Premier League - souhrn 9. kola

19.10.2019, 15:24, aktualizováno 21.10.2019, 22:58
Komentáře a souhrny
Liverpool zaznamenal první ztrátu, z trávníku Manchesteru United si veze bod. Manchester City měl navrch na půdě Crystal Palace a odměnou mu je triumf 2:0. Chelsea udolala Newcastle a má třetí výhru v řadě, doma se dařilo i Leicesteru a sérii porážek konečně ukončil Everton. V tápání pokračuje Tottenham, jenž pouze remizoval s Watfordem, i Arsenal, který dokonce v pondělní dohrávce prohrál v Sheffieldu.

Sheffield United - Arsenal FC 1:0

21.10.2019 21:00

Góly: 30. Lys Mousset

Reputace Chrise Wildera roste s každou novou sezonou a nejinak je tomu i v Premier League, kde se nováček Sheffield United navzdory nevýrazným investicím dokáže srovnávat i s podstatně věhlasnějšími a bohatšími kluby. Naposledy se o tom přesvědčil Arsenal, který si na nejlepší obraně celé ligy vylámal zuby a poroučí se s frustrující porážkou 1:0.

První půle na Bramall Lane přinesla vyrovnanou podívanou s jednou velkou šancí na každé straně. Lepší vstup do zápasu měli domácí, ovšem stejně jako po zbytek poločasu si ze hry nebyli schopní proti konsolidované obraně Arsenalu vypracovat kloudnější šanci. Přínosem útočné aktivity Blades však bylo množství vybojovaných standardních situací, a právě po jedné z nich United udeřili. Na přelomu půlhodiny hry doletěl přetažený Norwoodův centr až na hlavu O’Connella, jenž našel neobsazeného Lyse Mousseta a letní posila Blades z bezprostřední blízkosti nezaváhala.

Nedlouho předtím měl přitom jedinečnou možnost prolomit skóre Arsenal, když se na začátku i konci pohledné útočné akce objevil Nicolas Pepe, jenže reprezentant Pobřeží Slonoviny sám před Hendersonem nedokázal pořádně trefit Kolašinacovu centrovanou pobídku a nechal tak trochu vzpomenout na svého krajana Gervinha, jenž kdysi v dresu Arsenalu pohrdl obdobnou příležitostí v pohárovém utkání s Bradfordem. Pepe se ovšem zpackanou tutovkou nenechal vykolejit a pravidelně s lehkostí překonával bránící hráče soupeře v soubojích jeden na jednoho.

Od inkasovaného gólu se Arsenal ujal herní iniciativy, ovšem k zakončení se proti zataženým hráčům v červenobílém dostával jen minimálně. První a poslední střelecký pokus Arsenalu v první půli si až v nastavení připsal Granit Xhaka s povedenou dalekonosnou pumelicí, kterou však Henderson akrobaticky vyrazil. Když si u sudího Deana nevymodlili odpískání pokutového kopu ani Lundstram se Sakou, šlo se do kabin za těsného vedení domácích.

Po změně stran Arsenal navázal na závěr první půle a těšil se čím dál větší územní dominanci, ovšem vážnější ohrožení Hendersonovy brány stále nepřicházelo. Blízko k tomu měl střídající Dani Ceballos po Sakově jemné pobídce, ale pod tlakem bránících hráčů nedodal své ráně z voleje ani razanci ani přesnost. To na druhé straně se John Fleck opřel zpoza vápna do míče více než pořádně a část domácího publika jíž skoro slavila, když se míč opřel do boční sítě. Fleck zůstával při chuti i nadále a napodruhé již mířil přesněji, ovšem Leno nadvakrát zvládl jeho dělovku zpacifikovat.

Ani s přibývajícími minutami se hostům nedařilo stále pozornou a nezdolnou defenzivu United překonat a s výjimkou několika závarů po táhlých centrech se ani Kanonýrům nedařilo dostat do zakončení, natožpak k vyrovnávacímu gólu. Sheffield United tak může slavit cenný skalp Arsenalu a výhrou 1:0 ukončil sérii tří porážek na domácí půdě.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 1:1

20.10.2019 17:30

Góly: 36. Marcus Rashford - 85. Adam Lallana

Očekávaný zápas dvou odvěkých rivalů na Old Trafford skončil remízou. V nepříliš pohledném duelu šli do vedení domácí zásluhou Rashforda, za Liverpool ovšem v závěru vyrovnal Lallana.

Úvodní půlhodina se nesla v poměrně poklidném duchu, zbytek druhé půle to však divákům vykompenzoval. Nejprve z protiútoku zahrozili Reds, když Mané potáhl míč po pravé straně a předložil jej na střed Firminovi. Ten však úspěch neslavil, nechal se vychytat de Geou.

Co se nepovedlo jemu, to dokázal Rudí ďáblové. Young vybojoval ve středu hřiště míč, který byl rozehrán na pravou stranu Jamesovi. Ten poté famózním centrem nalezl na malém vápně Marcuse Rashforda, který nohou dopravil míč za záda po zranění se navrátivšího Alissona. Hosté sice reklamovali Youngův faul, video však branku posvětilo.

Ještě před odchodem do šaten dokázal Liverpool srovnat. Mané dokázal vybojovat míč v duelu s Lindelöfem a poté jej poslat za de Geova záda. Jenže opakované záběry ukázali, že si senegalský křídelník při zpracování pomohl rukou a po zásahu VAR tak branka nebyla uznána.

Asi po třech čtvrtinách utkání měl možnost o navýšení vedení Manchesteru Rashford, jenže po individuální akci zakončoval mimo. Zpoza vápna o pár minut později zakončoval Fred, ani ten ovšem nezamířil mezi tři tyče.

Toho využila Kloppova družina ke srovnání. Její klidná rozehrávka vedla k balónu pro Robertsona na levou stranu. Ten poslal do ohně skákavý míč, který propadl až na zadní tyč. Tam už nabíhal zcela nehlídaný Adam Lallana a do poloodkryté klece snadno uklidil míč. V nastavení mohl dokonce otočit Oxlade-Chamberlain, jenže jeho levačka zamířila o kousek vedle.

Pro Liverpool se jedná o první ztrátu v probíhajícím ročníku Premier League, nadále však zůstává na čele, náskok na Citizens se ztenčil na šest bodů. Red Devils se i přes bodový zisk propadli na třinácté místo a na sestupové příčky mají k dobru už jen dva body.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester City 0:2

19.10.2019 18:30

Góly: 39. Gabriel Jesus, 41. David Silva

Překvapení se tentokráte nekonalo. Manchester City po reprezentační přestávce učinil první krok k odčinění předešlého zaváhání s Wolverhamptonem a poradil si venku s Crystal Palace v poměru 2:0. Výhra Citizens, kteří nastoupili v dosti experimentální sestavě, se ovšem nerodila lehce, rozhodla krátká sekvence na sklonku první půle, kdy hosté zásluhou Jesúse s Davidem Silvou udeřili dvakrát v rozmezí necelých dvou minut. Víc branek už ale kvůli špičkovému výkonu brankáře Hennesseyho nepřidali a domácí naopak měli několik skvělých možností k zdramatizování zápasu.

Obhájce titulu tak udržel i po devátém kole průběžnou druhou příčku, ovšem na vedoucí Liverpool stále ztrácí celých pět bodů, a to mají Reds šlágr tohoto kola na Old Trafford k dobru. Crystal Palace zůstává šesté.

Manažer hostí Pep Guardiola překvapivě nominoval základní jedenáctku bez jediného stopera z povolání a post ve středu obrany tak obsadili defenzivní záložníci Fernandinho s Rodrim. Druhým překvapením pak bylo nasazení Gabriela Jesúse na úkor Sergia Aguera, ovšem ani jeden z těchto tahů se španělskému kouči nevymstil. Citizens měli dobrý nástup do zápasu a mohli se ujmout vedení již po čtvrthodině hry, ovšem na výtečný pas De Bruyneho nabíhající Jesús těsně nedosáhl. Pár minut nato se zaskvěl domácí gólman Hennessey, jenž znenadání na poslední chvíli nahradil v sestavě zraněného brankáře Guaitu, když skvěle zneškodnil přízemní ránu Gündogana.

Zrovna když se zdálo, že domácí začínají být favoritovi vyrovnaným soupeřem, Citizens udeřili. Výtečný pas Bernarda Silvy našel přesně hlavu Jesúse, jenž se skvěle uvolnil, a ještě lépe centrovaný míč v akrobatické pozici uklidil hlavou přesně k tyči. Inkasovaný gól domácím týmem otřásl, čehož Manchester beze zbytku využil a přidal okamžitě i pojišťovací zásah číslo dvě. Od Jesúsovy trefy uběhla sotva minuta a půl, když Raheem Sterling brilantním obloučkem zpoza šestnáctky vybídl k zakončení Davida Silvu, jenž zvládl nelehké zakončení z voleje s bravurou, prostřelil zblízka Hennesseyho mezi nohama a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0.

Vstup do druhé půle byl v podání obou týmů poklidnější a na první velkou šanci si diváci v Selhurst Parku museli počkat až do 70. minuty. Kvalitní spolupráce Jesúse s Joaem Cancelem vyústila v zakončení prvního jmenovaného, ovšem Hennessey obstál, stejně jako chvíli nato při ráně Bernarda Silvy. Pak se ke slovu dostali i Eagles prostřednictvím Christiana Bentekeho, který se jen chvíli po nástupu na hřiště protlačil k hlavičce, ovšem ke smůle domácích ji brankář Ederson dokázal vytlačit na břevno.

Branková konstrukce se pět minut nato ozvala i na druhé straně poté, co se do míče opřel De Bruyne, ovšem vzápětí bylo opět rušno před Edersonem. Wilfried Zaha se prokličkoval do kvalitní střelecké pozice, jenže brazilský brankář ve službách Citizens opět předvedl své nesporné kvality a udržel tak čisté konto až do konce.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Norwich City 0:0

19.10.2019 16:00

Góly: -

Ani vítěze, ani střelce nenašlo sobotní utkání Premier League mezi Bournemouthem a Norwichem. Domácí měli zejména v první půli více ze hry, branky se ale nedočkali a trochu nečekaně tak ztratili.

Cherries nechaly jen na lavičce Kinga, v ofenzivě spolu nastoupil spolu s Callumem Wilsonem Solanke. Na křídlech doplnil Frasera druhý z Wilsonů, Harry. Hosty měl v ofenzivě táhnout Teemu Pukki.

Když byla odehrána čtvrtina zápasu, dostal se do velké šance Solanke, který se po Wilsonově pasu ocitl v rohu malého vápna sám před Krulem, jenže překonat jej nedokázal. Na další šance se čekalo až do druhé půle. Jen těsně mimo zamířil tentokráte střílející Wilson svou levačkou.

Na druhé straně mohl zpražit domácí obecenstvo Pukki, jenže v solidní příležitosti si nedokázal přijít na připraveného Ramsdalea. Ve zbytku utkání už se neudálo nic, co by diváky zvedlo ze sedaček a zápas tak skončil bez jediného vstřeleného gólu.

To pro Bournemouth znamená posun na průběžné deváté místo tabulky, Norwich je nadále předposlední, avšak na záchranu již ztrácí jediný bod.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brighton & Hove Albion 2:1

19.10.2019 16:00

Góly: 45+2. Jack Grealish, 90+5. Matt Targett - 21. Adam Webster

Fotbalisté Aston Villy v rámci devátého kola Premier League přivítali Brighton. Do posledních minut diváci viděli vyrovnaný boj, domácí však přeci jen zásluhou Matta Targetta strhli zápas na svou stranu.

Souboj jedenáctého s šestnáctým začal opatrně, jako by se oba týmy na hřišti rozkoukávaly. V jednadvacáté minutě se však hosté ujali vedení. Na přetažený přímý kop si k zadní tyči naběhl Adam Webster a hlavičkou poslal balon přesně k tyčce.

O pár minut později mohlo být v táboře Brightonu ještě veseleji. Domácí obrana si nepohlídala náběh Conollyho, který však neměl na zakončení příliš času a gólmana Heatona nedokázal překonat.

Ve 35. minutě však hosté ztratili úsměv na tváři. Již se žlutou kartou hrající Mooy předvedl další nebezpečný zákrok a sudí jej nekompromisně poslal do sprch.

Minutu před koncem poločasu už se domácí radovali z vyrovnání, jejich nadšení však dlouhého trvání nemělo. Videorozhodčí správně odhalil útočný faul.

O tři minuty později už gól platil. Weasley roztáhl hru na Guilberta, který z první poslal míč na malé vápno. Tam se před všechny obránce natlačil Jack Grealish a bez problému balon dorazil do sítě.

Po přestávce tlak domácích nepřestával. Pouze nad pálil El Ghazi.

Aston Villa sice měla přesilovku, ale na hřišti to během zbytku druhé půle už nikterak znát nebylo. Až nastala 94. minuta. Grealish dokázal v pokutovém území prostrčit balon na Matta Targetta, který střelou na bližší tyč překonal brankáře Ryana.

Domácí si výhrou upevnili místo ve středu tabulky, hosté mají na sestupové vody náskok pouhý bod.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 1:0

19.10.2019 16:00

Góly: 73. Marcos Alonso

Těsnou, ale důležitou výhru si připsali hráči londýnské Chelsea. Ti na své půdě těsně porazili 1:0 Newcastle, v 73. minutě rozhodl Marcos Alonso.

Blues si první šanci vytvořili v 19. minutě, kdy však skvěle zasáhl Dúbravka. Hudson-Odoi našel ve vápně Mason Mounta, který ranou pod břevno připravil těžkou práci slovenskému gólmanovi. Naštěstí pro něj střela mířila doprostřed.

Už ve 43. minutě musel ke střídání sáhnout domácí trenér Frank Lampard. Ross Barkley si z předchozího souboje odnesl bolístku, kterou už nedokázal rozběhat a nahradil jej Chorvat Mateo Kovačić.

Chelsea hosty v prvním poločase k ničemu nepustila a za zmínku stojí poměr držení míče 70 ku 30. Skóre však bylo stále bezbrankové.

V šestapadesáté minutě měli Lampardovi svěřenci další tutovku. Abraham si výborně naběhl na opakovaný Willianův rohový kop a Newcastle zachránilo břevno.

O dvanáct minut později Jorginho parádní průnikovou přihrávkou rozběhl Hudsona-Odoie, který z hranice šestnáctky vystřelil. Jeho pokus hosté zblokovali pouze k Pulišičovi, ten však z velké blízkosti Dúbravku nepropálil.

V 73. minutě se Stamford Bridge otřásal v základech. Pulišič našel ve vápně Hudsona-Odoie, ten míč posunul na rozběhnutého Marcose Alonsa, který ranou po zemi rozjásal ochozy.

Deset minut před koncem na Dúbravku upaloval Pulišič, jenže šance se zalekl a hledal ještě obsazeného Abrahama.

Chelsea díky výhře zůstává v nejlepší čtyřce, to Newcastle má opačné problémy. Patří mu osmnáctá sestupová příčka.

Více informací k zápasu

Leicester City - Burnley FC 2:1

19.10.2019 16:00

Góly: 45. Jamie Vardy, 74. Youri Tielemans - 26. Chris Wood

Hodně náročný byl pro Leicester ligový duel proti Burnley. S papírově slabším soupeřem totiž prohrával gólem Wooda, do přestávky však dokázal vyrovnat Vardy a po pauze zajistil svému týmu tři body Tielemans.

Pro hráče Lišek se utkání neslo v rámci vzpomínky na bývalého majitele Khuna Vičaje, s nímž se před necelým rokem zřítil vrtulník. Náladu jim ještě zhoršil Chris Wood. Ten si totiž po pětadvaceti minutách našel centr McNeila a hlavou poslal míč za Schmeichelova záda.

O zhruba čtvrt hodiny později mohl z protiútoku srovnat Vardy, balón ale napálil jen do boční sítě. Přece jen se ale Foxes vyrovnávací branky v první půli dočkali. Barnes se prosmýkl mezi obránci u levé postranní čáry a odcentroval na Jamieho Vardyho, který již byl úspěšný a statického gólmana hlavičkou překonal.

Krátce po návratu ze šaten mohli jít dokonce do vedení, Maddisonova střela ovšem skončila kousek nad břevnem. Skórovat se podařilo až Yourimu Tielemansovi, který si našel propadnutý přízemní centr Graye, míč si zpracoval a nechytatelně do šibenice zavěsil.

Zanedlouho mohl soupeř srovnat, Wood však Tarkowského přihrávku nezužitkoval. Poté Clarets dopravili míč do sítě, když napravil Evansovu hrubku, kterou Wood potrestal. Branku však vinou předcházejícího faulu odvolalo video.

Nic dalšího už se ve zbytku utkání nestalo. Leicester tak po tomto kole bude zajisté v první čtveřici, Burnley v horní polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Watford FC 1:1

19.10.2019 16:00

Góly: 86. Dele Alli - 6. Abdoulaye Doucouré

Nedobrou sezónu prožívá Tottenham. Další ztrátu zapsal i v devátém kole, když proti jasně poslednímu Watfordu srovnával až v závěru. Skóre otevřel Doucouré, za domácí se prosadil Alli.

Hned z první šance zápasu padla branky. Cathcart rozehrál do strany na Janmaata, který do vápna poslal na dlouho vzdálenost skákavý centr. Na ten si naběhl Abdoulaye Doucouré a zakončil na druhou stranu, než stál naprosto bezmocný brankář.

Za Spurs zahrozil Alli, který si zpracoval míč na levačku na osu hřiště, pálil však jen do připraveného Fostera. Po pauze byl mnohem blíže vyrovnání Son, který si šikovně poradil s protihráči a z pravé strany vyslal dělovku, tou ovšem trefil jen břevno. Hodně vehementně se domácí hlásili o penaltu po souboji Kabaseleho s Rosem, avšak rozhodčí ani jeho videoasistent neshledali nic nezákonného.

Kohouti se tak vyrovnání dočkali ze hry po neuvěřitelných hrubkách soupeře. Po dlouhém nákopu se stopeři Watfordu špatně domluvili a Kabasele odhlavičkoval míč do nebezpečného prostoru. Tam se ještě připletl Femenía do cesty vybíhajícímu Fosterovi a umožnil tak sebrat míč Dele Allimu, jenž do prázdné brány jednoduše zakončil.

V tabulce tak Tottenham zůstává daleko za očekáváním, ze sedmého místa ztrácí více bodů na čtvrté místo, než jak velký je jeho náskok na sestup. Watford je jako jediný tým bez vítězství poslední.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Southampton FC 1:1

19.10.2019 16:00

Góly: 61. Raúl Jiménez (pen.) - 53. Danny Ings

Wolverhampton na svém stadionu v devátém kole Premier League přivítal Southampton, o body se musely týmy podělit po remíze 1:1.

Už v osmnácté minutě museli domácí střídat. Ryan Bennett si nejprve vyžádal ošetření, ale ani to nepomohlo a nahradil jej Jesús Vallejo.

V 29. minutě Raúl Jiménez obešel gólmana a poslal míč do prázdné branky. Radost mu však překazil rozhodčí, který viděl, že si při zpracování centru pomohl rukou. Za následné protesty navíc obdržel žlutou kartu.

Před koncem prvního poločasu domácí dali další branku a znovu skóroval Raúl Jiménez. A světe div se, podruhé mu trefa nebyla uznána! Videorozhodčí totiž na začátku akce odhalil těsný ofsajd.

První regulérní gól tak dali hosté. V 53. minutě se Danny Ings uvolnil ve středu hřiště, pronikl do pokutového území a poslal míč k pravé tyčce.

Vedení však Southamptonu zůstalo jen na osm minut. Po faulu Hojbjerga se pokutového kopu ujal prozatím smutný hrdina zápasu Raúl Jiménez a tentokrát už se mohl radovat skutečně. Zkušeně si počkal na pohyb gólmana a poslal míč doprostřed brány.

V 88. minutě si důležitý zákrok připsal brankář Wolves Patricio, když tvrdou ránu dokázal vyrazit alespoň na rohový kop.

Wolverhamptonu po devátém kole patří v tabulce dvanácté místo, Southampton je příčku nad sestupem.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 2:0

19.10.2019 13:30

Góly: 17. Bernard, 90+2. Gylfi Sigurdsson

Měsíc a půl čekali fotbalisté Evertonu na třetí ligové vítězství, které se nakonec zrodilo v Goodison Parku proti West Hamu. Domácí byli po většinu zápasu aktivnějším týmem a díky brankám Bernarda a Sigurdssona zdolali celek z hlavního města.

V úvodních minutách dostali dobrou příležitost z volného přímého kopu hosté, ale Lanzini svou střelu nenamířil mezi tři tyče. Mezi ně nemířil ani na druhé straně s míčem čarující Walcott, jeho střelu ovšem na roh srazil Ogbonna.

V 16. minutě už ovšem slušně naplněný stadion vybuchl radostí. Walcott našel v pokutovém území Bernarda, který okamžitě nezakončoval, ale zasekl si míč, vykoupal Ogbonnu a z velkého úhlu překonal Jimeneze.

Jen o pár minut později opět hrozili domácí, ale Richarlisonův úprk po levém křídle dokázal zastavil Ogbonna, který nepustil centr na nabíhajícího Gomese. Poté se hra uklidnila a přestože měli domácí míč víc času na kopačkách, výraznější šanci si nedokázal připravit ani jeden z celků.

I do druhého poločasu vstoupil lépe Everton. Hned ve 46. minutě našel Digne přesným centrem v pokutovém území Richarlisona, který překonal Jimeneze, ale v době přihrávky stal brazilský útočník v ofsajdu a sudí Tierney branku správně neuznal.

Zahrozit dokázal i West Ham. V 51. minutě se na pravém křídle dostal s míčem až k rohovému praporku Yarmolenko a i přes stínujícího Digneho dokázal přesně nacentrovat na volného Fornalse, který ovšem v dobré pozici netrefil bránu.

Po většinu druhé půle měli více ze hry domácí, ale stejně jako v první půli si nedokázali vytvořit nebezpečnější příležitost, a tak se ze střední vzdálenosti napřáhl z voleje Walcott a prudkou ranou orazítkoval spojnici Jimenezovy brány.

V 77. minutě získali domácí míč ve středu hřiště a ve velkém počtu se hnali na soupeřovu bránu. Po Sidibeho krásné přihrávce se na Jimeneze řítil nikým nehlídaný Iwobi, ale střelou od penaltového puntíku trefil pouze připraveného španělského brankáře.

West Ham na největší šanci k vyrovnání čekal až do 82. minuty. Haller vracel přetažený centr z rohového kopu hlavou na malé vápno, kde se nejlépe zorientoval Ogbonna, ale Pickford jeho střelu se štěstím vyrazil.

Domácím se střelba ze střední vzdálenosti docela dařila a vše potvrdil v nastaveném čase střídající Gylfi Sigurdsson. Ten prvně naznačil střelu levačkou, čímž se jednoduše zbavil Wilshera a přesnou technickou střelou do šibenice stvrdil vítězství Evertonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC981021:725
2.Manchester City961229:919
3.Leicester City952216:817
4.Chelsea FC952219:1417
5.Arsenal FC943213:1215
6.Crystal Palace94238:1014
7.Tottenham Hotspur933315:1312
8.Burnley FC933312:1112
9.Sheffield United93338:712
10.AFC Bournemouth933313:1312
11.West Ham United933311:1312
12.Aston Villa932415:1311
13.Wolverhampton Wanderers925212:1211
14.Manchester United924310:910
15.Everton FC93158:1310
16.Brighton & Hove Albion92349:129
17.Southampton FC92259:168
18.Newcastle United92255:148
19.Norwich City921610:217
20.Watford FC90455:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (716)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prekvapivý?

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na to, jak se prozatim darilo obema tymum, ano. Silva hral o flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem že mali 4 prehry po sebe, no aj tak mi výhra na domácom trávniku nad WHU nepríde nijako prekvapivá.

Reagovat
C-M@ster

Vsak sazkovky i EF tipovali jednicku... Nevim, co autora prekvapilo

Reagovat
papos182

Everton naprosto dominantní, naopak WHU úplně zoufalý, člověk by čekal, že predzapasove postavení v tabulce je naopak. Nejlepší Gomes a Mina

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham srazil ten gól, Fabianski by to měl, jejich 2 neměla dobrý začátek

Reagovat
Malresi

Ale inak predviedol skvelý výkon. Nebyť neho tak West Ham dostane štvorku.

Reagovat
avicii

Toto už Poche nemôže prežiť

Reagovat
smazaný uživatel

Ted co s tím? Podržet trenéra který je dlouhodobě uspěšný a tým vytáhl do horních pater evropy nebo ho př první vážný krizi nepodržet? Taky nevíme jak to vypadá uvnitř klubu v kabině třeba ty kluci chtěj ale nejde znáš to prostě krize. Na druhou stranu zase otázka má Poche týmu ještě co nabídnout co dát? Musí se dát pozor aby to třeba nedopadlo jako s Wengerem v Arsenalu kdy se polední sezony trápily.No nechtěl bych být v pozici šéfu protože tohle rozhodnutí je vážně těžký

Reagovat
Gunner14

Slípky nakonec vybojovali 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Doma by od nás dostali venku s bodama nepočítám. To sis už u Spurs taky zvykl hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

Venku s bodama nepočítám je mentalita druhořadého klubu.

Reagovat
Hokaido

Foxes ♥ Takhle by ta tabulka mohla zůstat až do konce sezony.

Reagovat
spider_8

Moc je nesrdíčkuj, za chvíli to bude náš největší soupeř

Reagovat
PP

náš taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to špatný, no

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

Čisté konto ❤

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Krásnejch 12 bodů a to teď jedeme na Anfield a Goodison. Letos bych to zabalil a začal stavět Sesse, Foytha, Sáncheze a GLC, ať máme aspoň slušnou výchozí pozici do dalších let.

Reagovat
smazaný uživatel

Z dvojzápasu Brighton/Watford vydolovať so šťastím jeden bod je jednoducho neakceptovateľné. Dnes sa trochu v druhom polčase zdvihli, ale je to málo. Výkon nemastný neslaný. Takmer bez žiadnej vyloženej šance, súper nám daroval gól. Kraje obrany podpriemer v lige, bohužiaľ je to tak. Ak to Pochettino náhodou ustojí tak snáď už prestane vkuse nasadzovať Winksa a Rosea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, že ho vyhodí teď, počkají kdyžtak do Vánoc podle mě.

Reagovat
Kixi Syhimour

A to se můžete zvednout za tu dobu a zase to může fungovat.

Reagovat
Mates_Matesović

Levy Poche už jenom kvůli odstupnýmu nevyhodí, navíc bychom si ničím nepomohli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nevím jestli by vám prospěla změna, ale hlavně by šel Pochettino do United a to je dost špatný scénář.

Reagovat
PP

to je fakt.. Byť podobný úkol zvládl naposledy Heracles - vyčištění Augiášova chléva..

Reagovat
Mimalu

odstupné? Nejsem si jistý, ale nefunguje to zpravidla tak, že je trenér odvolán od trénování A týmu, ale smlouva mu pořád běží dokud si nenajde nové angažmá/dokud smlouva nevyprší? Protože zrovna u Pocheho pokud by se on sám nerozhodnul si udělat delší dovolenou, tak po něm brzo někdo skočí....

Reagovat
j_mrazik

Aurier tam sypal jeden dobrý centr za druhým. Giroud by z toho 2 góly dal. Winks je špatnej, Rose je levonohej Young. Měli jste štěstí, že Watford zazdil tak 5 slibných šancí rozjet útok nebo ho dotáhnout, jinak byste dostali na prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier sa v druhom polčase trochu zlepšil. V prvom bol stratený v tom nefungujúcom systéme. To ide za trénerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Solanke byl od Liverpoolu dokonalej prodej. On je útočník, zasáhl v PL do 39 zápasů (jen 1400 minut teda) a dal jeden jedinej gol. Nechápu, proč ho Howe staví. Dnes jsem je teda neviděl, ale ani nepřijde, že by měl nějakej přínos pro hru. Ten bude rád, když dopadne alespoň jako Berahino.

Reagovat
blade115

Když si člověk vezme, že kvůli němu vlastně sedí King, tak je to skoro k smíchu. Jsem čekal, že po návratu Frasera půjde na lavičku právě Solanke. A do Berahina má Solanke teda ještě hodně daleko.

Reagovat
Whitemedia

Já vůbec nechápu, jak do takového kšeftu mohl Bournemouth jít..

Reagovat
Hokaido

Howe je výbornej trenér, ale měl by mít soudnost a od přestupů se úplně distancovat. Těch flopů má fakt strašně moc.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dát 37 mega za dvojici Ibe-Solanke je luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní prodeje i když Ibe je pro mě záhada. V LFC ukazoval velkej potenciál. Asi to neustál chudák hlavou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

REPLIKATOR04.01.2019 19:47#

Strašný hráč a ještě nám za něj daj tolik Díky za vše(chny peníze z tvého prodeje)!

Reagovat
Gunner14

Spurs last 21 games in all competitions

Won 5

Drawn 6

Lost 10

Formička

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/PbNl

Je skandální, že tohle není penalta, když je k dispozici VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto teda není penalta z žádného pohledu podle mně.

Reagovat
icka

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Zdechlina

Jasna.

Reagovat
Gunner14

Používají to snad jen na ofsajdy se mi zdá

Reagovat
Svatej

Wat, já bych tohle nepisknul teda nikdy

Reagovat
Salfovic

To zvednutí pravé nohy vám jako nevadí ?

Reagovat
Taiger

My si na EF tykáme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nezačnou padat tresty tak si to bude každej pískat jak chce..

Reagovat
Taiger

Skandální je tvoje WC, nebýt tvýho cpt, neřešíš.

Reagovat
Hokaido

Proč? Vždyť by to byla penalta pro Watford za stavu 0:1.

Moje WC je dobrá, pro dalších deset týdnu budu mít dokonalý tým.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R22

Reagovat
icemike

Jasná

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zdechlina

Watford skoda. Takhle prijit o 2 body

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/ChanYoungLee03/status/1185578569243615232

Gallagher dnes další fík a teda parádní..

Reagovat
M0rb1D4S

Paráda

Reagovat
Nikikrew

Spurs na titul

Reagovat
smazaný uživatel

ten Zaha je mimo

Reagovat
Whitemedia

No ty ses taky zrovna netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale do mna fanusikovia LFC nevkladaju take nadeje

Reagovat
nani92

Tottenham je v peknej AS

Reagovat
hona.kub

A dobře jim tak, zmrdům.

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva bude PL hrozně chybět příští ročník Musí být v All time PL sestavě. Geinální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, nezbývá nic jiné než vyplenit Anfield

Reagovat
masina_LFC

GL

Reagovat
icemike

Reagovat
hona.kub

Nebyl to ideální výkon proti mužstvu ze spodních pater tabulky, ale povinné tři body jsou doma a to se počítá. Navíc 7-10 bodů na Litrpůl není po devíti špílech vůbec špatný, ba naopak dobrý počin. Kdo by to byl čekal, po prvních kolech. Frank odvádí velmi dobrou práci a je dobře, že právě on je u zrodu "Nové Chelsea"

Reagovat
hefy

Cau, takze kratky zhodnocení návštěvy dnesniho zapasu Spurs. Stadion je nadhernej, ale coz o to, hezkých stadionu je spousta. Co však oceňuju je ta paradni logistika uvnitr stadionu, zadny fronty a všechny cesty přehledně označený, takze neni mozny se prakticky ztratit. Neuveritelna atmosfera a akustika pri vsech choralech a piskoru na Fostera a Pereyru.

K fotbalu. Já nevím, bojí se. Rose nedá přihrávku dopredu, Dele nezalepi jedinej míč, Sissoko, Toby a Jan nedaji jedinou delsi presnou přihrávku, Gazza si nerozumi s obráncema. Fans kolem mě byli hodně frustrovani a davali to pořádně nahlas vedet. Stáhnout Winkse byla chyba, v tom středu byl jedinej, kdo tam hrál přímočare na bránu. Lamela a Sonny musi hrát misto Lucase i Deleho. Ztratit doma s posledním týmem dost vypovídá o.současné moralce v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho Winksa. Ze hral priamočiaro? Som jediný kto si myslí pravý opak? Prihrávky do strany a na obrancov. Na DM nevyhrá súboj 50:50. Ľahké straty. Nemá čo robiť v základe. Ndombele za tých 30 minút dal viac prihrávok dopredu.

Reagovat
hefy

Ndombeleho bych rad videl misto soucasnyho Sissoka.

Reagovat
j_mrazik

Winks mi přišel hodně měkkej, nedůraznej, nerozhodnej, ustrašenej a ta záloha Doucoure si ho tam vodil jak slepého koně. Po tom, co přišel Ndombele, tak už se Doucoure nedostával do hry.

Reagovat
matZz

díky za zajímavý postřehy! taky už bych se tam jel rád podívat! K fotbalu: něco na mě včera z telky působilo úplně naopak: až s příchodem NDombeleho jsem měl pocit, že jsme začali hrát přímočaře na bránu, protože on je teď v tom mužstvu fakt jedinej, kdo si vezme balon a přejde přes 1-2 bránící hráče a dá zajímavou přihrávku směrem dopředu a to všechno ve velké rychlosti.

Když budu hledat pozitiva tak Pochettino nečekaně střídal včas a všechny střídání tomu pomohly, musím pochválit i Lamelu, který ho tu věčně hejtuju. Ta tříčlenná obrana si myslím, že by mohla bejt dobrá volba i vzhledem k tomu, jaký máme krajní beky. No a jinak nevím.

Negativa: opět obrovská hrubka v obraně od Rose, která vedla ke gólu (po kolikátý letos už?), fakt ať radši hraje Davies, a opět hrubka od Tobyho. A to je každej zápas. Vertonghen mi pořád přijde jako náš nejlepší stoper. Záloha nefunguje. Sissoko letos fakt nehraje dobře, dokud nehraje NDomble, tak hrajeme sračku. A co je úplně nejhorší: Kane. Dřív třeba nehrál dobře, ale dokázal dát gól z ničeho, vybojovat faul, něco, ale včera na hrotu zbytečnej, jako desítka úplně marnej a to ještě zadrbal několik nadějných situací, když nedokázal včas nahrát. Bohužel Pochettino zatím nenašel odvahu ho posadit.

Dele musí dostat další šanci. Já mu věřím, že se zase rozehraje do top formy. Musí. Podle mě je to hodně o psychice. Kličky nebo střely, co by mu dřív v pohodě vyšly, tak pokazil. Přesně takovej okamžik, kdy mu Watford ten gól daroval, by ho mohl nakopnout. Ale na mě včera na dálku působil, že snaží. Radši ať se na tom hřišti porvou jako včera, než ten odevzdanej výkon co předvedli proti Brightonu.

Nezbjevá, než se modlit za naše letní posily, aby všechny tři začaly pravidelně nastupovat a naplnily svůj potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane podle mě nikdy nebude TOP hrot. On je sympaťák, ale v mnoha aspektech je slabší fotbalista a proti TOP týmům se moc neprosazuje. Mentalitu na to nemá. Zůstane ve Spurs a tam bude za hvězdu, jinde mu moc nevěřím, ale přál bych mu to.

Reagovat
fenixLFC

vieme ako vazne brat ten prispevok ked napises ze kane je sympatak

Reagovat
Mates_Matesović

Obrana se musí začít pomalu překopávat, tam je podle mého v posledním roce a půl největší zhoršení. Byl bych moc rád, kdyby to Poch začal dávat takhle: Sessegnon, Jan, Sánchez, Foyth.

Reagovat
matZz

Toby šel podle mě hodně dolů a ať mi nikdo neříká, že ty spekulace kolem kontraktů na ty hráče nemají vliv, když on i Eriksen předvádějí takovou sračku. Sanchez mně nikdy nepřesvědčil, že má na to být top stoper, taky má průměr asi hrubku na zápas. To spíš věřím Foythovi a šanci by mohl dostat Tanganga. V přípravě byl boží. A pořád vlastně nevím, na jakej post jsme koupili Sessegnona, on nejvíc zářil jako levej bek v pětičlenný obraně, ne? Na pravo bych zase rád viděl zpět KWP, předtím zraněním byl příjemný překvapení.

Reagovat
Mates_Matesović

O Sessegnovi Poch mluvil jako o křídle, tam ale podle mě momentálně nemá šanci na nějaký pravidelný vytížení, navíc bota nás nejvíc tlačí právě na levym beku.

S KWP souhlas, proti Ville i City odehrál solidní zápasy, snad ho tam dá místo toho pacienta Auriera.

Jo a k Sánchezovi: Hrubky dělal, dělá a dělat i bude, ale pořád má ohromnej potenciál. Stopeři jsou v tomhle jiný, na světě je fakt málo dominantních nechybujících stoperů pod řekněme 25 let (i De Ligt teď dělá po přechodu do těžší ligy chyby), takže jinak než tim, že se pořádně vyhraje z něj dobrýho stopera neuděláme.

Reagovat
Infernoqt

Ten Pochettino si o přestup k nám nemůže říct už víc jasněji

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Whitemedia

Ten VAR je opravdu jeden velký nepovedený vtip..

Reagovat
Mimalu

toto kolo bylo pro všechny zastánce hodně složité no...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

WHU maji jednu velkou slabinu, tou je Pellegrini. Uz ma nejlepsi za sebou a jsem zvedavy, jak dlouho vedeni bude trvat, nez jim to dojde. Ne, ze bych jim nejak fandil...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz jdete zapit docela super kolo, pak jdete na diskoteku a skoncite tu jak kul v plote. To jsem na tom skončil dneska hur, nez Crystal Palace s taktikou Hogdsona

Reagovat
kiwwi

Southampton's draw means #MUFC can't end this weekend in the bottom three

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Nikikrew

Môže mi niekto povedať jeden dôvod, prečo nehráme dnes pred NWD ale az zajtra večer (pričom vo Štvrtok hráme EL)?

Reagovat
nani92

peniaze

Reagovat
Nikikrew

A aky je rozdiel vysielat jediny zapas v iny den?

Reagovat
nani92

že v ten iný deň ma TV spoločnosť garanciu, že si ju ľudia zapnú

Reagovat
Nikikrew

Vlastne ano. Ľudia z Los Angeles nato vytvorili aj fb udalosť, tak prestížny zapas to je

Reagovat
nani92

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masina_LFC

ten rozpis je velmi divny tuto sezonu

Reagovat
spider_8

Heh, to je dobrá kokotina no

Reagovat
smazaný uživatel

kedysi rozhodci pomahali ManU vyhrat, teraz remizovat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Ale jo, X je dobrá, Účka 2 body od sestupu, Liverpool ztratil...Příští týden další ztráta s Tottenhamem

Reagovat
Setwo

dnes sme hrali veľmi zle.. Ale bude hrať Salah + hráme doma.. Náročnejší zápas očakávam s Aston Vilou

Reagovat
Svatej

Wtf, Divik má smazanej ucet

Reagovat
mikelinos

kdyby tu měli fans liverpoolu trochu soudnosti tak jich je dnes smazaných více

Reagovat
Kixi Syhimour

však zrovna Divik přispíval s rozumem a diskutovat se s ním dalo úplně v pohodě

Reagovat
mikelinos

taky šel rozumně ostatním příkladem

Reagovat
blade115

Reagovat
mikelinos

už sis té ruky všiml?

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Neztrácej čas, radši si ještě párkrát hrdinně kopni do scouserských mrtvol.

Reagovat
mikelinos

je pravda, že nejsi o moc těžším cílem no

Reagovat
blade115

Pro hvězdu tvého kalibru určitě ne no, to je jasný.

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně slabej

Reagovat
blade115

k

Reagovat
Taiger

A kopírka k tomu všemu

Reagovat
Swarley

Mrtvola ma alespoň dost dobrý důvod, proč tu ruku nevidět...

Reagovat
Hokaido

Nechápu, že ten účet smazal.

Reagovat
blade115

Reagovat
Kixi Syhimour

A to ho někdo smazal, nebo se na to vykašlal?

Reagovat
Svatej

Já vůbec nevím, ještě v prewku jsme právě diskutovali, takže buď tam nějak potom hodně nadával a bylo to smazáno, nebo to udělal sám..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak i tak to je prostě ztráta, City je rozdrtí a zmasakrují, Klopp to měl vyhrát

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak samozřejmě, kdo jiný než zrovna Lallana vyrovná

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak snad se zase některým zklidní ego a nebudou psát o nějakých debaklech

Reagovat
avicii

Toto je to ze City ich roztrhaju

Reagovat
Kixi Syhimour

Však ty by ten stadion z posledních zápasů mohli přejmenovat na 3 body rovnou. Je to prostě ztráta, hráli jsme strašně a ve výsledku je alespoň ten bod dobrý, nicméně vzhledem k soupeři o titul se to jako zisk brát nedá.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs + Atkinson 1 vs. Liverpool 1

Not bad

Reagovat
mikelinos

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

škoda, že nemôžeme celu sezonu hrať len s Liverpoolom

Reagovat
fenixLFC

38 bodov by vam na zachranu nestacilo

Reagovat
nani92

ale ani vám

Reagovat
Luc-Luc

*19, doma je rozbijeme

Reagovat
smazaný uživatel

To vám v tom případě ale taky ne, že jo...

Reagovat
avicii

19 bodov je jasný zostup..tu polku na anfielde by ste prehrali..

Reagovat
KingMaster13

Poupravil bych to na top 6 Ani s jedním jsme ještě neprohráli

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

united 2 body od zostupovych miest

Reagovat
Gunner14

2 výhry z 9 zápasů

Reagovat
bbbauch

safe

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

Až nás dá Norwich, tak si to uvědomí i ten zbytek

Reagovat
Mastný Chobot

a to ešte nemali jediný ťažký away zápas

Reagovat
nani92

Newcastle, Southampton..priama konkurencia v boji o záchranu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Dobrý bod vzhľadom na priebeh.. Ale hrať takto proti tak slabému United s najslabším manažérom je ostuda.. Proti Totenhamu musíme jazdiť po prdeli

Reagovat
Spasitel

Hanba ManU to sa malo vyhrať

Reagovat
Talker

Koukám, že z United se stává postrach favoritů, takový podprůměrný tým, který odevzdává body každému kromě favoritů.

Reagovat
avicii

Aj ta hra.. Mne to pripomína klub ako Everton alebo West Ham..

Reagovat
blade115

Ty většinou takhle nízko nebyly, navíc tam vždy měly aspoň pár použitelných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak pred zapasem asi malo, ale vzhledem k tomu, ze uz to vypadalo na porazku, tak bod asi musime brat...skoda ta Oxova strela

Reagovat
fenixLFC

skoda firminovej strely v prvom polcase

Reagovat
forrest

skoda arnoldovy strely, skoda toho centru na konci, skoda ze nepiskli ten faul, skoda ze manemu balon strejchl ruku...

Reagovat
Ángel di María 22

United krásný 13. místo

Reagovat
REPLIKATOR

a ještě je může přeskočit Sheffield

Reagovat
Kixi Syhimour

Adam Lallana's first goal for @LFC since May 2017 (v Middlesbrough)....36 appearances without one before today. His last away goal - also at 'Boro (scored 2) in Dec 2016.

Mimochodem zápas, který nás poslal do LM.

Reagovat
fenixLFC

adam ale nakoniec hral dost dobre, nielen kvoli golu. a k atkinsonovi nema zmysel sa viac nervacit, ked pojde do dochodku alebo do hrobu tak len dobre. dlhodobo jedne z najhorsich rozhodcov v lige

Reagovat
nani92
Reagovat
Swarley

klasik

Reagovat
Luc-Luc

bod beru, pred zapasem jsem to na bod videl, je tam bod, takze v poradku, mame 6 bodu naskok a za sebou dva ze tri nejtezsich venkovnich zapasu, Atkinson by se mel jit zastrelit, jakym zpusobem tlacil United k vyhre, neskutecne...

Reagovat
Swarley

Voda na mlýn mrazikovi, zase taková chyba vzadu a zase tři body v prdeli...sice v tom Harry s AWB nebyli, ale je to prostě škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je otázka, jestli by bez AWB a Harryho bylo ještě o co hrát

Reagovat
Swarley

Jako já jsem rozhodne s nákupem obou úplně v pohodě, takhle to prostě musíme tuhle sezonu odehrát...co nejlepší obrana, která nebude dělat takhle stupidni chyby a modlení, ze trojka James, Rash a Martial zůstane většinu sezony zdravá...

Zatím ale nevychází ani jedno...

Reagovat
r.mrazik

Já proti nim přeci nic nemám...jen říkám, že priority měly být jinde...

Abychom nemuseli koukat na autobus

Reagovat
Swarley

Vsak to jo, melo se to pořešit všechno...a je celkem jedno, ci to je chyba, odskace to stejně nejvíc Ole...

Reagovat
r.mrazik

Hm. Bohužel....

Reagovat
Swarley

ale jako to třeba platí pro dnešek..dneska to Ole nachystal dobře, super rozestavení a solidní výkon od všech hráč, super nasazení...je to pořád hodně daleko od toho, jak máme hrát, ale v rámci možností v sestavě to bylo prostě úplně v pohodě...individuální chyba, s tím nic nenadělá...

na druhou stranu, rozhodně to neospravedlňuje ty výbuchy před Liverpoolem...tam jde spoustu věcí už za Olem...

Reagovat
Busby babes

vsak ten gol posral Young a Rojo. Maguir i AWB dobre vykony. loni jsme meli jednu z nejhorsich obran. letos patrime k nejlepsim...

Reagovat
r.mrazik

zas vopatrne s ohledem na umisteni a vzhledem k tomu,kolik utocnych hracu v tech zapasech hraje

Reagovat
r.mrazik

jinak...hloupy gol minule proti strakam, hloupy gol ted proti liveru...

hloupe goly dostavame porad...a tvrdim,ze s mikem misto maguire bychom v tabulce horsi nebyli

Reagovat
Busby babes

tvrdit to muzes ale pravda by to nebyla

Reagovat
r.mrazik

jasne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tomanatura

Jak rikam, obrana a system tam je, jenom chybi kvalita smerem dopredu, kdy protivnik brani. Zaklad tam je, jestli vyhodi Oleho, tak udelaji chybu.

Reagovat
Kincl

Už jen šest bodů :)

Reagovat
forrest

Ono to bude brzo zase 9, City zase s nějakým Norwichem dostanou...

Reagovat
Kincl

Ty kráso jedna remíza s Liverpoolem a tady se někdo cítí :D

Reagovat
forrest

Zkus něco vymyslet aniž by sis rozkliknul komu lidi fandí...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Setwo

Môžeš si pridať City do hlavných obľúbených klubov vždy tu komentujes City a Liverpool ti očividne leží v hlboko v žalúdku.. Ale chápem ze fandiť Bayernu je v posledných rokoch nuda

Reagovat
Bandita_Harry

Ešte si nerozdychal osemfinále?

Reagovat
EXoRcIsT

8 b stratenych potom co sme viedli to je velky problem

https://twitter.com/optajoe/status/1185971212343824384?s=21

A Rashfordov 11g proti big6 o tom sa moze Lukakuovi len snivat

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý či zvládne túto sezónu niekto pokoriť alebo sa aspoň priblížiť 100 bodovej hranici. Jasné City už majú 2 prehry, ale oni sú schopný do konca sezóny už ani neprehrať.

Reagovat
Infernoqt

City mi naopak letos příjdou hratelnější než loni

Reagovat
Kixi Syhimour

Oni se s Laportem zvednou, musí ztratit více do Vánoc.

Reagovat
Setwo

Ak chceme titul doma musíme so City vyhrať, to by sme sa dostali do takého trháku, že by nás už nedobehli.. Naopak aj remíza by ich nakopla

Reagovat
smazaný uživatel

O niečo asi áno, hlavne mám pocit že sa koncentrujú hlavne na LM ktorá im chýba. To že sú schopný neprehrať je už skôr moje teoretizovanie, stať sa to môže ale nepredpokladám to. Každopádne má City širší káder, čo môže rozhodovať hlavne na jar.

Reagovat
Kixi Syhimour

A teda na závěr rozhodčí za mě prostě špatný, když opomenu diskusi o gólu, tak tam bylo podle mě množství těch malých faulů špatně rozhodnutých, či vůbec neposouzených (metr teda dodržen taky úplně nebyl), karty taky byly (ne)rozdávány poněkud podivně.

Nicméně hlavní kritika jde samozřejmě na náš špatný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson tendencne odpískaný celý zápas

Reagovat
nani92

vo váš prospech

Reagovat
Hokaido

Ty seš fakt strašně ubrečenej. Jednou za rok ztratíte a ty tady předvádíš takovouhle shitshow.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Swarley

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vrabejka

V kontextu našeho špatného výkonu musíme ten bod brát. Hrát jen posledních 15 minut je prostě málo.

Jako sice jsme doplatili na blbe rozhodnutí VAR, ale tato ztráta jde i za Kloppem. V 60. tam mel dat s Oxem i Keitu a otocime. On radši ještě zabije Hendersona na křídle. Dnes bohužel chyběl strašně Salah. Ale tak aspoň ze jsme si udrželi neporazitelnost. Ted musíme porazit Spurs, aby City nezískalo momentum.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon hanba

Rozhodcovia hanba

1 bod ok

Reagovat
Malresi

Smerom dopredu od nás hrozný výkon, Mané s Firminom úplne vypojený z hry, Origi detto. United aktívnejší v pressingu, akoby hrali s vacsou chutou co vyustilo v to, ze nas nepustali takmer do nicoho. Nasu zalohu si namazali na chleba a tak prakticky nase nebezpecne situacie vznikli bud po nakopoch alebo praci TAA a Robertsona z kridla. Začali sme hrať aktívne dopredu a zavreli Unite akurat tak po gole, co bolo sakramentsky malo. S bodom mozeme byt vzhladom na vykon oboch timov spokojny.

Reagovat
Liquid

a Citizens už to zase mají ve vlastních rukou

Reagovat
Hokaido

OT: Co ten Joker? Zaslouží si podle vás takový hodnocení?

Reagovat
smazaný uživatel

Phoenix jo (fakt věřím, že tohle je oscarovej výkon), film jako takový nevím, ale za mne spíš ne... posledních cca 40 minut je famózních, ale minimálně úvod na můj vkus zbytečně zdlouhavý a utahaný, i když ty motivy pak jsou většinou rozpracované dál...

Reagovat
smazaný uživatel

a má to super soundtrack + tu scénu na schodech

Reagovat
fenixLFC

no, super- hudba tam skvelo dotvara amtosferu, za to plus hore. ale oznacit to ako super soundtrack to fakt nie, ked teda ako soundtrack berieme veci ala shore a podobne, tu sa hralo na dvoch - troch nastrojoch a nejake komplikovane veci to teda neboli

Reagovat
Hokaido

Hodně lidí píše, že je to zdlouhavé, ale já jsem hned po skončení filmu kontroloval mobil, kolik je vlastně hodin, protože mi to strašně uteklo.

S Phoenixem souhlasím, za tohle snad Oscara dostane. Dost mi to připomnělo jeho výkon v Her, protože tam to byla dost podobná one man show.

Reagovat
kvasha16

mne sa to zdlhave nezdalo... ale mozno to bude aj tym, ze som to videl napity a Phoenix bol super

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
Swarley

Ne

Reagovat
diastan

ano

Reagovat
Kincl

Podle mě ano, navíc kdo by mu mohl letos konkurovat?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to velmi pacilo, super atmosfera a krasne to vygradovalo

Reagovat
Hokaido

Mně se strašně líbilo, jak se asi půl hodiny všechno schylovalo k té scéně v talk show, bylo naprosto jasný, že to bude epická scéna... A pak mě stejně totálně odrovnala.

Reagovat
Kincl

Dobrá scéna byla i s tím liliputem jak nemohl dosáhnout na ten zámek

Reagovat
smazaný uživatel

ta talk show byla famózní, jak říkáš, bylo jasný, že k tomu dojde, a stejně to byla jedna z nejlíp vypointovanejch scén, co jsem v poslední době ve filmu viděl... potom tanec, liliput a i vlastně ta první vražda v tom metru - bylo mi jasný, že se to stane, a stejně to bylo kulervoucí a dostalo mne to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
papanegra

ano

Reagovat
blade115

Už jen pro to množství epických scén, které se člověku vryjí do paměti, si to zaslouží. Schody, studio, liliput a mě dostala i ta závěrečná scéna, kde se parádně ukázal Jokerův vliv. Ta postava vyloženě svádí k oscarovým výkonům.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

nejlepší Joker za vás? Jack, Heath nebo Joaquin?

Reagovat
Whitemedia

Heath, Heath a ještě jednou Heath

Reagovat
Hokaido

Z nostalgie to pro mě bude navždy Ledger.

Reagovat
smazaný uživatel

Neda se srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdybych si musel vybrat, tak jednoznacne Jared Leto.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kincl

V něčem byl lepší Phoenix, přišel mi víc takovej realistický, Heath to hrál dobře, ale štvalo mě to pitomé mlaskání furt

Reagovat
blade115

Jack se na ně nechytá a porovnávat Ledgera s Phoenixem není úplně rozumný, když každý ztvárnil Jokera v jiné životní fázi. Ledgerův akční chaotik bude pro většinu lidí z principu lákavější, bez ohledu na herecké provedení. To je podle mě u obou nastejno. Navíc Ledgerův byl první, takže vliv nostalgie a dlouhodobého kultu.

Reagovat
r.mrazik

neda se srovnavat...vsichni byli super

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecna otazka. Ledger jedinej byl opravdu desivej. Nicolson silnek, ale Ledger ho prebil. Phoenix a Leto se nechytaji

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, velmi spatny film. Realne by mel mit okolo 75% na csf. Rozhodne nema co delat mezi top20filmy.

Reagovat
Whitemedia

za ten konec, taky mě vytáčí mezi tou dvacítkou.. ale to ještě klesne

Reagovat
smazaný uživatel

Ji, velmi spatny jsem zase prehnal, uznavam. Spis proste nic vyjimecneho.

Reagovat
r.mrazik

vyjimecny vykonem Phoenixe?

Reagovat
Kincl

Podle některých by se snad TOP 20 neměla měnit :) protože NOSTALGIE :)

Podle mě tam tento film patří a nemyslím si to jen já podle hodnocení :)

Reagovat
Whitemedia

Jebat nostalgii, já si úplně v pohodě umím představit tu top 20 bez westernů, Zelené Míle a hlavně Pána Prstenů.. ale aby to byl zrovna Joker.. nadprůměrný film určitě a zvláště teda, když je to letos zatím tak slabé.. ale to je tak všechno :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reagovat
Hokaido

Pán Prstenů Abys měl sračku do rána, ty hovado jedno.

Reagovat
Kincl

Přesně!!! Pán prstenů je srdcovka TOP 1 :D

Reagovat
Whitemedia

Klasika

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Strasnej hipster

Reagovat
Whitemedia

Ale hovno hipster SW, westerny, Pán Prstenů(film), muzikály.. co je hipsterského na tom, že tohle nemám rád?

Reagovat
TopinB

To Mi prijde, ze si vybiras co je popularni a reknes si "ne, tohle je na hovno, to nemam rad", tedy typicky hipstersky pristup

Reagovat
Whitemedia

To není pravda, právě jsem ti vyjmenoval věci, které nemám rád a jsou populární a tím můj "hipsterský přístup" končí.. znám lidi, kterým se nelíbil Breaking Bad, Shawshank atd. a taky z nich nedělám hipstery a teda já všemu, co jsem vyjmenoval v předchozím příspěvku, dal šanci a prostě mě to nebavilo no, co je na tom špatného

Reagovat
TopinB

Chci ti verit, ale stale by me neprekvapilo kdybys sel na CSFD top 100, a tam si rekl, ze kazde treti dilo nebudes mit rad Ale ne, delam si srandu, everyone is entitled to their wrong opinion

Reagovat
Whitemedia

https://ibb.co/HCGryJT

Nebavíš mě, tady máš toho velkého hipstera

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Celkem v poho, akorát jsem velkej fanda Nolana, takže mě trochu serou ty 4 hvězdy pro The Prestige a Inception... Ale dvě hvězdy pro Společenstvo prstenu? WTF THE FUCK

Reagovat
Whitemedia

U Nolana jsem většinou na hraně mezi 4 a 5 hvězdami a celkem pravidelně se nedokážu rozhodnout, plným hodnocením jsem si byl jistý jen u Temného Rytíře a Dunkirka

Reagovat
vodka

Reagovat
Hai

Reagovat
norton

Reagovat
mickey mouse

Reálně na tu TOP 30 asi jo

Reagovat
TopinB

Poprve zdlouhave, podruhe mi to uteklo strasne rychle Pheonix si zaslouzi Oscara. Hudba skvela, pribeh lehce predvidatelny, ale libi se mi, jak neni jiste, co je pravda, co neni pravda, co se opravdu stalo, co si jenom predstavoval v gothamskych Bohnicich.

Celkove fakt dobry film

Reagovat
TopinB

Jenom dodam, ze mi to strasne pripominalo Whiplash v tom, ze je to vyborny film, ale neni lehke se na nej divat, ze misty to bylo fakt neprijemne

Reagovat
Busby babes

Klopp.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
blade115

Dost nezvládal no.

Klopp: "The problem is that the ref lets it run because we've got VAR and then VAR doesn't want to over-rule the ref. It makes no sense. For me, it was so clear. I calmed the bench down because I was so sure (it would be disallowed)."

Ta první myšlenka je přitom podle mě blbost, VAR právě dost často "mění" verdikt rozhodčího na hřišti. Mimo to de facto ani pokaždé vyloženě nemění, rozhodčí to často prostě pouští s tím, že si není 100% jistý, tak to "deleguje" na rovnocenného kolegu obrazovky.

Reagovat
Hokaido

Ta myšlenka blbost není, v tomhle má Klopp naprostou pravdu. Jinak je to u ofsajdu, ale tam nemají možnost to hodnotit subjektivně.

Reagovat
SCELO

vsetko je zial subjektivne....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Pokud by tohle byla pravda, tak by muselo zavedení VAR zhoršit kvalitu verdiktů, což se podle statistik neděje. Vždyť čároví jsou snad tak i instruováni - když si nejsi 100% jistý, pusť to a nech to na videu. VAR má prostě více informací, je to kvalitnější posouzení téhož. Nevím, proč by se měli bát "měnit" rozhodnutí sudích, kteří se spíš často trochu alibisticky právě na video obrací.

Reagovat
Busby babes

naopak, casto nemeni, protoze se nejedna o jasnou chybu. faul ve vapne, video vidi, rozhodci pusti. video rekne: faul ale rozhdci nemohlvidet, neni chyba, plati jeho rozhodnuti

Reagovat
blade115

Já třeba našel tuhle statistiku z La ligy, z PL jsem bohužel nenašel nic podobného:

La Liga analysis shows they have registered 397 incidents in the penalty box; Penalties were awarded in 56 plays, 26 errors were made, and 19 of them were corrected by VAR.

Samozřejmě je to jediná statistika, takže z ní nechci vyvozovat žádné velké závěry, ale tak očividně nemají problém rozhodčího opravit, pokud se opravdu seknul. Může to být i lokální problém v Anglii kde vůbec platí velká kolegialita a protekcionářský přístup k rozhodčím.

Btw, úplně mimo téma, ale tenhle článek s posouzením dosavadního vlivu VAR letos v PL je dost zajímavý:

https://www.espn.com/soccer/english-premier-league/story/3929823/how-var-decisions-have-affected-every-premier-league-club

Reagovat
Hokaido

Já teda nemám statistiky, ale podle mě je třeba víc chyb u nařizování penalt, než bylo v jakýkoliv z předešlých sezon. Rozhodčí nepískají penalty, protože spoléhají na VAR a VAR je nenařizuje, protože nechce měnit rozhodnutí hlavního. Proč se bojí, to právě taky netuším. A netuší to asi vůbec nikdo na celým světě.

Třeba Bournemouth byl dvě kola zpět okraden o dva body(nejspíš), když jim za stavu 2:2 nepískli jasnou penaltu. Tam by bylo strašně zajímavý, jestli by VAR obrátil rozhodnutí hlavního, kdyby tu penaltu přeci jen odpískal. Podle mě je skoro nulová šance, že by se tak stalo, takže nechápu, proč jí nenařídil...

Reagovat
fff

Mňa hneď napadla ta penalta na D Silvu. To bolo na Bournemouthue? Neviem, ale každopádne to, že tam VAR nenarodil penaltu bol absolútny výsmech.

Reagovat
blade115

Takhle, nemám statistiky z PL, ale ať už se jednalo o MS nebo třeba o zmíněnou La Ligu, tak ta míra chyb verdiktů byla obecně redukována. Alespoň jako celek, nevím, jak je to v dílčích kategoriích za penalty, červené atp. Takže mi přijde nejpravděpodobější, že má PL nějaký svůj problém s přístupem, posuzováním nebo kvalitou rozhodčích.

Reagovat
Hokaido

Jop, tohle je určitě problém PL, ne VARu obecně ve všech soutěžích. Při posuzování ofsajdů ta úspěšnost stoprocentně vzrostla.

Imo je nejlepší varianta videa ve fotbale ta, ve který je u hřiště obrazovka, na které by danou situaci posuzoval sám rozhodčí. Z velký části by ubylo tohle přehazování zodpovědnosti.

Reagovat
blade115

Zas je to ale o dost větší zdržení.

Reagovat
Busby babes

v tomhle bych s nim zrovna souhlasil. nicmene ne v tehle situaci. tohle neni faul

Reagovat
fff

Podľa mňa to jednoznačne faul je a o to viac, že podľa mňa v tom zápase celkovo pískal dosť uzkoprso. V kontexte toho metra, ktorý si sám nastavil, to podľa mňa bol jednoznačne faul.

Reagovat
Kluivert9

Foukal vítr?

Reagovat
r.mrazik

zrovna ho posloucham...desna placka

Reagovat
Busby babes

jo a VAR je samozrejme super, kazdej tyden to rikam!!

Reagovat
Whitemedia

VAR super je, ale lidi u něj sedící a rozhodující už tolik super nejsou.. posledně jsem u nějakého zápasu koukal a byl u něj Taylor a to potom je nějaké video úplně k hovnu..

Reagovat
fff

Ja mam VAR rad, no osobne sa mi zdá, že ti ľudia za videom majú skrátka priveľký rešpekt alebo strach alebo ja neviem čo. Akoby nechceli podkopať pozíciu hlavného rozhodcu pokiaľ ide o rozhodnutia, kde povedzme to nie je o centimetroch, kde sa dá nakresliť čiara a hotovo. Ale pokiaľ ide o fauly, tak stále je tam ten subjektívny prvok rozhodcu a tam sa mi zdá, že mnohokrát jednoducho nepôjdu proti hlavnému rozhodcovi. Či je to strach, rešpekt alebo nejaký pocit súdržnosti medzi rozhodcami...neviem.

Reagovat
Whitemedia

"Go and get Kane from Spurs, it's easy. What are you all staring at?"

Roy Keane's simple answer to #MUFC's striker situation was to go and sign Harry Kane.

ízy pízy..

Reagovat
r.mrazik

on rozseknul tu hadku mezi Garym a Sounessem...uz ho (sounesse) nemohl poslouchat

Reagovat
Busby babes

coz se mu nedivim.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Hrali sme absolútne hrozne 80 - 85 minút a nakoniec sme mohli ešte vyhrať. MU sa snažili a v kombinácii s naším hroznym vykonom je z toho slušný výsledok pre nich.

Nechápem prečo sme hrali tak otrasne.

Maneho aj Rashfordov gól nemali platiť, o tom snáď ani nemôže byť debata.

Ale zas MU nám urobili to, čo sme my im robili roky predtým. Derby je Derby a vždy sa tam môže stať prekvapenie. Mnohokrát sme my v pozicii horšieho tímu ukradli MU body, teraz sa nám to vracia. Tie zápasy skrátka sú špecifické.

Reagovat
fff

A sice hrali všetci v podstate zle a nevravím, že za ten výsledok môže len on, ale skratka Origi. Ja ho mám rád, ako náhradnik vie ovplyvniť zapas a tak. Ale keď hra od začiatku, tak skrátka to podľa mňa nie je dostatočná kvalita a teda any typologicky. Keď hra ako náhradnik, tak v podstate sa čaká, že ma priniesť nejakú zmenu, je vysoký, silný hráč, úplne iný než ktokoľvek z tej útočnej trojky. No keď hra od začiatku tak mi to príde ako úplne iná situácia. Dnes by Salah urobil obrovský rozdiel a je vidieť ako nám môže veľmi ublížiť strata kohokoľvek z tej útočnej trojky.

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze tam Firmino nedal v prvni puli z toho brejku, bylo videt, jak United po tom nasem golu znejisteli, dat to driv, tak tam vyhrajem...ale remiza po prubehu spravedliva, oba tymy hraly hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes sa ukazalo, ze Klopp ma daleko od sympataka. Ano, ked sa vyhrava tak je vsetko v poriadku, vysmiaty , jokuje. Ked sa prehrava, absolutne to nezvlada a vyhovara sa na ine faktory. Je to saso no

K futbalu, ako som ocakaval velka srajda. Toto sa na NLD ani zdaleka nechyta

Reagovat
fff

Reagovat
Taiger

Reagovat
fff

Reagovat
Nikikrew

k comu ten facepalm?

Reagovat
fff

Pre mňa jednoznačny faul a o to výraznejšie, že sám rozhodca pískal veľmi uzkoprso a sám nastavil meter, pri ktorom toto je skrátka faul.

Reagovat
Nikikrew

Ved ja o faule nic nehovorim :D, to sa ti ten zapas fakt pacil?

Reagovat
fff

Nie nepáčil, ako som písal vyššie, hrali sme otrasné.

Mal som za to, že o faule hovoríš v tej časti ako sa ma Klopp vyhovárať. Podľa mňa je dosť mimo hovoriť o vyhovárani sa, keď super dal jediný gól po chybe, ktorá by mala v spolupráci s videom skrátka odstránená.

Reagovat
Luc-Luc

je to silna osobnost, takovi vyvolavaj emoce, oproti treba tomu Olemu no, mne je Klopp sympatickej tim, jak to proziva s fanouskama

Reagovat
Nikikrew

To je sympaticke ale ked sa Liverpoolu nedari, moze zato vsetko ine len nie mancaft :D

Reagovat
fff

Klopp XY krát po našich zlých vykonoch vravel, že sme nehrali dobre. Mnoho, mnohokrát. Čiže to čo tu tvrdíš skrátka nie je pravda.

Reagovat
Nikikrew

Vyhováranie na vietor, na zlý trávnik na WNA len umocňuje co tvrdím. Samozrejme ze nie každý zápas ale tých výhovoriek za tu dobu ich mal dosť

Reagovat
Luc-Luc

to neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak sympaticky clovek neznamena dokonaly ja tiez nemam rad toto jeho vyhovaranie

Reagovat
Bandita_Harry

Za sympaťáka som mal aj ja teba, ale vidím že si akurát riadna tlchuba

Reagovat
Nikikrew

Hmm. Sympatia je dosť subjektívna vec. Mne sympatický nie je aj keď jento skvelý tréner

Reagovat
Bandita_Harry

On to nikdy na nič nezvaluje že spomenie faktory ktoré nenahravaju je zrejmé chyba pre miestnych "odborníkov". V poriadku sympatický ti byť nemusí

Reagovat
iamek

Vždyť takhle se choval i v bvb.

Reagovat
Whitemedia

na ten jeho šílený ksicht, když hráli s Neapolí a on šel po rozhodčím, se nedá zapomenout..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle bych zrovna nějak nekritizoval, tak emoce a on je značně emotivní, nic mu neudělal.

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hai

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mastný Chobot

Today it's 9 months since Spurs won a domestic away match.

Next worst in the whole English league: Man Utd, 7 months and 23 days.

Neuveriteľné, ale pre fanúšika Arsenalu krásne štatistiky

Reagovat
Ondiis

Čekal bych, že prvenství držíme my

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
afc

Generačný talent

Reagovat
Mastný Chobot

Akože byť ústrednou postavou a pilierom takého tímu ako Saint-Etienne, v 18 rokoch, ešte k tomu v pozícii stopéra, to v súčasnosti nemá veľa jeho rovesníkov. Teším sa naňho brutálne.

Reagovat
Ondiis

Ta práce nohou, aby sekundoval tempu útočníka ♥ super. Věřím, že s Holdinim budou dobrá dvojice. Rob potřebuje vedle sebe leadera ale, tak snad jim Saliba bude

Reagovat
smazaný uživatel

United vs. LFC zase se ukázalo že v tomto derby se maže forma a rozdíly v sezoně, je to prostě jiný zápas.

United hráli velmi odhodlaně a poctivě dozadu.

První gol je kontroverzní, za mě jasný faul ale poslední slovo má sudí a je jedno jak pískal, to se nedá ovlivnit.

Výkon LFC je (byl) problém. Origi je šikovný ale dnešní zápas nebyl pro něj, Firmino se bez Salaha motal nějak divně a Henderson byl až moc v pravo dneska.

Remíza ale zasloužená. To je prostě derby, to je takový "samostatný zápas" v sezoně

Reagovat
cristiano.K.

Atkinson je příšernej a to se nebavím o tom golu. V derby nedal MU ani jednu kartu, přitom takový Rojo klidně mohl jít ven

Příšernej byl i Matip, gol přes něj, kazil jednoduché přihrávky. Kuriozně nás zachránil Lallana. Remíza zasloužená, pořád jsme neporaženi jen škoda té serie o 19 vyhraných zápasech v řadě, ale když by byl titul bez poražení, tak si na to nikdo nevzpomene.

Jsem asi jeden z mála fanoušků LFC, který tu situaci neviděl jako jasný faul u golu Rashforda. Origi měl míč pod kontrolou, padat nemusel, zasáhnut protihráčem byl, ale jak moc ho to ovlivnilo ví asi jen on sám. Origi není simulant, ale fakt to vypadalo přihrané.

Každopádně tenhle MU jsme měli přejet rozdílem třídy i bez Salaha. Firmino to měl v první půli propálit. Škoda té Oxově střely, té moc nechybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo a Young mali mať žlté karty. Okrem toho mancs nepiskol viacerovo zákrokov, ktorých nám zapískal. Každý triezvo zmýšľajúci človek, okrem ujebanych fans mancs, musel vidieť, že pískal tendencne ...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
R22

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorsie je, ze ty to fakt myslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
pingla

ty jsi uplne pojebany

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Za Origiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Zaschrona

Gylfi dal super gól, ale Iwobi ho snad už na AM nepustí a musí se pro Gylfiho najít jiná role. Ten rozdíl ve středu hřiště byl ohromný, najednou tam bylo tempo, hráč schopný vyvézt balon kupředu směrem do útoku, pořád se tam někdo nabízel pro balon. Gylfi hru moc brzdí a není schopný se tak moc dostávat k balonu obecně, zkusil bych ho dát vedle Gomese, když tu roli zvládá za Island, proč ne za nás? Stejně tak prospělo nahradit brzdiče Schneiderlina Daviesem, hra se zrychlila. Sidibe solidní, snad dostane šanci i příště. Kéž by tohle bylo víc než jen náhodné vzepětí a je to začátek obratu směrem k lepšímu.

Reagovat
blade115

Co Richarlison na hrotu? Bylo to lepší než DCL s Keanem? Nebo se vrátí na křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda osobně na hrotu líbil.

Reagovat
Zaschrona

Docela se mi tam líbil, byl to zápas s největším počtem dotyků v útočné třetině hřiště pro našeho ofenzivního záložníka, ale i právě útočníka. Ale jako osobně si ho umím představit i v té roli Walcotta, kreativní jsou oba tak podobně a přeci jen si myslím, že by Iwobi mohl zvládat otvírat pozice i pro DCL nebo Keana. Nicméně bych tu sestavu asi neměnil a nechal ho tam, když to fungovalo jednou, snad může i podruhé.

Reagovat
Mastný Chobot

keby si spojil dokopy Iwobiho energiu a Gylfiho techniku, tak máš top hráča

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak techniku kopu, jinak ma alex lepsi techniku (hlavne v rychlosti prace s micem). potreboval by predevsim jeho sebevedomi pri zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

A mně se lidi smáli, když jsem psal, že je předraženej. https://www.eurofotbal.cz/clanky/everton-se-dohodl-se-swansea-na-prichodu-sigurdssona-371564/?forum=1#post9671224

Produktivní je a vždycky bude, ale jinak toho tý hře podle mě prostě moc nedává.

Reagovat
Zaschrona

Jako možná by stálo za to zvážit ho prodat, pokud by byla nějaká možnost za solidní peníze. Mám Gylfiho rád, ale mám z něj takový pocit, že se asi hodí nejlíp do týmu, kde se to prostě dá postavit kolem něj. A když je u nás snaha to stavět na týmové spolupráci, kde se nemaká na jednoho hráče, to je pak těžký.

Reagovat
Hokaido

To je taky legendární diskuze tohleto.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

nejdriv rohliky zadarmo a pak skoro i klavesnice

Reagovat
salami

Schneiderlin je kral zpomalovacu, nechapu, ze jeste vubec hraje PL.

Reagovat
J0EL

Rafael van der Vaart about Harry Maguire: “When I go to see an amateur club on Sunday I can find 3 players who can play like him. I mean that. It might be silly to say it but he won’t hear it anyway. We are talking about a €90M signing here. Then Van Dijk is worth €300M.”

Reagovat
Mastný Chobot

To je ale pekná pičovina teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Ta druha cast v porovnani s VVD praveze uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť VVD tělem přetlačí i Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

njn i Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

jeste k tomu po 10 zapasech v tom nasem tymu mamlasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Hokaido

Reagovat
nani92

jeden z mála nesympatických Vanov

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera teda podle mě vvd odehrál jeden z horších zápasů, který jsem ho viděl hrát

Reagovat
Fenri

On je dlouhodobe dost mimo jako pundit...

Reagovat
smazaný uživatel

On je pundit Teď navíc koukám, že to řekl ještě dříve, než HM odehrál jedine jzápas za United, kokotko

Reagovat
Fenri

Nevim, jestli je zvanej i jinam, ale v Nizozemsky Ziggo Sport je pecenej varenej. Jednou zacli davat zapas s 20 minutovym zpozdenim, protoze davali nejakou talk show, kde slavili jeho narozeniny

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vcera myl lepsi maguire

Reagovat
smazaný uživatel

mna by strasne zaujimalo kto je pre teba najlepsi stoper v sucasnosti teda ak si ta s niekym nemylim a si to ty, kto hlada kazde jedno zavahanie, kt. spravi Van Dijk

Reagovat
Kixi Syhimour

On nemá rád Liverpool obecně

Reagovat
smazaný uživatel

pique z dlouhodobeho hlediska celkem jasne

Reagovat
stiflerovamama

Od nás žiadny extra výkon, o tom žiadna. Neviem prečo na OT Väčšinou upustime od svojej hry, tak ako to vyzeralo posledných 15-20 min to malo vyzerať väčšinu zápasu. Za mňa tam v zálohe mohol byť jeden kreatívnejsi záložník, pretože tu sračku v zálohe united sms .ako jednoznačne prehrať čo sa bohužiaľ nestalo. Zmena prišla so striedaniami keď tam prišli hráči ktorí majú radi loptu a neboja sa niečo vymyslieť. Dosť chýbal aj Mo.

Ku gólu united pre mňa jasný faul, na videu bolo vidieť cisty kontakt keď Origiho kopol do lýtka, 95% takýchto zákrokov by sa pískalo.

Atkinson kapitola sama o sebe, od začiatku tam boli situácie ktoré na jednej strane pískal a na druhej strane nie. Fabinho z fleku žltá, na druhej strane rovnaké zákroky Younga a Roja bez odozvy. Plus ťa prepinacka toho dementa Roja. James ostane ležať, žiadny nebezpečný kontakt, Liverpool má protiutok, Atkinson okamžite odpiska a máva tam na lekárov ako keby James umieral. James ostane ležať po tom ako dostane bodyček do hlavy, united majú útok Atkinson necháva hru pokračovať.

Tam fakt nebola jedna jedina diskutabilná situácia, ktorú by vyhodnotil v neprospech United.

Reagovat
stiflerovamama

Len pre ilustráciu, toto pustil a čumi na to z dvoch metrov

https://mobile.twitter.com/arditxgola/status/1185992124610859010?s=19

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodcu radšej komentovať nebudem , LFC chce tak veľmi pokoriť MU u nich doma , že ich to premotivuje a pravideľne tam zahrajú najhoršie svoje zápasy v sezóne. MU je momentálne kvalitou ďaleko za top 6 a napriek tomu to bola včera zaslúžená remíza. Vždy je to ale menšia strata ako prehrať doma s Wolves , alebo v Norvichi.

Reagovat
Front hell

Všechna čest fanouškům Liverpoolu,kteří tady po včerejším zápase nebrečí jako jejich trenér

Reagovat
smazaný uživatel

OGS: "We are not excited because we got a point against a good team. We are disappointed because we didn’t get three."

Tuhle mentalitu jim všem dostat do hlavy.

Reagovat
Busby babes

Charlie Adam na BBC podcastu: Charlie, co rikas na ty VAR rozhodnuti...

Just get rid of it altogether and let referee decide.

A pak se tam jeste trochu vysmal Origimu ve stylu: ses chlap jak hora a nepokryjes si poradne balon a valis se tam jak mala holka.

Reagovat
smazaný uživatel

U tohto 352 verim, ze Ole ostane, ak sa do toho da Tuanzebe, Shaw, Pogba a Martial, tak by to v ramci moznosti co mame mohlo byt celkom ok. To 4231 alebo co to skusame hrat od zaciatku ligy je hroza.

Reagovat
r.mrazik

ja doufam,ze to 352 hrat nebudeme,protoze proti liveru chodili dopredu dva hraci plus max andreas...to byl slusny autobus

Reagovat
r.mrazik

pardon...532

Reagovat
Luc-Luc

https://metro.co.uk/2019/10/20/jordan-henderson-slams-referee-martin-atkinson-liverpool-draw-manchester-united-10952599/ Hendo ma pravdu, zapas byl vedenej tendencne a nejde jen o ten faul na Origiho, bylo tam toho spousta

Reagovat
Busby babes

nebrec.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...prvni,sest bodu naskok...nam hraje kopyto andreas a fred a voni stejne breci...

Reagovat
bbbauch

tenhle je mimo casto

Reagovat
Luc-Luc

ja nevim, co mate porad s nejakym brecenim, Atkinson piskal tendencne, to je konstatovani faktu...

Reagovat
r.mrazik

tak jeste zes to stihl,nez ti to smazou...snad to nekdo sdilel

Reagovat
papos182

Nedivím se, že to Atkinson nepiskl, naživo to vypadalo, že tomu hodně přidal, to pak zakryje i ten zákrok samotný.

Určitě bych se nevymlouval na rozhodčí, LFC hrál opravdu strašně, bez nasazení. Až ke konci po prostridani to za něco stalo, škoda, že vyrovnání přišlo pozde

Reagovat
smazaný uživatel

sice som nepochopil preco v druhom polcase nedal zltu kartu Youngovi ci Rojovi, ale inak si to posral LFC sam.

Reagovat
J0EL

Ako toto uz vazne ide na Emeryho triko. S takymi moznostami postavit taku zostavu, no to nech ide dpce s tymto. Druhy polcas ako stvoreny pre Ozila. Ten by sa tam vysantil s tolkym priestorom, co sme mali v druhom.polcase. Tierney mal hrat od zaciatku. Jeho centre by urcite niekoho nasli.

Pepe nas najlepsi hrac dnes a aj to nic moc. Keby dal gol ale mohlo byt vsetko inak. Takto opat sracka a opat premrhana prilezitost.

Naozaj dufam, ze je Ozil zraneny inak si to po tych jeho vyjadreniach neviem vysvetlit.

Reagovat
Nikikrew

jasne ze nie je.

Reagovat
Svatej

Guendo by mě jako fandu dost sral. Já z něho místama mám pocit, že je snad posedlej tím, aby ho někdo zfauloval. On si tou svou hrou o to vyloženě prosí, vždyť musí bejt snad nejfaulovanější hráč ligy ne?

Reagovat
Mastný Chobot

serie s tým aj mňa

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Chyba je, že se v takové situaci pravidelně ocitá - kdy je jediné rozumné východisko vymodlit si faul.

Reagovat
Svatej

Hele ne vždycky to tak je. Několikrát chodil do hodně agresivní nic neřešící kličky místo normální nahrávky.. Super příklad byl ten konec, kdy si dával ten sprinterskej 1v1 s útočníkem soupeře a místo nahrávky Lenovi tam chodil do kliky do lajny... Přirozeně dostal přes nohy.

Reagovat
Taiger

On je jeho miláček, do těchle diskuzí bych se s ním vůbec nepouštěl

Reagovat
Counter

Jasně že ne vždycky. Ale na tom konci nevidím nic špatného, času bylo málo, proč by to sám nepotáhl dopředu místo zpětné přihrávky...

Reagovat
smazaný uživatel

trosku mi pripadal ze mu to stuplo do hlavy a snazil sa veci riesit individualne a mesiassky a prilis tlacil na pilu a nakoniec len stracal

Reagovat
Counter

No nevím, prostě se snažil nás táhnout stejně jako celou sezonu, ztrát tam zas tak moc neměl. A jaká byla alternativa? Nahrát do strany, stejně jako jsme si bezúspěšně nahrávali celý zápas? Já jsem rád, že se Guendouzi snaží něco vymyslet, že na hřišti nechá duši, že nesklopí za takového stavu hlavu a pořád jede na plné pecky. Takových hráčů jen houšť.

Reagovat
aramaki

ono po prehratom zápase môžeš kritizovať takmer každého a doslova za čokoľvek. Keď by sa Guendo rýchlo zbavoval lopty, bol by alibista, keď sa snaží a potiahne niektoré akcie sám, tak má mesiášsky komplex. Stačí si len vybrať, ponuka je*ať do hráčov za čokoľvek je prakticky nekonečná. Emeryho prvý cieľ bolo zastabilizovať obrannú hru. Ono sa mu to celkom aj darí, ale útočná hra je katastrofálna. Stále verím, že keď si tá zostava na seba trochu zvykne, výsledky aj krása hry pôjdu hore. Predsa len Saka, Willock, Guendo, Pepe..stále je toho málo, čo majú spolu odohrané. No uvidíme. V každom prípade včera to bola riadna holomajzna.

Reagovat
Counter

S tím zlepšením útočné hry už ale pochybuju, pořád se to nelepší.

Reagovat
aramaki

Ešte tomu dám šancu na Crystal. Ak ani tam nebude vidno zlepšenie a to teda dosť viditeľné zlepšenie smerom dopredu, tak už začnem silno pochybovať aj ja. Doma ten posun, ak nejaký je, jednoducho musia ukázať. Tam už nie je kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut muze byt v klidu. Staci jeste nejaky cas vydrzet a toho klauna na lavicce jeste prezije Nejvic nam chybi Ramsey, smutny fakt

Reagovat
j_mrazik

Jsme ve stejný píči jak Tottenham.

Reagovat
forrest

V pohode, zatim bych to nevidel az tak brutalne...

Reagovat
Trand

To bylo hrozný trápení, samý náznaky, ale bez šancí. Každopádně se to dalo čekat, já na tohle koukat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery out, hra nulová, taktika nulovejšia a xhaka tragický ...

Reagovat
nani92

tak už aj Sheffield je pred nami? kto bude další? Brighton? Newcastle? Zastavte to niekto

Reagovat
Greny

No moc variant už tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
forrest

Prohra v Norwichi a jdeme na ty sestupovy mista... nebo?

Reagovat
Mastný Chobot

Emery si pod sebou sám reže vetvu, už teraz je asi väčšina fanúšikov za jeho odchod. Ignorovanie Ozila a Torreiru, posadnutosť Xhakom a hraním zozadu, najhorší herný prejav, čo si pamätám a po novom už nemá ani šťastie na výsledky. Takýmto tempom je ešte pred polovicou sezóny vonku, lebo toto je neudržateľné. Čakal som, že to príde, ale tak trochu som dúfal, že sa niečo zmení. Uvidíme, čo spraví návrat Bellerína a Holdinga a nasadenie Tierneyho, ale muselo by to byť niečo podobné zázraku, aby to toto zvrátilo. Navyše ani ich návrat nič nezmení na tom, že našu zálohu by prehral aj provinčný klub, to ide celé za Emerym a ten nevyzerá, že na tom chce niečo zmeniť.

Reagovat
Greny

Tak bych pískal konec ligy všichni by byli spokojeni... Liverpool titul, City se navyhravalo dost, Leicester a Chelsea LM, Arsenal by si poháry zahrál, United se zachranili a Tottenham opět nic nevyhral

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Jebat toto

I přes všechno držení míče co jsme měli v druhém poločase, jsem ani na minutu nevěřil, že to otočíme. Fakt hrůza.

Sokratis je už úplně mimo a navíc nesympaták jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratise bych šupem vymenil za Holdinga. Uz jen tema gestama me sere

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

na Sokratisa som si vypestoval silnú averziu

Reagovat
Ondiis

sere mě vším co udělá, ale naprosto vším

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Sokratis je sialeny a nas najlepsi stoper na lavicke

Reagovat
forrest

To si sedne, dej tomu čas

Reagovat
Ondiis

Já teda ze startu věřil

Reagovat
fenixLFC

chapem to rozuclenie fans arsenalu, hrat take hovno pdo manazerom ktory tam je uz tak dlho a nikam to envedia. ale z tej dnesnej straty nemusia byt nasrani, tam sa bude fakt tazko bodovat, my sme sa tam tiez natrapili ako hovado ale amli sme stastie na hendersonovu chybu

Reagovat
Gunner14

Rok a čtvrt je tak dlho?

Reagovat
fenixLFC

mas pocit ze sa to po roku a stvrt nejak posunulo oproti tomu co hral prvy zapas? za sezonu a stvrt musi byt ta hra uplne niekde inde nez tato bieda co predvadzate

Reagovat
Gunner14

Ne? Ale taky mám pocit že rok a čtvrt není dlouho.

Reagovat
Nikikrew

tu nejde o to. Ocakaval som, ze to nebude laky zapas ale prvy polcas jasne presrali.

Reagovat
Hokaido

Arsenal a Spurs, neboli londýnské AS, se tohle kolo opět předvedly.

Reagovat
Taiger

Emery out

Reagovat
Minister

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PhilipS

Tohle jde za Emerym. Sestava vytažená z prdele. Saka bude jednou skvělej - už chápu proč jsme pustili Iwobiho. On bude mnohem lepší. Jinak ta hra prostě nefunguje. Už nevěřím, že s tím Emery něco udělá. Je tam toho špatně strašně moc. Furt nechápu ten vtip, že udělal kapitána z Xhaky, když tam má borce jako Auba nebo Laca.

Reagovat
Taiger

Někteří si na Xhaku vždycky najdou čas plivnout, i když ten zápas nejde za ním.

Reagovat
PhilipS

Říkám, že to jde za ním? Vyloženě píšu, že to jde za EMERYM. Truhlíku

Reagovat
Taiger

A já to tvrdím kde? LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Však není xhakova chyba, že je špatný, ale emeryho, že ho staví

Reagovat
jacobT

Ako ty na Guendouziho, že?

Reagovat
Taiger

Kdyby si dával aspoň z půlky během prévek a souhrnů pozor jako při fantě, tak bys viděl, že jsem ho poslední kola chválil s Chambersem snad nejvíc. (Běž si to ověřit, než budeš dál reagovat) Nice try ale.

Reagovat
Counter

No a za pár kol ho budeš zase hejtit, tvoje u-turny už známe.

Reagovat
Taiger

Jsem rád, že vidíš do budoucnosti, kdyby si to aspoň využil ve fantě, když lamíš tam.

Reagovat
Counter

To by bylo moc jednoduché, takhle ti aspoň dávám šanci.

Reagovat
Taiger

No, měl by si máknout, jinak budeš rád za top20 s tím co máš, hodně špatnej tým

Reagovat
jacobT

To nespochybňujem. Ale nič to nemení na tom, že s kritikou Guendouziho to preháňaš.

Reagovat
Taiger

Já nechápu, jak to přeháním, když ho chválím, když hraje dobře, ale jakmile hraje strašně (dneska jeden z nejhorších, né-li nejhorší), tak sodu nemůže dostat?

Reagovat
Counter

No nemusí to být zrovna od zdi ke zdi, žejo. Nemluvě o tom, že nesouhlasím, že by Guendouzi patřil k nejhorším hráčům na hřišti.

Reagovat
Taiger

A kdo byl třeba dneska horší než on?

Reagovat
Counter

Ze základu Sokratis, Xhaka, Willock. A ani nikdo z ostatních nebyl nijak viditelně lepší, celý tým zahrál chabě, možná tak Saka s Pepem, ale Pepeho neproměněná tutovka nás nakonec vyšla pěkně draho, takže ho taky nejde moc chválit.

Reagovat
jacobT

Chválil si ho primárne za zápasy, kde bol MOTM, ale kritizuješ ho tu aj za kdejaký priemerný výkon a za všetko, čo pokazí. Pri tom mnohých iných hráčov, ktorí často hrajú podobne prípadne aj horšie, už takým spôsobom nehejtuješ.

Reagovat
Taiger

Tak jmenuj, tahle argumentace je o ničem.

Reagovat
jacobT

To ti musim menovat za kazdy zapas hracov, co neboli lepsi ako Guendouzi, aby som tym mohol argumentovat? Tolko casu dohladavat spatne to naozaj nemam, ale vo vacsine zapasov patri Guendouzi k tomu lepsiemu, takze kandidatov na podobnu kritiku mas vzdy dost a aj tak tu najviac hejtujes zrovna Guendouziho. A za vcerajsi zapas ti dal par prikladov Counter a ani jedneho z nim uvedenych hracov som ta tu nevidel kritizovat ani len zdaleka tolko ako Guendouziho.

Reagovat
Whitemedia

Luiz básní o titulu a následuje prohra.. to už je taková klasika, že když někdo žvaní o trofeji, tak následuje ostuda..

Reagovat
Nikikrew

Ty moj boh, ja sa asi fakt nato vyserem pokial tam bude ten saso pretoze toto je fakt len strata casu. Jeho hnusne velke ego nech si ide honit inam, nie u nas.

Aby ten klaun nespravil ani jednu zmenu vzadu, dat aspon Ozila na lavicku, konecne zmenit hlavne stred zalohy, nie. Torreira na lavicke, Xhaka a Guendo neodmyslitelna dvojica ktora nefunguje.

Jedine pozitivum : Pepe (a aj toho dal dole)

Reagovat
Counter

Druhý poločas byla velká bída. Blades to skvěle zavřeli, nepolevili ani na vteřinku a my byli úplně bezradní. Jediný vítěz je z tohohle Mesut.

Reagovat
Taiger

V čem je Mesut vítěz?

Reagovat
Counter

Jeho kredit v očích veřejnosti/fans stoupá, aniž by si to zasloužil.

Reagovat
Amos

Co mas za problém omg? Ozil když létos hrál, tak hrál dobře. Predsezonni tour také.

Emery od začátku o něm nemluvil, jako o klíčovém hraci a opravdu je jeho chyba, ze výsledky nejsou. S Mesutem bychom měli více šanci, aspoň kdyby byl na lavičce.

Sestava z poloviny špatná, takže se výsledek dal očekávat.

Reagovat
Counter

Mesut hrál v přípravě velmi dobře, pak ho přepadli nějací dementi a byl z toho na prášky (pochopitelně), tak nehrál. Jestli pak flákal tréninky, tak prostě není o čem, nezaslouží si ani tu lavičku. A jestli se už zase snaží naplno, tak si zaslouží hrát.

Reagovat
Golasso

Asi tak no, strašně mě baví, že Ozilova popularita je téměř na vrcholu v době, kdy vůbec nenastupuje. Pár měsíců s ním v základu a zase by se tu valila kritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší tlak na Emeryho kvůli ignorování Mesuta?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
nani92

Not all great achievements get trophies: "Getting United to finish 2nd place."

Reagovat
Whitemedia

a The Three Seasons od Vivaldiho

Reagovat
nani92

Tam je toho veľa, už sa učí nemčinu takže budúca sezóna Bayern

Reagovat
Godwinson

Myslel jsem Tottenham, ale ten skončí v Arsenalu

Reagovat
TopinB

Taxik ma SPZku 2CL 3PL

Reagovat
nani92

" le specialiste en failure"

Reagovat
smazaný uživatel

Energy táhni odkud jsme přišel. Jako nástupce Wengera ses měl poučit z jeho chyb na konci a ne se zatáhnout do té samé sračky. Hráče, kteří tu formu nemají, budeš stavět do každého zápasu jak normální imbecil. To už slušně ani nejde napsat... A s těma mladýma to taky nevytrhnem, proti soupeři, který zkušeně brání. Záloha kreativita lvl 0.

Reagovat
smazaný uživatel

*Emery

Reagovat
Gunner14

Skrz tohle jsem musel v pondělí 90 minut čumět na ten ksicht Deana.

Reagovat
mr.Silver

Odpiskal to bez chyby podle me

Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

Nebe a dudy oproti vcerajsiemu Atkinsonovi.

Ale Sheffield výborný, už proti nám boli perfektne pripravený.

Reagovat
mr.Silver

Branili hezky, tam se budou tezko sbirat body.

Reagovat
DrQQ

Sheffieldská oceľ! :-)

Reagovat
Gunner14

Ale nějak to nesouvisí s tím, že dívat se na něj je utrpení.

Reagovat
Talker

Celkem fajn kolo výsledkově. Škoda, že Liverpool nevyhrál, ale tak remíza slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

lol? jako proc nehrava Torreira, Ceballos a ted uz i ten Tierney od zacatku ? A proc hrajem porad takovou sracku ?

Je na case si asi priznat, ze Emery byl proste spatna volba, ale moc si nedokazu predstavit, ze konci v prubehu sezony. Momentalne by asi bylo nejlepsi kdyby skoncil a vzal to Ljungberg..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nevěřím, že nasazení Ceballose s Torreirou od první minuty by na tom výkonu něco změnilo k lepšímu. To není o hráčích, ale o sehranosti, systému. Nefungovalo to v posledních sezonách pod Wengerem, nefunguje to ani pod Emerym. Nevěřím, že když to teď převezme Freddie, začneme hrát nějak viditelně líp, max. nějaký krátkodobý Ole efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim, s emerym prisli uplne nove problemy napriek tomu ze sme do kadru investovali velke penize. ja som presvedceny ze by to freddie pozdvihol vyrazne. a ze to aj uvidime

Reagovat
Counter

Dává smysl, že se změnou manažera (obzvláště po Wengerovi, který tam byl 20 roků) přišly nové problémy. Ale nechápu, kde bereš tu jistotu, že Freddie to výrazně pozvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

precital som si o nom par veci a vyzera to nadejne

Reagovat
Counter

Takže to vnímáš tak, že z pozice asistenta nemá šanci nic ovlivnit, Emery rozhoduje o všem, dělá to blbě a Freddie na lavičce úpí, jak by to celé překopal úplně jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

hraci si ho velmi chvalia, ma na starosti niektore individualne treningy, stara sa o vyvoj hracov, yebnute zostavy si uz ale emery sklada sam. rezerva hrala pod freddiem paradny futbal, velmi ju pozdvihol

Reagovat
Counter

To je všechno hezké, ale jen kvůli sestavám naše výkony špatné fakt nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze je to len jedna z veci. kazdopadne nechapem co tym chces povedat. ze je to aj ljungbergova chyba?

odkedy nie je trener zodpovedny za hru a vysledky?

Reagovat
Counter

Já jen říkám, že Freddie je Emeryho pravá ruka, tak se mi moc nepozdává, že Emery je totální dement, který všechno mrší, a Freddie je spása, která stávající situaci nemá šanci nijak ovlivnit.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, doteraz trebalo davat emerymu cas, ale vinu hadzes aj na jedneho z asistentov ktory to robi 3 mesice

Reagovat
Counter

Já na něj žádnou vinu nehážu, odpovědnost nese Emery, když zlepšení nepřijde, měli by ho vyhodit. Jen říkám, že když hejtuješ Emeryho, tak bys neměl zároveň hajpovat jeho asistenta, jsou to propojené nádoby. Tzn. nevidím důvod, proč by měl zrovna Freddie z fleku Arsenal výrazně pozvednout, kdyby Emeryho nahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

este raz, freddie je len jeden z asistentov a je tam 3 mesiace

Reagovat
Counter

A vidíš za ty tři měsíce nějakou změnu?

Reagovat
smazaný uživatel

viac hraju mladi ale aj tak to je debilna otazka

Reagovat
Counter

Myslíš, že je Freddie takticky zdatnější než Emery? Že hráče líp připraví na bránění standardek?

Já chápu, že aktuálně je laťka šíleně nízko, ale proč sáhnout po někom, kdo nemá žádné zkušenosti s vrcholovým fotbalem?

Reagovat
masly008

U Emeryho vidíš že ty zkušenosti jsou ti k ničemu když jsi slepý ignorant.

Reagovat
Counter

A na světě je spousta lidí, kteří nejsou slepí ignoranti a zkušenosti mají.

Reagovat
masly008

Samozřejmě ano, ale to není případ UE.

Reagovat
vodka

mi přijde zvláštní, že po Emeryho nástupu jste poměrně rychle začali dávat góly po těch křídelních akcích přes krajní beky s tím, že "křídla" se stahovala víc na střed, to byla očividně jasná a systémová věc a od jara to tak vůbec nehrajete...

Reagovat
mr.Silver

Protoze se zmenil system. Tam neni nikdo, kdo by na ty centru nabihal ze druhe vlny - loni to delal Aaron, letos to dela maximalne Torreira. Davali jsme tak hodne golu.

Nejhorsi je, ze my neumime blokove utocit a branit. Do brejku jsou tri frajeri, zbytek stoji ve stredu hriste a cumi. To same pri braneni. Boli z toho oci, ale je to chyba systemu, hrace mame skvele (i kdyz ta zaloha je na povazenou).

Reagovat
Fenri

*Protoze zmizel system

Reagovat
mr.Silver

Ja chapu, co chce Emery hrat, ale v tak agresivni lize jako je PL, to fungovat nebude nikdy.

Aaron tak chybi, fakt je mi smutno. mit zalohu Guendo, Cazorla, Aaron, tak jsme tak 50x lepsi.

Reagovat
Fenri

Ja teda krome "rozehravky zezadu" nechapu, co chce Emery hrat. A podle me to neni agresivitou ligy

https://streamable.com/q596f

Tady se snad neda mluvit o agresivnim pressu Sheffieldu, tam se akorat tri hraci prochazi a blokujou prostor, nejdou do souboju o mic. Presto se z toho totalne poserem a po 10+ bezradnejch prihravkach se vyzeneme ze hriste ven. Za stavu 1:0, 30 minut pred koncem. A z vyjadreni Emeryho to vypada, ze presne timhle "kontrolujem hru", o cemz porad mluvi.

Sure, hraci jako Cazorla, Ramsey chybi, ale neni mozny, aby ti hraci co mame nebyli schopny hejbout prdeli a udelat si navzajem prostor.

Momentalne nejsme schopni rozehrat z hloubi pole, ani udrzet mic na pulce soupere, a kdyz uz, tak tam chybi nekdo, kdo jde mezi linie aby vytvoril prostor (jak pise mrazik dole, zaloznici "tlaci" soupere pred sebou, misto toho, aby penetrovali mezery).

Vetsinu golu davame z rychleho prechodu po chybe soupere, presto se snazime nedat souperi prostor aby tu chybu udelal tim, ze mu "nedame mic" - coz ale neumime.

Momentalne tam proste zadnej system neni, jednotlivy taktiky v ruznych fazich hry se navzajem rusej, misto aby se doppnovaly...

Reagovat
smazaný uživatel

To video je fakt šílený a je to zápas co zápas. Nechápu, že tohle není Emery schopnej vyřešit, nebo třeba tenhle způsob rozehrávky úplně vypustit.

Reagovat
mr.Silver

No prave o to jde, oni si neumi narazit ve stredu hriste. Po kazdem treninku mame na YTB videa, jak nasi borci hrajou bago, vsechno super, a pak to v zapase nejsou schopni udelat ani jednou. Stred hriste je sileny, stoji to na kouzleni Guendouziho, kteremu je 20. Pak tam mame Willocka (20) a Ceballose (23).

Co si jako Emery pred sezonou myslel?

Reagovat
Nikikrew

Jedna vec je istá. Ak budeme pokračovať takto tak skončíme ešte horšie. Mne príde, ze sa spolieham na Aubu, ináč gol dat nevieme. Ja by som Frediho možno aj riskol. S Emerym to je hodne zle

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

+ teda cela situace s Ozilem, at je jaky je. Ze proste neni ani na lavicce je vysmech. A tak celkove sam musis uznat, ze jsi snad cekal o neco vic. Doba hajeni skoncila a posun v nedohlednu..

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Jestli Özil skutečně flákal tréninky, tak nic jiného než vyřazení ze zápasové soupisky přijít nemohlo.

Jasně že čekám víc, akorát jsem skeptický, zda vyhození Emeryho v tuhle chvíli přinese zlepšení. Ještě je naděje na zlepšení s Tierneym, Bellerínem a rozehraným Lacou - jestli ani s nimi nezačneme hrát výrazně líp a výsledky se nedostaví, tak nebude zbytí.

Reagovat
Nikikrew

A to mas odkiaľ že fľaka? Véd na tlačovke tvrdil ze trénuje dobre. Odkiaľ mas taky bullshit?

Reagovat
Counter

Emery pár týdnů zpátky řekl pravý opak, podpořil ho pak i Raúl. Až teď na poslední tiskovce Emery řekl, že je to už lepší. Takže čekám, že s takovou Mesut začne zase hrát.

Reagovat
Nikikrew

Ano, bude na lavičke vo Štvrtok a v Nedelu opäť tribúna

Reagovat
Counter

Je to možné no. Stále platí, že jestli flákal tréninky, tak si nic jiného nezaslouží.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Ak fľaka tak ano ale boh vie kde je pravda. Mesut je profesional takže si skôr myslím ze chyba je niekde inde

Reagovat
Ondiis

Bůh ví kde je pravda no, ale to neznamená, že není na straně Emeryho

Reagovat
Mastný Chobot

a Emery nie je?

Reagovat
Nikikrew

Je ale ocividne tie jeho match selection, squad selection nevychadzaju, a to hrubo

Reagovat
Mastný Chobot

A nie je to práve o dôvod viac myslieť si, že na vine je možno Ozil?

Reagovat
Nikikrew

Nizsie som poslal jeho tlacovku kde hovoril o Mesutovi, navyse Ozil poskytol celkom rozsiahly rozhovor minuly tyzden kde tvrdil ze trenuje poctivo a je ready to play. Aky dovod by mal sabotovat treningy? To nedava zmysel.

Kebyze Emery povie, ze netrenuje ako ma, fair enough ale pred zapasom tvrdil pravy opak.

Reagovat
Mastný Chobot

Ak by boli nejaké takéto zákulisné problémy s Mesutovým prístupom, tak by dávalo zmysel, že o tom Emery nebude hovoriť na tlačovke na plnú hubu. Rovnako ako dáva zmysel, že Ozil v rozhovore nepovie, že má v piči tréningy. Neviem, kde je pravda, ale tvrdiť, že všetky tie chýry sú bullshit a na vine je len a len Emery si tiež nedovolím.

Reagovat
Nikikrew

Neviem kto je na vine, nikto z nas nevie. Len viem, ze s Ozilom aspon na lavicke by to horsie nebolo

Reagovat
Mastný Chobot

S tým súhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

s mesutom u nas doteraz problem nebol.

emery mal problem s osobnostami v psg.

Reagovat
Ondiis

Proč nemá problém s Lacou a Aubou, kteří jsou imho dominantnější osobnosti než Mesut?

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem brasko. aubu u nas vyzera byt furt vysmiaty, laca pri striedaniach hadzal neraz nasrate ksichty

Reagovat
Ondiis

No, dost možná brzo uvidíme u nového trenéra, jestli bude Mesuta stavět nebo ne

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

But the last two or three weeks, he's improved with us in training and I think he's feeling good. I didn't [promise] him that he'd play because I want to make sure he's ready and is available in training, and also giving us every day a good feeling in training, then he can play. My idea is to use every player and he is one in the squad. He has very big skills, the quality we will need in the next matches. I am happy now with how he's improving and training every day. He is one player more in the squad.

Bud Emery klame alebo je tam (zjavne) iny problem co kazdemu skodi, kazdemu!

Reagovat
Counter

Však jo, teď podle všeho se už Mesut zase snaží, takže se dá čekat, že bude znovu nastupovat.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

emery sa ale k nemu takto sprava od zaciatku

Reagovat
Taiger

booooom

Reagovat
Counter

Takhle teda fakt ne, Mesut normálně pravidelně hrával. Loni podle EF nastoupil do 35 zápasů, do puntíku stejně jako v poslední sezoně pod Wengerem.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kazdopadne mu ubral na dolezitosti, ich vztah sa nastrbil, dokazoval si na nom svoje ego a mesut k nemu stratil respekt

Reagovat
Counter

Tyhle tvoje domněnky...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

tak domnienky... prve tri veci su uplne evidentne , domnienka je len to posledne

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
forrest

Zdravím Gunnera14

Reagovat
Gunner14

Já že budeš smutnej z toho, že jsme pustili Sheffield před vás

Reagovat
forrest

No to mě trošku sere! Počkat... není odehráno jen 9 kol a nemůže být po dalších dvou kolech na tom United bodově líp, než Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Může no, ale nebude.

Reagovat
REPLIKATOR

Krásné 14. místo

Reagovat
forrest

A stejne se z nas vzdycky poserete...

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak vam to na vyhru nestaci

Reagovat
forrest

Reagovat
Ranoth

neviem kto z koho serie ked na vlastnom stadione cely zapas branite proti nam s 10 hracmi vzadu ale tak chapem to no.. co ine sa s vasou kvalitou da hrat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
forrest

Vzhledem k tomu, že neporazíme Alkmaar, Newcastle, za posledních 30 zápasů jsme dali 10 branek, půlka klíčovejch hráčů je z formy nebo zraněná a vlastně jsme rádi, že vystřelíme na bránu... tak jsem čekal, že přijedete, dáte nám 0:3 a odjedete... místo toho jste přijeli, posrali jste se, nevytvořili si žádnou kloudnou šanci a ještě měli štěstí, že jste ten bod urvali...

Takže ano, odpověď je jednoduchá... v aktuální situaci jste se posrali hlavně vy...

A stejně je vtipný, že vedete ligu, my jsme 14. a stejně nedokážete být nad věcí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Freddie Ljungberg has been booked in the Premier League for the first time since March 2008 (4578 days).

Reagovat
Kincl

Konečně zas Arsenal klesá, někteří tu snad čekají útok na titul ne?

Reagovat
Whitemedia

Jen David Luiz :)))))))))))

Reagovat
forrest

Pred nami je 29 kol, slovy dvacetdevet kol, ve hre 87 bodu, slovy osmdesatsedm bodu...

Reagovat
Kincl

Před Arsenalem, Totacem, ManU je max uz jen 60 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak si uvědomis, ze nas trénuje Emery...

Reagovat
Lacko_Boh

Emery musi odist do konca roka.

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

Reagovat
nani92

žiadny človek si nezaslúži mať pokazené Vianoce

Reagovat
jacobT

Aspon si bude moct na Stedry den namiesto videoanalyzy Bournemouthu pustit Sam Doma.

Reagovat
nani92

a myslieť pri tom nato, ako nedokáže zabezpečiť svoju rodinu a kúpiť svojim deťom to čo chceli, to určite nie

Reagovat
jacobT

Ved by dostal pekne odstupne a navyse by mohol byt cez sviatky doma a travit cas s rodinou. To si za peniaze nekupi.

Reagovat
nani92

neviem koľko odstupných si dostal, ale určite prvé čo urobíš nebdue to, že ich pôjdeš niekde rozchádzať. Však Wenger si po práci u vás nedokáže už 2 roky nájsť poriadnu prácu, len nejaké brigády v Sky Sports

Reagovat
jacobT

Wenger je dobrovolne nezamestnany.

Reagovat
nani92

cigáň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavilo me přirovnání Emeryho k prodejci hrnc, ktery umi vse obkecat

a dokázal by ukecat i mrvolu, ze ty šmejdy vlastně nejsou žádný šunt.

Na tiskovce podle neho jsme si nezasloužili prohrát, ze jsme kontrolovali hru

Reagovat
smazaný uživatel

Emery on whether he knows his best starting XI: 'Really, my point of view tonight is that there are things to analyse and improve. We didn’t concede a lot of chances, but they had corners offensively and they can score from these corners.'

blablabla

Reagovat
Side

To je zase odpověď tvl, on ani nerozumí snad tem otázkám, prostě něco placne a hotovo. They had corners... Tvl. A to že jsme hráli jak banda totálních tragedu mu nevadí? Doufám že ho vyhodí dřív než bude celá sezóna v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

koho miesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

freddie/arteta/potter

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

presne takto si sa mi smial aj ked som vyhadzoval emeryho no

Reagovat
Counter

Směju se těm tvým volbám, z téhle trojky by dlouhodobě přicházel v úvahu jen Arteta, krátkodobě pak Freddie, ale byl by to v jeho případě veliký risk a nelíbilo by se mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty koho by sis vedel predstavit? ci nechavas emerymu cas do konca sezony?

Reagovat
masly008

on by ho tam nechal ještě aspoň rok.potřebuje přece čas.

Reagovat
Counter

pls

Reagovat
Counter

Jde o to, že najít dobrého manažera uprostřed sezony není lehké. Djourou sem vpálí Pottera, ale proč by ho Brighton pouštěl? To samé Arteta v ManCity... Nemluvě o tom, že to jsou všechno hodně riskantní volby, max. ten Arteta by mohl vyjít.

Volný je teď z lepších jmen snad akorát Allegri, s tím bych problém neměl. Po konci Wengera jsem si přál Jardima, ale ten se vrátil k Monaku. Další možnost je pak sáhnout do Německa, volný je např. Schmidt, anebo do Španělska, kde nepochopitelně vyhodili z Valencie Marcelina. Ale nejsem si zrovna jistý, že tihle dva jsou skutečně lepší než Emery - spíš by se muselo doufat, že by týmu sedli líp než on.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som si vedel predstavit aj Howe, ale neviem ci Arsenal by uz nepotreboval nejaku vacsiu kvalitu

Reagovat
Counter

Howea neeeee

Reagovat
Ondiis

Proč ne? Až na některé přestupy je to borec

Reagovat
Counter

V čem? Že dokáže udržet Bournemouth v PL? Howe je sympaťák, hraje s Cherries atraktivní fotbal a musí mít dobrý charakter, že i po takových letech pořád dokáže s hráči vycházet a mít přijatelné výsledky. Ale v každé sezoně od postupu uhrál 42-46 bodů a měl na svědomí jednu z nejhorších obran ligy. Jak by to asi vypadalo u nás?

Nemluvě o tom, že je to manažer ze staré školy, v Bournemouthu má velké pravomoce ala Wenger, těžko odhadovat, jak by mu sedělo přijít k nám a být jen hlavní kouč.

Reagovat
Ondiis

K první části. No borec je kvůli toho, co s Bournemouthem dokázal a dokazuje. To, že takový tým dotáhl do PL a stabilizoval ho v ní je přece neskutečný. Jak říkáš 42-46 bodů pravidelně. Vždyť stabilita v PL je velmi těžká, viz CP, Soton, ale třeba i Chelsea.

To, že si zakládá na útoku více, než na obraně by nám jako fandům Arsenalu nemělo vadit teď nemáme ani jedno, tak by to i tak byl posun. Navíc to, mít nejhorší obranu v BMTH neznamená, že by ji zákonitě nemohl vylepšit u nás.

A obdobně pro druhý odstavec, to že má jiné pravomoce by nemuselo znamenat, že by své kvality nepotvrzoval i u nás s pravomocemi jinými, viz můj statement ohledně jeho přestupů. My se vydali na správnou cestu imho a vypadá to, že to mají ve svých rukou správní lidé.

Za mě by byl Howe lepší volba než Ljungberg či Arteta

Reagovat
Counter

Tak CP i Soton mají s Cherries plně srovnatelné výsledky, ne-li lepší. Když má špatnou obranu v týmu, který piplá dlouhé roky, tak pochybuju, že bude mít dobrou obranu v novém, větším klubu.

Takový Moyes byl v Evertonu bourák a stejně po příchodu do MU vypadal jak totální neumětel sto roků za opicema. Howe není Pochettino, je to skvělý manažer pro Bournemouth, ale nevěřím, že by to byl skvělý manažer pro Arsenal.

Kdybys měl udělat žebříček manažerů PL, kam bys Howea umístil? Já asi ani do top10, cením si víc i Hasenhüttla, Hodgsona, Wildera, Nuna, nemluvě o špičce a koučích typu Pellegrini nebo Rodgers.

Reagovat
Ondiis

Ale ty týmy imho nemají stejný background. Dokázat stabilitu v PL s Bmth je imho víc, než s CP či Sotonem (přičemž tam ta stabilita ani není). Ten klub díky Eddiemu dosahuje naprosto nadstandardních výkonů a výsledků, nevím proč je to tak těžké uznat

Upřímně nevím. Tebou vyjmenované trenéry historicky neznám, nevím co mají za sebou a co dokážou. Ale čistě Eddie by se mi do top5 asi možná i vešel top10 určitě

Jako ve finále bych chtěl do Arsenalu určitě jiného trenéra, jen bych prostě nepsal "Howea neeee", když by to minimálně zlepšení proti aktuálnímu stavu (a v to fakt věřím)

Reagovat
Counter

Tohle platilo tak pro nováčkovskou sezonu a rok poté, ale teď? Nevidím mezi Bournemouthem, Palace, Sotonem (potažmo Burnley, Brightonem, Wolves nebo i Leicesterem) rozdíl, protože startovní pozici mají díky TV právům takřka totožnou a jejich roční rozpočty se od sebe liší minimálně. Většina z výše vyjmenovaných se přitom nedávno dokázala dostat i do evropských pohárů.

Je pro mě těžké uznat, že Cherries díky Eddiemu dosahují naprosto nadstandardních výkonů, protože to v posledních letech zkrátka není pravda, řada klubů si vede lépe. Odvádí dobrou práci, ale není to žádná bomba.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta bude imho super manažer

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn, že Arsenal stále dělá radost, když oblíbený klub ne

Reagovat
Counter

And vice-versa

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme stejně trapně jako United, akorát máme Aubu, který nás zachraňuje.

Reagovat
Bakary3

Neviděl jsem tolik zápasů a když jsem tady vždy četl příspěvky, jak to bylo hrozný, trochu jsem se děsil...

Ale z toho, co jsem viděl, můžu říct, že je to mnohem horší.

Tam není žádnej systém, hráči se nezajišťují, působí jako 11 individualit, který se na hřišti vidí poprvé.

Jeden má míč a ostatní jsou v takovým alibi-pohybu - poklusávám, ale míč vlastně moc nechci.

Ta rozehrávka od brány - a že jsem pro - je v podání Arsenalu úplně směšná, okolo Lena dva stopeři, je jasný, že to strčí bekovi a ten už nemá nabídku. To vidí i slepej.

Proč jí nemá - je jasný, že to obstará jen Guendouzi, když bude soupeř chytrej, pokryje ho a Xhaku stačí jen vystínovat, ten se do toho nepohrne, protože na hru pod tlakem prostě nemá.

Emery je Španěl? Kde je jednoduchá narážečka? Je složitý vysvětlit hráčům z Premier league, že po nahrávce musí zase do pohybu? Nebo že pro míč musí taky do nohy, a nestát a nečumět jak jelito?

Co se týče sestavy, snad brzy Bellerin, Chambers místo Sokratise a s ním Holding... nalevo Kola / Tierney mi je jedno.

Lucas na lavici na úkor Xhaky (kapitána Xhaky....) je prostě zločin...

Klidně bych hrál agresivně Laca - Auba, ty 3 uprostřed zálohy se stejně motaj jak nudle v bandě, Lucas by tomu aspoň dal něco dozadu...

Je mi líto... ale to je naprosto bolestivá podívaná, z toho týmu nevyzařuje žádná síla.

A to jsem si po loňským derby říkal, že to bude dobrý, že to pošlape... Od tý doby to jde dolu a dolu..

Reagovat
PP

ta absence náběhů, zajišťování a chtít přihrávku je katastrofa. Hráč s míčem má kolikrát jediného spoluhráče pro nahrávku. Mě přijde, že Emery učí každého se pohybovat v určitém čtverci, ze kterého nesmějí vylézt.

V prvním poločase to tahal individuálně Pepe a byl super, ale to je tak všechno. Přitom obrana včera nezahrála vůbec špatně, ale útočná fáze naprosto nulová. Willocka ani nevím že tam byl, Auba taky mimo, Saka první poločas nikde.

A majstrštyk přišel ve 2.poločase, kdy Xhaku vyměnil (super), ale za Lacu! Takže nejstaženější záložník byl Guendo, který stejně tahal všechny útoky. Ceballos musí hrát od začátku, aby se dostal do hry. Do toho se motal Auba na levém křídle, no paskvil. Lepší tým by nás z brejků trestal.

Musím vyzdvihnout hru Sheffieldu, který to skvěle zavíral, věděl o našich slabinách a po tom gole se zatáhli v 10 na svojí půlku a bylo to těžké.

Reagovat
Fenri

Xhaku beztak stahl proto, aby se na pristi zapas nevykartoval...

Reagovat
Ondiis

taky si myslím

Reagovat
tony223

Proč je vlastně Xhaka kapitán? Arsenal už moc nesleduji, ale co jsem ho tak viděl v první sezóně, tak byl docela dřevák. Podle komentářů zde usuzuji, že se toho moc nezměnilo. Dokáže to někdo vysvětlit? To je Emery tak slepý a nevidí, co vidí 95% lidí? Nebo v něm vidí něco co nikdo jiný nevidí?

Reagovat
Fenri

Charakter. Podle vseho 100% profesional kterej dre ze vsech nejvic, jako clovek je docela inteligentni a asi ma respekt od spoluhracu.

Reagovat
Bakary3

(fotbalová stránka radši nehodnocena )

Reagovat
Fenri

Tak tony se ptal na duvody proc je kapitan, z fotbalovych duvodu to asi neni...

Reagovat
Bakary3

jasný

Reagovat
Mastný Chobot

nepôsobí na mňa teda zrovna najinteligentnejšie (akože ani mimo ihriska)

Reagovat
PP

viz kluci níž.. Přitom včera nebyl špatný, jen je.. zbytečný.. žádný přínos pro hru - mimo dlouhého pasu či dobré střely, ke které se dostane maximálně po rohu, protože většinou je kolem půlky.

Reagovat
masly008

asi je jediný kdo emerymu rozumí

Reagovat
Bakary3

Nejhorší je, že ty soupeři se ani nijak nenatrápí, aby Arsenal porazili...

Na jejich místě bych si nedělal vůbec hlavu, protože bych věděl, že tam něco prostě i z hovna spadne a pak to stačí trošku přivřít - autobus ani není třeba - a zlobit z brejků, kde když nebudu úplně neschopnej, budu trestat...

Blbý říct, ale s Wengerem ten tým dokázal aspoň, ikdyž často tak jako impotentně, toho soupeře na půlce trochu zavřít a kombinovat, teď není ani nějaký souvislejší držení míče...

V tý hře není nic.

Reagovat
PP

je tak.. stačí vytáhnout pressink, zavřít kraje a ten střed sám o sobě nic neudělá. Uvidíme, jak se rozehraje Laca, ale ten střed musí nastupovat v jiném složení a jinak poskládaný.

Za mě bych vyzkoušel 3-5-2, ale s těmi našimi stopery by to bylo o držku..

Leno - Chambers - Holding - Luiz, Belle - Torreira - Ceballos - Guendo - Tierney (Kola) - Auba - Laca..

Reagovat
Bakary3

Proč ne takhle, ono to horší než teď nebude, aspoň by něco přicházelo ze stran a v útoku by byla síla. Ten střed by takhle měl být taky silnější.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
j_mrazik

S tím středem souhlas, tam není nikdo schopný přijmout balon a otočit se s ním. Bek to nemá komu dát, tak to vrátí zpátky a takhle se to opakovalo snad 100 krát. Střední záloha Guendouzi + Ceballos včera byla strašná v tom směru, že oba dlouho drží balon a tlačí před sebou celého soupeře, který se nasáčkuje do vápna a tam už jsme bez Girouda bezradní, chybí individuální technika a kvalita + síla ve vzduchu. Xhaka tam je úplně zbytečnej. Kdyby on neměl pěknou techniku nákopu a střely, tak by snad ani nemohl hrát.

Z té hry to vypadá, že základní pokyn od trenéra zní: Hlavně neztratit balon. Přitom kdyby dali Sheffieldu trochu prostoru, nechali je čuchnout k našemu vápnu, tak z brejku by mohli něco vymyslet. Hodně mě sere Pepe, občas udělá něco pěknýho, ale jinak tam nevidím žádný zápal pro hru. Kolasinac dřív lítal nahoru dolů, sypal to před bránu po zemi, to už taky nevidíme. Chambers má mít formu? Včera se tam s tím balonem taky slušně pral. Stopping na 5 dotyků.

Celkově ta hra včera byla pomalá, nesebevědomá, čitelná.... jak Tottenham tohle kolo.

Reagovat
Bakary3

Xhaka má techniku vestoje, stačí to na dnešní atletickej fotbal?....

Chambers může třeba vypadat s míčem na kopačce elegantně, ale to já taky, když to má ale zpracovat z nějaký těžší pozice, no.. jak píšeš Na stopera bude dobrej.

Je fakt, že od Kolasinače přicházela většina nebezpečných akcí, ale zas to chápu, když ten tým nemá soustavný držení míče, je pro něj jako beka (a ne wingbecka) náročný neustále vyjíždět a hned zase mazat sprintem dozadu...

Pepe je takovej vlažnej, ale umí... Ale bojím se, že ta cena je neodpovídající, nemám pocit, že by měl být díky jeho finální fázi rozdílovým hráčem, což Arsenal určitě hledal a za co určitě zaplatil...

Ta hra je ale šíleně kostrbatá, není tam vidět žádnej posun, žádná reakce na něco, co nefungoval už před týdnem... měsícem...

Pojďte, zahrajeme to zase stejně, už to bude fungovat.. tak mi to připadá.

Reagovat
PP

strašná.. krapet to hnali před sebou, ale posledních 20-30 minut stálo 5 hráčů zády k bráně a jen se přesouvalo 5 metrů doprava a 5 metrů doleva. Žádný náběh do kombinace, roztáhnutí hry, stáhnutí obránce pohybem.. prostě nic. První je náběh, pak může směřovat přihrávka..

Reagovat
Golasso

Jsem ochotný tolerovat neatraktivní fotbal, pokud přináší výsledky, ale s tímhle ať už táhnou někam. Venkovní forma je pořád mizerná a neukazujeme vůbec nic.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja teda dlhodobo nie som ochotný tolerovať ani neatraktívny futbal, to už radšej nech pravidelne takto vybuchujeme, ale nech ma z toho aspoň 100% času nebolia oči

Reagovat
Golasso

Dlouhodobě by mě hrát hnusně taky štvalo, ale pokud bychom se hnusným fotbalem letos dostali do LM, tak by mi to nevadilo. Bohužel, to stejně vypadá, že se nestane . Vybuchování s pěkným fotbalem už jsme si právě pod AW užili dost. Popravdě, když hrajeme dobře a stejně prohrajeme, tak mám větší "depku", než když hrajeme hrozně a prohrajeme. Když hrajeme hrozně, tak aspoň nejsem na*ratý, že jsme si prohrát nezasloužili

Reagovat
norton

Pravda, ale takto ked prehravame a hrame hovno tak to proste vypnem a nebavi ma to. Ked sme hrali pekne a prehravali tak som si kusal nechty do konca zapasu. Takto to u mna straca emociu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som poriadne so vsetkymi emociami naplno prezival zapas naposledy za wengera

Reagovat
Hachim Mastour

to asi preto, že bol jeho posledný

Reagovat
Golasso

S těmi emocemi je to strašně individuální. Já takto dřív ztrácel zájem klidně o celé sezony, ne jen zápasy. Sice jsem na to samozřejmě stejně čuměl, protože Arsenal je srdcovka, ale ... Bylo mi jasné, kdy v sezoně budeme hrát solidně, kdy vyhoříme, jak to celé dopadne a co se kolem toho bude dít (nic). Takto mnoho let furt dokola. Hráli jsme sice líbivější fotbal, ale k čemu to bylo, když slabším často stačilo dát haluzový gól a zatáhnout se do vápna. Celý ten líbivý fotbal se rázem změnil v házenou kolem vápna, která zábavná fakt nebyla. Silnější soupeři nás zase často nechali vyblbnout, pak nám z pár akcí připravili debakl a konec. Tím nechci obhajovat tu Emeryho současnou bídu, ale nostalgické růžové brejle se mi kvůli tomu určitě nasazovat nechce.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal opět k smíchu

Reagovat
mimi_united

Arzenal nikdy nevyhral ligu majstrov

Reagovat
johan14

Veruže nevyhral.

Reagovat
Ondiis

Jen taková úvaha - nekoupil Emery Tierneyho jako náhradu za Nacha a teda jako dvojku na beka? mně by jeblo

Reagovat
Front hell

Tragicky výkon od Arsenalu. Zaslouženě zůstaly body na Sheffieldu. A Dean mě překvapil. Odpiskane s přehledem. Pokusy o penalty přehlížel a jeden herecký výkon odměnil i žlutou kartou. Tak to má být.

Reagovat
Ondiis

Myslíš Saku? To imho nebyl faul ani dive a teda nedával bych žlutou .. nebo myslíš toho hráče Sheffieldu jak si chtěl vykoledovat bodycheck od Guenda v druhém poločase?

Reagovat
Front hell

Myslím toho saku. Cosik tomu přidal,ale spíš by se nezlutilo,kdyby nezačal na zemi rozhazovat rukama a dožadovat se penalty. Tohle mi strašně vadí a je třeba to vymitit. Stejně směšné bylo i ten pokus sokratise.

Reagovat
aramaki

za menšie potiahnutie za dres Luiza kopal tuším Liverpool penaltu. To, že Sokratis pri tom vyskoku vyzeral smiešne na veci nič nemení.

Reagovat
Ondiis

To se dalo pískat no.

Mě ale hlavně přišlo že to zkoušel tak 3x a naskakoval do soubojů ve vápně při rozích s roztaženýma rukama. Ten chlap mi pije krev fakt

Reagovat
Front hell

Tohle pro mě prostě není na penaltu. Ani u sokratise ani u toho salaha. Zrovna sokratis mě tímhle strašně sere.

Reagovat
aramaki

tak tie pravidlá sú dané jasne a pokiaľ si ten rozhodca obhájil penaltu u Luiza, rovnako by si ju obhájil aj u Sokratisa. Ja som len poukázal na to, že dva prakticky totožné zákroky a oba posúdené v neprospech Arsenalu, pričom mali oba zásadný vplyv na konečný výsledok a hru. Za stavu 4:0 keby neodpíska takú penaltu v závere, čert to ber.

Reagovat
aramaki

https://streamable.com/d27ej vs https://youtu.be/TyKlplmkJVQ?t=42

v takychto situaciach by rozhodcovi pomohol nejaky video system, kde by mohol byt ten incident posudeny. Skoda, ze nic take v PL nie je...oh wait

Reagovat
PP

Saka nesimuloval.. srazili se a spadl. Dive tam byl jediný od Sheffieldáka na půlce, když mu Guendo uhýbal a ten skočil šipku jak do bazénu. Guendo za to dostal navíc žlutou.

Jinak ale solidně odpískané..

Reagovat
Front hell

Na toho Matea jsem zapomněl. To byla asi jediná kaňka na výkonu rozhodčího.

Reagovat
Liveral

Tam nedostal Guendo žlutou ale ten hráč Sheffieldu + z nějakého důvodu dostal Koala při tom stejném přerušení. Asi moc píčoval na něco...

Reagovat
Front hell

Tak to jsem v lese. První poločas mi to znechutil tak že jsem to už potom moc nesledoval.

Reagovat
PP

fakt?? Ale Guendo žlutou měl v tom zápase, tak jsem měl za to, že je to za toto..

Reagovat
Liveral

Jojo, Dean odpískal simulaci ale Guendo si myslel že faul, proto tam vznikla ta nepřehledná situace. Podle Livesport nemá kartu vůbec

Reagovat
Ondiis

Pravda, ono to vypadalo že mu dává žlutou, ale rozehrávali jsme my vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery’s team are seven points worse off this season compared to the equivalent matches last season (fixtures against newly promoted Aston Villa and Sheffield United replace those against the side that came up via the play-off or as runner-up in the Championship respectively). The other striking difference in this comparison is the number of goals scored. Arsenal managed 25 goals in equivalent games last season and a goal difference of plus 10. This term they have 13 goals and a difference of plus one.

po dobrom prestupaku..

Reagovat
smazaný uživatel

Emery football too often looks like a pattern of inconsistency. For a team that is currently missing a playmaker, a creative hub to link play and light sparks, Emery fielded three different players in that key role at Bramall Lane. He started with Joe Willock, a youngster with versatility and energy who specialises in well-timed runs into the box. But asking him to decode a well manned and organised Sheffield United made Willock look more lost than he has at any point since his elevation to the first team.

A half-time change passed that responsibility to Dani Ceballos, yet as the game wore on without sufficient attacking urgency Emery switched again. He threw on reinforcements and ended up with a teenage Bukayo Saka, at 18 the youngest man on the pitch, shoved into the playmaker role.

The elephant in the room, meanwhile, in the shape of Arsenal’s actual No 10, was back in London unselected

amy lawrence ma pekny clanok na athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

takze predpokladam ze uz aj counter zacne byt proti emerymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tuhle dedukci nechápu.

Reagovat
Lacko_Boh

asi ze aj ked twitter alebo nieco take. Teda ze aj niekto analytickejsi ako ja opicuje smatlaka smatlaveho.

Reagovat
Counter

Tak Emeryho kritizuju i já, jen netoužím po jeho okamžitém vyhazovu bez ohledu na následky. Kdyby teď byl ochotný přijít Allegri, neměl bych s tím větší problém, ale přišlo by mi to i tak uspěchané, vyhazovat manažera po necelém roce a čtvrt.

Reagovat
smazaný uživatel

EMERY OUT!

Reagovat
kuRRri

jsem PRO

Reagovat
masly008

Už se ke mě přidáváte.

Reagovat
kuRRri

Teoreticky koho by jsme mohli podepsat místo Emeryho? :D ... Jsou tu nějaké rozumné varianty?

Reagovat
jacobT

Rozumne ani nie, najvhodnejsie by bolo asi si pockat na leto. Ak Emery skonci este pocas sezony, tak by som sa necudoval, ak by to do konca sezony prevzal Ljungberg.

Reagovat
smazaný uživatel

Ljungberg strašný hype okolo něho.

Reagovat
smazaný uživatel

je vysoko hodnoteny aj v ramci arsenalskej hierarchie. uz len hned vo svojich trenerskych zaciatkoch ked sa len motkal po colney zaujal jonkera natolko ze si ho zobral ako asistenta do wolfsburgu

Reagovat
Counter

Moc dlouho se v tom Wolfsburgu nezdržel. A je rozdíl být vysoko hodnocený a být rovnou z fleku hlavním trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze sa tam nezdrzal jonker. potom sa vratil k nam. ale whatever. ved ty uvidis

Reagovat
Counter

Tak v tom případě asi Jonker nestál za moc a tím pádem ani nestálo za moc jeho rozhodnutí vzít si Freddieho s sebou.

Já mám Ljungberga rád, přeju mu, aby se jako trenér prosadil, ideálně u nás. Jen jsem proti tomu, aby už teď hned nahradil Emeryho v roli hlavního trenéra.

Reagovat
jacobT

Ja som zatial zdrzanlivy a preferoval by som keby dostal viac casu ako asistent. Len to povazujem za realnu docasnu moznost, kedze v lete by sme mali viac moznosti ako nahradit Emeryho.

Reagovat
kuRRri

za test by to stalo mozna :-) ... Emery za tu dobu nic moc nepredvedl.

Reagovat
Lacko_Boh

tiez som skeptik, ale nemyslim ze by bolo zle rozhodnutie nasadit napr. Artetu

Reagovat
masly008

Tak víš jak.Přešel si od U15 až po rezervu se kterou dle všeho hrál Arsenalovský fotbal a měl úspěchy.

Hype jde jen od nás fans , protože by jsme ho chtěli stejně jako fans Chelsea Lamparda.

Reagovat
PP

já si přál od začátku Jardima..

Reagovat
masly008

Reagovat
Talker

Mourinho!

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
kuRRri

to uz by bylo totalne v prd...

Reagovat
Golasso

Jedině Freddie, když už. Možná Arteta, ale tam fakt nevím, na čem bychom byli. Freddie toho má za sebou už dost v mládežnických kategoriích.

Reagovat
masly008

Pořád je volný Blanc, když dokázal vyhrát titul s Bordeaux tak s náma by do 4 být mohl.Hrál celkem ofenzívní fotbal a využívá ofenzívní hráče na svých postech.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne!

Reagovat
masly008

důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Starej, vyčpělej, nesympatickej...

To, že teď tak dlouho nikde netrénuje bude mít důvod.

Reagovat
masly008

tvl satrý? vždyť je o 6 roků starš než Emery. o 7 než zizou.

Reagovat
smazaný uživatel

Team booked for diving the most since the start of last Premier League season:

Arsenal (7 times)

Same old Arsenal, always cheating

Reagovat
Front hell

Škoda že se boji trestat kane a sona. Možná je jim Harryho líto. S tím ksichtem si už toho vyžral dost

Reagovat
Front hell

A korejcovi kartu taky nikdo neda. V dnešním poblázněným světě by se mohlo jednat o rasismus. Zajímavé že se ozyvas zrovna ty. V minulé sezoně 2 vymyšlené penalty proti Arsenalu. V té letošní pokus kane o simulaci při souboji se sokratisem.

Reagovat
aramaki

že naňho vôbec reaguješ

Reagovat
Lacko_Boh

pod panom Wengerom sme boli super

Reagovat
masly008

a nejlepší je že většiná divu nebyla zkouška penalt, ale od Xhaky, Mattea a Sokratise při vyvážení míče na vlasní půlce.Tohle jde za Emerym.

Reagovat
salami

Ne, tohle fakt nejde za Emerym.

Reagovat
Golasso

Jak tohle jde za Emerym? To si myslíš, že je učí divovat? Je spousta věcí, pro které se dá Emeryho momentálně naprosto férově kritizovat, není potřeba přidávat na sílu další důvody...

Xhaka nehraje čistě, to víme. Navíc pro něj je faul nebo dive asi jediné východisko, jak se dostat z individuálního souboje, který by jinak kvůli své pomalosti a neohrabanosti prohrál.

Matteo si většinou dokáže pokrýt míč tak, že si vynutí opravdový faul. Dělá to často. Matně si vzpomínám, že nějaký trest za dive měl, ale není to pravidelně.

U Sokratise si teď z hlavy nevybavuji nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis mel funny moment nedavno na Emirates. Jak si snazil teatralne vybavit pro soupere cervenou za uder do hlavy, nebo co to bylo

Reagovat
masly008

Pod AW Xhaka neměl žádnou žlutou za dive,Mě jde o to že všichni 3 dostali žlutou za simulování ikdyž to před tím nedělali.A proč to jde za Emerym? Protože ty hráče svoji taktikou dostává do situací ve kterých si neumí poradit a proto padájí.Dostávat Xhaku do situace že má vyvážet míč s balonem na kopačce je fakt boží.

Chtít po sokratisovi vyvážet míč a za každou cenu ho rozehrávat po zemi jakbysmet.

Takže takhle to jde za Emerym.

Reagovat
vodka

Blades mají s LFC nejlepší obranu v lize Snad PL udrží, akorát ten Ravel by si mohl občas kopnout...

Reagovat
salami

Fakt nechapu, ze Morrisona porad jeste nekdo zamestnava.

Reagovat
vodka

proč by nezaměstnával? akorát se jim moc nehodí do systému...

Reagovat
Counter

Jako hráli jsme chabě, ale musí se nechat, že přes tu jejich zataženou defenzivu nešlo projít ani za nic. Wilder je borec jak sviňa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele