9. kolo
20.10.2019 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Šlágr Liverpoolu s Manchesterem United vítěze nenašel

Očekávaný zápas dvou odvěkých rivalů na Old Trafford skončil remízou. V nepříliš pohledném duelu šli do vedení domácí zásluhou Rashforda, za Liverpool ovšem v závěru vyrovnal Lallana.

Úvodní půlhodina se nesla v poměrně poklidném duchu, zbytek druhé půle to však divákům vykompenzoval. Nejprve z protiútoku zahrozili Reds, když Mané potáhl míč po pravé straně a předložil jej na střed Firminovi. Ten však úspěch neslavil, nechal se vychytat de Geou.

Co se nepovedlo jemu, to dokázal Rudí ďáblové. Young vybojoval ve středu hřiště míč, který byl rozehrán na pravou stranu Jamesovi. Ten poté famózním centrem nalezl na malém vápně Marcuse Rashforda, který nohou dopravil míč za záda po zranění se navrátivšího Alissona. Hosté sice reklamovali Youngův faul, video však branku posvětilo.

Ještě před odchodem do šaten dokázal Liverpool srovnat. Mané dokázal vybojovat míč v duelu s Lindelöfem a poté jej poslat za de Geova záda. Jenže opakované záběry ukázali, že si senegalský křídelník při zpracování pomohl rukou a po zásahu VAR tak branka nebyla uznána.

Asi po třech čtvrtinách utkání měl možnost o navýšení vedení Manchesteru Rashford, jenže po individuální akci zakončoval mimo. Zpoza vápna o pár minut později zakončoval Fred, ani ten ovšem nezamířil mezi tři tyče.

Toho využila Kloppova družina ke srovnání. Její klidná rozehrávka vedla k balónu pro Robertsona na levou stranu. Ten poslal do ohně skákavý míč, který propadl až na zadní tyč. Tam už nabíhal zcela nehlídaný Adam Lallana a do poloodkryté klece snadno uklidil míč. V nastavení mohl dokonce otočit Oxlade-Chamberlain, jenže jeho levačka zamířila o kousek vedle.

Pro Liverpool se jedná o první ztrátu v probíhajícím ročníku Premier League, nadále však zůstává na čele, náskok na Citizens se ztenčil na šest bodů. Red Devils se i přes bodový zisk propadli na třinácté místo a na sestupové příčky mají k dobru už jen dva body.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
LokoLFC

1:3

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
mimi_united

2:0 Rash + PogBEST

Reagovat
LokoLFC

však Pogba hrát nebude ne?

Reagovat
Ranoth

myslim ze tomu ani ty sam neveris

Reagovat
t0mmy33MCFC

proc by tomu nemohl verit? kdyz nekdo muze verit v Boha, proc by nemohl on verit svemu tymu

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
t0mmy33MCFC

ted ani ty sam neveris jakou haluzi jste neprohrali co? ale aspon ze kluci rudi udrzeli nasi rekordni viteznou snuru

Reagovat
Vsadim gule

Měli sme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 LFC

Reagovat
forrest

Vzhledem k tomu, že poslední zápasy Liverpool už vyhrává že ani neví jak, vidím to, že zde ta pěkná série ukončí. Jednou to přijít musí a i když má LIverpool formu jakou chce, na Old Trafford to neměl a nebude mít nikdy jednoduchý...

2:1 pro Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak z toho nemám dobrý pocit, v derby forma nerozhoduje. 1:1...

Reagovat
FC Parma

3:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
andkoo

0:0 po klasicky nudnom priebehu

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra Reds po golu z poslednich minut zapasu a nasledne vyhozeni OGS.

Reagovat
pobody's nerfect

To by ustal, vaz mu zlomí pouze debakl, takže 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

A misto nej Poche?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele