Premier League - souhrn 5. kola: Chelsea si v malém derby vyšlápla na Tottenham

17.09.2021, 22:57, aktualizováno 19.09.2021, 19:27
Komentáře a souhrny
Thiago Silva (© AFP)
Chelsea se v první půli trápila, po pauze však Tottenham třemi trefami semlela. West Ham pohrdl penaltou v nastavení a prohrál s Manchesterem United. Brighton přemohl Leicester. Liverpool si hladce poradil s Crystal Palace, Arsenal vyhrál v Burnley. Naopak zakopl Manchester City, který doma nedal gól Southamptonu. Wolverhampton se nadále trápí, když nevyužil dlouhou přesilovku proti Brentfordu. Newcastle a Leeds zůstávají bez výhry...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 0:3

19.09.2021 17:30

Góly: 49. Thiago Silva, 57. N'Golo Kanté, 90+2. Antonio Rüdiger

Až překvapivě jednoznačně dopadl poslední duel pátého kola Premier League, kdy Tottenham hostil Chelsea. Blues totiž po brankách Silvy, Kantého a Rüdigera vyhráli 3:0 a spolu s Liverpoolem a Manchesterem United opanují tabulku.

Hosté ve 26. minutě konečně zakončili. Po rozehrání z autu se míč dostal k Christensenovi, tomu pak ještě narazil Lukaku, technická rána pak ale prolétla vedle Llorisovy brány.

Ve 33. minutě byli Spurs blízko vedoucí brance. Lo Celso mohl i sám zakončovat, ale rozhodl se přihrát do uličky na Sona. Ten ve střetu s Kepou neuspěl, gólman šel obětavě do souboje a míč zastavil.

Hned v úvodu druhé půle zahrozili hosté, když si zleva naběhl Alonso a vystřelil z voleje. Lloris musel jeho dělovku vyrazit na roh.

Dvě minuty nato už se gólu dočkali. Alonso poslal do vápna skvělý centr, na ten si naběhl Thiago Silva, přeskočil hned dva bránící hráče Tottenhamu a hlavou uklidil míč k tyči. Lloris se natahoval, seč jen mohl, ale nedosáhl.

Chelsea se dostala do ráže, protože hned v 53. minutě měla další šanci. Po rychlém přechodu do útoku centroval Havertz, z pravé strany pak přišlo sklepnutí na střed, Alonso ale trefil na brankové čáře stojícího Diera.

Chelsea vybojovala v 57. minutě kousek od vápna soupeře míč, ten doputoval na střed k volnému N'Golu Kantému, jehož střelu srazil domácí Eric Dier do protipohybu gólmana Llorise a ta se od tyče odrazila za brankovou čáru.

Po rohu si na vysoký míč vyskočil po pětasedmdesáti minutách hry Silva a nebyl daleko od svého dnes druhého úspěchu. Lloris na brankové čáře vytáhl perfektní reflex a zabránil třetímu gólu za svými zády.

O šest minut později nastal obrovský závar v pokutovém území Tottenhamu, ke střelám se cpali snad všichni ofenzivní hráči Chelsea, Lloris a jeho obránci měli plné ruce práce.

Čtyři minuty před koncem z levé strany odcentroval Rüdiger, našel Lukakua, který se odpoutal od Diera, hlavičkoval však přesně doprostřed branky, kde stál Lloris.

V 92. minutě Chelsea definitivně uhodila kladivem na hřebíček. S chutí hrající Blues rozehráli roh, centr sice skončil na opačné straně, tam si však Werner všiml nabízejícího se Antonia Rüdigera a ten střelou po zemi uklidil míč za Llorise.

Chelsea je po dnešním výkonu na prvním místě s 13 body, Tottenhamu patří sedmá příčka s devíti body.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 2:1

19.09.2021 15:00

Góly: 35. Neal Maupay (pen.), 50. Danny Welbeck - 61. Jamie Vardy

Překvapení přinesl duel pátého kola Premier League mezi Brightonem a Leicesterem City. Za domácí se z penalty trefil Maupay a Welbeck, za Lišky snižoval Vardy.

Maupay ve dvacáté minutě nepřevzal přihrávku Cucurelly. Veltman opětovně získal balon pro Marche, jehož střelu Schmeichel nohou vyrazil.

Ve 33. minutě se Duffy vyšplhal vysoko do vzduchu pro centr Leandra Trossarda. Hlavou zasáhl ruku Vestergaarda, kterou měl padající obránce nad úrovní hlavy. Sudí odpískal pokutový kop. Toho se ujal Neal Maupay a nekompromisně míč poslal k levé tyčce, zatím co Schmeichel zamířil na druhou stranu.

V 50. minutě domácí zvýšili ze standardní situace na 2:0. Půlku úspěchu způsobil skvělý centr z pravého konce hřiště od Trossarda. U bližší tyče si udělal prostor na hlavičku Danny Welbeck a překonáním Schmeichela dal svůj první gól v sezóně.

Lišky zkrouhly své manko na polovinu po hodině hry. Söyüncü roztáhl hru doprava, kde si Ricardo Pereira narazil s Lookmanem. Od krajního beka pak dostal míč Tielemans, jenž z jedničky odcentroval metr před bránu a tam už to měl Jamie Vardy docela jednoduché.

O pár minut později Lookman vytloukl Lallanovy bloky. Nařízený roh obstaral Bertrand, jehož centr propadl k noze Ademoly Lookmana a ten pravačkou zakončil do protipohybu Sáncheze. Radost Leicesteru však přerušil zvednutý praporek. VAR byl podruhé v zápase proti svěřencům nespokojeného trenéra Rodgerse. Při zakončení Lookmana skutečně byl jeden z útočících hráčů v ofsajdu a bránil ve výhledu Sánchezovi.

Leicester v poslední desetiminutovce zvýšil obrátky. Po sérii soubojů Lookman před šestnáctkou posouval míč doleva. Barnes pálil z jedné a Sánchez měl co dělat, aby tečovaný projektil vyškrábl mimo tři tyče. V 86. minutě už to byla opravdu velká smůla pro Leicester, který podruhé přišel o vstřelený gól z rohového kopu. Znovu za to mohl Barnes, který se těsně před přesnou hlavičkou Ndidiho v ofsajdovém postavení přetlačoval s brankářem Sánchezem. Brighton se po vítězství posunul na třetí místo, Leicester je dvanáctý.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 1:2

19.09.2021 15:00

Góly: 30. Saïd Benrahma - 35. Cristiano Ronaldo, 89. Jesse Lingard

Napínavý závěr přineslo utkání pátého kola Premier League mezi West Hamem United a Manchesterem United. Kladiváře poslal do vedení Benrahma, za chvíli však srovnal Ronaldo. Rudí ďáblové šli do vedení v 89. minutě zásluhou Lingarda, v šesté nastavené minutě pak penaltu neproměnil domácí Noble.

Ve 28. minutě centrovaný míč propadl ve vápně k Fernandesovi, ten ihned pálil, ale jeho pokus pouze orazítkoval tyčku.

Domácí se však dvě minuty na to ujali vedení. Said Benrahma dostal míč na osu hřiště a zkusil zakončit technickou střelou. Jeho pokus však nešťastně tečoval do protipohybu brankáře Varane, kterému mohl být připsán vlastní gól.

Trvalo to však jen pět minut a bylo vyrovnáno. Cristiano Ronaldo si naběhl za obranu soupeře, dostal tam milimetrový centr od Fernandese a nadvakrát překonal brankáře Fabiańskiho, který mu jeho první střelu vyrazil přímo do cesty.

Ronaldo mohl po přestávce otočit vývoj zápasu, když dostal od Fernandese přihrávku do vápna, nebyl nikým hlídaný a vypálil, Fabiański jej ale fantastickým zákrokem vychytal.

V 62. minutě Benrahma pálil zpoza vápna a svojí obrovskou ranou orazítkoval obličej McTominaye, který zůstal ležet otřesený na zemi. Hlavní rozhodčí musel přerušit hru.

Maguire deset minut před koncem čistě odstavil Součka a odhlavičkoval míč za vápno, kde si jej přebral Fornals a vypálil, ale úplně vedle.

V Lize Mistrů Jesse Lingard Manchesteru zápas prohrál, v 89. minutě zápasu s West hamem jej však naopak přiblížil k vítězství. Anglický záložník dostal míč do vápna, obhodil si svého strážce a vymetl šibenici Fabiańskiho branky.

O dvě minuty později Zouma skluzem srazil Ronalda k zemi, ale ani teď Atkinson neodpískal pokutový kop. Ten se však pískal na druhé straně o malou chvíli poté. Luke Shaw totiž ve vápně zahrál rukou. Domácí ještě před samotnou penaltou poslali do hry Marka Noblea, který se jí ujal a zklamal. David de Gea vystihl směr, skočil k levé tyči a balon vyrazil pryč od své svatyně. United díky němu získali tři body.

Rudí ďáblové se díky zisku tří bodů dotáhli na první třináctibodový Liverpool, West Ham zůstává na osmí příčce se ztrátou pěti bodů na čelo.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 3:0

18.09.2021 18:30

Góly: 66. Matthew Cash, 69. Lucas Digne (vl.), 75. Leon Bailey

Cenné tři body si v pátém kole Premier League připsali fotbalisté Aston Villy. Ti na svém stadionu porazili 3:0 Everton. O vítězství domácích rozhodli Cash a Bailey, vlastní branku si dal Digne.

V sedmé minutě po centru na malé vápno hlavičkoval Mings a Begović měl co dělat, aby na brankové čáře míč vyrazil. Poté ještě následovalo několik vzdušných soubojů a skončilo to dalším rohem.

Po půl hodině ne úplně pohledného fotbalu se začalo blýskat na lepší časy. Po zisku míče a přihrávce za vápno se ke střele dostal McGinn, jeho technický pokus šel mimo.

Za chvíli přišla po dlouhém pasu k vápnu Evertonu jedna zblokovaná střela, ta druhá v podání Cashe už prošla, ale skončila těsně vedle.

V 65. minutě se do šance dostali Toffees. Zprava potáhl Townsend, rozhodl se nezakončit ale přihrát na levou stranu, kde byl volný Gray, jenže jeho technická rána prolétla těsně vedle.

Branka však poté padla na druhé straně. Aston Villa předvedla útok pravým křídlem, rychle se dostala k šestnáctce, kde Luiz přiklepl na Matthewa Cashe a ten tvrdou ranou překonal Begoviće.

Dlouho se hrálo bez gólu, poté však padly dva po sobě a z obou se radovali Villans. Rohový kop chtěl odvrátit Lucas Digne, jenže jeho líznutí hlavou překonalo vlastního gólmana. Begović máchl do prázdna a míč skončil v bráně.

V 75. minutě bylo téměř rozhodnuto. Po autovém vhazování na vlastní polovině přišla dlouhá přihrávka na rozběhnutého Leona Baileyho, ten zasprintoval po levé straně a ve vápně vyslal nechytatelnou dělovku, která napnula síť za Begovićem.

Hosté už se v závěru k žádnému tlaku nezmohli, a tak zůstaly všechny tři body ve Villa Parku.

Aston Villa se díky výhře posunula se sedmi body na desátou příčku, Everton je s deseti body šestý.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 0:1

18.09.2021 16:00

Góly: 30. Martin Ødegaard

I v pátém kole Premier League zvítězil Arsenal v poměru 1:0, tentokrát s Burnley. Pro domácí šlo o poměrně smolnou prohru, kterou v prvním poločase zařídil norský záložník Martin Ödegaard.

Domácí měli solidní šanci ve čtrnácté minutě. Barnes si naskočil na nadýchaný centr, ale jeho hlavička skončila mimo branku.

Po půl hodině hry fauloval pár metrů za pokutovým územím za žlutou kartu Westwood a muselo ho to pořádně mrzet. Standardní situaci si na sebe vzal Martin Ödegaard a trefil se přesně do horního růžku. Svou parádní trefou rozhodl zápas.

Z kraje druhého poločasu si domácí vytvořili poměrně slušný tlak, který vyvrcholil v 51. minutě. Gudmundsson se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, vypálil, ale jeho projektil byl zblokován jedním z obránců. Následně pálil ještě Barnes, ale ani on neprostřelil hromadu těl před brankou Arsenalu.

Naději na vyrovnání dostalo Burnley v 68. minutě. Matěj Vydra upadl po kontaktu s brankářem Ramsdalem v pokutovém území, jenže celou situaci po odpískání ještě řešil videorozhodčí, který penaltu nakonec zrušil.

Burnley se v závěru nedařilo dostat blíže k brance hostí, kteří kombinovali daleko od své svatyně. Přesto se v nastavení dostal domácí celek ke dvěma hlavičkám ze zajímavých pozic. Jak Vydra, tak Rodriguez však nemířili mezi tři tyče.

Burnley je po pěti kolech předposlední, Arsenalu patří dvanáctá příčka.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 3:0

18.09.2021 16:00

Góly: 43. Sadio Mané, 78. Mohamed Salah, 89. Naby Keïta

Vítězstvím domácího týmu 3:0 skončil zápas pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Crystal Palace. O branky se podělili Sadio Mané, Mohamed Salah a Naby Keita.

Hned na úvod měla velké nepříjemnosti domácí obrana. Gallagher vracel Tsimikasem odkopnutý míč zpátky do ohně k Zahovi. Alisson si moc nerozuměl se spoluhráči a s obtížemi vyrazil míč do tyče.

Tsimikasovi se v sedmnácté minutě nabídl Mané, který kvalitně odcentroval na zadní tyč. Henderson tam o sobě dal vědět ranou z voleje, kterou zkušený Španěl v brance Crystal Palace vyrazil.

Bylo až neuvěřitelné, co v 39. minutě spálil Jota. Po rychlém ťukesu mezi Maném a Salahem a centru zprava hlavičkoval Alcantara na střed brány. Guaita vyrazil balon na portugalského útočníka a ten z bezprostřední blízkosti zakončil nad břevno.

V závěru první půle už však Reds svůj vytrvalý tlak zúročili ve vedoucí gól. Adresátem Tsimikasova rohu byl volný Salah, jehož hlavičku Guaita vytěsnil skokem k levé tyči. Vyražený míč si ale našel Sadio Mané a zblízka nenapodobil pár minut staré selhání spoluhráče Joty.

Keita v 68. minutě napřáhl zhruba z třiadvaceti metrů. Guaita nečekaně svižný projektil jenom vyrazil, ovšem z úhlu dorážející Salah ho trefil do hrudníku.

I druhou branky vstřelili domácí z rohového kopu. Za centrem se dral van Dijk, jenž si překážel s Maném. Paradoxně to bylo pro celou akci výhodné, míč se odrazil k zadní tyči a tam z pohotové dorážky zvýšil na 2:0 Mohamed Salah.

Definitivní potvrzení tříbodového zisku Liverpool učinil minutu před koncem. Jonesův sražený pokus skončil dalším rohem. Salahův centr Guaita vyboxoval do míst, odkud levačkou předvedl famózní volej Naby Keita a Guaita už plachtil vzduchem zbytečně.

Liverpoolští se díky vítězství posunuli na prozatímní první místo, Crystal Palace je čtrnácté.

Více informací k zápasu

Manchester City - Southampton FC 0:0

18.09.2021 16:00

Góly: -

Překvapivým výsledkem skončil zápas pátého kola Premier League mezi Manchesterem City a Southamptonem. Favorizování domácí totiž jen remizovali 0:0, ačkoliv měli po většinu duelu územní převahu.

Souhru Fernandinha a Sterlinga v osmnácté minutě druhý jmenovaný vylepšil ještě přihrávkou na nabíhajícího Ikaye Gündogana. Německému reprezentantovi chyběl jen kousek k možnosti zakončení.

O tři minuty později signalizovaný faul na Sterlinga pokračoval ještě akcí, ve které čekal na zadní tyči úplně volný Gündogan. Raheem Sterling mu předložil balón jako na zlatém podnose, ovšem Gündogan jen přestřelil.

A za chvíli další šance City. Dnes velmi aktivní Grealish hledal ve vápně Gabriela Jesuse. Ten by zakončoval do prázdné brány. To by ale nesměl výborně zasáhnout stoper Saints Jan Bednarek.

Po půl hodině hry to byl opět Sterling. Po rychlé kličce mířil do šestnáctky a předložil míč na zadní tyč mířícímu Silvovi. Jen o chlup byl jeho pas zastaven.

Před koncem prvního poločasu měl Gabriel Jesus na hlavě vedení. Zcela osamoceného ho našel parádním centrem Fernandinho. Brazilec mířil vedle.

V 61. minutě se hosté radovali po faulu Kylea Walkera z pokutového kopu. Zákrok anglického obránce na Adama Armstronga ještě zkoumal videorozhodčí. Hlavní sudí Mass si nakonec šel celou situaci sám prohlédnout a penaltu zrušil.

Citizens se nakonec přece jen podařilo dostat míč do branky. Radost domácí však v nastaveném čase zkazilo postavení mimo hru. Hlavičku Phila Fodena dorážel v ofsajdu postavený Sterling.

Duel tak skončil bezbrankovou remízou. City jsou po pěti utkáních třetí, Saints patří patnácté místo.

Více informací k zápasu

Norwich City - Watford FC 1:3

18.09.2021 16:00

Góly: 35. Teemu Pukki - 17. Emmanuel Dennis, 63. Ismaïla Sarr, 82. Ismaïla Sarr

Výhrou hostí 3:1 skončilo utkání Norwiche City s Watfordem. Jedinou branku domácích si připsal Pukki, za Hornets se trefili Dennis a dvakrát Sarr.

V sedmnácté minutě naběhl na centr Kika Femeníi na malém vápně Emmanuel Dennis a prudkou gólovou hlavičku o zem slaví parádním dvojitým přemetem. Obrana Canaries byla v přesile, ale jen stínovala.

Zničehonic ve 35. minutě doposud neškodní domácí udeřili. Normann poslal ze středu pole geniální padáček za nepozornou obranu, kam si naběhl Teemu Pukki. Finský ostrostřelec samostatný nájezd bezpečně proměnil a vyrovnal.

Ismaila Sarr dostal pár minut po vyrovnávací brance přesnou přihrávku do běhu od Femeníi, obhodil si obránce a střelou po zemi přinutil ke skoku domácího brankáře Krula. Po chvíli si na druhé straně Pukki naběhl na zpětnou přihrávku Joshui Sargenta a nikým neobtěžován pálí z ideální pozice na tribunu.

Z rychlého brejku šli v 63. minutě hosté podruhé do vedení a znovu si zelenožlutí nepohlídali v přesile osamoceného protihráče. Ngakia vysunul kolmicí Kinga a jeho zpětnou přihrávku sklepl z malého vápna do sítě Ismaila Sarr.

Milot Rašica zakončil čtvrt hodině před koncem parádní kombinaci Norwiche na jeden dotek prudkou ránou přes obránce, kterou Foster s námahou vytěsnil do strany. To byla největší šance Canaries ve druhém poločase.

Původně signalizovaný ofsajd nakonec v 81. minutě odvolal videorozhodčí, a tak se mohlo hostům ulevit. King přebíral Cleverleyho přihrávku na ofsajdové hraně, ne však za ni. Jeho střelu vyrazil Krul nohama a z dorážky ho překonal Ismaila Sarr.

Watford v tabulce opanuje jedenácté místo, Norwich je bez bodu poslední.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brentford FC 0:2

18.09.2021 13:30

Góly: 28. Ivan Toney (pen.), 34. Bryan Mbeumo

Fotbalisté Brentfordu FC zvítězili nad trápícím se Wolverhamptonem Wanderers 2:0 a pokračují tak v úspěšném vstupu do Premier League. Pro "Vlky" je porážka skutečnou potupou, neboť od 65. minuty měli výhodu jednoho hráče navíc. Brentford se vyšplhal na 9. místo v tabulce. Naopak Wolves klesli na 14. příčku.

Brentford zatím splňuje předsezónní predikce, že se jej nebude týkat boj o záchranu, přestože je v Premier League naprostý nováček. Loni třetí tým Championship se vydal cestou datových analýz a statistik, na jejichž základě buduje svůj tým i celou herní koncepci. A jeho strategie mu hned v prvním zápase přinesla ovoce v podobě triumfu nad bývalým gigantem Arsenalem. Nadšení hráči domácího Brentfordu neměli s matnými Gunners slitování a pod vedením oblíbeného trenéra Thomase Franka urvali výhru 2:0. V dalších zápasech si "Včely" připsaly dvě remízy a prohru s Brightonem.

Domácí "Vlci" se naopak na úvod sezóny trápí a po odchodu úspěšného trenéra Nuna Espírita Santa do Tottenhamu hledají svou novou tvář pod vedením portugalského kouče Bruna Lageho. Ten si ještě na nový tým, do nějž se po dlouhém zranění vrátil mexický snajpr Jiménez, zvyká. Důkazem byla dosavadní bilance tří proher a jediného vítězství v dosavadním průběhu ročníku. A Brentford této špatné formy beze zbytku využil.

Již v 8. minutě skóroval útočník "Včel" Ivan Toney, zcela nehlídaný ve vápně. Pro ofsajd ale gól neplatil. Ve 26. minutě se už obávaný snajpr radoval. Obránce "Vlků" Março složil Toneyho ve vápně jako Krpálek své soky v judu a následovala jasná penalta, kterou Toney s přehledem proměnil.

Toney řádil dál a ve 29. minutě opět dopravil míč do sítě. Po přezkoumání VARem se však ukázalo, že si pomohl rukou a trefa tak samozřejmě nebyla uznána. Ve 32. minutě se konečně do větší šance dostali i domácí. Traoré, tradičně pomazaný dětským olejem, ale s přispěním teče trefil pouze tyč.

A oblíbené "nedáš, dostaneš" zafungovalo, protože na druhé straně se o dvě minuty později trefil po přihrávce Toneyho útočník Mbeumo. Stejný hráč měl velkou šanci hned z kraje druhé půle po chybě v domácí rozehrávce ale branku minul.

Pětiminutovku hrůzy poté Brentfordu připravil jeho vlastní hráč Baptiste, který se během této doby nechal vyloučit po dvou jasných žlutých kartách a v 65. minutě šel pod sprchy. Kdo ale čekal příval šancí "Vlků" na srovnání, byl zklamán.

Wolves si pořádnou příležitost vytvořili až v 87. minutě, kdy po krásném centru snaživého Traorého hlavičkoval těsně mimo Jiménez. O tři minuty později mohl Brentford svůj náskok navýšit, ale Mbeumo jen orazítkoval tyč a tím utkání skončilo.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leeds United 1:1

17.09.2021 21:00

Góly: 44. Allan Saint-Maximin - 13. Raphinha

Leeds šel v Newcastlu brzy do vedení, ještě v prvním poločase však o náskok přišel a nakonec veze ze severu Anglie jen bod. O góly se postarali Raphinha a Allan Saint-Maximin.

Raphinha se mezi střelce mohl zapsat již ve 12. minutě, kdy se natahoval po přihrávce od Rodriga, to jej ale brankář Newcastlu Darlow ještě vychytal. Nedlouho poté už se ale jen marně natahoval po centru z pravé strany, který šikovně pustil na zadní tyč stínující Rodrigo.

Další nebezpečí vyvolal Raphinha v 19. minutě, kdy z úhlu znovu prověřil Darlowa. Na druhé straně se z protiakce neprosadil Almirón, domácí se nicméně postupem času rovněž dostávali do hry a akce se střídaly na obou koncích hřiště. Ve 24. minutě ztroskotal Joelinton v tutovce na gólmanovi Leedsu Meslierovi, hosté kontrovali zakončením Phillipse, které proletělo jen těsně vedle tyče.

Vyrovnání se Straky dočkaly ještě do přestávky. Ritchie ve 35. minutě ještě trefil tyč, za dalších devět minut se ale Saint-Maximin úspěšně prodribloval pokutovým územím a střelou po zemi překonal Mesliera. Leeds si vedení mohl ještě v nastavení první půle vzít zpět, jenže Raphinha po protiútoku prováhal ideální moment na zakončení a trefil jen protihráče před sebou, Firpo pak z dorážky trestuhodně minul svatyni.

Druhý poločas nabídl podstatně méně zajímavou podívanou. Za zmínku stojí snad jen nešikovná hlavička Lascellese na vlastní bránu, kterou musel vytáhnout Darlow. Ve zbývajících minutách se obě mužstva předháněla v ragbyových kopech.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC541012:113
 Liverpool FC541012:113
3.Manchester United541013:413
4.Brighton & Hove Albion54017:412
5.Manchester City531111:110
6.Everton FC531110:710
7.Tottenham Hotspur53023:69
8.West Ham United522111:78
9.Brentford FC52215:28
10.Aston Villa52128:77
11.Watford FC52036:86
12.Leicester City52035:86
13.Arsenal FC52032:96
14.Crystal Palace51225:85
15.Southampton FC50414:64
16.Wolverhampton Wanderers51042:53
17.Leeds United50325:123
18.Newcastle United50236:132
19.Burnley FC50143:91
20.Norwich City50052:140

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (802)

Přidat komentář
Taiger

1. pro zrzky

Reagovat
Gunner14

Znám zrzku 24 let, fandí Arsenalu a je z Jižní Moravy, nechceš dohodit?

Reagovat
Taiger

Již taken, ale dík

Reagovat
Rock

S radostí si jí vezmu na víkend jestli z ní pak nebude fanynka UNITED, tak daruji své levé varle a pravé ti pošlu kurýrem jako dárek

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu nebo West Hamu?

Reagovat
PP

již 13 let a tři děti s ní.. A stále vypadá skvěle.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
herbage

8 let a 2 děti

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Trand

8 let a 0 dětí

Reagovat
smazaný uživatel

0 let, 0 deti, milion dluhu

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
PH8

10 let a 0 dětí

Reagovat
herbage

to už není náhoda. Zřejmě v každém z nás dříme trochu Arséna Wengera a spočítali jsme si ekonomické přínosy, kolik se ročně ušetří za barvení vlasů

Reagovat
Swarley

náhoda to není, vaše poslední vyhrané velké trofeje už jsou taky pěkně rezavé

Reagovat
herbage

FA Cup je relativně čerstvoučký, ještě máme v kádru pamětníky A jestli to není velká trofej, tak poslední titul MU už je taky slušně zapadaný prachem

Reagovat
Swarley

však Phil legend Jones taky pamatuje titul .....

Reagovat
Nebelung

Ten je taky slušně zapadaný prachem.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
herbage

vzdal jsi to s Čvančarkou?

Reagovat
Cobra

Reagovat
pingla

saint maximin opět famózní, hotový hráč pro TOP6

Reagovat
misomy6

jedoznačne o level inde ako zvyšný hráči oboch tímov …. Z top 6 by by ho mohol skúsiť Klopp…Saint-Maximin v Liverpoole by bol za hviezdu

Reagovat
pingla

to vůbec, do MU bych ho bral všema deseti... i místo Sancha jsem ho chtěl před už sezónou

Reagovat
O.Giroud

Ja by som bral aj Raphinhu. U Sainta mam po kazdom zakroku pocit, ze uz dohral.

Reagovat
Coniglio

Meslier - štandardne parádny. oproti minulej sezóne zlepšil hru nohami. Chlapec rastie každým zápasom a vyzerá že aj mentálne je veľmi vyrovnaný a stabilný. Budúca jednotka francúzskej reprezentácie

Dallas - na pravom veku neviditeľný. Je ho hrozna škoda keď musí lepiť diery kde treba kvôli zraneniam. Hráč uplynulej sezóny proste musí hrať na pozícii ktorá mu najviac vyhovuje a zaskakovať musia iný (Shackleton by to na pravo v pohode zvládol)

Ayling - nastúpil na pravom stopéri a paradoxne sa mu práve tam vrátila odvaha a drzosť vymyslieť niečo dopredu. Potiahol loptu keď trebalo, neposral snáď ani jeden pas a smerom dozadu mal snáď 3 úplne zásadné zákroky. Bezchybný výkon.

Cooper - jediny zdravý stopér. S.Maximin z neho v prvom polčase robil školáka. Očividne dosluhuje a treba nutné hľadať náhradu. Jeho ďalšie kroky povedú do championship.

Firpo - štandardne príšerný. Vzorka zápasov ktorú odohral zatiaľ ma zatiaľ nepresvedčila ani o tom, že ho pred podpisom vôbec videl nejaký skaut. Vyzerá ako úplný opak beka ktorého bielsa potrebuje. S loptou je pomalý, dozadu noluvy a ani technicky nevyzerá dobre. Stále si zvyká na systém ale nevyzerá to dobre

Phillips - kiež by sme ich mali 10. Frajer ktorého bude problém po sezóne udržať.

Klich - začal dobre ale v priebehu zápasu odpadol. Bohužiaľ si nevie udržať formu keď sa do nej dostane. Technicky je ok ale pozične vyzeral stratený. V nasledujúcom zápase očakávam že si zase sadne.

Rodrigo - prvý výkon sezóny hodný najdrahšej posily tímovej histórie. Prehľad má skvelý a prihrať vie ako Pirlo. Po prvý krát ma presvedčil o tom, že by to snáď na tej pre neho netypickej ACM pozícii mohol zvládnuť

James - narozdiel od väčšiny Leeds fans si myslím že jeho debut bol úplne v pohode. Oproti Harrisonovi ktorý vypadol kvôli korone a ktorému začiatok do sezóny zatiaľ vôbec nevychádza, Dan vôbec nebol downgrade. Práve kvôli nemu sa ľavé krídlo konečne rozhýbalo, pýtal si loptu a dostal sa do zaujímavých situácií. Osobne dúfam že dostane šancu aj proti Západným Šunkám lebo fakt oživil hru a bol by som zvedavý či si vie udržať entuziazmus aj na dlhšie než 60 minút.

Raphinha - Bielsa ho využíva veľmi zaujímavo, keď Raph zakaždým v defenzívnej fáze zápasu je jediným hráčom Leeds ktorí ostáva vpredu (napravo a široko na hranici posledného hráča súpera) a každá vybojovaná lopta v obrane smeruje okamžite dopredu na neho. Dokonca aj Bamford sa často v defenzíve presúva medzi súperov a bráni. Túto stratégiu skúsili už v zápase proti LUFC a miestami tím úplne odstavili Robertsona ktorý nemohol podporovať útok a musel ostávať s Raphinhom. Keď si na to hráči zvyknú, bude to obrovská zbraň do protiútokov.

Bamford - Do zápasu šiel s narazeným členkom a bolo vidieť ako ho rozbeháva. Dostal sa do jednej šance za celý zápas. Jednoznačne potrebuje zlepšiť prvý dotyk lebo boli chvíle keď od neho lopta odskakovala ako od stromu. Inak ale dobre otváral v predu priestor pre Rodriga a Raphinu (čiastočne aj pre Jamesa) takže v jeho hre je toho omnoho viac než strieľať góly. Bohužiaľ práve proti ubohému Newcastlu by sa jeden navyše zišiel.

T.Roberts - stráca aj svojich najvernejších obhajcov. Nemá na to byť prvou voľbou z lavičky (ani z lavičky ktorá má vekový priemer 19 rokov) Jeho strop je championship. V zápase jeho centry končili na prvom obrancovi alebo lietali úplne do riti. Shackleton je do zápasu určite lepšia voľba

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Derby požádalo EFL o administraci kvůli finančním problémům a přijde o 12 bodů a budou mít zákaz přestupů... Chudák Wazza, nemá to tam jednoduché

Reagovat
thewall

Ta administrace zní divně.

Snad to chápu správně, že v "našich" pojmech jde o vstup do insolvence. Bude jmenován insolvenční správce, který bude klub řídit a hledat kupce. Majitel prakticky přichází o klub a věřitelé (v tom zaměstnanci, hráči, trenér) se modlí za to, aby uviděli alespoň něco ze svých pohledávek.

Klub asi míří o soutěž níže.

Reagovat
Coniglio

Google translate, no

Reagovat
Mato178178

okey zapas som nevidel ale druhy polcas na strely 4:5 na branu 0:0 pre brentford a to dostali cervenu asi pol hodinu pred koncom. a teraz si to porovnajme s manchesterom proti bernu

Reagovat
Jason_

OT

ahojte stream maniaci kde by som mohol sledovať ligu majstrov v ženskej hádzanej ? DIK

Reagovat
smazaný uživatel

To niekde dávajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene, ale CP nám miestami dosť zatapal, ale VVD, Konate (po slabšom úvode) a hlavne Alisson nás zachraňovali, vyložene sklamal len Jota.

Už sa teším na zostavu v utorok a mám radosť z rekordmana Sadia . Na to, že hrá dosť nevyrovnane a robí pičoviny, tak už má 3 góly

Reagovat
diastan

kvalitních 10 minut

No nic když jim nedáme 7-10b náskok bude to nuda

Reagovat
avicii

A ľudia boli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

nevím koukal jsem na fotbal ...teda aspoň těch pár minut

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

Nebolo to bez chýb v obrane, ale hrala úplne nová kombinácia obrancov a nakoniec čisté konto, Konate tiež nie bez chyb ale dokáže ich napraviť, snaží sa súboje ustáť a nejde hneď do sklzu.. Jota bol dnes trosku mimo ale pohoda inak..

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/haseeb1986/status/1439250804175740931

Moss. Jak tohle muze otocit jako ze to nebyla penalta? Vsak Walker do nej vleti jak kokot, vubec se nedotkne mice (= v drzeni mice je hrac Sotonu) a video to posveti?

Pep krasne nasere fans a pak jeste neporazi doma Soton, krasa.

Reagovat
LokoLFC

Moss je kokot, to vi vsichni. I v Anglii je pomalu kvalitnich rozhodcich a VAR je tam absolutne k hovnu, jen na offsidy...

Reagovat
Salfovic

A to ještě na milimetrové, tedy dost možná neexistující.

Reagovat
Salfovic

Natáčet TV mobilem na výšku, to už chce fištróna

Reagovat
VersaceChain

čisté

Reagovat
BaggioRoberto

Máš pravdu. Kontakt tam byl jak nohou tak rukou, míč Walker vůbec nehrál a bylo to ve vápně. Jasná penalta.

Reagovat
diastan

Viděl jsem několik záběrů ale když půjde ironie stranou, tady záběr 4s před koncem ukazuje, že to pecka být měla no. První záběr naopak vypadá jako útočnej faul

https://juststream.live/RefitsPressurecookingTongues

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

jasny utocny faul

Reagovat
diastan

zas taký humor to nebyl, aby jsi musel krást

Reagovat
REPLIKATOR

co třepeš

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kantos

Vzdyt jedinej, kdo do nekoho vletel, byl Armstrong do Walkera. Tohle je za me utocnej faul, Armstrong padal mnohem driv nez se k nemu Walker dostal a pak mu podrazi nohu.

Co ale nechapu vubec je, jak mohl Moss dat puvodne Walkerovi cervenou + PK, vsak jestli tohle posoudil jako ze nebyla moznost hrat mic a nebyl v dosazitelny vzdalenosti, tak uz nevim.

Reagovat
PP

za mě z obou stran stejně.. Mělo se pokračovat ve hře.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

On vážně je na zemi tím skokem, že chce být před balonem a je v pádu.. Mě to faul od Walkera nepřijde, z jeho taky ne samozřejmě.

Reagovat
Busby babes

ok, vidime tam kazdej neco jineho. ja vidim, ze pada az v momente, kdy do nej Walker vleti. jinak dobiha balon, kterej by v pohode mel a sel do zakonceni nebyt toho faulu.

Reagovat
pingla

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

Tomu hráči ze Saitns ten balón až moc utekl.

Pak už to byl souboj o míč, na který moc nedosáhl.

To druhé video tady se dá pomalu posouvat a tedy faul bych nepiskl.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta už je nevyhoditelný. Trust the process.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram to uz menej ale zatial mi pripada ramsdale skvely, musim sa mu aj artetovi ospravedlnit. posobi stokrat istejsie ako leno, organizuje si to, centrov sa neboji, sympatak, v podstate ako emi.

Reagovat
Nikikrew

Norwich a Burnley nie je meritko. Uvidime ako sa mu bude darit proti tazsim timom.

Reagovat
Trand

Jsou to jen dva zápasy, takže je brzo na to ho hodnotit. Ale zatím super no.

Reagovat
smazaný uživatel

The difference of having a proper character in the goal instead of someone who reminds you of the stupid blonde who dies first in the horror movies

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Salfovic

Dyche ven

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Minister

Ramsdale super výkon, úplne z neho išla istota ak bude takto pokračovať ďalej, tak sa Leno tak skoro do brány nevráti. Ešte pochvalu zaslúži White, ale inak podľa mňa veľká bieda. Hlavne čo sa týka ofenzívy, Pepe na facku, Saka tiež o ničom. V 2. polčase sme akýkoľvek náznak šance zadrbali pokazenou prihrávkou pred 16-kou, takže z toho nebolo ani zakončenie.

Reagovat
Jules Glass

White bol dnes najhorší na ihrisku

Reagovat
tweek

Dnes byl pozitvní pouze výsledek a Ramsdale. White podal výkon jako Mustafi.

Reagovat
martin.b

S Virgilem můžem klidně myslet na titul, ta mentalita vyhrávat zápasy je furt tam. Otázka, jak to bude se zraněními...

Reagovat
Diskostu

s Virgilom je obrana o triedu vyššie ale titul nereálny... tam to bude o Chelsey a City

Reagovat
martin.b

Uvidíme, favoriti určitě nejsme, ale sezona je dlouhá

Reagovat
Heisenberg

Zbytečně jsme Burnley nechali tlačit, a když už jsme se dostali přes ten press, tak řešení situací příšerný. Celkově je ta hra dopředu bolestivější než trhání zubů. Krásnej posránkovskej styl jak pod Emerym, kdy nás přehrávaly tyhle týmy bojující o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Trhanie zubov nie je bolestivé.

Reagovat
BaggioRoberto

Tak přece se fans Arsenalu nebudou nechávat uspat každý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral ten Japoncik na RB Arsenalu?

Inak streamy odkiaľ máte pls? Dnes mi nesli z footybite a reddit

Reagovat
Heisenberg

Dobrej je, fyzicky toho uběhá za 3, hlavičky dobrý a technicky taky dobrý, S Gabrielem museli zachraňovat prdel Whiteovi, kterej se jim odvědčil několika Mustafinkama.

Reagovat
smazaný uživatel

a center a rýchlosť má?

Reagovat
Mastný Chobot

Zatial dobry. Nenapadny makac ako Sagna.

Reagovat
Mastný Chobot

Alebo Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dakujem

Reagovat
Mastný Chobot

Finalku mame zatial velmi tragicku ale vyhra na Burnley je cenna hocijaka

Reagovat
smazaný uživatel

City vymrdane, tohle jsem necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton hrali dobre už proti United ,, takže nedivim sa nejaké city s premotivovanym trenerom v PL už neuspeje

Reagovat
smazaný uživatel

V utorok ako?

Kelleher, Gomez-Phillips-Konate-Tsimikas, Cain, Jones-Keita ( kto iný?), Ox-Origi-Minamino. Nastúpiť nesmú Fabinho, Hendo, Jota, Robbo a TAA .. Tí nech radšej oddychujú.

Reagovat
ďuriLFC

Milner namiesto Cain.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner hral dva zápasy teraz, ok, v LM necelý, ale aj tak by som mu dal max 20-30 min, on je tiež IP posledné roky, jak je už starší... Záložníkov máme všetkých IP, treba ich rozumne šetriť, jedine možno Fabs nie je IP...

Reagovat
avicii

Jeden z dvojice Salah/Mane podľa mňa bude v zostave.. Záloha Milner Jones Ox..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme...

Reagovat
vladis271

nepostavil by som nikoho kto bude hrať PL nasledujúce kolo.

Reagovat
Busby babes

Pep Guardiola: "They [Southampton] had seven days to prepare [for #MCISOU], we had 10 minutes yesterday..."

tenhle tyden Pepek jede velkou show.

Reagovat
Mastný Chobot

José Guardiola

Reagovat
avicii

Reagovat
Wazza228

A ještě k těm sedmi dním měli i fanoušky.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

To je takovej vůl

Reagovat
pobody's nerfect

LM není povinná ne? Má se z ní odhlásit, šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

lavicku nema kvalitni za ty roky? Asi to chce dalsi miliardy na backupy

Reagovat
Greny

strasnej dement.. furt bude brečet

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
martin.b

Ten má snad menstruaci tvl... kdyby aspoň nebyl začátek sezony, kdy má k dispozici asi 20 world class hráčů dement

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mithro

no vyzera, zeby to uz asi rad zabalil

Reagovat
Agent z Melmacu

vidí že sa konkurencia posilnila tak uteká

Reagovat
O.Giroud

Pep out, Conte in.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Villa vyzerá celkom nebezpečne, Bailey je slušný hráčik, podobný by sa hodil aj LFC...

Reagovat
martin.b

Nám by se hodil Watkins, silovej hráč a dobrej na míči...bohužel by stál 50+ no

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni

Reagovat
PP

Fakt si přeju, ať prohráváme a jde Arteta dohajzlu. Tato bezpohlavní sračka už je na roveň Emerymu. Aby nás přehrávali kvalitou pomalu o třídu horší soupeři nebo jsme je se štěstím o fous poráželi, to radši ať nastane ta změna co nejdřív. Děs.. tam není nic ze souhry.

Reagovat
Nikikrew

Videl som asi poslednych 25 min 2 polcase a teda slusna bieda. Takto branit proti Burnley je docela zahanbujuce. Bolo tam par situacii ktore sme vyriesili ako skolkari. Pepe a Saka zatial nic moc sezona. Gabriel sa mi velmi pozdaval. Tomiyasu vyzera do defenzivy velmi slusne ale co ta ofenziva? Ta je tiez velmi podstatna...

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som si 1 polčas a okrem priamaku hrozná tragédia. White ako nový Mustafi, Saka zraly na striedanie po 1 polčase, ESR úplne neviditeľný a Auba to isté. Hrozný futbal, bez zrýchlenia, narazacky. Komu sa toto páči úprimne?

Reagovat
PP

však to jde poznat, když hrajeme.. Dřív stovky komentářů, od x-desítek lidí, teď skoro ani ťuk..

Reagovat
Busby babes

i Countera jste zlomili. hovno vydrzite, to my jsme si to protrpeli pekne poctive s Moyesem a spol komplet.

Reagovat
mithro

ten zaciatok s Moyesom a potom LVG, to bolo narocne

Reagovat
tweek

však hrajete hovno furt

Reagovat
Busby babes

koukni na tabulku.

Reagovat
Front hell

Na PL nebo na LM?

Reagovat
Busby babes

oboje. my tam jsme

Reagovat
Front hell

no minuly rok jen do počtu a letošní zatim vypada stejně

Reagovat
Busby babes

ale aspon tam jsme, narozdil od vas.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
bbbauch

Do poctu je v lm naprosta vetsina tymu

Reagovat
Front hell

Tak to určitě né

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Swarley

Reagovat
PhilipS

West Ham je mnohem zajímavější.

Reagovat
PP

Letos jsem je neviděl, ale přišlo mi to loni od nich hrozně upracované. Mě se víc líbí Villa.. Škoda toho Grealishe.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

Njn to je veľká pravda. Akosi sme to vzdali

Reagovat
Golasso

Tak tady se ohledně Arsenalu furt jen brečí a diskuze je pak dost o ničem, když je to jen způsob ventilování frustrace. Jako jo, jsme v p*deli, ale co je moc, to je moc. Možná jsem výjimka, ale už sem skoro nechodím hlavně kvůli tomu . Jinak fotbal normálně sleduju a diskutuju jinde, třeba to má víc lidí stejně.

Např. na hlavní české fansite se diskutuje normálně a přijde mi, že i v obvyklém množství. Sice tam je těch zarytě negativních uživatelů taky hodně a po nepovedených zápasech se vyrojí (logicky, klub nezažívá dobré období), no zároveň vícero uživatelů diskutuje bez vyhrocených emocí, používají se věcné argumenty, sdílejí se statistiky (které překvapivě často ukazují opak toho, co vychází z té sebemrskačské "dojmologie") atd.

Trochu mě to mrzí, protože dřív to bylo přesně naopak a furt to mám radši tady, než na fansite.

Reagovat
Mastný Chobot

White novy Mustafi? Nevidim moc podobnosti medzi nimi. Mustafi nikdy nemal taku istotu v rozohravke, tolko pasov co dal White proti Norwichu nedal Mustafi za 5 rokov dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
j_mrazik

Prohrává hlavy, v příhrávkách je často laxní... Kdyby nebyl fešák, tak už ho vyhazuješ.

Reagovat
Mastný Chobot

"v příhrávkách je často laxní" = dal jednu zlú prihrávku na suchom trávniku

"Prohrává hlavy" = včera najviac vyhraných hlavičkových súbojov

Argumentačne ti nejde konkurovať, no

Reagovat
Golasso

Burnley vs. Arsenal stats:

Headed clearances –

• Ben White 6/6 (most on the pitch)

• Kieran Tierney 3/3

• Gabriel Magalhães 3/3

• Thomas Partey 3/3

• Takehiro Tomiyasu 2/2

Aerial duels won –

• Gabriel Magalhães 4/10

• Ben White 4/7

• Takehiro Tomiyasu 4/4

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Nevidel som zápas s Norwichom ale včera ten prvý polčas docela chaotický. Za prvých 15 min pokazené 2-3 ľahké prihrávky, v súboji docela neistý. Nie je to ešte Mustafi to bola prehánka ale mňa teda nepresvedčil. Taký Gabriel bol omnoho lepší a istejší. Na jeho obranu išiel zo systému na 3 stoperov na 2 čiže sa potrebuje do toho viac dostať

Reagovat
Golasso

Až bude White kupit chyby několik let v kuse a stane se z něj chronický alibista, tak bude srovnání s Mustafim na místě. Zatím je to jen mladý stoper, který se přeučuje ze systému na 3 obránce, sehrává se se spoluhráči a kvůli ceně je na něj velký tlak. Navíc, jak psal Chobot, takový přesah do rozehrávky Mustafi nikdy neměl.

Saka a ESR jsou mladí, ty výpadky budou přicházet. U Auby je to mnohem větší problém.

Co se týče fotbalu, tak ono se furt něco mění. Tým prochází přestavbou, nemáme teď moc kvalitu v rámci šířky kádru a základní sestava spolu odehrála necelé dva zápasy. K tomu to vypadá, že se mění i systém na 4-3-3. Těžko čekat úplnou sehranost.

Reagovat
Nikikrew

Hovoris ze sa meni system na 4-3-3, to trvalo ako Artetovi skoro 2 roky aby prisiel na spravnu formaciu? To, ze Saka a ESR su mladi zcasti beriem, ale pri takej sile v utoku aku mame a aby sme si vypracovali 1-2 vacsie sance (aj to som mozno prehnal) ide najma za trenerom. Stale hrame na nahodu, ved tam nejaky gol padne. Za 5 zapasov sme dali 1 gol z hry a aj to hranicilo s offsidom.

K Whietovi som sa vyjadril vyssie. Nepozeram sa na cenovku ale nie je isty v subojoch. Rozohravku ma lepsiu ako Mustafi, to bola prehanka z mojej strany. Gabriel a Tomi mi prisli ovela istejsi a to ma byt White nas lider do buducna, no uvidime.

Auba uz dosiahol svoj vrchol a PL je kazdym rokom vyrovnanejsia, to sa prejavi na pocte golov. Radsej by som tam videl teraz asi Laccu

Reagovat
Kixi Syhimour

Já musím říct, že jsem naším dočasným počínáním v lize překvapený. Ta ztráta s Chelsea sice mrzí, tam se to mělo jakkoliv dotáhnout, ale mimo to se jedná o většinou dobré výkony se zábavným fotbalem a vysokými výhrami, je dobré si takovou formu připomenout po nějaké době .

Oproti většině loňska to je pochopitelně jiná dimenze, ale nejen oproti tomu strašnému období na začátku roku, ale je to i zlepšení vůči začátku loňského ročníku (kdy jsme měli ještě pohromadě tým) a tím myslím hlavně defenzívu, která je navíc po zranění a přesto nám nikdo za 5 zápasů nedal gól ze hry. Je pravda, že jsme ročník zakončovali ve formě, ale asi jsem nečekal, že v tom budeme takhle pokračovat.

Ta obrana si tak výsledkově připomíná svojí nejlepší podobu ze začátku ročníku 2018/19, kde se ale většinou jednalo o jednogólová vítězství, nicméně letos máme za sebou 5 kol a už 3x jsme vyhráli 3:0. Prozatímní symbióza ofenzivy, defenzivy a pohledného fotbalu (+ i rotace, která se mi líbí) je opravdu dobrá na pohled

Samozřejmě ale nemám iluze, že tak to bude probíhat celý rok a už se nám kupí zranění, takže se dá čekat pád výkonnostní křivky, ale chtěl jsem ten náš vcelku povedený úvod vyzdvihnout .

Co se týče včerejška tak zasloužené vítězství a docela dobrý výkon. Alisson si udržuje formu, Tsimikas znovu dobrý výkon, navíc kopíruje i Robertsonovu bojovnost, Milner skvělý záskok, ze Zahy si udělal vcelku dobrý den. Konaté se po horším začátku zvedl a měl tam pár dobrých soubojů, ale stejně to bude ještě chtít nějaký čas, van Dijk tradičně dobrý. Thiago vyčníval ze zálohy, dnes se mi dost líbil, škoda zranění, Keita fantastický gól. Nejhorší od nás suverénně Jota, potřebuje si taky asi odpočinout, Mané je prostě fenomén proti CP a Salah je ve fantastické formě, v klidu bych taky prohlásil, že klidně může být náš druhý náhradník na RB, jeho defenzivní přínos je v poslední době neuvěřitelný .

A co se týče Maného ještě, mně přijde ta kritika na něho místy přehnaná. Je to možná tím, co jsem od něho viděl loni, ale například proti Leeds sice trestuhodně zahazoval, ale loňský Mané by neměl žádnou šanci se do těch šancí dostat, včera pro změnu horší herně, ale vzal hned svojí první šanci a to mu Jota ukázal, co lze zahodit... Není to sice ten Mané, ale oproti loňsku to je za mě pořád obrovský rozdíl.

Reagovat
Benzema

Faktor Virgil, to je podľa mna hlavný dôvod našej formy.

Reagovat
avicii

Úplne súhlasím až prekvapivo veľmi dobre pôsobíme, snáď nebudú pribúdať zranenia a v tichosti byť úplne hore

Reagovat
Witcher

Tak ještě že bude ten africkej pohár

Reagovat
vladis271

užívajme si to.

Neviem si totiž predstaviť, žeby sme vyhrali túto sezónu titul.

Reagovat
O.Giroud

Ja som prekvapeny akurat tak Tsimikasom a Elliottom. Podla mna aj do Noveho roku to bude ok a potom az ked budeme pokracovat v dobrych vykonoch budem kludnejsi lebo vieme ako si to dokazeme pokazit.

Reagovat
Busby babes

zatim hrajete dobre a Mane se asi dostava pomalu zase do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

no z Chelsea som sklamaný, v tom zápase mala byť výhra a prvé miesto v tabuľke.

Sadio nemal ani minulú sezónu takú zlú, ako rozmaznaní fans prezentujú / me. Mal 16+9 vo všetkých súťažiach, čo je o trochu viac ako 0,5 bodu na zápas. Tie nevyrovnané výkony pohľad na neho zrážajú dole (ako napr. naposledy v LM proti AC bol hrozný), ale stále je to kvalitný hráč. Do budúcna potrebujeme na krídlo / do útoku konkurenciu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako aj ani TAA nemal tak hroznú minulú sezónu, ako niektorí prezentujú a na konci sezóny bol náš kľúčový hráč, holt, na top hráčov sa pozerá inak a sú na nich vysoké nároky. Ale je to nespravodlivé.

Reagovat
martin.b

fans na stadionu jsou taky důležitej faktor, kor pro nás.. mistrovskou sezonu jsme dohrávali tak nějak z povinnosti, vstup do nové sezony prakticky bez pauzy, bez fans a s mistrovským hangoverem, pak zranění postupně 4-5 klíčových hráčů... to že jsme rázem bráni jako ti 3 - 4. v pořadí je naše výhoda

Reagovat
cristiano.K.

Nedávno jsem tu psal, nechte Maného na pokoji, bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Vydělávám opravdu dobré peníze (60 až 80 EUR za hodinu) online ze svého notebooku. Minulý měsíc jsem obdržel šek ve výši téměř 10 000 EUR, tato online práce je jednoduchá a snadná, nemusíte chodit do práce, online domů. V tu chvíli je tato příležitost pracovat pro vás. Jestli máte zájem. Stačí sledovat tento web ...

...............................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> D­­o­uIn­c­­o­­­m­e.C­­OM

Reagovat
LokoLFC

Vazne ted Atkinson odpiskal utocnej faul Soucka? Zavrete toho dedka do blazince uz.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby se West Ham naučil, že penalty kope Souček, mají bod.

Reagovat
Svatej

Začínám toho Adama normálně chápat. Mě příjde, že je prostě téměř nemožný, aby United nějak aktivně ztráceli. Už rok vkuse vedení proti nim v podstatě nic neznamená. Neuvěřitelně frustrující to sledovat takhle z dálky.

Reagovat
Busby babes

nechapu, ze nas vsichni tim vstrelenym golem porad tak provokujou, kdyz vi, ze nas to akorat nasere...

Reagovat
magnat7

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuvěřitelná vypatlanost Moyese, to je prostě neuvěřitelné

Reagovat
O.Giroud

mi bolo hned jasne jak som videl to striedanie. Snad tento zaznam si zoberu a budu ho davat na seminaroch. Borec co nevie chytit penaltu a na druhej strane hrac, kt. penalty idu a dopadlo to ako sa cakalo

Reagovat
LokoLFC

To je idiot no... Rice byl total ko po 70 minutach, od te doby nedal sprint... a pak necha kopat penaltu hrace,co jde studenej z lavicky...

Reagovat
smazaný uživatel

... klasik...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LokoLFC

Nemam slov... Moyes, Noble, Atkinson,skokan Ronakdo...

Reagovat
okorec

Na to, že nemáš slov, to tu dosť spamuješ svojimi nezmyslami.. choď si radšej porobiť domáce úlohy. Zajtra už je pondelok.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem čekal, že Ronaldovi písknou ty 2 simulace, takže aspoň výkon sudích byl po dlouhé době v zápase Manchesteru v pořádku. WHU si to prosral sám.

Reagovat
Mariano13

Osobne si myslím, že keby to nie je Ronaldo, tak aspoň jednu pískne, len tu si Atkinson chcel dokázať, že na neho ani Ronaldo nemá. Je pravda, že tým pádom pridal. Ale Coufal šiel s tou nohou ako žiak s IQ 50, naozaj brániť únik v 16ke tým, že dáš nohu do uhlopriečky je na 20 klikov (neviem ako sa povie push ups v češtine) na mieste. A Zouma ho proste zbrúsil.

Reagovat
stiflerovamama

Moyes A na Ronalda správne neodpiskane penalty, pri oboch situáciách padal ešte pred dotykom trapko.

Reagovat
EXoRcIsT

Je jedno kto vyhral vsetci sa zhodneme ze Atkinson je debil

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Swarley

naprosto zaslouženě tu penaltu Noble posral, to je neuvěřitelný, co dokážou rozhodčí a VAR vymyslet...normálně zrušit, to je ztráta času a placení těch vemen, co u toho sedí....vyhozené prachy..

Reagovat
LokoLFC

Co to meles? Tahle ruka byla videt i z vesmiru... fotbal neni hazena... Konecne ten VAR taky byl k necemu dobrej, kdyz uz dedek nevidi na 5 metru...

Reagovat
Swarley

já vím, že klasicky liverpoolsky vidíš jen na jednu stranu, ale bavím se samozřejmě o penaltách na druhé straně...

Reagovat
LokoLFC

Jo ty myslis ty Ronaldo dives Haha dement Ale souhlas, VAR je k hovnu, na Soucka byl jasny faul ve vapne...

Reagovat
Swarley

tak nějak jen potvrzuješ, co už jsem napsal

Reagovat
LokoLFC

V tom pripade ty vse vidis taky jen na jednu stranu. Na Soucka byla 100% penalta.

Reagovat
Swarley

když nepoznáš ani ofsajd, tak co chceš tady jako řešit..

Reagovat
LokoLFC

Napis mi cas zapasu, kdy se maval offside u Souckovo situace. Neverim, ze to VAR tak rychle zkontroloval... nejvic zarazejici je, ze dedek piskal rovnou utocnej faul, a ne offside, asistent fakt nemaval...

Reagovat
iamek

Hezky kope kolem sebe

Reagovat
PH8

Reagovat
stiflerovamama

V prvom rade to bola chýba Ronalda, keď padal ešte pred kontaktom, inak by minimalne tá druhá situácia bola jasna, ale on dobre, že už nebol na zemi kým do neho Zouma vletel.

Reagovat
cristiano.K.

vy už byste chtěli i penalty za to, že hráč padá dopředu před kontaktem

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Tak když jsi na to zvyklý

Reagovat
Front hell

Třeba naučit hráče zkusit ustát souboj

Reagovat
LokoLFC

Jinak, videli jste nekdy stridani pred penaltou? Z hlavy si nikdy nic takoveho nevybavim.

Reagovat
Hlahart

Já si pamatuju střídání před přímákem. Shunsuke Nakamura v zápase Celtic - United. A dal ho.

Reagovat
PH8

Reagovat
Svatej

až ted vidim, že on tam šel přímo na pecku. Tak to je brutální nářez

Reagovat
LokoLFC

Moyes taktik...

Reagovat
Hlahart

Jinak bych tam klidně počítal i Rashforda a Sancha ve finále

Reagovat
LokoLFC

Ale ty stridali klasicky behem hry.

Reagovat
r.mrazik

z hlavy treba ME a zapas anglie

Reagovat
LokoLFC

Myslim stridani pred penaltou ze hry.

Reagovat
r.mrazik

Však je to úplně stejný. Prostě první dotek

Reagovat
r.mrazik

Ale ok. To si nevzpomenu...

Občas takhle Týpci zahravali přímý kop hned po nástupu.

Ale pentli nevím

Reagovat
Hlahart

Tak dneska jen dvě věci:

1. Super, že máme VAR a vymizeli kontroverze a píská se konzistentně. Dneska to byl fakt zážitek.

2. Ole pokračuje v rekordu otáčení zápasů. Dneska mu to rozhodl zase střídající hráč. Tak doufám, že bude chválen za to, jak dokáže skvěle opakovaně reagovat na vývoj zápasů.

Ok, tak tři:

3. Pogba byl dneska hroznej. Nebyl nikde dopředu (nehrál LW, CM, pivota nic) ani dozadu (kde měl zřejmě pokrývat Coufala. Ten ho koneckonců strčil dneska v pohodě do kapsy. Což byl teda podle mě jeden z hlavních důvodů, proč se nám dneska dopředu chvílema fakt nedařilo a jeden hráč tam chyběl, ale zároveň to beru jako dost velký (konspirační) znamená toho, že je blízko podpisu nový smlouvy.

Reagovat
Busby babes

1. ja to rikal, ze to nepomuze.

Reagovat
kiwwi

2. jasne ze nebude...gaucovi experti a la Souness - ked sa trenerovi nieco podari, tak povedia, ze je to jeho job, ked sa nepodari, je to sasek, co tomu nerozumie

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan příšerně kopnutá penalta.

Reagovat
wild

Zasluzene a velmi dolezite vitazstvo Za mna 2 penalty neodpiskane na Ronalda. Shawowa bola jasna. Mali sme viac sancu aj hernu prevahu. Celkovo dobry vykon a pekny futbal z oboch stran.

Lingard dokonale odcinil co pojebal v Berne. Presne toto potreboval na psychiku. A DDG to iste. Po tych xy golov z penalt sa tiez potreboval chytit aj z tohto pohladu. Confidence boost obrovsky pre oboch

Reagovat
smazaný uživatel

Jesse nejlepší odpověď na úterní picovinu, jinak Fred klasicky všechno pokazil, úplně zbytečný hráč, už jsem se smiroval s remízou ale David ukázal že je skutečně zpátky a vykoupil aspoň trochu ty penalty z finále!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako jasne, Ronaldo si tam po to ide, ale minimalne ten druhy zakrok od Zoumu, vsak to ho normalne prejebal ne? ak toto uz nie su penalty, tak ok no

Reagovat
LokoLFC

Ne... ten skakal uz zase 3 dny pred soubojem...

Reagovat
cfc_17

Reagovat
smazaný uživatel

neskakal tri metre pred subojom, isiel si tam po penaltu zrejme, ale Zouma urobil jasny faul..

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
LokoLFC

A vem si, ze dedek (ani VAR) nefouknul za me jasnou penaltu na Soucka, coz teda absolutne nechapu ja...

Reagovat
vceradnesazitra

Nechápeš to, protože jsi vymaštěný scouser. Byl to offside ty pako.

Reagovat
LokoLFC

Vymastenej jsi ty. Byl zakrok a Atkinson rovnou piskal faul, zadnej offside. Ani asistent nic nemaval. Kdyz uz chces byt za chytreho, tak se na to aspon podivej znovu...

Reagovat
puji

Mával ofsajd.

Reagovat
LokoLFC

Kde je videt, ze maval offside? Napis presne cas, kdy to bylo videt v prenosu.

Reagovat
Hlahart

Nechci ti kazit tvoji realitu, ale to, že rovnou pískal faul neznamená, že tam VAR nemohl vidět offside, nebo třeba ten faul, a proto to nezměnili na penaltu, že jo...

Reagovat
LokoLFC

To se samozrejme muze stat, ze by tam VAR nasel offside, ale to dedek fakt nepiskal, ten piskal utocnej faul. A fakt Soucek nikoho nefauloval...

Reagovat
bbbauch

Achjo..

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi to tak najprv prislo, ale tam ho Soucek potiahol za dres a Bissaka potom spadol..

Reagovat
LokoLFC

To nemyslis vazne, ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

musis si to najprv pozreit a nerobit tu zo seba idiota, navyse tam bol aj ofsajd..

Reagovat
LokoLFC

Napodobne. Videl jsem to 4x, nevidim zadnej faul Soucka, ani asistenta mavat offside.

Reagovat
smazaný uživatel

ten faul nebol uplne jasny, ale to, ze sa nemava ofsajd neznamena, ze nie je, lebo bol celkom jasny a potom by var tu situaciu riesil ako ofsajd, ak by riesil aj penaltu..

Reagovat
LokoLFC

Pro dedka evidentne jasnej nebyl, vsichni ostatni ji videli. Krom teda mufanu, ti naopak povazuji za penaltu kazdej skok Ronalda. O offsidu se prit nehodlam, ten by treba VAR nasel, ale to, ze dedek takovej zakrok nevidi, to je neskutecny...

Reagovat
smazaný uživatel

pro jakeho dedka, co to tu splietas?

Reagovat
iamek

Idealni scénář. Easy win, naplakano, Ronaldo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu pláče? Já tu např. tleskám výkonu sudích.

Reagovat
PH8

Eazy win

Reagovat
Nickname 9

Rovnou to spoj - Plakaldo

Reagovat
John Obi Mikel

Pláče zejména váš trenér.

Reagovat
Front hell

Brečet můžeš na Baníku

Reagovat
Swarley

každopádně West Ham venku těžký zápas, normálně by asi i remíza byla ok, ale vzhledem k tomu, že jim chyběl Antonio, tak to ty tři body urvat chtělo...Lingard napravil tu volovinu z LM a DDG napravil ty voloviny VARu...

dneska Ole střídání super, do té doby nás West Ham celkem mačkal...super práce...

Reagovat
Mastný Chobot

Fandiť tímu s Brunom a Ronaldom, to chce riadnu dávku sebazaprenia, všetka česť

Reagovat
Grahf

no tak o fandení so sebazaprením musíš ako fanda arsenalu vedieť najviac

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Swarley

víš, že vás pořád trénuje Arteta, že jo?

Reagovat
Mastný Chobot

čo má Arteta spoločné s dvoma najnesympatickejšími hráčmi na Ostrovoch? či to si len tak šplechol?

Reagovat
Swarley

já jen tak s tím sebezapřením, klidně si to užívej dál, já s tím nemám sebemenší problém...

Reagovat
Mastný Chobot

vy ste vždy boli nechuťáci, my sme vždy boli tragédi - tak to má byť predsa

Reagovat
Swarley

Dokud máte mentála Xhaku, tak jste tragicti nechutaci

Reagovat
Mastný Chobot

To beriem na rozdiel od toho šplechu s Artetom

Reagovat
Swarley

Co bereš nebo nebereš je celkem jedno... splecht za splecht, nic složitého..

Reagovat
Mastný Chobot

To je veľká múdrosť. Tzv. intelektuálne obohatenie, nebál by som sa napísať.

Reagovat
Swarley

Ty jsi začal nesmyslem, na mě to teď neházej

Reagovat
smazaný uživatel

on to len tak šplechol, za to ty si vyssie intelektualne obohatil vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že len tak splechol, ešte sa pýtaj ...

Reagovat
Swarley

Asi jako splechol on a asi jako splechas ty... Chalani, v klidu... Vy zrovna máte co vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že som taký odvecák ako ty ..

Reagovat
Swarley

suverénně vedeš Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Určite nie.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Baronne

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

omg

Reagovat
r.mrazik

nechci vedet,co musis pak mit,abys fandil arsenalu

Reagovat
Neutron

Mozgovu obrnu

Reagovat
avicii

Sú nechutný

Reagovat
Tomanatura

Tomu se rika chtit vyhrat. Konecne zas typy, ktere si po prohranem zapase nereknou, ze no co uz, ale jaou nasrani. Uzivam si kazdou minutu Bruna i Crise na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Sekta sa pekne zoradila :)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

Ronaldo v pohode, Bruno nesympaticky had

Reagovat
O.Giroud

tak niekto dokaze fandit aj Portugalsku

Reagovat
bbbauch

Ty bys prestal fandit arsenalu?

Reagovat
kiwwi

sebazaprenia? Keby si mal moznost mat takychto dvoch hracov v time, tak by si to bral vsetkymi desiatimi a bol by si najstastnejsi za poslednych 10 rokov

Reagovat
Swarley

komedianti

Reagovat
Mastný Chobot

Nie, tým dvom by som naozaj fandiť nedokázal.

Reagovat
kiwwi

poza...a nepresvedcis ma

Reagovat
bbbauch

Trapny… bych ho chtel videt, na druhou stranu, pokud by kvuli dvema hracum prestal fandit klubu, mozna je poza spis to jeho fanouskovstvi

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si si pre fandenie vybral MU, ktorý v tom čase vyhrával všetko a ja Arsenal, ktorý nevyhral trofej prvých 10 rokov, čo som mu fandil. Takže je jasné, že ťa nepresvedčím, ty máš tie priority inde ako ja.

Reagovat
Busby babes

takze sis vybral Arsenal, co zrovna ve trech sezonach vyhral 2 tituly a 2 FA cupy? Gloryhunter.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, čo dávaš?

Reagovat
Busby babes

tak pises: vybral jsem si Arsenal, co prvnich 10 let nevyhral nic... takze si jim zacal fandit kdy, 2003, 2004?

Reagovat
Mastný Chobot

2006 v LM v prehranom finále

Reagovat
Busby babes

tak jen poukazuju na to, ze Kiwwimu posmesne pises: vybral sis United protoze vyhravali, pritom si udelal neco podobneho. vybral sis tym, ktery byl v te dobe taky uspesny, hral finale LM, rok predtim vyhral pohar, sezonu predtim titul, pak druhy v lize...

Reagovat
kiwwi

lenze on si ich urcite vybral z nejakeho romantickeho dovodu

Reagovat
Mastný Chobot

Ja to ale nemyslím posmešne, to ste si zasa len niečo po svojom vysvetlili, proste má iné nároky na to, čo sa mu páči alebo čo a ja ho o svojich dôvodoch, pre ktoré by som takým ľudským hnojom fandiť nedokázal, nepresvedčím.

Reagovat
Busby babes

ok, tak si odmysli to posmesne, jen rikam, ze duvody jste meli oba podobne. proste jste si vybrali uspesne tymy plne hvezd.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak pochopiteľne, že k fandeniu Yeovilu Town by sa moje 12-ročné ja s STVčkou nedostalo. Pointa je tá, že ja som nezačal ani nepokračoval vo fandení klubu pre to, že vyhrával trofeje a išiel cez mŕtvoly tak, ako Ivan naznačuje v 20.09.2021 08:55. Fandil som, lebo mi ten klub a hráči boli sympatickí. Keby v 2006 hral za Arsenal Bruno Fernandes a Ronaldo, tak im pravdepodobne určite fandiť nezačnem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

a ja jen rozporuju tuhle cast: Pointa je tá, že ja som nezačal ani nepokračoval vo fandení klubu pre to, že vyhrával trofeje

protoze v tom 2006 si nemohl tusit, ze pristich deset let nic nevyhrajete. Jak pisu vejs, nedavno jste vyhrali ligu, FA Cup nekolikrat, hrali finale LM, v tymu byl Henry, RVP, Toure, Pires nebo Fabregas... A z toho jak to pises, tak to vypada jako: vy fandite United protoze vyhravali, zatimco ja Arsenalu, kterej 10 let nic nevyhral...

ale jinak je to fuk, jen rikam, ze jsme tem tymum zacli fandit z podobnych duvodu. (u me to byl Cantona )

Reagovat
Front hell

Cantonu jsem zbožňoval. Ale spíše než united jsem sledoval jen jeho. No a když do Arsenalu došel Henry tak nebylo o čem. Dneska už bych neměnil,naštěstí už mě vysledky nežerou jako kdysi. To už bych se houpal někde na stromě. A jěště Yorke a Cole ti dva se mi u Vás taky moc libili

Reagovat
Neutron

rovnaky dôvod

Reagovat
kiwwi

a to su ake?

Reagovat
Mastný Chobot

akože aké? aké máš ty? to si zodpovedaj sám, ja ťa nepoznám.

Reagovat
kiwwi

Mastny Chobot: ty mas ine priority ako ja

tiez Mastny Chobot: neviem ake mas priority, nepoznam ta

Reagovat
Mastný Chobot

kiwwi: Keby si mal moznost mat takychto dvoch hracov v time, tak by si to bral vsetkymi desiatimi

Nie, nebral, lebo mám iné priority ako ty, keď toto píšeš. Neviem aké, ale úvahová logika to asi nebude.

Reagovat
kiwwi

Mastny Chobot: Neviem ake mas priority, nepoznam ta

tiez Mastny Chobot: Ty si si pre fandenie vybral MU, ktorý v tom čase vyhrával všetko

takze ty vlastne vies len nevies co vies? A teda uz mi napises ake su tie tvoje priority, ktore su tak odlisne od tych mojich? Ci vlastne na to nevies odpovedat, pretoze nevies ake su tie moje?

Reagovat
Mastný Chobot

to, aby sa hráči môjho klubu nechovali tak ako Ronaldo/Fernandes po každom kontakte s protihráčom, to napríklad by bolo mojou prioritou

Reagovat
kiwwi

uvedomujes si, aky je rozdiel medzi zelanim a prioritou hej? Len aby sme v tom mali jasno, pretoze ak je toto tvoja priorita, tak asi ten Arsenal fakt bude vhodny klub pre teba a asi mame tie priority naozej diametralne odlisne, pretoze napr. mojimi prioritami su pekna hra, odhodlanie a financne zdravy klub...a ako bonus (zelanie) je napriklad, aby hraci nesimulovali. Bonus je to preto, pretoze keby to bola moja priorita, tak by som nemohol vobec sledovat futbal, ktory tak milujem

Reagovat
Mastný Chobot

"ak je toto tvoja priorita, tak asi ten Arsenal fakt bude vhodny klub pre teba a asi mame tie priority naozej diametralne odlisne"

stačilo napísať, áno, Domo, mal si pravdu

Reagovat
kiwwi

to malo byt rypnutie si do teba a Arsenalu jednou ranou, ale ak to citas tak, ze si mal pravdu, tak proti gustu...

Reagovat
Mastný Chobot

si memester teda

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

tihle fanousci Thore Andre Flo a Gianluci Vialliho.

Reagovat
Svatej

do tyhle fandovsky sorty nepatřim, já přišel přesně s Abrou. Na obalu PES byl Terry a Henry, tak jsem si vybral jednoho z nich (kurva diky bohu! ) a hral za ně

Nicméně s tema prioritama ho chapu, byt nejsem ve stejný pozici jako on a jsem nacpanej trofejema, tak je zas taky neuprednostnim před vším

Reagovat
Busby babes

jen tyhle kecy o nesympatickych hracich jsou proste picovina. kdyby hrali za Arsenal, tak je zboznuje. Je to tak vzdycky. Vem si Pool se Suarezem, vy s Costou a takhle se da pokracovat u kazdeho tymu.

Reagovat
Front hell

Právě že nejsou. Pokud někoho nemáš rád a je ti krajně nesympatický,tak je docela ubohé ho začít zboňovat jenom proto že hraje za tvůj tým. Ja to takhle měl u Seamana a nikdy jsem si ho neoblíbil. A můj otec celý život fandí Liverpoolu,ale Suraez ačkoliv podle něj je to jeden z nej utočníku tak ho díky jeho chovaní na hřišti nesnašel. A takových případu by jsi tady našel spoustu. Každý není jako Adam aby tady psal o moralním odpadu a za hodinu byl unešený že k Vám přestoupil

Reagovat
Busby babes

jenze on to vztahuje k celemu tymu. Rika: jak nekdo muze fandit tymu, kde tihle dva hrajou... to je proste picovina.

Reagovat
Mastný Chobot

Fascinuje ma, ako ty si vieš vždy napasovať, čo kto tvrdí... a vždy zle.

Reagovat
Busby babes

"Fandiť tímu s Brunom a Ronaldom, to chce riadnu dávku sebazaprenia"

a me zas bavi, jak neco napises a pak, kdyz ti nekdo rekne, ze to je kravina, tak prijdes s tim: ale to nikdo nerika...

Reagovat
Mastný Chobot

Nenúť ma ti tu robiť bod po bode chronológiu, ako keby si bol Taiger. Front Hell napísal "Pokud někoho nemáš rád a je ti krajně nesympatický,tak je docela ubohé ho začít zboňovat jenom proto že hraje za tvůj tým", na čo si ty zareagoval "jenze on to vztahuje k celemu tymu".

V kontexte toho, čo Front Hell píše, ti z mojej vety "Fandiť tímu s Brunom a Ronaldom, to chce riadnu dávku sebazaprenia", naozaj vyplýva, že to vzťahujem na celý váš tím? Napísal som, že fandiť (AKÉMUKOĽVEK) tímu, v ktorom sú títo dvaja naraz, musí byť extrémne ťažké. O nikom inom som nepísal. Však to platí aj o portugalskej repre koniec koncov. Tak tu netaigeruj, prosím.

Reagovat
Busby babes

vztahujes na cely tym = fandite United. Nerikam, ze rikas, ze cely tym je plny nesympatickych pitomcu.

Takze ano, na zacatky pises: fandit tymu, kde hrajou ti dva... to je vztazeni na cely tym.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, uznávam, že v tomto zmysle máš pravdu. Ospravedlňujem sa.

Reagovat
Mastný Chobot

Resp. takto: áno, vzťahujem to na celý tím (akýkoľvek) v zmysle, že oni dvaja sú súčasťou celého tímu a fakt by som mal problém takému niečomu fandiť. Pointou sú oni dvaja ale.

Reagovat
Front hell

Jo fakt tak vysoko jsem nedošel. Tak pak samozřejmně pičovína

Reagovat
Mastný Chobot

No, nie, není to fakt. Ak vám to z toho pôvodného príspevku vyplýva, tak je chyba asi u vás.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Ne, není, ne, nezbožňuje a skús tu nehovoriť za mňa. Tak, ako nemám rád Xhaku alebo som nemal rád Mustafiho napriek tomu, že hrali za Arsenal, by som z duše nenávidel aj Fernandesa alebo podobného odpada, keby hral za Arsenal.

Reagovat
Hokaido

Tady se ti všichni vysmějou, že porovnáváš hráče s nulovým přínosem (Xhaka, Mustafi) a fotbalový superstar (Ronaldo, Bruno).

Byl by třeba rozdíl, kdybys nesnášel Henryho po té jeho kontroverzi v repre.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, na druhú stranu Xhaka je správaním oproti Fernandesovi anjel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

tak to teda těžko. Bruno je nesympatický v tom klasickém portugalském chování na hřišti (přihrává, přehnaná a expresivní gestikulace), ale když si s ním přečteš jakýkoliv rozhovor, tak jde naopak vidět, že to má v palici srovnané úplně ukázkově, bere na sebe zodpovědnost i mimo trávník a za nic se neschovává (třeba jeho vyjádření o tom, jestli by si neměl odpočinout, když v minulé sezoně dost tahal nohy etc). Zatímco Xhaka se vymlouval docela často (i když taky ne vždy bezdůvodně), navíc na Xhakovi jde i v těch rozhovorech vidět, že je to mamlas.

Reagovat
SunFells

Akorát teda Xhaka to má z ublíženosti, vadí mu jak málo si ho jeho vlastní fanoušci váží. V takové situaci Bruno není ...ale jak říkáš, Bruno mimo hřiště působí velmi rozumně.

Reagovat
vodka

jo, ublíženost je přesně to slovo, co jsem hledal

Reagovat
Swarley

jj, a mufani jsou neobjektivní, jasný

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, proč si to všichni vztahují nějak na sebe bavíme se o sympatií h, to je šílené individuální. Za mě třeba můžu říct, že k aubovi jsem měl vždy dost rezervovaný vztah a hejtuju ho o to víc právě proto, že je nejvíc ze všech hráčů na očích a vystrili nám třetinu golu, zatímco takový holdini, mám k němu podobné odmereny vztah, ale protože je to siva myš, tak ho tak neřeším.

Reagovat
merlick

lol 200 riadkov diskusie a nik tu nevie pochopit ze Bruno a Ron su male cupky co podvadzaju? Vsak ste strasne vsetci anti-korupcny a dole s Babisom a Ficom a podvadzanie v sporte vam pride pekne? fuj

Reagovat
vodka

není to tak, já znám pořád hromadu fanoušků a sám patřím mezi ně, kteří u nás třeba nemají rádi Ronalda, v LFC nensnášeli Suareze a fans CFC by Costu s Willianem poslali do hajzlu.

Ale u Fernandese je to fakt trochu jiný případ.

Reagovat
Busby babes

ano, ale i tak jsou ti hraci videni daleko vlidneji nez kdyby hrali u konkurence. Arsenal mel taky v kadru plno zmrdu, ze jo..

Reagovat
Front hell

nedavno se jeden vratil zpatky do realu

Reagovat
Trand

Jako sorry, ale já můžu s klidem prohlásit, že kdyby za nás hrál Suarez a choval se tak jako v LFC, tak ho fakt rád mít nebudu, i kdyby dal za sezónu 50 gólů. Kdyby dvakrát třikrát za sezónu přihrál pád a jinak byl ok, tak by se to ještě dalo, ale kdyby každej zápas vyplakával, zkoušel to na penaltu a válel se po každým kontaktu dvě minuty na hřišti a ještě byl zákeřnej, tak to by fakt nešlo.

Reagovat
kiwwi

njn lenze Suarez je totalny extrem...to nie je fakt nic odvazne povedat, ze by si ho nemal rad ani keby hral v tvojom time

Reagovat
Trand

Souhlas že Suarez je extrém, ale Ronaldo co si ho pamatuju byl v chování dost podobnej, až na tu zákeřnost teda. A plus je samozřejmě lepší fotbalista, ale co se týče simulování, tak si nemají co vyčítat.

Btw Suareze jsem zmínil proto, že ho zmiňoval Busby. A stejně ho tady Scouseři milovali.

Reagovat
cristiano.K.

jak velký rozdíl je v simulování mezi Ronaldem a Suárezem?

Reagovat
kiwwi

Vieš sám dobre, že u Suareza to nie je len o simulovani, ale keď už chceš vedieť tak áno aj tam je rozdiel.

Reagovat
cristiano.K.

v simulování si oni dva nemají co vyčítat v celkovém projevu je Suaréz horší.

Reagovat
kiwwi

U Suareza sa to dopluje tym, ze on nechutne simuluje v situaciach, ked on niekoho sprasi a chce to zakamuflovat tym, ze vlastne on sa zranil a on je ta obet

Reagovat
cristiano.K.

jo, to úplně nesnáším.

Reagovat
vladis271

Mal som ako maly plagat TAFa mal super meno.

Reagovat
Busby babes

presne to jsem chtel rict, ze ma hrozne cool jmeno.

Reagovat
bbbauch

protoze zrovna vec jako oblibenej klub jako maly dite kazdej kalkuluje ja si treba vybral united kvuli Beckhamovi a Scholesovi, kdovi proc zas kiwwi, ale delat z toho zavery o prioritach…

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty priority primárně mirily na to, že pro kiwwiho, hráč kdyz přinese užitek muzstvu, tak to maže jeho nesympaticnost a má za to, že yung to musí mít nastavené stejně. Teda tak jsem to pochopil ja

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
merlick

nie, diverov nikdy

Reagovat
bbbauch

Takze Saku rad nemas?

Reagovat
merlick

slaby pokus.

Reagovat
Front hell

Saka i Tierney to zkoušejí taky. A taky už tady za to dostali nějaký ten hejt i od vlastních fans. Tierney byl můj oblíbenec, dokuď nezačal padat.

Reagovat
Front hell

Na druhou stranu ani jeden zatím nedosahuje kvalit a počtu simulovaní na úroveň Ronalda nebo Bruna

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Infernoqt

Jen pro upřesnění, jaké že teda byly změny v pravidlech, že se už nepíská tolik penalt?

Reagovat
LokoLFC

Uz nestaci simulovat. To je zakladni pravidlo.

Reagovat
Infernoqt

A co když se chceš jen vyhnout souboji, aby ses nezranil, takže to vypadá jako simulace, ale faul tam byl?

Reagovat
LokoLFC

Pokud je faul, penalta je vzdy.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Loko ja skratka pre lokalny kkt?

Reagovat
LokoLFC

Vyborne, jsi velmi kreativni.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Hlahart

Něco jako že vyhodnocují jestli byl dotek, směr pohybu a úmysl obou

Reagovat
Busby babes

Super 3 body, ale po vcerejsim zakroku Walkera a dnesnim Coufala a Zoumy by me zajimalo, za co se v PL letos teda piskaj penalty. Za tohle? https://youtu.be/fmxWHMIbUWM?t=224

Dva stridajici hraci rozhodli, Ole Jinak Ronaldo mel jednu tutovku a jednu nebo dve velmi dobry sance, kdy mel dat jeste dalsi gol. Mohlo to byt vic v klidu, vypracovali jsme si toho daleko vic. Pogba spatnej, Maguire nic moc. Shaw mel s tou rukou smulu no, nastesti DDG podrzel.

A jsem rad, ze se to stalo tomu zmrdovi Noble, uz aby byl pryc.

Reagovat
Front hell

Máte v pohodě vítězství a stejně tady brecite kvůli penaltě? Není už to nějaká diagnóza

Reagovat
Busby babes

v pohode vitezstvi chycenou penaltou v posledni minute? ja ti nevim... mohlo to byt v pohode vitezstvi, kdybychom dali na 3:1 z te penalty. misto toho nam v zapeti pisknou proti nam. me to moc v pohode neprislo.

Reagovat
iamek

Podivej se vždy na koho reagujes

Reagovat
Front hell

Už jsi dospěl a nemáš potřebu lhát ?

Reagovat
Hlahart

adam95 Arsenalu

Reagovat
bbbauch

Jak jsem mu psal, asi to bude v jadru hodnej kluk, ale hloupej az to boli

Reagovat
Front hell

Jako většina fans United tady.

Reagovat
Front hell

Já jsem tady někde vyhazoval artetu po každém zápase, když prohrajeme?

Reagovat
Front hell

Byli jste v zápase lepší, narozdíl od zápasu s vlky. To chceš opravdu pískat penaltu když Ronaldo letí dříve než obránce udělá vůbec skluz. Na druhé straně neměl moc na výběr když tam Shaw mává jak na prvního máje. I když v tom pohybu to měl těžké samozřejmě.

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: “Two penalties were stonewall. Hopefully it won't be 'Cristiano's never going to get a penalty'.”

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Selänne

Reagovat
Tomanatura

Nepiskl je jen kvuli tomu, ze se kedna o Ronalda. Uz minule slo videt, ze si na nem rozhodci akorat chcou zvednout ego.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Muzes si davat smajliky jake chces. NemM problem priznat, ze ty penalty chtel, to se ovsem nijak nevylucuje s tim, ze na Rashforda by minumalne tu od Zoumy piskl

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Roman, ty si jeden z tých normálnejsich;).

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
O.Giroud

Tak podla tej druhej rozhodci dobre vedia preco.

Reagovat
Svatej

A jindy hracum jako on penalty piskaji jen proto, ze je to on. Tohle vazne neni nějaká jednosměrná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ubrecenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

No vidis to, precejen plati Pep = Ole

Reagovat
J0EL

placko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
aragorn

Reagovat
Pharrell

Leicester? Kdyby uhráli alespoň remízu tak mi vyjde pozdní tiket. Ale škoda no dnes VAR “nepřál mému štěstí” (2neuznané góly Foxes).

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo has accumulated more xG (3.47) since rejoining Man Utd than 16 Premier League teams.

Reagovat
Salfovic

Člověk by řekl, že se Angličani s tím posíláním čerstvě vystřídaných hráčů na penalty poučí, ale je to marný,

Reagovat
pingla

Brighton mi fakt dělá radost Potter prostě umí pracovat s hráči, Duffy s Dunkem opět velmi dobří, do desátého místa se Brighton s takovým fotbalem umístí

Reagovat
C-M@ster

Jako pouštěl jsem si to znova a prostě to je ta trest pro Ronalda.

Na tom odkazu si můžete jezdit myší po liště, tak se schválně soustřeďte, co dlouho před kontaktem dělá Ronaldova pravá noha a proč

https://streamable.com/0uawgy

Reagovat
vceradnesazitra

Kreč

Reagovat
Busby babes

uz to je pryc. ale libi se mi jak zlomku vteriny rikas: dlouho pred...

Reagovat
Bayern +

Našťastie som zápas nevidel, Moyes snáď bude týždeň sedieť v kúte a tréningy povedie Nolan, pretože aby sa jeden skúsený manažér nepoučil z tej do neba volajúcej penaltovej srágory Southgatea z finále Eura, tak to teda nie

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera číst, jak jsou fanoušci liverpoolu psychicky úplně v prdeli a to proti nim Cris ještě ani nenastoupil

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodiť všetkých hráčov a trénersky štáb. Začať s Kaneom. Hanebný výkon. Hanba.

Reagovat
off-olda

Silva je totální král.

Reagovat
Steven666

preňho je vek len číslo, on môže hrať do 40tky na top urovni.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl zase grc. Jen 3 góly v 5 zápasech. Skóre 0:6 v posledních 2 zápasech. To by s tím Portugalec mohl něco začít dělat, jinak nevydrží ani do Vánoc.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
iamek

Reagovat
Heisenberg

To vypadá, že za chvíli budete začínat věřit v proces

Reagovat
Svatej

Je vazne prdel, ze jste ted po tom vsem na dostřel

Reagovat
Mastný Chobot

A dalsie kolo po NLD snad aj pred nimi

Reagovat
Svatej

To je dost na palici. Z jedny strany vam budu hodne fandit, z druhy vim, ze vam vyhra zas odvrátí odchod Artety o dalsich pár týdnů, coz je pro ten tym škoda

Reagovat
Agent z Melmacu

do tottenhamu sa chodí po odstupné

Reagovat
Robertson
Reagovat
wesleyborland

Není to Španěl no...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Nádherný tři body.

Tuchel asi fakt ví co dělá . Ten tah s Kantém vyhrál zápas.

Obrana další super výkon. Silva je démon v tom věku.

Lukaku sice gól nedal, ale vytvořil snad 4 gólovky. Opět výborný výkon. Chce to jenom rozehrát ty hráče pod ním.

Spurs druhý poločas totální ostuda. Tam nebylo nic, ani snaha. Takhle nějak si představuji výkon na odpálení trenéra..

Reagovat
iamek

Chelsea fantastická. Těžký los zvládla s prstem v prdeli. Nedokážu si představit, ze nevyhraji titul. Tuchel mi zavřel hubu. Spurs opět trapni a to je trénuje trener.

Reagovat
hitZor

Zvládla? Ještě máme před sebou City..

Reagovat
O.Giroud

hrozne, ved ste ich dali 20x po sebe

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

letos hrajou skvele.

Reagovat
Busby babes

Telocvikar > trener Spurs ?

Reagovat
Maximm9

Jen pripomenu, ze s Tauchelem nam to ve velkych zapasech celkem jde. Chelsea ma problem s tim, ze ztraci s tymy ze spodku tabulky. Tam to bude dulezite potvrdit.

Reagovat
iamek

Letos tenhle problém vyřeší Lukaku.

Reagovat
Walter_Sobchak

otazka je skôr ako mu to pôjde vo velkych zapasoch, lebo tam moc dobre štatistiky v kariere nemal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Tuchelovi jsem vubec neveril. Ale zas dokazal kolem Chelsea udelat tu “auru” kde je souperum predem jasny, ze to bude tezky a nalomi je to uz pred zapasem snad. Takovej pocit jsem z nich naposled mel pred tusim druhou sezonou v Joseho navratu k nim.. slape jim to skvele, Lukaku udela dost bodu navic..

Reagovat
r.mrazik

Takové to, když hraje hráč, který v tom klubu ani být nic nechce...

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, co s jeho cenou udela sezona s 10 goly

Reagovat
r.mrazik

Otravený Kane půjde příští léto do City za 100 Mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ji nezvýší, ale za ten statement hráči, agentovi i Man City to stojí.

Reagovat
iamek

Vypada tak no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago polibil znak v každem klubu za který hral tomu říkám loajalita, tohle gesto už v dnešním fotbale nic neznamena

Reagovat
Whitemedia

Hlavně ještě před pár týdny házel fotku se svázanýma rukama, když ho Chelsea nepustila do repre.

Reagovat
livefan

Pokud vím, tak z Milánu odejít nechtěl, ten klub miloval, to samé s PSG, kde chtěl dále pokračovat, ale PSG mu novou smlouvu nenabídlo a když otočili, tak už byl domluvenej s Chelsea. A myslím, že jde i vidět, že v Chelsea je velice spokojený a tomu klubu dává svoje maximum na i mimo hřiště. Takže zrovna jemu bych loajalitu nevyčítal.

Reagovat
Svatej

jedna vec je, ze v obecny rovině ma pravdu. Druha je ta, ze Silva od prichodu do AC nikdy nechtel z zadnyho klubu odejit

Reagovat
martin.b

Z AC by to byla jen otázka času, kdy by si odchod vynutil, jinak ale souhlas, tyhle gesta bych moc neřešil, kor u temperamentních Brazilců..

Reagovat
Figurehead

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Manik...

Reagovat
kakinho

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Emqick

Reagovat
smazaný uživatel

zoldak co bys chtel

Reagovat
Busby babes

hraci nejsou fanousci. deal with it.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak člověk si oblíbí klub, který mu splní sen a vyhraje LM.

Reagovat
Benzema

Reagovat
mimi_united

Lukaku > Kane

Ešte stále niekto pochybuje?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
blaugrana

Ako hra Emerson? Asi dost na p, ci?

Reagovat
Svatej

Hrozne nezajímavě spis spatny

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas luxus.

Reagovat
SpecialOne

Úplný nesmysl držet v hráče v klubu, když chce a zaslouží si odejít z a úspěchem. Tím spíš, pokud ta dohoda s Levym fakt proběhla. Na druhou stranu měl být před podpisem poslední smlouvy prozíravější.

Reagovat
Miguel19

Kane musí doufat, že City nevezmou Haalanda. Pokud jo, tak je Kane v prdeli a Spurs taky.

Reagovat
Infernoqt

Haaland i Mbappé skončí za rok v Realu, v tom by byl čert, aby to dopadlo jinak.

Reagovat
blade115

Vždyť podle Péreze bez superligy zbankrotují.

Reagovat
Infernoqt

Ale prosím tebe

Reagovat
blade115

Já to ale přeju oběma stranám. Kane prostě nikdy neměl podepisovat v tom věku takhle dlouhý kontrakr, to bylo úplně brutálně krátkozraký. No a Levy je pičus, tak si nezaslouží nic než ho po mizerné sezóně prodat pod cenou. Plus jde o Spurs, tak tam je vždy vítané, jsou v prdeli, a navíc když se rozloží sami.

Reagovat
Swarley

Se ti to machruje z pozice plastové "soběstačné" sračky, kterou při každé příležitosti tahá z hoven pochybný ruský strejda...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Tvoje slova nás zraňují

Reagovat
Remt

Reagovat
vladis271

uplne vidim ako ťa tá vyhra na westhame nabudila a vyhra chelsea ti zas poslala naladu do hoven.

Reagovat
Swarley

Můžeš být v klidu, Chelsea je na blití po jakémkoliv výsledku... Dokonce i když nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný nesmysl je tahle vaše pokřivená spoiled optika. Mohl odejít, kdyby City nabídli odpovídající častku. Nestalo se, tečka.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Remt

Meli vlastně Tottenham záložní plán místo Kanea na jeho pozici kdyby opravdu odešel? Protože pokud ne a vážně by odešel (kór na konci prestupaku) tak je to slušný prusvih

Reagovat
Svatej

Tak musim rict, ze jak jsem byl po polocase skeptickej, tak v druhym Tuchel jedinym tahem naprosto slisoval veskerou přípravu Totace a doslo k jednomu z nejdominantnějších poločasů, co jsme za tenhle celej rok predvedli.

Lukaku naprosty prase a Alonso je ukaz. Ja vazne nejsem schopnej pochopit, jak může bejt tak pomalej a casto predvidatelnej hrac takhle tezko branitelnej.

Silva a Rudiger si s celym utokem soupeře dost pohrali, jsem ohromenej.

Je trochu skoda, ze se Ronaldo rad stahuje spis vic vlevo nez vpravo, protože na celozapasovou konfrontaci s Rudigerem bych se hrozne těšil

Reagovat
vladis271

Hrate pred nami, ale fajn postreh. asi treba na nas zapas stavit podla vysledku vasho. Kurz na presny vysledok bude vysoky.

Reagovat
Svatej

Jinak doufal ze Pool příští zapas vyhraje alespoň o 5 gólů. S tim, jak naprosto dokonale kopirujeme kazdej jejíich vysledek, by se nam to pristi kolo celkem hodilo.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
A Seleção

Je tady nekde Miko Tuček?Podle me sem na tajnaka chodi vypisovat.Zejo?

Reagovat
Remt

A který z fandu LFC myslíš že je?:D

Reagovat
Nebelung

Stačí si je projít a najít někoho, kdo tam má i Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je to derby male

Reagovat
hona.kub

po 5ti špílech je nadmíru jasné, že Liverpoolu umí zatím dát gól jen Chelsea a naopak Chelsea umí dát gól jen Liverpool

Reagovat
C-M@ster

S odstupem času - jak hodnotíte popisky u preview a souhrnu?

Za mě asi furt

Reagovat
John Obi Mikel

Už si na to pomalu zvykám

Reagovat
Svatej

Mě se to libi

Reagovat
sejber

vyborne .... tottenham je maly klub tak logicky bolo male derby

Reagovat
Cobra

Byli jsme docela vyrovnaným soupeřem a začátek utkání bylo fajn... ale nic neuděláš, když Tuchel začal cheatovat s Kantem.

Kane opět k ničemu a po odchodu jediného fotbalového hráče v našem týmu se to kompletně sesypalo a nic jsme si nevytvořili. Ale furt může být hůř, třeba být v kůži Zacha Wilsona.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Burrow prej taky hezky 3 Inty v rade.

Reagovat
Cobra

Burrow je borec, tomu hodně fandím a alespoň udělal nějaký body. Wilson byl ale solidně mimo, horší výkon QB jsem neviděl a to se Newton minulou sezónu fakt snažil .

Reagovat
Kowe

Nathan Peterman 19/11/2017 - 66 yardů, 5 intů, rating 17.9

Reagovat
Edgar Davids

2 inty za celou sezonu na skole a 4 za polocas v NFL

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/xx_novio/status/1439607066881048579

Docela vtipny, jak Ronaldo a Bruno posilaji Lingarda slavit s fans.

Reagovat
Swarley

Jj, toho jsem si hned vsiml... Tak co, chtěl zůstat, jak se chce porvat a MU je pro něj všechno, tak ať slaví... A za to úterý stejně všem ještě dluží panáka....

Reagovat
smazaný uživatel

jebovia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty potkanik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Uz byste meli vyhodit toho trageda a zacit neco hrat, uplne te znicil. Misto srandy ze sebe akorat sypes hovna

Reagovat
Bayern +

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
Vsadim gule

A nerikaly mu “A teď už zmiz, než to zase poseres?”

Reagovat
Busby babes

Pochettino za stavu 1:1 doma, strida Messiho za Hakimiho. Adam by dostal infarkt.

Reagovat
supporter

Vzdyt Messi hral uplnou tuzku.

Reagovat
Busby babes

not the point.

Reagovat
Petr20

Messi byl doslova jeden z nejlepších na hřišti, přiště koukej na zápas a pak komentuj.

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Ale ja na zapas koukal. To, ze nastreli tycku a ma dve polosance, neznamena, ze hral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já na zápas koukal a prostě to pravda není, v čem byl nejlepší podle tebe?

Reagovat
Busby babes

nebyl, hral tuzku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Neprislo mi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tady Petr Messiho bude obhajovat v každé situaci, nebral bych ho vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Adama Messi absolutně nezajímá

Reagovat
Busby babes

Mark Noble has an expected goals score of 34.25 per 90 minutes in this season's Premier League. So if West Ham play him every minute of the 33 remaining games and Noble gets 1,130.25 (expected) goals.

Reagovat
C-M@ster

Za mě nejhezčí gól kola toto: https://streamja.com/wkORl

Málem bych to přehlídl, protože to na redditu nikdo nehajpoval.

Reagovat
Mimalu

Pěkný, ale myslím že Linhart bude mít přeci jen navrch

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Krása

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
kiwwi

pekny, ale nevidel som ostatne

Reagovat
kiwwi

ale to co urobil Barnes...takto zmarit 2 goly, to sa len tak nevidi

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Kolektivny gol > individualny gol

Reagovat
hitZor

Reagovat
C-M@ster

Už to smazali, byl tam ten, co zakončoval Vardy:

https://www.facebook.com/lcfc/videos/391854905646120/

Reagovat
Csaplárova past

Ta Chelsea je totální válec. Ti snad nedostanou gól ze hry. Stoper ti dá góla hlavou, střelou, nejsou závislí jen na jednom střelci ... precizní výkon. Alonso tuto sezónu ještě lepší než pod Contem. A tím si mě Tuchel strašně získal - podobně jako Conte dostane z každého maximum. Je prostě vidět, jak špatným trenérem Lampard byl.

včerejší zápas rozhodli stopeři - vzadu i vepředu. A to mohl mít Silva dvě branky, Viděli jste tu hlavičku z rohu? Taková bomba hlavou

PS: Ramos v PSG dostal mnohem lepší smlouvu, než jakou Silvovi dát nechtěli

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
M0rb1D4S

Silva je absolutní monstrum. Díky tomu, jak o sebe pečuje, může úplně bez problémů odehrát několik sezon na vrcholu. A pokud bude hrát pořád takhle, tak doufám, že mu nabídneme další prodloužení smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos se od poslední sezony nemůže se SIlvou vůbec měřit, uplně jiná výkonnostní třída.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mi chceš říct, že byl teď rok a pul Ramos lepší jo?

Reagovat
teenz

Ne. Chci jen říct, že oba mají naprosto odlišný styl hry a oba vynikají trochu jinak a proto mi přišlo to tvrzení docela odvážný.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávám dva vůdčí stopery, odlišné styly my ass

Reagovat
teenz

Pokud vezmu formu Ramose, kdy byl zdravý (poslední pul rok měl problemy se zdravím) a táhnul 2 sezony po sobě Real tak mi nepříjde vhodné říct, že se nedá s nějakým obráncem srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech zápasu za 2 roky tak málo nemá abys to svedl na zdraví, Silva byl také nějaký čas mimo

Reagovat
teenz

V tom případě přeci nejde říct o hráči, který je schopný sypat 13gólu z pozice stopera za sezonu a je ve výběrech nejlepších 11 roku po oba roky, že se nedá srovnat se Silvou/s někým jiným.

Reagovat
icka

Reagovat
Walter_Sobchak

PSG proste totalna banda dementov. Aj Thiagovi vlastne chceli dat nakoniec novu zmluvu, ale už bol dohodnuty s Chelsea tak sa na nich vysral. A spravil asi najlepšie rozhodnutie v kariere.

Reagovat
Benzema

Tiež sme nedostali gól z hry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

400. pro titul LFC

Reagovat
cristiano.K.

Že se CFC pod Tuchel bych čekal, ale že z nich bude taková mašina....

Reagovat
Csaplárova past

Tak ještě jednou, a česky, prosím

Reagovat
ttopi

Reagovat
cristiano.K.

vypadlo mi slovo "zlepší"

Reagovat
Csaplárova past

A jeste "Tuchelem"

Reagovat
vladis271

Sadlo si to s tuchelom naramne. Aby sme ich tento rok porazili musela by zaccat palit cela trojka vpredu, nielen Salah.

Reagovat
Luc-Luc

Ja jsem to cekal, to bylo videt uz na konci lonske sezony....tezko se jim davaji goly a ted s Lukakem vepredu vzdycky neco daji. Pred zacatkem sezony jsem psal, ze jsou nejvetsi favorit na titul pro me a ted to jenom potvrzujou. Pokud se nam vyhnou zraneni klicovych hracu VVD, Trent, Fabinho, Salah, tak s nima ale krok drzet muzem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kontrast s lampardom

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Csaplárova past

Je to krutý? Jako první sezóna pod Lampsem no problemo, ale tu druhou holt sázel na špatné koně a obrana minulý rok na podzim a letos na jaře je jasným důkazem toho, jaký je Lamps taktik

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tu psal ze začátku, že je to rozdíl mezi týmem co se koučoval sám a týmem s trenérem.

Smutný je, že na tenhle přerod musí United a Arsenal čekat roky s Artetou a Olem. :)

Reagovat
Busby babes

nebrec, ted se nam dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Lampard měl jednu dobu výsledky. Kde brečím prosimtě? Jenom tvrdím že na podobný přerod je zralé i United, protože Ole není top trenér.

Reagovat
Busby babes

uvidime jak dopadne tahle sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se naznačit, že to není ani tak o výsledcích jako o herním jistém projevu.

Reagovat
Busby babes

tak nevim, hrajem zabavnej fotbal, davame hodne golu...

Reagovat
iamek

Nejvíc gólů v lize už nestačí očividně.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vám Ole stačí x let, nebudu vám nutit nikoho lepšího no

Reagovat
Ibelieve

Doslova jste Tuchela nechtěli. Nebyly o něm přesvědčení a většina z vás ho brala jako z nouze ctnost. Navíc se dá říci že to je první angažmá kde výrazněji uspěl. Neříkej hop dokud jste nepřeskočili. Ono se vám to může velmi rychle rozpadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

hele to není pravda, velká část byla k Lampardovi kritická a chtěla prostě trenéra

Reagovat
Svatej

Neuvěřitelný, ze budu hrát tomu tupcovi do not, ale v tomhle nemas úplně pravdu. Kritičtí fandové casto byli, ale neznamenalo to, ze chteli hned jinyho trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem za to že nás bylo víc, lámalo mi to srdce, protože je Frank jedním z mých TOP3 fotbalistů všech dob, ale byl to prostě netrenér.

Reagovat
Ibelieve

Velmi se te hranici přibližuješ tím jak se vyjadřuješ, ale pro hloupého je opravdu každý hloupý.

Reagovat
Svatej

Možná by, ty tupče, bylo dobrý, kdyby jsi alespoň zmínil, o jakou hranici jde, když ji plánuješ takhle využít ve větě.

Reagovat
Ibelieve

Ta hranice je zřejmá a ne vše musí být řečeno jak pro pětileté dítě ale i na to přijdeš.

Reagovat
Svatej

Aha, jistě.

Takže na to, aby jsi měl příležitost pochopit, jak debilně teď uvažuješ, mi vlastně v pohodě stačí následující sdělení:

Reagovat
Ibelieve

Ano byla a někteří co si pamatuji chtěli dokonce aby zůstal. Psal jsem o Tuchelovi že to byla z nouze ctnost, která prozatím vyšla. A reakce byla čisté jen na ten bohorovny komentář o Olem a Artetovi. Je to pro mě nepochopitelné.

Reagovat
RKBoy

ja som bol jeden z mála čo tu Tuchela navrhoval hned po vyhadzove Franka a dostal som skoro od každého backlash.

Reagovat
Ibelieve

Však proto jsem psal většina. Jednotný názor je vzácný, ale jo vyšlo mu to a pro vás super. Uvidí se co dál ale i kdyby už ničeho nedosáhl v Chelsea tak už dnes to je úspěšně angažmá.

Reagovat
Golasso

Mít tak dobrý tým, jako má Chelsea, tak ti dám za pravdu, že mít nezkušeného trenéra je brzda, ale s tím panoptikem, co podědil Arteta ten rok a něco zpátky (neposuzovat podle současného týmu, tehdy to bylo ještě mnohem horší), by ani trenér jako Tuchel nic moc neudělal. Sice by si pravděpodobně vedl v určitých ohledech líp, ale stejně by z toho bylo dohromady hovno a akorát by si zkazil renomé (když už by k nám vlezl, o čemž pochybuju ... ).

My si můžeme dovolit ten pochybný luxus angažovat nezkušeného trenéra a o nic moc nepřijít, no . MU už jsou teď v úplně jiné pozici, ta kvalita tam je veliká a Ole může být tím faktorem, co je bude držet zpátky. Na druhou stranu, vedl si zatím celkem dobře a vyhodit ho teďka by bylo zbytečně drsné. Ať se ukáže a uvidí se.

Reagovat
kiwwi

Ole si ten tim vybudoval

Reagovat
Golasso

Vybudoval no, ale to ještě neznamená, že ho bude umět řídit líp, než např. Conte a vyhraje s ním trofeje . Nicméně já nikde nepíšu, že by se Ole měl vyhodit ...

Reagovat
kiwwi

to samozrejme nie je ziadna istota, ale aka by bola istota, ze by to lepsie riadil Conte?

Reagovat
Golasso

Žádná, ale pro Conteho hovoří zkušenosti a předchozí úspěchy. V podstatě kam přišel a dostal solidní tým, tam vyhrával. Včetně PL.

Ale uvidíme, Ole je sympaťák a byla by škoda ho teď vyhodit. Šanci s tím týmem něco vyhrát si zaslouží.

Reagovat
Ibelieve

Každý někde musí začít. A komu dát dlouhodobou šanci když ne legendě klubu a trenérovi kterému na něm očividně záleží a nemá špatné výsledky. SAF stavěl mužstvo také tři až čtyři roky než bylo konkurence schopné na nejvyšší úrovni.

Reagovat
Golasso

S tím souhlasím.

Reagovat
Ibelieve

Artetovi zcela nevěřím po tom co vidím dva roky jeho práce v klubu ale přál bych Vám někoho podobného i s úspěchy. Věřím že časem se toho dočkáte s ním a nebo bez něj. Jen mě napadlo že s Emerim to možná chtělo více trpělivosti. Ale pořádně jsem pod jim mužstvo neviděl.

Reagovat
Golasso

Podle mě je Arteta talentovaný trenér, ale je otázka, jestli to bude stačit no. Ty okolnosti by semlely i zkušenější manažery. Letos už ten tým vypadá líp, než v minulých letech, takže si myslím, že se to letos s Artetou rozsekne.

Já se Emeryho zastával, ale on pak ztratil kabinu a tam už nebylo o čem a musel jít. Arteta si zatím drží tu podstatnou část hráčů na své straně.

Reagovat
kiwwi

skusenosti a predchadzajuce uspechy hovorili aj pre LVG a Mourinha...jediny Ole zatial dokazal tim prebudovat na nieco zmysluplne a hrat solidny futbal...tie uspechy skor ci neskor pridu, chce to len trpezlivost...

Reagovat
Golasso

To je pravda

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
r.mrazik

kdyby nebyl Ole jouda,tak uz ma taky pohar z EL

Reagovat
kiwwi

a ty furt...

Reagovat
r.mrazik

Však to byla pochvala...byl by na tom stejně jak Jozko, plus navíc proti němu nejdou hráči a on je napotapi

Reagovat
smazaný uživatel

no rozdiel prave je, ze tuchel zodvihol aj hracov ktorych mal, ako alonso, rudiger alebo christensen, arteta len place aky je kader slaby a nakupuje novych hracov, ktori budu dost dobri pre jeho futbal

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Hráči jako Alonso a Rudiger patří mezi špičky na svých postech, to není moc dobré srovnání. Christensen taky není vůbec marný hráč. Celkově je ten rozdíl v kvalitě obou týmů neporovnatelný.

Arteta navíc loni postavil celkem solidní obranu na mnohem horších hráčích, takže bych úplně netvrdil, že nepracuje s tím, co má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, Alonso i Rudiger byli přes rok na výměnu a nebylo o čem.

Reagovat
Golasso

Není, my prostě nemáme na většině pozic hráče, kteří by patřili ke špičce na svých postech. A už vůbec jsme je neměli v době, kdy Arteta přicházel. Srovnáváš výpadek formy s nekvalitou. To je jak opravit Ferrari vs. překecat Trabant, aby jel 300

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak, máš pocit, že je z vašich hráčů vyždímáno maximum? :)

Je to cca rok a něco zpět kdy jste měli kvalitnější ofenzivu než se udělal ten mega nákup z Německa.

Reagovat
Golasso

Takto, já z Artety nechci dělat supermana . Přišel jako začínající trenér bez zkušeností a těžko tudíž budou na 100 % fungovat taktika, hráči, ... cokoliv. To není reálné. Můj původní point je to, že kdyby k nám v nějakém pomatení smyslů přišel riskovat kariéru trenér jako Tuchel, tak by třeba sice z těch hráčů dostal 100 %, ale nebyl by z toho výraznější úspěch, protože by furt chyběla kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, takže jsi si vědomý toho, že by to top trenér pozvedl, ale stejně to nechceš?

Reagovat
Golasso

Začínáme se do toho motat. Prostě dokud budeme mít bordel ve vedení a slabý tým, tak nám nepomůže ani svěcená voda. Když přijde top trenér, tak udělá třeba místo osmého místa sedmé nebo nějaký jiný dílčí posun, protože na víc ten tým nebude mít, což je nám samo o sobě víceméně k hovnu.

Co já chci, je úplně jedno. Pokud teď vyhodíme Artetu, tak k nám nepřijde žádný top trenér, protože tu není zázemí, které potřebuje, aby mohl hrát o výraznější úspěch. Na sliby už u nás asi taky těžko někdo naletí, na to jsme ve sratchkách moc dlouho.

Není teda lepší nechat to na Artetovi a snažit se přestavět tým (což se teď děje), než ho vyhodit a angažovat neadekvátní náhradu? Pokud se tým zvedne a Arteta s ním, tak super. Pokud ne, tak s přestavěným týmem budeme mít aspoň trochu lepší výchozí pozici pro hledání adekvátního trenéra.

Reagovat
Golasso

Ale, koneckonců, uvidíme, letos už tolik prostoru na omlouvání není a náš tým je lepší než loni. Pokud by z nich Arteta těch 90-100 % v průběhu sezony dostal, tak bychom se do TOP 6 procpat mohli, takže ... uvidíme . Letos se to rozsekne samo

Reagovat
merlick

tak toto by si urcite netvrdil minuly rok Vsak tych panov vyhadzovali vlastny fans, na Christensena bol uplne presny nazor ako na Holdinga u nas teraz - 10% veri ze sa moze vysvihnut, 50% ho vyhadzuje, 40% ho berie ako piateho stopera.

Arteta postavil solidnu obranu na ukor utoku.

Reagovat
Golasso

Hele, mně je úplně jedno, koho vyhazují fans Chelsea. Pokud ti hráči neměli formu, tak je celkem jasné, že se najdou fans, kteří nad nimi zlomili hůl, ale to ještě nic nevypovídá o kvalitě těch hráčů. Alonso je kvalitní hráč, co to ukázal v mnoha sezonách. Rudiger je absolutní bestie, jeden z nejlepších stoperů v PL a nic na tom nemění, že se mu chvíli nedařilo. U Christensena bychom se přít mohli, ale v kontextu celého problému to nemá smysl. Arteta stejně měl těžko možnost Holdinga postavit vedle ekvivalentu Silvy a Rudigera ...

Jinak ani nevěřím vlastním očím, že tu reálně srovnáváme výchozí pozici trenéra Chelsea a Arsenalu z hlediska síly kádru ...

Reagovat
merlick

urcite sa toto nedalo tvrdit rok - rok a pol dozadu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
merlick

vsak este v 2020 lamali palicu nad kadrom chelsea vlatni fans?

toto je najkrajsi moment kde vidiet ako to zalezi viac na trenerovy ako hracoch

Reagovat
Golasso

Kdyby to záleželo víc na trenérovi, než na hráčích, tak naše novodobé období pod Wengerem vypadalo úplně jinak ...

Reagovat
merlick

kader je urcite lepsi ako na 6, resp 13 poziciu

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že před měsícem či dvěma bylo PSG nejlepší tým v Galaxii a 100% adept na výhru LM. V PL se počítalo nejvíc s City. Ronaldo byl hlavní brzda Juve, cokoliv jiného bylo nemyslitelné.

Reagovat
Vsadim gule

V dnešní době se můžeme spolehnout jen na Arsenal

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AlternativeMUFC/status/1439861918244687875

Best penalty saver of his generation, never doubt him for a second. Nejlepsi na nasich zapasech je tenhle sestrih druhej den.

Reagovat
r.mrazik

atkinson je ale hroznej vocas a typci u VARu to same

Reagovat
mithro

Reagovat
martin.b

Zaujatí jsme všichni, ale v čem byla tyvole penalta na Ronalda (Zouma) jasná ? Z těch záběrů z twitteru jasně začíná padat před kontaktem, to už mi přijde jasnější ta s Coufalem, kde to udělal celkem chytře. U Součka moc nechápu argument s offsidem, když ten se vůbec nepískal a byl v něm jinej hráč, ke kterýmu míč došel jen kvůli pádu Součka.

Reagovat
r.mrazik

mas recht,mel se nechat zoumou poradne prepalit

Reagovat
martin.b

to byl určitě jeho záměr, vyhnout se kontaktu

Reagovat
r.mrazik

proc by se mel vyhybat kontaktu,kdyz do toho ti obranci jdou jak pitomci?

Reagovat
Pigeon

Obě dvě penalty měly být nařízeny. Coufalovi došlo že to posral a nohu se snažil stáhnout. Nicméně mu tam koleno nechal a překřížil tak pohyb Ronalda. U Zoumy je ta penalta jasná, když nehrál balón a Ronaldovi skočil pod nohy.

Nepochybuju že to Ronaldo zkoušel, nicméně je celkem pochopitelné, že hráči padají již před střetem. Přece nepůjdou do souboje, kde ví, že budou faulovaní (což tady bylo) ve stoje a v plném zapření. Potom mnohem více riskují zlomeniny a nepříjemné zranění, viz Elliot, který to prostě nečekal a souboj přišel na stojnou nohu, která je v zapření mnohem více zlomitelná, než v polopádu, kdy ta noha zapřená není a zlomenina tedy není pravděpodobná.

Reagovat
Svatej

realne dojde k desitkam faulu za jedinej hraci den, zraneni jako Elliot, Gomes nebo Eduardo se dějí naprosto blbou nahodou jednou do roka/dvou a přesto to tim obhajujes, jako kdyby se snad hraci vyhybali nevyhnutelnýmu.

Drtivá většina těch hráčů v tom zadnou ochranu nevidi, je to cistej kalkul pro penaltu a nic jinýho.

Uz takhle se casto neda divat na to, jaky mikrokontakty staci na pisknuti faulu, nechci se dozit toho, ze budou penalty i za situace, kdy ke kontaktu nedojde.

Jo, pro vsechno existuje vyjimka a s Busbym jsme pri jedny diskuzi na takovou narazili a tam by se i bez primyho kontaktu dalo mluvit o faulu, ale znova jde o naprosto raritni situaci. Ronaldo tady ani nemel zajem dal hrat, naprosto s bez problemu bych se na nej vysral.

Reagovat
Svatej

To ani nemluvim o tom, ze si ze vsech tehlech zranění, kdy hrac jinymu hraci hodne ublížil, vybavim jen jedinou, kdy to bylo ve vápně (Dijk vs Pickford a to neslo o zadnej skluz, kdy ma hrac balon pod kontrolou). Tohle se deje vzdycky nekde uprostřed hřiště, ne u brány.

Reagovat
vitasrp

Jsou to stopro vychcánci, ale popírat, že se tím kolikrát chráníš, to je zase taky blbost. Prostě předpokládáš kontakt, hraješ fotbal celej život, tak poznáš kupu situací, kdy jde obránce do skluzu jak jelito a ty víš, že tě trefí, tak proč se nechat přepálit naplno, žejo. Samozřejmě riskuješ, že budeš za debila, když obránce tu nohu stáhne nebo si ten souboj na poslední chvíli rozmyslí.

Ale když jde Zouma do svýho tradičního skluzu na poslední chvíli, vůbec netrefí míč a vlastně jediný, co může udělat, je přepálit Ronalda, tak mi nějak netrhá žíly, že to Ronaldo poznal a začal padat dřív. Penaltu bych pískal tak jako tak a podle mě to VAR i na penaltu měl opravit.

Něco jinýho samozřejmě je, když hráč začne padat, soupeř se ho špičkou kopačky letmo dotkne a to má znamenat nedovolený zákrok. Na to bych se jim samozřejmě z vysoka vysral, ale když jde Zouma do plnýho skluzu, tak je to taky něco jinýho.

Reagovat
Busby babes

asi tak nejak.

Reagovat
Ibelieve

Reagovat
Svatej

Hmm vlastně bych s celou touhle myšlenkou dokázal i souhlasit, kdyby alespoň ta hráčská reakce byla trochu jiná.

Já vlastně nevím, jestli ty fotbal nějak aktivně hraješ nebo ne, takže nevím, jestli se tě můžu ptát na vlastní zkušenost, ale vážně takhle reaguješ na hrozící nebezpečí? Já fotbal celej život hraju a byť je to v pomalejším prostředí, tak častokrát v mnohem nebezpečnějším, protože na tý mizerný úrovni nějaká koordinace pohybu skoro neexistuje a i když se kosti nelámou, tak hráči kolikrát po zákroku zápas nedohrají.

I navzdory tomu všemu jsem ty lidi nikdy neviděl, že by na hrozící nebezpečí reagovali tím, že zmrazí nohy a spadnou dřív, než ke střetu dojde. Automatická reakce člověka v takový chvíli je se tomu prostě vyhnout, zvedat nohy, zatáhnout krk, nějak se zkrátka chránit před zraněním.

Chci tím říct, že i kdyby se člověk celej život učil takhle padat před kontaktem, tak stejně úplně nevojebeš pud sebezáchovy a ti hráči ho neprojevují. Já v nich zkrátka strach ze zranění nevidím...

Reagovat
Busby babes

jenze ty to vsechno vyvozujes ze super zpomaleneho zaberu, kde pak pisete veci jako: davno pred kontaktem a tak... to mi prijde na tom celem takove nestastne, jak se tu vzdycky ze zpomalenych zaberu dovozuji tyhle vysledky. Nejlepsi je to u skluzu, ktere skonci spatne....

Reagovat
Svatej

I tohle chápu, nicméně z druhý strany stejný mince...

Ten zpomalenej záběr ale z druhý strany hraje pro Ronalda, protože v takovej moment to vypadá, že měl pěkně dlouhou dobu na zvážení toho, jestli náhodou neriskuje vlastní zdraví a nebyl by lepší nápad se raději chránit.

Teď jsem na to koukal zrychleně a neumim si představit, jak šílenej posera by Ronaldo musel být, aby se bál o nohy. Tohle nebyla situace, kdy běží dva hráči proti sobě jak jedoucí auta a jeden spoléhá na to, že druhý uhne, nebyl to dokonce ani žádnej souboj, kde je míč tři metry daleko od obou ( s tím, že ani jeden neměl nad míčem kontrolu) a oba jdou all in pro balon.

- Oni oba běželi (pokud ne úplně stejným) téměř stejným směrem, tam je to riziko ošklivýho zranění v podstatě nulový..

Čím dýl na to koukám v klasický rychlosti, tím víc vidim naučenou věc. Dribling do vápna a klička do strany. Buď se uvolním a střílím, nebo to stoper odhadne a já z toho zkusim udělat pecku. Viděl jsem to už tolikrát, že to až působí dojmem vzorce jednání...

Reagovat
Busby babes

nedovedes si predstavit, ze ho trefi na kontnik a urve mu vazy? ja si to predstavit v pohode dovedu.

Reagovat
Svatej

A to na základě skutečnosti ,nebo spíš představivosti? Já si fakt nevybavim zákroky jako tenhle, kdy to skončilo takovým průserem. Představit si to umim dost živě taky.

Reagovat
Busby babes

jako ze kdyby mu trefil ten kotnik na stojnou nohu v tom skluzu, ze by se nic nestalo? no mozna ne, mozna by mu zlamal kotnik. Ty rikas: to je nepredstavitelny, no ja bych na to vyplatu nevsadil teda...

Reagovat
Svatej

Ne, jako že by mu prostě zlomil nohu nebo urval vazy, tzn v obecný rovině

ne už za podmínek, kdy je jistý, že dojde na přímej náraz

Reagovat
Busby babes

a jak to v tom zlomku vteriny muzes vyhodnotit stylem: je si jisty... jisty si neni nikdy.

Reagovat
Svatej

No znova, vychazim z ty zkušenosti. Zakroku jako je tenhle ze strany je plna prdel, jen to zraněním v podstatě nikdy nekončí. Z ruznych důvodů

Reagovat
Busby babes

mozna proto, ze se tomu uhybaji jeste predtim nez dostanou tu ranu? simulanti...

Reagovat
Busby babes

ale jinak vazne, ono se to taky musi sejit "spravne", musi na ty noze mit vahu, musi ho trefit presne a dost silne, individualni sila vazu kazdeho z nas a tak... pochybuju, ze tohle nekdo resi, proste uhyba, at uz vedome nebo podvedome. better safe than sorry

Reagovat
Svatej

Ta první část je naprosto perfektní pro popsání těch okolností ve chvíli, kdy už teda dojde ke střetu nohy s nohou. + teda samozřejmě úhel nárazu.

Druhá věc je, že tomu teda musí předcházet i to, že ostatní mechanismy "záchrany" musí zklamat.

- Tzn musíme vzít v potaz fakt, že agresor (Zouma) nešel po Ronaldově noze, ale jeho osobním cílem byl míč, což samotný brutálně sníží riziko toho, že ho skutečně trefí oproti tý variantě, kdyby mířil nohou s cílem ho sejmout.

- Pak nastupují ty faktory jako to, jak moc omezí agresor oběti prostor pro manévrování a úhyb. Jestli je noha agresora vysoko, jestli jde přímo proti noze nebo švihem a blá blá

(Pokud chcem, můžem si někde mezi předchozím bodem a tím následujícím přimyslet i faktor štěstí)

- Potom schopnost Ronalda se zákroku díky pudu sebezáchovy vyhnout. Úskok, výskok, zvednutí nohy (té, která pravděpodobně bude napadena), delší krok, kratší krok, snaha o zastavení se

- Nakonec, když vše ostatní selže, pak přichází v potaz to, co píšeš ty a tam je to už o modřinách a zlomeninách

Klidně by v posledním bodě mohl být mezikrok v tý stojný noze.. Pár zákroků takhle občas projde, ale na nohu, která není stojná. Ve výsledku se to většinou zadrhne už někde na prvním až druhým bodu, proto k zranění dojde tak vyjímečně

Teď ale pochopitelně mluvíme opravdu jen o situacích, kde není o nějakým simulování pochybnost a skutečně se na to díváme jen jako na obranu proti zranění, resp co všechno musí přijít, aby k němu došlo.. Já u toho Ronalda vidím něco, co prostě u lidský bytosti běžně nikdy nevidim, přijde mi to nejenže nepřirozený, ale za určitých okolností i nebezpečný.

Však by se mohl zranit ještě víc, kdyby ho Zouma nějak nešikovně trefil a Ronaldo neměl pořádně jak vyrovnávat a tlumit pád krom rukou, když nechá obě nohy za sebou jak ta koza na videu

Ať jsem zas ale férovej, nenechám si pro sebe i jednu myšlenku na jeho obhajobu (i když nevim, jestli i ta se nedá brát jako něco, co je zároveň taky proti němu, znova záleží na interpretaci). Píšu o trochu výš o tom, že běžně nevídám takovouhle reflexivní práci těla při ohrožení zdraví člověka, nicméně existuje jedna výjimka lidí, kteří to alespoň někdy dělají - profi fotbalisti...

Buď teda to je skutečně něco, co se fotbalisti učí, aby se chránili (i když mi to příjde stupidní a neefektivní), nebo je to další důkaz toho, že fotbal je jeidnej sport, kde je takhle šíleně rozšířený simulování a tohle je jedna z metod..

Reagovat
Busby babes

"Tzn musíme vzít v potaz fakt, že agresor (Zouma) nešel po Ronaldově noze" To nejde nikdy nikdo po noze protihrace umyslne. Takze v potaz to vubec brat nemusime. A ne, nesnizuje to vubec nijak riziko, kdyz to blbe odhadne. pricemz blbe = zlomek vteriny.

A pak uz je to na me moc dlouhy, asi pockam az to vyjde knizne.

Reagovat
Svatej

Popravdě když jsem to psal, chtěl jsem to vzít opravdu od startu a vzpomněl jsem si na Keana

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

uh, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Teď si říkám, že ten zpomalenej záběr s ohledem na reakci ale hraje oběma stranám, ten můj argument by se taky mohl vyložit tak, že na to promýšlení čas neměl a to je právě ten znak buď:

- bezděčný reakce

- nadrilovanýho jednání

Takže tím jsem se nikam neposunul.. ten zbytek nicméně platí, tam fakt nevidim hrozbu zranění takovou, že bych jako člověk padal. Nikdy jsem se necítil ohroženej na zadraví, když běžel protihráč vedle mě a chystal se ke skluzu, max jsem věděl, že prostě přepadnu..

Nicméně mi došlo, že jsem možná našel potenciální vysvětlení všeho. Sám ten termín skutečně nesnášim, nicméně pokud je Ronaldo skutečně ten GOAT, tak ve výsledku mohlo jít o vrozenej reflex.

https://www.youtube.com/watch?v=YI4hzzepEcI

Reagovat
Hokaido

Vždycky když mě někdo sejme, tak si říkám, že kdybych byl větší atlet, tak malinko nadskočím, spadnu sám atd., že by mě to bolelo daleko méně. Ale i když vidím hráče ve skluzu, co mě sejme, tak na to nejsem schopnej fyzicky včas zareagovat.

Takže podle mě je Ronaldova reakce adekvátní k tomu, že má obrovský množství zkušeností + je pořád atleticky mezi top 0,01 % lidí na celý planetě.

Za mě teda jasná penalta a ještě bych se podepsal pod ten poslední odstavec od Víti.

Reagovat
Svatej

Hmm tak si ještě přečti mou reakci na Busbyho, jestli to vidíš stejně i po tom. Já v tý situaci nevidim riziko zranění teda, na to byli ti hráči v takovým pohybu, kterej se s tím teda brutálně těžko slučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát musím souhlasit. Normální reakce, když se chces chránit je nadskočit, ne si lehnout..

Reagovat
Svatej

No nené!

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
martin.b

Jako chápu ten pohled a i s tím celkem souhlasím, ale pokud je u videa vidět, že se začal skácet ještě před kontaktem, těžko to hodnotit objektivně. Podobně to nepískl Moss Sotonu

Reagovat
cristiano.K.

Obě dvě penalty měly být nařízeny

dál jsem to ani nečetl

Reagovat
Busby babes

mely.

Reagovat
cristiano.K.

tak jsem si to i přečetl a je tam další perlička. "Nepochybuju že to Ronaldo zkoušel, nicméně je celkem pochopitelné, že hráči padají již před střetem. "

Fakt se nechci dožít penalt, kdy hráč padá před střetem. Coufal stahuje nohu, Ronaldo do ní nabíhá, to prostě není penalta. Zouma vs Ronaldo...Ronaldo padá již před střetem, za mě není penalta. Přitom ho prostě evidentně sundal, ale ten váš blbec padá před střetem, tak je to posouzeno správně. A tohle je přesně cesta, jak by se situace měly řešit.

Reagovat
Front hell

Opravdu se do toho chceš pouštět,když podle busbyho i tohle byla jasná penalta

https://m.youtube.com/watch?v=LOQ6gKGMbWs

Reagovat
Pigeon

Tak jsem rád, že si můj příspěvek vzal k hodnocení takový odborník. To že se hráči budou vědomě či nevědomě vyhýbat střetu naplno je celkem jasné, leda bys chtěl z hráčů vybít reflexy.

BTW: Jaký by byl podle tebe rozdíl, kdyby Ronaldo zůstal stát a nechal se vzít přes párky naplno, nebo když ve zlomek vteřiny už začne padat a tím se chystat na pád. Kromě toho, že z toho máš nervy, protože Ronaldo, jaký to má fakticky dopad na tu herní situaci? V obou dvou případech by Zouma vzal Ronalda přes nohy, tudíž se jedná o penaltu.

Reagovat
cristiano.K.

je tam strašně proměnejch, který do toho nepočítáš. Je rozdíl vyhýbat se a simulovat, je rozdíl být faulován a naběhnout si do hráče. Fakt je spousta situací, kdy hráč nemusí padat dopředu=simulovat. Ronaldo je tím vyhlášený, předvedl to a bylo správně posouzeno.

Reagovat
Svatej

Christensen has now 38 cleansheets from 46 matches.

Viděl nekdy nekdo něco podobnýho?

Reagovat
Busby babes

Romero?

Reagovat
Svatej

Hmm? Nic nemuzu najit

Reagovat
Busby babes

ja nevim, jaka ma cisla, jen mel u nas taky hodne cistych kont, tak jsem jen tak tipnul.

Reagovat
iamek

61 zápasu a 39 čistých kont. Dostal jen 27 gólů. Celkově za kariéru 264 zápasu a dostal 234 branek. Nechápu, ze ještě nikde nepodepsal.

Reagovat
Svatej

Joo takhle, ja hledal toho z Tottace, jakozto nejaky hrace, co aktivně hraje, ale chapu

Reagovat
Hokaido

wat

Reagovat
Svatej

Bohužel se ukázalo, že to ten někdo pěkně mizerně spočítal.

o 9 kont míň a o 4 zápasy víc. Ve výsledku furt víc než krásná statistika, ale ne nic tak mimořádnýho.

Reagovat
VersaceChain

tohle by bylo fakt insane, kazdopadne je tak dobrej nebo to je neco ve stylu ze United s Jamesem v sestave vyhrali 22 zapasu v rade?

Reagovat
Svatej

Hele spíš něco mezi. Ono se to dost blbě nějak odhaduje, protože je v podstatě jedno, kdo na tý pozici za posledního půl roku nastoupil, pokaždý ta trojka drží tak brutálně dobře, že působí každej jednotlivej z nich jako skála.

Zjednodušeně - Christensen od přechodu na 3 vzadu hraje fakt královsky dobře, až ho nepoznávám. "Problem" je ten, že Rudiger, SIlva, Azpi, pár zápasů James i Chalobah (ten až na jednu výjimku) hrají taky fantasticky, což si můžeš snadno vyložit tak, že tam můžeš postavit kohokoliv a bude hvězdit.

Reagovat
VersaceChain

diky

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Svatej

Reagovat
RKBoy

inak pokiaľ Thiago bude pokračovať v podobných výkonoch, kľudne mu dať další rok, neskutočný hráč a stále jeden z top stopérov na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Big chances created in the first 5 games:

Liverpool - 16

Man City - 15

Man United - 12

Chelsea - 9

West Ham - 9

Wolves - 9

Burnley - 8

Brentford - 5

Norwich - 3

Arsenal - 3

Spurs - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - 0

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, však gólů jste dali 6.

Reagovat
Busby babes

mate 5. ale hrozne blbe se to teda hleda na ofiko strankach.

https://www.premierleague.com/stats/top/players/big_chance_created

Reagovat
Nikikrew

3 sance za 5 zapasov ale Arteta potrebuje cas sa aklimatizovat pretoze nemal spravnych hracov na system 4-3-3...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

vtipny je dat si big chances missed:

Wolves - 12 (asi jinej zdroj statistik, ktere jinak urcuji co je big chance)

pool 11

City 10,

United 9

Zakonceni je dobre, to nemohu rict.

https://www.premierleague.com/stats/top/clubs/big_chance_missed?se=418

Reagovat
Infernoqt

Taky je třeba zohlednit, proti komu ty týmy hrály. My měli třeba asi nejjednodušší los zatím, Chelsea nejtěžší a City, Live tak napůl.

Reagovat
Busby babes

moc velkej rozdil mezi nasim a City taky neni. Tottac (bez Kane) a Leicester venku vs WHU a Wolves venku... lepsi v nas prospech, ale zas ne o tolik. Doma pak meli dva kandidaty na sestup... a Soton.

Reagovat
martin.b

TAA první, naprostej genius ten kluk. Shaw se dostává na podobnej level, zbytek beků ofenzivně na míle daleko, ač to Alonsovo opětovný zjevení může mít letos taky super čísla.

Reagovat
Svatej

Jj, sice má v současný době stejně nebo víc gólových příspěvků než Shaw hned 6 obránců jen z Chelsea, ale celá liga je na míle daleko.

Reagovat
martin.b

Tak nedělejme závěry po 5 kolech, u Trenta jsem jen zmínil že je od začátku top. U vás reálně není ani jeden tak nevyčnívá, hrajete top asi tak 6 měsíců, Reece má ještě výkyvy, Alonso vypadá teď dobře, uvidíme co Chilwell, ale ti 2 jsou prostě pořád jinde

Reagovat
Svatej

Nedělejme závěry po pěti kolech, ale klidne vyhajpujme Trenta po pěti kolech....

Nikde jinde nejsou, tohle je fakt prisernej termin, jak kdyby ani nehrali stejnou soutěž..

Reagovat
smazaný uživatel

Vy toho Trenta musíte hrozně nesnášet.

Reagovat
Svatej

Nemam s nim nejmenší problém, vlastně patri k tomu oblíbenějšímu v lize z my strany

Reagovat
martin.b

Záměrně jsem zmínil z hlediska ofenzivy, o komplexnosti vůbec nebyla řeč, tak se nerozčiluj

Reagovat
Svatej

Uh? Kde tu řešíme komplexnost ?

Já se nerozčílil, ale čím jsem starší, tím míň fandím těmhle termínů "ten je úplně jinde ten kluk" a "nojo, tenhle je o míle před ostatníma", přičemž jde často o srovnání hráčů, kteří jsou naprosto srovnatelní.

Chudák Alonso má ve výsledku lepší gólovej přínos než Arnold (1+1 > 0+2), je po Lukakuovi našim nejnebezpečnějším hráčem (jen předevčírem mu Lloris a Dier vzali další dva góly a jeslti chceš argumentovat nějakým buildupem, kterej se v číslech neprojeví, tak ten má i Alonso, krásnej příklad druhej gol proti Arsenalu) a přesto je za Trentem údajně o míle daleko a nevyčnívá.

Bylo by dobrý z těch vašich kluků nedělat supermany, kterých je zakázaný se dotknout.

Reagovat
hitZor

Reece má výkyvy? Naposledy měl takové podivné období snad někdy těsně po příchodu Tuchela, ale konec sezony i začátek téhle je absolutní beast a rozhodně nijak nezaostává za ani jedním ze zmíněných.

Reagovat
Svatej

Jsou jinde kámo... O parníčky, kilometry, světelný roky a galaxie, prostě jinde, rozumíš?!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Sleduješ nás vůbec. Reece má právě docela konstatní formu. Pevný dozadu a útok taky dokáže dobře podpořit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Anglický Arsenal se má velmi vážně zajímat o záložníka Floriana Wirtze z Leverkusenu. Dokonce už mají probíhat první jednání. Cena ale nebude nízká. Spekuluje se minimálně o 40 až 50 milionech eur.

Tohle je teda kurva nízká cena za hráče, co je imho větší talent než Musiala nebo Bellingham.

Reagovat
Hokaido

Tak jako minimálně 40 to bude. Ale on půjde za víc jak Kai imo.

Reagovat
patas92

Nj, já to nějak špatně přečetl . Každopádně on je už teď dělo hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, je minimalne stejně dobrý a má podobný hype jako havertz. A jeste větší debilita, že by chtěl jít do arsenalu

Reagovat
Svatej

Hmm neviděl bych to neznadějně. Spousta nesímrně talentovaných hypovaných kluků taky chodí do Dortmundu i jiných klubů jako do přestupní stanice.

Vy sice nejste teď ta stanice konečná, ale pod Dortmundem taky nejste. V pohodě ho můžete utáhnout na potenciální přesun o dům dál za pár let a doufat, že se do tý doby dostanete tak vysoko, že by odchod nedával smysl.

Stejně, kam by jinam šel? PSG bude mít dobrý dva roky naprosto narváno a většina těch nejsilnějších klubů v Anglii bude dost pravděpodobně mířit po něčem, co je blízko nejlepších let. Možná Pool bude v situaci, kdy už bude ta trojka na hranici výkonnosti..

Zbývá Real, kterej si urve Mbappého, přičemž tam má dost hráčů na výběr už teď a Barcelona... U tý snad ani není co dodat..

Reagovat
O.Giroud

Do Bayernu, kedze Havertz im nevysiel.

Reagovat
Svatej

Hmm ze by vykopli zas Saneho?

Reagovat
O.Giroud

Tak ja ho skor vidim na Mullerovej pozicii

Reagovat
Svatej

Oh. ok

Reagovat
Bayern +

plus teda Nagelsmann verí Sanému o niečo viac než Flick a už to začína byť vidieť, viď posledné dva ligové zápasy

Reagovat
Bayern +

Nikde, pretože má na veľkokluby ešte čas. Ešte dva roky v Leverkusene a potom 100+ mega.

Reagovat
Svatej

Však, proto jsem psal dva roky, to mu bude jak Havertzovi v době přestupu a za tu dobu se sice něco změní, ale ne tak drasticky

Ve výsledku to bude stejně třikrát jinak, než odhadujem..

Reagovat
Bayern +

ešte je tu možnosť, že prestúpi až za tri roky a do Bayernu, kde bude vo svojom prvom zápase preberať dres s číslom 25 od Műllera jak kedysi Ribéry od Scholla

Reagovat
kiwwi

Kovacik, wau

hrozilo mu 5-12, prokurator navrhol 13 a sudkyna mu naparila 14 a prepadnutie majetku

Reagovat
EXoRcIsT

Sak to len dobre. Teraz by mohol zacat kecat o smerakoch

Reagovat
Nikikrew

Ten isto nie. Pochybujem

Reagovat
Nikikrew

Pekne ale čo sa deje v polícii je šialene

Reagovat
Bayern +

Ešte sa bude odvolávať predsa, nie?

Reagovat
kiwwi

Však jasné

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pamela Záleská

Reagovat
vladis271

A fico nezvlada a nechutny, slizky Blaha uz bravcovymi prsteckami znasilnuje klavesnicu.

Reagovat
alcantara

Ty ho citas? Ved to sa neda, to sa Ti automaticky otvara atomova bomba vo vrecku, ktoru by som naho hodil tak 10xkrat, pre istotu.

Reagovat
kiwwi

ja mam u neho ban uz asi 2 roky, ale vzdy som si aspon siel z casu na cas precitat na pobavenie nejaky jeho vyplod (nikdy sa mi to nepodarilo docitat cele), ale po novom uz ani nevidim jeho profil

zistujem, ze kvalita mojho zivota sa zvysila

Reagovat
Zaschrona

James Rodriguez in Qatar for talks with a club as he looks to leave Everton and Everton look to offload him.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mato178178

preco sa ho chcete zbavit?

Reagovat
Zaschrona

Rafa ho nechce, musel by kolem něj stavět jinou taktiku, navíc se dle všeho nemají rádi už od Realu. A James tu zřejmě taky být nechce. Když se k tomu připočte jeho plat 200 tisíc liber týdně, je dost důvodů na ukončení toho celého co nejdřív.

Reagovat
Sandstorm

Zidane ho zničil.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1440192194229387264

#MUFC would have had even more money to spend if they did not have to bear the cost of the Glazers’ leveraged buy-out. Since 2006 they have spent over £1 bln on financing: £725m interest, £186m debt repayments and £136m dividends. Dividends/interest annual cost is around £44m.

Ale privedli Ronalda no. Na co si stezujem...

Reagovat
Busby babes

K platum:

However, #MUFC estimate that their wage bill will rise by “around 20%” this season, as a result of signing Cristiano Ronaldo, Raphael Varane and Jadon Sancho. That would mean £65m increase to £387m in 2022, the highest ever in England, around the same level as Barcelona in 2020.

Reagovat
Busby babes

#MUFC wages to turnover ratio increased from 56% to 65%. This is United’s highest ever (it was only 45% in 2017), but it is still one of the lowest (best) in the Premier League. Last year it was also one of the best in Europe, sandwiched between Bayern Munich & Borussia Dortmund.

nejzdravejsi platova politika. Letos se to zas zlepsi, hlavne diky fans na stadionu.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

no tych 65% je uz znepokojujucich, ale ono je to aj skreslene tymi vypadkami prijmov, takze tazko povedat...ten kader ja zastabilizovany a v podstate uz nepotrebujeme podpisovat ziadnych extra platenych hracov (jedine, ze by sa ukazal realny Haaland) a na druhu stranu mame z coho uberat, pretoze Mata, Jones, mozno Matic, Lingard a este by sa cosi naslo, by mohli uvolnit solidny budget

Reagovat
Busby babes

prave, to je dane poklesem prijmu. plus teda bonusy za LM no. A jinak teda po tehle sezone asi budeme mit nejvetsi vydaje na platy... myslel jsem, ze jsme to zkrouhli vic.

Reagovat
r.mrazik

65 je uz celkem dost...tam uz pak neni jak se dostat niz,nez cekat,az odejde roncek...

i kdyz vlastne lingard,pogba,mata a matic pristi sezonu konci,tak to zas trochu spadne

Reagovat
Busby babes

duvod je pokles prijmu.

Reagovat
r.mrazik

jojo,snad divaci zustanou na stadionech co nejdele

Reagovat
r.mrazik

no...prijmy zustaly temer stejne oproti 2020

494 x 509

naopak platy se zvysily z 284 na 322

jasne,nebyli divaci,ale kdyby byli,tak by se prijmy zvysily oproti predchozimu roku

takze duvod je spis zvyseni platu,nez pokles prijmu

Reagovat
kiwwi

dovod je nezvysenie prijmov

Reagovat
r.mrazik

jj, pokud by chodili divaci,tak je to stale na tech 56 procentech

prijmy zustaly hodnotou na vysi pred covidem,coz je docela fajn

Reagovat
Busby babes

pred covidem jsme meli o 100 mega vetsi prijmy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

2020 uz byla pandemie. 2019 to bylo pres 600

Reagovat
r.mrazik

ja to bral jako fotbalovy rok...a ne kalendarni

Reagovat
Busby babes

Furthermore, in the 5 years up to 2020, no owners in the Premier League have taken out more money than #MUFC’s £133m (dividends £112m, share buyback £21m). In stark contrast, some owners have put in significant funds: #EFC £348m, #AVFC £337m and #CFC £255m.

sobestacna Chelsea.

Reagovat
blade115

Cca půlka z těch 255 by tak nějak odpovídala celkovým nákladům na Kepu, ne ? Tak to bychom nějak dali i bez něj...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

Fandiť tímu s Visit Rwanda, to chce riadnu dávku sebazaprenia, všetka česť

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1440067692602351623

Reagovat
kiwwi

njn, ale priority su priority, s tym nenarobis nic

Reagovat
mikelinos

konečně si něco na Arsenal našel, úleva co?

Reagovat
Busby babes

jako z ehned druhej den po blbych kecech vyjde tohle? btw ta Rwanda je problematicka od zacatku.

Reagovat
Kowe

Nadruhou stranu je to jedna z nejbezpečnějších zemí v Africe díky těm změnám tam.

Reagovat
Busby babes

pokud nejsi opozicni politik...

Reagovat
Kowe

Ti to maji tezky vsude v Africe. K tomu te tam ale muzou zabit i jen tak

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Koukám teď ještě na highlighty z našeho zápasu a říkám si, že by Tottáč Alliho měl prodat, dokud má ještě nějakou hodnotu. On je uplně vyřízenej, fakt nemá nic zajímavýho ve svý hře, ani ty góly už nedává.

Reagovat
Busby babes

to se ted da rict i o Harrym, ne?

Reagovat
Svatej

Ten ale není vyřízenej už víc jak rok nebo dva Alliu nepomůže už nic a nikdo, nejzajímavější na něm v současnosti je ten jeho účes

Reagovat
kiwwi

to je nanom naopak to najhorsie a to i napriek jeho vykonom a to uz je co povedat

Reagovat
Miguel19

Však už žádnou hodnotu nemá.

Reagovat
Svatej

V nějakým ownyho Castrol žebříčku budou mít hodnotu furt přes kilo, to půjde

Reagovat
Svatej

s Dierem

Reagovat
smazaný uživatel

100? Jestli má 100 i Mount, tak Ali tak 25 max

Reagovat
Front hell

Nepsal tady owny na začatku sezony,že ten bude mít letos snovou sezonu?

Reagovat
Cobra

Psal jsem to já.

Reagovat
RKBoy

on mimo tých golov a dobrého výberu miesta nemal nič zaujímavé už predtým, strašne o ničom hráč.

Reagovat
Svatej

Mě se celkem líbila jeho schopnost driblingu a 1v1 ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je teď fakt zralý na nějakou hostovačku v AC nebo AS

Reagovat
Hlahart

No, v AS by to bylo teda hodně zajímavý

Reagovat
John Obi Mikel

Za Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
SpecialOne

Ten je strašně v háji, zajímal by mě nějaký rozbor, co je u něj jinak v porovnání se sezónou 16/17. Co si pamatuju dával i dost gólů hlavou. Pod Mourinhem zvládl ještě 5 dobrých zápasů a teď je fakt úplně o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea's Marcos Alonso becomes latest Premier League player to stop taking the knee

hned ho mám ještě radši :))))

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně máš podobné názory jako nějaký vrah, dělá to z nich špatné názory?

Reagovat
RKBoy

to je úplne jedno, je fajn ked hráči zoberú svoj vlastný rozum do hrsti a nerobia len to čo sa od nich čaká..

tak je to vlastne s každou populárnou osobou, zaujímalo by ma kolko z nich podporuje tieto lavicové šialenosti len zo strachu a "dobrého" imidžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea prý nabídla 86 v létě za Marquinhose

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

plus teda mela byt i ta od AWB (to doted nechapu, co tam piskal)..

Reagovat
cristiano.K.

pls

Reagovat
Busby babes

pls, jen to rikaji rozhodci v anglii, ale tak co oni o tom vedi, ze jo...

Reagovat
cristiano.K.

tak at se dají na šachy, tam nemůžeš dělat úmyslné náběhy do stojící figurky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

To tam nestojí, je tam jen že by to byl better call ...takové to "Martine, tys tomu Manchesteru nic nedal? To tady neděláme".

Reagovat
Busby babes

jo, presne tak je to mysleny.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Dale Johnson:

Second, Vladimir Coufal on Cristiano Ronaldo. I can see why the ref might feel that the contact was initiated by Ronaldo.

He plays the ball, and then steps from the line of the ball into Coufal by bringing his left foot over.

BUT Coufal had clearly placed the barrier.

Coufal has created a clear barrier to the run of the Manchester United player.

While it's the case that Ronaldo used that barrier, it's a different situation to a player initiating contact off a defender who hasn't made a real challenge.

The VAR should have advised a penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

ti rozhodci na ktery tady nadavame kazdy kolo?

Reagovat
Busby babes

ok, chapu, diskuteri na EF jsou lepsi autoritou.

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsou, jen poukazuju na to, ze rozhodci jsou kvalitni / nekvalitni podle toho jak se to zrovna hodi

Reagovat
Busby babes

vejs mas i Dale Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

jen me pobavila veta "jen to rikaji rozhodci v anglii, ale tak co oni o tom vedi, ze jo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele