9. kolo
23.11.2020 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Theo Walcott (© AFP)

Southampton ve Wolverhamptonu remizoval a prodloužil sérii bez porážky

Už sedm zápasů je dlouhá série Southamptonu bez porážky. V pondělní dohrávce ve Wolverhamptonu totiž remizovali 1:1, když vedli po Walcottově trefě, načež dokázal srovnat skóre Neto.

Do zápasu vstoupili mnohem aktivněji domácí, kteří měli v šesté minutě obrovskou příležitost. Semedovu přízemní ránu ze střední vzdálenosti vyrazil McCarthy jen před sebe, odkud ho znovu protáhl Dendoncker. Hosté zahrozili po čtvrthodině, kdy Armstrong našel Walcotta, jehož dokázal vychytat Patrício.

Každý z týmů si ještě v první půli vypracoval jednu příležitost. Armstrong sice dokázal vyběhnutého gólmana překonat, jeho střela však cíl nenašla. Na druhé straně zastavil Podenceho hlavičku výtečným zákrokem McCarthy.

Krátce po návratu ze šaten si Podene vypracoval další příležitost, tentokráte brankáři vyprášil rukavice svou levačkou. Byli to ale Saints, kteří dokázali otevřít gólový účet utkání. Adams si po centru špatně zpracoval míč, z brankové čáry jej ale ještě dokázal vrátit do malého vápna, odkud jej do poloodkryté klece dorazil Theo Walcott.

Walcott mohl vzápětí přidat v individuálním úniku další trefu, namísto toho ovšem přišlo vyrovnání. Z hranice vápna vypálil Jiménez do brankové konstrukce, balón se následně odrazil k Pedru Netovi, na nějž už čekala snadná úloha.

Vzápětí Jiménez vyvolal další gólovou radost v řadě Vlků, tato trefa ale pro ofsajd neplatila. Southampton se tak v tabulce drží na pátém místě, Wolves jsou devátí.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele