9. kolo
22.11.2020 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sebastien Haller (© AFP)

Hallerův gól vystřelil výhru West Hamu

Sheffield se stále ne a ne odlepit ze dna. Ani domácí klání s West Hamem svěřencům Chrise Wildera vytoužené body nepřineslo. Domácí celek sice nepodal vůbec špatný výkon, vypracoval si několik zajímavých šancí a hned dvakrát nastřelil brankovou konstrukci, jenže o jediný přesný zásah se krátce po poločasové přestávce postaral hostující útočník Haller a vystřelil tak West Hamu tři body, díky kterým se tento londýnský celek posunul už na osmou pozici.

Sheffield zahájil utkání aktivně a již po necelých třech odehraných minutách mohl jít do vedení. To Basham našel parádním třicetimetrovým pasem rozeběhnutého Baldocka, který se dostal za záda obránce Masuaka, jenže v zakončení si vylámal zuby na pozorném Fabianskim. Po dvaceti minutách to byl opět Basham, který přesným pasem nalezl na vápně osamoceného McGoldricka, jenže i jeho ránu zpacifikoval brankář hostí. Po půlhodině hry se ozvali také hosté, ovšem s Coufalovou ranou z úhlu si Ramsdale poradil.

Největší šance první půle připadla na kopačky hostů, když Haller chytře přiklepl míč na rozeběhnutého Součka, který ale na malém vápně míč netrefil dobře a poslal jej o dobré dva metry vedle pravé tyče domácí branky. Závěr poločasu pak přinesl ještě dvě nadějné příležitosti na straně domácích - hlavičku McBurnieho ale pěkným zákrokem vyrazil Fabianski, zatímco po rohovém kopu to byl zase McGoldrick, který nasměroval balón do tyče.

Začátek druhého dějství ovšem zastihl v lepším rozpoložení hostující celek, který převzal otěže utkání a začal diktovat tempo hry. Výsledkem této pasáže byla také úvodní branka zápasu, kdy si odražený míč na hranici vápna našel Haller a nádhernou ranou do horního rohu branky otevřel skóre. Vedení West Hamu mohl navýšit Ogbonna, jeho hlavička však nemířila mezi tři tyče. Definitivní rozhodnutí měl dvacet minut před koncem na kopačce Haller, ve vyložené pozici jej ovšem nasměroval o několik metrů vedle.

A West Ham to mohlo pořádně mrzet - poslední velká příležitosti totiž připadla domácím a měl ji McBurnie, který ovšem samostatný únik vyřešil "pouze" ranou do břevna a odsoudil tak svůj tým k těsné porážce v poměru 1:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Dnes musíme urvať 3 body. C O Y I !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

"Povinná" výhra nad snad nejméně nebezpečným soupeřem na jeho hřišti. Opět se ukázalo, že letos i v posledních sezonách není nic úplně zadarmo. Tentokrát jsme nepřipustili velkou zápletku, ale šance byly i na straně domácích. Skvělý body po dalším velmi dobrým výkonu. Navíc máme dobrou lávku, v minulejch sezonách jsme díky zranění neměli koho vystřídat. 3-4-3 nám skvě padne a třeba výbornej Coufi si musí připadat na tom postu jako v nebi. Dnes pro mě muži zápasu: Fabi, Masuaku a Haller za toho góla. Chtěl bych vidět statistiku zápasů, co nám pískal (podle mě) nejlepší arbitr na světě Martin Atkinson - snad všechny jsme vyhráli! A opět řvu: máme skvělýho trenéra! Pojďme dál! COYI!!!

Reagovat
duloig

Dnes zodpovedný taktický výkon.Škoda že v prvom polčase v gólových šanciach nevolili hráči prihrávky pre lepšie postavených voľných hráčov.Mohlo byť už vymaľované v prvom polčase.Ale spokojnosť obrovská C O Y I !!!

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas! Například Bowen pálil do plnejch a před odkrytou kasou na něj mával Haller. To by byl hodně lacinej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne:Nepochyboval jsem,ze vyhrajem.Ale od zacatku jsem sledoval Fornalse..Player to neni spatnej,ale Said misto nej,to by byl lepsi kalibr do ofenzivy

Reagovat
OnlyWHU

Podle včerejšího zápasu určitě. Co ale nejde Fornalsovi upřít jsou přihrávky na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No vcera to byla spis nahoda,prihravat Hallerovi urcite nechtel

Reagovat
OnlyWHU

Do půlnoci se budu dívat na tu hezkou tabulku. COYI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dále...COY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele