Premier League - souhrn 5. kola

17.10.2020, 15:28, aktualizováno 19.10.2020, 22:57
Komentáře a souhrny
Wolves v pondělní dohrávce vyráli v Leedsu. Páté kolo anglické ligy odstartovalo ostře sledované liverpoolské derby a Everton v něm dvakrát dohnal jednobrankový náskok, s úřadujícím mistrem díky tomu remizoval 2:2. Plichtou skončil i duel Chelsea se Southamptonem, Man City tentokráte vyzrál na Arsenal. Tottenham neudržel v derby s WHU třígólový náskok a výsledkem byla remíza 3:3. Stoprocentní zůstává Aston Villa, která pozdním gólem vyhrála na půdě Leicesteru...

Leeds United - Wolverhampton Wanderers 0:1

19.10.2020 21:00

Góly: 70. Raúl Jiménez

Jediný gól rozhodl poslední utkání pátého kola anglické Premier League. Postaral se o něj mexický kanonýr Jiménez a jeho Wolverhampton díky němu zvítězil v Leedsu 1:0.

Přitom jako první rozvlnili síť domácí hráči. Po rohovém kopu vracel zpět do ohně odražený míč hlavičkou Harrison, stejnou částí těla jej pak Bamford dopravil za brankovou čáru. Skórující hráč ale stál v ofsajdu a trefa nemohla být uznána. Na další příležitosti se pak dlouhou dobu čekalo, až před přestávkou gólmani skvěle vychytali na jedné straně Rodriga a na druhé Podenceho.

Krátce po začátku druhé půle byli o branku obráni i "Vlci". Podence dostal míč na pravou stranu a po zdařilé individuální akci odcentroval, načež Saïss překonal brankáře. Po zásahu VAR ale pro ofsajd portugalského hráče gól neplatil. Sám Podence vzápětí ostrou ranou levačkou protáhnul Mesliera.

Potřetí v zápase a poprvé regulérně dopravil míč do sítě Raúl Jiménez, a to s notnou dávkou štěstí. Po dlouhém mazlení se s balónem zasekl a konečně se odhodlal vypálit. Pro jeho střelu by si sice Meslier snadno došel, avšak Philips srazil balón do gólmanova protipohybu a ten tak jen sledoval, jak míč padá k jeho tyči.

V závěru ještě mohl srovnat Poveda, jeho pokus byl ale zblokován a Rodrigo z dorážky úspěch rovněž neslavil. Wolves tak zvítězili 1:0 a v tabulce vyšplhali na dočasné šesté místo, Leeds je desátý.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Burnley FC 0:0

19.10.2020 18:30

Góly: -

Souboj dvou týmů, které v dosavadním průběhu ještě nedokázaly zvítězit, byl k vidění v pondělí na hřišti West Bromwiche. V zápase mezi domácím týmem a Burnley ale nepadl ani jeden gól a body se tak rozdělily.

Na šance to však nebylo vůbec chudé utkání. Už ve čtvrté minutě se za vápnem dostal k míči Krovinović, jehož přízemní střela proletěla kousek vedle tyče. Na druhé straně poprvé zahrozil Barnes v šestadvacáté minutě. Na malém vápně se dostal k balónu a z druhého doteku vypálil. Razance slušná, avšak jen do míst, kde stál gólman, který tak míč vyrazil.

Před pauzou se do vedení mohli dostat domácí. Hlavou usměrnil míč do brány po Dianganově centru Grant, jenže se v době přihrávky nacházel v těsném ofsajdu. Po přestávce nebyl daleko od skórování Ivanović, k němuž se po Popeově zásahu odrazil míč do těsné blízkosti brány. Srbský obránce ale napálil jen v cestě stojícího protihráče.

Během deseti minut pak měli hned dvě příležitosti hráči Burnley. Nejprve Wood hlavou nastřelil břevno po Westwoodově centru, následně stejnou částí těla prověřil Johnstonea Barnes. A jelikož v akrobatické pozici nedokázal brankáře překonat ani Pereira, skončilo utkání nerozhodně a oba soci tak jsou na sedmnácté a osmnácté pozici.

Více informací k zápasu

Leicester City - Aston Villa 0:1

18.10.2020 20:15

Góly: 90+1. Ross Barkley

Hráči Leicesteru City prohráli v rámci pátého kola Premier League na domácím stadionu s Aston Villou 0:1. Rozhodující branku hostí vstřelil v nastavení Ross Barkley. Pro "Lišky" tak jde o druhou prohru v řadě, Villans zůstávají v letošním ročníku bez ztráty bodu.

Ve 23. minutě si Iheanacho udělal před pokutovým územím prostor, připravil si míč a následně vyslal velmi hezkou zatočenou ránu. K jeho smůle byl Martínez pozorný a míč ze vzduchu chytil do náruče.

Grealish o tři minuty později dostal míč do vápna a rychle posunul k puntíku na Trézégueta. Ten z první vypálil kousek od branky. Při tom se ale srazil se soupeřem a drží se za stehno.

Aston Villa v 54. minutě vybojovala rohový kop. Po centru si na míč naskočil obránce Konsa a míč rychle hlavičkoval těsně vedle branky.

Hosté v devětašedesáté minutě sehráli hezkou kombinaci. Grealish nakonec posílal z kraje vápna míč do půlkruhu před šestnáctkou na Douglase Luize, který okamžitě vypálil, ale jen doprostřed branky, kde s míčem Schmeichel neměl problém.

Schmeichel si poté v rychlém sledu připsal druhý zákrok. Tentokrát ho zblízka prověřil Ollie Watkins. Ovšem ani tentokrát to pro dánského brankáře nebylo nic těžkého.

Aston Villa nakonec dokázala využít tlak v útoku z posledních minut v první nastavené minutě se ujala vedení. Ross Barkley získal míč, vyvezl jej před půlkruh před šestnáctkou a vyslal střelu, který se odrazila od země a zamířila k levé tyčce. Schmeichel na ní nemohl dosáhnout.

Leicester je po pěti odehraných kolech čtvrtý s devíti body, stoprocentní Aston Villa je o bod druhá, má však jedno utkání k dobru.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 3:3

18.10.2020 17:30

Góly: 1. Heung-min Son, 8. Harry Kane, 16. Harry Kane - 82. Fabián Balbuena, 85. Davinson Sánchez (vl.), 90+4. Manuel Lanzini

Ještě nikdy v dějinách Premier League neztratil tým vítězství, pakliže vedl po 81 minutách 3:0. Až dnes. Neuvěřitelný zápas na Tottenham Stadium skončil mohutnými oslavami West Hamu, přestože ten totálně nezvládl úvod duelu. Spurs měli po šestnácti minutách takřka odpracováno, jenže v Anglii nesmíte vypnout ani na jediný okamžik. Kladiváři pak celý duel bušili na soupeřovu bránu a dočkali se odměny. V poslední minutě nastavení zařídil bod za remízu 3:3 dechberoucí ranou z dálky Manuel Lanzini.

Takhle si svůj obnovený debut v dresu Tottenhamu Gareth Bale nepředstavoval. Do Londýna se vrátil po sedmi letech v Realu Madrid a spokojeně sledoval, jak jeho spoluhráči snadno a rychle získávají pohodlné vedení. Právě po jeho příchodu se však West Ham vzepjal ke smrtící odvetě. Jeden z nejlepších fotbalistů světa posledních let měl navíc ještě před vyrovnáním na kopačce definitivní rozhodnutí.

Kdo by to byl čekal, poté, co hned v první minutě uprchnul obraně Son Heung-min a po rychlé kličce Balbuenovi otevřel skóre zápasu. Vstřelil už svůj sedmý gól v sezóně a dostal se do čela tabulky střelců po bok Calvert-Lewina. Je skoro k nevíře, že na šest branek, stejně jako na tu dnešní, mu nahrál Harry Kane.

Tihle dva jsou momentálně nezastavitelní - především kapitán anglické reprezentace hraje v životní formě. Krátce po vybídnutí Sona si pro změnu od Korejského spoluhráče vzal míč a propálil vše, co mu stálo v cestě. No a v 16. minutě to bylo už 3:0, protože právě Harry Kane trknul do sítě centr od Reguilóna. Pět zápasů, pět gólů, sedm asistencí.

Takhle vydržel výsledek až do poločasu, i když se nelze nezmínit o srdnatých snahách West Hamu na konsolidaci skóre. Kladiváři útočili především po stranách, aktivní byl Jarrod Bowen i jeho druh na pravé straně Vladimír Coufal. Na něm bylo znát, že rychlostně proti Sonovi a Reguilónovi úplně nestíhá, ale bojovností je naopak převyšuje.

Před pauzou i po pauze se musel Tottenham často bránit, ale dařilo se mu to brilantně. Především Toby Alderweireld byl ve vápně jako stožár, který odvracel jakékoli nebezpečí hostí. Byl skvělý ve vzduchu i na zemi. Jedinou výjimkou byla gólovka Fornalse, jenž dobíhal míč po střele Antonia asi metr od brankové čáry. Nestačil však včas zareagoval a hlavičkoval trestuhodně nad.

Na opačné straně mohl vsítit čtvrtý gól Kane, tentokrát však jeho rána narazila na tyčku. A pak to začalo. Ve dvaaosmdesáté minutě Aaron Cresswell posadil míč na hlavu Fabiana Balbueny - 1:3. O další tři minuty později se zjevil za obrannou linií Spurs Vladimír Coufal, jehož centr si srazil do vlastní sítě Davinson Sánchez - 2:3.

To už byl na hrací ploše Gareth Bale. Miláček fanoušků Tottenhamu se mohl hned při obnoveném debutu stát hrdinou, ale jak krásně obehrál Ogbonnu, tak už se mu tváří v tvář Fabianskimu nepovedlo trefit bránu. Mohl tak nevěřícně sledovat, jak se další střídající hráč Manuel Lanzini fenomenálně opírá do odraženého balónu a posílá jej do šibenice Llorisovy svatyně. Gól roku, 3:3 a závěrečný hvizd.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 1:1

18.10.2020 15:00

Góly: 19. Wilfried Zaha (pen.) - 90. Alexis Mac Allister

Hráči Crystal Palace nebyli daleko od toho, aby podruhé v řadě ovládli "derby M23". Orli po nabytí náskoku dlouho drželi nadějný resultát, jenže tlaku rivala z Brightonu nakonec v samotném závěru podlehli. Domácí si tak připsali sedmý bod do ligové tabulky, hosté mají na svém kontě o tři méně.

Po vyléčení zranění se v sestavě Orlů poprvé v sezoně představil stoper Cahill. Spolu s ním vyběhli na trávník od úvodní minuty také záložníci Riedewald se Schluppem a útočník Batshuayi. Seagulls se vytasili s dvěma novými muži ve středu pole, kterými byli Lallana a Burn.

. Do první šance se dostali ve druhé minutě hosté, když Lallana obstřelem minul bránu Eagles. Ve dvanácté minutě vznikl závar po rohovém kopu Brightonu, po kterém pálil do boční sítě Bissouma. Za další dvě minuty vystihl White rozehrávku Palace, ale ani on přízemním pokusem nemířil mezi tři tyče. Domácí následně potrestali nejen potenci Racků, ale též nešikovnost bránícího Lampteyho, který v pokutovém území Brightonu fauloval Batshuayie. Přísnou penaltu, kterou však potvrdil i videorozhodčí, pak bez potíží proměnil Zaha - 1:0.

I po inkasované brance pokračovali hosté v aktivní hře. Ve 28. minutě se k hlavičce dostal Maupay, ale v těžké pozici mířil vysoko nad břevno. Seagulls nebyli v první půli horším celkem, nicméně kvůli nepřesné koncovce a lacině inkasované brance odcházeli do kabin po poločase se svěšenýma hlavama.

Pět minut po změně stran se konečně dočkal zaměstnání brankář Eagles Guaita, jenž lapil zakončení Maupaye z otočky. Na druhé straně rozvlnil síť o čtyři minuty později Batshuayi, veškeré vzrušení ale bylo zbytečné, neboť reprezentant Belgie se nacházel v ofsajdu. Vzápětí pálil nebezpečně, leč nepřesně hostující Trossard. V 57. minutě se za obranu Palace dostal Maupay, avšak dost možná gólové zakončení mu po sekvenci kliček překazil blokující Kouyaté.

Brighton nadále marně dobýval orlí hnízdo. V 76. minutě si Dunk našel standardní situaci Trossarda, avšak ani jeho hlavička neohrozila Guaitu, Bissoumův kop za dalších osm minut by se zase ujal v rugby. V 89. minutě měl Guaita štěstí poté, co neudržel volný kop zahraný Großem, hosté se ale k dorážce nedostali. Za okamžik se však Racci opět vydali na zteč, MacAllister na nic nečekal a napálil balón zpoza šestnáctky za Guaitova záda - 1:1.

Co by to bylo za derby, kdyby se během něj neodehrála potyčka. Již během řádných 90 minut to na hřišti dost bublalo a v nastaveném čase se vařící hrnec definitivně zbavil pokličky. Na bod varu se atmosféra střetnutí dostala po surovém zákroku Dunka na Cahilla, po kterém dostal kapitán Seagulls červenou kartu. Po ostrých výměnách názorů už se ale zápas přece jen nachýlil ke svému konci.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Fulham FC 1:1

18.10.2020 13:00

Góly: 85. Billy Sharp (pen.) - 77. Ademola Lookman

Útočník Fulhamu Aleksandar Mitrović nebude mít po utkání v Sheffieldu lehké spaní. Srbský forvard na Bramall Lane neproměnil penaltu, zavinil gól do sítě vlastního celku a v závěru odmítl příležitost stát se hrdinou. I kvůli selhání opory vydolovali Cottagers jen remízu.

Ten však příliš nevoní ani Sheffieldu. Blades si sice stejně jako Chalupáři připsali první bod v sezóně, to však k uspokojení nestačí. Za plichtu ale byli United nakonec rádi, neboť do vedení šel soupeř. Dělbu bodů ale nakonec zařídil zkušený Billy Sharp.

Obranu Blades tentokrát vyztužil Lowe, zálohu posílil Norwood a v útoku se vedle McGoldricka postavil McBurnie. Také na straně hostů došlo ke třem změnám v sestavě. V defenzivě a středu pole nechyběli čerstvé posily na přestup a hostování Adarabioyo s Loftus-Cheekem, nasazení od první minuty si vysloužil také Lookman.

Jako první zahrozili v šesté minutě Cottagers. Mitrović přihrál Cairneyho, jenž prověřil brankáře United Ramsdalea. Tři minuty poté se činil také gólman Fulhamu Aréola, který měl co dělat, aby vytěsnil pokus Lundstrama. Za další dvě minuty vyhledal Basham hlavu McBrunie, jehož zakončení hlavou proletělo kolem tyče do zámezí. V 19. minutě zasáhla Sheffield nepříjemná komplikace, neboť zraněný Lowe musel na trávníku přepustit místo Jacku Robinsonovi.

O čtyři minuty později roběhl McBurnie na levé straně Stevense, jehož křižnou ránu po zemi lapil Aréola. Sedmadvacetiletý Francouz podržel Chalupáře také ve 29. minutě, kdy skvěle vyrazil hlavičku McBurnieho po centru od Bergeho. Osm minut nato již domácí rozvlnili síť, přihrávající Berge ale stál v ofsajdu a branku McBurnieho sudí Marriner odvolal.

Krátce po změně stran hlavičkoval z nebezpečné pozice McBurnie, našel ale pouze Aréolovy rukavice, případný zásah by navíc jistě neplatil kvůli ofsajdu skotského forvarda. V 50. minutě nečekaně zachyboval Ramsdale, jenž nezachytil centr z pravé strany, následně ovšem zaváhání napravil, když vychytal zakončujícího Lookmana. Pět minut nato dostal Fulham obrovskou šanci ke skórování. Jack Robinson zahrál ve vlastním vápně neohrabaně rukou, jenže nařízenou penaltu zahodil Mitrović, který s pomocí břevna přestřelil.

V 60. minutě vyslal ambiciózní pokus z velké dálky McGoldrick, ke štěstí mu však hodně chybělo. V 76. minutě už se konečně měnilo skóre. Lookman nejprve oklamal Bergeho, následně se šťastně dostal do pokutového území přes Bashama a tvrdou střelou levačkou nedal Ramsdaleovi šanci. Vzápětí mohl náskok Cottagers navýšit Mitrović, Ramsdale však tentokrát pohotově zasáhl.

Místo druhého gólu v síti United přišlo vyrovnání. Mitrović v 83. minutě po standardní situaci fauloval před vlastní bránou, což odhalil až videorozhodčí. Blades nicméně dostaly k dispozici pokutový kop, který bez potíží proměnil Sharp. Své zaváhání mohl Mitrović dvakrát odčinit v nastaveném čase, avšak ani jeden ze dvou hlavičkových pokusů se nevměstnal mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester United 1:4

17.10.2020 21:00

Góly: 2. Luke Shaw (vl.) - 23. Harry Maguire, 86. Bruno Fernandes, 90. Aaron Wan-Bissaka, 90+6. Marcus Rashford

Manchester United se oklepal z poslední porážky s Tottenhamem a na půdě Newcastlu navzdory špatnému startu nakonec zvítězil jednoznačně 4:1. Krom úvodu duelu byli Rudí ďáblové lepším celkem a zvítězili zaslouženě, byť se ona výhra nerodila úplně snadno - vítězný gól Bruna Fernandese přišel až pět minut před vypršením základní hrací doby. Ole Gunnar Solskjaer si tak může minimálně do příštího týdne oddechnout, jeho svěřenci totiž výkonem dokázali, že řeči o velké krizi a různých hádkách uvnitř týmu se ukázaly jako liché.

Manchester United přitom do utkání vstoupil tím nejhorším možným způsobem - už po dvou minutách totiž do rychlého brejku utekl Shelvey, předložil míč do pravého křídla nabíhajícímu Krafthovi, jehož centr si nešťastně srazil do vlastní sítě obránce Shaw.

Rudé ďábly rychle inkasovaný gól trochu zaskočil, nicméně postupem času přece jenom začali přebírat otěže zápasu pevně do vlastních rukou. Nejprve zahrozil Rashford, který se dostal k zakončení uvnitř pokutového území, jeho ránu však obrana domácích zblokovala na roh. Po dvaceti minutách se pak parádní akcí blýskl Bruno Fernandes, který si na hranici vápna narazil s Matou a parádní ranou do vzdálenějšího rohu branky rozvlnil síť. Jeho radost však byla předčasná, opakované záběry totiž ukázaly ofsajd, který posléze videorozhodčí nahlásil hlavnímu sudímu a branka tak nemohla být uznána.

O pět minut později vyslal dalším parádním pasem Fernandes do úniku Matu, jeho střelu z úhlu ovšem Darlow vytěsnil na roh. Z něj už však přece jen zapršelo - na rohový kop si totiž nejvýše naskočil Maguire a přesnou hlavičkou srovnal na 1:1. Do konce poločasu zahrozil ještě Saint-Maximin, jeho utěšenou ránu ovšem De Gea s vypětím všech sil vyrazil.

První velkou šanci druhé půle si připsal opět Newcastle - na levé straně se Saint-Maximin vymotal ze složité situace a hezkým centrem našel Wilsona, jehož zakončení ale bravurním zákrokem zneškodnil De Gea. Na druhé straně byl po brejkové situace ve vápně faulován Rashford a na popud videorozhodčího byla odpískána penalta. K té se postavil Bruno Fernandes, nicméně jeho ránu dokázal Darlow tygřím skokem vyrazit.

Deset minut před koncem se za vápnem uvolnil stoper Maguire, ovšem jeho střela těsně minula pravou tyč branky domácích. Vysvobození pro hostující celek přišlo pět minut před vypršením základní hrací doby. Do rychlého protiútoku se dostal Rashford, navedl míč do vápna, nezpanikařil a chytře jej předložil pod sebe na nabíhajícího Fernandese. Ten zachoval chladnou hlavu a situaci vyřešil nádherným obstřelem do horního rohu branky, čímž vystřelil svému týmu vedení. Newcastle vrhl všechny síly do útoku, ale bylo mu to málo platné - v nastaveném čase naopak se ještě po kombinaci s Rashfordem krásnou střelou prosadil Wan-Bissaka a v poslední minutě nastavení po samostatném úniku upravil na konečných 4:1 útočník Rashford.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 1:0

17.10.2020 18:30

Góly: 23. Raheem Sterling

Atraktivní duel Manchesteru City s Arsenalem nakonec očekávané gólové hody nepotvrdil. Vše podstatné se událo již v první půli, kdy se nejprve domácí Citizens ujali vedení zásluhou Sterlinga a poté měli i šance svůj náskok navýšit, avšak v závěru poločasu naopak museli děkovat brankáři Edersonovi, že dokázal uhájit čisté konto proti velkým šancím Saky s Aubameyangem. Druhá půle už ale nedokázala udržet dosavadní herní kvalitu a Pep Guardiola tak na svého bývalého asistenta Mikela Artetu dokázal vyzrát těsně 1:0.

Oba manažeři dostáli předzápasovým očekáváním a vyrukovali nejen s nečekaným složením základní jedenáctky, ale také samotným postavením vybraných hráčů na hřišti. Zatímco Pep Guardiola vsadil při absenci Aymerica Laporteho s Benjaminem Mendym na stopera Walkera s krajními beky Akém a Cançelem a Bernardem Silvou ve středu zálohy, Mikel Arteta pro změnu vyrukoval s Willianem v roli falešného hrotového útočníka. Dalším překvapením pak bylo nasazení dlouho zraněného Sergia Agüera rovnou do základní sestavy hned po několika dnech tréninku.

Po úvodní dvacetiminutovce, kdy se týmy spíše jen tak oťukávaly, se průlom skóre povedl favorizovaným domácím. Lahůdkovou týmovou kombinaci rozjel Riyad Mahrez kolmicí na Agüera, jenž před couvající obranou soupeře ideálně našel Phila Fodena. Jeho ránu z výtečné pozice v hloubi šestnáctky sice Bernd Leno dokázal zastavit, avšak vyražený míč připadl dobíhajícímu Raheemu Sterlingovi, pro nějž nebyl žádný problém uklidit jej do odkryté branky.

Arsenal vzápětí reagoval slibnými pokusy Saky, Tierneyho a Pépého, avšak bez úspěchu, a poté následovala mohutná dominance domácích, kteří měli několikrát blízko k navýšení skóre. Ve všech případech však zvládl zakročit pozorný Leno, jenž se obzvláště vytáhl proti další obrovské šanci Fodena, jemuž znovu připravil palebnou pozici Sergio Agüero.

Teprve v závěru první půle se "Kanonýrům" povedlo pořádněji zahrozit a hned z toho málem bylo vyrovnání. Velkou šanci aktivního Saky po narážečce s Aubameyangem však brilantně vytěsnil nad břevno brankář Ederson, který o chvíli později neméně kvalitně zasáhl i proti unikajícímu Aubameyangovi. Když se pak hráči Arsenalu jen marně dožadovali odpískání pokutového kopu za Walkerovu vysokou nohu v souboji s Gabrielem, do kabin se o přestávce odcházelo za těsného vedení Manchesteru.

Po změně stran byl Arsenal o poznání aktivnější, dostával se častěji k míči a úspěšně držel soupeře v uctivé vzdálenosti od Lenovy branky, ovšem vzhledem k průběžnému skóre se domácí ani nikam hnát nemuseli a bezpečně svůj náskok kontrolovali. Tak trochu symbolicky byl nejblíže ke gólu David Luiz u své vlastní branky, když tečoval nebezpečný centr Cançela jen těsně mimo tři tyče, zatímco Ederson nemusel zasahovat takřka vůbec, neboť domácí obrana pustila Arsenal jen k několika přímým kopům z uctivé vzdálenosti, z nichž Luiz i Pépé zamířili nepřesně.

Hosté se ještě v závěrečné desetiminutovce pokusili zvrátit nepříznivý vývoj zápasu nasazením Eddieho Nketiaha a také debutanta Thomase Parteye, avšak ani to kýžený efekt nepřineslo. Manchester City tedy potvrdil roli favorita, uhájil vedení 1:0 až do konce a po dvou zápasech bez vítězství znovu slaví tříbodový úspěch, byť svým výkonem nijak neoslnil. Arsenal si naopak připisuje po prohře na Liverpoolu druhou porážku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Southampton FC 3:3

17.10.2020 16:00

Góly: 15. Timo Werner, 28. Timo Werner, 59. Kai Havertz - 43. Danny Ings, 57. Che Adams, 90+2. Jannik Vestergaard

Fotbalisté Chelsea v rámci pátého kola Premier League remizovali na domácím hřišti 3:3 se Southamptonem. Blues poslal dvěma brankami do vedení Werner, v závěru poločasu pak snížil Ings. Na vyrovnávací gól Adamse rychle zareagoval Havertz, jenže v nastaveném čase pro Saints cenný bod získal Vestergaard.

Ve čtvrté minutě Chelsea mohla jít do rychlého vedení. Pulisic se prosmýkl středem hřiště a poté roztáhl hru doleva na úplně volného Chilwella. Ten nebezpečně vypálil po zemi a jeho ránu vyrazil McCarthy jen k Havertzovi, jenž ale opět nechal vyniknout hostujícího brankáře.

Velmi dobrým zákrokem se po pěti minutách prezentoval také Kepa Arrizabalaga. Che Adams si před vápnem posunul balon na pravačku a poté pálil na zadní tyč, ovšem španělský gólman stačil zasáhnout nohou.

Po čtvrt hodině hry se ale Timo Werner dočkal a Chelsea vedla 1:0. Bývalý hráč Lipska si kousek za polovinou hřiště pustil za sebe přihrávku Chilwella a poté si to namířil do vápna. Tam se zbavil několika blokujících obránců a střelou do protipohybu nedal McCarthymu šanci.

Pulisic vnikl ve 26. minutě do pokutového území a poté hledal pod sebou Wernera. K němu se sice balon nedostal, ovšem pálit mohl Mount. Ani jemu však nebylo umožněno zakončit a hosté tak přečkali velmi těžkou situaci bez úhony.

O dvě minuty později už však domácí vedli o dvě branky. Jorginho vyslal dlouhý nákop na Tima Wernera, který udržel na zádech Bednarka, ve vápně si míč přehodil přes vyběhnuvšího McCarthyho a pohodlně zakončil do prázdné brány.

Ve 31. minutě Chilwell od rohového praporku našel nikým nehlídaného Zoumu a McCarthy měl znovu práci. Tentokráte si ale poradil a vyrazil míč na další roh.

Southampton krátce před koncem prvního poločasu snížil na rozdíl jedné branky. Havertz ztratil míč na vlastní polovině a Adams poté vyslal do šance Dannyho Ingse, který udělal kličku Kepovi, a poté zakončil do prázdné brány.

V 55. minutě hráči Southamptonu obléhali vápno Chelsea a po rychlé narážečce s Adamsem pálil Ings, jehož pokus prosvištěl těsně kolem pravé tyče.

Po dvou minutách se hosté dočkali srovnání. Zouma chybně nahrál dozadu Arrizabalagovi, jenž navíc špatně vyběhl proti Che Adamsovi a doslova mu nabídl vyrovnávací branku. K té se sice hostující útočník propracoval velmi krkolomným způsobem, ovšem důležité pro hosty bylo, že dostal míč za brankovou čáru.

Jenže Chelsea si vzala ztracené vedení po dvou minutách zpátky. Werner se zjevil za obranou Saints a poté poslal míč před bránu na Kaie Havertze, který už ho pouze nasměroval za záda bezmocného McCarthyho.

Walcott v 82. minutě pláchl svému strážci a následně našel ve vápně Ingse. Ten si ještě posunul míč a zakončil na přední tyč, avšak Arrizabalaga byl připravený a tentokráte podržel svůj tým.

Ve druhé nastavené minutě se hosté dostali po faulu Jorginha k volnému kopu. Nabídku Bertranda odvrátila obrana Chelsea jen k Walcottovi a ten se do míče opřel z první. Jeho skákavý pokus pak ještě lehce tečoval Jannik Vestergaard, jenž se tak postaral o velmi důležitou branku.

Chelsea po pěti kolech patří s osmi body pátá příčka, Southampton je jedenáctý a bodů má sedm.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 2:2

17.10.2020 13:30

Góly: 19. Michael Keane, 81. Dominic Calvert-Lewin - 3. Sadio Mané, 72. Mohamed Salah

Tohle bylo to pravé liverpoolské derby. Spousta gólů, šancí, tvrdých zákroků a také sporných situací, které musel rozsoudit videorozhodčí. Bohužel pro Liverpool VAR v obou inkriminovaných momentech odhalil milimetrový ofsajd, což nakonec Evertonu zachránilo bod a také první příčku v tabulce Premier League.

Toffees přitom od začátku zápasu tahali za kratší konec. Už ve třetí minutě otevřel skóre Mané, ale ještě do přestávky vyrovnal po rohovém kopu Keane. I ve druhém poločase šli do výhody hosté, vedení jim vrátil Salah. V souboji nejlepších střelců ligy jej ale vzápětí napodobil Calvert-Lewin, který stanovil konečný výsledek 2:2.

Tradiční souboj krajních obránců Liverpoolu tentokrát vyhrál Andy Robertson. Právě on hned na začátku zápasu předložil míč do šestnáctky Sadiovi Maného a ten prudkou ranou pod břevno nedal Pickfordovi šanci. Gólman Evertonu za dalších pár minut málem pohřbil svůj tým, ale zachránily ho doslova centimetry.

Fabinhův centr ve vápně si našel Virgil van Dijk a byl u něj dřív než anglická jednička. Pickford se tak uchýlil k ostrému zákroku, za který by jinak pravděpodobně mazal do sprch. Van Dijk ale v momentě přihrávky stál o píď mimo hru, takže místo penalty se do análů utkání zapsalo jen střídání zraněného stopera Liverpoolu.

Za Everton hrozil hlavně nejlepší střelec ligy Dominic Calvert-Lewin. Tu hlavičkoval těsně nad, tu střílel slabě po zemi, další jeho pokus musel Adrián vyrazit na roh. A právě z něj zakroutil James rohlík na hlavu Michaela Keana a gólman Liverpoolu poprvé zaperlil. Míč z hlavy stopera Toffees šel přímo na něj, ale vyrazit jej nedokázal.

Liverpool si chtěl vzít vedení zpátky. Krátce po vyrovnání se k přímému kopu postavil Trent Alexander-Arnold a jen skvělý Pickfordův zákrok mu oslavy překazil. Těsně vedle pak po zhruba půlhodině hry pálili jak Thiago, tak i Mané. Do šaten se každopádně šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran byli naopak pod vedením Jamese Rodrígueze nebezpečnější hráči Evertonu. Byl to právě Kolumbijec, kdo servíroval nádherný centr na zadní tyč, odkud Richarlison trefil hlavou brankovou konstrukci. Za pár minut to James zkusil sám a Adrián musel jeho ránu vyrazit. Jenže ke gólu občas stačí jen malý záchvěv geniality...

Mohamed Salah byl většinu zápasu neviditelný, ale když se k němu odrazil míč z kopačky Miny, nezaváhal. Pohotová rána levačkou zapadla za tyčku. Definitivní tečku mohl napsat Joel Matip, jehož hlavičku ale Pickford fantasticky lapil. Gólman Evertonu výborně zakročil i proti dalšímu pokusu Salaha a vzápětí mohl sledovat, jak moc svému týmu pomohl.

James otevřel přihrávkou prostor Dignemu, ten narýsoval skvělý centr do vápna a Dominic Calvert-Lewin v obrovském výskoku zatloukl svůj sedmý gól v sezóně. Pickford se zaskvěl ještě jednou, když zastavil velkou šanci Maného. Mohl to být ale právě on, kdo spolu s Richarlisonem nakonec Everton o body připravil.

V samém závěru se brazilský bouřlivák nevybíravě sklouznul do holeně Thiaga a byl po zásluze vyloučen. No a pár minut na to rozjel Liverpool gólovou akci po ose Mané - Jordan Henderson, a nutno říct, že Pickford při nepovedeném zákroku rozhodně neměl skálopevné zápěstí. Zachránil ho až neuvěřitelně těsný ofsajd Maného. Klopp a spol. jen nevěřícně kroutili hlavou, výsledek 2:2 to však nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Everton FC541014:713
2.Aston Villa440012:212
3.Liverpool FC531113:1310
4.Leicester City530212:89
5.Arsenal FC53028:69
6.Wolverhampton Wanderers53025:79
7.Tottenham Hotspur522115:88
8.Chelsea FC522113:98
9.West Ham United521211:77
10.Leeds United52129:97
11.Manchester City42117:77
12.Southampton FC52128:97
13.Newcastle United52127:97
14.Crystal Palace52126:87
15.Manchester United42029:126
16.Brighton & Hove Albion51139:114
17.West Bromwich Albion50235:132
18.Burnley FC40133:81
19.Sheffield United50142:71
20.Fulham FC50144:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1054)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ocakavana remiza, Klopp to na Ancelottiho nevie

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
YNWA__MSN

Everton hrajou jak zasrany prasata a VAR ničí fotbal a měl by se co nejdřív zrušit!!! Jako pískat ofsajd o 1cm dresu na ruce

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

méééééééééééé

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
misinho7

Reagovat
mojmira

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Emqick

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
LokoLFC

Dement u VARu, s tim nic neuděláš...

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Reagovat
icka

Reagovat
VALEN

proč neplatil ten gól Hendersona ?

Reagovat
Cobra

Rukáv Maného byl údajně v offsidu...

Reagovat
fenixLFC

pretoze sme mali smolu kde random dali tu ciaru...

Reagovat
Benedict

Var to dneska zabil, celej zapas fandím evertonu, ale ten gól mel platit, tihle mikroneofsajdy ničí atraktivitu

Reagovat
Setwo

povedzte mi kde bol offsajd pri tom poslednom gole? totalna picovina

Reagovat
fff

1. Richarlison je absolutna spina, James podobne.

2. Pickford chytil asi 3 goly, mal by ale vonku, jasna cervena karta.

3. Ten offside mi pripomenul ten offside Firmina proti AV v minulej sezone. Nech pozeram ako pozeram, tak to offside nie je.

4. Snad to s VVD nebude vazne, dva goly sme dostali hlavou, tam nam jasne chybal, o to viac, ze nemame Allisona.

Skoda, mali sme vyhrat. Aspon sme sa spamatali po zapase s AV, sezona je dlha.

Reagovat
fff

5. Calvert-Levin uzasny vyskok, no Gomez to iba sledoval. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
db18

Reagovat
Pony Slaystation

Pokud Gomez = Robertson, tak potom sledoval jsem dnes fotbal, no mozna to byl Everton - Liverpool, to plati i pro palcohonice...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsajd VVD este ok, ale toto bol zarez. Sice mozno to je tym, ze ja tu mam jednu obrazovku a oni pri videu asi 30 na kazdy uhol kde to je vidiet inak

Reagovat
smazaný uživatel

6. Obrovská chyba nemať nového stopéra alebo Grujića na DM a Fabinha na stopérovi.

Reagovat
danielfc

Grujič nieje DM o nič viac ako Gini či Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Na DM sa mi vždy páčil

Reagovat
Lacko_Boh

ty si to hovoril uz davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Lacko_Boh

Seen (17.10.2020 21:11)

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
cristiano.K.

Grujič nemá na LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho nasledovného? Ja detailne nie, v niektorých zápasoch sa mi páčil, ale myslím si, že či má alebo nemá na LFC, ukázal by to v našom drese. V Herthe sa presadil a to nemôžeme očakávať, že tím, v ktorom hráč hosťuje, na ňom bude staviat svoju hru, keďže je to stále len hráč na hosťovaní .

Reagovat
cristiano.K.

viděl jsme ho v několika zápasech a tempo pro PL je na něj moc. Dlouho mu trvá než se s míčem otočí, než ho zpracuje, než se rozmyslí. Hertha je pro něj tým akorát. Zkrátka pro týmy může být prospěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no ok.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Zaschrona

Jestli nám fotbalový bůh ty loňské zářezy přes VAR teď hromadně splatil, tak to beru.

Top of the league.

Reagovat
13

Já to nechápu, z toho záběru je Mané prostě on side.... FA

Reagovat
fff

Ako pisem vyssie, podobne ako Firmino na AV minuly rok...mne to skratka pride, ze to offside nie je.

Reagovat
13

VAR je dobrá věc, ale nepoužívají to dobře a zjevně se oproti minulé sezoně moc nezlepšilo...

1. Nenapravují zjevné chyby rozhodčího, když je udělá.

2. Zasahují do hry, když se o zjevnou chybu nejedná.

Chybí jim v tom používání videa cit..

Reagovat
Zaschrona

Góly VAR musí posuzovat vždy.

Reagovat
13

To jen potvrzuje, že se video používá špatně no. Dal bych jim na check každý situace maximálně dvacet vteřin, protože pokud to nevidí na první dobrou z opakovačky, tak se do toho nemají srát. A ne že tam budou onanovat s pravítkem a pak to stejně ještě posoudí špatně.

Reagovat
Zaschrona

Tak to je otázka, jestli to bylo špatně. Pokud ty čáry byly namalovány správně, tak to byl ofsajd. Jenže, jestli tomu tak bylo, to nevím. Nechápu, jak dokážou takhle posuzovat ve vzduchu ofsajd na 2D obraze, tam přece ani ta technologie pro kalibrovanou čáru nepomůže na 100%. A druhý problém v tom, kdy byl moment přihrávky, v kterém snímku nastane?

Takže ano, ve VAR je taky potíž, ale primární potíž pořád je v samotných pravidlech, protože to pravidlo dává prostory pro jiné výklady. Zas ale logicky se toho zas tolik nezmění, pokud se jen změní pravidla o tom, jak přesně se ty čáry mají malovat, pořád to bude hrozně subjektivní v některém konkrétním momentu.

Tak jako tak mi ale z tohohle zápasu přijde jako jasně větší potíž to, že se některé penaltové zákroky u VAR prostě ani neposuzují. A nebyl tam dneska jen ten Pickfordův.

Reagovat
smazaný uživatel

absolútny súhlas, moje slová. Var je super vec, ale ešte treba jej používanie zlepšiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouškům Liverpoolu přeju jenom to nejhorší, ale ofsajd to byl dost pochybný.

Reagovat
Benedict

I know how u feel

Reagovat
Remt

při nejlepším zatraceně pochybný

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Aspoň, že to uznáš... Za to

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Keď ty napíšeš ze dosť pochybný tak to je jasný dôkaz že nebol

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Prvni souhlasny comment, na oplatku, myslim, ze sestavu vyplodil Mou na zaklade skutecne výkonnosti...

Reagovat
PP

Na tomto ročníku PL je zvláštní to, že vůbec netuším, jaké výsledky a kterých soupeřů jsou pro nás dobré a komu bych měl vlastně přát.. Loni jasně, City a Pool ať porážejí všechny konkurenty. Problém je, že loni byli pro nás byla konkurence půlka ligy a letos je to úplný galimatyáš..

Reagovat
smazaný uživatel

pro Arsenal by mělo stačit, aby týmy na posledních 3 místech tabulky nevyhrávali a ligu byste měli udržet

Reagovat
ajouki

Jako nové pravidlo o útočné ruce chápu, ale kterého idiota napadlo podle toho posuzovat i ofsajdy? To jim to jako přišlo dobré řešení, poté co loni bylo neuznáno několik branek kvůli ramenu? Vždyť to je absolutní nesmysl. Útočný tým tím nic nezískal, protože nejde hrát na úmyslné zakončení rukou u ramena. Naopak se tím zpřísnilo posuzování ofsajdů a o to více branek nebude uznáno.

Chápal jsem to pravidlo jako benefit of the doubt, že tohle bude u VAR pouštěno a nebude se to považovat za úmyslné hraní rukou. Dnešní zápas mě vyvedl z omylu. V Premier League fakt umí vymyslet vždy úplně něco nového a překvapivého. Neskuteční odborníci.

Reagovat
ajouki

Raději ale ještě počkám nebo si to zkusím pro potvrzení najít. Protože u Davida Cooteho, dnešního VAR rozhodčího, bych se fakt nedivil, kdyby ani pravidla neznal.

Reagovat
Liquid

jak většina nás odborníků předpovídala, LiVARpool bude jen stínem toho týmu, co vyhrál loni titul a titul se letos vrátí do správných "modrých" rukou

Reagovat
rave

jak většina nás předpovídala, tak ty budeš pořád stejný dement

Reagovat
Setwo

ano titul v spravnych modrych rukach

Reagovat
Liquid

Man City jsem tipoval už před sezónou

Reagovat
Mastný Chobot

Takze zasa raz VAR priniesol akurat tak viac kontroverzie...

Reagovat
Cobra

Mě přijde, že ti borci si za monitorem hážou mincí, který bod těla vezmou útočícímu hráči. Za mě ani jeden z offsidů nebyl.

Pickford může dostat dodatečný trest, když nedostal kartu?

Reagovat
Setwo

doteraz neviem najst kde bol Mane v offsajde.. vies mi povedat ktora cast tela bola v offsajde? vsetky casti tela ktorymi je povolene dat gol ma pred obranou Evertonu

Reagovat
jk

Asi rameno ne?

Reagovat
Setwo

ved Mane bol otoceny chrbtom k brane... a rameno bezne piskaju ako ruku

myslim si ze kazdy fanusik by bol nasrany keby v mestskom derby pride o vyhru po odpiskani takehoto nezmyselneho offsajdu

Reagovat
jk

To pravidlo pro ruku se změnilo. Je teď sice úplně nahovno, ale ramenem gól dát můžeš. Netvrdím, že to posuzování offside je správné. Ale je stejně blbé pro všechny týmy.

Reagovat
Cobra

Jenomže on nebral jeho rameno, ale snad rukáv, aby tam našel ten mm offside.

Reagovat
jk

Já to moc nezkoumal. Zajímavý je, že si pamatuju docela dost těchto hraničních offsidů ale dost málo hraničních neoffsidů. Myslíš, že když už se s tím serou, tak tam vždycky radši něco přidají aby to vyšlo jako offside?

Reagovat
protiproudu

rukáv

Reagovat
Mimalu

myslím, že dodatečný trest je možný jenom v případě, kdy rozhodčí potvrdí že danou situaci neviděl, což je v tomto případě nepravděpodobné

Reagovat
fenixLFC

neskutocne mal som proti *V*AR*u vyhrady uz v minulosti, ale tento zapas to dotiahli na uplne novu uroven. uz vlani bolo otazne odkial merat ruku ale dnes bolo vidiet ze si tie ciary cucaju vyslovene z prsta kazdopadne sa ukazalo ze tento everton na titul nepojde, nema na to. jasne, james je super hrac ale na tie najlepsie timy nemaju, na to su moc deravi v obrane.

kazdopadne z nasej strany smerom dopredu hodne dobre, zalohu evertonu sme jasne znicili. z henda sa tu robi kopyto, ale je to pre nas jeden z najdolezitejsich hracov a hra s nim je uplne ina. thiago sa otrka a bude famozny, uz teraz vidiet ze o hre ma prehlad, ci uz dopredu alebo do defenzivy. s tou obranou to bude u nas pruser, adrian je diera a je jedine stastie ze toto kolo chyta aj kepa s pickfordom a nebude tak za najvacsieho trageda....

kazdopadne richarlison klasicka mrdka ktorej by po tych troch zapasoch mali dolamat nohy, pickfordovi dat dodatocny trest a dufat ze virgil bude v pohode. ked nie tak nech hrava matip s fabinhom a do zalohy wijnaldum

Reagovat
Taiger

fenixko meltdown

Reagovat
smazaný uživatel

ako vravim, max 5. miesto ak sa bude trapit ManUtd

Reagovat
13

Hendo Thiago Fabinho bych neměnil, v tomhle složení je ta záloha skvělá.

Reagovat
cristiano.K.

pokud nebude Dijk, dát Fabinha na stopera s Matipem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když už pořád zmiňujete toho Richarlisona, tak co třeba zmínit i Robertsona, který má tu historii zákeřných zákroků na minimálně stejný úrovni, spíš ještě horší?

Reagovat
13

Jakože to dnešní jak ho přistrčil Mina?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mělo to přistrčení snad vliv na to, že pak naprosto nepřirozeně sejmul Allana? A pak tam mimochodem pár minut simuloval podobně jako na konci Richarlison, aby během chvilky sprintoval bez jakýchkoliv potíží...

Reagovat
fff

But what about... Trump style.

Reagovat
Swarley

Klasicky pokrytci... Liverpool style...

Reagovat
13

Bacha na to, LFC a MU jsou tuhle sezonu na sebe nějak napojení, třeba vás to dneska též podělá a Bruno bude kopat jen jednu penaltu..

Reagovat
fff

Swarlosko .

Reagovat
Swarley

Jsem tu pro tebe, rád ti to vaše pokrytectví vždy připomenu...

Reagovat
fff

Samozrejme .

Reagovat
smazaný uživatel

Rád pripomenieš svoje číre magorstvo .

Reagovat
Vopi11

tohle házení do jednoho pytle mě docela štve, já se třeba k většině názorů našich nehlásím, ba naopak se snažím o objektivní náhled

Reagovat
Swarley

A já tě za to respektuji

Reagovat
jk

Reagovat
rave

Kolik dostal Robertson v kariéře červených karet?

Reagovat
fenixLFC

slusny whataboutizmus. na robertsona v tomto ohlade nadavam pomerne casto. a richarlison okrem tychto faulov je slusny simulant a nesympaticka placka....

Reagovat
cristiano.K.

co to plácáš? Robertson udělal jeden zákrok proti slepicím a tam to ještě bylo neúmyslné

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Môžme kúpiť fanúšikom Barcelony vreckovky, rád prispejem.

Reagovat
smazaný uživatel

v princípe súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Až na var...

Reagovat
Zaschrona

Hele, sice jste těch šancí měli podstatně víc a úplně v pohodě beru, že zřejmě měl jít tak jako tak Pickford ven a úplně v klidu mohl ten gól v závěru platit, nicméně:

1. Vaše obrana taky nic moc, hlavně ze vzduchu, tím spíš, jestli VvD bude dlouhodobě mimo

2. Mina hrál přes zranění a na RB hrál většinu zápasu v premiéře u nás stoper, jakkoliv ta obrana, v čele s Pickfordem za nimi, je problém, nedělal bych z toho zrovna dneska veliké závěry, náš nejlepší hráč z minulé sezóny je zraněný, oproti jiným týmům vpředu to zas tak špatné teda není

3. Titul je absolutní sen a nevím, proč se o tom v souvislosti s námi mluví, už i útok na top 4 by byl veliká paráda a obrovský posun oproti minulým létům

4. Nechápu, proč zrovna vy, fandové LFC, si stěžujete na Richarlisona, spíš bychom to měli být my, kdo by ho měli strhat za to, že nám málem prohrál zápas

Reagovat
13

Protože hrál nebezpečně a mohl dojebat Thiagovi sezonu, pak si ještě lehl a zkoušel se tím vyhnout červené.

Ale tak u vás už hráli i větší zmrdi - například Mirallas, chápu že tebe jen tak něco nerozhodí..

Reagovat
Zaschrona

Však je to derby, to všichni pořád čekáte, že tam budou hráči hrát v rukavičkách? Na vaší straně taky Mané nebo Robertson hráli pěkně tvrdě a s trochou smůly se tam taky něco mohlo stát.

Richarlison dostal zaslouženě červenou kartu, nicméně těžko mu mít za zlé, že se snažil dělat vše, aby jí nedostal. Těžko za to jde vlastní hráče kritizovat, zvlášť když sám v tom souboji docela pěkně koupil.

A baví mě, jak se vždy fandové dívají jen do soupeřova týmu, přitom by šlo i vytáhnout celou řádku hráčů i v řadách LFC. Nemáme si co vyčítat, jakkoliv v tom možná v posledních letech vedeme, zrovna v době Mirallase na vaší straně prasil ještě víc Suárez.

Reagovat
fenixLFC

je rozdiel hrat tvrdo a zakerne. tie fauly richarlisona a pickforda su likvidacne, nie iba ze sa "moze nieco stat pri troche smoly". prave naopak, zranenim nekoncia len pri velkom stasti...

Reagovat
fenixLFC

1, nasa obrana je bez dvoch najlepsich hracov na svojich postoch

2, nerobim to len z tohto zapasu, skrz calverta (vo fante) som vas mal pustenych viackrat a ta obrana teda ista nie je, njama pickford

3, o tom presne hovorim

4, vid 13

Reagovat
Zaschrona

1. Naše taky, každou obranu to samozřejmě rozhodí. I ve zdravém stavu to ale pro vás bylo problematické.

2. Jistá není, to souhlasím, ale která v PL zatím letos je? Ve srovnání s jinými to není žádná tragédie, třeba s Crystal Palace a druhou půli s Tottenhamem obrana zahrála dost dobře.

Reagovat
Benzema

No daj ich mena

Reagovat
Zaschrona

No, asi fakt žádná.

Reagovat
cristiano.K.

protože 8/10 zápasů se chová proti nám jako píča.

Reagovat
smazaný uživatel

"mal som proti *V*AR*u vyhrady uz v minulosti, ale tento zapas to dotiahli na uplne novu uroven"

vubec, uz se staly stejne/vetsi nesmysly, ted jenom poskodili vas, tak to vnimas zaujate

Reagovat
Liquid

Reagovat
jk

Reagovat
fenixLFC

to nie je pravda, var kritizujem nonstop, napriklad vlani ked neuznavali goly city a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

praveze fenix proti VARu bojuje nonstop aj pri inych zapasoch az s tym bol otravny

Reagovat
mickey mouse

lol fenix je největší hater VARu tady na EF od nepaměti, použij owny search

Reagovat
Hokaido

Excuse me???

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
icka

Reagovat
Luc-Luc

Nevadi, byli jsme lepsi, Everton se stestim bere bod, po AV jsme potrebovali odehrat dobry zapas a to se stalo, zaloha Thiago, Hendo, Fabinho pracovala skvele, obranna linie byla hloubeji a az na par vyjimek to nebylo spatne, v zime musime privest stopera kazdopadne, jinak praseci rypak Pickford by si za ten zakrok na Virgila zaslouzil disciplinarni trest

Reagovat
fff

Vykon po AV potesil, boli sme vyrazne lepsi a celkovo vykon proti timu, ktory ma formu bol dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutne okradnuti dnes. Nevadi, obhajime ten titul aj tak

Reagovat
vrabejka

Krásné derby škoda že to tak posral rozhodčí. I tak jsme ten 2.gol prostě dostat neměli. Trent se na to vysral bohužel.

Reagovat
mickey mouse

RIP fotbal

Reagovat
Liquid

tak si všimni že ty čáry nejsou rovnoběžné, to rameno tam prostě o 2-8 cm Mané má, jinak přesně takto vznikají účelovky

Reagovat
smazaný uživatel

Stoupni si na koleje a dívej se do dálky... Taky se ti ty kolejnice nebudou zdát rovnoběžné

Reagovat
Nikikrew

Absolútne choré

Celá verejnosť kritizuje VAR a takto to dopadá. Neuveriteľné

Reagovat
fff

Ale seriozne...z akeho dovodu Pickord nedostal CK? Preco? To je absolutne absurdne. To je uplne hrozny zakrok.

Reagovat
masly008

Protože byl ofsajd. Takže hra po ofsajdu se už nebere. Jedině násilné chování.

Reagovat
fff

To, ze to bolo vyhodnotene ako offside je nepodstatne.

Potvrdil to aj rozhodca na BT sport a tak nejak to potvrdzuje aj zdravy rozum. Ten zakrok je na vylucenie. Hra po odpiskani sa samozrejme berie. Ked sa odpiska priamy kop, tak hrac moze protihraca kopnut do rozkroku a je to v pohode? Samozrejme, ze nie.

Reagovat
masly008

A proto jsem tam napsal násilné chování.

Reagovat
13

JJ, tady do něj jen tak nenásilně vletěl nohama napřed..

Reagovat
masly008

Vždyť dělal zákrok. Nebylo to tak ze by mu ji natáhl.

Reagovat
fff

A podstatne je asi to, aky to bol zakrok...a ten bol velmi, velmi zly.

Reagovat
fff

Takze ... by malo nasledovat vylucenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

V tom případě surová hra. Hodně to teď přeženu ale když někomu "ukopneš hlavu" po písknutí tak ven půjdeš asi taky, tohle byla prostě surová prasárna ať už je to po nebo před odpísknutím. A takových zákroků od Evertonu tam bylo víc, zákrok Richarlisona byl slušnej hnus, vocas se ještě diví.

Reagovat
masly008

Za tohle prostě nikdo karty dávat nebude když je to jakoby po odpiskání.

Reagovat
fff

Karty sa po odpiskani davali, davaju a budu davat.

Reagovat
masly008

Ale ne za souboje.

Reagovat
fff

Kludne ano.

Reagovat
masly008

Tak OK. Já si na nic takového nepamatuji. Jestli ty si pamatuješ třeba 10-20 případů tak v poho. Já napsal jak to vidím já proč ji nedostal.

Reagovat
fff

A napr. profesionalny rozhoca povedal, ze rozhodne mal cervenu kartu dostat.

Reagovat
masly008

A když by jiný řekl ze ne tak co. Je to názor jednoho rozhodčího. A víme jací tam rozhodčí jsou.

Reagovat
fff

Skratka taky zakrok aky urobil Pickford je otrasny a kludne moze hracovi skoncit karieru a to je daco, za co kludne moze hrac dostat cervenu kartu a v tomto pripade rozhodne mal dostat.

Reagovat
masly008

Ale já se nepřu ze by ji neměl dosta, ale že dle pravidel nedává. Až změní pravidla tak ji třeba dostane.

Reagovat
13

Mě fascinuje, že jsi si tak jistý pravidlama.. Proč v tom studiu teda nesedíš jako expert ty?

Reagovat
masly008

Nikdo mě nepozval . OK třeba se pletu. Beru to podle toho že jsem to trestat červenou nikdy neviděl. Možná padají za tohle redky furt a já na takový západ neměl štěstí.

Reagovat
fenixLFC

ked ale VAR tu situaciu neposudzovalo tak furt moze dostat dodatocny trest, nie?

Reagovat
13

https://www.youtube.com/watch?v=fWnsrTx9Y6E&ab_channel=GiorgiKartsivadze

Tohle bylo taky po odpískání a kartička přišla.

Reagovat
masly008

No a byla to chyba rozhodčího. To jako na dobře řešenou situaci budeš oponovat chybným rozhodnutím ? To je trošku mimo ne? A i kdyby tak tam šlo o nesportovní chování ne zákrok.

Reagovat
13

Jen ukazuju za jakou kravinu po odpískání padla červená v důležitějším zápase.

Ty to považuješ dnes za dobře vyřešenou situaci, díky za názor teda, ale nemáme se pak o čem bavit...

Reagovat
masly008

Dle pravidel bohužel jo. Že jsou pravidla dost blbě je věc druhá. Já bych taky chtěl aby za hnusné zákroky byly redky, ale holt to tak vždy není.

Reagovat
Remt

Například to co tu dal borec pode mnou.. že Van Persie kopl na branku.. ani to nebylo nijak z frustrace zdá se, tak bych to resil normalka domluvou.. Ale to že někomu prolomis koleno, to se na mě nezlob, ale to už je důvod vyhodit hráče ze hřiště..

Reagovat
Pony Slaystation

Pamatuju neco podobneho v LM, jdy typek bezel sam na branu a kosa od obrance na rudou, aby pak zjistili, ze nyl offside. Nebyla to Chelsea? Pravidlo by se melo zmenit, ale ok, zatim plati.

Reagovat
smazaný uživatel

VAR zničil fotbal a to Liverpool nemám hodně rád!

Reagovat
YNWA__MSN

Proč vůbec sahat do něčeho co funguje 100 let... Nebo není snad fotbal nejsledovanější sport v Evropě? Tak proč to takhle kurvit

Reagovat
masly008

Hm proč ne. Zrušit střídání, žádný nastavený čas , samozřejmě se vrátit ke 2 bodům za vítězství a spoesta dalších věci které posunuly fotbal. Vraťme se zpět do 20 let třeba. Nebo by to bylo podle koho. Tak jako se vyvyjí společnost tak se vyvyjí sport.

Reagovat
Pony Slaystation

Mentale, pust si LM Bayern Real par let zpet a pochopis...

Reagovat
YNWA__MSN

Dementni kretene pust si Everton vs Liverpool a pochopis

Reagovat
patas92

Možná by bylo lepší, kdyby si tam rozhodčí ty pomocné čáry nekreslil a jen to rozohodval nějak "od oka" a podle citu s tím, že by se tyhle situace spíš pouštěly.

Reagovat
Remt

jen at je tam nakresli aspon si umime udelat obrazek o tom jestli rozhodl dobre nebo spatne, v tomto pripade to byla ta druhá varianta

Reagovat
Madio Sané

eVARton je slabučký a túto sezónu sa do tej top4 dostanú len horko-ťažko, ak vôbec. Dnes LFC jasne dominival a nebyť debilného varu, tak si berieme zaslúžene 3 body. Ak sa tento offside nechá bez povšimmutia, tak to bude neskutočná hanba.

Reagovat
Bukaj LFC

Everton může trénovat třeba i Guardiola a stejně to budou špíny co se snaží v derby zranit spoluhráče.. Snad žádnej jinej tým během posledních pěti let neměl takovýhle likvidační zákroky. Richarlison snad stopka na delší dobu než 3 zápasy. Jinak od nás dobrej výkon hrát bez golmana a VVD je prostě hroznej handicap.

Reagovat
tweek

Nechápu, proč ten offside někdo zpochybňuje. Ta technologie je zvládlá dobře. To že tam jsou dvě tluste linky na zemi, které se téměř překrývají, neznamená, že to tam nějaký nýmand random nastaví myší na PC. Při těch těsných offsidech jde vždy vidět, kde ty tenké vertikály VAR nastavuje a nikdy mi nepřišlo, že by to bylo špatně. Přesněji to udělat prostě nejde a je to rozhodně lepší a spravedlivější, než kdyby VAR nebyl.

To, že ten offside je třeba i milimetr, se nedá nic dělat. Takhle to pravidlo je nastavené a nemá smysl se bavit o nějakém “pouštění” těsných offsidů v prospěch útočícího týmu. To tu hranici jen posune někam jinam, ale nic to v té kontroverzi nevyřeší.

Reagovat
13

Vertikály nádherný, ale Mané za nima neměl nic..

Reagovat
tweek

Nevím, viděl jsem to jen v přímém přenosu, ale přišlo mi, že to rameno tam měl. Nechci se pouštět do hádek, je to můj názor

Reagovat
Madio Sané

Ty sa preber!!!!!

Reagovat
tweek

Su hore od 7:30

Reagovat
Mimalu

jako tady je imho i fajn, že to bylo i ukázáno jak to tam rozhodčí tu vertikální čáru šteloval a je vidět, že se dotýká Maného ramena které v tomto případě bylo holt nejdál.

S tou druhou částí úplně ale nesouhlasím i z toho důvodu, že ta technologie má svoje limity a může tam docházet k poměrně velkým odchylkám

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tweek

smailikovou válku nehraju, kide.

Reagovat
fenixLFC

znova a po miliontykrat- tie kamery nie su na milimeter presne takze maju vzdy odchylku. a zaroven je pochybne odkial konkretne merat cast tela co ma byt udajne v ofsajde. preto nedava zmysel piskat milimetrovy ,,ofsajd", kedze to proste nie je spolahlive

Reagovat
Setwo

a ved ani ramenom nie je povolene dal gol ? nechapem ktoru cast tela mal akoze Mane v offsajde

Reagovat
tweek

a kolika milimetrový/centimetrový offside bys teda pískal?

Reagovat
fenixLFC

mas z toho vyhodu? nemas. tak nepiskat. preto bol zavedeny ofsajd aby hrac netazil z tej pozicie.

Reagovat
pingla

a Mane snad netezil z te ofsajdove pozice? dopice, vsak kvuli tomu, ze stal v milimetrovem ofsajdu, ho stoperi nechytili, tim padem nezablokovali prihravku na Hendersona a padl gol. Kdyby se vracel s micem zpatky, tak tvuj hloupy prispevek v emocich chapu, ale tohle bez se vyplakat a prijd tu treba vecer

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Setwo

Reagovat
tweek

to už je taky další diskutabilní faktor, jestli někdo má nebo memá výhodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste neskutečný plačky, to snad není ani možný

Reagovat
patas92

Jenže problém je v tom, že ty čáry nejdou jednoznačně nastavit, stejně tak nejde jednoznačně určit, kdy je přesný moment kopnutí do míče

Reagovat
tweek

Však to ani netvrdím, to ani nikdy nepůjde... Já jen říkám, zě si myslím, že líp to nastavit prostě nejde, a tím pádem to je správně. Proto bych nečekal tolik pičujících lidí.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Setwo

OT: na sazka.fantasy.cz som vyhral v poslednom kole 300 Kč, chcel som sa zaregistrovať na sazka.cz ale mne ako Slovakovi sa to neda. .. viete mi niekto pomoct? nechcem aby ta vyhra prepadla len kvoli tomu ze mi nejde vytvorit ucet... skusal som sa tam zaregistrovat cez kamarata ktory pracuje na Morave a ma ceske cislo aj adresu ale aj tak mi ucet nevytvorilo.. zajtra je posledny den kedy si mozem pripisat vyhru na ucet ktory stale nemam.. vedeli by ste mi nejako pomoct?

Reagovat
cink

Asi jediné cesta do ČR

Reagovat
stiflerovamama

Nechce sa mi tu hodnotiť VAR, vždy som vravel že pri posudzovaní ofsajdu ma každý tím rovnake podmienky, ale pri týchto milimetroch kde pani pri VAR-e rozhodujú kde končí aka časť tela a odkiaľ nakreslia čiaru su znova len subjektivne rozhodnutia, kde sú tie centimetre irelevantné.

Čo sa týka zápasu nebol to od nás zlý výkon, ale ani najlepší, mali sme tam zase hluché miesta, nedokázali sme súpera doraziť a znova sme boli slabý v obrane kde mal super zase aspon 5 čistých šancí, a kým sa toto nezlepší, nebudeme vyhrávať tak ako sme v minulej sezóne. Za mňa dnes najslabsi Trent, ten bol skúpy na kroky, uhybal zo súbojov a takych situácii ako pri góle, kde nechal voľného hráča bolo viac.

Mohlo to mať super záver, už len pre tie prasačiny niektorých hráčov Evertonu by to bolo sladké víťazstvo. Škoda, budúci zápas už musíme naskočiť na víťaznú vlnu.

Reagovat
13

A ještě něco k Matipovi - nastoupil po dlouhé době a neměl vedle sebe VVD a přesto zahrál dobře. Je to objektivně lepší hráč než Gomez a pokud by se skládala naše ideální 11, tak bych vždy šel s dvojicí VVD Matip.

Reagovat
fff

Matip je skvely, no tie zranenia su hrozne pri nom. Snad sa VVD da dokopy co najskor, lebo Matip sa zas moze zlomit v dalsom zapase ci treningu.

Reagovat
fenixLFC

vzdy nie, ale v sucasnej forme gomeza urcite

Reagovat
13

Já právě vždy no. Joe je rychlejší, ale to je tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
YNWA__MSN

škoda, že je často zraněný

Reagovat
REPLIKATOR

tak o tom žádná

Reagovat
avicii

A bol zadarmo, to bol skvelý ťah Kloppa a vedenia.. Každopádne táto trojica je super ale treba ju doplniť ešte jedným kvalitným stoperom

Reagovat
vladis271

Reagovat
YNWA__MSN

To nebyl offside!!! Klidně mě přesvědčte o opaku, pošlete foto atd pls.... VAR je totální picovina.... VAR má posoudit jasný půl metrový offside a víc, kteryho si rozhodčí nevšimne plus fauly

Reagovat
jk

"VAR má posoudit jasný půl metrový offside a víc, kteryho si rozhodčí nevšimne plus fauly" tohle je taky ale tendenční píčovina

Reagovat
YNWA__MSN

Ne

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

Strašná sračka. A když bude 45 Cm tak to už ofsajd nebude asi.

Reagovat
YNWA__MSN

Kurva tak já to blbě napsal no... Prostě neposuzovat offside o 1,2,3, 4,5cm.... Offside o 45 samozřejmě ano

Reagovat
masly008

Ale kde bude ta hranice. Když 5 tak 4 ještě není a jak to budou měřit. Prostě buď je v ofsajdu nebo není. Nic jiného teď nedáš. Jedině změnit pravidla.

Reagovat
YNWA__MSN

Zrušit video. Nebo Video by nově offside neposuzovalo vůbec. Nebo nastavit nějakou hranici, že do 10cm offsid neposuzovat.

Reagovat
jk

A ten tým na druhé straně přijde s tím, že 4cm už je moc ale LFC si bude trvat na tom, že offside o 6cm je ještě v pořádku. A co teď, kdo má pravdu?

Reagovat
YNWA__MSN

A proto radši video zrušit úplně... Nebo ho nechat jen na fauly

Reagovat
jk

To píšeš teď. Až by vám Everton dal gól z offsidu tak budeš řvát, že chceš video.

Reagovat
YNWA__MSN

Ne já byl od začátku proti zavedení videa. Fotbal se mohl hrát víc jak 130 let bez videa... A víš co to, že by si rozhodčí nevšiml půl metroveho offsidu by mě nenasralo tak moc jako, když se banda idiotu u pc v kanclu usmysly, že je to o cm offside... Nemluvě o tom, že slavis gól, nikdo nic nereklamuje a pak najednou zjistíš...

Reagovat
mistr129

A centimetrový ofsajd bez videa už by byl v pohodě?

Reagovat
Neutron

No predsa ten ma pravdu co bude vyhovovat LFC

Reagovat
Setwo

ja tam doteraz ten offside nevidim.. a nechapem prečo Pickford nedostal aspoň žltú kartu... ved bezne dostavaju karty aj hraci na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Teď od středy jsou v Kauflandu v akci kapesníky. Zítra vezmi roušku, projdi se na čerstvém vzduchu a kup si několik balení. Uplakanější než ženský

Reagovat
YNWA__MSN

No ty ses ale vtipnej hahaha

Reagovat
Pony Slaystation

Var je super, rozhodci jsou idioti a ty si vem PRASEK

Reagovat
Pony Slaystation

vem si už prášek ty slaboduchý mentále

Reagovat
YNWA__MSN

A ty retarde řekni svým opatrovníkum ať tě nepousteji k internetu Jinak jako , že vůbec umíš psát

Reagovat
VALEN

ten Christensen je k hovnu , proč ho tam furt cpe kurva

Reagovat
VALEN

gól pěkně Werner

Reagovat
Lacko_Boh

Pan Carlo Ancelotti, snad niekedy zoberiete aj slovensku repre.

Reagovat
fff

Podla Kloppa to s VVD nevyzera prilis dobre a Thiago bude tiez mozno zraneny.

Super .

Reagovat
Remt

po tom prasackym zakroku na Thiaga se vubec nedivim, divil jsem se ze dohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Thiago, skvelý hráč, ale hrozné IP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Tak po tom zákroku toho modryho kokota můžeme být rádi, že nemá zlomenou nohu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Klopp si jen tradičně potřeboval pobrečet, z toho bych ještě žádné závěry nedělal..

Reagovat
Remt

Tak pobrecet. Vzhledem k tomu že to říká hned po utkání tak si myslím že jen tlumoci co mu řeknou doktoři ne?

Reagovat
Swarley

A doktoři už mají deset minut po zápase nějaké přesné informace, na jak dlouho budou ti hráči mimo?

Právě že vzhledem k tomu, že to říká hned po zápase a že po takových zápasech bývá totalni nezvladajko, bych na nějaké další prognózy prostě počkal...

Reagovat
fff

Nemaju presne informacie, avsak taktiez maju urcite informacie, na zaklade ktorych mozu dat nejaky odhad. Nakolko VVD sa zranil v 10 minute, tak mali urcity cas, plus ich praca tak trosku spociva v tom, ze sa pohybuju v tomto prostredi a vedia cca odhadnut o ake zranenie ist moze a ake su tam cca prognozy. Sokujuce.

Reagovat
Swarley

A Klopp je po takových zápase s takovým průběhem vždy ubrečená plačka, pořád bych bral v potaz to, že to může být jen jeho další výlev...

Reagovat
fff

Skor by som bral v tejto situacii v podtaz to, ze Ty mas slusne mindraky z LFC uz velmi dlho a tomu aj zodpovedaju Tvoje reakcie. Tak je tomu i v tomto pripade .

Reagovat
Swarley

Já fakt nemůžu za to, že Klopp je prostě plačka a předvádí to pravidelně...tak už to přijměte..

Reagovat
fff

Swarlos Swarlos .

Reagovat
Swarley

Já vím, že jste na vlně, ale trošku objektivity filipko

Reagovat
fff

Reagovat
stiflerovamama

Ty nám ho musíš strašne závidieť.

Reagovat
Swarley

I kdyby tak to nic nemeni na tom, že to je plačka

Reagovat
fff

Swarlos a cela banda MU nam zavidi Kloppa uz velmi dlho a iba tazko sa im cudovat.

Reagovat
Swarley

A zase tu svou chybu hledáte jinde

Reagovat
fff

Tak Klopp iba povie po zapase ako to zatial vyzera s nasimi hracmi...a Ty tam najdes vyplakavanie . Hej chyba je urcite niekde velmi daleko od teba.

Reagovat
Swarley

Tak je to menší volovina jak ta teorie o závisti, tak nejdřív zase hledej u sebe

Reagovat
fff

Jaj Swarlos .

Reagovat
Remt

De facto může říct po zápase cokoliv a oni to budou brát jako pláč. Brankář zkurvi hráče na redku a zůstane to bez postihu ale běda jak by se o tom po zápase Klopp zmínil. To by bylo v diskuzích nablito že si stěžuje

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
iamek

Anxious wait for #LFC to discover the extent of the injuries to Virgil van Dijk and Thiago as they undergo scans following the derby at Goodison.

Reagovat
Pony Slaystation

Přesně, kunda.

Reagovat
SunFells

Máte někdo video toho offsidu?

Reagovat
Akinfeev
Reagovat
cristiano.K.

jo, to si mu pomohl

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Akinfeev

Aha, sorry. Já viděl "Henderson off-side goal" tak jsem to nahned poslal

Reagovat
SCELO

thiago fabi aj hendo dnes ale velmi dobre vykony, skoda toho ofsajdu/neofsajdu....

Reagovat
Gedofrey

VAR v pohodě. Někdy dá, někdy vezme. Jedeme dál. YNWA

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes v zakladu za U23 Saliba, Nelson, Willock, Cedric a Smith-Rowe.

Reagovat
smazaný uživatel

cedric je u nas pol roka a uz je deadwood ...uz len 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

ty cynik

Reagovat
smazaný uživatel

nelson s willockom mali ist na hostovacku, tam sa to tiez debilne vyriesilo..alebo teda nemal chodit willian

Reagovat
smazaný uživatel

jeste muzou ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak vcera to koncilo,no tak je na kokos..

Reagovat
gocii

Cekam ze se to ted nejak prezije ty dva mesice a v lednu to snad poresi lip ty odchody

Reagovat
iamek

Saliba a Cedric prý úplně mimo. 16 lety Hugill a Shoretire je tam prý motali. Nelson prý parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Salibou je to divné. Ale prý mu umřela matka..

Reagovat
cristiano.K.

Pokud není ofsajd prokazatelně jasný, měl by gol platit a to byl tenhle případ. Pickfordovi bych osobně redku nedal, nepřišlo mi to úmyslné, taková oranžová, ale jak je možné, že nedostal kartu vůbec, to je pro mě nepochopitelné.

Dlouhodobě stavím Matipa nad Gomeze, sice bych byl rád, kdyby se to otočilo, ale zatím to tak je a Matip to dnes potvrdil, začal sice dvěma špatnými nahrávkami, ale s přibývajícím časem hrál dobře, navíc mohl rozhodnout.Thiago první poločas neslaný,nemastný. Druhý poločas hrál již dobře. Přesný opak Hendo, ten byl výborný první půli, druhou půli slabej, pak gol a zbytek víte. Robertson pro mě byl dlouho MOTM, ale pak se u druhého golu toho souboje ani nezúčastnil.Byli jsme lepší a zasloužili si vyhrát, škoda.

Reagovat
C-M@ster

Kdo neviděl Kepu

https://streamja.com/VZAoR

Reagovat
Rssa

Co Kepa, ale co ta 15? Jak na zdravotní procházce po vlastní chybě...

Reagovat
C-M@ster

Tak to byl eror a hlavní viník situace, ale Kepa pak vylouženě na klauna

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

to je Johan Djourou

Reagovat
Remt

byl tam o dost dřív, tohle asi vyřešit mohl. Prostě odmaznout do hajzlu a je to

Reagovat
Infi

dík

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

no...cela ta obrana se predvedla

Reagovat
Pony Slaystation

I ta remizka se ted jevi spravedlivější :D

Reagovat
Tolstobik

Ja prvne myslel, ze utoci Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea momentálne je ako Arsenal okolo 2008. Mladý tím preplnený kvalitnými ofenzívnymi hráčmi s otrasnou obranou, labilnou psychikou a komediantom v bráne.

Páči sa mi to zatiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je momentálně jako Arsenal okolo 2008. Až na ten mladý tým přeplněný kvalitními ofenzivními hráči a komedianta v bráně, no.

Reagovat
afc

Ty si zase klasicky totálne mimo

Reagovat
pa3ce

Ty nás strašne ľúbiš <3

Reagovat
Hokaido

Tottenham je momentálně jako Totten... Oh wait...

https://sincespurslastwonatrophy.co.uk

Reagovat
Liquid

Reagovat
Heisenberg

Ostuda tohle napsat, Wenger byl v tý době jeden z nejlepších koučů na světě, zatímco Fat Frank je top max v jezení koláčů.

Reagovat
Mastný Chobot

a ja píšem, že Lampard je Wenger alebo čo?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem se zase nasral. Nemám slov.

Reagovat
Zaschrona

Jinak teda Mané, jakkoliv ho mám z hráčů Liverpoolu asi nejraději, tak je taky pěkný hajzlík. Dive v první půli, pak teda dostal žlutou a tohle pak úplně uniklo.

https://twitter.com/Cryptys/status/1317474412711579649

A pokud jde o VAR, tak tohle za mě asi je penalta. Očividně tak, jak je VAR nastavený, prostě nefunguje. Minimálně se tyhle zákroky musí alespoň řešit.

https://twitter.com/Wellygogster/status/1317487246560428033

Reagovat
smazaný uživatel

A ten loket vašeho obránce byl v pohodě?

Reagovat
Zaschrona

Před tou červenou Mina do Maného? Asi to faul byl, nevím, jestli na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi? Ale no tak

Reagovat
fff

Mane .

Kazdopadne za hento chces penaltu? To snad nie .

Reagovat
Zaschrona

Otázka nezní, jestli já jí chci, ale jestli to byl faul. Protože pokud ano, což já si myslím, pak to měla být penalta. A od toho tu je VAR. Nechápu na tom hlavně to, proč to vůbec neřeší. Je to úplně ten stejný problém jako u Pickforda a jeho možné červené. VAR to dle pravidel má řešit.

Reagovat
r.mrazik

dotkl se ho a to se nesmi...

Reagovat
jk

To podkopnutí od Maného u té červené karty bylo klasický chování na kartu. Klidně i tu červenou co dostal Redcardlison.

Reagovat
Hokaido

Mané teda jasná červená.

Reagovat
Pony Slaystation

Mane, stejne jakovetsina top hracu (viva Messi), se obcas zachova jako hajzlik. Vyhoda pro team je ale neco jineho, nez co predvadi Ramos a jemu podobni...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se hraje bez divaku, tak pada nadprumerne vic golu.

Reagovat
C-M@ster

Má teorie je, že to hráči berou míň zodpovědně dozadu - jak na tréninku.

Ale zatím jsem na toto téma žádný články nečetl, tak nevím, jaká jsou jiná vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

To jednak, a taky se neboji byt kreativni a dovolovat si. Kdyz se hraci pred 40 000 divaky nepovedou jedna dve kličky, tak ji příště neudela a bude volit jednodušší řešení. Většinou dozadu. Hrace nesvazuje tak atmosféra a tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckenbauer tvrdí že je to tým že veľa hráčov je na tréningu úžasných ale príde zápas a zoserú sa z fanúšikov.

Reagovat
Svatej

S timhle se bez vysrat Franku. Stojim si za tim, ze je to trener.pro nas a chci ho tu dale, ale on o to sam zjevně nestojí. Netusim, co konkrétně musel Tomori provést, aby nehrál, ale musela to bejt opravdova prasarna.

Kepovi i Zoumovi bych nejradeji osibne rozflakal drzku, jinak to fakt neumim vyjádřit. Obecně to Zoumovo hlavičkování na vapno je vec, ktera me sere dlouhodobě. Oproti tomuhle je prcek Silva neuvěřitelně schopnej kontrolovat svoje hlavicky.

Reagovat
Svatej

K toku nemam vytku, splnili si svoji práci dobře. Asi bych se na tu obranu vysral uplne a misto stopera tam narval jeste Abrahama a doufal, ze se soupeř nedostane do vice jak 4 šancí, který stejne golem skončí.

Do prdele práce, tohle je fakt neuveritelne frustrující. Ti soupeři proti nám realne nejsou schopní cokoliv vymyslet, vsechno si udelame sami.

Reagovat
smazaný uživatel

První i druhý gól jsme jim vyloženě darovali.

Reagovat
Csaplárova past

Konečně se trefil Timo i Kai, Timo u druhého gólu světová extra třída, Kepa už definitivně prokázal, že nemůže být ani dvojka. 2 góly jdou za ním ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho tam budou držet toho neschopnýho Lamparda? Já to prostě nechápu. V době, kdy jsou volní např Pocchetino či Allegri tam drží neschopnýho nýmanda

Reagovat
Csaplárova past

Pocchetino je klubista. Nešel do Barcy, proč by měl chtít trénovat Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někoho jiného, ale Frank je prostě zoufalej

Reagovat
Csaplárova past

Není trochu brzy tohle tvrdit? Ty inkasované góly mají s Frankem společného maximálně to, že on vybírá základ. Netvrdím, že je skvělý trenér nebo že s Chelsea něco vyhraje, ale je brzy na vyhazov ..

Reagovat
kvasha16

ehmm, nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Theoo

Reagovat
Greny

Jednu věc nechápu proč zase chytal Kepa? Tak tam měl jít Willy nebo dorostenec horší by to nebylo ....

Toto jde zase za Lampardem i ta dvojka Christensena - Zouma spolu hrát asi nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle pokazit dobře rozjetý zápas. To je na facku. S tímhle Lampard sezonu nedokončí. Southamptony musíme porážet. Kepa snad dneska naposled, Zouma příšerná chyba, Ziyech špatný debut, James přišel a zavinil gólovou standardku, Havertz šílená hrubka před prvním gólem. Ve druhém poločase jsme zase přestali hrát, jako v poháru.

Ostuda s velkým O.

Reagovat
Liquid

opakuje se to tu, ano Havertz chyba ale nikterak šílená, vyvinuli na něj tlak někde na 35 metrech, a jen tím že še do klice tak udělal chybu, jinak kompaktní s Timem a patřil k nejlepším hráčům Chelsea, chyba je zrovna tak, že Christensen se Zoumou neuhlídali Ingse

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ztráty při rozvíjení útoku jsou nejhorší. Stopeři roztáhnou hru, beci vyrazí dopředu a když to někdo ztratí, tak tam má soupeř dost prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dříve Lampard skončí, tím lépe

Reagovat
Godwinson

Úplně nevím, jestli s tímhle Lampardovi směrem do budoucna pokvete pšenka. Nejsou tam moc vidět nějaké kroky kupředu a když už se nějaký udělá, tak v dalším zápase jsou to dva dozadu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Svatej

Vsak ty chyby nejsou systémový. Ta posledni by se tak dala asi brát, ve zbytku Lampard nemuze za to, ze je Kepa sportovnim autistou a Zouma nekompletní produkt. Mohl to ovlivnit lepsim vyberem sestavy s Tomorim, ale ten by stejne hral misto Christensena..

Reagovat
Liquid

trenér určitě sestavu, jde to na jeho hlavu a dnes nezvládl střídání

Reagovat
blade115

Tohle už nejde omlouvat. Christensen je tragéd každý zápas, přesto dnes zase základ. Tomori naproti tomu zahrál dobře, když bylo potřeba, ale opět tu šanci nedostal. O Kepovi nemluvě, tam prostě nebyl sebemenší důvod mu dát přednost před Caballerem. Doba hájení pro Lamparda už prostě skončila, dostal prakticky vše, na co si ukázal, tak teď s tím musí taky něco předvést. Ale pokud se před každým zápasem takhle dobrovolně střelí do nohy postavením některého z těch tragédů, tak potom mu není pomoci a nevím, jestli tu s takovou vydrží.

Reagovat
Talker

Tak Christensen podělal v téhle sezoně "akorát" tu červenou kartu proti Liverpoolu, ne? Ne, že by byl dneska bezchybný, ale rozhodně nás jeho chyba (jedné jsem si vědom) nestála body.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si Vždyť ten Lampard je úplně neschopný, jen zabíjí potenciál současného kádru. Chápu, že je to legenda, ale na Chelsea zatím prostě nemá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Tak ono to je těžký. První poločas to vypadalo super, ale potom předvede Havertz stupidní chybu, která nakopne soupeře. Po poločase na nás Soton vletěl a byl v soubojích první a rostla nervozita a kupily se chyby - ta brutální zavinila další gol.

On si musí přestat kopat hrob s nasazováním Kepy. I kdyby měl povolat nějakého kluka z juniorky, tak to nebude horší. Christensena všichni kritizují, ale kromě jedné minely (která neústila v branku ani šanci, protože to zachranoval Zouma) to od něj nebyl špatný výkon.

Podle mého to budou letos výkony jako na houpačce. Ten tým je extrémně mladý, nezkušený. Ti noví hráči (Ziyech, Werner, Havertz) si budou muset zvyknout na tu ligu, na to, že musí všechno dělat rychleji a s větší intenzitou. Podzim prostě nebude dobrý, v zimě/začátkem jara snad už přijde nějaká stabilita jak v sestavě, tak i ve výkonech.

Reagovat
iamek

Jinak Arsenal - MU u23 skončilo 3:3. Prý super fotbal, Saliba prý úplně lol výkon. U nás zase Mastný údajně nic nechytil. Zápas arsenal netocil, protože C19. Výsměch, kdo tohle nařídil.

Reagovat
Talker

Stupidní ztráta bodů. Je to škoda, po 40 minutách to vypadalo na pohodové vítězství. Po 90 minutách to vypadalo na ubojované vítězství. A nakonec z toho je remíza.

Za stavu 2:0 jsme zápas kontrolovali, všechno v pohodě. Pak Havertz předvede naprosto stupidní zkrat a pak najednou Soton začal hrát agresivněji, chodit do soubojů naplno, zatímco my začali hrát opatrněji, nevěřili si tolik a vyzařovala z toho nervozita. Následně zkrat dvojice Zouma-Kepa. A nakonec z odraženého míče po standartce dostaneme další gol. Za stavu 2:0 jsem si říkal, že potřebujeme minimálně 2 další, abychom měli jistotu, že z toho budou tři body. A nakonec to tak bylo.

Dneska po sakra dlouhé době chyba Zoumy - nedůslednost, nejistá přihrávka dozadu a je z toho gol.

Částečně to jde i za Lampardem - poslat tam zrovna Ziyecha, který je po zranění, není rozehraný, není zvyklý na ligu - přičemž ten druhý poločas byl spíš bitvou. Měl tam poslat buď asi nejlíp Tammyho, protože jsme tam stejně nakopávali míče vzduchem a Werner tam neměl šanci ty míče vybojovat. Nebo Jamese. Nebo CHO. Nebo klidně 2 hráče najednou, aby tam přinesli energii. Nebo přejít na 3 stopery, dát do středu Tomoriho a mít dominantnější defenzivní postavení. Lampard čekal sakra dlouho, zbytečně dlouho a poslal tam asi nejhorší možnou variantu.

Letos body ztrácet prostě budeme, zvlášť teď na začátku sezony, než se všichni sehrají, než to bude fungovat a než se konečně zbavíme Kepy a vykrystalizuje se nám základní sestava. To bude trvat a pokud si někdo myslel, že budeme sbírat body, tak má smůlu. Ty ztráty budou.

Osobně být vedením, tak ho pošlu do Champu na hostování, jen aby ho Lampard nemohl postavit.

Reagovat
Liquid

souhlasím s tím střídáním, vysoký Giroud by se při poslední standartce hodil, Mount a Puličiš měli být staženi dřív, Lampard by se měl vrátit do champu

Reagovat
Talker

Mount podle mého měl na hřišti naopak zůstat a dolů měl jít Havertz. V druhém poločase se trápil a nezvládal tu fyzičnost toho zápasu. Sice dal gol, ale měl tam spoustu ztrát, prohraných soubojů a byl tam navíc. Mountovi by ta centrální role seděla více.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
Liquid

ani nejsem naštvaný, největší rozdíl mezi týmy byl na lavičce, Hassenhütl je proti zelenáčovi Lampardovi pan trenér, Lampard na velkoklub musí dozrát, nemá na to zatím, není možný přivést do klubu tolik ofenzivních hráčů a zároveň kde klub tlačí bota nejvíce a to na stoperech tak si nezařvat na vedení aby vzali Koulibalyho, případně nějakýho jiného slušného stopera z top lig, protože Christensen+Zouma, to je asi nejslabší stoperská dvojice v PL a Kepa by měl být také vyměněn, důchodce Silva asi nebude tempu stačit a dnes to byl jinak super zápas se skvělým tempem, SOUT si bod zasloužilo, mělo i více střel jak mimo tak na bránu, nějaký výhovorky, že jsme mi darovali SOUT 2 góly, tak to samé se dá říct o SOUT, protože ti měli Wernera dávno před vápnem faulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dva týdny jsem se těšil, aby mě zase rozesrala náladu naše debilní obrana.

Reagovat
Miguel19

Co si budeme povídat, Lampardovi už vůbec nevěřím, ze ten tým dokáže někam dotáhnout. Podle mě na to ještě nemá.

Jedna věc jsou individuální chyby, ale on sám si neustále pod sebou řeže větev. Neustále nasazováni Kepy, pozdní reakce a střídání.

Zapas co zapas tam ve druhé půli hrací tahají nohy, ale on to stejně nechává do posledních 10 minut.

Proč nehraje Tomori? Proč se totálně odstřihl Rudiger? Ano, udělal nějaké chyby, ale Christensen s Kepou je dělají zapas co zapas a hrají furt.

Chápu ze ten tým je nový, nebyla příprava, ale už sem čekal, ze nějaké znaky zlepšení hlavně v obraně budou. Není tam nic. Individuální chyby jsou furt, góly ze standardek taky.

My vedeme o 2 fíky, ale stejně fanda u toho nemá klid. Co útok soupeře, to golovka.

Reagovat
Liquid

ale s tím rozdílem, že Rudiger tam taky nemá co dělat a upřímně nevěřím ani Tomorimu, tam se mělo tlačit a dát klidně velký prachy za pořádnýho stopera, většina současných stoperů Chelsea nemá na velkoklub

Reagovat
Svatej

s Lampardem nesouhlasim, furt se učí.

Zbytek souhlasim..

Reagovat
Talker

Já fakt nevím, co kdo čekal - posila na stopera je mimo, posila do brány je mimo, žádná preseason a my se divíme, že stejná obrana jako loni nefunguje (stejně jako loni).

Tenhle podzim bude prostě náročný a bude tu hromada ztrát. Nejen u nás, stačí se kouknout na ty ostatní, United, Citizens, Arsenal, Liverpool - všichni ztrácí. Přičemž jim se tam nezahrává hromada nových hráčů ze zahraničí, sestavu mají podobnou té lonské a stejně dostávají výprasky.

Reagovat
Talker

Co se týče stoperů - podle mého chce Lampard hrát rychlého, silného stopera (Zouma/Tomori) a rozehrávače (Silva/Christensen). Co se týče Rudigera, tak ten prý měl i nahovno přístup během letní pauzy.

Co se týče individuálních chyb - já nevím, ale ty individuální chyby jdou za těmi hráči. Zouma hrál bezchybně pomalu rok, takový fail od něj nepamatuju. Havertz je mladý hráč, posral to.

Reagovat
vodka

s těma individuálníma chybama sem si to taky dlouho myslel, že s tím nic trenér udělat nemůže, ale dost často je to o tom, aby jsi hráče náchylné na určitý typ chyb nedostával do exponované pozice, kde ty chyby dělají... Třeba u nás není stoperská dvojice zrovna nejrychlejší, ale stejně se během zápasu dostávají při brejcích pod velký tlak, kdy proti nim někdo běží v plné rychlosti po tom, co měl moře prostoru tu plnou rychlost nabrat...

Reagovat
Talker

Tak ono jde o to, že jde o stupidní chyby - takový Silva nezpracuje míč a pošle soupeře samotného na branku. Teď Zouma udělá první velkou chybu snad za posledních 12 měsíců.

Oni ty chyby dělali především Christensen s Rudigerem a k tomu Kepa.

Reagovat
iamek

Anxious wait for #LFC to discover the extent of the injuries to Virgil van Dijk and Thiago as they undergo scans following the derby at Goodison.

Tak i Thiago.

Reagovat
fff

Ono my sme celkovo mali vcelku stastie na zranenia minule sezony, takze ono asi sa tomu neda unikat navzdy.Alisson minulu sezonu a tuto tiez, Thiago uvidime, VVD. Vsetko iba tazko nahraditelni hraci. Stale je celkom zazrak, ze ta trojka vpredu je takmer vzdy zdrava (klo klop na drevo).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

bude zajimavy videt, jak si s timhle Klopp poradi.

Reagovat
db18
Reagovat
Luc-Luc

tak to je hotovo, snad poztracime co nejmin na podzim a v zime Upamecano

Reagovat
Liquid

to zapomeň, ten zůstane v Lipsku

Reagovat
mickey mouse

RIP LFC sezóna

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pony Slaystation

Ale tak za zakrok bez karty je ten Piky frajer...

Reagovat
smazaný uživatel

Ode dneska si fotbalisti budou muset peclive strihat nehty, aby je nahodou nezapomneli nekde v offsidu

Reagovat
mimi_united

LampOUT

Viac preceňovaný tréner asi nie je

Reagovat
Talker

Ole?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho precenuje?

Reagovat
Busby babes

good point.

Reagovat
smazaný uživatel

mimi!

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Swarley

tak nějak

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infi

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
jk

Ten Lampardův systém směrem dopředu mi v mnoha věcech připomíná Mourinha. Moc neřeší systém a doufá, že se ti hráči prosadí individuálními schopnostmi. Obrané taktiky mi ale přijdou lepší u Mourinha, ten nutí bránit všechny jinak jdou sedět nebo si balí kufry. Na to Frank asi zatím nemá koule a to může být problém.

Reagovat
Svatej

To určitě ne, u Franka jsou jasny role, jejich prohazování a zpusob kombinace.. vlastne mezi nima nevidim skoro zadny podobnosti, mozna tak duraz na komunikaci mezi hráči a trenérem.

Reagovat
jk

Tak role mají a měli hráči i pod Mourinhem. Ale nějaký taktický plán jak dosáhnout branky proti soupeři u Lamparda prostě nevidím. Ale je mi jasný, že se toho srovnání musíte bát

Ten útok chelski má individuální kvality na to, takhle hrát. Třeba dneska ta třetí branka - super.

Pro mě to jen vypovídá něco o Lampardovi jako trenérovi.

Reagovat
Le Gunner

https://streamja.com/VZAoR

Zouma po tomhle musí dostat pokutu jako hrom. Sledovat ho po té minele - poskakuje si jak zajíček a rozhazuje rukama. Kdyby se vracel, je pozičně tak, kde by se odrazil míč.

Kepa samozřejmě neuvěřitelný.

Reagovat
blade115

Bohužel bude místo toho hrát další zápas i s Kepou základ.

Reagovat
Talker

Tak zrovna Zouma je jedním z hráčů, kteří si ten základ zaslouží za dlouhodobé výkony z posledního roku. Tohle je od něj brutální fail, ale to nic nemění, že je to náš nejlepší stoper.

Reagovat
blade115

Není no. Tomori vůbec nehraje, tak není jak je porovnat, a během těch málo minut, co dostal, rozhodně nebyl v ničem horší. No a Thiago je i ve svém věku lepší hráč než kdy Zouma byl nebo bude. Zouma je lepší akorát tak oproti tragickému Christensenovi. Ale to fakt nestačí.

Ty se pořád oháníš tím, že "náš nejlepší stoper", ale tvl vždyť donedávna našimi stopery, kteří se reálně měli šanci dostat na hřiště, byli Rüdiger, Christensen a právě Zouma... To je prostě jak vybrat krátkozrakého vedle dvou slepců a říct o něm, že má z nich nejlepší zrak...

Není takový problém, pokud bude Zouma hrát toho horšího ze stoperské dvojice a bude vedle sebe mít borce typu VVD (v našem případě Silva, jenže to není dlouhodobě udržitelné vzhledem k jeho věku). Ale absolutně nemá na to, aby on byl ten lídr, na kterém by měla stát obrana, to prostě ani náhodou.

Reagovat
Walter_Sobchak

Tomori je technickejší ale zase je vo vzduchu horší a pozične často mimo. Dvojka Silva - Zouma/Christensen by mohla byt ok, Tomori so Silvom by bola mala stoperska dvojica a neviem čo ho ludia stale davaju do zakladu. Další rok proste musi prist stoper a DMko to budu určite priority.

Reagovat
blade115

Christensen je o 2 cm vyšší než Tomori...

Vzdušné souboje jsou asi jediná věc, ve kterých Zouma aspoň trochu vyniká, no. Tam má oproti Tomorimu navrch díky fyzickým dispozicím. Ale tím to tak nějak končí, poziční hru Tomori zlepší s věkem, ačkoliv ani teď mi nepřišlo, že by se na hřišti motal, kde neměl nebo někde chyběl... Souhlas s tím, že se ta pozice bude muset řešit, DMko taky, ale tam snad vyjde ten Rice.

Reagovat
Talker

OK, zeptám se jinak - řekni mi nějaké chyby Zoumy, které vedly ke golům v roce 2020. Já si upřímně na nějaké velké faily od něj nevzpomínám. Z tohoto pohledu je prostě nadstandartní stoper v rámci PL. A byl o míle lepší, než Rudiger. Nejen než Christensen.

Co se týče toho, že by měl hrát toho parťáka, s tím naprosto souhlasím. On na to (minimálně teď) nemá. Stejně jako Tomori a Christensen. Takže jde o to, koho postavit vedle Silvy a za mě by to měl být jeden z dvojice Tomori/Zouma.

Je mi jedno který, spíš mi přijde zbytečný tvůj hejt na Zoumu - já ho hejtil na začátku sezony taky, dělal chyby v rozehrávce, zavinil tam penaltu, nebylo to od něj dobrý. Ale postupně se rozehrál a podával slušné výkony.

Reagovat
blade115

Já ho ale nemám potřebu hejtovat, vesměs proti němu nic nemám, přijde mi i jako sympaťák, ale asi prostě vzhledem k té všeobecné chvále na něj mám tu potřebu ukazovat na jeho limity. Protože on v tuhle chvíli je ten, nebo spíš měl by být ten, okolo koho je ta obrana vystavěna. A on tu roli ale šíleně nezvládá, organizace tam vůbec nefunguje, vždyť on části neumí organizovat ani sám sebe... Třeba dnes u toho gólu mi jen potvrdil to, že není lídr, že není bojovník a že to v té povaze zkrátka nemá, protože po své chybě to totálně vypustil a začal se vztekat na Kepu, který s tou jeho tragickou malou domů měl málo co do činění.

My musíme najít lídra té obrany. Letos to může být Silva, ale to je jen záplata, v tomhle věku na něm stavět nejde. Tomorimu určitě jediný rok stačit nebude, aby do té role dorostl. Christensen je úplně mimo úvahu. A k tomu někomu můžeme párovat Zoumu/Tomoriho. Ale tam já jsem teda jednoznačně za Tomoriho, protože je perspektivnější, má větší potenciál a daleko víc odpovídá profilu moderního obránce.

Reagovat
Talker

Ale nikdo neříká, že má být lidrem obrany. Ale je ten spolehlivý druhý do té stoperské dvojice. Lídrem měl být Rudiger, který naprosto selhal. Podobně Christensen. Ani jeden to neumí organizovat, navíc kupí chybu za chybou. Zouma ne.

Udělal teď první chybu za X měsíců. Kolikrát nám zachranoval prdel skluzem nebo když hasil situaci za někoho jiného a vrhnul se do toho naplno. To, že se vysral v jedné situaci je naprd, měl to odmakat naplno.

Reagovat
blade115

Tak zrovna Rüdiger je právě ale o dost větším lídrem než Zouma, proto úplně nechápu to jeho totální odstřižení. Chyboval dost, ale u něj to je podle mě daleko spíš otázka formy. Když bych si měl vybrat mezi Rüdigerem v nejlepší formě a Zoumou v nejlepší formě, tak mám jasno.

Ale tak očividně nezbývá doufat, že letos to Silva aspoň trochu pozvedne a za rok teda snad přijde nějaké dělo no. Stav, kdy je Zouma náš nejlepší stoper a je na něm postavená obrana, totiž evidentně absolutně nedostačuje.

Reagovat
Talker

1) Rudiger dělá chybu za chybou, ten je na tom úplně stejně jako Christensen. Momentálně prostě potřebujeme parťáka k Silvovi a tím on není.

2) Opravdu se jdeme bavit o nejlepší formě? Formu neviděl Rudiger rok ani z vlaku a to dostával šanci za šancí minulou sezonu. Takže bych to spíš vztáhnul ve stylu "kdo je schopný podávat stabilně slušné výkony?". Je odpovědí Rudiger? Já myslím, že ne.

3) Ano, nedostačuje to na to, aby byl organizátorem obrany. To od něj asi ale nikdo ani nečeká tuhle sezonu. Uvidíme, jak vyroste, minulou sezonu se dostal do hodně slušné formy.

Reagovat
blade115

Tak jasně, v tuhle chvíli už se s Rüdigerem nejspíš počítat nedá, když ho Lampard takhle odstavil. Proto píšu, že za rok musí přijít někdo jiný.

Reagovat
Talker

S Rudigerem se nedalo počítat, protože dělal chyby a byl nejhorším stoperem s Christensenem v poslední sezoně. Tam je to coinflip, kdo byl tragičtější mezi nimi.

Co se týče té vaší diskuze níže - mrkni na squawku za minulou sezonu - vyjel jsem ti všechno, co mi přišlo relevantní - a kupodivu v rozehrávce je na tom líp, než zbytek. Stejně tak při práci s míčem na tom není hůř, než ostatní (statisticky). Passes completed má nejvyšší, pass accuracy má jen Christensen výš, pokouší se o více long passes, než CH a T, má nejvyšší přesnost.

https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=hAWe0PFWoVkF3l2iTQNv5

Takže tvůj nesmysl o jeho rozehrávce je prostě naprosto mimo, ty pořád vidíš toho Zoumu ze startu sezony, kdy to bylo tragické - ale je to oblast, kde zamakal a momentálně je na hodně slušné úrovni a stále se zlepšuje (letos má zas o 1% přesnosti více). Porovnej si i čísla Zoumy z předchozích let - když začínal u nás, tak měl 80% přesnost přihrávek, ve Stoke 78%, v Evertonu měl 83%, loni 88% a letos přes 89%.

Takže ano, možná pocitově je to kopyto, bral jsem to podobně na začátku sezony, kdy tak i vypadal a hodně kazil. Ale v průběhu sezony se zlepšil a ve výsledku je v té rozehrávce lepší, než tvůj opěvovaný Rudiger, kterého bys před něj bez mrknutí oka posunul.

Tady máš porovnání s VVD a Maguirem - statisticky z toho vychází hůř než VVD a líp, než opěvovaný Maguire, který posunul defenzivu MU.

https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=qq-UdFO0NglM0A1kwws9U

Reagovat
blade115

Tak rozhodně máš pravdu, že z těch čísel vychází líp, než bych čekal. Jen bych ho teda neporovnával úplně s Maguirem, to je pro mě podobný případ, To spíš Laporte, nebo i ten Silva. Všichni teda sice podle očekávání mají o něco lepší čísla než Zouma, ale je pravda, že ne zas tak brutálně. Co mě překvapilo nejvíc, že má poměrně dost pokusů o dlouhé přihrávky - osobně si od něj nevybavuju prakticky žádné, pokud nepočítám pasy na vzdálenějšího krajního beka. Ale tak když to tu mají uvedené, tak to asi bude pravda.

Ok no, tak může být, podle tohohle je vidět, že se v tom zlepšuje. Ale přesto si myslím, že by měl být přinejlepším jen parťákem k někomu lepšímu a výraznějšímu, na kom to bude stát a bude i tu obrannou hru lépe organizovat.

Jen teda ještě k prvnímu porovnání - Tomori má prostě podle mého hrozně malý vzorek odehraných minut, na to aby se dal byť v přepočtu na 90 min nějak rozumně srovnávat... Což doufám, že se v dohledné době změní, ať už teda u nás, nebo na nějakém hostování, pokud si Lampard bude dál stavět hlavu s Christensenem.

Reagovat
Talker

Tak těm číslům Silvy se neblížil ani Rudiger v nejlepší formě... Zouma nikdy nebude na úrovni té absolutní špičky, ale je v té druhé vlně spolu s Maguirem a spol, tj podle mého kvalitní varianta ke špičkovému stoperovi. Podle mého se do dlouhých přihrávek počítají i ty na vzdálenější krajní beky. Což je součástí rozehrávky a on má tyhle přihrávky hodně slušné.

S tím souhlasím, že by měl být parťákem - taky proto přišel Silva. On vyrost v kvalitního stopera, zlepšil svoje slabiny, teď potřebuje parťáka, který nebude kupit chyby a ideálně bude organizovat obranu. A k tomu golmana, který se nezesere z každého míče, který jde jeho směrem.

Co se týče Tomoriho - on odehrál v lize 1300 minut - pro porovnání Christensen i Rudiger mají 1700(1750), což není až tak brutální rozdíl. Já osobně doufám, že se z něj stane trojka a bude hrát - sice ne v základu ve všech zápasech, ale čekám ho teď v LM. Je škoda, že nešel na hostování, protože by tam mohl zazářit a ukázat se a příští rok přijít v pozici, kdy bude před hráči jako Christensen, Rudiger a případně i Zouma (ač ten tu laťku prostě nasadil hodně vysoko).

Reagovat
blade115

Jojo, kdyby měl přijít někdo jako Maguire, tak to moc nedává smysl, chtělo by to top stopera typu Laporte, VVD nebo i Koulibaly, případně někoho, kdo má potenciál se jím brzo stát - což by byla minimálně mnou preferovaná varianta. Jít do dalšího roku s posilou, Zoumou, Tomorim a Silvou by bylo fajn.

Reagovat
Talker

Tak zrovna lonský Maguire by nám pomohl dost - organizace obrany, silný hráč, vůdčí typ - všechno, co té obraně schází. Sice není absolutní špička, ale byl by to upgrade, protože by pomohl těm parťákům kolem sebe. A v tu chvíli by ti ostatní stopeři o kousek vyrostli, protože by měli jednodušší roli.

Já myslím, že Lampard/klub stále vidí potenciál v Christensenovi a nechtějí, aby se opakoval KdB - a co si budeme povídat, on ten potenciál má a to, kde teď failuje, to se dá zlepšit - nepozornost, chyby, to by mělo zmizet se zkušenostma. Měkkost v soubojích se z něj dá vymlátit. V tom by mohl pomoci i ten Silva, od kterého se může učit. Je otázka, jestli se to povede, ale relativně chápu, proč si ho necháváme a dostává šance - má potenciál, aby z něj vyrostl špičkový stoper - je mu stále 24.

Reagovat
ajouki

Za tento posun jsem nesmírně rád, Zouma si ho za své výkony zaslouží. Nicméně tady diskuze skončit nemůže, je třeba jít dál a trochu potrápit i tebe

Co jsi tu dal, tak jsou průměry za celou sezonu. S těmi se dá souhlasit, dle mě věrohodně reprezentují jeho výkony, kterých si všímám na hřišti.

Ale jelikož je to průměr, tak jsou možné jen dvě možnosti.

1/ celou sezonu podával plus mínus podobné výkony

2/ skutečně se zásadně zlepšil

Pokud se viditelně zlepšil, tak musel řekněmě 1/3 sezony podávat horší výkony než reprezentuje průměr, 1/3 sezony tento statisticky průměr a 1/3 musel být zákonitě nadprůměrný. Dle zdejších úvah první 1/3 sezony podprůměr, pak průměr a nakonci nadprůměr. Slovním hodnocením by to muselo znamenat 1/3 sezony nejhorší stoper Chelsea, další 1/3 ala Maguire a poslední 1/3 nadprůměr ala Van Dijk.

Ani jako jeho velký obhájce si neodvážím tvrdit, že jeho poslední výkony dosahují až tak vysokého standardu, že by dokázal zprůměrovat ten hejt z první poloviny loňské sezony. Pravda musí být někde mezi.

Jak se na jeho výkony z první poloviny 2019/20 zpětně díváš ty?

Podle mě to bylo celé zapříčiněno jeho neohrabaností. Měl slušné parametry, ale celé to strážela jistá pomalost. Pak se psalo, že každý jeho dotyk s míčem hoří problémem. Těch bylo ale minimální množství, byl to spíš dojmový pocit. Bylo to nahraně, ale ve výsledku nic, co by negativně ovlivnilo výsledky. Právě toto zlepšil a nyní jsou lépe viditelné i jeho lepší momenty s míčem.

Reagovat
Talker

To nemusí znamenat, že se zlepšoval postupně a po třetinách sezony. On byl na začátku hodně špatný, pak měl hodně kvalitní listopad/prosinec, kdy tam nastal velký posun a podával kvalitní výkony. Pak ho Lampard posadil spolu s Tomorim (pro mě hodně nepochopitelně) ve prospěch dvojice Rudiger-Christensen, která v zimě/na jaře byla na facku, aby hrál po restartu a navázal na kvalitní výkony na podzim.

Co se týče srovnání s VVD, tak to je něco jiného - to je komplexnější stoper, který nemá úplně slabinu, navíc leader. Každopádně Zouma se té špičce začal blížit ve statistikách, kde byl předtím tragéd a podprůměr - viz ta rozehrávka, přesnost přihrávek a podobně - tam se posunul ne do té elitní společnosti, ale za ní. Sice z něj nikdy nebude VVD nebo Maldini, ale může z něj být výborné CB, které bude pod tou elitní pětkou.

On má určitě limity, které nepřekoná - nemá takovou techniku, jako jiní stopeři, není (zatím?) leader, organizátor, občas je nemotorný a nepozorný. Ale to jsou věci, které se dají kompenzovat jinak nebo se na nich dá zapracovat.

Reagovat
ajouki

Ty třetiny jsou zjednodušení. Jde o to, že pokud byl hodně špatný, tak musel být minimálně stejný počet zápasů hodně ale hodně dobrý, aby se ve výsledku dostal na tyto průměrná čísla.

Zajímavé že píšeš, že listopad/prosinec byl hodně kvalitní. To bych pak očekával, že to budou nějak odrážet i historické názory tady v komentářích. No bohužel tomu tak není. Kritika na adresu Zouma byla i tehdy konstantní. Nutno říct, že tady dostával opakovaně čočku ještě pár zápasů po restartu. Asi to je přesně ta historická korekce, na kterou se ptám. Neboť problém tady je, že setrvačnost názorů je dlouhá a neodpovídá změnám, které se často ve výkonnosti hráčů udají.

V prvních 9 zápasech sezony 2019/20 měl průměr nějakých 86-87 % přesnost přihrávek a 5 dlouhých míčů.

To je ve výsledku 9 místo 8 nepřesných přihrávek za zápas a o 1 dlouhý úspěšný míč za 2 odehrané zápasy. Ptám se, jestli to je vůbec postřehnutelné takový rozdíl? Když rozdíl dělají 2 dotyky ze 100 za celý zápas, tak mi nedávají smysl dvě takhle rozdílné hodnocení.

Reagovat
Talker

Tak v tu dobu se říkalo, že Tomori-Zouma je naše nejlepší dvojice v té době a to se opakovalo po celou sezonu, kdy spousta lidí nechápala, proč Christensen furt dostává šance.

Pokud měl v prvních 9 zápasech 86%, tak aby se dostal na výsledných 88.5%, tak musel mít následně přesnost téměř 90% ve zbytku zápasů. Což možná nevypadá jako tolik, ale 4% jsou 3 zkurvené přihrávky navíc, což znamená návrat celého týmu do defenzivního postavení, možnost brejku, nemožnost udržet soupeře pod tlakem atd. Takže ano, i těch pár procent je podle mého dost postřehnutelných.

A jestli hráč posere 7 přihrávek nebo 10 už je dost znatelný rozdíl.

Reagovat
ajouki

Ty diskuze jsem si procházel a daleko víc se opakoval názor, že by jeden z dvojice Tomori – Zouma neměl hrát, že by měl víc hrát Christensen a že hodně problémů vyřeší Rüdiger. Pobídek k prodeji Zoumy nebylo málo, ani v období, které popisuješ jako velmi dobré. Ještě v březnu byl odepisovaný.

Problém je, že to nejsou automaticky 3 zkurvené přihrávky navíc, ale 3 nepřesnosti. Minimálně jedna z nich je u dlouhých míčů, kde zvýšil přesnost a dával o 1 víc na zápas. Pokud se bavíme o úspěšnosti přihrávek >90 %, o nějakých 6 přesných dlouhých pasů, o průměru 75 dotyků s míčem, tak to už jsou čísla, které se vyrovnájí Van Dijkovi. Jak někdo může být hodně špatný a pak se hned vyrovnat Van Dijkovi?

Jako lajcky pozorovatelný rozdíl, aniž bys úmyslně dával pozor při každém jeho dotyku, si představuju jako jeho působení v Evertonu vs v Chelsea.

Reagovat
ajouki

Promiň, ale ukazovat limity po jedné chybě, je krátkozrakost. Navíc po chybě, která ani není pro Zoumu typická. Od něj první zaváhání snad za posledního půlroku a hned se tu na tom točíš, jak na to nemá. Přitom on je po většinu času jediný hráč Chelsea, který má správné defenzivní instinkty. I dnes tam několikrát hasil chybu spoluhráčů, protože byl v pozoru. V 94. klidně mohl Ings dávat na 3:4, opět nebýt Zoumy. Možná není nejlepší organizátor obrany, ale podobné záskoky tam má každý zápas. Christensen je třeba lepší na míčí, ale jen málokdy za někoho dokáže zaskočit, ten má problém zvládnout byť jen své úkoly.

Reagovat
blade115

Nepoukazuju na jeho limity po jedné chybě, tohle píšu konstantně už několik měsíců a dnešek s tím nemá co dělat. Je slabý při práci s míčem, chybí mu rozehrávka, nemá organizační schopnosti, nijak zvlášť velkou předvídavost a ve výsledku vyniká opravdu snad jen ve hře ve vzduchu. Ani tu robustní postavu nevyužívá tolik jako jiní. Ale musí se mu nechat, že je právě vzhledem k té postavě až překvapivě rychlý. Jenže podle mě mu prostě tyhle limity znemožňují hrát v naší obraně někdy nějakou důležitou roli.

Reagovat
ajouki

Můžeš prosím napsat, jak hodnotíš předvídatelnost a jaké je tvoje hodnocení u ostatních stoperů Chelsea? Pro porovnání, ať si můžu udělat celkový obrázek.

Zredukovat Zoumovy přednosti na snad jen hru ve vzduchu je prasárna.

Společně s Tomorim nejlepší stoper Chelsea v agresivním bránění ve vysoké línii. Najdeš minimum případů, kdy pustil útočníka k něčemu kloudnému. Občas za cenu faulu, ale to je malá cena za to, že soupeř nemůže prakticky ani založit protiútok. Se podívej, co se včera v té poslední akci stalo Christensenovi. To byl absolutní trapas, jak si s ním Ings pohrál a Christensen zůstal viset úplně mimo svůj prostor. A pak za něj musel předvídavostí zaskakovat Zouma. Možná to chce víc hodnotit dle skutečnosti a ne dojmy.

Limity v rozehrávce má, to je známá věc. Vtip je ale v tom, že ji zlepšil natolik, že hru Chelsea nyní prakticky nelimituje. Umí dát dlouhý pas (nejvíc ze všech stoperů), umí dát míč rychle od nohy a nedostává se pod tlak. Je to stále jeho slabina, ale je na úrovni 6/10. Slabiny u ostatních stoperů Chelsea jsou na úrovni 2/10. Se Zoumou Chelsea úplně v pohodě může hrát svou hru. Mnohem více limitující problém je záloha. Co to opakovaně sleduju, tak Jorginho dá dobrý poločas a pak je mimo. Jakoby mu o přestávce ztvrdly nohy. Kanté je na své poměry z formy.

Reagovat
blade115

Asi už mě nebaví se s váma motat v kruhu - dokud se nemůžete na porovnání Zoumy i s někým jiným než našimi vlastními stopery, zejména teda s Christensenem a Rüdigerem, kteří ten standard mají momentálně hodně nízko, tak se asi není o čem bavit. Ale pokud ses už stejně rozhodl, že moje hodnocení jsou dojmy, zatímco tvoje skutečnost, tak to beztak asi není žádná škoda.

Reagovat
ajouki

Abychom se v debatě posunuli dále, tak jsem tě slušně poprosil o detailnější rozbor tvého tvrzení, že Zouma nemá nijak zvlášť velkou předvídatelnost. Jestli tomu tak skutečně je, tak musíš mít v rukávu nějaké příklady, kde to Chelsea ublížilo. Nějaké patterny, kde Zouma pravidelně selhává. Ojedinělé chyby nejsou podstatné, ty se stanou každému. Tu dá Zouma kratší přihrávku, tu Silva špatně zpracuje míč. Nic, co by je mělo definovat.

Zásadní jsou opakované selhání. Proto se na ně u Zoumy ptám.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

čo to kurva je???

Reagovat
dantetomas

It's in the game

Reagovat
Trand

Reagovat
oli9

Aspoň že na cukotku zapůsobila karma

Reagovat
Berbatov9

No tak díky moc vyprcaná Chelsea... když minulej tejden zas vyhlásili opatření tak jsem si ze zoufalství vsadil po 7 letech abych si aspon nějak zpříjemnil tuto smutnou dobu... nahazel jsem zapasy tak nějak dle kurzů nevšímajíc si že tam mám zápas Chelsea na kterej budu tři dny čekat...no dnes ráno jsem se vzbudil nějak s myšlenkou v podvědomí že mám vlastně vsazeno a možňá výhra 37200, no tak jsem to rano nažhavil a světe div se z 10ti položek je tam 9 zelených fajfek, tak jsem dnes ponakoupil hostinu jak pro ruskou delegaci, že si ten velkej okamžik zpříjemním no a dál už netřeba slov ... no nic hovno zle aspon ze dal Werner uz nejaky goly

Reagovat
Cechino

tak nejak podobne..

Reagovat
oli9

Nevsazet Nevsazet

Reagovat
Pony Slaystation

Kolik jsi na ne mel?

Reagovat
Berbatov9

Za 2000,Ja tam mel dva tenisy, pak brazilii s argentinou a nejaky zapasy co byly v tejdnu a nejak jsem se nechal unyst blbe tou chelsea na kterou jsem cekal od stredy a ktera to dnes ,,rozhodla,,no...

Reagovat
Losinho

Zouma s Kepou

Reagovat
Banger

Vždycky když vidím před zápasem v základní sestavě to kombo Kepa-Christensen-Zouma, tak automaticky vím, že to bude stát za hovno. Tohle prostě nefunguje, nefungovalo a nikdy fungovat nebude. Když nebudu chtít zmiňovat individuální chyby těch hráčů, které se stále opakují, tak ve chvíli kdy je v bráně Kepa, tak obrana prostě spolu nekomunikuje. Jaký to rozdíl ve srovnání s Mendym, který je na hřišti mnohem hlasitější než Kepa. Význam Silvy na hřišti je zase v tom, že na sebe bere tlak stopera číslo jedna, který Zouma prostě dlouhodobě nezvládá. Dokud je stoper číslo dva a hraje vedle něj někdo kdo si tu obranu umí organizovat, tak jeho výkonnost roste. Ale dokud to bude chtít Frank stavět na něm nebo na Christensenovi, tak se nikam neposuneme.

Reagovat
Walter_Sobchak

Ďalší rok musi prist DMko ako Rice a nejaky stoper ktorý nahradí prave Silvu ktorý už neviem či na to stale bude mat. Tuto sezonu snad odohra čo najviac pretože s nim ta obrana vyzera fakt inak.

Reagovat
vladis271

Ako malo sa vyhrať. Pozirívum je dobrá hra. Boli sme v globále lepší. Čo je prúser na entú je ten Van Dijk. Skúsil by som dvojku Matip Fabinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk pry ACL a out do konce sezony

Reagovat
diastan

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Hokaido

Jako vůbec mě to nepřekvapuje. Ten zákrok byla strašná prasárna. Je skandální, že Pickford nedostal červenou.

Reagovat
ajouki

Coote u VAR asi potřeboval viděl zlomenou nohu, aby to pro něj byl likvidační zákrok na červenou. ACL na 8 měsíců je asi málo, no.

Reagovat
Godwinson

Totálně vymazanej čůrák, ale sudí dnes Liverpoolu těžce nepřáli.

Reagovat
jk

Nepřivést stopera byl od LFC strašný fail.

Reagovat
smazaný uživatel

odchod Lovrena som vital, ale ze nikto neprisiel a spokojenie sa s Fabinhom bola chyba a teraz nas to bohuzial tresta. Gomez bez formy, VVD mimo do konca sezony a Matip mesiac snad vydrzi

Reagovat
jk

Upřímně když tady Svatej psal, kdo jak hodnotí přestupák, tak jsem docela nechápal, že většina byli s LFC spokojení. Po loňském roce, kdy se ty problémy vzadu vždycky nějak uhrály, bylo jasný, že to někdy praskne.

Reagovat
smazaný uživatel

asi vladla euforia z Thiaga a Jotu a vacsina asi dufala, ze VVD vydrzi zasa cely rok zdravy. Mna mrzi ze nevysiel ten Godfrey

Reagovat
jk

Asi jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom eufórii z Jotu teda nechápem

Reagovat
Pony Slaystation

Mame toho reprezentanta tymu z Ligy Nadoru skupiny C, ne?

Reagovat
fenixLFC

malokedy niekomu prajem nieco zle. najskor som prial pickfordovi nech ho niekto dolame na celu sezonu ale potom mi napadlo ze je tot aky traged, ze by to bolo iba posilnenie evertonu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kapřík

Reagovat
mul

Ty si idiot. Kvoli pojebanu futbalu budes priat dolamanie ? Podobne hlupo zmyslajuce individua protestovali v Bratislave proti opatreniam.

Reagovat
fenixLFC

vec pisem ze neprajem pretoze by to pre nich nebola strata ako pre nas VVD ale naopak vyrazne posilnenie

Reagovat
smazaný uživatel

ale keby to by pre nich strata bola tak mu to praješ? pekne

Reagovat
fenixLFC

kto s cim zachazi...

Reagovat
Front hell

pickford měl jít ven to bez debat. Zajímavé že si tohle nepřál Arnoldovi když šel kolikama napřed proti kolenu od saky,nebo když virgil vytočil kotník mertensovi. Nezlob se ale tohle může přát někomu jen opravdu těžký .....

Reagovat
fenixLFC

arnolda si popravde nepamatam a ten zakrok od virgila bol cisty

Reagovat
Front hell

https://m.youtube.com/watch?v=jdsbw_jgXu4 tohle je podle tebe čistý zákrok ? To že první zahraješ balon tak pak můžeš otočit protihráči kotník? Tady to klidně taky mohlo skončit půlroční pauzou. Já neobsahují pickforda, byla to prasarna ale tady měl jít virgil taky hned ze hřiště.

Reagovat
fenixLFC

ved to sam pises, hral jasne balon, takze cisty zakrok.

Reagovat
Front hell

::

tak ty jsi hloupější než jsem čekal. Takovym způsobem to bylo od pickforda taky v pohodě když byl virgil v ofsajdu

Reagovat
Whitemedia

bych se teď bál být Pickfordem, to bude výhružek..

Reagovat
avicii

Toto nás odpaluje s boja o titul žiaľ

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

nejlepší tým v historii, pak se zrání jeden hráč a je to všechno v prdeli... Nejste první ani poslední, komu se tohle stalo... I s tím je potřeba se vypořádat, to dělá velké týmy...

Reagovat
Luc-Luc

koupime Upamecana uz v zime, ted uz to je skoro jistota

Reagovat
avicii

ale kiež by

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak to si pripravte tak 80m a za pol roka môže ist za 40 či kolko bude mat vykupku :D

Reagovat
Luc-Luc

bude to tak 60, to dame

Reagovat
YNWA__MSN

Lipsko nebude chtít prodávat už v zimě... A nvm jestli Live dá 70 mega, když je navíc korona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Tak neprividli sme náhradu za Lovrena a mame troch stopérov v acku pričom ty dalsi dvaja sú náchylný na zranenia... Na problémy na stopéroch budeme strácať..

Reagovat
iamek

Reagovat
Shottack

A ještě pořád Klopp brečí?

Reagovat
Swarley

On někdy přestal?

Reagovat
Shottack

Že Ti není trapně...

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečné přehánění. Liverpool má i bez VVD nejlepší tým v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Už jste zkoušeli Milnera na stoperu?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
smazaný uživatel

neprehanaj a je *z

Reagovat
iamek

Byla otazka času, kdy ty zranění přijdou.

Reagovat
Luc-Luc

to je pravda, s takovyma low IQ drevorubcema jako Pickford nebo Richarlison to v EPL je jenom otazka casu, bohuzel

Reagovat
iamek

Reagovat
Freedo

Jj, hlavně s Richarlisonem. Ten do míče kopnout neumí, je tam jen na rubání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Front hell
Reagovat
Swarley

a to tam ještě chybí nejzákeřnější dement Robertson

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Jo pardon, chybí mi tam vlastně v historii...

Reagovat
cristiano.K.

Robertson není dement a už vůbec né zákeřnej. Jeden neúmyslný faul proti slepicím na tom nic nemění. Přišel ses vyblejt, tak ses vyblil.

Reagovat
Swarley

Je to zákeřný dement, předvedl i proti Messimu nebo Daviesovi. ..někoho tam házel do publika, zákeřný zákroky umí taky... Trošku objektivně...

Reagovat
cristiano.K.

za tři roky nemá jedinou červenou kartu u nás, ty objektivito

Reagovat
fenixLFC

ehm, cervenu nedostal ani vcera pickford a neznamena to ze to nebola prasarna

Reagovat
cristiano.K.

fakt chceš srovnávat beka a golmana v počtu červených?

Reagovat
fenixLFC

nejak ti usla pointa to ze nedostane niekto cervenu neznamena ze nie je zakerny alebo nepredviedol likvidacny faul...

Reagovat
cristiano.K.

tak ty argumentuješ nesmyslem Andy je důrazný, hraje do těla, ale žádný zákeřný prase to není.

Reagovat
fenixLFC

to tie jeho drobne zakernosti ignorujes umyselne?

Reagovat
cristiano.K.

drobná zákeřnost

Reagovat
Swarley

Což pořád nic nemění na tom, že to je zákeřný dement

Reagovat
fenixLFC

zas sa nehrajme na mufnaov ktori musia obhajovat uplne vsetko. robertson je celkom zakerny

Reagovat
cristiano.K.

Robertson je klasický brusič lajny s hodně slušnou kopací technikou. Umí přitvrdit, ale rozhodně nepatří do kolonky unfair hráč.

Reagovat
fenixLFC

ale patri, proti nemu by som fakt hrat nechcel. on vie solidne brnkat na nervy, nenapadne podkopnut, doslapnut a podobne

Reagovat
icka

No to teda patri a dost jasne.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

Do kdy jsou teď přestupy? Může jen hráč z nižší soutěže nebo bez smlouvy?

Reagovat
avicii

Už je to uzavreté všetko

Reagovat
oli9

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Willian a Cedric nákupy století.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyranosaurus a upratovacky musia ist na urad prace aby tymto dvom bolo dobre

Reagovat
Gunner14

Tyranosaurus nemusí,protože Ozilovi je ještě líp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a Pablo Marí, ktorý je tak dobrý, že sme zaňho rovno kúpili náhradu

Reagovat
Mastný Chobot

Dozadu dobrý zápas, dopredu ostuda. Auba a Laca otrasní

Reagovat
Mastný Chobot

*a Pepe tiež samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je strašný průser za ty prachy. On nikdy nebude top.

Reagovat
Taiger

Bude, jen to co hrajem, není pro něho

Reagovat
Golasso

Hlavně jak se musí furt motat někde na půlce. To fakt nepobírám, že máme takového hráče a nikdo mu nedá balon do pohybu blízko vápna.

Reagovat
Taiger

Tierney třeba takový balóny do běhu dostává, mě sere, že Pepe pak ne a on není prostě typ, co se s tím musí furt motat, je hodně přímočarý a to i potřebujeme, Bellé je můj fav, ale ty míče mu vůbec neposkytuje

Reagovat
Golasso

Právě, ten Bellerin je součást problému , ale ani ten střed zálohy nefunguje, jak má

Reagovat
smazaný uživatel

černější Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, začína čím ďalej tým viac pripomínať Gervinha

Reagovat
Mastný Chobot

akurát teda Gervinho sa dokázal do šancí dostávať a až potom ich zahadzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

po vápno Messi.

Reagovat
J0EL

Tak sme si zaprehanali...

Reagovat
smazaný uživatel

no, hráč je to kvalitní, o tom snad není sporu, ale za ty prachy by měl být top v lize, a na to bohužel nevypadá

Reagovat
Benzema

Áno, za tie prachy je skvely

Reagovat
Golasso

A ty prachy mu snad přihrají do šance nebo co? Nebo byl drahý, takže si má na půlce rozehrát, pak si sám přihrát do šance, kterou i sám zakončí?

Furt "za ty prachy", ale když absolutně nefunguje link-up, tak se ti tam může točit třeba Mbappé s Neymarem a nic moc z toho nebude...

Reagovat
Taiger

Paradoxně by mu pomohl tvůj oblíbenej Mesut

Reagovat
Golasso

Souhlasím, jenže tím by se vyřešil jeden problém, ale přidaly se minimálně 3 další

Reagovat
Benzema

Aubameyang dáva góly, ako na bežiacom páse a podmienky ma tie iste , keďže hra tiež za Arsenal a väčšinou na krídle, tak ako aj Pepe za tie prachy je Pepe hrozny prestup, odkedy prišiel nepredviedol skoro nič. Ale tak pre vás je aj Guendouzi skvely hráč a veľkým potenciálom, ktorý vidia len fans Arsenalu

Reagovat
Golasso

No... nemá. Jestli sis nevšiml, tak Auba hraje na druhé (funkčnější) straně, stahuje se na střed a celý tým je orientovaný primárně na něj. A to i Auba letos tápe a když nedostane balon, tak taky nic neudělá. Co sem taháš Guendouziho, který je sice talentovaný, ale nemá to v pořádku v hlavě, to fakt netuším.

Reagovat
Benzema

Tak ako hodnotíš prestup Pepeho ? Keď ho tak brániš ?

Reagovat
Golasso

Jako příchod hráče s potenciálem, který zatím neumíme pořádně využít a neumíme mu vytvořit podmínky, ve kterých by svůj potenciál mohl pořádně rozvinout.

Pepe to neměl moc lehké vzhledem k tomu, že přišel do nefunkčního týmu pod Emerym a půl sezony se místo adaptace plácal v mizérii s ostatními. Další půlrok se postupně zlepšoval a ke konci minulé sezony hrál už velmi obstojně. To je bohužel jeho limit při momentálním stylu hry a rozestavení. Bude dál kolísat mezi průměrem a nadprůměrem, dokud se něco nezmění.

Reagovat
Benzema

Reagovat
merlick

stranamy to nie je, Belle je tuto sezonu skvely, Tierney priemerny az tragicky

Reagovat
Golasso

To sis je spletl, ne? Protože je to přesně naopak. Tierney většinu času nehraje na svojí pozici, musí bránit na stoperu a ještě se vysouvat a tvořit hru po křídle a stejně hraje obstojně. Mohl by zahrát i líp, občas se nechá blbě obejít, ale nic tragického. Naopak Bellerin je letos průměrný až tragický, akorát to sem tam proloží povedeným momentem (přihrávkou nebo kličkou), takže dost lidí ignoruje fakt, že většinu času je jeho strana úplně mrtvá. A to na rozdíl od Tiernyho hraje svůj post.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Trand

Po tom hodně špatným startu nakonec celkem ok zápas, hlavně když vezmu v úvahu všechny naše předešlý zápasy se City. Nemůžu se ale zbavit dojmů, že tohle bylo nejslabší City za hodně dlouhou dobu a i když jsme ve druhým poločase hráli vyrovnanej fotbal, tak jsme si nedokázali vypracovat žádný šance proti týmu, kterej vypadal, že se ani moc nesnaží. Každopádně doufám, že Willian hrál dnes na hrotu naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se to aspoň neprohrát.. ten náš rekord proti big6 venku je ubohost

Reagovat
rave

Zranění Van Dijka bude nakonec stejně největší úspěch Evertonu v této sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci liverpoolu jsou svůj druh

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Gunner14

Tak aspon že Etihad a Anfield máme z krku takhle na začátku sezony

Reagovat
aramaki

Reagovat
Taiger

To asi přispívá k tomu co jsem již zmiňoval, defenzivně to dokážeme odkopat, dneska i bez Parteyho jsme byli zdatný dozadu, ale ta kreativita je naprosto nulová, Aouar měl spíš přijít, prohráli jsme hodně zápasů kvůli nevypracovaným šancím, prohráli dneska a ještě jich hodně prohrajem.

Pozitiva je hlavně Saka, nesmíme ho nikdy pustit, ten je prostě famózní, Gabriel za mě též super. We move.

Reagovat
Svatej

Saka je fakt dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nezměnilo za x let stále stejná písnička. Arsenalu vždy něco chybí. Hlavně ať nikdo neříká jak má ten tým na návrat do LM

Reagovat
Taiger

Odstraň si ho z hlavních týmu, dík

Reagovat
Whitemedia

I Chelsea, dík.

Reagovat
Svatej

I EF ze záložek, dík

Reagovat
Phillipinho

Thomas neni zadna defenzivni skala. Nejlepsi jsou anglicti pundits, kteri jsou naprosto deluded a neustale mluvi o Thomasovi, jako o hraci, ktery je vyborny smerem dozadu a o jeho schopnostech s micem se absolutne nikdo z nicj nezminuje to se fakt neda poslouchat

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

je to děs.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Dody10

Reagovat
krisa

málo anglických slov takhle za světáka nebudeš

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Golasso

To vnímání Parteye a Aouara bylo v mediálním prostoru hrozně posunuté. Partey je primárně ofenzivní hráč a Aouar není typické "ozilovské AM" dominující ve statistikách vytvořených šancí. Oba jsou to komplexní záložníci s dobrým pohybem a driblingem.

Se Sakou a Gabrielem souhlas

Reagovat
Whitemedia

Willian kope rohy i v Arsenalu? Jak on to dělá, že mu to prochází u dalšího trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ví trenéři víc než fanoušci ale nechápu taky

Reagovat
gocii

No minule to kopal Pepe a bylo to teda jeste horsi

Reagovat
Lacko_Boh

dnes kopal fajn (opravte ma)

Reagovat
John Obi Mikel

Trenér ho prý na oplátku nasadil na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Slabucky Arsenal a trapný rekord proti big 6 pokračuje. Fakt asi není víc sranda tým. Stále stejný příběh rok co rok

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

No jo stále jsou mezi námi naivní fans bohužel

Reagovat
Taiger

Nepiš "námi" pls

Reagovat
aramaki

Reagovat
forrest

Tak aktuálně - když je VVD zraněn - už platí rovnice Maguire > Van Dijk

Reagovat
avicii

Pri súčasnej forme stále nie

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League away wins against the ‘Big Six’ since February 2015:

Arsenal: 0

Crystal Palace: 9

Reagovat
merlick

Reagovat
Golasso

Skóre tak špatně nevypadá, ale je to prů*er. Hlavně jsou tam věci, které jsou dlouhodobým problémem a ději se pořád dokola:

Praise of the day: Saka, ten kluk je úžasný. Pak samozřejmě klasicky Leno.

Hate of the day: Mezi tou dnešní bídou mě (opět) zarazil výkon Bellerina. Docela mě znervózňuje, co se z něj stává. On začíná být čistě "highlight" hráč. Občas udělá nějaké sólo nebo chytrou přihrávku, ale tím pouze zakrývá to, jak je 90 % času neviditelný nebo hůř. Osobně si myslím, že se měl buď Belle nebo AMN prodat s tím, že ten druhý se zkusí v základu s Cedricem jako nutným zlem na backup a když to nepůjde, tak se příští léto bude shánět náhrada. Teď hraje Bellerin, náhrada je AMN a Cedric hraje za U23 či co...

Celkově vidím velký problém v rozestavení. Ano, funguje to... nějak a dává nám to stabilitu v obraně. Jenže to nikdy nefunguje na 100 % a někteří hráči v tom systému vyloženě trpí. Dneska se to Arteta snažil okořenit nějakými experimenty, ale teda... Willian na hrotu, wtf? Snad už to od příště zkusíme v jiném rozestavení... COYG!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to možná posune ale v Arsenalu jsou limity a dál než top6 v lize to nepůjde. Arsenalu ujel vlak, není možné s takovým vedením klubu čekat něco víc. Ten ostudný rekord proti big 6 venku není náhoda. Arsenal nemá tu mentalitu ani kvalitu něco uhrát

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že by to šlo i vejš, ale musí se zase trochu změnit přístup k těm zápasům. Kádr máme celkem solidní, trenéra skvělého. Jen už nás mají všichni přečtené a chtělo by to změnit rozestavení. Zbytek by se na to snad nabalil s tím, jak by šli nahoru někteří hráči

Reagovat
aramaki

V podstate máme odohrané dva najťažšie zápasy sezóny, z Anfieldu ani s CIty nebudú brať body ani iné kluby. Som zvedavý na Leicester doma, tam už nie je kam.

Reagovat
Golasso

Jen je škoda, že City byli hratelní a my to nevyužili. Proti Leicesteru už musíme vyhrát.

Reagovat
Lacko_Boh

Inak Leno excelentne. Snad si cez leto vyberie dobry klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo skvele prakticky zápas co zápas vyrazí před balón a naserviruje to protihráčum

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

To jo, tam kde by to druhý nedoskočil to Leno opravdu vyrazí před sebe.

Reagovat
eden_h

Virgil do konca sezony vybaveny RIP

Reagovat
mookyn

Tip na stranku se streamama? Dik!

Reagovat
Trand
Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Chyběly tomu koule, přitom City bylo dneska hratelné. Dneska mizerný Auba s Ceballosem, ale i odchozeny zápas od Williana. Doufám, že to byl jeho poslední zápas na hrotu, bo víc by tam toho uhrál i Nketiah

Reagovat
Benzema

Zasrany Pickford Do januára to zvládneme , hlavne nech je čím skôr späť Alisson, s ním pôjde obrana hore. A v januári kúpiť Upamecana alebo José Gimenéza , inú možnosť nevidím . Virgil prajem skore uzdravenie

Reagovat
Whitemedia

Není Gimenez dost skleněný?

Reagovat
Benzema

Viac ako Matip určite nie

Reagovat
aramaki

Jednoducho ste v riti. Prišli ste o najdôležitejšieho hráča, aj keď bol kapku z formy.

Reagovat
Benzema

Tak musíme dúfať, že sa Matip do januára nezrani a Gomez chytí formu, inak sme fakt v riti. Ale verím, že to zvládneme aj bez neho.

Reagovat
Setwo

Nechápem prečo sme pustili Lovrena keď sa zanho nepriviedla náhrada

Reagovat
aramaki

Ako zvládnuť to zvládnete. Otázka je aké máte ambície v tejto sezóne. Obhajoba bez Virgila už nebude. LM by ste mali uhrať, ak teda neprídu aj ďalšie komplikácie, Mané a Matip s Gomezom musia zostať zdraví, inak nebude ani LM.

Reagovat
fenixLFC

LM bez top 3 svetoveho golmana a stopera proti ajaxu a atalante? no tak to teda sotva...

Reagovat
aramaki

myslel som LM na dalsi rok v PL. Top 3

Reagovat
hona.kub

Já pevně doufám, že Kepa už se do brány Chelsea nikdy nepostaví, ten by totiž nechytil ani vlak ČD, kterej by měl zpoždění...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty, co tady píšou jak se Arsenal zlepšuje a podobné hovna, tak :

Arsenal sits 19th in the league for chances created

Reagovat
smazaný uživatel

je to bída ten náš střed zálohy. 4231 by tomu pomohlo

Reagovat
Taiger

Mluvime tu o jinym zlepseni, normalne bychom se City dostali 5ku, ale postuj tu dal rozumy z twitteru, uzivej si to

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže s minuloročným city by ste s týmto dostali 10. Vy ste sa nezlepsili, a city sa dosť zhoršili

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

FAKTA

Reagovat
hona.kub

To je takový uspokojení na hovno, když stejně pukli...

Reagovat
aramaki

tak uvidíme ako dopadnete na Anfielde a na slabších City vy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Golasso

Loni jsme proti City v lize hráli hůř a 10 jsme nedostali. Jak to?

Reagovat
aramaki

vy ste totálne v riti, keď ste s tohtoročným West Hamom stratili vedenie 3:0 v poslednej desaťminútovke

Reagovat
fenixLFC

ehm s tohtorocnym west hamom??? ved tuto sezonu prave funguju, minimalne v porovnani s minulymi rokmi

Reagovat
aramaki

ale nerieš, ja to viem

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moment keď si uvedomíš že si za 50M kúpil horšieho Xhakhu Partey bude skvelá posila pre všetkých súperov Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Partey není vůbec špatný hráč a je to dobrá posila, ale v Arsenalu je špatně ten celek, tam fakt zaspali a ani Messi by to nezachránil

Reagovat
Golasso

A na to jsi přišel jak, ty trotle? Volal jsi na Ezo TV nebo se věštěním sám zabýváš?

Reagovat
PP

toto po 10 minutách v novém týmu a lize.. wow..

Reagovat
Golasso

On je takový mix ownyho a Jolandy.

Reagovat
Front hell

Ten pocit kdy uděláš klubový rekord za hráče který pak nemá fyzičku na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil?

Reagovat
Front hell

Ndombele.

Reagovat
smazaný uživatel

letos hrál každý zápas v PL

Reagovat
Front hell

To jako schválně se vyhybas odpovědi? Kolik toho odehrál minulou sezónu?

Reagovat
lofin9

Ty si vazne taky vykradnuty alebo sa na to iba hras?

Reagovat
aramaki

ten moment keď si uvedomíš, že namiesto top útočníka si priviedol do klubu totálnu sračku

Reagovat
stiflerovamama

Takže do zbytku sezóny so sklenenym Matipom, tragickým Gomezom a zaskakujucim Fabinhom

Ale toto je proste aj naša chyba, že sme to cez leto nevyriešili a spoliehali sa na to, že Virgil ostane zdravý.

Reagovat
Whitemedia

v lednu někoho přivedete

Reagovat
forrest

BIG HEAD GOAL

HARRY TOP CB

Reagovat
papanegra

To co se dnes dělo v Liverpoolu, to se jen tak nevidí...

Pickford likvidační zákrok na van Dijka, nespíš mu ukončil sezonu a žádný trest...

Richarlison zákrok na Tiaga ? stejná úroveň prasečiny, tohle je zákrok na kriminál... Tiago mohl skončit jak VvD

a ty offside ? ty jsou smešný jak se berou..

Rozhodčí a VAR asi největší sračka co jsem kdy viděl..

Snad se stane zázrak a ty první zprávy o Dijkovi budou přehnané.

Reagovat
forrest

Ale tak nebreč...

Kolikrát to bylo/je/bude naopak...

Reagovat
papanegra

mě vůbec nejde o body, ty vytřískáme z žebráků jako united apod., ale hlavně ty devastační zákroky a jejich potrestání.. a to že se to neřešilo je k zamyšlení..

Jestli jsi to viděl, tak bys sis měl vyndat hlavu z prdele a uznat, že to bylo přes čáru, protože i v PL má tvrdost své hranice..

Zdraví hráčů by se mělo chránit.

Reagovat
Benzema

Hlavne za tu prvú vetu

Reagovat
smazaný uživatel

utři slzy a bež jim to pofoukat

Reagovat
forrest

Brečet umíš hezky...

Reagovat
Front hell

https://m.youtube.com/watch?v=jdsbw_jgXu4 taky se to nijak dodatečně netrestalo.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

takze arsenal opet nic neuhral na hristi soupere top6? ani po 7 letech? po letosnim roce to bude uz 8 sezon co nevyhraji venku? O tehle statistice se malo mluvi, ale mne to prijde jako totalni bizar uz. NEUVERITELNY ...absolutne jakoze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

VVD konec sezony

Reagovat
forrest
Reagovat
Frantszek

R.I.P. V.V.D.

Reagovat
Frantszek

on se prostě neumí smát na kameru.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jako VVD byl v offsidu ale ten Pickford je fakt jebnutý! Takto zajet do soupeře mu snad vyplo v hlavě v tu chvíli

Reagovat
Cechino

tady na te fotce je proste na ranu

Reagovat
Lacko_Boh

OT: Kanye potvrdil ucast na JRE :)

Joe Rogan said it’s cool for me to design the set for our podcast this Friday

Neviem sa dockat, Kanye ma super rozhovory a zaujimave nazory (posledna rockstar?)

bud to dopadne takto:

https://www.youtube.com/watch?v=QuOCvKvrwI8&fbclid=IwAR3TD8-scBqEYIPebc6LoNv_6Il8i-6k4jUUAOCEmv3gr__6e_JNKm0GsLY

alebo ako so Swayom. Prinajhorsom budu memecka :)

Reagovat
Cechino

Reagovat
icemike

Ty vole na co Lampard čekal s tím střídáním? Nechá South rozjet, nabrat sebevědomí a kouká na 6 až 7 modrých hráčů, kteří už nemůžou a je mu to jedno. Buď je v kabině nějaká válka, nebo je todle prostě kardinální chyba, kterou ale vidí i každý lajk. To mi hlava nebere...

Reagovat
Whitemedia

PL by prostě měli pískat roboti a video nechat na umělé inteligenci

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Takto hratelne City proti nam uz dlho nestalo a opat sme nicim nenadchli a po 29krat sme nevyhrali vonku proti TOP6 timu, ostuda.

Nepochopil som moc tah Williana v strede utoku, bol tam uplne k hovnu. Navyse po zapase s Fulhamom toho moc neukazal ale nerobme este zavery.

Auba ak neda gol tak je tam docela k hovnu. Tvrdim to uz dlhu dobu ze jeho hra na 1 dotyk je zalostna a hra smerom odzadu pod tlakom tiez nie je jeho deviza. On je idealny 1v1 ked je v rychlosti a samozrejme v 16tke je zabijak ale do kombinacie strasny. Po podpise zmluvy zatial ani 1 gol a vykony na hranice 3-4.

Gabriel sa mi zacina velice lubit. Silny na lopte, vo vzduchu a vyzera, ze sme konecne angazovali slubneho stopera po velmi dlhej dobe. Dufam, ze mu to vydrzi co najdlhsie. Stred zalohy dnes biedny. Ceba asi najhorsi zapas v sezone a Xhaka dnes podpriemer. Nasa kreativna hra dopredu je dost zalostna, treba nieco zmenit ze...

Saka MOTM. Rastie od zapasu k zapasu a treba ho viac staviat do utocnej fazy, nemozeme ho utapat na LWB, tam jeho skoda.

Nic no opat sme neprekvapili ale klasicky im to odpustime. Teraz ale budu pod tlakom kedy treba bodovat. Najblizsie Leicester

Reagovat
Le Gunner

Leno - AMN, Luiz, Gabriel, Tierney - Partey, Xhaka, Ceballos - Pepe, Auba, Saka

Prosím prosím...

Reagovat
mimi_united

Takto sa bojuje do poslednej sekundy

Ole > Lampard

Reagovat
Setwo

United zaslúžene Newcastle hra hrozný futbal v tom tíme hádam nemajú jediného futbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Saint-Maximin je dobrej

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Tomanatura

Rashford top sprint v 95. minute

Reagovat
smazaný uživatel

A Bruno na 2:1

Reagovat
Whitemedia

Bruce OUT

Reagovat
Le Gunner

Jen doufám, že Saka nebude druhý Iwobi.

Dnes to nebyla žádná sláva, ta absence kreativity je do očí bijící... Každopádně zápasy, kde bychom pravděpodobně ztratili tak či onak, jsou za námi, teď to chce sbírat body.

A ne, není to snížení nároků, ale realistický pohled na současnost. Až se dostaví kreativita a budou výkony více konstantní, štval by mě dnešní výsledek daleko víc.

Reagovat
iamek

Dneska super výkon . Bruno celý zápas dost chyb a pak to tam šoupne a dá pas na 50 metru. Úplná paráda. Rash na hrotu . Harry skvělý jak v obraně, tak útoku. Snad mu to kapánek pomůže. Nehorší Shaw a Mctominay i když druhý poločas to bylo trošku lepší. Shaw ve sprintech těžká nestíhačka. Jo a Mata dneska taky fajn

Reagovat
iamek

A při příchodu Pogby mi přišla, že záloha byl jeden velký průchoďák a Beek lítal jak splašená slepice všude.

Reagovat
r.mrazik

To je bohužel ono...a navíc mi přijde, že neumí sprintovat ale má pořád zařazeno trojku

Reagovat
Busby babes

bruno byl strasnej a 1+1

Reagovat
iamek

Úplně mi dneska pil krev a pak tam během pár minut předvede tohle. Tady jde vidět to jeho vysoké sebevědomí

Reagovat
vodka

Shaw byl naopak dneska super, v součtu obou poločasů nejhorší James a Lindelof

Reagovat
Sandstorm

Shaw opět ukázal svoji nekvalitu. Je to dlouhodobě nejslabší článek v obraně. Telles ho ale naštěstí brzy posadí.

Reagovat
Tolstobik

McTom i kdyz se mu nedari, tak nic nevypousti beha a bojuje....ja bych ho klidne nechal hrat misto Pogby (ale uznavam, ze je to muj oblibenej hrac, tak sem asi zaujatej trochu )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

klobuk dole dnes Ole, ked som videl tu zostavu, tak som cakal pruser. zabojovali aj napriek hroznemu uvodu, jasne lepsi zvysok zapasu

Reagovat
Busby babes

hrozne dulezity vitezstvi. a v zasade i docela ok. Vlastnak smula, jinak jsme byli lepsi.

a jinak 1:6 minule, vlastnak ve druhe minute, neuznanej gol, nepromenena penalta za stavu 1:1 a stejne 1:4... takhle nevypada tym, co by byl v rozkladu a byl rozhadanej, neveril solskjaerovi a tak... porad je to jen Newcastle, ale jako reakce na posledni zapas dobry.

Reagovat
iamek

Taak zase Newcastle neměl vůbec špatný start. Při téhle situace bez fans atd mi nepřijde kromě Fulhamu žádný tým úplně špatný.

Reagovat
Busby babes

to mas pravdu, ja to jen nechci precenovat. jinak jsem v nasi situaci spokojeny. imho se ten tah s Fredem - Scottem vyplatil. i kdyz Scott horsi, ale kdyby tam byl Pogba tak by to byl daleko vetsi pruchodak.

Reagovat
iamek

Mctominay mi druhý poločas přišel už víc v pohodě a neopouštěl tolil svůj prostor. Jak přišel Pogba, tak to slušný průchoďák byl.

Reagovat
Busby babes

jo, pak se zvednul. ale o to ani nejde. ono ta kombinace Pogba - kdokoliv jinej nez Matic proste nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

+ Harry velmi dobrý, koncentrovaný výkon i s gólem, klidně mohl mít dva, škoda že mu to obránce vytáhl ven

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase kdo veri tomu co se pise o te rozhadanosti neduvere atd...kritika utd dobre prodava to je cely. Bohuzel i jednodussi fanousci utd na to dost skacou, nechavaji se unest emocema a breci co to jde. Objektivne se nepovedli prvni 3 zapasy sezony, to je cely. Ze se dneska vyhralo? no a co, zadna slava, stejne jako par proher i tohle je jen zlomek celkove sezony..pocita se vysledek na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus, Bruno, Harry, DDG skvělí. Fred a Shaw velmi dobří. AWB se zlepšuje, prozatím pozičně. Snad nabere trochu sebevědomí směrem dopředu, dozadu je skvělej. A Mata taky výborný. Od všech perfektní nasazení, tak to má vypadat.

Reagovat
vodka

uff, jsem rád, že Ole vždycky zvládne ty zápasy, kdy mu začne hořet koudel u prdele. Dneska pochvala celé obranné čtyřce, zvlášť bych vyzvedl Maguirea a Shawa, kteří zahráli prakticky bez chyby.

Upřímně jsem nepochopil stažení Freda, ale musím uznat, že s McTom druhý poločas byl výborný, nic nekurvil, pár skvělých přenesení hry, do soubojů chodil se sebevědomím a jistotou. Co se povedlo, tak byla dneska jak základní sestava, tak střídání. Mata super, přestože teda pravé křídlo držel asi 5 % hry. i před jeho stažením hlouběji do pole. Příchod Pogby a DvdB to zlomil. Přestože jsem si myslel, že se spíš utrápíme v těch pokusech prorvat tam nějakou finálku a NU všechno zblokuje/ztečuje a rozumnější by byl Ighalo jako týpek, co bude furt na poslední linii obránců, tak přidání hráčů do meziprostoru se vyplatilo... Pogba dozadu nebyl líný na krok jako proti Spurs, VDB pořád volný, přesunutí Maty hlouběji a Bruna nalevo super

Reagovat
iamek

Mi přišel Shaw prostě strašný . V druhém poločasu snad 2-3 mi utekl hráč a on těžce nestíhal a prdel zachránil jednou James a pak 2x Harry.

Reagovat
r.mrazik

On těm hráčům nechává občas hrozně moc prostoru...pomalu k nim přistupuje

Reagovat
Busby babes

Shawa? vsak vsechno nebezpecny slo pres jeho stranu... pozicne casto zase uplne v lese.

Reagovat
iamek

Uff nejsem sám

Reagovat
vodka

co konkretene nebezpecne? Jako jednak tam nemel vubec podporu dozadu od Jamese, jednak nejvetsi potencialni problemy delal Saint-Maximin na druhe strane, akorat z toho nasetesti nic moc nebylo.

Reagovat
Busby babes

podle me si absolutne nehlida svuj prostor. obcas je to dane tim, jak se chovaji stoperi, ale ne vzdycky. a nechava pak dalnici na svoji strane, na kterou se druhej tym soustredi. minule tottac, dneska Newcastle taky...

Reagovat
vodka

dneska tam mel par hodne slusnych vysokych vypichnuti, ktere prechazely primo do protiutoku, akorat z toho nic nebylo, dozadu si fakt nevzpomenu na zasadnejsi pruser. celkove byl na prihravce jistejsi nez AWB, ktery tam taky zustal parkrat viset a zatahoval se za nej McTominay...

Reagovat
smazaný uživatel

So Shawom mam hlavny problem s tym, ze vsetky jeho ofenzivne pokusy su absolutne neefektivne, celu karieru vlastne, on aj potiahne, urobi naražačku, ale finalka je katastrofalna

Reagovat
vodka

hm, na druhe strane je furt AWB

Reagovat
Busby babes

AWB je aspon dozadu dobrej (vetsinou) Shaw... co presne je jeho prednost?

Reagovat
vodka

jinak i tak, u Shawa je největší problém jeho nekoncentrovanost na celkove deni na hristi. On kdyz ma mit sveho hrace, tak ho ma, ale vubec neresi, ze si ho treba Maguire prebral a on by mel mit misto toho vlevo nekoho jineho.

Reagovat
Busby babes

prave. a pak si zacinam rikat, ze takovej hrac u nas nema co delat. ne v zakladu, ale obecne.

Reagovat
vodka

no, ono je problem, ze OGS chce prej po obrancich at maji sveho hrace jeden na jednoho, coz on fakt docela zvlada. problem nastava, kdyz to pak udela nekdo jako mourinho minule, kdy ho konstantne lamela dostaval mimo hru. tady musi proste fungovat minimalne castecne i nejaka zona, kdy uz ho ma nechat a buh vi, jak to mame sehravane. Shaw se paradoxne nejlip osvedcil jako levy stoper v trojici, kdy prave resil jen jeden na jednoho....

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

no je pozične mimo a to sa mu deje kazdy zapas, bez ohladu na to ci hrame proti top timu, alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

a v první půli několikrát nahrál soupeři/ztratil míč

Reagovat
smazaný uživatel

inak, myslite, ze Henderson dostane lm?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že ne, pokud o něco půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Sandstorm

Ne, proč? Dostane carabao a fa cup.

Reagovat
Sandstorm

Shaw je pravidelně jedna z největších slabin v sestavě . Doufám, že tohle byl na dlouho jeho poslední zápas v základu. Telles

Reagovat
Igli

Já teda nevím, ale ten James mi v sestavě prostě nesedí.

Reagovat
bbbauch

ten me vubec nicim nepresvedcil

Reagovat
kiwwi

Fred, James a Shaw

Naopak Scotty bol super a úplne si ho dokážem predstaviť ako stabilnú súčasť trojclennej obrany

Reagovat
Igli

Scotty výbornej, ale nevím, jestli bych s tím materiálem v obraně hrál jen na tři...Shaw už snad hrát nebude a místo Jamese za mě greenwood. A místo Freda Matice

Reagovat
kiwwi

tak ale prave Telles je idealny na LWB nie? Napravo by to uz bolo asi horsie s AWB, ale obrana v zlozeni Maguire, Scotty a Lindelof by nemusela byt zla. Koniec koncov ani Shaw, Maguire, Scotty by nemuselo byt zle

neviem len si tak dumkam, ze mozno by bola skoda nevyuzit Scottyho na tom stoperovi, pretoze tam odohral posledne tri zapasy (2 za Skotsko a aj koniec zapasu proti Newcastlu) a islo mu to tam naramne

Reagovat
smazaný uživatel

Za Skotsko tam byl hrozný. Nebo nevím teď ty poslední dva zápasy, ale tu předchozí pauzu byl strašnej

Reagovat
kiwwi

videl som proti nam a hral tam vyborne, pri vam som nepozeral, len som cital nejaky report a tiez ho dost chvalili...no a napokon proti Newcastlu ked sa presunul dozadu, tak tiez super

neviem, ci predtym hral tiez CB v trojclennej obrane, to by som klamal

Reagovat
Tomanatura

Taky by me zjimalo, proc sel Fred dolu, krome nutnosti hodit tam Pogbu post z post mi kic jinehi nenapda, hral zase skvele. Jehi pohyb je neskutecny, kdyby zapracoval na obirani protihracu o mic, tak je to super stredak.

Zas to presunjti Bruna na kridlo rozhodlo zaps, to bylo vyborne od Oleho.

Reagovat
Swarley

Spíš mi teda přijde problém ta jeho rozehrávka, kdy ty balóny dává často dost nepřesně... Ale tak to může být dost o vyhranosti, hravat častěji, uklidnil by to a nebyl by někdy tak zbrkly...

Reagovat
kiwwi

Fred je všetko len nie super stredak. Ak by priemernost mala vyzerať ako futbalista, tak by vyzerala ako Fred. Nie je dobry takmer v ničom okrem staminy. To je na stredaka zúfale málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by priemernost mala vyzerať ako futbalista . Vidím, že máte svojho Lucasa Leivu.

Reagovat
Mastný Chobot

fúú, chlapci videli ste Elnenyho niekedy?

(whatsapp si pozriem až večer)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok , aj Guendozi taký nebol?

Oki

Reagovat
Busby babes

Fernandes: "Congratulations to him (Darlow). He is the first goalkeeper in the Premier League to save a penalty from me."

sebevedomi az na pudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Fernandes on Aaron Wan-Bissaka's first professional goal: "We didn't know he can shoot!" #mufc

Reagovat
Busby babes

to jsme si rikali vsichni, ne?

Reagovat
ManUnited

Viděl jsem teda jen druhou půli ale líbilo se mi to celkem, Bruno teda hodně ztrát ale nakonec se vykoupil krajní beci super, aby nakonec Telles nebyl spíš alternativa na křídlo teď odpočinout před úterým a zkusit něco uhrát ve Francii

Reagovat
Zaschrona

Btw ten ofsajd Maného mi nejvíc připomenul ofsajd Wolves proti LFC hned v prvním zápase. Pokud tam byl, tak tohle taky byl ofsajd, je to situace, která na pohled nikdy před VAR nebyla ofsajdová, ale když uděláš podle "VAR pravidel" čáry, tak to ofsajd prostě asi je, jakkoliv ten nejtěsnější možný. Oni na to sudí mají technologii, kdy se ta čára udělá sama po manuálním zakliknutí bodů u hráčů, které se pak porovnají a situaci to vyhodnotí, na rozhodčím před tím jen je, aby zastavil obraz přesně v bodě přihrávky. Což je teda pořád ten prostor pro to asi, ale v podstatě platí, že v rámci možností to je to nejlepší, co s tím teď jde dělat.

U tohohle obecně vidím hlavní dvě potíže:

1. bod přihrávky - nejideálnější řešení by bylo řešit to technologií, která bude nakalibrovaná i na obraz, něco typu čip v míči, co pozná dotyk s míčem, to přece dneska nemůže být nemožný a snad ani tak drahý, co by taky bylo potřeba, to jsou kamery, které umí dělat ještě víc snímků než ty současné, ale to je jen hra budoucnosti

2. perspektivu obrazu a dělání čar na ramena nebo ještě nesmyslnější části těla, které jsou ve vzduchu, když to kamera snímá z různých úhlů, často ukrytými někde mezi klubkem dalších hráčů - tady by za mě pomohlo nejvíc ze všeho, pokud se pro ofsajd budou do úvahy brát jen nohy hráčů, které alespoň jsou v dotyku se zemí, na což ta čára je nakalibrovaná, což by ideálně šlo posunout tím, že se do kopaček dají zas nějaké čipy, které to postavení vyhodnotí automaticky, bez použití subjektivního zásahu videorozhodčího, ale to už je možná až extrémní a zbytečné

Pak by snad šlo s relativní jistotou tvrdit, že v případě klasických ofsajd situací, kterých je drtivá většina, to lze posoudit vždy objektivně, jakkoliv by to původní pravidlo stejně bylo změněno na tuhle hru čar, líp to prostě s touhle technologií udělat asi nejde. Nakonec ale myslím, že stejně je super, že ten VAR je, protože minimálně u ofsajdů se do toho dostala velká míra stálosti rozhodnutí a těch sporných ofsajdů je nakonec dohromady strašně málo. Pro všechny to je dohromady stejný, jakkoliv v tom či onom případě to někdy pořádně naštve tu či onu grupu fanoušků. A to už teď, jakkoliv to prostě jde ještě o dost posunout dál.

A tím teda netvrdím, že VAR nemá své mouchy, má, ale zrovna posuzování ofsajdů je s VAR mnohem lepší než bez něj. Jakkoliv tam pořád i u ofsajdů může být ta pachuť, která nám třeba vzala výhru proti United na jaře, ale subjektivní rozhodnutí typu, jestli je hráč v ofsajdu ve fotbalovém postavení, to prostě žádná technologie nikdy nevyřeší.

Co ale vidím jako největší problém VAR, to je to, že si VAR ani nevšimne spousty potenciálně problematických situací nebo je vyhodnotí nesprávně už před tím, než je blíže prozkoumá. Z tohohle úhlu pohledu se úplně nabízí zavést něco typu trenérská výzva, která dá tu možnost upozornit a donutit sudí k řešení čehokoliv, co nepovažují za důležité. Argument, že by to podkopalo autoritu sudího, to je prostě blbost. Hlavní si nevšimne, VAR si nevšimne, případně si ani nevšimne ten, kdo bude hlídat VAR, atd. Dejme prostor aktérům, pak by si nikdo nestěžoval, že něco nebylo vůbec posouzeno.

A poslední věc, kterou vůbec nechápu, to je to, že rozhodčí nemají mikrofony pro TV kamery. Nevidím jediný důvod, proč to nemá být. Transparentnost v téhle oblasti by ve spoustě situací tak moc pomohla, nakonec asi nejvíc samotným rozhodčím, protože to prostě není lehký správně pískat. Nakonec se na ně nadává mnohem víc kvůli prostoru pro spekulace než že by se vědělo, že někdo něco písknul nebo rozhodnul blbě, protože se překoukl, něco neviděl nebo si není jistý.

Reagovat
Busby babes

ja bych to resil jinak. At si to ten clovek u TV prohledne bez tech car. bud to uvidi a je to offside nebo to neuvidi a pak se nestala ocividna chyba, ktera by se mela napravit.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
icemike

Kolikrát kamera klame a po nastavení čar se objeví offside třeba půl metru

Reagovat
r.mrazik

takze zas to nechat posuzovat cloveka,kterej se rozhodne podle chuti...pripadne podle obalky...

Reagovat
Busby babes

a s tim ja problem nemam. je to hra lidi, tak at ji rozhoduji lide. hned tam dosazovat korupci...

Reagovat
r.mrazik

no tak si tam dosad podle toho,komu fandi...

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Tak to nemusíš ani používat VAR když nechceš být exaktně přesný, teďka všechny těsné situace pomezní pouští, kdyby to bylo tak jak říkáš a VAR měl neuznávat jen jasné chyby, pak by pomezní nemohl ty situace pouštět a stejně by rozhodoval ve finále on

Reagovat
Busby babes

to neni pravda, proste by opravoval jen velke chyby. A ano, pomezni by musel opet rozhodovat. A obcas by se stala chyba. Me by takovej fotbal bavil vic nez soucasnej stav, kdy se neuznavaji goly kvuli centrimetru, navic nepresnou technologii.

Reagovat
13

Takhle se ani nevyplácí slavit gol..

Reagovat
Zaschrona

Já s tímhle prostě nesouhlasím, ty čáry jsou podle mě prostě dobře, bez ohledu na to, že to píšu po tom našem zápase. Čím víc bude fotbal rozhodovaný podle objektivních pravidel a ne podle subjektivních výkladů pravidel, kde se pak argumentuje, že si to "rozhodčí obhájí," tak tím za mě lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě ty názory některých "chytráků" tady na stránkách na to, jak se Arsenal nezlepšuje, apod.. a co jste jako čekali? Že se po takové krátké době, co je Arteta v Arsenalu smázne rozdíl mezi Arsenalem a Manchesterem City, nebo Liverpoolem? Tak to jste vážně frajeři.. stejná frajeřina je kritika Thomase za pár odehraných minut.. navíc pro Arsenal nejsou zápasy s dvěma výše zmíněnými týmy v této sezoně určující, Arsenal potřebuje především sbírat body s týmy, se kterými v loňské sezóně ztrácel - Arsenal nemá za cíl titul, ale návrat do top4 a tím pádem do LM. Z tohoto důvodu za mě probíhá sezóna podle předpokladů, jediné, co mě trochu znepokojuje, je Auba, který je po podpisu nevýrazný..

Reagovat
vladis271

duplom po zranení VVD by bolo tipovanie tohtoročného majstra ako tipovať čísla do lotérie. Fakt to vypadá neprehľadne. Inak čo sa týka nás. Skúsil by som to vzadu na Fabinho Matip, ak Gomez nechytí formu, ktorú mal kedy naposledy? 2 roky dozadu? Lebo momentálne je to fakt len priemerný stopér.

Reagovat
YNWA__MSN

jestli je VVD out do konce sezony, tak se musí v lednu stoper koupit, resp. měl se koupit už letos, protoze jít do sezóny s 3 CB

Reagovat
SCELO

je to mozne? ja s tebou suhlasim vau....

Reagovat
cristiano.K.

Fabinho - Matip je aktuálně jediná možnost. Potřebuješ mít někoho na lavičce a to bude Gomez. Do zálohy máme několik variant.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

snáď máš pravdu a cez zimné okno príde niekto nový..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

tak uvidime ako na tom bude thiago, furt budeme mega zavisly na zdravi henda, keita ma koronu a zostava ti tam len wijnaldum na odchode a milner

Reagovat
cristiano.K.

máš ještě Jonese a japonec ti tam toho nejofenzivnějšího taky zahraje.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu se zbavit pocitu, že při chatrném Matipově zdraví se na CB dočkáme Milnera.. beztak mu ta pozice jako jediná ve sbírce chybí

Reagovat
Bakary3

Pickford je cu...., hned jsem si vzpomnel, jak uplne stejne skocil na nohy lewovi, ktery ale tak nejak v tisni zakoncil a protoze se mu naštěstí nic nestalo, taky se nepiskalo.

Nechapu, jak tohle muze golmanum procházet.

I oni jsou stejne jako všichni ostatní hraci odpovědný za svuj pohyb, tohle je hnus.

Reagovat
oli9

přesně tak gólman tam jde jak čurák a nic z toho není... Kdyby se místo toho jestli stojí pre penalt na čáře nebo ne řešily radši tyhle likvidační zákroky... Kolikrát i slapakem napřed jdou pro balón...

Reagovat
Bakary3

Nekdy je neuveritelny, co golmanum prochazi, jen protoze jsou to golmani.

Absolutně to nechápu.

Reagovat
stiflerovamama

Tak som včera pred spaním rozmýšľal nad tým ofsajdovym VAR-om. Ak sa nemýlim podľa nápadu Wengera sa to bude na ME(?) posudzovať tak, že sa bude rátať posledná časť útočiaceho hráča, čiže výhodu tým získa útočiaci hráč. Osobne sa mi aj táto varianta páči viac ako súčasná, síce ,,znacne,, znevyhodni obrancu ale eliminovali by sa tým tieto nezmyselné ofsajdy bez výhody a koniec koncov funguje to tak napríklad aj v hokeji kde hráčovi stačí mať v momente prihrávky na modrej čiare aj jednu nohu...Ale rozhodovanie by bolo prakticky rovnaké ako doteraz len by sa to obrátilo proti obrancom...

Tak ma napadlo, toho merania na milimetre sa asi bez subjektivity zbaviť nedokazame, ale eliminovať dohady či je útočiaci hráč vo výhode alebo nie by sa dali. Preto ma napadlo, že by sa to posudzovalo podľa toho akou veľkou časťou je útočiaci hráč v ofsajde. Trebárs by to mohla byť 1/2, 2/3. Eliminovalo by to tieto nezmyselné milimetrový ofsajdy, síce aj tu by mal útočiaci hráč niekedy nejaké percento vyhody, ale nie zase až také veľké ako pri Wengerom nápade a koniec koncov aj pred érou varu sa v sporných situáciach malo rozhodovať v prospech útočiaceho hráča. Samozrejme by to chcelo doladiť detaily, napr. či sa bude rátať celé telo, alebo len časti ktorými sa dajú dať gól. Osobne by som bol radšej asi za celé telo bez rozdielu aby sme sa zase vyhli tomu kde komu konci/začína rameno a pod., a koniec koncov hráč môže získať výhodu aj tým že má v ofsajde ruky, a nie len tie časti ktorými sa dá dať gól.

Jasne, tento spôsob by si vyzadoval možno ešte väčšiu precíznosť meranie, ale troch iným spôsobom, za mňa spravodlivejsim, určite by sa na to dal vytvoriť nejaký program a keď sa dokáže o milimetrovom ofsajde rozhodovať 10 min tak by sa dalo pohrať aj s týmto. A bol by to myslím aj dobrý kompromis medzi tým aby nemal enormnu výhodu útočník resp. obranca.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej a totální zářez Liverpoolu. Everton ukázal, že stoupá v kvalitě a formě, ale zatím mají k top týmům ještě relativně dlouhou cestu. Obrana je zoufale chaotická, pokud to projde přes zálohu, je problém - Mina? Výsměch stopera, každý zápas hrubice ala obrana Chelsea. Budu jim přát ať se letos držej nahoře co nejdýl a dají LM, to může přilákat další kvalitu a mohli by se na další desetiletí zabydlet v top4-6.

Reagovat
smazaný uživatel

ať ofsajdy zruší úplně...to je dlouhotrvající a nevyřešitelnej problém...když nebyl VAR, hejtovali se čároví, teď je VAR a hejtuje se VAR, že je na hovno...zrušit ofsajdy a ať si útočník celej mač stojí na penaltě klidně...a je klid...nikdo nemůže říct nic proti...pro oba týmy stejný...

Reagovat
oli9

To by byl děsný fotbal

Reagovat
Spalovač šancí

Zajímalo by mě, jak by to nakonec dopadlo. Podle mě by herní systém vypadal podobně jako v národní házené

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa má Fulham veľmi zle poskladané mužstvo. Znovu sa opakujú rovnaké chyby ako zpred dvoch rokov. Kebano, Rodák a Onomah, ktorí veľkou mierou prispeli k postupu, leštia lavičku. Náhrady za nich mi neprídu kvalitativne o triedu vyšie. Navyše vpredu im hraje extrémne náladový Mitrovič, ktorý vyzerá jak kĺbko nervov. Jeho psychicky vyvedie z miery i farba dresov. Katastrofa. Im sa nedá priať.

Reagovat
Greny

Aguerovi by ciste teoreticky mel hrozit dodatecny trest ne?

Reagovat
Kinky7

Rozhodci se k tomu uz vyjadrili ze vse ok

Reagovat
smazaný uživatel

jesus, za co?

Reagovat
Counter

Že sáhl na Sian. To se nedělá, otvírala se mi kudla v kapse, jak jsem to viděl

Reagovat
Mirek na tenisu

Cufal zatím slušně hoří. Při gólu Soňa vyklusaval jak lufťák.

Reagovat
ajouki

Všechna čest West Hamu. Toto je na úrovni 4:4 Arsenalu s Newcastlem. Lanzini dal vzpomenout na nebožtíka Tiotého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

S tím rozdílem, že ani nepotřebovali pomoc rozhodčího v podobě vyloučení a dvou penaltiček.

Reagovat
ajouki

Dal jsem si to teď nostalgicky na youtube. A vidím Arsenal 0:3 po 10 minutách, 0:4 v 26. Comback začal v 68. a Tiote vyrovnával 2 minuty před koncem. Volejem po odvrácené standardní situaci.

Někdy jsou ty mé první asociace až creepy.

Reagovat
Zaschrona

nebožtíka

Reagovat
mickey mouse

WHU pěkně pěkně

Reagovat
DieFohlenBMG

To bylo úžasný

Reagovat
Coutinho10

wow WHU super zaver zapasu a zremizovani prohranyho zapasu

Reagovat
Mates_Matesović

Končim s fotbalem, zkurvená mrdka, kde 22 vyjebanců kope do kulatý sračky. Konec mrdat piča

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Musíš být více zainvestovaný do fanty

Reagovat
Mates_Matesović

Měl jsem pásku na Sonovi, takže mě po tom prvnim gólu trochu těšilo, že mu Mourinho střídáním uchránil čistý konto. Zpětně bych se radši neviděl.

Reagovat
Counter

To je přesně ono, toho se drž!

Btw. právě jsi mi zvedl náladu, Sona mám taky, každý bodík se počítá

Reagovat
DieFohlenBMG

Já Maneho, podobný případ

Reagovat
mickey mouse

Chápu, po včerejšku jsem to měl stejně

Reagovat
vedder

ukaž tiket

Reagovat
Greny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger
Reagovat
Golasso

Pěkný gól, proti slepicím, poslední minuta nastavení... tohle má všechno!

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
SunFells

Hhhh, Mourinha muselo odjebat

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Pul minuty do konce, nebyl uz v satne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

jaka jeba

Reagovat
Lacko_Boh

On je taky argentinsky Messi

Reagovat
Svatej

No, zacina nam tady v tom kanále být trochu těsno

Reagovat
jk

No zase nepřeháněj

Reagovat
Svatej

Prehanim i u nas, my sami nehrali vubec špatně

Reagovat
Counter

Kam jsme se to dostali, že Chelsea hraje dobře, ale neumí bránit, zatímco Arsenal se (zdánlivě) naučil bránit, ale hraje strašně

Reagovat
kvasha16

2020

Reagovat
jk

Nepřeháníš

Reagovat
vladis271

ak si domyslíme Everton (ktorý jednoducho musí odpadnúť už len kvôli tomu tragédovi v bráne), tak boj o titul môže nabrať kontúry bežného súboja o 4. miesto v lige. Tedy souboj kryplu.

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

v tom kanali je nas uz tolko ze by sa z neho mohla spravit normalna hlavna trieda

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Mastný Chobot

Oh, Spursy

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

Moyes v poločase: Lads, it's Tottenham.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
havrys99

Reagovat
icka

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
cristiano.K.

Nejlepší liga světa Lanzini vyhraje gol roku, v podstatě nemožné tohle trefit, trochu proti gravitaci.

Reagovat
montaigne33

fantastická rána!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si odkrouhne svůj debut a už se to hroutí.

Reagovat
DieFohlenBMG

Měl to na noze

Reagovat
Counter

Zkušeně navázal tam, kde původně začal, tehdy měl v dresu Spurs sérii 25 zápasů bez výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupil v základu, ne?

Reagovat
Counter

Sérií bylo více - jedna čistě ligové zápasy bez ohledu na to, jestli byl v základu nebo střídal, další pak jenom ligové zápasy v základu. Tu první zlomil v 25. zápase, když střídal v 85. minutě za stavu 4:0, tu druhou proti Fulhamu v 23. zápase.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

wow, na to som uz aj zabudol ty vole

Reagovat
montaigne33

Skvělý zápas a zázračný bod pro WHU!!! Střela na 3:3 byla naprosto úchvatná!!!

Reagovat
Elliasson

To teda. Nikdy bych neřekl, že Lanzini něco takového předvede.

Reagovat
smazaný uživatel

unluckeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem to s tím titulem pro Tottenhamem zakrikl

Reagovat
mike.84
Reagovat
vicinda07

Toto nemozme pripustit, ale zase Lanzini zivotny gol v 95 minute, pred tym tutovky... Smola totalna, ako proti Newcastlu... Ale aspon to ukazalo ze ked super zatlaci obrana hori, Sanchez, Aurier su casovane bomby

Reagovat
PhilipS

Mourinha je mi líto. Tohle ten hráč trefí jednou z třiceti pokusů. Z West hamu jde ale hrozná klidná síla. Cuf nakonec výbornej výkon. Souček taky. U něho bych ale už chtěl nějakej gól. Těch pološancí co měl už bylo dost. West ham mě fakt baví. Podle mě skončí před Arsenalem.

Reagovat
DieFohlenBMG

Možná na tréninku

Reagovat
Counter

Dobrá djourouovina

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

a podle mee ne

Reagovat
Greny

MOTM: Bale

Reagovat
DieFohlenBMG

Doufám, že Cuf nechytnul kovida z toho políbení balónu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

WHU Tohle chce opravdu silneho ducha.

Reagovat
Busby babes

a my s nima dostanem 6ku.

Reagovat
DieFohlenBMG

WH měl našlápnuto na 10

Reagovat
cristiano.K.

Bale nedal pojistku a je z toho remíza. Coufal hodně slušně, Suk o něco slabší. Ta obrana kladivářů je strašná, konkrétně Ogbona.

Reagovat
Kapřík

Jo, měli holt přitlačit za toho Tarkowskiho.

Reagovat
Bayern +

Posledne dva zapasy bol jeden z najlepsich.

Reagovat
cristiano.K.

Bale ho vykoupal ani neví jak. První gol Sona taky příšerně odbráněno, ted nevím kdo to byl.

Reagovat
SunFells

Balbuena

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal ma prekvapil no, je vidiet, ze fyzicky je absolutne top pripraveny hrac, cim vynahradzuje ine nedostatky ktore ma, furt pocuvame, jak si treba zvyknut na novu ligu a neviem co, tu pride frajer, co hraje proti Pribrami a o tyzden uz nema problem davat si PL, fyzicky uplne top hrac

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fellaininho
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Slepice

Reagovat
Ranoth

Lanzini gol sezony

Reagovat
Kapřík

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJoe@OptaJoe

3 - West Ham are the first team in Premier League history to avoid defeat in a game having been 0-3 down as late as the 81st minute. Comeback.

Reagovat
Minister

Spurs

Reagovat
Bayern +

Brutalny zaver

Zaciatok zapasu statisticky priserny, v 16. minute som mal chut to vypnut a ist na prechadzku, no aj napriek 3:0 sme hrali cely zapas tak nejak dobre a ani patminutovku zapasu sme nemali vylozene slabucku, akurat bol nezvyk, ze sa Mourinho dobre pripravil na Antonia, cize sme nevedeli dotiahnut hru do finalnej fazy. Nakoniec vdakabohu som do dopozeral cele a sladkou odmenou bol samotny zaver. Individualne chvalit nejdem, dnes vylozene nikto nevycnieval ani nekazil, ocenujem skor timovost a v zavere aj kusok stastia. Momentky zapasu z nasho pohladu urcite kombinacia Soucek-Coufal pri druhom gole a najma ako Snodgrass skusene vyjebabral s tym vemenom Aurierom a z naslednej standardky padol kandidat na Goal of the season v podani Lanziniho.

COYI

Reagovat
VTID94

Neskutočný zápas... Radosť pozerať... Coufal super

Reagovat
Usty

Bale to má za 0:3.

Reagovat
oli9

tohle kolo se opravdu vyplatilo držet hubu dokud není konec zápasu svého klubu...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
icemike

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Táto sezóna sa nedá absolutne tipovať ako skončí.. To sú šialene výsledky..

Reagovat
mickey mouse

Mourinho: "David Moyes has found in Tomas Soucek his new Fellaini."

Reagovat
Whitemedia

chudák Suk, dělat z něj nového Fellainiho

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak Fellaini v Evertone bol jeden z najlepsich zaloznikov v lige

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Je to dobré srovnání a popravdě Souček si musí vést dobře ještě značně dlouho, aby se řadil na level Fellainiho.

Reagovat
Remt

Nechci nijak mega vyzdvihovat Součka a netvrdím že je momentálně lepší/stejně dobrý jako Fellaini ale hodne expertu se shoduje ze Soucek ma oproti nemu v urcitych vecech i navrh a ma na to byt v budoucnu i lepsi

Reagovat
kiwwi

zaujimali by ma ti experti a zaujimalo by ma co je "hodne"

Reagovat
SunFells

Kteří, kde? Jsou to experti z Tiki Taka?

Souček může mít navrch jen v bojovnosti, v každém atributu práce s míčem je horší a těžko to dožene.

Reagovat
Remt

horší než dřevák Fellaini?

Reagovat
SunFells

Právě vzhledem k tomu je směšné Součka cpát do velkoklubu, ve kterém se při častější kontrole míče a nutnosti disponovat značně lepší technikou a kombinačními schopnostmi projeví tyto nedostatky velice snadno. Aj Fellaini na tom shořel a působil šmatlácky ...a to ve zmíněných ohledech skutečně lepší je než Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

snad neurobi rovnaku chybu ako Fella a ostane v klube ktory mu akurat vyhovuje..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tohle je závěr kola jak vínko.

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson Sanchez by uz nemal nikdy hrat za Tottenham. Nikdy.

Reagovat
vicinda07

Aurier detto... Vedel som ze ked mu vysiel zapas proti Man U tak bude hrat ale asi to bolo preto ze tam nemusel branit...ked super zatlaci tak koniec, fuly len tak zaradom

Reagovat
vicinda07

*fauly

Reagovat
jk

Tak ten "faul" byl hodně soft.

Reagovat
vicinda07

Zbytocne sa nechal vobec predskocit a keby to bolo prvy krat, nepoviem nic, bez rozumu ide stale a aj v 16ke si nevie dat pozor

Reagovat
jk

Pokud jsem to viděl, tak se nechal předskočit tím stylem, že o něj Snodgrass vběhl, zakopl a sudí pískl faul.

Reagovat
Bayern +

Skusenosti

Reagovat
jk

+ ten první gól padl po standartce ze stejného místa a fauloval Sissoko. Tak ten by si měl taky sbalit kufry ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier a Winks

Reagovat
jk

Problém, že dostali 3 góly za 10 minut je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier a Winks.

Reagovat
jk

Ty bys mohl dělat analytika v Petržalke.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

to nikdy neomrzí,ještě pep s jeho 2 rukama jak čučí na tu ruku a two,two

Reagovat
fenixLFC

ale ze bude mat west ham zo zapasov proti arsenalu, wolves, leicesteru a spurs 7 bodov, to fakt nemohol cakat nikto este vykuchaju city a nas a tento rok definitivne prestane davat zmysel

Reagovat
Counter

A že z téhle čtveřice prohrají zrovna proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ten tottenham se asi fakt regulerne posral ne? ikdyz jsem zrovna tenhle zapas z tiketu vynechal, tak neverim, ze tohle je cisty. to proste nemuze byt.

Reagovat
dave30

Kdo ti dá v dnešní době peníze? Sponzoři to nejsou...

Reagovat
10

jako je to docela divoká úvaha ...ale když člověk vidí výsledky posledních kol, to je fakt extrém

Reagovat
dave30

Vím, že je to přitažené za vlasy, ale... Na druhou stranu, proč by to nechávali až na posledních 10 minut? A ta poslední střela - to prostě nenaplánuješ (jak píše kvasha16 pode mnou).

Reagovat
10

jasně, já to myslel spíš obecně, když se podíváš na výsledky skrz hlavní ligy za poslední měsíc...

Reagovat
dave30

Jj

Reagovat
Andis

Kámo já to měl solo sázku a věř mi, dívat se jak letí ta střela na 3:3....škoda mluvit. Kohouti úplně hlavní bylo, že zápas začali pak jen dohrávat. Agorance nejvyššího levlu.Ještě že celkově sem měl víkend v zelených číslech. Btw. lepší gol ve fotbale už nikdo nikdy nedá.

Reagovat
kvasha16

videl si ten posledny gol? to nenaplanujes

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem už sledovať zápasy Tot. Mám len jedno zdravie. Nemá to zmysel pre výbušných ľudí.

Reagovat
jk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
emanuel habasko

Mourinhova past

Reagovat
tweek

tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

schvalne jsem si pustil tech poslednich 10 minut teda, sanchez okamzite vyhodit, a winks je taky peknej debil takhle namazat do behu na strelu, kdyby radsi nechal vystrelit toho co se tam pokousel o volej tak by to prestrelil a byl by konec, demence fakt

Reagovat
Bayern +

West Ham United

The first team in Premier League history to avoid defeat in a game having been 0-3 down as late as the 81st minute.

What. A. Comeback

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Soucek – 7: Physical presence was notable in the centre, as ever.

Začínám si myslet, že ta fyzická kondice zmiňovaná ve Slavii až tak pro smích nebyla a že to oceňujou i v Anglii.

Reagovat
Busby babes

tohle ale neznamena fyzickou kondici uplne... spis, ze je velkej/silnej, v tomhle kontextu...

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý postřeh

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
PH8

Kolik by to asi skončilo kdyby měl Tottenham ofenzivního trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně West Ham

Reagovat
tulen

Poteší

Reagovat
PP

Jako, jo, bývali jsme nedávno velcí tragédi.. ale to co předvádí Chelsea s Kepou posledního půlroku nebo Spurs s Mourinhem, na to nemáme..

Reagovat
pantondavo

Nepredbihej

Reagovat
pantondavo

Fnukajici fandove Loserpoolu

Slepice

City

Milan

Inter

Real

Barca

Pilsner nefiltr za 33

Reagovat
Busby babes

ale frajer, ze to nesmazal.

Reagovat
Pony Slaystation

nesouhlasim, co tam bylo?

Reagovat
Busby babes

ten tweet tam porad je.

ale jinka v prubehu zapasu tweetnul: We bring on bale, West Ham bring on Lanzini

Reagovat
Pony Slaystation

super, už je zpět

Reagovat
Golasso

Reagovat
John Obi Mikel

Leicester završil komický víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 80 milionů, které Aston Villa požadovala, se jeví jako zcela přiměřená částka, ne-li nízká. Neuvěřitelné, co pan Grealish předvádí...

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Barkleyho vyměníme za Grealishe a jeste si nechame doplatit

Reagovat
montaigne33

Villa jede

Reagovat
Spikous

Tak ten tím vyzerá na ihrisku úplne inak ako predošlu sezónu. Ako povedal Agbonlahor: keď si vyberá hráčov manažér tak to aj hneď lepšie vyzerá na ihrisku

Reagovat
montaigne33

Přesně

Reagovat
PH8

Já myslel, že Emi odešel, protože chtěl chytat a on zatím odešel protože chtěl titul

Reagovat
Cobra

Neskutečné, jak 10 minut fotbalu ti dokáže vyloženě dosrat celou neděli. Tak nasraný jsem nebyl ani nepamatuju. Chápu, že po 20 minutách kdy vedeme 3:0 začne soupeř tlačit a tobě nezbývá nic jiného, než bránit... ale kurva jak je možné, že po poločase, kdy máš 15 minut připravit se na soupeře a jeho taktiku se nic nezmění?? To jim Mourek jako řekl serte na fotbal, kopejte to do prdele? Má Kanea a Sona v nejlepší formě a hrajeme tak, aby nebyli vůbec u balónu. Stáhne našeho nejlepšího záložníka, který jediný v té záloze dokázal podržet míč a nechá tam Sissoka, Sissoka do píči!!!, který si nedokáže ani zpracovat balón ze vzduchu, udělá faul, z kterého padne gól od hráče, kterého měl bránit ale vysral se na to.

Forma a kvalita tam je, ale co z toho, když ti 3 body posere trenér, který neumí zareagovat na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som bol pekne naštvaný ako dlho nie. Takéto straty bodov sú najhoršie. Combo Winks/Sissoko to je istota, že sa to nejak poserie. Záloha Ndombele-Hojbjerg-Lo Celso musí hrať 90min každý zápas v PL, inak TOP4 neklapne.

Inak Davinson tiež pekná kalamita. Sme o jedného stopéra ďaleko od TOP4 zostavy. Škoda, že nevyšiel Škriniar.

Reagovat
smazaný uživatel

It does not upset me. With him its constant provocation. I feel like I am at kindergarten, but that is part of his personality. And it is false, we beat him (2 out of 19 times). We won, and there were also a lot of draws… And it is not “you” who wins, you participate in the victory. It is “we” who win. The manager is there to get the maximum out of the team.”

krasne arsene :)

Reagovat
tunkic

Ve stylu jako vždycky

Reagovat
Hokaido

Jsem nedávno četl tenhle rozhovor s ním:

https://www.theguardian.com/football/2020/oct/11/arsene-wenger-arsenal-manager-football

Fakt skvělej člověk. I když si nepamatuju jeho nejúspěšnejší léta, tak ho vždycky budu mít za velkou ikonu a dodnes je pro mě tváří Arsenalu.

One day, if somebody opens my heart, I think every defeat is in there.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

krasne , dik

Reagovat
Counter

Teď těch rozhovorů poskytl milion, přinejmenším ještě stojí za zmínku ten se Simonem Kuperem:

https://twitter.com/KuperSimon/status/1317364128500121600

Reagovat
Golasso

Je to frajer. Jeho osobnost bude ve výsledku dotvářet to, jak na něj bude fotbalový svět vzpomínat a je to excelentní přidaná hodnota k jeho úspěchům.

Sranda je, že Mourinho na tom začíná být podobně jako AW. V trenérském rozkvětu dosáhl na úžasné výsledky, ale postupně přišel úpadek a oběma jim ujel vlak. Zatímco ale AW zůstal v jednom klubu, který na něm dlouhou dobu visel, a snažil se něco budovat, tak Mourinha kvůli jeho egu nakonec vypráskali skoro odevšad, kam přišel a teď skončil v klubu, který by v jeho nejlepších letech byl pod jeho úroveň. A nakonec ho vykopnou i Spurs...

Mourinho má jenom svoje dřívější úspěchy, AW má mnohem, mnohem víc

Reagovat
Svatej

Absolutní kápo. Gentlemansky z něj udělal úplnýho klauna.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

teď ty rozhovory co s ním vychází jsou všechny super

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud fandové fotbalu kvůli Wengerově hořkém konci zapomenou na to, co tu zanechal nejen pro fotbal ale celkově jeho hodnoty, tak je to opravdu velmi smutné. Ono totiž fotbal a poháry je jedna věc, ale jde za tím právě ta týmovost, práce s chybou, duvera a šance mladým, gentlemanství atd atd a na to Wenger hrál hlavně a ukazuje to, že člověk může mít vytříbené hodnoty za jakékoliv situace a být lepším pro ostatní

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Ten gol Lanziniho je prostě top, jistá nominace na Puskase.

Hodně mi připomíná gol Sebastiana Larssona... Proti Spurs... V nastavení druhé půle...

https://www.premierleague.com/video/single/916766

Reagovat
GeneralGoat

Reagovat
Mastný Chobot

Zasa tak dokonalé to nebolo imo. Pekný gól, ale takých padne kopa za sezónu

Reagovat
Hokaido

Ty čo ti jebe

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonale to bolo ale.

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Tenhle gól povyšuje nahoru skóre a čas jeho vstřelení.

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to tak.. kdyby padl ma 5-1, tak pfff

Reagovat
Counter

Nerozumíš tomu, takový komentář si zaslouží jen posměch.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

za barákem i tři za odpoledne

Reagovat
Bayern +

Jasne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot tento kokot

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Jagielku v derby..

Reagovat
Ligter

Mourinho velebil Součka: Nový Fellaini!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak říkal Ole, snad už se nám začne dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jimenez červena nic? Za rovnaky incident dostal Son červenu. Dvojaky meter.

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa to neskumalo

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Ta červená pro Sona byl úlet. To snad až na vyjímky schvalovali jen fans čukotky. Za to se nemá vylučovat.

Reagovat
Mastný Chobot

ťažko uvidíš za zápas lepší prejav nešportového správania a úbožiactva. Za čo dávať redky, ak nie za to?

Reagovat
jk

Neviděl jsem Jimeneze. Ale za to, že do sebe dva hráči strčí po souboji bych prostě červenou neviděl. Kolikrát rozehrávající hráč strčí do protivníka, protože chce rychle rozehrát.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
jk

To bych spíš přirovnal k Maguirovi než Sonovi.

Reagovat
icemike

Úlet bylo jeho kopání do protihráče, ne ta karta

Reagovat
jk

Úlet byla Rudigerova simulace a obviněni diváků z rasismu

Reagovat
icemike

Což nemění nic na tom, jaké je Son zákeřné hovado

Reagovat
jk

Rudiger je zákeřný hovado.

Reagovat
Mastný Chobot

1000. proti takým mrdkám ako Raúl Jimenéz

Reagovat
nani92

skvelý FIFA hráč

Reagovat
Counter

Co je na něm špatného?

Reagovat
Mastný Chobot

to, čo urobil v zápase s Leedsom

Reagovat
Counter

To som neviděl.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/LivEchoLFC/status/1318273713687678983

tak jsem myslel, ze ma VVD neco s kolenem, ale on to asi nedal a umrel.

Reagovat
smazaný uživatel

len dufam, ze nespravia to iste co ManCity s Gundoganom

Reagovat
Busby babes

jako fans United z toho maji dobrou prdel.

https://twitter.com/F365/status/1318476596077092866

a teda nejen oni...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, uz fakt len chyba aby sme vysli na ihrisko s jeho menom ale inak tiez som zvedavy co to s nim spravi po prichode a hlavne ako bude pristupovat k subojom, kedze po takomto zraneni by som sa necudoval keby si viac daval pozor a to u stopera by bolo fakt zle.

Reagovat
Busby babes

ale jsem zvedavej jak se s tim popasuje. prijde o celej rok v 29 letech a rehabilitace a navrat po takovem zraneni ve 30 uz nebude takova sranda. Klidne to muze byt jeho konec na te top urovni, i kdyz uz dneska mame daleko lepsi moznosti u tech kolennich vazu, porad je to trochu loterie jak z toho kdo vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
nani92

takže kto nepôjde na testovanie, ten musí byť 10 dní doma, totalitná diktatúra

Reagovat
Busby babes

ted nevim, jestli to myslis vazne nebo si delas srandu z tech, co vykrikuji o diktature.

Reagovat
Kovi81

takyto bullshit snad nema sancu prejst

Reagovat
J0EL

Nechapem ako ludia dokazu aj v takej situacii vsetko tak odudrat. Nechces pomoct kolektivu, ok zostan doma. Prides, mas pokoj. Co ta to ako stoji? Tych 20-30 minut casu?

Nevravim, ze je to idealne lebo urcite bude "x" spekulantov, ktori nepojdu prave preto aby nemuseli do prace a ostali doma na PN(?) alebo skolopovinni do skoly, ale urcite je to lepsie ako nerobit "nic".

Alebo mas ine lepsie riesenie?

Reagovat
nani92

áno mám lepšie riešenie, chceš ho počuť?

Reagovat
J0EL

Nie, pytal som sa len z nudy.

Reagovat
nani92

Môj nápad je jednoduchý, aj ked veľmi odvážny pre túto krajinu...Navrhujem, aby sa zaviedlo celoplošné testovanie obyvateľstva. KEdže ide onáročnu operáciu, tak by vyžadovala určitý čas príprav a logistiky. Toto všetko by sa muselo dôkladne pripraviť, zvážiť riziká pre a proti, vybrať typ testu, ktorý je na to vhodný, vedieť či mám na to ľudí, ak nie tak ich zohnať. Potom by sa museli zísť odborníci z ivacerých oblastí,aby to opať premysleli, zvážili, či to má zmysel a či to nenaruší chod krajiny. Potom by sa musela premyslieť forma - dobrovoľné,povinné. Opať by sa museli zísť odborníci z viacerých oblastí, aby vedeli dať argumenty a diskutovať o nich. A potom, až by som to mal všetko do detailu premyslené, lebo by som mal reálny plán ako to urobiť, by som to oznámil verejnosti, Jednoducho som povedal, že o týžden sa všetci pojdete dať otestovať, bude to takto a takto prebiehať a nemáte sa čoho báť, lebo sme všetko premysleli. Tým by sa verejnosti ukázalo, že to je vážne premyslená vec, že všetko zvážili a netreba sa fakt niečoho báť. Ja viem, príliš ambiciozne

Reagovat
J0EL

A to sa podla tebe nedeje? Chapem, ze je to mozno prilis na rychlo, ale vela casu naozaj nemame kedze to chcu mat do sviatkov, co dava logiku.

Reagovat
nani92

Prečo to má byť do sviatkov? MYslím, že ta mobilita je už znížená tak či tak, a ked sa zakážu omše, tak sa nebude chodiť po cintroinoch a stretávať ani cez sviatky.

A samozrejme, že sa to nedeje, povedali že to robia 3 týždne, potom príde tlačovka, kde to oznámia a na každú otazku odpovedia,že to sa ešte pripavuje a nevie. Pritom to boli základné otázky

Reagovat
J0EL

Mysliet si, ze ludia nebudu chodit po cintorinoch je nezmysel a spoliehat sa na nejake odporucanie evidentne nefunguje.

K tym otazkam, ano aj mna napadlo par nejasnosti ako napr. s tymi PN hore, ale logicky nemozes mat odpovede na vsetky mozne otazky okamzite. Tieto tlacovky im prave mozu pomoct, pretoze novinarov napadnu otazky, ktore ich mozno nemusia. Medzitym spravia pilot a verim, ze zodpovedia aj na vsetky doteraz nevyriesene otazky.

Ake su nezodpovedane "zakladne" otakzy aktualne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

ahoj!

Reagovat
Kovi81

aj ja, pustit to uz medzi ludi natvrdo a kto prezije, prezije, kto ne, tak ne. toto ma fakt silno nebavi. cele leto mali ti buzeranti na to, aby sa nachystali, plna huba kecov, jak sa chystaju na druhu vlnu a hovno, boris si tam niekde pohonkaval a igorko si chodil po svadbach. a zas na to trpi akurat obycajny clovek.

Reagovat
J0EL

takto by si si mozno pochoval rodicov aj starych rodicov a zahltil nemocnice tak ako v Bergame, kde v medzirocnom porovnani zomrelo o 50% viac ludi ako minuly rok (tzv. zbytocne umrtia spojene s Covidom).

V podstate debilita, ale skusil si.

Reagovat
Kovi81

je to mozne, ale ja osobne uz mam akurat jednu babku a mamu. osobne by som to riskol, lepsie ako byt 3 mesiace zo 7 (ratam od marca) zatvoreny doma a nemoct nic robit. kto chce, nech sa izoluje od sveta, ale nebranit ludom, ktori chcu normalne fungovat. (s tym, ze s ruskami napriklad v MHD alebo obchode samozrejme suhlasim).

Reagovat
EXoRcIsT

som zvedavy co ti nato povie mamka a babka

Reagovat
Kovi81

mamka uz bola pozitivna, nebolo jej vobec nic.

Reagovat
aramaki

akurat na celonarodnej urovni sa nemozes rozhodovat na zaklade toho, ze tvojej mame nic nebolo. Ti, co rozhoduju, maju v rukach ine cisla. Tu nejde len o samotne umrtia, ide aj o to, ze pri nekontrolovanom sireni bude kvantum ludi potrebovat nemocnicnu starostlivost, aj ked preziju a ako je na tom nase zdravotnictvo co sa tyka personalu asi vieme. V urcitom momente jednoducho ludi uz nebudu moct brat kvoli kapacitam a budu sa rozhodovat koho nechaju umriet doma, a je jedno ci na covid, ci s covidom, ci na infarkt alebo rakovinu. Prote nebude kde napchat dalsich ludi. Dalsia vec je, ze stale je ta choroba relativne nova vec a stale zistuju nove a nove komplikacie, ktore virus sposobuje aj po case tym ktori sa vyliecili (unava, stazene dychanie atd.) Si mlady, arogantny a sebec, ale to nie je nic zvlastne. Zial, ludi, ktori nemaju v hlavach uplne nasrate je cim dalej tym menej. Ja ti len prajem, ked ty budes raz v pokrocilom veku prip. budes mat dieta s oslabenou imunitou, aby o tom ci umries o 10-20 rokov skor nerozhodoval podobne arogantny fracek ako ty. Vsetko dobre a zostan v zdravi.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne by som to urobil miestne, regionálne, personálne determinoval a už vôbec nie nenahnal všetkých ľudí (aj rizikových) do jednej miestnosti v rámci jedného okrsku. To je totálne rizikové . A okrem toho, ten typ testu nevyzerá dobre.

Táto vláda je... No comment, smutné. Ale očakávané, v politike na Slovensku často nie sú odborníci... Žiaľ.

Reagovat
YNWA__MSN

11:49 Liverpool se zajímá o Whitea

Liverpool bude dost pravděpodobně v zimě shánět záplatu do kádru za zraněného Virgila van Dijka. Jednou z možností má být Ben White z Brightonu. O třiadvacetiletého fotbalistu usiloval během letošního léta nováček Premier League z Leedsu, ale k dohodě nakonec nedošlo. (footballinsider247.com)

Toho měli koupit už letos v létě

Reagovat
avicii

Ja by som radšej Upamecana

Reagovat
YNWA__MSN

Určitě budeme mít nějakých 65mega, když je ted navíc korona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele