Premier League - souhrn 5. kola: Chelsea si v malém derby vyšlápla na Tottenham

17.09.2021, 22:57, aktualizováno 19.09.2021, 19:27
Komentáře a souhrny
Thiago Silva (© AFP)
Chelsea se v první půli trápila, po pauze však Tottenham třemi trefami semlela. West Ham pohrdl penaltou v nastavení a prohrál s Manchesterem United. Brighton přemohl Leicester. Liverpool si hladce poradil s Crystal Palace, Arsenal vyhrál v Burnley. Naopak zakopl Manchester City, který doma nedal gól Southamptonu. Wolverhampton se nadále trápí, když nevyužil dlouhou přesilovku proti Brentfordu. Newcastle a Leeds zůstávají bez výhry...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 0:3

19.09.2021 17:30

Góly: 49. Thiago Silva, 57. N'Golo Kanté, 90+2. Antonio Rüdiger

Až překvapivě jednoznačně dopadl poslední duel pátého kola Premier League, kdy Tottenham hostil Chelsea. Blues totiž po brankách Silvy, Kantého a Rüdigera vyhráli 3:0 a spolu s Liverpoolem a Manchesterem United opanují tabulku.

Hosté ve 26. minutě konečně zakončili. Po rozehrání z autu se míč dostal k Christensenovi, tomu pak ještě narazil Lukaku, technická rána pak ale prolétla vedle Llorisovy brány.

Ve 33. minutě byli Spurs blízko vedoucí brance. Lo Celso mohl i sám zakončovat, ale rozhodl se přihrát do uličky na Sona. Ten ve střetu s Kepou neuspěl, gólman šel obětavě do souboje a míč zastavil.

Hned v úvodu druhé půle zahrozili hosté, když si zleva naběhl Alonso a vystřelil z voleje. Lloris musel jeho dělovku vyrazit na roh.

Dvě minuty nato už se gólu dočkali. Alonso poslal do vápna skvělý centr, na ten si naběhl Thiago Silva, přeskočil hned dva bránící hráče Tottenhamu a hlavou uklidil míč k tyči. Lloris se natahoval, seč jen mohl, ale nedosáhl.

Chelsea se dostala do ráže, protože hned v 53. minutě měla další šanci. Po rychlém přechodu do útoku centroval Havertz, z pravé strany pak přišlo sklepnutí na střed, Alonso ale trefil na brankové čáře stojícího Diera.

Chelsea vybojovala v 57. minutě kousek od vápna soupeře míč, ten doputoval na střed k volnému N'Golu Kantému, jehož střelu srazil domácí Eric Dier do protipohybu gólmana Llorise a ta se od tyče odrazila za brankovou čáru.

Po rohu si na vysoký míč vyskočil po pětasedmdesáti minutách hry Silva a nebyl daleko od svého dnes druhého úspěchu. Lloris na brankové čáře vytáhl perfektní reflex a zabránil třetímu gólu za svými zády.

O šest minut později nastal obrovský závar v pokutovém území Tottenhamu, ke střelám se cpali snad všichni ofenzivní hráči Chelsea, Lloris a jeho obránci měli plné ruce práce.

Čtyři minuty před koncem z levé strany odcentroval Rüdiger, našel Lukakua, který se odpoutal od Diera, hlavičkoval však přesně doprostřed branky, kde stál Lloris.

V 92. minutě Chelsea definitivně uhodila kladivem na hřebíček. S chutí hrající Blues rozehráli roh, centr sice skončil na opačné straně, tam si však Werner všiml nabízejícího se Antonia Rüdigera a ten střelou po zemi uklidil míč za Llorise.

Chelsea je po dnešním výkonu na prvním místě s 13 body, Tottenhamu patří sedmá příčka s devíti body.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 2:1

19.09.2021 15:00

Góly: 35. Neal Maupay (pen.), 50. Danny Welbeck - 61. Jamie Vardy

Překvapení přinesl duel pátého kola Premier League mezi Brightonem a Leicesterem City. Za domácí se z penalty trefil Maupay a Welbeck, za Lišky snižoval Vardy.

Maupay ve dvacáté minutě nepřevzal přihrávku Cucurelly. Veltman opětovně získal balon pro Marche, jehož střelu Schmeichel nohou vyrazil.

Ve 33. minutě se Duffy vyšplhal vysoko do vzduchu pro centr Leandra Trossarda. Hlavou zasáhl ruku Vestergaarda, kterou měl padající obránce nad úrovní hlavy. Sudí odpískal pokutový kop. Toho se ujal Neal Maupay a nekompromisně míč poslal k levé tyčce, zatím co Schmeichel zamířil na druhou stranu.

V 50. minutě domácí zvýšili ze standardní situace na 2:0. Půlku úspěchu způsobil skvělý centr z pravého konce hřiště od Trossarda. U bližší tyče si udělal prostor na hlavičku Danny Welbeck a překonáním Schmeichela dal svůj první gól v sezóně.

Lišky zkrouhly své manko na polovinu po hodině hry. Söyüncü roztáhl hru doprava, kde si Ricardo Pereira narazil s Lookmanem. Od krajního beka pak dostal míč Tielemans, jenž z jedničky odcentroval metr před bránu a tam už to měl Jamie Vardy docela jednoduché.

O pár minut později Lookman vytloukl Lallanovy bloky. Nařízený roh obstaral Bertrand, jehož centr propadl k noze Ademoly Lookmana a ten pravačkou zakončil do protipohybu Sáncheze. Radost Leicesteru však přerušil zvednutý praporek. VAR byl podruhé v zápase proti svěřencům nespokojeného trenéra Rodgerse. Při zakončení Lookmana skutečně byl jeden z útočících hráčů v ofsajdu a bránil ve výhledu Sánchezovi.

Leicester v poslední desetiminutovce zvýšil obrátky. Po sérii soubojů Lookman před šestnáctkou posouval míč doleva. Barnes pálil z jedné a Sánchez měl co dělat, aby tečovaný projektil vyškrábl mimo tři tyče. V 86. minutě už to byla opravdu velká smůla pro Leicester, který podruhé přišel o vstřelený gól z rohového kopu. Znovu za to mohl Barnes, který se těsně před přesnou hlavičkou Ndidiho v ofsajdovém postavení přetlačoval s brankářem Sánchezem. Brighton se po vítězství posunul na třetí místo, Leicester je dvanáctý.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 1:2

19.09.2021 15:00

Góly: 30. Saïd Benrahma - 35. Cristiano Ronaldo, 89. Jesse Lingard

Napínavý závěr přineslo utkání pátého kola Premier League mezi West Hamem United a Manchesterem United. Kladiváře poslal do vedení Benrahma, za chvíli však srovnal Ronaldo. Rudí ďáblové šli do vedení v 89. minutě zásluhou Lingarda, v šesté nastavené minutě pak penaltu neproměnil domácí Noble.

Ve 28. minutě centrovaný míč propadl ve vápně k Fernandesovi, ten ihned pálil, ale jeho pokus pouze orazítkoval tyčku.

Domácí se však dvě minuty na to ujali vedení. Said Benrahma dostal míč na osu hřiště a zkusil zakončit technickou střelou. Jeho pokus však nešťastně tečoval do protipohybu brankáře Varane, kterému mohl být připsán vlastní gól.

Trvalo to však jen pět minut a bylo vyrovnáno. Cristiano Ronaldo si naběhl za obranu soupeře, dostal tam milimetrový centr od Fernandese a nadvakrát překonal brankáře Fabiańskiho, který mu jeho první střelu vyrazil přímo do cesty.

Ronaldo mohl po přestávce otočit vývoj zápasu, když dostal od Fernandese přihrávku do vápna, nebyl nikým hlídaný a vypálil, Fabiański jej ale fantastickým zákrokem vychytal.

V 62. minutě Benrahma pálil zpoza vápna a svojí obrovskou ranou orazítkoval obličej McTominaye, který zůstal ležet otřesený na zemi. Hlavní rozhodčí musel přerušit hru.

Maguire deset minut před koncem čistě odstavil Součka a odhlavičkoval míč za vápno, kde si jej přebral Fornals a vypálil, ale úplně vedle.

V Lize Mistrů Jesse Lingard Manchesteru zápas prohrál, v 89. minutě zápasu s West hamem jej však naopak přiblížil k vítězství. Anglický záložník dostal míč do vápna, obhodil si svého strážce a vymetl šibenici Fabiańskiho branky.

O dvě minuty později Zouma skluzem srazil Ronalda k zemi, ale ani teď Atkinson neodpískal pokutový kop. Ten se však pískal na druhé straně o malou chvíli poté. Luke Shaw totiž ve vápně zahrál rukou. Domácí ještě před samotnou penaltou poslali do hry Marka Noblea, který se jí ujal a zklamal. David de Gea vystihl směr, skočil k levé tyči a balon vyrazil pryč od své svatyně. United díky němu získali tři body.

Rudí ďáblové se díky zisku tří bodů dotáhli na první třináctibodový Liverpool, West Ham zůstává na osmí příčce se ztrátou pěti bodů na čelo.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 3:0

18.09.2021 18:30

Góly: 66. Matthew Cash, 69. Lucas Digne (vl.), 75. Leon Bailey

Cenné tři body si v pátém kole Premier League připsali fotbalisté Aston Villy. Ti na svém stadionu porazili 3:0 Everton. O vítězství domácích rozhodli Cash a Bailey, vlastní branku si dal Digne.

V sedmé minutě po centru na malé vápno hlavičkoval Mings a Begović měl co dělat, aby na brankové čáře míč vyrazil. Poté ještě následovalo několik vzdušných soubojů a skončilo to dalším rohem.

Po půl hodině ne úplně pohledného fotbalu se začalo blýskat na lepší časy. Po zisku míče a přihrávce za vápno se ke střele dostal McGinn, jeho technický pokus šel mimo.

Za chvíli přišla po dlouhém pasu k vápnu Evertonu jedna zblokovaná střela, ta druhá v podání Cashe už prošla, ale skončila těsně vedle.

V 65. minutě se do šance dostali Toffees. Zprava potáhl Townsend, rozhodl se nezakončit ale přihrát na levou stranu, kde byl volný Gray, jenže jeho technická rána prolétla těsně vedle.

Branka však poté padla na druhé straně. Aston Villa předvedla útok pravým křídlem, rychle se dostala k šestnáctce, kde Luiz přiklepl na Matthewa Cashe a ten tvrdou ranou překonal Begoviće.

Dlouho se hrálo bez gólu, poté však padly dva po sobě a z obou se radovali Villans. Rohový kop chtěl odvrátit Lucas Digne, jenže jeho líznutí hlavou překonalo vlastního gólmana. Begović máchl do prázdna a míč skončil v bráně.

V 75. minutě bylo téměř rozhodnuto. Po autovém vhazování na vlastní polovině přišla dlouhá přihrávka na rozběhnutého Leona Baileyho, ten zasprintoval po levé straně a ve vápně vyslal nechytatelnou dělovku, která napnula síť za Begovićem.

Hosté už se v závěru k žádnému tlaku nezmohli, a tak zůstaly všechny tři body ve Villa Parku.

Aston Villa se díky výhře posunula se sedmi body na desátou příčku, Everton je s deseti body šestý.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 0:1

18.09.2021 16:00

Góly: 30. Martin Ødegaard

I v pátém kole Premier League zvítězil Arsenal v poměru 1:0, tentokrát s Burnley. Pro domácí šlo o poměrně smolnou prohru, kterou v prvním poločase zařídil norský záložník Martin Ödegaard.

Domácí měli solidní šanci ve čtrnácté minutě. Barnes si naskočil na nadýchaný centr, ale jeho hlavička skončila mimo branku.

Po půl hodině hry fauloval pár metrů za pokutovým územím za žlutou kartu Westwood a muselo ho to pořádně mrzet. Standardní situaci si na sebe vzal Martin Ödegaard a trefil se přesně do horního růžku. Svou parádní trefou rozhodl zápas.

Z kraje druhého poločasu si domácí vytvořili poměrně slušný tlak, který vyvrcholil v 51. minutě. Gudmundsson se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, vypálil, ale jeho projektil byl zblokován jedním z obránců. Následně pálil ještě Barnes, ale ani on neprostřelil hromadu těl před brankou Arsenalu.

Naději na vyrovnání dostalo Burnley v 68. minutě. Matěj Vydra upadl po kontaktu s brankářem Ramsdalem v pokutovém území, jenže celou situaci po odpískání ještě řešil videorozhodčí, který penaltu nakonec zrušil.

Burnley se v závěru nedařilo dostat blíže k brance hostí, kteří kombinovali daleko od své svatyně. Přesto se v nastavení dostal domácí celek ke dvěma hlavičkám ze zajímavých pozic. Jak Vydra, tak Rodriguez však nemířili mezi tři tyče.

Burnley je po pěti kolech předposlední, Arsenalu patří dvanáctá příčka.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 3:0

18.09.2021 16:00

Góly: 43. Sadio Mané, 78. Mohamed Salah, 89. Naby Keïta

Vítězstvím domácího týmu 3:0 skončil zápas pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Crystal Palace. O branky se podělili Sadio Mané, Mohamed Salah a Naby Keita.

Hned na úvod měla velké nepříjemnosti domácí obrana. Gallagher vracel Tsimikasem odkopnutý míč zpátky do ohně k Zahovi. Alisson si moc nerozuměl se spoluhráči a s obtížemi vyrazil míč do tyče.

Tsimikasovi se v sedmnácté minutě nabídl Mané, který kvalitně odcentroval na zadní tyč. Henderson tam o sobě dal vědět ranou z voleje, kterou zkušený Španěl v brance Crystal Palace vyrazil.

Bylo až neuvěřitelné, co v 39. minutě spálil Jota. Po rychlém ťukesu mezi Maném a Salahem a centru zprava hlavičkoval Alcantara na střed brány. Guaita vyrazil balon na portugalského útočníka a ten z bezprostřední blízkosti zakončil nad břevno.

V závěru první půle už však Reds svůj vytrvalý tlak zúročili ve vedoucí gól. Adresátem Tsimikasova rohu byl volný Salah, jehož hlavičku Guaita vytěsnil skokem k levé tyči. Vyražený míč si ale našel Sadio Mané a zblízka nenapodobil pár minut staré selhání spoluhráče Joty.

Keita v 68. minutě napřáhl zhruba z třiadvaceti metrů. Guaita nečekaně svižný projektil jenom vyrazil, ovšem z úhlu dorážející Salah ho trefil do hrudníku.

I druhou branky vstřelili domácí z rohového kopu. Za centrem se dral van Dijk, jenž si překážel s Maném. Paradoxně to bylo pro celou akci výhodné, míč se odrazil k zadní tyči a tam z pohotové dorážky zvýšil na 2:0 Mohamed Salah.

Definitivní potvrzení tříbodového zisku Liverpool učinil minutu před koncem. Jonesův sražený pokus skončil dalším rohem. Salahův centr Guaita vyboxoval do míst, odkud levačkou předvedl famózní volej Naby Keita a Guaita už plachtil vzduchem zbytečně.

Liverpoolští se díky vítězství posunuli na prozatímní první místo, Crystal Palace je čtrnácté.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 0:0

18.09.2021 16:00

Góly: -

Překvapivým výsledkem skončil zápas pátého kola Premier League mezi Manchesterem City a Southamptonem. Favorizování domácí totiž jen remizovali 0:0, ačkoliv měli po většinu duelu územní převahu.

Souhru Fernandinha a Sterlinga v osmnácté minutě druhý jmenovaný vylepšil ještě přihrávkou na nabíhajícího Ikaye Gündogana. Německému reprezentantovi chyběl jen kousek k možnosti zakončení.

O tři minuty později signalizovaný faul na Sterlinga pokračoval ještě akcí, ve které čekal na zadní tyči úplně volný Gündogan. Raheem Sterling mu předložil balón jako na zlatém podnose, ovšem Gündogan jen přestřelil.

A za chvíli další šance City. Dnes velmi aktivní Grealish hledal ve vápně Gabriela Jesuse. Ten by zakončoval do prázdné brány. To by ale nesměl výborně zasáhnout stoper Saints Jan Bednarek.

Po půl hodině hry to byl opět Sterling. Po rychlé kličce mířil do šestnáctky a předložil míč na zadní tyč mířícímu Silvovi. Jen o chlup byl jeho pas zastaven.

Před koncem prvního poločasu měl Gabriel Jesus na hlavě vedení. Zcela osamoceného ho našel parádním centrem Fernandinho. Brazilec mířil vedle.

V 61. minutě se hosté radovali po faulu Kylea Walkera z pokutového kopu. Zákrok anglického obránce na Adama Armstronga ještě zkoumal videorozhodčí. Hlavní sudí Mass si nakonec šel celou situaci sám prohlédnout a penaltu zrušil.

Citizens se nakonec přece jen podařilo dostat míč do branky. Radost domácí však v nastaveném čase zkazilo postavení mimo hru. Hlavičku Phila Fodena dorážel v ofsajdu postavený Sterling.

Duel tak skončil bezbrankovou remízou. City jsou po pěti utkáních třetí, Saints patří patnácté místo.

Více informací k zápasu

Norwich City - Watford FC 1:3

18.09.2021 16:00

Góly: 35. Teemu Pukki - 17. Emmanuel Dennis, 63. Ismaïla Sarr, 82. Ismaïla Sarr

Výhrou hostí 3:1 skončilo utkání Norwiche City s Watfordem. Jedinou branku domácích si připsal Pukki, za Hornets se trefili Dennis a dvakrát Sarr.

V sedmnácté minutě naběhl na centr Kika Femeníi na malém vápně Emmanuel Dennis a prudkou gólovou hlavičku o zem slaví parádním dvojitým přemetem. Obrana Canaries byla v přesile, ale jen stínovala.

Zničehonic ve 35. minutě doposud neškodní domácí udeřili. Normann poslal ze středu pole geniální padáček za nepozornou obranu, kam si naběhl Teemu Pukki. Finský ostrostřelec samostatný nájezd bezpečně proměnil a vyrovnal.

Ismaila Sarr dostal pár minut po vyrovnávací brance přesnou přihrávku do běhu od Femeníi, obhodil si obránce a střelou po zemi přinutil ke skoku domácího brankáře Krula. Po chvíli si na druhé straně Pukki naběhl na zpětnou přihrávku Joshui Sargenta a nikým neobtěžován pálí z ideální pozice na tribunu.

Z rychlého brejku šli v 63. minutě hosté podruhé do vedení a znovu si zelenožlutí nepohlídali v přesile osamoceného protihráče. Ngakia vysunul kolmicí Kinga a jeho zpětnou přihrávku sklepl z malého vápna do sítě Ismaila Sarr.

Milot Rašica zakončil čtvrt hodině před koncem parádní kombinaci Norwiche na jeden dotek prudkou ránou přes obránce, kterou Foster s námahou vytěsnil do strany. To byla největší šance Canaries ve druhém poločase.

Původně signalizovaný ofsajd nakonec v 81. minutě odvolal videorozhodčí, a tak se mohlo hostům ulevit. King přebíral Cleverleyho přihrávku na ofsajdové hraně, ne však za ni. Jeho střelu vyrazil Krul nohama a z dorážky ho překonal Ismaila Sarr.

Watford v tabulce opanuje jedenácté místo, Norwich je bez bodu poslední.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brentford FC 0:2

18.09.2021 13:30

Góly: 28. Ivan Toney (pen.), 34. Bryan Mbeumo

Fotbalisté Brentfordu FC zvítězili nad trápícím se Wolverhamptonem Wanderers 2:0 a pokračují tak v úspěšném vstupu do Premier League. Pro "Vlky" je porážka skutečnou potupou, neboť od 65. minuty měli výhodu jednoho hráče navíc. Brentford se vyšplhal na 9. místo v tabulce. Naopak Wolves klesli na 14. příčku.

Brentford zatím splňuje předsezónní predikce, že se jej nebude týkat boj o záchranu, přestože je v Premier League naprostý nováček. Loni třetí tým Championship se vydal cestou datových analýz a statistik, na jejichž základě buduje svůj tým i celou herní koncepci. A jeho strategie mu hned v prvním zápase přinesla ovoce v podobě triumfu nad bývalým gigantem Arsenalem. Nadšení hráči domácího Brentfordu neměli s matnými Gunners slitování a pod vedením oblíbeného trenéra Thomase Franka urvali výhru 2:0. V dalších zápasech si "Včely" připsaly dvě remízy a prohru s Brightonem.

Domácí "Vlci" se naopak na úvod sezóny trápí a po odchodu úspěšného trenéra Nuna Espírita Santa do Tottenhamu hledají svou novou tvář pod vedením portugalského kouče Bruna Lageho. Ten si ještě na nový tým, do nějž se po dlouhém zranění vrátil mexický snajpr Jiménez, zvyká. Důkazem byla dosavadní bilance tří proher a jediného vítězství v dosavadním průběhu ročníku. A Brentford této špatné formy beze zbytku využil.

Již v 8. minutě skóroval útočník "Včel" Ivan Toney, zcela nehlídaný ve vápně. Pro ofsajd ale gól neplatil. Ve 26. minutě se už obávaný snajpr radoval. Obránce "Vlků" Março složil Toneyho ve vápně jako Krpálek své soky v judu a následovala jasná penalta, kterou Toney s přehledem proměnil.

Toney řádil dál a ve 29. minutě opět dopravil míč do sítě. Po přezkoumání VARem se však ukázalo, že si pomohl rukou a trefa tak samozřejmě nebyla uznána. Ve 32. minutě se konečně do větší šance dostali i domácí. Traoré, tradičně pomazaný dětským olejem, ale s přispěním teče trefil pouze tyč.

A oblíbené "nedáš, dostaneš" zafungovalo, protože na druhé straně se o dvě minuty později trefil po přihrávce Toneyho útočník Mbeumo. Stejný hráč měl velkou šanci hned z kraje druhé půle po chybě v domácí rozehrávce ale branku minul.

Pětiminutovku hrůzy poté Brentfordu připravil jeho vlastní hráč Baptiste, který se během této doby nechal vyloučit po dvou jasných žlutých kartách a v 65. minutě šel pod sprchy. Kdo ale čekal příval šancí "Vlků" na srovnání, byl zklamán.

Wolves si pořádnou příležitost vytvořili až v 87. minutě, kdy po krásném centru snaživého Traorého hlavičkoval těsně mimo Jiménez. O tři minuty později mohl Brentford svůj náskok navýšit, ale Mbeumo jen orazítkoval tyč a tím utkání skončilo.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leeds United 1:1

17.09.2021 21:00

Góly: 44. Allan Saint-Maximin - 13. Raphinha

Leeds šel v Newcastlu brzy do vedení, ještě v prvním poločase však o náskok přišel a nakonec veze ze severu Anglie jen bod. O góly se postarali Raphinha a Allan Saint-Maximin.

Raphinha se mezi střelce mohl zapsat již ve 12. minutě, kdy se natahoval po přihrávce od Rodriga, to jej ale brankář Newcastlu Darlow ještě vychytal. Nedlouho poté už se ale jen marně natahoval po centru z pravé strany, který šikovně pustil na zadní tyč stínující Rodrigo.

Další nebezpečí vyvolal Raphinha v 19. minutě, kdy z úhlu znovu prověřil Darlowa. Na druhé straně se z protiakce neprosadil Almirón, domácí se nicméně postupem času rovněž dostávali do hry a akce se střídaly na obou koncích hřiště. Ve 24. minutě ztroskotal Joelinton v tutovce na gólmanovi Leedsu Meslierovi, hosté kontrovali zakončením Phillipse, které proletělo jen těsně vedle tyče.

Vyrovnání se Straky dočkaly ještě do přestávky. Ritchie ve 35. minutě ještě trefil tyč, za dalších devět minut se ale Saint-Maximin úspěšně prodribloval pokutovým územím a střelou po zemi překonal Mesliera. Leeds si vedení mohl ještě v nastavení první půle vzít zpět, jenže Raphinha po protiútoku prováhal ideální moment na zakončení a trefil jen protihráče před sebou, Firpo pak z dorážky trestuhodně minul svatyni.

Druhý poločas nabídl podstatně méně zajímavou podívanou. Za zmínku stojí snad jen nešikovná hlavička Lascellese na vlastní bránu, kterou musel vytáhnout Darlow. Ve zbývajících minutách se obě mužstva předháněla v ragbyových kopech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC541012:113
 Liverpool FC541012:113
3.Manchester United541013:413
4.Brighton & Hove Albion54017:412
5.Manchester City531111:110
6.Everton FC531110:710
7.Tottenham Hotspur53023:69
8.West Ham United522111:78
9.Brentford FC52215:28
10.Aston Villa52128:77
11.Watford FC52036:86
12.Leicester City52035:86
13.Arsenal FC52032:96
14.Crystal Palace51225:85
15.Southampton FC50414:64
16.Wolverhampton Wanderers51042:53
17.Leeds United50325:123
18.Newcastle United50236:132
19.Burnley FC50143:91
20.Norwich City50052:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (802)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele