v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ikeruv zakrok! takovej reflex se kazdej den nevidi...

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kolika ovcím dokáže jiri-fcb natlouct do hlavy, že to byla ruka v té 95.minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem nahovno stream, takže to posoudit nedokážu, ale určitě na to ničí názor nepotřebuju. Až to uvidím, rozhodnu se sám. A ty z něho máš taky slušný komplex, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi je celkem u zadku. Jen je zajímavé, jak dokáže přes tyhle diskuze přesvědčovat lidi o své pravdě, i když je v 90% mimo realitu...

A vůbec sem nemyslel tebe, tady jsou jiný adepti...

Co se toho zákroku týče, tak dle mého to ruka celkem jasně nebyla...

Reagovat
Kily

u zadku ti rozhodně není, jinak by jsi se tady každým příspěvkem nesnažil vyprovokovat jeho, nebo některého jiného fanouška Barcelony. Jsi naprosto stejná lůza a čím dříve to pochopíš, tím lépe pro tebe

Reagovat
alcantara

Oblbovanie je hlavna specialita fanusikov Chelsea a Mourinha, nie?

Reagovat
-Kopy-

Když už Real nemohl, rozhodčí mu pomohl...co k tomu říct, nebejt chyby Alvese tak věřím, že by jsme vyrovnali, nebejt slabosti rozhodčího tak jsme mohli vyrovnat i tak... co říkal Slepička k té penaltě ?

Reagovat
smazaný uživatel

nech si ty provokace na jindy zadna pentle nebyla

Reagovat
madridcan

strata s Realom mrzi dvakrat viac ako obycajna strata

Reagovat
smazaný uživatel

ale meli jsme namale, takovy vypusteny konce se nesmi opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kopýčku... A Slepičku bereš jako referenci?

Reagovat
-Kopy-

tak řekneš mi co říkal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička je latentní culerdo a antimadridista, takže asi to zase schvaloval, já ho ke konci vypínal, protože je to ignorantský kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Soldado má konečně koule a jede na krev, což u nás bohužel nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád chce na Euro

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, šup tam za Torrese...

Reagovat
madridcan

Dva krat hrudnik a Valencia pyta penaltu,dva krat Ozil predskoci Albu a Valencia pyta cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, nám pomáhal rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, já už vidím jak by vaši hráči v poslední minutě za takového stavu přišli za rozhodčím a poplácali ho po ramenou, že udělal dobře když to neodpískal, protože to byl fakt hrudník.. Jasně že emoce pracujou, navíc to na první pohled mohlo vypadat úplně jinak, oni to neviděli 7x z různých úhlů zpomaleně

Reagovat
madridcan

ohladom pokusu o penaltu uz nevravim pol slova,ale ohladom Ozila to bolo trosku trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, ale takovýhle situací je v každém zápase několik..

Reagovat
alcantara

A Lass spravi dvakrat zakrok na zltu a dohra bez karty.Nikdy to nie je jednofarebne

Reagovat
Kenneth

Tak jako Costa.

Reagovat
alcantara

Skor Feghouli pri suboji s Ramosom.

Reagovat
Kenneth

Nebudu se tu dohadovat, na to nemám chut ani náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

a druhá 24ka se měla sprchovat tím pádem taktéž....a co byl ten druhý zákrok Lasse? to na půlce u střídaček? to snad ne-e

Reagovat
-Kopy-

byla to paže a ne hrudík

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, ale jelikož jsou Madristi víceméně slepé ovce, tak ti musím dát za pravdu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
X-bano-X

Tiež mi prišlo že to bolo skôr rameno/ ruka ako hrudník, ale tak videl som len 2 opakovačky. Len by ma zaujímalo ako by sa takto lopta odrazila od hrudnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Odrazilo se to dost razantně a rozhodně ne od ruky ale spíš od boku a pak od ramene...

Reagovat
X-bano-X

Každopádne o zápase rozhodla skôr individuálna chyba Alvesa, ako "ruka" v poslednej minúte.

Reagovat
Kily

těch laciných branek padlo dost, dá se říct všechny, ta Diegova minela ale vyčnívá, jednak to prostě podělal a navíc to byl rozdílový gól

Reagovat
kiwwi

bolo to plece najskor...ja by som to urco nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Krasa, netopiere hrali so srdcom .

Real zas so stastim, co uz.

Reagovat
Al Capone

zas a znovu, jak jen my to děláme

Reagovat
smazaný uživatel

O štěstí bych nemluvil, každopádně náš výkon se oproti poslední zápasům proti Realu dost zlepšil, teda hlavně až v druhé půli..

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že druhou půlku madridští ubulenci pronadávali na cokoliv valencijského. Pěkně jim tekly nervy, klučinům ... To je ten správný respekt k soupeřům.

Netopýři, nevěšte hlavy, bylo to o kousek.

Reagovat
Al Capone

ty se mi čím dál tí víc líbíš kluku

Reagovat
Jerichoo

tak vidíš, niekto napíše jednu vetu a niekto pri prvej strate v sezóne kňučí v 30 príspevkoch, že Jiri

Reagovat
madridcan

to je proste on,nechaj ho trosku poplakat.Nepoznam ho a neviem ako vyzera,ale ked este neoplesatel,tak 100% mu posledne zbytky vlasov osediveli ako je v riti z pohladu na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

nervy tekly na obou stranach ale mam za to ze jsi asi nepoznal ze Real dnes hral v cervenych dresech pac dnes plakali netopiri a dozadovali se nemozneho...

Reagovat
smazaný uživatel

jen doufám, že se to nebude chtít Kilymu mazat, aby si každej mohl o Madristech udělat ten nejsprávnější obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

neni Madrista jako Madrista

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel pro Madridisty, se tu někteří "Madridisti" hezky předvedli, to se pak ten rozdíl pozná těžce..

Reagovat
Al Capone

Madridisti se předevedou jen někdy, zatímco znám jednoho rádobyfanouška katalánců co se předvádí pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně chabá výmluva...

Reagovat
smazaný uživatel

koukni na příspěvky od 23:17 dolů. Kromě pár minut na konci, kdy seděli jak zařezaní a klepali se strachem je to jedna urážka cokoliv valencijského za druhou. A jsou mezi tím i největší místní madridské ryby.

Reagovat
nemamvasrad

Nevymýšlej blbosti a bež si třeba procvičit interpunkci.

Reagovat
Infi

bež

Reagovat
nemamvasrad

Tohle je jen překlep, samozřejmě vím, jak se to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nekončící seriál, vždycky se někdo najde Hlavně to ale dělají jak fans Realu, tak Barcelony, myslim, že to je úplně stejný. Vždycky záleží na situaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jj, ale vždycky, za každé situace je debil ten ze druhé strany, přestože si v kreténismu nemají co vyčítat a jsou to stejné špíny

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim. a protože to je celý nesmysl, tak nechápu ty lidi tady, který se považujou za ty "normální" řekněme, že maj vůbec potřebu něco takovýho komentovat/vyčítat/obhajovat/počítat kolik je kde dementů a podobný voloviny

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, a co to tedy dokazuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nervy to nakonec byly, uplně zbytečně ale - kdyby to Marcelo nevypustil. Zápas dramatickej, hodně gólů, nakonec to dobře dopadlo - důležitý tři body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo nebyl jediny...i takovi Casillas uz bezel pro mic k panelum a tusim ze Pablo to na care stihl a trefil to na kopacku Soldadovi....ale 3 body jsou 3 body. !HALA MADRID!

Reagovat
Kily

tohle mrzí, spousta vynaložených sil a i tak porážka, ale výkon dobrý. Škoda, že Mourinho odhadl snadnou vyloučitelnost Arbeloy a sundal ho rychle dolů, i když nasazením Albiola nás i tak nechal ve hře. První půlka špatná, druhá hodně povedená a dokonce se nám dařilo i zamknout je na jejich polovině, akorát se nedařilo vytvářet šance. Celkem pět laciných gólů a my zaplatili za to, že jsme udělali o jednu chybu víc. Škoda absence Evera, Tino si zbytečně zahrával, Özil si taky hodně koledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš dneska na Albeldu? Já si fakt nemůžu pomoct, ale takhle dobře jsem ho zahrát už dlouho neviděl Totéž Miguel..

Reagovat
Kily

když jsem viděl sestavu, tak mi tam chyběl Topal, ale to se dalo odůvodnit baráží, každopádně Albelda zahrál moc dobře, dokonce snad poprvé v životě vykoledoval na soupeřích víc karet, než sám za zápas dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol byl hrozný, je možný, že Arbeloa spíš střídal kvůli tomu stehnu, s ním to bylo mnohem víc v klidu. Sotva odešel, tak z té strany šance jak hrom.

Reagovat
Kily

jj, hned to tam hodně smrdělo. U Arbeloy jsem při jeho odchodu ze hřiště schválně koukal, jestli nepajdá a nepřišlo mi to, i když je fakt, že jsem od televize seděl poměrně daleko. V sobotu večer se hraje Valencia - Real a lidi jsou do hospody na pivo a poker, čímž zaberou nejlepší místa a já na to musím koukat od baru

Reagovat
Al Capone

se divím, že se ti ještě daří něco napsat

Reagovat
Kily

proč?

Reagovat
Al Capone

seděl jsi na baru, od chlastu kousek + prohra = ožrat se jako dobytek

Reagovat
Kily

proč? mně udělal radost výkon ve druhé půli, už dlouho jste se tak asi neklepali o výhru Další čtyři piva bych si dal v případě remízy, ožral bych se v případě výhry, člověk musí mít nějaké hranice. Navíc ty moje poměrně dlouho překračoval člověk, který používal vulgarity na Valencii jenom kvůli tomu, že mu kdysi pokazila tiket. Ale spravedlnost nezůstala slepá a já se smál ve chvíli, kdy se začal podivovat nad tím, jak mohou hrát Valencia a Real ligový zápas, když Valencia je ve Francii. Pochopitelně si nás spletl s Valenciennes

Reagovat
Kily

já ty zápasy proti prvním dvěma pořád beru s nadhledem, jelikož můžeme jenom získat. Co se ztrát týče, tak tam se to projeví jenom na výdeji sil, před víc než půlrokem jsme je nevydali, dneska jo, ale do čtvrtka na Genk času dost

Reagovat
smazaný uživatel

Álvaro říkal, že si o střídání o poločase sám řekl, že byl unavenej a nemohl odehrát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ecco, rex et praebitor coprophagi post pugnam obortus fuit

Reagovat
-Kopy-

Ach jo, taková prohra nahovno mrzí...

Reagovat
homeles8

Tendle koment to jenom dokazuje . Kdyby jste vyhráli a přesně tudle větu napsal nějakej madridcan, tak je tu 48614774896 reakcí na něj, že hrozně brečí a že prohráli zaslouženě a že jim rozhodčí nadržoval a stejně prohráli a ještě by si něco vymysleli, aby toho nebylo málo.

Reagovat
Infi

Naser se zpět pod Serii

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem po dlouhé době viděl fotbal na Sport2, a úrovní komentátorů jsem fakt zděšenej, co to jako je? To tam takhle fotbal komentují pořád? Macháček neumí číst jména a pro jistotu asi patnáctkrát prohlásil, že Barcelona musí vyhrát o 5 gólů, aby předstihla Real, a o funícím Slepičkovi a jeho hláškách typu "tak tohle bylo, jak se říká CHLUPOVÉ", ani nemluvím. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba - jasně nejlepší

Nikodým, Voršílka - dají se

Macháček - zhoršuje se

Jíra - culé smrdutý

Slepička - legenda za zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

Už to sem někdo dával?

http://www.as.com/futbol/articulo/nueva-toma-reabre-polemica/20111120dasdasftb_16/Tes

Tady je jasně vidět, že to šlo Higuaínovi do boku, kolem ruky a ven, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc jasně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jo, dokonce to vypadalo, že před tím míčem tu ruku zvedl. A navíc to potvrdil San Iker, který stál nad ním

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smát se můžete, jak chcete, lofasové, ale jen tím potvrzujete neznalost anatomie a vysoký počet dioptrií.

Reagovat
smazaný uživatel

Goal.com vyhlasuje 11 kola s jednim nedohranym a jednim neodehranym zapasem? proc ne, kdyz tam mame 3 hrace

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dalsi vec, mate v ty expresce chybu, neni to iker muniaín ale MUNIAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Tam tlačítko Upozorněte bohužel není, ale zkus to u diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

jo uz sem to nasel, podle mne docela chyba ze je to takhle schovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzu si pomoct,ale strasne se mi libi ten dres Malagy(na obrazku). Jelikoz nejsem v PD moc sbehlej,nemuzu se nezeptat,to jsou dresy pro tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Malaga?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele