Premier League - souhrn 9. kola

21.11.2020, 15:22, aktualizováno 23.11.2020, 22:54
Komentáře a souhrny
Diogo Jota a Sadio Mané (© AFP)
Liverpool doma porazil Leicester a bodově se dotáhl na vedoucí Tottenham, jenž pro změnu na čele tabulky vystřídal Chelsea, která se tam dostala po výhře v Newcastlu. Druhou výhru v řadě oslavil Manchester United, zatímco Aston Villa doma podlehla Brightonu. Leeds United se rozešel bez branek s Arsenalem...

Wolverhampton Wanderers - Southampton FC 1:1

23.11.2020 21:00

Góly: 75. Pedro Neto - 58. Theo Walcott

Už sedm zápasů je dlouhá série Southamptonu bez porážky. V pondělní dohrávce ve Wolverhamptonu totiž remizovali 1:1, když vedli po Walcottově trefě, načež dokázal srovnat skóre Neto.

Do zápasu vstoupili mnohem aktivněji domácí, kteří měli v šesté minutě obrovskou příležitost. Semedovu přízemní ránu ze střední vzdálenosti vyrazil McCarthy jen před sebe, odkud ho znovu protáhl Dendoncker. Hosté zahrozili po čtvrthodině, kdy Armstrong našel Walcotta, jehož dokázal vychytat Patrício.

Každý z týmů si ještě v první půli vypracoval jednu příležitost. Armstrong sice dokázal vyběhnutého gólmana překonat, jeho střela však cíl nenašla. Na druhé straně zastavil Podenceho hlavičku výtečným zákrokem McCarthy.

Krátce po návratu ze šaten si Podene vypracoval další příležitost, tentokráte brankáři vyprášil rukavice svou levačkou. Byli to ale Saints, kteří dokázali otevřít gólový účet utkání. Adams si po centru špatně zpracoval míč, z brankové čáry jej ale ještě dokázal vrátit do malého vápna, odkud jej do poloodkryté klece dorazil Theo Walcott.

Walcott mohl vzápětí přidat v individuálním úniku další trefu, namísto toho ovšem přišlo vyrovnání. Z hranice vápna vypálil Jiménez do brankové konstrukce, balón se následně odrazil k Pedru Netovi, na nějž už čekala snadná úloha.

Vzápětí Jiménez vyvolal další gólovou radost v řadě Vlků, tato trefa ale pro ofsajd neplatila. Southampton se tak v tabulce drží na pátém místě, Wolves jsou devátí.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace 1:0

23.11.2020 18:30

Góly: 8. Chris Wood

Fotbalisté Burnley vyhráli v rámci devátého kola Premier League nad Crystal Palace 1:0. Zápas rozhodl už v osmé minutě útočník Chris Wood, jehož celek si připsal první vítězství v sezoně.

Chris Wood využil už v osmé minutě parádní přihrávky svého spoluhráče, který mu vymyslel jemným pasem, který ještě nejspíše hosté tečovali, gólovou šanci. Domácí útočník se s tím následně nerozpakoval a zakončil nechytatelně z nějakých jedenácti metrů.

Hosté se ke slovu dostali ve 23. minutě. James McArthur se uvolnil na levé straně vápna, kam dostal přihrávku. Následně posílal přízemní centr, ke kterému jeho spoluhráči krok chyběl.

V pětatřicáté minutě nechybělo moc, aby domácí zvýšili na 2:0. Dwight McNeil napřáhl k velmi zajímavé střele na hranici šestnáctky, ale jeho pokus po zemi těsně minul tyč.

O tři minuty později se musel předvést domácí gólman. Andros Townsend vyslal hodně jedovatou ránu z dvaceti metrů, ale Nick Pope předvedl skvělý zákrok a míč vyrazil na roh.

Deset minut po začátku druhé půle Johann Gudmundsson napřáhl na nějakých šestnácti metrech, ale jeho rána se odrazila od břevna hostující brány.

Michy Batshuayi mohl po hodině hry srovnat. Dostal fantastickou přihrávku mezi obránce, avšak v zakončení selhal. Nick Pope skvěle zmenšil střelci úhel a předvedl důležitý zákrok.

Hosté měli poslední a jedinečnou šanci srovnat v devadesáté minutě. Josh Brownhill hlavičkoval na bránu a do jeho střely ještě sáhl Christian Benteke, avšak Nick Pope předvedl další skvělý zákrok.

Burnley se díky zisku tří bodů posunulo na sedmnácté místo, Crystal Palace je jedenáctý.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 3:0

22.11.2020 20:15

Góly: 21. Jonny Evans (vl.), 41. Diogo Jota, 86. Roberto Firmino

Leicester po devátém kole neudrží první místo v tabulce Premier League. Na hřišti Liverpoolu totiž jednoznačně prohrál 0:3. První gól si vstřelil sám Evans, další trefy přidali útočníci Jota a Firmino.

Reds vstoupili do zápasu jako uragán a už po čtyřech minutách ohrozili Schmeichelovu bránu. Mané ji hlavičkou po rohovém kopu netrefil jen o kousek. Přesněji už zamířil Jones, jenž po individuální akci ztroskotal jen na Schmeichelovi. Dánský brankář poté skvělým způsobem lapil i ránu Joty, který zakončoval pěknou akci útočné trojice.

Co se nepovedlo třem liverpoolským hráčům, to provedl sám Jonny Evans. Po rohovém kopu se více věnoval souboji s Maném a naprosto kuriózním způsobem si odhlavičkoval balón do své vlastní brány. To hosty alespoň trochu probralo a šanci na vyrovnání měl vzápětí Barnes, jehož rána na zadní tyč úspěch neslavila.

Po půlhodině zakončoval individuální akci technickým pokusem Justin, této ráně chybělo od úspěchu jen několik málo centimetrů. Nakonec to ale byl Liverpool, kdo stihl ještě před přestávkou skórovat. Z levé strany odcentroval Robertson na hlavu nabíhajícího Dioga Joty, jehož pokus sice letěl doprostřed brány, Schmeichel na něj ovšem už nestihl reflexně reagovat. A jelikož Tielemansovu ránu zlikvidoval Alisson, šlo se do kabin s dvougólovým rozestupem.

Do druhé půle opět aktivněji vstoupili domácí, nejprve na gólmanovi skončila příležitost Maného, Schmeichel vychytal i v nadcházející šanci Jotu. Na opačném konci hřiště se zčistajasna objevil sám před Alissonem Vardy, ovšem balón nedokázal procpat do sítě ani on, ani jeho spoluhráči při následné krkolomné situaci.

Iniciativu si poté vzal svět Liverpool, v jedné z největší šancí zápasu selhal Firmino, jehož první pokus se odrazil od tyčky zpět k němu, ten druhý vykopl bránící hráč z čáry. Maného dorážku zneškodnil Schmeichel, který si proti senegalskému šikulovi věděl rady i o pět minut později.

Roberto Firmino se kýžené trefy přeci jen dočkal. Milner rozehrál rohový kop bravurně na hlavu brazilského útočníka, jehož hlavička se zařadila mezi ty povedené a skončila za zády Schmeichela.

Liverpoolští si tak pohodlně dokráčeli pro šesté vítězství v probíhajícím ročníku a dotáhli se v tabulce na první Tottenham. Foxes se propadli na místo čtvrté, přičemž mají shodný počet bodů se třetí Chelsea.

Více informací k zápasu

Leeds United - Arsenal FC 0:0

22.11.2020 17:30

Góly: -

Bezmála tři čtvrtě hodiny se musel londýnský Arsenal na půdě Leedsu vypořádat s početní nevýhodou a konečný výsledek 0:0 je tak pro Kanonýry malým vítězstvím. O oslabení hostí se zbytečným zkratem postaral Nicolas Pépé, ovšem ligový nováček nastalé převahy smolně nedokázal využít, neboť hned v třech případech trefil brankovou konstrukci.

Pro Pépého šlo přitom o raritní možnost, jak si říct o stálé místo v sestavě, neboť v úvodní jedenáctce Mikela Artety se v Premier League objevil teprve podruhé. Místo toho však v 51. minutě oplácel Ezgjanu Alioskimu vražením hlavy do obličeje a sudí Taylor mu na pokyn videorozhodčího a přezkoumání celého incidentu udělil očekávanou červenou kartu.

Leeds si počínal velmi dobře už za rovnoměrného počtu sil na hřišti a po Pépého lapsu měl třikrát průlom skóre na dosah. Rodrigo, Bamford i Raphinha však všichni do jednoho ztroskotali na břevně a tyči a brankář Leno předvedl rovněž řadu kvalitních zákroků. O šokující vyloupení Elland Road se mohl deset minut před koncem postaral Bukayo Saka, když dokonce v samostatném úniku obešel brankáře Mesliera, ale ten se stihl ještě po míči natáhnout a gólovku anglického reprezentanta zneškodnit.

Arsenal tak prodloužil svou stávající černou sérii bez jediného ligového gólu mimo standardní situace na stěží uvěřitelných 476 minut a za posledních pět kol je stále jediným zásahem "Kanonýrů" proměněná penalta Piérra-Emericka Aubameyanga ze zápasu s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Sheffield United - West Ham United 0:1

22.11.2020 15:00

Góly: 56. Sébastien Haller

Sheffield se stále ne a ne odlepit ze dna. Ani domácí klání s West Hamem svěřencům Chrise Wildera vytoužené body nepřineslo. Domácí celek sice nepodal vůbec špatný výkon, vypracoval si několik zajímavých šancí a hned dvakrát nastřelil brankovou konstrukci, jenže o jediný přesný zásah se krátce po poločasové přestávce postaral hostující útočník Haller a vystřelil tak West Hamu tři body, díky kterým se tento londýnský celek posunul už na osmou pozici.

Sheffield zahájil utkání aktivně a již po necelých třech odehraných minutách mohl jít do vedení. To Basham našel parádním třicetimetrovým pasem rozeběhnutého Baldocka, který se dostal za záda obránce Masuaka, jenže v zakončení si vylámal zuby na pozorném Fabianskim. Po dvaceti minutách to byl opět Basham, který přesným pasem nalezl na vápně osamoceného McGoldricka, jenže i jeho ránu zpacifikoval brankář hostí. Po půlhodině hry se ozvali také hosté, ovšem s Coufalovou ranou z úhlu si Ramsdale poradil.

Největší šance první půle připadla na kopačky hostů, když Haller chytře přiklepl míč na rozeběhnutého Součka, který ale na malém vápně míč netrefil dobře a poslal jej o dobré dva metry vedle pravé tyče domácí branky. Závěr poločasu pak přinesl ještě dvě nadějné příležitosti na straně domácích - hlavičku McBurnieho ale pěkným zákrokem vyrazil Fabianski, zatímco po rohovém kopu to byl zase McGoldrick, který nasměroval balón do tyče.

Začátek druhého dějství ovšem zastihl v lepším rozpoložení hostující celek, který převzal otěže utkání a začal diktovat tempo hry. Výsledkem této pasáže byla také úvodní branka zápasu, kdy si odražený míč na hranici vápna našel Haller a nádhernou ranou do horního rohu branky otevřel skóre. Vedení West Hamu mohl navýšit Ogbonna, jeho hlavička však nemířila mezi tři tyče. Definitivní rozhodnutí měl dvacet minut před koncem na kopačce Haller, ve vyložené pozici jej ovšem nasměroval o několik metrů vedle.

A West Ham to mohlo pořádně mrzet - poslední velká příležitosti totiž připadla domácím a měl ji McBurnie, který ovšem samostatný únik vyřešil "pouze" ranou do břevna a odsoudil tak svůj tým k těsné porážce v poměru 1:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC 2:3

22.11.2020 13:00

Góly: 15. Bobby Reid, 70. Ruben Loftus-Cheek - 1. Dominic Calvert-Lewin, 29. Dominic Calvert-Lewin, 35. Abdoulaye Doucouré

Everton se po sérii nezdarů vrátil na vítěznou vlnu, když díky dobrému výkonu v první půli přehrál domácí Fulham 3:2. Svěřencům Scotta Parkera vůbec nevyšel vstup do zápasu, kdy inkasoval hned po 45 sekundách hry. V druhém poločase pak hru výrazně oživil střídající Loftus-Cheek, na víc než snížení to však Cottagers nakonec nestačilo.

Fulham se na hřišti nestačil ani pořádně rozkoukat a už prohrával. Pravý obránce Aina totiž lacině ztratil balón, k němu se dostal Richarlison, který jej potáhl k brankové čáře a centrem před branku našel osamoceného Calverta-Lewina, který tak otevřel účet zápasu. Tentýž hráč mohl o pár minut později vstřelit i druhý gól, ve skrumáži před domácí brankou však tentokráte neuspěl. Na straně druhé mohl odpovědět po přízemním centru Robinsona záložník Reid, který se ocitl na penaltovém puntíku úplně osamocen, jeho zakončení však trestuhodně chyběla přesnost. Po čtvrthodině hry však vyrovnání přece jen přišlo, když si Reid dvakrát hezky vyměnil míč s Cairneym a na zadní tyč dokázal prostřelit bezmocného Pickforda.

Fulham však vyrovnaný stav nemusel udržet ani dvě minuty. To totiž předvedl další lacinou ztrátu uprostřed hřiště Lemina, rychlý protiútok potáhl Richarlison, chytře si narazil s Calvertem-Lewinem a z hranice pokutového území přízemní ranou pořádně protáhl brankáře Aréolu. Everton ale vedení na svou stranu přece jenom strhl a stalo se tak v minutě třicáté. Parádní individuální akci předvedl Iwobi, který z pravého křídla pronikl přes tři hráče, následně míč předložil Jamesi Rodríguezovi, který se neukvapil a pěkným pasem oslovil volného Digneho, jehož centr si našel střelce první branky, Calverta-Lewina, který z hranice malého vápna rozvlnil síť podruhé.

Do konce prvního dějství přidali hosté ještě jeden přesný zásah a opět u toho byl aktivní levý bek Evertonu, Lucas Digne. Ten tentokrát z levé strany poslal nadýchaný centr, který přímo v srdci domácí obrany nalezl neobsazeného Doucourého, který měl již velmi snadnou úlohu. Obrana domácích v tuto chvíli trestuhodně zaspala, jelikož záložníka Evertonu si na středu malého vápna vůbec nikdo nevšímal.

V druhém dějství pokračovala převaha a kontrola hry ze strany hostujícího celku, a to až do doby, kdy na hřiště po hodině hry přišel záložník Loftus-Cheek. Ten hned po necelých deseti minutách vybojoval penaltu, když se po narážečce s Mitrovičem vřítil do vápna, kde byl podražen obráncem Godfreym. K exekuci pokutového kopu se postavil Cavaleiro a počínal si přímo hrůzostrašně. V momentě zahrání mu totiž podjela stojná noha a míč tak poslal vysoko nad.

Jen o dvě minuty později se však Cottagers přece jenom dostali na rozdíl jediného gólu, když z pravé strany do vápna hezky proniklLookman a svým přízemním centrem našel Loftus-Cheeka, jehož ránu z prvního doteku ještě smolně mimo dosah brankáře Pickforda tečoval stoper Mina. Na vyrovnání však již Fulham nedosáhl, a tak všechny tři body odváží hostující Everton.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 1:0

21.11.2020 21:00

Góly: 56. Bruno Fernandes (pen.)

Hráči Manchesteru United zvládli utkání devátého kola Premier League, když porazili West Bromwich Albion 1:0. Zápas rozhodl portugalský záložník Bruno Fernandes, který se prosadil z opakovaného pokutového kopu.

Juan Mata se ve druhé minutě postaral o zahrání volného kopu, který letěl do vápna, kde se procpal do zakončení hlavou Anthony Martial, ale Sam Johnstone předvedl první velmi důležitý zákrok.

Anthony Martial neproměnil v šestnácté minutě obrovskou tutovku. Rashford z levé strany hranice vápna našel uvnitř Bruna Fernandese, který připravil Martialovi stoprocentní šanci, ale přízemní zakončení francouzského útočníka letící do pravé části branky vychytal Sam Johnstone.

Ve 21. minutě se do první příležitosti dostali i domácí. Karlan Grant parádně zběhl za nestíhajícího Maguirea a posléze se těsně bráněn Linfelofëm procpal ke střele, která byla lehce tečovaná a skončila těsně vedle levé tyče.

Tři minuty před koncem poločasu se hostující Kyle Bartley po centru z rohového kopu snažil dostat k hlavičce, což se mu povedlo, ale míč nakonec letěl těsně nad horní tyč De Geovy brány.

Hned z kraje druhé půle hlavní sudí nařídil penaltu pro West Brom. Bruno Fernandes nakopl Conora Gallaghera ve vápně, jenže rozhodčí po shlédnutí videa nařízený pokutový kop zrušil.

Marcus Rashford si o tři minuty později dal míč kolem Furlonga a následně vypálil z dvaceti metrů do levé šibenice, ovšem Sam Johnstone opět předvedl velmi dobrý zákrok.

Po chvíli však znovu málem udeřili hosté. Conor Townsend se naprosto sám ocitl ve vápně, ale neprostřelil domácího brankáře, který balon vyrazil nohou.

V 53. minutě sudí nařídil penaltu i pro domácí tým. Mata se snažil z levé strany poslat centr do vápna, ovšem ten zblokoval rukou Matheus Pereira. Míče se ujal tradiční exekutor Bruno Fernandes, jenže jeho přízemní ránu k levé tyči gólman Johnstone vyrazil. Ten však nestál na čáře a sudí nařídil opakování celé situace. Portugalský záložník tentokrát balon poslal na druhou stranu a nemýlil se.

Callum Robinson byl v 65. minutě velice blízko srovnání na 1:1, ale jeho pokus zpoza vápna orazítkoval horní tyč svatyně Manchesteru United.

Sam Johnstone se na utkání na Old Trafford opravdu výborně vyspal. V krátkém časovém sledu totiž nejprve vychytal Rashforda a poté po rohu Maguirea.

Hostům už se vyrovnat nepodařilo, a tak zůstávají se třemi body na 18. místě. United jsou devátí s třinácti body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:0

21.11.2020 18:30

Góly: 5. Heung-min Son, 65. Giovani Lo Celso

Další z mnoha ztrát v této dosud nepříliš povedené sezóně za sebou mají hráči Manchesteru City. Ti si odvezli ze hřiště Tottenhamu porážku 0:2, o kterou se brankami postarali Son a Lo Celso.

José Mourinho oproti minulému zápasu provedl dvě změny, když na kraji obrany nahradil Dohertyho Aurier a na křídle Balea Bergwijn. Stejný počet zásahů do sestavy udělal jeho protějšek Pep Guardiola, který se rozhodl nasadit Bernarda Silvu a Mahreze namísto Gündogana se Sterlingem.

První pohroma pro Guardiolovu družinu přišla už v páté minutě. Citizens snad poprvé v zápase ztratili balón, čehož využil Ndombélé k vysunutí Sona za obranu. Korejský snajpr už si s nastalou situací věděl rady a po zemi podél Edersona uklidil míč do brány. Vzápětí mohl srovnat De Bruyne, v dobré příležitosti ovšem napálil jen svého ležícího spoluhráče.

Ve třinácté minutě Spurs znovu prokázali svou efektivitu, když z dalšího útoku dopravil balón do sítě Kane. Tomu však radost dlouho nevydržela, jelikož praporek pomezního okamžitě signalizoval ofsajd. Po pětadvaceti minutách zase zachránil bledě modré Rodri, jenž na poslední chvíli zabránil v zakončení Bergwijnovi.

Následně se radovali z gólu Citizens. Centr z pravé strany Jesus zpracoval, podržel a nahrál Laportemu, jenž dokázal rozvlnit síť. Jenže záznam usvědčil asistujícího Jesuse ze hry rukou a branka tak nemohla být uznána.

Na další zajímavé situace se muselo dlouho čekat, přišly až po více než hodině hry. Další samostatný únik měl Son, proti němuž výborně vyběhl Ederson a zamezil domácímu útočníkovi ve skórování. Bezmocný už byl brazilský gólman proti Giovanimu Lo Celsovi, jenž se nechal pobídnout Kanem a poté s přehledem zakončil.

Manchesterští ohrozili Llorise až v samotném závěru řádné hrací doby, kdy se musel francouzský brankář činit proti hlavičce Jesuse po standardní situaci. Ani tato, ani žádná jiná situace ovšem gólem neskončila a Tottenham se tak alespoň na chvíli dostal do čela ligového pelotonu, naopak Manchester City je až v jeho druhé polovině.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brighton & Hove Albion 1:2

21.11.2020 16:00

Góly: 47. Ezri Konsa - 12. Danny Welbeck, 56. Solly March

Brighton si nevypracoval více šancí než Aston Villa, avšak převaze soupeře se dokázal ubránit a zpět na jih Anglie veze vydřené vítězství. Tři body Seagulls vystřelil Solly March.

Po veleúspěšném představení na hřišti Arsenalu nebyl důvod k tomu, aby se sestava Villans změnila. Naopak do základní jedenáctky Brightonu se vrátil kapitán Dunk a záložník March, na jejichž úkor se pouze s lavicí náhradníků museli uspokojit Burn s Veltmanem.

Prvním střeleckým pokusem se v sedmé minutě prezentoval McGinn, jenže rána mu vůbec nesedla. Hosté odpověděli za pět minut prvním gólem. Lallana vyslal do úniku Welbecka, jenž ve finále zkušeně přehodil domácího brankáře Martíneze. V 19. minutě mohl po zaváhání Dunka srovnat Trézéguet, avšak nejprve mu radost zkazil na poslední chvíli blokující Webster a dorážku poslal egyptský reprezentant trestuhodně na tribunu.

K přesnému zásahu mohl Welbeck přidat ve 24. minutě také asistenci, když prodloužil míč na Maupaye, toho ale zastavil vybíhající Martínez. Dvě minuty nato odpověděl za Villans další nepřesnou střelou Trézéguet. Stejný hráč zkusil štěstí i ve 35. minutě, kdy pálil z hranice pokutového území a tentokrát mu mnoho nechybělo, skóre se nicméně neměnilo. Stav 0:1 platil i po další akci domácích o pět minut později, kdy Grealish nahrál před bránu Watkinsovi, který tísněn Whitem orazítkoval levou tyč svatyně Brightonu.

Krátce po změně stran už ale Villans srovnali. Traoré našel centrem ze standardní situace Konsu, jenž se zblízka nemýlil. Seagulls si však vedení vzali brzy zpět. Jejich povedenou kombinaci z 56. minuty uzavřela finální přihrávka Große na Marche, který zavěsil pod břevno.

Druhá inkasovaná branka zatřásla domácími mnohem víc než ta první. Svého soupeře sice opět zmáčkli, ale nebyli si schopni vypracovat gólovou příležitost. Nastavený čas nicméně ještě přinesl vypjaté momenty. Nejprve se nechal vyloučit hostující Lamptey, jenž po faulu na Grealishe viděl druhou žlutou a zároveň červenou kartu. Vzápětí se Trézéguet skácel k zemi po souboji s Marchem na kraji šestnáctky. Sudí Oliver nejprve nařídil penaltu, ale po zhlédnutí videozáznamu usoudil, že před komickým skokem hráče Aston Villy zasáhl March balón a zahrál tedy podle pravidel. Oliver penaltu odvolal a Brighton již hubený náskok udržel.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 0:2

21.11.2020 13:30

Góly: 10. Federico Fernández (vl.), 65. Tammy Abraham

Chelsea pohodlně zvládla zápas na půdě neoblíbeného Newcastlu a po vlastní brance Fernándeze a přesném zásahu Abrahama si připisuje tři body, které ji alespoň na chvíli katapultují na první příčku tabulky. Frank Lampard může být s výkonem svých svěřenců spokojen, utkání měli plně ve své režii a pokud by byli jen o trochu přesnější, mohl být rozdíl ve skóre o něco vyšší.

Newcastle do prvních minut vstoupil bez respektu a úvodní chvilky trávil na polovině hostí, krom několika rohových kopů si ovšem žádnou nadějnou příležitost nevypracoval. Také to bylo na dlouhé minuty poslední vzrušení, které se před brankou Mendyho stalo. Do první vážnější příležitosti se dostal útočník Werner, jeho pohotové přízemní zakončení ale velmi dobrým zákrokem zneškodnil brankář Darlow. O několik minut později našel Ziyech parádním centrem hlavu Tammyho Abrahama, i s jeho zakončením si ovšem brankář domácích věděl rady.

První gólová radost hostů z Londýna na sebe ale přesto nenechala dlouho čekat. Následující rohový kop rozehrál Mount krátce na Ziyecha, ten mu přihrávku vrátil a anglický záložník před branku nasměroval parádní přízemní centr, který si na zadní tyči smolně srazil do vlastní sítě obránce Fernández. Chelsea branka posadila na koně a především ve středu pole svého soupeře jednoznačně přehrávala - druhý zásah mohl přidat po hezké kombinaci mezi Mountem a Abrahamem aktivní Werner, ten však ve vyložené pozici minul branku. Tentýž hráč pak po rychlém brejku instinktivně hledal před prázdnou brankou Abrahama, tomu ale chyběly dva kroky, aby se k míči včas dostal. Newcastle se po většinu první půle jen bránil, nebezpečí hrozilo pouze z kopačky Saint-Maximina, který se ke konci poločasu proháčkoval do pokutového území Blues, jeho zakončení však Kanté zblokoval na rohový kop.

Na startu druhého dějství vyrobil hrubici obránce Schär, kterého v roli posledního obránce obral o míč dotírající Werner, jenže ten sám pak ve vyložené pozici nepochopitelně selhal, když jeho nahrávka na osamoceného Abrahama hrubě postrádala přednost. Po necelé hodině hry pak zase po rohovém kopu jen těsně minul domácí branku hlavičkující Zouma. Na druhé straně se na hranici pokutového území hezky uvolnil Joelinton, jeho technická rána však mířila o kousíček nad břevno Mendyho branky.

Klid do hostujících řad tak přinesla až 65. minuta. V té nastartoval své motory rychlík Werner, proběhl mezi dvěma hráči Newcastlu a před pokutovým území vysunul parťáka Abrahama, který s přispěním pravé tyče dopravil míč do sítě. Korigovat mohl jen o pár chvil později záložník Longstaff, jeho parádní pumelici zastavilo až břevno hostující svatyně. V nastavení mohl skóre ještě upravit Andy Carroll, který se po chybě obrany Chelsea dostal do velmi zajímavé pozice, do jeho zakončení mu však na poslední chvíli vložil nohu vracející se Rüdiger a svému týmu tím pomohl ustrážit další čisté konto.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Tottenham Hotspur962121:920
2.Liverpool FC962121:1620
3.Chelsea FC953122:1018
4.Leicester City960318:1218
5.Southampton FC952217:1317
6.Everton FC951319:1616
7.Aston Villa850319:1115
8.West Ham United942315:1014
9.Wolverhampton Wanderers94239:1014
10.Manchester United841313:1413
11.Crystal Palace941412:1313
12.Arsenal FC94149:1013
13.Manchester City833210:1112
14.Leeds United932414:1711
15.Newcastle United932410:1511
16.Brighton & Hove Albion923413:159
17.Burnley FC81254:125
18.Fulham FC91179:184
19.West Bromwich Albion90366:183
20.Sheffield United90184:151

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (644)

Přidat komentář
Steven666

Výkon na pohodičku, dnes nejde ani niekoho zvlášť kritizovať alebo pochváliť, hrali dobre ako tím

Reagovat
Mike Litoris

Dají se vytknout dvě věci:

a) Wernerova efektivita - některé věci prostě musí rutinérsky uklízet, na druhou stranu super řešení situace u druhého gólu.

b) Kovačičův příspěvek týmu - on je takové vyplnění té střední zálohy, kdy dopředu ani dozadu to není hrůza, ale ani světový. Taky se mi dnes nelíbila jeho aktivita, poloviční oproti Mountovi, viděl jsem dva, tři souboje, které jen tak vyklusal beze snahy něco z toho udělat.

Možná ještě Rudiger ukázal, že jako záplata možná stačí, ale na základ to fakt nebude. U té situace, kdy to nakonec útočník Newcastlu přestřelil, si mohl počínat při odkopu lépe (ačkoliv se pískala ruka), taky ale první reakce nebyla na míč, ale zvednout ruku a signalizovat hrní rukou u protihráče. Nevím, mám dojem, že Silva by to vyřešil elegantněji/jednoduššeji. Pokud se nepletu, tak na lavičce byl Christensen, je škoda, že Tomori je aktuálně fakt až pátá možnost. Chápu, že nechat hrát dvojku Zouma-Tomori asi není úplně jistota, ale doufám, že právě při nějaké absenci Zoumy by to vedle Silvy mohl nahradit.

Celkově zlaté tři body z venku po reprepauze, výkon též dobrý. Jorginho na lavičce je ideál pro nějakou údržbu na konci zápasu, i z ní ho však snad vytlačí Gilmour. Arsenal, you are more than welcome to bid for him!

Reagovat
Steven666

keby hral Jorginho tak to by si asi viac docenil Kovu, on vie narozdiel vyhravat osobne suboje i potiahnut loptu.

Reagovat
Talker

To je jako porovnávat golmana s Kepou, pak každý vyjde jako vítěz. Kovačič je v té soubojích slušný, ale v porovnání s Mountem a Kantem je prostě slabší. Stejně tak i v rozehrávce, kde to nedává tak rychle a přesně.

Reagovat
Steven666

potom koho dať na tú pozíciu? nejak veľký výber na tú pozíciu nie je. Neviem si tam predstaviť Jorginha ani Gilmour, jedine stiahnut tam buď Ziyecha alebo Havertza (dalšia možnosť ktorú si neviem predstaviť.)

Reagovat
Mike Litoris

No, právě bych si dokázal představit střídání Gilmoura a Havertze, Kovačiče možná proti silnějším týmům, kdy bude Chelsea méně na míči. Já ho nehaním, jen prostě říkám, že z tě střední zálohy mi připadá nejslabší. Má dobrý tah s míčem, ale neumí to v nic přetavit, jelikož nemá ani dobré finální přihrávky, ani střelu.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ja čakám že ho aj tak postupne vytlačí Gallagher ked u nás dostane dalšiu sezonu šancu.

Reagovat
Talker

Tak záloha už několikrát hrála v trojici Kante-Mount-Havertz. Což je podle mého ideální složení. Ve chvíli, kdy vypadne jeden z té ofenzivnější dvojice, tak bych tam radši viděl někoho, kdo je aktivnější směrem dopředu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, divím se, že Lampard je ještě trenérem Chelsea, když tady máme takového odborníka Klobouk dolů, neskutečné znalosti

Reagovat
Mike Litoris

Já se divím, že ti nepraskla hlava z tolika překvapivých věcí, které každý den objevuješ... Tráva je zelená, Slunce žluté, lidi na diskuzním fóru diskutují.... Bláznivý svět, co přijde dál, lidi jsou poutáni k Zemi nějakou gravitační silou či co?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Vopi11

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans - kde můžu sledovat zápasy Chelsea (minimálně všechna kola PL a CHL), aniž bych musel použít O2 TV? Sky vysílá jen zlomek zápasů, u BT Sports mají všechno, ale zase je nutný být z UK..díky za radu, ty streamy už mi s*rou :D

Reagovat
bobis21

Premier Sport je i v nabídce telly, nemusíš mít jen O2.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale až v tom balíčku za 600..spíš jsem myslel zahraniční vysílání

Reagovat
bobis21

Já to mám ve sport balíčku za 250

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem se podíval, díky za info..komentuje to pořád ten Slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nechces o2? Ja to mam od nich jako jejich uzivatel internetu za 199,-. A jsem docela spokojen. PL, CL, NFL, hokej extraliga a i nase kaprliga pro zasmani.

Reagovat
smazaný uživatel

mám s nimi špatný zkušenosti (výpadky kvalifikace s LM, problémy při přetížení u Oktagonu)

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

s tím už mi právě došla trpělivost

Reagovat
Svatej

Melo to skoncit tak o 5 i s přičtením šancí soupeře, ale jsem i tak sookojenej. Druhej polocas horsi jak orvni, ale i navzdory tomu jsme si vytborili dost peknych šancí.

Zouma je ve vzduchu neprekonatelnej, on je normální monstrum a lepšího hráče ve vzduchu neznám.

Abraham skvelej, Werner vyloženě trapnej a tím krásným ackem si me teda nekoupil. Libil se mi dost Odoi a Mount.

Formu mame dost dobrou a chybi Havertz, Pulda, Gilmour a Silva, jsem z toho naseho viditelnyho progresu dost optimistickej.

Reagovat
Miguel19

Odoi?

Reagovat
Svatej

Jj, byl aktivní, delal ok rozhodnutí, ve srovnani s Wernerem vypadal jak profik vedle příležitostný kopačky..

Reagovat
Miguel19

Ok no, já už na ten závěr moc nekoukal, ale žádnou zajímavou akci od Odoie sem neviděl.

S Timem je to hrozná přeháňka. První šanci zakončil parádně. Druhou posral. Přihrávku na Hakima posral, ale zase si tu akci vytvořil sám svým přístupem. Akce při gólu top. To by Odoi prostě neudělal.

Reagovat
Svatej

Zas by ji nemusel.udelat, protoze je tu větší sance, ze by tak nezmrdal ty ostatní, nebo by se objevil v uplne jinych ..

Na wernera se priznam, ze mam trochu pifku. Ukazuje se jako padava chcanka, sance dost zahazuje a ani vyjimecne fotbalovej taky neni, naopak pusobi hrozne Costovsky neohrabane..

Reagovat
Walter_Sobchak

To vôbec, zatial mu to ide podla mna super. Skôr ked hral ako osamoteny hroták tak to bolo nulové z jeho strany a k ničomu sa nedostal, aj ked spoluhráči mu to neulahčovali ale on tiež nedokázal ani podržať loptu. Na krídle mu to ide zatial velmi dobre a ani moc nechýba Pulisic čo som dost prekvapeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že fotbalu absolutně nerozumíš. Ale je dobře, že fotbal i takové fanoušky má

Reagovat
Svatej

Je dobry, ze kazda fandovska banda ma svyho Liquida

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nebuď z toho špatnej. Každý fotbalu rozumět nemůže. Stejně, jako je na světě spousta hloupých lidí, prostě si jen jedním z mnoha

Reagovat
Svatej

Ok ok, diky za povzbuzení

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Na mě se můžeš spolehnout

Reagovat
Talker

Werner mi přijde zajímavý, on hraje hodně z hloubky, maká pro tým, vrací se na vlastní polovinu. Včera hrál hlouběji než Mount/Ziyech v některých fázích zápasu.

Mě třeba (pozitivně?) překvapilo, že nesoluje a je ochotný přihrát - třeba včera Tammymu na gol, i když mohl zkusit sám, stejně tak potom ta zahozená šance, jak zkoušel nahrát Ziyechovi potom, co vybojoval míč.

Reagovat
Mike Litoris

Nevím, mně připadá, že by Odoi moc chtěl ukázat, co umí, ale právě ta přemíra motivace ho limituje. Jednou nebo dvakrát docela špatný první dotek, v šestnáctce, když se do ní dostane, by možná mohl být i nebezpečnější. 1v1 už bohužel taky moc nezkouší, nicméně to by se dalo vyčíst i Wernerovi, u kterého bych čekal, že to vyhraje především rychlostně, viz asistence u druhého gólu, tam to bylo ukázkově takové, jaké se od něj čeká.

Reagovat
Walter_Sobchak

Dnes vyzeral celkom pri chuti, asi mu ta repre pauza pomohla a nabral sebavedomie. Proti Rennes by som si ho rad pozrel od začiatku.

Reagovat
Gazdo

Werner bol imho vyborny akurat zlyhaval v koncovke ale herne bol skvely. Co mna osobne ale zarazilo ako moze hrat tym ako Newcastle PL?

Reagovat
Walter_Sobchak

Newcastle bol dneska šialene slabý, čakal som že budeme mat klasicky problemy a nakoniec môžu byť radi že to skončilo len 0:2

Reagovat
spider_8

Reagovat
RKBoy

Reagovat
icka

pro nej je Wernej hrozne, ale Odoi co neudelal nic vybornej

Reagovat
Svatej

Ti nekdo sahnul na oblibence, tak se musis automaticky rozbulet?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icemike

Odoi měl balón asi 3x ne?

Reagovat
kvasha16

k tomu Zoumovi, neviem ako po dnesku, ale pred repre pauzou mal jediny prehrany hlavickovy suboj 27/26, jednotka v ramci TOP5 lig, momentalne v tom vzduchu fakt kraluje ... z PL k nemu mal najblizsie Maguire30/27 myslim

Reagovat
spider_8

Výborný výkon, šancí tak na 6-7 gólů, akorát obrana nebyla bez Silvy tentokrát tak pevná. Zato Mount, Tammy a Werner byli vynikající, byť teda Werner spálil neuvěřitelné šance. Správně měl mít tak 2+1, ale to nesnižuje jeho herní výkon. On se fakt do PL hodí jak prdel na hrnec.

Naopak nechápu jak jsme mohli zabít 2 sezony hraním Kantého mimo pozici a Jorginha místo něj. To má nějaký smysl snad jen v Sarriho systému, ten ale všichni přečetli po čtvrt roce. Jinak je to fakt nepochopitelné.

Reagovat
Svatej

Jeden obdrzenej gol za vic jak 600 minut a orni místo v tabulce. Frank ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

dve tri prohry a budete ho zase vyhazovat

Reagovat
Svatej

Pěkný, pausializovat na základě názorů šáhlých exotů jako Liquid nebo Barvic

Reagovat
Walter_Sobchak

Barvic sa teraz klasicky nebude ukazovať ked sa darí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ze jmena tech pochybovacu si nezapisuju, ale s par prohrama je to vetsina diskuze plna vyhazovu s tim ze lamps neumi stridat, nebo na to jeste nema atd pritom by mu meli fanousci chelsea libat nohy, chudak lamps, snad je to po 15 letech prvni trener, kteremu bude dovoleno koncepcne pracovat vic sezon, moc mu to preju

Reagovat
Svatej

Ja sam ho natrel uz alespoň dvakrát a nebudu urcite sam, každopádně lidi tady, kteří mají alespoň prodlouženou míchu, ho tu nevyhazovali .

Je to dobrej trenér, pro nas úplně ideální diky jeho vztahu k tymu, mladym klukům a akademii. Navic neni blbej a dobre vybira posily.

Reagovat
spider_8

Asi tak Kritika tam často byla a oprávněná, ale že by ho někdo vyhazoval, to fakt ne.

Reagovat
kvasha16

k tym striedaniam, taka uvaha, toto sa pri prehrach viac kritizuje, lebo ak pri zlom stave striedanie nedostane zelany vysledok, tak mozes prehru zvalit na to, ze proste trener nespravne precital hru, nespravne zareagoval = prehra = kritika... na druhej strane, ked vyhras a zle vystriedas, nebije to tak do oci, cize aj ked nevies striedat a vyhravas, nie je taky priestor na kritiku ... tym samozrejme nechcem povedat, ze Frank nevie striedat, len take vecerne zamyselnie som pustil

inak suhlas

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

Lidi budou možná na Mounta vždycky nadávat, ale on bude hrát jak v reprezentaci tak i v klubu. Možná nemá a nikdy nebude mít takový potenciál stát se ofenzivní mašinou jako Phoden, ale jako hráč nabízí týmu vše co je potřebné, defenzíva mu není cizí, pracovitost, útočné akce, obstojná technika. Jsem rád, že dostal šanci a chopil se ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount je skvělý, ten bude zápas co zápas v základu dalších x let, skvěle to tam doplňuje...nadávat na něho může jen idiot

Reagovat
Svatej

Kdyz se dockal uznani Henderson po letech, tak se ho dočká i Mount. Jemu bude stacit, kdyz si akorát udrží zdraví a uznání ho nemine..

Reagovat
Walter_Sobchak

On nikdy nebude hlavná hviezda, ale pri hráčoch ako Werner, Havertz a Ziyech skvelé doplnenie a odmaká každý zápas.

Reagovat
Talker

Řekl bych, že zrovna tady se na něj absolutně nenadává, ne? Naopak je tu oceňován jako jeden z nejdůležitějších hráčů a téměř všichni se shodnou, že byl loni jedním z nejlepších hráčů týmu v minulé sezoně (za mě nejlepší).

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ne, ale co jsem pročítal face Chelsea

Reagovat
hitZor

Tam jsou fakt exoti. Dneska tam totálně natírali Abrahama, přitom byl jeden z nejlepších na hřišti.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

tak tam riesia len goly, nic ine, tu zvysnu robotu ktorou moze prispiet utocnik maju v pici no

Reagovat
icemike

Ty mudly nečti

Reagovat
Whitemedia

Fanoušci na fb jsou blázni snad u každého týmu.

Reagovat
Mike Litoris

Jinak pro fandy Chelsea - je super, že se daří vyhrávat tady ty zápasy s týmy ze spodku tabulky, které dřív byly ztrátami, ale asi to ještě není ani zdaleka level, který je potřeba, aby Chelsea proháněla City/Liverpool. Velké štěstí na los, ty těžké zápasy přijdou, mám obavu právě z těch velkých zápasu s TOP 6, tam je ten výkon dost opatrný.

Možná budu po sezoně za idiota, ale myslím, že velkou šanci na titul má letos Tottenham, podle toho, jak moc bude ztrácet City a jak se se zraněními vypořádá Liverpool.

Reagovat
Svatej

Vsak pool ani City reálně v soucasny chvili lepsi fotbal nehrají..

Reagovat
Remt

navic minimalne LFC bohuzel nepostavi kloudnou jedenactku pri tom jak jsou zdecimovani zranenimi

Reagovat
Mike Litoris

Já bych řekl, že pořád mají obrovskou kvalitu, Liverpool se teď musí vypořádat s těmi zraněními, tam si vůbec nedovolím tipovat, jak moc je to ovlivní. Respektive - jestli jim bude stačit být dominantní dopředu takovým způsobem, že výpadky v defenzivě nebudou tak vadit. U City zase čekám nějakou dlouho sérii bez prohry, podle mě zase budou dávat tři- a čtyřgólové výprasky.

Reagovat
Svatej

Tak kvalitu uz máme pěknou taky, jedinou promennou je ted už vedení týmu. Bud se bude vést dobre a klidně můžeme City i Pool prohanet, nebo se bude vést špatně a budeme tam, kde minulej ročník.

Reagovat
Mike Litoris

Snad to bude něco mezi, ono se asi nepočítá ani ve vedení klubu s letošním útokem na titul. Spíše bude cíl klidná TOP4 s tím, že Lampardovi přivedou v dohledné době ultrakvalitu na stopera (+Rice, pokud to pouze on) a v další sezoně už ten cíl bude nejvyšší. Osobně myslím, že ještě pořád není ten tým zralý mentálně, samozřejmě by to bylo příjemné, ale ti mladí kluci budou imho potřebovat právě tuhle sezonu, kde bude výsledkových výpadků méně, aby ustálili výkony a formu a byli ready na titulový souboj. Pokud se pletu a ready už jsou, jen dobře

Reagovat
Walter_Sobchak

Keby tuto sezonu dominovali Pool a City tak hej. Presne taketo očakávania som aj pred sezonou mal. Ale City zatial nehraju žiaden dominantný futbal a Liverpool bez Dijka a Gomeza tiež bude strácať preto je tuto sezonu dost velka šanca ten titul uchmatnuť. Ďalšiu sezonu do City pride Messi alebo akeho pokemona si Pepek ešte privedie a už to nemusi byt take jednoduche ani s TOP stoperom a Riceom.

Reagovat
hitZor

S tím Tottenhamem je to celkem pravda, všichni asi víme, jaké má Mourinho druhé sezony..

Reagovat
RKBoy

toto je asi najkvalitnejší tím čo Jožko má od odchodu z Chelsea, poskladaný presne na ten jeho negatívny , pragmatický futbal s 2.-3. top individualitami čo mu budú obstarávat goly zatial čo zvyšok bude robit tú čiernu robotu a bojovat zubami nechtami o výsledok.

kvalít toho tímu čo mal v tej majstrovskej sezone u nás síce nedosahujú, ale potenciál zamiešat kartami pri neforme City a zraneniami prekliatym Liverpoolom možu, ale jedine ak sa im udrží fit a pri forme dvojka Kane a Son.

Reagovat
Talker

Tak ono je právě klíčové vyhrávat proti slabším týmům, abys mohl hrát o titul. Přece jen to dělá většinu zápasů. A letos to vypadá hodně slušně - najednou nedostáváme laciné goly, vytváříme si tolik šancí, že tam z toho něco spadnout vždycky musí.

A co se týče zápasů se špičkou... Loni jsme vyhráli nad Citizens, 2x nad Tottenhamem, výhra a remíza s Arsenalem, 2 remízy s Leicesterem... Nad MU a Liverpoolem jsme vyhráli v poháru. Jen na Liverpool a MU jsme nevyzráli v lize, ale ty jsme porazili zas v pohárech.

Já letos s titulem nepočítám, protože tak nějak očekávám, že City/Liverpool udělají 85-90 bodů. Já chci 80 bodů tuhle sezonu a pokud se budou všichni trápit, tak to teoreticky na ten titul může i stačit.

I když teda vstup do sezony hodně slušný, co se týče nejen výsledků, ale i herní pohody - nejvíce vstřelených golů (zatím), jsme na tom dobře i co se týče obdržených branek a od vstupu Mendyho do branky jsme na tom naprosto skvěle.

Reagovat
Mike Litoris

Jasný, vím, že minulou sezonu to bylo fajn, ale právě jsem zvědavý, jaký fotbal v takových zápasech budou předvádět letos, mám trochu obavy, že spíš nějaký opatrný a pragmatický, což nebude muset stačit. Každopádně uvidíme, myslím, že Chelsea měla štěstí na los, hráči třeba nabrali tolika vítězstvími sebevědomí a nebudou tak ustrašení, jako například v zápase s Liverpoolem.

Reagovat
kvasha16

ja sa tiez obavam zapasov zo spickou, odkedy sme presli na 433 hrame lepsie, cize treba to ocenit, ale uvidime ci udrzime vykonnost proti top timom, tesim sa na Spurs na dalsi tyzden ... myslim vsak ze vacsina ludi nas nedava na uroven City alebo Live a ze tu neprecenujeme tieto vysledky, vsak aj dnes to bol sice dominantny vykon, Newcastlu sme toho vela nedovolili, ale stale sme tam mali useky, ked sme nevedeli poriadne dostal loptu do 16-tky a len ju tocili + tie spalene sance, lepsi tim by to mohol potrestat a uz by sme hodotili zapas inak ... cize aj napriek dobrym vysledkom treba uznat, ze este tam je vela prace

Reagovat
Mike Litoris

Je to tak, já se snažím trochu krotit to nadšení právě proto, protože Chelsea nebyla ještě pořádně otestována. Jo, je super, že zvládla zápasy, které by možná minulý rok do vítězného konce nedotáhla, ale na úplnou špičku tabulky bude třeba vyhrát tak 65-70% zápasů s týmy TOP6. Ze začátku této sezony jsem si několikrát postesknul, že herní projev se mi líbil daleko víc loni, teď už se i ten zlepšuje. Kreativita Ziyecha a ty jeho centry z pravé strany levou nohou jsou parádní.

Navíc jsem zvědavý, jaký je tedy Frankova představa ideální jedenáctky, protože s návratem Pulišiče a Havertze (který je pro mě pořád trochu navíc) to odnese nejspíš Abraham.

Obranná hra je fajn, Chilwell mi teda zavřel pusu, neměl jsem ho tolik nasledováno v Leicesteru a nečekal jsem, že bude hrát s takovým klidem a tak dobře. Pravá strana s Jamesem též dobrá, tam jsem to od něj ovšem čekal. Obecně je teda bránění té základní sestavy lepší, pokud se nepletu, někde jsem četl, že před sezonou angažovali nějakého kouče přímo na obrannou fázi. To v kombinaci s příchodem Silvy zafungovalo překvapivě rychle a dobře. Uvidíme, už teď se těším na zápas s Tottenhamem, který by mohl být dobrým indikátorem toho, jak velké to zlepšení týmu aktuálně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? City? To je právě ten spodek tabulky ty joudo

Reagovat
Mike Litoris

Podívej, pokud ti dělá dobře veřejný ponižování, tak mě do toho netahej. I jako trolling je to slabé, takožtak jako provokace. Vím, za co tě tady většina diskutérů pokládá, ale necítím potřebu ti ještě přidávat. Udělej laskavost mně i sobě a do budoucna už na moje příspěvky, pokud to není k věci, nereaguj, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná kaňka je dnes špatná efektivita.

Reagovat
RKBoy

top 4 sa začína pomaly formovat, je jasné že AV a Soton časom odpadnú a City sa tam dostanú.

zatial to vyzerá na Liverpool,City a dvaja z trojky Chelsea, Spurs a Lester.

Reagovat
Talker

Víš o tom, že některé týmy mají za sebou 7 zápasů a my 9? Na tohle je strašně brzo.

Reagovat
RKBoy

ty snád pochybuješ o top4?

a tie tímy sú City, MU a Burnley a o City som napísal ,že do tej top4 sa skor či neskor dostanú.

United som do LM netipoval ani pred sezonou.

máme za sebou čast sezony ktorá začína byt vypovedajúca o forme , kvalite celkov a hlavne ich pohode.

Reagovat
scholes18

Reagovat
pejsek5

OT: Nevíte prosí proč na livesportu nejsou teď videa golů?

Reagovat
Dan Gubić

ani mne to nejde, ani tradičný zdroj to nedáva. Čítal som že FA ide tvrdo bojovať proti ilegálnym streamom, možno toto je dôsledok, neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že když Aston Villa hraje proti nějakému lepšímu týmu, tak se moc nechytají.

Reagovat
smazaný uživatel

uz se na vas memuzu dockat

Reagovat
vladis271

Klasika. Mourkova 2. sezóna. A kedže toho roku bude na titul stačiť podľa mna 82 až 87 bodov, čiže taká tá klasika, tak mu to môže vyjsť. Naposledy našťastie nemal nárok a vytiahli sa centurions (díky City ).

Závidim momentálnu obranu Chelsea a City.. DObrá správa je, že možno už zajtra to bude na stopérovi Fab-Matip, ale koľko vydržia zdraví? No nič, zajtra bezpodmienečne musíme vyhrať.

Reagovat
PhilipS

Ale EF odborníci říkali, že Mourinho už na to nemá, že je za zenitem. Tak tomu nějak nerozumím.

Reagovat
Svatej

Nechali se vystřídat odbornikama, kteří jsou to vsechno schopni kvuli 5 vydarenym zápasům popřít

Reagovat
RKBoy

od kedy prebral ten tím ,tak Spurs získali po City a Liverpoole najviac bodov.. to sú iba fakty.

ja si nijak neželám aby skončili v top 4 či dokonca vyhrali titul.. len na základe čísel a toho čo vidím, si vytváram nezaujatý názor.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že fotbalu nerozumíš, ale nemusíš být takový zoufalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
LyEX

Nech sa ešte raz niekde sťažuje, že nie je 5 striedaní, viac ako dvoch hráčov a aj to až po 70. minúte ešte nestriedal.

Reagovat
Mates_Matesović

Dneska super týmovej výkon, fakt jsem výhru nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nevím, jestli mají Spurs na titul, viděl jsem asi 5 zápasů. Ale takhle skvěle týmově hrál pod Mouem naposled Inter. A nedopadlo to pro ně úplně špatně.

Reagovat
YoungPyo1882

Vzhledem k absenci kvalitní konkurence je to více než možné.

Reagovat
REPLIKATOR

Guardiola

Reagovat
John Obi Mikel

Mourkovi celkem přeju, ale Kohoutům teda ne.

Reagovat
Le Gunner

Tvl tak to radši naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u dementa jako si ty to asi nikoho nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Je to idiot.

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

ma na to jesus?

Reagovat
Steven666

Síce neznášam Diera ale toto bol dominatný výkon, City si cez neho ani neškrtli.

Reagovat
Busby babes

Loni Pool, letos Spurs s Mourinhem... nevim, jestli za tohle tech 20 let stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A pristi rok Arsenal, at je to kompletni

Reagovat
king23

Tak zase až takové scifi asi těžko

Reagovat
TopinB

Reagovat
mickey mouse

plichta by byla lepší

Reagovat
CHONG

To by bylo tak strašně super, kdyby "vyhořelý" Mou vyhrál se Slepicemi titul

Reagovat
Walter_Sobchak

nikdy netreba podcenovat Mourinhovu druhu sezonu ale aj tak si myslim že na titul káder nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr na to nemají, ale mají jednoho z nejlepších trenérů nejen v Premier League. A to může na titul stačit

Reagovat
pingla

Reagovat
PH8

Základní 11 mají dobrou, ale kádr úzký.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vladis271

ak nie my, tak mne by Spurs nevadili.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Na tom by nic super nebylo, titul ať si jde vyhořelý Mourek vyhrávat kamkoliv jinam

Reagovat
CHONG

Ne ne, tohle by právě bylo ideální

Reagovat
Whitemedia

Se jednou za sto let objevíš v PL sekci a hned jdeš do takového extrému..

Reagovat
CHONG

To je výhoda toho, že v PL nikomu nefandím, můžu jít do libovolného extrému Každopádně titul pro odepisovaného Mourka a vysmívaný Tottenham, to byl za mě fajn příběh

Reagovat
bbbauch

Tak to by byl v poradku i titul pro odepisovanyho Solksjaera a vysmivany MU tak treba v nejakym paralelnim vesmiru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Uzsi kadr. Muze znamenat problem o Vanocich.

Mourek muze ucitit sance ted a vypusti vsechny ostatni souteze, krome asi EL.

Reagovat
bobis21

ale pokud někdo z dvojice Son - Kane ztratí formu nebo se zrání tak je po šancích.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní Prešov od Spurs, Dier hraje v životní formě. Každopádně oba góly asi způsobené naivním výběhem Edersona.

Reagovat
vladis271

JO, dnes je na lavičke Dortmundu ten 16 ročný supertalent,čo hral za nemeckú U16, ked mal 12 rokov. Prekonal všetky rekordy a nemecká FA kvôli nemu na žiadosť Borussie posunula vekovú hranicu re štart v Bundeslige o pol roka dozadu.

Reagovat
Hokaido

Narození 20.11. 2004 a bude hrát Bundesligu, to mě fakt poser. Ještě ani nebyl na světě, když jsem brečel po vyřazení z Eura v Portugalsku.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Whitemedia

z toho budu mít depku

Reagovat
Lacko_Boh

ou, netreba, vobec Typkovi mozu kedykolvek zlomit nohu/diagnostikovat rakovinu, pohodicka.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ondris

Reagovat
Svatej

zivot je skvelej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Infi

Reagovat
Emqick

Reagovat
Gazdo

Tak dik no teraz sa citim fakt na hovno

Reagovat
blade115

Ale aspoň si můžeš utřít slzy do 5000 od Babiše

Reagovat
Greny

Aby čas neukázal že už narozen byl

Reagovat
bbbauch

Reagovat
ACSMan

BAN

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
SpecialOne

Tyjo, ti City jsou úplně v háji. Guardiola většinou vyhrával, když měl na každém postu top hráče, ale nevím, že by měly teď někde v kádru slabinu a stejně to nefunguje. Nemyslím si, že návratem Aguera by se to změnilo. Přitom mu prodloužili smlouvu.

Reagovat
matZz

teď jsem teda mega zvědavej, jestli bude hrát v příštím kole Sanchez nebo Rodon...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Rodon

Reagovat
Unai

Jose titul

Reagovat
PP

To jsou nahovno výsledky zas.. Ještě dneska vyhrají mufani a to nemůže dopadnou zítra jinak než našim výbuchem na Leedsu..

Reagovat
kvasha16

ty vole, ten zapas som nevidel ale tie statistiky su masaker ... taky typicky Jose zapas s TOP timom, jeden tim hra a Joseho tim vyhra

https://www.flashscore.sk/zapas/A7s6jdT8/#statistiky-zapasu;0

Reagovat
smazaný uživatel

Precteny Pepek a rikam to uz 3.rokem. Jeho trenerskou kvalitou bylo penize anebo Messiho genialitou.

Vzdyt v Bayern to bylo uplnou katastrofu.

I trenersky zaskok v Bayernu letos vyhral LM i ligu a jeste bonus s porazku 8-2 vs Barcelonu.

Co Pepek prevedl s Bayernem v LM ?

Co Pepek prevedl s City v LM.

I prvni rok vyhorel proti Conteho Chelsea a titul neziskal.

Ted zase ceka na Messiho prestup, aby zachranil svoji reputaci v City.

A rikam znovu, ze PL tymy nejsou zadny sragory v lize a prectou si Pepkuv styl za nejakou dobu. Jak neprijde Messi, tak pujde o dum dal.

Reagovat
matZz

přečtenej třetím rokem, když skončil první a druhej... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nez si ty miliardy musi byt rozpustene jako loni a letos.

Nemuzes chtit hned, aby tymy z dolni tabulky hned umeli hrat proti miliardove posily. Na to je treba cas...

To mas prvni rok prohranem titul proti Conte.

Pak jeden titul a druhy titul o jeden bod.

Loni mas prohranem souboj o parnik za LFC.

A letos ho porazi i "outdated" Mourinho.

O LM asi snad nemusime ani bavit....

Reagovat
PH8

A jéje

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si, ze by Wenger mel takovy miliardy a nemuseli hraci odchazet za eru Henry, Fabregas, Hleb a Rosickeho. A jste nemuseli tolik sestrit a hrat s detmi v sestave. O to vice uznavam Wengera, nez ropna ropucha co rozpusti miliardy za hrace. Tohle fakt neuznavam, tak jako Mourinhovo utraceni v MU.

Reagovat
PhilipS

hehe vyčichlýho Mourinha vystřídal neschopný Pepek. Vy jste fakt šášové

Reagovat
PH8

Ale Mourinho v ManU už teda podle mě opravdu neměl moc co nabídnot. Prostě s tím kádrem, který měl k dispozici, si poradit nedokázal. Musel by z něj nahradit většinu základní 11, aby s tím byl schopný hrát na špičce. Nevím jestli mu ten tým neseděl, nebo jestli by s tím týmem stabilní výsledky nedokázal udržet nikdo. Tak nějak ale věřím, že napřílad Simeone nebo Heynckes by si poradili.

Reagovat
kubys

Ty jsi taky mudrc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo fotbalu jen trochu rozumí, tak ví, že Pep nedosahuje kvalit Joseho Mourinha. Ale nýmanda jako je třeba Lampard či OGS bych z něho zase nedělal

Reagovat
PH8

Ta první věta je dobrá hovadina. Ta druhá souhlas, na rozdíl od nich je to trenér.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Leoš Brichta je strašný sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho zničil, pán

Reagovat
Rezan

Jj, frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

A tie vtipky s PS-kom . Baví ma.

Reagovat
smazaný uživatel

A Matej bol aký nasratý na tlačovke . Za ten bonus od Tipsportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Brichta > Leoš Brichta

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
Cobra

Nic jiného jsem nečekal a zrovna na tyhle soupeře mě tato taktika naprosto nevadí, ba naopak. Dnes Jožinovi za připravenost. Dier je zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja že píšeš o Wittnerovi...

Reagovat
Miguel19

Trochu toho OT:

Chtěl bych koupit kameru do auta. Vyzná se v tom někdo, mohl by někdo něco doporučit? Koukal jsem, že ty za 1-2 tis. Kč nic moc, ale víc jak trojku bych dát nechtěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to máš kvůli autoerotice a zatím to budeš dělat sám, tak stačí mobil

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se starý. Před kamerou ji to celkem šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mám NAVITEL AR 200 NV a nemůžu si ji vynachválit. Poměr cena/výkon nadstandardní.

Reagovat
iamek

Tohle byl řádný hnůj .

Reagovat
Busby babes

ve vysledku jsou hlavni ty 3 body. Prvni polocas byl ok, nejake sance jsme meli a meli je promenit. Ve druhem tam byli dve velke chyby vzadu a takovej spis chaos celkove. Ale zase jsme par sanci/dobrych pozic meli a nevyuzili. To nas porad srazi no. nic moc zapas, 3 body, posun na 9. misto (zatim), zapas k dobru a teoreticka ztrata 4 body na prvniho. uzasna sezona.

Reagovat
Busby babes

jo a libil se mi rozhodci, jak to poustel. To uz se dneska moc nevidi.

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/league/EPL

vtipny, ze jsme si vytvorili vic a lepsich prilezitosti nez treba Chelsea nebo Tottenham... vzhledem k tomu, jaka je u nas ted nespokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nemaj na hrotu martiala no. Mozna proto je u nas nespoko.

Reagovat
Busby babes

coz ale neni ani pointa...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je která statistika?

Reagovat
Busby babes

ta xG.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham xG 16.77

Chelsea xG 15.18

Man Utd xG 10.83

Reagovat
Busby babes

myslel jsem dneska, ne celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je potom srovnání jak prdel...

Reagovat
Busby babes

a v cem by to melo byt spatny srovnani, kdyz srovnavam dnesni reakce na vykony?

Reagovat
mikelinos

Protože vy jste hráli s wba a spurs se city třeba?

Reagovat
Busby babes

a chelsea hrala s Newcastlem. a?

Reagovat
mikelinos

Reaguju na srovnání se spurs, proč mi tu podsouváš chelsea netuším

Reagovat
Busby babes

protoze to nebylo jedine srovnani, co jsem udelal. a jiank ty spurs vysvetluju niz. Nemirim na to, ze oni maji radost, chvali vyhru etc, ale na to, ze nasi fans nadavaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak najdeš milion důvodů, na co mají vaši fans nadávat.

Reagovat
Busby babes

ja treba nadavam na to, ze je Martial drevak a nedava vylozeny sance.

Reagovat
fenixLFC

Takze porovnavas tvorbu sanci proti WBA, newcastelu a city? bola by hanba keby ste si proti tomu trapnemu tinu toho nevytvorili najviac...

Reagovat
Busby babes

vak primarne mirim na nase fans, co nadavaji. ne na to, ze jsou fans Spurs spokojeni. ti maji byt spokojeni, protoze porazili 10. tym tabulky doma... A beze srandy, samozrejme, ze maji byt spokojeni s tim ze porazili City a Guardiolu.

Reagovat
fenixLFC

Lenze nemozes hodnotit na zaklafde zapasu s wba, to sa fakt neda

Reagovat
Busby babes

tak treba ten Newcastle je uplne stejne marnej tym.

Reagovat
Busby babes

a tyk je to teda tym, kterej hral s Chelsea 3:3 a Spurs je v minulem kole porazili po chybe golmana golem v 88. minute.

Reagovat
Talker

Zápas proti nám byl o tom, že soupeři namazali nejdřív Alonso a pak Silva na 2 goly. Prakticky ze 3 šancí dali 3 goly. https://understat.com/match/14108 My pak dobývali bránu zbytek zápasu a dokázali jsme to srovnat. Zápas blbec, který jste klidně mohli mít taky, kdyby jim nechal rozhodčí penaltu.

Co se týče těch reakcí, tak nejde o reakce k jedinému zápasu, ale o sérii zápasů, kdy je obrana kompaktní a nepouští soupeře prakticky do šancí, naopak si jich hodně vytváříme.

Navíc to není tak, že bychom byli efektivní a proměnovali těch pár šancí, které si vytvoříme, naopak jich hromadu spálíme. My máme každý zápas několik tutovek a k tomu hromadu šancí a pološancí. Skvěle ty zápasy kontrolujeme.

Uvidíme, jak dlouho nám to vydrží, ale v tuhle chvíli prostě všechno funguje výborně, jen ta efektivita není taková.

Reagovat
Busby babes

no v zasade popisujes stejny prubeh vaseho zapasu s WBA jako byl ten vcerejsi. jedinej rozdil je v tom, ze jim tam vcera z tech ojedinelych sanci nic nepadlo.

a jinak ja nekritizuju to, ze jste nadseni nebo tak. Nemusis vas obhajovat, mate vysledky, hrajete slusne/dobre a jste nahore. Silva a Mendy vypadaji, ze vam pomuzou vyresir defenzivni starosti a dopredu hrajete dobre.

Reagovat
Talker

Tak já mrknul na MotD a pokud něco nevynechali, tak do penalty jste měli 2 relevantní šance - slušná hlavička Maguira po přímáku a pak střela Martiala. Pak ještě střela zpoza vápna, kterou by nechytil tak maximálně Kepa. Po golu pak ta šance Rashforda, kdy ten míč k němu přišel nepochopitelně a pak střela po rohu

Pokud MotD nevynechali nic dalšího, tak mi přijde jako dost málo proti dost slabému soupeři, u kterého se čeká pravděpodobně sestup. Slušný výkon golmana, ale tragická obrana, která nepokrývala hráče a nechala propadnout míče. K tomu tam WBA mělo několik šancí - mohli kopat penaltu, měli tam břevno, hodně dobrý zákrok DDG po té penaltě, v prvním poločase ještě jedna slabší střela.

Reagovat
Busby babes

MotD malokdy ukazuji situace, kdy nedojde ke strele. jak rikam, takovych jsme tam meli nekolik a byly to sance. obdobne situace, co popisujes u vas. WBA byli zalezli a my jsme se snazili je dobyvat a celkem se to i darilo na nase pomery a dokazali jsme si vytvoril pozice/dostat do situaci, ze kterych slo dat goly a meli jsme jich dat vic.

Reagovat
Mato178178

kuk dnesne zapasy

Reagovat
Busby babes

jinak je to narazka trochu na to, co pise tady:

https://twitter.com/Tactical_Times/status/1330279263610810372

Three big chances for United tonight; one either side of the penalty. Sam Johnstone in net for WBA was probably the best player on the pitch. Six saves. United took 11 shots from inside the area.

Man United tax is when they won't get credit for a win unless they score 3 or 4.

proste odehrali jsme ve vysledku ok zapas. zadnej slagr, ale ani zadna tragedie. Sanci dost na to dat vic golu, nepovedlo se. a ted koukni na ty negativni komentare od nasich fans...

Reagovat
Svatej

Si delaj prdel? Kdo to pocital?

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1330245178909712391

podle tohodle modelu jsme zas meli cca stejne jako vy. Vy o trochu vic. vy tam mate +1 OG, my penaltu.

Reagovat
Svatej

to je úlet. Sance jako mel Werner a Mount maji nejakych 0,3, nevedel jsem ze je ten model tak prisnej, ty akce splňují takovy ty fandovsky predstavy o tutovce.

Plusnteda tam zjevně nepočítají offsidy a goly z nich, nad tim jsem predtim nikdy neuvazoval..

Reagovat
Busby babes

ale tak je to u vsech tech modelu. tutovka v nich miva klidne 0,3. penalta ma 0,7 cca. protoze z deseti jich v prumeru promeni hraci 7. a stejne tomu rikame stoprocentni sance.

Reagovat
Svatej

O tech peckach jsem to vedel a to mi ani nevadilo, penalty se relativně často neoromenuji, ale tohle už mi padlo do tváře.

Reagovat
ajouki

Pak tam samozřejmě nejsou započítané šance, které nejsou vůbec zakončeny. Takže když jde Werner sám na brankáře, ale místo zakončení volí přihrávku (zblokovanou soupeřem), tak se to vůbec neobjeví v xG.

Reagovat
Busby babes

presne. jen dodam, ze takovych situaci jsme tam meli taky nekolik. Zatimco WBA melo fakt jen ty tri akce za celej zapas.

Reagovat
Svatej

Plus jeste i ta oenalta udelala.dost rozdil.

United neudelali penaltu z nejaky zajimavy akce, to byl rutinni centr, kterej z niceho udelal xg 0,7. Proto mi nesedelo, ze my s tim solidnim poctem sanci udelali stejny cisla jako United, ty zapasy i vykony obou tymu byly dost rozdílný..

Reagovat
hitZor

Reagovat
Talker

Jako já nevím, ale když jsem se mrknul na MotD, tak jste měli v prvním poločase jednu hlavičku, jednu střelu a to je všechno, ne? V druhém poločase penaltu, ta šance jak tam prošel míč na Rashforda, střela Maguira po rohu a možná ještě něco(?).

My tam podle mého měli výrazně více nebezpečných situací, minimálně v prvním poločase.

Reagovat
Busby babes

Maguire mel jeste jednu velkou sanci po roku, kdy trefil protihrace do krku a meli jsem tam par dalsich slibnych situaci, kdy jsme to nevyresili dobre a pak z toho nebyla strela, takze to treba xG model nezachyti. coz treba u vas platilo taky, co jsem tak po oku koukal na vas zapas.

moje pointa pro nas je to, ze tohle nebyl zapas, kdy jsme se stestim vyhrali, ale ok zapas, zadnej extra vykon, zadnej spatnej vykon a byla smula, ze to nedopadlo vyrazne lepe pro nas. Srazila nas koncovka. A ano, i WBA mohli zapas vyhrat, ale imho by to pak byl fakt pro nas den blbec a pro ne klika.

Reagovat
Busby babes

#mufc have had the most VAR overturn decisions (for) in the Premier League this season (5) #mulive [espn]

Reagovat
Pony Slaystation

#eligiblecry

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane assists in the Premier League:

Before this season - 20 assists in 207 matches

This season - 9 assists in 9 matches

Vůbec bych se nezlobil, kdyby zlomil ten 20 assists rekord, který drží KdB a Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Naslapnuto ma solidne. Vem si ze staci aby se jim extra vysledkove vydarily dva zapasy, coz je u nich letos se Sonem a Kanem dost mozny a za ty dva zapasy muze mit 5 asistenci.

Reagovat
ElectrickMann

A Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil má 19

Reagovat
Ranoth

city len 10 golov v 8 zapasoch absencia Aguera je asi riadne citit

Reagovat
Filipow

Bruno <3 Děkuji za 20 liber.

Reagovat
cristiano.K.

WBA je mi líto, hodně solidní výkon a při troše štěstí mohli odjet s bodem.

Fakt mě šíleně irituje při rozběhu u těch penalt jakýkoliv zpomalování/poposkakování. Golman je při penaltě šíleně v nevýhodě, hne se o cm z čáry a penalta se opakuj nebo platí gol.

Nařídil bych přímý rozeběh a bud dáš, nebo nedáš, nazdar.

Navíc to zpomalování/poposkakování mi přijde šíleně neatraktivní nebo je tu snad někdo komu se to líbí?

Reagovat
Busby babes

tohle mi prijde docela zajimavy. pri trose stesti pro nas taky mohli odjet s burem. Byli celej zapas horsi, uzasne ji zachytal golman a tak. Je dobry videt ty ruzny uhly pohledu na stejnej zapas.

Reagovat
cristiano.K.

trefili břevno, penaltu klidně mohli mít, proto to píši o štěstí, DDG jeden zázračnej zákrok. Jinak šancí jste měli víc s tím nemám problém.

Reagovat
Busby babes

ja s tim problem nemam. jen rikam, ze je hezky videt jak se ten stejnej zapas da interpretovat ruzne. a je to tak, kdyby kopali tu penaltu, tak kdo vi jak to dopadlo. a pritom to byl zapas, kterej mel v polocase byt 2:0 a melo byt hotovo...

Reagovat
Sandstorm

Možná se to dá interpretovat různě. Každopádně ty si to interpretuješ až moc růžově.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Sandstorm

Včera by od nás neodjela z burem ani Bolka při troše smůly.

Reagovat
Talker

Jinak nebylo by to při troše štěstí, ale muselo by vám tam spadnout úplně všechno, co ukázali v MotD (kde ukazují všechny důležité akce). To bych mohl napsat, že při troše štěstí mohl Newcastle dostat desítku a bylo by to stejně daleko od pravdy.

Reagovat
Busby babes

btw na nasi debate se da dobre ilustrovat to, o cem mluvim. Kdyz kouknu na sestrih MotD, tak u vas napocitam 6 situaci, ze kterych jste mohli/meli dat gol u nas pet. u nas nepocitam penaltu, u vas ten vlastnak. Ale ve vysledku to hodnotime na jedne strane jako dominantni vykon chelsea (a s tim nemam problem, hrali jste dobre a byli lepsi) a stastnou vyhru United. a to treba ten sestrih neukazuje jeste jednu sanci Maguire, kdy po rohu strilel z puntiku a trefil protihrace do hlavy nebo kam. plus jsme tam meli jeste asi tri situace podobne te, ze ktere mel Rash svoji velkou sanci, tedy precisleni ve vapne, kdy vysledkem byl dobrej zakrok obrance nebo zblokovana strela, takze neni duvod to v sestrihu ukazovat.

jen mi prijde, ze je ten narativ proste jinej a tak o tom diskutuju. a i podle tech statistickych modelu to byly obdobne zapasy.

btw kdybych zapas nevidel a videl jen MotD sestrih, tak si fakt myslim, ze to byl vyrovnanej zapas.

Reagovat
Busby babes

ad poskakovani. to mas pravdu. problem je, ze Bruno v tom nezastavi pohyb a porad jde dopredu. Nevim moc jak by se to dalo pravidlove upravit.

atraktivitu bych k tomu asi nejak nehledal. z pohledu atraktivity asi nevidim moc rozdil mezi timhle stylem a treba tim, kdyz se hrac rozbehne naplno a napali to pod brevno nebo z kope z kroku.

Reagovat
cristiano.K.

pohyb nezastavíš téměř nikdy. V minulosti se takhle opakovalo jen minimum penalt kvůli úplnému zastavení. Hlavně pokud to exekutor udělá, opakuje se penalta, což je taky nesmysl, mělo by se to posuzovat stejně jako u golmana, který nestojí na čáře, regulérně bych to bral jako promarněnou šanci a z penaltového puntíku by rozehrával golman. Je mí jedno, jestli se hráč rozbíhá zprava,zleva nebo na přímo. Cupitání při penaltě taky šílenost alá Zaza a Pogba.

V podstatě jsou dva typy fotbalistů u zahrávání penalt. Jedni čekají na pohyb brankáře a druzí už dopředu vědí kam to kopnout.Naprostá většina dnes už se spíš dívá na pohyb golmana a tím částečně zpomalí. Do budoucna se s tím asi nic dělat nebude, navíc u toho zpomalení by se to těžko dokazovalo.

Reagovat
Busby babes

prave, proto nevim, jak to chces resit nebo co by se s tim dalo delat?

Reagovat
cristiano.K.

tak co si budeme povídat, víceméně se jedná o ten poslední krok při rozběhu. Tam bych prostě zakázal zpomalení a to už se identifikovat dá, ale je to další zásah do fotbalu. Je to stejný jako s tou čárou u brankařů. Nesmíš u posledního kroku zpomalit pohyb, ale bylo by u toho strašně moc šílených diskuzí no

Reagovat
Busby babes

ale vcera me u toho jak kopal druhou penaltu napadlo, ze by bylo super, kdyby se to tak delo porad. To drama pred druhou penaltou me docela bavilo. Kopne na stejnou stranu? Nebo si vybere druhou. A golman resici to same... to bych zavedl naporad. proste by se kopali dve penalty a ta prvni by byla cvicna a pocital by se jen vysledek te druhe.

Reagovat
ajouki

Během zápasu jsem chtěl psát o tom, že při těchto penaltách by se to mělo posuzovat jinak. Pak jsem si pro jistotu dal ještě jeden opakovaný záběr a usoudil jsem, že pravidlově je to zcela v pořádku. Není to nic jiného než skill jak zamaskovat svůj rozběh. Do míče kope ve stejném momentu jak kdyby běžel normálně. Jen vyvede brankáře z míry. Ten také nemá zakázáno se pohybovat na čáře a rozhodit tak útočníka.

WBA evidentně nedělají nácviky penalt. Anebo dělají ale jak na tréninku okresního přeboru, že nikdo neřeší technické detaily. Je to s podivem, když jedou na United. Tým známý tím, že kope nejvíc penalt. Pokud chtějí hrát na 0:0 nebo obecně nedostat gól, tak brankář pravděpodobně bude čelit penaltě. Musí ji nejenom chytnout, ale hlavně ji chytnout podle pravidel.

Reagovat
vladis271

presne ako hovoríš. Je šialené, že s tým niečo nespravia.

Reagovat
avicii

Mňa to tiež dosť irituje, zvlášť teraz keď brankár musí byť nalepeny na tej čiare

Reagovat
tuny

Za mě hrozně jednoduché pravidlo. Rozhodčí pískne a brankář může kam chce z čáry, pokud hráč nekopne včas, ať mu ten balón klidně na puntíku vezme do rukavic...

Reagovat
pingla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

i tohle je férovější než to nastavení teď

Reagovat
icemike

Ale výběh až že sítě, ať je to fér

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že je to blbost, co by se tím změnilo? Vzdytby se úplně stejně muselo zkoumat, jestli gólman nevybehl před pisknutim

Reagovat
r.mrazik

poskakovani je mi sumak,stejne jako cupitani pogby tehdy...hlavne at z ty penalty daji gol

golmani tam taky obcas vyvadi slusny tanecky na te care

Reagovat
nani92

Ani sa nečudujem, že máme najviac penált v lige, ked väčšinu z nich kopeme dva krát

Reagovat
PhilipS

To opakování penalt je rakovina fotbalu. Proč prostě nedaj pravidlo, že po odpísknutí může gólman vyběhnout kam chce. Takhle útočník nebude otálet s rozehráním, nebude zpomalovat. Furt bude útočník v obrovský výhodě ale bude to zajímavější.

Reagovat
Agent z Melmacu

myslím, že jeden krok dopredu by im mohli dovoliť, ale rozbehnúť sa kam chce by bola blbosť

Reagovat
eder

Svobodu pro gólmany! Gólman by měl mít právo utéct z brány kdykoliv...

Reagovat
tnt03

Reagovat
Dufan

a nebo tam zůstat....Kepa approves

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych zmensil o dva metry velke vapno, aby bylo mene penalt a brankarum bych povolil chytat mic do rukou jen v malem vapne.

Reagovat
eder

Reagovat
Miguel19

Protože by pribehl až k hráči?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PhilipS

To by nikdy nestih. Nebo ať daj třeba dva kroky. Nechápu, že to po sto letech vývoje nedokážem vymyslet.

Reagovat
Busby babes

myslis? kdyz se hrac rozbiha z vapna a golman z cary.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/Fotbalov%C3%A1_plocha.svg/1280px-Fotbalov%C3%A1_plocha.svg.png

koukni na rozmery. z brankovy je to 11 metru. Kdyz hrac bude stat na care , tak je to 5,5. jelikoz bude stat nekde bokem, tak spis tak 6-7 metru k puntiku. Tedy v pripade ze se oba rozbehnou stejne, tak golman bude nejake 3-4 metry od strelce v momente strely.

Reagovat
PhilipS

Tak se udela proste jeste jedna penaltova čára. Nevim. Neni toneresitelny. Jisty je ze takhle to zůstat nemuze

Reagovat
srandamač

Podle tohohle nákresu by mohlo teoreticky mít hřiště rozměry 90x90m?

Reagovat
Busby babes

Fotbal se hraje na hrací ploše tvaru obdélníku. Délka musí být v rozmezí 90–120 m, šířka 45–90 m (pro mezinárodní utkání 100–110 × 64–75 m).

dle wiki

Reagovat
srandamač

Ty rozměry pro mezinárodní utkání budou stěžejní, díky.

Reagovat
cristiano.K.

zase bych to nepřehánel, nicméně je tam malé vápno, a kdyby se ustanovilo po malé vápno, tak bych s tím neměl problém. Aspon by to malé vápno dostalo novou funkci než jen pro odkopávání od brány

Reagovat
vladis271

presne nad týmto som včera rozmýšľal. Administratívne by to bolo najjednoduchšie rozhodnutie, ale tu by sa zas asi dostal do veľkej nevýhody strelec, a bolo by menej premenených penált.

Ale vieš čo? Ja by som to bral. Penalta je už teraz obrovský zásah do zápasu a vo veľa prípadoch neodôvodnený. Penalta už je čokolvek a nehovorím len o simuláciách, či týchto nových "rukách".Všeljaké špekulantské vypýtanie si faulov niekde v pri kraji šestnástky kde strelec nemá najmenšiu šancu ohroziť bránu, predhodí si loptu a skočí hráčovi cez nohu. Wtf??! Fakt ma to sere.

Reagovat
Agent z Melmacu

všetko čo si napísal je pravda, to ale neznamená, že to treba poriešiť tak, že penalta bude nepremeniteľná

Reagovat
Rezan

Ale prd. Pořád je to na pohodu a penalta se dá v klidu proměnit.

Reagovat
ajouki

A nezavedeme rovnou, že míč je v momentě odpískání ve hře a útočník může jít klidně do nájezdu?

Reagovat
Pony Slaystation

ty jsi teda koumák

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych najezdy

Reagovat
smazaný uživatel

Z včerejšího výkonu proti Newcastlu mám velmi dobrý pocit. Konečně má náš fotbal hlavu a patu, dobře se na něj kouká, splňuje má očekávání a standardy, kterými se má velký tým prezentovat. Dominantní fotbal, pohledný, řada šancí a vítězství proti takovým týmům bez úhony. Určitě se najde celá řada věcí, které je potřeba zlepšit. Asi ta největší, která mi hned padla do oka je proměňování šancí a tutovek. Hlavně Werner by se to měl trochu naučit. Je potřeba takový zápas zabít mnohem dříve. Sice to odčinil krásnou asistencí, ale je to útočník a musí takové šance proměňovat. Potřebujeme útočníka jako je Halaand či Lewandowski, kteří z 6 šancí dají 4 goly. Viz Halaand včera. Tak snad se Werner v někoho takového probudí. Největším překvapením pro mě osobně je James, který konečně splňuje standardy moderního beka, po kterém jsem volal už dlouhá léta, když ostatní prosazovali beka "hlavně ať brání, v útoku není potřeba". Jen tak dál. V neposlední řadě bych se rád zaměřil na komentář, že se objevuji jen, když se nedaří, jako v Conteho titulové sezoně, kdy jel šňůru vyhraných zápasů. Neobjevuji se proto, protože si ten fotbal užívám a není potřeba někam něco psát. Tenkrát Conte splňoval mé požadavky, jak by tým, jako je Chelsea měl hrát a podával naprosto standardní výkony, které jsou zakořeněné v klubu. Není přeci potřeba něco psát, když ten tým splňuje mé požadavky. Maximálně ohodnotit nadstandardní výkon, který byl dle mého proti City, kde se vyhrálo 3:1. Tam jsem jej také ohodnotil. No a příští týden naprosto klíčový zápas doma, derby proti Tottenhamu, které hodně napoví. Derby se doma neprohrává, tak jsem zvědavý, jak se s tím tým popasuje.

Reagovat
Talker

Nechceš zalézt zpátky do nory? Tvoje názory tu nikoho stejně nezajímají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč na něj reaguješ? A vlastně co je mi potom, jestli někoho zajímají či ne. Mám snad právo napsat to, co si o svém týmu myslím ne? To, jestli na to někdo zareaguje či ne je čistě na něm.

Reagovat
Svatej

Wtf, o sobe mluvis ve treti osobě?

Reagovat
mikelinos

Na něj = na názor, aspoň doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Voni maj pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Na citron, ze jsem to nepochopil a zvolil pro me pravděpodobnější variantu? Si tu už děláte ze me prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim, kdyz uz chces nekoho zesmesnovat, tak si dej tu praci a reaguj tak, ze z toho nevyjdes jako hlupak ty sam..

Reagovat
Svatej

kdybych ho vhtel zesměšnit, tak se dalo použít vážně spoustu ruznych urážek a ja se podle tebe spokojim s otázkou, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, byla to vazne minena otazka, jasny, chapu

(no ja proste stranim outsiderum a tady mi to prijde, ze do nej jdete casto az zbytecne moc, kdyz ma jen neobvykle nazory, ale nijak agresivne (nic si teda nevybavuji) si jinak neprojevuje (ted mluvim obecne o fans chelsea), tak proto jsem reagoval...)

Reagovat
Rezan

Tohle je zlý. Neschopný dát na svém hřišti gól ze hry týmu ze spodku tabulky.

Reagovat
Sandstorm

Tohle je realita. Olé.

Reagovat
Rezan

Smutná realita

Reagovat
Busby babes

Mike Dean has spent longer on the pitch in Manchester United's Premier League games this season than Donny van de Beek.

Reagovat
r.mrazik

porad tak nejak verim,ze pogba pristi leto odejde,protoze nepodepise novou smlouvu a donny je nakup na jeho misto...jinak ten jeho nakup nedava zadny smysl

Reagovat
Miguel19

Takže se jenom posune o jedno místo na lavičce.

Reagovat
r.mrazik

mit formu,tak by samozrejme pogba hral

Reagovat
Sandstorm

Donny nehraje ani když Pogba nemá formu nebo je zraněný. Donny je pátá volba na CM za 40 mega.

Reagovat
Sandstorm

ad: A přes Bruna se podívá do základu na CAM tak maximálně v Mickey mouse cupu.

Reagovat
r.mrazik

ja bych ho taky nekupoval...ale doufam,ze vedeni vedelo,proc ho privadet....doufam...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

Asi tak no.

Reagovat
Sandstorm

Donny by mohl hrát i místo Freda. Vedle McToma nebo Matiče. Ale nikdo asi nepředvídal, že Fred chytí takovou formu.

Je čas si přiznat, že Pogba nehrál několik zápasů v základu a Donny nehrál místo něho!!!! Hrál Fred - McTom nebo Fred - Matič!!!!!!

Reagovat
Busby babes

jeste vic vykricniku.

Reagovat
Busby babes

ja si porad myslim, ze si zahraje hodne. BRuno neodehraje 60+ zapasu v zakladu. a z toho ci rikal Phelan nekdy par tydnu zpatky tak ho vidi spis alternativu za ty utocnejsi hrace nez do toho CM. uvidime. porad jsem rad, ze prisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jasne nejlepsi fotbal v PL se hral mezi AV a Bri. Tymy z radoby velke sestky hraly pekne nudne fotbaly.

Reagovat
Nikikrew

Škoda že nie je k dispozícii Partey, takto to vidím na 3-4-3.

Začnime konečne stavať hráčov na ich pozície. Auba hrot a Saka LW. Pivot dnes asi Xhaka a Ceba ktorý by sa konečne už mohol chytiť.

Očakávam náročný zápas, vidím to tak na 1:1

Reagovat
Sandstorm

Včera jsem nestihl zápas tak jsem se díval dnes na záznam a WBA mělo kopat penaltu. Bod si včera zasloužili a my sme měli štěstí na rozhodnutí rozhodčích. Týmy jako WBA bychom měli doma porážet góly z tlaku, který si vytvoříme a ne to uhaluzit penaltou. Slabý výkon včera. A Cavani by se mohl konečně podívat do základu. Jeho přínos pro hru byl za těch 25 minut větší, než Martialův za 60 minut. A Telles se snad rozehraje.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

První půle super, krásný fotbal. Oproti tomu druhá půle šílený hnus. Ale co, 3 body jsou 3 body. Up the Toffees.

Reagovat
iamek

Co to jsou proboha zase za zprávy o výměně Fred - Eriksen

Reagovat
eder

Co to je na té fotce za nehezkého potkana?

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
cristiano.K.

Brewster se podle mě nechytí, ten systém mu tam nevyhovuje. Bude muset ukázat v Champu své kvality.

WHU bodově po tom, co přišel Coufal neskutečně na ten los

Reagovat
norton

vie mi niekto vysvetlit preco nechyta Rodak vo Fulhame? Fulham nejak nesledujem, ale videl som Rodaka par krat v repre a neviem si predstavit v com moze byt ten areola lepsi. Rodak im vychytal championship, bol vyhlaseny hrac sezony ak sa nemylim a fulham dostava kazde kolo 3+ golov a Rodak stale sedi. Nedava mi to absolutne zmysel.

Reagovat
REPLIKATOR

Mocipáni úřadují

Reagovat
Walter_Sobchak

Areola má lepšie meno a bol dostupny inak neviem prečo ho brali.

Reagovat
Salfovic

Slušná prasárna vůči němu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky nechápu, Areolu vůbec neměli přivádět..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl oni ho dají dolu, když jim šel vyhrát ligu mistru

Reagovat
vicinda07

Reagovat
vicinda07

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Arteta před Pepkem .

Reagovat
vicinda07

Ako je mozne ze Arsenal ma 13 bodov, ved to je stasny team... Okrem Bellerina a Aubameyanga priemerak za priemerakom

Reagovat
Steven666

posledných 5 zápasov Arsenalu - jedna výhra, po tých prestupoch som si myslel že budú čierny kôň..

Reagovat
Mervin

Rasisto, to, že je Willian černý a že je to kopyto, ještě neznamená, že nás můžeš nazývat černým koněm.

Reagovat
sejber

Reagovat
icemike

Notabene když je will celkem osel...

Reagovat
Benzema

Reagovat
Walter_Sobchak

akých prestupoch? impotentný Willian čo sa ukopne raz za 3 mesiace?

Reagovat
smazaný uživatel

oni cerny kun?

Muj cerny kun je od zacatku Foxxes

Reagovat
fenixLFC

a vdaka komu mali byt ciernym konom? vdaka dalsiemu nekreativnemu zaloznikovi parteym? alebo vdaka tomu kudrnatemu picusovi ktoreho nechcela ani chelsea?

Reagovat
Nikikrew

Z hry sme v lige nestrelili gol uz 7,5 hodin....

Reagovat
smazaný uživatel

no uz dlhsie nez moj priemerny spanok

Reagovat
Trand

Snad to se Sakou nebude vážný, jinak na tom budeme už vážně hodně špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta by ve většině klubů už byl na vyhazov, zatím se jeví jako pěkný flop. Možná v Arsenalu měli angažovat raději toho Mourinha, dokud měli možnost.

Reagovat
Walter_Sobchak

Arteta s tymi hovnami čo tam maju toho moc nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Tragedi jsou na & misto max

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Ale houno, prosímtě

Mourinha si nechte, s tím naším momentálním kádrem by stejně nic nevyhrál a třetí sezonu by nám to tu akorát ještě víc rozes*al.

To nahoře bude dost pravděpodobně scénář i pro slepice

Reagovat
smazaný uživatel

s posledni vetou se neda nesouhlasit

Reagovat
PH8

Tak jestli je tohle tvůj názor, tak je vidět, že fotbalu opravdu nerozumíš. Mourinho dokáže v určitých případech vymáčknout z týmu krátkodobě maximum a nanejvýš ho i vhodně doplnit. Ale s tlakem co si na sebe vytváří není schopný budovat dlouhodobý kádr, se kterým bude úspěšný v horizontu 3-5 let. U nás nemá co vymačkávat, u nás se musí budovat. To bychom rovnou mohli angažovat Van Gaala. V Tottenhamu se to aktuální mužstvo vymáčknout dá, jenže Mourinho ho přetíží a od ledna bude zase bez Kana a bez Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolas Pépé's red card means he will miss the North London Derby.

Tottenham are expected to appeal the decision.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Tragicky Arsenal zas letos v .....

Hruza co hrajou za tuzku

Reagovat
Rezan

Negativum kola: Manchester vyhrál zase gólem z penalty

Positivum: kola: Arsenal a City

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe to asi bude muset u Artety hodně žehlit

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1330582792158253057?s=20

Reagovat
Minister

Reagovat
Taiger

Mikel Arteta: “I really liked the personality of the team when Pepe let the team down. His behaviour is unacceptable."

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale keby to urobil willian tak by to bolo v pohode a trebalo by mu pomoct

Reagovat
Taiger

Reagovat
merlick

Reagovat
sejber

co s tym chce ako urobit? odstavi ho mimo tym ako Ozila ci Gendouziho a posle ho na hostovacku? Obavam sa o to ci dokaze Arteta s tymi hracmi pracovat po ludskej stranke

alebo proste zbura most.

Pepe sam o sebe je pripad. za 30 mega kupis z ligue 1 desat platnejsich kridel ako je on. Myslim ze po takmer roku a pol je relevantna ofazka co snim. Doteraz bol nahradnik a ak si to teraz doseru s Artetom a prestane hk stavat uplne bude to megaflop.

Aby sme sa nedostali do situacie ze budeme splacat prestupovu sumu za hraca ktory hostuje v inom tyme a este mu budeme doplacat cast mzdy. to by sme to fakt uz mohlj zabalit.

Reagovat
Golasso

Tak to záleží na Pepem hlavně, žejo. Ozila bych s tím úplně neporovnával, ale Guendouzi je celkem podobná situace. Oba udělali nějakou blbost, ale Guendouzi se k tomu prostě nepostavil dobře a prý měl i další problémy v kabině. Pokud si Pepe nasype popel na hlavu, tak není důvod ho odstavit. Pokud ne, tak bohužel k ledu půjde no, ale to by musel být úplně vymaštěnej... zvlášť když vidí, že Arteta ty hlavy sekat umí.

Reagovat
sejber

Arteta mu evidentne neveri a nestavia ho . Jemu strasne uskodila ta prestupova ciastka. je to tuctovy kridelnik z Ligue1 ktoremu vysla jedna sezona a upadajuci klub PL v nom videl spasitela a vysolil zanho peniaze ktore ani nemal. Myslim ze tato redka bude prenho zlomova bud si vstupi do svedomia zamaka a ukaze nam ze v nom nieco je alebo sa zlomi mikel ho prestane stava uplne a stane sa nanhorsim.prestupom historie Arsenalu

Reagovat
Golasso

Tak Arteta mu nevěří proto, že hraje houno. Že mu přestupová částka uškodila, to je fakt no, ale tak není první ani poslední a je jenom na něm, jak se s tím popasuje. Ať už je to Artetův záměr nebo ne, tak je Pepe teď v celkem dobré situaci (resp. byl před dneškem).

Je náhradník, takže nemusí schytávat tolik hejtu za výkony týmu. Před sebou má dědka Williana, který taky hraje kulové a nebylo by tak těžké ho posadit. Stačilo by prakticky jenom to, aby "to párkrát vzal na sebe" a pomohl týmu – rázem by byl za spasitele z té naší současné bídy. Sám Pepé navíc s příchodem Williana ani neschytává tolik negativní pozornosti, protože na hatelistu fans je teď "děděk z Chelsea" Willian před Nicolasem "žokem peněz" Pepém . Kdyby tu nebyl Willda, tak si umím živě představit, jak moc by to schytával právě Pepe.

Že tato situace může být zlomová, to souhlasím, ale s tím tuctovým křídelníkem je to podle mě blbost. Neříkám, že Pepé svůj potenciál naplní, ale ten potenciál je fakt velký...

Reagovat
Benzema

Vy a ten váš potenciál Pepe je megaflop a svoj veľký potenciál ukazuje zápas čo zápas . Tak ako Guendouzi, v ktorom veľký potenciál videli len fans Arsenalu

Reagovat
Golasso

Ty a tvoje chápání psaného textu . Když mluvím o potenciálu, tak mluvím o něčem, co by mohlo být, ne že to nutně musí nastat. Ty neznáš žádného flopa s nenaplněným potenciálem?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
sejber

tak myslim ze Rapinha ci jak sa vola kridlo Leedsu stal 10+ a bol nebezpecnejsi jak cely nas utok. On pepe by pred desiatimi rokmi pod wengerom bol delo. akurat mikel proste od kridla v prvom rade ocakava vypomoc defenzive a ofenzivne prednosti su na druhej kolaji. preto hrava wilian a pepe sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Fernandes completed a total of 6 Key Passes against West Brom. The highest total in one match this season across Europe´s top 5 leagues. This contributed to a total xG of 2.45 for Manchester United, a match in which they scored 1 goal.

Je mi ho líto s tím současným útokem. Takhle rekord v asistencích nedá

Reagovat
iamek

Vůbec si ho nezaslouzime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

United si ho zaslouží. United za éry Woodwarda momentálně ne, no.

Reagovat
cristiano.K.

prodat odkud je čas a postavit to na Pogbovi a DVB

Reagovat
Tomanatura

Co asi tem blbcum pak rekne v kabine.

Reagovat
Taiger

On je blázen

Reagovat
sejber

Zacnem pozitivne . Ziskat bod zo zapasu kyory sme mali prehrat 4:0 je uplna parada.

Pocas celeho zapasu som si kladol otazku z alternativnej reality. Ako by dnes vyzeral Arsenal keby sme takto pred rokom angazovali Mourinha?Bolo by to lepsie ci horsie? A zlepsili sme sa vobec za ten rok? po zapase s ManUtd som bol vo vytrzeni. o to ne toto vytriezvenie horkejsie. Napriek evidentne zlepsenej hre obrany sme tam kde pred rokom. Ta paralela s Emerym je momentalne desiva.

Reagovat
J0EL

Chodte fakt niekam s tym Mourinhom. Vam tu solidne uz niektorym hrabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek je Evil

Reagovat
Tolstobik

Ja bych vam ho na par sezon kvuli nekterym fanouskum tady na foru aj pral

Reagovat
J0EL

neuveritelne co sa tu s tymto rozbehlo. Mou vyhra par lahkych zapasov (az na City) a vynasa sa tu do nebies. Este nedavno to bol trener za zenitom ,ktoremu usiel vlak. Co stale plati, len niektori by si fakt zasluzili prefackat uz.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda no.....

Reagovat
Spasitel

Reagovat
kiciN

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
sejber

povazujem to za relevantnu otazku. zvlast ked sme pred rokom boli v podobnej situacii a oni su teraz na cele ligy a my hrame podobne ako pre emeryho vyhadzovom. Arteta momentalne uz bude pod tlakom a kludne sa mozenstat ze to neustoji. Akotak pozeram na los tak do vianoc budeme jasnym favoritom len lroti burnley, ak vyhorime v derby tak to uz bude mat velmi tazke.

Ak by to ale Arteta nedal tak po nom zostane este vacsi bordel ako po emerym. 20 podpriemernych obrancov, hraci s obrovskymi platmi mimo kader, utok bez formy pred generacnou obmenou, financne hospodarenie ako v ukrajinskom klube ....

Reagovat
Golasso

Jestli letos vyhodime Artetu, tak to bude největsi blbost, co jsem za skoro 20 let fandění zažil (a konkurence v blbostech není úplně malá)

Reagovat
J0EL

Letos, takze ma mesiac

Reagovat
Golasso

Myslel jsem tuto sezonu, kalendář mám jen na okrasu. Důležitý je, kdy se hraje PL

Reagovat
Lacko_Boh

"Arteta is a hamroll fam, Arteta out blud"

Reagovat
sejber

ja rozhodne nechcem aby sme hi vyhodili akurat sa to moze velmi lahko stat. Po zapase s AV som su vravel ze to je dno a mikel za 2 tyzdne nueco vymysli. Dnes sme boli este nemohucnejsi ako vtedy a muzstvo v rovnakej krize ako pred rokom.

Problem vidim v tom ze nic nenasvedcuje ze by sa to malo zlepsit. PL je priste extremne nabita sutaz a klubkv ktore by za nami nejak vyrazne zaostavali vela neni. Mozne z toho nejak aj Mikel vykluckuje ale nejaku stihaciu jazdu za LM si nedokazem predstavit. Ak uhra nejake 7-9 miesto co aa mi javi ako najrealnejsie je otazka ci to uspokoji klubove ambicie.

Reagovat
Golasso

Lehko se to stát může, ale byla by to prostě blbost. Vedení ho musí podržet, ať se fans třeba staví na hlavu. Jak se začne dařit, tak zas všichni otočí, to vidíš i tady týden co týden.

A ono se to zlepšit může. Já zas věřím, že 1 nebo 2 hráči na problémové posty by ten herní obraz úplně otočili, tak snad se to v dohledné době stane . Kdybychom teď dotáhli nového trenéra, tak tu hru zase zvedne, protože přinese nové nápady, energii změny atd., ale časem se mu ten motor stejně zpomalí a bude muset tu prvotní energii přetavit v něco trvalejšího. Pak se zase projeví problémy, které v tom týmu jsou + nové problémy a požadavky, které si s sebou přinese nový trenér. A budeme tam, kde jsme teď, protože nejsme schopni reagovat přestavbou kádru v krátkém čase a více času zase nedostane trenér, že jo. Začarovaný kruh. Je možné, že by se to někde protnulo (že by se přiváděly posily a pak se přivedl trenér, kterému by zrovna tato konstelace pasovala), ale tomu u nás fakt nevěřím.

Naše nejlepší šance na změnu je věřit Artetovi, i kdybychom letos skončili desátí,

Reagovat
sejber

v podstate suhlasim. stabilita ne to najdolezitejsie momentalne. ono stym Parteyom to pojde na vyzsi level urcite. Akurat ten utok bude problem. mne pride ze mikel ho povazuje za nutne zlo lebo za 0:0 nedostane tri body . Tam nevidim naznak taktiky, prechodu do utoku akoby sa spoliehal na to ze Auba nejak ten gol da a nic viac nepotrebujeme preto nestavia pepeho ale radsej defenzivne ladeneho kridelnika williana.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

je to nepekne no, snad to zvrati

Reagovat
Manchestersky Krocan

akože Arteta je trochu tvrdohlavý a čiastočne je chyba aj v ňom, ale čo má s tým materiálom robiť? Však aj minulú sezónu to viac menej ťahal Auba, zvyšok sa iba viezol. To si fanúšici Arsenalu fakt myslia, že zmena trénera by pomohla? Však ten tím je najhorší z BIG 6 a horší od Leicesteru, Wolves a Evertonu....Leno, Gabriel, Tierney, Partey, Saka a Auba aj keď ten je túto sezónu mimo, inak sú tam všetko hráči hodní tímu na zostup a všetko podtrhujú tie podpisy Cedrica, Mariho a Williana

Reagovat
sejber

vsak cedrica mariho a williana si dotiahol on. ked si predstavim peniaze co nas v tejto sezone tyto traja hraci stali na platoch v pomere k ich vykonom/respektive hernemu vytazeniu tak ma napina.

Kokos ten willian aspon hrava , mari je zraneni ale preco sme angazovali cedrica a este dlhodobou zmluvou to absolutne nechapem ked neni ani na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

snad ich vsetkych dohodol raul za co potom dostal padaka

Reagovat
sejber

snad hej .... inak zda sa to len mne alebo su mari chambers aj martinelli posledne dva mesiace permanentne tesne pred navratom?

Reagovat
jacobT

Náhodou Mari vypadal celkom schopne a za tú cenu nemusí byť vôbec zlý nákup. Ťažko sa dalo predvídať, že sa zraní a vypadne na celkom dlhú dobu.

Reagovat
king23

Od roku 2005, tj. posledních 15 sezon (!) Arsenal nikdy titul nevyhrál a jedinkrát (v roce 2016) skončil druhý a to si ještě mnozí z nás pamatujeme, že tam už v závěru sezony o nic nešlo a bylo jedno, jestli skončí 2 nebo 4. Takže myslím, že "být nejhorší z TOP6", tj. skončit každý rok nejhůř 6. a hrát poháry je z pohledu rozumného fanouška Arsenalu v pohodě.

S přístupem k financování, strategií rozvoje kádru a výběrem trenérů prostě nelze rozumně očekávat, že by hráli pravidelně ligu mistrů, to prostě nejde. Jednou za pár sezon se to podaří, ale pravidlem to být nemůže. Možná tady někdo bude nostalgicky vzpomínat na přelom tisíciletí, kdy byl Arsenal famózní, ale je potřeba si uvědomit, že se tady pak objevila sakra bohatá Chelsea a později ještě bohatější City a prostě není v silách toho klubu (při nezměnené strategii klubu) takovéto soupeře dlouhodobě přehrávat.

Takže ano, podlě me by změna trenéra pomohla k tomu, aby Arsenal byl do toho 7. místa a hrál tak poháry. Na víc dlouhodobě nemají a podpisy hvězdných hráčů prostě vzhledem k estrategii není možné dělat. A btw ta strategie je leta stejná, takže koho z fanoušků Arsenalu překvapuje, tak asi fandí špatnému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

desivo aje tiez, ze mikel je zainajuci kouc bez skusenosti, edu je zacinajuci (neviem co je - sportovy riaditel?) bez skusenosti, a vinai je tiaz zacinajuci neviem co bez skusenosti

Reagovat
sejber

idealne vedenie pre klub ktory sa snazi odvratit pad do priemeru ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Smith Rowe

Reagovat
nani92

ale fanúšikovia sú extrémne skúsení v tom, že každý další neúspech predýchajú

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že když jsem tady před sezonou psal, že Spurs mají lepší útok než Arsenal a Man Utd, tak se mi všichni akorát vysmáli. A teď je to samé béé béé, a že co má Arteta s takovým materiálem dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi mel kupodivu pravdu,ze mate lepsi utok ...hlavne Sonik je opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

s útokem si měl pravdu, ale stejně se ti lidi budou smát, seš owny

Reagovat
smazaný uživatel

Sam si to udelal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kvasha16

Reagovat
popltak

Tobě se smějou protože jsi owny, blbe. Ale hezky že jsi opět vylezl, snad tady ještě par zapasu budeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nezalezl uz v nedeli v Derby

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi zas otravnej, krleš

Reagovat
smazaný uživatel

v nedeli tady "puso"

A propo krles? ???

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/eH1AKTX.png

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm zajimava shoda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

Fakt by si nezahral?

https://streamja.com/dmAZ5

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
C-M@ster

Jako gól pěknej, ale takhle se ti můžu ukopnout i já, když mi dáš dostatečnej počet pokusů... Na střelu ideální pozice.

Reagovat
bbbauch

Misto Williana klidne.. jinak je to prumerak, co mu obcas vyjdou 2-3 zapasy

Reagovat
Liveral

Ex-Arsenal midfielder Henrikh Mkhitaryan now has 6 goals and 5 assists this season for Roma in all competitions

Dali jsme vůbec my už letos 11 gólů?

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool have now gone 64 Premier League home games unbeaten, breaking their club record.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea drží rekord, 83?

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea (2004-08) - 86 games

Reagovat
smazaný uživatel

Kua dost.

Reagovat
fenixLFC

tvl, to je tato sezona a este cela dalsia na prekonanie

Reagovat
REPLIKATOR

A bez diváků. To bude dost těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mega rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - 9, Millie 8, Fabinho a Matip - 9, Robbo - 10, Wijnaldum - 9, Jones a Keita 7, Mané 9, Bobby 10, Jota 9.

Zatiaľ skvelá sezóna, až na Villu a poškodenie rozhodcami v MS derby. Šampióni si idú svoje, Jota prekvapuje.

Díky, šampióni!

!!! YNWA !!!

Reagovat
avicii

Jones a Keita mi neprišli horší od Giniho

Reagovat
Kixi Syhimour

hlavně Jones hrál jako zkušený mazák v té záloze, fantastický výkon

Reagovat
avicii

Súhlas

Reagovat
Remt

v některých minulých zápasech mi přišel vyplašený ale dnes naopak jako mazák

Reagovat
smazaný uživatel

musím uznat, že viac, áno. Skvelý odchovanec, len tak ďalej.

Reagovat
cristiano.K.

na to jak mě nepřesvědčil v minulosti, dnes ho musím opravdu pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mal 19 a v pohároch mal super zápasy...

Reagovat
cristiano.K.

beru tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm mal jeden - dva zápasy nevýrazné, priemerné, ale má 20 omg...

Reagovat
cristiano.K.

však v pořádku, jen nevím, jestli si zaslouží být upřednostnovaný před jinými hráči. To je tak nějak celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred Keitom a aj Oxom asi áno.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme ešte aké bude podávať ďalšie výkony.

Reagovat
cristiano.K.

ano, když jsou zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď nie sú vo forme a sú zdraví, rozohrával by som radšej jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

no v minulosti vyznie dost divne

Reagovat
smazaný uživatel

Jones a Keita byli oba výborní. Dát jim jen 7 je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

10 starý kokot Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Velice tezky zapas proti silnemu tymu z Leicesteru. Velmi dulezite 3 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester dneska slaboučký.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Dost. Dnes jak čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

divný že proti nám je vždy soupeř slaboučkej, ale nikdy to není hrou LFC.

Reagovat
Spasitel

Vid Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

wow jeden zápas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

No ale pořád je to tým z vršku tabulky a ty je vždy fajn obrat o body přeci

Reagovat
YNWA__MSN

Perfektní výkon od Liverpoolu

Reagovat
Setwo

Neuveriteľné koľko šancí sme si dnes vytvorili, kludne sme mohli vyhrať 5:0..Leicester sa do poriadnej šance ani nedostal.. Dnes som ani pri jednej šancí nemal pocit, žeby niekto zase čil, ktovie čím to bolo??? pri tých absenciach skvelý zápas som nadšený, Milner aj Robo skvelé výkony, dnes sa mi bude fajn zaspávať

Reagovat
Remt

Docela by se mi líbilo kdyby toho mladého hrával na kraji místo Jamese častěji..

Reagovat
fenixLFC

tak uz mozme definitivne povedat ze su prestupy ktore kloppovi nevysli. okrem lacneho kariusa to je ox a najma keita. ten chlap je uplne k hovnu. neda sa spoliehat na hraca ktory nevydrzi na ploche ani hodinu a za sezonu da ledva 15 zapasov. sialene.

kazdopadne od zvysku a najma v prvom polcase skvely vykon. leicester vobec netusil, obrana nemala nic na starosti ked sme ich ani nepustili k lopte. do toho hromada spalenych sanci ale inak fajn. ani nebolo moc citit ze mame pozliepovanu zostavu, furt tam ta kvalita bola. je ale zaujiamve ze zas sa pred vzajomnym zapasom zacal hypovat leicester ako mozny adept na titul. vlani dostali 0:4, dnes 0:3....

co sa tyka negativ tak okrem zas zraneneho keitu (snad bude jota v poriadku) to je firmino. ten chlap da gol fakt len nahodou, to je neuveritelne. po zraneni keitu a presune milnera do stredu sme zacali horiet a leicester sa dostal do hry. je vsak prekvapujuce ze pressing zacali hrat az od nejakej 65. minuty. asi to ale bolo skrz to ze nam uz dochadzala para...

kazdopadne super vykon, dalsie tri body a dalsi zapas bez salaha, trenta a keitu za nami

Reagovat
avicii

Musím asi súhlasiť s Keitom aj Oxom, obaja sú super hráči ktorých tie zranenia jednoducho limtuju, po sezóne minimálne jedného z nich by som pustil preč a priviedol Aouara

Reagovat
fenixLFC

szoboslaia

Reagovat
avicii

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

grealish

Reagovat
avicii

Hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

no tak toho urcite nie, kvalitny je ale nie do LFC....

Reagovat
smazaný uživatel

Dost podobný hráč Coutsovi, akorát s tím rozdílem že teď už by mohl hrát ze středu a ne na kraji. Ono chtě nechtě bude muset Grealish svou hru trochu změnit jestli bude chtít do top klubu. Podle mě by mu to u nás sedlo skvěle.

Reagovat
avicii

ja si myslím ze by knam pasoval ale teraz podpísal nový kontrakt, stal by až príliš veľa..

Reagovat
SCELO

podla mna prave arsenal by potreboval hraca ako je on, LFC to funguje, takze ja by som to zatial nemenil, aj ked samotneho ma to trochu prekvapuje.....

Reagovat
RadekVonCZE

Za něho bude chtít Villa šílenou raketu.

Reagovat
cristiano.K.

Grealish by za tu cenu musel být stejně dominantní jako Dijk v obraně a tomu zase upřímně nevěřím.

Reagovat
SCELO

jack je vyborny techniky, 1v1 atd. ved ho sami vidite hrat, podla mna, arsenal je klub, ktory hraca ako je on potrebuje, LFC hra podla mna iny system a ten by mu nesedel..... tak ako pises

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela se obávám, jak na tom budeme s financemi příští rok (klasicky), splátka za Thiaga tolik není, ale bude se platit 40 za Jotu.

Reagovat
avicii

Není ten Jota na viac rokov? Každopádne ak by sa na tu jar konečne začalo vakcinovat, na jeseň by to už mohlo byt s fanusikmi dúfam..

Reagovat
Remt

Tuším že Jota i Thiago byli na více let ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že to je na jednu. Proto se obávám, že bychom moc velké pohyby na trhu z naší strany v létě očekávat neměli, ještě navíc v zimě potřebujeme toho stopera, tam bychom ty peníze měli vrazit do Upamecana, ale o tom taktéž pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle věřím Ornsteinovi, že v lednu žádný drahý stoper nepřijde.

Reagovat
avicii

Ak niekam dat peniaze tak určite stopér, ostane by som riešil podľa odchodov..

Reagovat
smazaný uživatel

Za Jotu to bude také malá splátka ne? O finance bych moc strach neměl. Grujič,Wilson,Origi,..Jen tohle nám dá na jednoho super hráče a kdyby se podařilo udat Salaha někam.. Teď hlavně aby pustili už v zimě žilou a přivedli CB do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně naivní myslet si, že všechny peníze z odchodů Liverpool použije na nákup někoho nového.

Reagovat
fenixLFC

tak vacsinou to tak bolo aj s tymito majitelmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tréninkové centrum se ted dostavělo. To byl, řekl bych největší důvod proč se poslední roky tolik neinvestovalo.Z prodejů se pávě že většinou vždy investovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Před covidem určitě. Teď bych tomu tolik nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu věřím. V posledních letech se strašně moc investovalo do stadionu a tréninkového centra. Teď už je to vše hotové a navíc nová velká smlouva s Nike. Finance budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdůležitější pro Liverpool bude udržení Wijnalduma. Nemá smysl někoho dalšího pouštět pokud odejde on. Aouar i Szoboslai jsou super hráči, ale trošku se vezou na vlně oblíbenosti, že jsou neokoukaní.

Reagovat
avicii

Gini snáď podpise

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak abych přispěl jedním jménem do diskuze, tak Liverpool prý sleduje Giovanni Reynu.

Reagovat
avicii

Mi príde ze kvôli majiteľom sme spájaný s každým lepším Američanom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím byl Liverpool spojovaný jen s Pulisicem a teď Reynou, ne? Vlastně ještě Dempsey x let zpátky, ale to je asi všechno.

Reagovat
avicii

Sa mi zdá ze aj Weston McKennie ale není som si istý

Reagovat
RadekVonCZE

Myslím, že i on byl s LFC spojován

Reagovat
Remt

Víc fotbalistů Američanů ani neznám

Reagovat
Kixi Syhimour

musí

Reagovat
LokoLFC

Zacali jsne horet?

Reagovat
fenixLFC

a nie?v zalohe nas zacali prehravat a vytvarat si sance. rovnako nas na nejaku dobu uzamkli do defenzivy....

Reagovat
LokoLFC

Bylo to 2:0, oni uz museli hrat vse dopredu... tvrdit, ze jsme horeli je teda dost silne slovo...

Reagovat
LokoLFC

A ta doba trvala kolik? 2-3 minuty? My je prehrali prvnich 15 minut tak, ze by to v porovnani tveho horeni musel byt vybuch supernovy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hořet bych asi nenapsal, ale začali bejt nebezpečnější.

Reagovat
LokoLFC

Logicky. Oni by byli nebezpecnejsi, uz kdyby nebyli 70 minut totalne priposrani, ze dostanou gol a obcas zkusili i presovat.

Reagovat
fenixLFC

yup to je presnejsie

Reagovat
cristiano.K.

ten Firmino je šílená blbost. Má spíš smůlu, snaží se a za tu snahu byl dnes také odměněn.

Reagovat
smazaný uživatel

smulu mal akurat tak dneska do prveho golu, inak ne

Reagovat
cristiano.K.

jak řekl Klopp, nechte Bobyho na pokoji. On ještě ukáže svoje uplatnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sice beriem, ze na goly su tam Mane a Salah, ale posledne zapasy to fakt nebola smola. V utoku bol priserny, prihravky hrozne, zakoncenie este horsie a spravil aj 2 velke chyby co viedli priamo k velkej sanci supera(nastastie nepotrestane). Ostatne veci asi ok

Reagovat
cristiano.K.

já s tím co píšeš souhlasím. Nicméně i Bobby je jenom člověk a má nárok na slabší formu.

Od nástupu Kloppa to byl pro nás klíčový hráč a já ho kvůli čtyřem nepovedeným zápasům nebudu vyhazovat na lavičku/tribunu.

Reagovat
fenixLFC

nikto nespochybnuje jeho prinos v medzihre (ktora sice nielen tuto sezonu ide dole ale to je na inu debatu), to ale neznamena ze kvoli minulym rokom budeme slepi ku vsetkemu ostatnemu. aj pocet golov ktorych uz predtym daval na utocnika malo (co je ale vyvazovane inymi prednostami) ide este viac dole. a nielen tuto sezonu potrebuje na gol strasne vela sanci, co sa proste rozporovat neda. rovnako sa vyvija aj tim a ked budeme schopni hrat aj bez neho (co sa zacne diat skrz zmenu rozostavenia, typologiu hracov na ihirsku atd) tak proste by mal ist na tribunu a nehrat len pre zasluhy

Reagovat
cristiano.K.

nikde netvrdím, že má hrát za zásluhy. Z formy je, to je bez debat, ale vyhazovat ho na tribunu je totální kravina.

Reagovat
fenixLFC

a kde som ja spominal jeho vyhadzovanie na tribunu v tom komentari? nikde, napisal som ze potrebuje miliardu sanci na gol. ale v sucansej forme jotu pri istote pozicie salaha s manem by som skor odstrelil mimo zaklad firmina nez jotu

Reagovat
cristiano.K.

" tak proste by mal ist na tribunu a nehrat len pre zasluhy"

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

tak ti dvaja retardi sa zasmiali ale podme na to pekne postupne. zmienku o vyhadzovani na tribunu si ako prvy zmienil ty, nie ja. v povodnom prispevku som kritizoval jeho vykon v zapase, an co si zareagoval ze je blbost ho vyhadzovat na tribunu (ktoru si si vycucal z prsta). az v odpovedi na to som pisal ze ked budeme vediet hrat bez neho tak moze ist na tribunu a nehrat za zasluhy. takze ti dvaja tupci sa zasmeju a ty mi podsuvas tvrdenia s ktorymi si prisiel sam

Reagovat
bbbauch

Ja necetl cely kilometrovy vlakno, ty retarde, jestli se te to tak dotklo, tak sorry priste bych pridal vic urazek, tak nejak to ukazuje, jak jsi v pohode nad veci

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

zvladaj

Reagovat
bbbauch

Vazne budes psat nekomu at zvlada po tom, cos napsal o par radku vejs?

Reagovat
Front hell

Pěkný příspěvek. Opět si dokázal že jsi ještě mladý kluk. Možná až jednou dospejes tak budeš rány schopný nejen rozdávat ale možná i přijímat. A jak píše kolega podle těch urážek jde vidět že jsi opět nad věcí.

Reagovat
fenixLFC

zvladaj

Reagovat
Front hell

Ty mi tady nadáváš do tupců a retardu a pak napíšeš ať to zvládám? Asi úplně nechápeš význam toho slova

Reagovat
fenixLFC

jak sa obaja urazili

Reagovat
Front hell

Reagovat
cristiano.K.

Firmino zahrál velmi dobrý zápas, kritika nebyla na místě. Dále reagovali jiné lidé a já začal s tribunou/lavičkou, ovšem to nebylo na tebe. A ty jsi pak začal s tím, že může jít na tribunu

ted si vysvětlil jak si to myslel, ale napsal si to dost neštastně.

Reagovat
Kowe

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

Dovolím si povedať ze to bol výborný výkon, škoda zranenia Keitu a toho ze sme im nedali o 2 kúsky viac.. Ta marodka je obrovská a aj napriek tomu tak kvalitný tímový výkon, fakt super teším sa už teraz na ligu majstrov, snáď to tam trochu potocime v zostave a specatime postup

Reagovat
martin.b

Z Curtise roste hráč, kterej může a bude hrávat pravidelně, Jota útočnýmu triu konkuruje neskutečně. Pokud letos neobhájí titul, tak jen proto, že se zraní úplně všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Obhájíme. Když hrajeme takhle přes všechny ty zranění, který se nás nebudou držet věčně..

Jota je úplně fantastickej. Nevybavuji si jedinou věc kterou by ten kluk udělal špatně

Doufám, že v létě za pořádnej balík prodáme Salaha. Bez něj se mi ta hra líbí víc.

Reagovat
Setwo

Dnes som ani raz nemal pocit, žeby nejaký nás hráč pri tých šanciach zase čil, čím to bude???

Reagovat
Remt

Nauc se psát:D

Reagovat
Setwo

Malo tam byť zasebčil.. skratka Salah ma v každom zápase moment ked neprihra a radšej to vezme na seba a trafí prvého hráča pred sebou

Reagovat
Remt

Vím co jsi chtel napsat protoze jsi to same psal o par komentu výše, tam jsem to rozklicoval A souhlasim, hodne to bere na sebe a dnes to bylo mozna i ku prospechu ze chybel. Jinak je to ale stále velice platný hráč

Reagovat
cristiano.K.

tak zase prrrrrrr.....nezapomínal bych, že Salah je pořád nejlepší střelec a Jota v předfinální fázi má rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, ale hlavně Mané jsou bez Salaha lepší hráči. Salah je hráč s nejvíce góly poslední sezóny, ale kolik toho zahodí.. Zdá se mi že když je na hřišti je všechno přizpůsobeno jemu, když ne tak se to krásně rozloží. Jestli bych si měl vybrat jestli Salah nebo Mané volba bude jasná.

Naopak mi přijde Jota v té předfinální části skvělej

Reagovat
cristiano.K.

kdybych se měl rozhodovat mezi Salahem a Maném, tak taky prodám Salaha. Mě se jen nelíbí ty konspiračky a prodávání našeho nejlepšího střelce. Navíc Klopp ukázal, že můžou hrát všichni čtyři.

U Joty se mi líbí, že v každém zápase, který hraje od začátku se dokáže dostat do dvou-třech šancí a ty proměnování má na vysoký úrovni. Má neskutečný náběhy, ale v předfinálce je občas zbrklý.

Reagovat
Remt

Hele nezapomínal bych na jednu věc - v LFC se prostě ty útočníci dostávají do hodně šancí - Salah v první sezone promenil kolik sanci? Spoustu a mel snad 30 golu.. Tudiz to ze Jota ted par golu promenil je skvely, ale na kazdeho padne horsi obdobi ze.. Salah je porad skvely i kdys souhlasím trochu s tím, že kdyz je na hristi, tak se to hodne podrizuje jemu, velice casto chce mic a hodne casto je to kontraproduktivni. Proste bych ho cas od casu posadil, coz by ale jeho ego asi nezvladlo. A vsichni ctyri najednou? to uz prosím ne. Uz jen skrz ten nabity kalendar..

Reagovat
cristiano.K.

Je absolutní masakr, že téměř v každém zápase si každý z té ofenzivní trojky dokáže dostat minimálně 2x do šance. Salah se dostává nejvíc do šancí, protože je největší solista z nich. Nemám pocit, že to hrajeme vyloženě na něj, on spíš ten míč přidržuje ze všech nejvíc a zkrátka se tlačí do nejvíce kliček a střel,což je jak píšeš často kontraproduktivní. Rovněž nechápu, že ve většině případů stáhne Klopp radši Maného, který se samozřejmě tváří takhle

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bývá, že je hra přizpůsobena nejlepšímu hráči.

Reagovat
cristiano.K.

naším nejlepším hráčem je Mané už skoro dva roky, ta hra je šitá na míru všem třem ofenzivním hráčů a podle formy se to prolíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že na otázku nejlepšího hráče můžou mít lidi různé názory, ale statistiky a čísla mluví jasně, že je Salah ten středobod útoku LFC. V neprospěch Salaha hraje to, že je celkem nesympatický.

Ale je pravda, že ta forma hráčů se prolíná a pro Liverpool je super, že si Mané dokáže načasovat formu zrovna, když jí Salah například nemá a naopak.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

inak everton s uzasnym vstupom do sezony v ich historii, najlepsim strelcom ligy a vsetkymi hypovanymi uzasnakom jamesom ma 16 bodov a skore 19:16.

liverpool ktory po titulovej sezone nema paru, so zranenym najlepsim stoperom na svete, zranenym najlepsim svetovym pravym bekom a kridlom, po kefe na aston ville 2:7 a tragickom vstupe ma 20 bodov so skore 21:16

Reagovat
Spasitel

Tak od Evertonu nikto nič nečaká

Reagovat
smazaný uživatel

njn a potom povies, ze Everton odpadne a zacnu ti vypisovat o Leicesteri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kks uz by sme mohli odohrat vitazny zapas bez zranenia.

Reagovat
Greny

Noo ten program je nabitej a tím že máte ty zranění tak podle mě pokud se nedá rychle pár hráčů do kupy tak naopak bude zraněných přibývat u vas

Reagovat
smazaný uživatel

LM už můžeme v podstatě vypustit. Ox začal trénovat, stejně tak Thiago. Hendo by neměl být na dlouho. Salah se vrátí po Covidu. Viděl bych to optimisticky.

Reagovat
fenixLFC

este potrebujeme jednu vyhru s atalantou alebo ajaxom. radsej s atalantou a nech s nami ide dalej ajax

Reagovat
Greny

Každopádně koukám na los a do konce roku Tottenham, Leeds, Everton, Wolves, Arsenal, WHU a AV A po novém roce City a Leicester..

To bude docela narocnej program... každopádně teď bych se vykašlal v týdnu na LM a posetrili na Tottenham

Reagovat
Mimalu

Nemyslím si, že se bude šetřit, hrajeme v úterý a pak až v neděli což je dostatečný prostor pro regeneraci a lepší mít LM co nejdřív vyřešenou než nějak riskovat a honit to na poslední chvíli. Navíc po zkušenosti z minulé sezóny by stálo za to tu skupinu vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to shrnul..... Liverpool zaslouzene 3 body

Lisky katastrofalni vykon a facka

Mencestr podvod

Slepice s ubohym vykonem 3 body

Tragedi bez komentare

Modraci v suchem triku [ slabe Straky]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

WhatsApp pozri .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Hateři chtěli vidět LFC bez klíčových hráčů, tak tady máte krásnou odpověď

Bez čtyř klíčových hráčů a Thiaga, který ještě bude muset přesvědčit jsme vyhráli proti lídrovi tabulky 3:0 a to jsme ještě ledacos neproměnili. Nebyl jediný hráč, kterého bychom mohli kritizovat. Potěšil mě Jones, hlavně v defenzivě. Milner naprosto s přehledem. Jota s jakou lehkostí se dostává do šancí a překonává rekordy na Anfieldu. I Firmino, který měl neskutečnou smůlu a gol si jednoznačně zasloužil. Musíme doufat, aby stoperská dvojice zůstala zdravá a ono to půjde.

Zajímalo by mě, kde je Shaq?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bych klidnil emoce , jelikoz Leicester hral snad nejhorsi zapas letos. Az moooc vam to usnadnili.

Reagovat
cristiano.K.

oni u nás hrajou vždycky takhle, Brendan ví

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nic neviděl, ale určitě zranění..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Remt

Jakoze vcerejsi zapas se povedl ale take bych klidnil emoce. Ted je dulezite aby se hraci zacali postupne uzdravovat a aby neodchazeli naopak vic a vic na marodku. Robertson potrebuje oddech jak svina. I Alissona bych klidne ve stredu posadil. Protoze chybet vcera nedejboze jeden z dvojice Robertson Mane, pripadne Alisson, pak by to vypadalo vyrazne jinak..

Reagovat
mickey mouse

Jurgen Klopp on Shaqiri: "Shaq had a muscle injury with the national team which he didn't realise. He trained but he still felt it. We did a scan and we found an injury from 5-6 days ago. No-one knew."

Reagovat
Kowe

Jones v defenzivě tam právě ale několikrát laxně propadl/nedostoupil/nepomohl. on je pomalej na tenhle fotbal

Reagovat
cristiano.K.

ale až ke konci v naký 80. minutě, první poločas měl fakt dobrej. Jinak souhlas no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě přehnaná kritika Jonese. Jeho výkony jdou nahoru. Několikrát sice propadl a nepomohl, ale několikrát se taky výborně vrátil a získal míč. Musí začít dávat míč rychleji od nohy, ale jinak je v něm potenciál velkej.

Reagovat
Kowe

Jeho potenciál nepopírám, ale taky má dost negativ, na kterých bude muset zapracovat, aby se z něj stál hráč pro PL. A nejsou to jenom věci typu zbrklost, který často odejdou s věkem.

Sice je super mít dalšího odchovance v týmu, ale pět na něj ódy je ještě přehnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Spurs v TOP 4

Reagovat
Glonden2

Ta současná TOP 4 by klidně mohla zůstat až do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm proc ne,kdyz to bude takto - 1. CFC ....... 4. Kury

Reagovat
Glonden2

Tak samozřejmě, ale pořád radši uvidím v top4 Tottáč, než někoho z Manchesteru..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Remt

Kdyz tak premyslim nad vcerejsim zapasem a rikam si koho bych oznacil za hrace zapasu, tak bych se klidne nebal rict ze Andy R. a hned za nim Mane. Andy se rozehral do luxusní formy

Reagovat
vladis271

Aj podla toho co Klopp povedal, na Atalantu by ma neprekvapila B az C zostava. Idem pozret kurzy.

Reagovat
LokoLFC

Naopak, ted by to chtelo atalantu porazit a zbyle 2 zapasy ve skupine nasadit becko.

Reagovat
vladis271

Hrame sobotu 13 30.

Reagovat
LokoLFC

To je mozne, presto je dulezite si zajustit postup uz ted. Zapasy pujdou ted porad rychle.

Reagovat
vladis271

toto je proste smrťák, ktorý môže zraniť v sobotu 2 hráčov základu. Sme v komfortnej pozícii a postup v LM nám jednoducho neutečie. Kľudne by som to v stredu vypustil, dal hráčom voľno a sútredil sa na sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Sorry, ale to je za me blbost.

Reagovat
cristiano.K.

hlavně tu "C" sestavu

Reagovat
PH8

Gratuluji Tottenhamu k 1. místu po úplném kole Docela bych jim to letos přál, pokud Arsenal odpadne, což asi odpadne.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Odkud ještě může Arsenal odpadat ?

Reagovat
PH8

V boji o totteringham day. Tzn. v přímém souboji mezi Arsenalem a Tottenhamem. Pokud nám utečou o hodně (7 bodů je s jejich kádrem prd), tak jim přeji aspoň titul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PH8

Nedomluvili jsme se, že na sebe nebudeme reagovat?

Já si o Tobě myslím, že jsi naprosto nesoudný, fotbalu prakticky nerozumíš a já nerozumím Tobě, když píšeš divnou slovenštinou. A ty si o mě zase myslíš, že jsem dement. Tak proč se trápit navzájem?

Reagovat
fenixLFC

mne je uplne jedno co si o mne myslis a o nejakych dohodach neviem nic, moc ta tu neregistrujem. ale ako fanusik arsenalu priat ottenhamu titul, tak to musis byt uplne mimo

Reagovat
PH8

Protože hádky s fans Tottenhamu jsou zcela jednostranné. Kdyby měli aspoň jeden upocený titul, tak by to bylo zábavnější.

Reagovat
smazaný uživatel

za jeden upoceny titul

Reagovat
smazaný uživatel

titul Slepice?

To verim vic,ze bude CR Mistr sveta

Reagovat
smazaný uživatel

At the current rate Arsenal would end up scoring 38 goals in the league this season, which for context is how many Newcastle scored last year

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp na včerejším post match interview kritizoval Sky Sports. Jak jinak než pro rozložení zápasů (středa - sobota 12:30, to co krizitoval Ole). Ti tuhle část Kloppa úplně vystřihli...

https://twitter.com/JDNalton/status/1330636265230839809?s=20

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/7j4u9d

Jinak když je ještě kritizoval Ole, tak to nechali přehrát celý. Předpokládám, že netušili, že se to zase stane hlavní téma všech, kterých se to dotýká.

Reagovat
pedroLFC

Oba mají pravdu, je to totální nesmysl tenhle zápasovej rozvrh.

Reagovat
PH8

Sky Sport má zvláštní koncepci. "Napere" do anglického fotblu obrovské peníze (samozřejmě je díky němu i vydělá) a zároveň se zasadí o nevýhodu anglických týmů oproti evropské konkurenci Tím samozřejmě omezí možnost přivést ty úplně největší hvězdy a za velké peníze přichází nadprůměrní hráči.

Reagovat
kvasha16

hadam nie je trener vacsieho klubu co by to nekritizoval

ale fakt nechapem obcas tie rozpisy, preco aspon na ten skory zapas nedaju timy v ktorych hraci nehraju tolko repre zapasov, napriklad nas mohli kludne prehodit so zapasom Villa - Brighton ... aspon trochu by to pomohlo

Reagovat
johan14

Prečo asi? Ázia platí obrovské prachy za PL, a myslíš, že chcú pozerať večer len zápasy zo spodku rebríčka? Ja skôr nechápem že toto tréneri nechápu. Koľko bubakov prinesu zápasy LM pre PL a koľko príde z Ázie? Odpoveď je jasná... A vedia to aj tréneri, len sa hrajú na ťuťmakov.

Reagovat
gazza62

To německé sluníčko pořád brečí .Špatné rozlosování ,střídání pěti hráčů ,zrušit pohár .Pořád brekot .Jsem neslyšel vNHL nikoho brečet ,že hrají 3 krát někdy i čtyřikrát v týdnu .Jsou to vůbec chlapi?No Jo když je tam samý muslim a černoch.

Reagovat
Busby babes

srovnavat hokej a fotbal. uplne jine sporty, s jinou intenzitou a zatizenim.

To pak muzu srovnat treba i s rugby, kde se hraje jednou za 10-14 dni.

Reagovat
Chazy

baseball se hraje každej den a když nějakej den je zápas odloženej kvůli dešti, odehrají se další den dva zápasy po sobě.

Celkově má v sezoně každej tým 162 zápasů + playoff.

Nechápu, že prostě to tak není ve fotbale a někdo tady brečí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jardin

Zkusil jsem si vyhledat kolik hráči v průměru naběhají a není to odpovědí na tvojí otázku?

https://www.runnersworld.com/runners-stories/a20805366/the-distance-run-per-game-in-various-sports/

Reagovat
Chazy

Neboj, byl to sarkasmus

Jinak ale bych nebral v potaz jen naběhané metry. Třeba hráči fotbalu jsou schopni hrát víc zápasů v týdnu, zatímco hráči americkýho fotbalu fakt absolutně ne, sezona má jen 16 zápasů, playoff maximálně 4 zápasy, teda 20 ročně a i tak to končí takhle:

https://i.huffpost.com/gen/1578465/original.jpg

1300 zranění za rok v lize, která má 32 týmů a v týmu je cca 50 hráčů, takže víceméně zranění na hráče. A to když se přičtou zranění z tréninků, je to nad 2000.

Prostě je to fyzicky těžší sport pro tělo kvůli regeneraci po těch tvrdejch kontaktech, i když kilometry takový nejsou. Navíc víceméně to jsou všechno sprinty, zatímco v kopaný se toho hodně odchodí nebo jde klusem.

Hokeji moc nerozumím, ale vysvětlení to mít bude, proč to hráči zvládají..., nicméně o muslimech a černoších to asi nebude

Reagovat
Jardin

Při zpětném čtení už chápu i ten sarkasmus. Ale vždycky tu píšeš, že fotbal už jde mimo tebe a že spíš jdeš do té ameriky (NFL), tak jsem si na první dobrou myslel, že ten rozdíl nedokážeš posoudit

Ale tohle mě pobavilo: the average NFL game includes only 11 minutes of actual playing time. ale tam to bude víc o té fyzické konfrontaci než jen o běhání jako u fotbalu. Ten počet zranění je šílený, to je jak kdyby tam hrál 32x Arsenal z dob největší slávy (co do počtu zranění)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Klopp na jednu stranu kvičí aby se PL přizpůsobila jeho týmu, ale za tu dobu se už mohl Klopp trochu přizpůsobit PL...

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
janinho

tabulka vyzera super. dneska dohrajte 2 zapasy a piskej konec!

Reagovat
oli9

Těch zranění je kurevsky moc..Zachvilku tam fakt budou hrát junioři spolu s Milnerem. Ale je vidět ,že i když přjdou zranění tak náhrada je navíc 3:0 jsem fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda no.....a cekal si 7:2 ?

Reagovat
Nikikrew

Theo

som rad, ze sa mu dari prave kde vyrastal. Velky sympatak, snad tam prestupi natrvalo a potiahne este 2-3 roky vrcholoveho futbalu v Anglicku

Reagovat
Nikikrew

Theo

som rad, ze sa mu dari prave kde vyrastal. Velky sympatak, snad tam prestupi natrvalo a potiahne este 2-3 roky vrcholoveho futbalu v Anglicku

Reagovat
Nikikrew

Theo

som rad, ze sa mu dari prave kde vyrastal. Velky sympatak, snad tam prestupi natrvalo a potiahne este 2-3 roky vrcholoveho futbalu v Anglicku

Reagovat
kissak
Reagovat
eder

Patrně pozorný žák školy dua Poulíček&Tittelbach!

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Brunova statistika je vzhledem k tomu, jak ten tým hraje, a vzhledem k tomu, že máme o zápas méně (KdB not included), naprostý zázrak. To nejlepší, co nám od Fergieho běhalo v záloze.

https://i.redd.it/7y4gkfice6161.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Je fantastickej, závist

Reagovat
smazaný uživatel

Peklo? Ty peníze jsou luxusní na to že není zas tak prověřenej. Kokoti, měli pustit před půl rokem jeho i Messiho a měli by stovky milionů ....

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

4 of Dortmund's front 6 are teenagers and they're playing such good football. We are being dragged into the abyss by Willian and Xhaka.

Reagovat
jk

Brugge’s Dennis will miss BVB match - “Not allowed to sit where he wanted” on the team bus.

https://www.transfermarkt.co.uk/brugge-rsquo-s-dennis-will-miss-bvb-match-ldquo-not-allowed-to-sit-where-he-wanted-rdquo-on-the-team-bus/view/news/375050

Někteří fotbalisti mají v těl hlavě fakt vymleto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele