9. kolo
19.10.2019 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Tottenham v závěru vydoloval bod proti Watfordu

Nedobrou sezónu prožívá Tottenham. Další ztrátu zapsal i v devátém kole, když proti jasně poslednímu Watfordu srovnával až v závěru. Skóre otevřel Doucouré, za domácí se prosadil Alli.

Hned z první šance zápasu padla branky. Cathcart rozehrál do strany na Janmaata, který do vápna poslal na dlouho vzdálenost skákavý centr. Na ten si naběhl Abdoulaye Doucouré a zakončil na druhou stranu, než stál naprosto bezmocný brankář.

Za Spurs zahrozil Alli, který si zpracoval míč na levačku na osu hřiště, pálil však jen do připraveného Fostera. Po pauze byl mnohem blíže vyrovnání Son, který si šikovně poradil s protihráči a z pravé strany vyslal dělovku, tou ovšem trefil jen břevno. Hodně vehementně se domácí hlásili o penaltu po souboji Kabaseleho s Rosem, avšak rozhodčí ani jeho videoasistent neshledali nic nezákonného.

Kohouti se tak vyrovnání dočkali ze hry po neuvěřitelných hrubkách soupeře. Po dlouhém nákopu se stopeři Watfordu špatně domluvili a Kabasele odhlavičkoval míč do nebezpečného prostoru. Tam se ještě připletl Femenía do cesty vybíhajícímu Fosterovi a umožnil tak sebrat míč Dele Allimu, jenž do prázdné brány jednoduše zakončil.

V tabulce tak Tottenham zůstává daleko za očekáváním, ze sedmého místa ztrácí více bodů na čtvrté místo, než jak velký je jeho náskok na sestup. Watford je jako jediný tým bez vítězství poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga - Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, N´Dombelé - Lucas, Alli, Son - Kane

Reagovat
FC Parma

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele