9. kolo
19.10.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bournemouth se s Norwichem rozešel bez branek

Ani vítěze, ani střelce nenašlo sobotní utkání Premier League mezi Bournemouthem a Norwichem. Domácí měli zejména v první půli více ze hry, branky se ale nedočkali a trochu nečekaně tak ztratili.

Cherries nechaly jen na lavičce Kinga, v ofenzivě spolu nastoupil spolu s Callumem Wilsonem Solanke. Na křídlech doplnil Frasera druhý z Wilsonů, Harry. Hosty měl v ofenzivě táhnout Teemu Pukki.

Když byla odehrána čtvrtina zápasu, dostal se do velké šance Solanke, který se po Wilsonově pasu ocitl v rohu malého vápna sám před Krulem, jenže překonat jej nedokázal. Na další šance se čekalo až do druhé půle. Jen těsně mimo zamířil tentokráte střílející Wilson svou levačkou.

Na druhé straně mohl zpražit domácí obecenstvo Pukki, jenže v solidní příležitosti si nedokázal přijít na připraveného Ramsdalea. Ve zbytku utkání už se neudálo nic, co by diváky zvedlo ze sedaček a zápas tak skončil bez jediného vstřeleného gólu.

To pro Bournemouth znamená posun na průběžné deváté místo tabulky, Norwich je nadále předposlední, avšak na záchranu již ztrácí jediný bod.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele