9. kolo
19.10.2019 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Aston Villa rozhodla v poslední minutě

Fotbalisté Aston Villy v rámci devátého kola Premier League přivítali Brighton. Do posledních minut diváci viděli vyrovnaný boj, domácí však přeci jen zásluhou Matta Targetta strhli zápas na svou stranu.

Souboj jedenáctého s šestnáctým začal opatrně, jako by se oba týmy na hřišti rozkoukávaly. V jednadvacáté minutě se však hosté ujali vedení. Na přetažený přímý kop si k zadní tyči naběhl Adam Webster a hlavičkou poslal balon přesně k tyčce.

O pár minut později mohlo být v táboře Brightonu ještě veseleji. Domácí obrana si nepohlídala náběh Conollyho, který však neměl na zakončení příliš času a gólmana Heatona nedokázal překonat.

Ve 35. minutě však hosté ztratili úsměv na tváři. Již se žlutou kartou hrající Mooy předvedl další nebezpečný zákrok a sudí jej nekompromisně poslal do sprch.

Minutu před koncem poločasu už se domácí radovali z vyrovnání, jejich nadšení však dlouhého trvání nemělo. Videorozhodčí správně odhalil útočný faul.

O tři minuty později už gól platil. Weasley roztáhl hru na Guilberta, který z první poslal míč na malé vápno. Tam se před všechny obránce natlačil Jack Grealish a bez problému balon dorazil do sítě.

Po přestávce tlak domácích nepřestával. Pouze nad pálil El Ghazi.

Aston Villa sice měla přesilovku, ale na hřišti to během zbytku druhé půle už nikterak znát nebylo. Až nastala 94. minuta. Grealish dokázal v pokutovém území prostrčit balon na Matta Targetta, který střelou na bližší tyč překonal brankáře Ryana.

Domácí si výhrou upevnili místo ve středu tabulky, hosté mají na sestupové vody náskok pouhý bod.

Autor: Petr Procházka

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 (2x Wesley, Mcginn)

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
jn38

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele