Previews

Bundesliga - preview 8. kola

Nového trenéra Herthy Friedhelma Funkela čeká ostrá premiéra, v Berlíně se představí Hamburk, aktuálně druhý tým Bundesligy. Také druhé nedělní utkání slibuje atraktivní podívanou, Stuttgart hostí Brémy.

Skotská Premier League - preview 7. kola

Ze sedmého kola skotské ligy zbývá dohrát jediný zápas, zato ten nejprestižnější. Dnes je letos poprvé na programu Old Firm Derby. Domácí Rangers do něj vstupují v horší pozici, na vedoucí Celtic ztrácejí čtyři body a chtějí se svému rivalovi přiblížit.

Eredivisie - preview 9. kola

Utrecht zatím předvádí povětšinou výborné výkony, nyní má chuť na velké sousto - vedoucí Eindhoven. Na zaváhání PSV čeká Twente, které hraje na půdě Heracles, i Ajax, jehož dnešním soupeřem je Roda. Heerenveen přivítá Venlo.

Ruská Premier Liga - preview 24. kola

V Rusku pokračuje boj o titul, který v posledních kolech nabral na zajímavosti. Vedoucí Kazaň hraje těžký zápas na Lokomotivu a další ztráta by jí mohla hodně ublížit, zvlášť pokud Spartak Moskva uspěje v Permu. Formu nabral Zenit, ten hostí Dinamo, kdežto CSKA dál zbytečně ztrácí body.

Corgoň liga - preview 12. kola

V sobotu se odehrají netradičně všechny zápasy ligového kola. Vedoucí Slovan čeká zápas v Senici, Nitra dnes po Slovanu přivítá dalšího ze spolufavoritů ročníku - Žilinu. Banská Bystrica hostí Trnavu, Košice jedou do Dunajské Stredy a Prešov hraje s Petržalkou.

Dvacítka chce uspět i s Kostarikou, aby se vyhnula cestování

Čeští fotbalisté do 20 let sice už mají před posledním utkáním základní skupiny světového šampionátu v Egyptě jistotu, že postoupí do osmifinále, i tak ale chtějí proti Kostarice uspět. Rádi by totiž udrželi nynější druhé místo v tabulce, čímž by se vyhnuli nepříjemnému cestování. K tomu mladíci potřebují získat aspoň bod.

Preview druhých zápasů základních skupin Evropské ligy

Evropská liga dnes pokračuje čtyřiadvaceti zápasy základních skupin. České fanoušky budou velmi zajímat utkání Eindhoven - Kluž a Valencia - Janov. V "nečeských" skupinách poměří síly například Sacburk s Villarrealem, Brémy přivítají Bilbao, Anderlech hostí Ajax.

Oslabená Slavia se pokusí proti Lille oživit postupové šance

Po prohře 0:2 v italském Janově se pokusí fotbalisté pražské Slavie v úvodním domácím utkání základní skupiny Evropské ligy proti francouzskému Lille odpoutat z posledního místa v tabulce a oživit naděje na postup do vyřazovací části.

Sparta chce v Kodani znovu zapomenout na ligovou impotenci

Zapomenout na střeleckou neškodnost v domácí lize hodlají sparťani ve svém druhém vystoupení v Evropské lize, které je čeká ve čtvrtek večer na hřišti FC Kodaň. A protože Dánové hned na úvod soutěže prohráli v Kluži, může Sparta už ve druhém utkání skupiny K odsunout jednoho ze tří soupeřů do nepříjemné role čtvrtého vzadu.

Bude Marseille dalším soustem pro rozjetý Real?

Druhé kolo skupin Ligy mistrů svede dohromady Real Madrid s Olympique Marseille. Bílý balet hostí francouzský přístavní klub a bude chtít potvrdit zářijovou výsledkovou sérii. Je pravděpodobné, že se domácí budou muset obejít bez kapitána Raúla.

Manchester hájí domácí neporazitelnost proti Wolfsburgu

Anglický mistr v konfrontaci s tím německým, příliš vábnějších soubojů nám základní část Ligy mistrů nenabídne. Tím spíš, že se střetávají jedny z těch evropských celků, které se mohou pyšnit nadmíru dobrou gólovou potencí a úspěšným vstupem do tohoto ročníku milionářské soutěže.

Bayern hostí v souboji gigantů Juventus

Ani jednomu týmu nevyšla ligová generálka. Juventus ví, že vzájemný zápas s Bayernem může být pro postup ze skupiny klíčový. Zatímco však domácí nastoupí v Allianz Aréně prakticky v nejsilnější možné sestavě až na stěžujícího si Gomeze, hosté nebudou mít dirigenta obrany Cannavara ani Diega.

Česká dvacítka se na MS pokusí překvapit favorizovanou Brazílii

Po úspěšném vstupu do světového šampionátu a výhře 2:1 nad Austrálií čeká českou dvacítku ve druhém utkání skupiny E o poznání těžší soupeř. Mladé reprezentanty prověří ve středu večer v egyptském Port Saídu největší favorit turnaje Brazílie, která na úvod smetla Kostariku 5:0.

Liverpool se rozjel. Uspěje i ve Fiorentině?

Ve vyrovnané skupině E, kde se o postup do další fáze budou prát zřejmě hned tři týmy, napětí chybět nebude. Tentokráte přivítá italská Fiorentina na vlastním stánku Artemio Franchi slovutný Liverpool, který mocně baží po úspěchu a chce zopakovat nedávné finále či dokonce získat nejcennější trofej.

Dynamo Kyjev bude v Barceloně hájit první místo

Obhájce titulu z Barcelony přívítá na svém hřišti Dynamo Kyjev a cíl zní jasně - bezpodmínečně urvat tři body a to nejlépe vyoským vítězstvím, jenž by přineslo první misto ve skupině. To Ukrajinci se pokusí takřka o nemožné, a sice udržet se na čele, kde sídlí po výhře nad Rubinem Kazaň.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele