9. kolo
19.10.2019 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Leicester proti Burnley otočil a drží se na špici

Hodně náročný byl pro Leicester ligový duel proti Burnley. S papírově slabším soupeřem totiž prohrával gólem Wooda, do přestávky však dokázal vyrovnat Vardy a po pauze zajistil svému týmu tři body Tielemans.

Pro hráče Lišek se utkání neslo v rámci vzpomínky na bývalého majitele Khuna Vičaje, s nímž se před necelým rokem zřítil vrtulník. Náladu jim ještě zhoršil Chris Wood. Ten si totiž po pětadvaceti minutách našel centr McNeila a hlavou poslal míč za Schmeichelova záda.

O zhruba čtvrt hodiny později mohl z protiútoku srovnat Vardy, balón ale napálil jen do boční sítě. Přece jen se ale Foxes vyrovnávací branky v první půli dočkali. Barnes se prosmýkl mezi obránci u levé postranní čáry a odcentroval na Jamieho Vardyho, který již byl úspěšný a statického gólmana hlavičkou překonal.

Krátce po návratu ze šaten mohli jít dokonce do vedení, Maddisonova střela ovšem skončila kousek nad břevnem. Skórovat se podařilo až Yourimu Tielemansovi, který si našel propadnutý přízemní centr Graye, míč si zpracoval a nechytatelně do šibenice zavěsil.

Zanedlouho mohl soupeř srovnat, Wood však Tarkowského přihrávku nezužitkoval. Poté Clarets dopravili míč do sítě, když napravil Evansovu hrubku, kterou Wood potrestal. Branku však vinou předcházejícího faulu odvolalo video.

Nic dalšího už se ve zbytku utkání nestalo. Leicester tak po tomto kole bude zajisté v první čtveřici, Burnley v horní polovině tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele