9. kolo
19.10.2019 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton nevyužil střelecké převahy

Wolverhampton na svém stadionu v devátém kole Premier League přivítal Southampton, o body se musely týmy podělit po remíze 1:1.

Už v osmnácté minutě museli domácí střídat. Ryan Bennett si nejprve vyžádal ošetření, ale ani to nepomohlo a nahradil jej Jesús Vallejo.

V 29. minutě Raúl Jiménez obešel gólmana a poslal míč do prázdné branky. Radost mu však překazil rozhodčí, který viděl, že si při zpracování centru pomohl rukou. Za následné protesty navíc obdržel žlutou kartu.

Před koncem prvního poločasu domácí dali další branku a znovu skóroval Raúl Jiménez. A světe div se, podruhé mu trefa nebyla uznána! Videorozhodčí totiž na začátku akce odhalil těsný ofsajd.

První regulérní gól tak dali hosté. V 53. minutě se Danny Ings uvolnil ve středu hřiště, pronikl do pokutového území a poslal míč k pravé tyčce.

Vedení však Southamptonu zůstalo jen na osm minut. Po faulu Hojbjerga se pokutového kopu ujal prozatím smutný hrdina zápasu Raúl Jiménez a tentokrát už se mohl radovat skutečně. Zkušeně si počkal na pohyb gólmana a poslal míč doprostřed brány.

V 88. minutě si důležitý zákrok připsal brankář Wolves Patricio, když tvrdou ránu dokázal vyrazit alespoň na rohový kop.

Wolverhamptonu po devátém kole patří v tabulce dvanácté místo, Southampton je příčku nad sestupem.

Autor: Petr Procházka

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele